Maandbrief juni 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandbrief juni 2016"

Transcriptie

1 Maandbrief juni 2016 Agenda 29 mei - weekopening OB 1 t/m 3 juni - schoolkamp groep 8 in Otterlo 3 juni - Kunstroute Katwijk groep 7 6 juni - weekopening OB 7 juni - schoolreis nadere informatie volgt 8 juni - Paardenmarkt Rijnsburg, alle kinderen zijn vrij 9 juni - inloopspreekuur jeugdzorg uur 13 juni - weekopening OB 14 juni - de groepen 3 en 4 hebben een praktische verkeersles 17 juni - juffendag groep 0, 1 en juni - weekopening OB 21 juni - inloopspreekuur jeugdzorg uur - praktische verkeersles groep 5 en 6 27 juni - weekopening OB 28 juni - praktische verkeersles groep 7 en 8 29 juni - bijeenkomst gebedsgroep 30 juni - speelgoedmiddag en afscheidsavond groep 8 1 juli - snoepdelen groep 8 en afscheids BBQ Personele zaken Meester Peter Tolk heeft, na een dienstverband van ruim 42 jaar binnen onze vereniging, besloten om per 1 augustus 2016 met welverdiend pensioen te gaan. Dit betekent dat we een vacature hadden. Juf Natascha Paauw, nu werkzaam op de Wegwijzer, komt ons team versterken en de benoemeng van juf Ingrid uit groep 7 wordt uitgebreid tot een volledig dienstverband. De groepsverdeling voor het volgende cursusjaar volgt zo spoedig mogelijk!. Sportdag Op vrijdag 20 mei was de jaarlijkse sportdag voor de groepen 5 t/m 8. Het weer was niet geweldig maar er was een leuke sfeer en de kinderen hebben enorm genoten, fijn! Alle ouders die geholpen hebben, heel hartelijk dank! Avondvierdaagse Deze week lopen/liepen we met ruim 110 kinderen de avondvierdaagse. Het weer (hoewel het soms wat dreigend was) viel erg mee en het is allemaal heel gezellig De ouderraad heeft tot nu toe elke avond gezorgd voor iets lekkers voor de kinderen en koffie, hartelijk dank daarvoor. Ook alle ouders die meegelopen hebben, heel hartelijk dank. Vanavond lopen we de laatste avond we vertrekken om uur. Ook krijgen alle kinderen een medaille.

2 Cito groep 8 Na de meivakantie is de uitslag van de CITO eindtoets binnen gekomen. De kinderen van groep 8 mogen echt trots zijn, want hij is goed gemaakt. Ook als school zijn we best trots, want we scoren met 537,5 weer ruim boven het landelijk gemiddelde. Schoolreisje Op 7 juni gaan we op schoolreisje: Groep 0 en 1 gaat naar de speeltuin in de Zilk De groepen 2 en 3 gaan naar de Linnaeushof te Bennebroek De groepen 4 en 5 gaan naar Drievliet in Rijswijk De groepen 6 en 7 gaan Walibi Holland Wanneer u nog niet betaald heeft, dan ontvangt u van ons een schrijven, wilt u het geld dan z.s.m. overmaken want wij moeten ook alles van te voren betalen. U ontvangt nog nadere informatie over de vertrektijden. Schoolshirt De afgelopen en de komende weken krijgen alle leerlingen bij verschillende gelegenheden een nieuw schoolshirt mee om aan te trekken. Het is de bedoeling dat deze shirts na afloop gewassen weer mee naar school worden genomen. Wilt u de shirts z.s.m. inleveren in verband met het schoolreisje. Kamp groep 8 De komende week gaat groep 8 op schoolkamp, wij wensen hen fijne dagen toe. Op de website kunt u alle foto s zien..

3 Vakantierooster Vakantie Eerste dag Laatste dag Herfstvakantie 17 oktober oktober 2016 Kerstvakantie 26 december januari 2017 Voorjaarsvakantie 27 februari maart 2017 Paasvakantie 14 april april 2017 Aprilvakantie 24 april april 2017 Meivakantie 22 mei mei 2017 Pinksteren 5 juni 2017 Grote vakantie 10 juli augustus 2017 Wij willen u er op wijzen dat vrijdag 5 mei een gewone schooldag is. Schoolplein De afgelopen maanden is een werkgroep druk bezig geweest met de aanschaf van een nieuw pleintoestel voor zowel het grote plein, maar ook voor het kleuterplein. Voor het grote plein hebben wij gekozen om een Free running parcours realiseren. Dit parcours laat kinderen en jeugd op eigen niveau bewegen en het stimuleert de motorische vaardigheden. De kunstgras ondergrond sluit perfect aan op de freerunning toestellen. De kinderen kunnen de stippen en lijnen op het kunstgras gebruiken om sprongen te maken op de lage grondelementen. De oudere jeugd wordt uitgedaagd om steeds weer nieuwe sprongen en routes te bedenken. Via onze gymleerkracht dhr. Paul van Leeuwen willen we de kinderen scholen in het gebruik van het parcours. Wanneer de kinderen er na schooltijd gebruik van maken, denken wij dat door de goede voorbeelden door onze leerlingen ook andere kinderen worden uitgenodigd om hier te komen spelen en te bewegen. De kosten van dit project zijn veel hoger dan ons budget, maar dankzij de hulp van de gemeente Katwijk, de wijkraad Rijnsburg, de RABObank en waarschijnlijk fonds 1818 hebben we dit prachtige project kunnen realiseren. Onze hartelijke dank daarvoor.

4 Muziek op de Wilhelminaschool De afgelopen tijd heeft u via de media kunnen lezen hoe belangrijk muziek is voor de ontwikkeling van uw kind. Via het stimuleringsfonds muziek hebben wij subsidie aangevraagd om ons muziekonderwijs op een hoger peil te brengen. Wij zijn erg blij dat onze aanvraag is toegewezen.. Wij gaan de komende 3 jaar een samenwerkingsverband aan met de muziekschool Katwijk. Dat betekent dat in elke groep 1x per 14 dagen een muziekdocent van de muziekschool Katwijk bij ons in elke klas een les komt geven en dat meester of juf de week erna dingen van de les herhaalt en uitdiept. Wij gaan aan de slag met het programma ZingZO. Wij verwachten dat op deze wijze ons (muziek)onderwijs een enorme impuls krijgt. Wij houden u op de hoogte.. De komende maand krijgen groep 3 en 4 een les van de Floraband. In de groepen 5 t/m 8 zal dhr Blokhuizen (de vader van Jonah uit groep 5) een muziekles komen geven op vrijdag 17 juni. Hij is musicus van beroep. Godsdienst Na de verhalen van Ester gaan we op reis met Jona. Hij moet naar Nineve, een stad waar het niet mooi meer is. Maar Jona wil niet, hij gaat precies de andere kant op. Jona komt in het water terecht maar wordt gered door een vis. Als hij uiteindelijk toch naar Nineve gaat, verandert er iets in de stad. Het wordt weer een mooie stad. Week 22 30/05-03/06 Doe iets! Ester 4,5 Mordechai zegt dat Ester iets moet doen tegen het plan van Haman. Haman laat een paal neerzetten, hij wil dat Mordechai daaraan vastgebonden wordt. Week 23 06/06-10/06 Alles loopt anders Ester 6,7,8 Haman bedenkt een eerbetoon voor een belangrijke man. Hij denkt dat het om hemzelf gaat, maar koning Ahasveros wil Mordechai bedanken omdat hij een aanslag op hem heeft verijdeld. Ester vertelt aan de koning van Haman plan is. Uiteindelijk wordt Haman vastgebonden aan de paal die hij zelf heeft laten neerzetten. Week 24 13/06-17/06 Roept u maar! Jona 1,2 Jona krijgt een opdracht van God. Hij moet in Ninevé vertellen dat het verkeerd gaat. Maar Jona doet niet wat God zegt. Hij gaat de andere kant op. Week 25 20/06-24/06 Zie je wel? Jona 3,4 Jona wordt nog een keer geroepen door God, nu gaat hij wel naar Ninevé. De stad komt tot inkeer en God vergeeft hen. Maar Jona is boos. Zie je wel! roept hij. Zo gaat het nu altijd Week 26 27/06-01/07 Groeien Mattheus 13: Jezus vertelt over de zaaier. Op de ene plek groeit het zaad beter dan op de andere plek. Als er onkruid tussen het graan staat, haalt de boer het niet weg omdat hij dan ook het graan zou beschadigen.

5 Actie Op 22 juni is er in Rijnsburg een actie voor mevr. Liesbeth Beekhuis-Driebergen. Zij weet sinds kort dat zij het syndroom van Usher heeft. Dit is een erfelijke aandoening, waarbij zij langzaam doof en blind gaat worden. Ook haar moeder heeft deze aandoening. Nu is er inmiddels een grootschalig onderzoek gestart naar het verloop van deze ziekte en is er goede hoop dat hier een medicijn voor gevonden kan worden om het verloop van de ziekte tot stilstand te brengen. Om die reden willen wij zoveel mogelijk geld ophalen om het onderzoek verder te kunnen laten uitvoeren. Als er kinderen op de Wilhelminaschool zijn die het leuk vinden om woensdag 22 juni mee te lopen met de sponsorloop, dan kunnen zij bij mevr. Willy Anne Heemskerk (moeder van Spike) een prikkaart ophalen. Het is de bedoeling dat met deze prikkaart geld wordt opgehaald voor het genoemde goede doel. Het gaat dan om 20 euro per kaart. Op woensdag 22 juni lopen ze dan een foto-/speurtocht met alle kinderen en is er een feestje in speeltuin Ouwersloot. Als u meer wilt weten, kunt u mailen naar mevr. Willy Anne Heemskerk. Haar adres is willyjanne@hotmail.com en haar telefoonnummer is Kinderboekennieuws Onlangs is de Woutertje Pieterse Prijs uitgereikt, een prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige jeugd- of kinderboek. De jury van de WPP let niet alleen op het verhaal, maar ook op taal, vormgeving en illustraties. De prijs gaat dit jaar naar Stem op de okapi van schrijver Edward van de Vendel en illustrator Martijn van der Linden. In dit boek lees je over de zonnestrepen op de billen van de okapi en over een wonderlijk okapi-geluid. En verder: weetjes, gedichtjes, een interview met een okapiverzorger en heel veel kleurenillustraties. Gelukkig is het nog niet zover.

Maandbrief juni 2018

Maandbrief juni 2018 Maandbrief juni 2018 Agenda 6 juni - bijeenkomst gebedsgroep 11 juni - weekopening onderbouw 12 juni - schoolreis nadere informatie volgt 13 juni - Paardenmarkt Rijnsburg, alle kinderen zijn vrij 19 juni

Nadere informatie

Maandbrief mei In en rond de school

Maandbrief mei In en rond de school Maandbrief mei 2018 Agenda 27 april t/m 11 mei - vakantie 4 mei dodenherdenking, om 19.25 uur verzamelen bij de Voorhof. 14 mei - eerste avond avondvierdaagse 15 mei - tweede avond avondvierdaagse 17 mei

Nadere informatie

Onthulling logo. Continurooster. Koffiemoment. 2 juni 2016, nr. 18

Onthulling logo. Continurooster. Koffiemoment. 2 juni 2016, nr. 18 2 juni 2016, nr. 18 Continurooster Het jaar is bijna om en dat betekent een jaar draaien met een continurooster. Wij hebben dit als team geëvalueerd en zijn tot de conclusie gekomen dat het allemaal erg

Nadere informatie

Welkom! Open dag voor nieuwe ouders

Welkom! Open dag voor nieuwe ouders Nieuwsbrief 12 Donderdag 12 mei 2016 Welkom! Open dag voor nieuwe ouders Agenda Donderdag 12 mei Nieuwsbrief 12 Maandag 16 mei Vrij ivm 2 e Pinksterdag Woensdag 18 mei MR vergadering Donderdag 19 mei Sportactiviteit

Nadere informatie

Maandbrief mei 2019 Agenda In en rond de school

Maandbrief mei 2019 Agenda In en rond de school Maandbrief mei 2019 Agenda 19 april t/m 5 mei - vakantie 4 mei dodenherdenking, om 19.25 uur verzamelen bij de Voorhof. 6 mei - eerste schooldag 13 mei - weekopening OB 14 mei praktische verkeersles groep

Nadere informatie

Ik mag een zaaier zijn

Ik mag een zaaier zijn Datum: 3 juni 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 13 Beste ouders/verzorgers, Ik mag een zaaier zijn Jaren ben ik aan het zaaien, Ik weet niet wat mijn Dan ben ik verwonderd, Dit doe ik voor mijn Heer, Opbrengst

Nadere informatie

Maandbrief januari 2019

Maandbrief januari 2019 Maandbrief januari 2019 Agenda januari 7 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 9 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, 11 januari - laatste dag inleveren rapport 14 januari -

Nadere informatie

Schooljaar nieuwsbrief nr. 19

Schooljaar nieuwsbrief nr. 19 nieuwsbrief nr. 19 entree rapport (-gesprekken) kleuters wenmoment TSO aan- en afmelden Studiedagen bijbelverhalen kanjerafspraak voor u gelezen www.derank.scopescholen.nl Beste ouders / verzorgers, Nummer

Nadere informatie

Vrijdag 3 juni zijn alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag

Vrijdag 3 juni zijn alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Nieuwsbrief 18 15 2 juni 2016 nr. Van Houtenlaan 3 3771 CT Barneveld tel: 0342-415186 directie@desprengbarneveld.nl www.desprengbarneveld.nl Vrijdag 3 juni zijn alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Agenda

Nadere informatie

Maandbrief september 2016

Maandbrief september 2016 Maandbrief september 2016 Agenda september 2016 29 augustus - weekopening OB en informatieavond groep 1 30 augustus - praktische verkeersles groep 7 en 8 - studiemiddag alle kinderen zijn s middags vrij

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!! Kind op maandag

We wensen jullie een fijne dag!!! Kind op maandag Datum:6 juni 2016 Nieuwsbrief: 19 Jaargang: 7 Kind op maandag Week 23: 6 10 juni 2016 Thema: Alles loopt anders Haman bedenkt een eerbetoon voor een belangrijke man. Hij denkt dat het om hemzelf gaat,

Nadere informatie

Leesonderwijs Studiedagen volgend schooljaar donderdag en vrijdag 29 en 30 september Groepsindeling volgend schooljaar

Leesonderwijs Studiedagen volgend schooljaar donderdag en vrijdag 29 en 30 september Groepsindeling volgend schooljaar Kon. Julianalaan 2a, 2231 VD Rijnsburg tel. (071) 4082759, fax (071) 4082346 Internet: dewegwijzer.pcborijnsburg.nl Email: info@dewegwijzer.pcborijnsburg.nl 6 juni: Schoolreisje groep 3-7 (kleuters zijn

Nadere informatie

Maandbrief januari 2018

Maandbrief januari 2018 Maandbrief januari 2018 Agenda januari 8 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 10 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, - MR vergadering 11 januari - bijeenkomst ouders 0 groep

Nadere informatie

Trefwoord Week 22 t/m 23: Spreken is zilver Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Nieuwsbrief woensdag 1 juni

Trefwoord Week 22 t/m 23: Spreken is zilver Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Nieuwsbrief woensdag 1 juni Nieuwsbrief woensdag 1 juni Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Vakantieroosters Junivakantie Korfbal Woensdag 1 juni Op 1 juni begint de meteriologische zomer. Een mooi seizoen breekt aan. Geniet van

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

Twee wekelijkse nieuwsbrief Nummer Van de directie

Twee wekelijkse nieuwsbrief Nummer Van de directie Agenda Twee wekelijkse nieuwsbrief Nummer 19 27-05-2016 ma 30 mei 2016 MR vergadering do 2 juni 2016 Ouderavond Kiesgroep afsluiting ma 06 t/m vr 10 juni 2016 Avond vierdaagse vr 10 juni 2016 mozaïekje

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Maandbrief juli 2019

Maandbrief juli 2019 Maandbrief juli 2019 Agenda 1 juli - weekopening onderbouw 2 juli - JGT spreekuur 8.30 9.00 uur - Groep 6 bezoekt het torenmuseum in Valkenburg 3 juli - bezoek aan Wellantcollege in Rijnsburg groep 7 -

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 22

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 22 Nieuwsbrief Donderdag, 2 juni 2016 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 22 Bijbelverhalen Het thema Alles loopt anders! Haman bedenkt een eerbetoon voor een belangrijke man. Hij denkt

Nadere informatie

Praompraot. Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer. 29 e jaargang nr.39 vrijdag 24 juni 2016, week 25. Algemene informatie

Praompraot. Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer. 29 e jaargang nr.39 vrijdag 24 juni 2016, week 25. Algemene informatie Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 29 e jaargang nr.39 vrijdag 24 juni 2016, week 25 Algemene informatie 27 juni MR vergadering 4 en 5 juli Kindbesprekingen 29 juni Groep 7/8 Excursie Rioolzuiveringsinstallatie

Nadere informatie

Korrel Juni 2016. Beste ouders, verzorgers,

Korrel Juni 2016. Beste ouders, verzorgers, Korrel Juni 2016 Beste ouders, verzorgers, Morgen begint Anneke Hidding als nieuwe directeur van de Zaaier. Het is erg fijn dat onze school ook in de komende jaren weer een vast gezicht heeft voor de directietaken.

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Einde van het schooljaar! Wij leren niet voor sch ool m aar voor het leven

Jozefschoolnieuws. Einde van het schooljaar! Wij leren niet voor sch ool m aar voor het leven 19-7-2018 Jozefschoolnieuws In deze nieuw sbrief: - Einde van het jaar - Vakant ieroost er - Nieuw s vanuit de MR - Schoolreisje 2018 - Lokaalindeling - Zw em - en gym roost er - Afscheid Sam ant ha en

Nadere informatie

Maandbrief januari 2017

Maandbrief januari 2017 Maandbrief januari 2017 Agenda januari 9 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 10 januari - eerste schooldag, start 0 groep 11 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, - schoonmaakavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 24 juni 2016

weekinfo Datum: vrijdag 24 juni 2016 weekinfo Datum: vrijdag 24 juni 2016 Bijbelverhalen voor de komende week De zaaier, Matteüs 13:1-9 Graan en onkruid, Matteüs 13:24-30 Wat betekent het?, Matteüs 13:36-43 Agenda: om alvast te noteren! 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Ouderinfo 9 Mei 2019

Ouderinfo 9 Mei 2019 Ouderinfo 9 Mei 2019 Website E-mail Directie E-mail OR E-mail MR www.obsdeoctopus.nl directie-octopus@ooz.nl ouderraaddeoctopus@gmail.com mr.obs.octopus@gmail.com Mei Juni 01 Meivakantie t/m vrijdag 3

Nadere informatie

Maandbrief december 2017

Maandbrief december 2017 Maandbrief december 2017 Agenda december 27 november - sportinstuif groep 3 en 4 - weekopening OB - 10 minuten gesprekken n.a.v. het eerste rapport 28 november - 10 minuten gesprekken n.a.v. het eerste

Nadere informatie

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf Maandag hadden we een studiedag

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

( kijk op voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws )

( kijk op  voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws ) Belangrijke data: 8 juli 13 juli 14 juli 15 juli 16 juli t/m 28 augustus Rapporten gaan mee Doorschuifochtend op bezoek bij de nieuwe juf/ meester/ klas Schoolfeest en afscheid Vera, Birgit en Nelleke

Nadere informatie

September 2019 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG

September 2019 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG September 2019 2 3 4 5 6 7 8 Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade Start blok 1 Vreedzame School Opstart werkgroep kinderboekenweek 9 10 11 12 13 14 15 Deze week kennismakings Gesprekken AC Uitje groep

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

No. 9 Nieuwsbrief 20 mei 2016

No. 9 Nieuwsbrief 20 mei 2016 No. 9 Nieuwsbrief 20 mei 2016 PCB De Regenboog, Dorpsstraat 6, 8152 BL Lemelerveld; 0572 373541, info.regenboog@pco-dalfsen.nl Geachte ouder/verzorger, Na een heerlijke meivakantie zijn we nu echt de laatste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Kind op Maandag. Bezoek op school.

Kind op Maandag. Bezoek op school. Kind op Maandag. Alles loopt anders Ester 6,7,8 Haman bedenkt een eerbetoon voor een belangrijke man. Hij denkt dat het om hemzelf gaat, maar koning Ahasveros wil Mordechai bedanken omdat hij een aanslag

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Maandbrief september 2015

Maandbrief september 2015 Maandbrief september 2015 Agenda september 2015 31 augustus - weekopening OB en informatieavond groep 1 1 september - schoolfotograaf, informatieavond groep 2 2 september - bijeenkomst oudergebedsgroep

Nadere informatie

27 mei Kind op maandag

27 mei Kind op maandag Kind op maandag 27 mei 2016 We beginnen deze periode met het verhaal van Ester. Zij wordt koningin en redt haar volk. Daarna horen we over Jona, die naar Nineve moet om te vertellen dat het daar niet goed

Nadere informatie

Maandbrief april 2019

Maandbrief april 2019 Maandbrief april 2019 Agenda 1 t/m 5 april - Kom in de klas 3 april - bijeenkomst gebedsgroep 4 april - verkeersexamen groep 7 5 april - crea bovenbouw 8 april - weekopening OB 10 april - Groep 8 bezoek

Nadere informatie

Augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag. week week 31

Augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag. week week 31 Augustus 2017 Maan Dins Woens Donder Vrij Zater 30 1 2 3 4 5 6 31 7 8 9 10 11 12 13 32 14 15 16 17 18 19 20 33 21 22 23 24 25 27 34 28 29 30 31 35 [1] September 2017 Maan Dins Woens Donder Vrij Zater 1

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Weekjournaal nr Schoolreis

Weekjournaal nr Schoolreis nr. 2 2018-2019 Schoolreis Donderdag 13 sept zijn de groepen 1 tot en met 5 naar het Sprookjeshof in Zuidlaren geweest We hebben eerst wat met elkaar gedronken, met een koekje erbij. Toen konden de kinderen

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda juni 2014: Maandag 2 juni : Studiedag,

Nadere informatie

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf De afgelopen weken werden we opgeschrikt

Nadere informatie

Kalender Koningin Wilhelminaschool. Schooljaar

Kalender Koningin Wilhelminaschool. Schooljaar Kalender Koningin Wilhelminaschool Schooljaar 2019 2020 Contact Koningin Wilhelminaschool Frederik Hendrikstraat 39 8606 EG Sneek Telefoon: 0515-412819 Website: www.wilhelminaschool-sneek.nl Schooldirecteur:

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2015-2016 Augustus 2015 vakantie t/m 30 augustus maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 2 31 32 3 4 5 6 7 8 9 Zomervakantie 10 11 12 13 14 15 16 33 17 18 19 20 21 22

Nadere informatie

Maandbrief december 2013

Maandbrief december 2013 Maandbrief december 2013 Agenda december 2 december - weekopening OB en BB 4 december - bijeenkomst gebedsgroep, - alle hulppieten kunnen hun surprises naar school brengen van 17.00-17.30 uur 5 december

Nadere informatie

Augustus Gebedsgroep Luizencontrole. Week MA DI WO DO VR. Verjaardag Juf Annette. Eerste schooldag. Nieuwsbrief

Augustus Gebedsgroep Luizencontrole. Week MA DI WO DO VR. Verjaardag Juf Annette. Eerste schooldag. Nieuwsbrief SCHOOLKALENDER Augustus 2016 1 1 2 4 Juf Annette 5 2 8 10 11 12 15 16 17 18 1 4 22 Eerste schooldag 2 24 25 26 5 2 Gebedsgroep Luizencontrole 0 1 Bijeenkomst overblijfouders 8.50 uur September 2016 5 1

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2019 2020 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2010

Nieuwsbrief Juli 2010 Nieuwsbrief Juli 2010 Activiteitenkalender juli 2010 Datum: Activiteit: 12 juli t/m 22 augustus 2010 zomervakantie 15 september 2010 Groep 3 t/m 5 naar de Riethoekl 20 t/m 24 september De groepen 1 t/m

Nadere informatie

SEPTEMBER Kennismakingsavond Groep 3 en 8 v.a uur. Fotograaf. Ouderavond Groep 3 t/m 8

SEPTEMBER Kennismakingsavond Groep 3 en 8 v.a uur. Fotograaf. Ouderavond Groep 3 t/m 8 Kalender 2017-2018 SEPTEMBER 2017 1 VRIJDAG 2 ZATERDAG 3 ZONDAG 4 MAANDAG 5 DINSDAG 6 WOENSDAG 7 DONDERDAG 8 Openingsfeest 16.00 uur-20.00 uur 9 10 11 12 Inloopavond Groep 1/2 en Groep 4 t/m 7 18.30 uur

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Week 26 27/06-01/07. NIEUWSBRIEF 23 juni Bijbelverhalen op school. Week 27 04/07-08/07

Week 26 27/06-01/07. NIEUWSBRIEF 23 juni Bijbelverhalen op school. Week 27 04/07-08/07 Snijdelwijklaan 4b, 2771 SX Boskoop Tel: 0172-214505 Directeur: Mw. W.H. Salzmann Tel: 0172-214505 directie@ichthusbos.nl MR: Vragen, opmerkingen, informatie doorgeven e.d.? mr@ichthusbos.nl HOOFDLUIZEN?

Nadere informatie

SEPTEMBER ZATERDAG 2 ZONDAG. 3 MAANDAG Start gymlessen. 7 VRIJDAG Springkrant. 4 DINSDAG 5 WOENSDAG 6 DONDERDAG Startgesprek groep 1 t/m 8

SEPTEMBER ZATERDAG 2 ZONDAG. 3 MAANDAG Start gymlessen. 7 VRIJDAG Springkrant. 4 DINSDAG 5 WOENSDAG 6 DONDERDAG Startgesprek groep 1 t/m 8 Kalender 2018-2019 SEPTEMBER 2018 1 ZATERDAG 2 ZONDAG 3 MAANDAG Start gymlessen 4 DINSDAG 5 WOENSDAG 6 DONDERDAG Startgesprek groep 1 t/m 8 7 VRIJDAG 8 9 10 Startgesprek groep 1 t/m 8 11 12 13 14 15 16

Nadere informatie

Bijlage schoolgids Pr. Beatrixschool

Bijlage schoolgids Pr. Beatrixschool INHOUDSOPGAVE *Inhoudsopgave *groepsverdeling *directie en groepsleerkrachten *activiteitenkalender *vakantietijden *psalmenlijst pag.1 pag.2 pag.3 pag.4 pag.5 pag.6 * gymtijden pag.7 *verantwoording van

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

nummer april 2018 Er wordt om uur gestart met de Koningsdans: Fitlala! Thuis oefenen kan via de link:

nummer april 2018 Er wordt om uur gestart met de Koningsdans: Fitlala! Thuis oefenen kan via de link: Pancopost nummer 17 17 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen In de vorige Pancopost hebben wij u geïnformeerd over de Koningsspelen. Deze jaarlijkse sport- en speldag wordt dit jaar gehouden op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding:

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding: Nieuwsbrief 2017 2018 26 juni 2018 Kerklaan 1 www.obs-erica.nl 6731 BA Otterlo Tel: 0318-595077 e mail: ericaschool@proominent.nl Inleiding: Inhoud nieuwsbrief Inleiding Vakantierooster en studiedagen

Nadere informatie

We wensen alle kinderen, leerkrachten en hulpouders een fijne dag toe!

We wensen alle kinderen, leerkrachten en hulpouders een fijne dag toe! juni 2016 Belangrijke data 7 juni Schoolreisje groep 1 7 8 juni Paardenmarkt, alle kinderen vrij Vanaf 20 juni Kaartjes in de voorverkoop voor de musical van groep 8 22 juni Nieuwe kleuters komen op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017

Nieuwsbrief juni 2017 Nieuwsbrief juni 2017 Kon. Julianalaan 2a, 2231 VD Rijnsburg tel. (071) 4082759, fax (071) 4082346 Internet: dewegwijzer.pcborijnsburg.nl Email: info@dewegwijzer.pcborijnsburg.nl 1 juni Kunstroute groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Inhoud: Avondvierdaagse en onweer ANWB-Streetwise Sportdag groep 8 Juf Norma op bezoek 20 en 21 juni studiedagen 22 juni ouderavond 20.00 uur Juf Anneke Juf Ingrid Informatie

Nadere informatie

Juni. Belangrijke data:

Juni. Belangrijke data: 07-06-2019 Belangrijke data: Juni 10 juni 2e Pinksterdag Alle leerlingen vrij 12 juni Buitenspeeldag 14:00 t/m 16.30 voor onze school 26 juni schoolreis 1 t/m 6 28 juni studiedag Alle leerlingen vrij 11

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 17 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 17 december ziet er als volgt uit: 16 december 2014 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 17 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Augustus 2015 AUGUSTUS

Augustus 2015 AUGUSTUS Augustus 2015 AUGUSTUS 1 Z 17 M Zomervakantie 2 Z 18 D Zomervakantie 3 M Zomervakantie 19 W Zomervakantie 4 D Zomervakantie 20 D Zomervakantie 5 W Zomervakantie 21 V Laatste dag zomervakantie 6 D Zomervakantie

Nadere informatie

Nr juni 2016 schooljaar

Nr juni 2016 schooljaar Nr. 35 1 juni 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Nieuwsbrief nr. 17 22 april 2016 Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Maandag 9 mei Contactavond Dinsdag 10 mei Kriebelteam Maandag 16 mei Alle leerlingen

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Schoolkalender (versie 5 september 2012) openbare basisschool Het Palet

Schoolkalender (versie 5 september 2012) openbare basisschool Het Palet Schoolkalender 2012-2013 (versie 5 september 2012) openbare basis Het Palet vakanties jaar 2012-2013 Herfstvakantie 20 oktober 2012 t/m 28 oktober 2013 Kerstvakantie 22 december 2012 t/m 6 januari 2013

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 Aan de ouders en verzorgers, De tijd vliegt voorbij. Als u dit leest, hebben de kinderen al bijna kerstvakantie. Een aantal drukke maanden liggen achter ons. Aan het einde van

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief:

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 17 April 2018 Namens het team van De Vuurvlinder willen wij u allen een hele fijne meivakantie wensen!! In deze nieuwsbrief: Algemeen Schoolfruit Vorige week was de laatste

Nadere informatie

Volgend schooljaar Logo van de school Regels op het schoolplein

Volgend schooljaar Logo van de school Regels op het schoolplein 19 mei 2016, nr. 17 Volgend schooljaar U heeft woensdagmiddag de brief gekregen over de groepsindeling. Ik heb u in de brief uitgelegd hoe wij volgend schooljaar willen werken. Het team is erg enthousiast

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

23 februari Meesters- en Juffendag. 24 februari 4 maart Voorjaarsvakantie. 5 maart Eerste schooldag na de vakantie.

23 februari Meesters- en Juffendag. 24 februari 4 maart Voorjaarsvakantie. 5 maart Eerste schooldag na de vakantie. 23 februari Meesters- en Juffendag 24 februari 4 maart Voorjaarsvakantie 5 maart Eerste schooldag na de vakantie 29 maart Lentedag 30 maart Goede vrijdag (leerlingen vrij) 2 april Tweede Paasdag (leerlingen

Nadere informatie

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Van de directie Op verzoek van de kinderredactie komt deze Lijstereens een paar dagen

Nadere informatie

Kaart in actie Sponsorloop

Kaart in actie Sponsorloop Nieuwsbrief mei 2016 Onderwijs In een eerder schrijven heeft u kunnen lezen dat de directie van de Ichthusschool heeft besloten om het 5-gelijke schooldagenmodel per 1 augustus 2016 in te voeren. Deze

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2015-2016 Augustus 2015 vakantie t/m 30 augustus 1 2 31 32 3 4 5 6 7 8 9 Zomervakantie 10 11 12 13 14 15 16 33 17 18 19 20 21 22 23 34 24 25 26 27 28 29 30 35 September 2015 31 augustus Eerste

Nadere informatie

augustus 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Zomervakantie Zomervakantie

augustus 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Zomervakantie Zomervakantie augustus 2018 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 1e schooldag Start luizencontroles september 2018 27 28 29 30 31 1 2 1e schooldag Start luizencontroles

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie