Het Twentepad 19 en 20 maart en 12 april 2004

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het Twentepad 19 en 20 maart 2004 11 en 12 april 2004"

Transcriptie

1 Het Twentepad 19 en 20 maart en 12 april 2004 totaal 93 km

2 Vrijdag 19 maart ,5 km Dit wordt ons allereerste weekend met de rugzak en we hebben er allebei heel erg veel zin in. De keuze is gevallen op het Twentepad in Overijssel. Dit pad is 85 km en we besluiten ongeveer 60 km. van dit pad te gaan lopen. Ondanks de vreselijk slechte weersberichten besluiten we toch te gaan. Of het verstandig is? We komen er vanzelf wel achter. In ieder geval hebben we 2 overnachtingen geboekt. We gaan beginnen in Almelo en te eindigen in Oldenzaal om vandaar terug te reizen per trein naar Almelo. Vanmorgen zijn we om 8.40 uur vertrokken vanuit Schoonrewoerd. Op de snelweg is het rustig en het weer is goed. Met het windje in de rug rijden we na anderhalf uur Almelo binnen. Het station is gemakkelijk te vinden en we kunnen daar gratis onze auto parkeren. Onze schoenen aan en we kunnen gaan. We lopen eerst door de plaats Almelo. Wat we ervan zien is mooi, oude en nieuwe gebouwen staan vreedzaam naast elkaar. Dit is heel goed te zien op de foto waar gekozen is om de oude schoorsteen niet af te breken maar te behouden. We lopen langs huize Almelo het stadje uit.

3 Snel nadat we de bebouwing uit zijn komen we aan de rand van het bos bij een oud tolhuis. Altijd weer leuk om te zien wat vroeger aan tol geheven werd. Bij het lezen van het bord blijkt dat vroeger alleen voor de dieren tol geheven werd en niet voor de mensen. Ondanks de slechte berichten lopen we zelfs onder het genot van een flauw zonnetje en drinken we koffie bij een picknickplaats aan het water. Vandaar gaan we verder via een pad langs het watertje de Markgrave richting Tubbergen.

4 We vervolgen onze weg via een bijzonder nat broedgebied. Even later komen we bij het Hondenven, een overblijfsel uit de laatste ijstijd. Rond dit mooi gelegen watertje is het in de zomer zeker drukker dan nu. Het ven doet wel zijn naam eer aan, want buiten ons is er ook een hond die geniet van dit Hondenven door er naar hartelust in rond te zwemmen.

5 Het mooie weer laat ons nog steeds niet in de steek. De eerste druppels voelen wij bij binnenkomst in Tubbergen en we eten dan ook ons brood op in een bushokje. Het is inmiddels uur. Doordat we per ongeluk iets van de route afwijken komen we in het centrum terecht. Ik vind dat niet erg, want zo krijgen we ook wat mee van dit centrum. We lopen door mooi open gebied met veel mooie houten hekken. Niet alleen als afsluiting van een weiland maar ook zomaar midden in een bos. Om in Mander te komen moeten we van de route af. Inmiddels is het behoorlijk hard gaan regenen en wordt het tijd om in ons pension aan te komen. Middels het oversteken van een weiland komen we op een mooi smal paadje dat ons naar de weg brengt waaraan ons pension ligt. Kletsnat komen we aan in het pension De Groene Grens van de familie Nijhuis in Mander.

6 We worden onthaald met thee en krentenwegge. Altijd weer bijzonder als je zo gastvrij wordt onthaald. We zijn de enige gasten en we hebben dan ook voor ons tweetjes de beschikking over de woonkeuken, de douche en wc. Zo overnachten is dan een hele luxe. We worden wel in de watten gelegd door onze gastvrouw, want doordat het s avonds nog harder regent dan s middags stelt ze voor ons weg te brengen naar het restaurantje 1,5 km. verderop. Dat grijpen wij met beiden handen aan. We hebben heerlijk gegeten in Ria s eetcafé, een heel gezellig restaurantje. Doordat het inmiddels droog is geworden lopen we terug naar ons pension. Zaterdag 20 maart ,5 km We hebben goed geslapen en pakken voordat we gaan ontbijten onze rugzakken in. Het is nog droog, maar volgens de weerberichten zal dat zeker anders worden. Om half 9 zitten we aan onze goedgevulde ontbijttafel en inmiddels is het hard gaan regenen. We nemen een besluit over het vervolg van ons weekend. We wandelen tot Ootmarsum en vandaar nemen we de bus naar Almelo. Het vervolg van het Twentepad doen we dan een andere keer. We bellen ons overnachtingsadresje af en vervolgens rustig ons ontbijt.

7 Om 9.45 uur nemen we afscheid van onze gastvrouw en op het moment dat we beginnen aan onze wandeling stopt de regen. We hebben de hele wandeling zonder een spat regen afgelegd. We lopen eerst door afwisselend gebied, dan bos, dan weer open naar de mandercirkels. Dit zijn ronde akkers die omstreeks 1920 aangelegd zijn om zodoende draaien en keren met landbouwwerktuigen overbodig te maken. De cirkels zijn niet meer als akkers in gebruik maar zijn nu in het bezit van het Landschap Overijssel als monument. We lopen via de Manderheide, wat volgens ons uit bomen bestaat, via een erg mooi bos naar het stuwwallengebied bij De Galgenberg, het hoogste punt van deze 2 dagen, 69 m. Op dit punt heeft de wind vrij spel en het waait dan ook wel heel erg hard.

8 De omgeving blijft heel erg mooi en afwisselend. We komen langs een kommiezenhut. Deze hutten werden tijdens de tweede wereldoorlog gebruikt voor de grensbewaking. De hut waar wij langs komen is een replica. We hadden er onze lunch kunnen gebruiken, maar het is nog iets te vroeg. We lopen rustig door met het windje in de rug, genietend van alle mooie plekjes.

9 Onze lunch gebruiken we op een beschutte plaats met zowaar een zonnetje. De lente komt eraan en dat is te zien aan de kleine struikjes waar de knoppen zich al laten zien. Na de lunch vervolgen wij ons pad richting Ootmarsum. We komen nu in een heel mooi gebied, genaamd het Springendal. Dit is een gebied vol afwisseling; het is hoog en laag, droog en nat, voedselrijk en arm..

10 Om door dit gebied heen te kunnen lopen wordt veel gebruik gemaakt van vlonders. In Ootmarsum aangekomen willen we nog rondkijken in het plaatsje maar daar het is gaan regenen besluiten we dat een volgende keer te doen, want we maken zeker het pad af. Na 20 minuten wachten komt de bus en deze brengt ons naar het station van Almelo. Op de terugweg waait en regent het zo hard dat we absoluut geen spijt hebben van ons besluit om niet verder te wandelen maar het pad een volgende keer te vervolgen.

11 Zondag 11 april km Ons 2 e gedeelte van het Twentepad beginnen we weer in Almelo om vervolgens via Oldenzaal naar Ootmarsum te lopen en van daaruit weer terug met de bus. De reden om zo te lopen is eenvoudig: er rijdt op eerste Paasdag pas na 2 uur een bus naar Ootmarsum. We vertrekken deze morgen om half 8 vanuit Schoonrewoerd en trekken om 9.00 uur op hetzelfde parkeerplaatsje als de vorige keer in Almelo onze wandelschoenen aan. De eerste 2,5 km zijn dezelfde als de vorige keer maar daarna slaan we rechtsaf om een mooie route te lopen langs het water. Het zonnetje schijnt en dat levert mooie beelden op van grazende koeien en wolken zowel in de lucht als in het water. We drinken ons eerste kop koffie in een heerlijk zonnetje aan een beekje.

12 In het plaatsje Hertme bevindt zich een openluchttheater en het is de moeite waard om dit even te bekijken. Het theater is nog steeds in gebruik. Inmiddels zijn we in Saasveld aangekomen en via een ophaalbrug komen we in een parkje bij de kerk waar we in een heerlijk zonnetje genieten van ons brood.

13 Het is nog vroeg als we bij het recreatiegebied het Hulsbeek aankomen, dus hebben we alle tijd om nog een poosje te relaxen. Een gedeelte van dit gebied is een rustig en heel mooi wandelgebied. Op een ander gedeelte van het gebied is er voor iedereen wat wils. Zwemmen, zonnen, skaten enz. Het was nu niet erg druk, maar volgens ons zal het in de zomer hier krioelen van de mensen.

14 In Oldenzaal aangekomen moeten we nog een hele wijk door om bij ons slaapadres te komen. Wim zijn eerste adresje van 'Vrienden op de fiets'. Maar om dan gelijk in zo'n geweldig mooi huis te overnachten! Hoe moet dat een volgende keer? We worden ontvangen met thee, koekjes en chocolaatjes en mogen de fietsen gebruiken om 's avonds in het centrum van Oldenzaal te gaan eten. We hebben die avond heerlijk gegeten bij de Chinees en lagen vroeg op bed. Maandag 12 april km Deze morgen zitten we om kwart voor 8 aan het ontbijt. Onze gastvrouw wil graag kwart voor 9 weg en wij vinden het niet erg om ook op deze tijd aan onze wandeldag te beginnen. Het eerste stukje vinden we onze eigen weg om niet door heel Oldenzaal heen te moeten lopen. We zijn dan ook al heel gauw buiten de bebouwde kom en lopen langs een heel oud kapelletje.

15 In het kapelletje staat het vol met verse bloemen. Het is vandaag weer een mooie wandeling, mooi wandelweer, maar helaas laat het zonnetje het afweten. Later horen we dat bijna in heel Nederland de zon uitbundig heeft geschenen. Een hoogtepunt van deze dag is een groepje herten, dat ons wel in de gaten heeft maar toch blijft grazen.

16 We vervolgen onze wandeling via een pad langs het riviertje De Dinkel. In de verte zien we huize Singraven liggen. Een ideale plaats voor zondagswandelaars, een park en een restaurant, en het is er dan ook behoorlijk druk.

17 Wij lopen door en via een open landschap bereiken we Ootmarsum. We zijn veel vroeger dan we hadden gedacht aan het begin van de morgen en we hebben dan ook al de bus van kwart over 3 in plaats van kwart over 5. De terugreis duurt heel wat langer dan de heenreis. De Paasdagen zijn behalve voor ons voor iedereen afgelopen. Het Twentepad, ons eerste pad dat Wim en ik samen hebben voltooid. We hebben genoten en gaan op zoek naar een volgend pad in Nederland.

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012 Het Groene Hart 5 t/m 9 april 2012 Donderdag 5 april Heel - Hekendorp 163 km Hekendorp - Gouda 23 km Pasen staat weer voor de deur en dat betekent voor ons 5 vrije dagen. Daar Janneke en Arnold, dochter

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018 Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen 6 t/m 9 april 2018 Vrijdag 6 april Heel - Zeltingen 220 km Zeltingen -Bernkastel Bernkastel - Zeltingen Laagste punt: 104 m Hoogste punt: 414 m Totale stijging:

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017 Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen 13 t/m 15 februari 2017 Maandag 13 feb Heel - Reil 220 km De weerberichten hadden al geruime tijd aangegeven dat er een paar mooie zonnige dagen zouden komen

Nadere informatie

Graaf van Hornepad 2006

Graaf van Hornepad 2006 Graaf van Hornepad 2006 Zaterdag 4 februari Weert - Tungelroy 18 km Daar we ook zo nu en dan een enkele dag willen wandelen hebben we besloten om het Graaf van Hornepad te gaan lopen. Dit pad, een rondwandeling

Nadere informatie

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011 Ahrdal 24 t/m 27 maart 2011 Donderdag 24 maart Heel - Ahrweiler 140 km Het weerbericht voor de komende dagen geeft prachtig weer op dus pakken wij de camper in en gaan richting Duitsland. Het is alweer

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011 Zoetermeer 7 t/m 10 april 2011 Donderdag 7 april 185 km Heel - Zoetermeer Afgelopen dagen hebben we met belangstelling de weerberichten gevolgd voor aankomend weekend. We hebben zondag een verjaardagsfeest

Nadere informatie

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 !1 Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 Vrijdag en zaterdag 21 en 22 oktober Het is tegen 11 uur als we op ons gemak vertrekken. We gaan naar Bretagne, daar is het droog en soms zelfs zonnig volgens de berichten.

Nadere informatie

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart Wintersport 2001 Pontresina 24 februari t/m 3 maart zaterdag 24 februari 2001 985 km Om kwart over zes weggereden. De weg is besneeuwd en plaatselijk glad. Even over de grens begint het al gauw weer te

Nadere informatie

Programma Go-out wandelweekend Cochem 30 oktober tot 2 november 2015

Programma Go-out wandelweekend Cochem 30 oktober tot 2 november 2015 Programma Go-out wandelweekend Cochem 30 oktober tot 2 november 2015 Cochem ligt midden in de vulkaan Eifel. Het landschap kenmerkt zich door heuvels, akkerlanden en kleine dorpjes. Dwars door Cochem stroomt

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Streekpad Nijmegen. 20 t/m 23 mei december januari 2007

Streekpad Nijmegen. 20 t/m 23 mei december januari 2007 Streekpad Nijmegen 20 t/m 23 mei 2004 10 december 2006 14 januari 2007 Donderdag 20 mei - 28 km. Hemelvaart en dat betekent extra vrije dagen. We gaan dan ook 3 van de 4 dagen gebruiken om een gedeelte

Nadere informatie

27-12-2013 Wandelroute Twente Hezingen. www.wandelwiki.be

27-12-2013 Wandelroute Twente Hezingen. www.wandelwiki.be 27-12-2013 Wandelroute Twente Hezingen Galgenberg en Paardenslenkte. We maken een prachtige wandeling in het buitengewoon stille en glooiende grensgebied van Nederland en Duitsland ten noorden van Ootmarsum.

Nadere informatie

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei Voorjaar 2010 Midden- en Zuid-Frankrijk 5 t/m 17 mei Woensdag 5 mei 2010 811 km Om half negen op weg. Via Maastricht naar Metz waar we inkopen deden. Vlot door en bij Châlon de snelweg af en binnendoor

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Sächsische Schweiz. 18 t/m 25 oktober 2003

Sächsische Schweiz. 18 t/m 25 oktober 2003 Sächsische Schweiz 18 t/m 25 oktober 2003 Sächsische Schweiz 18 t/m 25 oktober 2003 Zaterdag 18 oktober 2003 Om 5 uur loopt de wekker af. Gisteravond hebben we de camper al ingepakt dus blijft vanmorgen

Nadere informatie

Ahrtal. Rotweinwanderweg - Ahrtalweg - Ahrsteig. 11 t/m 14 mei 2015

Ahrtal. Rotweinwanderweg - Ahrtalweg - Ahrsteig. 11 t/m 14 mei 2015 Ahrtal Rotweinwanderweg - Ahrtalweg - Ahrsteig 11 t/m 14 mei 2015 Maandag 11 maart Heel - Heppingen (Ahr) 137 km Heppingen - Dernau Laagste punt: 90 m Hoogste punt: 228 m Totale stijging: 650 m Totale

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK De laatste week van augustus zijn wij (Loes en Diana) samen met onze honden naar de Oostenrijkse bergen geweest om lekker te gaan wandelen. We hadden

Nadere informatie

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009 Eifel - Prüm 21 mei - 24 mei 2009 Donderdag 21 mei Heel - Prüm 170 km Prüm - Gillenfeld Laagste punt: 360 m Totale stijging: 870 m Hoogste punt: 624 m Totale daling: 840 m Weer: half bewolkt 63 km We gaan

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Een retour Rotterdam

Een retour Rotterdam 71 71 HOOFDSTUK 5 Een retour Rotterdam WOORDEN 1 Wat hoort bij elkaar? 1 zebrapad a pinnen 2 auto b binnengaan 3 automaat c oversteken 4 ingang d parkeren 2 Kies uit: tram vertraging door de week strippenkaart

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

De Main- en Tauberroute. 20 t/m 28 februari 2004

De Main- en Tauberroute. 20 t/m 28 februari 2004 De Main- en Tauberroute 20 t/m 28 februari 2004 Vrijdag 20 februari Vandaag begint onze voorjaarsvakantie en de route voert ons naar Duitsland, naar het plaatsje Wertheim aan de Tauber, waar de Main en

Nadere informatie

Rijk van Nijmegen 3 dagen

Rijk van Nijmegen 3 dagen Rijk van Nijmegen 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 179 Wandelvakantie door het rijk van Nijmegen! Het Rijk van Nijmegen is één van de groenste regio's in Nederland en een ronduit fantastisch wandelgebied.

Nadere informatie

Les 5. Tijd & het weer

Les 5. Tijd & het weer www.edusom.nl Opstartlessen Les 5. Tijd & het weer Wat leert u in deze les? Praten over het weer. Praten over de tijd. Veel succes! Deze les is ontwikkeld in opdracht van: Gemeente Den Haag en DWI Amsterdam

Nadere informatie

Fränkische Schweiz. 30 april t/m 8 mei 2005

Fränkische Schweiz. 30 april t/m 8 mei 2005 Fränkische Schweiz 30 april t/m 8 mei 2005 Zaterdag 30 april Deze meivakantie is voor ons een bijzondere vakantie. Onze eerste vakantie nadat wij een week geleden samen zijn gaan wonen. Wij hebben deze

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

Bad Marienberg. 21 t/m 25 april 2011

Bad Marienberg. 21 t/m 25 april 2011 Bad Marienberg 21 t/m 25 april 2011 Donderdag 21 april Heel - Bad Marienberg 195 km Aankomend weekend is het Pasen en dat betekent dat Wim 4 dagen vrij is. We hebben besloten om richting het Westerwald

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

Scandinavië en Baltische staten

Scandinavië en Baltische staten Scandinavië en Baltische staten 1 / 19 2 / 19 3 / 19 4 / 19 5 / 19 6 / 19 7 / 19 8 / 19 9 / 19 10 / 19 11 / 19 12 / 19 13 / 19 14 / 19 15 / 19 16 / 19 Hele gezellig avond gehad en na nog een lekker ontbijtje

Nadere informatie

Moselhöhenweg. 28 november t/m 1 december 2003 31 december t/m 4 januari 2004 31 december t/m 3 januari 2005. totaal 163 km

Moselhöhenweg. 28 november t/m 1 december 2003 31 december t/m 4 januari 2004 31 december t/m 3 januari 2005. totaal 163 km Moselhöhenweg 28 november t/m 1 december 2003 31 december t/m 4 januari 2004 31 december t/m 3 januari 2005 totaal 163 km Moselhöhenweg gewandeld in 2003/2004/2005 Vrijdag 28 november s Middags vertrokken

Nadere informatie

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Utrecht 6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Deze route is gebaseerd op de ANWB/VVV toeristenkaart, schaal 1:100.000 Route A: Deze

Nadere informatie

Als het even ophoudt met regenen proberen we onze kledij wat te drogen aan een schuilhut. Maar we zitten nog niet neer of het begint terug te

Als het even ophoudt met regenen proberen we onze kledij wat te drogen aan een schuilhut. Maar we zitten nog niet neer of het begint terug te Als het even ophoudt met regenen proberen we onze kledij wat te drogen aan een schuilhut. Maar we zitten nog niet neer of het begint terug te regenen. Tegen de avond zijn we door en door nat en dit ondanks

Nadere informatie

Reisverslag India 2008 Deel 2.

Reisverslag India 2008 Deel 2. Reisverslag India 2008 Deel 2. Dag 22 - Zaterdag 25 oktober 2008. Zaterdag vroeg naar Bangalore gevlogen waar Hans en Gerda ons stonden op te wachten. s Middags de stad in geweest om nog e.e.a. te kopen.

Nadere informatie

Vervolg van het Reisverslag 2009 deel II Scandinavië. Göteborg naar Mem. Mem (begin van de scheren aan de oostkust.)

Vervolg van het Reisverslag 2009 deel II Scandinavië. Göteborg naar Mem. Mem (begin van de scheren aan de oostkust.) Vervolg van het Reisverslag 2009 deel II Scandinavië. Göteborg naar Mem Mem (begin van de scheren aan de oostkust.) Tweede helft: van Motala tot Mem Dinsdag 20 juli mooi weer westen wind 3-4-In de ochtend

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Via het VNV boekje Vliegvissen in de Eifel en het internet zijn wij gaan zoeken. De Kyll bij Stadtkyll zag er goed uit en werd ons doel.

Via het VNV boekje Vliegvissen in de Eifel en het internet zijn wij gaan zoeken. De Kyll bij Stadtkyll zag er goed uit en werd ons doel. Kennismaking met de Kyll, september 2006 Weer eens samen vissen. Het liefst op stromend water, in het buitenland, forel en vlagzalm. Meermaals hebben wij, Darek en James, hierover gesproken dit jaar. Duitsland,

Nadere informatie

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden.

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden. Actieve outdoor herfstvakantie in Zweden Station Sågen heet je welkom voor een actieve outdoor herfstweek in Zweden. De frisse herfstlucht, prachtige natuur en leuke activiteiten bieden een afwisselende

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

--Deze route is afwisselend heide, bos en het Drentsche Aa landschap met het Anloërdiepje en mooie vergezichten --

--Deze route is afwisselend heide, bos en het Drentsche Aa landschap met het Anloërdiepje en mooie vergezichten -- Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 17 km : Drenthe : Gasteren : P Staatsbosbeheer : Oude Molenseweg Bijzonderheden : 90% onverhard : Heide, bos, Drentsche AA : versie Maart 2018 RA = Rechtsaf LA =

Nadere informatie

Plezier in Kroatië 21 T/M 30 AUGUSTUS

Plezier in Kroatië 21 T/M 30 AUGUSTUS Plezier in Kroatië 21 T/M 30 AUGUSTUS Nono Ban, Braç Kroatië Even voorstellen: Jos Deborah Evelyn Mark Danny Helianthe PAGINA 1 Paulina Paul Tamara PAGINA 2 Vrijdag 21 september Het was zo ver! Alle koffers

Nadere informatie

Etappe 15 van Meyzieu naar Annonay met veel klimmen en klauteren. Totaal 145 kilometer. Vrijdag 13 mei 2016. Van Volendam naar Meyzieu.

Etappe 15 van Meyzieu naar Annonay met veel klimmen en klauteren. Totaal 145 kilometer. Vrijdag 13 mei 2016. Van Volendam naar Meyzieu. Etappe 15 van Meyzieu naar Annonay met veel klimmen en klauteren. Totaal 145 kilometer. Vrijdag 13 mei 2016. Van Volendam naar Meyzieu. Onze groep bestond oorspronkelijk uit zes man. Helaas moesten twee

Nadere informatie

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari Winter 2013 Zuid-Frankrijk 5 t/m 16 februari Dinsdag 5 februari 2013 563 km Om negen uur vertrokken. Eerst naar Geldern omdat onze camperdealer een verkeerd aangesloten kabel van de koelkast nog goed moest

Nadere informatie

: Beetsterzwaag. : Hoofdstraat 34 : 9244 CN Beetsterzwaag. : Bos, weiland, heide, meer

: Beetsterzwaag. : Hoofdstraat 34 : 9244 CN Beetsterzwaag. : Bos, weiland, heide, meer Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 13 KM : Friesland : Beetsterzwaag : Bakkerij Verloop : Hoofdstraat 34 : 9244 CN Beetsterzwaag Bijzonderheden : 90% onverhard : Bos, weiland, heide, meer RA = Rechtsaf

Nadere informatie

Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim.

Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim. Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim. Door omstandigheden moest de groep van Hein Tol zich enkele weken voor vertrek helaas terugtrekken. Onze groep bestaande uit Simon Kras, Johan

Nadere informatie

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars)

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) 4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) Het was weer de 4 e keer dat wij een internationale weekendmeeting organiseerde, ditmaal in het weekend van 10 t/m 12 juni, een

Nadere informatie

KORTE STRUIN 12. Mei Door Maasdal & Oeffeltse Meent

KORTE STRUIN 12. Mei Door Maasdal & Oeffeltse Meent KORTE STRUIN 12 Mei 2017 Door Maasdal & Oeffeltse Meent Door Maasdal & Oeffeltse Meent Door: Frans Sijben - Nijmegen Een Brabantse weidewandeling: door de Oeffeltse Meent langs de Maas. Niet lang. Maar

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN KINDERBOERDERIJ MIKERF IN BRASSCHAAT

MIJN BEZOEK AAN KINDERBOERDERIJ MIKERF IN BRASSCHAAT MIJN BEZOEK AAN KINDERBOERDERIJ MIKERF IN BRASSCHAAT WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar Kinderboerderij Mikerf. Dit is een kinderboerderij in Brasschaat waar ik veel dieren zal kunnen zien.

Nadere informatie

Wandelen in de Rhön. 27 april t/m 6 mei 2004

Wandelen in de Rhön. 27 april t/m 6 mei 2004 Wandelen in de Rhön 27 april t/m 6 mei 2004 Woensdag 28 april Onze meivakantie gaat naar het gebied de Rhön in Duitsland. Dit gebied ligt ongeveer 400 km rijden vanaf Heel. Ons plan om met de rugzak in

Nadere informatie

Programma voor het na-larenstein weekend in. vakantiepark t Timmerholt Gagelmaat 1 in Westerbork.

Programma voor het na-larenstein weekend in. vakantiepark t Timmerholt Gagelmaat 1 in Westerbork. Programma voor het na-larenstein weekend in vakantiepark t Timmerholt Gagelmaat 1 in Westerbork. Wij, Maarten en Roland, hebben dit programma samengesteld op basis van een aantal bezienswaardigheden die

Nadere informatie

Namibië. 25 augustus 2015

Namibië. 25 augustus 2015 Namibië 25 augustus 2015 Verslag Namibië 27-6 tm 9-7- 2015 27-6 Vertrek vanaf Frankfurt om 20.10 uur. 28-6 Na een vlucht van 10 uur zijn wij aangekomen op Windhoek. Wat was het koud s,morgens vroeg om

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

Wij zijn met elkaar op vakantie:

Wij zijn met elkaar op vakantie: Wij zijn met elkaar op vakantie: Manja Ciska Adri Piet Paul Zaterdag 28 juli: Vanmorgen zijn we allemaal vroeg opgestaan om op tijd in Arnhem op het kantoor te zijn. Vertrek naar Bremm om 10 uur. Tot onze

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

Take a look at my life 43

Take a look at my life 43 Take a look at my life 43 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Laudenbach (Weikersheim) Tauber - Duitsland

Laudenbach (Weikersheim) Tauber - Duitsland Deel 1: Laudenbach (Weikersheim) Tauber - Duitsland 01 t/m 13 juni 2015 (Deel 2: Sankt Johann in Tirol) Maandag 1 juni Heel - Laudenbach 437 km Na een kort oponthoud door een file komen we rond vier uur

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN HET BARREVOETSPAD IN BOOM

MIJN BEZOEK AAN HET BARREVOETSPAD IN BOOM MIJN BEZOEK AAN HET BARREVOETSPAD IN BOOM WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar het Barrevoetspad. Dit is een blotevoetenpad in Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom. Veel mensen vinden

Nadere informatie

Valdelagrana - Alcalá de los Gazules.

Valdelagrana - Alcalá de los Gazules. Valdelagrana - Alcalá de los Gazules. 06-12-2012. Valdelagrana - Alcalá de los Gazules. In bewolkt weer, maar nog met een redelijke temperatuur rijden we om 11.15 na 4050 km van Valdelagrana weg. Een kwartier

Nadere informatie

Herfst Frankrijk. 29 september t/m 12 oktober

Herfst Frankrijk. 29 september t/m 12 oktober Herfst 2012 Frankrijk 29 september t/m 12 oktober Zaterdag 29 september 256 km We rijden om even over 10 uur weg. Via de snelweg, die we bij Beek verlaten, naar Limburg. Binnendoor via Valkenburg en Slenaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief KDV/BSO Apenrots Juli / augustus

Nieuwsbrief KDV/BSO Apenrots Juli / augustus KDV / BSO Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en kdv / bso Apenrots Terugblikken op afgelopen 2 maanden Wat

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land!

singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land! Valkenburg 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land! Nederland is bij uitstek geschikt om er een heerlijk weekje actief op uit te trekken. Hoe klein ons land

Nadere informatie

Utrechtpad / Kromme Rijnpad. Februari 2009

Utrechtpad / Kromme Rijnpad. Februari 2009 Utrechtpad / Kromme Rijnpad Februari 2009 Kaarten staan aan het eind van het verslag. Tekst: Trudi; foto s: Wim Zaterdag 21 februari Veenendaal - Scherpenzeel 20 km Weer: bewolkt Overnachting: Verkleij;

Nadere informatie

VILLA EVORA! MEI 2015

VILLA EVORA! MEI 2015 VILLA EVORA! MEI 2015 VILLA EVORA In de meivakantie van 2015 hadden wij het geluk om 12 dagen door te brengen in Villa Evora te Gazipasa van Maria en Sjef de Vries! Het bleek een geweldige plek voor een

Nadere informatie

GR 5 MANTERNACH - LIVERDUN. Vrijdag 9 mei 2008 Manternach Grevenmacher 6 km. Gemiddelde snelheid in beweging : 5,6 km.

GR 5 MANTERNACH - LIVERDUN. Vrijdag 9 mei 2008 Manternach Grevenmacher 6 km. Gemiddelde snelheid in beweging : 5,6 km. GR 5 MANTERNACH - LIVERDUN Vrijdag 9 mei 2008 Manternach Grevenmacher 6 km. Gemiddelde snelheid in beweging : 5,6 km. We rijden met de trein naar Manternach in Luxemburg. Normaal gezien hebben we 15 minuten

Nadere informatie

Wandelweekend Oisterwijk 28 en 29 oktober Zaterdag 28 oktober

Wandelweekend Oisterwijk 28 en 29 oktober Zaterdag 28 oktober Wandelweekend Oisterwijk 28 en 29 oktober 2017 Zaterdag 28 oktober Het vervoer naar Oisterwijk is op verschillende manieren geregeld, ieder van ons zocht een combinatie met anderen om naar het NIVONhuis

Nadere informatie

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot Luxe verwenvakantie in Beekbergen 12-08-2016 tot 19-08-2016 Dag 1. Het is vrijdag 12 augustus 2016. 11:30 uur verzamelen bij Tendens te Arnhem. Weldra gaan wij beginnen aan onze verwenvakantie in Hotel

Nadere informatie

Gemoedelijk Twente. Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold. Seniorenvakantie De Lutte. 2-9 juni 2017

Gemoedelijk Twente. Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold. Seniorenvakantie De Lutte. 2-9 juni 2017 Gemoedelijk Twente Seniorenvakantie De Lutte 2-9 juni 2017 Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold Dag 1 De Lutte Nadat iedereen is aangekomen in Arnhem gaan we op weg naar De Lutte in Twente. Het is een mooie

Nadere informatie

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit:

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit: Inleiding Vrijdag 26 juni 2015 was het dan eindelijk zover. Met z n achten vertrokken vertrokken we van het hoofdkantoor van tendens in Arnhem naar de vakantiebestemming Koblenz in Duitsland. De vakantiegangers

Nadere informatie

En ja het begint te kriebelen bij ons groepje en het signaal om te gaan wordt gegeven. Snel de motorkleding aan, helmen op, navigatie aan en GAAN.

En ja het begint te kriebelen bij ons groepje en het signaal om te gaan wordt gegeven. Snel de motorkleding aan, helmen op, navigatie aan en GAAN. Van W naar S. Het is 29 juli en prachtig motorweer. Immers na al die weken met temperaturen die bijna de 40 graden aantikten -en dat is voor Nederlandse begrippen toch wel erg hoog- nu eindelijk weer om

Nadere informatie

Verslag groep 18 ( Montélimar Avignon )

Verslag groep 18 ( Montélimar Avignon ) Verslag groep 18 ( Montélimar Avignon ) Blanc-Rouge brengt ons waar we willen lopen! Op zaterdag 28 mei vertrekken we vroeg met het busje vanuit Edam. Wij zijn: Tiny Janssens en Dirk de Waart, Jaap en

Nadere informatie

: Zuidwolderweg 38 : 7932 PR Echten. Bijzonderheden : onverhard 80% : heide, bos en ven : Versie februari Restaurant Boszicht

: Zuidwolderweg 38 : 7932 PR Echten. Bijzonderheden : onverhard 80% : heide, bos en ven : Versie februari Restaurant Boszicht Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 17 KM : Drenthe : Echten : P van Restaurant Boszicht : Zuidwolderweg 38 : 7932 PR Echten RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD = Rechtdoor ri. = Richting Bijzonderheden :

Nadere informatie

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Het is zaterdag 11 mei 2013. De wekker loopt af om 03.00 uur. Oei, wat is het vroeg.

Nadere informatie

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures FROSTY TRAILS Dogsledding adventures WINTER EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND / met sneeuwschoenen over het King s Trail. 1. Korte beschrijving 8 daagse expeditie met 6 dagen sneeuwschoenwandelen over het Kungsleden

Nadere informatie

Vakantie Camping La Pinède Consdorf Van donderdag 21 mei t/m maandag 1 juni 2009 Deel IV

Vakantie Camping La Pinède Consdorf Van donderdag 21 mei t/m maandag 1 juni 2009 Deel IV Zaterdag was het afbreekdag voor een groot deel van de Reuselse kolonie. Janneke keek aandachtig toe hoe papa de tent inpakte Zaterdag, 30 mei In de vroege morgen werden we verwelkomd door een orkest van

Nadere informatie

61. Van gastvrij Woldendorp naar paradijselijk Vlagtwedde

61. Van gastvrij Woldendorp naar paradijselijk Vlagtwedde 61. Van gastvrij Woldendorp naar paradijselijk Vlagtwedde 21 maart 2013 Mijn gasthuis in Woldendorp was pure verwennerij. Wat ben ik in de watten gelegd. Een mooie slaapkamer, lekker eten en een reuze

Nadere informatie

Reisverslag Nepal 2008.

Reisverslag Nepal 2008. Reisverslag Nepal 2008. Dag 12 Woensdag 15 oktober 2008. Naar Kathmandu Vanmorgen met een taxi naar Indira Ghandi International voor de vlucht naar Kathmandu. We zijn erg benieuwd hoe dat er uitziet. Na

Nadere informatie

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni t/m 26 juni 2013 Donderdag 20 juni 2013 Vandaag om half 10 zijn we compleet en kan de boot, De Horizon, vertrekken

Nadere informatie

De muziekreis naar Valkenburg.

De muziekreis naar Valkenburg. De muziekreis naar Valkenburg. 24 maart 2014 Vandaag gaan we met het Buitenhof naar Valkenburg voor de muziekreis. De begeleiders Marij en Henk gaan al vroeg op pad om iedereen op te halen. Marij haalt

Nadere informatie

: Bieskemaar 1 : 9735 AE Groningen. : 70% verhard. -- Een verrassende route, vertrekt vanaf het recreatiepark

: Bieskemaar 1 : 9735 AE Groningen. : 70% verhard. -- Een verrassende route, vertrekt vanaf het recreatiepark Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 15 KM : Groningen : Groningen : P Kardinge bij : Bieskemaar 1 : 9735 AE Groningen Bijzonderheden : Park, bos, hoge land : 70% verhard RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD

Nadere informatie

Met de Wielerbroeders fietsen in The Dales, Engeland 2015

Met de Wielerbroeders fietsen in The Dales, Engeland 2015 Met de Wielerbroeders fietsen in The Dales, Engeland 2015 Langzaam kwam het grote schip in beweging. Tientallen fietsers, waarvan de Wielerbroeders de vaste kern vormen, hadden inmiddels hun hut gevonden

Nadere informatie

Zondag Heerlijk rustdagje, daar zijn de zondagen toch echt voor. En natuurlijk lekker eten dus maakte ik Kip Jambalaya, zo lekker is dit.

Zondag Heerlijk rustdagje, daar zijn de zondagen toch echt voor. En natuurlijk lekker eten dus maakte ik Kip Jambalaya, zo lekker is dit. ~~Weekly Diary 37~~ [social_share] Zondag 08-09-2013 Heerlijk rustdagje, daar zijn de zondagen toch echt voor. En natuurlijk lekker eten dus maakte ik Kip Jambalaya, zo lekker is dit. Maandag 09-09-2013

Nadere informatie

Lianne Marieke Jacco. Bep Peter Ien. Marina Rein Shirley

Lianne Marieke Jacco. Bep Peter Ien. Marina Rein Shirley Lianne Marieke Jacco Bep Peter Ien Marina Rein Shirley Vrijdag 09-08-2019 Rond 13:00 zijn we vanuit Arnhem vetrokken richting Veenendaal, samen met Lianne, Bep, Marieke en Peter. Met helaas wat minder

Nadere informatie

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Dag 1: Vrijdag 27-05-2-16 Het is zover: Vandaag vertrekken we voor een weekend hossen, zingen, lachen, luidkeels zingen en genieten we gaan naar Funpop!!! Bert en Laureen

Nadere informatie

Geschreven door Wim de Lange zondag 18 november :00 - Laatst aangepast dinsdag 29 januari :10

Geschreven door Wim de Lange zondag 18 november :00 - Laatst aangepast dinsdag 29 januari :10 Wandelweek september 2012 in Oostenrijk, Stubaier Alpen, Sellrain Dit keer ben ik alleen op pad gegaan. Mijn doel is een huttentocht te maken van 5 hutten met twee gletsjer overgangen. De start van de

Nadere informatie

Houdt er rekening mee dat hier geen voorzieningen zijn. Geen elektriciteit, geen lozing afvalwater, geen lozing chemisch toilet

Houdt er rekening mee dat hier geen voorzieningen zijn. Geen elektriciteit, geen lozing afvalwater, geen lozing chemisch toilet Restaurant `t Maatveld, aan het Tusveld 31-33, 7627NX Bornerbroek Aankomst vrijdag 25 oktober 2019 vanaf 15.00uur op het parkeerterrein bij restaurant het Maatveld waar wij op het parkeerterrein verblijven

Nadere informatie

: Rondom Bakkeveen. : Bakkeveenseweg 15 : 9343 YB Een West. : 80% onverhard

: Rondom Bakkeveen. : Bakkeveenseweg 15 : 9343 YB Een West. : 80% onverhard Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 17.5 KM : Friesland : Rondom Bakkeveen : De Drie Provinciën : Bakkeveenseweg 15 : 9343 YB Een West Bijzonderheden : Hei, bos mooie vennen : 80% onverhard RA = Rechtsaf

Nadere informatie

Wandelen in Echt in het natuurgebied de Doort.

Wandelen in Echt in het natuurgebied de Doort. Wandelen in Echt in het natuurgebied de Doort. Het is een mooie zondag middag. De zon schijnt volop, en het is niet koud. Een fijne dag om lekker te gaan wandelen met het IVN. Om 13.00u hebben we samen

Nadere informatie

Vanaf de Tippe als je er met de rug naar toestaat. RA. Van Royenlaan. Daarna tweede RA fietspad ri. Vledderveen.

Vanaf de Tippe als je er met de rug naar toestaat. RA. Van Royenlaan. Daarna tweede RA fietspad ri. Vledderveen. Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 17 Km : Drenthe : Vledder : Restaurant de Tippe : Lesturgeonplein 5 : 8381 EX Vledder Bijzonderheden : bos, heide en vennen : 90% onverhard RA = Rechtsaf LA = Linksaf

Nadere informatie

Marokko. 5 t/m 12 maart 2011

Marokko. 5 t/m 12 maart 2011 Marokko 5 t/m 12 maart 2011 Deze keer een heel andere vakantie dan we gewend zijn: een groepsreis (25 personen) met collega s van Wim naar Marokko. De reis is georganiseerd door zijn Marokkaanse collega

Nadere informatie

PORTUGAL 20 T/M FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB.

PORTUGAL 20 T/M FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB. PORTUGAL 20 T/M 27-1-2016 FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB. De vakantie begon om 5 uur s morgens op Schiphol met verzamelen van deelnemers en begeleiders. Iedereen was goed op tijd,waarna

Nadere informatie

Maas- Peelliniepad. Burgermeester v.d. Braakplein, Beers.

Maas- Peelliniepad. Burgermeester v.d. Braakplein, Beers. Maas- Peelliniepad. Burgermeester v.d. Braakplein, Beers. Paasmaandag 9-4-2007. Beers - Cuijk. Vandaag maken we deze wandelroute af. Na het ontbijt rijden we over Beers naar Cuijk, waar Zippy bij het station

Nadere informatie

Gemeente Veghel. De Bunders. Water- wandelroute

Gemeente Veghel. De Bunders. Water- wandelroute Gemeente Veghel De Bunders Water- wandelroute Water- wandelroute De Bunders 2 In de wijk De Bunders ligt een gescheiden rioolstelsel Dat wil zeggen dat het regenwater van de straat niet via het riool wordt

Nadere informatie

TIJD VOOR VERANDERING VERKIEZINGSPROGRAMMA

TIJD VOOR VERANDERING VERKIEZINGSPROGRAMMA TIJD VOOR VERANDERING VERKIEZINGSPROGRAMMA 2018-2022 2 INLEIDING Op 21 maart 2018 zijn er weer verkiezingen. Iedereen mag stemmen op een politieke partij. We kiezen dan de partijen die vier jaar lang samen

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Rome Begeleiders: dhr. J. van Herk mevr. M. Koning

Rome Begeleiders: dhr. J. van Herk mevr. M. Koning Rome 2019 Begeleiders: dhr. J. van Herk mevr. M. Koning Heenreis In de nacht van vrijdag 30 op zaterdag 31 augustus vertrekken we om 02:00 uur ( s nachts!) van school. We gaan met de bus naar Amsterdam

Nadere informatie

ZVG kamp 2009 in. 19 augustus.

ZVG kamp 2009 in. 19 augustus. 19 augustus. ZVG kamp 2009 in Om kwart over negen verzamelen we op, of eigenlijk onder station Voorburg. Als de koffers in het busje zijn geladen vertrekken we met de trein. We moeten twee keer overstappen.

Nadere informatie

La Palma Vrijdag 28 september

La Palma Vrijdag 28 september La Palma 2007 Vrijdag 28 september Om 02:50 staat de taxi voor de deur om naar Schiphol te rijden. Na het inchecken, begint de vlucht op tijd om 05:30 uur en we komen om 09:50 (lokale tijd) op het vliegveld

Nadere informatie