weekinfo Datum: vrijdag 22 april 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "weekinfo Datum: vrijdag 22 april 2016"

Transcriptie

1 weekinfo Datum: vrijdag 22 april 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de stadspoort, Ruth 4:1-12 Een kleinzoon voor Noömi, Ruth 4:13-17 Agenda: 22 april tot en met 6 mei meivakantie 4 mei dodenherdenking; groep 7-8 en belangstellenden uur aanwezig bij school. 8 mei moederdag 9 mei OC vergadering 13mei Pinksterviering met de kinderen. 16 mei vrij; 2 e pinksterdag 18 mei uur peuteruurtje 18 mei schoolkorfbal 20 mei Fancy fair 21 mei Oud papier Jarig: Saar Snippe uit groep 1 is op 3 mei jarig en wordt 5 jaar! Saar, van harte gefeliciteerd en we wensen je een gezellige dag! Geachte ouders/verzorgers en belangstellenden, We gaan 2 weken genieten van de meivakantie. Tijdens de meivakantie zijn er verschillende activiteiten in het dorp waar de leerlingen van onze school bij betrokken worden zoals Koningsdag en herdenking 4 mei. Ook zullen de moeders op 8 mei verwend worden. We wensen iedereen een fijne vakantie toe! In verband met de meivakantie komt de volgende weekinfo op vrijdag 13 mei. Ot en Sien kleding Zoals eerder in de nieuwsbrief vermeld vieren de kinderen op donderdag 9 juni op De Hoeksteen het 100-jarig bestaan van de school met een feestdag in Ot en Sien-stijl. De kinderen en de meesters en juffen komen die dag uiteraard ook in Ot en Sien kleding naar school. Sommigen zijn zelf handig en creatief en maken zelf iets. Die talenten bezit ik niet, dus ben ik aangewezen op kledingverhuur. In Nieuwlande verhuurt Klazien Hospers aan de Brugstraat 102A verkleedkleren en zij heeft een behoorlijk voorraad aan Ot -en Sien kleding (ca. 20 jurkjes en ca. 20 jongenskleren in diverse maten). Haar telefoonnummer is: Via Marktplaats ben ik in contact gekomen met een vrouw die oorspronkelijk uit Nieuwlande komt en gespecialiseerd is in Ot en Sien kleding. Ook zij heeft een hele voorraad voor zowel kinderen als volwassenen en ze verhuurt vaker deze kleding aan dorpen of scholen die een feestdag in Ot en Sien- stijl vieren. Het is mogelijk om via mij kleding bij haar te bestellen. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, dan kan je een mailtje sturen naar: benja407@planet.nl, dan mail ik je alle informatie en kan je aan de hand daarvan beslissen of je dit via mij wilt regelen of niet. Met vriendelijke groet, Simone Benjamins (moeder van Niek en Stijn)

2 Website school We hopen dat u regelmatig onze website van school bekijkt. Hier vindt u de weekinfo s, belangrijke data en vele foto s. Oud papier Op zaterdag 21 mei van 9.00 uur tot uur staan de ouders van Rick Schutte en Sophie de Groot weer voor u klaar om het oud papier in ontvangst te nemen. De containers staan zoals gebruikelijk weer aan de Wilhelminalaan. Peuteruurtje Tijdens ons peuteruurtje waren weer 5 peuters aanwezig. We hebben Dribbel gespeeld, Dribbel geknutseld. Het was weer een gezellig uurtje. Het volgende peuteruurje is woensdag 18 mei om uur. 15 juni is al weer het laatste peuteruurtje van dit schooljaar!

3 Nieuws uit de kleutergroep Welkom Na de meivakantie komt Emily Zuidema een paar ochtenden wennen. Zij wordt op 28 mei 4 jaar en zal dan iedere morgen gezellig bij ons in groep 1a komen spelen en werken. Emily van harte welkom en we wensen je een fijne Hoeksteen tijd toe! Tirza Schutte komt in groep 2. Tirza, van harte welkom en ook jou wensen we een super tijd op onze school! Eng eng eng.. De klas van de kleuters was even verboden gebied voor de moeders. We hopen het op 8 mei goed te maken In de vakantie gaan de juffen op spinnen en muizenjacht zodat alle moeders na de meivakantie weer welkom zijn in onze klas. Ontdekpad afval groep 2, 3 en 4 Donderdagmiddag hebben de kinderen van groep 2 t/m 4 als afsluitng van het thema afval het ontdekpad van IVN gedaan. Dit pad bestond uit opdrachten die de kinderen moesten doen/ beantwoorden. De kinderen van groep 4 begeleidden een groepje en de juffen liepen rond om bij de lastige opdrachten te helpen. De kinderen hebben een gezellige middag samen gehad!

4 Nieuws uit groep 3 en 4 Broertje voor Anouk Op donderdag 14 juli is het broertje van Anouk geboren, hij heet Danny Junior. Afgelopen donderdag was de mama van Anouk samen emt het broertje in de groep. Anouk wilde zo graag haar broertje aan de klas en juf laten zien. Ze had al vertelt dat het een lief broertje was. Maar ze had niet gezegd dat hij zoooooo lief en mooi was. Ook trakteerde Anouk op heerlijk zoenen.

5 Terwijl ik dit alles type schijnt de zon heerlijk, laten we hopen dat de voorspellingen voor de komende vakantie weken nog verandert zodat we een zonnige vakantie hebben. Ik wens iedereen vanaf deze kant een fijne vakantie en tot 9 mei! Nieuws uit groep 5 en 6. Er zijn er twee BIJNA jarig.. Senna is op zondag 24 april jarig maar trakteerde vrijdag al in de klas! We wensen hem een fijne verjaardag. Ook Marith is in de vakantie jarig, zij is jarig op 3 mei, ook jou wensen we een fijne verjaardag! Alvast van harte gefeliciteerd Taaltoets Vlak voor de vakantie hebben we nog een taaltoets gemaakt, na de vakantie starten we met wat herhalingslessen, daarna volgt een nieuw thema voor beide groepen. Groep 6 werkt binnen het thema: theater, film en boeken. Groep 5 werkt binnen het thema: beeldende kunst en museum.

6 Spreekbeurten en boekbesprekingen. Alle kinderen hebben afgelopen periode tijd gestoken in het voorbereiden van een boekbespreking of spreekbeurt, we hebben veel gehoord en gezien en ik kan zeggen dat alle kinderen enorm hun best hebben gedaan! Renske gaf donderdag haar spreekbeurt, ze vertelde veel over streetdance en leerde ons en leuk dansje! Angela vertelde over blauwe bessen. We mochten zelfs even proeven van het zelfgeproduceerde bosbessensap! Walnoten. De oma van juf Elma had een hele mand met walnoten mee naar school gegeven, wij hebben er lekker van gesmuld! Korfbaltoernooi Op woensdagmiddag 18 mei organiseert korfbalvereniging Elko weer het schoolkorfbal, daarom hebben wij donderdag tijdens de gymles even geoefend, juf deed ook mee, het was een leuke middag! De kinderen zijn erg fanatiek, natuurlijk willen we vooral plezier maken tijdens het sporten en dat lukt elke gymles! Fijne vakantie! wij willen jullie en fijne vakantie wensen! Groetjes juf Martine & juf Elma

7 Nieuws uit groep 7 en 8: Schoolkamp woensdag 25 mei t/m vrijdag 27 mei - Locatie: Tweehek (Westhuis) in Westdorp - (wel doorklikken) - Opgave bonte avond is meegegaan - Op donderdag 12 mei schoolkampboekje mee - Dan is ook de slaapkamerindeling bekend - Evenals jouw fietsmaatje - 25,00 per persoon betalen - Overige kosten worden door OC betaald (o.a. oud papier opbrengst!) - voorpret is ook al samen genieten - graag de fiets in de meivakantie checken (fiets groep 8 is al door VVN goedgekeurd) - 40 km fietsen is een eind ga alvast trainen ongeveer 10 km fietsen en dan PAUZE Dodenherdenking 4 mei 2016 De voorbereidingen zijn in volle gang. Ook bespreken we 4 en 5 mei uitvoerig in de klas. Tevens wordt het programma van 4 mei s avonds uitgebreid doorgenomen. De kransen worden dit jaar gelegd door Wesley Benjamins uit groep 7 en Elise Bouwmeester uit groep 8. Het gedicht wordt door Demi Weerts voorgelezen. We verheugen ons elk jaar dat er meer dan 300 personen die avond aanwezig zijn. U komt toch dit jaar ook? Weerbaarheidstraining We hebben deze week de weerbaarheidstraining afgesloten. De laatste theorieles ging over Vriendschap en liefde en over Vertrouwen in jezelf en in een ander. Een ieder kreeg aan het eind van de les 18 complimenten op een papiertje om te bewaren. Schitterend om te zien hoe de complimenten door iedereen werden gelezen en ontvangen. Dat doet je goed! In de praktijkles kon men laten zien hoeveel vertrouwen we in onszelf hebben opgebouwd. We kregen een plankje van 18 mm en daarop zetten we onze naam en een wens. Vervolgens werd het plankje met een ferme klap in 2 stukken geslagen. Dit lukte iedereen. IEP-eindtoets groep 8 Afgelopen dinsdag- en woensdagmorgen heeft groep 8 de eindtoets gemaakt. Twee morgens zwoegen op veel lees-, taal- en rekenonderdelen. Ze hebben goed en rustig gewerkt. In week 20 hopen we de eindrapportage te mogen ontvangen.

8 Historische middag meisjesvoetbalteam Op woensdagmiddag 20 april stond ons meisjesteam in de finale van het schoolvoetbal. Er moesten in de voorronde 4 wedstrijden worden gevoetbald en ja hoor. ons team stond na die 4 wedstrijden bovenaan! Onder de bezielende leiding van Jolanda Morsink en Lambert Guichelaar werd vervolgens de kruisfinale tegen t Kofschip gespeeld. Na de reguliere tijd stond het 2-2. Dit betekende strafschoppen: elk team 3 en ook nu weer gelijk. Pas na de 10 e strafschop konden wij door naar de finale. Een grandioos feest barstte los met de vele supporters uit Nieuwlande. Geweldig en wat een enthousiasme bij de speelsters. Vervolgens de finale tegen De Morgenster 1 uit Hoogeveen. Na een 3-0 tussenstand kwamen we ijzersterk terug naar 3-2. Vervolgens bleek de tegenstander beter en won verdiend met 5-2. Sportief werd de tegenstander een hand met felicitatie gegeven. Het drong nog niet goed tot ons door, maar na in totaal 10 wedstrijden is ONS MEISJESTEAM OP DE 2 E PLAATS VAN DE GEMEENTE HOOGEVEEN GEKOMEN! HULDE EN FELICITATIES AAN DE MEISJES: Fabiënn, Anouk, Demi, Danique, Melanie, Elise, Marit, Esmee, Tinka en Iris. Een heuse beker en een nieuwe voetbal namen wij tegen uur in ontvangst. We kregen deze middag ook nog een grote verrassing van Lambert Guichelaar: een schitterende teamfoto op schilderij formaat en voor alle speelsters een mooie kleurenfoto. Er waren ook vele kinderen uit andere groepen te kijken. Fantastisch dat jullie er waren. Uit de eigen groep waren Mark en Matthieu aanwezig en ze hebben de hele middag het spandoek omhoog gehouden.

weekinfo Datum: vrijdag 13 mei 2016

weekinfo Datum: vrijdag 13 mei 2016 weekinfo Datum: vrijdag 13 mei 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Het feest van de koning, Ester 1:1-9 Koningin Wasti wil niet komen, Ester 1:10-22 Agenda: 16 mei Pinksteren: vrij 18 mei schoolkorfbal

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 april 2016

weekinfo Datum: vrijdag 8 april 2016 weekinfo Datum: vrijdag 8 april 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Noömi gaat terug, Ruth 1:1-6 Ruth gaat mee, Ruth 1:7-22 Bethlehem, Ruth 2:1-17 Agenda: Deze hele week zijn er kijklessen. 12 april

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 26 april 2018

weekinfo Datum: donderdag 26 april 2018 weekinfo Datum: donderdag 26 april 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een nieuwe discipel, Handelingen 1:15-26 Pinksteren, Handelingen 2:1-13 Agenda: 4 mei dodenherdenking 19.45 uur. 14 mei de meivakantie

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 22 mei 2015

weekinfo Datum: vrijdag 22 mei 2015 weekinfo Datum: vrijdag 22 mei 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Van kwaad tot erger, 1 Koningen 12-16 Elia komt bij Achab, 1 Koningen 17:1-6 Elia bij de vrouw in Sarefat, 1 Koningen 17:7-24 Agenda:

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie weekinfo Datum: vrijdag 16 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De dochter van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Jezus stuurt zijn discipelen erop uit, Marcus 6:6b-13 Vijf broden en twee vissen, Marcus

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 18 april 2019

weekinfo Datum: donderdag 18 april 2019 weekinfo Datum: donderdag 18 april 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Tomas ontmoet Jezus, Johannes 20:24-29 Jezus verschijnt voor de derde keer, Johannes 21:1-14 Petrus mag opnieuw beginnen, Johannes

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 10 april 2015 Peuteruurtje: Woensdag 15 april om 13.00 uur zijn de peuters weer welkom op het peuteruurtje!

weekinfo Datum: vrijdag 10 april 2015 Peuteruurtje: Woensdag 15 april om 13.00 uur zijn de peuters weer welkom op het peuteruurtje! weekinfo Datum: vrijdag 10 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Jezus verschijnt aan de leerlingen, Johannes 20:19-24 Thomas ziet Jezus, Johannes 20:25-29 Bij het meer van Tiberias, Johannes

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 maart 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 maart 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 maart 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: De goede herder, Johannes 10:1-15 De ware wijnstok, Johannes 15:1-8 Heb elkaar lief!, Johannes 15:9-17 Agenda: 4 maart leerlingenraad

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 11 maart 2016

weekinfo Datum: vrijdag 11 maart 2016 weekinfo Datum: vrijdag 11 maart 2016 Bijbelverhalen voor de komende week De paasmaaltijd, Matteüs 26:17-29 Jezus wordt gevangen genomen, Matteüs 26:30-68 Petrus zegt dat hij Jezus niet kent, Matteüs 26:69-75

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 15 juli tot en met 26 augustus zomervakantie

weekinfo Agenda: 15 juli tot en met 26 augustus zomervakantie weekinfo Datum: vrijdag 15 juli 2016 Bijbelverhalen na de vakantie± Word als de kinderen, Matteüs 18:1-5 Werkers van het elfde uur, Matteüs 20:1-16 Wie groot wil zijn, wordt dienaar, Matteüs 20:20-28 Agenda:

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus en het Loofhuttenfeest, Johannes 7:1-17 Jezus schrijft in het zand, Johannes 8:1-11 Het licht van de wereld, Johannes

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 15 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 15 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 15 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een blinde man wordt beter, Johannes 9:1-12 Is hij het wel? Johannes 9:13-23 Wie is hier blind?, Johannes 9:24-41 Agenda: 16

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018

weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018 weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De werkers in de wijngaard, Mattheüs 20:1-16 Agenda: 16 juli OC vergadering. 18 juli groep 8 voert de musical op voor groep 1a

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 17 februari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 17 februari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 17 februari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De jongen uit Naïn, Lucas 7:11-17 De vrouw die Jezus zalfde, Lucas 7:36-50 De zaaier, Lucas 8:4-15 Agenda: 17 februari oud

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 10 februari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 10 februari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 10 februari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Wees barmhartig, Lucas 6:26-38 Boom en vrucht, Lucas 6:43-45 Genezing van de knecht van de centurio, Lucas 7:1-10 Agenda: 13

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De boze man, Lucas 4:31-37 De schoonmoeder van Simon, Lucas 4:38-39 Zieke mensen, Lucas 4:40-44 Agenda: 23 januari oudercommissie

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 april 2016

weekinfo Datum: vrijdag 1 april 2016 weekinfo Datum: vrijdag 1 april 2016 Bijbelverhalen voor de komende week. Agenda: 7 april groep 8 theorie examen verkeer. 7 april studiemiddag team, alle kinderen om 12.00 uur vrij. 8 april klassenlunch

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus is zijn naam, Lucas 2:21 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Twaalfjarige Jezus, Lucas 2:41-52 Agenda: 23 december 12 uur

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8

Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8 23 juni 2017 - nummer 18 Belangrijke data Dinsdag 27 juni Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8 Maandag 3 juli Doorschuif 12.45-14.45 uur Dinsdag

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 7 januari weer naar school 8 januari spelletjesmiddag groep januari oud papier

weekinfo Agenda: 7 januari weer naar school 8 januari spelletjesmiddag groep januari oud papier weekinfo Datum: vrijdag 21 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De wijzen uit het Oosten, Matteüs 2:1-12 Naar Egypte, Matteüs 2:13-18 Naar Galilea, Matteüs 2:19-23 Agenda: 7 januari weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 Geachte ouders. Deze brief verschijnt als de voorjaarsvakantie al begonnen is. Wij wensen u en de kinderen een hele fijne vakantie toe en hopen alle kinderen weer op de gewone

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2018 Voor alle data geldt Deo Volente

Nieuwsbrief mei 2018 Voor alle data geldt Deo Volente Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van mei. Na de meivakantie is het voor de leerlingen en het team nog een periode van hard werken om alles af te ronden. Gelukkig hebben we dit jaar een junivakantie!

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Vijf broden en twee vissen, Matteüs 14:13-21 Jezus loopt over het water, Matteüs 14:22-33 Petrus weet wie Jezus is, Matteüs

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 27 7 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 10-04 Luca, groep 3 10-04 Roos, groep 1B 11-04 Stan, groep 1B

Nadere informatie

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 31ste jaargang nr. 28 4 april 2018 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 05-04 Minke, groep 3 05-04 Roosmarijn, groep 4 06-04 Milo, groep

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 oktober 2016

weekinfo Datum: vrijdag 14 oktober 2016 weekinfo Datum: vrijdag 14 oktober 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: David wordt gezalfd, 1 Samuël 16:1-13 De sombere koning, 1 Samuël 16:14-23 Een lied van David, Psalm 23 Agenda: 15 oktober oud

Nadere informatie

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden 7 april 2017 - nummer 14 Belangrijke data Woensdag 12 april voetbaltoernooi voor gr 5 en 6 Donderdag 13 april na de lunchpauze: Paasactiviteit Vrijdag 14 april Goede Vrijdag; leerlingen vrij Maandag 17

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

WEEKBRIEF 29 MAART 2018

WEEKBRIEF 29 MAART 2018 WEEKBRIEF 29 MAART 2018 Geachte ouders, Vlak voor Pasen ontvangt u deze weekbrief. Op diverse plaatsen ziet u foto's van het paasontbijt van afgelopen woensdag. Het was een erg leuke ochtend. Namens het

Nadere informatie

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a.

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a. jaargang 23 - nr. 9 mei 2019 Bezoekadres Ikeloane 10 9281 RB Corr. Adres Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon 0512 361711 E-mail adres wynroas@noventa.nl Website wynroas.noventa.nl In deze schoolbrief o.a.

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl woensdag 10 april 2019 VANUIT OBS DE IEMENHOF KONINGSSPELEN

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 5 april 2019 Ma 8/4 Di 9/4 Woe 10/4 Do 11/4 Vrij 12/4 Za 13/4 Oud Papier AGENDA

Nadere informatie

Aanwezigheid directie week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 9 13 mei 16 20 mei middag

Aanwezigheid directie week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 9 13 mei 16 20 mei middag Schooljaar 2015-2016 Finneblomke nr. 16 22-04-2016 Agenda: 25-04 Meivakantie 09-05 1 e schooldag na de meivakantie 09-05 Luizencontrole 11-05 Himmeldei 16-05 Pinkstermaandag 17-05 Smelnekuiers 18-05 Volgende

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 13 maart 2015

weekinfo Datum: vrijdag 13 maart 2015 weekinfo Datum: vrijdag 13 maart 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Jezus praat met Nicodemus, Johannes 3:1-21 Nicodemus probeert Jezus te helpen, Johannes 7:45-52 De begrafenis van Jezus, Johannes

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 juli 2016

weekinfo Datum: vrijdag 8 juli 2016 weekinfo Datum: vrijdag 8 juli 2016 Bijbelverhalen voor de komende week De dood van Johannes de Doper, Matteüs 14:1-12 Jezus gaat toch door, Matteüs 14:34-36 De Kananese vrouw, Matteüs 15:21-28 Agenda:

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2 Weeknieuws nr.31 15 april 2016 Data 19 april Excursie boerderij groepen 1 en 2 22 april Koningsspelen 23 april t/m 8 Meivakantie mei 13 mei Voorstelling groepen 3 en 6 17 mei Kinderen s middags vrij 29

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

Tille-Nieuws 15. Vrijdag 20 april t/m 17 mei 2018

Tille-Nieuws 15. Vrijdag 20 april t/m 17 mei 2018 www.obs-detille.nl Tille-Nieuws 15 Vrijdag 20 april t/m 17 mei 2018 IN DIT TILLE NIEUWS vanuit de directie agenda komende periode voetbaltoernooi nieuws vanuit de kleutergroepen nieuw spelmateriaal kleutergroepen

Nadere informatie

CNS basisschool Prins Floris, Catharinadaal 70, 6715 KD Ede 0318-621450

CNS basisschool Prins Floris, Catharinadaal 70, 6715 KD Ede 0318-621450 CNS basisschool Prins Floris, Catharinadaal 70, 6715 KD Ede 0318-621450 30 ste jaargang, nummer 13, 21 april 2016 Publicatie eveneens op onze website www.prinsfloris.cnsede.nl PRIKBORD Vooruitblik 22 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

Nummer 18: 30 mei 2013

Nummer 18: 30 mei 2013 Nummer 18: 30 mei 2013 Agenda: Dag Activiteit Vrijdag 31-5 Afscheid Willy Zaterdag 1-6 Schoolkorfbal groep 3 en 4 Dinsdag 4-6 Studiedag (kinderen vrij) Woensdag 5-6 Podium Woensdag 5-6 Irene en Ingrid

Nadere informatie

Info maart CBS t Klinket In deze info. In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen:

Info maart CBS t Klinket In deze info. In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Info maart 2017 CBS t Klinket 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Belangrijke data... 1 Schoolkerkdienst... 1 Schoolvoetbal

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 1. Playbackshow Op donderdag 7 april was het

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel met een boodschap, Rechters 13:1-8 De engel komt terug, Rechters 13:9-23 Simson wordt geboren, Rechters 13:24-14:4

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 december 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier TIJD OM TE GAAN Ma

Nadere informatie

april 2015 Belangrijke data: (Voor de nieuwste foto s, agenda en het laatste nieuws: kijk regelmatig op )

april 2015 Belangrijke data: (Voor de nieuwste foto s, agenda en het laatste nieuws: kijk regelmatig op  ) april 2015 Belangrijke data: 24 april Koningsspelen: groepen 1 t/m 4 om 12 uur vrij/ groepen 5 t/m 8 om 14.00 uur vrij 27 april Koningsdag, alle leerlingen zijn vrij 29 april Schoolvoetbal: finale voor

Nadere informatie

Jaargang 34, nummer 14, 10 april Agenda

Jaargang 34, nummer 14, 10 april Agenda Jaargang 34, nummer 14, 10 april 2019 Agenda Maandag 15 april MR van 20.00 tot 22.00 uur Woensdag 17 april Eindtoets groep 8 Maandag 15 april Schoolreis groep 5/6 Donderdag 18 april Vrijdag 19 april Inhaaldag

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 10 mei 2019 Za 11/5 Ma 13/5 Di 14/5 Woe 15/5 Do 16/5 Vrij 17/5 Oud Papier

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 21 april 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal

5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal t Driesprongetje Agenda Nieuwsbrief 30-nov-2012 5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal Sinterklaas Woensdag is het

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 29 21 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 24-04 Hayat, groep 3 24-04 Mats, groep 6 25-04 Iris, groep 2A

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 32 28 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders De Cito-toets voor de leerlingen van groep 8 is weer achter de rug. Het was een spannende

Nadere informatie

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden.

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden. weekinfo Datum: vrijdag 6 maart 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Over het water, Matteüs 14:22-33 Petrus weet wie Jezus is, Matteüs 16:13-28 Ik laat je niet in de steek, Matteüs 26:30-35 Agenda:

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 7 juli 2017

weekinfo Datum: vrijdag 7 juli 2017 weekinfo Datum: vrijdag 7 juli 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Demetrius de zilversmid, Handelingen 19:21-40 De schipbreuk, Handelingen 27:14-44 Paulus in Rome, Handelingen 28:11-31 Agenda: 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Week 17 Datum:

NIEUWSBRIEF Week 17 Datum: NIEUWSBRIEF Week 17 Datum: 26-4-2013 Beste ouders, De Akker bruist van de activiteiten. Activiteiten die er stuk voor stuk aan bijdragen dat de kinderen met plezier naar school gaan. Met plezier naar school

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli 2018 Nieuws van uit de school De feestdag: Wat een feest was het gister op de feestdag! Er waren heel veel leuke activiteiten en de pannenkoeken als lunch, deden het

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 20172018 vrijdag 6 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verkeersexamen Kuikenloop Schoolvoetbal

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Nieuwsbrief april

Nieuwsbrief april Nieuwsbrief 16 19 april 2018 2018 Dodenherdenking 4 mei 2018 Vrijdag 4 mei is er om 19.25 uur een kerkdienst in de Lambertikerk om de doden en nabestaanden van WO II te herdenken. Aansluitend wordt er

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 12 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 12 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 12 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Johannes de Doper, Marcus 1:1-8 Jezus neemt mensen mee, Marcus 1:14-20 In de synagoge, Marcus 1:21-28 Agenda: 15 januari OC

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur!

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 juli 2017 Beste ouder, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink De Boskriek Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen 024-6452829 info@boskriek.nl 4 april jaargang 24 nr 12 Dag allemaal, 25 april tot en met 6 mei 2016 Meivakantie 10 mei 2016 Leerlingenraad 11 mei 2016 Luizen

Nadere informatie