INSTALLATIEGIDS Telefoon adapter

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INSTALLATIEGIDS Telefoon adapter"

Transcriptie

1 INSTALLATIEGIDS Telefoon adapter

2

3 3 Inhoudsopgave Introductie 4 Productoverzicht van de telefoon adapter 5 Aansluiten op netstroom 6 Aansluiten van de telefoonlijn 7 SoundGate voorbereiden voor het luisteren naar de telefoon 9 Gebruik van de telefoon adapter en ondersteuning 10 Goedkeuring, voorzorgsmaatregelen en markeringen van het product 11 Internationale garantie 14 Waarschuwingen 15

4 4 Introductie Deze gebruiksaanwijzing legt uit hoe de telefoon adapter geïnstalleerd moet worden voor gebruik met de SoundGate. Voor instructies met betrekking tot de telefoon adapter gebruikt u de Telefoon Adapter Gebruiksaanwijzing. Alle benodigde onderdelen voor de installatie zijn bijgesloten in twee genummerde verpakkingen.

5 5 Productoverzicht van de telefoon adapter Telefoontoestel aansluiting Achterzijde Telefoonlijn aansluiting Aansluiting netstroom Voorzijde Telefoontoets Status indicator Licht Status Constant SoundGate aangesloten Knippert langzaam Zoekt SoundGate (fading) Knippert Bezig met paren of de telefoon gaat over Geen licht Staat uit

6 6 Aansluiten op netstroom Start de installatie door de telefoon adapter aan te sluiten op de netstroom. Gebruik de stroom adapter uit verpakking nr. 1. Zorg er voor dat de netspanning overeenkomt met de spanning van de stroom adapter Doe de stekker in het stopcontact Sluit de kabel aan op de achterzijde van de telefoonadapter via de aansluiting netstroom De status indicator knippert snel gedurende enkele seconden ter bevestiging dat het apparaat aan staat Na enkele seconden zal de status indicator langzaam gaan knipperen (fading) als het de SoundGate zoekt. Als de SoundGate is gevonden, zal de status indicator continu branden. Noot: zie pagina 9 voor instructies voor paren.

7 7 Aansluiten van de telefoonlijn Sluit de telefoon adapter aan op de telefoonlijn en het telefoontoestel. Gebruik het telefoonsnoer uit verpakking nr. 2. Noot: de connector plug is gelijk aan beide einden van het telefoonsnoer. De bestaande telefoonlijn aansluiting tussen uw wandcontactdoos en uw telefoon (of basisstation) moet losgekoppeld worden aan de kant van de telefoon: 1. Koppel de telefoonlijn los van de telefoon (of basisstation).* 2. Plug de telefoonlijn in de telefoon adapter in de LINE aansluiting (ZWART). 3. Plug het telefoonsnoer in de telefoon adapter PHONE aansluiting (GEEL). 4. Plug het andere eind van het telefoonsnoer in de telefoon (of basisstation).* De installatie is nu klaar. Voor gebruik moeten de SoundGate en de telefoon adapter gepaard worden (zie pagina 9).

8 8 Noot: * Als uw telefoon of basisstation geen verwijderbare plug heeft voor de telefoonlijn moet u een alternatieve telefoon gebruiken of een monteur benaderen om de installatie uit te voeren.

9 9 SoundGate voorbereiden voor het luisteren naar de telefoon De eerste keer dat uw SoundGate wordt gebruikt met de telefoon adapter, moeten de beide apparaten gepaard worden. Verbinding maken 1. Om de telefoon adapter en de SoundGate te paren, moeten de apparaten dicht bij elkaar geplaatst worden (minder dan 30 cm afstand tussen de apparaten). 2. Druk 5 seconden op de SoundGate Bluetooth toets tot het blauwe lichtje snel knippert. 3. Druk 5 seconden op de rode telefoontoets op de telefoon adapter tot de status indicator rood knippert. Wacht één minuut. 4. Na één minuut is de telefoon adapter verbonden met de SoundGate. De status indicator op de telefoon adapter laat een continu rood licht zien. Status De verbinding hoeft maar één keer gemaakt te worden en hoeft in principe niet herhaald te worden.

10 10 Gebruik van de telefoon adapter en ondersteuning Voor gebruik van de telefoon met de Telefoon adapter en de SoundGate, kijk in de Telefoon Adapter Gebruiksaanwijzing. Plaats de telefoon adapter op een geschikte plek bij de telefoon of bij het basisstation. Als u geen telefoongesprekken wilt ontvangen met uw SoundGate zet dan de telefoon adapter uit door de stroom uit te zetten. Bij normaal gebruik verbruikt de telefoon adapter weinig stroom. Het is niet nodig de stroom af te zetten tenzij de telefoon adapter voor lange tijd niet gebruik wordt. De telefoon adapter heeft een bereik van ongeveer 10 meter afhankelijk van positie en meubilair. Binnen het bereik kunt u handsfree telefoneren met de SoundGate. Voor verdere ondersteuning en tips kunt u kijken op

11 11 Goedkeuring, voorzorgsmaatregelen en markeringen van het product Dit toestel voldoet aan Deel 15 van de FCC-regels. Deze apparatuur voldoet aan Deel 68 van de FCC-regels en de eisen zoals overgenomen door de ACTA. Let op: Wijzigingen of modificaties in de constructie van dit apparaat die niet uitdrukkelijk zijn goedgekeurd door Bernafon AG kunnen leiden tot ontzegging van de bevoegdheid om dit apparaat te gebruiken. De werking voldoet aan twee voorwaarden: (1) Dit toestel veroorzaakt geen schadelijke storing, en (2) Dit toestel moet eventuele storingen ontvangen, inclusief storing die een nadelige invloed op de werking heeft. Wijzigingen of modificaties die niet uitdrukkelijk zijn goedgekeurd door Bernafon AG kunnen leiden tot ontzegging van de bevoegdheid om dit apparaat te gebruiken. Om te voldoen aan de FCC RF stralingseisen moeten het apparaat en de antenne voor dit apparaat zo worden geïnstalleerd dat er een minimale afstand van 20 cm of meer is van het lichaam van de gebruiker. Andere operationele configuraties moeten vermeden worden.

12 12 NOOT: Deze apparatuur is getest en valt binnen de voorwaarden van een klasse B digitaal apparaat overeenkomstig FCCregels Deel 15. Deze voorwaarden zijn ingesteld om redelijke bescherming te bieden tegen storing in een installatie in een huishoudelijke context. Dit apparaat genereert en gebruikt radiofrequentie-energie en kan deze uitstralen en kan, indien niet geïnstalleerd en gebruikt volgens de instructies, schadelijke storing veroorzaken. Er is echter geen garantie dat er geen storing zal optreden in een bepaalde installatie. Als het apparaat schadelijke storing veroorzaakt bij radio- of televisieontvangst, hetgeen kan worden gecontroleerd door het apparaat aan en uit te zetten, wordt de gebruiker geadviseerd de storing te corrigeren door één of meer van de volgende maatregelen te nemen: - Stel de ontvangende antenne opnieuw in of verplaats deze. - Vergroot de afstand tussen het apparaat en de ontvanger. - Sluit het apparaat aan op een ander stopcontact in een ander stroomcircuit dan datgene waarop de ontvanger is aangesloten. - Raadpleeg de leverancier of een ervaren radio-/tv-technicus voor assistentie. IC verklaring: De werking voldoet aan twee voorwaarden: 1) Dit toestel veroorzaakt geen schadelijke storing, en 2) Dit toestel moet eventuele storingen ontvangen, inclusief storing die een nadelige invloed op de werking heeft.

13 13 IC blootstelling aan straling verklaring: Deze apparatuur voldoet aan de IC grenzen voor blootstelling aan straling zoals gesteld voor een ongecontroleerde omgeving. Eindgebruikers moeten de specifieke gebruiksaanwijzingen volgen om te zorgen dat aan RF blootstelling wordt voldaan. De zender mag niet bij andere antennes of zenders staan of er mee samenwerken. De telefoon adapter voldoet aan de essentiële eisen en andere relevante bepalingen van EU-richtlijn 1999/5/EC. Conformiteitverklaring kan worden opgevraagd bij: Bernafon AG Morgenstrasse Bern Zwitserland Dit product is bedoeld voor aansluiting op het publieke analoge telefoonnet en mag bediend worden in de EU en EFTA landen. Gebruik alleen de originele stroom adapter die geleverd is bij uw telefoon adapter.

14 14 Internationale garantie Op de telefoon adapter is een beperkte garantie van toepassing die fouten in materiaal en vervaardiging dekt voor een periode van 12 maanden na aankoop. Deze garantie heeft betrekking op de telefoon adapter zelf, maar niet op bijbehorende artikelen zoals oplader, snoeren, etc. De garantie vervalt indien een defect het gevolg is van foutief gebruik of onjuiste behandeling. De garantie vervalt eveneens indien de telefoon adapter door onbevoegde personen gerepareerd is. Neem de garantiekaart door met uw audicien en zorg ervoor dat de garantiekaart volledig is ingevuld. Bovenstaande garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten die u mogelijk heeft onder toepasbare nationale wetgeving betreffende verkoop van consumentproducten. Uw audicien heeft mogelijk een garantie afgegeven die verder gaat dan de clausules van deze beperkte garantie. Neem contact op met uw audicien voor meer informatie.

15 15 Waarschuwingen De telefoon adapter is geen speelgoed en moet bij baby s en kleine kinderen en ieder ander vandaan worden gehouden die onderdelen kunnen inslikken of zichzelf kunnen verwonden. Er moet speciale aandacht zijn voor de kleine onderdelen om te voorkomen dat kinderen deze doorslikken en kunnen stikken. Neem meteen contact op met uw huisarts als een onderdeel is ingeslikt. De veiligheid van het gebruik van de telefoon adapter met een extra inputkabel is afhankelijk van de externe signaalbron. Sluit deze alleen aan op apparatuur met netvoeding als deze voldoet aan IEC60065, IEC of gelijkwaardige veiligheidsnormen. De telefoon adapter is ontwikkeld met naleving van de meest strenge Standards of International Electromagnetic Compatibility. Toch kan de telefoon adapter storen op andere medische hulpmiddelen. Neem contact op met uw medische instelling voor gebruikmaking van de telefoon adapter in het ziekenhuis of op soortgelijke locaties. De telefoon adapter mag nooit worden gewassen of worden ondergedompeld in water of andere vloeistoffen.

16 16 Aantekeningen

17 Aantekeningen 17

18 18 Aantekeningen

19 19

20 Distributeur: Bernafon AG Morgenstrasse Bern Switzerland Phone Fax Bernafon Nederland b.v. Postbus BA Waardenburg Nederland Telefoon +31 (0) Fax +31 (0) Voor meer informatie over horen en gehoorverlies 04.09/BAG/ /subject to change

INSTALLATIEGIDS TV adapter

INSTALLATIEGIDS TV adapter INSTALLATIEGIDS TV adapter 3 Inhoudsopgave Doel van deze gids 4 Productoverzicht van de TV adapter 5 Aansluiten op netstroom 6 Aansluiten op de TV 7 Optionele adapter voor aansluiten op de TV 8 SoundGate

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Phone Adapter 2.0

Gebruiksaanwijzing. Phone Adapter 2.0 Gebruiksaanwijzing Phone Adapter 2.0 171751NL / 15.08.16 Inhoudsopgave Gebruik van ConnectLine Phone 2.0 4 Streamer Pro versus Streamer 5 Inkomende gesprekken 6 Uitgaande gesprekken 10 Extra informatie

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Phone Adapter 2.0

Gebruiksaanwijzing. Phone Adapter 2.0 Gebruiksaanwijzing Phone Adapter 2.0 Inhoudsopgave 171751NL / 2018.03.23 Gebruik van ConnectLine Phone 2.0 4 Streamer Pro versus Streamer 1.4 5 Inkomende gesprekken 6 Uitgaand gesprek 10 De Phone Adapter

Nadere informatie

RC-P. Afstandsbediening GEBRUIKSAANWIJZING

RC-P. Afstandsbediening GEBRUIKSAANWIJZING RC-P Afstandsbediening GEBRUIKSAANWIJZING 2 INHOUDSOPGAVE Bernafon RC-P afstandsbediening Inleiding... 6 Productoverzicht... 7 Plaatsen en vervangen van de batterij... 8 Bediening van uw hoortoestel met

Nadere informatie

Afstandsbediening RC-P Gebruikershandleiding.

Afstandsbediening RC-P Gebruikershandleiding. Afstandsbediening RC-P Gebruikershandleiding www.sonici.com 03 Inhoudsopgave Waarschuwingen en veiligheidsvoorschriften 06 Inleiding 10 Opties 11 Plaatsen en vervangen van de batterij 12 Uw hoortoestellen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. TV Adapter 2.0

Gebruiksaanwijzing. TV Adapter 2.0 Gebruiksaanwijzing TV Adapter 2.0 Dank u dat u ons product heeft gekozen. Wij hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat uw nieuwe ConnectLine TV 2.0 van de beste kwaliteit is en gemakkelijk te gebruiken

Nadere informatie

50 meter wireless phone line. User Manual

50 meter wireless phone line. User Manual 50 meter wireless phone line User Manual 50 meter wireless phone line Gebruikershandleiding Plug-en-play installatie in 1 minuut BESTE KLANT Hartelijk dank voor de aankoop van onze draadloze telefoonaansluiting

Nadere informatie

Inhoudstabel. Wat zit er in de doos... 3 Stroomvereisten... 4 Snelle setup... 5 Verlichtingsgids With Ring, you re Always home.

Inhoudstabel. Wat zit er in de doos... 3 Stroomvereisten... 4 Snelle setup... 5 Verlichtingsgids With Ring, you re Always home. Chime Setup-gids Inhoudstabel 2 Wat zit er in de doos... 3 Stroomvereisten... 4 Snelle setup... 5 Verlichtingsgids... 6 With Ring, you re Always home. Wat zit er in de doos 3 1. Ring Chime 2. Stekker (VS,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding In de verpakking 2 3 1. Balance Keyboard 2. Draadloze ontvanger (USB) 3. 2 AAA-Batterijen 1 /1 Stap 1: Verwijder het dekseltje aan de onderkant en doe de AAAbatterijen erin. Neem

Nadere informatie

Producthandleiding. Wired

Producthandleiding. Wired Producthandleiding Wired Inhoud van de doos 1. Unimouse 2. Gebruikershandleiding 2 1 /1 Functies Unimouse Scrollwiel / klik Linksklikken Middenklikken* Rechtsklikken Bodem / Kanteling Kabel Achteruit navigeren

Nadere informatie

TTS is er trots op deel uit te maken van

TTS is er trots op deel uit te maken van Garantie & ondersteuning Dit product heeft een eenjarige garantie voor problemen die zich voordoen tijdens normaal gebruik. Het verkeerd gebruik van Easi-Speak docking station of het openen van de eenheid

Nadere informatie

Producthandleiding. Wireless

Producthandleiding. Wireless Producthandleiding Wireless Inhoud van de doos 4 1. Unimouse 2. Dongle (draadloze ontvanger) 3. USB 2.0-kabeladapter 4. USB naar micro-usb-kabel 5. Gebruikershandleiding 2 3 5 1 /1 Functies Unimouse Scrollwiel

Nadere informatie

RollerMouse Pro3 Gebruikershandleiding. NL_RollerMouse_Pro3_Wired.indd 1 14/06/

RollerMouse Pro3 Gebruikershandleiding. NL_RollerMouse_Pro3_Wired.indd 1 14/06/ RollerMouse Pro3 Gebruikershandleiding NL_RollerMouse_Pro3_Wired.indd 1 14/06/2017 13.09 Dow ww en In de verpakking 1. RollerMouse Pro3 2. 2 korte toetsenbordsteunen 3. 2 lange toetsenbordsteunen 2 3 Ro

Nadere informatie

RollerMouse Pro3 Gebruikershandleiding

RollerMouse Pro3 Gebruikershandleiding RollerMouse Pro3 Gebruikershandleiding In de verpakking 1. RollerMouse Pro3 2. 2 korte toetsenbordsteunen 3. 2 lange toetsenbordsteunen 2 3 1 /1 RollerMouse functies A. Rollerbar B. Cursorsnelheids LED

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding 2 3 In de verpakking 1. RollerMouse Red plus 2. 2 korte toetsenbordsteunen 3. 2 lange toetsenbordsteunen 4. Polssteun 5. Sleutel voor de verwijdering van polssteun 5 1 4 /1 RollerMouse

Nadere informatie

Producthandleiding. Wireless

Producthandleiding. Wireless Producthandleiding Wireless Inhoud van de doos 4 Functies Unimouse 1. Unimouse 2. Dongle (draadloze ontvanger) 3. USB 2.0-kabeladapter 4. USB naar micro-usb-kabel 5. Gebruikershandleiding 2 3 Scrollwiel

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding In de verpakking 2 3 1. RollerMouse Free3 2. 2 korte toetsenbordsteunen 3. 2 lange toetsenbordsteunen 1 /1 RollerMouse functies A. Rollerbar. Cursorsnelheids LED C. Kopiëren D. Plakken

Nadere informatie

Bluetooth Audio-Ontvanger met USB-Laadpoort Handleiding 50002

Bluetooth Audio-Ontvanger met USB-Laadpoort Handleiding 50002 Bluetooth Audio-Ontvanger met USB-Laadpoort Handleiding 50002 LEES DEZE GEBRUIKSHANDLEIDING A.U.B. VOLLEDIG DOOR VOORDAT U DIT APPARAAT IN GEBRUIK NEEMT EN BEWAAR DEZE DOCUMENTATIE ALS EVENTUEEL NASLAGWERK.

Nadere informatie

5/8-poorts Gigabit Ethernet Switch

5/8-poorts Gigabit Ethernet Switch 5/8-poorts Gigabit Ethernet Switch Gebruikershandleiding Certification FCC-verklaring: Dit is getest en in overeenstemming bevonden met de grenzen van een klasse B gegevensverwerkende apparaat in overeenstemming

Nadere informatie

AUDIO/VIDEO SYSTEEM ZENDER & ONTVANGER

AUDIO/VIDEO SYSTEEM ZENDER & ONTVANGER VID-TRANS12KN 2.4GHz AUDIO/VIDEO SYSTEEM ZENDER & ONTVANGER GEBRUIKSAANWIJZING NEDERLANDS Belangrijke veiligheidsvoorschriften: Deze apparatuur genereert en gebruikt radiofrequenties. Indien deze apparatuur

Nadere informatie

RollerMouse Free3 Wireless. Gebruikershandleiding

RollerMouse Free3 Wireless. Gebruikershandleiding RollerMouse Free3 Wireless Gebruikershandleiding Inhoud van de doos 1. RollerMouse Free3 Wireless 2. Twee korte toetsenbordsteunen 3. Twee lange toetsenbordsteunen 4. Draadloze ontvanger 5. USB 2.0-kabeladapter

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Mic

Gebruiksaanwijzing. Mic Gebruiksaanwijzing Mic Inleiding In dit boekje vindt u informatie over het gebruik en het onderhoud van uw nieuwe ConnectLine Mic. Lees dit boekje aandachtig door en vergeet daarbij het hoofdstuk Waarschuwingen

Nadere informatie

Installatie in 5 stappen Huawei HG655D Modem

Installatie in 5 stappen Huawei HG655D Modem Installatie in 5 stappen Huawei HG655D Modem Stap 1 Modem sluiten of hoofdsluitpunt Blijft u naast uw Online.nl verbinding ook nog een analoge (KPN) telefonieverbinding gebruiken, volg dan na deze installatie

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR A B C * Verlichting: Aan / Uit * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings-

Nadere informatie

Mi Selfie Stick Tripod

Mi Selfie Stick Tripod Mi Selfie Stick Tripod Instructies: Zet de zelfontspanner vast: Open het pakket en bevestig de zelfontspanner op de rubberen sleuf van de stick. Bluetooth-koppeling: Schakel de Bluetooth-functie van uw

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. T-Dex

Gebruiksaanwijzing. T-Dex Gebruiksaanwijzing T-Dex Inhoudsopgave Functies 3 Instellen 4 Draadloze verbinding met mobiele telefoon instellen 4 Gebruik van de neklus 4 Bediening 5 Indicatoren 5 Opladen 5 Aanpassen van het volume

Nadere informatie

ISDN2 NT1-S7. ISDN2 NT1 Model S7. Gebruiksaanwijzing. Doe-het-zelf-pakket

ISDN2 NT1-S7. ISDN2 NT1 Model S7. Gebruiksaanwijzing. Doe-het-zelf-pakket ISDN2 NT1 Model S7 ISDN2 NT1-S7 Doe-het-zelf-pakket Gebruiksaanwijzing De monteur van KPN kan de installatie voor u verzorgen. Bel voor informatie en een afspraak 0900-0244 (consumenten) of 0800-0403 (zakelijk)

Nadere informatie

Installatie oplossingsgids

Installatie oplossingsgids Installatie oplossingsgids Tunstall thuis, Oslo 28, 2993 LD Barendrecht t: 0180 555 265 e: info@tunstallthuis.nl w: tunstall.nl @TunstallHealth Life is a journey Kijk alstublieft in de "Snelle Installatiegids"

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR D C B A * * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings- en

Nadere informatie

AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR. 2x 3x

AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR. 2x 3x 2x 3x [5] De stekkerdoos schakelt ter bevestiging 2x in en uit. De code van de zender is in het geheugen van de stekkerdoos opgeslagen en het product is klaar voor gebruik. Er kunnen maximaal 6 verschillende

Nadere informatie

U heeft zowel een AudioCast Zender als een AudioCast Ontvanger nodig om een compleet SoundCast AudioCast systeem te vormen!

U heeft zowel een AudioCast Zender als een AudioCast Ontvanger nodig om een compleet SoundCast AudioCast systeem te vormen! Dank U voor de aankoop van een SoundCast draadloos systeem. SoundCast producten staan garant voor de beste kwaliteit in draadloze transmissie van een geluidsbron, vrij van storingen. U heeft zowel een

Nadere informatie

TELEFOON Adapter 2 INSTALLATIEGIDS EN GEBRUIKSAANWIJZING

TELEFOON Adapter 2 INSTALLATIEGIDS EN GEBRUIKSAANWIJZING TELEFOON Adapter 2 INSTALLATIEGIDS EN GEBRUIKSAANWIJZING 2 Inhoudsopgave Algemene waarschuwingen en veiligheidsvoorschriften 5 Inleiding 7 Telefoon adapter 2 overzicht 8 Installatie 9 De Telefoon adapter

Nadere informatie

16/24 Port Desktop & Rek-monteerbare Fast Ethernet Switch

16/24 Port Desktop & Rek-monteerbare Fast Ethernet Switch 16/24 Port Desktop & Rek-monteerbare Fast Ethernet Switch Gebruikershandleiding Certificering FCC-verklaring: Dit is getest en in overeenstemming bevonden met de grenzen van een klasse B gegevensverwerkende

Nadere informatie

ResponseCard AnyWhere Display

ResponseCard AnyWhere Display ResponseCard AnyWhere Display ResponseCard AnyWhere Display-gebruiksaanwijzing Productoverzicht....................... 1 Technische vereisten.................... 2 Installatie in drie minuten................

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR D C B A * * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings- en

Nadere informatie

Snelle Installatiegids

Snelle Installatiegids Snelle Installatiegids Tunstall thuis, Oslo 28, 2993 LD Barendrecht t: 0180 555 265 e: info@tunstallthuis.nl w: tunstall.nl @TunstallHealth Life is a journey Welkom bij Tunstall thuis, uw garantie dat

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. EnVivo verborgen IR Repeater

Gebruikershandleiding. EnVivo verborgen IR Repeater Gebruikershandleiding EnVivo verborgen IR Repeater De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUD Introductie... 4 Verpakkingsinhoud... 4 Installatie... 5 Gebruik van de verborgen IR repeater... 6 Opmerkingen...

Nadere informatie

RELAY G30 Pilotenhandboek

RELAY G30 Pilotenhandboek RELAY G30 Pilotenhandboek 40-00-2007 Advanced Users Guide available @ www.line6.com/manuals Rev H Opmerkingen voor uw veiligheid OPGELET RISICO OP ELEKTRO- CUTIE. NIET OPENEN. WAARSCHUWING: Om het risico

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR A B C A: LED-indicator B: Verbindingsknop C: Kinderbeveiliging 1 [1] Plaatsen stekkerblok schakelaar Plaats de stekker van het stekkerblok in

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING DTX_600

GEBRUIKSAANWIJZING DTX_600 GEBRUIKSAANWIJZING DTX_600 INTRODUCTIE De DTX-600 is een draadloze uitbreidings-handset die gebruikt kan worden samen met de Profoon DTX-600 serie draadloze telefoons. Met losse DTX-600 handsets kunt

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing CallBarrier

Gebruiksaanwijzing CallBarrier Gebruiksaanwijzing CallBarrier INHOUD blz Inleiding... 3 Werking van de CallBarrier... 4 Installatie van de CallBarrier... 5 Omschrijving toets en indicaties CallBarrier... 6 Uitleg van de opties... 7

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. TV Adapter 3.0

Gebruiksaanwijzing. TV Adapter 3.0 Gebruiksaanwijzing TV Adapter 3.0 Inleiding In dit boekje vindt u informatie over het gebruik en het onderhoud van uw nieuwe TV Adapter. Lees dit boekje aandachtig door en vergeet daarbij het hoofdstuk

Nadere informatie

EM8620 RFID-Tag. Downloaded from

EM8620 RFID-Tag. Downloaded from EM8620 RFID-Tag EM8620 - RFID-Tag 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Een nieuwe RFID-tag aanmelden... 2 3.0 RFID-tag... 2 4.0 Uitschakelen via de RFID-tag...

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-300 STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-300 STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-300 STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR A B C * Verlichting: Aan / Uit / Dimmen * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator

Nadere informatie

EM8675 Binnen sirene met flitslamp

EM8675 Binnen sirene met flitslamp EM8675 Binnen sirene met flitslamp 2 NEDERLANDS EM8675 - Binnen sirene met flitslamp Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 2.0 Algemeen... 2 3.0 Functies... 3 4.0 Aanmelden op het alarmsysteem... 3 5.0 De

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ITT-85 INTERNET ADAPTER

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ITT-85 INTERNET ADAPTER GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ITT-85 INTERNET ADAPTER B C D A Afbeelding is met 3 internetadapters. Dit product bestaat uit 1 stuk, maar is onbeperkt uit te breiden. A: Aansluiting netwerkkabel Indicators:

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ITT2-85 INTERNET ADAPTERS

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ITT2-85 INTERNET ADAPTERS GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ITT2-85 INTERNET ADAPTERS B C D A Afbeelding is met 3 internetadapters. Dit product bestaat uit 2 stuks, maar is onbeperkt uit te breiden. A: Aansluiting netwerkkabel Indicators:

Nadere informatie

ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER

ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.0 ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing mode d emploi

Gebruiksaanwijzing mode d emploi Gebruiksaanwijzing mode d emploi TX-570 Big Button1 OVERZICHT 1. Direct geheugen toetsen 2. Geheugentoets 3. Laatste nummer geheugen / pauze toets 4. Flash functietoets 5. Toetsenbord 6. Mute toets 7.

Nadere informatie

BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER

BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER Snel installatiegids DA-30501 Inhoud Vóór gebruik... 2 1. Informatie over de DA-30501... 2 2. Systeemeisen... 2 3. Overzicht... 2 Aan de slag... 3 1. De batterij van de

Nadere informatie

EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon

EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon 2 NEDERLANDS EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Aansluiten...

Nadere informatie

TV Transmitter. Gebruikershandleiding

TV Transmitter. Gebruikershandleiding TV Transmitter Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Voordat u begint 3 Inbegrepen bij levering 4 Componenten 4 Aan de slag 5 Aansluiten op stroomvoorziening 5 Aansluiten op audiotoestellen 6 Zender koppelen

Nadere informatie

USER MANUAL VOORZICHTIG RISICO OP ELEKTRISCHE SCHOKKENNIET OPENEN THE SOUND AND LIGHT TIME MACHINE

USER MANUAL VOORZICHTIG RISICO OP ELEKTRISCHE SCHOKKENNIET OPENEN THE SOUND AND LIGHT TIME MACHINE VOORZICHTIG RISICO OP ELEKTRISCHE SCHOKKENNIET OPENEN De in de driehoek getekende bliksemflits en pijlpunt is een waarschuwingsteken. Dit waarschuwt u voor "gevaarlijke spanning" in het product. WAARSCHUWING:

Nadere informatie

Optibel Breedband Telefonie Installatie- en Gebruikershandleiding

Optibel Breedband Telefonie Installatie- en Gebruikershandleiding Optibel Breedband Telefonie Installatie- en Gebruikershandleiding SPA-2000 Gefeliciteerd met uw keuze voor Optibel telefonie. We hopen dat u tevreden zult zijn met onze service en zien er naar uit de komende

Nadere informatie

AGDR-300 STEKKERDOOS DIMMER

AGDR-300 STEKKERDOOS DIMMER GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.1 AGDR-300 STEKKERDOOS DIMMER *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U hebt

Nadere informatie

AGDR-300 STEKKERDOOS DIMMER

AGDR-300 STEKKERDOOS DIMMER GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.0 AGDR-300 STEKKERDOOS DIMMER *Op www.klikaanklikuit.nl vind u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U hebt

Nadere informatie

Handleiding Plextalk PTN1. Handleiding Daisyspeler Plextalk PTN1

Handleiding Plextalk PTN1. Handleiding Daisyspeler Plextalk PTN1 Handleiding Daisyspeler Plextalk PTN1 1 DAISYSPELER PLEXTALK PTN1 Korte inleiding: Wij hopen dat u plezier zult beleven aan het beluisteren van de digitale boeken. Dit document beschrijft de hoofdfuncties

Nadere informatie

ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR

ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.1 ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U

Nadere informatie

Korte Instructie. SoundGate. Bernafon SoundGate. Volumeregeling en programmakeuze. Telefoon. Muziekaansluiting bijv. MP3. Bluetooth muziek/audio

Korte Instructie. SoundGate. Bernafon SoundGate. Volumeregeling en programmakeuze. Telefoon. Muziekaansluiting bijv. MP3. Bluetooth muziek/audio Bernafon SoundGate SoundGate Korte Instructie Volumeregeling en programmakeuze Telefoon Muziekaansluiting bijv. MP3 Bluetooth muziek/audio Batterij-indicator Deze gids geeft een korte instructie. Belangrijk:

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Inductie Lader

Gebruikershandleiding. Inductie Lader Gebruikershandleiding Inductie Lader INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE... 3 WAARSCHUWINGEN... 3 FUNCTIES... 3 SPECIFICATIES... 4 INHOUD VAN DE VERPAKKING / ACCESSOIRES... 4 PRODUCTOVERZICHT... 4 HOE DE INDUCTIE

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U hebt een kwalitatief hoogwaardig product in handen waarvan u veel plezier en comfort

Nadere informatie

U heeft zowel een icast Zender als een icast Ontvanger nodig om een compleet SoundCast icast systeem te vormen!

U heeft zowel een icast Zender als een icast Ontvanger nodig om een compleet SoundCast icast systeem te vormen! Dank U voor de aankoop van een SoundCast draadloos systeem. SoundCast producten staan garant voor de beste kwaliteit in draadloze transmissie van een geluidsbron, vrij van storingen. U heeft zowel een

Nadere informatie

www.klikaanklikuit.nl START-LINE ONTVANGER ACDB-7000C LEES ALTIJD EERST DEZE HANDLEIDING versie 2.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen DRAADLOZE DEURBEL ONTVANGER

Nadere informatie

9 RollerMouse functies

9 RollerMouse functies Product Manual In de verpakking 2 3 7 5 9 RollerMouse functies 1. 2. 2 korte toetsenbordsteunen 3. 2 lange toetsenbordsteunen 4. Polssteun 5. Sleutel voor de verwijdering van polssteun 6. Dongle (draadloze

Nadere informatie

VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN

VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN Om kortsluiting te voorkomen, dient dit product uitsluitend binnenshuis gebruikt te worden, en alleen in droge ruimten. Stel de componenten niet bloot aan regen of vocht. Niet

Nadere informatie

Technische gebruiksaanwijzing: Afstandsbediening Opti-Phone

Technische gebruiksaanwijzing: Afstandsbediening Opti-Phone Technische gebruiksaanwijzing: Afstandsbediening Opti-Phone Inhoud Indien Opti-Phone verbonden is met een apparaat type zender CPL (met Opti-Pilote, Indien Opti-Phone enkel wordt gebruikt om de installatie

Nadere informatie

EM8665 Draadloze trillingsmelder

EM8665 Draadloze trillingsmelder EM8665 Draadloze trillingsmelder EM8665 Draadloze trillingsmelder 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 1.2 Voorkant... 3 1.3 Binnenkant... 3 2.0 Gevoeligheid

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR BUITEN

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR BUITEN GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR BUITEN Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U hebt een kwalitatief hoogwaardig product in handen waarvan u vele jaren

Nadere informatie

EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon

EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon 2 NEDERLANDS EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Aansluiten...

Nadere informatie

Beknopte handleiding PowerLINE WiFi 1000 Modellen PL1000 en PLW1000

Beknopte handleiding PowerLINE WiFi 1000 Modellen PL1000 en PLW1000 Beknopte handleiding PowerLINE WiFi 1000 Modellen PL1000 en PLW1000 Inhoud van de verpakking In sommige regio's wordt er een installatie-cd met het product meegeleverd. 2 Aan de slag PowerLINE-adapters

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING FX-500

GEBRUIKSAANWIJZING FX-500 GEBRUIKSAANWIJZING FX-500 FX-500 De Fysic FX-500 is een extra nummerkiezer voor geheugennummers. Per toets kunnen handige foto s of symbolen worden geplaatst, zodat met één druk op de knop die bewuste

Nadere informatie

2.0 Een nieuwe RFID-tag aanmelden

2.0 Een nieuwe RFID-tag aanmelden EM8620 RFID-Tag 2 NEDERLANDS EM8620 RFID-Tag Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 2.0 Een nieuwe RFID-tag aanmelden... 2 3.0 RFID-tag... 2 4.0 Uitschakelen via de RFID-tag... 3 5.0 Opslaan SMS-nummer voor

Nadere informatie

EM8621 Afstandsbediening. Downloaded from

EM8621 Afstandsbediening. Downloaded from EM8621 Afstandsbediening EM8621 - Afstandsbediening 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Voorkant afstandsbediening... 3 3.0 Alarm inschakelen... 3 4.0

Nadere informatie

TV Connector handleiding

TV Connector handleiding TV Connector handleiding Hartelijk dank Hartelijk dank dat u voor onze TV Connector hebt gekozen. De TV Connector is bedoeld om uw hoortoestellen direct met een televisie of andere audiobron te verbinden.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-060 FITTING-ONTVANGER

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-060 FITTING-ONTVANGER GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-060 FITTING-ONTVANGER A B C * Verlichting: Aan / Uit * Afbeelding van de YCT-102 (niet inbegrepen) A: Fitting voor gloeilamp B: Zoekmode-knop C: Indicator 1 [1] Uitschakelen

Nadere informatie

Huistelefoon / lader voor GSM. Gebruiksaanwijzing

Huistelefoon / lader voor GSM. Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing Huistelefoon / lader voor GSM 1 BELANGRIJKE VEILIGHEIDSAANWIJZINGEN 1.1 Belangrijk Het niet naleven van deze handleiding kan leiden tot ernstig letsel of beschadiging van het toestel.

Nadere informatie

Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10

Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10 Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10 t.b.v. de Benelux VOOR DISPLAYS: 55, 70 AND 82 nederlands V01.2-2014-4 Garantie en service voorwaarden Focus Touch voor Benelux Focus Touch P10 displays

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 4500-laserprinter

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 4500-laserprinter Gebruikersveiligheid De printer en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

EM8665 Draadloze trillingsmelder

EM8665 Draadloze trillingsmelder EM8665 Draadloze trillingsmelder 2 NEDERLANDS EM8665 Draadloze trillingsmelder Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 1.2 Voorkant... 3 1.3 Binnenkant... 3 2.0 Gevoeligheid

Nadere informatie

EM8690 Draadloze rookmelder

EM8690 Draadloze rookmelder EM8690 Draadloze rookmelder 2 NEDERLANDS EM8690 Draadloze rookmelder Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 2.0 LED indicator... 2 3.0 Instellingen... 3 3.1 Eerste gebruik... 3 3.2 Zelf test... 3 3.3 Groep

Nadere informatie

AWS-3500 MINI INBOUWSCHAKELAAR (V2)

AWS-3500 MINI INBOUWSCHAKELAAR (V2) GEBRUIKSAANWIJZING* v. 2.0 AWS-3500 MINI INBOUWSCHAKELAAR (V2) *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Waar moet u op letten? 2 Veiligheidsinstructies Draadloos signaal

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA2-2300R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA2-2300R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA2-2300R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS A C B 1 2 1 2 G D E A: LED-indicator B: Kinderbeveiliging C: LED-indicator D: Aan/uit-toetsen E: Groeptoets (kanaal 1 en

Nadere informatie

Weergave Oproeper. gebruiksaanwijzing

Weergave Oproeper. gebruiksaanwijzing PROFOON PCI-35B Weergave Oproeper gebruiksaanwijzing INTRODUCTIE Met de Profoon PCI-35B kunt u zien door wie u gebeld wordt tijdens het overgaan van de bel. Naar keuze kunt u zo ongewenste telefoontjes

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Accessoire voor het malen op gewicht Gebruikershandleiding ESATTO TM afgebeeld met Preciso TM molen TM Inhoudsopgave Introductie... 2 2 3 4 5 7 8 8 9 11 1 Introductie TM TM TM TM TM Herhaalbaarheid en

Nadere informatie

Boston 630. Gebruiksaanwijzing. Digitale draadloze telefoon. Extra handset met lader

Boston 630. Gebruiksaanwijzing. Digitale draadloze telefoon. Extra handset met lader Boston 630 Digitale draadloze telefoon Gebruiksaanwijzing Extra handset met lader Inhoud verpakking Controleer de inhoud van de verpakking voordat u de gebruiksaanwijzing doorneemt. In de verpakking moet

Nadere informatie

AGDR-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR BUITEN

AGDR-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR BUITEN GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.1 AGDR-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR BUITEN *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product.

Nadere informatie

800VA en 1600VA Medische Scheidingstransformator Handleiding

800VA en 1600VA Medische Scheidingstransformator Handleiding 800VA en 1600VA Medische Scheidingstransformator Handleiding Versie 1.1 2016 Jansen Medicars Jansen Medicars Postbus 49 3600 AA Maarssen Netherlands Tel. +31 30 2613500 Fax. +31 30 2616714 URL www.medicars.com

Nadere informatie

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN START-LINE GEBRUIKERSHANDLEIDING Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Lees deze eenvoudige instructies. Bij onjuiste installatie vervalt de garantie op dit product.

Nadere informatie

FCC-verklaring. Veiligheidsvoorzorgen. Handleiding 02

FCC-verklaring. Veiligheidsvoorzorgen. Handleiding 02 Handleiding FCC-verklaring Dit apparaat is getest en bevonden te voldoen aan de limieten voor een digitaal apparaat van klasse B, overeenkomstig deel 15 van de FCC-regels. Deze beperkingen zijn ontwikkeld

Nadere informatie

Installatiehandleiding. Optibel telefonie

Installatiehandleiding. Optibel telefonie Installatiehandleiding Optibel telefonie Optibel adapter Sipura 2000 Inhoudsopgave 1 Het Optibel pakket 2 2 De Optibel adapter aansluiten 2 3 Vragen over uw aansluiting 5 4 Probleemwijzer 6 5 Mijn Optibel

Nadere informatie

SonicHub Audio Server. Gebruiksaanwijzing

SonicHub Audio Server. Gebruiksaanwijzing SonicHub Audio Server Gebruiksaanwijzing NL Inhoud Inleiding... 3 Instellen van de SonicHub... 6 Audio activeren... 6 Selecteren van AM/FM tuner regio... 6 SonicHub mediabalk panelen... 7 Bediening van

Nadere informatie

Olympia EKM 2100. (vertaling Zonnepanelen123 als service voor gebruikers)

Olympia EKM 2100. (vertaling Zonnepanelen123 als service voor gebruikers) (vertaling Zonnepanelen123 als service voor gebruikers) Vooraf: De Olympia EKM2100 is oorspronkelijk bedoeld als meetinstrument voor het meten van het verbruik van energie van uw apparaten. De EKM2100

Nadere informatie

Current Cost NetSmart Draadloze Gateway

Current Cost NetSmart Draadloze Gateway Current Cost NetSmart Draadloze Gateway Bedankt voor uw aankoop van de Current Cost NetSmart Draadloze Gateway. Dit apparaat laat u uw energieverbruik data sturen naar het Current Cost Web Dashboard door

Nadere informatie

2.0 Een nieuwe RFID-tag aanmelden

2.0 Een nieuwe RFID-tag aanmelden EM8620 RFID-Tag 2 NEDERLANDS EM8620 RFID-Tag Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Een nieuwe RFID-tag aanmelden... 2 3.0 RFID-tag... 3 4.0 Uitschakelen via de RFID-tag...

Nadere informatie

Draadloos verbonden met de wereld www.bernafon.com

Draadloos verbonden met de wereld www.bernafon.com SoundGate 2 Draadloos verbonden met de wereld www.bernafon.com De mogelijkheden om verbonden te zijn, zijn beter dan ooit tevoren. Via allerlei elektronische apparaten maken we contact met familie, vrienden

Nadere informatie

EM8695 Draadloze gasmelder

EM8695 Draadloze gasmelder EM8695 Draadloze gasmelder 2 NEDERLANDS EM8695 - Draadloze gasmelder Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 2.0 Algemeen... 3 3.0 Eerste gebruik... 3 4.0 Gasdetector aanmelden... 3 5.0 Installatie... 4 6.0

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING versie 1.1 AC-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR

GEBRUIKSHANDLEIDING versie 1.1 AC-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR GEBRUIKSHANDLEIDING versie 1.1 AC-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR A B C * * Afbeelding van de AYCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings- en verbindstatus)

Nadere informatie

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR START-LINE ACC-2300 GEBRUIKERSHANDLEIDING Item 70181 Versie 5.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR Lees deze eenvoudige instructies.

Nadere informatie

EM6053 Video Balun Set

EM6053 Video Balun Set EM6053 Video Balun Set 2 NEDERLANDS EM6053 Video Balun Set Inhoudsopgave 1.0 Introductie...2 1.1 Functies en kenmerken...2 1.2 Inhoud van de verpakking...3 2.0 Wat heb je nodig?...3 2.1 Voor je gaat beginnen...3

Nadere informatie