Het Grote BerenNieuws.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het Grote BerenNieuws."

Transcriptie

1 Het Grote BerenNieuws. December 2016 Sluiting rond de Kerst. De Grote Beer is gesloten vanaf vrijdag 23 december om tot en met zondag 1 januari. Maandag 2 januari zijn we weer open. We zien u graag weer in 2017!!! De dagen worden weer kouder en veel kinderen krijgen een nieuwe winterjas en schoenen. Nu wil het nog wel eens gebeuren dat er meer kinderen zijn die dezelfde jas of schoenen leuk vinden. Dan is het voor ons wel heel fijn als de naam van het kind erin staat. Mededelingen De Grote Beer Mededelingen oudercommissie KDV Babygroep Dreumesgroep Peutergroep Mededelingen oudercommissie BSO BSO Mededelingen De Grote Beer Telefoonnummers Ouders veranderen soms van werk en/of van mobiele telefoon. Niet altijd zijn wij dan op de hoogte van een nieuw nummer die in onze lijst voor calamiteiten hoort. Twijfelt u eraan of wij in het bezit zijn van het juiste nummer/ de juiste nummers? Vraag ons dan even samen met u op de lijst te kijken. Ook is het fijn een extra nummer te hebben van opa/oma voor als we u niet kunnen bereiken. Bezoek GGD 1 december is de GGD weer op bezoek geweest bij zowel het KDV als de BSO. Alles is goed gebleken. Het rapport zal zodra, hij binnen is, op de website geplaatst worden. Leidster dag 2016 Donderdag 15 september was het alweer tijd voor Leidster dag. De oudercommissies hadden voor alle personeelsleden een cadeautje meegenomen. Van de ouders/kinderen kregen de leidsters ook hele leuke kleinigheidjes. Namens alle leidsters heel erg bedankt!!! Maar ook de kinderen werden lekker verwend.

2 Zo kregen de kinderen van het KDV frietjes en naar keuze een frikandel of kip nuggets en de kinderen van de BSO een ijsje. Mmmmm!!! Op de website staan nog een paar foto s van deze dag. Sinterklaas Vrijdag 2 december kwamen Sint en Piet weer op visite bij KDV en BSO De Grote Beer. Alle kinderen van de dreumes- en de peutergroep waren erg enthousiast, maar toch ook wel wat gespannen. Vooral de dreumeskinderen haalden snel het cadeautje op om het veilig bij papa, mama of een leidster uit te pakken. Sinterklaas was erg verbaasd dat er in de taal van zijn land ( Spanje ) het liedje La cucaracha gezongen werd. Toen alle cadeautjes uitgepakt waren en Sinterklaas naar de BSO ging kon iedereen nog genieten van een beker chocolademelk en een koekje. De kinderen van de BSO kregen allemaal een hand vol met lekkers en in de geknutselde schoentjes die bij de haard stonden werd ook wat lekkers gedaan. De foto s kunt u bekijken op de website. ( Inloggen met het bij ons bekende adres en de naam van het jongste kind op de opvang in kleine letters geschreven ) Maar hier alvast een voorproefje. Nieuw personeel Misschien bent u haar al tegengekomen op de diverse groepen: Najlae onze nieuwe invalkracht. Zij zal zichzelf even in het kort voorstellen. Mededelingen oudercommissie KDV Mijn naam is Najlae, ik ben 29 jaar oud en woon in Groningen. Sinds oktober ben ik als invalkracht op De Grote Beer werkzaam. Ik vind werken met kinderen iets speciaals en unieks. Deel uit te mogen maken van hun ontwikkeling en ze zien opgroeien als een individu is heel erg leuk. Wat doet de oudercommissie? De oudercommissie is er om de algemene belangen van de Ongeveer een keer per twee kinderen en de ouder(s)/verzorger(s) zo goed mogelijk te maanden vergaderen we als behartigen en hen te vertegenwoordigen. Daarnaast geven we oudercommissie van KDV De Grote advies ten aanzien van de algemene belangen van de ouders aan Beer. We hebben sinds de laatste nieuwsbrief dus weer twee de leidinggevende en de verzorger(s)van de kinderopvang. vergaderingen gehad, waarvan de laatste een gezamenlijke vergadering met de oudercommissie van BSO De Grote Beer was.

3 Op onze eigen vergadering in november hebben we een aantal punten besproken. We hebben het onder andere gehad over het protocol stagiaires; in dit protocol staat beschreven wat de regels en kaders van stagiaires op KOV De Grote Beer zijn en waar ze zich bijvoorbeeld aan moeten houden. Ook dingen zoals privacy van de kinderen en regels omtrent het gebruik van mobiele telefoons staan hierin beschreven. Daarnaast hebben we het gehad over het evacuatieplan van het KDV; dit is goed opgeschreven, bekend bij alle leidsters en wordt ook een aantal keer per jaar geoefend. Zodat in het geval het echt nodig is, iedereen weet wat er moet gebeuren. Recent hebben we ook een gemeenschappelijke vergadering van de oudercommissies van de BSO en het KDV gehad, zie hiervoor het stukje van de oudercommissie van de BSO. De Oudercommissie van het KDV met van links naar rechts: Carina Havenga-De Poel (voorzitter), Jelmer Prins (secretaris), Suzan Özsaran en Jolanda de Vries Nieuws vanuit de Babygroep Op de babygroep mochten we de afgelopen maanden de volgende nieuwe kinderen verwelkomen: Mathias, Else, Guus, Mieke, Lynn en Jens. Nieuws vanuit de Dreumesgroep Er zijn de afgelopen maanden nieuwe kinderen vanuit de babygroep gekomen. Het zijn: Noud H, Rens en Feline. Ook is Clark nieuw op de dreumesgroep. Helaas moeten we afscheid gaan nemen van Julian N. Hij is verhuisd naar Haren. We hopen dat hij snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gaat vinden. Nieuws vanuit de Peutergroep Er zijn een aantal kinderen 4 jaar geworden. Bram, Amina en Steijn komen we nog op de BSO tegen. Nouk is ook 4 geworden maar daar hebben we echt afscheid van moeten nemen. We wensen haar veel plezier op school en op de nieuwe BSO. Gelukkig hebben we ook nieuwe kinderen van de dreumesgroep gekregen. Het zijn: Hugo en Anna. Tot slot kwamen Jake, Jaxx en Aziz ook de peutergroep versterken. Welkom allemaal!

4 Mededelingen oudercommissie BSO De oudercommissie heeft in december de jaarlijkse gezamenlijke vergadering gehad met de oudercommissie van de KDV. We hebben toen kennisgemaakt met de (deels) nieuwe oudercommissie van de KDV. Eén van de belangrijkste doelen was om van elkaar te leren en in die zin was het ook heel nuttig. Vanuit de oudercommissie van de BSO willen we in maart een ouder/kindmiddag organiseren. Hoe precies en wat moet zich nog uitkristalliseren, maar het basisidee is dat we op een (vrijdag?)middag iets willen organiseren voor ouders en kinderen samen. Zo kunnen de ouders eens meemaken hoe een middag op de BSO is en kinderen kunnen laten zien wat ze dan zoal doen. Wil je meehelpen organiseren, of heb je alleen goede ideeën? Laat het ons weten, want we worden altijd reuzeblij van contact met andere ouders! Tot slot een nieuwtje: op de website hebben beide OC s een plekje gekregen voor de notulen. U kunt deze lezen, nadat u bent ingelogd. De oudercommissie van de BSO, met van links naar rechts: Agnes Knegt ( penningmeester ), Jitske Meindertsma ( voorzitter ) en Jaap Klijn (secretaris ). Nieuws vanuit de BSO Op de BSO hebben we de volgende kinderen mogen verwelkomen: Amina, Bram, Steijn, Laila en Luca. Helaas moeten we afscheid gaan nemen van Amar. Hij gaat in de Kerstvakantie verhuizen en zal naar een andere school en BSO gaan. We hopen dat je daar snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes krijgt. Het zijn weer drukke maanden. Zo hebben we na het Sint Maarten feest weer pepernoten gebakken, omdat die in de Sinterklaasperiode niet mogen ontbreken. De cadeautjes hebben we in- en uit- en in- en uit- en in- en uitgepakt en we konden ze in de zak van Sinterklaas heen en weer slepen in de BSO. Op dit moment hebben we de kerstboom samen heel erg mooi gemaakt en gaan we na oud en nieuw gevierd te hebben nog een week vakantie vieren. Ons tuintje heeft weer een nieuwe plek gekregen. De gemeente heeft besloten de rest van de perkjes van gras en planten te voorzien. Helaas zijn daarmee ook onze aardbeien planten verdwenen. Mocht u in het voorjaar nog een plantje over hebben, dan houden we ons van harte aanbevolen. VSO: mocht u uw kind naar de voorschoolse opvang willen brengen, wilt u dit dan voor 8.00 uur doen? Anders is het voor ons niet haalbaar de kinderen op tijd in de klas te brengen. Alvast bedankt!

5 Uitspraakjes: - De mannen van de gemeente blazen alle bladeren op een hoop, waarop Leon zegt: Het is net een zwembad van bladeren! - Steijn ziet karnemelk op tafel staan en zegt: Ik lust geen carnaval melk! - Chenoah: In mijn nieuwe huis krijg ik een echte kerstboom met ballen, ster, jongens en meisjes! - Joep ziet buiten een raceauto: Kijk! Mijn papa heeft ook een raceauto en hij kan heel hard rijden! Elvira: Ik kan heel goed namen bedenken samen met papa; Guppie, heeft papa bedacht. Wisten jullie dat - Aidan regelmatig alle namen van de kinderen op de groep oefent? - Siem de hele dag door liedjes zingt? - Navaliyah en Jayhlano het erg leuk vinden op muziek te dansen? - Mekaylyn muziek erg leuk vindt? Vooral als we liedjes zingen aan tafel. - Femm erg zorgzaam is en graag wil helpen? - Kylana heel goed het liedje La cucaracha kan zingen? - Willemijn al heel gezellig kan kletsen? - Jens het erg leuk vindt in de box op zijn buik te liggen? - Koen zo hard wiebelt met zijn benen dat zijn hele stoel heen en weer gaat? - Sophie, Lotte en Sara nu al dikke vriendinnen zijn? - Julian heel erg oefent met staan. - Tijn al loopt!? - Jasper liedjes zingen erg leuk vindt? Verjaardagen: Oktober November December 4 Laurinda 4 Stefan 6 Mekaylyn 5 Amina 11 Raphorah 7 Noud K 14 Aidan 16 Noor 8 Sophie 19 Bram 17 Steijn 8 Lynn 29 Nouk 18 Bo 30 Noud H 22 Jaydeon 31 Clark 23 Femm 28 Dino Babynieuws: - Suzanne is zwanger van haar derde kindje. Half april zal zij bevallen. - Charmaine is zwanger van haar eerste kindje. Zij verwacht de kleine eind mei.

6 Als extraatje deze keer een tweetal knutselwerkjes om in de vakantie mee aan de gang te gaan. Kerstversiering knutselen. Nodig: - papier - kerstplakkertjes - lijm - prikmat en prikpen - schaar - lint - glitters Kerst, kerstboom, kerstversiering. Een leuke kerst knutsel, kerstversiering om in de boom te hangen, voor het raam of aan de muur. Teken een cirkel met daarin een ster. Knip de cirkel uit en prik de ster uit. Versier de cirkel en de ster met glitters en plakkertjes. Maak de cirkel en de ster aan elkaar vast met lint en klaar. Sneeuwman met je naam. Nodig: - Blauwe stroken - wit en zwart papier - stiften - raffia - schaar - lijm Op de rondjes komen de letters van je naam te staan. Knip een rondje extra voor het hoofd. Plak de rondjes op de strook. Begin onderaan de blauwe strook met plakken!! Bouw dan de sneeuwman op. Versier het hoofd van de sneeuwman en schrijf dan de letters van je naam in de overige sneeuwballen. Wij wensen u nu alvast fijne feestdagen en tot volgend jaar!!!!

Het Grote BerenNieuws.

Het Grote BerenNieuws. Het Grote BerenNieuws. Juni 2017 Vakantie tijd. Mocht u uw vakantie nog niet hebben doorgegeven, wilt u dit dan als nog doen? Dan kunnen wij de planning maken voor het personeel. De lijst hangt in het

Nadere informatie

Het Grote BerenNieuws.

Het Grote BerenNieuws. Het Grote BerenNieuws. Februari 2015 Beter laat dan nooit, maar hier is de nieuwe nieuwsbrief. Eerst willen we iedereen weer van harte welkom heten in het nieuwe jaar! Het is nu winter en veel kinderen

Nadere informatie

Het Grote BerenNieuws.

Het Grote BerenNieuws. Het Grote BerenNieuws. Maart 2017 Hier weer de eerste nieuwsbrief in het jaar 2017! Wellicht heeft u al ergens op de site of op het mededelingenbord kunnen lezen welke dagen we gesloten zijn. Hier komen

Nadere informatie

Het Grote BerenNieuws.

Het Grote BerenNieuws. Het Grote BerenNieuws. Februari 2016 Eerst willen we iedereen weer van harte welkom heten in het nieuwe jaar! Aan het begin van een nieuw jaar melden we ook altijd even welke dagen we gesloten zijn. Hier

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 In deze nieuwsbrief: Piramide thema Tarieven 2017 Pedagogisch beleidsplan Oudercommissie Beste ouder(s) / verzorger(s), Sinterklaas Kerst Dit is alweer de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Het Grote BerenNieuws.

Het Grote BerenNieuws. Het Grote BerenNieuws. Mei 2016 Vakantie tijd. De vakantie tijd komt er weer aan. Mocht u uw vakantie nog niet hebben doorgegeven, wilt u dit dan als nog doen. Dan kunnen wij de planning maken voor het

Nadere informatie

Het Grote BerenNieuws.

Het Grote BerenNieuws. Het Grote BerenNieuws. Juli 2014 Vakantie tijd. De vakantie tijd is weer aangebroken. Mocht u uw vakantie nog niet hebben doorgegeven, wilt u dit dan als nog doen. We wensen u allen een prettige vakantie

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

EXPRESSE PADDINGTON. Mededeling van de maatschap. In dit nummer: * Mededeling * Stagiaires * Geboren * Van de BSO * Pietenfeest

EXPRESSE PADDINGTON. Mededeling van de maatschap. In dit nummer: * Mededeling * Stagiaires * Geboren * Van de BSO * Pietenfeest PADDINGTON EXPRESSE In dit nummer: * Mededeling * Stagiaires * Geboren * Van de BSO * Pietenfeest Mededeling van de maatschap Per 1 januari 2017 heeft Meini besloten om uit de maatschap te stappen. Hij

Nadere informatie

Nieuwsbrief, Oktober 2014. Beste ouders, 1 jarig bestaan

Nieuwsbrief, Oktober 2014. Beste ouders, 1 jarig bestaan Nieuwsbrief, Oktober 2014 Beste ouders, 1 jarig bestaan Hoera!! Kinderopvang Lila bestaat al 1 jaar en dat gaan we natuurlijk vieren met zijn allen. Op Donderdag 16 Oktober hebben wij een kijkochtend op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 4 januari 2014

Nieuwsbrief 13 4 januari 2014 Nieuwsbrief 13 4 januari 2014 Hier ligt alweer de eerste nieuwsbrief van VillaDriel van 2014 voor u. Voordat we vertellen wat we allemaal hebben gedaan in de laatste 2 maanden van 2013, eerst nog het volgende:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindercentrum het Klokhuis

Nieuwsbrief Kindercentrum het Klokhuis Nieuwsbrief Kindercentrum het Klokhuis Voorwoord December 2015 Sinterklaas is net weer achter de rug of het volgende feest kondigt zich alweer aan. Altijd weer een drukke maand de decembermaand, maar wel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hoera kindercentra

Nieuwsbrief Hoera kindercentra Nieuwsbrief Hoera kindercentra Editie: Hoera Haelen Datum: december 2013. Beste ouders/verzorgers, In deze editie en nieuwe lay-out van onze nieuwsbrief leest u de nieuwtjes, weetjes en belangrijke informatie

Nadere informatie

Samora is 4 jaar geworden en gaat nu naar de basisschool toe. Heel veel plezier op de basisschool, gelukkig kom je nog gezellig bij de BSO.

Samora is 4 jaar geworden en gaat nu naar de basisschool toe. Heel veel plezier op de basisschool, gelukkig kom je nog gezellig bij de BSO. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Januari / februari 2019.

Januari / februari 2019. Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool. Terugblik De afgelopen maanden zijn we druk bezig

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden december/ januari Algemeen

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden december/ januari Algemeen NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden december/ januari 2017 Algemeen Steeds meer nieuwe ouders zoeken een opvanglocatie, of juist ons kinderdagverblijf/buitenschoolse

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Knutselen met Je knutsel Ei Kwijt November

Knutselen met Je knutsel Ei Kwijt November Dit is alweer onze derde editie van iknutsel magazine. In deze november editie een mix van de volgende thema s. Sinterklaas, Sint Maarten en herfst. De maand november, waar zullen we beginnen! Er zijn

Nadere informatie

Wie is er goed in een feestje bouwen? We lezen vandaag boeken over feestjes.

Wie is er goed in een feestje bouwen? We lezen vandaag boeken over feestjes. Maandag 19-11 Puk viert feest. We maken eigen feestmuts. Weten we aan het einde nog de hele zin? Tijdens het Dinsdag 20-11 Samen met de kinderen gaan wij gezellig dansen. Wie is er goed in een feestje

Nadere informatie

Nieuwsbrief Peuterspeelzaal De Woelwaters

Nieuwsbrief Peuterspeelzaal De Woelwaters Nieuwsbrief Peuterspeelzaal De Woelwaters December 2014 In deze nieuwsbrief: 1. Welkom 2. Jarig 3. Thema 4. Liedjes 5. Sinterklaasviering 6. BHV ring 7. Agenda 8. Afscheid 1. Welkom We heten de volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hoera kindercentra

Nieuwsbrief Hoera kindercentra Nieuwsbrief Hoera kindercentra Datum: december 2013 Beste ouders/verzorgers, In deze editie leest u de nieuwtjes, weetjes en belangrijke informatie van onze locatie. Zo houden we u op de hoogte van wat

Nadere informatie

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia We hebben de afgelopen tijd weer veel leuke activiteiten in de klas gedaan. In november was er een gezellige opa en oma middag. Het is leuk om te zien dat de opa s en oma s en de kinderen samen genieten

Nadere informatie

goede en frisse moed tegenaan! Voor actuele zaken en de laatste foto s kunt u onze pagina liken op Facebook en Instagram. Team De Zoete Inval

goede en frisse moed tegenaan! Voor actuele zaken en de laatste foto s kunt u onze pagina liken op Facebook en Instagram. Team De Zoete Inval Nieuwsbrief Kinderdagverblijf Kinderd blijf januari 2019 Nr. 36 Inleiding Beste ouders/ verzorgers, We willen jullie allemaal een heel fijn 2019 wensen! De feestdagen zijn inmiddels voorbij en de winter

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ikkedoen 2 e jaargang nr. 4 december. Mededelingen: Wist u dat..

Nieuwsbrief Ikkedoen 2 e jaargang nr. 4 december. Mededelingen: Wist u dat.. . Nieuwsbrief Ikkedoen 2 e jaargang nr. 4 december Mededelingen: 1. Sluitingstijden Kerst en oud en nieuw. Wij gaan de dag voor kerst, vrijdag 24 december en op oudejaarsdag, vrijdag 31 december dicht

Nadere informatie

Belhamelnieuws. Welkom terug lieve Jolien! Welkom op t Belhameltje. Faya op de Knorries! Noud op de Loeiers! Prietpraat!

Belhamelnieuws. Welkom terug lieve Jolien! Welkom op t Belhameltje. Faya op de Knorries! Noud op de Loeiers! Prietpraat! Belhamelnieuws Kindercentrum t Belhameltje Severtweg 6A * 7156 RL Beltrum Tel: 0544-481343 Web : www.belhameltje.com Mail: info@belhameltje.com Jaargang 9 nummer 12 December 2016 Het is december een spannende

Nadere informatie

Confetti December. Vanuit het bestuur. Ook toeslag voor peuteropvang, voor gezinnen met één inkomen.

Confetti December. Vanuit het bestuur. Ook toeslag voor peuteropvang, voor gezinnen met één inkomen. Confetti December 2016 Vanuit het bestuur Ook toeslag voor peuteropvang, voor gezinnen met één inkomen. Geen recht op kinderopvangtoeslag en geen recht op indicatie? In november 2015 is de motie 'Alle

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat KDV VUURVOGEL NR 3 september 2015 Weer aan de slag! We zijn alweer enkele weken op onze eigen locatie en dat voelt goed! Maar het was ook leuk op de Maasstraat. Daar hebben we 6 weken samengespeeld met

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Algemeen. Sinterklaas: Wijziging in de tarieven 2019:

Algemeen. Sinterklaas: Wijziging in de tarieven 2019: Algemeen Sinterklaas: Deze maand komt natuurlijk onze goedheilig man weer aan! Een hele spannende, drukke maar vooral ook hele leuke periode voor ons allemaal. Op alle groepen zal de Sint dinsdag 4-12

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF n u m m e r 2

NIEUWSBRIEF n u m m e r 2 NIEUWSBRIEF 2 0 1 6 2 0 1 7 n u m m e r 2 AGENDA 26 dec t/m 6 jan. 2017 : KERSTVAKANTIE Beste ouder(s)/verzorger(s), De kerst staat voor de deur en het is weer tijd om een stukje te schrijven voor de nieuwsbrief!

Nadere informatie

De afgelopen weken zijn wij op het KDV druk bezig geweest met de thema s: Sinterklaas en Kerst

De afgelopen weken zijn wij op het KDV druk bezig geweest met de thema s: Sinterklaas en Kerst KDV De Telgenkamp Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en KDV De Telgenkamp. Welkom Pieter en Eden zij begin januari bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018 BSO en KDV De Apenrots Elke maand komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO en KDV De Apenrots Nieuws Zoals jullie al weten is Malou Wolters

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kleine-Ikke

Nieuwsbrief Kleine-Ikke Nieuwsbrief Kleine-Ikke December 2016 Jaargang 201 6, nummer 18 Inhoud Beste ouders 1 Sluitingsdagen 2015/2016 1 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van Kleine-Ikke. Via deze weg houden

Nadere informatie

Inleiding. Het wel en wee op de Twister

Inleiding. Het wel en wee op de Twister Nieuwsbrief Kindcentrum De Twister Horst December 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), Bij deze de laatste nieuwsbrief van het jaar. We kijken terug op een gezellige periode met sinterklaas- en

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vrijbuitertjes November 2016

Nieuwsbrief De Vrijbuitertjes November 2016 Welkom We heten de volgende peuters en hun ouders van harte welkom: Abigail Meiling Dyvana Habraken Emma Koopman Jian Galama Kyara van Meer Lucas Schuit Robin van den Bosch Yvet van den Hazel Agenda De

Nadere informatie

L e y l a. December 2016 Nieuwsbrief 27. December 2017, Nieuwsbrief voorbij en een nieuw jaar staat voor de deur.

L e y l a. December 2016 Nieuwsbrief 27. December 2017, Nieuwsbrief voorbij en een nieuw jaar staat voor de deur. 2016 voorbij en een nieuw jaar staat voor de deur We kijken tevreden terug op 2016. Wij hebben afgelopen jaar zowel bij de BSO als bij het kinderdagverblijf veel nieuwe kinderen, baby s en peuters mogen

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6: Joris beste speler van de week! De Carrousel rent

Nieuws uit groep 6:  Joris beste speler van de week! De Carrousel rent Nieuws uit groep 6: We hebben weer een leuke en drukke periode achter de rug, waarin veel is gedaan. Hieronder kunt u mee lezen en genieten van al onze belevenissen! Joris beste speler van de week! Net

Nadere informatie

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Belangrijke data: 8 januari start school na kerstvakantie 9 januari bezoek Hermitage groep 4A en 4B 10 januari scholenmarkt Noorderbreedte voor groep 8 11 januari inloopuurtje

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO.

Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO. Beste ouders/verzorgers Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO. De dagen worden korter, wij maken ons klaar voor het eerste lichtjesfeest op weg

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de huifkar en de wandeling. We hebben van alles gezien; gekleurde

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws december 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Cenn Wij werden

Nadere informatie

THEMA: FEEST. Peuterstart Groepen: Krabben en Kreeften. Ballonnen plakken. VVE: kringgesprek Puk is jarig,woordkaartjes bekijken Ballonnen(kleur)spel

THEMA: FEEST. Peuterstart Groepen: Krabben en Kreeften. Ballonnen plakken. VVE: kringgesprek Puk is jarig,woordkaartjes bekijken Ballonnen(kleur)spel THEMA: FEEST Dag 19/11/2018 We maken ballonnen en doen het ballonnenkleurenspel Ballonnen plakken VVE: kringgesprek Puk is jarig,woordkaartjes bekijken Ballonnen(kleur)spel We maken verlanglijstjes voor

Nadere informatie

Themabrief Karel viert Kerstmis december 2015

Themabrief Karel viert Kerstmis december 2015 Themabrief Karel viert Kerstmis december 2015 Beste papa s en mama s, De laatste maand van het jaar is bijna afgelopen. Met behulp van twaalf verschillende leuke thema s hebben we bij Plantage een educatief

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kaatsheuvel December 2013

Nieuwsbrief Kaatsheuvel December 2013 Nieuwsbrief Kaatsheuvel December 2013 Oudercommissie Binnen Mikz is er een OuderCommissie (OC) actief. Deze bestaat uit een groep enthousiaste ouders die actief betrokken is bij het reilen en zeilen van

Nadere informatie

BSO KLOOSTERVEEN. Terugblik op 2015

BSO KLOOSTERVEEN. Terugblik op 2015 BSO KLOOSTERVEEN NR 1 FEBRUARI 2016 Beste ouders, verzorgers, Voor uw ligt de eerste editie van de oudernieuwsbrief van het nieuwe jaar. In deze uitgave blikken we terug op de laatste maanden van 2015

Nadere informatie

Lekker smikkelen tijdens het kersdiner

Lekker smikkelen tijdens het kersdiner Nr. 1 januari 2014 Lekker smikkelen tijdens het kersdiner Nieuwe kinderen Op de babygroep mochten wij verwelkomen: Joep Riemer (broertje van Pepijn), Sanne Vogelzang, Frederique Kwant, Tycho Rijks (broertje

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool R.K. Gerardusschool Meerkreuk 2 Oude Wetering 071-331 2958 info.gerardus@ssba.net Voor een bijna vier jarige Informatie boekje voor de nieuwe kinderen en

Nadere informatie

Maart / april Nieuwsbrief BSO Esreinschool

Maart / april Nieuwsbrief BSO Esreinschool Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool. Terugblik De afgelopen tijd zijn we erg druk geweest

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

Uitstroom Stella en Lars zijn nu officieel doorgestroomd naar de peutergroep

Uitstroom Stella en Lars zijn nu officieel doorgestroomd naar de peutergroep Babygroep Nieuwe kinderen Jeanot: komt op maandag, dinsdag en woensdag. Robin: komt op vrijdag. Joris: komt op dinsdag en donderdag. Novan: komt op maandag en donderdag. Ella: komt op maandag en woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32 Inleiding Hallo allemaal, 2018 is alweer een feit. Een jaar waarin de nieuwe Wet Innovatie Kwaliteit Kinderopvang van kracht is gegaan. Deze Wet brengt

Nadere informatie

Algemeen. December Nieuwsbrief. KDV Joesboef. Eerder sluiten Tarief verhoging 2015

Algemeen. December Nieuwsbrief. KDV Joesboef. Eerder sluiten Tarief verhoging 2015 Eerder sluiten Tarief verhoging 2015 December Nieuwsbrief Algemeen Piramide: Momenteel zijn wij bezig met het thema Feest. Het boek dat centraal staat voor de baby dreumesgroep is: Dada KDV Joesboef Inhoud

Nadere informatie

Maart 2016 Nieuwsbrief 23

Maart 2016 Nieuwsbrief 23 Maart 2016 Nieuwsbrief 23 Lente in aantocht De klok is weer verzet en aan de bloeiende krokussen zien we dat de lente in aantocht is. Door de lentekriebels hebben we bij het kindercentrum weer van alles

Nadere informatie

Januari Nieuwsbrief KDV het Groene Kroontje & BSO Bengels van de Kroon.

Januari Nieuwsbrief KDV het Groene Kroontje & BSO Bengels van de Kroon. Locatie nieuwsbrief a nieuwsbrief Hierbij ontvangt u de locatienieuwsbrief van KDV/PG Het Groene Kroontje en BSO Bengels van de Kroon. In deze nieuwsbrief vindt u algemene informatie en leuke weetjes over

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 20 juli zomervakantie. Kabouter feest.

Nieuwsbrief. 20 juli zomervakantie. Kabouter feest. Nieuwsbrief 20 juli zomervakantie De maanden mei, juni en juli waren heel erg gezellig. Alles stond in het teken van verschillende bijzonderheden, zoals Moederdag, Vaderdag en het kabouterfeest. Wauw best

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

KRUIMELTJE. Van de Directie KINDERDAGVERBLIJF BSO. Nog twee weekjes en dan is ook 2015 weer oud nieuws.

KRUIMELTJE. Van de Directie KINDERDAGVERBLIJF BSO. Nog twee weekjes en dan is ook 2015 weer oud nieuws. KRUIMELTJE KINDERDAGVERBLIJF BSO De Verbetering 6 9744 DZ Groningen Tel: 050-5590095 Van de Directie Nog twee weekjes en dan is ook 2015 weer oud nieuws. 2015, een jaar waarin best heel veel gebeurt. Uiteraard

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2016

Nieuwsbrief. December 2016 Nieuwsbrief December 2016 De laatste maand van het jaar is weer aangebroken en we maken ons weer op voor de feestdagen en de afsluiting van (alweer) een bewogen jaar. In de afgelopen maanden zijn weer

Nadere informatie

Klassenkrant. Ons lokaal op de nieuwe school. Kleuterpraat

Klassenkrant. Ons lokaal op de nieuwe school. Kleuterpraat Klassenkrant groep 1 & 2 Redactie: Demi, Eeltje, Imme, Jesse, Joleesa, Levy, Lisa, Lyan, Readbad, Sam, Thymen, Tygo, Bear, Bram, Djurre, Dynke, Hugo, Marie, Nica, Robin, Mirthe Nieuws van / uit de klas

Nadere informatie

Weeknieuws week 50. Peutercollege weetjes:

Weeknieuws week 50. Peutercollege weetjes: Weeknieuws week 50 Peutercollege weetjes: - We hebben een nieuwe collega in onze invalpool. Haar naam is Albertina dos Santos en we zijn erg blij dat ze ons team komt versterken. - Heeft u al aan de leidster

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen nog een heel gelukkig en gezond 2016!

Allereerst wensen wij iedereen nog een heel gelukkig en gezond 2016! BSO de Triangel: Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO de Triangel Allereerst wensen wij iedereen nog een heel gelukkig

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud Nieuwsbrief Mei 2013 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Colofon Dit is de nieuwsbrief van mei 2013. In deze nieuwsbrief vindt u allerlei

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Voetstapjes

Nieuwsbrief De Voetstapjes De winter is alweer bijna voorbij en we merken het ook al aan het weer. Met het warmere weer dat eraan komt, kunnen we weer lekker met de kinderen buiten gaan spelen! Met de thema s als muziek, kerst,

Nadere informatie

t nieuwskwartier Jarig!: uitgave Agenda 12 december Stakingsdag!! De Kwartiermaker staakt, alle kinderen zijn vrij

t nieuwskwartier Jarig!: uitgave Agenda 12 december Stakingsdag!! De Kwartiermaker staakt, alle kinderen zijn vrij t nieuwskwartier Agenda 12 december Stakingsdag!! De Kwartiermaker staakt, alle kinderen zijn vrij 14 december Studiedag voor het team, alle kinderen zijn vrij 21 december Kerstviering 25 december tot

Nadere informatie

Sinterklaas. Wijkontwikkelingsplan. Welkom in het kindcentrum. november 2018 Nummer 7

Sinterklaas. Wijkontwikkelingsplan. Welkom in het kindcentrum. november 2018 Nummer 7 november 2018 Nummer 7 Sinterklaas Paniek, paniek rondom Sint. Met al die nieuwe pieten wil het nog niet zo goed lukken. Daarom hebben de kinderen afgelopen tijd al flink geoefend om goede hulppieten te

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS,

BESTE OUDERS/VERZORGERS, BESTE OUDERS/VERZORGERS, Elke twee manden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kinderopvang Zonnepret. VERJAARDAGEN KINDEREN/PM ERS BSO: 12 oktober Meliangelly

Nadere informatie

Nieuwsbrief december. Medewerkers. Oudercommissie Nootdorp

Nieuwsbrief december. Medewerkers. Oudercommissie Nootdorp Kindercentrum ZieZoo Nootdorp Poort 4 2631 PT Nootdorp, T 015 202 3125 Nootdorp@ziezoo.nl www.ziezoo.nl Nieuwsbrief december In deze nieuwsbrief een verslag van de afgelopen maanden, toekomstige activiteiten

Nadere informatie

EXPRESSE ZWANGER. Warm eten op de groepen. In dit nummer: * Tuin * Warm eten * Geboren * Shahad * Oudercommissie * Peuterproject

EXPRESSE ZWANGER. Warm eten op de groepen. In dit nummer: * Tuin * Warm eten * Geboren * Shahad * Oudercommissie * Peuterproject PADDINGTON EXPRESSE Nummer 64, juli 2015 In dit nummer: * Tuin * Warm eten * Geboren * Shahad * Oudercommissie * Peuterproject ZWANGER De tuin van de dreumes- en peutergroep is klaar! De kinderen kunnen

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. Eén ingang ligt

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2019

Nieuwsbrief /2019 Nieuwsbrief 9 2018/2019 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Het jaar 2018 zit er bijna op. We kijken samen terug op een hele sfeervolle kerstviering. Een prachtig versierde aula, waardoor je je elke

Nadere informatie

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017.

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017. De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 1 december Vergadering OR 5 december Sinterklaas op school 6 december Normale schooldag. De leerlingen mogen 1 cadeautje

Nadere informatie

Al getagd ERVE TUINDORP

Al getagd ERVE TUINDORP Al getagd ERVE TUINDORP Nieuwsbrief nummer 2 van 2014 blad 1 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij de tweede nieuwsbrief van ons Kinderdagverblijf Erve Tuindorp voor 2014. In de nieuwsbrieven willen we

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Algemeen. 25 November nummer 6. Van 26 november tot 9 december. Ouders opgelet!!

Belangrijke data. Jarigen. Algemeen. 25 November nummer 6. Van 26 november tot 9 december. Ouders opgelet!! 25 November 2016 - nummer 6 Belangrijke data Maandag 28 november Oudergesprekken Donderdag 1 december Oudergesprekken Maandag 5 december Sinterklaasviering op school Dinsdag 6 december De kinderen hoeven

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 december 2015

Nieuwsbrief. 18 december 2015 Nieuwsbrief 18 december 2015 Kerstvakantie! Tijd om even uit te rusten en bij te komen van de afgelopen weken. In de afgelopen 9 weken hebben we alweer veel met elkaar beleefd waar we ook met veel plezier

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB Donderdag 17 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Luizenpluizen Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 6 januari Donderdag 7 januari Woensdag 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO Esreinschool November 2017

Nieuwsbrief BSO Esreinschool November 2017 Esreinschool Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool. Terugblikken op afgelopen 2 maanden De afgelopen

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Borg. Vrijdag 7 december 2018 Nummer 7. Facebook: CBS De Borg Haren Samen Groeien

Nieuwsbrief CBS De Borg. Vrijdag 7 december 2018 Nummer 7. Facebook: CBS De Borg Haren Samen Groeien Nieuwsbrief CBS De Borg Vrijdag 7 december 2018 Nummer 7 CBS De Borg Agenda Wederikweg 19 9753 AA Haren 7 september 050 534 81 90 Weekopening Lieveheersbeestjes 14 september E-mail: directie@cbsdeborg.nl

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

Knutselen met Je knutsel Ei Kwijt December

Knutselen met Je knutsel Ei Kwijt December Alsjeblieft! Onze december editie van iknutsel magazine. In dit nummer gebruiken we Kerst als knutsel thema. 4 leuke en simpele knutsels en 1 trakatie. De maand december, gezellige dagen, donker, versiering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER

Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER Agenda voor de komende tijd 18 december ALLE KINDEREN s MIDDAGS VRIJ 4 januari De eerste schooldag in 2016 6 januari LOT 12 januari OUDERAVOND 18 22 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief november 2017 Beste ouders/verzorgers, Pedagogisch medewerkers Helaas nemen wij in november afscheid van onze lieve juf Sabrina. Zij heeft een baan gevonden die beter bij haar past. Wij wensen

Nadere informatie

Villa Polderpret december

Villa Polderpret december Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken we toe naar de kerstvakantie. Bij deze de nieuwsbrief van december.

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27 Inleiding Hallo allemaal, Oktober is een feit! De zomerperiode is omgevlogen en we hebben mede dankzij onze vakantie kracht Manouk en onze assistent leidster

Nadere informatie