16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna"

Transcriptie

1 @-mail 16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook ZL Den Haag Telefoon info@obspca.nl Bezoek onze website! Agenda: 19 december Leerlingenraad 22 december Kerstdiner, 17:00-18:30 23 december Speelgoeddag Margedag gr december t/m 6 januari kerstvakantie 9 januari Margedag gr januari Medezeggenschapsraad Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Beste ouder(s)/verzorger(s), Algemeen Deze week heeft de TSO een leuke placemat gemaakt met de kinderen tijdens de TSO. Een erg leuk initiatief en de kinderen vonden het erg gezellig. Verder was het een rustige week, zo tussen de Sint en Kerst periode in. Volgende week staat helemaal in het teken van de Kerstviering. Zo zullen de juffen en meester weer een Kerstmusical opdragen aan de kinderen, wordt er veel geknutseld in de groepen en is er een Kerstdiner. Op vrijdag zijn de groepen 1 t/m 4 vrij. Voor de andere kinderen is er een speelgoeddag. Daarna start de kerstvakantie en mogen we allemaal genieten van twee weekjes vrij. Meer informatie over het Kerstdiner heeft u deze week ontvangen via MSI. Ook in deze nieuwsbrief leest u over het diner. Hopelijk mogen we u ontvangen in het speellokaal tijdens het diner voor een heerlijk kopje thee, koffie of chocomelk. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna Uit de schoolgids Blz. 11 Godsdienstonderwijs Deze week brengen wij graag blz. 11 uit de schoolgids onder uw aandacht. Godsdienstonderwijs De PCA is een openbare school. Wij besteden in ons lesaanbod aandacht aan geestelijke stromingen. Elk schooljaar vieren we naast enkele Nederlandse festiviteiten ook nog een feestdag uit een andere cultuur uitgebreid. In de kalender kunt u zien wanneer er welk feest wordt gevierd. In de gesprekken komen belangrijke onderwerpen zoals vriendschap, ruzie, afscheid en omgaan met elkaar, aan de orde. Naar aanleiding van een ouderenquête is met de MR besloten dat er geen apart godsdienstaanbod op onze school verzorgd wordt.

2 Knutsel TSO Afgelopen dinsdag hebben we tijdens de TSO placemats gemaakt. Deze placemats gaan we gebruiken tijdens het kerstdiner van donderdag 22 december. De placemats zijn heel erg mooi geworden, maar oordeelt u zelf. Sommige kinderen zijn nog niet klaar maar ze krijgen nog de kans hem af te maken tijdens de les. De kinderen en de TSO medewerkers hebben een heel leuke TSO gehad. Schoolfruit Deze week hebben we weer genoten van heerlijk schoolfruit, we kregen appels, peren en peentjes. De kinderen hebben er heerlijk van gesmikkeld. Ook hebben we weer mogen smullen van gezonde traktaties. Hiernaast een foto van de gezonde traktatie van Samuel van deze week. Bedankt Samuel het was heerlijk!

3 Groep Aagje De Aagjes zijn al helemaal in de kerststemming. De kinderen helpen elkaar namelijk super goed. De kerstboom in de Aagjes is door de kinderen zelf versierd. Het is natuurlijk ook hun boom. De kinderen weten dat er volgende week donderdag een Kerstdiner is. Ze zijn er al druk mee bezig in hun hoofd. Afgelopen dinsdag hebben de Aagjes tijdens de overblijf hele mooi placemats gemaakt voor het Kerstdiner. Er waren een hoop trotse gezichten in de klas. De meester heeft verteld dat het komende dinsdag "Gekke" Kersttruiendag is. Dit vinden de kinderen geweldig. Er zijn zelfs al kinderen die precies weten welke trui ze aan gaan doen. We zijn benieuwd!! Fijn weekend! Groep Sjakie Timmeren met groep 8 voor de kerst! De kinderen konden kiezen uit verschillende vormen zoals; een kerstster, kerstbal, kerstboom, kerstengel enzovoorts. Na het timmeren van de spijkertjes gaan de kids nog wol erom wikkelen, langzaam zal het figuur vorm krijgen!

4 Groep Sofie Vrijdag 9 december gingen we met de hele klas naar een loods. En die waren gemaakt van voorwerpen bijvoorbeeld: ijzer, hout, plastic, karton enzovoort. Er was een groot gebouw, we gingen allemaal materialen zoeken. En we moesten uiteindelijk muziek maken van die materialen. En toen we het konden, lieten we het horen. En het klonk niet zo best (het moest als een verhaal klinken). Iemand had bijvoorbeeld een ronde kaas. Groetjes, Timo L. en Anis Herhaling: kersttruien dag U kent ze waarschijnlijk wel, de kersttrui! Ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en heel veel kinderen hebben er al eentje. Op dinsdag 20 december organiseren wij een kersttruiendag op school. Waarom? Gewoon omdat het kan en het leuk is. Niets is verplicht maar het zou natuurlijk wel verschrikkelijk leuk zijn als we met de hele school in een kersttrui rond lopen op deze dag. Doen jullie ook mee? Herhaling: kerstdiner Binnenkort is het weer Kerstfeest. Het kerstfeest op school is altijd een feestelijke gebeurtenis voor de hele school. Ook dit jaar willen wij weer kerst vieren met een klassiek kerstdiner voor de kinderen. Het diner vindt plaats in de eigen klas van uw kind(eren). U wordt door de leerkrachten benaderd voor een bijdrage aan het kerstdiner in de vorm van hapjes en drankjes. De inschrijflijsten hangen op de deur. Wilt u uw kind(eren) een bord, beker en bestek meegeven vóór donderdag 22 december. Geef het in een plastic zakje mee, zodat het zo na het eten mee terug naar huis kan. Het diner is op donderdag 22 december. Het begint om uur. Zelf bent u welkom in het speellokaal. Hier ontvangt de Ouderraad u graag met heerlijke, warme chocolademelk.

5 Flessenactie De flessenactie voor Nepal loopt nog even! Woensdag zullen de karretjes worden teruggebracht. Tijdens het kerstdiner zal er in alle klassen bekend worden gemaakt hoe veel geld er in totaal is opgehaald. Tot nu toe hebben we 139,70 euro opgehaald. Verzamel in het weekend nog even alle lege statiegeldflessen en lever ze uiterlijk woensdag in. Alvast bedankt! Makkelijker gezegd, dan gedaan? Leuk, al dat advies over gezond drinken en eten, maar mijn kind wil het niet drinken of eten. Wij kunnen ons goed voorstellen, dat u het bovenstaande denkt of zegt. Graag bieden wij negen tips voor moeilijke eters! 9 gouden tips voor moeilijke eters Lust je kind veel dingen niet? Wil je kind niet eten? Houd vol en houd moed. Maak van een slechte eter een betere eter met een portie geduld, simpele trucs en het geven van het goede voorbeeld. Een goede eter is niet een kind dat zijn bord leeg eet, maar een kind dat gezellig is aan tafel, van alles wat eet en nieuwe smaken probeert. Bekijk onze 9 gouden tips voor de moeilijke eter: klik dan hier! Ditjes en Datjes Wist u dat volgende week de laatste schoolweek van 2016 is. er 23 december een margedag gr. 1 t/m 4 is. er 9 januari een margedag gr. 1 t/m 8 is. De juffen en meesters gaan dan van alles leren over toekomst gericht onderwijs.

@-mail. Algemeen. Uit de schoolgids. OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook ZL Den Haag. Telefoon

@-mail. Algemeen. Uit de schoolgids. OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook ZL Den Haag. Telefoon @-mail 31 MAART 2017 JAARGANG 5, NUMMER 29 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

3 JUNI 2016 JAARGANG 4, NUMMER 35. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

3 JUNI 2016 JAARGANG 4, NUMMER 35. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 3 JUNI 2016 JAARGANG 4, NUMMER 35 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl Agenda:

Nadere informatie

8 APRIL 2016 JAARGANG 4, NUMMER 29. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna

8 APRIL 2016 JAARGANG 4, NUMMER 29. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna @-mail 8 APRIL 2016 JAARGANG 4, NUMMER 29 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl Agenda:

Nadere informatie

17 FEBRUARI 2017 JAARGANG 5, NUMMER 24. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

17 FEBRUARI 2017 JAARGANG 5, NUMMER 24. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 17 FEBRUARI 2017 JAARGANG 5, NUMMER 24 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

27 MEI 2016 JAARGANG 4, NUMMER 34. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Wederom wensen wij u een fijn weekend!

27 MEI 2016 JAARGANG 4, NUMMER 34. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Wederom wensen wij u een fijn weekend! @-mail 27 MEI 2016 JAARGANG 4, NUMMER 34 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl Agenda:

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna @-mail 25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5 OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl Wij leren hier met

Nadere informatie

2 OKTOBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 6. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

2 OKTOBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 6. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 2 OKTOBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 6 OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl Agenda: 5 oktober Dag

Nadere informatie

27 NOVEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 13. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

27 NOVEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 13. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 27 NOVEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 13 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl Wij leren hier met

Nadere informatie

16 OKTOBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 8. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

16 OKTOBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 8. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 16 OKTOBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 8 OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl Wij leren hier met

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Regel van de maand: Kun je het even niet alleen, dan zijn er anderen om je heen

Regel van de maand: Kun je het even niet alleen, dan zijn er anderen om je heen Kalender Kalender 10 december Oudergesprekken Gr. 1 t/m 7 15 december Oudergesprekken Gr. 1 t/m 7 16 december Kerstdiner Gr. 1 t/m 8 16 december Rapporten mee naar huis Gr. 3 t/m 7 18 december Kerstvakantie

Nadere informatie

@-mail. Nieuws. Logo vignet Gezonde school. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

@-mail. Nieuws. Logo vignet Gezonde school. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 10 APRIL 2015 JAARGANG 3, NUMMER 25 OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl E-mail TSO tso@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Kerst

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Kerst Nieuwsbrief 16 Maandag 19 vrijdag 23 december Voor de ouders, Zoals u al waarschijnlijk heeft kunnen merken, is juf Margien weer voorzichtig begonnen haar werkzaamheden op te pakken. In ieder geval zal

Nadere informatie

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT..

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT.. 21 december 2016 AGENDA 22 december Kerstviering op school, continurooster tot 14.00 uur. Meer informatie in deze nieuwsbrief 23 december Alle leerlingen s middags vrij. Begin Kerstvakantie 26 december

Nadere informatie

12 DECEMBER, 2014 JAARGANG 3, NUMMER 12. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

12 DECEMBER, 2014 JAARGANG 3, NUMMER 12. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 12 DECEMBER, 2014 JAARGANG 3, NUMMER 12 Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 16, 12-12-2018 Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag Herinnering Een foute kersttrui, je kent hem vast en zeker wel. Eentje met ouderwetse motiefjes of grappige afbeeldingen.

Nadere informatie

En na de sfeervolle periode van Sint kijken we al weer uit naar de kerstdagen. Hulp gevraagd

En na de sfeervolle periode van Sint kijken we al weer uit naar de kerstdagen. Hulp gevraagd Week 50 2018-2019 10 december Spreekuur Jeugdverpleegkundige 20 december Kerstviering (Vanaf nu om en om wo en do in combinatie met Zandberg. Dit jaar op de donderdag.) 21 december Start Kerstvakantie

Nadere informatie

Jaargang 28 No december 2018 KERSTKAARTEN

Jaargang 28 No december 2018 KERSTKAARTEN Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 28 No. 16 14 december 2018 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Informatieblad voor ouders en leerlingen. Maandag 17 dec Zwemles groep 3/4 Donderdag 20 dec 12 uur uit, kerkbezoek in de avond (verplicht)

Informatieblad voor ouders en leerlingen. Maandag 17 dec Zwemles groep 3/4 Donderdag 20 dec 12 uur uit, kerkbezoek in de avond (verplicht) Jaargang 12 nr. 7 30-11-2018 Informatieblad voor ouders en leerlingen Maandag 3 dec Zwemles groep 8 Maandag 3 dec Inleveren surprise Dinsdag 4 dec Tentoonstelling surprises Woensdag 5 dec Sintviering Vrijdag

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur.

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur. Kerstinfo In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten Woensdag 13 december 2017. Jaargang 31 Volgende Info verschijnt op wo 10 januari 2018 De Uilenburcht Zesstedenweg

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

Jarigen deze week: Maandag 17 december Daan Post Groep 4 Dinsdag 18 december Wessel Kerkvliet Quirine de Rooi Janelva van der Schaaf

Jarigen deze week: Maandag 17 december Daan Post Groep 4 Dinsdag 18 december Wessel Kerkvliet Quirine de Rooi Janelva van der Schaaf nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 14 december 2018 Agenda Nummer 15 maandag 17 december dinsdag 18 december

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari INFOBULLETIN december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari Opvoering leerlingen Schriften mee naar huis Sinterklaasfeest

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 11 december 2015 Belangrijke data komende periode: Datum Maandag 14 december Dinsdag 15 december Woensdag 16 december Activiteit Groep 5/6: Aardrijkskundetoets Groep 6/7: Aardrijkskundetoets Donderdag

Nadere informatie

Poseidon post- KERST December 2015

Poseidon post- KERST December 2015 Poseidon post- KERST December 2015 Aanmelden om te ondersteunen: vanaf maandag 30 november Onderaan deze Poseidon post-kerst vindt u bijlage 1 met hierin een oproep van de oudercommissie om te helpen met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S.BRINKSCHOOL 11-12-2015

NIEUWSBRIEF O.B.S.BRINKSCHOOL 11-12-2015 NIEUWSBRIEF O.B.S.BRINKSCHOOL 11-12-2015 OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) info@obsbrinkschoolharen.nl * (I) www.obsbrinkschool-linde.nl A G E N D A 17 december

Nadere informatie

Hoe vieren we dit jaar Kerst? OEC. BASISSCHOOL t Prisma. Wat voor lekkers gaat u maken? Ten eerste, de Kerstmaaltijd!

Hoe vieren we dit jaar Kerst? OEC. BASISSCHOOL t Prisma. Wat voor lekkers gaat u maken? Ten eerste, de Kerstmaaltijd! OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere G GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Ema llocatieoverwhere@prismapurmerend.nl Web www. prismapurmerend.nl Deze info is speciaal gewijd aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag BERICHT VAN DE KERSTCOMMISSIE

Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag BERICHT VAN DE KERSTCOMMISSIE Jaargang 17 Nummer 15, 05-12-2018 Nieuws van Sint De Sint en zijn Pieten hebben een bezoek gebracht aan onze school. In een mooie oude auto arriveerde hij op het grote schoolplein. Daar werd hij enthousiast

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open Nieuwsbrief Nieuw trappenhuis gaat open November 205 IN DIT NUMMER: Nieuw trappenhuis gaat open Werkzaamheden schoolplein Emmelijn, Tess en Timo verkopen tekeningen voor nieuwe schoolplein Sinterklaas

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 50 2018-2019 Agenda 12 december Spreekuur Schoolarts 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend jaar 2019:

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Agenda. Maandag 10 december Groep 1/2a gaat naar Meermanno voor een letterfeestje Playing for succes start vandaag

Agenda. Maandag 10 december Groep 1/2a gaat naar Meermanno voor een letterfeestje Playing for succes start vandaag Agenda Maandag 10 december Groep 1/2a gaat naar Meermanno voor een letterfeestje Playing for succes start vandaag Dinsdag 11 december De opa van Ties en Hidde komt voorlezen over het goede kerstdoel Tussen

Nadere informatie

09 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 4. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

09 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 4. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 09 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 4 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / /

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / / De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 december Donderdag 18 december

Nadere informatie

Week 51 Schooljaar De Zandbergschool 1

Week 51 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 51 2018-2019 Agenda 17 december Bord en bestek mee naar school 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 16 16-12-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl MA19 DI20 WO21 Agenda MA26 Directeur aanwezig

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Hoeraaaaaaa! Josh is geboren!

Hoeraaaaaaa! Josh is geboren! OBS Schengehof Slotstraat 3 4458 BJ s Heer Arendskerke tel: 0113 561935 email: schengehof@alberoscholen.nl website: www.schengehof.nl Info 8 schooljaar 18 19 vrijdag 7 december 2018 Schoolweek 15 schaatsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 7, 7 december 2012 Nieuws van de directie Website De nieuwe website van de school

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije School Kennemerland

Nieuwsbrief Vrije School Kennemerland Nieuwsbrief Vrije School Kennemerland Schooljaar 2015-2016 nummer 8, december 2015 Beste ouders, Nog nagenietend van het prachtige kerstconcert gisteravond van de klassen 4,5, en 6, de algemene ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers,

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, De school ruikt heerlijk naar pepernoten. Dagelijks zijn er verschillende groepen aan het bakken. Een gezellig Sinterklaas feest komt eraan. Ondertussen merken we het grote

Nadere informatie

Donderdag 10 december 2015. Weekbrief. Activiteitenoverzicht. 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Donderdag 10 december 2015. Weekbrief. Activiteitenoverzicht. 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie Donderdag 10 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 16 december Donderdag

Nadere informatie

@-mail. Algemeen. Gezocht: nieuwe OR-leden. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

@-mail. Algemeen. Gezocht: nieuwe OR-leden. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 9 OKTOBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 7 OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl Agenda: 7 okt. 18 okt.

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 10-12-2018 Nummer: 09 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - Kerstfeest - Kerststukjes maken Agenda 2018-2019 12 november 2018 19 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari.

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari. Nieuwsbrief nr. 3 Januari 2017 1 KALENDER 14 januari Oud papier 16 januari t/m 3 februari Citoweken 25 januari Voorleesontbijt groep 1/2 24 januari Open avond (nieuwe leerlingen) 25 en 26 januari Open

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Jaargang 27 No december 2017

Jaargang 27 No december 2017 Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 27 No. 14 8 december 2017 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Anne Frankschool 21 december 2018 nummer 97. Agenda. Vanuit de directie

NIEUWSBRIEF. Anne Frankschool 21 december 2018 nummer 97. Agenda. Vanuit de directie NIEUWSBRIEF Anne Frankschool 21 december 2018 nummer 97 Agenda 21 januari - MR vergadering 22 januari OR vergadering 25 januari Margedag 7 februari Rapport mee 11 t/m 15 februari - Oudergesprekken 18 t/m

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje 23 e jaargang, nr. 15 18-12-2015 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Schoolkrant Gisteren is er nog een prachtige schoolkrant verschenen met leuke kerst- en nieuwjaarswensen. De redactie heeft er weer

Nadere informatie

Bolsterbericht home-page:

Bolsterbericht   home-page: Kerkstraat 112 5126 GD Gilze Tel 0161-451541 Bolsterbericht e-mail: a.dvet@debolstergilze.nl home-page: www.debolstergilze.nl Nieuwsbrief nr. 16 12-12-2018 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Beste ouders, Wist u dat

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

Weeknieuws nr.13 7 december 2018

Weeknieuws nr.13 7 december 2018 Weeknieuws nr.13 7 december 2018 AGENDA Datum Activiteit 11 december MR vergadering 11 december Oud papier ophalen 20 december Kinderen om 11:45 uur vrij s avonds kerstviering 21 december Kinderen om 11:45

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatieavond BSO en nieuw schoolplein

Nieuwsbrief. Informatieavond BSO en nieuw schoolplein Nieuwsbrief Informatieavond BSO en nieuw schoolplein December 2016 IN DIT NUMMER: Informatieavond BSO en Nieuw schoolplein Kerst 2016 2 Kerstdiner 3 1 Ouderbijdrage 3 Opendag woensdag 18 4 Kinder kunstdagen

Nadere informatie

Nummer 6 december Van de directie

Nummer 6 december Van de directie Nummer 6 december 2016 Van de directie Kopje Koffie? Op donderdag 15 december kunt u om 08:45 uur een kopje koffie/thee drinken samen met andere ouders en de directeur van school. Actuele zaken worden

Nadere informatie

DECEMBER 2015 NIEUWSBRIEF : JANUARI 2016

DECEMBER 2015 NIEUWSBRIEF : JANUARI 2016 NIEUWSBRIEF : DECEMBER 2015 & JANUARI 2016 INLEIDING: Geachte ouders/verzorgers, De maandbrief december en januari zijn om praktische redenen gekoppeld. Naast het Sinterklaasfeest is er ook het kerstfeest.

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

Leerlingen om uur vrij

Leerlingen om uur vrij Agenda Nieuwsbrief 8 Dinsdag 18 december Donderdag 20 december 14.45 uur Naschools Cultuuraanbod Géén gym (i.v.m. VO sportdag) 8.30 uur gr. 3 t/m 8: Meenemen Bord, beker, bestek voorzien van naam in een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 7 december 2017

Nieuwsbrief 8 7 december 2017 Nieuwsbrief 8 7 december 2017 Kerst Het is al bijna weer kerst en het kerstdiner komt eraan. Vanaf maandag 11 december zullen er in de klas van uw kind(eren) lijsten komen te hangen waarop u (of de kinderen)

Nadere informatie

Aan de ouders,

Aan de ouders, Marsstraat 26 7782 RK De Krim Tel.: 0524-571679 email: directie@obsklimopschool.nl website: www.obsklimopschool.nl Aan de ouders, 18-11-2016. Sinterklaas. Voor de zekerheid 8.30 uur ontvangst van Sinterklaas

Nadere informatie

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s),

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s), SterrebosSnipper Beste ouder(s)/verzorger(s), vrijdag 7 december 2018 Afgelopen woensdag was het even spannend of het Sinterklaasfeest door kon gaan op onze school. De pieten kwamen met de vrachtwagen,

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

Kerstmis op de Walvis Alle kinderen moeten opgehaald worden! Maatwerk van de hoogste plank

Kerstmis op de Walvis Alle kinderen moeten opgehaald worden! Maatwerk van de hoogste plank Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 13, nummer 9 vrijdag 16 december Beste ouders, Met recht kunnen we weer spreken over de donkere dagen voor Kerstmis. Wat een stormachtig,

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs

OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs Hoofdlocatie: Tjalk 29-41 Tjalk 22-45 8232 LT Lelystad 8232 MA Lelystad tel.: 0320 250445 TJALKPOST jaargang 26 2015/2016 Agenda 04 december 2015 Maandag 7 december

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 17, 19-12-2018 Bericht van de kerstcommissie Herinnering Beste ouders/verzorgers, Op donderdag 20 december vindt de kerstviering op onze school plaats. We vieren dit met een sfeervol

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 2017-2018 Kerstfeest/nog meer kerstfeest/akt/wenskaarten/nathalie/ Ouderbijdrage/ juf Linda Het Spectrum Regenboogweg 47 Almere 036-5352222 website: www.spectrum.asgalmere.nl OBS het Spectrum

Nadere informatie