Beste ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van de maand mei.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van de maand mei."

Transcriptie

1 Brief Met Schoolnieuws Mei 2016 Aan t Verlaat XZ Delft Tel bernadettemaria@laurentiusstichting.nl Directie: Aanspreekpunt adres: J.H.J. Zuydgeest D.M. v.d. Helm-Wilmer Ilse van der Kraaij ouderraad@bernadettemariaschool.nl In deze nieuwsbrief: - Ouderbrief Trefwoord - Jeugdavondvierdaagse - Vakantierooster Verschillende belangrijke data om te onthouden De volgende nieuwsbrief verschijnt op vrijdag 3 juni Kopij aanleveren bij J. Zuydgeest via bernadettemaria@laurentiusstichting.nl Data om te onthouden Datum Activiteit, Bijzonderheden,(aanmelden: ) Tijd 23 mei Medezeggenschapsraadvergadering. Agenda en notulen kunt u vinden op de website. 1 juni Peuterochtend van u 10 juni De schoolfotograaf komt op school. Als u wilt dat er foto s gemaakt worden van uw kinderen samen, dan moet u bijgevoegd strookje op school bij de leerkracht van uw oudste kind inleveren. 30 mei De avondvierdaagse. t/m 3 juni 22 juni Sportdag voor de kleutergroepen in en rondom de school. Voor de overige groepen op Sportpark Brasserskade. Voor ouders Alle groepen Alle groepen Alle groepen Beste ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van de maand mei. Terugblik vorige maand De afgelopen weken hebben we tal van activiteiten gehad. Onder andere ons project rondom Cultuurhelden en natuurlijk de Koningsspelen. In de schoolkrant die voor de vakantie is meegegaan, hebt u daar het nodige over kunnen lezen. In Jaargroep 8 hebben de kinderen de Cito-eindtoets gemaakt. We zijn erg benieuwd naar de resultaten en of de kinderen hun ambities hebben waargemaakt.

2 Vooruitblik komende maand In de komende maand staan weer activiteiten gepland die specifiek voor de diverse jaargroepen zijn. Bij Nieuws uit de Groepen kunt u daar het nodige over lezen. Verder vindt de jeugdavondvierdaagse weer plaats. Noteert u de datum voor de sportdag alvast in uw agenda. We kunnen uw hulp weer heel goed gebruiken. Met vriendelijke groeten, J. Zuydgeest (directeur) Mededelingen team en de ouder- en medezeggenschapsraad Van harte gefeliciteerd Een aantal ouders heeft het al gehoord, maar wellicht nog niet iedereen. Juffrouw Marieke is bevallen van een gezonde jongen Pim genaamd. Juffrouw Suzan heeft een schattige dochter die de naam van Soof heeft gekregen en juffrouw Judith kreeg op Moederdag een mooie jongen die de naam Sven zal dragen. Allen van harte gefeliciteerd! Vakantierooster schooljaar Vakantie Periode van Periode tot Zomervakantie vrijdag vrijdag Herfstvakantie maandag vrijdag Kerstvakantie maandag vrijdag Voorjaarsvakantie maandag vrijdag Paasweekeinde vrijdag maandag Meivakantie incl. Koningsdag maandag vrijdag Hemelvaartvakantie donderdag vrijdag Pinksterweekeinde maandag Zomervakantie maandag vrijdag Studiedagen Vrijdag Dit vakantierooster is vastgesteld voor het gewest Haaglanden. De vakanties en weekendjes weg zouden voor kinderen van 5 jaar en ouder moeten worden gepland in bovenstaande periodes. De directie heeft niet de bevoegdheid om verlof te verlenen voor extra vakantiedagen. Uitzondering hierop zijn verlofdagen in verband met familieomstandigheden, zoals jubilea, huwelijk, begrafenis, etc. Wij verzoeken u dit wel schriftelijk aan te vragen, ook als uw kind nog niet leerplichtig is. Formulieren om extra verlof aan te vragen bij de leerplichtambtenaar van de gemeente, zijn op school verkrijgbaar. Rekeningen overblijf. In week 17 zijn de rekeningen voor de tussenschoolse opvang(overblijf) uitgedeeld. Zorgt u ervoor dat deze op tijd betaald wordt? Daarmee voorkomt u onnodige extra administratiekosten. Aanmaningen verhoogd met administratiekosten worden eind week 21 verstuurd. Uitslag enquête Tijdens de ouderavonden in maart hebben de ouders de gelegenheid gehad om een enquêteformulier in te vullen. In deze enquête werd gevraagd, welk thema de ouders op de jaarvergadering besproken wilden hebben. Hierbij het resultaat. Van de 197 ouders/verzorgers heeft 48% de OR enquête ingevuld. Meerdere antwoorden waren mogelijk (max 3) Van deze ouders heeft 43% alleen een kind in de onderbouw; 32% alleen een kind in de bovenbouw en 25% een kind zowel in de onder- als in de bovenbouw. De ouders met alleen een kind in de onderbouw kozen voor de volgende onderwerpen: Pesten: 36% Leermethode: 22%

3 Internet/social media: 11% Huiswerk: 11% Cito: 7% Voeding:6% Dyslexie: 5% Sexuele voorlichting: 2% De ouders met alleen een kind in de bovenbouw kozen voor de volgende onderwerpen: Pesten: 23% Internet/social media: 23% Huiswerk: 15% Cito: 12% Sexuele voorlichting: 9% Leermethode: 7% Voeding:5% Dyslexie: 5% Hoe vraag ik de Delft Pas aan: 1% De ouders met een kind zowel in de onder- als in de bovenbouw kozen voor de volgende onderwerpen: Pesten: 31% Internet/social media: 22% Cito: 16% Leermethode: 10% Sexuele voorlichting: 8% Anders: 8% Dyslexie: 4% Voeding: 2% Het gemiddelde van de 3 groepen is: Pesten: 31% Internet/social media: 17% Leermethode: 14% Cito: 10% Huiswerk: 10% Sexuele voorlichting: 6% Dyslexie: 5% Voeding: 5% Anders: 2% -codeweek.nl leren programma -computer internet gebruik op school -probleemgestuurd onderwijs/project onderwijs -hoe ga je om met gamen/gebruik ipad ed. In de laatst gehouden ouderraad vergadering is besloten dat het thema voor de jaarvergadering die op donderdag 3 november gehouden wordt, het thema pesten gecombineerd met social media en leermethoden zal worden. Nieuws uit de groepen Nieuws van de kleutergroepen: De komende weken werken we met het thema: communicatie, zoals telefoon, post en uiteraard horen de moderne communicatiemiddelen daar bij. Kennismaking van de oudste kleuters met groep 3: alle oudste kleuters in de ochtend op bezoek in groep 3. Groep KA gaat op 24 mei; groep KB op 31 mei, en groep KC op 7 juni. Leskist Vlinders. In de komende weken is de leskist Vlinders in de Kleutergroepen aanwezig.

4 Alvast wat data van de maand juni: Op 10 juni komt de schoolfotograaf We gaan naar de Papaver, op 13 juni KA, 14 juni KB 16 juni KC. Dit is s middags, houdt u er alvast rekening mee met eventuele afspraken. Op 22 juni hebben we een sportdag. Op 29 juni is het afscheid van de oudste kleuters, van 18 tot 19 uur. Uiteraard krijgt u hier nog een aparte uitnodiging voor. Alle ouders die geholpen hebben met de schoonmaakavond: hartelijk bedankt voor het helpen. Jaargroep 7 Maandag 6 juni van praktisch verkeersexamen. Wilt u de strookjes met toestemming voor deelname zo spoedig mogelijk inleveren. Ouders die willen helpen kunnen dit aangeven bij de leerkracht. Woensdag 8 juni van een museumles 'Op zoek naar de sporen van Vermeer'. Deze museumles vindt plaats in de binnenstad van Delft én Museum Prinsenhof Delft en is onderdeel van het KUNSTklik programma. Donderdag 9 juni gaan we in de middag naar de papaver voor een excursie Sloot. De kinderen moeten op de fiets naar school komen. Op donderdag 16 juni heeft de groep weer een excursie: Bijen. Ook deze is s middags. Kunst- en Cultuuractiviteiten Alle groepen Na de meivakantie hebben alle groepen op donderdag dansles van juf Simone in de speelzaal. Trefwoord Voor de levensbeschouwelijke vorming van uw kinderen gebruiken we op school de methode Trefwoord. Iedere dag kijken we naar een (digitale) kalenderplaat met daarop een tekening, foto, puzzel of tekst. De (Bijbel-)verhalen, gedichten, gebeden en liederen die daarbij horen, staan in de handleiding voor de leerkracht. Zo stelt Trefwoord verschillende thema s uit de leefwereld van de kinderen en uit de Bijbel aan de orde. In de vierde aflevering van 25 april tot en met 22 juli 2016 zijn dat de volgende thema s: Neem de tijd (week 17 t/m 20) Inhoud: Tijd benutten of verdoen, tijd rekken of verhaasten, tijd nemen om te werken, te lummelen of te feesten. Bijbel: Prediker (Prediker); Hemelvaart (Handelingen 4, 1-14); Pinksteren (Handelingen 2, 1-24) Spreken is zilver (week 21 t/m 23) Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Bijbel: Ester (Ester) Nieuws uit de Ursulaparochie Voor nieuws over vieringen kijk op bovenstaande website.

5 Overige Nieuwsberichten Uitnodiging Het hele zwembad alléén voor jouw school!!!! Voor alle leerlingen van groep 5, 6,7 en 8 van de Bernadette Mariaschool Vrijdag 20 mei a.s. van uur Lekker zwemmen met al je vrienden en vriendinnen van school! Met gebruik van al het spelmateriaal, waaronder banden, vlotten, de loopbrug en super gezellige muziek! Tarief: 5,00 p.p. Jij komt toch ook? (minimaal in bezit van een A diploma) Zwem- en Squashcentrum Delft, Clara van Sparwoudestraat 2, 2612 SP Delft Avondvierdaagse In de maand juni wordt, zoals elk jaar, de avondvierdaagse georganiseerd. Iedereen van onze school kan meedoen aan deze wandeltocht. De vierdaagse wordt dit jaar gehouden in de week van 8 tot en met 12 juni. Er zijn 5 avonden waarop gelopen kan worden. In overleg met de ouderraad lopen wij op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Het startpunt is elke keer in een andere wijk: De BMS loopt op de volgende dagen: 30 mei : Basisschool Het Galjoen, Achterdijkshoorn 7, Den Hoorn 31 mei: Bernadette Mariaschool, Aan 't Verlaat 30, Delft 2 juni : vv SEP, sportpark Tanthof Zuid, Delft 3 juni : Speeltuinvereniging De Bomenwijk, Beukenlaan 1, Delft Er wordt van maandag tot en met donderdag verzameld om uur bij de blauw-gele vlag van de BMS. Op vrijdag is de verzameltijd afhankelijk van het startnummer (Dit wordt later bekend gemaakt. Iedere ouder is verantwoordelijk voor zijn eigen kind. We gaan ervan uit dat u zelf meeloopt, of uw kind toevertrouwt aan een andere door u uitgekozen ouder. De kinderen blijven bij deze ouders lopen. Iedereen die zich aanmeldt om met de school mee te lopen, zal zich aan de volgende afspraken moeten houden: - vriendjes en vriendinnetjes van andere scholen lopen bij hun eigen school en niet bij onze school; - men volgt de aangewezen route, dus niet dwars door tuinen en plantsoenen; - afval wordt in de daarvoor bestemde afvalemmers gedeponeerd. Als men zich niet aan bovengenoemde afspraken kan houden, is het beter om afzonderlijk in te schrijven en individueel mee te doen. Tot en met 20 mei kan er worden ingeschreven door middel van een enveloppe met de naam van het kind erop. Op de enveloppe staat ook aangegeven voor de hoeveelste keer het kind meeloopt. In de enveloppe zit het inschrijfgeld van 6,00. Tijdens de tocht hebben we ouders nodig die op een vast punt willen staan en behulpzaam willen zijn bij het uitdelen van limonade en een versnapering. U kunt zich opgeven bij de ouderraad. Namens de kinderen en leden van de ouderraad alvast hartelijk bedankt! Het

6 thema van dit jaar is Ik hou van Holland Dit is het thema voor de laatste avond. Het leukste en origineelste idee kan een prijs winnen. Strookjes Schoolfotograaf Vul hieronder de namen van de kinderen in en de groepen waarin uw kinderen zitten. Alleen wanneer u dit strookje heeft ingeleverd, kunnen we zorgen dat er een broertjes/zusjes foto wordt gemaakt!

Beste ouders, Brief. Met. Schoolnieuws. Februari 2019

Beste ouders, Brief. Met. Schoolnieuws. Februari 2019 Brief Met Schoolnieuws Februari 2019 Aan t Verlaat 30 2612 XZ Delft Tel. 015-2134617 e-mail: bernadettemaria@laurentiusstichting.nl www.bernadettemariaschool.nl Directie: Aanspreekpunt Emailadres: J.H.J.

Nadere informatie

Kaart in actie Sponsorloop

Kaart in actie Sponsorloop Nieuwsbrief mei 2016 Onderwijs In een eerder schrijven heeft u kunnen lezen dat de directie van de Ichthusschool heeft besloten om het 5-gelijke schooldagenmodel per 1 augustus 2016 in te voeren. Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

abcdefg Nieuwsbrief 9 14 maart 2017

abcdefg Nieuwsbrief 9 14 maart 2017 abcdefg Nieuwsbrief 9 14 maart 2017 lgemeen nieuws Rode loper Volgende week is het de School!Week in het openbaar onderwijs Het motto voor deze campagneweek is Ik ben welkom! Daarom leggen alle Librijn

Nadere informatie

Commissie OR: De commissie voor de avondvierdaagse moet bestaan uit minstens twee leden van de ouderraad.

Commissie OR: De commissie voor de avondvierdaagse moet bestaan uit minstens twee leden van de ouderraad. Draaiboek van de avondvierdaagse 2015: 8 t/m 12 juni Commissie OR: De commissie voor de avondvierdaagse moet bestaan uit minstens twee leden van de ouderraad. Onderdelen van de avondvierdaagse: Aankondiging

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda juni 2014: Maandag 2 juni : Studiedag,

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

augustus 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Zomervakantie Zomervakantie

augustus 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Zomervakantie Zomervakantie augustus 2018 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 1e schooldag Start luizencontroles september 2018 27 28 29 30 31 1 2 1e schooldag Start luizencontroles

Nadere informatie

Data om te onthouden. Brief. Met. Schoolnieuws. Januari 2016

Data om te onthouden. Brief. Met. Schoolnieuws. Januari 2016 Brief Met Schoolnieuws Januari 2016 Aan t Verlaat 30 2612 XZ Delft Tel. 015-2134617 e-mail: bernadettemaria@laurentiusstichting.nl www.bernadettemariaschool.nl Directie: Aanspreekpunt Emailadres: J.H.J.

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Belangrijke data. 7 april Geachte ouders en verzorgers

Belangrijke data. 7 april Geachte ouders en verzorgers Belangrijke data Maandag 11 april Schoolfotograaf broertjes en zusjes Woensdag 13 april Oversteekproject groepen 3 en 4 Dinsdag 19 april Landelijke dag tegen het pesten. Ouderavond Kanjertraining in KSH;

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 In dit nummer: Ontmoeting Geboorte Nieuwe leerlingen Komend cursusjaar Geboorte Ontmoetingshuis Activiteit voor ouders en kinderen Vakantierooster Verlof Ochtend en avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Schoolreisje gr. 1-2 CJG inloopspreekuur Singelloop Breda teamkamer

Schoolreisje gr. 1-2 CJG inloopspreekuur Singelloop Breda teamkamer week 39 week 38 week 37 week 36 week 35 September 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag deze week hoofdluiscontrole 12 13 14 15 16 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285 Weekbrief 27 e jaargang nummer 1014 Datum: 13-02-2015 Comeniusschool postadres: Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

Augustus week 32. week 33. week 34. week 35. week 36

Augustus week 32. week 33. week 34. week 35. week 36 week 36 week 35 week 34 week 33 week 32 Augustus 2015 Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Nieuwsbrief 1 keer op papier De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd via

Nadere informatie

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8,

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8, OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

MEI. Nieuws van de directie JUNI ( ) Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

MEI. Nieuws van de directie JUNI ( ) Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1516-16 (25-05-16) VERKOOP HOUTARTIKELEN VAN GROEP 8 LOOPT TOT 13 JULI! 23-27 mei groep 8 FLESSENACTIE flessen kunnen deze week in de hal ingeleverd worden BVD! 26 mei SCHOOLFOTOGRAAF (individuele foto

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster 28 juni 2018 Vakantierooster 2018-2019 Vakanties/vrije dagen van t/m Herfstvakantie 15-10-2018 19-10-2018 Studiemiddag BS De Violier 06 november (vanaf 12.00 uur geen school) Studiedag (Wijzers in Onderwijs)

Nadere informatie

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, , Kalender

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, ,  Kalender Obs. De Wynbrekker,,, 0514-541242,, www.obsdewynbrekker.nl, Kalender 2016-2017 A U G U S T U S 2 0 1 6 1 Vakantie 2 3 4 5 6 7 8 Vakantie 9 10 11 12 13 14 15 Vakantie 22 Vakantie 16 17 18 19 20 21 23 24

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Voorjaar! De Nationale Sportweek Denekamp. Humantex. April

Nieuwsbrief. Agenda. Voorjaar! De Nationale Sportweek Denekamp. Humantex. April Nieuwsbrief Schooljaar 2014-2015 1 april 2015 Voorjaar! 30 t/m 4 April Kledingactie Humantex 2 Witte donderdag 13.30 uur viering in de kerk. 3 Goede vrijdag 6 2e Paasdag 10 Studiedag team 15 MR-vergadering

Nadere informatie

Ericanieuws. 9 mei 2016. Beste ouder(s) en/of verzorger(s)

Ericanieuws. 9 mei 2016. Beste ouder(s) en/of verzorger(s) 9 mei 2016 Ericanieuws Beste ouder(s) en/of verzorger(s) We hopen, dat alle kinderen hebben genoten van de meivakantie en klaar zijn voor de laatste periode van dit schooljaar. Een gezellige tijd met veel

Nadere informatie

Mooie shirtjes! Prachtig toch, de nieuwe sporttenues? Met veel dank aan de ouderrraad! Inleiding

Mooie shirtjes! Prachtig toch, de nieuwe sporttenues? Met veel dank aan de ouderrraad! Inleiding NIEUWSBRIEF 12/16 mei 2014 Inleiding Na een mooie, welverdiende vakantie is iedereen op De Dijck weer begonnen aan de laatste periode van tien weken. Een periode waarin de leerlingen van de groepen 7 zich

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week week 0 0 week 0 Eerste schooldag

Nadere informatie

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015 augustus 2015 01 zaterdag 02 zondag 32 03 maandag 04 dinsdag 05 woensdag 06 donderdag 07 vrijdag 08 zaterdag 09 zondag 33 10 maandag 11 dinsdag 12 woensdag 13 donderdag 14 vrijdag 15 zaterdag 16 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

Activiteitenkalender Schooljaar Dinsdag 12 Woensdag 13 Donderdag 14 Vrijdag 15 Zaterdag 16

Activiteitenkalender Schooljaar Dinsdag 12 Woensdag 13 Donderdag 14 Vrijdag 15 Zaterdag 16 Augustus 2014 Vrijdag 1 Zaterdag 2 Maandag 4 Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Judith Heller is jarig Zaterdag 9 Maandag 11 Team op school Dinsdag 12 Woensdag 13 Donderdag 14 Vrijdag 15 Zaterdag

Nadere informatie

Donderdag 12 mei 2016 INHOUDSOPGAVE AGENDA

Donderdag 12 mei 2016 INHOUDSOPGAVE AGENDA Donderdag 12 mei 2016 INHOUDSOPGAVE Pinksteren 2 Personeelsnieuws 2 Spreekuur 2 Bijbelleesrooster 2 Vakantieregeling 2016-2017 2 Oud papier 2 Uitkomst enquête continurooster, maart 2016 3 Sportdag 2016..

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 24 mei 2018 9 november 2017 WMKPO Allereerst hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst, wij hadden de grootste respons van heel OOadA! Jullie hebben aangegeven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 Schoolfruit We hebben genoten van de 21 weken gratis schoolfruit. Vooral de tomaatjes, appels en paprika s waren populair. Na de meivakantie nemen we weer zelf fruit en

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: 0 0 Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 week week week 0 0 week Eerste schooldag

Nadere informatie

19 september. Trefwoord. No 3 19 september

19 september. Trefwoord. No 3 19 september No 3 19 september C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 19 september In de afgelopen weken zijn in alle groepen informatieavonden

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Bedankt allemaal! Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Bedankt allemaal! Anita Verweij Schoolleider [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 1 KBS De Kameleon juni 016 1 Oog voor talent Leerlingenraad Afgelopen woensdag kwamen kinderen uit de groepen 5, 6 en 7 voor het eerst bijeen voor de leerlingenraad.

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 25 april 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out

Nieuwsbrief 9 25 april 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out R.K. Basisschool De Binckhorst- St. Jan Eemnesserweg 17 1251 NA Laren tel: 035 5382501 Nieuwsbrief 9 25 april 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out Kleine kalender Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief 14 29 maart 2016 GROEPSACTIVITEITEN Dankzij de inzet van veel ouders, kunnen we terugkijken op een geslaagde pannenkoeken dag. voor de opa s en oma s van onze school. Hartelijk dank voor het

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016 Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016 Beste ouder(s), verzorger(s), leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken. Bedankje Edukans Toelating

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

J u l i a n a p o s t

J u l i a n a p o s t J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 6 N r 5 0 2-0 3-2 0 1 6 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de vijfde nieuwsbrief van dit schooljaar. Door middel van deze nieuwsbrief informeren we u over de lopende

Nadere informatie

Infobulletin Mei 2018

Infobulletin Mei 2018 Infobulletin Mei 2018 1 Meivakantie t/m 13 mei 17 Estinea lezen 10.30 11.30 uur. Groep 8 Technieklokaal 2 18 3 19 4 20 5 21 2 e pinksterdag vrij 6 22 7 23 Open Podium 8 24 Schoolreisje Groep A/B 9 25 Een

Nadere informatie

Jaarkalender Schooljaar

Jaarkalender Schooljaar September 2017 Jaarkalender Schooljaar 2017-2018 Maandag 28 Dinsdag 29 Startbijeenkomst team Scholing PA Maandag 4 Start schooljaar Start gouden weken Woensdag 30 Donderdag 31 Vrijdag 1 BHV training Zaterdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 19 april 2018 Inwerken Beste ouder(s)/verzorger(s), Met open armen ben ik op dinsdag 3 april door het team, ouders en leerlingen onthaald. Het is een feest om iedere

Nadere informatie

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni 19 mei 2017 - nummer 16 Belangrijke data Maandag 22 mei MR-vergadering Dinsdag 23 mei ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder Schoolbrief CNS Herédium 23-03-2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand maart. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. Wat een machtig wonder, Jezus,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Trefwoord Week 22 t/m 23: Spreken is zilver Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Nieuwsbrief woensdag 1 juni

Trefwoord Week 22 t/m 23: Spreken is zilver Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Nieuwsbrief woensdag 1 juni Nieuwsbrief woensdag 1 juni Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Vakantieroosters Junivakantie Korfbal Woensdag 1 juni Op 1 juni begint de meteriologische zomer. Een mooi seizoen breekt aan. Geniet van

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Groep 8 is deze dag gewoon op school. Het schoolkamp Texel is van 6-9 juni, dus is dan net achter de rug.

Groep 8 is deze dag gewoon op school. Het schoolkamp Texel is van 6-9 juni, dus is dan net achter de rug. t Kruisrakkertje t Kruisrakkertje juni 2017 www.kruisrak.nl Mei 2016 De laatste periode van het schooljaar 2016-2017 staat voor de deur. De sportdag is geweest, het schoolreisje en de slotdag zijn nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juli 2017

Nieuwsbrief 24 juli 2017 Breedveld 7, 1025 PZ Amsterdam tel.: 020 6371265 email: info@ikcbuikslotermeer.nl voor onderwijs en opvang van 0 tot 13 jaar Nieuwsbrief 24 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

EVEN BUURTEN. Nieuwsbrief van Prot. Chr. Basisschool de Rietlanden. 12 mei 2015

EVEN BUURTEN. Nieuwsbrief van Prot. Chr. Basisschool de Rietlanden. 12 mei 2015 EVEN BUURTEN Nieuwsbrief van Prot. Chr. Basisschool de Rietlanden 12 mei 2015 Beste ouders en verzorgers van leerlingen van de Rietlanden, Kunstenaars presenteren winnend werk Tekenkaarten actie wordt

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Trefwoord. Woensdag 18 juli Vakantie. No juli 2018

Trefwoord. Woensdag 18 juli Vakantie. No juli 2018 No 22 18 juli 2018 C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Woensdag 18 juli Vakantie Zonnetje, zacht windje, vogels in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Jochem Blaauboerstraat CJ Schagerbrug

Jochem Blaauboerstraat CJ Schagerbrug info@obszwanenest.nl Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-541626 http://www.obszwanenest.nl 2 e Nieuwsbrief juni 2015 Kalender 18 juni : schoonmaakavond 19.00 uur. 22 juni : groep 8 kennismakingsmiddag

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

B R A K K E N S T E I N - I N F O

B R A K K E N S T E I N - I N F O Basisschool Brakkenstein Heemraadstraat 2 6525 TH Nijmegen 024-3553559 www.bsbrakkenstein.nl info@bsbrakkenstein.nl B R A K K E N S T E I N - I N F O Jarigen Datum Naam Groep Datum Naam Groep 12-3 Alex

Nadere informatie

Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar

Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar 207-208 AUGUSTUS 207 2 3 4 5 6 7 8 9 0 2 3 4 5 6 7 8 9 20 2 22 23 Start schooljaar 24 25 26 27 28 Deze week: luizencontrole 29 30 3 Maandag 28 september starten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER 2018-2019 SCHOOLKALENDER au g u s t u s 2 0 1 8 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Start schooljaar Kriebelen 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Sponsorloop voor Weerderhof Schoolfeest s e p t e m

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag week 35 week 34 week 33 week 32 week 31 Maandag Augustus 2017 Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Koffie uurtje donderdag 10 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Bijbelverhalen middenbouw: Week 7: Ik houd van verhalen (Matteüs 13, en Lucas 15, 1-10); Blind, of zo (Marcus 10, 46-52).

Bijbelverhalen middenbouw: Week 7: Ik houd van verhalen (Matteüs 13, en Lucas 15, 1-10); Blind, of zo (Marcus 10, 46-52). No 12 13 februari C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 13 februari Morgen 14 februari is het Valentijnsdag. Juf Agnes van

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 12. Baarn, 3 februari Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 12. Baarn, 3 februari Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 12. Baarn, 3 februari 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Skateclinic Inloopkwartiertje

ZOMERVAKANTIE CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Skateclinic Inloopkwartiertje INFORMATIEKALENDER 2018-2019 augustus september ZOMERVAKANTIE 1 2 3 CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij 8 9 10 Skateclinic 11 12 Inloopkwartiertje 13

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Augustus 27 Start schooljaar September 3 Start periode stages 4 Ouder Informatie avond PAARS 19.00-21.00 uur 5 Ouder Informatie avond ORANJE 19.00-21.00 uur 6 Ouder informatie avond

Nadere informatie

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL WEEKBRIEF DREEFSCHOOL Hoofdgebouw Dependance Dreef 20, Kleine Houtweg 24 2012 HS Haarlem 2012 DA Haarlem Tel. 023 5312912 Tel.023 7110456 www.dreefschool.nl info@dreefschool.nl directeur: Jan Vos van Marken

Nadere informatie