Nieuwe smaken in Guylian s Zeevruchten Reep

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwe smaken in Guylian s Zeevruchten Reep"

Transcriptie

1 Februari 2015 ISM 2015 Hall 10.2 Sint-Niklaas, België gang C 031- C 039 Nieuwe smaken in Guylian s Na het succes van de 4 nieuwe smaken in ons chocolade Zeepaardjes assortiment, introduceert Guylian de die dezelfde smaken aanbiedt in een handig snackformaat. Elke chocoladereep wordt met dezelfde premium ingrediënten gemaakt als onze Zeevruchten Pralines. De gemarbreerde zeevruchtenvormen op de reep verwijzen naar onze historiek en onze stichter die als eerste pralines in de vorm van zeevruchten creëerde. De Guylian is verkrijgbaar in 4 smaken: Karamel Guylians artisanale karamel wordt gemaakt en geperfectioneerd door onze Meester Chocolatiers. Ze gebruiken zorgvuldig de meest verfijnde technieken om de zachte karamel zijn perfecte aroma, geur, smaak en uitzicht te geven. Deze heerlijke karamelvulling in combinatie met de krokante schelp uit Belgische melkchocolade bezorgt de consument een smaakexplosie. Karamel - 36g Crunchy Biscuit - 30g Crunchy Biscuit De feuilletine (een fijn koekje) werd in 1893 ontdekt in Bretagne door een vrouwelijke chef die haar pannenkoek te lang liet opstaan waardoor deze begon te karameliseren. Het krokante en lichte koekje veroverde algauw de wereld als een verfijnd dessertingrediënt. Nu verleidt Guylian de consument met een unieke combinatie van een zachte vulling met een toets van vanille en stukjes krokante feuilletine. Ontdek en geniet van deze smaaksensatie. Melktruffel Voor de consument die helemaal weg is van melkchocolade is er de met Melktruffel vulling. De verfijnde vulling op basis van melkchocolade, omhuld door Guylians premium Belgische melkchocolade zal menig chocoladeliefhebber bekoren. Hazelnootpraliné Praliné 35g Melktruffel - 30g Guylians hazelnootpralinévulling mag natuurlijk niet ontbreken. Onze unieke praliné is gekend en geliefd over de hele wereld en wordt nog steeds gemaakt volgens het recept van onze stichter. Hazelnoten worden gekarameliseerd, fijngemalen en vermengd met de beste Belgische melkchocolade. Zo garanderen we een onovertroffen en hemelse smaaksensatie voor al uw zintuigen. ISM /7 Chocolaterie Guylian N.V.

2 Guylian s Iconische Zeepaardjes Pralines Guylian draagt continue innovatie hoog in het vaandel. Het is dan ook in dit opzicht dat we ons Zeepaardjes assortiment uitbreiden met twee nieuwe smaken: Green Tea en Dark Praliné. Zeepaardjes Pralines gevuld met Green Tea Deze nieuwe creatie is een verrassende en frisse combinatie van een intense, donkere chocoladeschelp en een zachte groene thee vulling die een subtiel aroma van echte theeblaadjes heeft. Deze innovatie van Guylian zal je absoluut bekoren, zelfs al ben je geen theedrinker. Zeepaardjes Pralines Green Tea 147g (16 chocolaatjes) Dark Praliné Dark Praliné is onze tweede nieuwkomer en is speciaal gemaakt voor liefhebbers van donkere chocolade. De intensheid van de extra donkere chocolade is aanwezig in de Belgische donkere chocoladeschelp en de donkere pralinévulling. Onze Dark Praliné Zeepaardjes Pralines zijn verkrijgbaar in een 168g formaat (16 pralines) en een 84g formaat (8 pralines). Zeepaardjes Pralines Dark Praliné - 168g (16 chocolaatjes) Guylians Assorted Luxury Chocolate Tasting Om de bekroning van onze 4 nieuwe smaken door het itqi (International Taste & Quality Institute) in 2014 te vieren kwamen we met een nieuw idee: de consument elk van de 4 smaken laten ontdekken in 1 doosje. Assorted Luxury Chocolate Tasting 66g (7 chocolaatjes) Verwen jezelf en ontdek de 4 nieuwe smaken van Guylians Zeepaardjes Pralines in één doosje met de Assorted Luxury Chocolate Tasting 66g. Dit degustatiedoosje biedt de consument 7 Zeepaardjes pralines gevuld met onze bekroonde en geliefde smaken. Een doosje bevat 1 Karamel, 1 Melktruffel, 1 Crunchy Biscuit, 2 Vanille en 2 Original Praliné Zeepaardjes Pralines. Dit doosje is perfect om jezelf te verwennen of om te delen met je partner. ISM /7 Chocolaterie Guylian N.V.

3 Geef, geniet en ontdek met dit ultieme cadeau: Guylians Assorted Luxury Chocolate Tasting 148g. Deze doos is gevuld met Zeepaardjes Pralines in de 4 nieuwe smaken: Karamel, Melktruffel, Crunchy Biscuit en Vanille. Deel ze met vrienden of geef je ze liever als verrassend cadeau? Met onze Assorted Luxury doos zal je zeker je favoriete smaak ontdekken. Assorted Luxury Chocolate Tasting - 148g (16 chocolaatjes) Nieuwe Verpakkingen voor Guylian s Temptations Guylian s Temptations ON THE GO Geniet van de zalige smaak van onze premium Guylian s Temptations pralines waar of wanneer je maar wil met de ON THE GO cup. Deze bekervormige verpakking laat de consument onze sublieme chocoladesensatie beleven op kantoor, in de auto, tijdens de film en nog zoveel meer. Guylians ON THE GO cup is gebruiksvriendelijker dan een doosje en heeft 1 duidelijke boodschap: een zoete zonde om elke dag van te genieten. Guylian s Temptations Mix Pouch Pack De nieuwe Guylian s Temptations Pouch verpakking biedt de consument een makkelijke manier om zijn favoriete chocolaatjes te delen. Open het zakje en de Guylian chocoladesensatie kan beginnen. De Pouch is compact genoeg om mee te nemen als souvenir in de handbagage en nodigt uit tot een waar chocoladegenot, iedere dag opnieuw. Guylian s Temptations ON THE GO cup en de Pouch Pack zijn gevuld met een mix van onze 3 favoriete smaken: Original Praliné, Melktruffel en Dark Praliné. Guylian s Temptations ON THE GO 119g ca. 11 chocolaatjes Guylian s Temptations Mix Pouch Pack 244g ca. 23 chocolaatjes ISM /7 Chocolaterie Guylian N.V.

4 Speciale verpakkingen voor Kerst 2015 Guylian houdt van Kerst en om onze Kerstverpakkingen werkelijk betoverend te maken, sparen we ons geen moeite. Voor Kerst 2015 komen we met een compleet nieuw assortiment van producten, verpakkingen en designs om de consument te verwennen in de feestelijkste periode van het jaar. Luxueuze Geschenken Zeevruchten 195g Luxe Cube Box Deze compleet nieuwe Luxe Cube Box is een glanzend gouden doos met 3 lagen Guylian praliné Zeevruchten. Elke laag is apart gecellofaneerd en bevat 6 pralines. Het decoratieve gouden lint op de bovenkant en het glanzende gouden design dragen bij tot de hoogwaardige look en passen perfect in de kerstsfeer. Dit aantrekkelijk geschenk zal iedereen plezieren. Geef een hemelse chocoladesensatie in stijl met Guylian. Zeevruchten Luxe Cube Box - 195g (18 chocolaatjes) Opus Gouden doos in Gift Bag - 360g (32 pralines) Luxury Assortment Opus in Gouden Geschenkdoos Het nieuwe design van onze Opus doos verrast de consument met een unieke gouden look, een stijlvolle presentatie van onze pralines en een gouden lint met kwaliteitszegel. De Brusselse Grand Place dient als achtergrond voor onze creaties, dit refereert naar ons Belgisch erfgoed en de premium kwaliteit van onze Belgische chocolade. Guylians Opus assortiment is geïnspireerd op beroemde opera s en werd in 2014 helemaal opnieuw uitgevonden met 8 nieuwe vormen en smaken. Geniet ten volle van onze pralines gevuld met onder andere: zachte Karamelvulling, Peer-Mango Ganache, Crunchy Biscuit en Cappuccino Cream. Opus Gouden Geschenkdoos 180g (16 pralines) Luxury Assortment Opus Gouden Geschenkdoos in Gift Bag Op zoek naar het perfecte kerstcadeau? Onze luxueuze Opus geschenkdoos in een prachtige gift bag is klaar om te geven en zal bij iedereen een lach op het gezicht toveren. De doos is gevuld met 360g van ons heerlijk Opus assortiment en wordt gepresenteerd in een herbruikbare gift bag met gouden accenten, die de exclusieve look compleet maakt. Dit nieuwe design is perfect voor de consument die niet veel tijd heeft, maar toch het allerbeste wil schenken in een mooie en stijlvolle verpakking. Het kleine boekje laat je toe het geschenk te personaliseren en bevat alle productinformatie. ISM /7 Chocolaterie Guylian N.V.

5 Nieuwe designs voor het perfecte geschenk Kerstverpakkingen voor onze Praliné Zeevruchten Onze iconische 250g en 500g Zeevruchten krijgen een update voor Kerst Het nieuwe design straalt een meer premium look & feel uit met de toevoeging van sterren en de diagonale kleurcontrastering. De typerende witte kleur van Guylian behouden we maar we voegen een warm rood toe waardoor deze doos zeker niet misstaat onder de kerstboom. Het ontwerp fonkelt met de witte en gouden glanzende sterren die de rode kleur afboorden. Schenk onze iconische hazelnootpraliné Zeevruchten en verwen je vrienden en geliefden met de smaak die de wereld veroverde. Guylian Original Praliné Zeevruchten 250g 22 chocolaatjes Guylian Original Praliné Zeevruchten 500g 44 chocolaatjes Luxueus Geschenkverpakte Ballotins De handige klaar-om-te-geven ballotins van Guylian hebben een makeover gekregen voor De schitterende nieuwe kleuren en het nieuwe ontwerp voor het geschenkpapier maken van dit cadeau gegarandeerd het succesnummer bij elke gelegenheid. Ze vormen het perfecte last-minutegeschenkje en zullen elke chocoladeliefhebber blij maken. Ze worden met de hand verpakt, hebben een stijlvolle gouden strik en een personaliseerbaar boekje waarin je een korte boodschap kan schrijven. We bieden een selectie van onze 3 populairste producten aan in deze feestelijke geschenkverpakking: 250g Praliné Zeevruchten, 180g La Trufflina en 180 Luxury Assortment Opus. Praliné Zeevruchten 250g 22 chocolaatjes La Trufflina 180g 16 truffels Luxury Assortment Opus 180g 16 pralines ISM /7 Chocolaterie Guylian N.V.

6 Een Feestelijk Winterdesign voor Guylian s Temptations Onze sneeuwmanvorm is nieuw voor 2015 en bevat onze geliefde Guylian s Temptations in 3 smaken: Hazelnootpraliné, Melktruffel en Dark Praliné. Het doosje is prachtig en decoratief om onder de kerstboom te plaatsen en is even leuk om te geven als om te krijgen. Maak deze Kerst extra speciaal met deze gelimiteerde editie van Guylian s Temptations. Guylian s Temptations Sneeuwman 150g (ca. 14 chocolaatjes) Nieuw Valentijnsassortiment voor 2016 Guylian heeft zijn Praliné Hearts assortiment een nieuwe look aangemeten voor Vanaf dan zullen de chocolade hartjes onze artisanale Guylian marbrering dragen, een unieke en artistieke toets van onze Meester Chocolatiers die ons merk typeert. De chocolaatjes zullen ook niet langer in een folie gewikkeld zijn, de consument kan onze creaties dus onmiddellijk bewonderen van zodra hij of zij de doos opent. Elk chocolade hartje is gevuld met onze unieke hazelnootpraliné die bekend is van onze Zeevruchten. De voortreffelijke smaak komt van fijngemalen en gekarameliseerde hazelnoten die vermengd worden met de beste Belgische melkchocolade. Proef en geniet van onze Praliné Hearts in drie verschillende formaten: Praliné Hearts 42g 4 chocolaatjes Praliné Hearts 84g 8 chocolaatjes Praliné Hearts 105g 10 chocolaatjes ISM /7 Chocolaterie Guylian N.V.

7 Over Guylian Guylian, de Belgische marktleider in voorverpakte pralines werd opgericht in Met een team van 250 mensen produceert Guylian een breed assortiment van Belgische pralines en chocolade in een moderne productie-eenheid te Sint- Niklaas, België; Guylian blijft daarbij ook artisanale productietechnieken gebruiken. Guylian exporteert naar meer dan 120 landen in Europa, Azië, Amerika en Oceanië, en heeft eigen verkoopskantoren in Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, Duitsland, Portugal, Spanje en China. De Guylian producten zijn te koop in supermarkten, department stores, chocoladespeciaalzaken en taksvrije winkels. Overal ter wereld is Guylian synoniem voor Belgische kwaliteitschocolade. Kwaliteit is steeds onze eerste prioriteit. Een unieke mix van West-Afrikaanse cacaobonen vormt de basis van onze Belgische chocolade, steeds gemaakt met uitsluitend echte cacaoboter. De pralinévulling van de wereldberoemde Zeevruchten wordt bereid op basis van enkel de beste handgeselecteerde hazelnoten uit het Middellandse Zeegebied. Guylian beschermt de zeepaardjes Oceanen, zeeën en hun fauna en flora zijn sterk bedreigd. Project Seahorse zet zich in voor het behoud van zeepaardjes en ander zeeleven overal ter wereld. Sinds 1999 is Guylian hoofdsponsor van Project Seahorse. Zeepaardjes staan symbool voor een hele reeks projecten die ijveren voor het behoud van de maritieme ecosystemen. Deze magische diersoort is immers heel kwetsbaar en daarom een goede indicator van gezonde oceanen en zeeën. Zeepaardjes redden, wil zeggen zeeën redden! Voor zowel Project Seahorse als Guylian is het zeepaardje synoniem voor kwaliteit, of het nu van zeeën is of van fijne Belgische chocolade. Met de recent gelanceerde site en app iseahorse kan iedereen nu zijn bijdrage leveren aan het behoud van zeepaardjes. Telkens u een doos Guylian Belgische chocolade koopt, steunt u Project Seahorse. Voor meer informatie, bezoek: of Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met Mieke Callebaut - Sales & Marketing Director Europe/USA, Chocolaterie Guylian. Tel: mieke.callebaut@guylian.be ISM /7 Chocolaterie Guylian N.V.

3 gouden sterren in de Superior Taste Awards 2014 voor de drie nieuwe smaken van Guylian zeepaardjes

3 gouden sterren in de Superior Taste Awards 2014 voor de drie nieuwe smaken van Guylian zeepaardjes Persbericht Chocolaterie Guylian NV EUROPARK-OOST 1 9100 SINT-NIKLAAS TEL. +32 3 760 97 00 6 juni 2014 3 gouden sterren in de Superior Taste Awards 2014 voor de drie nieuwe smaken van Guylian zeepaardjes

Nadere informatie

Ze wonnen de prestigieuze 3 gouden sterren medaille bij de Superior Taste Awards 2014 en zijn beschikbaar in een 168g doos (16 stuks).

Ze wonnen de prestigieuze 3 gouden sterren medaille bij de Superior Taste Awards 2014 en zijn beschikbaar in een 168g doos (16 stuks). What is new: Benelux market 2014 Chocolaterie Guylian N.V. Caramel Zeepaardjes Pralines Zodra je door de heerlijke melkchocolade schelp bijt brengt onze delicate, zachte caramelvulling je in vervoering.

Nadere informatie

Nieuwe Guylian s Temptations geschenkdozen voor een feestelijk eindejaar

Nieuwe Guylian s Temptations geschenkdozen voor een feestelijk eindejaar ISM 2011 stand: Hal 10.2, C 031- C 039 Januari 2011 Sint-Niklaas, België Nieuwe geschenkdozen voor een feestelijk eindejaar Vorig jaar lanceerde Guylian een nieuwe reeks individueel verpakte Belgische

Nadere informatie

Guylians iconische Zeepaardjes in een variatie aan smaken

Guylians iconische Zeepaardjes in een variatie aan smaken 1 Januari 2014 Sint-Niklaas, Belgium ISM 2014 Hal 10.2, C 031- C 039 Guylians iconische Zeepaardjes in een variatie aan smaken Onze Zeepaardjes, de meest populaire en iconische vormen van Guylian zijn

Nadere informatie

Guylian Extra Donkere Zeevruchten winnen de 3 sterren Superior Taste Award 2010 verkozen door 120 gerenommeerde Chefs en Sommeliers

Guylian Extra Donkere Zeevruchten winnen de 3 sterren Superior Taste Award 2010 verkozen door 120 gerenommeerde Chefs en Sommeliers Guylian Extra Donkere Zeevruchten winnen de 3 sterren Superior Taste Award 2010 verkozen door 120 gerenommeerde Chefs en Sommeliers Guylian kondigt met grote eer en trots aan dat Guylian Zeevruchten Extra

Nadere informatie

Beste chocoladeliefhebber,

Beste chocoladeliefhebber, Relatiegeschenken Eindejaar 2018 Beste chocoladeliefhebber, Op zoek naar een kwalitatief en betaalbaar relatiegeschenk? Chocolaterie Guylian heeft voor u een ruime selectie gemaakt van heerlijke chocolade

Nadere informatie

3 Nieuwe Smaken en Wikkels voor Guylian s Temptations

3 Nieuwe Smaken en Wikkels voor Guylian s Temptations Sint-Niklaas, België ISM 2016 Hal 10.2 Chocolaterie Guylian NV Gang C 031 - C 039 Guylian heeft een lange en rijke geschiedenis, van het koppel dat Guylian oprichtte in 1960 tot de wereldberoemde praliné

Nadere informatie

Guylian verrast met talrijke innovaties in 2009

Guylian verrast met talrijke innovaties in 2009 Guylian verrast met talrijke innovaties in 2009 Guylian, de meest geliefde Belgische chocolade ter wereld, blijft een sterke speler in de chocolademarkt. Wereldwijd bekend als de pionier van Belgische

Nadere informatie

Nieuw: Guylian s Temptations Individueel verpakte chocolade Zeepaardjes om te schenken en te delen met vrienden

Nieuw: Guylian s Temptations Individueel verpakte chocolade Zeepaardjes om te schenken en te delen met vrienden ISM 2010 Stand: Hal 10.2, C 031- C 039 Januari 2010 Sint-Niklaas, België Nieuw Guylian geschenkconcept Nieuw: Guylian s Temptations Individueel verpakte chocolade Zeepaardjes om te schenken en te delen

Nadere informatie

Minister Kris Peeters bezoekt Guylian

Minister Kris Peeters bezoekt Guylian Minister Kris Peeters bezoekt Guylian Op maandag 12 juni brengt Vlaams minister Kris Peeters, bevoegd voor Openbare Werken, Energie, Leefmilieu en Natuur, een officieel bezoek aan Chocolaterie Guylian,

Nadere informatie

Alle smaken op een stokje!

Alle smaken op een stokje! Alle smaken op een stokje! SPECULOOS Een op en top Belgische traktatie: chocolade van hier met speculoos van hier. De gekarameliseerde koekjes en het vleugje kaneel maken het smaakgenot compleet. MELK

Nadere informatie

simply RELATIEGESCHENken

simply RELATIEGESCHENken simply chocolate RALPH HAGEN CHOCOLATIER smakelijke en luxueuze RELATIEGESCHENken Simply Chocolate is de exclusieve chocolaterie van chocolatier Ralph Hagen. Het hele jaar door kunt u bij Simply Chocolate

Nadere informatie

Nieuw: Guylian Extra Donkere Zeevruchten met 74% cacao en extra antioxidanten

Nieuw: Guylian Extra Donkere Zeevruchten met 74% cacao en extra antioxidanten Nieuw: Guylian Extra Donkere Zeevruchten met 74% cacao en extra antioxidanten Volop genieten zonder schuldgevoel Guylian, wereldberoemd om zijn Originele gemarmerde chocolade Zeevruchten, stelt zijn nieuwe

Nadere informatie

Love in a Box Christmas Book I X-mass edtion. Santa boot I gevulde chocolade kerstlaars. div. Kleuren. div. Kleuren gram.

Love in a Box Christmas Book I X-mass edtion. Santa boot I gevulde chocolade kerstlaars. div. Kleuren. div. Kleuren gram. Love in a Box Christmas Book I X-mass edtion Limited Love in a Box Christmas Book, het prachtige Love in a Box Bookbox in een speciale kerst editie! Gevuld met 12 heerlijke chocolade kogel truffels met

Nadere informatie

breidt haar gamma uit persdossier

breidt haar gamma uit persdossier breidt haar gamma uit persdossier I feel like... Homecooking is in. Wie graag eet, krijgt de jongste jaren steeds meer zin om zelf de koksmuts op te zetten. De Belgische chocoladefabrikant Choc-o-lait,

Nadere informatie

In 1857 vestigt Jean Neuhaus zich in Brussel. Enkele jaren later heeft zijn kleinzoon Jean Neuhaus jr. een geniale inval: hij creëert het eerste

In 1857 vestigt Jean Neuhaus zich in Brussel. Enkele jaren later heeft zijn kleinzoon Jean Neuhaus jr. een geniale inval: hij creëert het eerste Schenk in stijl 2012-2013 In 1857 vestigt Jean Neuhaus zich in Brussel. Enkele jaren later heeft zijn kleinzoon Jean Neuhaus jr. een geniale inval: hij creëert het eerste gevulde chocolaatje en doopt het

Nadere informatie

Kerst Collectie 2016

Kerst Collectie 2016 Kerst Collectie 2016 Chocoladetafel Al een aantal jaren kunt u bij Foodkitchen terecht voor waanzinnige thema producten. Ook voor Kerst hebben we dit jaar weer een prachtig assortiment samengesteld met

Nadere informatie

Ga nu op ontdekking in deze verassende ijscreaties en proef de wereld want. .fijnproevers smelten voor Glacio

Ga nu op ontdekking in deze verassende ijscreaties en proef de wereld want. .fijnproevers smelten voor Glacio Glacio s ijscreaties zijn het resultaat van een zorgvuldige zoektocht en selectie van unieke ingrediënten. Zoals de kolibrie die zorgvuldig zijn nectar verzamelt, zo selecteert Glacio de beste kwaliteitsingrediënten

Nadere informatie

MACARONS HOOFDVERKOOPPUNT

MACARONS HOOFDVERKOOPPUNT MACARONS Mich aël Antoine M&A Macarons, met een vaste stek in België, is een onderneming die zich bezighoudt met het maken van ambachtelijke macarons. Alles is begonnen door Michaëls passie voor fijne

Nadere informatie

Kerst 2015: Producten, verpakkingen en etalage

Kerst 2015: Producten, verpakkingen en etalage Kerst 2015: Producten, verpakkingen en etalage INHOUD Inleiding Als er één maand is waarin chocolade echt een feest is, dan is het wel de maand december. Sinterklaas verwent onze kinderen door hun schoentjes

Nadere informatie

Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen!

Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen! Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen! Veel plezier met het doornemen van onze kerst chocolade geschenken presentatie. Aanvullende informatie: Deze presentatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Nadere informatie

Artnr. 5001: Paaseitablet van chocolade Smaken: melk, puur of witte chocolade Afmetingen tablet: 130 x 100 x 12 mm Afmetingen geschenkdoos: 170 x 140 x 30 mm Verpakking: witte geschenkdoos met venster

Nadere informatie

DECEMBER GESCHENKEN 1

DECEMBER GESCHENKEN 1 DECEMBER GESCHENKEN 1 SINTERKLAAS 2 Valrhona chocolade letter 200 gram In witte-, melk- & pure chocolade. Wij maken het gehele alfabet. Letter 200 gram per stuk 8,02 ex. Gevulde praline letter (melk) 12,22

Nadere informatie

Belgische Ambachtelijke Chocolatier

Belgische Ambachtelijke Chocolatier D uyse Belgische Ambachtelijke Chocolatier D Liefde artisanale voor lekkernijen Zondig zoet of suikervrij maar altijd met volle smaak: de chocoladelekkernijen van Duyse doen hun reputatie alle eer aan.

Nadere informatie

CHCO FOLDER FEESTDAGEN BESTEL NU VOOR SINT & KERST

CHCO FOLDER FEESTDAGEN BESTEL NU VOOR SINT & KERST CHCO FOLDER FEESTDAGEN 2018 BESTEL NU VOOR SINT & KERST 2018 BESTE CHOCOLADEFAN Met de decembermaand om de hoek is de zoektocht naar het perfecte cadeau voor onze geliefde familie, vrienden en collega

Nadere informatie

SINTERKLAAS HIGHLIGHTS 2017

SINTERKLAAS HIGHLIGHTS 2017 De grootste! Artnr. 884-6005: 3 letters 200 gram in geschenkdoos Topkwaliteit Belgische chocolade van Callebaut Smaak: melk, pure en witte chocolade Afmetingen letters: 175 x 120 x 12 mm Afmetingen doos:

Nadere informatie

WELKOM IN DE WERELD VAN SENSEO EN GENIET VAN EEN KOFFIEBELEVING DIE JE ZINTUIGEN PRIKKELT

WELKOM IN DE WERELD VAN SENSEO EN GENIET VAN EEN KOFFIEBELEVING DIE JE ZINTUIGEN PRIKKELT 1 13 WELKOM IN DE WERELD VAN SENSEO EN GENIET VAN EEN KOFFIEBELEVING DIE JE ZINTUIGEN PRIKKELT Er gaat niets boven een heerlijke kop perfect gebrande koffie. Net als jij, houden wij van goede koffie en

Nadere informatie

O P E N Y O U R S E N S E S F O R T H E M O S T B E L O V E D C H O C O L A T E E X P E R I E N C E

O P E N Y O U R S E N S E S F O R T H E M O S T B E L O V E D C H O C O L A T E E X P E R I E N C E O P E N Y O U R S E N S E S F O R T H E M O S T B E L O V E D C H O C O L A T E E X P E R I E N C E L O V E BY L O V E IN A B O X C O L L E C T I O N 12 STUKS IN VERPAKKING 24 STUKS IN VERPAKKING 2 3 0

Nadere informatie

Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen!

Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen! Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen! Veel plezier met het doornemen van onze kerst chocolade geschenken presentatie. Aanvullende informatie: Deze presentatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Nadere informatie

EEN TAFEL VOL LEKKERS. ZO HOORT HET MET DE FEESTDAGEN!

EEN TAFEL VOL LEKKERS. ZO HOORT HET MET DE FEESTDAGEN! MARTINEZ CHOCOLATIER DECEMBER BROCHURE 2016 EEN TAFEL VOL LEKKERS. ZO HOORT HET MET DE FEESTDAGEN! Al dat lekkers wordt met liefde gemaakt bij Martinez Chocolade. Een familiebedrijf dat al 60 jaar overheerlijke

Nadere informatie

Paasassortiment 2016

Paasassortiment 2016 Paasassortiment 2016 Speciaal voor Pasen zijn er chocoladetabletten in de vorm van Paaseieren gedecoreerd met vrolijk musketzaad. De chocolade is verpakt als een cadeautje met een stijlvol Paaslint. Ook

Nadere informatie

Delacre, al sinds koning Leopold II graag gezien aan het Belgische Hof

Delacre, al sinds koning Leopold II graag gezien aan het Belgische Hof Delacre, al sinds koning Leopold II graag gezien aan het Belgische Hof Brussel, 29 januari 2014 - Zoals voorgeschreven in het charter voor de Titularissen van het Brevet van Gebrevetteerd Koninklijk Hofleverancier,

Nadere informatie

Prijs Aantal/doos Personalisatie Meerprijs Drager Min. 2,97 35 Ja 0,45 Wikkel 70 stuks

Prijs Aantal/doos Personalisatie Meerprijs Drager Min. 2,97 35 Ja 0,45 Wikkel 70 stuks BTBN15 CBEASTER001 ChocoBar Easter [100 g] Een overheerlijke tablet UTZ Certified melkchocolade, verpakt in een luxe paaswikkel. Deze paaswikkel is geheel of gedeeltelijk te personaliseren; alleen uw

Nadere informatie

O P E N Y O U R S E N S E S F O R T H E M O S T B E L O V E D C H O C O L A T E E X P E R I E N C E

O P E N Y O U R S E N S E S F O R T H E M O S T B E L O V E D C H O C O L A T E E X P E R I E N C E O P E N Y O U R S E N S E S F O R T H E M O S T B E L O V E D C H O C O L A T E E X P E R I E N C E L O V E BY L O V E IN A B O X C O L L E C T I O N Tiramisu Gember Framboos Creamy caramel Art. 23005

Nadere informatie

O P E N Y O U R S E N S E S F O R T H E M O S T B E L O V E D C H O C O L A T E E X P E R I E N C E

O P E N Y O U R S E N S E S F O R T H E M O S T B E L O V E D C H O C O L A T E E X P E R I E N C E O P E N Y O U R S E N S E S F O R T H E M O S T B E L O V E D C H O C O L A T E E X P E R I E N C E L O V E BY L O V E IN A B O X C O L L E C T I O N Tiramisu Gember Framboos Creamy caramel Art. 23005

Nadere informatie

CATALOGUS RELATIEGESCHENKEN

CATALOGUS RELATIEGESCHENKEN CATALOGUS RELATIEGESCHENKEN 2018-2019 UITVINDER VAN DE BELGISCHE PRALINE Om zijn klanten in de apotheek te verwennen, kwam Jean Neuhaus op het idee om zijn medicijnen te omhullen met een fijn laagje chocolade.

Nadere informatie

LAAT JE VERWENNEN OP KAMP! Interessante promoties op lekkernijen voor tijdens elk moment van de kampdag.

LAAT JE VERWENNEN OP KAMP! Interessante promoties op lekkernijen voor tijdens elk moment van de kampdag. LAAT JE VERWENNEN OP KAMP! Interessante promoties op lekkernijen voor tijdens elk moment van de kampdag. GOEDEMORGEN Cornflakes 500 g x 4 (71127) Choco crispies 500 g x 4 (71278) Frosties 500 g x 4 (71542)

Nadere informatie

Leuk dat je bij ZaaKado terecht bent gekomen!

Leuk dat je bij ZaaKado terecht bent gekomen! Leuk dat je bij ZaaKado terecht bent gekomen! Veel plezier met het doornemen van onze Sinterklaas inspiratie 2018. Natuurlijk kunt u altijd langskomen bij ons in de showroom of wij komen bij u langs voor

Nadere informatie

De hele pistachenoot op de melkcholade omhulling past wonderwel bij de truffeltextuur van de botercrème.

De hele pistachenoot op de melkcholade omhulling past wonderwel bij de truffeltextuur van de botercrème. NR. 100 - MAHINA De knapperige chocolade binnenin en de subtiele notenkruimels geven de Mahima een krokant kantje, terwijl de smeuïge botercrème met vanille uit Tahiti en het jasje van witte chocolade

Nadere informatie

Jullie gaan trouwen!

Jullie gaan trouwen! Jullie gaan trouwen! En jullie zijn nog op zoek naar een specialist die jullie bruidstaart wensen voor jullie grote dag kan realiseren. Dan zijn jullie bij Cake and More aan het juiste adres! Gespecialiseerd

Nadere informatie

Overstelp uw klanten met smaak. Dankzij een heerlijke boodschap in chocolade Uniek, origineel, snel en geraffineerd.

Overstelp uw klanten met smaak. Dankzij een heerlijke boodschap in chocolade Uniek, origineel, snel en geraffineerd. Overstelp uw klanten met smaak Dankzij een heerlijke boodschap in chocolade Uniek, origineel, snel en geraffineerd. www.chocol-at.be ZACHTHEID VOOR UW ZAKEN Verlies geen tijd meer om voor uw klanten en

Nadere informatie

Chocolaterie Le Cacao Menukaart

Chocolaterie Le Cacao Menukaart Menukaart - Lekkers voor bij de koffie/thee - - Bonbon of Truffel 0,95 - XL Slagroomtruffel 2,00 Diverse gebakjes vanaf 2.75 ( vraag naar de soorten van de dag ) - Le Cacaotje (voor 2 personen) 12,50-2

Nadere informatie

EINDEJAARSFOLDER HEIDESTRAAT DE KLINGE - T

EINDEJAARSFOLDER HEIDESTRAAT DE KLINGE - T EINDEJAARSFOLDER 2018-2019 HEIDESTRAAT 95-9170 DE KLINGE - T. 0499 31 31 45 - INFO@CHOCOTHEEK.BE BESTE, HERFST GRAAG STEL IK U ONZE EINDEJAARSFOLDER VOOR. IN DEZE FOLDER VINDT U SLECHTS EEN SELECTIE TERUG

Nadere informatie

Artisanale sweets met pure smaak

Artisanale sweets met pure smaak Artisanale sweets met pure smaak Index Antoine truffels Maak kennis met ons volledig assortiment Antoine truffels 4 Ontdek Truffel doosjes onze verschillende doosjes met truffels 6 Geschenkdoosjes Op zoek

Nadere informatie

chocolat Chocolats et pralines Ballotins 20 stuks (250 g) 19,50 40 stuks (500 g) 39,00 80 stuks (1 kg) 78,00

chocolat Chocolats et pralines Ballotins 20 stuks (250 g) 19,50 40 stuks (500 g) 39,00 80 stuks (1 kg) 78,00 wittamer chocolatier 7 Chocolats et pralines Ballotins 20 stuks (250 g) 19,50 40 stuks (500 g) 39,00 80 stuks (1 kg) 78,00 Sachets de chocolats (200 g) 15,60 Diverse exquis Gember Orangettes Diverse pralines

Nadere informatie

Paasgeschenken Presentatie 2019

Paasgeschenken Presentatie 2019 Paasgeschenken Presentatie 209 Paas Leveringsvoorwaarden: Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzendkosten Onder voorbehoud van eventuele prijs wijzigingen. Biologische Eierdoos Heerlijke assorti

Nadere informatie

Sint prijslijst Product Artikelnummer Afbeelding Afname Prijs per stuk

Sint prijslijst Product Artikelnummer Afbeelding Afname Prijs per stuk Sint prijslijst Product Artikelnummer Afbeelding Afname Prijs per stuk Letter S van 40 gram in flowpack. Alleen in melkchocolade 6008 48 stuks 0,70 0,66 0,63 0,59 Letter S 80 gram verpakt in witte doos

Nadere informatie

PATISSERIE & HOTEL VERLOOY wenst u. Prettige Feestdagen & een Gelukkig Nieuwjaar

PATISSERIE & HOTEL VERLOOY wenst u. Prettige Feestdagen & een Gelukkig Nieuwjaar PATISSERIE & HOTEL VERLOOY wenst u Prettige Feestdagen & een Gelukkig Nieuwjaar 2017-2018 SUGGESTIES VAN DE CHEF Gin Tonic VERKRIJGBAAR IN 4 ( 17,50) OF 6 ( 25) PERSONEN Mousse van Gin Tonic. Omhuld met

Nadere informatie

VLAANDERENSTRAAT GENT - T THEODOOR VAN RIJSWIJCKPLAATS ANTWERPEN - T

VLAANDERENSTRAAT GENT - T THEODOOR VAN RIJSWIJCKPLAATS ANTWERPEN - T VLAANDERENSTRAAT 24-9000 GENT - T 09 336 23 10 THEODOOR VAN RWIJCKPLAATS 3-2000 ANTWERPEN - T 03 501 98 39 WWW.JOOSTAR.BE - INFO@JOOSTAR.BE PATISSERIE & CHOCOLATERIE JOOST AR WENST U EEN PRETTIGE KERST

Nadere informatie

Smaken Opdruk op chocolade Verpakking Levertijd Voor

Smaken Opdruk op chocolade Verpakking Levertijd Voor 2001 Logochocolaatjes Opdruk op chocolade logo, tekst, foto onverpakt of per stuk in cellofaan ± 2 weken beurzen, koffie & thee, op de balie 1003 Doos à 48 logochocolaatjes 1001 Doos à 12 logochocolaatjes

Nadere informatie

DE L'OR GOUDEN STANDAARD

DE L'OR GOUDEN STANDAARD ontdek DE L'OR GOUDEN STANDAARD MET L OR PROMESSO GA VOOR NIETS MINDER DAN GOUD welkom IN DE WERELD VAN L'OR L'OR IS EEN KOFFIE MERK ONTSTAAN IN 1992 IN FRANKRIJK VANUIT DE AMBITIE OM DE BESTE KOFFIE TER

Nadere informatie

RoJé. Bonbons. Assortiment folder

RoJé. Bonbons. Assortiment folder RoJé Bonbons Assortiment folder Bonbonsassortiment 1. Peer kaneel Peer ganache met peer en kaneel esprit 2. Manon Truffelvulling met cognac en nescafé op een krokant plakje 3. Champagne Roomganache met

Nadere informatie

Chocolaterie Le Cacao Menukaart

Chocolaterie Le Cacao Menukaart Menukaart - Drankjes - Koude drankjes Cola, Cola Light 1,95 Appelsap 1,95 Sinas 1,95 Verse Jus d Orange 3,25 7Up 1,95 Cassis 1,95 Spa Blauw, Spa Rood 1,95 Ice Tea 1,95 Bitter Lemon 1,95 Warme drankjes*

Nadere informatie

High Tea in drie gangen

High Tea in drie gangen HIGH TEA Geschiedenis In Engeland is het een eeuwenoude traditie, maar ook in Nederland wordt het steeds vaker gedaan; de afternoon Tea. Deze traditie draagt in Nederland meestal de naam High Tea, alhoewel

Nadere informatie

Wie is Beliès? Waarom Beliès? VERSHEID PROEF JE ZO. Een breed assortiment aan verse producten en concepten. Kwaliteitsgarantie

Wie is Beliès? Waarom Beliès? VERSHEID PROEF JE ZO. Een breed assortiment aan verse producten en concepten. Kwaliteitsgarantie specialist IN VERSE mediterrane delicatessen Wie is Beliès? Beliès is gespecialiseerd in de productie en verpakking van koelverse mediterrane delicatessen zoals olijven, antipasti, tapenades en pesto s.

Nadere informatie

Het huis PIPER-HEIDSIECK viert feest

Het huis PIPER-HEIDSIECK viert feest Het huis PIPER-HEIDSIECK viert feest De bubbels van PIPER-HEIDSIECK - een van de oudste champagnehuizen ter wereld zijn al sinds 1785 van de partij op belangrijke en ontroerende momenten van het leven.

Nadere informatie

NESCAFÉ ALEGRIA 100% ARABICA BLEND

NESCAFÉ ALEGRIA 100% ARABICA BLEND 100% ARABICA BLEND NESCAFÉ Alegria 100% Arabica is een donker gebrande melange, met een volle smaak en verrijkt met fruitige wijnaccenten. Ideaal voor het bereiden van een heerlijke karaktervolle koffie.

Nadere informatie

PATISSERIE & HOTEL VERLOOY wenst u PRETTIGE FEESTDAGEN & EEN GELUKKIG NIEUWJAAR

PATISSERIE & HOTEL VERLOOY wenst u PRETTIGE FEESTDAGEN & EEN GELUKKIG NIEUWJAAR PATISSERIE & HOTEL VERLOOY wenst u 2018-2019 PRETTIGE FEESTDAGEN & EEN GELUKKIG NIEUWJAAR SUGGESTIES VAN DE CHEF Bailey's VERKRIJGBAAR IN 4 ( 17,50) OF 6 ( 25,00) PERSONEN Mousse van Bailey s. Tussenin

Nadere informatie

Zuidmoerstraat EEKLO Gsm +32(0) Bank BE BTW-nr BE

Zuidmoerstraat EEKLO Gsm +32(0) Bank BE BTW-nr BE Catalogus And that s the way the coockie crumbles. Zuidmoerstraat 125 9900 EEKLO Gsm +32(0)475 50 14 39 Bank BE 020-5161374-69 BTW-nr BE 707 225 416 E-mail: beo1bok@pf.cofep.be 1 Cakes & Gebak 2 Cakes

Nadere informatie

Goemans Versbakkerij. Al meer dan 60 jaar de lekkerste! MODERNSTE APPARATUUR. Goemans Versbakkerij is al meer dan 60 jaar een gerenommeerde

Goemans Versbakkerij. Al meer dan 60 jaar de lekkerste! MODERNSTE APPARATUUR. Goemans Versbakkerij is al meer dan 60 jaar een gerenommeerde Productbrochure Goemans Versbakkerij Al meer dan 60 jaar de lekkerste! Goemans Versbakkerij is al meer dan 60 jaar een gerenommeerde banketbakker. In onze moderne banketbakkerij in Heemskerk maken wij

Nadere informatie

Confectionery Packaging

Confectionery Packaging ANL Plastics Confectionery Packaging NL Shaping your ideas Eerste keuze in exclusieve thermovorm inleggers voor chocolade, pralines en koekjes De glanzende chocolade pralines met hazelnoot topping lachen

Nadere informatie

Ready. ReadySweet. Heerlijke desserten. Klaar om te serveren. Uw keuken, onze know-how. Ook zonder toegevoegde suikers

Ready. ReadySweet. Heerlijke desserten. Klaar om te serveren.   Uw keuken, onze know-how. Ook zonder toegevoegde suikers Ready ReadySweet Heerlijke desserten. Klaar om te serveren. Uw keuken, onze know-how Z O N D E R ZONDER TOEGEVOEGDE SUIKERS T O E G E V O E G D E S U I K E R S Ook zonder toegevoegde suikers www.readychef.be

Nadere informatie

VALENTIJN, MOEDER- & VADERDAG. Een bijzo nder as sort imen t, spec iaal voor h un. VOORJAARSBROCHURE 2017 van Dijk Groothandel B.V.

VALENTIJN, MOEDER- & VADERDAG. Een bijzo nder as sort imen t, spec iaal voor h un. VOORJAARSBROCHURE 2017 van Dijk Groothandel B.V. VALENTIJN, MOEDER- & VADERDAG Een bijzo nder as sort imen t, spec iaal voor h un VOORJAARSBROCHURE 2017 van Dijk Groothandel B.V. VAL. / MOED. / VAD. ORDER@VANDIJKGROOTHANDEL.NL / 038-331 3869 VALENTIJN,

Nadere informatie

VLAANDERENSTRAAT GENT - T THEODOOR VAN RIJSWIJCKPLAATS ANTWERPEN - T

VLAANDERENSTRAAT GENT - T THEODOOR VAN RIJSWIJCKPLAATS ANTWERPEN - T VLAANDERENSTRAAT 24-9000 GENT - T 09 336 23 10 THEODOOR VAN RWIJCKPLAATS 3-2000 ANTWERPEN - T 03 501 98 39 WWW.JOOSTAR.BE - INFO@JOOSTAR.BE KERST PATISSERIE BUCHES VOOR 4 & 6 PERSONEN ( 20,60-30,90) 4,

Nadere informatie

Antwerpsesteenweg Vosselaar TEL/FAX: 014/

Antwerpsesteenweg Vosselaar TEL/FAX: 014/ Antwerpsesteenweg 119-2350 Vosselaar TEL/FAX: 014/62.05.70 Dessert Cups: Aardbeien Rabarbermousse: Een roommousse op een laagje rabarber, gedecoreerd met aardbeienstukjes. Chocolademousse: Chocolademousse

Nadere informatie

Uw klanten zijn uniek

Uw klanten zijn uniek Bravo Hartelijk dank Uw klanten zijn uniek uw m&m s ook Welkom De PERSONALISATIE Veel verrassender dan een klassiek reclameartikel... Chocolade roept de fijnste emoties op! Wat is er doeltreffender dan

Nadere informatie

PICK EN MIX! Minisnacks, handig in gebruik door Pick en Mix!

PICK EN MIX! Minisnacks, handig in gebruik door Pick en Mix! PICK EN MIX! Van Geloven introduceert haar specialiteiten van Mora, Ad van Geloven, Welten en Van Lieshout in een minilij n! Minisnacks, handig in gebruik door Pick en Mix! Stel je eigen borrelmix samen!

Nadere informatie

Patissiers Femke en Sander Patisserie Chocolaterie Workshops

Patissiers Femke en Sander Patisserie Chocolaterie Workshops Kerst geschenken 2013 Patissiers Femke en Sander We verzorgen diverse geschenken. Hieronder beschrijven we een aantal verschillende mogelijkheden, met de post, losse geschenken en pakketten. Daarnaast

Nadere informatie

IJSPASTA. Gebruik onze egale én gepasteuriseerde pasta voor smeuïg roomijs:

IJSPASTA. Gebruik onze egale én gepasteuriseerde pasta voor smeuïg roomijs: IJSPASTA Een zachte romige smaak en een smeuïge structuur: de twee basisvoorwaarden voor een overheerlijk roomijs. En die liggen nu binnen úw handbereik met de exclusieve ijspasta van Colac. De egale én

Nadere informatie

HET HÄAGEN-DAZS DORP by nendo

HET HÄAGEN-DAZS DORP by nendo HET HÄAGEN-DAZS DORP by nendo Welkom in het Häagen-Dazs dorp by nendo EEN FEEËRIEK DECOR. EEN SCHOUWSPEL OM VAN TE SMULLEN. Kerst. Eindelijk nog eens allemaal samen rond de tafel. Heerlijk bijkletsen en

Nadere informatie

Douwe Egberts Fresh Brew Gallery 210

Douwe Egberts Fresh Brew Gallery 210 Douwe Egberts Fresh Brew Gallery 210 Elk kopje vers én variatie Ieder kopje koffie vers gezet Koffie en espresso met een mooie crèmelaag Sterkte van koffie en de dosering van suiker en melk individueel

Nadere informatie

O r i g i n e Se l e c t i o n

O r i g i n e Se l e c t i o n O r i g i n e Se l e c t i o n Origine-chocolade Origine-chocolade staat voor chocolade vervaardigd uit cacaobonen afkomstig uit één enkel land, soms zelfs uit één enkele regio. De typische omgeving, de

Nadere informatie

Zoveel lekkers, zoveel keuze... Dank je wel, Sinterklaas!

Zoveel lekkers, zoveel keuze... Dank je wel, Sinterklaas! Zoveel lekkers, zoveel keuze... Dank je wel, Sinterklaas! Beste klant, Elk jaar opnieuw willen we je aangenaam verrassen met het Sint assortiment. Snoepgoed om te gooien, chocoladefiguren om zelf pakketjes

Nadere informatie

Exclusieve gebakken hondenbiscuits

Exclusieve gebakken hondenbiscuits Exclusieve gebakken hondenbiscuits Bon Bon Pocket Line Specialties Animal Lovers bedrijfsprofiel : is al meer dan twintig jaar toonaangevend in de productie van premium gebakken snacks voor honden, knaagdieren

Nadere informatie

O P E N Y O U R S E N S E S F O R T H E M O S T B E L O V E D C H O C O L A T E E X P E R I E N C E

O P E N Y O U R S E N S E S F O R T H E M O S T B E L O V E D C H O C O L A T E E X P E R I E N C E O P E N Y O U R S E N S E S F O R T H E M O S T B E L O V E D C H O C O L A T E E X P E R I E N C E L O V E BY L O V E IN A B O X C O L L E C T I O N 12 STUKS IN VERPAKKING 24 STUKS IN VERPAKKING 2 3 0

Nadere informatie

Artisanale sweets met pure smaak

Artisanale sweets met pure smaak Artisanale sweets met pure smaak Mis onze Paasproducten niet! Beschikbaar vanaf pagina 14 Index Antoine truffels Maak kennis met ons volledig assortiment Antoine truffels 4 Ontdek Truffel doosjes onze

Nadere informatie

Zoveel lekkers, zoveel keuze... Dank je wel, Sinterklaas!

Zoveel lekkers, zoveel keuze... Dank je wel, Sinterklaas! Zoveel lekkers, zoveel keuze... Dank je wel, Sinterklaas! WIE ZOET IS, KRIJGT LEKKERS Chocolade figuren 00% kwaliteitsvolle Belgische chocolade, gemaakt van 00% cacaoboter. Melk, witte of pure chocolade:

Nadere informatie

BUCHES BUCHE SACHER. Sacher biscuit rijke chocolade mousse gelei van abrikoos origine chocolade ganache BUCHE SLAGROOM. 4 & 6 personen.

BUCHES BUCHE SACHER. Sacher biscuit rijke chocolade mousse gelei van abrikoos origine chocolade ganache BUCHE SLAGROOM. 4 & 6 personen. 2015-2016 Eindejaarsfolder 2015-2016 BUCHES BUCHE SLAGROOM Zachte biscuit met vanille slagroom - gelei van rood fruit panna cotta krokante chocolade ganache 4 6 8 10 personen Silvester strak afgewerkt

Nadere informatie

Voorjaarsideeën voor pralines met Origine chocolade

Voorjaarsideeën voor pralines met Origine chocolade Voorjaarsideeën voor pralines met Origine chocolade Ontdek Callebaut Origine. Ontdek opmerkelijke chocolades gemaakt met uitzonderlijke cacaobonen geoogst in één specifieke regio rond de evenaar. Het vergt

Nadere informatie

E I N D E J A A R S F O L D E R

E I N D E J A A R S F O L D E R EINDEJAARSFOLDER T A F E L B R O O D J E S KROKANTE PISTOLETS Wit Bruin Sesamzaad Maanzaad Tijgers Piccolo s Ook in mini formaat PISTOLETS-KERSTBOOM Mix van 7 of 12 krokante mini pistolets in de vorm van

Nadere informatie

SINTERKLAAS OMDAT JE ZOET

SINTERKLAAS OMDAT JE ZOET V A N P O E C K SINTERKLAAS OMDAT JE ZOET BENT GEWEEST.. (TOCH?) VAN POECK STATIONSSTRAAT 38-9100 SINT-NIKLAAS TEL: 03 776 02 04 INFO@VANPOECK.COM WWW.VANPOECK.COM VOORSTEL SINTERKLAAS 2018 ONS VERHAAL

Nadere informatie

Nieuw bij Foodkitchen

Nieuw bij Foodkitchen Nieuw bij Foodkitchen Najaar 2016 Simón Coll Simón Coll produceert al sinds 1840 overheerlijke chocolade in hun fabriek in Barcelona. Het bedrijf onderscheidt zich door geen kant- en klare cacaopasta te

Nadere informatie

Snel, sneller snelst. Gratis samples. Van één tot... duizend

Snel, sneller snelst. Gratis samples. Van één tot... duizend BTB18 Dé chocolade specialist Snel, sneller snelst vanaf kleine aantallen Offertes binnen enkele (werk)uren Gratis samples tot wel 18% korting Volledige ontzorging voor u Van één tot... duizend Wij regelen

Nadere informatie

Feestfolder 2015-2016

Feestfolder 2015-2016 Laat u verleiden door onze feestelijke lekkernijen... Alle bestellingen dienen in de winkel te gebeuren en worden het liefst vooraf betaald. Dit maakt het mogelijk de afhalingen vlotter te laten verlopen.

Nadere informatie

* Label Rouge eieren zijn uniek in de wereld vanwege de voeding en vrijheid van de kippen.

* Label Rouge eieren zijn uniek in de wereld vanwege de voeding en vrijheid van de kippen. Les Recettes de mon Moulin Exclusief merk voor bakkers (merk elders niet verkrijgbaar) Unieke recepturen voor bakkers (Franse (zachte) roomboter, desem, rietsuiker, Label Rouge eieren) Exclusieve verkoop

Nadere informatie

PaasToppers x verrassend vrolijk!

PaasToppers x verrassend vrolijk! PaasToppers 2016 22x verrassend vrolijk! 4,95 01: Choco Basket Een mandje wordt opgemaakt met 200 gram paas chocolade assorti 100% UTZ. Het geheel wordt verpakt in cellofaanfolie. Besteleenheid: 10 stuks

Nadere informatie

Party-assortiment van Molco

Party-assortiment van Molco Party-assortiment van Molco Party-assortiment van Molco Mensen vieren graag feest en willen hun gasten meer en meer verwennen. Daarbij zijn ze op zoek naar iets anders om op tafel te kunnen zetten waarmee

Nadere informatie

Natuurlijk genieten! Winterassortiment

Natuurlijk genieten! Winterassortiment Natuurlijk genieten! Winterassortiment 2014 Winterassortiment 2014 Met veel plezier presenteren wij u ons Winterassortiment voor 2014. We hebben weer absolute topdesserts geselecteerd voor Sinterklaas,

Nadere informatie

Snel, sneller snelst. Gratis samples. Van één tot... duizend

Snel, sneller snelst. Gratis samples. Van één tot... duizend CC15 Dé chocolade specialist Snel, sneller snelst vanaf kleine aantallen Offertes binnen enkele (werk)uren Gratis samples tot wel 18% korting Volledige ontzorging voor u Van één tot... duizend Wij regelen

Nadere informatie

Chocolaterie Matthé Productenassortiment Sinterklaas & Kerst

Chocolaterie Matthé Productenassortiment Sinterklaas & Kerst Chocolaterie Matthé Productenassortiment Sinterklaas & Kerst 905081-Sint-Kerst-Cat2009-OK.indd 1 5/15/09 10:05:47 AM Productenassortiment Sinterklaas en Kerst Holgoed vrac - figuren 2 kg 4 Holgoed vrac

Nadere informatie

Biscuits de merode: een nieuw streekproduct voor Westerlo

Biscuits de merode: een nieuw streekproduct voor Westerlo De lekkerste folder van 2015 Biscuits de merode: een nieuw streekproduct voor Westerlo Op 7 oktober lanceerden de meesterbakkers Bert en Willem Verlooy een nieuw Westels streekproduct: Biscuits de merode.

Nadere informatie

Het geheim. van finesse. www.cafeami.nl

Het geheim. van finesse. www.cafeami.nl Het geheim van finesse www.cafeami.nl Sterk concept voor de horeca Er gaat geen dag voorbij zonder dat er een kop koffie wordt geschonken. TopClass Group biedt met Café Ami een onderscheidend koffieconcept

Nadere informatie

WINE TASTING GIFT BOXES. Exclusieve wijnen, whisky s en cognac. Verpakt per glas.

WINE TASTING GIFT BOXES. Exclusieve wijnen, whisky s en cognac. Verpakt per glas. WINE TASTING GIFT BOXES Exclusieve wijnen, whisky s en cognac. Verpakt per glas. Wine In Tubes Het geheim van WIT Een stijlvolle, slanke verpakking in samenspel met de authentieke smaakbeleving van de

Nadere informatie

VAN GESCHENK TOT GENOT

VAN GESCHENK TOT GENOT VAN GESCHENK TOT GENOT INHOUD WELKOM IN DE WERELD VAN NEUHAUS 4-7 VERKEN ONZE GESCHIEDENIS AAN DE HAND VAN ONZE ICONISCHE PRALINES 8-9 VIER MET ONS HET EEUWFEEST VAN DE BALLOTIN 10-11 VERWONDER MET EEN

Nadere informatie

Let chocolate do the talking!

Let chocolate do the talking! Let chocolate do the talking! Negen van de tien mensen zeggen dat ze van chocolade houden. de tiende liegt altijd! Er worden enorm veel goede kwaliteiten aan chocolade toegeschreven: afrodisiacum, goed

Nadere informatie

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0 USB STICKS Spectra USB stick Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB

Nadere informatie

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken www.hanoskerstpakketten.nl Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Meer om te geven HANOS produceert en verkoopt al ruim 25 jaar kerstpakketten en relatiegeschenken.

Nadere informatie

Taste the experience

Taste the experience Taste the experience D.E JURA D.E & JURA introduceren de complete espresso oplossing voor het MKB Douwe Egberts en JURA hebben de krachten gebundeld: de heerlijke espresso melanges van Douwe Egberts samen

Nadere informatie

Stuff that. Happy. makes you CHOCOLATE GUIDE

Stuff that. Happy. makes you CHOCOLATE GUIDE tuff that makes you Happy. CHOCOATE UIDE CAIC DREAMER AUTRAIA PREMIUM CHOCOATE De premium chocolates van Australian zijn het summum van chocolade perfectie. Met deze chocolate collecties sta je voor een

Nadere informatie

Leffe. Assortiment LEFFE BLOND. Leffe Blond (6,6%) is een authentiek blond abdijbier waar een vleugje bitterheid doorschemert

Leffe. Assortiment LEFFE BLOND. Leffe Blond (6,6%) is een authentiek blond abdijbier waar een vleugje bitterheid doorschemert Assortiment Leffe LEFFE BLOND Leffe Blond (6,6%) is een authentiek blond abdijbier waar een vleugje bitterheid doorschemert Smaak Heerlijk zacht en elegant Verpakkingen Fust 20 liter, fust 6 liter voor

Nadere informatie