Het Grote BerenNieuws.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het Grote BerenNieuws."

Transcriptie

1 Het Grote BerenNieuws. Maart 2017 Hier weer de eerste nieuwsbrief in het jaar 2017! Wellicht heeft u al ergens op de site of op het mededelingenbord kunnen lezen welke dagen we gesloten zijn. Hier komen ze: 2 e Paasdag 17 april Koningsdag 27 april Hemelvaartsdag 25 mei Vrijdag na Hemelvaartsdag 26 mei 2 e Pinksterdag 5 juni Kerstvakantie 25 december 2 januari 2018 Op de groepen komt u naast de nog bekende stagiaires weer een aantal nieuwe stagiaires tegen. Op de site kunt u lezen welke stagiaires er nu zijn. Wilt u meer over de stagiaires weten, vraag het ze dan gerust. Het weer beloofd weer de goede kant op te gaan. Zou u in de bakjes van uw kind(eren) willen kijken of er bv. al zomerslaapzakken en zomerse kleding in de juiste maat aanwezig is? Ook is het elke zomer weer tijd voor luchtiger jassen of schoenen. Grappig dat er altijd weer kinderen zijn die dezelfde smaak hebben. Graag zien wij dan ook de namen erin. Alvast bedankt! Mededelingen De Grote Beer Mededelingen oudercommissie KDV Babygroep Dreumesgroep Peutergroep Mededelingen oudercommissie BSO BSO Mededelingen De Grote Beer Jaarlijks Warm en koud buffet. Vrijdag 19 mei is weer ons jaarlijks warm en koud buffet. Noteert u het alvast in uw agenda?

2 Plaatsing BSO. Om teleurstellingen te voorkomen, willen we graag, dat mocht u van plan zijn uw kind naar onze BSO te laten gaan als hij/zij 4 jaar wordt, het verstandig is hem/haar alvast aan te melden. Enquête BSO. Binnenkort kunnen alle ouders, van kinderen die naar de BSO gaan, een enquête in de mail verwachten. Via de link kunt u de enquête invullen. We hopen op veel input, opdat wij waar nodig nog meer kunnen verbeteren. Kinderwagens. In de hal is beperkte ruimte voor kinderwagens. Zou u als het niet echt nodig is de wagen te laten staan, deze mee naar huis willen nemen? Alvast bedankt! Ziekte. De laatste tijd krijgen we van ouders vaker de vraag of de dagen dat een kind ziek is geweest ingehaald kunnen worden. I.v.m. de planning is het niet mogelijk om deze dagen in te halen / te ruilen. We begrijpen dat het voor u als ouder niet altijd praktisch is, maar kunnen hier helaas niet in mee gaan. De campagne "Gratis Bewegen, gewoon doen!". Groningen Fit wil met de scholen uit Selwerd, Paddepoel en Tuinwijk en met kinderdagverblijf De Grote Beer, de kinderen en hun ouders laten zien hoe makkelijk bewegen en sporten kan zijn. Wat gaat er gebeuren? De campagne loopt van april november 2017, het volgende is tot nu toe bekend: 11 april is de kick-off voor de peuters. Tijdens de wekelijkse gymnastiekles wordt er dit keer een dansles gegeven en met extra (feestelijke) materialen gewerkt (denk aan spelen met ballonen, linten etc.) Na afloop krijgt de kinderopvang het spel stoeprandje, zodat de kinderen daar op de peutergroep mee kunnen spelen. Ook wordt er vanaf dan op alle groepen van De Grote Beer kennis gemaakt met de Woogie Boogie ( Favoriete Disney karakters zullen kinderen inspireren om uit hun stoel te komen en samen te bewegen met behulp van een serie video s. Mickey Mouse zal bijvoorbeeld kinderen aansporen om eerst de handen in de lucht te doen, dan de heupen heen en weer te zwaaien en tot slot als een trom op de benen te slaan). 12 april is de kick-off voor de BSO kinderen in sporthal Selwerd. Er zijn allerlei spelletjes te doen voor de kinderen met als afsluiting een disco. Dit onder begeleiding van vakdocenten gymnastiek en studenten van het Alfa-college. Na afloop krijgt de kinderopvang het spel stoeprandje, zodat de kinderen daar op de BSO mee kunnen spelen. Medio april/ begin mei wordt er een hinkelpad aangelegd voor de BSO. De peuters en dreumesen krijgen berenpoten en voetstappen op hun plein, zodat ze uitgedaagd worden om te bewegen

3 In juni zal er een dance battle georganiseerd worden voor de kinderen van de BSO onder leiding van dansexpert Juvat Westendorp (bekend van So you think you can dance). Er zullen gaandeweg meer activiteiten plaatsvinden, we houden u op de hoogte! Daarnaast worden er werkveldbijeenkomsten georganiseerd. Hier komen professionals samen om te kijken hoe ze beter samen kunnen werken om ouders en kinderen te helpen. Lyda gaat hier heen. Informatie die gebruikt kan worden binnen onze kinderopvang zal zij meenemen. Er staat in ieder geval al een informatiebijeenkomst op het programma voor alle leidsters van De Grote Beer. Hier zullen opvoedkundige vraagstukken, die bij de leidsters spelen, behandeld worden en er wordt extra informatie gegeven over de meldcode kindermishandeling. Deze informatiebijeenkomst wordt geleid door de GGD. Voorleesontbijt / Voorleesdagen. Dinsdag 31 januari hebben we samen met de kinderen ontbeten. Zowel de dreumesen als de peuters hebben heerlijk gegeten en ondertussen werd er voorgelezen. Tot slot mochten de kinderen nog een kleurplaat inkleuren. De afgelopen twee weken stonden in het teken van de voorleesdagen. Op de Grote Beer hebben wij hier aandacht aan besteed door o.a. het boek De Kleine Walvis regelmatig voor te lezen. Daarnaast zijn een aantal kinderen van de peutergroep naar een voorstelling over De Kleine Walvis in de bibliotheek geweest. Inloggen op de website. Waarschijnlijk overbodige informatie, maar we noemen het toch nog even. Op de website kunt u inloggen, om foto s te bekijken en om notulen van de oudercommissies te lezen, door het meest gebruikte adres plus de naam van het jongste kind op de opvang ( in kleine letters geschreven ) in te voeren. Inmiddels zijn er van de diverse groepen nieuwe foto s te zien. Ook kunt u de notulen van de oudercommissies van het afgelopen jaar lezen. Zo blijft u op de hoogte van wat de oudercommissies allemaal doen. Telefoonnummers. Ouders veranderen soms van werk en/of van mobiele telefoon. Niet altijd zijn wij dan op de hoogte van een nieuw nummer die in onze lijst voor calamiteiten hoort. Twijfelt u eraan of wij in het bezit zijn van het juiste nummer/ de juiste nummers? Vraag ons dan even samen met u op de lijst te kijken.

4 Mededelingen oudercommissie KDV Ook in deze nieuwsbrief weer een korte update van de oudercommissie van KDV De Grote Beer. Om te beginnen hebben zich enige wisselingen in de samenstelling voorgedaan: Jolanda de Vries heeft aangegeven te willen stoppen bij de OC; via deze weg willen we haar (nogmaals) bedanken voor haar tijd en inzet voor de OC. Inmiddels hebben Fleur Kamps en Stieneke Mulder-Karssies zich aangemeld als nieuwe leden van de OC, waarmee deze weer op volle sterkte is. Bij deze stellen ze zich even kort voor: Stieneke Mulder-Karssies: Ik ben Stieneke, de moeder van Aidan (2,5) die net in de peutergroep zit. Aidan heeft het erg naar zijn zin bij KDV De Grote Beer. Op dit moment ben ik zwanger van ons tweede zoontje en hij zal over een aantal maanden ook naar De Grote Beer gaan. In het dagelijks leven ben ik drie dagen per week werkzaam als GZ-Psycholoog bij Synaeda in Leeuwarden. Ik kijk ernaar uit meer betrokken te zijn bij De Grote Beer door me in te zetten voor de Oudercommissie. Wij zijn erg blij met de flexibiliteit en aandacht voor de kinderen op het KDV en door mee te denken over het beleid hoop ik iets te kunnen betekenen voor de organisatie, maar natuurlijk ook voor de andere ouders. Fleur Kamps: Mijn naam is Fleur Kamps. Ik werk vier dagen in de week als huisarts in opleiding. Ik ben de moeder van Guus (acht maanden) die sinds enige tijd op de babygroep zit van KDV de Grote Beer. Ik heb de Grote Beer leren kennen als een prettig, kleinschalig KDV, waar men zich vol enthousiasme voor de kinderen inzet. In mijn rol als oudercommissielid zet ik mij dan ook graag in om de contacten tussen ouders, commissie en leiding warm te houden. Graag betrek ik de ouders hier actief bij! Wat we zoal besproken hebben Tijdens de laatste vergadering zijn verschillende onderwerpen aan de orde gekomen; het wenprotocol van De Grote Beer is door de leden gelezen en van feedback voorzien. Omdat dit er goed en degelijk uit zag, heeft dit tot weinig aanpassingen geleid. Daarnaast zijn er plannen voor een ouderavond in het najaar met als thema EHBO bij kinderen. We verwachten dat dit een aansprekend thema is voor veel ouders en hopen op een grote opkomst en gezellige bijeenkomst. De datum en tijd hiervan volgen in een latere nieuwsbrief. Bovendien is de enquête besproken die is afgenomen onder de ouders; mooi om te zien dat het grootste deel erg tevreden is over het reilen en zeilen van het KDV! De kritische punten zijn ter harte genomen en besproken met de directie.

5 Ook graag jouw input! Tenslotte willen we alle ouders uitnodigen ideeën (voor bv. een ouderavond), opmerkingen en kritische noten te delen met de leden van de OC. Je bent van harte welkom om eens een vergadering van de OC bij te wonen. De volgende vergadering is op 3 mei. Je kunt de OC bereiken door ons even aan te spreken of te mailen naar: oc.kdv.degrotebeer@gmail.com De Oudercommissie van het KDV met van links naar rechts: Carina Havenga de Poel (voorzitter), Jelmer Prins (secretaris), Suzan Özsaran (penningmeester), Stieneke Mulder-Karssies, Fleur Kamps. Nieuws vanuit de Babygroep Op de babygroep mochten wij verwelkomen: Naïm, Eden, Thijn, Julie en Jolijn. Om plaats te maken zijn er kinderen die er klaar voor waren door gegaan naar de dreumesgroep. Dit zijn Sophie, Julian en Tijn. Ook mogen binnenkort Lotte en Sara op de dreumesgroep gaan kijken. Wij willen ook met de baby s graag naar buiten. Helaas kan dat niet altijd, omdat de kinderen niet altijd jasjes en/of schoentjes mee hebben en het dan te koud is. Zou u alstublieft jas en schoenen van uw kind mee willen nemen? Alvast bedankt! Nieuws vanuit de Dreumesgroep Om plaats te maken voor de kinderen van de babygroep zijn de volgende kinderen door naar de peutergroep: Navaliyah, Mees en Jayhlano. Aidan gaat ook wennen. De dreumesgroep is versterkt met Kyra. Helaas gaat Noam onze groep verlaten. Hij gaat samen met zijn moeder en zus verhuizen naar Lewenborg. We hopen dat je daar snel weer nieuwe vriendjes en vriendinnetjes zult maken. Van de oudste dreumesen zijn er veel die een plasdiploma mogen inkleuren. Als ze het willen mogen ze ook op het potje zitten.

6 Nieuws vanuit de Peutergroep Helaas moest er afscheid genomen worden van Tim en Kylana. Ze zijn 4 jaar en gaan naar de basisschool. Het is geen definitief afscheid, want we komen ze gewoon weer tegen op de BSO. Echt afscheid hebben we genomen van Aylin. Zij is verhuisd naar Lewenborg. Ook Hamza en Liala zijn weg. Zij zijn verhuisd naar Breda. We hopen dat ze veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes zullen krijgen. Mededelingen oudercommissie BSO We hebben het druk met diverse activiteiten die telkens weer terug komen. Zo komt Benny elke maandag- en dinsdagmorgen op visite om ons nieuwe woordjes in het Engels te leren, maken we elke woensdagmorgen muziek, hebben we een keer per maand een filmmiddag en gaan we een keer per maand naar de bibliotheek. En. we vinden het allemaal erg leuk!!!!! Kijk ook eens naar onze nieuwe foto s op de website. De oudercommissie van de BSO, met van links naar rechts: Agnes Knegt ( penningmeester ), Jitske Meindertsma ( voorzitter ) en Jaap Klijn ( secretaris ). De Oudercommissie van de BSO komt ieder kwartaal bijeen om de nodige zaken te bespreken, te organiseren en af te stemmen met de directie. Naast praktische zaken hebben we het tijdens een vergadering ook altijd over de kwaliteit van de opvang, het personeel, etc. Voor de BSO is het belangrijk om naast het dagelijkse (soms snelle) contact met de ouders ook op een andere wijze in contact te komen met de ouders. Ook is het fijn dat de ouders onderling contact met elkaar hebben. Om hier concreet vorm aan te kunnen geven heeft de Oudercommissie van de BSO een Ouder-kindmiddag georganiseerd op 31 maart aanstaande! Een mooie gelegenheid voor ouders om wat nader kennis te maken met een dagje BSO! Het belooft een zonnige dag te worden, met veel spelletjes, knutselen en lekkernijen! Een groot aantal ouders en kinderen hebben zich aangemeld, super!! De BSO De Grote Beer wil haar dienstverlening altijd optimaal laten zijn en/of verbeteren. Dit is ook een onderwerp waar de Oudercommissie van de BSO zich mee bezighoudt. Om hier een beter beeld van te krijgen is een enquete opgesteld. Uiteraard vanuit de Oudercommissie ook het verzoek om deze in te vullen. Met jullie feedback, kunnen wij weer aan de slag. Ook heeft de directie van de BSO samen met de Oudercommissie naar het pedagogisch beleidsplan gekeken. Hier zullen jullie binnenkort ook het resultaat van kunnen zien.

7 Nieuws vanuit de BSO Op de BSO hebben we Tim en Jake mogen verwelkomen. Helaas moeten we afscheid nemen van Laurinda. Ze gaat samen met haar moeder en broertje verhuizen naar Lewenborg. Laurinda we hopen dat je snel nieuwe vriendinnen zult maken. Oh! Nee!!! Onze tuin is door de gemeente leeggehaald en weer verplaatst! Nu zijn al onze aardbeienplantjes ook weg! Heeft u straks een aardbeienplantje ( of meer ) of een ander plantje over dan houden wij ons van harte aanbevolen. Uitspraakjes: - Kyani heeft voor de tweede keer op rij uit school een vieze toet van chocopasta. Op de vraag of zij weer een lekker broodje pasta heeft gegeten zegt zij: Welke pasta? wat is het verschil tussen de pasta s. De ene eet je s avonds en de andere op je broodje. - Vigo: Ga jij roddelen? Maar eigenlijk bedoelt hij of Viodalis gaat rollen. - Hamza: Suzanne heeft geen baby in de buik, maar ze heeft veel broodjes gegeten. - Simme: Mijn mamma heeft een baby in de buik. De baby is nog heel klein. De baby moet nog even in de buik blijven. - Stefan: Er wordt aan Stefan gevraagd of hij een verkleedpak wil passen, waarop Stefan zegt: Waarom moet ik plassen? Bauke: We lezen uit het boek Anna en de lente en stellen een aantal vragen. Bauke stelt ons ook een vraag: Welke kleur is de vogel? Wist u dat: - De dreumesen voor het eerst naar de kinderboerderij zijn geweest? Dit vonden ze allemaal geweldig! ( zie foto s op de website ). - Femm en Siem de beste vriendjes zijn en ze alle samen doen? - Linde al heel goed in het Duits kan tellen? - Lynn al heel goed kan lopen? Ze raced heel de groep rond. - Lena helemaal trots is als ze een jurk aan en staartjes in heeft? Ze laat dit iedereen zien. - Niek gek is op klimmen? Stoelen, kastjes, tafels,. Niks is meer veilig. - Aidan ervan overtuigd is dat hij een zusje krijgt? Maar het eigenlijk een broertje is? - Kyra al heel goed kan praten? Ze kan heel goed duidelijk maken wat ze wil! - Edin gek is op buitenspelen? En dan vooral in de modder! Ze komt dan binnen met zwarte handen. - Jayden gek is op kleuren, verven en plakken? Zodra hij doorheeft dat er geknutseld gaat worden, rent hij naar de tafel.

8 Verjaardagen: Januari Februari Maart 3 Sven 4 Lotte 1 Kylana 4 Marijke 5 Jayden 10 Tijn 4 Jake 6 Vigo 29 Willemijn 15 Liz 7 Sara 18 Siem 7 Julian 31 Linde 15 Leon 17 Dyazmillia 18 Charlie 19 Laila 24 Martijn Babynieuws: - Eline en Anna hebben er een zusje bij met de naam Marlinde. Papa, Mama, Eline en Anna van harte gefeliciteerd met jullie dochter en zusje. - Mees is ook grote broer geworden. Zijn zusje heet Jula. We feliciteren papa, mama en Mees van harte met deze aanwinst. - Geeske is bevallen van een gezonde dochter. Ze kreeg de naam Hannah. We feliciteren Geeske en Iede van harte met hun kleine meid. Knutselen in de lente Bloemen maken Wat heb je nodig: - wit papier - verf in vrolijke kleurtjes - vork - kwast Dip de vork in de verf en zet daarna de vork op het witte papier. Doe dat nog maar een paar keer. Met de kwast maak je stelen onder de bloemen.

Het Grote BerenNieuws.

Het Grote BerenNieuws. Het Grote BerenNieuws. Februari 2016 Eerst willen we iedereen weer van harte welkom heten in het nieuwe jaar! Aan het begin van een nieuw jaar melden we ook altijd even welke dagen we gesloten zijn. Hier

Nadere informatie

Het Grote BerenNieuws.

Het Grote BerenNieuws. Het Grote BerenNieuws. December 2016 Sluiting rond de Kerst. De Grote Beer is gesloten vanaf vrijdag 23 december om 18.00 tot en met zondag 1 januari. Maandag 2 januari zijn we weer open. We zien u graag

Nadere informatie

Het Grote BerenNieuws.

Het Grote BerenNieuws. Het Grote BerenNieuws. Februari 2015 Beter laat dan nooit, maar hier is de nieuwe nieuwsbrief. Eerst willen we iedereen weer van harte welkom heten in het nieuwe jaar! Het is nu winter en veel kinderen

Nadere informatie

Het Grote BerenNieuws.

Het Grote BerenNieuws. Het Grote BerenNieuws. Juni 2017 Vakantie tijd. Mocht u uw vakantie nog niet hebben doorgegeven, wilt u dit dan als nog doen? Dan kunnen wij de planning maken voor het personeel. De lijst hangt in het

Nadere informatie

Het Grote BerenNieuws.

Het Grote BerenNieuws. Het Grote BerenNieuws. Mei 2016 Vakantie tijd. De vakantie tijd komt er weer aan. Mocht u uw vakantie nog niet hebben doorgegeven, wilt u dit dan als nog doen. Dan kunnen wij de planning maken voor het

Nadere informatie

Het Grote BerenNieuws.

Het Grote BerenNieuws. Het Grote BerenNieuws. Juli 2014 Vakantie tijd. De vakantie tijd is weer aangebroken. Mocht u uw vakantie nog niet hebben doorgegeven, wilt u dit dan als nog doen. We wensen u allen een prettige vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud Nieuwsbrief Mei 2013 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Colofon Dit is de nieuwsbrief van mei 2013. In deze nieuwsbrief vindt u allerlei

Nadere informatie

EXPRESSE PADDINGTON. Mededeling van de maatschap. In dit nummer: * Mededeling * Stagiaires * Geboren * Van de BSO * Pietenfeest

EXPRESSE PADDINGTON. Mededeling van de maatschap. In dit nummer: * Mededeling * Stagiaires * Geboren * Van de BSO * Pietenfeest PADDINGTON EXPRESSE In dit nummer: * Mededeling * Stagiaires * Geboren * Van de BSO * Pietenfeest Mededeling van de maatschap Per 1 januari 2017 heeft Meini besloten om uit de maatschap te stappen. Hij

Nadere informatie

Nieuwsbrief, Oktober 2014. Beste ouders, 1 jarig bestaan

Nieuwsbrief, Oktober 2014. Beste ouders, 1 jarig bestaan Nieuwsbrief, Oktober 2014 Beste ouders, 1 jarig bestaan Hoera!! Kinderopvang Lila bestaat al 1 jaar en dat gaan we natuurlijk vieren met zijn allen. Op Donderdag 16 Oktober hebben wij een kijkochtend op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maart 2016

Nieuwsbrief. Maart 2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Bij het schrijven van deze nieuwsbrief schijnt er een heerlijk voorjaarszonnetje. Lente kom maar op! De afgelopen periode hebben we af en toe mogen proeven van de winter. Een klein

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Hallo allemaal, De winter was af en toe prachtig maar de dagen worden alweer langer en de vogels horen we alweer fluiten! Heerlijk de lente is in aantocht! Veel leesplezier! Team

Nadere informatie

Nieuwsbrief KDV/BSO Apenrots Juli / augustus

Nieuwsbrief KDV/BSO Apenrots Juli / augustus KDV / BSO Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en kdv / bso Apenrots Terugblikken op afgelopen 2 maanden Wat

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

EXPRESSE ZWANGER. Warm eten op de groepen. In dit nummer: * Tuin * Warm eten * Geboren * Shahad * Oudercommissie * Peuterproject

EXPRESSE ZWANGER. Warm eten op de groepen. In dit nummer: * Tuin * Warm eten * Geboren * Shahad * Oudercommissie * Peuterproject PADDINGTON EXPRESSE Nummer 64, juli 2015 In dit nummer: * Tuin * Warm eten * Geboren * Shahad * Oudercommissie * Peuterproject ZWANGER De tuin van de dreumes- en peutergroep is klaar! De kinderen kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

OUDERCOMMISSIE KDV T WOLFJE VIJFHUIZEN

OUDERCOMMISSIE KDV T WOLFJE VIJFHUIZEN OUDERCOMMISSIE KDV T WOLFJE VIJFHUIZEN Mededelingen Personeel Hoewel de dames al een tijdje werkzaam zijn op het kinderdagverblijf toch nog even een voorstelrondje. Beste ouders, Graag wil ik mij even

Nadere informatie

Januari 2012. Beste ouders, De beste wensen voor het jaar!!

Januari 2012. Beste ouders, De beste wensen voor het jaar!! Januari 2012 Beste ouders, De beste wensen voor het jaar!! Als startende kinderopvang (jazeker, het volledige eerste jaar heten we startend ) zitten we vol plannen om nog leuker, gezelliger, beter, professioneler

Nadere informatie

EXPRESSE ZWANGER. Nationale Voorleesdagen

EXPRESSE ZWANGER. Nationale Voorleesdagen PADDINGTON EXPRESSE Nummer 62, jan 2015 In dit nummer: * Voorleesdagen * Nieuwe invalkracht * Peutergroep * Babygroep * Mobiele telefoons * Pravoo ouderbrief Nationale Voorleesdagen Van 21 t/m 31 januari

Nadere informatie

Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl. Nieuwsbrief Januari 2016

Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl. Nieuwsbrief Januari 2016 Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl Nieuwsbrief Januari 2016 1. SPEELopvang 2. Welkom en Afscheid 3. Studenten Alfa-college 4. Nationale voorleesdagen 5. Vanuit de OC

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018 BSO en KDV De Apenrots Elke maand komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO en KDV De Apenrots Nieuws Zoals jullie al weten is Malou Wolters

Nadere informatie

Al getagd ERVE TUINDORP

Al getagd ERVE TUINDORP Al getagd ERVE TUINDORP Nieuwsbrief nummer 2 van 2014 blad 1 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij de tweede nieuwsbrief van ons Kinderdagverblijf Erve Tuindorp voor 2014. In de nieuwsbrieven willen we

Nadere informatie

Lijzijde LA Groningen Tel Nieuwsbrief januari 2018

Lijzijde LA Groningen Tel Nieuwsbrief januari 2018 1. SPEELopvang 2. Nationaal Voorleesontbijt 3. Welkom / Afscheid 4. BSN 5. Belangrijke data 2018 Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl Nieuwsbrief januari 2018 1. SPEELopvang

Nadere informatie

Huisregels Kinderdagverblijf t Kruimeltje

Huisregels Kinderdagverblijf t Kruimeltje Huisregels Kinderdagverblijf t Kruimeltje 1. Brengen en halen: t Kruimeltje is geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30 uur t/m 18.00 uur. U hoeft uw kind niet voor een bepaalde tijd te brengen. Wel stellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud Nieuwsbrief April 2011 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Versje Colofon Dit is de nieuwsbrief van april 2011. In deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32 Inleiding Hallo allemaal, 2018 is alweer een feit. Een jaar waarin de nieuwe Wet Innovatie Kwaliteit Kinderopvang van kracht is gegaan. Deze Wet brengt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. - december 2013. Thema s en bijzonderheden. De vierde nieuwsbrief in het jaar 2013

Nieuwsbrief. - december 2013. Thema s en bijzonderheden. De vierde nieuwsbrief in het jaar 2013 Nieuwsbrief - december 2013 Thema s en bijzonderheden De vierde nieuwsbrief in het jaar 2013 Het jaar 2013 is bijna weer voorbij. Sint Maarten en Sinterklaas hebben we afgesloten. We hebben een leuk Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Algemeen. Sinterklaas: Wijziging in de tarieven 2019:

Algemeen. Sinterklaas: Wijziging in de tarieven 2019: Algemeen Sinterklaas: Deze maand komt natuurlijk onze goedheilig man weer aan! Een hele spannende, drukke maar vooral ook hele leuke periode voor ons allemaal. Op alle groepen zal de Sint dinsdag 4-12

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juli 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Dit is de nieuwsbrief van maart In deze nieuwsbrief vindt u informatie over het KDV, Humpie Dumpie en de BSO.

Dit is de nieuwsbrief van maart In deze nieuwsbrief vindt u informatie over het KDV, Humpie Dumpie en de BSO. Nieuwsbrief Maart 2016 Inhoud Nieuws van het kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Colofon Dit is de nieuwsbrief van maart 2016. In deze nieuwsbrief vindt u informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Inleiding Hallo allemaal, Wat een prachtig voorjaar hebben we nu al gehad! Ons Lentefeest was zeer geslaagd met heel mooi weer, een grote opkomst en veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Lieve ouders en kinderen, Welkom Wij mogen een aantal nieuwe kinderen en hun ouders welkom heten. Jairo en Emily wensen we een hele fijne tijd op de babygroep toe en Sem op de

Nadere informatie

Pardoes, een goede opvang

Pardoes, een goede opvang Pardoes, een goede opvang UW KND MAG GRATS EEN OCHTEND BJ ONS KOMEN KJKEN! Q opvoeden Samen Naar Pardoes! Alles kan en alles mag bij Kinderopvang Pardoes! Want ieder kind moet zich thuis voelen bij ons.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2015 Nr. 21

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2015 Nr. 21 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2015 Nr. 21 Inleiding Hallo allemaal, Heerlijk om weer meer buiten te zijn en te genieten van de lente die in volle gang is. Het ouder tevredenheidonderzoek is bijgevoegd

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1, januari 2017

Nieuwsbrief 1, januari 2017 Nieuwsbrief 1, januari 2017 Inhoud: Komen en gaan Algemene mededelingen All-inn opvang Vakantie planning 2017 Sluitingsdagen 2017 Thema activiteiten (nationale voorleesdagen, voorleesontbijt) Personeel

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Lage Weide

Nieuwsbrief de Lage Weide Nieuwsbrief de Lage Weide Februari 2014 Deze nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Het nieuwe jaar is van start gegaan. In deze nieuwsbrief kunt u lezen over de leuke activiteiten die we eind 2013

Nadere informatie

Het Grote BerenNieuws.

Het Grote BerenNieuws. Het Grote BerenNieuws. Mei 2014 Vakantie tijd. De vakantie tijd komt er weer aan. Mocht u uw vakantie nog niet hebben doorgegeven, wilt u dit dan als nog doen. We wensen u allen een prettige vakantie met

Nadere informatie

Hoe bent u bij Little People terecht gekomen?

Hoe bent u bij Little People terecht gekomen? Resultaten enquête Little People Hoe bent u bij Little People terecht gekomen? Via internet Via kennissen/vrienden/bekenden Anders nl. 33% 24% 43% Anders nl. Via directeur Paesacker Advertentie krant Via

Nadere informatie

06-182 088 02. 06-247 590 72

06-182 088 02. 06-247 590 72 September 2014 Beste ouders, Zit u ook alweer helemaal in het normale ritme? Op de diverse locaties zijn we nog aan het genieten van een heerlijke zomervakantie, maar de gang van zaken van alle dag dringt

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2019 Nr. 37

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2019 Nr. 37 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2019 Nr. 37 Inleiding Beste ouders/ verzorgers, na regen komt zonneschijn! We hebben de winderige dagen inmiddels achter ons gelaten en ontzettend veel zin in de lente!

Nadere informatie

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school Integraal nieuws Hemelvaart Maranatha! Kom Heere Jezus, kom! Zo sluit Paulus zijn eerste brief af aan de Korinthiërs. Ook toen al werd uitgekeken naar de terugkomst van de Heere Jezus. Deze belofte deden

Nadere informatie

Wij wensen Sanne en Gijs de Lange heel veel (buiten) speelplezier bij De Loeiende Koe.

Wij wensen Sanne en Gijs de Lange heel veel (buiten) speelplezier bij De Loeiende Koe. Nieuwsbrief Mei/Juni Nieuwe kinderen: Wij wensen Sanne en Gijs de Lange heel veel (buiten) speelplezier bij De Loeiende Koe. De nieuwe ouders kunnen inloggen op het ouderportaal met deze link. https://portaal.novict.nl/haw8kasq3fs/

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 23 februari voorjaarsvakantie

Nieuwsbrief. 23 februari voorjaarsvakantie Nieuwsbrief 23 februari voorjaarsvakantie Januari en februari waren weer gezellige maanden voor de peuters van Peuterstap! Een heerlijke start van het nieuwe jaar met veel verschillende activiteiten. Onder

Nadere informatie

BSO de Beukelseberg. Januari 2017

BSO de Beukelseberg. Januari 2017 EXTERNE NIEUWSBRIEF Inhoudsopgave BSO de Beukelseberg Januari 2017 In deze nieuwsbrief komen de volgende onderwerpen aan bod: Nieuwe stagiaire; wijziging in sluitingsdagen; terugblik Kerstvakantie; BSN

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Beste ouders/verzorgers, Verjaardagen kinderen/leidsters: 11 maart: Isabella 7 jaar ( BSO ) 16 maart: Orfeu 49 jaar ( Directeur ) 18 maart: Emily 1 jaar ( Baby groep ) 22 maart:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kleine-Ikke

Nieuwsbrief Kleine-Ikke Nieuwsbrief Kleine-Ikke December 2016 Jaargang 201 6, nummer 18 Inhoud Beste ouders 1 Sluitingsdagen 2015/2016 1 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van Kleine-Ikke. Via deze weg houden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorjaar. 3 plus groep:

Nieuwsbrief. Voorjaar. 3 plus groep: Nieuwsbrief Voorjaar Sinterklaas is weer terug naar Spanje en de Kerstspullen staan weer op zolder. Oud en nieuw is gevierd en na twee heerlijke weken vakantie beginnen we met het jaar 2019. Thema Fruit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief november 2017 Beste ouders/verzorgers, Pedagogisch medewerkers Helaas nemen wij in november afscheid van onze lieve juf Sabrina. Zij heeft een baan gevonden die beter bij haar past. Wij wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws augustus 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Beste ouders,

Nieuwsbrief mei Beste ouders, Nieuwsbrief mei 2015 Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de laatste twee maanden van dit schooljaar. Op 13 juli begint de zomervakantie, maar voor die tijd zijn er nog vele speeluurtjes

Nadere informatie

Informatie Prins Heerlijk

Informatie Prins Heerlijk Informatie Prins Heerlijk In dit boekje vindt u informatie over kinderdagverblijf Prins Heerlijk De bedoeling van dit boekje is om u te informeren over de verschillende zaken die belangrijk zijn voor kinderdagverblijf

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en locatie de Apenrots. Manager Kinderopvang Onze

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat KDV VUURVOGEL NR 3 september 2015 Weer aan de slag! We zijn alweer enkele weken op onze eigen locatie en dat voelt goed! Maar het was ook leuk op de Maasstraat. Daar hebben we 6 weken samengespeeld met

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 Kamp groepen 8 Wij (groep 8) zijn op kamp geweest. We mogen er niet veel over vertellen, maar 1 ding kunnen we wel vertellen het was super leuk!!!!! We

Nadere informatie

Uitstroom Stella en Lars zijn nu officieel doorgestroomd naar de peutergroep

Uitstroom Stella en Lars zijn nu officieel doorgestroomd naar de peutergroep Babygroep Nieuwe kinderen Jeanot: komt op maandag, dinsdag en woensdag. Robin: komt op vrijdag. Joris: komt op dinsdag en donderdag. Novan: komt op maandag en donderdag. Ella: komt op maandag en woensdag

Nadere informatie

Samora is 4 jaar geworden en gaat nu naar de basisschool toe. Heel veel plezier op de basisschool, gelukkig kom je nog gezellig bij de BSO.

Samora is 4 jaar geworden en gaat nu naar de basisschool toe. Heel veel plezier op de basisschool, gelukkig kom je nog gezellig bij de BSO. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Opijnen

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Opijnen Informatieboekje van Peuterspeelschool Opijnen Welkom Voor u ligt het informatieboekje van peuterspeelschool Opijnen. Wij wensen u veel plezier met het doorlezen van dit boekje en hopen uw peuter en u

Nadere informatie

Lijzijde LA Groningen Tel Nieuwsbrief januari 2019

Lijzijde LA Groningen Tel Nieuwsbrief januari 2019 Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl Nieuwsbrief januari 2019 1. SPEELopvang 2. Vanuit de OC 3. Nationale voorleesdagen 4. Voortgangsgesprekken 5. Jaaropgaaf 6. WIJ Lewenborg;

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze ontvangt u - zoals afgesproken - Hofnieuws II, waarin wij u graag weer op de hoogte brengen van het laatste nieuws. Zoals u weet, vinden wij het bij Kinderdagpaleizen

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws april 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Weekbrief apr t/m 28 apr

Weekbrief apr t/m 28 apr Weekbrief 17 22 apr t/m 28 apr Nieuws vanuit het onderwijs Groepsinformatie Opvang 0-2 jaar 0-2 en BSO groepen; de Eendjes, Visjes, Schildpadjes, Fuutje, Orka s, Pinguïns en Haaien Wist u dat? De kinderen

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Ten Tije sport en wellness beleving

Ten Tije sport en wellness beleving Geachte ouders en/of verzorgers en andere belangstellenden, Voor u ziet u onze Nieuwsbrief van april 2017. Er is weer heel wat te melden, veel leesplezier gewenst! Thema Smakelijk eten Op 2 mei vindt met

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober Afgelopen periode. Overdracht werkzaamheden. Kinderboekenweek. Brengen en halen. Aan de bakdag!

Nieuwsbrief oktober Afgelopen periode. Overdracht werkzaamheden. Kinderboekenweek. Brengen en halen. Aan de bakdag! Nieuwsbrief 7. 08 oktober 2018 Afgelopen periode Overdracht werkzaamheden Kinderboekenweek Brengen en halen Aan de bakdag! Afgelopen periode Wat is er weer een hoop gebeurd! We hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Een tijd om nooit te vergeten!

Een tijd om nooit te vergeten! Een tijd om nooit te vergeten! Beste ouders/verzorgers, U overweegt voor uw kind een plaats bij kinderdagverblijf Bubbels. Middels deze informatiebrochure krijgt u een eerste indruk over onze visie op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

Juni 2017 Nieuwsbrief 29

Juni 2017 Nieuwsbrief 29 Juni 2017 Nieuwsbrief 29 VillaDriel wint Kinderopvang awards 2017 In de door Opiness georganiseerde verkiezing Kinderopvang awards 2017 hebben we 3 prijzen binnen gesleept. In de categorie beste kinderopvangorganisatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Meivakantie. 3 plus groep:

Nieuwsbrief. Meivakantie. 3 plus groep: Nieuwsbrief Meivakantie De maanden februari, maart en april zijn weer voorbijgevlogen op Peuterstap. Dat kon natuurlijk ook niet anders omdat er zoveel leuke dingen te doen waren. We hebben met elkaar

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Welkom op de peuterspeelzaal

Welkom op de peuterspeelzaal Welkom op de peuterspeelzaal Peuterspeelzaal Het Groene Kikkertje Witte de Withstraat 85 2518 CR Den Haag Telefon: (070) 4129598 E-Mail: pszhetgroenekikkertje@scoh.nl www.cbsdespiegel.nl Wat houdt de Haagse

Nadere informatie

Afgelopen periode. Babynieuws. Tarieven Vacature oudercommissielid. 10 minuten gesprekjes. Kinderboekenweek. Collega. Vakantiedagen 2017/2018

Afgelopen periode. Babynieuws. Tarieven Vacature oudercommissielid. 10 minuten gesprekjes. Kinderboekenweek. Collega. Vakantiedagen 2017/2018 Nieuwsbrief 4. 08 okt 2017 Afgelopen periode Babynieuws Tarieven 2018 Vacature oudercommissielid 10 minuten gesprekjes Kinderboekenweek Collega Vakantiedagen 2017/2018 Afgelopen periode De zomervakantie

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Januari Deze maand nemen we afscheid van Cas de Rooij en Xaviennah vd Wal. We zullen ze erg missen!

Januari Deze maand nemen we afscheid van Cas de Rooij en Xaviennah vd Wal. We zullen ze erg missen! Nieuwsbrief Januari 2018 Beste ouders/verzorgers, Allereerst wensen wij iedereen een gezond en gelukkig 2018! Heeft u nog een leuke foto van de feestdagen voor op het mandje van uw kind?!! Nu het deze

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbericht KDV/BSO Catootje, de Foekepot en Bommes, september- oktober 2016

Nieuwsbericht KDV/BSO Catootje, de Foekepot en Bommes, september- oktober 2016 Nieuwsbericht KDV/BSO Catootje, de Foekepot en Bommes, september- oktober 2016 Beste ouders/verzorgers, De zomervakantie ligt al achter ons, wat is het weer snel gegaan he? Voor en tijdens de vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kleine-Ikke

Nieuwsbrief Kleine-Ikke Nieuwsbrief Kleine-Ikke Juli 2016 Jaargang 201 6, nummer 17 Inhoud Beste ouders 1 Sluitingsdagen 2015/2016 1 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van Kleine-Ikke. Via deze weg houden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf Nieuwsbrief Kinderdagverblijf Kinderd april 2018 Nr. 33 Inleiding Hallo allemaal, De zomertijd is ingegaan, we w kunnen weer gaan genieten van onze nze mooie en lange Zeeuwse lente dagen. Ondanks dat het

Nadere informatie

Pedagogisch Werkplan Locatie Herwen

Pedagogisch Werkplan Locatie Herwen Pedagogisch Werkplan Locatie Herwen INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. GROEPSSAMENSTELLING 3 3. INDELING EN INRICHTING VAN DE BINNEN EN BUITENRUIMTE 4 4. DAGRITME 4 5. ALGEMENE REGELS 6 6. SIGNALEREN 6 ELMO-Kinderopvang

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten (derde blok periode) lopen van 29 februari t/m

Nadere informatie

KDV MAASSTRAAT. Een terugblik

KDV MAASSTRAAT. Een terugblik KDV MAASSTRAAT NR 1 FEBRUARI 2016 Beste ouders, verzorgers, Het nieuwe jaar heeft een onstuimige start gekend! Ijzel, ijzel en nog eens ijzel. Scholen die drie dagen dicht waren, auto s die niet van hun

Nadere informatie

goede en frisse moed tegenaan! Voor actuele zaken en de laatste foto s kunt u onze pagina liken op Facebook en Instagram. Team De Zoete Inval

goede en frisse moed tegenaan! Voor actuele zaken en de laatste foto s kunt u onze pagina liken op Facebook en Instagram. Team De Zoete Inval Nieuwsbrief Kinderdagverblijf Kinderd blijf januari 2019 Nr. 36 Inleiding Beste ouders/ verzorgers, We willen jullie allemaal een heel fijn 2019 wensen! De feestdagen zijn inmiddels voorbij en de winter

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

GGD Ook dit jaar zullen we ons blijven richten op de kwaliteit binnen Ons Ark. Bij deze nieuwsbrief ook een bijlage met GGD nieuws ter informatie.

GGD Ook dit jaar zullen we ons blijven richten op de kwaliteit binnen Ons Ark. Bij deze nieuwsbrief ook een bijlage met GGD nieuws ter informatie. GGD Ook dit jaar zullen we ons blijven richten op de kwaliteit binnen Ons Ark. Bij deze nieuwsbrief ook een bijlage met GGD nieuws ter informatie. Terugblik / Vooruitblik Lieve ouders, Het nieuwe jaar

Nadere informatie

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt.

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt. Jaargang 10 Nummer 10 11 januari 2019 Agenda Vrijdag 11 januari 2019 Woensdag 16 januari 2019 Vrijdag 18 januari 2019 Zondag 20 januari 2019 Maandag 21 januari t/m Vrijdag 1 februari Woensdag 23 januari

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Kinderopvang Nr. 1, maart 2016

Nieuwsbrief SWW Kinderopvang Nr. 1, maart 2016 Nieuwsbrief SWW Kinderopvang Nr. 1, maart 2016 kinderopvang 0-4 en buitenschoolse opvang Beste ouder(s)/verzorger(s), De lente is begonnen!!! Bij de kinderopvang is de lente 1 van de favoriete thema s

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2013

Nieuwsbrief juli 2013 kinderdagverblijf & bso ZieZaZo Nieuwsbrief juli 2013 In deze nieuwsbrief: algemeen (kdv + bso) * herindeling ZieZaZo en tuin * personeelsnieuws * kinderopvangtoeslag: indexering maximum uurtarieven kinderopvang

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindercentrum Kekt September en oktober 2015

Nieuwsbrief Kindercentrum Kekt September en oktober 2015 Nieuwsbrief Kindercentrum Kekt September en oktober 2015 Beste ouders en/of verzorgers, De afgelopen periode zijn wij gezellig bezig geweest met allerlei leuke activiteiten binnen het kindercentrum. In

Nadere informatie

Al getagd ERVE TUINDORP

Al getagd ERVE TUINDORP Al getagd ERVE TUINDORP Nieuwsbrief nummer 1 van 2014 blad 1 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij de eerste nieuwsbrief van ons Kinderdagverblijf Erve Tuindorp voor 2014. In de nieuwsbrieven willen we

Nadere informatie