Grenzeloos genieten op het mooiste stukje Gastvrij Nederland

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Grenzeloos genieten op het mooiste stukje Gastvrij Nederland"

Transcriptie

1 Grenzeloos genieten op het mooiste stukje Gastvrij Nederland

2 Bienvenue bij Hotel-Restaurant Gerardushoeve Goed dat u bent gekomen. Dat is de vertaling van het Franse Bienvenue. Welkom! heet dat in het Nederlands of Willkommen in het Duits. Wat dit in de praktijk betekent, ervaart u zodra u Hotel Restaurant Gerardushoeve betreedt, gelegen in Epen en Heijenrath, op de allermooiste plek in het Limburgse Heuvelland. Het uitzicht vanaf ons weids panoramaterras biedt u letterlijk een blik op het buitenland: u kunt zien hoe de Belgische Ardennen en het Duitse Eifelgebergte naadloos in elkaar overvloeien. Onder dat uitzicht ervaart u wat Gastvrijheid voor ons betekent. Niet voor niets schrijven wij dat met een grote (én zachte) G. Die G staat trouwens voor nog veel meer: Gezelligheid, Gemoedelijkheid, Gezondheid, Geluk, Genot en, niet te vergeten, Gastronomie. Kortom, Grenzeloos Genieten begint daar waar Nederland eindigt en het Bourgondisch Genoegen begint: in Hotel Restaurant Gerardushoeve waar Judith & Eugène Vaessen- Goedegebuure en Marianne & Huub Lumey-Vaessen u van harte welkom heten en samen met het Gerardus Team u een onvergetelijk verblijf garanderen.

3 Overnachten & Ontbijten op het mooiste plateau van Limburg Hotel Gerardushoeve onderscheidt zich door zijn unieke ligging midden op het plateau van Heijenrath, in een stiltegebied op een eenzame hoogte van 215 meter boven NAP. Dit plateau tussen de dorpjes Epen, Slenaken en Gulpen is één groot natuurreservaat. Vanuit uw kamer geniet u van een weids uitzicht over het Gulpdal. In dit decor van glooiende heuvels en groene weilanden verblijft u in een van onze ruime hotelkamers of suites, voorzien van alle moderne comfort. Het uitgebreide bourgondische ontbijtbuffet maakt uw verblijf compleet. Voor een heerlijk diner of het halfpensionmenu kunt u terecht bij ons Panorama Restaurant Gerardushoeve. Dit ligt op vier minuten rijden per auto of 25 minuutjes wandelen van ons hotel. Als u zelf niet wilt rijden, kunt u gebruikmaken van onze gratis shuttle service. Elk half uur rijden onze busjes tussen de twee locaties heen of weer. Door de centrale ligging tussen Aken, Maastricht en Luik kunt u uw verblijf naar eigen wens invullen. De Euregio Maas-Rijn biedt hiervoor eigenlijk alles: van wandelmogelijkheden tot moderne wellnessfaciliteiten, van musea tot theaters, van elegante winkelcentra tot bruisende uitgaansgelegenheden, van nightclubs tot... in alle rust uitslapen. Vanuit het hotel starten diverse wandel- en fietsroutes die u door het prachtige landschap leiden over de heuvels of door de unieke dalen van het Heuvelland; een waar eldorado voor natuurliefhebbers waar een mooi terrasje of een bruin cafeetje nooit ver weg is. Uiteraard beschikt het hotel over een gezellige bar met traditionele Limburgse bieren op het vat en diverse open wijnen. Op onze binnenhof vindt u een mooi terras, waar het in bijna alle seizoenen goed toeven is. Door het gehele gebouw is er Wireless LAN, zodat u het zakelijke met het aangename kunt combineren. Uiteraard kunt u ook in de lounge van onze computerapparatuur gebruikmaken.

4 Rust en ruimte Een verblijf in Gerardushoeve is een verblijf in een oase van rust en ruimte. Het hotel biedt een grote variëteit aan kamers en dus vindt u gegarandeerd een kamer die bij u past. Of u nu kiest voor traditionele gezelligheid of een trendy kamer: stuk voor stuk zijn ze comfortabel en bieden ze voldoende ruimte en beschikken ze over een eigen balkon of terras (met uitzondering van de trendkamers). Alle kamers zijn bovendien voorzien van een apart woonen slaapgedeelte, badkamer met douche en toilet, föhn, tv en radio. Een koelkastje, glaswerk en waterkoker maken uw kamer compleet. Wij zijn een rookvrij bedrijf, uiteraard zijn alle kamers dat ook. Wij wensen u alvast een prettig verblijf en een goede nachtrust.

5

6 Hotelkamer met uitzicht Onze meer dan ruime hotelkamers (34 vierkante meter) zijn modern ingericht en beschikken over een badkamer met douche, wastafel, toilet en föhn, een apart woongedeelte met lcd-tv, koelkast en waterkoker. Tevens hebben deze kamers een eigen balkon of terras en zijn gelegen op het zuiden. Splitlevelkamers De splitlevelkamers (42 vierkante meter) beschikken over een badkamer met douche, wastafel, toilet en föhn, een apart woongedeelte met lcd-tv, koelkast en waterkoker. Via een vaste trap komt u op een vide, waar de knusse slaapkamer is ingericht. Het woongedeelte bevindt zich op de begane grond met openslaande deuren naar uw eigen terras met uitzicht op het Gulpdal. De kamers liggen aan de noordzijde, zodat u s zomers de gehele namiddag van het zonnetje kunt genieten. Binnenhofkamers Onze meer dan ruime binnenhofkamers (34 vierkante meter) beschikken over een badkamer met douche, wastafel, toilet en föhn, een apart woongedeelte met lcd-tv, koelkast en waterkoker. Tevens zijn de kamers voorzien van een eigen balkon of terras dat uitkijkt op onze gezellige binnenhof, waar u in de namiddag nog even lekker kunt genieten van het zonnetje. Trendkamers Deze vijf kamers (38 vierkante meter groot) zijn in een heel eigentijds jasje gestoken, hebben ieder een ander thema en zijn voorzien van alle moderne comfort, zoals een zit- en slaapgedeelte, lcd-tv, waterkoker, badkamer met douche en toilet. Romantiek, bijbehorende sfeer en kleur waren bij de inrichting van deze kamers ons uitgangspunt. Deze kamers zijn zonder balkon of terras. U kunt kiezen uit de volgende thema s: zwart-witkamer in romantische stijl; rode kamer met loungehoek; natuurkamer; groene, romantische kamer met hemelbed; stijlvolle rood-witkamer. Juniorsuite De Juniorsuites (80 vierkante meter) vormen het neusje van de zalm. Deze kamers beschikken over een woonkamer met lcd-tv, koelkast, waterkoker en een apart toilet met wastafel. De op de zuidkant gelegen balkons bieden u de gehele dag zon en een weids uitzicht. Een vaste trap brengt u naar de eerste verdieping, waar zich de twee slaapkamers en de badkamer met douche, föhn en toilet bevinden. Voor wie van ruimte en rust houdt, vormen deze suites de kroon op de vakantie. Ze zijn tevens bijzonder geschikt voor vier personen en voor ouders met kinderen. Door de grote ruimtes in deze kamers is het mogelijk een vijfde of zesde bed bij te plaatsen.

7 Arrangementen Ons hotel biedt u schitterende arrangementen aan, met alle streek- en seizoenproducten, alsook diverse activiteiten. Boekt u halfpension, dan geniet u iedere avond in ons Panorama Restaurant van een drie- of viergangendiner. Ons restaurant ligt op vier minuten per auto of 25 minuten loopafstand van ons hotel. Als u zelf niet wilt rijden of wandelen, kunt u gebruikmaken van onze gratis shuttle service. Vanaf tien personen is het natuurlijk ook mogelijk zelf een arrangement samen te stellen voor uw familie of reisgezelschap. Onze receptioniste zal u hier graag bij van dienst zijn. Ontdek zelf dat ons hotel alles in huis heeft om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen in een prachtig decor. Over de volgende arrangementen kunt u op onze site meer informatie vinden: Valentijns Arrangement Wandelend door het heuvelland Arrangement Grenzeloos genieten Arrangement Voel u thuis in de Gerardushoeve Arrangement Limburg-Fiets Arrangement Hemelvaart Arrangement Paas Arrangement Pinkster Arrangement Zomerse vrienden Arrangement Wild avond Arrangement Hartverwarmende Herfst Arrangement Bourgondisch Feest in Limburg Arrangement Betoverende kerstsfeer in Limburg Arrangement

8 Restaurant: welkom in het land van het goede leven Wij hebben een reputatie hoog te houden op het gebied van Bourgondisch Genieten op hoog niveau. Dat doen we nog altijd met veel plezier en passie. Een eerlijke betaalbare keuken is volgens ons gebaseerd op dagelijks verse streekproducten die worden vervolmaakt met onze persoonlijke trouvailles op wijngebied. Hierin herkent u onze grootste hobby: het strelen van uw smaakpapillen door het kiezen van de juiste combinaties. De ligging van ons Panoramarestaurant, met het weids uitzicht over de uitlopers van de Belgische Ardennen en de Duitse Eifel, maakt ons restaurant en terras zo bijzonder. In ieder jaargetij en op elk tijdstip geniet u van een ander decor. Een hapje, een drankje, een lichte lunch, een driegangendiner of gewoon een overheerlijke pannenkoek, het is altijd een feest om in ons restaurant of op ons terras van dat uitzicht te genieten. Onze uitgebreide menukaart en onze mooie wijnkaart helpen u daarbij. Onthaasten kunt u hier, want in het Limburgse Heuvelland gaan rust en ontspanning hand in hand. Ons restaurant heeft voor ieder seizoen een passend menu en wandelarrangement. Onze gedetailleerde wandelroutes leiden u langs zwart-witte vakwerkhuizen, indrukwekkende panorama s, mergelwanden en hellingbossen. Onze keuken: het hart van ons bedrijf Ongedwongen, traditionele gastvrijheid en een veelzijdige menukaart, die kwaliteit en smaak op elkaar weet af te stemmen, zijn de onderscheidende kenmerken van restaurant Gerardushoeve, waar de keuken het hart is van ons bedrijf. Met liefde voor het vak bereidt de keukenbrigade dagelijks een breed scala aan gerechten. Van typische Euregionale streekgerechten tot seniorenmenu s of een Peter Pannenkoek voor onze jongste gasten. In het voorjaar is Limburg het land van asperges en smakelijke aardbeien, en dat kunt u bij ons ervaren! Of u nu wilt ontbijten, lunchen, dineren of gewoon van een kop koffie met ovenverse vlaai wilt genieten, wij staan altijd voor u klaar. Om eerlijk te zijn: eigenlijk zijn we een beetje jaloers op u!

9 Epen: vijfsterrenlandschap Vanwaar die vijf sterren? Epen is een vriendelijk en gastvrij vakwerkdorp in het Zuid-Limburgse Heuvelland, dat ook wel wordt aangeduid als Krijtland. Sinds 2006 staat dit te boek als een vijfsterrenlandschap. Epen is een vakwerkdorp vanwege de vele gebouwen in vakwerkstijl: boerderijen en woonhuizen vanaf de 16de eeuw waarvan de wanden zijn samengesteld uit een geraamte van houten stijlen, regels en schoren die vakken vormen. Die vakken zijn opgevuld met metsel- of vlechtwerk van takken, waarover leem is gestreken. Het Heuvelland heet zo, omdat het hoogstgelegen punt van Epen, en ook dat van de gemeente Gulpen-Wittem, in het Bovenste Bos ligt bij grenspaal 15. Dat is 240 meter boven NAP. Het laagste punt van Epen ligt bij de brug over de Geul in Hurpesch en is 105 meter boven NAP. Een hoogteverschil van 135 m. De aanduiding Krijtland verwijst naar de geologische formatie van het Krijt (mergel) dat hier de ondergrond van het gebied vormt. Die ondergrond bestaat uit Krijtgesteente (circa 70 miljoen jaar geleden ontstaan) en Carboongesteente (circa 300 miljoen jaar geleden ontstaan). Epen is de enige plaats waar deze gesteenten aan de oppervlakte komen. Het predicaat Vijfsterrenlandschap heeft deze streek te danken aan de prachtige, gevarieerde natuurlijke omgeving, en omdat je tussen Gulp en Geul vanuit Epen de mooiste wandelingen kunt maken langs adembenemende vergezichten, idyllische valleien, prachtige bossen, kabbelende bronnetjes en beekjes. Langs sporen van een rijk verleden van boerderijen, watermolens, hoogstamboomgaarden en hier en daar een wijngaard. Zoveel bijzonders is de kwalificatie vijf sterren ten volle waard. Omgeving Zuid-Limburg is een land met onbegrensde mogelijkheden; het heeft dan ook voor iedereen iets te bieden. Van shoppen tot grenzeloos wandelen, van terrasje pikken tot eindeloos fietsen langs de Maas of door het Heuvelland. Epen / Heijenrath ligt in het centrum van het Heuvelland en is dus de perfecte uitvalsbasis voor elke vakantie. Maastricht, Heerlen, Aken, Keulen, Luik, Tongeren en Hasselt bieden u buiten prachtige winkels, veel cultuur, markten en gezellige terrasjes en zijn binnen 20 tot 50 autominuten (vanaf het hotel) bereikbaar. De vele musea, kerken en tentoonstellingen zijn afgestemd op verschillende interesses. Er is dus voor elk wat wils.

10

11 Eén bedrijf op twee lokaties Hotel Garni Gerardushoeve Landsraderweg PH Heijenrath Restaurant Gerardushoeve Julianastraat AH Epen Centrale reservering T : +31(0) F : +31(0) info@gerardushoeve.nl

Het Heuvelland. Natuur & Cultuur. van wandelmogelijkheden tot moderne. elegante winkelcentra tot bruisende

Het Heuvelland. Natuur & Cultuur. van wandelmogelijkheden tot moderne. elegante winkelcentra tot bruisende Het Heuvelland Natuur & Cultuur Door de centrale ligging tussen Aken, Maastricht Hotel Gerardushoeve onderscheidt zich door zijn en Luik kunt u uw verblijf naar eigen wens invullen. unieke ligging midden

Nadere informatie

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Luxe Vakantiewoningen Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Welkom in het Heuvelland Inkelshoeve A gen Bongerd is gelegen tussen Epen en de Belgische grens. Een van de meest authentieke

Nadere informatie

Epen in de Geulvallei

Epen in de Geulvallei Epen in de Geulvallei Welkom in de Geulvallei In de Geulvallei, net buiten het schilderachtige dorp Epen, ligt een opmerkelijk stiltegebied. Dit zachtglooiende landschap is een lust voor het oog: hellingbossen,

Nadere informatie

Slenaker Vallei. Hotel Restaurant

Slenaker Vallei. Hotel Restaurant Slenaker Vallei Z u i d - L i m b u r g Hotel Restaurant gemoedelijke en persoonlijke aandacht hartelijk en gastvrij Welkom bij Slenaker Vallei - hotel restaurant Welkom in ons gastvrije hotel met haar

Nadere informatie

Appartementen Studio-appartementen

Appartementen Studio-appartementen Welkom... even weg. Een paar dagen, een paar weken. Naar de glooiende heuvels, naar het Bourgondische leven, naar een vleugje buitenland in eigen land, naar echte ontspanning. Op een plaats waar mensen

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

welkom HOTEL RESTAURANT IN DE TUIN VAN MAASTRICHT Vue des Montagnes Vue des Montagnes

welkom HOTEL RESTAURANT IN DE TUIN VAN MAASTRICHT Vue des Montagnes Vue des Montagnes Historie werd omstreeks 1930 gebouwd en heeft dienst gedaan als sanatorium voor mijnwerkers. Deze zouden door de gezonde lucht weer snel op krachten komen. In de vijftiger jaren kreeg het de functie van

Nadere informatie

COLMONT PANORAMACAMPING

COLMONT PANORAMACAMPING PANORAMACAMPING U B A C H S B E R G Z U I D - L I M B U R G van harte welkom Op een bijzondere plek, aan de rand van het fraaie dorpje Ubachsberg, gelegen tussen Heerlen en Valkenburg, midden in het prachtige

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij Wij heten u van harte welkom... De Oude Brouwerij is een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk middagje of avondje genieten en beleven. Maar

Nadere informatie

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona Residence Il Casale Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Residence Il Casale - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Euverem. Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp!

Euverem. Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp! Euverem Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp! Een ruim opgezet bungalowpark in een prachtige omgeving Net even buiten Gulpen in het Zuid-Limburgse

Nadere informatie

Bijzonder Kerstgenieten

Bijzonder Kerstgenieten RESTAURANT - BRASSERIE HOTEL - IJSSALON Markt 15 5941 GA Velden Tel: 077-356 0170 Bijzonder Kerstgenieten Velden, najaar 2015 Geachte heer/mevrouw, De sfeervolle December-Feestdagen komen er weer aan!

Nadere informatie

Romantisch Het Gulpdal is een in Engelse stijl gebouwde villa en straalt een ongedwongen en romantische sfeer uit. De gemoedelijke gastvrijheid van de familie Huls en haar medewerkers en de welhaast onbegrensde

Nadere informatie

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel Bungalowpark Hoge Hexel Uw tweede thuis in Twente Rustig gelegen Overdekt zwembad Luxe bungalows Speeltuinen Visvijver Thuiskomen bij bungalowpark Hoge Hexel Graag verwelkomen wij u op ons prachtig gelegen

Nadere informatie

À la carte kaart vr weert. f t

À la carte kaart vr weert. f t l aurabosweg 8 6006 vr weert t 0495-518982 f 0495-519067 À la carte kaart Hotel - Restaurant - Zalen Hostellerie t Laurabos biedt tal van mogelijkheden voor een ontspannen verblijf. Deze sfeervolle accommodatie

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken.

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië wordt verzorgd door Can Patiras, Mas Xipres en Cama & Cava. Drie B&B s elk gelegen op een unieke plek in Catalonië.

Nadere informatie

Hotel informatie Groningen

Hotel informatie Groningen Hotel informatie Groningen BUD GETT HOSTELS Bud Gett biedt kamers met gratis WiFi en ligt op slechts 500 meter van de Grote Markt in Groningen. De inrichting van dit budgethostel is geïnspireerd op Mondriaan.

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Welkom in Beugen Beleef de Brabantse gastvrijheid... Gelegen in Brabant vlak bij de Maas en ongeveer 20 km. ten zuiden van Nijmegen vindt u Groepsaccommodatie

Nadere informatie

Villa's Tzia euros/week

Villa's Tzia euros/week Villa's Tzia Tzia villa's en suites zijn gelegen bovenaan de heuvel van de historische nederzetting Ioulida, de hoofdstad van het eiland, met een spectaculair uitzicht op de Egeà sche Zee. 11 6 2625.0

Nadere informatie

Gastenverblijf Eenink

Gastenverblijf Eenink Gastenverblijf Eenink Bed & Breakfast Verhuur ruimte voor vergaderingen, bijeenkomsten en workshops Welkom Genieten in het groene hart van de Achterhoek, ook wel de parel van Gelderland genoemd, een veelzijdig

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een fantastische

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

2 Veelzijdig in gastvrijheid

2 Veelzijdig in gastvrijheid H o t e l R e s t a u r a n t E v e n t s B u s i n e s s 2 Veelzijdig in gastvrijheid Alle tijd voor u zelf, alle ruimte en rust om even bij te komen. Veelzijdig in gastvrijheid. Dát is ons motto en dat

Nadere informatie

Villa Lefkos euros/week

Villa Lefkos euros/week Villa Lefkos Villa Lefkos is een prachtige traditionele villa, gebouwd in de jaren 1890, met uitzicht op de Egeà sche Zee. Het is gelegen op de top van Ioulida, de Chora van het eiland Kea, in het midden

Nadere informatie

Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje. 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden

Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje. 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden In Eijsden weet iedereen waar t Veldje ligt. Een toplocatie vlakbij het centrum met al haar voorzieningen. De komende tijd

Nadere informatie

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT WELKOM IN PARK ZUIDERHOUT Ouder worden is een mooie fase in het leven. Om nieuwe energie en inspiratie op te doen en van onze dierbaren te genieten. Tijd

Nadere informatie

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Appartementen Torre Nova - (Spanje Catalonië La Torre de Claramunt) - 4 sterren

Nadere informatie

LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND

LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND NL U X E A P PA RT E M E N T E N A A N D E B O U L E VA R D VA I R E C T A A N H E T S T R A N D... I N G E N, D V L I S S LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND NL U X E

Nadere informatie

7de Heerlijkheid TE KOOP

7de Heerlijkheid TE KOOP 7de Heerlijkheid TE KOOP Advertentienr. 3215 OG: 715.000 Omschrijving Te koop Bedrijfstype: Hotel / Pension, Restaurant Soort bedrijf: HOTEL te SLENAKEN (Zuid Limburg)) Op een prachtige natuurlijke locatie,

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES

OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES een welkom warm Loco! bij De stoomtrein is inmiddels vervangen door de diesel locomotief. Maar de

Nadere informatie

overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties

overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties een welkom warm Loco! bij De stoomtrein is inmiddels vervangen door de diesel locomotief. Maar de

Nadere informatie

Ja ik wil... IJsselhotel

Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil. Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en dromen vast nu al over de allermooiste dag van je leven. Het IJsselhotel is gevestigd in een 19 e eeuws rijksmonument en biedt

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

WELKOM I N S PA HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

WELKOM I N S PA HOTELS DESIGNED TO SAY YES! WELKOM I N S PA RADISSON BLU PALACE HOTEL Place Royale 39, 4900 Spa, België T: +32 87 27 97 00 F: +32 87 27 97 01 info.spapalace@radissonblu.com radissonblu.com/palacehotel-spa HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

Nadere informatie

Avalon Village Houses Cyprus Cyprus Fasoula

Avalon Village Houses Cyprus Cyprus Fasoula Avalon Village Houses Cyprus Cyprus Fasoula 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Avalon Village Houses - (Cyprus Cyprus Fasoula) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231 MS BELLISSIMA 2010 8-daagse KERSTCRUISE Ontdekt Keulen, Koblenz, Mainz, Straatsburg, Speyer, Rudesheim en Boppard Vertrek 20 december 2010 Prijs vanaf 659 Euro P/P Romantische Kerstcruise Wie aan de Rijn

Nadere informatie

Eemster ,- k.k. 7991PT Dwingeloo

Eemster ,- k.k. 7991PT Dwingeloo Eemster 84. 7991PT Dwingeloo 350.000,- k.k. == GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE WONING == Landelijk in het buitengebied en toch niet afgelegen gesitueerd. Gelegen langs een prachtige eikensingel met uitzicht

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Landgoed Op Gen Wei. Weyerweg 2 te Mechelen. Samenvatting

Landgoed Op Gen Wei. Weyerweg 2 te Mechelen. Samenvatting Landgoed Op Gen Wei Weyerweg 2 te Mechelen Samenvatting Zeer uniek object op een uitzonderlijk mooie locatie! Midden in het 5- sterren heuvellandschap van Zuid- Limburg ligt deze prachtig gerenoveerde,

Nadere informatie

Herstellen op viersterrenniveau

Herstellen op viersterrenniveau sinds 1901 Kleiweg 500, 3045 PM Rotterdam 010 422 4040 zorghotel locatie Maasstad (Zorgboulevard Rotterdam) Maasstadweg 2, 3079 DZ Rotterdam 088 823 2000 Herstellen op viersterrenniveau Voor iedereen dé

Nadere informatie

Residentie Kurhotel Gulpen

Residentie Kurhotel Gulpen Residentie Kurhotel Gulpen Wonen in het hart van het Heuvelland Inhoudsopgave Intro 4 Gevels 8 Doorsneden 10 Woonlagen 12 Appartementen 14 Centraal gelegen In Gulpen, het kloppend hart van het Heuvelland,

Nadere informatie

Najade Resort. -Leven aan het water- LOOSDRECHT

Najade Resort. -Leven aan het water- LOOSDRECHT Najade Resort -Leven aan het water- LOOSDRECHT Inhoudsopgave Najade Resort Terrein Shortstay Hotelappartement 1 Hotelappartement 2-3 Hotelappartement 4-5 Hotelappartement 6-7 - 8-9 Hotelappartement 10

Nadere informatie

Domaine de la belle Epine

Domaine de la belle Epine Domaine de la belle Epine Onlangs zijn wij, Marcel en Anja, eigenaar geworden van een 'maison à colombages' daterend uit 1800! Dit traditioneel vakwerkhuis waarin wij u verwelkomen, toont een Normandische

Nadere informatie

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord!

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Bruiloften Geacht bruidspaar, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Allereerst van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. Een bruiloft is één van de belangrijkste dagen in uw leven, wij vinden

Nadere informatie

Casa Naya Spanje Ibiza Sant Llorenc

Casa Naya Spanje Ibiza Sant Llorenc Casa Naya Spanje Ibiza Sant Llorenc 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Naya - (Spanje Ibiza Sant Llorenc) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco: Ja Strand:

Nadere informatie

Villa Loredana euros/week

Villa Loredana euros/week Villa Loredana Villa Loredana gelegen op het eiland Kreta is de ideale setting voor een rustige vakantie met een adembenemend uitzicht. De villa is onderdeel van een groep van drie moderne stijlvolle,

Nadere informatie

Kent u Bommeljé al? Trendy familiehotel achter de duinen BOMMELJÉ

Kent u Bommeljé al? Trendy familiehotel achter de duinen BOMMELJÉ Kent u Bommeljé al? Trendy familiehotel achter de duinen Even ertussenuit om op adem te komen? Een lange, luie vakantie aan zee? Vlakbij het strand én in het hart van Domburg vindt u Bommeljé. Onze hotelstudio

Nadere informatie

Herstellen op viersterrenniveau. Voor iedereen dé locatie om comfortabel te herstellen. Aafje zorghotels

Herstellen op viersterrenniveau. Voor iedereen dé locatie om comfortabel te herstellen. Aafje zorghotels Herstellen op viersterrenniveau Voor iedereen dé locatie om comfortabel te herstellen Aafje zorghotels Welkom Wilt u comfortabel herstellen van een medische ingreep? Vindt u het prettig om te revalideren

Nadere informatie

Valkenburg 5 dagen. singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land!

Valkenburg 5 dagen. singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land! Valkenburg 5 dagen singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land! Wie denkt aan fietsen in Limburg, denkt in eerste instantie aan het beklimmen van de vele heuvels die de

Nadere informatie

8,6. uit is een kunst... beleven - genieten - proeven

8,6. uit is een kunst... beleven - genieten - proeven 8,6 uit is een kunst... beleven - genieten - proeven Welkom...... in Zeeland. De mooiste provincie van Nederland waar u zeeën van ruimte en tijd heeft! Hier ontdekt u elke keer weer wat nieuws: of u nu

Nadere informatie

Loire 7 dagen. groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal

Loire 7 dagen. groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal Loire 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal De vele afwisselende fietsroutes voeren u door de lieflijke dorpen, bossen en velden en langs eindeloze rijen

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Huizen vanhendriks Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Perfect afgewerkt Dakterras op het zuiden Drie Slaapkamers Extra bergzolder Ligging nabij snelwegen H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl.

Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. Welkom! Zakelijk Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. Een authentiek 17e-eeuws landgoed in de natuurrijke Veluwe biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor sfeervolle bijeenkomsten.

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Herstellen op viersterrenniveau

Herstellen op viersterrenniveau sinds 1901 bro-zh-201106 Kleiweg 500, 3045 PM Rotterdam 010 422 4040 zorghotel locatie Maasstad (Zorgboulevard Rotterdam) Maasstadweg 2, 3079 DZ Rotterdam 088 823 2000 Herstellen op viersterrenniveau Voor

Nadere informatie

Villa Vallonné. Prijs ,- Excl. BTW. Kavel vanaf ,- excl. BTW V.O.N. of te huur vanaf 6.800,- per jaar

Villa Vallonné. Prijs ,- Excl. BTW. Kavel vanaf ,- excl. BTW V.O.N. of te huur vanaf 6.800,- per jaar Villa Vallonné Prijs 249.500,- Excl. BTW. Kavel vanaf 85.000,- excl. BTW V.O.N. of te huur vanaf 6.800,- per jaar Omschrijving NIEUW MODEL Eerste stenen woning op DroomPark Maasduinen! Villa Vallonné,

Nadere informatie

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1 Cottage brochure 1 Inhoudsopgave Drie luxeniveaus 04 Productoverzicht 06 Comfort Comfort St. Tropez 2 personen 08 Comfort Avignon 4 personen 10 Comfort St. Tropez 6 personen 12 Comfort Camargue 8 personen

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

Croonpassage 37 Boxtel penthouse

Croonpassage 37 Boxtel penthouse Croonpassage 37 Boxtel penthouse LUXE PENTHOUSE WONEN AAN DE MARKT Boxtel biedt mogelijkheden De gemeente Boxtel heeft haar inwoners veel te bieden. Er is een gezellig centrum met een typisch Brabantse

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Domaine La Vigerie Nuyte Dordogne - Frankrijk. Vakantiewoningen Maison Larnolia & Maison Linchel

Domaine La Vigerie Nuyte Dordogne - Frankrijk. Vakantiewoningen Maison Larnolia & Maison Linchel Maison Larnolia Maison Linchel Gezellig met vrienden en/of met familie en kinderen op vakantie? Of samen er tussenuit? Verscholen in het heuvelachtige landschap van de Dordogne ligt het in Perigordijnse

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Eliza was here - Villa Ippocampi - /griekenland/kreta/koutouloufari/villa_ippocampi.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa

Nadere informatie

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Musicians Round House - (Griekenland Corfu Vatos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren.

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren. & AC Restaurant Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren Sfeervolle zaal Landelijk gelegen Gevarieerd buffet aanbod Gastvrije

Nadere informatie

It Sailhûs PRACHTIGE, VOLLEDIG TOEGANKELIJKE APPARTEMENTEN DIRECT AAN DE FRIESE MEREN

It Sailhûs PRACHTIGE, VOLLEDIG TOEGANKELIJKE APPARTEMENTEN DIRECT AAN DE FRIESE MEREN It Sailhûs PRACHTIGE, VOLLEDIG TOEGANKELIJKE APPARTEMENTEN DIRECT AAN DE FRIESE MEREN BIJZONDER WATERSPORTCENTRUM It Sailhûs is een watersportaccommodatie voor mensen met een beperking. Dit voormalige

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

ACACIASTRAAT 3 NIJMEGEN 189.000 k.k. www.acaciastraat3.nl Omschrijving Nijmegen-Oost wordt zo geliefd door tal van redenen, waardoor zoveel mensen juist hier willen wonen. Stijlvol wonen in authentieke

Nadere informatie

Particulier (feesten en evenementen)

Particulier (feesten en evenementen) Particulier (feesten en evenementen) Geachte gast, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Van der Valk Hotel Emmeloord biedt een scala aan mogelijkheden betreft uw diner, receptie of feestavond met een

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Familie Huls en medewerkers heten u van harte welkom. Rekker bv Panningen

Familie Huls en medewerkers heten u van harte welkom. Rekker bv Panningen 2014 Welkom Ver van het drukke stadsleven, in het karakteristieke Slenaken, ligt Parkhotel Het Gulpdal. Hier gaan begrippen als rust, ruimte en privacy gepaard met allure, stijl en warmte. Het hart van

Nadere informatie

STATIONSWEG 19, DEN BOSCH

STATIONSWEG 19, DEN BOSCH STATIONSWEG 19, DEN BOSCH MONQUI Voel je thuis in Den Bosch, voel je thuis bij MonQui. Wij bieden het fijne thuisgevoel in het centrum van Den Bosch. Een gezellige plek om te eten en drinken, een inspirerende

Nadere informatie

ROTT 31 6294 NL VIJLEN FOTO'S VRAAGPRIJS: 1.500.000,- K.K. (EXCLUSIEF INVENTARIS)

ROTT 31 6294 NL VIJLEN FOTO'S VRAAGPRIJS: 1.500.000,- K.K. (EXCLUSIEF INVENTARIS) VIJLEN HOEVE ROTT ROTT 31 6294 NL VIJLEN FOTO'S VRAAGPRIJS: 1.500.000,- K.K. (EXCLUSIEF INVENTARIS) OBJECTGEGEVENS Object: Woonhuis met 8 vakantiewoningen, tuin, erf, ondergrond en verdere aanhorigheden.

Nadere informatie

Ontspan op een historisch landgoed midden in de natuur

Ontspan op een historisch landgoed midden in de natuur Welkom! PERSOONLIJK Ontspan op een historisch landgoed midden in de natuur BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg biedt u in een sfeervolle landelijke omgeving volop gelegenheid om te ontspannen. Deze

Nadere informatie

Pavezzo Country Retreat Griekenland Lefkas Katouna

Pavezzo Country Retreat Griekenland Lefkas Katouna Pavezzo Country Retreat Griekenland Lefkas Katouna 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pavezzo Country Retreat - (Griekenland Lefkas Katouna) - 5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

The Urban Villa Spanje Andalusië Marbella

The Urban Villa Spanje Andalusië Marbella The Urban Villa Spanje Andalusië Marbella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren The Urban Villa - (Spanje Andalusië Marbella) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

CAMPING VILLAGE CONCA D ORO

CAMPING VILLAGE CONCA D ORO CAMPING VILLAGE CONCA D ORO MOBILE HOME CLASSIC Stacaravan Classic zijn voorzien van een overdekte veranda met tuinmeubilair, allen met schaduw en goed geventileerd. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één

Nadere informatie

Landal West-Terschelling

Landal West-Terschelling Landal West-Terschelling Mooiste Terschelling heeft iedereen wat te bieden 2 Landal West-Terschelling ligt schitterend centraal op het eiland in de gezellige havenplaats West-Terschelling. Riant en rustig

Nadere informatie

Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga

Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga 1. Algemene informatie Eliza was here - Casa el Morro - /spanje/lanzarote/uga/casa_el_morro.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Morro - (Spanje Lanzarote

Nadere informatie

Met koffie/thee of Prosecco

Met koffie/thee of Prosecco HUWELIJKEN Op zoek naar een romantische trouwlocatie waar elke unieke stap van jullie huwelijksdag gevierd kan worden? Van fotoreportage tot overnachting, van burgerlijk huwelijk tot kerkelijke inzegening,

Nadere informatie

Revalideren op viersterrenniveau

Revalideren op viersterrenniveau sinds 1901 bro-zh-201503 Kleiweg 500, 3045 PM Rotterdam 010 422 4040 (Zorgboulevard Rotterdam) Maasstadweg 2, 3079 DZ Rotterdam 088 823 2000 Revalideren op viersterrenniveau Voor iedereen dé locatie om

Nadere informatie

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas del Alba - (Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

GT Weekend zaterdag 9 april - zondag 10 april 2016

GT Weekend zaterdag 9 april - zondag 10 april 2016 GT Weekend zaterdag 9 april - zondag 10 april 2016 TWEE DAGEN RIJDEN DOOR HET LIMBURGS HEUVELLAND, DE ARDENNEN EN DE EIFFEL. GT Weekend Twee dagen rijden door het Limburgs Heuvelland, de Ardennen en de

Nadere informatie

Wonen in het Schuttersbosch Energiezuinige woning

Wonen in het Schuttersbosch Energiezuinige woning Huizen vanhendriks Jagerslaan 5, 5645 AD Eindhoven Wonen in het Schuttersbosch Jonge wijk Tuin op het Zuid- Westen Energiezuinige woning Luxe woonkeuken H51 H51 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades

El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren El Camino Villas - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Hotel met zorg. Vitassist Zorghotel biedt alle luxe van een hotel, maar met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel!

Hotel met zorg. Vitassist Zorghotel biedt alle luxe van een hotel, maar met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Hotel met zorg Vitassist Zorghotel biedt alle luxe van een hotel, maar met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Vitassist heet u van harte welkom! Comfortabel herstellen,

Nadere informatie

Boerderij Camping "Berghem"

Boerderij Camping Berghem Welkom De familie Hautvast heet u van harte welkom op boerderij camping "Berghem gelegen op het balkon van Limburg, in een bosachtige en mooie vergezichten. De boerderij "Berghemmerhof" is een oude halve

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie