NIEUWSBRIEF. Jaargang 9, nieuwsbrief 4 Donderdag 22 januari Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF. Jaargang 9, nieuwsbrief 4 Donderdag 22 januari Beste ouder(s) en/of verzorger(s),"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF Jaargang 9, nieuwsbrief 4 Donderdag 22 januari 2015 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Terugblik Een maand geleden hadden we net een geweldig kerstfeest achter de rug. De laatste schoolweek van het kalenderjaar De oudercommissie van de Peuterspeelzaal en Kinderopvang hebben voor u, net zoals de ouderraad van de Basisschool, fotomateriaal om u zo een impressie te geven over de feestmaand december op ons IKC. Helaas kon de openluchtviering op donderdag 17 december jl. niet doorgaan. Geweldig dat we alle hulp kregen om het geheel te verplaatsen naar de kerk. Het was een mooi schouwspel, Marieke en Irene die het kerstverhaal voorlazen, de zingende kinderen met hun rode kerstmutsen, de ouders erachter en de prachtige verlichting. Een mooi geheel waar we met een goed gevoel op kunnen terugkijken. Een gelukkig Nieuwjaar? Maandag 5 januari jl. hebben we iedereen een gelukkig Nieuwjaar gewenst. En als we dat doen realiseren we ons dat de gedachte erbij voor een ieder heel verschillend kan zijn. Wat een ieder op dat moment in ieder geval niet heeft bedacht zijn de terroristische aanslagen. De hele wereld op zijn kop! Hier wil je eigenlijk kinderen niet mee confronteren, deze harde werkelijkheid. Helaas gaat dat ons niet lukken, kinderen krijgen dit hoe dan ook mee. Voor u als ouders, verzorgers een moeilijke taak om een goede uitleg te geven. Voor de leerkrachten ook moeilijk, hoe is er thuis over gesproken of misschien wel helemaal niet? Welke vragen leven er onder de kinderen en hoe gaan we weer over tot de orde van de dag? En dat laatste moet natuurlijk ook, weer lekker met elkaar aan het werk, samen lezen, samen rekenen etc. alsof er niets is gebeurd Leerlingvolgsysteem Omdat we dit schooljaar laat zijn gestart, zelfs pas na de Gendtse kermis, nemen we de januari toetsen pas eind januari af. Misschien heeft u de kinderen wel al over het Cito oefenen horen vertellen. We oefenen dan de manier van vraagstelling. De kinderen komen dan niet voor verrassingen te staan. Natuurlijk hebben we daar apart materiaal voor. Ik denk toch goed om dat nog even te noemen. Nationale voorleesdagen Van 21 januari tot en met 31 januari a.s. zijn de nationale voorleesdagen. In iedere groep van de Vonkenmorgen, van klein tot groot wordt er aandacht, extra aandacht aan het plezier van voorlezen geschonken. Misschien voor u, weer eens een moment s avonds om er gezellig voor te gaan zitten en genoeglijk samen een boekje te lezen of gewoon als ouder voor te lezen. In de hectiek van de dag schiet het er soms bij in.

2 Om het voor u nog even op een rijtje te zetten, van hoe pak je dit ook weer goed aan, heeft het CPS 10 voorleestips. Op het eind van deze Nieuwsbrief kunt u ze lezen. Studiedag 28 januari leerlingen groep 1 t/m 8 vrij Op 28 januari a.s. is er een studiedag voor de leerkrachten. Hierbij zijn de leerlingen van groep 1 t/m 8 vrij. Enkele onderwerpen die aan de orde komen zijn: - Missie / visie VM - Rekenen - Talentontwikkeling - Begrijpend lezen - Leerlingvolgsysteem Cito Deze studiedag in januari is een tussentijdse evaluatie, gaan we de doelen die we ons dit jaar gesteld hebben bereiken? Wat is er nog nodig om de plannen goed af te ronden? Carnaval De voorbereidingen voor het geweldige verkleedfeest is al in volle gang. Dit jaar vieren we het in de gymzaal en hebben we weer een gezamenlijke optocht met onze buren IKC de Tichelaar. Onze samenwerking op dit gebied loopt gesmeerd. Onze optocht, daar komt steeds meer geluid uit! Binnenkort komt de aparte brief over dit grote verkleedfeest uit. Teamwetenswaardigheden Yvonne Aalders van groep 8b wordt in verband met haar zwangerschap, vanaf woensdag 11 maart a.s. vervangen door Anouk van de Brink. We wensen Yvonne en Roy een fijne tijd. Anouk is op de Vonkenmorgen door haar stages en invalwerk al bij ons bekend. Anouk kent de groep al en bereidt zich voor om het van Yvonne over te nemen. Zoals het er nu uitziet komt Yvonne op 30 juni a.s. terug om het schooljaar af te ronden. Stefanie Jacobs, onze onderwijsassistente, is zoals u weet ook zwanger. Zij gaat 17 maart a.s. met verlof en wordt vervangen door Margriet van Houwelingen. Margriet is al heel veel jaren op de Vonkenmorgen bekend. Op dit moment is Stefanie ziek en vervangt Margriet haar ook. IKC de Vonkenmorgen 2 jaar na dato de cirkel rond Saamhorigheid, de sleutel voor succes! IKC de Vonkenmorgen, is 1 januari 2013 in bedrijf gegaan en nu 2 jaar later hebben we het gevoel alsof het altijd zo is geweest, alsof we al jaren samenwerken in het gebouw als 1 team met 1 pedagogisch klimaat en 1 leidinggevende. In 2013 hebben we gefaseerd de verschillende facetten, Peuterspeelzaalwerk, Kinderopvang, en tot slot de Buitenschoolse opvang (onderdeel van de KOV) van het IKC, verbonden met de Basisschool. In januari 2013, de eerste fase, werd Peuterspeelzaal t Hölleke gehuisvest binnen de muren van de onderbouwlocatie van de Vonkenmorgen en werd de nieuwe naam: Peuterspeelzaal de Vonkenmorgen. Op 1 april van dat jaar werd de Kinderopvang gerealiseerd, uitgezonderd nog de Buitenschoolse opvang.

3 De Kinderopvang als nieuwe tak van Stichting de Linge, naast de Basisschool en Peuterspeelzaalwerk. Start schooljaar werd in augustus 2013 de BSO, als laatste onderdeel van de Kinderopvang, operationeel. Ouders en kinderen waren erg enthousiast over de nieuwe huisvesting, de uitstraling, frisse kleuren en modern materiaal. Daarnaast hoorde je al snel de voordelen die het in één gebouw zitten voor ouders en kinderen met zich meebrengen. De Buitenschoolse opvang startte met nieuw materiaal voor de inrichting. Het pimpen van het lokaal zelf, daar kwam het niet meer van. Ook andere Linge locaties hadden dringend behoefte aan het facilitair team van de Linge. Begrijpelijk, maar voor ons een wens die nog wel gerealiseerd moest worden. Meer zoiets van de finishing touch, de laatste ronde om de BSO ruimte in de kleuren van het IKC mee te nemen. In de afgelopen kerstvakantie hebben 3 medewerkers van het voorschoolse team, Petra, Mireille en Mariëlle, het zelf gepimpt. Vooraf hadden ze bij Patrick Duif, facilitair manager van de Linge, een plan ingediend. Na de goedkeuring van het geheel en enkele richtlijnen mee, zijn ze voortvarend aan de slag gegaan. Om jullie een idee te geven, een aantal foto s van hoe het was, en hoe het is geworden. We zijn er als IKC reuze trots op, alles zoals we het voor ogen hadden is gerealiseerd. Saamhorigheid, de sleutel voor succes las ik boven een artikel over Providentia. Het sprak mij direct aan en dacht ja daar gaat het om. 1+1 = 3 Met vriendelijke groeten, Betty van de Logt

4 Oudercommissie Kinderopvang en Medezeggenschapsraad Basisschool samen door als: Tijdelijke medezeggenschapsraad voor het IKC In de vorige nieuwsbrief werd al genoemd dat de oudercommissie Kinderopvang zich samen met de medezeggenschapsraad wilden buigen over een naamsverandering. Tevens is besloten dat de oudercommissie Kinderopvang en de medezeggenschapsraad Basisschool voortaan samen gaan vergaderen omdat zij veel dezelfde belangen hebben. In oktober is de eerste gezamenlijke vergadering geweest en is er besloten dat de oudercommissie Kinderopvang zich aan gaat sluiten bij de bestaande medezeggenschapsraad Basisschool. De oudercommissie Kinderopvang heeft namelijk, net als de medezeggenschapsraad Basisschool inspraak bij de besluitvorming en mag gevraagd en ongevraagd adviezen geven aan het bestuur. Deze samengestelde medezeggenschapsraad is hiermee dus een tijdelijke medezeggenschapsraad voor het hele IKC geworden. Een andere goede uitkomst van deze eerste gezamenlijke vergadering is dat Marleen Absil gevraagd is om namens het personeel van de Kinderopvang de tijdelijke medezeggenschapsraad te komen versterken. Zij heeft aangegeven dit een erg leuke uitdaging te vinden, en zo ziet de medezeggenschapsraad van IKC de Vonkenmorgen er voortaan als volgt uit: Namens de ouders: Martine Strijbos (voorzitter)(basisschool) Rob Vermeulen (penningmeester)(basisschool) Hans Leenders (Basisschool) Marleen Verhoeven (Basisschool) Rebecca Scholten (afgevaardigde GMR*) Astrid van Loy-Joosten (voorzitter Kinderopvang en afgevaardigde Cliëntenraad**) Anne-Marie Hol-van der Weerden (Kinderopvang) Namens het personeel: Judith Nijenhuis (secretaris) (Basisschool) Paulien Weghorst (Basisschool) Willy Evers (Basisschool) Marleen Absil (Kinderopvang) * GMR: de gemeenschappelijke medezeggenschapsraad. Hierin zitten vertegenwoordigers van alle medezeggenschapsraden van de scholen van Stichting De Linge. Zij bespreken de zaken die van gezamenlijk belang zijn voor alle scholen van de Stichting. Ook de GMR heeft over een aantal beleidszaken advies- of instemmingrecht. **Clientenraad: overkoepelende medezeggenschapsraad van alle Peuterspeelzalen en de Kinderopvang van Stichting De Linge Kerst op de Peuterspeelzaal Ook de peuters hebben voor de vakantie weer een zeer geslaagde kerstviering gehad. Het lokaal was mooi versierd in kerststijl en de tafels waren mooi gedekt. Met twee klassen samen werd er heerlijk gesmikkeld en gesmuld van de zelfgemaakte/meegebrachte hapjes die in een heus buffet waren neergezet.

5 Hier konden de peuters zelf kiezen wat ze wilden eten. Ouders bedankt voor al het lekkers! Met vriendelijke groeten, de Oudercommissie We zijn het nieuwe jaar reeds begonnen. De feestdagen en de kerstvakantie zijn weer achter de rug. Wij hopen dat iedereen een fijne tijd heeft gehad. Vanaf deze plek een goed 2015 gewenst!!! Als ouderraad kunnen we terugkijken op een stijlvolle afsluiting van Tijdens de kerstviering hebben wij ons steentje bijgedragen in de vorm van lichtpuntjes en saamhorigheid. Dit laatste hebben we tot uiting willen laten komen in de vorm van de kerstmutsen. Dit heeft ons inziens een extra dimensie gegeven aan het geheel. In onze ogen heeft de kerstviering alles uitgedragen wat de kerstgedachte inhoud; licht, zang, muziek, kerstverhaal en samenzijn. En dit alles in de prachtig aangeklede kerk.

6 In school was het ook zeer sfeervol. De tafels weer in overvloed gevuld, mooi geklede leerlingen en leerkrachten en de twinkelende verlichting. Wat een geweldige sfeer wordt er toch altijd neergezet in deze periode van het jaar. Wat ons betreft is deze opzet zeker voor herhaling vatbaar. Tegen die tijd zullen we het weer gaan bekijken samen met het team. Vooralsnog staan er eerst vele andere dingen op de agenda. Het eerstvolgende feest zal carnaval zijn. Vol verwachting wordt al uitgekeken naar het prinsen/prinsessenpaar met hun gevolg. Evenals het altijd spectaculaire optreden van de dansgarde. Die voorbereidingen zijn reeds in volle gang. Ook dit jaar zal er weer een gezamenlijke optocht zijn van IKC de Vonkenmorgen en IKC de Tichelaar. Houdt u de berichtgeving goed in de gaten wat betreft datum, tijdstip en route. Want een gezellig publiek langs de kant geeft extra sfeer aan dit feest. U bent bij deze van harte uitgenodigd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7

8

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 10, nieuwsbrief 2 Donderdag, 24 september Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

NIEUWSBRIEF. Jaargang 10, nieuwsbrief 2 Donderdag, 24 september Beste ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF Jaargang 10, nieuwsbrief 2 Donderdag, 24 september 2015 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Klaar voor de start Ja, dat waren we met elkaar, klaar voor de start. Bij deze dank je wel ouders

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Eind december zal het worden vastgesteld, daarna gaan wij als school er onze invulling aan geven in het IKC plan.

Eind december zal het worden vastgesteld, daarna gaan wij als school er onze invulling aan geven in het IKC plan. NIEUWSBRIEF Jaargang 10, nieuwsbrief 3 Donderdag, 5 november 2015 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Studiedagen Graag wil ik u informeren over de beide studiedagen van de Vonkenmorgen. De eerste studiedag

Nadere informatie

Juf Jolien is bevallen!

Juf Jolien is bevallen! AGENDA Beste ouders november 2017 Dinsdag 5 december: Sinterklaasviering Maandag 11 december: Vergadering MR Vrijdag 15 december: Nieuwsbrief Donderdag 21 december: Kerstviering Vrijdag 22 december: Om

Nadere informatie

LEZERSNIEUWS Kerst op basisschool Het Veldhuis met herdertjesoptocht Geplaatst op 7 december 2017

LEZERSNIEUWS Kerst op basisschool Het Veldhuis met herdertjesoptocht Geplaatst op 7 december 2017 Veldpost Nieuwsbrief van Het Veldhuis 7 december 2017 Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Internet verbinding en ICT migratie Het Veldhuis in kerstsfeer Pedagogisch Klimaat Staking 12 december 2017 Herdertjestocht

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken.

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond 2019. We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Kerst op school Op donderdag 20 december hebben we met alle leerlingen

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR nieuwsbrief Schooljaar 2018 2019 nummer 5 Van de directie Van de directie 1 Kerstmarkt 2 In dit nummer: Nieuwe baan Even voorstellen Buitenschoolse opvang Vanuit de MR Interessante informatie: 3 4 5 4

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF START IN FO

NIEUWSBRIEF START IN FO NIEUWSBRIEF START IN FO Jaargang 11, nieuwsbrief 1 Vrijdag 28 augustus 2016 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), De vakantie zit er weer op. We hopen dat jullie allen een fijne ontspannen tijd samen hebben

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 januari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: - Terug uit Canada - Herinnering ouderbijdrage - GLOW Nieuws vanuit Little Jungle

In deze nieuwsbrief: Agenda: - Terug uit Canada - Herinnering ouderbijdrage - GLOW Nieuws vanuit Little Jungle Agenda: - 5-12 Sinterklaasfeest - 6-12 Studiedag; alle leerlingen zijn vrij! - 13-12 Volgende nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: - Terug uit Canada - Herinnering ouderbijdrage - GLOW 2017 - Nieuws vanuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 4 Jaargang 3 november 2017 Agenda Nieuwsbrief KBS De Boxem 8 november Overleg feest- en decoratiecommissie 10 november Het Nationaal Schoolontbijt 17 november Versieren sinternklaas 22 november Oudercafé

Nadere informatie

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Nog de beste wensen! Velen van u hebben we de afgelopen weken al persoonlijk een gelukkig nieuw jaar gewenst. Toch willen wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

23 december 2016 Nieuwsbrief 4 BS Titus Brandsma

23 december 2016 Nieuwsbrief 4 BS Titus Brandsma 23 december 2016 Nieuwsbrief 4 BS Titus Brandsma Beste lezers, De afgelopen weken is er weer hard gewerkt en veel geleerd door de kinderen. In de klassen, maar ook daarbuiten zijn verschillende activiteiten

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen Nieuwsbrief mei 2017 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Zevenkamp: 010-4567488 SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO De Kring: 010-4215096 Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 4 14 oktober Agenda

Sterrennieuws. Nummer 4 14 oktober Agenda Sterrennieuws Nummer 4 14 oktober 2016 Agenda Datum Zat 15-10 t/m zon 23-10 Herfstvakantie 14 en 15 november Studiedagen: alle leerlingen vrij In de week van 21 november Oudergesprekken groep 1 t/m 7 Nieuws

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JAARGANG 4, NUMMER 5 1/5

NIEUWSBRIEF JAARGANG 4, NUMMER 5 1/5 JAARGANG 4, NUMMER 5 1/5 Woord van de Directie Beste ouders, Het laatste kwartaal 2012 heeft alweer zijn intrede gedaan. Er is het afgelopen jaar veel gebeurd voor het kinderdagverblijf en er staat ons

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

IKC de Vonkenmorgen Postbus 16, 6690 AA Gendt

IKC de Vonkenmorgen Postbus 16, 6690 AA Gendt IKC de Vonkenmorgen Postbus 16, 6690 AA Gendt Locatie Onderbouw (Kinderopvang, Peuterspeelzaal en de groepen 1 t/m 4) Schoolstraat 1 6691 XP Gendt Telefoon: 0481-421371 Mobiel Kinderopvang: 06-10986967

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF START IN FO

NIEUWSBRIEF START IN FO NIEUWSBRIEF START IN FO Jaargang 12, nieuwsbrief 1 Vrijdag 25 augustus 2017 Inhoudsopgave ONTVANGST ONDERBOUW 1 ONTVANGST BOVENBOUW 1 IKC TIJDEN 2 VAKANTIEROOSTER 2017-2018 2 STUDIEDAG 2 BRENGEN EN HALEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Nieuwsbriefdecember NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Audit Zoals we vermeld hebben in onze nieuwsbrief van november is er door ons bestuur op alle locaties van de Dubbelburg een audit afgenomen. Inmiddels

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld

Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld Dit is de laatste digitale nieuwsbrief van dit kalenderjaar 2016. We zitten nu vlak voor de Kerst en over 2 weken gaan we het nieuwe jaar 2017 in. We hebben een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 33 28e jaargang 7 t/m 14 juni 2019 Formatie volgend schooljaar Personele wijzigingen

Nieuwsbrief Nummer 33 28e jaargang 7 t/m 14 juni 2019 Formatie volgend schooljaar Personele wijzigingen Nummer 33 28 e jaargang 7 t/m 14 juni 2019 10 juni 2 e pinksterdag extra vrije dag. 11 juni Jeroen Oosterhof tot 14.30 uur afwezig ivm directie overleg 12 juni Tussenevaluatie met ouders over de SOVA training

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wij maken werk van TALENT. En toen was het alweer kerst... Nieuw jaar. Wens. Nieuwsbrief 52

Nieuwsbrief. Wij maken werk van TALENT. En toen was het alweer kerst... Nieuw jaar. Wens. Nieuwsbrief 52 Dit is een uitgave van STIP VSO Utrecht. Een samenwerking tussen de VSO afdelingen van de Herderschêeschool en de Wilhelminaschool. Reacties op deze nieuwsbrief mailt u naar: nieuwsbrief@stipvso.nl. Nieuwsbrief

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 11, nieuwsbrief 3 Donderdag, 1 december Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

NIEUWSBRIEF. Jaargang 11, nieuwsbrief 3 Donderdag, 1 december Beste ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF Jaargang 11, nieuwsbrief 3 Donderdag, 1 december 2016 Inhoudsopgave RAPPORTAGE, VOLGEN VAN DE KINDEREN 1 STUDIEDAG 2 NATIONAAL SCHOOLONTBIJT 2 BAG 2 SCHOOL 2 VOORTGEZET ONDERWIJSMARKT 2 STAGIAIRES

Nadere informatie

6 Koffie-uurtje Oudervereniging: 8.30 uur; 21 Jaarvergadering Oudervereniging: uur; MR-vergadering: uur;

6 Koffie-uurtje Oudervereniging: 8.30 uur; 21 Jaarvergadering Oudervereniging: uur; MR-vergadering: uur; Maandkalender januari 2016 1 Gelukkig Nieuwjaar en de allerbeste wensen 16 voor 2016! 2 17 3 18 4 Weer naar school: luizencontrole! 19 5 20 6 Koffie-uurtje Oudervereniging: 8.30 uur; 21 Jaarvergadering

Nadere informatie

Agenda. Nummer 4 december 2018

Agenda. Nummer 4 december 2018 Agenda Nummer 4 december 2018 Vrijdag 21 dec. Leerlingen vrij Zaterdag 22 dec. Kerstvakantie Maandag 7 jan. Start school Start CITO M groep 8 Woensdag 9 jan. Start thema Amsterdam Woensdag 16 jan. Informatieochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna @-mail 16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 11, nieuwsbrief 4

NIEUWSBRIEF Jaargang 11, nieuwsbrief 4 NIEUWSBRIEF Jaargang 11, nieuwsbrief 4 Donderdag, 19 januari 2017 Inhoudsopgave PEUTEROPVANG 2 VIER KLEUTERGROEPEN 2 TOETSEN - RAPPORTEN - DRIEHOEKGESPREKKEN - ADVIESGESPREKKEN 2 LEERLINGENRAAD 2 IKC-RAAD

Nadere informatie

Agenda voor december/januari 2019

Agenda voor december/januari 2019 Agenda voor december/januari 2019 Jaargang 17 nummer 04 Almere, 20 december 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Donderdag 20 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017 Nummer 7 Schooljaar

Nieuwsbrief maart 2017 Nummer 7 Schooljaar Nieuwsbrief maart 2017 Nummer 7 Schooljaar 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 13 14 15 16 17 18 19 GMRvergadering Infodag nieuwe lln. Kangoeroewestrijd 2 e rapport mee

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 Basisschool De IJsbreker Amsterdam, 7 januari 2019 Beste ouders/ verzorgers, VOORWOORD Vandaag ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van 2019. Dus

Nadere informatie

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar Brugproat Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar 2016 2017 Agenda Donderdag 3 nov. 15.00 u. Teamvergadering Vrijdag 4 nov. Schoolleidersopleiding (Judith) Woensdag 9 nov. 12.45 u. Teamvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Schutte s Bosschool

Nieuwsbrief van de Schutte s Bosschool Nieuwsbrief van de Schutte s Bosschool 14 januari 20 15 Jaargang 6, nummer 4 Nieuws van de directie Inhoud Tanden poetsen 1 Lunchtips 1 Voorstelling 1 Website 1 Allereerst voor u allen de beste wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

IKC de Vonkenmorgen Postbus 16, 6690 AA Gendt

IKC de Vonkenmorgen Postbus 16, 6690 AA Gendt IKC de Vonkenmorgen Postbus 16, 6690 AA Gendt Locatie Onderbouw (Kinderopvang, Peuterspeelzaal en de groepen 1 t/m 4) Schoolstraat 1 6691 XP Gendt T: 0481-421371 Locatie Bovenbouw (gr. 5 t/m 8) Nijmeegsestraat

Nadere informatie

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren Beste lezers van deze nieuwsbrief Namens het team van de Schimmelpenninck van der Oye wens ik u en jullie een gezegend 2014 toe. Na een heerlijke kerstvakantie zijn wij vanmorgen uitgerust en vol enthousiasme

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Basisschool Overhoven

Basisschool Overhoven Nieuwsbrief Basisschool Overhoven Januari 2019 Wij wensen iedereen een gelukkig. Gezond, gezellig, leerzaam, leuk en fijn Nieuwjaar! 1000 EURO voor KIKA! Op 14 december j.l. hebben we een cheque aan KIKA

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

Vogelvlucht. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, 18 december 2015

Vogelvlucht. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, 18 december 2015 Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, 18 december 2015 Wij wensen u gezellig feestdagen en een fantastisch 2016! Agenda Kerstvakantie vrijdag 18 dec. t/m

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018

Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018 Beste ouders en verzorgers, De vijfde Nieuwsbrief alweer, maar de eerste in dit nieuwe kalenderjaar. We willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Suze (gr 5), Jorg (gr 4), Wies (gr 1), Harm (gr 2) en Amber (gr 8), van harte gefeliciteerd! BELANGRIJKE DATA 17-01: 15.00 16.30 uur, inschrijfmiddag voor nieuwe

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Fijn we kunnen weer naar school!

Fijn we kunnen weer naar school! Fijn we kunnen weer naar school! Na twee weken vakantie gingen de schooldeuren vanmorgen weer op de vertrouwde tijd open. Omdat het nog erg donker is, hoorde ik alleen de stemmen van de kinderen die zich

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 10, nieuwsbrief 5 Vrijdag, 29 januari 2016. Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

NIEUWSBRIEF. Jaargang 10, nieuwsbrief 5 Vrijdag, 29 januari 2016. Beste ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF Jaargang 10, nieuwsbrief 5 Vrijdag, 29 januari 2016 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), De kop van het nieuwe jaar 2016 is er alweer af. Op maandag 4 januari hebben we op school elkaar gelukkig

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Delta Digitaal Oktober 2016

Delta Digitaal Oktober 2016 Delta Digitaal Oktober 2016 Zet het in je Belangrijke data 3 november Dansexcursie gr. 1-2 7 november Start met schoolfruit voor alle kinderen 10 november Nationaal schoolontbijt 15 november Excursie Markant

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

Agenda. In deze nieuwsbrief. Ko eochtend. Nieuwsbrief december december t/m 6 januari: kerstvakantie. Geen spaanse les.

Agenda. In deze nieuwsbrief. Ko eochtend. Nieuwsbrief december december t/m 6 januari: kerstvakantie. Geen spaanse les. Nieuwsbrief december 2018 Agenda 22 december t/m 6 januari: kerstvakantie 7 januari: We gaan weer beginnen! 9 januari: Luizencontrole 15 januari: Mad Science (na school) 21 januari: OR vergadering 22 januari:

Nadere informatie

Welkom. Personeel. Start instroomgroep. Feesten

Welkom. Personeel. Start instroomgroep. Feesten Jaargang 03 nummer 12 december 2015 Schoolleider: Wilma Veldman De Sirene wordt elke laatste vrijdag van de maand verstuurd per digiduif of meegegeven aan het oudste kind uit een gezin en is te lezen op

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK dec. t/m 24 dec Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK dec. t/m 24 dec Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 51 18 dec. t/m 24 dec. 2017 Nieuws van uit de school Personeel; Met ingang 01 januari 2018 gaat Marjolein van Leeuwen (intern begeleider) minder uur werken op De Kiem. Hierdoor zijn wij

Nadere informatie

de Menkotoren Nieuwsbrief datum: nr. 7 Inhoud Pagina 1: Nieuwe leerlingen Kerstviering Kerstdiner Gevonden voorwerpen Nieuwe leerlingen:

de Menkotoren Nieuwsbrief datum: nr. 7 Inhoud Pagina 1: Nieuwe leerlingen Kerstviering Kerstdiner Gevonden voorwerpen Nieuwe leerlingen: de Menkotoren Nieuwsbrief datum: 09-12-2016 nr. 7 Nieuwe leerlingen: Vorige week zijn Vayen en Tess bij ons op school in groep 1 begonnen. We heten ze van harte welkom en wensen ze heel veel plezier op

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Weeknieuws. Schooljaar Weeknieuws 16 Week: 51 In dit nummer:

Weeknieuws. Schooljaar Weeknieuws 16 Week: 51 In dit nummer: Schooljaar 2016-2017 Weeknieuws Weeknieuws 16 Week: 51 In dit nummer: Week 51: Alweer een kalenderjaar voorbij. Terugkijkend op het jaar 2016 heeft de Anne Frankschool Plus naast het regulier onderwijs

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 schooljaar 2013-2014 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Onlangs was de nieuwe algemeen directeur van stichting Proceon op schoolbezoek. Hij was aangenaam verrast

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum J.H. Donnerschool Locaie Hilversum Week 49 Vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF START INFO

NIEUWSBRIEF START INFO NIEUWSBRIEF START INFO IKC DE VONKENMORGEN AUGUSTUS SCHOOLJAAR 2018-2019 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Deze eerste nieuwsbrief na de vakantie is gevuld met veel informatie. We beseffen ons dat we

Nadere informatie

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit Nieuwsbrief december 2017 Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Terugblik 3. Typecursus voor de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 4. Pilot naschoolse sportactiviteiten op het plein van De Egelantier 5. Weet

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 19 december 2018

Nieuwsbrief 5 19 december 2018 Nieuwsbrief 5 19 december 2018 Beste jongen en meisjes, ouders en leerkrachten, Het jaar 2018 zit er weer bijna op. Nog twee daagjes en dan gaan we genieten van de welverdiende kerstvakantie. Het zal wel

Nadere informatie

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 AGENDA 7 maart Start projectweek; Hallo Wereld 8 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 9 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 14 maart Ouderavond

Nadere informatie

Beste ouders en/of verzorgers,

Beste ouders en/of verzorgers, Jaargang 22 - Nummer 05 donderdag 22 december : Beste ouders en/of verzorgers, December is alweer bijna voorbij, tijd om terug te blikken op het voorbije jaar en stilletjes te dromen van het komende jaar.

Nadere informatie

Onderwijsprijs Ouderbijdrage

Onderwijsprijs Ouderbijdrage November 2018 Onderwijsprijs U kon er al eerder over lezen dat we reusachtig trots zijn op onze nominatie voor de Onderwijsprijs. Als de Reiger staan we voor vooruitstrevend onderwijs met een grote betrokkenheid

Nadere informatie

februari 2019 Belangrijke data & mededelingen Vanuit het MT Carnaval vrijdag 1 maart. Vrijdag 22 februari: Willemien MT, Lilian in de

februari 2019 Belangrijke data & mededelingen Vanuit het MT Carnaval vrijdag 1 maart. Vrijdag 22 februari: Willemien MT, Lilian in de Belangrijke data & mededelingen Vrijdag 1 februari: Sonja MT. Lilian in de Dinsdag 5 februari: Oudergesprekken van 16.00 tot 18.00 uur Woensdag 6 februari: Oudergesprekken van 18.00-21.00 uur Donderdag

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! 1 Maandkalender januari 2019 16 Groepen 1-2: Spelletjes; Een gezond en gelukkig 2019 2 17 3 Juf Eline jarig; 18 4 19 5 20 6 21 7 Weer naar school! ; 22 Groep 4: Ganzenveer; 8 13.30 uur Nieuwjaarsborrel

Nadere informatie