Kamernieuws april 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kamernieuws april 2016"

Transcriptie

1 Kamernieuws 7 april 2015 Vanuit het team Geboren Op woensdag 30 maart hebben Julian en Emy van Eijk een broertje gekregen. Hij heet Daniel. Familie van Eijk: Van harte gefeliciteerd. Op vrijdag 1 april hebben juf Joelle en haar man Kevin een dochter gekregen: Fenna. Ook via de nieuwsbrief willen we hen van harte feliciteren. Beide ouders willen we Gods zegen toewensen bij de opvoeding. Toets resultaten In de afgelopen periode hebben we te maken gehad met een belangrijke toets moment. In de maand januari hebben alle kinderen de CITO midden toetsen gemaakt. In het rapport van februari heeft u kunnen zien wat de resultaten waren. Ook zijn er ouder-gesprekken met u gevoerd over het rapport. We hopen dat u er positief op terugkijkt. Tijdens één van de laatste teamvergaderingen hebben we met elkaar de resultaten geëvalueerd. Over het algemeen zien de resultaten er goed uit. De kinderen scoren naar verwachting. Vorig jaar zagen we dat de spellingresultaten wat terugliepen, gelukkig zien we dit jaar verbetering. Lesvrije middag Op donderdag 14 april zijn alle kinderen vanaf uur vrij. Deze middag zullen we, samen met het team van Diermen vergaderen over o.a. het komende schooljaar. Acties In de afgelopen maand hebben de kinderen geld opgehaald voor de actie Schaats je wezenloos. De kinderen van onze school hebben het mooie bedrag van 556,44 opgehaald! Nadat wij vorig jaar mooie nieuwe schoolshirts hebben gekregen, lagen de oude shirts doelloos op zolder. De OC heeft besloten om deze op te sturen naar het Don Bosco Boys Home in Pondicherry (India). Daar zijn de shirts met een groot enthousiasme ontvangen. We hebben besloten het zendingsgeld van de maand april voor dit project te gebruiken. Aan het einde van de nieuwsbrief vindt u een bedankbrief. Op de bar van het keukentje staat een collectebus van de ZOA. Deze zal hier tot morgen staan. Graag wil ik dit ook onder uw aandacht brengen. Schoolvoetbal Op maandag 11 april en woensdag 13 april wordt het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi gehouden. Het programma ontvangt u via de mail. Jacob Dokter is onze trainer. Jacob: alvast hartelijk dank! Schoolkorfbal Op maandag 9 mei en dinsdag 10 mei wordt het schoolkorfbaltoernooi weer georganiseerd. De kinderen van groep 3 en 4 zullen op maandag spelen en de kinderen van groep 5 en 6 op dinsdag. Het is fijn dat Diny Kraaij de kinderen wil trainen! U ontvangt binnenkort meer informatie. Open Morgen Op woensdagmorgen 11 mei houden we weer een open morgen. Alle ouders en belangstellenden zijn uitgenodigd tussen uur om een kijkje te nemen in de groepen. Wilt u tijdens het Bijbelverhaal niet wisselen tussen de groepen? In het bijzonder zijn ouders met kinderen tussen de 0 en 3 jaar van harte welkom om op deze manier kennis te maken met de school. Binnenkort ontvangt u uitnodigingen om in uw omgeving uit te delen. We hopen op een grote opkomst!

2 Wonderlijk gemaakt Na de meivakantie hopen we weer met de lessen te starten. De volgende lessen zullen worden gegeven: Groep 1 en 2 de lessen van groep 2, Groep 3 en 4 de lessen van groep 4, Groep 5 en 6 de lessen van groep 6, Groep 7 de lessen van groep 7 en Groep 8 de lessen van groep 8. Psalmenrooster: Groep OB MB BB 11 apr 139:1 43:3 25:6 18 apr 139:1 113:2 106:4 Papiercontainer Op zaterdag 9 april kunt u tussen uur en uur weer oud-papier brengen. Agenda april / mei Oud-papier t/m Schoolvoetbaltoernooi Kinderen om uur uit t/m Eind Cito groep Koningsspelen t/m Meivakantie Femke jarig t/m Korfbaltoernooi Open ochtend Jeugdzendingsdag Volgende nieuwsbrief Vrij i.v.m. Pinksteren Pleinspelen (gelijk uit school) Eindtoets Op 19, 20 en 21 april gaan de kinderen van groep 8 de eindtoets van Cito maken. We wensen hen veel succes! Koningsspelen Op vrijdag 22 april doen wij, samen met school Diermen, mee met de Koningsspelen. Dit jaar wordt het bij ons op school gehouden. Er zijn al een aantal juffen druk bezig met de voorbereiding van deze leuke dag! Een aantal dingen zijn als bekend, zoals: - We hebben ook dit jaar weer een schoolontbijt. De kinderen mogen dus met een lege maag op school komen. - De gewone schooltijden worden deze dag aangehouden. We verwachten de kinderen dus om 8.30 uur en ze zijn om uur weer vrij. - Ouders zijn meer dan welkom om te komen kijken! Van uur is een geschikte tijd hiervoor. - We vinden het leuk als de kinderen verkleed op school komen (je moet natuurlijk wel kunnen sporten in je verkleedkleren). Over het thema van de dag en de verkleedkleren horen jullie meer in de officiële uitnodiging. Vanuit de onderbouw Thema het tuincentrum We hebben op dinsdagmiddag 5 april een bezoekje gebracht aan Kwekerij & Tuincentrum Petersen. Hiermee hebben we ons thema het tuincentrum afgesloten. Tijdens ons bezoekje ontdekten we dat we heel veel geleerd hebben dit thema. We hebben hier gezien hoe plantjes vanuit een zaadje steeds groter groeien en uiteindelijk verkocht worden. De kinderen hebben deze middag ook geholpen met het prijsjes geven aan planten. Ook hebben ze allemaal een viooltje uitgezocht en deze samen met een groepje in een bak gedaan. Deze prachtige bakken staan nu gezellig bij ons in de klas. Het was een ontzettend leerzame en leuke middag! Ontzettend bedankt dat we bij jullie op bezoek mochten komen!

3 Op de website staan foto s van dit bezoekje. We zullen de komende week in de klas nog onze gezaaide plantjes verpoten en naar buiten doen. De weken tot de meivakantie staan in het teken van Moederdag en koningsdag. Logopedie Juf Paula is er: dinsdag 12 april en dinsdag 19 april. Wilt u op deze dag het mapje meegeven aan uw zoon/dochter? Speelgoedmorgen De volgende speelgoedmorgen is op vrijdag 13 mei. Prietpraat # We praten met elkaar over het weer. Juf zegt dat het vandaag niet koud is en ook niet warm. Hierop zegt Bryony: het is vandaag dan lauw weer! Reservekleding Soms gebeurd er in de onderbouw wel eens een ongelukje. Het is fijn wanneer er dan droge en schone kleding aangetrokken kan worden. We hebben op dit moment veel broeken, maar onderbroeken (j/m) en leggings/maillots hebben we onvoldoende. Mocht u thuis nog iets hebben liggen wat weg kan, wij houden ons aanbevolen! Letters groep 1/2 De komende weken staan deze letters centraal bij de kleuters. - Week 14: letter m - Week 15: letter v - Week 16: letter w Sommige kleuters kennen ondertussen al een groot aantal letters en beginnen al een beetje met lezen. Het is belangrijk dat de kinderen de klanken juist uitspreken. De letter b klinkt als bu en geen bee. Ook wanneer ze woordjes willen gaan lezen is het belangrijk om dit te doen volgens zingend lezen. Hierbij wordt de letter net zo lang gerekt totdat de leerling de volgende letter weet. Zingend lezen is een strategie bij het oefenen van de auditieve synthese, wat we vroeger bouwen of plakken noemden. Zingend lezen voorkomt spellende lezers en het maakt het makkelijker om te onthouden welke klanken je al gelezen hebt, doordat je de klanken langer aanhoudt. Bij stemloze medeklinkers (p, k, t), is het soms wat lastig. Aangeraden wordt om de mond alvast in de goede stand te zetten bij de beginletter en deze uit te spreken als ook de tweede letter gelezen is. Vanuit de middenbouw Paasviering Nog even nagenieten van de mooie werkjes van de kinderen over Pasen. Excursie woensdag 13 april Woensdag 13 april gaan de groepen 5,6,7 en 8 naar het Ned. Instituut voor Beeld en geluid in Hilversum. We gaan daar meedoen aan de Experience. In de beeld en geluid experience ontdekken de kinderen hoe de mediawereld werkt en dit past precies bij het thema van Topondernemers:

4 Multimedia. We beginnen deze morgen op de gewone tijd in de klas en zullen daarna zo snel mogelijk vertrekken richting Hilversum. Het kan zijn dat we iets later terug zijn dan uur. Topotoets Flevoland Woensdag 20 april staat er weer een toets van topografie gepland. De kinderen hebben al goed geoefend, dus dat beloofd weer mooie cijfers! Wonderlijk gemaakt Na de meivakantie starten we met het thema Wonderlijk gemaakt. Geen gym Aanstaande vrijdag is de gymzaal niet beschikbaar, waardoor we niet kunnen gymmen. We zullen op het plein met elkaar een spel doen en daarna gezelschapsspelletjes in de klas. De kinderen mogen een gezelschapsspel meenemen. Voetbal Zie stukje hieronder bij bovenbouw. Vanuit de bovenbouw Tuin Wat is er hard gewerkt om onze tuin weer lente-klaar te krijgen. De grond is helemaal omgespit en het ziet er weer keurig uit. In de klas staan al heel wat plantjes klaar om in de tuin gepoot te worden. Ook hebben alle kinderen een zonnebloempit gepoot. We hebben namelijk met elkaar een wedstrijd, wie in de week voor de zomervakantie de hoogste zonnebloem heeft. Op dit moment zijn er al een paar uitschieters maar, misschien geldt ook hier hardlopers zijn doodlopers. Entreetoets In de week waarin groep 8 de Eindtoets maakt, gaat groep 7 (bijna alle leerlingen) de Entreetoets maken. De Entreetoets geeft ons een beeld van het niveau van de kinderen op alle vakken en geeft ook al een advies voor het VO. Eindtoets Op 19, 20 en 21 april heeft groep 8 de Eindtoets. Een moment waarop alle leerstof die de afgelopen jaren aangeboden is getoetst wordt. We raden jullie aan lekker op tijd naar bed te gaan, zodat je voldoende energie en concentratie hebt om de toets te maken. Verkeersexamen Vanmorgen hebben de kinderen het theoretische deel van het verkeersexamen gemaakt. Iedereen is geslaagd!! Op dinsdag 12 april is het praktisch verkeersexamen. Het eerste kind van onze school moet om 9.30 uur starten. Wilt u erop letten dat uw kind een goede fiets meeneemt? De fietsen worden namelijk vooraf nog gecontroleerd. We hopen dat alle kinderen ook hiervoor slagen! Excursie woensdag 13 april Woensdag 13 april gaan de groepen 5,6,7 en 8 naar het Ned. Instituut voor Beeld en geluid in Hilversum. We gaan daar meedoen aan de Experience. In de beeld en geluid experience ontdekken de kinderen hoe de mediawereld werkt en dit past precies bij het thema van Topondernemers: Multimedia. We beginnen deze morgen op de gewone tijd in de klas en zullen daarna zo snel mogelijk vertrekken richting Hilversum. Het kan zijn dat we iets later terug zijn dan uur. Voetbal Volgende week begint het schoolvoetbaltoernooi. We hebben met de kinderen van groep 7/8 en een aantal uit groep 6 een gemengd team gevormd. De afgelopen weken zijn de kinderen getraind door Jacob Dokter, waarvoor onze dank! We hebben afgesproken om naast de schoolshirtjes en witte kniekousen, witte broeken eronder te dragen. Komt u ons allemaal aanmoedigen?!!!

5 Musical Wat een plezier hebben we nu al! De rollen zijn verdeeld en we verzamelen alle spullen die we nodig hebben. Met de ouders van groep 8 gaan we binnenkort samen overleggen hoe we het afscheid verder gaan invullen en hoe we het decor gaan maken. De kinderen hebben ook het leren van de scenes als huiswerk, wilt u ze daaraan helpen herinneren? Overig Don Bosco Boys Home Tessa en Emma van de Utrechtse Heuvelrug zijn via de organisatie Samen in contact gekomen met Don Bosco Boys Home in India. Don Bosco Boys Home is een opvang voor jongens uit heel arme gezinnen. Vaak hebben ze thuis geen goed huis. Met maar een maaltijd per dag zonder vlees en groente. Er is geen school. Thuis zijn er vaak problemen zoals mishandeling en ouders met een drank probleem. Zelfs zijn er jongens zonder ouders. DBBH in Pondicherry heeft 2 projecten, ene met 75 jongens (12-14 jaar) en andere met 37 jongens (15-18 jaar). DBBH geeft de jongens onderwijs, speelruimte en 3 goede maaltijden per dag. Tevens ook een fijn onderdak. Tessa en Emma zijn hier om de jongens een druppel liefde mee te geven. Door met ze te spelen en te praten. Ze helpen mee op school door het geven van knutsellesjes en helpen met de engelse les. Want voor sommige is dat nog heel lastig. Ondanks alle goede dingen hier in de DBBH hebben de jongens nog steeds niet veel. Je ziet ze vaak in dezelfde kleren (daarom heel fijn de shirts!). Hebben geen eigen speelgoed, vertrapte schoenen, versleten tassen, slapen op dunne bamboe matjes. Als ze snoepjes zien staan ze er gelijk bij te bedelen. De jongens zijn echt geweldig, altijd vrolijk, gaan als broers om met elkaar. Altijd in voor een spelletje; echte schatjes!!! Het is heel erg leuk om hier te zijn en zoveel mogelijk leuke dingen met de jongens te doen. Veel helpen en er kortom gewoon voor ze zijn. Middels een Don Bosco Boys got talent zijn de shirts verdeeld. De jongens zijn er echt heel blij mee. DANK U WEL!!!!!! In de week van 7 t/m 11 maart is de jaarlijkse voedselactie van St. Rusland Kinderhulp weer op de basisscholen gehouden. Het was fijn dat we ook een beroep op u mochten doen. De bijdrage van uw school was 37,50. Heel hartelijk dank hiervoor! De actie op de basisscholen heeft in totaal 1796,84 opgeleverd, dat zijn 71 voedselpakketten. U zult begrijpen hoe blij wij daarmee zijn.

6 Hiermee kunnen we weer veel gezinnen in het arme noorden van Wit-Rusland voorzien van een voedselpakket. De pakketten gaan naar de gezinnen die leven op de rand van de samenleving. De gezinnen met een gehandicapt kind waar vaak alleen de moeder in het gezin aanwezig is. In de regio Vergnedvinsk wonen 100 gezinnen die 2x per jaar een voedselpakket van ons ontvangen. Onder toezicht van een contactpersoon van onze stichting worden de pakketten ook dit jaar weer in de regio Vergnedvinsk gemaakt. De winkeliers hebben inkomen en de mensen ontvangen herkenbare producten. Wij willen u nogmaals HARTELIJK BEDANKEN! Mede door uw/jullie bijdrage kunnen wij deze mensen een beetje helpen. Ria van Elten Namens Stichting Rusland Kinderhulp werkgroep Putten (Inloop)spreekuur Jeugdgezondheidszorg Heb je vragen over gezondheid, opvoeden of opgroeien? Ouders, leerlingen en leerkrachten zijn welkom. Mijn spreekuur is op: Donderdag 12 mei uur CJG Putten Met vriendelijke groet, Marloes Groot Koerkamp Jeugdverpleegkundige GGD Activiteiten Jong Putten KLASSIEK BALLET Voor wie: Groep 3 t/m 8 Wanneer: Dinsdag 5, 12 en 19 april Waar: Sportcentrum Putten, Hoge-Eng Oost 30 Kosten: 0,50 per keer NATUURTOCHT Voor wie: Groep 3 t/m 8 Wanneer: Donderdag 21 april Waar: Diermensenweg richting Nijkerk (parkeren bij schaapskooi) Kosten: 0,50 LASERGAMEN Voor wie: Groep 5 t/m 8 Wanneer: Dinsdag 26 april Waar: Sporthal Putter Eng Kosten: 2,- ARCHERY TAG Voor wie: klas 1 t/m 4 Wanneer: Dinsdag 26 april Waar: Sporthal Putter Eng Kosten: 2,- Meer informatie over de activiteiten vindt u op:

Hart van Diermen April 2017

Hart van Diermen April 2017 Hart van Diermen April 2017 Vanuit het team Afscheid Gert-Jan en Anne Helaas gaan Gert-Jan en Anne Verbeek ons verlaten. In verband met de verhuizing gaan ze naar een andere school. We zullen op donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Hart van Diermen April 2018

Hart van Diermen April 2018 Hart van Diermen April 2018 Vanuit het team Toets resultaten In februari hebben de kinderen weer de middentoetsen van de CITO gemaakt. U heeft de uitslagen hiervan bij het rapport ontvangen. In de afgelopen

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Juni 2015 Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Groep 3 Nog 6 weken en dan is het alweer zomervakantie. De tijd vliegt voorbij! De komende

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Tevredenheidspeiling Om goed onderwijs te kunnen blijven geven is het voor onze school belangrijk om te weten wat u van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Wingerd nieuws Bijbelverhalen op school

Wingerd nieuws Bijbelverhalen op school Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Bijbelverhalen op school Voor Pasen hoorden we verhalen over mensen die bij Jezus in de buurt waren. Tussen Pasen en Pinksteren gaan die verhalen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Twa yn Ien

Nieuwsbrief Twa yn Ien Uit de jaarkalender 27 april Koningsdag vrij 4 t/m 8 mei mei vakantie 11 mei luizencontrole 11 mei schoolreisje groep 1,2 en 3 12 mei schoolreisje groep 4, 5 en 6 13 mei marge dag kinderen vrij 14 en 15

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R 1323 ET Almere 036-5360465 E-mail : directie@duizendpoot.asg-almere.nl Ravelplantsoen 5 www.duizendpoot.asg-almere.nl Jaargang 2015 Nummer 14 19 maart 2015 Vrij 20

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 2015-2016: nr. 28 vrijdag 25 maart 2016

NIEUWSBRIEF. Jaargang 2015-2016: nr. 28 vrijdag 25 maart 2016 NIEUWSBRIEF Jaargang 2015-2016: nr. 28 vrijdag 25 maart 2016 VAN DE DIRECTIE Vreemde week De komende week is een vreemde week: Vandaag Goede vrijdag en maandag 2 e Paasdag zijn vaste vrije dagen. Dinsdag

Nadere informatie

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s),

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s), 15 april 2019 11 Geachte ouder(s), verzorger(s), Een nieuw begin Een nieuwe start Een schone lei Jezus maakt het mogelijk Hij is opgestaan! Dat vieren wij met Pasen Hij maakt de weg voor ons vrij! Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

Hart van Diermen September 2016

Hart van Diermen September 2016 Hart van Diermen 1 september 2016 Vanuit het team Nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. We waren blij de kinderen weer te zien. Voor zover wij weten zijn er geen ernstige dingen met

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Kamernieuws juni 2015

Kamernieuws juni 2015 Kamernieuws 4 juni 2015 Vanuit het team Bedankt! Op zaterdag 23 mei was het een drukte van belang op school Steenenkamer. Samen met een groot aantal ouders en leerkrachten hebben we allerhande klusjes

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit www.cnsdewingerd.nl 3 april 2014 nieuwsbrief negentiende jaargang t Pitje Samen Groeien dag Op vrijdag 25 april is onze Samen Groeien dag. Het thema van die dag is: Koningskunst. We starten de dag met

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 31 13 april 2016 Nieuwe website Met trots melden wij u dat vanaf morgen (donderdag) 18.00 uur de nieuwe website gelanceerd wordt! In dit nummer: Nieuwe website DOK12 in de krant!

Nadere informatie

Obs De Hasselbraam De Knip 1B 9351 XZ Leek/Postbus 144 9350 AC Leek 0594-514808

Obs De Hasselbraam De Knip 1B 9351 XZ Leek/Postbus 144 9350 AC Leek 0594-514808 Obs De Hasselbraam De Knip 1B 9351 XZ Leek/Postbus 144 9350 AC Leek 0594-514808 Nieuwsbrief 0594-514808 Donderdag 22 januari 2015 Inhoud: Beste ouders, verzorgers, Welkom Opslagruimte gezocht! (OV) Voorleesontbijt

Nadere informatie

Agenda februari: Agenda begin maart:

Agenda februari: Agenda begin maart: Van Oldenbarneveltstraat 70 3882 CG Putten Tel.: 0341-3441 Email: Info@ichthusputten.nl Agenda februari: 1 Oefenen schoolschaken 3 en 6 leerlingen lesvrij 7 Inschrijven gesprekken 10 Oefenen schoolschaken

Nadere informatie

Ouderenquête De enquête is binnen het team bekeken. Binnenkort ontvangt u een samenvatting van de bevindingen per mail.

Ouderenquête De enquête is binnen het team bekeken. Binnenkort ontvangt u een samenvatting van de bevindingen per mail. Pater Eymard Nieuws Nummer 15 schooljaar 2014-2015 10 april 2015 Mededelingen Legionella In verband met het ontdekken en bestrijden van de Legionella bacterie mag er tot en met vrijdag 24 april niet gedoucht

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016 12 mei 2016 Geranium actie Het is bijna zover. Nog een weekje en dan worden de geraniums verwacht. Vele kinderen hebben goed hun best gedaan om zoveel mogelijk geraniums te verkopen. En wij kunnen al wel

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. 4 november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 8. 4 november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 8 4 november 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De herfstwandeling van de kleuters ging na het onstuimige weer van vorige week maandag

Nadere informatie

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag.

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag. Weekbericht van 17 juli 2017 Opgelet: Vrijdag aanstaande zijn alle kinderen vrij!!! In de afgelopen week heeft het team aangegeven dat het wel heel erg bij onze school past dat alle kinderen tegelijk vakantie

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 Agenda voor de komende weken: 08-02-2013 Carnaval 18-02 t/m 22-2 Voorjaarsvakantie Hoofdluiscontrole Aanstaande maandag is er een hoofdluiscontrole.

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 Viering We kijken dankbaar terug op de Paasviering van vorige week. Fijn, dat u er was en we met zoveel mensen bij elkaar waren om het lijden en sterven van de

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 41 Peutercollege weetjes o De locaties hebben weer nieuwe ouder- kindkisten ontvangen. Zo heeft t Kasteeltje de kist van het thema regen en het Kwetternest heeft nu de kist van Wat heb

Nadere informatie

Info, 1 april 2016. vrijdagavond 8 april van 19:00 tot 21:00 uur. Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken.

Info, 1 april 2016. vrijdagavond 8 april van 19:00 tot 21:00 uur. Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken. Info, 1 april 2016 Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken. Verkeersituatie De verkeerssituatie rondom school verandert bijna dagelijks. Aanstaande dinsdag zal er weer een

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Blz. 1 t/m 5 week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37

Blz. 1 t/m 5 week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37 4454r week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37 Op maandagochtend mogen de kinderen een (vrijwillige) bijdrage meenemen. Deze

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

17 mei 2018 nummer 16

17 mei 2018 nummer 16 De Griffioen Schoolstraat 45 4841 XC Prinsenbeek 076-5412948 kbsdegriffioen_info@inos.nl www.bsdegriffioen.nl Algemeen Beste ouders, B a s i s s c h o o l D e G r i f f i o e n Schoolstraat 45 4841XC Prinsenbeek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Vlinderblad. Nr

Vlinderblad.  Nr Juli Dinsdag 07-07-2015 Afscheidsavond groep 8 musical groep 7/8 Dinsdag 07-07-2015 Musicalvoorstelling voor de groepen 1 t/m 3 en 4 t/m 6 onder schooltijd Dinsdag 07-07-2015 Uiterlijke inleverdatum betaling

Nadere informatie

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren Beste lezers van deze nieuwsbrief Namens het team van de Schimmelpenninck van der Oye wens ik u en jullie een gezegend 2014 toe. Na een heerlijke kerstvakantie zijn wij vanmorgen uitgerust en vol enthousiasme

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden maandagmiddag 9 november : unit 1 naar Papierazzi

Nadere informatie

2014-2015 Nieuwsbrief nr. 12 maart 2015

2014-2015 Nieuwsbrief nr. 12 maart 2015 2014-2015 Nieuwsbrief nr. 12 maart 2015 Schoolregels van de maand maart In de maand maart staan de volgende twee leefregels centraal: Ik werk zelfstandig en taakgericht. Ik praat alleen op de momenten

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015 Paulus-Weekbrief 6 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 02-10-2015

Nadere informatie

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan! Nieuwsbrief 32 18-22 april Beste ouders, Nog één week dan is het meivakantie! Je kunt merken dat de leerlingen (en leerkrachten :-) ) daar aan toe zijn! We hopen dan ook van harte op mooi weer! 32 Maar

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 19 maart 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 12 Nieuws vanuit de directie Inhoud 1

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen Nieuwsbrief 12 26 maart 2018 Het licht van Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Het licht van Jezus in de straat, op

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief april 2018 Nieuwsbrief april 2018 Beste ouders en verzorgers, Hierbij sturen wij u de nieuwsbrief van april. In deze nieuwsbrief aandacht voor het volgende: - Wij feliciteren in de maand april; - Start van juf Jessy;

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Kalender: 21 okt Inloopochtend CJG voor ouders, 8.30 9.30 uur 21 okt Ouderavond Kanjeren 22 okt Groep 6 gaat naar MEC, tentoonstelling Dino s 23 okt Verjaardag

Nadere informatie