Vanmiddag zijn alle kinderen vrij omdat het team een studiemiddag in Hardenberg heeft.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vanmiddag zijn alle kinderen vrij omdat het team een studiemiddag in Hardenberg heeft."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 7 26 september 2013 Vlieg met ons mee! Hallo ouder(s)/verzorger(s) en kinderen, Burendag Waar een klein dorp groot in kan zijn! Waarschijnlijk is er nergens voor de burendag zo n groot project als het voetpad + parkeerplaatsen opgepakt en uitgevoerd! Complimenten voor de initiatiefnemers en uitvoerders! Wat fijn dat op deze manier de veiligheid bij het MFA vergroot is en dat we daar als school gebruik van kunnen maken. Bedankt! Studiemiddag donderdag 26 september alle kinderen vrij Vanmiddag zijn alle kinderen vrij omdat het team een studiemiddag in Hardenberg heeft. Feest, vrij en veel plezier! Morgen is een vrije dag voor juf Ciska omdat haar ouders dan 50 jaar zijn getrouwd. Juf Janny is met hulp van juf Sandra bij de kleuters. Juf Michon is morgen vrij omdat ze de hele dag is uitgenodigd voor een trouwerij van vrienden. Juf Christel werkt s morgens in groep 3/4 en s middags in groep 5/6. Juf Bianca heeft ADV. Juf Joyce is morgen in groep 7/8. Iedereen die feest heeft, vrij is of bij de kinderen mag zijn: Veel plezier! Peuterspeelzaal Als het goed is, hebben alle ouders van de kinderen die naar de peuterspeelzaal gaan/gingen, een brief van de SPGC gekregen. Voor de zekerheid, en omdat misschien ook andere ouders het interessant vinden, is die brief aan deze nieuwsbrief toegevoegd. In de brief staat dat dinsdag 1 oktober een raadsbesluit over het voorgenomen beleid wordt genomen. Daarna kunnen de SPGC en VPCBO verder overleggen. We staan in de startblokken om aan de slag te gaan, maar zijn afhankelijk van overleg met de gemeente en onderling. We zetten daarbij in op peuterspeelzaalwerk voor alle kinderen van 2,5 tot 4 jaar in Dalerpeel. Fietsencontrole Afgelopen dinsdagmorgen was de jaarlijkse fietsencontrole. Heel veel kinderen waren op de fiets naar school gekomen om hun fiets te laten keuren. Veel fietsen zijn meteen goed gekeurd, een paar hebben nog een kleine reparatie nodig. Al met al een prima resultaat! Een verslagje vanuit VVN volgt later nog. 59e Kinderboekenweek is klaar voor de start! 1 t/m 15 oktober 2013 De Kinderboekenweek heeft jaarlijks een ander thema. In 2013 is het thema Sport en Spel met als motto: Klaar voor de start! Sporten brengt overwinningen, nederlagen, hoogte- en dieptepunten. Sporten is spannend, leerzaam en het vormt ons deels tot wie we zijn. Dit levert stof tot mooie verhalen!

2 Wij openen de kinderboekenweek op dinsdagmorgen 1 oktober met de kinderen en het team in de hal van de school. De kinderen mogen dan allemaal sportief gekleed naar school komen. Voor de afsluiting is iedereen die wil komen, van harte welkom. Dat is dinsdagmiddag 15 oktober om uur. In de Kinderboekenweek staan de Kinderboeken natuurlijk centraal. De kinderen mogen daarom hun eigen lievelingsboek meenemen naar school. In de groepen zal hieraan aandacht besteed worden. 90-jarig jubileum van de school In 2013 bestaat de Willem Alexanderschool 90 jaar. Wat begon als School in het veen is nu een moderne school in een MFA! We gaan dat vrijdag 18 oktober met de kinderen die nu op school zitten, vieren. Het thema van de feestdag is: Vlieg met ons mee naar de toekomst! We beginnen s morgens in het verleden: Het boekje School in het veen dat over de geschiedenis van de school gaat, zal in het officiële gedeelte van de dag aan bod komen. In het heden krijgen we allemaal een gezamenlijk cadeau waardoor de school goed te zien zal zijn als wij nu aan activiteiten buiten de school deel nemen (Blijft nog een beetje geheim)! En dan gaan we op weg naar de toekomst: Wat wil jij later worden? De kinderen mogen verkleed op school komen: Het liefst zoals jij er later ook graag uit wilt zien: Boer? Metselaar? Kapster? Caissière? Juf? Kok? In verschillende groepen gaat iedereen aan de slag met een activiteit die hem/haar leuk lijkt. Bijvoorbeeld: Techniek, mode, catering, bouwen, toneel, muziek. We laten elkaar zien wat we hebben gedaan. De catering zorgt deze dag voor eten en drinken voor alle kinderen. Alle kinderen blijven op school eten. s Middags is er een vossenjacht: Wat een vreemde beroepen blijken er te zijn? Om uur zijn alle kinderen deze dag vrij en begint de herfstvakantie. Voor dit feest zijn we op zoek naar: Hulp bij het ochtendprogramma in de verschillende groepen. De activiteiten worden bedacht, voorbereid en uitgevoerd door één van de leerkrachten. Zij kunnen daar goed hulp van ouders bij gebruiken! Ouders die willen helpen bij de vossenjacht. Oude apparaten die de kinderen mogen slopen: Wie heeft er nog iets staan dat we kunnen gebruiken? Dat mag ingeleverd worden op school. Oud gereedschap dat de kinderen mogen gebruiken om te slopen. Opgeven en inleveren kan bij juf Christel of juf Sandra.

3 Jarigen Emma uit groep 1 wordt maandag 30 september 4 jaar en zal dan ook echt bij ons op school komen. We wensen je een fijne dag! Bijbelse geschiedenis Week 40 Ik wil weg Genesis 30:25-43 en 31:17-24 Nadat hij jarenlang voor Laban gewerkt heeft, wil Jakob weg bij zijn oom. Hij neemt zijn vrouw en kinderen mee en alles wat hij in Paddam-Aram heeft opgebouwd. Actueel overzicht belangrijke data September Donderdag 26 Studiemiddag, alle kinderen vrij Maandag 30 Voorstelling kunstmenu groep 1/2/3 Oktober Dinsdag 1 Zondag 6 Dinsdag 8 Dinsdag 15 Vrijdag 18 Start Kinderboekenweek Kom in de kring kerkdienst Vergadering Activiteitencommissie Afsluiting kinderboekenweek met ouders uur Feestdag 90-jarig jubileum school. Kinderen 14 uur vrij Groep 1 en 2 Vanaf volgende week dinsdsag is de besteden we aandacht aan de Kinderboekenweek! Kinderen bewegen graag. Soms vergeet je wel eens hoe belangrijk het is om lekker te bewegen. Daarom is het fijn dat het thema van de Kinderboekenweek 2013: Klaar voor de start is. In groep 1 en 2 staat het boek: Igor de Stippelkampioen centraal. De werkjes hebben met het thema te maken. Deze zijn te bewonderen aan de werkjeslijn in de gang. Maandagmorgen gaan groep 1 t/m 4 naar een voorstelling. Maandag wordt in groep 1 de cijfers 0, 1 en 2 herhaald. In groep 2 wordt het cijfer 13 aangeboden en de cijfer 0 t/m 12 herhaald. Woensdag wordt de letter l aangeboden, zowel klank als gebaar. De letters b, i en p worden herhaald. Op het woordveld komen de woorden waarin de letter l zit. De kinderen mogen allerlei dingen voor de letterplank meenemen, mits er een l in het woord staat. Het boek van deze week is uitgezocht door: Lars en Thies De titel van het boek: Tom en de dinosaurussen in het museum.

4 nieuwe leerlingen: Emma Talen wordt 30 september 4 jaar. We hopen dat ze met veel plezier naar school zal gaan en bij ons een fijne tijd zullen hebben! Vrijdag 27 september a.s. is juf Ciska vrij en zal juf Janny voor de groep staan. Kunst en cultuur: voorstelling groep 1 t/m 4: De voorstelling heet: Clowntje Pompidoe, waar ga je naar toe? Het verhaal gaat over een jongen die op een clowntje lijkt en bij zijn oma woont. Oma leest elke avond voor uit een boek over wilde dieren. Op een dag besluit Pompidoe op zoek te gaan naar de wilde dieren! Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boekje van Elzabieta Niels Brandaan Cotterink heeft het verhaal bewerkt tot een poëtische, muzikale voorstelling De voorstelling wordt gegeven in obs de Zwarm in Geesbrug. We vertrekken om uur en zullen rond half 12 weer terug op school zijn. We zoeken nog 2 auto s voor groep 1 en 2! Graag zo spoedig mogelijk doorgeven of u wilt rijden. Groep 3/4 Groep 3 heeft deze week de twee-tekenklank eu geleerd, daarbij zeggen we het volgende op: we stoppen het snotje in het potje. De kinderen kunnen voordoen hoe het gebaar hoort. Dit om goed te kunnen onthouden welke letter het eerst komt als je de eu moet schrijven. We werken regelmatig op de computer, veilig leren lezen met het bijtje zoem en het nieuwste softwarepakket van ambrasoft: mijn klas. De kinderen loggen hier zelf in. Groep 4 heeft een brief geschreven, wilt u deze vrijdag meegeven met daarop het adres, wij zorgen voor een postzegel. Met rekenen zijn we bezig met buurgetallen, wie woont er aan beide kanten naast de 48, 76, 98 etc. Wilt u hier thuis ook aandacht aan besteden? Ook aan het tellen met sprongen van 5 en 10 tot 100. Ook kwamen de maanden van het jaar aan bod bij rekenen. Iedereen heeft de tafel van 1 opgezegd, dus we gaan door met de tafel van 2. Op de computer kunnen de kinderen thuis ook oefenen: tafels-oefenen.nl. Volgende week houden we een parkeerweek voor taal. Deze week willen wat meer aandacht besteden aan rekenen. We zullen de muurtjes sommen en klokkijken frequent aan de orde laten komen.

5 Groep 5/6 Afgelopen week hadden we een boeiende spreekbeurt over de koe. Het leukste onderdeel was melk proeven. Melk uit een pak en melk rechtstreeks van de koe. Proef het verschil. Met melk meer mans zullen we maar zeggen. Groep 6 is druk in de weer met breuken. Sommige kinderen zijn ervaringsdeskundigen. {Gelukkig gaat het met Ilse de goede kant op!} In groep 5 ga ik de tafel van zes herhalen. Het voorleesboek heet Gevecht om de cup. De meeste leerlingen gaven dit boek de meeste stemmen. Groep 7/8 Gisteren zijn de kinderen om 12 uur op pad gegaan met de Kinderpostzegels. We gaan ervoor het reisje naar Walibi te bemachtigen. Leuk om de spannende avonturen van de kinderen te horen, die ze hebben beleefd tijdens hun rondgang door het dorp. Volgende week hebben we een parkeerweek van spelling/taal. We hebben de eerste twee thema s doorgewerkt en gaan verder met oefenen en herhalen. Ook starten we volgende week met het oefenen van de nieuwe topo voor beide groepen. De datum van toetsing volgt nog. Het huiswerk gaat vandaag al mee i.p.v. morgen; dit zijn werkbladen voor rekenen, taal en spelling. Graag voor 6 oktober weer inleveren. Zondag 6 oktober is de kom in de kring dienst, ik hoop jullie allemaal te zien! Het belooft een mooie dienst te worden. Wij als groep mogen iets voordragen en uitdelen in de kerk. Belangrijke data: vrijdag 27 sept Controledictee woensdag 2 okt Woordenschattoets Woensdag 2 oktober Taaltoets Nieuwsbrief nr. 8 komt donderdag 3 oktober uit. Als bijlage is de brief van de SPGC aan deze nieuwsbrief toegevoegd.

6 Geachte ouders/verzorgers, Vlak voor de zomervakantie hebben wij u geïnformeerd over een aantal grote veranderingen waar de SPGC nog dit jaar mee te maken krijgt. De nieuwe plannen voor het voorschools aanbod (2-4 jarigen) in de gemeente Coevorden staat beschreven in het Beleidskader voorschools Wij hebben in onze vorige brief ook genoemd dat de gemeenteraad nog een besluit moet nemen over dit Beleidskader. Zoals het nu lijkt gaat de gemeenteraad op 1 oktober 2013 het Beleidskader goedkeuren. Dat betekent dat de veranderingen door gaan. Het voorschoolse aanbod in de gemeente Coevorden zal er heel anders uit gaan zien. De gevolgen voor de SPGC zijn groot. Daarom hebben wij besloten om u hierover al voor de gemeenteraadsvergadering van 1 oktober te informeren. Zodat er voldoende tijd is om voor de peuters, die na 1 november 2013 niet meer naar een locatie van de SPGC kunnen, een andere oplossing te vinden. De belangrijkste veranderingen voor de locaties van de SPGC zijn: o De gemeente wil dat alle kinderen met een risico op taalachterstand nog een peuterspeelzaal kunnen blijven bezoeken (voorschoolse educatie). Daarom geeft de gemeente daar nog subsidie voor. Omdat deze kinderen vooral in Geesbrug, Dalerpeel, Schoonoord en Coevorden wonen, blijven de peuterspeelzalen in deze vier dorpen open. o Voor de peuterspeelzalen in de andere dorpen (Sleen, Oosterhesselen, Dalen, Zweeloo) geeft de gemeente geen subsidie meer vanaf 1 november Daarom zijn wij genoodzaakt deze locaties vanaf die datum te sluiten. o De instroomleeftijd voor de peuterspeelzalen van de SPGC wordt verhoogd naar 2½ jaar. Vanaf het nieuwe schooljaar zijn wij al gestart met deze maatregel. Bovenstaande geldt in ieder geval tot 1 januari Tot die datum krijgt de SPGC subsidie van de gemeente. Hoe het daarna verder gaat is op dit moment onzeker. Het kan zijn dat er na 1 januari 2015 opnieuw veranderingen komen. In Dalerpeel blijft peuterspeelzaal t Hummelhoes open voor kinderen van 2½-4 jaar. Niet alle peuters kunnen naar t Hummelhoes. De subsidie is alleen bedoeld voor: Kinderen in deze dorpen van ouders waarvan één ouder een inkomen heeft en de andere ouder niet. Deze peuters kunnen twee dagdelen per week naar de peuterspeelzaal. De ouderbijdrage blijft vooralsnog gelijk aan het huidige tarief ( 45,- per maand). Kinderen in deze dorpen die iets extra s nodig hebben voor een goede ontwikkeling (hiervoor heeft de gemeente richtlijnen). Zij kunnen vier dagdelen per week naar de peuterspeelzaal. De ouderbijdrage blijft vooralsnog gelijk aan het huidige tarief ( 45,- per maand). Peuters van wie beide ouders werken (tweeverdieners) en peuters van alleenstaande ouders, die werken, kunnen geen gebruik meer maken van een gesubsidieerde plek op één van de peuterspeelzalen van de SPGC. Zij kunnen naar een locatie van de *kinderopvang.

7 Voor deze groep ouders (tweeverdieners) is het alleen mogelijk om gebruik te blijven maken één van de peuterspeelzalen van de SPGC wanneer ze de kostprijs betalen. De kostprijs is 37,- per dagdeel. * Locaties kinderopvang: In Dalen, Sleen, Schoonoord en Zweeloo is dat Drieluik Kinderopvang. En in Coevorden zijn dat Kinderwereld en Catalpa. Dit zijn organisaties die zich richten op optimale ontwikkelingskansen voor het kind. Drieluik Kinderopvang en Kinderwereld maken net als SPGC gebruik van de methode Piramide. Samenwerking met onderwijs in Dalerpeel en Geesbrug. In Dalerpeel en Geesbrug zijn wij in overleg met het onderwijs om de voorschoolse mogelijkheden in het dorp te onderzoeken. Binnenkort krijgt u daar meer bericht over. Met deze brief hopen we u voldoende geïnformeerd hebben. Mocht u nog vragen hebben, of een afspraak willen maken voor verdere uitleg, dan kunt u contact opnemen met het kantoor van SPGC tel: In week 40 ( 30 september t/m 4 oktober) zullen de coördinator en teamleider op uw locatie bepaalde dagdelen aanwezig zijn om vragen die er dan nog zijn, te beantwoorden. In Dalerpeel is dit maandagmorgen 30 september om uur. Met vriendelijke groet, Linda Hageman Coördinator SPGC

Nr. 10 23 oktober schooljaar 2014-2015

Nr. 10 23 oktober schooljaar 2014-2015 Nr. 10 23 oktober schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr.6 29 september 2016 schooljaar

Nr.6 29 september 2016 schooljaar Nr.6 29 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door.

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door. Nr.5 28 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Juf Demi. Kom in de Kring dienst zondag 15 oktober. Kom in de Kring Dorcas voedselactie. Kinderboekenweek. Nr.6 12 oktober 2017 schooljaar

Juf Demi. Kom in de Kring dienst zondag 15 oktober. Kom in de Kring Dorcas voedselactie. Kinderboekenweek. Nr.6 12 oktober 2017 schooljaar Nr.6 12 oktober 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

Nr.3 14 september 2017 schooljaar

Nr.3 14 september 2017 schooljaar Nr.3 14 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar Nr.19 2 februari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar Nr.29 4 mei 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr. 32 17 april 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 32 17 april 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 32 17 april 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nr.7 6 oktober 2016 schooljaar

Nr.7 6 oktober 2016 schooljaar Nr.7 6 oktober 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014 Nieuwsbrief 20 11 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor de leerlingen van groep 8. De Citotoets wordt

Nadere informatie

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school.

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school. No. 14, 14 december 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nr.2 7 september 2017 schooljaar

Nr.2 7 september 2017 schooljaar Nr.2 7 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis.

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis. No. 21, 15 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nr juni 2017 schooljaar

Nr juni 2017 schooljaar Nr.34 15 juni 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 17, 18 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht Nr.15 15 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

Welkom. Wat leren we in groep 5? Psalm

Welkom. Wat leren we in groep 5? Psalm Welkom De eerste schoolweken liggen alweer achter ons. In uw handen heeft u nu de infobrief van groep 5. Hier kunt u belangrijke informatie vinden over groep 5, voor uw kind. Wanneer u vragen / opmerkingen

Nadere informatie

Weekbrief 16 maart 2015

Weekbrief 16 maart 2015 Weekbrief 16 maart 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 16 maart krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een uitnodiging mee voor de gespreksmiddag/avond op maandag 24 maart. De kinderen

Nadere informatie

INFORMATIEKRANT PEUTERS Peuterspeelzaal VVE Peuterspeelzaal subsidie Peuterpakket Peuteropvang Op School

INFORMATIEKRANT PEUTERS Peuterspeelzaal VVE Peuterspeelzaal subsidie Peuterpakket Peuteropvang Op School INFORMATIEKRANT PEUTERS Peuterspeelzaal VVE Peuterspeelzaal subsidie Peuterpakket Peuteropvang Op School WELKOM BIJ KINDERWERELD! U wilt het beste voor uw kind. Spelen met leeftijdsgenootjes in een kindvriendelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016

Nieuwsbrief Oktober 2016 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol waarbij u van

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

Nr.5 22 september 2016 schooljaar

Nr.5 22 september 2016 schooljaar Nr.5 22 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr. 18 8 januari schooljaar 2014-2015

Nr. 18 8 januari schooljaar 2014-2015 Nr. 18 8 januari schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond.

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond. Weekbrief 18 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid Dinsdag 12 januari is er op onze school een ouderavond gehouden over ouderbetrokkenheid. Het was een geslaagde avond. Bedankt

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

Nr.8 13 oktober 2016 schooljaar

Nr.8 13 oktober 2016 schooljaar Nr.8 13 oktober 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Riemslootnieuws. Jaargang 16 20-08-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090. www.obsderiemsloot.nl.

Riemslootnieuws. Jaargang 16 20-08-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090. www.obsderiemsloot.nl. Riemslootnieuws 623 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 20-08-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: riemsloot@dagendou.nl

Nadere informatie

Nr. 15 27 november schooljaar 2014-2015

Nr. 15 27 november schooljaar 2014-2015 Nr. 15 27 november schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 Beste meisjes, jongens en ouders, Nog even en het is weer zover. Dan vieren we ons grote schoolfeest. Het schoolfeest is op: Vrijdag 5 februari De groepen 1 t/m 4

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2014

Nieuwsbrief Januari 2014 Obs J.H. Isings Emperweg 70 7399 AG Empe 0575-502078 Nieuwsbrief Januari 2014 Algemeen Nieuwe rekenmethode. Na de zomervakantie zijn we in de groepen 3 tot en met 8 gestart met een nieuwe rekenmethode.

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nr. 24 19 februari schooljaar 2014-2015

Nr. 24 19 februari schooljaar 2014-2015 Nr. 24 19 februari schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nr. 17 11 december schooljaar 2014-2015

Nr. 17 11 december schooljaar 2014-2015 Nr. 17 11 december schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Algemene mededelingen Inspectie Maandagochtend 2 november krijgt onze school bezoek van de onderwijsinspectie.

Algemene mededelingen Inspectie Maandagochtend 2 november krijgt onze school bezoek van de onderwijsinspectie. Weekbrief 2 november 2015 Algemene mededelingen Inspectie Maandagochtend 2 november krijgt onze school bezoek van de onderwijsinspectie. Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

Nr.4 21 september 2017 schooljaar

Nr.4 21 september 2017 schooljaar Nr.4 21 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 Weeknieuws 6

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03

Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03 Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03 02 okt. Versieren school thema herfst werkgroep ouders 05 okt. Dag van de leraar 05 okt. Informatieavond 1 e Communie. Aanvang 19.30 uur 07 t/m 18 okt. Kinderboekenweek.

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen Weekbrief 9 november 2015 Algemene mededelingen Vakantierooster schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Zaterdag 15-10-2016 t/m zondag 23-10-2016 Kerstvakantie Zaterdag 24-12-2016 t/m zondag 08-01-2017 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Weekbrief 15 februari 2016

Weekbrief 15 februari 2016 Weekbrief 15 februari 2016 Algemene mededelingen Continurooster Vrijdag 19 februari is er voor de groepen 5 t/m 8 een continurooster. Dit betekent dat de kinderen voor tussen de middag iets te eten en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Nr. 33 19 mei 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 33 19 mei 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 33 19 mei 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen.

TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen. Weekbrief 6 juni 2016 Algemene mededelingen TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen. Schoolvoetbal Woensdag 25 mei

Nadere informatie

Agenda. Woensdag 1 oktober Start Kinderboekenweek Donderdag 2 oktober Voorstelling Verkeersplaneet

Agenda. Woensdag 1 oktober Start Kinderboekenweek Donderdag 2 oktober Voorstelling Verkeersplaneet Agenda Woensdag 1 oktober Start Kinderboekenweek Donderdag 2 oktober Voorstelling Verkeersplaneet Vrijdag 3 oktober St. Fransiscusviering Woensdag 8 oktober Kinderboekenmarkt Vrijdag 10 oktober Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

N.a.v. het bericht dat er luizen zijn gevonden op school kregen we de volgende tip binnen:

N.a.v. het bericht dat er luizen zijn gevonden op school kregen we de volgende tip binnen: Nieuwsbrief 3 29 augustus 2013 Vlieg met ons mee! www.waschooldp.nl Hallo ouder(s)/verzorger(s) en kinderen, Terugblik Startactiviteit Afgelopen vrijdag hebben een heel aantal kinderen en ouders fanatiek

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 De Hienwijzer Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 15 februari De kinderen uit groep 8 krijgen Onderwijskundige rapporten (OKR) mee naar huis 17 februari Kwartfinale Nationale voorleeswedstrijd,

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Kalender aanvullingen. Dierendag 4 oktober. Huiswerk. Afsluiting Kinderboekenweek 13 oktober. Start gesprekken

Kalender aanvullingen. Dierendag 4 oktober. Huiswerk. Afsluiting Kinderboekenweek 13 oktober. Start gesprekken Tel school: 361357 mail: vlinderhof@obsdevlinderhof.nl 22-09-2017 Kalender aanvullingen Wijziging op de kalender: het verkeersexamen staat op dinsdag 29 mei het is verplaatst naar donderdag 5 april. 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 augustus Vakantie

Nieuwsbrief 25 augustus Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 25 augustus 2016 Vakantie De vakantie is weer voorbij en we zijn weer lekker aan de slag met onze leerlingen. In

Nadere informatie

Nr. 35 22 mei 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 35 22 mei 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 35 22 mei 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2 Aan de ouders van groep 1 en 2 INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD De eerste weken van het nieuwe jaar zijn al weer voorbij. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Hoe ziet

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 23 10 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het komt niet vaak voor, dat leerlingen de bruiloft van hun juf mee maken. Een aantal weken

Nadere informatie

Nr.2 1 september 2016 schooljaar

Nr.2 1 september 2016 schooljaar Nr.2 1 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie