1 mei : 15 jaar kinderopvang Calimero!! De allerbeste wensen voor 2011!! Verjaardagen:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1 mei : 15 jaar kinderopvang Calimero!! De allerbeste wensen voor 2011!! Verjaardagen:"

Transcriptie

1 De allerbeste wensen voor 2011!! Verjaardagen: Januari: 11 Sander Thielen 14 Anoek Verstegen 16 Fem van Dijck 25 Bryan van Helden Februari: 8 Annelies te Baerts 14 Giovanna van Helden 15 Willie Daniels (leidster) 24 Gonny Hulscher (leidster) 27 Willem van Rens Maart: 2 Sofie Lucassen 8 Anne Tacken 12 Tiny Lemmen (leidster) 20 Gijs Seuren 27 Linda Janssen (leidster) 30 Karlijn Jenniskens (leidster) April: 2 Truus Hesp (leidster) 4 Lena Rambags 9 Chiem Slots 20 Claudia v.d Moosdijk (leidster) 29 Mick Hermans Alvast van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag! 1 mei : 15 jaar kinderopvang Calimero!!

2 Verlaters: Chiem Slots Gijs Seuren Sofie Lucassen Kristie te Baerts Jerre Renkens Liene Renkens Wij wensen de verlaters heel veel plezier en succes op de basisschool! Nieuwkomers: Soraja Geurtjens Jimmy Kiernan Tygo Klok (broertje van Jenna Klok) Wij wensen de nieuwkomers veel speelplezier bij Calimero! Website De website van Calimero is waarop de nieuwsbrief ook digitaal te vinden is. Verder kunnen jullie via de website bij de foto s op mijnalbum komen, hiervoor hoeven jullie je niet meer in te loggen. Ezeltje Prik Ezeltje Prik is een leuk blad voor ouders en kinderen van 0-4. Het blad word via kinderdagverblijven verspreid en verschijnt 8 keer per jaar. Dit blad is ook bij Calimero te verkrijgen. Het ligt in de garderobe

3 Stukje van Annie (Oma van Jenna en Tygo) Hallo dames van calimero: Straks zat ik bij een kop koffie te denken over het feit dat jullie zo geweldig zorgen voor alle kids, en zo meelevend en flexibel zijn. Petje af hoor! Mijn stelling: dat wegbrengen van kinderen naar de kinderopvang niet moet kunnen, daar ben ik al snel van af gestapt, als je ziet dat de kinderen hier ECHT plezier in hebben. Calimero ga zo verder, en een pluim van de oma van Jenna en Tygo. Ik ben weer terug! Lieve allemaal, Na een geweldig half jaar in Nieuw Zeeland zijn Kay en ik vorige week maandag weer terug gekomen in Nederland. Maandag 17 januari heb ik mijn eerste werkdag gehad en ik vind het heerlijk om jullie allemaal weer te zien en weer terug te zijn bij Calimero. De 3 weken voor kerst hebben we in een campertje rondgetrokken door het Zuider eiland van Nieuw Zeeland en hebben we prachtige dingen gedaan. We hebben veel gewandeld in de nationale parken, de gletsjer beklommen en dolfijnen, zeehonden en een walvis gezien! Met nieuw jaar waren we in Sydney en hebben we het prachtige vuurwerk mogen aanschouwen. Daarna zijn we nog een weekje in Brisbane geweest en waren we net op tijd weg voor de overstromingen. We hebben hier gedoken, gesurft en zijn naar de dierentuin geweest om krokodillen, koala s en kangoeroes te zien. Een onvergetelijk half jaar dus! Liefs Linda

4 Schriftjes In 2009 is de afspraak gemaakt dat er alléén schriftjes worden geschreven voor de kinderen op de babygroep. Kinderen die op de babygroep zitten zijn dus van harte welkom om hun schriftje mee te nemen en vanaf dat ze naar de peutergroep gaan willen we eigenlijk vragen om de schriftjes thuis te laten. Mochten er bijzonderheden zijn of dingen zijn waar wij op moeten/mogen letten dan mogen jullie dit natuurlijk altijd aan ons vragen! Centrum Jeugd en Gezin Zoals sommige van jullie misschien al gezien hebben hangt er in de garderobe van het kinderdagverblijf een grote poster van Centrum Jeugd en Gezin. Hier kunt u met al u vragen terecht over opvoeden en opgroeien voor kinderen van 0-13 jaar. Op de site kunt u vragen en antwoorden lezen en u kunt via het onderstaande telefoonnummer ook persoonlijk uw vraag stellen of om advies vragen. Aarzel niet om contact op te nemen. Daarmee voorkom je dat kleine vragen grote problemen veroorzaken. I T (maandag t/m vrijdag tussen 9 en 11 uur) Gevonden voorwerpen Er worden wel eens vaker haarelastiekjes en speldjes (of andere kleine voorwerpjes) gevonden van de kinderen. Alles wat wij vinden wordt bewaard in een bakje in de verzorgingsruimte. Bent u iets kwijt? Vraag een van de leidsters om samen met u in het bakje te kijken om te zien of het daar in zit. Tip: gelieve de kleine kinderen geen of niet te veel haarelastiekjes en speldjes. Zeker niet als u weet dat ze uitvallen of uw kind ze er uit haalt. Gevonden: 2 slofjes zie onderstaande foto.

5 Contactouders zijn: Linda Ulen (tel: , Corine van Stipdonk (tel: U kunt contact opnemen met de contactouders indien er op- en/of aanmerkingen zijn m.b.t. het reilen en zeilen binnen Calimero. Wij kunnen dit dan bespreken met Calimero. Interne klachtencommissie Voor klachten kunt u natuurlijk altijd bij de leiding van kinderdagverblijf Calimero terecht, wij helpen u graag verder om het probleem/de klacht zo snel mogelijk op te lossen. Liesbeth Teelen is ook te benaderen, zij is van de interne klachtencommissie. teele00@versatel.nl Ouderraad vacatures Wij zijn op zoek naar ouders die de ouderraad willen versterken. Dit omdat Chiem en Gijs Calimero gaan verlaten en dus de mama s Anita en Mieke moeten stoppen met de ouderraad. Verder stopt Ingrid (mama van Stan) met haar activiteiten binnen de ouderraad na een periode van 4 jaar. De ouderraad vergadert ongeveer 4 keer per jaar en bespreekt dan het GGD rapport en andere zaken zoals open dag, etc. en fungeert als klankbord voor evt. wijzigingen binnen Calimero. Je kunt je aanmelden voor de ouderraad middels onderstaand strookje, per e- mail naar de contactouders/calimero of per telefoon. Wil je meer informatie dan kun je natuurlijk ook contact opnemen met de contactouders of Calimero Ja, ik wil graag lid worden van de ouderraad Naam : Ouder/verzorger van: Graag inleveren voor 1 februari.

6 Verslag van de themahoek van oktober, november en december. Oktober Herfst: De thematafel zag er in de herfst erg leuk uit, wat hebben we ons best gedaan, we hebben erg veel geknutseld. We gingen buiten bladeren zoeken, echte herfstbladeren!! Deze mochten we opplakken op een groene cirkel. Zo maakten we onze eigen herfstboom. We hadden heel veel boompjes gemaakt! Wat je allemaal met eier dozen kan doen zeg! We maakten van een eierdoos een rups, deze mochten we mooi verven! Dat was erg leuk, en wat een geklieder, onze vingers zaten helemaal onder de verf, zelfs in onze gezichtjes zat hier en daar een spat. Ach, wat maakt het ook uit, die herfstkleurenpassen nu goed in de herfst. Bij deze rups hoort ook een boomblaadje, want rupsjes vinden blaadjes heel erg lekker, dit blaadje mochten we inkleuren. Als de rups goed eet, dan verandert de rups in een mooie gekleurde vlinder. Er kwam nog een mooi verhaaltje over de rups bij, dit mochten jullie of bij ons in kleuren of gewoon thuis. De thematafel zag er uiteindelijk erg mooi uit. De herfstkleuren sprongen er echt uit. November Sinterklaas: Wat een spannend thema was dit! Het was een drukke maand. Met Sinterklaas zetten we natuurlijk de schoen, want dan komen er allemaal lekkere snoepjes in of pepernoten of misschien wel een cadeautje. Dus toen dachten wij laten we een schoen knutselen! want misschien is het wel hoe meer schoentjes, des te meer snoepjes. Dat was natuurlijk een klein grapje. Het schoentje mochten we mooi inkleuren, daarna werd het schoentje in elkaar gezet. Een lekkere wortel erin thuis met misschien een lekkere bonbon voor de Sint en Piet, dan mag sinterklaas wel komen. Ook hebben we een huisje gemaakt, het pakhuis van sinterklaas. Dit was ook heel veel kleurwerk, net als de schoen.

7 5 december viert Sinterklaas zijn verjaardag,.wel gek dat wij dan cadeautjes krijgen. Sinterklaas is dan jarig, wij toch niet? Sinterklaas vind alle kindjes heel erg lief, daarom krijgen wij dan cadeautjes. Een wensdoos was daarom wel een goed idee om te maken, daar kunnen we dan instoppen wat we gaan vragen voor Sinterklaas. We mochten het wensdoosje beplakken met gare, snippers, glitterbolletjes enz. Het doosje zag er uiteindelijk erg leuk uit. Tijdens het knutselen hadden we Sinterklaasliedjes opgezet. Sommige kinderen hebben nog een Sinterklaas mogen maken. Sinterklaas kreeg een baard van watten. Die watten mochten ze er dan zelf opplakken. Dat was best moeilijk, want de watten bleven heel snel aan je vingers plakken. Ook een stagiaire had een leuke opdracht. Alle kindjes mochten meehelpen aan een slinger, deze werd zelf gemaakt. Jullie hebben veel geplakt en gekleurd! Het was een hele mooie slinger geworden! Wauw! Verder zijn er nog veel verhaaltjes voorgelezen over Sinterklaas en zwarte Piet, vol spanning werd er naar geluisterd. December Kerst: De themahoek zag er erg gezellig uit. We hadden hem mooi versierd met allemaal zelfgemaakte kerstboompjes. In die kerstboompjes hebben we zelf figuurtjes in mogen plakken. Met een kwastje en behangplak gingen we aan de slag. Ook hebben we een kerstengel gemaakt, met gouden/zilveren of rode glitterverf gingen we aan de slag, maar eerst allemaal een verfschort aan. Toen we eenmaal bezig waren met verver waren we ook goed bezig, want zelf glitterden we ook van alle kanten. We vonden de glitterverf prachtig, we wilden meer en meer. Dat kerstengeltje kunnen we mooi in de boom hangen thuis! Met een stagiaire mochten we mooie kerstballen maken! Deze mochten we verven of beplakken met vliegerpapier. Het was wel moeilijk om een rond balletje te verven, want als die nat was van de verf was het vasthouden steeds moeilijker, want dan gingen we met de vingers door de natte verf.

8 Het heeft in december flink gesneeuwd. We hadden een flinke volle krat met sneeuw naar binnen gehaald en op de tafel gezet. Eerst kregen we allemaal een schort voor en mochten we met de sneeuw gaan gooien! Overal lag sneeuw en water, het was een kliederboel! Maar wel erg leuk want sneeuw binnen komt niet vaak voor! Themahoek 2011 Ook in 2011 zullen wij verder gaan met onze themahoek. Sommige thema s zullen worden herhaald omdat ze samenhangen met gelegenheden en andere zullen worden vervangen door nieuwe thema s. We zijn alweer volop ideeën aan het werven voor nieuwe activiteiten en knutselwerkjes. Hier de thema s voor het komende jaar: Januari Valentijn Februari Carnaval Maart Vormen en Kleuren April Koninginnedag en Kermis Mei Jonge dieren Juni Picknicken Juli Zomer Augustus Vakantie September Beweging Oktober Herfst November Sinterklaas December Kerst Vanaf nu wordt de themahoek ingericht naar het thema Valentijn en hier zullen we tot 14 februari naar toe werken. Digitale nieuwsbrief Vanaf de volgende keer willen wij de nieuwsbrief alleen digitaal naar u toe sturen. Deze keer doen we het via beide wegen, dus mocht u de digitale versie NIET per hebben ontvangen, laat het ons dan even weten. Dan kunnen we dit probleem oplossen en ervoor zorgen dat u het de volgende keer wel ontvangt.

9 Afscheid Hallo Allemaal, Een aantal jaren heb ik bij Calimero gewerkt, de laatste anderhalf jaar op woensdag. Voor sommige van jullie zal ik dan ook een bekend gezicht zijn. Ik studeer Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en zal vanaf februari mijn studentenkamer in Nijmegen betrekken. Dit betekent dat ik helaas moet stoppen met mijn werk bij Calimero. Daarom heb ik vandaag afscheid genomen. Ik heb een gezellige tijd achter de rug en zie jullie misschien in de vakanties nog wel terug. Bedankt dat ik heb mogen werken met jullie lieve kinderen! Groetjes Simone 15 minuten gesprekken In maart worden er voor de ouders die het leuk/fijn vinden 15 minuten gesprekken gehouden. Deze zullen plaatsvinden in week 11 en/of 12. Wij willen graag van u horen of u wel of niet geïnteresseerd bent in een gesprek en daarop zal een officiële uitnodiging met een keuze uit datums volgen. Wij willen u vragen het onderstaande strookje in de ideeënbus te stoppen of uw antwoord naar ons toe te mailen. Naam ouder(s): Naam kind(eren): Ik ben/wij zijn WEL / NIET geïnteresseerd in een 15 minuten gesprek over de voortgang van mijn kind op het kinderdagverblijf.

10 Kleur ze zo mooi mogelijk in en lever ze in bij Calimero!

Verjaardagen! Verjaardag Kinderdagverblijf Calimero. Nieuwsbrief Kinderdagverblijf Calimero april 2011

Verjaardagen! Verjaardag Kinderdagverblijf Calimero. Nieuwsbrief Kinderdagverblijf Calimero april 2011 Verjaardagen! April 2 Truus Hesp (leidster) 4 Lena Rambags 9 Chiem Slots 20 Claudia van de Moosdijk (leidster) 29 Mick Hermans Mei 1 Kinderdagverblijf Calimero 4 Thomas Thielen 8 Jan Jeucken (klusjesman

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2010

Nieuwsbrief september 2010 Nieuwsbrief september 2010 Verjaardagen: September 4 - Lieke Janssen (Leidster) 12 - Viveka Oortman (Leidster) 18 - Sjors Philipsen Oktober 19 - Lynn Teluij 24 - Lieke Verheijen November 4 - Janne Teluij

Nadere informatie

Verjaardagen! Januari 11 Sander Thielen 14 Anoek Verstegen 16 Fem van Dijck 22 Danja Aljanabi 25 Bryan van Helden

Verjaardagen! Januari 11 Sander Thielen 14 Anoek Verstegen 16 Fem van Dijck 22 Danja Aljanabi 25 Bryan van Helden Verjaardagen! Januari 11 Sander Thielen 14 Anoek Verstegen 16 Fem van Dijck 22 Danja Aljanabi 25 Bryan van Helden Februari 8 Annelies (leidster) 14 Giovanna van Helden Maart 6 Sjors Derks 8 Anne Tacken

Nadere informatie

Verjaardagen! Babyhapjes Door Petra Bergs, mama van Thuur. Oktober 19 Lynn Teluij 21 Mila Theunissen 24 Lieke Verheijen. November 20 Milan Rutten

Verjaardagen! Babyhapjes Door Petra Bergs, mama van Thuur. Oktober 19 Lynn Teluij 21 Mila Theunissen 24 Lieke Verheijen. November 20 Milan Rutten Verjaardagen! Oktober 19 Lynn Teluij 21 Mila Theunissen 24 Lieke Verheijen November 20 Milan Rutten December 7 Jelle Verheijen 9 Nick Hellegers 10 Jenna Klok 11 Petra Derks (leidster) 22 Thuur Cox Alvast

Nadere informatie

Wij wensen Emmy, Thuur, Sjors en Charlotte veel plezier op de basisschool!

Wij wensen Emmy, Thuur, Sjors en Charlotte veel plezier op de basisschool! Verjaardagen : Januari: 6 Myrthe Janssen Februari: 8 Annelies te Baerts 22 Lynn Heldens 23 Désiré Hagens Maart: 6 Sjors Derks 9 Evi Derks 29 Charlotte Ulen Nieuwkomers : - Guus Derks - Evi Derks - Kai

Nadere informatie

Verjaardagen: Juli: 4 Aniek Kleven 11 Colin Kiernan 28 Melissa Wisotzki. Augustus: 18 Jimmy Kiernan 22 Moniek Arts 23 Joep Verhaegh 27 Pim Verhaegh

Verjaardagen: Juli: 4 Aniek Kleven 11 Colin Kiernan 28 Melissa Wisotzki. Augustus: 18 Jimmy Kiernan 22 Moniek Arts 23 Joep Verhaegh 27 Pim Verhaegh Verjaardagen: Juli: 4 Aniek Kleven 11 Colin Kiernan 28 Melissa Wisotzki Augustus: 18 Jimmy Kiernan 22 Moniek Arts 23 Joep Verhaegh 27 Pim Verhaegh September: 4 Lieke Janssen 5 Soraja Geurtjens 7 Yvonne

Nadere informatie

Verjaardagen: Wij hebben de verjaardagen van Natasha, Petra en Steffie gevierd!

Verjaardagen: Wij hebben de verjaardagen van Natasha, Petra en Steffie gevierd! Verjaardagen: Wij hebben de verjaardagen van Natasha, Petra en Steffie gevierd! Januari: 1 Menuka 6 Myrthe Janssen Februari: 8 Annelies te Baerts (50) 22 Lynn Heldens Maart: 6 Sjors Derks 9 Evi Derks 12

Nadere informatie

Wij wensen jullie allemaal heel veel geluk in de toekomst! Hopelijk zien we jullie nog een keer voorbij komen!

Wij wensen jullie allemaal heel veel geluk in de toekomst! Hopelijk zien we jullie nog een keer voorbij komen! Verjaardagen: - Jimmy is op 18 augustus jarig geweest! Oktober: - 19 Lynn Teluij - 21 Mila Theunissen - 28 Victor Tielen November: - 20 Milan Rutten - 21 Emmy Moen December: - 9 Nick Hellegers - 22 Thuur

Nadere informatie

Verlaters: Pim Verhaegh zal ons na de zomervakantie gaan verlaten. Wij wensen Pim heel veel plezier op de basisschool!

Verlaters: Pim Verhaegh zal ons na de zomervakantie gaan verlaten. Wij wensen Pim heel veel plezier op de basisschool! Verjaardagen: Juli: 4 Aniek Kleven 11 Colin Kiernan 28 Melissa Wisotzki Augustus: 21 Kai Hermans 22 Moniek Arts 27 Pim Verhaegh September: 7 Yvonne Theeuwen 18 Sjors Philipsen Geboren: Lars Vergeldt 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 In deze nieuwsbrief: Piramide thema Tarieven 2017 Pedagogisch beleidsplan Oudercommissie Beste ouder(s) / verzorger(s), Sinterklaas Kerst Dit is alweer de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Verlaters: - Stan Coenen - Anne Tacken - Christijan Ulen. - Linda Janssen (administratief medewerkster)

Verlaters: - Stan Coenen - Anne Tacken - Christijan Ulen. - Linda Janssen (administratief medewerkster) Verjaardagen! Juli: 28: Melissa Wisotzki Augustus: 18: Jimmy Kiernan 23: Joep Verhaeg 27: Pim Verhaeg September: 5: Soraja Geurtjens Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag! Nieuwkomers

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Januari / februari 2019.

Januari / februari 2019. Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool. Terugblik De afgelopen maanden zijn we druk bezig

Nadere informatie

Welkom op t Belhameltje: Cas op de Loeiers! Ties op de Loeiers! Chiara op de Loeiers! Jula op de Loeiers! Gijs op de Snuffies! Willem op t Kippenhok!

Welkom op t Belhameltje: Cas op de Loeiers! Ties op de Loeiers! Chiara op de Loeiers! Jula op de Loeiers! Gijs op de Snuffies! Willem op t Kippenhok! Belhamelnieuws Kindercentrum t Belhameltje Severtweg 6A * 7156 RL Beltrum Tel: 0544-481343 Web : www.belhameltje.com Mail: info@belhameltje.com Jaargang 11 nummer 3 Maart 2019 Hallo Maart! De maand februari

Nadere informatie

Samora is 4 jaar geworden en gaat nu naar de basisschool toe. Heel veel plezier op de basisschool, gelukkig kom je nog gezellig bij de BSO.

Samora is 4 jaar geworden en gaat nu naar de basisschool toe. Heel veel plezier op de basisschool, gelukkig kom je nog gezellig bij de BSO. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2016

Nieuwsbrief. December 2016 Nieuwsbrief December 2016 De laatste maand van het jaar is weer aangebroken en we maken ons weer op voor de feestdagen en de afsluiting van (alweer) een bewogen jaar. In de afgelopen maanden zijn weer

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen. December nummer 4. Sinterklaas brengt een bezoek aan Heuvelrijk op 4 december

Belangrijke data. Algemeen. December nummer 4. Sinterklaas brengt een bezoek aan Heuvelrijk op 4 december December 2018 - nummer 4 Belangrijke data (december) 29 november Nieuwsbrief 4 4 december Sint op school 6 december Leerlingen komen om 10.30 uur naar school 10 december MR vergadering 14 december Kinder

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO Esreinschool November 2017

Nieuwsbrief BSO Esreinschool November 2017 Esreinschool Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool. Terugblikken op afgelopen 2 maanden De afgelopen

Nadere informatie

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4 W E E K B R I E F Nr. 15 04 december 2015 Datum Omschrijving A G E N D A Woe. 16 dec. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018

Nieuwsbrief Maart 2018 Nieuwsbrief Maart 2018 Beste ouders/verzorgers, Nieuwe Stagiaire: Wij hebben een nieuwe stagiaire op de groep. Haar naam is Imane, 17 jaar oud. Ze doet de opleiding pedagogische medewerker niveau 4. Ze

Nadere informatie

Verjaardagen: April: 24 Daye van Driel. Mei: 6 Raiven van Driel 8 Jan Jeuken 28 Bram Verstegen 30 Sepp Theunissen

Verjaardagen: April: 24 Daye van Driel. Mei: 6 Raiven van Driel 8 Jan Jeuken 28 Bram Verstegen 30 Sepp Theunissen Verjaardagen: April: 24 Daye van Driel Mei: 6 Raiven van Driel 8 Jan Jeuken 28 Bram Verstegen 30 Sepp Theunissen Juni: 5 Erik Claassens 8 Pleun Philipsen 23 Giulia van Helden 30 Emilia Geurtjens Verlaters

Nadere informatie

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de huifkar en de wandeling. We hebben van alles gezien; gekleurde

Nadere informatie

Welkom Emir en Aksenia zijn nieuw op de Bijtjes groep, wij heten ze van harte welkom.

Welkom Emir en Aksenia zijn nieuw op de Bijtjes groep, wij heten ze van harte welkom. Nieuwsbrief September 2015 Hallo lezers van de Lila nieuwsbrief, Als team Lila hopen wij dat jullie een fijne zomervakantie achter de rug hebben gehad. Wij staan helemaal startklaar om de kinderen weer

Nadere informatie

Noach s nieuws. Genesis 8:1 Maar God had Noach en de dieren in de ark niet vergeten!

Noach s nieuws. Genesis 8:1 Maar God had Noach en de dieren in de ark niet vergeten! Noach s nieuws 4e editie 16 april 2018 Christelijke Kinderdagverblijf Noach Wisselspoor 6 2908 AC Capelle aan den IJssel Tel: 06-38326230 Info@kinderdagverblijf-noach.nl Genesis 8:1 Maar God had Noach

Nadere informatie

MARIMBAZUIN November 2017

MARIMBAZUIN November 2017 MARIMBAZUIN November 2017 De van Willemien, directeur Wat gaat de tijd snel, al weer volop bezig met de Sint en Kerst voorbereidingen. De groepsbesprekingen zijn achter de rug. Samen met Patty hebben de

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2017.

Nieuwsbrief januari 2017. Nieuwsbrief januari 2017. Hallo Heikanters, het bestuur wenst iedereen fijne kerstdagen toe en alle goeds in 2017 en vooral een goeie gezondheid! Jullie zijn hartelijk welkom op de Nieuwjaarsreceptie op

Nadere informatie

BSO KLOOSTERVEEN. Terugblik op 2015

BSO KLOOSTERVEEN. Terugblik op 2015 BSO KLOOSTERVEEN NR 1 FEBRUARI 2016 Beste ouders, verzorgers, Voor uw ligt de eerste editie van de oudernieuwsbrief van het nieuwe jaar. In deze uitgave blikken we terug op de laatste maanden van 2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief christelijke bso De Kleine Reiziger. Beste lezer,

Nieuwsbrief christelijke bso De Kleine Reiziger. Beste lezer, Nieuwsbrief christelijke bso De Kleine Reiziger Beste lezer, De december maand is weer begonnen. De bladeren zijn van de bomen en de december drukte is in volle gang, de sint is in het land, de schoentjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De kalender deze weken: Vrijdag 28 november 20

Nieuwsbrief. De kalender deze weken: Vrijdag 28 november 20 Nieuwsbrief Vrijdag 28 november 20 014 De kalender deze weken: 28 nov. Bo van de Ven (6) 29 nov. Jenny Buschuter (8) 30 nov. Tim Leenders (11) 1 dec. Mike de Koster (11) 1 dec. Storm van de Ende( 6) 1

Nadere informatie

Algemeen. Sinterklaas: Wijziging in de tarieven 2019:

Algemeen. Sinterklaas: Wijziging in de tarieven 2019: Algemeen Sinterklaas: Deze maand komt natuurlijk onze goedheilig man weer aan! Een hele spannende, drukke maar vooral ook hele leuke periode voor ons allemaal. Op alle groepen zal de Sint dinsdag 4-12

Nadere informatie

In de Schijnwerpers groep 1/2b en groep 6, uur

In de Schijnwerpers groep 1/2b en groep 6, uur 28 november 2018, jaargang 9 nummer 4 Niet vergeten maandag 3 december Sinterklaas op school donderdag 6 december start school om 10.30 uur vrijdag 7 december In de Schijnwerpers groep 1/2b en groep 6,

Nadere informatie

Weeknieuws week 50. Peutercollege weetjes:

Weeknieuws week 50. Peutercollege weetjes: Weeknieuws week 50 Peutercollege weetjes: - We hebben een nieuwe collega in onze invalpool. Haar naam is Albertina dos Santos en we zijn erg blij dat ze ons team komt versterken. - Heeft u al aan de leidster

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud Nieuwsbrief April 2011 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Versje Colofon Dit is de nieuwsbrief van april 2011. In deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Verjaardagen: Oktober: 9 Moos van Hoof 21 Mila Theunissen 28 Victor Tielen. November: 3 Natascha Derks 21 Emmy Moen

Verjaardagen: Oktober: 9 Moos van Hoof 21 Mila Theunissen 28 Victor Tielen. November: 3 Natascha Derks 21 Emmy Moen Verjaardagen: Oktober: 9 Moos van Hoof 21 Mila Theunissen 28 Victor Tielen November: 3 Natascha Derks 21 Emmy Moen December: 11 Petra Derks 22 Thuur Cox Verlaters: - Jimmy Kiernan, Giulia van Helden en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 08 december 2016

Ouderinfo donderdag 08 december 2016 Ouderinfo donderdag 08 december 2016 Geplande evenementen www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, Pagina 1 t/m 6 09-12-2016 Uitvoering in Carré -- Inhoudsopgave: 1. Kerst We rollen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Inleiding Hallo allemaal, Wat een prachtig voorjaar hebben we nu al gehad! Ons Lentefeest was zeer geslaagd met heel mooi weer, een grote opkomst en veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 december 2015

Nieuwsbrief. 18 december 2015 Nieuwsbrief 18 december 2015 Kerstvakantie! Tijd om even uit te rusten en bij te komen van de afgelopen weken. In de afgelopen 9 weken hebben we alweer veel met elkaar beleefd waar we ook met veel plezier

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Peuterspeelzaal De Woelwaters

Nieuwsbrief Peuterspeelzaal De Woelwaters Nieuwsbrief Peuterspeelzaal De Woelwaters December 2014 In deze nieuwsbrief: 1. Welkom 2. Jarig 3. Thema 4. Liedjes 5. Sinterklaasviering 6. BHV ring 7. Agenda 8. Afscheid 1. Welkom We heten de volgende

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Informatie. Kopie wijkblad voor 1 maart 2012 inleveren bij één van de redactieleden of mail het naar

Informatie. Kopie wijkblad voor 1 maart 2012 inleveren bij één van de redactieleden of mail het naar Informatie Bestuur Voorzitter Henk Sierdsema Hildewarelaan 3 280933 Secretaris Edo van Rossum Hildewarelaan 17 475522 Penningmeester Ellen Bakker Hildewarelaan 19 280227 Bestuurslid Anja Vervoort Graaf

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS,

BESTE OUDERS/VERZORGERS, BESTE OUDERS/VERZORGERS, Elke twee manden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kinderopvang Zonnepret. VERJAARDAGEN KINDEREN/PM ERS BSO: 12 oktober Meliangelly

Nadere informatie

Let op! Nieuwsbrief Kindcentrum Putten. Oktober Ouderavond. Hoe gezellig is het bij jou aan tafel? en Wat is nou gezonde voeding?

Let op! Nieuwsbrief Kindcentrum Putten. Oktober Ouderavond. Hoe gezellig is het bij jou aan tafel? en Wat is nou gezonde voeding? Ouderavond Woensdag 18 november organiseert de oudercommissie van Kindcentrum Putten weer de jaarlijkse ouderavond. Naast het informatieve gedeelte is er ook de gelegenheid om de oudercommissieleden en

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

We wensen de kinderen alvast veel plezier met het geven van hun cadeautje. Wat zullen de mama s toch blij zijn!

We wensen de kinderen alvast veel plezier met het geven van hun cadeautje. Wat zullen de mama s toch blij zijn! Nieuwsbrief Het is alweer bijna Moederdag, een belangrijk moment voor de kinderen om hun mama eens extra te verwennen! In deze nieuwsbrief vind u twee activiteiten met leuke ideeën om te knutselen met

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Algemeen. 25 November nummer 6. Van 26 november tot 9 december. Ouders opgelet!!

Belangrijke data. Jarigen. Algemeen. 25 November nummer 6. Van 26 november tot 9 december. Ouders opgelet!! 25 November 2016 - nummer 6 Belangrijke data Maandag 28 november Oudergesprekken Donderdag 1 december Oudergesprekken Maandag 5 december Sinterklaasviering op school Dinsdag 6 december De kinderen hoeven

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 4 januari 2014

Nieuwsbrief 13 4 januari 2014 Nieuwsbrief 13 4 januari 2014 Hier ligt alweer de eerste nieuwsbrief van VillaDriel van 2014 voor u. Voordat we vertellen wat we allemaal hebben gedaan in de laatste 2 maanden van 2013, eerst nog het volgende:

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Sinterklaasviering Ook dit jaar hebben we op de Montessorischool weer een heerlijk Sinterklaasfeest gehad! Zodra Sint op weg was naar Nederland klonken de eerste Sinterklaasliedjes

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar week 44. Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers. Nieuws vanuit basisschool Het Octaaf

Nieuwsbrief schooljaar week 44. Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers. Nieuws vanuit basisschool Het Octaaf Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 44 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers maandag 7 november oudergesprekken (broertjes-zusjesavond) start tweede kookcursus dinsdag 8 november 14.00 uur verlengde

Nadere informatie

Al getagd ERVE TUINDORP

Al getagd ERVE TUINDORP Al getagd ERVE TUINDORP Nieuwsbrief nummer 2 van 2014 blad 1 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij de tweede nieuwsbrief van ons Kinderdagverblijf Erve Tuindorp voor 2014. In de nieuwsbrieven willen we

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: - Terug uit Canada - Herinnering ouderbijdrage - GLOW Nieuws vanuit Little Jungle

In deze nieuwsbrief: Agenda: - Terug uit Canada - Herinnering ouderbijdrage - GLOW Nieuws vanuit Little Jungle Agenda: - 5-12 Sinterklaasfeest - 6-12 Studiedag; alle leerlingen zijn vrij! - 13-12 Volgende nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: - Terug uit Canada - Herinnering ouderbijdrage - GLOW 2017 - Nieuws vanuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ikkedoen 2 e jaargang nr. 4 december. Mededelingen: Wist u dat..

Nieuwsbrief Ikkedoen 2 e jaargang nr. 4 december. Mededelingen: Wist u dat.. . Nieuwsbrief Ikkedoen 2 e jaargang nr. 4 december Mededelingen: 1. Sluitingstijden Kerst en oud en nieuw. Wij gaan de dag voor kerst, vrijdag 24 december en op oudejaarsdag, vrijdag 31 december dicht

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober Afgelopen periode. Overdracht werkzaamheden. Kinderboekenweek. Brengen en halen. Aan de bakdag!

Nieuwsbrief oktober Afgelopen periode. Overdracht werkzaamheden. Kinderboekenweek. Brengen en halen. Aan de bakdag! Nieuwsbrief 7. 08 oktober 2018 Afgelopen periode Overdracht werkzaamheden Kinderboekenweek Brengen en halen Aan de bakdag! Afgelopen periode Wat is er weer een hoop gebeurd! We hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief november 2017 Beste ouders/verzorgers, Pedagogisch medewerkers Helaas nemen wij in november afscheid van onze lieve juf Sabrina. Zij heeft een baan gevonden die beter bij haar past. Wij wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2018 Nr. 35

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2018 Nr. 35 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2018 Nr. 35 Inleiding Hallo allemaal, Alweer de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Het jaar waarin de nieuwe Wet IKK is ingegaan en ook de nieuwe Privacywet (AVG) welke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2017 Nr. 30

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2017 Nr. 30 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2017 Nr. 30 Inleiding Hallo allemaal, De zomer is in aantocht en gelukkig hebben we veel van het mooie en warme kunnen genieten. Onze zwembadjes zijn al veelvuldig gebruikt

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Inhoud. Van Juf Marian: Vanuit het team: Kalender: Activiteiten in de buurt: Van Juf Marian. Beste ouders en lieve kinderen,

Inhoud. Van Juf Marian: Vanuit het team: Kalender: Activiteiten in de buurt: Van Juf Marian. Beste ouders en lieve kinderen, 8-12-2017 Inhoud Van Juf Marian: Vanuit het team: Kalender: Activiteiten in de buurt: Van Juf Marian Beste ouders en lieve kinderen, Woensdag 29 november 2017, de dag van mijn afscheid na 42 jaar werken

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 4 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Deze weken zijn wij druk op school met de oudergesprekken en de voorbereiding van de informatieavond voor alle ouders van de school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016 Beste ouders, In het nieuws hoort u regelmatig iets over passend onderwijs. Alle scholen hebben hier mee te maken; vanaf 2014 heeft elke school

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Inloopmiddag kinderboekenweek Belangrijke data: 5 november KSG dienst 7 november MR vergadering 11 november Sint Maarten 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Beste ouders/verzorgers, Verjaardagen kinderen/leidsters: 11 maart: Isabella 7 jaar ( BSO ) 16 maart: Orfeu 49 jaar ( Directeur ) 18 maart: Emily 1 jaar ( Baby groep ) 22 maart:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes:

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes: NIEUWSBRIEF!! Zomer: Wat hebben we een heerlijke zomer gehad met veel speelplezier, de kinderen hebben genoten. Lekker buiten spelen en ijsjes eten, af en toe wat verkoeling met water en meer hadden we

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018 BSO en KDV De Apenrots Elke maand komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO en KDV De Apenrots Nieuws Zoals jullie al weten is Malou Wolters

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Waalwijk centrum. Juli 2013

Nieuwsbrief Waalwijk centrum. Juli 2013 Nieuwsbrief Waalwijk centrum Juli 2013 De bladeren zijn weer aan het vallen: de herfst is begonnen. We genieten nog van een paar mooie zonnige najaarsdagen. Buiten valt er weer genoeg te ontdekken en beleven.

Nadere informatie

Wij wensen Sanne en Gijs de Lange heel veel (buiten) speelplezier bij De Loeiende Koe.

Wij wensen Sanne en Gijs de Lange heel veel (buiten) speelplezier bij De Loeiende Koe. Nieuwsbrief Mei/Juni Nieuwe kinderen: Wij wensen Sanne en Gijs de Lange heel veel (buiten) speelplezier bij De Loeiende Koe. De nieuwe ouders kunnen inloggen op het ouderportaal met deze link. https://portaal.novict.nl/haw8kasq3fs/

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2 Binnenkort zullen op speelse wijze ook de fietsen van de kleuters en de leerlingen van groep 3-4 getest worden en hopelijk kunnen er ook dan weer volop goedkeuringsstickers worden uitgedeeld, want we gaan

Nadere informatie

We hebben met de kinderen weer een heerlijk Sinterklaasfeest beleefd. De foto s staan binnenkort op onze nieuwe internetpagina.

We hebben met de kinderen weer een heerlijk Sinterklaasfeest beleefd. De foto s staan binnenkort op onze nieuwe internetpagina. Beste ouders, We hebben met de kinderen weer een heerlijk Sinterklaasfeest beleefd. De foto s staan binnenkort op onze nieuwe internetpagina. Hierbij bedank ik Stefan Hofstee hartelijk voor zijn inzet

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27 Inleiding Hallo allemaal, Oktober is een feit! De zomerperiode is omgevlogen en we hebben mede dankzij onze vakantie kracht Manouk en onze assistent leidster

Nadere informatie

Schoolkrant. Planning: Jarigen van de week: Week 14 Vrijdag 13 december 2013. Agenda:

Schoolkrant. Planning: Jarigen van de week: Week 14 Vrijdag 13 december 2013. Agenda: Week 14 Vrijdag 13 december 2013 Agenda: Schoolkrant Planning: Maandag 16-12: L 3+4: Schaatsen Dinsdag 17-12: geen extra activiteiten voorzien Woensdag 18-12: geen extra activiteiten voorzien Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

DATUM: 13 februari 2017

DATUM: 13 februari 2017 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Nieuwsbrief KDV/BSO Apenrots Juli / augustus

Nieuwsbrief KDV/BSO Apenrots Juli / augustus KDV / BSO Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en kdv / bso Apenrots Terugblikken op afgelopen 2 maanden Wat

Nadere informatie

Op dinsdag 4 oktober en woensdag 5 oktober viert de peutergroep het Michaëls feest, het feest van de herfst.

Op dinsdag 4 oktober en woensdag 5 oktober viert de peutergroep het Michaëls feest, het feest van de herfst. Aan alle ouders van kinderen van De Morgenster, 30-9-2016 Langzaam wordt het herfst. De zon verliest haar kracht, de dagen worden korter. Overal zien we de spinnetjes en in de tuin verdorren de bladeren.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters November 2012 Beste ouders/verzorgers, Hierbij de nieuwsbrief voor november 2012. Algemeen Brandoefening In

Nadere informatie

De afgelopen weken zijn wij op het KDV druk bezig geweest met de thema s: Sinterklaas en Kerst

De afgelopen weken zijn wij op het KDV druk bezig geweest met de thema s: Sinterklaas en Kerst KDV De Telgenkamp Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en KDV De Telgenkamp. Welkom Pieter en Eden zij begin januari bij

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

Beste ouders van de Uilengroep,

Beste ouders van de Uilengroep, Beste ouders van de Uilengroep, De tweede nieuwsbrief. Rondom het thema herfst hebben we weer gezongen, geknutseld, gespeeld, verhaaltjes gelezen, taal -en rekenspelletjes gedaan enz. Ook konden we de

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2012

Nieuwsbrief December 2012 Nieuwsbrief December 2012 Speciaal Basisonderwijs Merlijn Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Nieuwsbrief december 2012 t Heerlijk avondje is gekomen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Thema infoavond Op 8 november stond de thema avond voor ouders gepland. Helaas kon die avond niet doorgaan, vanwege ziekte. U heeft dus nog een nieuwe datum van ons tegoed! Omdat

Nadere informatie