31 mei, 1 & 2 juni Facts & Figures. Evenementenhal Hardenberg. Hèt platform voor innovatieve projecten en totaaloplossingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "31 mei, 1 & 2 juni 2016. Facts & Figures. Evenementenhal Hardenberg. Hèt platform voor innovatieve projecten en totaaloplossingen"

Transcriptie

1 Facts & Figures Hèt platform voor innovatieve projecten en totaaloplossingen in de Gas, Wind en Olie industrie Nederland beschikt over veel kennis op het gebied van de Gas, Wind en Olie industrie. Samenwerkingen hierin zijn cruciaal om nieuwe technologieën en innovaties te ontwikkelen om zo de energiemarkt te versterken. Kom daarom naar Energy Platform op 31 mei, 1 & 2 juni 2016 in Hardenberg en ontdek welke innovaties, projecten en totaaloplossingen Nederland heeft voor de Gas, Wind en Olie industrie. 31 mei, 1 & 2 juni 2016 Evenementenhal Hardenberg dinsdag uur Woensdag uur Donderdag uur Met op dinsdag aansluitend een exclusieve netwerkbijeenkomst

2 Kom naar Energy platform op 31 mei, 1 & 2 juni 2016 in Hardenberg......en ontdek welke innovaties, projecten en totaaloplossingen Nederland heeft in de Gas, Wind en Olie industrie. Nederland is een energieland die een belangrijke rol speelt in Europa op het gebied van Gas, Wind en Olie industrie. Zo is Nederland de GAS rotonde van Europa en beheren wij 25% van de Europese gasvoorraad. Samen met België zijn wij daarnaast ook de grootste importeur/ exporteur van OLIE (producten) ter wereld. Verder is duurzame energie actueler dan ooit te voren! De rijksoverheid streeft naar 14% duurzame energie in 2020, voorzien door WIND energie. Energy Platform is de perfecte locatie om te netwerken en de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen en verbindingen. Het platform wordt aangevuld door een uitgebreid kennisprogramma wat gevuld is met interessante onderwerpen. HR vraagstukken, Wet en Regelgeving en duurzaamheid binnen de industrie zijn belangrijke onderwerpen die onder de aandacht worden gebracht in het kennisprogramma. Nederland beschikt over veel kennis van de Gas, Wind en Olie industrie en samenwerkingen in deze industrie zijn cruciaal om nieuwe technologieën en innovaties te ontwikkelen die de energiemarkt versterken. Tijdens Energy Platform wordt hier uitgebreid op ingespeeld door de onshore en offshore markt te belichten en innovaties en projecten binnen Gas, Wind en Olie centraal te stellen. In deze informatiebrochure geven wij u meer informatie over de Gas, Wind en Olie industrie. Daarnaast zetten we de voordelen om deel te nemen aan Energy Platform voor u op een rij. Het platform waar u als brancheprofessional zeker niet mag ontbreken!

3 DE FEITEN OP EEN RIJ Denkt u na over een deelname aan Energy Platform maar wilt u graag weten waarom het de investering waard is? We zetten een aantal voordelen van deelname voor u op een rij: Gewenste bezoeker op zoek naar eindproducten en totaal oplossingen De gewenste bezoeker, zoals beslissingsbevoegden en inkoopmanagers uit de gas-, wind- en olieindustrie en mensen werkzaam bij de overheid, is op zoek naar eindproducten en totaal oplossingen. Individuele standruimte met extra projectruimtes De combinatie van individuele standruimte met extra projectruimte zorgt voor bedrijfsexposure én de mogelijkheid uw project, totaaloplossing of eindproduct te laten zien. Deze manier van presenteren maakt uw werk visueel en tastbaar, wat kan leiden tot nieuwe klanten en (wellicht onverwachte) nieuwe projecten! Eenheid en verbondenheid op de beursvloer Er wordt eenheid en verbondenheid op de beursvloer gecreëerd door het presenteren van verschillende projecten en samenwerkingen in de Gas, Wind en Olie industrie. Mogelijkheden tot netwerken en nieuwe samenwerkingen Energy Platform is de perfecte locatie om te netwerken en een basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen. Belangrijke spelers uit de Gas, Wind en Olie industrie komen samen tijdens Energy Platform. Samenwerkingen in deze industrie zijn cruciaal om nieuwe technologieën en innovaties te ontwikkelen die de energiemarkt versterken. Hét hart van de Gas, Wind en Olie industrie Energy Platform vindt plaats in Evenementenhal Hardenberg. U bevindt zich hier direct in het hart van de Nederlandse Gas, Wind en Olie industrie. Volop aandacht voor innovaties Innovaties en totaaloplossingen staan tijdens Energy Platform centraal. Hierdoor blijft u op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de Gas, Wind en Olie. Exposure voor, tijdens en na de beurs Via diverse digitale communicatiekanalen krijgt u extra exposure voor uw producten en/of diensten. Door het delen van uw successen zorgen wij dat u via onze social media kanalen ook voor en na de beurs exposure krijgt. Tot uw dienst: een vakkundig projectteam We helpen u graag met het behalen van maximaal rendement uit uw beursmoment. Een projectteam staat voor u klaar met tips & tricks op het gebied van beursorganisatie, bezoekerswerving en opvolgacties.

4 Nederland, de GAS rotonde van Europa! Nederland is de GAS rotonde van Europa en we beheren 25% van de Europese gasvoorraad. De gasrotonde is een knooppunt voor heel Noordwest Europa van onder meer: Gaspijpleidingen Gashandel Opslag van gas, bijvoorbeeld in het Bergermeerveld De gasindustrie is continu aan het ontwikkelen en speelt in op belangrijke vraagstukken vanuit de overheid. Zo zijn LNG (Liquefied Natural Gas, ofwel vloeibaar aardgas) en Groen Gas enorm in opkomst. Met de opkomst hiervan wordt flink geïnvesteerd in duurzaamheid. Op dit moment levert aardgas ongeveer de helft van de energie in Nederland. Je kunt dus stellen dat de gasindustrie zeer belangrijk is voor de Nederlandse energie markt. Tijdens Energy Platform is er dan ook volop aandacht voor deze branche. Projecten maar ook individuele toeleveranciers van de Gas markt zijn aanwezig tijdens Energy Platform. Daarnaast zal er in het uitgebreide kennisprogramma aandacht zijn voor de ontwikkelingen in de gas industrie en worden innovaties in deze industrie aan u gepresenteerd. U krijgt als professional in deze branche de mogelijkheid om inspiratie op te doen en uw netwerk uit te breiden. Ook is er volop ruimte om een basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen. Bent u werkzaam in de Gas industrie? Dan is Energy Platform het platform waar u als branche professional niet mag ontbreken.

5 Het belang van duurzame wind energie in Nederland! Duurzame energie is actueler dan ooit te voren! De rijksoverheid streeft naar 14% duurzame energie in 2020, voorzien door wind energie. Om tot deze 14% duurzame energie te komen is er meer windenergie op land en op zee nodig. De rijksoverheid stimuleert investeringen in de windenergie! In 2020 moeten alle windmolens op land gezamenlijk een vermogen hebben van ten minste 6000 megawatt. Dit is bijna 3 keer zoveel als in 2013 en genoeg om ruim 3 miljoen huishoudens van elektriciteit te voorzien. Op de Noordzee komen meer windmolens. Vanaf 2023 moeten die samen zo n 4450 megawatt elektriciteit opwekken. Genoeg om jaarlijks ongeveer 5 miljoen huishoudens van elektriciteit te voorzien. Dat is ruim 20 keer zoveel als in In 2023 moeten windmolens op land en zee dus voor ongeveer 8 miljoen huishoudens duurzame energie opwekken. Een industrie die absoluut niet overgeslagen mag worden tijdens Energy Platform. Er wordt een podium voor de gehele wind industrie geboden tijdens Energy Platform. Zowel grote projecten als individuele toeleveranciers krijgen de ruimte om te laten zien wat zij doen op het gebied van wind energie in Nederland. U krijgt tijdens Energy Platform de mogelijkheid om de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen binnen uw branche. Daarnaast biedt de beursvloer de ideale ruimte om te netwerken en inspiratie op te doen. In het uitgebreide kennisprogramma wordt volop aandacht besteed aan trends en ontwikkelingen op het gebied van wind energie. Ook worden de nieuwste innovaties gepresenteerd tijdens Energy Platform. Als u werkzaam bent in de wind industrie wilt u Energy Platform niet missen! Wij zien u dan ook graag op 31 mei, 1 & 2 juni 2016 in Hardenberg.

6 Olie-industrie in nederland! Nederland speelt vooral op het gebied van de invoer, opslag en bewerking van ruwe olie een grote rol. Een branche die met de blik op de toekomst voor grote uitdagingen staat en daarom ook volle aandacht verdient tijdens Energy Platform. De huidige olie-industrie bestaat uit de aanvoer van ruwe olie. Hiervan wordt de helft onbewerkt opgeslagen of doorgevoerd naar afnemers in Nederland maar ook in België en Duitsland. De olie wordt vervoerd via pijpleidingen. Door de leidingen kan per dag ongeveer ton ruwe olie getransporteerd worden. De andere helft van de ingevoerde olie wordt in Nederland in olieraffinaderijen bewerkt tot eindproducten zoals benzine, kerosine, diesel en lpg of tot halffabricaten. De eindproducten of halffabricaten worden verder gedistribueerd via treinen, tankauto s, zeeen binnenvaartschepen en soms ook pijpleidingen. Op dit moment staat de olie industrie voor twee grote uitdagingen, namelijk de klimaatverandering en lage olieprijzen. Ook de olie industrie moet veranderen om de klimaatveranderingen te kunnen stabiliseren. Daarnaast hebben de lage olieprijzen veel gevolgen voor projecten binnen de industrie. Deze uitdagingen en vele andere actuele onderwerpen die spelen in de olie-industrie worden uitgebreid behandeld tijdens het kennisprogramma van Energy Platform. Ook is er volop aandacht voor innovaties uit de olie branche en daarnaast kunt u uw netwerk uitbreiden. Energy Platform vormt het perfecte platform om de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen. Kortom, Energy Platform mag u als professional uit de olie industrie niet missen!

7 Full Service Formule Evenementenhal maakt gebruik van een unieke Full Service Formule. Daarmee zorgen we dat u zich volledig kunt richten op uw beursmoment. Bij de prijs inbegrepen zorgen wij namelijk voor: Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking Samen met relaties onbeperkt gebruikmaken van exclusieve catering op diverse terrassen op de beursvloer Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant Gratis heftruckservice (tot 2,5 ton) De uitnodigingsservice: wij nodigen gratis uw relaties voor u uit Gratis parkeren voor u én uw relaties Evenementenhal App Volg uw leads

8 Boek uw stand online binnen enkele kliks! evenementenhal.nl/energy Evenementenhal - het #1 beurshuis in Nederland Evenementenhal bestaat sinds 1996 en heeft inmiddels drie vestigingen in Nederland: één in Hardenberg, Gorinchem en Venray. Daarnaast worden in Duitsland onder de naam MESSEhal diverse vakbeurzen georganiseerd. Jaarlijks organiseren we circa 90 vakbeurzen, meer dan 20 consumentenbeurzen, concerten, (particuliere) feesten, vergaderingen en congressen. In 2015 is Evenementenhal uitgeroepen tot nummer 1 beurhuis van Nederland (bron: BeurzenMonitor 2015, CLC Vecta). Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op over deelnamemogelijkheden. Amanda van Goolen Commercieel medewerker +31 (0) amandavangoolen@ evenementenhal.nl Nadja Kuijper Accountmanager +31 (0) nadjakuijper@ evenementenhal.nl Esther Rodenburg Commercieel medewerker +31 (0) estherrodenburg@ evenementenhal.nl Mascha de Bruin Commercieel manager +31 (0) maschadebruin@ evenementenhal.nl Evenementenhal Hardenberg Energieweg TV Hardenberg

Eén zee aan inspiratie

Eén zee aan inspiratie 19 & 20 september 2016 Facts & Figures Eén zee aan inspiratie Op 19 en 20 september vindt de derde editie van Vis Compleet plaats in Evenementenhal Gorinchem. Een gevarieerd aanbod aan exposanten maakt

Nadere informatie

DÉ MEEST SUCCESVOLLE WATERBEURS VAN NEDERLAND 21, 22 & 23 MAART 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM

DÉ MEEST SUCCESVOLLE WATERBEURS VAN NEDERLAND 21, 22 & 23 MAART 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM BEURSTHEMA: VAN VUIL NAAR SCHOON DÉ MEEST SUCCESVOLLE WATERBEURS VAN NEDERLAND 21, 22 & 23 MAART 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM Op 21, 22 en 23 maart 2017 vindt de elfde editie van Aqua Nederland Vakbeurs

Nadere informatie

MEI 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM HÉT PLATFORM IN DE BENELUX VOOR DE GEHELE MARITIEME SECTOR DINSDAG WOENSDAG

MEI 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM HÉT PLATFORM IN DE BENELUX VOOR DE GEHELE MARITIEME SECTOR DINSDAG WOENSDAG HÉT PLATFORM IN DE BENELUX VOOR DE GEHELE MARITIEME SECTOR 9.10.11 MEI 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM DINSDAG 13.00 21.00 WOENSDAG 13.00 21.00 DONDERDAG 13.00 21.00 De Benelux is dé hotspot van de binnenvaart,

Nadere informatie

De meest complete beurs voor de transportbranche. 6, 7 en 8 september 2016 evenementenhal gorinchem. evenementenhal.nl/transport-gorinchem

De meest complete beurs voor de transportbranche. 6, 7 en 8 september 2016 evenementenhal gorinchem. evenementenhal.nl/transport-gorinchem De meest complete beurs voor de transportbranche 6, 7 en 8 september 2016 evenementenhal gorinchem evenementenhal.nl/transport-gorinchem Kom op 6, 7 en 8 september naar Transport Compleet Gorinchem Na

Nadere informatie

Hardenberg 18, 19 en 20 oktober 2016 evenementenhal.nl/ autoprof-hardenberg

Hardenberg 18, 19 en 20 oktober 2016 evenementenhal.nl/ autoprof-hardenberg Dé vakbeurs voor de automotivebranche Hardenberg 18, 19 en 20 oktober 2016 evenementenhal.nl/ autoprof-hardenberg Kom op 18, 19 en 20 oktober naar de vakbeurs Autoprofessioneel & Schadeherstel Hardenberg

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Directe verkoop noordoost- Kennis en trends beslissingsbevoegd Divers aanbod 21, 22 en 23 mei 2016 Hardenberg Netwerken in 78% bezoekers Naamsbekendheid vergroten Dé inspirerende inkoopbeurs van noordoost-

Nadere informatie

21, 22 EN 23 MAART 2017 EVENEMENTENHAL HARDENBERG DE MEEST COMPLETE BEURS VOOR DE TRANSPORTBRANCHE UUR

21, 22 EN 23 MAART 2017 EVENEMENTENHAL HARDENBERG DE MEEST COMPLETE BEURS VOOR DE TRANSPORTBRANCHE UUR DE MEEST COMPLETE BEURS VOOR DE TRANSPORTBRANCHE Dit netwerkevenement brengt de gehele transportbranche samen. Jaarlijks mag de vakbeurs rekenen op ruim 15.000 bezoekers. Voor u hét moment om uw bedrijf,

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Directe verkoop midden- en west- Nederland Kennis en trends beslissingsbevoegd Divers aanbod 23, 24 en 25 januari 2016 Gorinchem Netwerken in 82% bezoekers Naamsbekendheid vergroten Dé inspirerende inkoopbeurs

Nadere informatie

vooruitgang door Kennisverbinding! Infomagazine evenementenhal.nl/infrapro 25, 26 en 27 oktober uur In combinatie met:

vooruitgang door Kennisverbinding! Infomagazine evenementenhal.nl/infrapro 25, 26 en 27 oktober uur In combinatie met: 25, 26 en 27 oktober 2016 Evenementenhal Gorinchem 13.00-21.00 uur Infomagazine vooruitgang door Kennisverbinding! In combinatie met: RECYCLING circulaire economie evenementenhal.nl/infrapro Vooruitgang

Nadere informatie

vooruitgang door Kennisverbinding! Infomagazine evenementenhal.nl/infrapro 25, 26 en 27 oktober uur In combinatie met:

vooruitgang door Kennisverbinding! Infomagazine evenementenhal.nl/infrapro 25, 26 en 27 oktober uur In combinatie met: 25, 26 en 27 oktober 2016 Evenementenhal Gorinchem 13.00-21.00 uur Infomagazine vooruitgang door Kennisverbinding! In combinatie met: RECYCLING circulaire economie evenementenhal.nl/infrapro Vooruitgang

Nadere informatie

Veel meer. 10, 11 en 12 oktober dan alleen vloeren!

Veel meer. 10, 11 en 12 oktober dan alleen vloeren! Veel meer dan alleen vloeren! 10, 11 en 12 oktober 2016 Kom naar Vakdagen Parket & Woninginrichter op 10, 11 & 12 oktober en ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van vloeren, wandbekleding,

Nadere informatie

RECYCLING circulaire economie

RECYCLING circulaire economie RECYCLING circulaire economie evenementenhal gorinchem 25, 26 en 27 OKTOBER 2016 De vakbeurs die dit jaar de focus legt op het aanspreken en stimuleren van een circulaire economie! Tijdens Recycling 2016

Nadere informatie

De schakel tussen mens en techniek

De schakel tussen mens en techniek 3, 4 en 5 november 2015 Venray De schakel tussen mens en techniek voor Midden- en Zuidoost-Nederland Schrijf u nu online in! Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Evenementenhal Venray De Voorde

Nadere informatie

Gastvrijheid ontmoet recreatie

Gastvrijheid ontmoet recreatie 16-18 November 2015 Bad salzuflen meer informatie > Gastvrijheid ontmoet recreatie uw zakelijk platform! duurzaam inspirerend regionaal Evenementenhal Hardenberg MesseHAL Team Deutschland Energieweg 2

Nadere informatie

7, 8 EN 9 FEBRUARI 2017

7, 8 EN 9 FEBRUARI 2017 7, 8 EN 9 FEBRUARI 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM DÉ VAKBEURS VOOR DE AUTOMOTIVEBRANCHE Op 7, 8 en 9 februari 2017 vindt Auto Prof Gorinchem (voorheen Autoprofessioneel & Schadeherstel Gorinchem) plaats.

Nadere informatie

vooruitgang door Kennisverbinding! Infomagazine evenementenhal.nl/infrapro 25, 26 en 27 oktober uur In combinatie met:

vooruitgang door Kennisverbinding! Infomagazine evenementenhal.nl/infrapro 25, 26 en 27 oktober uur In combinatie met: 25, 26 en 27 oktober 2016 Evenementenhal Gorinchem 13.00-21.00 uur Infomagazine vooruitgang door Kennisverbinding! In combinatie met: RECYCLING circulaire economie evenementenhal.nl/infrapro Vooruitgang

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY 15, 16 en 17 oktober 2016 Venray Netwerken in Dé inspirerende inkoopbeurs van Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Evenementenhal Venray De Voorde 30 5807 EZ Venray Laat u inspireren! Ontdek meer

Nadere informatie

van interieurbouw en de houtbranche

van interieurbouw en de houtbranche Dé vakbeurs voor toeleveranciers van interieurbouw en de houtbranche In combinatie met Bouw Compleet en S.G.A. Vakdagen 11 12 13 oktober 2016 Evenementenhal Hardenberg 14.00-22.00 uur evenementenhal.nl/interieurbouw

Nadere informatie

ON TOUR OP VAKBEURZEN

ON TOUR OP VAKBEURZEN KLEIN TRANSPORT PARTNERS ON TOUR OP VAKBEURZEN VOOR UW KLEIN TRANSPORT! Beursagenda najaar 2016 Doelgericht netwerken Sfeerproeven bij gevarieerde vakbeurzen Regionale kracht, landelijk bereik BEPAAL UW

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Directe verkoop Zuid- Nederland Kennis en trends beslissingsbevoegd Divers aanbod 17, 18 en 19 oktober 2015 Venray Netwerken in 80% bezoekers Naamsbekendheid vergroten Dé inspirerende inkoopbeurs van Zuid-Nederland

Nadere informatie

Infomagazine. Installatie. vakbeurs. Dé vakbeurs voor de gehele installatiebranche. Hardenberg

Infomagazine. Installatie. vakbeurs. Dé vakbeurs voor de gehele installatiebranche. Hardenberg Infomagazine Installatie vakbeurs Dé vakbeurs voor de gehele installatiebranche Hardenberg 8, 9 en 10 september 2015 Installatie Vakbeurs maakt waardevolle contacten met beslissingsbevoegden uit de installatiesector

Nadere informatie

VAKDA GEN INFOMAGAZINE GLAS GLAS 11, 12 & 13 OKTOBER , 9 & 10 NOVEMBER 2016 PLEIN. Schilder, Glas & Afbouw AWARD

VAKDA GEN INFOMAGAZINE GLAS GLAS 11, 12 & 13 OKTOBER , 9 & 10 NOVEMBER 2016 PLEIN. Schilder, Glas & Afbouw AWARD Schilder, Glas & Afbouw VAKDA GEN 11, 12 & 13 OKTOBER 2016 EVENEMENTENHAL HARDENBERG 14.00-22.00 UUR IN COMBINATIE MET INTERIEURBOUW VAKBEURS EN BOUW COMPLEET 8, 9 & 10 NOVEMBER 2016 EVENEMENTENHAL GORINCHEM

Nadere informatie

VAKDA GEN. infomagazine GLAS GLAS. 11, 12 & 13 oktober , 9 & 10 november 2016 PLEIN. Schilder, Glas & Afbouw AWARD

VAKDA GEN. infomagazine GLAS GLAS. 11, 12 & 13 oktober , 9 & 10 november 2016 PLEIN. Schilder, Glas & Afbouw AWARD Schilder, Glas & Afbouw VAKDA GEN 11, 12 & 13 oktober 2016 evenementenhal hardenberg 14.00-22.00 uur in combinatie met Interieurbouw Vakbeurs en Bouw Compleet 8, 9 & 10 november 2016 evenementenhal Gorinchem

Nadere informatie

SIGN VAKBEURS. Dé tweejaarlijkse vakbeurs waar creativiteit tot de verbeelding spreekt! & Vakbeurs Sign

SIGN VAKBEURS. Dé tweejaarlijkse vakbeurs waar creativiteit tot de verbeelding spreekt! & Vakbeurs Sign & Vakbeurs Sign VAKBEURS SIGN Dé tweejaarlijkse vakbeurs waar creativiteit tot de verbeelding spreekt! Kom op 14, 15 & 16 maart 2017 naar Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign. Dé tweejaarlijkse vakbeurs

Nadere informatie

RECREATIE VAKBEURS. 16 e editie DE GROOTSTE EN ENIGE RECREATIEBEURS VAN DE BENELUX NOVEMBER 2017 HARDENBERG

RECREATIE VAKBEURS. 16 e editie DE GROOTSTE EN ENIGE RECREATIEBEURS VAN DE BENELUX NOVEMBER 2017 HARDENBERG RECREATIE VAKBEURS DE GROOTSTE EN ENIGE RECREATIEBEURS VAN DE BENELUX 6 e editie HARDENBERG 8-9-0 NOVEMBER 07 Kom naar Recreatie Vakbeurs waar u ruim 7.00 professionals ontmoet die graag geïnspireerd worden

Nadere informatie

on tour op vakbeurzen

on tour op vakbeurzen KLEIN TRANSPORT PLEIN on tour op vakbeurzen voor uw klein transport! Beursagenda najaar 2015 t/m voorjaar 2016 Doelgericht netwerken Sfeerproeven bij gevarieerde vakbeurzen Regionale kracht, landelijk

Nadere informatie

infomagazine Gorinchem Evenementenhal 1, 2 & 3 november , 23 & 24 november jaar! Rundvee & Mechanisatie Vakdagen

infomagazine Gorinchem Evenementenhal 1, 2 & 3 november , 23 & 24 november jaar! Rundvee & Mechanisatie Vakdagen infomagazine 20 jaar! Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Evenementenhal hardenberg 1, 2 & 3 november 2016 Evenementenhal Gorinchem 22, 23 &

Nadere informatie

VAKBEURS DÉ INSPIRERENDE INKOOPBEURS IN DE REGIO GORINCHEM 28, 29 EN 30 JANUARI 2017 HARDENBERG 6, 7 EN 8 MEI 2017 VENRAY 7, 8 EN 9 OKTOBER 2017

VAKBEURS DÉ INSPIRERENDE INKOOPBEURS IN DE REGIO GORINCHEM 28, 29 EN 30 JANUARI 2017 HARDENBERG 6, 7 EN 8 MEI 2017 VENRAY 7, 8 EN 9 OKTOBER 2017 DÉ INSPIRERENDE INKOOPBEURS IN DE REGIO GORINCHEM 28, 29 EN 30 JANUARI 2017 HARDENBERG 6, 7 EN 8 MEI 2017 VENRAY 7, 8 EN 9 OKTOBER 2017 DIRECTE VERKOOP 78% BEZOEKERS BESLISSINGS- BEVOEGD ONTMOET UW DOEL-

Nadere informatie

VAKBEURS DÉ INSPIRERENDE INKOOPBEURS IN DE REGIO GORINCHEM 28, 29 EN 30 JANUARI 2017 HARDENBERG 6, 7 EN 8 MEI 2017 VENRAY 14, 15 EN 16 OKTOBER 2017

VAKBEURS DÉ INSPIRERENDE INKOOPBEURS IN DE REGIO GORINCHEM 28, 29 EN 30 JANUARI 2017 HARDENBERG 6, 7 EN 8 MEI 2017 VENRAY 14, 15 EN 16 OKTOBER 2017 DÉ INSPIRERENDE INKOOPBEURS IN DE REGIO GORINCHEM 28, 29 EN 30 JANUARI 2017 HARDENBERG 6, 7 EN 8 MEI 2017 VENRAY 14, 15 EN 16 OKTOBER 2017 DIRECTE VERKOOP 78% BEZOEKERS BESLISSINGS- BEVOEGD ONTMOET UW

Nadere informatie

vakbeurs Gorinchem 28, 29 en 30 januari , 21 en 22 mei 2017 Venray 7, 8 en 9 oktober 2017 ga naar de website lees verder >> naamsbekendheid

vakbeurs Gorinchem 28, 29 en 30 januari , 21 en 22 mei 2017 Venray 7, 8 en 9 oktober 2017 ga naar de website lees verder >> naamsbekendheid DÉ INSPIRErende inkoopbeurs in de regio Gorinchem 28, 29 en 30 januari 2017 Hardenberg 20, 21 en 22 mei 2017 Venray 7, 8 en 9 oktober 2017 directe verkoop Ontmoet uw doelgroep uit de regio 78% bezoekers

Nadere informatie

De vakbeurs voor dagrecreatie 8, 9, 10 december 2015 Evenementenhal Venray. Leisure Business Days

De vakbeurs voor dagrecreatie 8, 9, 10 december 2015 Evenementenhal Venray. Leisure Business Days De vakbeurs voor dagrecreatie 8, 9, 10 december 2015 Evenementenhal Venray Leisure Business Days Nederland, het land van de dagattracties en evenementen Nederland heeft het grootste aanbod aan dagattracties

Nadere informatie

infomagazine Venray 25, 26 & 27 oktober 2016 Landbouwdagen Intensieve Veehouderij Landbouwdagen Intensieve Veehouderij 20 jaar!

infomagazine Venray 25, 26 & 27 oktober 2016 Landbouwdagen Intensieve Veehouderij Landbouwdagen Intensieve Veehouderij 20 jaar! infomagazine 20 jaar! Landbouwdagen Intensieve Veehouderij Evenementenhal hardenberg 25, 26 & 27 oktober 2016 Landbouwdagen Intensieve Veehouderij Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 maart 2017 2 INHOUD

Nadere informatie

Gastvrijheid beleven HORECA & FREIZEIT. Nieuw concept MEER ERVAREN > FACHMESSE 21-23 NOVEMBER 2016 MESSEZENTRUM BAD SALZUFLEN

Gastvrijheid beleven HORECA & FREIZEIT. Nieuw concept MEER ERVAREN > FACHMESSE 21-23 NOVEMBER 2016 MESSEZENTRUM BAD SALZUFLEN 21-23 NOVEMBER 2016 Nieuw concept Gastvrijheid beleven Messezentrum Bad Salzuflen Benzstraße 23 32108 Bad Salzuflen MEER ERVAREN Nieuw concept Frisse wind - pure belevenis vindt in 2016 voor de tweede

Nadere informatie

infomagazine 7, 8 en 9 november 2016 Evenementenhal Hardenberg Vakevent voor horeca professionals

infomagazine 7, 8 en 9 november 2016 Evenementenhal Hardenberg Vakevent voor horeca professionals 7, 8 en 9 november 2016 Evenementenhal Hardenberg Kom op 7, 8 en 9 november naar Beleef - Food, drinks & more in Evenementenhal Hardenberg en ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY 3, 4 en 5 november 2015 Gorinchem Schrijf u nu online in! > Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Evenementenhal Gorinchem Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem Ontdek meer > MAAK KENNIS MET INFRAPRO Een

Nadere informatie

new Gorinchem Start-up award Fit for the future! december uur infomagazine INDUSTRIES INDUSTRIES Evenementenhal Inclusief

new Gorinchem Start-up award Fit for the future! december uur infomagazine INDUSTRIES INDUSTRIES Evenementenhal Inclusief INDUSTRIES INDUSTRIES infomagazine 6-7-8 december 2016 10.00-18.00 uur Evenementenhal Gorinchem Inclusief Start-up award Op 6, 7 en 8 december wordt er door Evenementenhal Gorinchem een vervolg gegeven

Nadere informatie

Betreft: Installatie Vakbeurs Hardenberg 9, 10 & 11 september 2014 Installatie Vakbeurs Venray 4, 5 en 6 november 2014

Betreft: Installatie Vakbeurs Hardenberg 9, 10 & 11 september 2014 Installatie Vakbeurs Venray 4, 5 en 6 november 2014 Betreft: Installatie Vakbeurs Hardenberg 9, 10 & 11 september 2014 Installatie Vakbeurs Venray 4, 5 en 6 november 2014 Installatie Vakbeurs Gorinchem 27, 28 en 29 januari 2015 Geachte heer/mevrouw, Kansen

Nadere informatie

EVENEMENTENHAL GORINCHEM

EVENEMENTENHAL GORINCHEM INFOMAGAZINE Mechanisatie Vakdagen EVENEMENTENHAL HARDENBERG 31 OKTOBER, 1 & 2 NOVEMBER 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM 28, 29 & 30 NOVEMBER 2017 EVENEMENTENHAL VENRAY 27, 28 FEBRUARI & 1 MAART 2018 WWW.AGRARISCHEBEURSAGENDA.NL

Nadere informatie

RECREATIE. 15 e. editie. De vakbeurs voor verblijfsrecreatie. Partner

RECREATIE. 15 e. editie. De vakbeurs voor verblijfsrecreatie. Partner RECREATIE VAKBEURS De vakbeurs voor verblijfsrecreatie 15 e editie Kom naar Recreatie Vakbeurs waar u 7.500 professionals ontmoet die graag geïnspireerd worden in het creeren van de ultieme gastbeleving.

Nadere informatie

RECREATIE VAKBEURS DE GROOTSTE EN ENIGE RECREATIEBEURS VAN DE BENELUX

RECREATIE VAKBEURS DE GROOTSTE EN ENIGE RECREATIEBEURS VAN DE BENELUX RECREATIE VAKBEURS DE GROOTSTE EN ENIGE RECREATIEBEURS VAN DE BENELUX 6 e editie Kom naar Recreatie Vakbeurs en inspireer 700 professionals met de ultieme gastbeleving. HARDENBERG 8 9 0 NOVEMBER 07 Ontmoet

Nadere informatie

Infomagazine. Hardenberg 1, 2 en 3 september 2015. TIV koppelt. je wereld!

Infomagazine. Hardenberg 1, 2 en 3 september 2015. TIV koppelt. je wereld! Infomagazine Hardenberg 1, 2 en 3 september 2015 TIV koppelt je wereld! INHOUD 4 5 6 7 voorwoord projectteam techniek technische industriële vakbeurs exposantenprofiel 8 exposanten over evenementenhal

Nadere informatie

6-7-8 ENGINEERING. materials. december uur. taking your. ENGINEERING materials

6-7-8 ENGINEERING. materials. december uur. taking your. ENGINEERING materials infomagazine 6-7-8 december 2016 10.00-18.00 uur Evenementenhal Gorinchem Op 6, 7 en 8 december organiseert Evenementenhal voor de tweede keer Engineering Materials in Gorinchem. Hét platform waar materialen,

Nadere informatie

Met vriendelijke groet,

Met vriendelijke groet, Evaluatie 2009 Beste exposanten, Op 20, 21 en 22 oktober 2009 heeft alweer de 10 e editie van Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs plaatsgevonden in Evenementenhal Hardenberg. Ze zijn voorbij gevlogen,

Nadere informatie

Infomagazine. Hardenberg 8, 9 en 10 december 2015 Venray 19, 20 en 21 april Uw contactmoment met de branche

Infomagazine. Hardenberg 8, 9 en 10 december 2015 Venray 19, 20 en 21 april Uw contactmoment met de branche Infomagazine Hardenberg 8, 9 en 10 december 2015 Venray 19, 20 en 21 april 2016 Uw contactmoment met de branche 2 INHOUD 4 5 6 8 9 10 10 10 13 14 16 21 22 voorwoord projectteam elektro vakbeurs over elektro

Nadere informatie

8 & 9 APRIL TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE

8 & 9 APRIL TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE 8 & 9 APRIL 2014 TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE 2014 Netwerken in een sterke regio! Samenwerken, netwerken en op de hoogte zijn van elkaars kennis en kunde is belangrijker dan ooit. Dit besef leeft sterk

Nadere informatie

new GORINCHEM START-UP AWARD DECEMBER UUR INFOMAGAZINE INDUSTRIES INDUSTRIES EVENEMENTENHAL HOW TO CREATE A SMART INDUSTRY

new GORINCHEM START-UP AWARD DECEMBER UUR INFOMAGAZINE INDUSTRIES INDUSTRIES EVENEMENTENHAL HOW TO CREATE A SMART INDUSTRY POWERING smart industry new new INDUSTRIES INDUSTRIES INFOMAGAZINE 6-7-8 DECEMBER 2016 10.00-18.00 UUR EVENEMENTENHAL GORINCHEM INCLUSIEF START-UP AWARD Op 6, 7 en 8 december wordt er door Evenementenhal

Nadere informatie

INFOMAGAZINE EVENEMENTENHAL HARDENBERG EVENEMENTENHAL VENRAY 24, 25 & 26 OKTOBER , 7 & 8 MAART

INFOMAGAZINE EVENEMENTENHAL HARDENBERG EVENEMENTENHAL VENRAY 24, 25 & 26 OKTOBER , 7 & 8 MAART INFOMAGAZINE EVENEMENTENHAL HARDENBERG 24, 25 & 26 OKTOBER 2017 EVENEMENTENHAL VENRAY 6, 7 & 8 MAART 2018 WWW.AGRARISCHEBEURSAGENDA.NL INHOUD 4 5 7 9 11 12 13 14 15 17 LANDBOUWDAGEN INTENSIEVE VEEHOUDERIJ

Nadere informatie

BOUW COMPLEET Een ontmoeting voor bouwend Nederland

BOUW COMPLEET Een ontmoeting voor bouwend Nederland Infomagazine BOUW COMPLEET Een ontmoeting voor bouwend Nederland Gorinchem 15, 16 en 17 september 2015 Hardenberg 6, 7 en 8 oktober 2015 Venray 3, 4 en 5 november 2015 INHOUD BOUW COMPLEET 4 Welkom! 4

Nadere informatie

> > Agrarisch Beursmagazine - Venray special SPECIALE FACTS & FIGURES UITGAVE IN DE SPOTLIGHTS KENNIS IS KRACHT LAAT U HOREN!

> > Agrarisch Beursmagazine - Venray special SPECIALE FACTS & FIGURES UITGAVE IN DE SPOTLIGHTS KENNIS IS KRACHT LAAT U HOREN! Rundvee & Landbouwdagen Agrarisch Beursmagazine - Venray special Editie april 2016 In deze editie onder andere: IN DE SPOTLIGHTS Exposanten vertellen SPECIALE FACTS & FIGURES UITGAVE KENNIS IS KRACHT Samenwerking

Nadere informatie

INFRA EXPO SEMINARIE EN VAKBEURS GROND-, WEG- EN WATERBOUW, INFRASTRUCTURELE VOORZIENINGEN BRUG-, SLUIS- EN TUNNELBOUW

INFRA EXPO SEMINARIE EN VAKBEURS GROND-, WEG- EN WATERBOUW, INFRASTRUCTURELE VOORZIENINGEN BRUG-, SLUIS- EN TUNNELBOUW INFRA EXPO SEMINARIE EN VAKBEURS GROND-, WEG- EN WATERBOUW, INFRASTRUCTURELE VOORZIENINGEN BRUG-, SLUIS- EN TUNNELBOUW WOENSDAG 16 EN DONDERDAG 17 MEI 2018 BRABANTHAL LEUVEN BROCHURE INFRA EXPO SEMINARIE

Nadere informatie

LNG is meer dan een nieuwe brandstof Het is pure concurrentiekracht... LNG, de brandstof van de toekomst is nu beschikbaar

LNG is meer dan een nieuwe brandstof Het is pure concurrentiekracht... LNG, de brandstof van de toekomst is nu beschikbaar LNG is meer dan een nieuwe brandstof Het is pure concurrentiekracht... LNG, de brandstof van de toekomst is nu beschikbaar De transportsector stapt over op LNG... De brandstof van de toekomst Liquefied

Nadere informatie

6-7-8 ENGINEERING. materials GORINCHEM DECEMBER UUR INFOMAGAZINE EVENEMENTENHAL MATERIA TENTOONSTELLING 60 INNOVATIEVE MATERIALEN

6-7-8 ENGINEERING. materials GORINCHEM DECEMBER UUR INFOMAGAZINE EVENEMENTENHAL MATERIA TENTOONSTELLING 60 INNOVATIEVE MATERIALEN INFOMAGAZINE MATERIA TENTOONSTELLING 60 INNOVATIEVE MATERIALEN 6-7-8 DECEMBER 2016 10.00-18.00 UUR EVENEMENTENHAL GORINCHEM Op 6, 7 en 8 december organiseert Evenementenhal voor de tweede keer Engineering

Nadere informatie

Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012

Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012 Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012 Feiten & cijfers 2011 Impressie eerdere edities Wat is het? Fysieke presentatie van een Online Winkelcentrum via de gezamelijke paraplu van Babyplaats.nl

Nadere informatie

Crea. Weekend. najaar. creatieveling. Hardenberg. Gorinchem. Venray. Ontmoet ruim creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal!

Crea. Weekend. najaar. creatieveling. Hardenberg. Gorinchem. Venray. Ontmoet ruim creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! Crea Weekend Dé beurs voor de creatieveling najaar Ontmoet ruim 12.000 creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! Hardenberg 29, 30 september en 1 oktober 2017 Gorinchem 20, 21 en 22 oktober 2017

Nadere informatie

Hét jaarlijkse vakevenement voor kleinschalig personenvervoer

Hét jaarlijkse vakevenement voor kleinschalig personenvervoer Hét jaarlijkse vakevenement voor kleinschalig personenvervoer 2 & 3 december 2011 AmsterdAm rai HÉt JAArLIJKse VAKeVeNemeNt VOOr KLeINscHALIG PersONeNVerVOer taxi expo 2011 is dé vakbeurs voor alle nationale

Nadere informatie

Visie op Windenergie en solar Update 2014

Visie op Windenergie en solar Update 2014 Visie op Windenergie en solar Update 2014 De vooruitzichten voor hernieuwbare energie zijn gunstig Succes hangt sterk af van de beschikbaarheid van subsidies Naast kansen in Nederland kan de sector profiteren

Nadere informatie

marcom14 7.000 100+ 12.500M 2 PROFESSIONALS TOPSPREKERS INSPIRATIE, KENNIS, NETWERK

marcom14 7.000 100+ 12.500M 2 PROFESSIONALS TOPSPREKERS INSPIRATIE, KENNIS, NETWERK marcom14 Kennis, verdieping, netwerken en business. MARCOM is dé industry experience voor de marketing- & communicatiebranche. De grootste in de Benelux met zo n 7.000 professionals die elkaar ontmoeten

Nadere informatie

Crea. Weekend. najaar. Gorinchem. Hardenberg. creatieveling. 29, 30 september en 1 oktober 2017

Crea. Weekend. najaar. Gorinchem. Hardenberg. creatieveling. 29, 30 september en 1 oktober 2017 Crea Weekend Dé beurs voor de creatieveling najaar Ontmoet ruim 10.000 creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! 29, 30 september en 1 oktober 2017 20, 21 en 22 oktober 2017 Feiten op een rij

Nadere informatie

Crea. Weekend. voorjaar. creatieveling. Hardenberg. Venray. Gorinchem. Ontmoet creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal!

Crea. Weekend. voorjaar. creatieveling. Hardenberg. Venray. Gorinchem. Ontmoet creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! Crea Weekend Dé beurs voor de creatieveling voorjaar Ontmoet 15.000 creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! 27, 28 en 29 januari 2017 17, 18 en 19 februari 2017 7, 8 en 9 april 2017 Feiten

Nadere informatie

De beurs van de openbare sector

De beurs van de openbare sector Organisatie: 4Instance De beurs van de openbare sector Innovatie & Performantie in de overheidssector Virtuele, permanente en multi-level beurs www.publicsectorfair.com www.overheidsbeurs.com Exposanten

Nadere informatie

MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE

MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE Al meer dan 25 jaar vormt Straatbeeld dé informatiebron voor openbare ruimte specialisten in Nederland. De doelgroep omschrijft Straatbeeld als:

Nadere informatie

ENERGY INNOVATION PARK Alkmaar - Nederland

ENERGY INNOVATION PARK Alkmaar - Nederland Alkmaar - Nederland Alkmaar - Nederland ENERGY INNOVATION PARK Ruimte voor innovatie en groei Uw bedrijf tussen internationale spelers in de energie branche. Kavels te koop tussen 2.000 en 27.000 vierkante

Nadere informatie

Meer omzet uit uw beurs- en eventdeelnames!

Meer omzet uit uw beurs- en eventdeelnames! Meer omzet uit uw beurs- en eventdeelnames! Wie wij zijn... ExpoSynergy is een onderdeel van de Online Leads Group (OLG). OLG is opgericht door Mike Stern, bekend door zijn boeken: In drie stappen naar

Nadere informatie

Kwaliteit voor de opdrachtgever

Kwaliteit voor de opdrachtgever Rijksmonument 1931 Congrescentrum en Baroniehal te s-hertogenbosch BELEVEN ONTMOETEN NETWERKEN ZAKEN DOEN NIEUWE IMPULSEN RUIMTE EN SFEER NIEUW OP DE RESTAURATIEBEURS: NETWERKUNITS BELEIDSMAKERS FINANCIËLE

Nadere informatie

Het congres voor dagrecreatie

Het congres voor dagrecreatie Het congres voor dagrecreatie Kom naar Leisure Business Days en laat u inspireren en informeren. Het sterke kennisprogramma richt zich op twee actuele thema s binnen de leisurebranche. Leisure Factory

Nadere informatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie TALX 2016 The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april Beursinformatie The Amsterdam Leadership Xchange B.V. WTC F toren 3e verdieping Strawinskylaan 381 1077 XX Amsterdam Tel: +31 20 7239 777 E-mail:

Nadere informatie

uitgeverij buro70 crossmediaal activiteiten

uitgeverij buro70 crossmediaal activiteiten ter info buro70 De uitgeverij - handelend onder de naam BURO70 / Uitgeverij Neuféglise - werd opgericht in september 2006. Het eerste nummer van Hap&Tap Magazine verscheen begin december dat jaar. Nog

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Landbouwdagen Intensieve Veehouderij Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Agrarisch Beursmagazine - Hardenberg special Editie mei 2016 EXPOSANTEN AAN HET WOORD Deelname is een absolute no brainer 20 JAAR AGRARISCHE

Nadere informatie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Feiten & Cijfers Negenmaandenbeurs Impressie eerdere edities Of bekijk de volgende video-compilatievan het Webshop Paviljoen in 2010: http://www.youtube.com/watch?v=d4dpq7arkxe

Nadere informatie

Move, Store, Pick, Deliver.

Move, Store, Pick, Deliver. Move, Store, Pick, Deliver. Intralogistieke technologie, material handling oplossingen, logistieke dienstverlening en distributie Creëer een unieke beleving met innovaties en live demo s. logistica-online.nl

Nadere informatie

di wo do

di wo do In de dynamische havenstad Rotterdam! di 30-1 - wo 31-1 - do 1-2-2018 www.htltotaal.eu Groots presenteren Haven Transport & Logistiek Totaal 2018 gaat zich nationaal en internationaal groots presenteren

Nadere informatie

Dé inspiratiebron voor de openbare ruimte MEDIAKIT 2016

Dé inspiratiebron voor de openbare ruimte MEDIAKIT 2016 MEDIAKIT 2016 Dé inspiratiebron voor de openbare ruimte Al meer dan 25 jaar vormt Straatbeeld dé informatiebron voor openbare ruimte specialisten in Nederland. De doelgroep omschrijft Straatbeeld als:

Nadere informatie

Op ontdekkingstocht naar aardolie

Op ontdekkingstocht naar aardolie O p o n t d e k k i n g s t o c h t n a a r a a r d o l i e Op ontdekkingstocht naar aardolie Miljoenen jaren geleden De mens heeft in de loop van de tijd vele vormen van energie gebruikt: spierkracht,

Nadere informatie

The perfect fit 20 MAART 2013. 10 % vroegboekkorting. Der Aa-kerk Groningen

The perfect fit 20 MAART 2013. 10 % vroegboekkorting. Der Aa-kerk Groningen The perfect fit Hoe vind je werknemers die in alle opzichten bij uw organisatie passen? Jong talent dat nu én in de toekomst het verschil maakt? Ontmoet hoger opgeleid talent en doe nieuwe inspiratie op

Nadere informatie

14, 15 en 16 NOVEMBER 2016 Evenementenhal Gorinchem

14, 15 en 16 NOVEMBER 2016 Evenementenhal Gorinchem Dé vakbeurs voor r ecreatie verblijfsacco mmodatie horeca zake lijk 14, 15 en 16 NOVEMBER 2016 Evenementenhal Gorinchem Welcome bij de vakbeurs die draait om het realiseren van gastbeleving. Een stand

Nadere informatie

TIV is de verbinder tussen toeleveranciers en de makers uit Noord- en Oost-Nederland. Door haar insteek

TIV is de verbinder tussen toeleveranciers en de makers uit Noord- en Oost-Nederland. Door haar insteek TIV 2019 CENTRUM VAN DE MAAKINDUSTRIE TIV: de verbinder van de regio! TIV is dé vakbeurs voor de maakindustrie in de regio Noord en OostNederland. Het vakevent vindt plaats in Evenementenhal Hardenberg.

Nadere informatie

SCHOOL OF VENUES 2018

SCHOOL OF VENUES 2018 SCHOOL OF VENUES 2018 PROGRAMMA 2018 ISSUE #1 / MONTH 2018 BESTE LOCATIELEDEN VAN CLC-VECTA, Levenslang leren en locaties die dromen najagen. Die zien wij graag in onze klas. Is dat passie? Wij denken

Nadere informatie

Samen op weg naar duurzaamheid! November 2013

Samen op weg naar duurzaamheid! November 2013 Samen op weg naar duurzaamheid! November 2013 AZ heeft een onderscheidende positie. Merkwaarden AZ (Wie zijn wij?) Ambitieus Uitdager van de Traditionals Professioneel Innovatie Inventief Toegankelijk

Nadere informatie

Nieuwe wet- en Regelgeving (NWR)

Nieuwe wet- en Regelgeving (NWR) Nieuwe wet- en Regelgeving (NWR) Reed Business organiseert in het najaar de Studiedag Nieuwe Wet- en Regelgeving speciaal voor de doelgroep salarisprofessionals In samenwerking met Elsevier SalarisMagazine

Nadere informatie

Dag van de Chemische Veiligheid

Dag van de Chemische Veiligheid Dag van de Chemische Veiligheid Tijdens de Dag van de Chemische Veiligheid wordt er stilgestaan bij alle facetten die ervoor moeten zorgen dat men veilig kan werken met chemisceh stoffen: techniek, het

Nadere informatie

SUCCES 6.000 AMBITIEUZE ONDERNEMERS EN DGA S, 1.000.000 ZAKELIJKE LEZERS 313.000 DECISION MAKERS. ONTMOET BEREIK 2 7, 2 8 E N 2 9 M A A R T 2 0 0 7

SUCCES 6.000 AMBITIEUZE ONDERNEMERS EN DGA S, 1.000.000 ZAKELIJKE LEZERS 313.000 DECISION MAKERS. ONTMOET BEREIK 2 7, 2 8 E N 2 9 M A A R T 2 0 0 7 W E E K VA N D E O N D E R N E M E R 2 0 0 7 2 7, 2 8 E N 2 9 M A A R T 2 0 0 7 JAARBEURS UTRECHT SUCCES ONTMOET 6.0 6. 6.000 AMBITIEUZE ONDERNEMERS EN DGA S, BEREIK 00 1.000.000 ZAKELIJKE LEZERS EN 313

Nadere informatie

AUTOWORLD BRUSSELS 19 OKTOBER :00-18:00. Brochure

AUTOWORLD BRUSSELS 19 OKTOBER :00-18:00. Brochure AUTOWORLD BRUSSELS 19 OKTOBER 2017 10:00-18:00 Brochure www.erfgoedexpo.be ERFGOED EXPO DÉ VAKBEURS OP HET GEBIED VAN MUSEA, ERFGOED EN RESTAURATIE ERFGOED EXPO wordt hét ontmoetingspunt voor professionals

Nadere informatie

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Ontdek de Inspirar experience! Exposeren op Inspirar: Ontmoet

Nadere informatie

Productkaarten Connectprogramma

Productkaarten Connectprogramma Productkaarten Connectprogramma De kracht van het netwerk: sámen maken we Brabant Brabant op de kaart zetten als de meest gastvrije en innovatieve regio van Europa. Zodat meer bezoekers naar Brabant komen,

Nadere informatie

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Traineeship Hemmink B.V. Pagina 2 Is dit iets voor jou? Dit traineeship biedt je een unieke kans om het werkveld, jezelf en Hemmink te ontdekken. Je doet

Nadere informatie

MUSEUM VAKDAGEN DÉ VAKBEURS VOOR DE MUSEUMBRANCHE WOENSDAG 18 & DONDERDAG 19 APRIL 2018 EVOLUON EINDHOVEN BROCHURE.

MUSEUM VAKDAGEN DÉ VAKBEURS VOOR DE MUSEUMBRANCHE WOENSDAG 18 & DONDERDAG 19 APRIL 2018 EVOLUON EINDHOVEN BROCHURE. MUSEUM VAKDAGEN DÉ VAKBEURS VOOR DE MUSEUMBRANCHE WOENSDAG 18 & DONDERDAG 19 APRIL 2018 EVOLUON EINDHOVEN BROCHURE museummvakdagen 3 e EDITIE MUSEUM VAKDAGEN DÉ VAKBEURS VOOR DE MUSEUMBRANCHE In mei 2015

Nadere informatie

www.uitgeverscongres.nl

www.uitgeverscongres.nl Donderdag 7 juni Thema: Battle in the Channels Hét congres over strategie & online & business modellen & facts & trends en ontwikkelingen voor decisionmakers uit crossmediale uitgeverijen, mediabedrijven

Nadere informatie

Biomassa. Pilaar in de energietransitie. Uitgangspunt voor de biobased economie

Biomassa. Pilaar in de energietransitie. Uitgangspunt voor de biobased economie Biomassa Pilaar in de energietransitie en Uitgangspunt voor de biobased economie Klimaatverandering: onze uitdaging Onze opdracht om er snel en écht iets aan te gaan doen Overeenstemming: er moet wat gebeuren!

Nadere informatie

1 Nederland is nog altijd voor 92 procent afhankelijk van fossiele brandstoffen

1 Nederland is nog altijd voor 92 procent afhankelijk van fossiele brandstoffen achtergrond Afscheid van fossiel kan Klimaatverandering is een wereldwijd probleem. Energie(on)zekerheid ook. Dat betekent dat een transitie naar een veel duurzamere economie noodzakelijk is. Het recept

Nadere informatie

Purpose, action, impact!

Purpose, action, impact! Purpose, action, impact! Accelereren naar een duurzame toekomst Donderdag 9 november 2017 Congrescentrum 1931, s-hertogenbosch Het Nationaal Sustainability Congres Dé jaarlijkse mijlpaal voor duurzame

Nadere informatie

14, 15 en 16 NOVEMBER 2016 Evenementenhal Gorinchem

14, 15 en 16 NOVEMBER 2016 Evenementenhal Gorinchem Dé vakbeurs voor r ecreatie verblijfsacco mmodatie horeca zake lijk 14, 15 en 16 NOVEMBER 2016 Evenementenhal Gorinchem Welcome bij de vakbeurs die draait om het realiseren van gastbeleving. Een stand

Nadere informatie

Nu met themasponsoring! Dagelijks contact met uw doelgroep! Partnermogelijkheden 2013. ontmoeten inspireren co-creëren

Nu met themasponsoring! Dagelijks contact met uw doelgroep! Partnermogelijkheden 2013. ontmoeten inspireren co-creëren Nu met themasponsoring! Dagelijks contact met uw doelgroep! Partnermogelijkheden 2013 ontmoeten inspireren co-creëren Dagelijks contact met voorschrijvers en opdrachtgevers Materia brengt u in contact

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK

STANDHOUDERS HANDBOEK Locatie: Strandheem Parkweg 5 9865 VN Opende STANDHOUDERS HANDBOEK Data: Dinsdag 5 juni 2018 Woensdag 6 juni 2018 Donderdag 7 juni 2018 Dagelijks geopend van 13.00 21.30 uur Organisatie: CNO-Expo Johan

Nadere informatie

Power to gas onderdeel van de energietransitie

Power to gas onderdeel van de energietransitie Power to gas onderdeel van de energietransitie 10 oktober 2013 K.G. Wiersma Gasunie: gasinfrastructuur & gastransport 1 Gastransportnet in Nederland en Noord-Duitsland Volume ~125 mrd m 3 aardgas p/j Lengte

Nadere informatie

Nationaal Douanecongres 2017 Hét congres voor de douaneprofessional

Nationaal Douanecongres 2017 Hét congres voor de douaneprofessional Nationaal Douanecongres 2017 Nationaal Douanecongres Het Douanecongres is het jaarlijkse congres voor de douaneprofessional. Tijdens dit congres worden bezoekers door een groot aantal gerenommeerde sprekers

Nadere informatie

duurzaam groen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY kennis en inspiratie voor de tuin van de toekomst schrijf u online in! 9 en 10 december 2015 Venray

duurzaam groen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY kennis en inspiratie voor de tuin van de toekomst schrijf u online in! 9 en 10 december 2015 Venray 9 en 10 december 2015 Venray duurzaam groen kennis en inspiratie voor de tuin van de toekomst schrijf u online in! Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Evenementenhal Venray De Voorde 30 5807 EZ

Nadere informatie

Score Ram Mobile Data BV

Score Ram Mobile Data BV Score Ram Mobile Data BV Visie Missie Strategie Doelen: financieel Doelen: organisatieontwikkeling Doelen: marktbenadering Doelen: producten en dienst-ontwikkeling Rendementsverbetering Versterken en uitbouwen

Nadere informatie

RAINBOWEXPO HÉT LIFESTYLE EVENT VOOR HOLEBI S. 28 april 29 april 30 april 1 mei parkloods noord antwerpen. brochure.

RAINBOWEXPO HÉT LIFESTYLE EVENT VOOR HOLEBI S. 28 april 29 april 30 april 1 mei parkloods noord antwerpen. brochure. RAINBOWEXPO HÉT LIFESTYLE EVENT VOOR HOLEBI S 28 april 29 april 30 april 1 mei 2017 parkloods noord antwerpen brochure RAINBOW EXPO HÉT LIFESTYLE EVENT VOOR HOLEBI S RAINBOW EXPO HÉT LIFESTYLE EVENT VOOR

Nadere informatie