PROSPECTUS N 1 CONSUMENTENKREDIET

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROSPECTUS N 1 CONSUMENTENKREDIET"

Transcriptie

1 PROSPECTUS N 1 CONSUMENTENKREDIET LENING OP AFBETALING VASTGELEGD BIJ AUTHENTIEKE AKTE LENING OP AFBETALING VAN TOEPASSING VANAF NV CREDIMO Weversstraat ASSE Tel. +32(0) Fax +(0) Website : info@credimo.be Ondernemingsnummer CBFA n Beheerd door het K.B. nr 43 van 15/12/1934 betreffende de kapitalisatieondernemingen toegelaten om verzekeringen te doen onder het nummer 1665, om de takken 21 (K.B. van 18/04/2002 en 07/05/2002), 23 en 26 (B.S. van 09/01/2004 en 09/02/2004) te beoefenen.

2 I N H O U D 1. INLEIDING 2. LENINGEN OP AFBETALING VASTGELEGD BIJ AUTHENTIEKE AKTE 2.1. Definitie & doel 2.2. Kredietbedrag & looptijd 2.3. Waarborgen 2.4. Ontleningskracht 2.5. Tarief & Rentevoeten Tarief Rentevoeten 2.6. Kosten 2.7. Uitbetaling 2.8. Terugbetaling 2.9. Vervroegde terugbetaling 3. LENINGEN OP AFBETALING (KLASSIEKE LENING OP AFBETALING ) 3.1. Definitie & doel 3.2. Kredietbedrag & looptijd 3.3. Waarborgen 3.4. Tarief 3.5. Uitbetaling 3.6. Terugbetaling 3.7. Vervroegde terugbetaling 4. PRAKTISCHE WERKWIJZE INDIENING LENINGSAANVRAAG

3 1. INLEIDING : Een lening op afbetaling is een kredietovereenkomst waarbij gelden ter beschikking worden gesteld van de consument, die zich ertoe verbindt de lening terug te betalen door periodieke stortingen. Binnen het gamma van de NV CREDIMO onderscheiden we 2 verschillende leningen op afbetaling : - de lening op afbetaling vastgelegd bij authentieke akte - de klassieke lening op afbetaling Deze beide kredietvormen worden in het prospectus nader beschreven. Elke natuurlijke persoon met een domicilie-adres in België kan in aanmerking komen voor een lening op afbetaling. De toekenning van de lening en het bedrag dat u kunt ontlenen is afhankelijk van uw terugbetalingsmogelijkheden. Teneinde uw leningsaanvraag te onderzoeken zullen wij u informatie vragen over uw financiële situatie (inkomsten, lasten, andere lopende financiële verplichtingen,..). Tijdens het onderzoek van uw kredietaanvraag zal de NV CREDIMO de Centrale voor Kredieten aan Particulieren van de Nationale Bank van België raadplegen. De toekenning van het krediet zal ondermeer afhankelijk zijn van het resultaat van dit onderzoek en de registratie van eventuele negatieve meldingen. U kan, als u dat wenst, rechtstreeks contact opnemen met de Centrale voor Kredieten aan Particulieren, Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel en op vertoon van kopie recto-verso van uw identiteitskaart inlichtingen verkrijgen over de registratie van uw gegevens.

4 2. LENING OP AFBETALING VASTGELEGD BIJ AUTHENTIEKE AKTE ; 2.1. Definitie en doel : Deze lening op afbetaling is een lening bestemd voor persoonlijke doeleinden en is gewaarborgd door een hypothecaire inschrijving op een onroerend goed, gelegen in België. Om in aanmerking te kunnen komen voor deze formule dient u eigenaar te zijn van een onroerend goed. U ondertekent bij deze kredietvorm een authentieke akte van hypotheekvestiging bij een notaris, naar uw keuze. Deze kredietformule is uitermate geschikt voor grotere leningbedragen en langere looptijden. Het doel van deze lening kan divers van aard zijn, zoals bvb. : - een belangrijke aankoop van een personenwagen, mobilhome, caravan,. realiseren. - een oplossing zoeken voor de centralisatie van meerdere leningen op afbetaling met een te zware maandlast (spreiding over een langere looptijd). - Vereiste is dat de kredietlast na centralisatie van alle lopende schulden een vermindering van de last inhoudt Kredietbedragen en looptijden : Bedrag Kredietbedrag > ,00 EUR tot ,00 EUR Kredietbedrag > ,00 EUR Maximale terugbetalingstermijn 120 maanden 240 maanden 2.3. Waarborgen : - Hypothecaire inschrijving in eerste rang op een onroerend goed in België gelegen : In dit geval mag het bedrag van de lening maximaal 100% van de venale waarde van het onroerend goed bedragen. OF : - Hypothecaire inschrijving in tweede rang : Het bedrag van de lening mag maximaal 100% van de waarde in gedwongen verkoop van het onroerend goed bedragen. In beide gevallen wordt steeds een schatting van het onroerend goed uitgevoerd door de NV CREDIMO, waarvan de maatschappij de kosten voor zijn rekening neemt. - Een solidaire borg - Inpandgeving van roerende waarden ; Deze inpandgeving zal rechtsgeldig gemaakt worden door overhandiging van de betrokken effecten aan de NV CREDIMO en de registratie van de inpandgeving. De kosten van deze inpandgeving zijn ten laste van de kredietnemer.

5 2.4. Ontleningskracht : Zoals vermeld in de inleiding van het prospectus is de toekenning van het krediet en het bedrag dat u kunt ontlenen afhankelijk van uw terugbetalingsmogelijkheden. Om voor deze kredietvorm in aanmerking te kunnen komen dient u te beschikken over een regelmatig inkomen en de periodieke terugbetalingslast van de lening (verhoogd met eventuele andere lopende kredietlasten) t.o.v. uw totaal periodiek netto inkomen mag niet meer dan 40 % bedragen Tarief en rentevoeten : Tarief : De gedagtekende tarieven die momenteel bij NV CREDIMO van toepassing zijn vindt u in bijlage van het prospectus Rentevoet : U heeft de keuze tussen een vaste rentevoet of een variabele rentevoet : Vaste rentevoet : Tot 10 jaar vast (onder voorwaarde van looptijd van minimum 60 maand) Deze rentevoet wordt bepaald op het ogenblik van het aanbod en blijft dezelfde voor de ganse duur van het krediet. Variabele rentevoet : Deze rentevoet varieert binnen bepaalde grenzen. Er wordt 1 variabiliteitsformule aangeboden : Formule 5/5/5 : - herziening van de rentevoet om de 5 jaar - koppeling aan de referte-index E (lineaire obligaties met een residuele looptijd van 5 jaar) De variabiliteit van de rentevoet is gebonden aan de schommelingen van de referte-index. De referte-indexen worden maandelijks gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad. De basisreferte-index, welke overeenstemt met de referte-index van de kalendermaand die voorafgaat aan de datum van het huidig tarief, is opgenomen in de tarieflijst, bijgevoegd bij deze prospectus. De herziening van de rentevoet gebeurt overeenkomstig de hierna volgende formule : Oorspronkelijke rentevoet + (Nieuwe referte-index ** - Basis referte-index* ) * referte-index van de kalendermaand voorafgaand aan de datum van huidig tarief (zie tarieflijst bij huidige prospectus ) ** referte-index van de kalendermaand voorafgaand aan de vastgestelde datum van de verandering. De verandering van de rentevoet is zowel in min als in meer beperkt tot 5 % van de oorspronkelijke rentevoet.

6 Er zal slechts een effectieve aanpassing van de rentevoet plaatsvinden indien het verschil, in min of in meer, ten aanzien van de rentevoet van de vorige periode minimum 0,5% bedraagt. Cijfervoorbeelden : * Vaste rentevoet : U leent ,00 EUR op een duurtijd van 10 jaar aan een vast jaarlijks kostenpercentage (**) van 8,45 %(*) : Dit resulteert in volgende financiële kenmerken : Kredietbedrag Duur jaarlijks kostenpercentage Maandelijkse betaling Totale kost Totaal terug J.K.P. (**) te betalen ,00 EUR 120 maand 8,45 % (*) 305,17 EUR ,40 EUR ,40 EUR De maandelijkse betaling bedraagt dus 305,17 EUR voor de gehele duurtijd van de lening. (*) Tarief van toepassing op Het jaarlijks kostenpercentage kan verschillen naargelang het kredietbedrag, de looptijd van de kredietovereenkomst of de betalingsregeling. Indien u een ander cijfervoorbeeld wenst, kan u zich richten tot onze maatschappelijke zetel of tot uw kredietbemiddelaar. (**) De rente die u betaalt als vergoeding voor een lening wordt uitgedrukt in een percentage op jaarbasis jaarlijkse kostenpercentage of J.K.P genoemd. Variabele rentevoet : Op 13/06/2006 doet CREDIMO een aanbod voor een lening van ,00 EUR, terugbetaalbaar in 15 jaar, volgens de formule 5/5/5. De akte wordt uiteindelijk verleden op 13/07/2006. Het jaarlijks kostenpercentage bedraagt 8,45% De rentevoet is vijfjaarlijks herzienbaar en gekoppeld aan index E (lineaire obligaties met een looptijd van 5 jaar). De eerste vijf jaar bedraagt de maandelijkse betaling 481,86 EUR. De basisreferte-index is deze die vermeld is op de tarieflijst die bij het prospectus is gevoegd (de waarde is die van de kalendermaand voorafgaand aan de datum van dat tarief, dus bij dit voorbeeld deze van februari 2006.) Op 13/06/2011 wordt de waarde van de referte-index E opgezocht in het Belgisch Staatsblad. Een voorbeeld : Index E in leningscontract = 3,159 Index E op 13/05/2011 = 3,534 Dan wordt het nieuwe jaarlijks kostenpercentage vanaf 13/07/2011 : 8,825%. 8,45% + (3,534-3,159) = 8,825 % Het saldo in kapitaal van de lening op 13/07/2011 bedraagt ,56 EUR, terugbetaalbaar op 10 jaar aan een jaarlijks kostenpercentage van 8,825% zodat de nieuwe maandelijkse afbetaling 489,15 EUR bedraagt.

7 Er wordt dan een nieuw aflossingsplan overgemaakt. Minimale en maximale afwijkingen : In het hierboven geschetst geval is de maximale afwijking zowel naar boven als naar beneden contractueel vastgelegd op 5%. Dit heeft voor gevolg dat de intrestvoet maximaal 13,45% kan bedragen en minimaal 3,45%. De wijziging, in meer of in min, wordt slechts doorgevoerd indien de afwijking in de jaarlijkse rentevoet minstens 0,5% bedraagt. In dit geval wordt de intrestvoet effectief aangepast Kosten : - Geen dossier noch schattingskosten. - De kosten verbonden aan de notariële akte en de hypotheekvestiging zijn te uwen laste Uitbetaling : Het ontleend bedrag wordt u overhandigd door de Notaris bij het verlijden van de akte Terugbetaling : De leningen zijn terugbetaalbaar onder de vorm van vaste verplichte mensualiteiten Deze bedragen bestaan uit een progressieve aflossingsstorting en een degressief intrestgedeelte. U betaalt via een permanente opdracht bij uw bankinstelling. De vaste vervaldatum is gelijk aan de datum waarop u de authentieke akte ondertekend heeft. De eerste betaling gebeurt de maand volgend op deze ondertekening Vervroegde terugbetaling : U beschikt over de mogelijkheid om uw lening op ieder ogenblik volledig vervroegd terug te betalen. U betaalt hiervoor een vergoeding voor wederbelegging gelijk aan zes maanden intrest. De wederbeleggingsvergoeding wordt berekend aan het jaarlijks kostenpercentage dat op het ogenblik van de vervroegde terugbetaling van toepassing is op de kredietovereenkomst. U kunt tevens opteren voor een gedeeltelijke vervroegde terugbetaling binnen de gestelde grenzen vermeld in het lastenboek dat aan de authentieke akte is gehecht. Bij volledige vervroegde terugbetaling wordt de wederbeleggingsvergoeding berekend op het bedrag van het verschuldigd saldo. Bij gedeeltelijke vervroegde terugbetaling wordt de wederbeleggingsvergoeding berekend op het bedrag van de vervroegde terugbetaling in kapitaal.

8 3. LENING OP AFBETALING ( Klassieke lening op afbetaling) 3.1. Definitie en doel : Deze lening is de ideale kredietvorm voor het realiseren van persoonlijke investeringen op korte of middellange termijn, zoals bvb. financieren van onvoorziene uitgaven, plaatsen van een tuinhuis, 3.2. Kredietbedragen en looptijden : Het minimum kredietbedrag is bepaald op 1.250,00 EUR. Deze kredietvorm is onderworpen aan de bepalingen van de Wet op het Consumentenkrediet (basistekst d.d ) en legt maximale looptijden op voor het terugbetalen van de lening en dit in functie van het ontleend bedrag. Kredietbedrag (EUR) Maximale terugbetalingstermijn (in maanden) Van 1.250,00 tot 2.500, ,01 tot 3.700, ,01 tot 5.600, ,01 tot 7.500, ,01 tot , ,01 tot , ,01 tot ,00 84 > , Cijfervoorbeeld : Kredietbedrag Duur Jaarlijks Kostenpercentage Maandelijkse betaling Totale kost Totaal terug J.K.P. (*) te betalen 6.000,00 EUR 42 x max. 16,50% (*) 184,29 EUR 1.740,18 EUR 7.740,18 EUR (*) Tarief van toepassing op Het jaarlijks kostenpercentage kan verschillen naargelang het kredietbedrag, de looptijd van de kredietovereenkomst of de betalingsregeling. Indien u een ander cijfervoorbeeld wenst, kan u zich richten tot de maatschappelijke zetel of tot uw kredietbemiddelaar Waarborgen : - Een akte van afstand van loon en schuldvordering. - Een solidaire borg - Roerende waarden Deze inpandgeving zal rechtsgeldig gemaakt worden door overhandiging van de betrokken effecten aan de NV CREDIMO en de registratie van de inpandgeving.

9 De kosten van deze inpandgeving zijn ten laste van de kredietnemer Tarief : U vindt de tarieven die momenteel van toepassing zijn in bijlage van het prospectus Uitbetaling : Het geleend bedrag wordt u rechtstreeks overgemaakt, onmiddellijk na de ondertekening van de kredietovereenkomst Terugbetaling : De terugbetaling gebeurt bij wijze van gelijke maandelijkse bedragen gedurende de ganse looptijd van de lening en wordt contractueel vastgelegd. U betaalt via een permanente opdracht bij uw bankinstelling. De vaste vervaldatum wordt bepaald op basis van de datum waarop u de kredietovereenkomst heeft ondertekend. De eerste betaling gebeurt 30 dagen na datum van ondertekening Vervroegde terugbetaling : U beschikt steeds over de mogelijkheid om uw lening op afbetaling geheel of gedeeltelijk vervroegd terug te betalen U dient daar wel een wederbeleggingsvergoeding voor te betalen. U dient tevens de NV CREDIMO ten minste 10 dagen voor de terugbetaling bij een aangetekende brief op de hoogte te brengen van uw voornemen. De wederbeleggingsvergoeding hangt af van het tijdstip waarop u de volledige vervroegde terugbetaling wenst uit te voeren en kan niet vooraf bepaald worden. Deze vergoeding bedraagt maximaal : - twee maanden van de totale kosten van het krediet voor een kredietovereenkomst met een kredietbedrag < 7.500,00 EUR - drie maanden van de totale kosten van het krediet voor kredietovereenkomsten met een kredietbedrag > 7.500,00 EUR. 4. PRAKTISCHE WERKWIJZE INDIENING DOSSIER : Indien u geïnteresseerd bent, kan u rechtstreeks bij onze maatschappij terecht of kan u zich wenden tot uw kredietbemiddelaar. Wij zullen u vragen een aanvraagformulier in te vullen en u meedelen welke documenten u ons dient over te maken. Zodra uw dossier aanvaard is wordt u een kredietaanbod overgemaakt ter ondertekening. Door ondertekening komt de kredietovereenkomst tot stand of in het geval van een lening op afbetaling vastgelegd bij authentieke akte door ondertekening van de notariële akte waarbij de notaris op dat tijdstip overgaat tot uitbetaling van het krediet.

10

De prospectus is ter beschikking, zowel bij de kredietmakelaar als op de maatschappelijke zetel van de N.V. KREFIMA.

De prospectus is ter beschikking, zowel bij de kredietmakelaar als op de maatschappelijke zetel van de N.V. KREFIMA. PROSPECTUS CONSUMENTENKREDIET LENING OP AFBETALING Prospectusnummer: 4 01/06/2009 1. Inleiding Deze prospectus is van toepassing op leningen op afbetaling toegestaan in het kader van de Wet op het Consumentenkrediet

Nadere informatie

Record consumentenkredieten. De drijvende kracht achter al uw plannen

Record consumentenkredieten. De drijvende kracht achter al uw plannen Record consumentenkredieten lening op afbetaling kredietopening De drijvende kracht achter al uw plannen Prospectus Consumentenkrediet Prospectus consumentenkrediet nr. 6 van 01.06.2007 DEZE PROSPECTUS

Nadere informatie

NV CENTRALE KREDIETVERLENING Naamloze vennootschap gesticht in 1956 Erkend door FOD Economie nr. 00539 Spaarbank

NV CENTRALE KREDIETVERLENING Naamloze vennootschap gesticht in 1956 Erkend door FOD Economie nr. 00539 Spaarbank NV CENTRALE KREDIETVERLENING Naamloze vennootschap gesticht in 1956 Erkend door FOD Economie nr. 00539 Spaarbank Maatschappelijke zetel: Mannebeekstraat 33 8790 Waregem Tel. 056/62.92.81 Fax 056/61.10.79

Nadere informatie

Record consumentenkredieten. De drijvende kracht achter al uw plannen

Record consumentenkredieten. De drijvende kracht achter al uw plannen Record consumentenkredieten lening op afbetaling kredietopening De drijvende kracht achter al uw plannen Prospectus Consumentenkrediet Prospectus consumentenkrediet nr.8 van 15.08.2009 DEZE PROSPECTUS

Nadere informatie

6 ALGEMEENHEDEN 6 Wie kan een hypothecair krediet sluiten? 6 Bestemming van het hypothecair krediet 6 Welke stappen moet u ondernemen?

6 ALGEMEENHEDEN 6 Wie kan een hypothecair krediet sluiten? 6 Bestemming van het hypothecair krediet 6 Welke stappen moet u ondernemen? Sommaire 4 INLEIDING 6 ALGEMEENHEDEN 6 Wie kan een hypothecair krediet sluiten? 6 Bestemming van het hypothecair krediet 6 Welke stappen moet u ondernemen? 7 DE VERSCHILLENDE FORMULES 7 De formule met

Nadere informatie

PROSPECTUS HYPOTHECAIRE KREDIETEN VOOR PRIVATE DOELEINDEN CREAFIN N.V. DUWIJCKSTRAAT 17 2500 LIER RECHTSPERSONENREGISTER MECHELEN 455.731.

PROSPECTUS HYPOTHECAIRE KREDIETEN VOOR PRIVATE DOELEINDEN CREAFIN N.V. DUWIJCKSTRAAT 17 2500 LIER RECHTSPERSONENREGISTER MECHELEN 455.731. PROSPECTUS HYPOTHECAIRE KREDIETEN VOOR PRIVATE DOELEINDEN CREAFIN N.V. DUWIJCKSTRAAT 17 2500 LIER RECHTSPERSONENREGISTER MECHELEN 455.731.338 2 INHOUD 1. Wat is een hypothecair krediet? 2. Wie kan een

Nadere informatie

Prospectus van toepassing vanaf 04/11/2014.

Prospectus van toepassing vanaf 04/11/2014. Prospectus van toepassing vanaf 04/11/2014. voor : BKCP nv, Waterloolaan 16 te 1000 Brussel, FSMA 023352A, BTW BE 0402 197 731- RPR Brussel. BIC: BKCPBEBB, IBAN: BE03 1106 0000 0184 www.bkcp.be Prospectus

Nadere informatie

Prospectus Hypothecaire kredieten

Prospectus Hypothecaire kredieten Prospectus Hypothecaire kredieten Geldig vanaf: 17/06/2015 Document nr.: DW 15076/N Argenta Spaarbank nv Belgiëlei 49-53, 2018 Antwerpen FSMA 27316A IBAN BE 40 9793 5489 0063 BIC ARSPBE22 Uw appeltje voor

Nadere informatie

NV CENTRALE KREDIETVERLENING Naamloze vennootschap gesticht in 1956 Erkend door FOD Economie nr. 00539 Spaarbank

NV CENTRALE KREDIETVERLENING Naamloze vennootschap gesticht in 1956 Erkend door FOD Economie nr. 00539 Spaarbank NV CENTRALE KREDIETVERLENING Naamloze vennootschap gesticht in 1956 Erkend door FOD Economie nr. 00539 Spaarbank Maatschappelijke zetel: Mannebeekstraat 33 8790 Waregem Tel. 056/62.92.23 Fax 056/61.10.79

Nadere informatie

Hypothecair krediet. Hebt u beslist om iets te kopen of om te bouwen? Beobank biedt u eenvoudige en betrouwbare hypothecaire oplossingen.

Hypothecair krediet. Hebt u beslist om iets te kopen of om te bouwen? Beobank biedt u eenvoudige en betrouwbare hypothecaire oplossingen. Hypothecair krediet Prospectus nr. 4 van toepassing vanaf 27/02/2015 Hebt u beslist om iets te kopen of om te bouwen? Beobank biedt u eenvoudige en betrouwbare hypothecaire oplossingen. Uw doel U hebt

Nadere informatie

Consumentenkrediet. Geregeld door de wet van 12 juni 1991. Prospectus nr. 9 Geldig vanaf 01 oktober 2008

Consumentenkrediet. Geregeld door de wet van 12 juni 1991. Prospectus nr. 9 Geldig vanaf 01 oktober 2008 Consumentenkrediet Geregeld door de wet van 12 juni 1991 Prospectus nr. 9 Geldig vanaf 01 oktober 2008 De rentevoeten die vermeld worden in dit prospectus gelden enkel als voorbeeld. Voor de precieze dagvoorwaarden

Nadere informatie

Tarievenkaart Hypothecaire kredieten - DEEL II van de prospectus woonkredieten

Tarievenkaart Hypothecaire kredieten - DEEL II van de prospectus woonkredieten Tarievenkaart Hypothecaire kredieten - DEEL II van de prospectus woonkredieten Geldig vanaf: Document nr: DW17064 N Prospectus: Argenta Spaarbank nv Belgiëlei 49-53, 2018 Antwerpen IBAN BE 40 9793 5489

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden hypothecaire kredieten Tarieven geldig vanaf 01/04/2017 Prospectus Nr. 8 van 01/04/2017 van toepassing

Tariefvoorwaarden hypothecaire kredieten Tarieven geldig vanaf 01/04/2017 Prospectus Nr. 8 van 01/04/2017 van toepassing Tarieven geldig vanaf 01/04/2017 Prospectus Nr. 8 van 01/04/2017 van toepassing Basistarief voor een quotiteit groter dan 80 % en kleiner of gelijk aan 100 % Voordeeltarief (*) voor een quotiteit kleiner

Nadere informatie

BNP PARIBAS FORTIS NV Maatschappelijke zetel : Warandeberg 3-1000 Brussel

BNP PARIBAS FORTIS NV Maatschappelijke zetel : Warandeberg 3-1000 Brussel Maatschappelijke zetel : Deel 2 van de prospectus WOONKREDIETEN geldig vanaf 01/03/2015 Tarief P/314 Voorwaarden geldig vanaf 01/10/2015 Tarieven en voorwaarden van woonkredieten van BNP Paribas Fortis

Nadere informatie

HYPOTHECAIR KREDIET. Maak uw levensdroom waar! 30.31.001/10 02/14

HYPOTHECAIR KREDIET. Maak uw levensdroom waar! 30.31.001/10 02/14 HYPOTHECAIR KREDIET Maak uw levensdroom waar! 30.31.001/10 02/14 U wilt eigenaar worden van uw woning? Het is misschien uw grootste droom, maar ongetwijfeld ook één van de grootste en be De aanzienlijke

Nadere informatie

Prospectus Hypothecaire kredieten

Prospectus Hypothecaire kredieten Prospectus Hypothecaire kredieten Geldig vanaf: 21-11-2016 Document nr.: DW 16114/N Argenta Spaarbank nv Belgiëlei 49-53, 2018 Antwerpen IBAN BE 40 9793 5489 0063 BIC ARSPBE22 Uw appeltje voor de dorst

Nadere informatie

DVV-Woonkredieten: tarieffiche nr. 161 van 04/12/2018 (bijlage bij Prospectus) Prospectusnummer: 23 van 20/03/2018

DVV-Woonkredieten: tarieffiche nr. 161 van 04/12/2018 (bijlage bij Prospectus) Prospectusnummer: 23 van 20/03/2018 DVV-Woonkredieten: tarieffiche nr. 161 van 04/12/2018 (bijlage bij Prospectus) Prospectusnummer: 23 van 20/03/2018 1. Hypothecaire kredieten met constante aflossingen Formules met vaste quotiteit tussen

Nadere informatie

BNP PARIBAS FORTIS NV Maatschappelijke zetel : Warandeberg 3-1000 Brussel

BNP PARIBAS FORTIS NV Maatschappelijke zetel : Warandeberg 3-1000 Brussel Maatschappelijke zetel : Deel 2 van de prospectus WOONKREDIETEN geldig vanaf 01/03/2015 Tarief P/309 Voorwaarden geldig vanaf 15/06/2015 Tarieven en voorwaarden van woonkredieten van BNP Paribas Fortis

Nadere informatie

Prospectus hypothecair krediet

Prospectus hypothecair krediet Prospectus hypothecair krediet Prospectus hypothecair krediet nr.12 van toepassing vanaf 01/04/2017 U wil kopen, bouwen of verbouwen. Een goed plan, maar het is ook een grote investering die de komende

Nadere informatie

Het hypothecair krediet bij Bank de Kremer is een hypothecair krediet met onroerende bestemming gewaarborgd door een hypothecaire zekerheid 1.

Het hypothecair krediet bij Bank de Kremer is een hypothecair krediet met onroerende bestemming gewaarborgd door een hypothecaire zekerheid 1. Prospectus hypothecair krediet Prospectus hypothecair krediet nr. 20 van toepassing vanaf 20/6/2018 U wil kopen, bouwen of verbouwen. Een goed plan, maar het is ook een grote investering die de komende

Nadere informatie

Prospectus hypothecair krediet

Prospectus hypothecair krediet Prospectus hypothecair krediet Prospectus Hypothecair Krediet nr. 18 van toepassing vanaf 01/04/2017 U wil kopen, bouwen of verbouwen. Een goed plan, maar het is ook een grote investering die de komende

Nadere informatie

BNP PARIBAS FORTIS NV - AG INSURANCE NV (voorheen Fortis Insurance Belgium NV) Voorwaarden geldig vanaf 01/11/2015

BNP PARIBAS FORTIS NV - AG INSURANCE NV (voorheen Fortis Insurance Belgium NV) Voorwaarden geldig vanaf 01/11/2015 BNP PARIBAS FORTIS NV - AG INSURANCE NV (voorheen Fortis Insurance Belgium NV) Voorwaarden geldig vanaf 01/11/2015 De formules en producten beschreven in dit tarievenblad en in de prospectus waarvan het

Nadere informatie

Prospectus 1 van toepassing vanaf 01/09/2015 Hypothecaire Kredieten

Prospectus 1 van toepassing vanaf 01/09/2015 Hypothecaire Kredieten Prospectus 1 van toepassing vanaf 01/09/2015 Hypothecaire Kredieten Maatschappelijke zetel: Markiesstraat 1 bus 2 1000 Brussel Exploitatiezetel: Mechelsesteenweg 150 2018 Antwerpen - RPR Brussel 0599.790.590

Nadere informatie

Tarievenkaart Hypothecaire kredieten

Tarievenkaart Hypothecaire kredieten Tarievenkaart Hypothecaire kredieten Geldig vanaf: 19/10/2015 Document nr: DW 15102/N Prospectus: 17/06/2015 Argenta Spaarbank nv Belgiëlei 49-53, 2018 Antwerpen FSMA 27316A IBAN BE 40 9793 5489 0063 BIC

Nadere informatie

Prospectus 1. van toepassing vanaf 01/09/2015. Hypothecaire Kredieten

Prospectus 1. van toepassing vanaf 01/09/2015. Hypothecaire Kredieten Prospectus 1 van toepassing vanaf 01/09/2015 Hypothecaire Kredieten Sociale zetel: Markiesstraat 1 bus 2 1000 Brussel - Exploitatiezetel: Mechelsesteenweg 150 2018 Antwerpen RPR Brussel 0599.790.590 Lenen

Nadere informatie

Reële jaarlijkse. Maandelijkse rente

Reële jaarlijkse. Maandelijkse rente BNP PARIBAS FORTIS NV - AG INSURANCE NV (voorheen Fortis Insurance Belgium NV) Deel 2 van de prospectus HYPOTHECAIRE KREDIETEN geldig vanaf 01/03/2018 Tarief B/347 Voorwaarden geldig vanaf 01/04/2018 De

Nadere informatie

Deel 2 van de prospectus WOONKREDIETEN geldig vanaf 01/11/2018 Tarief B/352

Deel 2 van de prospectus WOONKREDIETEN geldig vanaf 01/11/2018 Tarief B/352 Deel 2 van de prospectus WOONKREDIETEN geldig vanaf 01/11/2018 Tarief B/352 Voorwaarden geldig vanaf 01/11/2018 De formules en producten beschreven in dit tarievenblad en in het prospectus waarvan het

Nadere informatie

Spaarbank CKV NV Mannebeekstraat Waregem. Prospectus Woonkrediet nr 8

Spaarbank CKV NV Mannebeekstraat Waregem. Prospectus Woonkrediet nr 8 Nummer 8 van toepassing vanaf 1 juni 2013 Deze prospectus is beschikbaar op onze maatschappelijke zetel en in het kantoor van onze erkende kredietbemiddelaars Spaarbank CKV NV Mannebeekstraat 33 8790 Waregem

Nadere informatie

Demetris N.V. Maatschappelijke zetel : P. Bayensstraat Groot Bijgaarden Tel. 02/ Fax 02/

Demetris N.V. Maatschappelijke zetel : P. Bayensstraat Groot Bijgaarden Tel. 02/ Fax 02/ BNP PARIBAS FORTIS NV - AG INSURANCE NV (voorheen Fortis Insurance Belgium NV) Deel 2 van de prospectus HYPOTHECAIRE KREDIETEN geldig vanaf 01/04/2017 Voor de kredietaanvragen ingediend via Demetris Tarief

Nadere informatie

Informatieblad DEFAM Doorlopend Krediet 1,5% en 2% [EUROPESE STANDAARDINFORMATIE INZAKE CONSUMENTENKREDIET]

Informatieblad DEFAM Doorlopend Krediet 1,5% en 2% [EUROPESE STANDAARDINFORMATIE INZAKE CONSUMENTENKREDIET] Informatieblad DEFAM Doorlopend Krediet 1,5% en 2% [EUROPESE STANDAARDINFORMATIE INZAKE CONSUMENTENKREDIET] 1. Identiteit en contactgegevens van de kredietgever Kredietgever Adres Telefoonnummer E-mailadres

Nadere informatie

Prospectus Hypothecair Investeringskrediet Rechtspersoon

Prospectus Hypothecair Investeringskrediet Rechtspersoon Prospectus Hypothecair Investeringskrediet Rechtspersoon EDITIE Nr. 1 - GELDIG VANAF 18 AUGUSTUS 2015 Elantis, uw specialist inzake Woonkredieten Voor welke doeleinden? De Woonkredieten van Elantis zijn

Nadere informatie

woonkredieten prospectus nr. 7 het woonkrediet van toepassing vanaf 26 februari 2010

woonkredieten prospectus nr. 7 het woonkrediet van toepassing vanaf 26 februari 2010 woonkredieten prospectus nr. 7 van toepassing vanaf 26 februari 2010 het woonkrediet Prospectus woonkredieten Dit prospectus is van toepassing voor de maatschappijen die behoren tot de AXA Groep, zijnde

Nadere informatie

Presentatie Demetris Hypotheek- en verzekeringsbeurs Delta Lloyd Life 23/02/2016 - Kinepolis Imagibraine - Braine l Alleud

Presentatie Demetris Hypotheek- en verzekeringsbeurs Delta Lloyd Life 23/02/2016 - Kinepolis Imagibraine - Braine l Alleud Presentatie Demetris Hypotheek- en verzekeringsbeurs Delta Lloyd Life 23/02/2016 - Kinepolis Imagibraine - Braine l Alleud Demetris Wie is Demetris? Demetris nv maakt deel uit van een solide groep, BNP

Nadere informatie

Informatieblad Credivance - DK [EUROPESE STANDAARDINFORMATIE INZAKE CONSUMENTENKREDIET]

Informatieblad Credivance - DK [EUROPESE STANDAARDINFORMATIE INZAKE CONSUMENTENKREDIET] Informatieblad Credivance - DK [EUROPESE STANDAARDINFORMATIE INZAKE CONSUMENTENKREDIET] 1. Identiteit en contactgegevens van de kredietgever Kredietgever Adres Telefoonnummer E-mailadres Website Kosterijland

Nadere informatie

Demetris N.V. Maatschappelijke zetel : P. Bayensstraat Groot Bijgaarden Tel. 02/ Fax 02/

Demetris N.V. Maatschappelijke zetel : P. Bayensstraat Groot Bijgaarden Tel. 02/ Fax 02/ BNP PARIBAS FORTIS NV - AG INSURANCE NV (voorheen Fortis Insurance Belgium NV) Deel 2 van de prospectus HYPOTHECAIRE KREDIETEN geldig vanaf 01/09/2017 Voor de kredietaanvragen ingediend via Demetris Tarief

Nadere informatie

Kedin Consumenten Financieringen B.V. Coolsingel AG Rotterdam

Kedin Consumenten Financieringen B.V. Coolsingel AG Rotterdam [EUROPESE STANDAARDINFORMATIE INZAKE CONSUMENTENKREDIET] 1. Identiteit en contactgegevens van de kredietgever Kredietgever Adres E-mailadres Website info@kedin.nl www.kedin.nl Kredietbemiddelaar Adres

Nadere informatie

Consumentenkrediet. Wilfried Van Hirtum. Versie 1.06 6 januari 2010

Consumentenkrediet. Wilfried Van Hirtum. Versie 1.06 6 januari 2010 Consumentenkrediet Wilfried Van Hirtum Versie 1.06 6 januari 2010 Copyright 2010 Wilfried Van Hirtum Dit werk wordt vrij gegeven aan de gemeenschap en mag dus gekopieerd, verspreid en aangepast worden

Nadere informatie

- PROSPECTUS HYPOTHECAIR WOONKREDIET - Woonkrediet bij VDK. Modaliteiten en voorwaarden van toepassing vanaf 1 oktober 2012

- PROSPECTUS HYPOTHECAIR WOONKREDIET - Woonkrediet bij VDK. Modaliteiten en voorwaarden van toepassing vanaf 1 oktober 2012 - PROSPECTUS HYPOTHECAIR WOONKREDIET - Woonkrediet bij VDK Modaliteiten en voorwaarden van toepassing vanaf 1 oktober 2012 Deze prospectus wordt ter beschikking gesteld in de VDK-vestigingen en op de website

Nadere informatie

PROSPECTUS. Hypothecaire Kredieten. (onder toepassing van de wet van 4 augustus 1992) Geldig vanaf 06.06.2012

PROSPECTUS. Hypothecaire Kredieten. (onder toepassing van de wet van 4 augustus 1992) Geldig vanaf 06.06.2012 PROSPECTUS Hypothecaire Kredieten (onder toepassing van de wet van 4 augustus 1992) Geldig vanaf 06.06.2012 CREDIMO N.V. Weversstraat 6-10 1730 ASSE Tel. : 02/454.10.10 1. Kenmerken van de kredietvorm

Nadere informatie

Prospectus Doorlopend Krediet

Prospectus Doorlopend Krediet Prospectus Doorlopend Krediet Inhoudsopgave Pagina Op verantwoorde wijze lenen 1 Wat is een doorlopend krediet? 1 Aanvraagprocedure 1 Bepaling kredietwaardigheid en wijze van risicobeoordeling 2 Drie voorbeelden

Nadere informatie

Afbetaling Aflossing Aflossingsvrije lening Beleggingskrediet BKR of Bureau Kredietregistratie Consumptief krediet Creditcard

Afbetaling Aflossing Aflossingsvrije lening Beleggingskrediet BKR of Bureau Kredietregistratie Consumptief krediet Creditcard Begrippenlijst A-Z Afbetaling Als u iets op afbetaling koopt, krijgt u uw aankoop direct mee. Vervolgens betaalt u het aankoopbedrag in termijnen terug. U wordt pas officieel eigenaar van uw aankoop zodra

Nadere informatie

woonkredieten prospectus nr. 8 van toepassing vanaf 10 oktober 2014

woonkredieten prospectus nr. 8 van toepassing vanaf 10 oktober 2014 woonkredieten prospectus nr. 8 van toepassing vanaf 10 oktober 2014 Prospectus woonkredieten Dit prospectus is van toepassing voor de maatschappijen die behoren tot de AXA Groep, zijnde AXA Belgium en

Nadere informatie

NV CENTRALE KREDIETVERLENING Naamloze vennootschap gesticht in 1956 Erkend door FOD Economie nr Spaarbank

NV CENTRALE KREDIETVERLENING Naamloze vennootschap gesticht in 1956 Erkend door FOD Economie nr Spaarbank NV CENTRALE KREDIETVERLENING Naamloze vennootschap gesticht in 1956 Erkend door FOD Economie nr. 00539 Spaarbank Maatschappelijke zetel: Mannebeekstraat 33 8790 Waregem Tel. 056/62.92.81 Fax 056/61.10.79

Nadere informatie

Woonkrediet bij VDK. Modaliteiten en voorwaarden van toepassing vanaf 1 april 2015. Voorwoord. 1. Wat is een hypothecair woonkrediet?

Woonkrediet bij VDK. Modaliteiten en voorwaarden van toepassing vanaf 1 april 2015. Voorwoord. 1. Wat is een hypothecair woonkrediet? Prospectus hypothecair woonkrediet nr. 21-1 - Woonkrediet bij VDK Modaliteiten en voorwaarden van toepassing vanaf 1 april 2015 Deze prospectus wordt ter beschikking gesteld in de VDK-vestigingen en op

Nadere informatie

PROSPECTUS. Hypothecaire Kredieten. onder toepassing van Boek VII, Titel 4, Hoofdstuk 2. Geldig vanaf

PROSPECTUS. Hypothecaire Kredieten. onder toepassing van Boek VII, Titel 4, Hoofdstuk 2. Geldig vanaf PROSPECTUS Hypothecaire Kredieten onder toepassing van Boek VII, Titel 4, Hoofdstuk 2 (art. VII. 123 tot en met VII. 147) van het Wetboek van economisch recht Geldig vanaf 01.04.2017 CREDIMO NV Weversstraat

Nadere informatie

PROSPECTUS. PROSPECTUS nr 14. Geldig vanaf 01.01.2010

PROSPECTUS. PROSPECTUS nr 14. Geldig vanaf 01.01.2010 PROSPECTUS PROSPECTUS nr 14 Geldig vanaf 01.01.2010 Artikel 47 2 van de wet van 4 augustus 1992 op het Hypothecair Krediet en artikel 4 van het Koninklijk besluit van 5 februari 1993 houdende diverse bepalingen

Nadere informatie

Mercedes-Benz Financial: Uw financiële partner

Mercedes-Benz Financial: Uw financiële partner Mercedes-Benz Financial: Uw financiële partner Deze prospectus werd opgemaakt in de naam van de verkoper wiens gegevens hieronder vermeld staan en die optreedt in de hoedanigheid van kredietbemiddelaar.

Nadere informatie

CONTROLEDIENST VOOR DE VERZEKERINGEN

CONTROLEDIENST VOOR DE VERZEKERINGEN CONTROLEDIENST VOOR DE VERZEKERINGEN Brussel, 22 maart 1993 O. ref. : Dienst Hypothecaire kredieten V. Geerdens - toestel 106 59.317/PC/MS Bijlagen : Uitvoeringsbesluiten x 3 Herwerkte nota betreffende

Nadere informatie

Kredieten, wij maken er werk van!

Kredieten, wij maken er werk van! Z.A. Kredieten, wij maken er werk van! Programma Nieuw product AANKOOP Herfinanciering Investeringskredieten Oxyloan Nieuw: PRESCORING 1 AANKOOP Tot 100% v/d aankoopprijs Doel v/h krediet - Eerste aankoop

Nadere informatie

Prospectus Persoonlijke Lening

Prospectus Persoonlijke Lening Prospectus Persoonlijke Lening Inhoudsopgave Pagina Op verantwoorde wijze lenen 1 Wat is een persoonlijke lening? 1 Aanvraagprocedure 1 Bepaling kredietwaardigheid en wijze van risicobeoordeling 2 Twee

Nadere informatie

BIJZONDERE VOORWAARDEN BETREFFENDE DE KASFACILITEIT I - Van kracht op 23 maart 2015

BIJZONDERE VOORWAARDEN BETREFFENDE DE KASFACILITEIT I - Van kracht op 23 maart 2015 BIJZONDERE VOORWAARDEN BETREFFENDE DE KASFACILITEIT I - Artikel 1 Terminologie De Bank : bpost bank N.V. Markiesstraat 1 bus 2-1000 Brussel, BTW BE 0456.038.471, RPR Brussel, handelend als kredietgever.

Nadere informatie

Tarievenkaart Hypothecaire kredieten

Tarievenkaart Hypothecaire kredieten Tarievenkaart Hypothecaire kredieten Geldig vanaf: 21/09/2016 Document nr: DW 16105 N Prospectus: 17/06/2015 Argenta Spaarbank nv Belgiëlei 49-53, 2018 Antwerpen FSMA 27316A IBAN BE 40 9793 5489 0063 BIC

Nadere informatie

Prospectus Doorlopend Krediet

Prospectus Doorlopend Krediet Prospectus Doorlopend Krediet Inhoudsopgave Pagina Op verantwoorde wijze lenen 1 Wat is een doorlopend krediet? 1 Aanvraagprocedure 1, 2 Bepaling kredietwaardigheid en wijze van risicobeoordeling 2 Drie

Nadere informatie

Europese standaardinformatie inzake consumptief krediet 1. Identiteit en contactgegevens van de kredietgever Hof Hoorneman Bankiers N.V.

Europese standaardinformatie inzake consumptief krediet 1. Identiteit en contactgegevens van de kredietgever Hof Hoorneman Bankiers N.V. Europese standaardinformatie inzake consumptief krediet 1. Identiteit en contactgegevens van de kredietgever Kredietgever Hof Hoorneman Bankiers N.V. Adres Oosthaven 52, 2801 PE Gouda Telefoonnummer 0182

Nadere informatie

KEYHOME. Ontdek het hypothecair krediet. 05/2017/nl

KEYHOME. Ontdek het hypothecair krediet. 05/2017/nl KEYHOME Ontdek het hypothecair krediet 05/2017/nl 2 1. Het hypothecair krediet bij Keytrade Bank...3 1.1. Wie mag een hypothecair krediet aangaan?...3 1.2. Voorwerp van het krediet...3 1.3. Hoeveel kunt

Nadere informatie

Informatieblad Alpha Credit Nederland - DK [EUROPESE STANDAARDINFORMATIE INZAKE CONSUMENTENKREDIET]

Informatieblad Alpha Credit Nederland - DK [EUROPESE STANDAARDINFORMATIE INZAKE CONSUMENTENKREDIET] Informatieblad Alpha Credit Nederland - DK [EUROPESE STANDAARDINFORMATIE INZAKE CONSUMENTENKREDIET] 1. Identiteit en contactgegevens van de kredietgever Kredietgever Adres Telefoonnummer E-mailadres Website

Nadere informatie

Demetris N.V. Maatschappelijke zetel : P. Bayensstraat Groot Bijgaarden Tel. 02/ Fax 02/

Demetris N.V. Maatschappelijke zetel : P. Bayensstraat Groot Bijgaarden Tel. 02/ Fax 02/ BNP PARIBAS FORTIS NV - AG INSURANCE NV (voorheen Fortis Insurance Belgium NV) Deel 2 van de prospectus HYPOTHECAIRE KREDIETEN geldig vanaf 01/11/2018 Voor de kredietaanvragen ingediend via Demetris Tarief

Nadere informatie

Hebt u beslist om iets te kopen of om te bouwen?

Hebt u beslist om iets te kopen of om te bouwen? Hypothecair krediet Prospectus nr. 5 van toepassing vanaf 02/05/2016 Hebt u beslist om iets te kopen of om te bouwen? Beobank biedt u eenvoudige en betrouwbare hypothecaire oplossingen. Uw doel U hebt

Nadere informatie

Aanvraag voor een woonkrediet

Aanvraag voor een woonkrediet Woonkrediet T +32 (0)2 549 59 60 woonkrediet@triodos.be Bestemd voor de bank Dossiernummer 523 - Totaal gevraagd kredietbedrag Datum 20 Aanvraag voor een woonkrediet U kunt dit formulier op uw computer

Nadere informatie

PROSPECTUS. betreffende woonkredieten met gewestwaarborg. toegestaan door de. Erkende sociale kredietvennootschap. Ingeschreven bij beslissing van de

PROSPECTUS. betreffende woonkredieten met gewestwaarborg. toegestaan door de. Erkende sociale kredietvennootschap. Ingeschreven bij beslissing van de PROSPECTUS betreffende woonkredieten met gewestwaarborg toegestaan door de NV SJK (Sint-Jozefskredietmaatschappij) Erkende sociale kredietvennootschap Ingeschreven bij beslissing van de Commissie voor

Nadere informatie

Prospectus Internet Voordeel Krediet

Prospectus Internet Voordeel Krediet Prospectus Internet Voordeel Krediet De ABN AMRO Bank N.V. (ABN AMRO) is een financiële dienstverlener die onder andere actief is als aanbieder van kredieten. Op basis van de wetgeving voor financiële

Nadere informatie

ADVIES &TIPS WEETJES. Krediet en Leningen

ADVIES &TIPS WEETJES. Krediet en Leningen ADVIES WEETJES &TIPS Krediet en Leningen 1. WELKE KREDIETEN BESTAAN ER? WELKE ZIJN DE VOORDELIGSTE? Eenvoudig gesteld, zijn er drie vormen van consumentenkrediet: Een kredietopening. Dit is een bedrag

Nadere informatie

Productinformatie Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet

Productinformatie Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet Productinformatie Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet 1. Identiteit en contactgegevens van de kredietgever Kredietgever International Card Services BV, Telefoonnummer 020-6 600 123 E-mailadres

Nadere informatie

Prospectus Doorlopend Krediet

Prospectus Doorlopend Krediet Prospectus Doorlopend Krediet Inhoudsopgave Pagina Op verantwoorde wijze lenen 1 Wat is een doorlopend krediet? 1 Aanvraagprocedure 1, 2 Bepaling kredietwaardigheid en wijze van risicobeoordeling 2 Drie

Nadere informatie

St-Jozefskredietmaatschappij nv (SJK) Prospectus nr 10 van 1 september 2013

St-Jozefskredietmaatschappij nv (SJK) Prospectus nr 10 van 1 september 2013 St-Jozefskredietmaatschappij nv (SJK) Prospectus nr 10 van 1 september 2013 betreffende woonkredieten met gewestwaarborg toegestaan door de nv SJK (Sint-Jozefskredietmaatschappij) erkende sociale kredietvennootschap

Nadere informatie

S T ANDAARDINFORMATIE I N Z A K E C O N S U M P T I E F K R E DIET

S T ANDAARDINFORMATIE I N Z A K E C O N S U M P T I E F K R E DIET S T ANDAARDINFORMATIE I N Z A K E C O N S U M P T I E F K R E DIET (STANDARDISED EUROPEAN CONSUMER CREDIT INFORMATION, SECCI) 1. Identiteit en contactgegevens van de aanbieder van krediet/bemiddelaar in

Nadere informatie

VERLAAG UW MAANDLASTEN!

VERLAAG UW MAANDLASTEN! VERLAAG UW MAANDLASTEN! Een centralisatie betekent dat u al uw lopende leningen en andere schulden in één overzichtelijk krediet samenbrengt. Zo verlaagt u uw maandelijkse lasten tot wel 50%! HET PROBLEEM

Nadere informatie

Het belastingvoordeel dat verbonden is aan een hypotheeklening, noemt men in Vlaanderen de woonbonus.

Het belastingvoordeel dat verbonden is aan een hypotheeklening, noemt men in Vlaanderen de woonbonus. Gepubliceerd op Wikifin (https://www.wikifin.be) Wat is de woonbonus? Wie een hypothecaire lening afsluit om een woning te kopen of bouwen, kan vaak genieten van bepaalde belastingvoordelen gekoppeld aan

Nadere informatie

Informatieblad DEFAM Doorlopend krediet (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet)

Informatieblad DEFAM Doorlopend krediet (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet) 1. Identiteit en contactgegevens van de kredietgever Informatieblad DEFAM Doorlopend krediet (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet) Kredietgever Adres Telefoonnummer E-mailadres Website

Nadere informatie

Prospectus Privélimiet Plus

Prospectus Privélimiet Plus Prospectus Privélimiet Plus De ABN AMRO Bank N.V. (ABN AMRO) is een financiële dienstverlener die onder andere actief is als aanbieder van kredieten. Op basis van de wetgeving voor financiële dienstverleners

Nadere informatie

Informatieblad DEFAM - DK (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet)

Informatieblad DEFAM - DK (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet) 1. Identiteit en contactgegevens van de kredietgever Informatieblad DEFAM - DK (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet) Kredietgever Adres Telefoonnummer E-mailadres Website Kredietbemiddelaar

Nadere informatie

Informatieblad DEFAM - DK WOZ (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet)

Informatieblad DEFAM - DK WOZ (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet) 1. Identiteit en contactgegevens van de kredietgever Informatieblad DEFAM - DK WOZ (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet) Kredietgever Adres Telefoonnummer E-mailadres Website Kosterijland

Nadere informatie

woonkrediet Vaste formule 10, 15, 20, 25 of 30 jaar

woonkrediet Vaste formule 10, 15, 20, 25 of 30 jaar woonkrediet ALGEMEENHEDEN Doelgroep : fysieke personen vrije beroepen onder vennootschap (associaties van notarissen, tandartspraktijken, ) managementvennootschappen patrimoniumvennootschappen zelfstandigen

Nadere informatie

PROSPECTUS Hypothecaire kredieten. PROSPECTUS nr.1 versie 04/2017 Hypotecaire kredieten 1

PROSPECTUS Hypothecaire kredieten. PROSPECTUS nr.1 versie 04/2017 Hypotecaire kredieten 1 PROSPECTUS Hypothecaire kredieten PROSPECTUS nr.1 versie 04/2017 Hypotecaire kredieten 1 INHOUDSTAFEL Prospectus Hpotecaire kredieten ABN AMRO - PROSPECTUS 1 HYPOTHECAIRE KREDIETEN 1 Inleiding 3 1. Hypothecaire

Nadere informatie

Uw referentie inzake hypothecair krediet

Uw referentie inzake hypothecair krediet Uw referentie inzake hypothecair krediet Wettelijk prospectus* EDITIE Nr. 11 GELDIG VANAF 21/12/2012 * Voorgeschreven bij art. 47 2 van de wet van 04.08.92 (gewijzigd op 13.03.98) 1 Inhoudstafel HYPOTHECAIR

Nadere informatie

De belangrijkste risico s verbonden aan hypothecaire leningen met kapitaalopbouw waarbij een levensverzekering wordt afgesloten, zijn de volgende:

De belangrijkste risico s verbonden aan hypothecaire leningen met kapitaalopbouw waarbij een levensverzekering wordt afgesloten, zijn de volgende: De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) en de FOD Economie waarschuwen voor formules voor hypothecaire kredieten met kapitaalopbouw waarbij een levensverzekering wordt afgesloten De FSMA

Nadere informatie

PROSPECTUS. betreffende de sociale woonkredieten. toegestaan door. Vlaamse Regering. onder nummer 8005. ingeschreven bij beslissing van de

PROSPECTUS. betreffende de sociale woonkredieten. toegestaan door. Vlaamse Regering. onder nummer 8005. ingeschreven bij beslissing van de PROSPECTUS betreffende de sociale woonkredieten toegestaan door SOKREMA cvba socialekredietvennootschap erkend door de Vlaamse Regering onder nummer 8005 en ingeschreven bij beslissing van de Commissie

Nadere informatie

Lening op afbetaling FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ.

Lening op afbetaling FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Lening op afbetaling FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Voor elke behoefte een krediet dat bij u past U plant een belangrijke aankoop of u wordt geconfronteerd met een onverwachte uitgave? En u beschikt

Nadere informatie

Hebt u beslist om iets te kopen of om te bouwen?

Hebt u beslist om iets te kopen of om te bouwen? Hypothecair krediet Prospectus nr. 6 van toepassing vanaf 01/04/2017 Hebt u beslist om iets te kopen of om te bouwen? Beobank biedt u eenvoudige en betrouwbare hypothecaire oplossingen. Uw doel U hebt

Nadere informatie

PROSPECTUS HYPOTHECAIRE KREDIETEN PATRONALE LIFE NV BELLIARDSTRAAT BRUSSEL PROSPECTUS 2, APRIL 1, 2017

PROSPECTUS HYPOTHECAIRE KREDIETEN PATRONALE LIFE NV BELLIARDSTRAAT BRUSSEL PROSPECTUS 2, APRIL 1, 2017 PROSPECTUS HYPOTHECAIRE KREDIETEN PROSPECTUS 2, APRIL 1, 2017 PATRONALE LIFE NV BELLIARDSTRAAT 3 1040 BRUSSEL INHOUDSTAFEL Prospectus 1. Inleiding... 3 1.1. Toezicht...3 2. Kenmerken van het krediet dat

Nadere informatie

Autofinanciering KREDIETEN. Op weg naar de auto van uw dromen

Autofinanciering KREDIETEN. Op weg naar de auto van uw dromen Autofinanciering KREDIETEN Op weg naar de auto van uw dromen Autofinanciering Eenvoudig en efficiënt 2 Kredieten De kortste weg naar uw nieuwe wagen Denkt u aan een nieuwe wagen? Kies dan in uw kantoor

Nadere informatie

Prospectus. Niet-doorlopend geldkrediet. Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Prospectus. Niet-doorlopend geldkrediet. Santander Consumer Finance Benelux B.V. Prospectus Niet-doorlopend geldkrediet Santander Consumer Finance Benelux B.V. Santander Consumer Finance Benelux B.V. is gespecialiseerd in het verstrekken van doorlopend en nietdoorlopend geld- en goederenkrediet.

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER HYPOTHECAIR GEWAARBORGD KREDIET (privé-doeleinden)

AANVRAAGFORMULIER HYPOTHECAIR GEWAARBORGD KREDIET (privé-doeleinden) NV CENTRALE KREDIETVERLENING Naamloze vennootschap gesticht in 1956 Erkend door FOD Economie nr. 00539 Spaarbank Maatschappelijke zetel: Mannebeekstraat 33 8790 Waregem Tel. 056/62.92.23 Fax 056/61.10.79

Nadere informatie

CFCAL BANK HYPOTHECAIRE KREDIETEN

CFCAL BANK HYPOTHECAIRE KREDIETEN CFCAL BANK HYPOTHECAIRE KREDIETEN PROSPECTUS en TARIEVENLIJST Nr. 3 geldig vanaf 01/03/2019 Deze prospectus wordt ter beschikking gesteld van de kandidaten kredietnemers van een hypothecair krediet voorgesteld

Nadere informatie

Presentatie ZA 23 februari 2015. Onesto?

Presentatie ZA 23 februari 2015. Onesto? Presentatie ZA 23 februari 2015 Onesto? De grootste erkende kredietmaatschappij (groep) voor sociaal woonkrediet in Vlaanderen Opgericht in 1894 Eigen vermogen 30 mio portefeuille 250 mio Kantoren in Beringen,

Nadere informatie

VERSLAG AAN DE KONING

VERSLAG AAN DE KONING VERSLAG AAN DE KONING Sire, Het besluit dat wij de eer hebben aan de handtekening van Uwe Majesteit voor te leggen regelt de uitvoering van de wet van 24 maart 2003 tot wijziging van de wet van 12 juni

Nadere informatie

Hypotheek- en verzekeringsbeurs Presentatie 23/02/2016

Hypotheek- en verzekeringsbeurs Presentatie 23/02/2016 Hypotheek- en verzekeringsbeurs Presentatie 23/02/2016 VSW voor kredieten zonder negatieve elementen. Uw klant zoekt een krediet. L Abri voor dossiers met negatieve elementen. Uw klant zoekt een oplossing.

Nadere informatie

Reglement renteloze leningen aan verenigingen

Reglement renteloze leningen aan verenigingen Reglement renteloze leningen aan verenigingen goedgekeurd door de gemeenteraad op 22 maart 2004 gepubliceerd op www.westerlo.be op 13 juni 2018 Hoofdstuk I Algemene bepalingen Artikel 1 Artikel 2 1 Artikel

Nadere informatie

Prospectus van toepassing vanaf 03/10/2016 Hypothecaire Kredieten

Prospectus van toepassing vanaf 03/10/2016 Hypothecaire Kredieten Prospectus van toepassing vanaf 03/10/2016 Hypothecaire Kredieten Sociale zetel: Markiesstraat 1 bus 2 1000 Brussel RPR Brussel 0456038471 Prospectus hypothecaire kredieten WAT IS EEN HYPOTHECAIR KREDIET?...

Nadere informatie

PROSPECTUS HYPOTHECAIR WOONKREDIET NR. 11 In voege vanaf 10/02/2014.

PROSPECTUS HYPOTHECAIR WOONKREDIET NR. 11 In voege vanaf 10/02/2014. PROSPECTUS HYPOTHECAIR WOONKREDIET NR. 11 In voege vanaf 10/02/2014. Dit prospectus betreft de woonkredieten toegekend door het Bijkantoor België van Triodos Bank NV (hierna Triodos genoemd), in het kader

Nadere informatie

DEFAM. Uw heldere keuze.

DEFAM. Uw heldere keuze. DEFAM. Uw heldere keuze. Bij DEFAM kunt u terecht voor alle consumptief kredietvormen, waarmee u kunt doen wat u graag wílt doen. Een consumptief krediet is bij DEFAM gemakkelijk en snel geregeld. Bovendien

Nadere informatie

ik zorg voor mijn klanten stars for life zorgt voor mijn pensioen

ik zorg voor mijn klanten stars for life zorgt voor mijn pensioen zelfstandigen ik zorg voor mijn klanten stars for life zorgt voor mijn pensioen stars for life het pensioenplan wat doet u met uw vrije tijd? Als zelfstandige trekt u vast een wenkbrauw op wanneer iemand

Nadere informatie

Bijlage: Europese Standaardinformatie inzake consumentenkrediet (ESIC) versie juli 2013

Bijlage: Europese Standaardinformatie inzake consumentenkrediet (ESIC) versie juli 2013 Bijlage: Europese Standaardinformatie inzake consumentenkrediet (ESIC) versie juli 2013 De kredietofferte van iedere aanbieder bevat dit standaard informatieblad. Met dit blad kunt u onze offerte gemakkelijk

Nadere informatie

EUROPESE STANDAARD INFORMATIE CONSUMPTIEF KREDIET

EUROPESE STANDAARD INFORMATIE CONSUMPTIEF KREDIET EUROPESE STANDAARD INFORMATIE CONSUMPTIEF KREDIET 1. IDENTITEIT EN CONTACTGEGEVENS VAN DE KREDIETGEVER Kredietgever Hof Hoorneman Bankiers N.V. Adres Oosthaven 52, 2801 PE Gouda Telefoonnummer 0182 597777

Nadere informatie

Prospectus Sociaal Krediet 2014

Prospectus Sociaal Krediet 2014 5 informatie Prospectus Sociaal Krediet 2014 Algemeen De prospectus Sociaal Krediet geeft u inzicht in de werkwijze van de gemeente Zwolle bij het verstrekken van een persoonlijke lening.. Persoonlijke

Nadere informatie