Jaargang 2012, nummer 3. Hallo allen,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaargang 2012, nummer 3. Hallo allen,"

Transcriptie

1 Jaargang 2012, nummer 3 Hallo allen, Wij zijn weer drie maand verder en hebben weer heel wat activiteiten achter de rug. Ook in Roemenië zijn er vorderingen qua papierwerk en het woon en werk programma. Wist u dat: Evaline in Roemenië Evi wordt genoemd? Wist u dat: Evi en Misi in de tussen tijd werken bij de stichtingen Coming Home en Phoneo. Wist u dat: Roemenië bestaat uit drie volken bestaat? De Roemenen, Hongaren en de zigeuners. Wist u dat: Roemenië van de huidige president af wou, maar tijdens de stemperiode niet genoeg hebben gestemd, waardoor de huidige president gewoon weer aan de macht is. Wist u dat: Rebecca tot haar zesde eigenlijk naar de peuterschool moet en daar van 1 tot half 4 moet slapen? En dat ze dan niet om half 8 naar bed wil omdat ze zolang overdag heeft geslapen. Ze is nu vier en kan gelukkig volgend jaar naar een kleuterklas (groep 0) in het dorp waar het project zit. En kan ze s middags naar het project toe en zo de hele dag wakker kan blijven. En mama en papa haar s avonds gewoon om half 8 naar bed kunnen doen. Samen eten, daarna de kasten uitklappen en lekker slapen. Heinose Pompdagen Op de Heinose pompdagen 18 augustus hebben een aantal bestuursleden op de rommelmarkt gestaan om kleren en rommelmarkt spullen te verkopen. We hebben veel kunnen vertellen over de stichting en geld binnen gehaald.

2 Rommelmarkt Timulazu heeft een rommelmarkt rooster waar vrijwilligers zich op aan kunnen aanmelden om op een rommelmarkt te staan om geld binnen te halen voor Timulazu. Heeft u interesse om voor Timulazu op een rommelmarkt te staan? Mail naar vwroemenie@hotmail.com met het onderwerp rommelmarkt. Dan krijgt u van Wilmke alle informatie voor de rommelmarkten. Klusgroep week 42 In week 42 gaat Lisanne naar Roemenië om te klussen aan de appartementen en het toilet hok op de camping van het project. Klusgroep week 43 In week 43 gaat Felebarat met een groep uit Lutten klussen. Er zitten veel vakmensen bij en hopen in een week veel te kunnen doen. Heb jij ook zin om te klussen en het project te helpen? In de maand april hebben wij mensen nodig om de appartementen af te maken en te zorgen dat alles af is voor de camping gasten. Zin? Mail naar vwroemenie@hotmail.com en schrijf je motivatie. Wij zullen hierop reageren en de plannen uitleggen voor volgend jaar april Roemeens Restaurant Op zaterdag 1 september hebben Evi en Misi een Roemeens Restaurant gehouden in de Gereformeerde kerk in Laag Zuthem voor sponsoren door heel Nederland. Ze hebben een week van te voren met de bestuursleden van Nederland ingrediënten ingekocht en materialen geregeld. En veel in de keuken gestaan om al het eten voor te bereiden. Er was een goede opkomst. Voordat men kon eten werd er een presentatie gehouden. Evi heeft alles kunnen uitleggen over het project en vragen kunnen beantwoorden. Daarna heeft iedereen kunnen genieten van het Roemeense eten en toetjes. Wilt u ook geld ophalen of informatie verstrekken voor Timulazu en u heeft een Powerpoint presentatie nodig, mail dan naar vwroemenie@hotmail.com. Ook kunt u folders digitaal krijgen. De presentatie door Evaline. Het Buffet.

3 Pannenkoeken restaurant Laag Zuthem. Ook was er op zaterdag 8 september door de Vrijgemaakte Kerk te Laag Zuthem een pannenkoekenrestaurant in T Trefpunt. Het geld dat het ophaalt is voor een goed doel. Dit jaar voor Stichting Timulazu. De Vrijgemaakte kerk doet dit elk jaar, met elk jaar een nieuw doel. Er was een grote opkomst en heeft een mooie opbrengt behaald. Wij bedanken jullie, Vrijgemaakte Kerk te Laag Zuthem!!! Even voorstellen Hallo, ik ben Esther de Graaf met mijn hondje Molly. Mijn naam is Esther van der Graaf en ook ik ga lid worden van het Timulazu team in Roemenië. Afgelopen jaar heb ik in Roemenië rondgereisd waarvan ik 3 maanden bij Misi en Evi in huis heb gewoond. Zodoende ben ik ook helemaal besmet geraakt met het Roemenië virus. Natuurlijk kreeg ik ook veel mee van de plannen die rondom het project gemaakt werden. Hoe meer ik er over hoorde hoe meer ik het idee kreeg dat ik hier iets mee moest gaan doen. Zeker toen Evi een keer de opmerking eigenlijk moeten we ook iets met dieren gaan doen liet vallen, werd mijn enthousiasme nog groter. Ik volg namelijk in Nederland de opleiding diermanagement en heb altijd geweten dat ik iets met dieren wilde doen waarmee ik mensen kon helpen. Het liefst met een doelgroep die tussen wal en schip valt. En waarom zou ik dat niet in Roemenië gaan doen? Na veel wikken en wegen heb ik in april afgelopen jaar besloten om de stap te zetten. De bedoeling is dat ik op het terrein van Timulazu een zorgboerderij ga opzetten waar de jongeren uit het project kunnen gaan werken. Waarom een zorgboerderij? Uit onderzoeken is gebleken dat dieren en jongeren met hechtingsproblemen goed samen gaan. Dieren zorgen voor structuur en regelmaat. Dieren

4 moeten altijd verzorgd worden, ook als je een dag geen zin hebt. Ze zijn afhankelijk van de jongeren en de ze leren de jongeren om verantwoordelijk te zijn en te zorgen. Naast deze punten is het belangrijkste dat dieren onvoorwaardelijke liefde geven. Zeker voor jongeren met hechtingsproblemen is dit uitermate belangrijk! Omdat ik nog tot februari naar school moet om mijn opleiding af te ronden zal ik volgend jaar april/mei naar Roemenië gaan verhuizen. Ik zal dan op het terrein van Timulazu gaan wonen in een van de appartementen en werken op de zorgboerderij. Tot die tijd zal ik de plannen voor de zorgboerderij gaan uitwerken. Ook voor de zorgboerderij is er financiering nodig en mensen die kunnen helpen met het opbouwen. Om ervoor te zorgen dat de boerderij niet alleen geld kost zal deze opgesteld worden voor publiek. Denk hierbij aan mensen/kinderen uit het dorp maar ook scholen en instellingen kunnen een educatief programma volgen op de zorgboerderij. Zo hopen we dat de zorgboerderij en stichting Timulazu in de toekomst zelfvoorzienend kan zijn. Tot die tijd hopen we en bidden we voor hulp uit Nederland. Felebarat De interkerkelijke Roemenië stichting Felebarat steunt Hongaarse en Roemeense mensen in Arad/Maylat door middel van voedselpakketten, financiële ondersteuning, medicijnen enz. Zij helpen met het opstarten van maatschappelijke projecten zoals een jongerencentrum. Ook geven zij persoonlijke aandacht aan de mensen in de dorpen voor sociale controle. Voor meer informatie over deze stichting, zie: Kleding voor een verre reis. Joanka Jongsma heeft voor haar vrijwilligers reis naar Ghana tweede hands kleding uitgezocht om daar te dragen en achter te laten. Het was een hele gezellige pas avond. Wilt u ook graag tweedehandse kleding kopen met een groep vriendinnen/vrienden door middel van een leuk gezellig gezamenlijk avondje? De avond wordt begeleid door een vrijwilliger en er wordt samen afgesproken waar het wordt gehouden. Mail naar vwroemenie@hotmail.com voor een afspraak. Zet in het vakje onderwerp Kleding avond. Potgrond We zijn nog niet door de potgrond heen, dus als u nog potgrond nodig heeft, kunt u dat bij ons bestellen. 1 zak potgrond kost 4,- en 3 zakken voor 10,-. Geef uw naam, adres en het aantal zakken door op vwroemenie@hotmail.com en het wordt bij u thuis afgeleverd. Of u belt Wilfred Eikelboom: Oproep 2 de hands goederen Om geld in te zamelen in Nederland willen wij tweede hands spullen gaan verkopen. Heb jij tweede hands spullen die geschikt is voor hergebruik, dan kun je deze spullen bij ons inleveren. Bel Wilfred Eikelboom:

5 Kleding actie Ook verzamelen wij tweede hands kleding die nog in goede staat is. Een aantal keren per jaar wordt er een verkoop gehouden, waar wij deze kleding tegen een leuke prijs verkopen. Al je tweede hands kleding, schoenen en accessoires kun je inleveren op de volgende plekken: Zwolle, Wilmke van der Kolk, Hollewandsweg 21, bel van te voren. Tel. Nr Wijhe, Lisanne van der Kolk, Wiederhorsten 35, tel. Nr Olst, Vincent Eikelboom, Ter Stegestraat 13, tel. Nr Laag Zuthem, Wilfred Eikelboom, Kolkweg 40, tel. Nr Heino, Frenske Ramaker, Maïsakker 13, tel. Nr Kringloop Wij zijn in Nederland nog steeds druk op zoek naar een geschikte locatie om een kringloop winkel te starten. Of voor zolang een opslagruimte om spullen op te slaan. Veel mensen willen ons helpen en bieden ons hun spullen aan, maar onze opslagruimte is nu te klein waardoor we niet veel meer kunnen aannemen. Terwijl wij juist geld willen genereren door tweedehandse spullen te verkopen. Dus kent u iemand die een schuur of andere ruimte beschikbaar wil stellen, gratis of voor heel weinig, laat het ons dan weten. Bel Wilfred Eikelboom: Vrijwilligers nodig! Zo als elke stichting kunnen ook wij niet zonder vrijwilligers. Wij zoeken vrijwilligers voor verschillende doelen en activiteiten. Als je het leuk vindt om vrijwilliger te worden, stuur ons een mail. Wij zullen je per mail een inschrijfformulier sturen. Let op: Als jij je opgeeft als vrijwilliger ben je niet verplicht om aan alle activiteiten deel te nemen. Er komt een oproep via de mail en per activiteit kun je aangeven of je mee wilt helpen. Heb je nog een leuke suggestie voor een actie laat het ons weten, alle ideeën zijn welkom. Voor vragen over al deze acties kun je altijd contact opnemen via de mail: vwroemenie@hotmail.com Doneren kunt u op bankrekeningnummer: , Regiobank te Heino, t.a.v. Stichting Timulazu Stichting Timulazu Stichting Timulazu is een stichting in Nederland die geld inzamelt voor kansarme jongvolwassenen in Roemenië. De bedoeling is om in Roemenië een camping te starten waar deze jongvolwassenen woon- en werkbegeleiding gaan krijgen. De naam van de stichting is afgeleid uit de twee startplaatsen van de stichting, namelijk Tirgu Mures in Roemenië en Laag Zuthem in Nederland. De doelgroep De doelgroep van onze stichting zijn Roemeense jongvolwassenen. Deze jongvolwassenen komen uit kindertehuizen en moeten nadat ze 18 zijn geworden het kindertehuis verlaten.

6 Deze jongvolwassenen zijn zeer laag geschoold en hebben daarom weinig kans zich staande te kunnen houden in de Roemeense maatschappij en eindigen daardoor vaak op straat zonder onderdak en inkomen, met alle consequenties van dien. Het project Om deze jongvolwassenen te helpen wil Evaline Pongrat van der Kolk een woon- en werkbegeleiding project opzetten. Dit project bestaat uit een tweejarig traject waaraan de jongvolwassenen mee kunnen doen tegen kost en inwoning. Het eerste jaar wordt geïnvesteerd in henzelf door middel van sociale vaardigheidstrainingen, training zelfstandig wonen, omgaan met financiën en solliciteren. Het tweede jaar is het doel om weer te integreren in de maatschappij. Dit door middel van extra cursussen, eventuele stages en begeleiding bij het zoeken naar woonruimte en een vaste baan Met vriendelijke groeten, Wilfred, Gijs, Willy, Lisanne en Wilmke Evalina, Misi en Rebecca

De stichting zonder naam heeft een naam, namelijk: (Deze naam is bedacht door Remco v. Munster)

De stichting zonder naam heeft een naam, namelijk: (Deze naam is bedacht door Remco v. Munster) De stichting zonder naam heeft een naam, namelijk: Jaargang 2012 nummer 1 (Deze naam is bedacht door Remco v. Munster) Stichting Timulazu bestaat nu officieel! 15 februari 2012 hebben de bestuursleden

Nadere informatie

Hallo allemaal, hierbij de nieuwsbrief van Stichting Timulazu met actuele ontwikkelingen en acties.

Hallo allemaal, hierbij de nieuwsbrief van Stichting Timulazu met actuele ontwikkelingen en acties. Jaargang 2014, nummer 1 Hallo allemaal, hierbij de nieuwsbrief van Stichting Timulazu met actuele ontwikkelingen en acties. Opening 30 april camping, project en kinderboerderij. Afgelopen meivakantie is

Nadere informatie

Hallo allemaal, Hierbij de nieuwsbrief van Stichting Timulazu met actuele ontwikkelingen en acties.

Hallo allemaal, Hierbij de nieuwsbrief van Stichting Timulazu met actuele ontwikkelingen en acties. Jaargang 2013, nummer 2 Hallo allemaal, Hierbij de nieuwsbrief van Stichting Timulazu met actuele ontwikkelingen en acties. Nieuwe Kringloop Wij mogen van blijdschap spreken dat we op wonderbaarlijke wijze

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem

Jaarverslag 2014. Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem Jaarverslag 2014 Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem Postadres: Kolkweg 2 8055PV Laag-Zuthem KVK nummer: 54701449 ANBI nummer: 851408060 Banknummer: NL80 RBRB 0850 0184 20 Redactie en

Nadere informatie

Het plan is opgesteld in het kader van de ANBI* regeling en zal jaarlijks worden geactualiseerd.

Het plan is opgesteld in het kader van de ANBI* regeling en zal jaarlijks worden geactualiseerd. Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan 2014 van de Stichting Timulazu. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en activiteiten van de Stichting en geeft verder inzicht in de werving en het beheer

Nadere informatie

Jaarverslag 2015. Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem. Website: www.timulazu.com Email: stichting@timulazu.com

Jaarverslag 2015. Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem. Website: www.timulazu.com Email: stichting@timulazu.com Jaarverslag 2015 Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem Website: www.timulazu.com Email: stichting@timulazu.com Postadres: Kolkweg 2 8055PV Laag-Zuthem KVK nummer: 54701449 ANBI nummer:

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Timulazu Nederland 2016

Jaarverslag Stichting Timulazu Nederland 2016 Jaarverslag Stichting Timulazu Nederland 2016 Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem Website: www.timulazu.com Email: stichting@timulazu.com Postadres: Kolkweg 2 8055PV Laag-Zuthem KVK nummer:

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Timulazu Nederland 2017

Jaarverslag Stichting Timulazu Nederland 2017 Jaarverslag Stichting Timulazu Nederland 2017 Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem Website: www.timulazu.com Email: stichting@timulazu.com Postadres: Kolkweg 2 8055PV Laag-Zuthem KVK nummer:

Nadere informatie

Het trainingsprogramma

Het trainingsprogramma Het trainingsprogramma Grondlegger van Timulazu Evaline Pongrat Van der Kolk woont sinds 2000 in Roemenië. Zij zag met lede ogen toe hoe jonge Roemenen op hun achttiende uit een kindertehuis of bijvoorbeeld

Nadere informatie

ROEMENIË SANMARGHITA. Periode: 8-22 juli 2017 en 29 juli 12 augustus 2017 Leeftijd deelnemers: 21+

ROEMENIË SANMARGHITA. Periode: 8-22 juli 2017 en 29 juli 12 augustus 2017 Leeftijd deelnemers: 21+ ROEMENIË SANMARGHITA Periode: 8-22 juli 2017 en 29 juli 12 augustus 2017 Leeftijd deelnemers: 21+ Roemenië Sanmarghita Klussen in een maatschappelijk integratieproject voor kansarme (Roma) jongeren Leeftijd:

Nadere informatie

ROEMENIË TIMULAZU. Periode: Nederlandse vrijwilligers kunnen flexibel terecht tussen: 15/04/2016 3/7/2016 en 15/9-31/10/2016

ROEMENIË TIMULAZU. Periode: Nederlandse vrijwilligers kunnen flexibel terecht tussen: 15/04/2016 3/7/2016 en 15/9-31/10/2016 ROEMENIË TIMULAZU Periode: Nederlandse vrijwilligers kunnen flexibel terecht tussen: 15/04/2016 3/7/2016 en 15/9-31/10/2016 Vaststaande periodes (open voor groepen internationale vrijwilligers) 17/07/2016

Nadere informatie

Jaarplan Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem. Website:

Jaarplan Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem. Website: Jaarplan 2018 Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem Website: www.timulazu.com Email: stichting@timulazu.com Postadres: Kolkweg 2 8055PV Laag-Zuthem KVK nummer: 54701449 ANBI nummer: 851408060

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het eerste jaarverslag van TOV te Tiel. Februari 2015 is stichting Jij bent TOV opgericht waardoor we dit jaar

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2017 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het derde jaarverslag van TOV te Tiel. Stichting jij bent TOV bestaat sinds Februari 2015. Dit is alweer het

Nadere informatie

Jaarplan Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem. Website:

Jaarplan Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem. Website: Jaarplan 2017 Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem Website: www.timulazu.com Email: stichting@timulazu.com Postadres: Kolkweg 2 8055PV Laag-Zuthem KVK nummer: 54701449 ANBI nummer: 851408060

Nadere informatie

Jaarverslag Kringloop 2016

Jaarverslag Kringloop 2016 Jaarverslag Kringloop 2016 Kringloop De Horst 1 8141BA Heino Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem Website: www.timulazu.com Email: stichting@timulazu.com Postadres: Kolkweg 2 8055PV Laag-Zuthem

Nadere informatie

Dakloos Apeldoorn Informatie voor spreekbeurt

Dakloos Apeldoorn Informatie voor spreekbeurt Dakloos Apeldoorn Informatie voor spreekbeurt (voor de bovenbouw) Hier willen we je op weg helpen bij het maken van een spreekbeurt. Je hebt ervoor gekozen om je spreekbeurt te houden over daklozen, of

Nadere informatie

Diverse stukjes Oproepjes: Te koop:

Diverse stukjes Oproepjes: Te koop: Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement 51 51 HOOFDSTUK 4 Te huur WOORDEN 1 1 Ik woon in een flat op de vierde.... a verdieping b appartement 2 Het is een rijtjeshuis met een grote woonkamer en drie.... a tuinen b slaapkamers 3 Mijn woonkamer

Nadere informatie

Jaarplan 2016. Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem. Website: www.timulazu.com Email: stichting@timulazu.com

Jaarplan 2016. Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem. Website: www.timulazu.com Email: stichting@timulazu.com Jaarplan 2016 Statutair gevestigd in Laag Zuthem Website: www.timulazu.com Email: stichting@timulazu.com Postadres: Kolkweg 2 8055PV Laag-Zuthem KVK nummer: 54701449 ANBI nummer: 851408060 Banknummer:

Nadere informatie

Maatschappelijke Stage

Maatschappelijke Stage Maatschappelijke Stage 2 Wat doe jij voor een ander? Tijdens de maatschappelijke stage zet je je in voor een ander en voor je omgeving. Je doet dat via vrijwilligerswerk. Je kunt op heel veel verschillende

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 6 Werk zoeken

Spreekopdrachten thema 6 Werk zoeken Spreekopdrachten thema 6 Werk zoeken Opdracht 1 bij 6.1 * Beantwoord de vragen. 1. Waar zoek je vacatures? In de krant, op internet of ergens anders? 2. Ga je naar het UWV WERKbedrijf? 3. Ga je naar een

Nadere informatie

Blikvanger Weekinfo Maandag 21 september 2015

Blikvanger Weekinfo Maandag 21 september 2015 Blikvanger Weekinfo Maandag 21 september 2015 BELANGRIJKE DATA Kleuter Giga Kangaroe dag Kleuter giga kangaroedag Start kinderpostzegel actie Schoolkamp groep6/7/8 Schoolreis kleuters Schoolkamp groep

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, PROGRAMMA 1 VOORWOORD Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, Nog eventjes wachten en dan kunnen we weer gaan beginnen aan de leukste week van het jaar: De Jeugd Vakantie Week!!! Dit jaar wordt de

Nadere informatie

NEDERLAND HELPT NEPAL KOM IN ACTIE!

NEDERLAND HELPT NEPAL KOM IN ACTIE! NEDERLAND HELPT NEPAL KOM IN ACTIE! NEPAL Nepal ligt in het werelddeel Azië en ligt tussen India en China. De oppervlakte van Nepal is 147.000 vierkante kilometer. Dat is vier keer groter dan Nederland.

Nadere informatie

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken.

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Weekschema maken Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Leer en oefen: Neem samen me de docent/assistent het fotoboek de

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Beste Sponsors en andere geïnteresseerden, Voor u ligt een nieuwe nieuwsbrief van Stichting Moz Kids met daarin veel informatie over wat er de afgelopen tijd in Mozambique en

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 3 April 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

STAGEBOEK 2014 VAN AFDELING..

STAGEBOEK 2014 VAN AFDELING.. STAGEBOEK 2014 VAN AFDELING.. Stageboek 2014 1 Gegevens Leerling Naam -------------------------------------------------------------------------------------- Adres Postcode Woonplaats Geboortedatum Telefoon

Nadere informatie

Verkiezingsprogramma. in eenvoudige taal

Verkiezingsprogramma. in eenvoudige taal Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Inhoudsopgave Voorwoord bladzijde 2 De Noordoostpolder bladzijde 4 Belangrijke punten bladzijde 6 Een eerlijke gemeente bladzijde 7 Goede zorg bladzijde 9 Rust op

Nadere informatie

Waarom dit boekje? Productiebedrijf. Kiezen. Grootmagazijn. Magazijn van een winkel. Ervaring

Waarom dit boekje? Productiebedrijf. Kiezen. Grootmagazijn. Magazijn van een winkel. Ervaring Waarom dit boekje? Tijdens je opleiding ga je op stage. Je kunt op veel plekken stage lopen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stage in de keuken of in een winkel. Of voor een stage in de bouw. Kiezen

Nadere informatie

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Het is zaterdag 11 mei 2013. De wekker loopt af om 03.00 uur. Oei, wat is het vroeg.

Nadere informatie

ACTIVITEIT 1 : Verhaaltje «Joris en de Ikkietikkietijd»

ACTIVITEIT 1 : Verhaaltje «Joris en de Ikkietikkietijd» INTRODUCTIE Waarom minder energie verbruiken? We hebben elke dag energie nodig om van alles en nog wat te kunnen doen; koken, onszelf warm houden, machines laten werken Die energie maken kan op heel veel

Nadere informatie

maandag 11 mei inleveren!

maandag 11 mei inleveren! maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING... Stageboek 2015 1 Gegevens Leerling Naam -------------------------------------------------------------------------------------- Adres Postcode Woonplaats

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 9, nummer 3

Nieuwsbrief Jaargang 9, nummer 3 Nieuwsbrief Jaargang 9, nummer 3 www.projectoekraine.nl Oosterweg 7, Kantens Tel. 0595-552424 KVK nr. 52514706 Rek. nr. NL56 RABO 0121477967 Inhoud Voorwoord Projecten 2018 Acties 2018 Financiën Voorwoord

Nadere informatie

Studielessen voor kinderen van 4-7 jaar

Studielessen voor kinderen van 4-7 jaar NAAM Studielessen voor kinderen van 4-7 jaar voorjaar 2005 Geschreven door Beryl Voorhoeve en opgemaakt door Judith Maarsen Geschreven voor kleine studiegroepen in de levend Evangelie Gemeente Gebruikte

Nadere informatie

I. Bijlage: Statistiek algemene enquête 3. Wat is uw gezinssamenstelling?

I. Bijlage: Statistiek algemene enquête 3. Wat is uw gezinssamenstelling? I. Bijlage: Statistiek algemene enquête 3. Wat is uw gezinssamenstelling? Gezinssamenstelling 2 Volwassenen 59 42,4 2 Volwassenen + meer dan 1 kind 40 28,8 1 Volwassene 20 14,4 2 Volwassenen + 1 kind 8

Nadere informatie

Jaarverslag stichting ROKI

Jaarverslag stichting ROKI Jaarverslag stichting ROKI 2017 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Stichting ROKI... 3 Visie van de stichting... 3 Bestuur... 3 Het jaar 2017... 4 Voorlichting... 4 www.roki.nl... 4 Public Relations... 4 Presentatie...

Nadere informatie

Blikvanger Weekinfo Maandag 14 september 2015

Blikvanger Weekinfo Maandag 14 september 2015 Blikvanger Weekinfo Maandag 14 september 2015 BELANGRIJKE DATA Informatieavond Informatie avond Bibliotheek bezoek Kleuter giga kangaroedag Schoolkamp groep6/7/8 Schoolreis kleuters Schoolkamp groep 3/4/5

Nadere informatie

Lezen, bidden, zingen

Lezen, bidden, zingen Uitleg initiatief De Genadebank Spakenburg Lezen, bidden, zingen Jesaja 58: 6-7 Is het niet: je brood delen met de hongerige, onderdak bieden aan armen zonder huis, iemand kleden die naakt rondloopt, je

Nadere informatie

Nieuwsflits maart 2014

Nieuwsflits maart 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nieuwsflits maart 2014 U of jij bent het vast wel een tegengekomen: een geluksarmbandje, een amulet onder de autospiegel, geluksvoetbalschoen of een geluksshirt. Dingen waarop

Nadere informatie

Programmaboekje Zeil- 4 -daagse 2012 Z.V. Canisius. Dit boekje is van:.. Mijn 1e Instructeur is:.. Mijn 2e Instructeur is:..

Programmaboekje Zeil- 4 -daagse 2012 Z.V. Canisius. Dit boekje is van:.. Mijn 1e Instructeur is:.. Mijn 2e Instructeur is:.. Dit boekje is van:.. Mijn 1e Instructeur is:.. Mijn 2e Instructeur is:.. Nijmegen, Maart 2012 Hallo allemaal, Na een lange poos wachten, is het eindelijk weer tijd voor de Zeil-4- daagse! Ook dit jaar

Nadere informatie

Verslag goederen delen 2012/2013

Verslag goederen delen 2012/2013 Verslag goederen delen 2012/2013 Afgelopen jaar heb ik van uw stichting een vracht met hulpgoederen mogen ontvangen. Hierbij een verslag van het uitdelen en hartelijke dank namens de ontvangers. Het leven

Nadere informatie

Nieuwsbrief Najaar 2017 Centrum Havenstraat 5

Nieuwsbrief Najaar 2017 Centrum Havenstraat 5 Nieuwsbrief Najaar 2017 Centrum Havenstraat 5 Er zijn weer allerlei leuke activiteiten aan de Havenstraat 5 te Oostwold In deze nieuwsbrief vind je een weergave van activiteiten, zoals bijvoorbeeld Rock

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Lieve familie, vrienden en bekenden,

Lieve familie, vrienden en bekenden, Lieve familie, vrienden en bekenden, Hoogste tijd voor wat nieuws uit Oneşti. De tijd gaat zo vlug voorbij, de feestdagen en de jaarwisseling lijken nog maar net achter ons te liggen, maar toch is het

Nadere informatie

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 In deze nieuwsbrief o.a.: Bingo-avond groepen 4 t/m 8 Bij Weet u dat informatie over kledinginzameling (Reshare) en rapport/portfolio Nog een paar kinderen gezocht voor de schoolzwemkampioenschappen!

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4.

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4. NIEUWSBRIEF Nummer 48, 06 april 2019 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4 Van het bestuur Het einde van het seizoen is

Nadere informatie

maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING...

maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING... maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING... 1 Gegevens leerling Naam Adres Postcode Woonplaats Geboortedatum Telefoon Afdeling/leerweg Gegevens school Naam Schoolbegeleider Adres Plaats Telefoon

Nadere informatie

OPDRACHT BOVENBOUWERS.NL

OPDRACHT BOVENBOUWERS.NL en geloven met allemaal hun eigen feesten. Maar ook in Nederland hebben we onze eigen feesten. Hier ga jij een PowerPoint over maken. Kies voor je PowerPoint minimaal 3 typisch Nederlandse feesten, hierbij

Nadere informatie

Jaarverslag. stichting ROKI. Jaarverslag St. ROKI 2015

Jaarverslag. stichting ROKI. Jaarverslag St. ROKI 2015 Jaarverslag 2015 stichting ROKI Inhoudsopgave Inleiding... 3 Stichting ROKI... 3 Visie van de stichting... 3 Bestuur... 3 Het jaar 2015... 4 Voorlichting... 4 www.roki.nl... 4 Public Relations... 4 Activiteiten:...

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Waar zijn we naar op zoek: Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om in de bediening te werken.

Waar zijn we naar op zoek: Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om in de bediening te werken. Het Bruisnest is een ontwikkelingsplaats waar mensen zijn of haar kwaliteiten en talenten kan inzetten om zo te groeien naar een plek in de maatschappij. Wil je meer weten ga naar onze website, www.hetbruisnest.nl

Nadere informatie

Hoe zit het met de woningbouw? Starters worden bijna gedwongen om te zoeken naar woonruimte buiten ons dorp en de vergrijzing neemt toe.

Hoe zit het met de woningbouw? Starters worden bijna gedwongen om te zoeken naar woonruimte buiten ons dorp en de vergrijzing neemt toe. Beste dorpsgenoten, Uw mening telt!!! U wilt uw dorp leefbaar houden, wij ook! Daarom zijn wij op zoek naar uw mening, tips en adviezen. Hoe zit het met de woningbouw? Starters worden bijna gedwongen om

Nadere informatie

Welkom 1. - Hallo! - Oek - Museum - Kwartet. Hallo! Ik ben Oek.

Welkom 1. - Hallo! - Oek - Museum - Kwartet. Hallo! Ik ben Oek. Welkom 1. - Hallo! - Oek - Museum - Kwartet Hallo! Ik ben Oek. Welkom 1. - Hallo! - Oek - Museum - Kwartet Op deze kaarten kun je plaatjes vinden van mijn wereld. De wereld van Oek Welkom 1. - Hallo! -

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen Buurtvereniging t Kraaiennest AY. Kuiperstraat 15 1782 XA Den Helder Telefoon: 0223-623693 Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Jevak 2017 28 augustus t/m 1 september Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda: Meester Dirk-Jan 40 jaar in het onderwijs! Uitnodiging. Voetpad. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda: Meester Dirk-Jan 40 jaar in het onderwijs! Uitnodiging. Voetpad. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 2, 2014-2015 2 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy? Agenda:

Nadere informatie

5 T/M 9 AUGUSTUS 2013

5 T/M 9 AUGUSTUS 2013 Kindervakantiewerk 2013 5 T/M 9 AUGUSTUS 2013 WWW.KVW-AFFERDEN.NL []\ ;lkjhgfdsazxcvbnm,./=-012 34567890-=qwertyuiop[]\asdfghjkl; zxcvbnm,./1234567890-=qwertyuiop 987654321qwertyuiop[]\ ;lkjhgfdsacvb Bestuur

Nadere informatie

Jeugd Vakantie Week t/m 16 augustus. Ridders en Jonkvrouwen

Jeugd Vakantie Week t/m 16 augustus. Ridders en Jonkvrouwen Jeugd Vakantie Week 2019 12 t/m 16 augustus Ridders en Jonkvrouwen 1 Inleiding Beste Jongens, Meisjes en ouders/verzorgers, Nog eventjes wachten en dan kunnen we weer gaan beginnen aan de leukste week

Nadere informatie

Sauwerd, februari 2015

Sauwerd, februari 2015 Sauwerd, februari 2015 Van de directeur Op je kop in de prullenbak! Drie weken lang heeft de container van de actie recycleplan op ons schoolplein gestaan. En wat werd er flink gesjouwd met oude elektrische

Nadere informatie

Betreft: Uitnodiging Jeugdvoetbalkamp 9 t/m 11 juni 2017

Betreft: Uitnodiging Jeugdvoetbalkamp 9 t/m 11 juni 2017 v.v. Uchta Sportpark De Hoeken Keizerstraat 102 4053 HK IJzendoorn ( 0344-642151 : www.uchta.nl Betreft: Uitnodiging Jeugdvoetbalkamp 9 t/m 11 juni 2017 IJzendoorn, 11 april 2017 Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

FLEUR, GEWOON ANDERS Mijn zusje dialyseert thuis

FLEUR, GEWOON ANDERS Mijn zusje dialyseert thuis FLEUR, GEWOON ANDERS Mijn zusje dialyseert thuis Onder ouders verstaan wij ook verzorger(s), pleeg- of adoptieouder(s) U kunt wijzigingen of aanvullingen op deze informatie doorgeven per E-mail: patienteninformatiewkz@umcutrecht.nl

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Open ochtend We zijn blij dat weer veel mensen onze school hebben gevonden en een kijkje kwamen nemen. Ook de voorlichtingsavond is goed bezocht. Het is belangrijk dat leerlingen op tijd worden aangemeld,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013.

Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013. Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013. Beste Vrienden van de stichting, Nog een paar weken en dan is het zover, dan staat ons tweede event voor de deur. Let op zoals eerder vernoemd is de datum gewijzigd

Nadere informatie

21, 22, 23 en 24 Juli 2019

21, 22, 23 en 24 Juli 2019 21, 22, 23 en 24 Juli 2019 Adverteerders bedankt Dankzij jullie bijdrage hebben wij dit boekje tot stand kunnen brengen Algemene informatie: 1. De kosten zijn 20, - per kind voor de hele week. Dit bedrag

Nadere informatie

Een leuke en leerzame tijd in week 3 en week 4 van de zomervakantie.

Een leuke en leerzame tijd in week 3 en week 4 van de zomervakantie. Een leuke en leerzame tijd in week 3 en week 4 van de zomervakantie. Meneer Johan Juffrouw Anneke Meneer Frank Juffrouw Jet Telefoonnummer : 06-26564117 ~ 1 ~ Eindelijk is het dan bijna zo ver... Nog 17

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 7 Werken

Spreekopdrachten thema 7 Werken Spreekopdrachten thema 7 Werken Opdracht 2 bij 7.2 ** Knip de volgende pagina door. Je bent leidinggevende in een restaurant. Vandaag is de eerste werkdag van een nieuwe werknemer. Leg uit wat hij moet

Nadere informatie

Maandag 20 t/m 23 augustus of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen

Maandag 20 t/m 23 augustus of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen P a g i n a 1 Maandag 20 t/m 23 augustus 2018 3 of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen Kivada.dehuet@gmail.com https://www.facebook.com/kivada.dehuet

Nadere informatie

Directeur/bestuurder Peter Meijs aan het woord. Nieuwe leidinggevenden bij SDW stellen zich voor

Directeur/bestuurder Peter Meijs aan het woord. Nieuwe leidinggevenden bij SDW stellen zich voor SDWNIEUWS Informatie voor cliënten, ouders en cliëntvertegenwoordigers oktober 2010 BELANGRIJKE Informatie voor jou, lees dit blad goed! Directeur/bestuurder Peter Meijs aan het woord > Lees verder op

Nadere informatie

BIJTEN Protocol Kinderdagverblijf Meneer Koekepeer Januari 2019

BIJTEN Protocol Kinderdagverblijf Meneer Koekepeer Januari 2019 BIJTEN Protocol Kinderdagverblijf Meneer Koekepeer Januari 2019 Inhoudsopgave Inleiding... 2 1. Ontwikkeling van het geweten... 2 2. Hoe handelen wij als een kindje gebeten wordt... 3 3. De gevolgen voor

Nadere informatie

Even voorstellen. Het project Bakery School Sri Lanka

Even voorstellen. Het project Bakery School Sri Lanka Bakery School Sri Lanka Project plan 2015 2016 Even voorstellen PURE! zet zich in om een blijvende bijdrage te leveren aan de zelfredzaamheid van en de kansen voor kinderen, jongeren en moeders in Azië.

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

Inhoudsopgave...2. Voorwoord...3. Inleiding...3. Hoofdstukken...4. 1. Wat is een verpleeghuis?...4. 2. De geschiedenis van het verpleeghuis...

Inhoudsopgave...2. Voorwoord...3. Inleiding...3. Hoofdstukken...4. 1. Wat is een verpleeghuis?...4. 2. De geschiedenis van het verpleeghuis... Naam: School: Groep: 8 Laurens Tap De Trinoom Datum: 10 december 2012 Hoofdstuk: Inhoudsopgave Pagina 1 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave...2 Voorwoord...3 Inleiding...3 Hoofdstukken...4 1. Wat is een verpleeghuis?...4

Nadere informatie

Les 3 Samenvatten Leestekst: Verhuizen. 2. Vraag: "Kan iemand mij vertellen welke vraag we onszelf moesten stellen om te kunnen samenvatten?

Les 3 Samenvatten Leestekst: Verhuizen. 2. Vraag: Kan iemand mij vertellen welke vraag we onszelf moesten stellen om te kunnen samenvatten? Les 3 Samenvatten Leestekst: Verhuizen "Welkom:..." Introductiefase: 1. "Vandaag gaan we weer samenvatten." 2. Vraag: "Kan iemand mij vertellen welke vraag we onszelf moesten stellen om te kunnen samenvatten?"

Nadere informatie

FLEUR, GEWOON ANDERS Mijn zusje dialyseert thuis

FLEUR, GEWOON ANDERS Mijn zusje dialyseert thuis Wilhelmina Kinderziekenhuis FLEUR, GEWOON ANDERS Mijn zusje dialyseert thuis Wat staat er in deze folder Inleiding 2 Waarom dit boekje 2 Hoe zit dit boekje in elkaar 3 Onder ouders verstaan wij ook verzorger(s),

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum donderdag 30 mei 2013 Jaargang 7, nummer 1 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode Nieuws vanuit de stichting Om iedereen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2017 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis De Bron De eerste week zit erop! Een beetje spannend was het wel: een nieuw gebouw, vier trappen op, een nieuw lokaal en voor sommige kleuters ook nieuwe kinderen

Nadere informatie

Kinderen van de Heerdstee

Kinderen van de Heerdstee 25 september 2014 Kinderen van de Heerdstee Het schooljaar is al weer 6 weken oud, zo snel gaat de tijd. Zoals altijd wordt er op onze school veel aandacht besteed aan kinderkunst en het is dan ook elke

Nadere informatie

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn 18 september extra vrije dag leerlingen 21 en 23 september kennismakingsgesprekken 29 september schoolfotograaf (de gymlessen gaan deze dag niet door) 13 oktober M.R. vergadering 14 oktober leerlingen

Nadere informatie

klasniveau Het verhaal Tekening 1 Tekening 4 Tekening 5 Tekening 2 Tekening 6 Tekening 3

klasniveau Het verhaal Tekening 1 Tekening 4 Tekening 5 Tekening 2 Tekening 6 Tekening 3 THEMA ENERGIE > Kleuter & Eerste graad > Lessuggesties en activiteiten 2. 1. Lessuggesties Leon en de ikkietikkietijd en activiteiten op klasniveau Het verhaal Tekening 1 Hallo iedereen ik ben Leon. Ik

Nadere informatie

Heet jullie van harte welkom, Op het 12e timmerdorp van Hoevelaken. Dit jaar gehouden op: Maandag 10 en dinsdag 11 juli 2017

Heet jullie van harte welkom, Op het 12e timmerdorp van Hoevelaken. Dit jaar gehouden op: Maandag 10 en dinsdag 11 juli 2017 Timmerdorp Hoevelaken is een initiatief van: Kinderopvang: Lionsclub Hoevelaken De Stichting Timmerdorp Hoevelaken: Petra Koudstaal (voorzitter) (dagelijkse leiding) Saskia Turk (dagelijkse leiding) Dennis

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Februari 2017

Agenda Het Korennieuws Februari 2017 Agenda 2017 Het Korennieuws Februari 2017 Donderdag 26 Januari 20.00 Kaarten Vrijdag 27 Januari 18.30 Discozwemmen Donderdag 09 Februari 20.00 Kaarten Maandag 13 Februari 20.30 Kienen Vrijdag 17 Februari

Nadere informatie

UW AANKOPEN BIJ. Tijdens de actiemarkt is er een pinapparaat aanwezig, waarbij u voor alle kramen kunt betalen met pin.

UW AANKOPEN BIJ. Tijdens de actiemarkt is er een pinapparaat aanwezig, waarbij u voor alle kramen kunt betalen met pin. UW AANKOPEN BIJ Sinds kort staat er op onze site een reclame van Bol.com, en niet zonder reden. Als u een bestelling bij bol.com doet via onze site, dan krijgen wij tot 8% provisie over uw aankopen. Het

Nadere informatie

WENST U EEN GELUKKIG EN GEZOND GRAAF FLORIS V. Januari 2016. Colofon Redactie: Jeffrey Faas. Lees meer over...

WENST U EEN GELUKKIG EN GEZOND GRAAF FLORIS V. Januari 2016. Colofon Redactie: Jeffrey Faas. Lees meer over... Januari 2016 Colofon Redactie: Jeffrey Faas Volgende deadline: 5 MAART Kopij aanleveren: florisbode@graafflorisv.nl GRAAF FLORIS V WENST U EEN GELUKKIG Lees meer over... Florisbode Deadlines Bevers - Kom

Nadere informatie

WIST-JE-DATJES NOVEMBER

WIST-JE-DATJES NOVEMBER WIST-JE-DATJES NOVEMBER - Wist je dat oktober ook wel eens de wijnmaand wordt genoemd? - Wist je dat oktober al langer dan 2000 jaar bestaat? - Wist je dat Halloween op 31 oktober valt? - Wist je dat Halloween

Nadere informatie

Amazing Children. Jaarverslag 2014

Amazing Children. Jaarverslag 2014 Amazing Children Jaarverslag 2014 18 januari 2015 INLEIDING Het vierde jaarverslag van de Stichting Amazing Children. Dit jaar hebben we wederom twee prachtige projecten gesteund: Annick en Arianne gingen

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

HANDLEIDING SPONSORWERVING Media Markt Tour 2017

HANDLEIDING SPONSORWERVING Media Markt Tour 2017 HANDLEIDING SPONSORWERVING Media Markt Tour 2017 1 Inhoud 1. Aan de slag!...3 2. Stappenplan...3 3. Extra tips voor publiciteit...5 4. Jij & je enthousiasme...5 5. Succes!...6 2 1. Aan de slag! Geweldig

Nadere informatie

www.kindereninnood.nl

www.kindereninnood.nl www.kindereninnood.nl Goederen voor een ziekenhuis in Cluj-Napoca (Roemenië) Stichting Kinderen in Nood voerde actie om goederen te verzamelen voor een reumatologisch ziekenhuis in de Roemeense plaats

Nadere informatie

Praktische tips. Voor in je winkel

Praktische tips. Voor in je winkel Praktische tips Voor in je winkel Nieuwe klanten Nieuwe klanten Trek er op uit Binnen blijven, wachten op klanten is geen goed idee. Werk je samen met een team? Stuur één of enkele medewerkers de straat

Nadere informatie

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door Bouwdorp Sint pancras Thema: Sint pancras! Herfstvakantie!! Maandag 17 t/m donderdag 20 oktober 2016 Dit boekje is geprint door www.copycentre.nl Bouwdorp Sint Pancras 2016 Hallo jongens en meisjes! De

Nadere informatie

De Zwaluwen Piraten 2016

De Zwaluwen Piraten 2016 De Zwaluwen Piraten 2016 4-7 mei 2015 Inhoudsopgave - Voorwoord - Belangrijke mededelingen voor de ouders - De kampregels - Wat moet ik meenemen Voorwoord Woensdag 4 mei start alweer het 34 e jeugdkamp

Nadere informatie

Hallo en welkom in De Steiger

Hallo en welkom in De Steiger Hallo en welkom in De Steiger Hier komen kindjes voor kort of wat langer wonen. Sommige gaan in de weekends en vakanties naar huis, anderen blijven ook die dagen in De Steiger. Dit hangt van kind tot kind

Nadere informatie

Participatie & vrijwilligerswerk

Participatie & vrijwilligerswerk Participatie & vrijwilligerswerk Doe mee! 1 Participatieplaats: wennen aan werk MENES: zet ideeën van jongeren om in daden Jongeren 12 23 jaar We willen graag in gesprek met jongeren die een positieve

Nadere informatie