Uitgebreide en advanced ervaring met Microsoft Office in het algemeen maar specifiek zeker ook Excel, Word en Outlook van versies

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uitgebreide en advanced ervaring met Microsoft Office in het algemeen maar specifiek zeker ook Excel, Word en Outlook van versies 2000-2010."

Transcriptie

1 CURRICULUM VITAE Opleiding: - H.E.A.O. - Bedrijfseconomie - Management (DOC Opleidingen)behaald in Bedrijfadministratie MBA, diploma behaald in Algemene Bank Opleiding(HBO) NIBE, diploma behaald in Bedrijfseconomie via ISW ( SPD), diploma behaald in M.E.A.O.Bedrijfsadministratie en Marketing in 1987 (Den Haag) - Colegio Arubano (HAVO) geslaagd in 1985 in de volgende vakken: Nederlands, Engels, Spaans, Algemene Economie, Bedrijfsadministratie en Geschiedenis - In 1998 was ik geëxamineerd voor de StaatsPraktijk Diploma (SPD Business Management and Finance) voor de volgende vakken: Accountancy en Management, Bedrijfscalculatie en Analyse, Statistiek, Bedrijfseconomies en Financiering Hobbies: Kunstschilderen en yoga ICT Ervaring In het verleden heb ik met verschillende accounting software gewerkt, inclusief ACCPAC, Exact, SAP en alle edities van Quickbooks. Sub-administratie pakketten zoals Great Lakes Billing System, FAS afschrijvingssysteem, Paytime voor Payroll, Quanto voor payroll en Payroll4. Uitgebreide en advanced ervaring met Microsoft Office in het algemeen maar specifiek zeker ook Excel, Word en Outlook van versies Vanaf 2004 tot Mei 2015, was ik een Quickbooks Pro-advisor op Aruba. Ik verkocht Quickbooks software en gaf verschillende services erom heen zoals, installatie, setup, implementatie, training en andere support services. Quickbooks Point of Sale voor retailhandel was ook een gedeelte van mijn service pakket aan klanten. Vanaf 2007 gaf ik ook support en training aan klanten van Payroll4 software op Aruba. Mijn technische ervaring in de kabel industrie en telecommunicatie is ook belangrijk aangezien ik lid was van de management team bij Cable TV Auba en het was essentieel om up-to-date te zijn in de technologische kabel en tv wereld. Talen - Ik ben vloeiend in Nederlands, Engels en Spaans, alle drie in woord en geschrift. Ook heb ik basis cursussen gevolgd van Italiaans en Duits. Ik heb een talent voor talen en kan vrij snel een nieuwe taal leren spreken en schrijven.

2 Werkervaring AB Accounting Services N.V. September 1, juni, 2015, Directeur Vanaf september 2004 tot juni 2015 gaf ik financiële administratie services, payroll administratie en administratie services aan klanten en financiële software pakketten services aan klanten van AB Accounting Services N.V. op Aruba. Het bedrijf had gedurende de jaren altijd 2-4 assistenten in dienst. Ik had een goed portfolio van klanten van diverse branches van bedrijven. Namelijk, retailbedrijven, advokaten en dokters praktijken, kleine tot grote hotels, airline, casino, wholesaler, uitzendburo's, entertainment en horeca bedrijven. De services die ik o.a. gaf aan de klanten hield in de financiële administrie maar ook het jaarrapport, belasting advies, invullen van inkomsten -en winstbelastingaangiftes. Aangezien mijn ruime ervaring als financial controller, heb ik verschillende grote bedrijven geholpen met interne reorganisatie, opzetten van interne controle mechanismen, verschillende procedures en corrigeren van omslachtige accounting procedures. Ik assisteerde ook bij de compilatie en het boeken, recapituleren van alle balansposten en voorbereiden van de hele financials, dus in orde maken voor audits (meestal door PWC of KPMG). Thiel Corporation N.V. (Aruba) Augustus 1, 2002 Augustus 31, 2004, Assistant Financial Controller Thiel Corporation is een grote bouw en bouwmaterialen bedrijf die meer dan 150 employees in dienst had en 5 productieafdelingen voor Ready Mix (Cement Mix), Asfalt productie, betonnenblokken productie, mijning exploitatie van zand en graniet en in 2003, waren ze ook begonnen met grote bouwprojecten. In een korte periode had ik de productieafdelingen en hun financiële administatie onder de knie. Ik heb de automatisering van de inventariscontrole en de controle op de productiekosten geimplementeerd. In 2004 was ik verantwoordelijk van de jaarlijkse afsluiting en audit voorbereiding en de interne jaarrapporten compilatie van 2002 en Deze audits werden toendertijd gedaan door KPMG. Er was sprake van 3 bedrijven in ѐѐn, de moedermaatschappij, en twee zustermaatschappijen. Royal Aruban Airlines (Aruba) Medio januari, July 2002 Financial Controller Het bedrijf heeft de start-up fase niet gehaald door het gebrek aan kapitaal van de aandeelhouders. St. Kinderopvang DAK (Den Haag- Nederland) 1 oktober september, 2001, Eerste boekhouder en dan waarnemend Hoofd Financiële Administratie.

3 De financiële administratie van de 45 opvangcentra werd gedaan in de administratieafdeling op het hoofdkantoor in Den Haag. Alle facturen (crediteuren), kas- en banktransacties moesten verwerkt worden in de kostenplaatsen administratie van elke centrum. De stichting had een complexe financiële structuur door de overheidsrichtlijnen voor wat betreft de kinderopvang en de subsidies die ze kregen van de overheid. In korte tijd moest ik het hele process van de subsidieregelingen door hebben en het ging zo goed dat ik de acting Hoofd Financiële Administratie werd benoemd begin december De belangrijkste verantwoordelijkheden toen werd de jaarafsluiting van 2000 van de 3 stichtingen van DAK: Kinderopvang DAK, DAK beheer en Stichting Vrienden. Mijn belangrijkste taken waren: - Supervisie van de financiële administratieafdeling en payroll administratie bestaande uit 3 assistenten - Verantwoordelijk voor de jaarrekeningen van de 3 stichtingen en voorbereiding voor de audit - Cash flow prognose en maandelijkse financiële rapportage voor de stichtingen per maand - Budget voorbereiding and controle op de budgetten van alle 45 opvangcentra - Verantwoordelijk voor de interne controle en andere financiële werkzaamheden. Cable Television of Aruba N.V. ( Aruba) 1 januari juni, 2000, Financial Controller en lid van de Management Team. 3 mei december 1995, Assistant Controller In mei 1993 werd ik aangenomen bij Cable TV Aruba en kreeg ik de kans om mijn carriѐre verder uit te breiden. Cable TV was pas opgericht en was in de fase van opstarten, als Assistent Controller was ik verantwoordelijk voor de afdeling financiele administratie en HR afdeling. In een korte tijd had ik de interne procedures en administratieve richtlijnen opgesteld, de hele administratieve afdeling op been gezet en de personeelsvoorwaarden en "policies" voor het personeel geïntroduceerd en geimplementeerd. De financiële administratie werd geleidelijk een afdeling van 4 personen, met het hele financiële gebeuren op de afdeling, van boekhouding tot het financiele management van het bedrijf. Vanaf het begin bij Cable TV werd ik sporadisch aangestuurd door de Corporate Controller vanuit Chicago, USA. In 1996, kreeg ik officieel de titel van Financial Controller en lid van de Management Team. Als Financial Controller had ik dezelfde taken als Asst. Controller maar nu kon ik ook assisteren met de financial management van de andere zusterbedrijven in de caribische regio (eilanden). De belangrijkste verantwoordelijkheden die ik had, in het kort omschreven: - Compilatie van de maandelijkse financiële rapportage en de jaarlijkse financiële rapporten van Cable TV Aruba en holding bedrijf, Cable Management of Aruba N.V. - De voorbereiding, presentatie en bewaken van de jaarlijkse budgetten/planning en liquiditeitsbegrotingen van het bedrijven. (De holding bedrijf was ook mijn verantwoordelijkheid). - Jaarlijkse audit voorbereiding van het bedrijf.

4 - Management en supervisie van de financiële administratie en HR afdeling. - Introductie/implementatie van nieuwe procedures en interne controle regelingen, de bewaking en bijsturen van deze procedures waren uiteraard ook mijn taak. - Totale controle op alle assets en liabilities van het bedrijf. Dus een strikte toezicht en controle op de financiële aspecten van de assets en vermogen (kapitaal) maar ook fysieke toezicht en controle op de fixed assets en inventarissen. - Verantwoordelijk voor de interne controle in alle afdelingen, nieuwe concepten maken van procedures en regelingen samen met de Managing Director om de kwaliteit en service van het Cable product te verbeteren en ook secundaire voorwaarden/benefits te creeëen voor de employees. - In de absentie van de Managing Director was ik het waarnemend hoofd van het bedrijf.( Dit was ongeveer 50 dagen in een jaar). - Ik was de aanspreekpunt van de advokaten, externe accountants, verzekeringsagenten en bedrijven, fiscalisten etc. voor het bedrijf. - Als management lid had ik ook tekenbevoegdheid, dit was wel vanaf Sporadisch gaf ik ook tv interviews als het nodig was bij het lanceren van nieuwe producten etc. Aruban Investment Bank N.V. (Aruba) December 1988 April 1993, Assistant to the Chief Accountant Januari 1992 April 1993, Asst. to the Vice-President Personnel Affairs and Assistant to the Chief Accountant Bij de Aruban Investment Bank werd ik aangenomen kort na de opgerichting ervan. Dus hier moest de Chief Accountant assisteren met de opzetten en implementeren van de interne controle procedures in de bank. Naast de procedures waren mijn belangrijkste taken: - Boekhouding van de bankrekeningen, de leningadministratie bijhouden, berekenen van de interest en fees opbrengsten en boekingen hiervan - Crediteurenadministratie bijhouden en alle andere maandelijkse afsluitingsjournaalposten. - Bijhouden en controle op de bankrekeningen en tussenrekeningen - Bijhouden en controle op de investeringen van de bank zoals TD's, government bonds, treasury bills en andere investeringen. In 1992 kreeg ik als extra taak de reorganisatie van de loonadministratie en dan ook de loonadministratie zelf. Bij AIB heb ik veel geleerd rond de hele commerciële en investeringsbank operatie, alles over de regelingen en voorschriften van de Centrale Bank en de hele operatie rond de investeringsvoorschriften van een bank. Samenvatting Samenvattend heb ik meer dan 25 jaar ervaring in de financiële administratie. Belangrijk is ook dat ik vele jaren ervaring heb in management positie en voor lange tijd heeft gewerkt in een internationale sfeer. Ik ben leergierig, stressbestendig en kan heel goed in een team functioneren. Mijn werktempo is hoog en efficient en kan problemen hands-on aanpakken en oplossen.

5

Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer CVK3352 Ervaring Samenvatting

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Assistent Controller. Interim Financial Accountant

Curriculum Vitae. Interim Assistent Controller. Interim Financial Accountant Curriculum Vitae Interim Assistent Controller Interim Financial Accountant Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Business Controller Plant Controller WO BE

Curriculum Vitae. Interim Business Controller Plant Controller WO BE Curriculum Vitae Interim Business Controller Plant Controller WO BE Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Hoofd Administratie Drs.

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Hoofd Administratie Drs. Curriculum Vitae Interim Financial Controller Hoofd Administratie Drs. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim (Assistent) Controller WO BE

Curriculum Vitae. Interim (Assistent) Controller WO BE Curriculum Vitae Interim (Assistent) Controller WO BE Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Aantal jaren ervaring

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Jasinka Rassat Lage Zwaluwe 3 november 1973 Opleiding 1993/1997 HEAO Bedrijfseconomie Hogeschool Holland Diemen (diploma behaald) 1991/1993 behaald) MEAO M.B.O. College

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Controller SAP Expert HBO BE. Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae. Interim Controller SAP Expert HBO BE. Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Controller SAP Expert HBO BE Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Aantal jaren ervaring Samenvatting

Nadere informatie

Nick van Velzen. Mannelijk. Waalre InHolland Alkmaar HBO Bedrijfseconomie Diploma behaald

Nick van Velzen. Mannelijk. Waalre InHolland Alkmaar HBO Bedrijfseconomie Diploma behaald PERSOONLIJKE GEGEVENS: NAAM: Nick van Velzen GESLACHT: Mannelijk GEBOORTEDATUM: 10-06-1988 WOONPLAATS: Waalre OPLEIDINGEN: 2005 2009 InHolland Alkmaar HBO Bedrijfseconomie Diploma behaald 2000 2005 Bertrand

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Administrateur SPD 1 & 2. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae. Interim Administrateur SPD 1 & 2. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Administrateur SPD 1 & 2 Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer K803 Aantal jaren ervaring

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat. GSU Eneco Installatiebedrijven 2009 (April) 2010 (Januari)

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat. GSU Eneco Installatiebedrijven 2009 (April) 2010 (Januari) CURRICULUM VITAE Persoonsgegevens Naam M. Heringa (Marc) Geboortedatum 03 september 1965 Adres Sonia Gaskellstraat 12 Postcode+Woonplaats 2331BJ Leiden Telefoonnummer 06-38931221 Emailadres marcheringa@stayincontrol.nl

Nadere informatie

CV van Harrie. Master in Finance B.V. Opdrachtgever: Atalian Global Services

CV van Harrie. Master in Finance B.V. Opdrachtgever: Atalian Global Services CV van Harrie Profiel Harrie heeft 18 jaar ervaring in diverse financiële functies in verscheidene branches. Naast HEAO fiscale economie heeft hij de HOFAM post-hbo controller en Projectcontrol opleidingen

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Master Finance & Control

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Master Finance & Control Curriculum Vitae Interim Financial Controller Master Finance & Control Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaat Ervaring

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat CURRICULUM VITAE Persoonsgegevens Naam M. Heringa (Marc) Geboortedatum 03 september 1965 Adres Sonia Gaskellstraat 12 Postcode+Woonplaats 2331BJ Leiden Telefoonnummer 06-38931221 Emailadres marcheringa@stayincontrol.nl

Nadere informatie

Curriculum Vitae Paul Spaans

Curriculum Vitae Paul Spaans Curriculum Vitae Paul Spaans Achternaam Spaans Voornaam Paul Geboortedatum 15 augustus 1970 Woonplaats Almere Telefoon 06 42218876 E-mail paul@financeondemand.nl Bedrijfsnaam Finance On Demand Zelfstandig

Nadere informatie

CV van Bekir. Functie: Medewerker Financial Services

CV van Bekir. Functie: Medewerker Financial Services CV van Bekir Profiel Bekir is een ambitieuze, resultaatgerichte finance professional met flexibele instelling. Hij neemt zijn werk altijd serieus en probeert zo goed mogelijk werk te verrichten met veel

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim (Project) Controller WO BE RC

Curriculum Vitae. Interim (Project) Controller WO BE RC Curriculum Vitae Interim (Project) Controller WO BE RC Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer K164 Aantal jaren ervaring

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Remco Martens Wernhout 29 juli 1988 Relevante Opleidingen 2010/ 2012 Master Strategic Management, Universiteit Tilburg 2006/2010 Bachelor Bedrijfseconomie, Avans Hogeschool

Nadere informatie

CV van Hanno. Profiel. Werkervaringen

CV van Hanno. Profiel. Werkervaringen CV van Hanno Profiel Hanno is een Financial die zich door zijn open houding en vriendelijke voorkomen en manier van communiceren makkelijk binnen een team/organisatie weet te bewegen. Het doel en het te

Nadere informatie

CV van Tim. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Burggolf Holding B.V. Functie: Assistant Financial Manager

CV van Tim. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Burggolf Holding B.V. Functie: Assistant Financial Manager CV van Tim Profiel Tim wil door een brede oriëntatie en veel diversiteit in zijn opdrachten doorgroeien tot een ervaren (Business) Controller. Hij wil dit bewerkstelligen door processen in organisaties

Nadere informatie

Carla Kersten. Summary. Specialties. Interim Hoofd Administratie bij Oikocredit Nederland in Utrecht info@kerstenfd.

Carla Kersten. Summary. Specialties. Interim Hoofd Administratie bij Oikocredit Nederland in Utrecht info@kerstenfd. Carla Kersten Interim Hoofd Administratie bij Oikocredit Nederland in Utrecht info@kerstenfd.nl Summary I N T E R I M Ik verleen Financial en Audit interim support. Bij Financial support kunt u denken

Nadere informatie

CV van Pieter. Babyliss Coöperatief UA. Functie: Junior Business Controller

CV van Pieter. Babyliss Coöperatief UA. Functie: Junior Business Controller CV van Pieter Profiel Pieter is een Finance professional die goed verbanden kan leggen. Hij is zeer analytisch ingesteld en daarbij is hij secuur. Pieter kan controle houden en situaties overzien en daardoor

Nadere informatie

CV van Quincy. Bluecielo ECM Solutions. Functie: Financial Accountant

CV van Quincy. Bluecielo ECM Solutions. Functie: Financial Accountant CV van Quincy Profiel Quincy beschikt over een goede mix van stabiliteit en vooruitstrevend werken. Zijn motivatie haalt hij uit het behalen van gezamenlijk resultaat, de groei en ontwikkeling in het proces

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Personalia Gert-Jan Roosjen. Adres Aart van der Leeuwlaan 50

CURRICULUM VITAE. Personalia Gert-Jan Roosjen. Adres Aart van der Leeuwlaan 50 CURRICULUM VITAE Personalia Naam Gert-Jan Roosjen Geboortedatum + plaats 20 augustus 1974 te Roden Adres Aart van der Leeuwlaan 50 Postcode + woonplaats 9721 TH Groningen Telefoonnummer 06-25017884 E-mail

Nadere informatie

Curriculum Vitae drs. Sander Mol

Curriculum Vitae drs. Sander Mol Curriculum Vitae drs. Sander Mol Naam S. Mol Voornaam Sander Geboortedatum 30 augustus 1972 Woonplaats Stompetoren Email info@openeyes-ifc.nl Website www.openeyes-ifc.nl Opleiding 2004 Doctoraal Controlling

Nadere informatie

CV van Sander. Functie: Assistent Controller

CV van Sander. Functie: Assistent Controller CV van Sander Profiel Sander is een kritische en ondernemende financial met een goed analytisch vermogen. Hij vindt het belangrijk om in zijn werk uitgedaagd te worden, kwaliteit te leveren en nieuwe dingen

Nadere informatie

CV van Mike. Profiel. Werkervaring

CV van Mike. Profiel. Werkervaring CV van Mike Profiel Mike is een finance professional die vaardig met cijfers en Excel is. Door zijn nieuwsgierigheid en affiniteit met informatietechnologie kan hij goed overweg met complexe software.

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Senior Controller Drs. RA RC

Curriculum Vitae. Interim Senior Controller Drs. RA RC Curriculum Vitae Interim Senior Controller Drs. RA RC Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer K159 Aantal jaren ervaring

Nadere informatie

Overstapregelingen HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie per 1 september 2017 Tevens van toepassing op de opleidingen:

Overstapregelingen HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie per 1 september 2017 Tevens van toepassing op de opleidingen: 1 Overstapregelingen HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie per 1 september 2017 Tevens van toepassing op de opleidingen: Praktijkdiploma Assistent Controller HBO Associate Degree Financieel Management

Nadere informatie

CV van Wouter. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: KWS Infra BV. Functie: Administratief medewerker 06-2015 07-2015

CV van Wouter. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: KWS Infra BV. Functie: Administratief medewerker 06-2015 07-2015 CV van Wouter Profiel Wouter is een servicegericht persoon die van hard werken houdt, leergierig is en dingen zich snel eigen maakt. Hij heeft een net voorkomen en goede manieren. Zijn kracht ligt in het

Nadere informatie

CV van Dominic. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: CFL Shipmanagement. Functie: Medewerker accounting 03-2013 11-2015

CV van Dominic. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: CFL Shipmanagement. Functie: Medewerker accounting 03-2013 11-2015 CV van Dominic Profiel Dominic is een rustige harde werker die zich makkelijk aanpast aan de situatie. Hij kan goed zelfstandig werken maar is ook een goede teamspeler. Dominic is erg leergierig waardoor

Nadere informatie

1999-2001: POST-HBO Financial Controller. Open Universiteit. 1995: Basiscursus salarisadministratie. Loonconsult Amersfoort.

1999-2001: POST-HBO Financial Controller. Open Universiteit. 1995: Basiscursus salarisadministratie. Loonconsult Amersfoort. Curriculum Vitae Naam: Jos Kuijper Adres: Kapelweg 32, 6121 JC Born Geboortedatum/plaats: 13-04-1969 te Heerlen Telefoon: 06-53923044 E-mail: info@joskuijper.nl Website: www.joskuijper.nl Gevolgde Opleidingen:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus 2013

NIEUWSBRIEF augustus 2013 Merwedestraat 1A 1823 VK Alkmaar 072 515 65 21 info@boekhoudopleiding.nl www.boekhoudopleiding.nl NIEUWSBRIEF augustus 2013 In deze nieuwsbrief Nieuw: Praktijkdiploma Secretariaat Totale aanbod Student

Nadere informatie

Postgraduate Treasury Management opleiding Vrije Universiteit Amsterdam * Master International Cash Management (ICM) ACT London

Postgraduate Treasury Management opleiding Vrije Universiteit Amsterdam * Master International Cash Management (ICM) ACT London CURRICULUM VITAE Naam Douwe Dijkstra Geboortedatum 11 maart 1956 Adres Vliegersvelderlaan 43 3771 XE BARNEVELD Telefoon 0622380680 Email douwedijkstra@hetnet.nl Website www.albatrosbeheerbv.nl Opleiding

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Opleiding. Aanvullende opleidingen en cursussen. Werkervaring

Curriculum Vitae. Opleiding. Aanvullende opleidingen en cursussen. Werkervaring Curriculum Vitae Joop Vermeij Minnaertweg 88 3328 HN Dordrecht Geb.datum: 2 maart 1954 E-mail: info@vermeij-interim.nl www.vermeij-interim.nl Opleiding HBO SPD 1 & 2, diploma behaald in 1990 MBA Moderne

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Talenkennis. IT vaardigheden

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Talenkennis. IT vaardigheden Curriculum Vitae Personalia Naam: Michel van den Bovenkamp Woonplaats: Spijkenisse Geboortejaar: 1982 Opleidingen HBO Bedrijfskunde (studerend) HBO Financiële Administratie (certificaten) Praktijkdiploma

Nadere informatie

CV van Martijn. Functie: Debiteuren beheer 04-2015 07-2015

CV van Martijn. Functie: Debiteuren beheer 04-2015 07-2015 CV van Martijn Profiel Martijn wil graag veel leren door bij verschillende keukens mee te kijken. Hierdoor wil hij er achter komen welke onderdeel hij het leukst vind op financieel gebied. Hij wil altijd

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Hans Wassing Oosterhout NB 21 juli 1988 Relevante Opleidingen 2013/2019 HBO Bedrijfseconomie, Fontys te Eindhoven (afstuderend) 2011/2013 HBO Accountancy Associate

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Talenkennis. IT vaardigheden

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Talenkennis. IT vaardigheden Curriculum Vitae Personalia Naam: Michel van den Bovenkamp Woonplaats: Spijkenisse Geboortejaar: 1982 Opleidingen HBO Bedrijfskunde (studerend) HBO Financiële Administratie (certificaten) Praktijkdiploma

Nadere informatie

Curriculum Vita H.N. Kisjes

Curriculum Vita H.N. Kisjes Curriculum Vita H.N. Kisjes PRIVEGEGEVENS Voornaam : Harold Geboortedatum : 9 september 1962 Adres/Woonplaats : Meerkoet 2 8532 BD Lemmer Mobiel : 06-41247199 Email : info@ficonsult.nl OPLEIDING VWO NIVRA

Nadere informatie

Raymond Paulus Johannes Noël Wijnands Adres Romenkamp 18 6438 JH Oirsbeek Telefoonnummer +31 6 52 65 78 75 rm.wijnands@planet.nl

Raymond Paulus Johannes Noël Wijnands Adres Romenkamp 18 6438 JH Oirsbeek Telefoonnummer +31 6 52 65 78 75 rm.wijnands@planet.nl Curriculum Vitae Raymond P.J.N. Wijnands Persoonlijke gegevens Naam Raymond Paulus Johannes Noël Wijnands Adres Romenkamp 18 6438 JH Oirsbeek Telefoonnummer +31 6 52 65 78 75 E-mail rm.wijnands@planet.nl

Nadere informatie

CV van Sjana. Functie: medewerker Backoffice 07-2014 09-2015

CV van Sjana. Functie: medewerker Backoffice 07-2014 09-2015 CV van Sjana Profiel Sjana is een enthousiaste dame die van aanpakken en doorzetten weet. Sjana werkt al ruim zeven jaar in de detachering en kan zich daardoor snel aanpassen aan veranderende situaties.

Nadere informatie

Curriculum Vitae Albert Verhaar

Curriculum Vitae Albert Verhaar Curriculum Vitae Albert Verhaar Persoonlijke gegevens Naam : Albert Verhaar Woonplaats : s-gravenhage Geboortedatum : 08-07-1967 Telefoonnummer : 06-51520667 Opleiding Cursussen MEAO SPD Inspirerend leidinggeven

Nadere informatie

CV van Daniël. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Van Ameyde International B.V.

CV van Daniël. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Van Ameyde International B.V. CV van Daniël Profiel Daniël is een sociale en leergierige financial die door zijn enthousiaste en open houding zich makkelijk binnen een team/organisatie weet te bewegen. Hij past zich snel aan en door

Nadere informatie

De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Flexibel Boekhouden

De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Flexibel Boekhouden De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Flexibel Boekhouden WIE ZIJN WIJ? Accountnet is een combinatie van accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs, advocaten, gestors

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie 1 De Organisatie Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met een uitgebreide expertise in business-

Nadere informatie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie Unit 4 Multivers Lite Unit 4 Multivers Het compacte pakket voor uw complete administratie U NIT 4 MULTIVERS L ITE EVEN VOORSTELLEN... Unit 4 Agresso is een softwareonderneming met een landelijk netwerk

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam: Marvin B. Dens Adres: Marianellastraat 15 1069 NL AMSTERDAM Telefoonnummer: 06-53137192 E-mailadres: info@mbdsolutions.nl Geboortedatum: 31-12-1971 Geboorteplaats:

Nadere informatie

Scheidegger, Praktijkdiploma Boekhouden (Financial and Cost Accounting)

Scheidegger, Praktijkdiploma Boekhouden (Financial and Cost Accounting) CURRICULUM VITAE PERSONALIA Achternaam Zonneveld Voornamen Maria Anna Roepnaam Mariëlle Geboortedatum 10 januari 1986 Geboorteplaats Voorhout Adres Prinsenweg 14c Postcode / woonplaats 2215 RN Voorhout

Nadere informatie

Acctrolling Consultant Your partner in Accounting and Controlling solutions

Acctrolling Consultant Your partner in Accounting and Controlling solutions Curriculum Vitae Anthony Sewnath Puck van Heelstraat 62 3077MG ROTTERDAM Tel: 06-55820103 E-mail: info@acctrolling.nl Website: www.acctrolling.nl Geboorte datum: 27-08-1980 OPLEIDING Jaar OPLEIDING Diploma

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Sense Template BluefieldFinance Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie Opgericht 2007 Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met

Nadere informatie

- Bedrijfseconomie - Belastingwetgeving - Bedrijfsadministratie - Financiële rapportage en analyse

- Bedrijfseconomie - Belastingwetgeving - Bedrijfsadministratie - Financiële rapportage en analyse CURRICULUM VITAE PERSONALIA Achternaam Zonneveld Voornamen Maria Anna Roepnaam Mariëlle Geboortedatum 10 januari 1986 Geboorteplaats Voorhout Adres Prinsenweg 2e Postcode / woonplaats 2215 RN Voorhout

Nadere informatie

Frank Bredius INZICHT IN CIJFERS ZICHT OP ZAKEN GRIP OP PROCESSEN

Frank Bredius INZICHT IN CIJFERS ZICHT OP ZAKEN GRIP OP PROCESSEN Frank Bredius INZICHT IN CIJFERS ZICHT OP ZAKEN GRIP OP PROCESSEN Profiel Resultaatgerichte Financieel Directeur (CFO) met veelzijdige business - en management-ervaring bij middelgrote (project-) organisaties.

Nadere informatie

CV van Michel. Functie: Medewerker financial control 08-2015 - 10-2015 Afdeling: Eneco financial services

CV van Michel. Functie: Medewerker financial control 08-2015 - 10-2015 Afdeling: Eneco financial services CV van Michel Profiel Michel is begonnen als administratief medewerker en heeft zich ontwikkeld tot financial controller. Door zijn leergierig- en nieuwsgierigheid pakt hij dingen snel op en een nieuwe

Nadere informatie

Functietitel: Junior Accountant die zal worden opgeleid tot Assistant Head of Finance. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk

Functietitel: Junior Accountant die zal worden opgeleid tot Assistant Head of Finance. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Junior Accountant

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Finance Manager QC

Curriculum Vitae. Interim Finance Manager QC Curriculum Vitae Interim Finance Manager QC Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaat Ervaring Samenvatting Opleidingen

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK OPLEIDING WERKERVARING OPDRACHTEN VOOR BAS CONSULTANCY. Geboortedatum 13 januari 1986

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK OPLEIDING WERKERVARING OPDRACHTEN VOOR BAS CONSULTANCY. Geboortedatum 13 januari 1986 CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK Achternaam Krijnsen Voornaam Belinda Geslacht Vrouw Woonplaats Amersfoort Geboortedatum 13 januari 1986 OPLEIDING WO Master of Management Control 2010 heden HEAO Bedrijfseconomie

Nadere informatie

CV van Patricia. Functie: Data Analist

CV van Patricia. Functie: Data Analist CV van Patricia Profiel Patricia is een vriendelijk en behulpzaam persoon, iemand die vrij gemakkelijk contact legt en die makkelijk op anderen af stapt. Wanneer die een beroep op haar doen zal dit absoluut

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Specialist implementatie SSC. Interim Specialist implementatie SAP

Curriculum Vitae. Interim Specialist implementatie SSC. Interim Specialist implementatie SAP Curriculum Vitae Interim Specialist implementatie SSC Interim Specialist implementatie SAP Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen

Nadere informatie

Steven Telen. Curriculum vitae. Persoonlijke gegevens. Steven Telen. 30 oktober Utrecht. Mannelijk GEBOORTEDATUM NAAM WOONPLAATS GESLACHT

Steven Telen. Curriculum vitae. Persoonlijke gegevens. Steven Telen. 30 oktober Utrecht. Mannelijk GEBOORTEDATUM NAAM WOONPLAATS GESLACHT Steven Telen Curriculum vitae Persoonlijke gegevens NAAM Steven Telen GESLACHT Mannelijk GEBOORTEDATUM 30 oktober 1991 WOONPLAATS Utrecht Opleidingen Bachelor Taxes and Management Accounting, Specialisatie:

Nadere informatie

Curriculum Vitae drs. Sander Mol

Curriculum Vitae drs. Sander Mol Curriculum Vitae drs. Sander Mol Naam S. Mol Voornaam Sander Geboortedatum 30 augustus 1972 Woonplaats Stompetoren Email info@openeyes-ifc.nl Website www.openeyes-ifc.nl Opleiding 2004 Doctoraal Controlling

Nadere informatie

Siert Klunder. Verantwoordelijk, accuraat, motiverend, flexibel, enthousiast, loyaal en zelfstandig maar zeker ook een teamplayer

Siert Klunder. Verantwoordelijk, accuraat, motiverend, flexibel, enthousiast, loyaal en zelfstandig maar zeker ook een teamplayer Siert Klunder PERSOONLIJKE GEGEVENS EN PROFIEL Huidig adres: LEIDSCHENDAM Telefoon nummer: 06 20090519 Geboortedatum: 22 mei 1963, Dieren (gemeente Rheden) E-mail adres: klunderseeley@casema.nl Ik ben

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Cursussen. Profiel en vaardigheden. Naam: Vince Hermans Woonplaats: Best Geboortejaar: 1993

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Cursussen. Profiel en vaardigheden. Naam: Vince Hermans Woonplaats: Best Geboortejaar: 1993 Curriculum Vitae Personalia Naam: Vince Hermans Woonplaats: Best Geboortejaar: 1993 Opleidingen Master International Business Controlling, Universiteit van Maastricht (diploma) HBO Bedrijfseconomie, Fontys

Nadere informatie

f u n k y f i n a n c i a l s drs advies

f u n k y f i n a n c i a l s drs advies f u n k y f i n a n c i a l s drs advies Wie zijn wij? Wie zijn wij? drs advies is de lang gekoesterde wens van twee ervaren enthousiaste registeraccountants die met passie en enthousiasme hun werk willen

Nadere informatie

CV van Quincy. WCC Smart Search & Match. Functie: Interim financial

CV van Quincy. WCC Smart Search & Match. Functie: Interim financial CV van Quincy Profiel Quincy beschikt over een goede mix van stabiliteit en vooruitstrevend werken. Zijn motivatie haalt hij uit het behalen van gezamenlijk resultaat, de groei en ontwikkeling in het proces

Nadere informatie

Libera-l anima FINANCIAL CONSULTANCY / INTERIM MANAGEMENT

Libera-l anima FINANCIAL CONSULTANCY / INTERIM MANAGEMENT Libera-l anima FINANCIAL CONSULTANCY / INTERIM MANAGEMENT Naam : Helen de Vries Woonplaats : Amsterdam Geboortejaar : 1967 Burgerlijke staat : ongehuwd Nationaliteit : Nederlandse Bereikbaarheid : 06-12355221

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Senior Controller a.i. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae. Senior Controller a.i. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Senior Controller a.i. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Referentie Ervaring Samenvatting K128 > 6 jaar

Nadere informatie

CV van Remco. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Royal FloraHolland. Functie: Teamleider/procescoördinator Purchase to Pay

CV van Remco. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Royal FloraHolland. Functie: Teamleider/procescoördinator Purchase to Pay CV van Remco Profiel Remco is een zeer enthousiaste en geduldig persoon die zeer goed individuele werkzaamheden kan verrichten. Door zijn open en heldere communicatie kan hij goed leiding geven en mensen

Nadere informatie

CV van Arnold. Masters in Finance B.V. vanaf februari 2015. Detachering Opdrachtgever: Nutreco Nederland B.V.

CV van Arnold. Masters in Finance B.V. vanaf februari 2015. Detachering Opdrachtgever: Nutreco Nederland B.V. CV van Arnold Profiel Arnold is een doelgerichte financial die mede dankzij zijn communicatieve vaardigheden en inzicht makkelijk beweegt binnen organisaties ongeacht de omgeving of situatie. Met een gezonde

Nadere informatie

Curriculum Vitae. van. D.A. Codée. Interim Manager via SIDDAC Interim Management Groningen en Vestigings Manager bij Finovion Groningen

Curriculum Vitae. van. D.A. Codée. Interim Manager via SIDDAC Interim Management Groningen en Vestigings Manager bij Finovion Groningen Curriculum Vitae van D.A. Codée Interim Manager via SIDDAC Interim Management Groningen en Vestigings Manager bij Finovion Groningen Geboren op 19 augustus 1957 Werkgevers/Opdrachtgevers Periode Functie

Nadere informatie

CV van Jeroen. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: TinQwise B.V. Functie: Senior Medewerker Accounting & Control 09-2015 - 06-2016

CV van Jeroen. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: TinQwise B.V. Functie: Senior Medewerker Accounting & Control 09-2015 - 06-2016 CV van Jeroen Profiel Jeroen wil uitgroeien tot een ervaren financial die op elke financiële afdeling een meerwaarde kan zijn. Zijn studie Bedrijfseconomie en reeds opgedane werkervaring in de accountancy

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens Persoonlijke gegevens Naam: Erwin van Helden Geb.datum: 20-7-1973 Adres: Hoogaars 30 3251 PC Stellendam Telefoon: 0187 490161 0630 220505 E-mail: erwin@praktischemarketing.nl Persoonlijkheid Mijn talenten

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Profiel/vaardigheden. Daniël Ruijsestein Msc RA Woonplaats: Arkel Geboortejaar: 1988

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Profiel/vaardigheden. Daniël Ruijsestein Msc RA Woonplaats: Arkel Geboortejaar: 1988 Curriculum Vitae Personalia Naam: Daniël Ruijsestein Msc RA Woonplaats: Arkel Geboortejaar: 1988 Opleidingen 2014 2016 Praktijkopleiding RA (diploma) 2013 2016 Master of Science in Accountancy & Post Master

Nadere informatie

Januari 2012 t/m 31-12-2013: Manager Sales Party & Events / Boels Rental

Januari 2012 t/m 31-12-2013: Manager Sales Party & Events / Boels Rental Persoonlijke gegevens Paul Doveren Kleikoeleweg 7 6371 AD Landgraaf Telefoon: 045-5331169 Mobiel: 06-551.82.777 E-mail: paul.doveren@versatel.nl Geboren: Kerkrade, 17 november 1960 In bezit van rijbewijs

Nadere informatie

- Bedrijfseconomie - Belastingwetgeving - Bedrijfsadministratie - Financiële rapportage en analyse

- Bedrijfseconomie - Belastingwetgeving - Bedrijfsadministratie - Financiële rapportage en analyse CURRICULUM VITAE PERSONALIA Achternaam Zonneveld Voornamen Maria Anna Roepnaam Mariëlle Geboortedatum 10 januari 1986 Geboorteplaats Voorhout Adres Prinsenweg 2e Postcode / woonplaats 2215 RN Voorhout

Nadere informatie

Samenwerken met Exact Online. 2012 Exact

Samenwerken met Exact Online. 2012 Exact Samenwerken met Exact Online 2012 Exact Historie: Oranje Nassau Kazerne 2012 Exact 2 Historie Exact 2012 Exact 3 Maurice Verstraten Sales Executive Exact Online Accountancy - Accountancy achtergrond nl.linkedin.com/in/mverstraten

Nadere informatie

Automatiseringskennis Beaufort/Gemal AFAS Profit SAP HR SAP Payroll Apollo PMS/Payfact Paymaster DRP Harmony (Rooster Pakket)

Automatiseringskennis Beaufort/Gemal AFAS Profit SAP HR SAP Payroll Apollo PMS/Payfact Paymaster DRP Harmony (Rooster Pakket) Personalia Roepnaam Gerard Geboortedatum 29 mei 1972 Woonplaats Almere Geslacht man Nationaliteit Nederlandse Rijbewijs B NIRPA registratie Registered Payroll Professional RPP Opleidingen Mei 2014 De werkkostenregeling

Nadere informatie

De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Online boekhouden

De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Online boekhouden De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Online boekhouden Accountnet-Online is een nieuwe manier van boekhouden tegen een vaste lage prijs per maand. Waar en wanneer u maar wilt.

Nadere informatie

Regio College Zaandam

Regio College Zaandam Regio College Zaandam KennisMaken? Locatie Cypressehout 95 onze nieuwe behuizing! Locatie Spinnekop Purmerend ook nieuw! Wat is een ROC? Regionaal Opleidings Centrum Er zijn zo n veertig roc s in Nederland

Nadere informatie

CV van Roel. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Imtech Traffic & Infra. Functie: Credit Controller 11-2014 08-2015

CV van Roel. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Imtech Traffic & Infra. Functie: Credit Controller 11-2014 08-2015 CV van Roel Profiel Roel is een jonge flexibele kracht die graag zijn handen uit de mouwen steekt. Hij is een echte teamspeler maar kan ook uitstekend zelfstandig te werk gaan. Hij is sociaal bekwaam en

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Financial Analyst QC

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Financial Analyst QC Curriculum Vitae Interim Financial Controller Financial Analyst QC Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Aantal jaren

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK OPLEIDING DE WIT FINANCIALS OPDRACHTEN DE WIT FINANCIALS (NOVEMBER 2014 HEDEN)

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK OPLEIDING DE WIT FINANCIALS OPDRACHTEN DE WIT FINANCIALS (NOVEMBER 2014 HEDEN) CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK Achternaam de Wit Voornaam Marco Geslacht Man Woonplaats Ouderkerk aan den IJssel Geboortedatum 11-09-1981 Nationaliteit Nederlandse OPLEIDING HEAO Accountancy 2006 HAVO 1999

Nadere informatie

CV van Barend. Functie: International Finance Manager (CFO) 08-2014 09-2015

CV van Barend. Functie: International Finance Manager (CFO) 08-2014 09-2015 CV van Barend Profiel Barend is een open persoonlijkheid die in staat is op alle niveaus binnen de organisatie te communiceren. In de afgelopen elf jaar als interim finance specialist heeft Barend diverse

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Jeroen Jansen Oosterhout 4 mei 1980 Opleiding 2008-2011 HOFAM (post-hbo controllersopleiding), NIVE opleidingen, Utrecht (diploma behaald) 2002-2003 HEAO-RA, Hogeschool

Nadere informatie