Stappenplannen Schutting plaatsen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stappenplannen Schutting plaatsen"

Transcriptie

1 Stappenplannen Schutting plaatsen Type tuinafscheidingen Draadafscheiding Een draadafscheiding kan redelijk snel geplaatst worden. Dit is één van de goedkoopste en meest onderhoudsvriendelijke tuinafscheidingen. Steenkorven tuinafscheiding Het opvullen van metalen korven met stenen of houtschors is een steeds meer gebruikte methode voor de afscherming van de tuin. Dit is gemakkelijk zelf te doen, wel is een sterke fundering belangrijk bij het opvullen met stenen. Tuinafscheiding met een haag Een natuurlijke haag is eenvoudig te plaatsen, maar moet wel geregeld gesnoeid worden. Deze planten en struiken zijn geschikt als haag: klimop op gaas, conifeer, buxus, beuk en spar. Dit type tuinafscheiding geeft minder bescherming tegen ongewenste bezoekers dan een schutting. Houten tuinscherm Hout is een natuurlijk materiaal in een tuinomgeving dat zeer geschikt is om tuinafscheidingen mee te vervaardigen. Je kunt kiezen uit diverse houtsoorten; van Europees hout tot exotisch hardhout. De prijs en manier van plaatsen worden voornamelijk bepaald door de hoogte en opbouw van de schutting.

2 Uitzetten Bepaal waar je de schutting wilt plaatsen en maak de ondergrond zo vlak mogelijk. Meet hoe lang de schutting moet worden en waar de tussen- en eindpalen moeten komen. Verdeel deze in gelijke delen. Eindpalen staan op het uiteinde van de horizontale plankliggers met een afstand van 4 meter. Maak eerst een situatietekening en bepaal daarna hoeveel en welk materiaal je precies nodig hebt. Als je de plaats van de schutting weet, bepaal je de schuttinghoogte op 1.80 meter. Maak een markering met een koord of touw, hierdoor komen de palen netjes op één lijn te staan. Dubbele verticale planken Een schutting met dubbele verticale planken geeft ruimtelijk zicht en zorgt voor een goede privacy en windoorlatendheid. Kies planken en palen van geschaafd en geïmpregneerd vurenhout of tuinhout. Planken horizontaal: 1,8 x 14,5 x 400 cm. Planken verticaal: 1,8 x 14,5 x 180 cm. Palen: 6,8 x 6,8 x 270cm. Verdeling van de planken De schuttingpalen plaats je om de 4 meter met een tussenpaal op elke 2 meter. Houd er rekening mee dat de verticale planken met gelijke tussenruimte ook op een lengte van 4 meter uit moeten komen. Aan de andere zijde bevestig je de planken om de open tussenruimte op te vullen. Om de verticale planken te bevestigen, breng je eerst aan één zijde 3 horizontale liggers op de palen aan, (onder, in het midden en boven). Je kunt dezelfde plankafmetingen gebruiken als voor de verticale planken, alleen de lengte verschilt. Op deze horizontale liggers schroef je de verticale planken vast.

3 Hoeveel planken heb je nodig? Bijvoorbeeld: je hebt gekozen voor een 180 cm hoge schutting. Bij gebruik van 1,8 x 14,5 cm brede schuttingplanken met 7 cm doorkijk, heb je per strekkende meter 5 planken nodig aan de voorzijde en 4 planken aan de achterzijde. Dat zijn 9 planken per meter schuttinglengte. Bij een schuttinglengte van bijvoorbeeld 12 meter heb je: 9 x 12 = 108 verticale planken nodig van 180 cm lengte. Voor de 3 horizontale liggers (bovenonder-midden) heb je 3 planken van 4 meter per deel nodig. Een schutting van 12 meter bestaat uit 3 schuttingdelen. Dit maakt een totaal van 9 horizontale planken van 4 meter. Reken enkele verticale planken extra als uitval of onvoorzien. Voor het bevestigen van de planken neem je 4 x 30 mm RVS of verzinkte schroeven. Het aantal schroeven dat je nodig hebt voor de horizontale liggers: 3 x 3 schroeven per plank x 9 = 81 stuks. Voor de verticale planken: 108 x 3= 324. Totaal: = 405 schroeven. Merktekens Voor het uitzetten van de schuttingpalen maak je merktekens buiten de touwlijn (bijvoorbeeld met kleine paaltjes). Bij het graven van de kuil voor de palen zal immers het merkteken op het touw niet goed meer zichtbaar zijn. Het plaatsen van een schutting gaat een stuk sneller als je dit met tweeën doet. Het aanbrengen van bijvoorbeeld de lange horizontale liggers en het in de grond slaan van de palen werkt dan gemakkelijker. Kuil graven voor de palen Je begint met het plaatsen van de hoekpaal. Graaf een smalle kuil van 60 tot 80 cm diep, met een smalle spade of grondboor. Als je de palen stevig wilt wegzetten dan moet je zeker graven tot in de vaste bodem. Een droge ondergrond kun je eerst bevochtigen, dan gaat het boren of graven beter. Er zijn ook verzinkte paalsokkels verkrijgbaar die je direct in de grond kan slaan. Paalrot voorkomen De palen moeten tot 10 cm boven het maaiveld behandeld worden om paalrotting te voorkomen. Hiervoor zijn verschillende beschermingsmiddelen verkrijgbaar, zoals menie en bitumen. Je kunt ook acrylkit gebruiken dat na uitharding waterdicht is. Een alternatief om rotting te voorkomen, is om de paal in een PVC buis met een grotere diameter te plaatsen.

4 Palen plaatsen Plaats de paal in de kuil, gelijk met de middenlijn van de merktekens. Zet een huishoudtrap naast de paal en sla de paal voorzichtig met een paalhamer verder de grond in, totdat het bovengedeelte van de paal gelijk is aan de hoogte van het touw. Controleer na elke slag met de waterpas of de paal nog recht staat. Als het vierkant van de paal tijdens het slaan iets gaat draaien, corrigeer dit dan met een lijmklem in het midden van de paal. Gebruik altijd werkhandschoenen tegen splinters. Beton storten De paal kan nu worden gefixeerd met betonspecie. Maak de betonspecie klaar en giet deze in de kuil. Mengverhouding: 1 kg grof zand, 1 kg grind en 0,5 kg cement. Je kunt ook sneldrogende droge mortel uit de zak in de kuil strooien en daarna water toevoegen. Let goed op dat de paal verticaal blijft staan en in lijn blijft. Controleer dit met een waterpas of een schietlood. Tenslotte stamp je met de steel van de paalhamer de schuttingpalen goed vast. Tussenpalen De tussenpalen plaats je in het midden, volgens de uitgezette merktekens. Span eventueel een koord tussen beide eindpalen en zet de bovenkant van alle palen in lijn. Horizontaal waterpas Om de bovenkant van de palen met zekerheid in lijn te krijgen, gebruik je een slangwaterpas of een doorzichtige tuinslang, gevuld met water. Let wel op dat er geen luchtbellen in de tuinslang zitten. Lukt dit niet, dan kun je palen ook naderhand op maat zagen. Horizontale planken monteren Begin met de onderste horizontale plank en schroef die net iets boven het maaiveld waterpas vast. Wel eerst voorboren om splijten van het hout te voorkomen. Gebruik 3 schroeven per verbinding. Monteer daarna de bovenste plank, waarna de middelste plank volgt. Plaats de planken nauwkeurig en controleer horizontaal met een lange waterpas.

5 Gebruik lijmtangen als extra handje Het bevestigen gaat gemakkelijker als je de plank eerst vastklemt met lijmtangen voordat je deze vastschroeft. Het werkt het beste om schuttingdeel voor schuttingdeel plaatsen. Er is namelijk altijd een kans dat je een meetfout hebt gemaakt. Verticale planken aan de voorzijde monteren Begin met de eerste verticale plank aan de zijde die het meest in het oog springt, bijvoorbeeld bij het woonhuis. Gebruik telkens het waterpas of schietlood ter controle. Gemakshalve kun je een paar houten passtukjes maken van ±7 cm. Deze plaats je telkens tussen de eerstvolgende plank. Controleer regelmatig de onderlinge afstand, de plankbreedte kan per plank afwijken. Verticale planken aan de achterzijde monteren Na het monteren van de planken aan de voorzijde, begin je weer vooraan en teken je een middellijn in de tussenruimte van de achterliggende schuttingplanken. Dit is de plaatsbepaling voor het midden van de eerste plank aan de achterzijde. Het is raadzaam alle middelpunten af te tekenen ter controle. Controleer telkens met de waterpas en schietlood of alles recht staat. Poorten Het kan handig zijn om een poort in de schutting te plaatsen De standaard breedtemaat hiervoor is 90 cm, de hoogte is hetzelfde als die van de schutting. Voor de stevigheid en om scharen te voorkomen, plaats je twee tussenplanken onder een hoek van 45. De palen van de poort worden op dezelfde manier geplaatst als die van de schutting. Denk aan: scharnieren, slot met sleutel, moeren en slotbouten. Eventueel neem je twee langere palen links en rechts en maak je een bovenverbinding met een balk, om het gewicht van de poort te verdelen. Eindkapjes Monteer eindkapjes op de palen om inregenen en houtrot te voorkomen. Als alternatief gebruik je een stukje dakleer dat je vastzet met spijkers, of zaag het bovenstuk van de paal in verstek.

Montagehandleiding carport. Bouwmaterialen webshop

Montagehandleiding carport. Bouwmaterialen webshop Montagehandleiding carport Bouwmaterialen webshop Inhoudsopgave Stap 1: Plaatsbepaling en hoekpalen plaatsen 3 Stap 2: Tussenpalen en liggers 4 Stap 3: Dakconstructie maken 6 Stap 4: Afwerking 8 Vragen?

Nadere informatie

- Kluswijzer - 9. Zelf een tuinafscheiding plaatsen

- Kluswijzer - 9. Zelf een tuinafscheiding plaatsen 9. Zelf een tuinafscheiding plaatsen U heeft graag wat meer privacy in uw tuin. U wilt een fraaier hekwerk rondom of u vindt dat die gammele schutting nodig aan vervanging toe is. Voor een nieuwe tuinafscheiding

Nadere informatie

Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis

Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis Proficiat met de aankoop van uw draadafsluiting bij DRAADMAGAZIJN. In de volgende stappen wordt uitvoerig uitgelegd hoe uw de draadafsluiting

Nadere informatie

Carport met houten dak

Carport met houten dak Carport 300 x 500 Afmetingen: 300cm x 500cm x 251cm Carport met houten dak Voordat u aan de opbouw van uw carport begint, lees dan eerst aandachtig deze handleiding. Dit om problemen te voorkomen, en om

Nadere informatie

Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat

Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat Proficiat met de aankoop van uw draadafsluiting bij DRAADMAGAZIJN. In de volgende stappen wordt uitvoerig uitgelegd hoe uw de

Nadere informatie

Tuinschermen plaatsen. Written by Online Tuinieren

Tuinschermen plaatsen. Written by Online Tuinieren Tuinschermen blijven een grote rol spelen in de Nederlandse tuinen. Iedereen wil zijn eigen stuk tuin netjes afbakenen met het liefst zo min mogelijk onderhoud. Tuinschermen zijn daar zeer geschikt voor

Nadere informatie

kluswijzer tuinafscheidingen

kluswijzer tuinafscheidingen kluswijzer 9 tuinafscheidingen Plezierig wonen Wonen is iets persoonlijks. In uw woning ziet u graag de kleuren waar u van houdt, heeft u een indeling waar u zich prettig bij voelt en als het even kan,

Nadere informatie

Handleiding Houten Vlonder Terras maken

Handleiding Houten Vlonder Terras maken Handleiding Houten Vlonder Terras maken Meest gemaakte fouten Afwijken van balkafstand 40 cm (hart hart); Te weinig tussenruimte tussen de planken en eventuele kopse naden; Te weinig afstand (2,5 3 cm)

Nadere informatie

Montage Tuingaas. Handleiding

Montage Tuingaas. Handleiding 1 Montage Tuingaas Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen gaas die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk te doorlopen stappenplan

Nadere informatie

AANLEG EN ONDERHOUD ERFAFSCHEIDING PERGOLA VLONDER + STEIGER OVERKAPPING

AANLEG EN ONDERHOUD ERFAFSCHEIDING PERGOLA VLONDER + STEIGER OVERKAPPING AANLEG EN ONDERHOUD ERFAFSCHEIDING PERGOLA VLONDER + STEIGER OVERKAPPING Aanleg algemeen Tekening uitvoering = constructietekening Bij iedere constructie zou een tekening aanwezig moeten zijn Je voorkomt

Nadere informatie

Montage Schapengaas. Handleiding

Montage Schapengaas. Handleiding 1 Montage Schapengaas Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen gaas die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk te doorlopen

Nadere informatie

Stappenplan Hout-Beton Schutting // zuidema-schuttingen.nl 1

Stappenplan Hout-Beton Schutting // zuidema-schuttingen.nl 1 Stappenplan Hout-Beton Schutting // zuidema-schuttingen.nl 1 Stappenplan hout-betonschutting plaatsen Wil je een hout-betonschutting zelf plaatsen dan vind je in dit stappenplan de stappen die je moet

Nadere informatie

schutting plaatsen met rabbat delen

schutting plaatsen met rabbat delen schutting plaatsen met rabbat delen schutting plaatsen met rabbat delen Materialen Gereedschap Scharnieren Beits RVS schroeven Waterpas Accuboormachine Grondboor Waterpas Tape http://bit.ly/28zsfra www.praxis.nl

Nadere informatie

Montage tuinhek op maat. Handleiding

Montage tuinhek op maat. Handleiding 1 Montage tuinhek op maat Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen hekken die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk te doorlopen

Nadere informatie

Montagehandleiding voor DSM-deuren. Copyright Hekkenwereld

Montagehandleiding voor DSM-deuren. Copyright Hekkenwereld Montagehandleiding voor DSM-deuren Introductie Hekkenwereld levert alleen deuren die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Daarom deze overzichtelijke montagehandleiding. Deze handleiding zal u begeleiden

Nadere informatie

Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut

Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut is eenvoudig zelf te doen, je kunt het vergelijken met Lego voor volwassenen. Ondanks dat, zijn er enige zaken om rekening

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING PREFAB GELDERLAND 3x3

MONTAGEHANDLEIDING PREFAB GELDERLAND 3x3 MONTAGEHANDLEIDING PREFAB GELDERLAND 3x3 Voorzorgsmaatregelen Zorgt u ervoor dat het hout droog is als u het gaat gebruiken. Voordat u het tuinhuis gaat opbouwen is het belangrijk om een goede ondergrond

Nadere informatie

Montagehandleiding voor DSM-poorten. Copyright Hekkenwereld

Montagehandleiding voor DSM-poorten. Copyright Hekkenwereld Montagehandleiding voor DSM-poorten Introductie Hekkenwereld levert alleen poorten die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Daarom deze overzichtelijke montagehandleiding. Deze handleiding zal u begeleiden

Nadere informatie

Montagehandleiding voor DSM-deuren. Copyright Hekkenwereld

Montagehandleiding voor DSM-deuren. Copyright Hekkenwereld Montagehandleiding voor DSM-deuren Introductie Hekkenwereld levert alleen deuren die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Daarom deze overzichtelijke montagehandleiding. Deze handleiding zal u begeleiden

Nadere informatie

Handleiding Plaatsing. Gaashekwerk

Handleiding Plaatsing. Gaashekwerk Handleiding Plaatsing Gaashekwerk Copyright 2015 HekwerkDirect.nl Ondanks het zorgvoldig samenstellen van deze handleiding, willen wij u erop attenderen dat hieraan geen rechten kunnen worden ontleend.

Nadere informatie

Montage loopdeur van dubbelstaaf 8/6/8. Handleiding

Montage loopdeur van dubbelstaaf 8/6/8. Handleiding 1 Montage loopdeur van dubbelstaaf 8/6/8 Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen deuren die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een

Nadere informatie

B E A C B D D C C1 M C G J I H L K F A1 B1 M D K H C1 C B1 B A1 A E D D J A G C I G F F B I G F 6 4 7 8 A C D A 7 4 6 9 3 B 4 9 4 8 B C D 12 10 1 13 10 2 6 4 7 7 4 6 H J I K F G 12 11 1 13 11 2 9 9

Nadere informatie

Schutting plaatsen. Written by Online Tuinieren

Schutting plaatsen. Written by Online Tuinieren Er zijn veel manieren om je eigen stukje of stuk tuin af te bakenen. Het plaatsen van een schutting is één van de meest toegepaste manieren. Ondanks dat er vele soorten kant en klare tuinschermen op de

Nadere informatie

Tuinafscheiding maken

Tuinafscheiding maken Tuinafscheiding maken Klus wijzer Handige tips wanneer u zelf gaat klussen U heeft graag wat meer privacy in uw tuin; u wilt een fraaier hekwerk rondom; u vindt dat die gammele schutting nodig aan vervanging

Nadere informatie

Voor we iets gaan maken moeten we wel het een en ander weten van meten. We zeggen altijd meten is weten. Hoi Leuk dat je er weer bent.

Voor we iets gaan maken moeten we wel het een en ander weten van meten. We zeggen altijd meten is weten. Hoi Leuk dat je er weer bent. Hallo ik ben TECH. Wij gaan samen in het technieklokaal een Boomhoogtemeter maken. We moeten ons eerst goed voorbereiden op school. Daar ga ik jou bij helpen. Als je klaar bent kun je hierdoor in het technieklokaal

Nadere informatie

Aluminium Broeikas. extremshops.eu Grape 1.01 17-06-10. Model: Grape. Benodigd gereedschap

Aluminium Broeikas. extremshops.eu Grape 1.01 17-06-10. Model: Grape. Benodigd gereedschap Aluminium Broeikas Model: Grape Benodigd gereedschap extremshops.eu Grape.0 7-06-0 Instructies Voor het juiste gebruik, raden we u aan de opbouw van de structuur op basis van deze gids te maken en deze

Nadere informatie

PLAATSINGSTIPS VOOR SCHUTTINGEN EN PLANKEN

PLAATSINGSTIPS VOOR SCHUTTINGEN EN PLANKEN PLAATSINGSTIPS VOOR SCHUTTINGEN EN PLANKEN Een kant en klare schutting dient natuurlijk op de eerste plaats voor privacy en het in gebruik kunnen houden van het maximale grondoppervlak. Meerdere belangrijke

Nadere informatie

Montage Enkelstaafmat. Handleiding

Montage Enkelstaafmat. Handleiding 1 Montage Enkelstaafmat Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen matten die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk te doorlopen

Nadere informatie

Montage Schanskorven. Handleiding

Montage Schanskorven. Handleiding 1 Montage Schanskorven Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen schanskorven die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk te

Nadere informatie

Zenturo en Zenturo Super installeren als gevulde wand

Zenturo en Zenturo Super installeren als gevulde wand Zenturo en Zenturo Super installeren als gevulde wand Bij de installatie van Zenturo en Zenturo Super als gevulde wand houdt u best rekening met enkele veiligheidsmaatregelen. Het toevoegen van vulling

Nadere informatie

BOERS TUIN + HOUT BV

BOERS TUIN + HOUT BV TUINSCHERMEN Robusto Schermen RECHT BOERS TUIN + HOUT BV Robusto Schermen TOOG HORIZONTAAL Afmetingen Planken Robusto Schermen RECHT tuinschermen tuintimmerhout picknicktafels Afmetingen 16 x 140 mm Planken

Nadere informatie

Montage loopdeur van enkelstaafmat. Handleiding

Montage loopdeur van enkelstaafmat. Handleiding 1 Montage loopdeur van enkelstaafmat Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen deuren die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk

Nadere informatie

Montage sierhekken. Handleiding

Montage sierhekken. Handleiding 1 Montage sierhekken Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen sierhekken die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk te doorlopen

Nadere informatie

Montagehandleiding voor 3D-matten. Copyright Hekkenwereld

Montagehandleiding voor 3D-matten. Copyright Hekkenwereld Montagehandleiding voor 3D-matten Introductie Hekkenwereld levert alleen hekken die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Daarom deze overzichtelijke montagehandleiding. Deze handleiding zal u begeleiden

Nadere informatie

Montage loopdeur van dubbelstaaf 6/5/6. Handleiding

Montage loopdeur van dubbelstaaf 6/5/6. Handleiding 1 Montage loopdeur van dubbelstaaf 6/5/6 Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen deuren die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een

Nadere informatie

Montagehandleiding voor harmonicagaas. Copyright Hekkenwereld

Montagehandleiding voor harmonicagaas. Copyright Hekkenwereld Montagehandleiding voor harmonicagaas Introductie levert alleen gaas wat ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Daarom deze overzichtelijke montagehandleiding. Deze handleiding zal u begeleiden met een

Nadere informatie

Montage Dubbelstaafmat. Handleiding

Montage Dubbelstaafmat. Handleiding 1 Montage Dubbelstaafmat Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen matten die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk te doorlopen

Nadere informatie

Metalen hekwerk monteren - handleiding van HORNBACH

Metalen hekwerk monteren - handleiding van HORNBACH Pagina 1 van 5 Metalen hekwerk monteren - handleiding van HORNBACH Dit heb je nodig voor jouw project! Materialen Gereedschap Gaaspanelen Dubbele poortdeur Palen Bevestigingsset Cement Kanthout kabelbinders

Nadere informatie

DOUGLAS BUDGET OVERKAPPING. * Handleiding Douglas/larix budgetoverkapping

DOUGLAS BUDGET OVERKAPPING. * Handleiding Douglas/larix budgetoverkapping * Handleiding Douglas/larix budgetoverkapping Gefeliciteerd met de aankoop van uw Douglas/lariks Budget Overkapping, een een DIY (Do It Yourself) bouwpakket bestaande uit losse larix / douglas onderdelen

Nadere informatie

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE LAMELLENAFSLUITING

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE LAMELLENAFSLUITING 1 PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE LAMELLENAFSLUITING Aangezien de Duofuse houtcomposiet lamellenafsluiting veel duurzamer is dan houten afsluitingen, is een correcte plaatsing noodzakelijk om jarenlang te

Nadere informatie

PLISSÉHORDEUR. montagehandleiding

PLISSÉHORDEUR. montagehandleiding PLISSÉHORDEUR montagehandleiding Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw dealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

Montage inrijpoort van dubbelstaaf 8/6/8. Handleiding

Montage inrijpoort van dubbelstaaf 8/6/8. Handleiding 1 Montage inrijpoort van dubbelstaaf 8/6/8 Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen inrijpoorten die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden

Nadere informatie

Zelf een erfafscheiding plaatsen. Houten schutting Geheel of gedeeltelijk gemetselde schutting Haagbeplanting Aanbevolen materiaal Kwaliteitseisen

Zelf een erfafscheiding plaatsen. Houten schutting Geheel of gedeeltelijk gemetselde schutting Haagbeplanting Aanbevolen materiaal Kwaliteitseisen Zelf een erfafscheiding plaatsen Houten schutting Geheel of gedeeltelijk gemetselde schutting Haagbeplanting Aanbevolen materiaal Kwaliteitseisen Zelf een erfafscheiding plaatsen 2 U hebt graag wat meer

Nadere informatie

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u:

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u: Montage handleiding Verpakking Naast de referentie van het meubel staat soms nog een getal op het verpakkingslabel. Dit betekent dat het gaat om één meubel wat is verpakt in meerdere pakketten, tezamen

Nadere informatie

Montagehandleiding Speeldroom

Montagehandleiding Speeldroom Stap 1-2 balken van 4,5 x 9 x 180 cm - 2 balken van 4,5 x 9 x 111 cm - 8 schroeven van 6 x 100 mm 1. Leg de balken neer zoals op de tekening is aangegeven. 2. Teken met een potlood de balken van 180 cm

Nadere informatie

Montage inrijpoort van dubbelstaaf 6/5/6. Handleiding

Montage inrijpoort van dubbelstaaf 6/5/6. Handleiding 1 Montage inrijpoort van dubbelstaaf 6/5/6 Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen inrijpoorten die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden

Nadere informatie

V750 - Martinique. Montagehandleiding 1385-120112

V750 - Martinique. Montagehandleiding 1385-120112 V750 - Martinique 1385-120112 Pagina Inhoudsopgave Niveauverschillen 4 Schutting montage 6 Eindafstelling en afwerking 13 Poort montage 14 Inhoudsopgave 3 Niveauverschillen utting Hoekkolom Planken Tussenkolommen

Nadere informatie

Fence HORIZONTAAL HARDE ONDERGROND HORIZONTAAL ZACHTE ONDERGROND. 2 5,2x12 D2K D2A D2L D2B C12 C16 C12 C16. F... Foam tape. F... Foam tape.

Fence HORIZONTAAL HARDE ONDERGROND HORIZONTAAL ZACHTE ONDERGROND. 2 5,2x12 D2K D2A D2L D2B C12 C16 C12 C16. F... Foam tape. F... Foam tape. Type onderdeel aantal Lengte MM Type onderdeel aantal Lengte MM P1 1 1800 P1 1 1800 P3 1 1800 P3 1 1800 S 1 30 A1 4 30 A1 4 30 A6 2 1720 A6 2 1720 D2K 12 175 D2A 12 175 D2L 2 245 D2B 2 245 PL 4 33 PL 4

Nadere informatie

Bekarond - P Montage.

Bekarond - P Montage. Bekarond - P Montage www.betafence.be www.betafence.nl 01/2016 Voordelen Bekarond - P lange levensduur roestvrij weerbestendig schokbestendig perfecte gaasspanning oliegeharde staaldraad kunststof Bijzondere

Nadere informatie

Montage inrijpoort met gaasvulling. Handleiding

Montage inrijpoort met gaasvulling. Handleiding 1 Montage inrijpoort met gaasvulling Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen poorten die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk

Nadere informatie

Docentenblad 4 Monteren 1

Docentenblad 4 Monteren 1 Docentenblad 4 In monteren 1 krijgt de leerling een overzicht van handboormachines, boorsoorten, boordiameters en plugdiameters. Vervolgens moet hij of zij gaten boren in een gipsmuur met massieve stenen.

Nadere informatie

Montagehandleiding Bonny-Clyde

Montagehandleiding Bonny-Clyde Montagehandleiding Bonny-Clyde Wat hebt u nodig? - meter en potlood - stukje schuurpapier (verwijderen splinters indien nog aanwezig) - dopsleutel nr 13 - (accu)-schroevendraaier met kruisbit (PZ2) - (accu)

Nadere informatie

Montage Dubbelstaafmat. Handleiding

Montage Dubbelstaafmat. Handleiding 1 Montage Dubbelstaafmat Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen matten die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk te doorlopen

Nadere informatie

LUCHTKASTEEL. moeilijkheidsgraad. Klustijd:6 uur

LUCHTKASTEEL. moeilijkheidsgraad. Klustijd:6 uur LUCHTKSTEEL moeilijkheidsgraad Klustijd:6 uur MTERILEN Materiaalkosten ca. 15,- antal Materiaal Dikte Breedte Lengte CM Plank 1 Plank 2 1 Geïmpregneerde tuinplank 1,6 13,5 180 1 Geïmpregneerde tuinplank

Nadere informatie

e l Hout B R I C O F I C H E

e l Hout B R I C O F I C H E 5043676 r u e Een d en s t a a l p t u o H E H I C F C O I B R Hout B R I C O F I C H E Inleiding Als u een deur zoekt, dan vindt u een ruim aanbod in de meest uiteenlopende en fijnste houtsoorten. De

Nadere informatie

1.a) Begin met het vastschroeven van de zijkappen, op zowel de muurprofiel als op de goot.

1.a) Begin met het vastschroeven van de zijkappen, op zowel de muurprofiel als op de goot. . Montage handleiding In deze handleiding staat stap voor stap omschreven hoe u een veranda zelf kunt opbouwen. Indien er vragen of opmerkingen zijn, neem dan contact op met één van onze medewerkers. +316

Nadere informatie

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N MONTAGE-INSTRUCTIES DEUREN Inhoudsopgave Inleiding. Inleiding. Voorbereiding voor montage. Waterpas zetten. Vlakke deuren en paneeldeuren Deuren monteren Deuren stellen Paneeldeurrand verstellen Paneeldeuren

Nadere informatie

Bekafor. Classic met Bekaclip palen paalsysteem met beugels. Montage

Bekafor. Classic met Bekaclip palen paalsysteem met beugels. Montage Bekafor Classic met Bekaclip palen paalsysteem met beugels Montage www.betafence.be / www.betafence.nl 04/2017 Avant garde in afrastering Wilt u een stevige afrastering om uw eigendom te beveiligen? Wilt

Nadere informatie

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC MONTAGEHANDLEIDING BELANGRIJKE INFORMATIE Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC Lees de hele handleiding aandachtig. Als de hierin vermelde instructies niet worden opgevolgd, is

Nadere informatie

De voorste 2 staanders moeten 25 cm korter zijn dan de staanders aan de vlonder e

De voorste 2 staanders moeten 25 cm korter zijn dan de staanders aan de vlonder e SHTB Handleiding Gereedschap: Potlood/pen, rolmaat, stanleymes, duimstok, winkelhaak (accu)boormachine (accu) schroefmachine Torx bitten set Handzaag Afkortzaag en/of Decoupeerzaag Lijmtangen (lange) Waterpas

Nadere informatie

Montage Gelaste Gazen met ronde geplastificeerde metalen palen

Montage Gelaste Gazen met ronde geplastificeerde metalen palen Montage Gelaste Gazen met ronde geplastificeerde metalen palen www.betafence.be / www.betafence.nl 01/2016 Bevestigingssysteem Betafence biedt u een professioneel systeem aan voor het plaatsen van gelaste

Nadere informatie

Montagehandleiding voor een loopdeur. Copyright Hekkenwereld

Montagehandleiding voor een loopdeur. Copyright Hekkenwereld Montagehandleiding voor een loopdeur Introductie Hekkenwereld levert alleen hekken die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Daarom deze overzichtelijke montagehandleiding. Deze handleiding zal u begeleiden

Nadere informatie

Zelf een erfafscheiding plaatsen. Houten schutting Geheel of gedeeltelijk gemetselde schutting Haagbeplanting Aanbevolen materiaal Kwaliteitseisen

Zelf een erfafscheiding plaatsen. Houten schutting Geheel of gedeeltelijk gemetselde schutting Haagbeplanting Aanbevolen materiaal Kwaliteitseisen Zelf een erfafscheiding plaatsen Houten schutting Geheel of gedeeltelijk gemetselde schutting Haagbeplanting Aanbevolen materiaal Kwaliteitseisen Zelf een erfafscheiding plaatsen 2 U hebt graag wat meer

Nadere informatie

Bekafor. Classic met Bekaclip palen paalsysteem met beugels. Montage

Bekafor. Classic met Bekaclip palen paalsysteem met beugels. Montage Bekafor Classic met Bekaclip palen paalsysteem met beugels Montage www.betafence.com 10/2014 Avant garde in afrastering Wilt u een stevige afrastering om uw eigendom te beveiligen? Wilt u een afrastering

Nadere informatie

installeren als gevulde wand

installeren als gevulde wand Zenturo en Zenturo Super installeren als gevulde wand Bij de installatie van Zenturo en Zenturo Super als gevulde wand houdt u best rekening met enkele veiligheidsmaatregelen. Het toevoegen van vulling

Nadere informatie

FICHE: Een trapleuning monteren

FICHE: Een trapleuning monteren FICHE: Een trapleuning monteren Daar sta je dan met je nieuw behangen trapgang naar je nieuwe kamers. Probleem is dat je geen trapleuning hebt om veilig boven en terug naar te beneden te raken. Geen nood

Nadere informatie

Bekafor Classic Montage.

Bekafor Classic Montage. Bekafor Classic Montage www.betafence.com Avant garde in afrastering Wilt u een stevige afrastering om uw eigendom te beveiligen? Wilt u een afrastering die onopvallend de schoonheid van uw tuin accentueert?

Nadere informatie

Minibieb groot formaat

Minibieb groot formaat Minibieb groot formaat Deze beschrijving is gemaakt door Anton van Arem en gratis te gebruiken en verspreiden Het origineel te vinden op www.demaeckerij.nl Wat heb je nodig? een plaat watervast multiplex

Nadere informatie

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE OMHEINING

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE OMHEINING 1 PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE OMHEINING Aangezien de Duofuse houtcomposiet omheining duurzamer is dan houten of betonnen omheiningen, is een correcte plaatsing noodzakelijk om jarenlang te kunnen genieten

Nadere informatie

1. Algemene Wetenswaardigheden

1. Algemene Wetenswaardigheden Het maken van een vlonder is veelal afhankelijk van de ondergrond. Erg belangrijk is dat de ondergrond goed is. Dit namelijk is de basis van waaruit men verder werkt. Deze montagetips hebben we uitgesplitst

Nadere informatie

Procedure : weide installeren

Procedure : weide installeren Procedure : weide installeren Naast een omheining uit hout, heb je ook een schrikdraad nodig want anders graven de varkens zo de palen uit de grond. Een sterk hekwerk bestaat uit: - Houten ronde palen

Nadere informatie

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE 6/2013 NL PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE Aangezien het Duofuse houtcomposiet poortje duurzamer is dan een houten poortje, is een correcte plaatsing noodzakelijk om jarenlang te kunnen genieten.

Nadere informatie

Loungebank van pallets

Loungebank van pallets Loungebank van pallets Loungebank van pallets Materialen Gereedschap Schroeven Verf Houtlijm watervast Pallet Tuinplanken Potlood Schuurmachine Hamer Beitel Rolmaat Afkortzaag Verfrollers Winkelhaak Accuboormachine

Nadere informatie

BUITENBAR. moeilijkheidsgraad. Klustijd:6 uur

BUITENBAR. moeilijkheidsgraad. Klustijd:6 uur BUITENBAR moeilijkheidsgraad Klustijd:6 uur MATERIALEN Materiaalkosten ca. 285,- cm Aantal Materiaal Dikte Breedte Lengte 11 Steigerhout 3 1,5 107 3 Steigerhout 3 1,5 130,5 1 Steigerhout 3 1,5 12,5 2 Steigerhout

Nadere informatie

Montagehandleiding voor een inrijpoort. Copyright Hekkenwereld

Montagehandleiding voor een inrijpoort. Copyright Hekkenwereld Montagehandleiding voor een inrijpoort Introductie Hekkenwereld levert alleen poorten die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Daarom deze overzichtelijke montagehandleiding. Deze handleiding zal u

Nadere informatie

Montagehandleiding Carport metalen dak 340 cm x 510 cm

Montagehandleiding Carport metalen dak 340 cm x 510 cm Carport metalen dak 340 cm x 510 cm Geachte klant, Hierbij vindt u de montagehandleiding van uw carport. Al het hout in dit pakket is geschaafd en drukgeïmpregneerd om de levensduur ervan zo lang mogelijk

Nadere informatie

Kluswijzer. Tuinafscheiding plaatsen

Kluswijzer. Tuinafscheiding plaatsen Kluswijzer Tuinafscheiding plaatsen Kluswijzer p.2 Tuinafscheiding plaatsen Voordat u aan de slag gaat Deze folder gaat over het plaatsen van schuttingen, tuinmuren, hagen en hekwerken. Bij het uitvoeren

Nadere informatie

Montage instructies PLOKK caliber1 versie 5.9

Montage instructies PLOKK caliber1 versie 5.9 Montage instructies PLOKK caliber1 versie 5.9 Benodigdheden voor de montage - 4 muntjes van 50 cent. -Keukenweegschaal om het gewicht van de fles met inhoud te bepalen. -Gewicht Voor het gewicht kan een

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD SCHUTTINGEN

INFORMATIEBLAD SCHUTTINGEN INFORMATIEBLAD SCHUTTINGEN BETONSCHUTTINGEN Bij grotere afname hanteren wij kortingen: - Meer dan 25 meter: - 5% - Meer dan 50 meter: - 10% - Meer dan 100 meter: - 15% (nieuwbouwprojecten over het algemeen)

Nadere informatie

Fence VERTICAAL HARDE BODEM VERTICAAL ZACHTE BODEM R1A D1K R1A D1L D1A D1B. F... Foam tape C xM8. F... Foam tape C ,2x12.

Fence VERTICAAL HARDE BODEM VERTICAAL ZACHTE BODEM R1A D1K R1A D1L D1A D1B. F... Foam tape C xM8. F... Foam tape C ,2x12. Type Onderdeel aantal Lengte MM Type Onderdeel aantal Lengte MM P1 1 1800 P1 1 1800 P3 1 1800 A3 1 1710 S 1 30 A2 2 30 A3 1 1710 A8 2 40 A2 2 30 A4K L=185 6 185 A8 2 40 A4L L=205 2 195 A4 L=185 6 185 B1

Nadere informatie

Montage inrijpoort van sierhekken. Handleiding

Montage inrijpoort van sierhekken. Handleiding 1 Montage inrijpoort van sierhekken Handleiding Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen inrijpoorten die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk

Nadere informatie

MODULAIRE TUINREDE. Product informatie. Toepassingen. Eigenschappen. Beschikbare modellen

MODULAIRE TUINREDE. Product informatie. Toepassingen. Eigenschappen. Beschikbare modellen Toepassingen Tuintrap Eigenschappen Tredes passen zich aan elkaar aan om een rechte of roterende buitentrap te creëren Polypropyleentrede versterkt met glasvezel Lichte modules Gemakkelijke en snelle oplossing

Nadere informatie

Montagehandleiding Carport met zadeldak 304 cm x 510 cm

Montagehandleiding Carport met zadeldak 304 cm x 510 cm 304 cm x 510 cm Geachte klant, Hierbij vindt u de montagehandleiding van uw carport. Al het hout in dit pakket is geschaafd en drukgeïmpregneerd om de levensduur ervan zo lang mogelijk te verlengen. Alvorens

Nadere informatie

Draaibare en kantelbare muurbeugel APM-70 INSTALLATIE HANDLEIDING 35 KG

Draaibare en kantelbare muurbeugel APM-70 INSTALLATIE HANDLEIDING 35 KG INSTALLATIE HANDLEIDING Draaibare en kantelbare muurbeugel Waarschuwing! overschrijd nooit het maximale gewicht! Ernstig letsel kan hier tot gevolg van hebben. APM-70 35 KG VERSIE 1.0 JUL 2013 Lees eerst

Nadere informatie

Montagehandleiding Carport

Montagehandleiding Carport Montagehandleiding Carport Hartelijk gefeliciteerd met de aankoop van uw Carport. Deze handleiding beschrijft stap voor stap hoe u uw Carport kunt monteren. Wij wensen u veel plezier toe. Haal de materialen

Nadere informatie

Stap 1. M o n t a g e h a n d l e i d i n g S p e e l p e r c e e l

Stap 1. M o n t a g e h a n d l e i d i n g S p e e l p e r c e e l Stap 1-2 balken van 4,5 x 9 x 210 cm - Een balk van 4,5 x 9 x 145,5 cm - Een balk van 4,5 x 9 x 141 cm - 4 schroeven van 6 x 100 mm 1. Leg de balken neer zoals op de tekening is aangegeven. 2. Teken met

Nadere informatie

Nooit dorst. Zuigers met aandrijfmotor N Groep / klas:

Nooit dorst. Zuigers met aandrijfmotor N Groep / klas: Zuigers met aandrijfmotor Nooit dorst Werkblad Bijpassende werkbladen kunt u gratis downloaden www.aduis.nl Naam: Groep / klas: Inhoud: Delen: Gereedschap: 1 Triplex 255 / 110 / 10 mm C, D Potlood, liniaal,

Nadere informatie

Schroef de zijplaat van de goot vast met de schroeven in de gaten aangegeven met rood en dek ze af met een eindkapje.

Schroef de zijplaat van de goot vast met de schroeven in de gaten aangegeven met rood en dek ze af met een eindkapje. MONTAGEHANDLEIDING Onderdelen klaarmaken De goot samenstellen, normale gootkap 1 2 3 Breng de siliconenkit aan op de randen van het gootprofiel die met rood zijn aangegeven. Schroef de zijplaat van de

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING ECOLINE TERRASOVERKAPPING

MONTAGEHANDLEIDING ECOLINE TERRASOVERKAPPING MONTAGEHANDLEIDING ECOLINE TERRASOVERKAPPING Benodigdheden Voordat u begint, heeft u het geschikte gereedschap nodig. Hieronder vindt u een overzicht van alles wat u nodig heeft om uw Ecoline Terrasoverkapping

Nadere informatie

DRB504 DRB111 DRB512. DRB516 (2x) DRB652 (12x) 3,5 x 25 mm. DRB651 (6x) 3,5 x 35 mm. DRB101 (205cm) DRB102 (215cm) DRB511 DRB111 DRB503

DRB504 DRB111 DRB512. DRB516 (2x) DRB652 (12x) 3,5 x 25 mm. DRB651 (6x) 3,5 x 35 mm. DRB101 (205cm) DRB102 (215cm) DRB511 DRB111 DRB503 Lees voor montage eerst de handleiding goed door. De ondergenoemde aandachtspunten en tips zullen de installatie vereenvoudigen en problemen bij montage en gebruik helpen voorkomen. Monteer uw deurrolhor

Nadere informatie

Montagehandleiding Carport plastiek dak 500 cm x 510 cm

Montagehandleiding Carport plastiek dak 500 cm x 510 cm Carport plastiek dak 500 cm x 510 cm Geachte klant, Hierbij vindt u de montagehandleiding van uw carport. Al het hout in dit pakket is geschaafd en drukgeïmpregneerd om de levensduur ervan zo lang mogelijk

Nadere informatie

Installatie instructies

Installatie instructies Onderdelen klaarmaken De goot samenstellen normale gootkap Installatie instructies De nummer één veranda specialist in Nederland Goot profiel 100% Kwaliteits garantie Het hele jaar droog onder een aluminium

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING DUBBELE CARPORT 607 * 760 CM.

MONTAGEHANDLEIDING DUBBELE CARPORT 607 * 760 CM. MONTAGEHANDLEIDING DUBBELE CARPORT 607 * 760 CM. Dubbele carport extra 607 * 760 cm. Geachte klant, Hierbij vindt u de montagehandleiding van uw carport. Al het hout in dit pakket is geschaafd en drukgeïmpregneerd

Nadere informatie

Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek

Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u begint met de montage! We raden u met klem aan de installatie altijd met twee personen en door opgeleid personeel

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING * MONTAGEHANDLEIDING * MONTAGEHANDLEIDING * MONTAGEHANDLEIDING. zithek best. nr. 7.85000 1 element

MONTAGEHANDLEIDING * MONTAGEHANDLEIDING * MONTAGEHANDLEIDING * MONTAGEHANDLEIDING. zithek best. nr. 7.85000 1 element lgemene voorschriften:. Ondergrond Het toestel dient minimaal op een valdempende ondergrond geplaatst te worden, welke geschikt is voor deze valhoogte.. Fundering stuks 60 x 60 x 50 cm Zie aanwijzingen

Nadere informatie

Montage loopdeur van sierhekken. Handleiding

Montage loopdeur van sierhekken. Handleiding 1 Montage loopdeur van sierhekken Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen loopdeuren die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk

Nadere informatie

RECINTO COMPOSIET SCHUTTING. * Handleiding Recinto Composiet Schutting

RECINTO COMPOSIET SCHUTTING. * Handleiding Recinto Composiet Schutting * Handleiding Recinto Composiet Schutting Gefeliciteerd met uw aankoop van de Recinto Composiet Schutting, een onderdhoudsvriendelijke schutting vervaardigd uit hout/kunststof composiet planken met houtnerfstructuur

Nadere informatie

Technische data sheet

Technische data sheet Technische data sheet Kleinwildraster met houten palen, Robinia Robinia palen, lengte 180 cm, diameter 10-12 cm, geschild en gepunt, palen hart op hart afstand 3 m, palen te lood aanbrengen., voorzien

Nadere informatie

Stap 1. M o n t a g e h a n d l e i d i n g S p e e l J u w e e l

Stap 1. M o n t a g e h a n d l e i d i n g S p e e l J u w e e l Stap 1 Benodigdheden: - 2 balken van 4,5 x 9 x 180 cm - 2 balken van 4,5 x 9 x 171 cm - 4 schroeven van 6 x 100 mm Uitleg: 1. Leg de balken neer zoals op de tekening is aangegeven. 2. Schroef in elke hoek

Nadere informatie

Montage inrijpoort op maat. Handleiding

Montage inrijpoort op maat. Handleiding 1 Montage inrijpoort op maat Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen inrijpoorten die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk

Nadere informatie