Excursieclub 50+ programma Met elkaar op stap: een dag vakantie!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Excursieclub 50+ programma 2016. Met elkaar op stap: een dag vakantie!"

Transcriptie

1 Excursieclub 50+ programma 2016 Met elkaar op stap: een dag vakantie! Met onze vrijwilligers kunt u deze zomer 7 keer mee op excursie. Met maximaal 20 personen maken we leuke trips. We reizen met openbaar vervoer. Dinsdag 17 mei: Stadswandeling en museumbezoek Dordrecht (inschrijven tot uiterlijk maandag 2 mei) Woensdag 22 juni:bezoek Mediapark Hilversum, Beeld en Geluid Rondleiding en filmpresentatie (inschrijven tot uiterlijk maandag 6 juni) Dinsdag 5 juli: Bezoek Warmond en rondvaart van 3,5 uur door het Groene Hart van Zuid-Holland (inschrijven tot uiterlijk maandag 20 juni) Dinsdag 19 juli: Rondleiding Kasteel de Haar, Haarzuilens Op veler verzoek na onze excursie vorig jaar naar slot Zuylen (inschrijven tot uiterlijk maandag 4 juli) Dinsdag 2 aug. Rondleiding en rondvaart vestingstad Heusden (inschrijven tot uiterlijk maandag 18 juli) Dinsdag 16 aug. Boottocht Enkhuizen - Stavoren (inschrijven tot uiterlijk maandag 1 augustus) Dinsdag 6 sept. Stadswandeling en museumbezoek Nijmegen (inschrijven tot uiterlijk maandag 22 augustus)

2 Inschrijven kan voor alle zeven excursies tegelijk of voor één of enkele naar uw keus. Meld u wel op tijd aan, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bij inschrijving bij de kassa in de Luifel dient u gelijk de betaling te voldoen. Dit kan via een machtiging die u daar afgeeft. Bij machtiging worden de kosten één week voorafgaand aan de excursie afgeschreven. U kunt ook de kosten contant afrekenen of pinnen bij de kassa. U ontvangt dan een deelnamebewijs. U kunt direct doorgeven of u mee wilt lunchen. De prijs van de lunch verschilt per excursie. Voor vertrektijden en prijzen is bij de receptie van de Luifel een aparte folder verkrijgbaar. U kunt deze ook via de mail opvragen: info@wijheemstede.nl. Kijkt u ook hieronder voor de uitgebreide omschrijving van de excursies. Bij annuleren na de uiterste inschrijfdatum, worden de kosten van de excursie in rekening gebracht. Dit is in verband met al gemaakte kosten voor gids, rondvaartboten en dergelijke. U mag het deelnamebewijs dan natuurlijk wel aan iemand weggeven of cadeau doen. Voor meer informatie kunt u bellen met de receptie van de Luifel: tel kies 1. Wij adviseren u een museumjaarkaart aan te schaffen. Deze kaart biedt u veel voordeel, óók bij onze excursies! Excursie naar Dordrecht Stadswandeling en museumbezoek Excursie op dinsdag 17 mei Inschrijven tot uiterlijk 2 mei Rond half 11 starten we in Dordrecht met koffie/thee en heerlijk huisgemaakt gebak. Na de koffie geeft Michiel Kersten ons een rondleiding in Hof van Nederland, een nieuw en spannend museum. Dit middeleeuwse Augustijnenklooster vertelt u het verborgen verhaal van de vaderlandse geschiedenis. Ontdek de basis van onze vrijheid en tolerantie, de wortels van het Hollands calvinisme en de Nederlandse taal. Aansluitend lunchen we bij restaurant Crimpert Salm. Na de lunch verkennen we de historische stad en bezoeken we de Grote Kerk met haar rijk verleden waarvan de oorsprong ligt in de 11 de eeuw. Tegen uur gaan we weer richting huis. Inbegrepen: koffie/thee en gebak, Museumbezoek, stadswandeling en bezoek Grote Kerk, organisatiekosten WIJ Heemstede. Exclusief: eventuele andere consumpties, lunch en reiskosten. Kosten excursie 38,50 zonder MJK, 28,50 met MJK - vooraf reserveren en betalen tot uiterlijk 2 mei bij de receptie van WIJ Heemstede de Luifel. Bij annulering na 2 mei worden de kosten van de excursie in rekening gebracht. Deelname aan de lunch graag bij reservering doorgeven. Kosten lunch: 12,50.

3 Excursie naar Hilversum voor senioren Rondleiding en filmpresentatie Media Park Hilversum, Beeld en Geluid Excursie op woensdag 22 juni Inschrijven tot uiterlijk 6 juni Op woensdag 22 juni belooft het een bijzondere dag te worden. Het Media Park is het mediahart van Nederland en heeft een mooie historie. Rond 10 uur wordt de excursiegroep in het Media Park ontvangen met koffie/thee en een gebakje. Vervolgens krijgt u een rondleiding door de archieven en het Gebouw van Beeld en Geluid, met aansluitend een interactieve filmpresentatie. Het thema is: PARELS UIT HET ARCHIEF ENTERTAINMENT. Laat u eens ouderwets vermaken met de televisieparels uit de genres cabaret, comedy, satire en show. Geniet van oude bekenden als Wim Sonneveld, Donald Jones, Swiebertje, Willem Ruis, Ja Zuster, Nee zuster en vele anderen. Het totale programma duurt zo n 2,5 uur. Aansluitend lunchen we op het Media Park. Rond uur gaan we richting huis. U kunt natuurlijk ook op eigen gelegenheid nog Hilversum bezoeken. Verzamelen: om uur in de hal van station Heemstede. Inbegrepen: koffie en gebak, rondleiding door gids, filmpresentatie, organisatiekosten WIJ Heemstede. Kosten excursie 27,35 - vooraf reserveren en betalen tot uiterlijk 6 juni bij de receptie van WIJ Heemstede de Luifel, Herenweg 96, Heemstede. Bij annulering na 6 juni worden de kosten van de excursie in rekening gebracht. Kosten lunch 10,75, Excursie naar Warmond voor senioren Bezoek Landgoed Huys te Warmont, bos van Krantz en rondvaart door het Groene Hart van Zuid- Holland Excursie op dinsdag 5 juli Inschrijven tot uiterlijk 20 juni De excursiegroep start met koffie en gebak naar keuze bij Stationskoffiehuis. Herenweg 1, Warmond. De eigenaar opent deze dag, speciaal voor u, zijn deuren voor de koffie en lunch. De uitspanning van het toenmalige station Warmond werd gebouwd in Na de koffie gaat u wandelen in het parkbos van Landgoed Huys te Warmont over de eeuwenoude lanen en kronkelende paden. Degenen die liever geen wandeling maken kunnen Warmond bezoeken. Om uur staat de lunch gepland bij Stationskoffiehuis. Na de lunch gaat u aan boord van de River Queen aan de Gemeentehaven. De rondvaart gaat o.a naar Woubrugge over het beroemde Braassemermeer en op de parel van de Kagerplassen met vele prachtige molens en eilanden. Rond uur gaat de groep weer richting huis. Verzamelen: om uur in de hal van station Heemstede. Inbegrepen: koffie met huisgebak naar keuze, rondvaart, organisatiekosten WIJ Heemstede. Kosten excursie 32,20 - vooraf reserveren en betalen tot uiterlijk 20 juni bij de receptie van WIJ Heemstede de Luifel, Herenweg 96, Heemstede. Bij annulering na 20 juni worden de kosten van de excursie in rekening gebracht. Kosten lunch 11,50,

4 Excursie naar Haarzuilens voor senioren Rondleiding en bezoek tuin Kasteel de Haar Excursie op dinsdag 19 juli Inschrijven tot uiterlijk 4 juli Kasteel de Haar is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Eerst start de groep met koffie en gebak in het Koetshuis De Haar. Na de koffie bezoekt u het kasteel en krijgt een slaapkamer-rondleiding: SLAAPKAMERGEHEIMEN VAN DE HAAR. Voor de 2 e keer in 100 jaar opent De Haar wegens succes de slaapkamers waarin de beroemde gasten zoals Yves Saint Laurent, Brigitte Bardot, Gregory Peck, Joan Collins en Roger Moore destijds deftig dutten op het kasteel. Na de rondleiding heeft u de gelegenheid zelf rond te kijken in het kasteel. Na afloop van het bezoek aan het kasteel wordt geluncht eveneens in het Koetshuis. Na de lunch kunt u een prachtige wandeling maken door het uitgestrekte Engelse landschapspark. Verzamelen: om uur in de hal van station Heemstede. Inbegrepen: 2 kopjes koffie/thee met gebak naar keuze, bezoek kasteel, rondleiding, taxi van/naar station Vleuten, organisatiekosten WIJ Heemstede. Kosten excursie met MJK 28,40 en zonder MJK 42,40 - vooraf reserveren en betalen tot uiterlijk 4 juli bij de receptie van WIJ Heemstede de Luifel, Herenweg 96, Heemstede. Bij annulering na 4 juli worden de kosten van de excursie in rekening gebracht. Excursie naar Heusden voor senioren Rondwandeling en rondvaart vestigingsstad Heusden Excursie op dinsdag 2 augustus Inschrijven tot uiterlijk 18 juli Vandaag voert de reis naar het prachtige vestigingsstadje Heusden gelegen aan De Maas. Rond 11 uur start de excursiegroep in Oudheusden met koffie en gebak bij Bakkertje Deeg. Daarna maakt u een rondwandeling door Heusden onder begeleiding van een stadsgids. De route voert onder meer langs steegjes, pleintjes, de stadshaven, de prachtig gerestaureerde vestingwerken en vele monumentale panden. Onderweg vertelt de gids over de roerige historie van Heusden. Aansluitend luncht u bij restaurant In den Verdwaalde Koogel. Na de lunch vertrekt u van tot uur voor een rondvaart over de Maas. U gaat rond uur weer richting huis. Verzamelen: om uur in de hal van station Heemstede. Inbegrepen: koffie/thee en gebak, stadsrondwandeling met gids, rondvaart over de Maas, organisatiekosten WIJ Heemstede. Kosten excursie 30,75 vooraf reserveren en betalen tot uiterlijk 18 juli bij de receptie van WIJ Heemstede de Luifel, Herenweg 96, Heemstede. Bij annulering na 18 juli worden de kosten van de excursie in rekening gebracht. Kosten lunch 11,50,

5 Excursie naar Enkhuizen en Stavoren voor senioren Stadswandeling Enkhuizen en boottocht Stavoren Excursie op dinsdag 16 augustus Inschrijven tot uiterlijk 1 augustus Op dinsdag 16 augustus nemen Anneke en Ruud u mee naar Enkhuizen en Stavoren. Stavoren is Friesland s oudste Hanzestad gelegen aan het IJsselmeer. Met het comfortabele salonschip BEP GLASIUS vaart u in anderhalf uur van Enkhuizen naar Stavoren. Even na half 11 start de groep met koffie en gebak in Stationscafé De Haven van Enkhuizen. Na de koffie krijgt u een stadswandeling langs talloze monumenten en grachtjes onder leiding van een gids. Overal in Enkhuizen proeft u nog de sfeer van een rijk VOC-verleden. Tegen uur gaat u aan boord van de BEP Glasius. Aan boord zijn twee salons, buitendekken en een bar. Aan boord geniet u van een heerlijke West-Friese broodmaaltijd. Om ongeveer uur meert de boot aan in Stavoren, waar u nu vier uur de tijd heeft om heerlijk te dwalen en een terrasje te pakken. Om uur is de terugtocht naar Enkhuizen. Inbegrepen: koffie/thee en gebak, retour boottocht Enkhuizen en bezoek Stavoren, organisatiekosten WIJ Heemstede. Kosten excursie 36,00 - vooraf reserveren en betalen tot uiterlijk 16 augustus bij de receptie van WIJ Heemstede de Luifel, Herenweg 96, Heemstede. Bij annulering na 16 augustus worden de kosten van de excursie in rekening gebracht. Kosten lunch 9,50, Excursie naar Nijmegen voor senioren Rondwandeling en museumbezoek Nijmegen Excursie op dinsdag 6 september Inschrijven tot uiterlijk 22 augustus Op deze laatste excursie van dit seizoen zal Michiel Kersten de hele dag uw gids zijn. U start met koffie en gebak bij Petit Restaurant Stationszicht. Daarna maakt de groep een wandeling door het historische hart van Nijmegen met een bezoek aan de Stevenskerk en indien mogelijk het Stadhuis en de Waag. Natuurlijk slaat u de Kannunikenhuizen uit circa 1400 in de Stevensstraat niet over. Aansluitend luncht gezellig met elkaar in restaurant De Bruijn. Na de lunch is er een rondleiding door Museum Het Valkhof, met de schitterende verzameling Romeinse archeologie. Rond gaat u weer richting huis. Inbegrepen: koffie/thee en gebak naar keuze, stadsrondwandeling, bezoek Stevenskerk en museumbezoek o.l.v. Michiel Kersten, organisatiekosten WIJ Heemstede. Exclusief: eventuele andere consumpties, lunch en reiskosten. Kosten excursie met MJK 30,00 zonder MJK 41,00 vooraf reserveren en betalen tot uiterlijk 22 augustus bij de receptie van WIJ Heemstede de Luifel, Herenweg 96, Heemstede. Bij annulering na 22 augustus worden de kosten van de excursie in rekening gebracht. Kosten lunch 10,00,

FILMS/LEZINGEN/EXCURSIES/OPTREDENS/MAALTIJDEN AGENDA

FILMS/LEZINGEN/EXCURSIES/OPTREDENS/MAALTIJDEN AGENDA mei 2016 FILMS/LEZINGEN/EXCURSIES/OPTREDENS/MAALTIJDEN AGENDA ma 02 mei 17.15 uur Themamaaltijd Voorjaarsmenu di 10 mei 14.00 uur Trefpunt-WIJ lezing Struinen door de Waterleidingduinen wo 11 mei 20.00

Nadere informatie

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA Ontdek Hanzestad Zwolle Programma U wordt opgehaald door een touringcar van Deiman Winschoten. 08.00 uur: Vertrek vanaf de parkeerplaats Hotel vd Valk Zuidbroek

Nadere informatie

FILMS/LEZINGEN/EXCURSIES/OPTREDENS/MAALTIJDEN ZOMERPROGRAMMA

FILMS/LEZINGEN/EXCURSIES/OPTREDENS/MAALTIJDEN ZOMERPROGRAMMA FILMS/LEZINGEN/EXCURSIES/OPTREDENS/MAALTIJDEN ZOMERPROGRAMMA juni 2016 za 25 juni 11.00 uur Cultureel Festival Beleef Heemstede juli 2016 ma 04 juli 17.15 uur Themamaaltijd Independence menu di 05 juli

Nadere informatie

Zelfstandig, onafhankelijk & onderscheidend

Zelfstandig, onafhankelijk & onderscheidend Welkom aan boord! Beleef en ervaar een luxe rondvaart met Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft aan boord van het Varend Monument "Oriënt". De Salonboot is overdekt en verwarmd, waardoor u het hele jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF APRIL 2016 VAN DE VOORZITTER BELASTINGAANGIFTE 2015 CAPELSE ZOMERSCHOOL 2016

NIEUWSBRIEF APRIL 2016 VAN DE VOORZITTER BELASTINGAANGIFTE 2015 CAPELSE ZOMERSCHOOL 2016 NIEUWSBRIEF APRIL 2016 VAN DE VOORZITTER Het is weer voorjaar! Er breekt weer een fijne tijd aan voor velen van ons. Ons eerste busreisje van dit jaar naar het van Gogh museum was erg gezellig en smaakt

Nadere informatie

21 juni: Familiedag West-Friesland

21 juni: Familiedag West-Friesland 21 juni: Familiedag West-Friesland Op zaterdag 21 juni 2014 organiseert de Personeelsvereniging Waternet een gezellig dagje uit voor het gezin. De PV laat de vorige eeuw herleven rondom de voormalige Zuiderzee

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen,

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen, Nieuwsbrief Gezelschapsbank maart 2015 Beste mensen, De dagen beginnen alweer langer te worden en we gaan op naar de zomer. Heerlijk om naar buiten te gaan en leuke dingen te ondernemen. De Gezelschapsbank

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen.

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen. Kasteel Ammersoyen Groepsontvangsten 2019 www.glk.nl/ammersoyen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje. Bezoek het middeleeuwse kasteel met uw vereniging, collega s, familie of

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

IJsselmeer 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk

IJsselmeer 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk IJsselmeer 7 dagen individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer, een rondje "Hollands

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch

Groepsontvangsten.  Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten www.glk.nl Kasteel Cannenburch 2017 Groepsontvangsten Dé locatie in de omgeving van Apeldoorn om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke dag door te

Nadere informatie

Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen zijn geweest binnen onze afdeling staan de volgende activiteiten gepland:

Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen zijn geweest binnen onze afdeling staan de volgende activiteiten gepland: Voorzitter: Secretaris: Willy Beldman Willy Baltes Larenseweg 67 Eekelscharen 2 tel. 0548 366952 tel. 0548 366095 September 2013. Beste leden, Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen

Nadere informatie

Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen

Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen s Morgens brengen wij eerst een bezoek aan het gevangenismuseum in Veenhuizen. Hier worden wij ontvangen met koffie en koek en krijgen hier onder leiding

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

LEZINGEN/WORKSHOPS/EXCURSIES/OPTREDENS/FILMS. Agenda. mei 2015

LEZINGEN/WORKSHOPS/EXCURSIES/OPTREDENS/FILMS. Agenda. mei 2015 LEZINGEN/WORKSHOPS/EXCURSIES/OPTREDENS/FILMS Agenda mei 2015 do 07 mei 17.30 uur Themamaaltijd Aspergemenu a.l. wo 13 mei 20.00 uur Drama volwassenen ma 18 mei 17.30 uur Themamaaltijd Smulmenu a.l. di

Nadere informatie

Musea op Tiengemeten

Musea op Tiengemeten Overzicht arrangementen: MAANDAG GESLOTEN 1. Dagje Tiengemeten basic. 8,-- 2. Dagje Tiengemeten basic +. 10,50 3. Dagje musea Tiengemeten. 14,-- 4. Nostalgische dagje uit Tiengemeten 38,20 5. Schoolreisje

Nadere informatie

Op algemene aanvraag plannen wij een toeristische vakantie naar Noord Holland en verblijven er nog eens in het uniek gelegen strandhotel Het Hoge Duin

Op algemene aanvraag plannen wij een toeristische vakantie naar Noord Holland en verblijven er nog eens in het uniek gelegen strandhotel Het Hoge Duin Op algemene aanvraag plannen wij een toeristische vakantie naar Noord Holland en verblijven er nog eens in het uniek gelegen strandhotel Het Hoge Duin Het is een volledig nieuw programma maar we zullen

Nadere informatie

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International 22 september 2012 t/m 26 september 2012 Onze collega Elke van den Broek mocht mee met de eerste Holland International Cruise studiereis. Een 5-daagse

Nadere informatie

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen Schildervakanties Kunstschilder José van den Helder-van Oudenallen geeft met veel enthousiasme schilderworkshops voor beginnende en gevorderde schilders. Op een vrije en toegankelijke manier brengt zij

Nadere informatie

Agenda 2013. Versie 2 januari 2013. Betalingsmogelijkheden: Vooraf per bank. Telefonisch reserveren via: 070-211 6105

Agenda 2013. Versie 2 januari 2013. Betalingsmogelijkheden: Vooraf per bank. Telefonisch reserveren via: 070-211 6105 Versie 2 januari 2013 Agenda 2013 Online reserveren via: Betalingsmogelijkheden: www.salonbootdenhaag.nl ideal Vooraf per bank Telefonisch reserveren via: 070-211 6105 Type rondvaarten: Rondvaarten met

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch.

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch. Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2019 www.glk.nl/cannenburch Dé locatie - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke

Nadere informatie

Nijmegen Stadswandeling met bezoek aan Stevenskerk & Brouwerij De Hemel

Nijmegen Stadswandeling met bezoek aan Stevenskerk & Brouwerij De Hemel Stadswandeling met bezoek aan Stevenskerk & Brouwerij De Hemel Het arrangement start aan de Waalkade waar u wordt opgehaald door een ervaren stadsgids. Onder begeleiding van de stadsgids wordt u meegenomen

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch.

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch. Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2018 www.glk.nl/cannenburch Dé locatie - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke

Nadere informatie

Het team: Onze vrijwilligers:

Het team: Onze vrijwilligers: Het team: Margo Lokhorst Chris van Wijk Diny Kraay Koos Pronk Joop Richaers Jetty van der Graaf Onze vrijwilligers: Roos v/d Kruk Els de Bruijn Anneke Breemer Lida Nadorp Padma Bindraban ZOMERSCHOOL VOOR

Nadere informatie

Prijs. e 95,00 per VVV gids e 4,00 p.p. entree Stratemakerstoren e 4,00 p.p. entree Nationaal Fietsmuseum Velorama e 4,95 p.p. koffie met Marikenbrood

Prijs. e 95,00 per VVV gids e 4,00 p.p. entree Stratemakerstoren e 4,00 p.p. entree Nationaal Fietsmuseum Velorama e 4,95 p.p. koffie met Marikenbrood Museum De Stratemakerstoren & Nationaal Fietsmuseum Velorama Het arrangement start aan de Waalkade waar u wordt opgehaald door een ervaren stadsgids. Onder begeleiding van de gids wandelt u langs de Waal

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2015

Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Het is een gezellig ontmoetingscentrum voor 55-plussers waar diverse activiteiten plaatsvinden. Het Theehuis

Nadere informatie

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld.

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. VIJF JAAR ZOMERSCHOOL VOOR SENIOREN Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. Inschrijven Op 25 juni

Nadere informatie

Programma Monumentendag 10 en 11 september 2016

Programma Monumentendag 10 en 11 september 2016 Programma Monumentendag 10 en 11 september 2016 Locatie Tijdstip Zaterdag 10 september Zondag 11 september Maastricht Kasteel Hartelstein Van 10.00 tot 17.00u Boekenmarkt en Brocantemarkt Boekenmarkt en

Nadere informatie

Op vrijdag 24 juni 2016 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en wel naar De Biesbosch en Dordrecht.

Op vrijdag 24 juni 2016 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en wel naar De Biesbosch en Dordrecht. Voor informatie 026 359 9007 Peter Evers 026 359 9802 vgpp@gelderland.nl www.vgpp.nl Uitnodiging Voor niet actieve leden van de V.G.P.P. Op vrijdag 24 juni 2016 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en

Nadere informatie

Najaar uitstap LEUVEN, stad aan de Dijle zaterdag 10 oktober 2015

Najaar uitstap LEUVEN, stad aan de Dijle zaterdag 10 oktober 2015 Najaar uitstap LEUVEN, stad aan de Dijle zaterdag 10 oktober 2015 Op zaterdag 10 oktober 2015 organiseert de Vriendenkring een rondleiding in de universiteitsstad Leuven. Je hoeft niet steeds ver te reizen

Nadere informatie

Dagtochten. Voor meer informatie en opgeven kunt u terecht bij: Riet Filius 06-10374724 / riet@doelen.net

Dagtochten. Voor meer informatie en opgeven kunt u terecht bij: Riet Filius 06-10374724 / riet@doelen.net Dagtochten 2014 Voor meer informatie en opgeven kunt u terecht bij: Riet Filius 06-10374724 / riet@doelen.net Doelen Coach Service BV Kruisweg 471 1437 CL Rozenburg NH tel: 020 653 09 81 / 020 653 09 71

Nadere informatie

Omschrijving. Bezienswaardigheden. Activiteiten in deze route. Beeldenroute in Hoorn / wandelroute (5 km)

Omschrijving. Bezienswaardigheden. Activiteiten in deze route. Beeldenroute in Hoorn / wandelroute (5 km) Omschrijving Langs de kust van Hoorn staan zo n dertig beelden van verschillende Nederlandse kunstenaars/beeldhouwers. De wandeling langs de beelden start bij schouwburg Het Park en eindigt bij de oostelijke

Nadere informatie

Vaartochten Halve Maen (bouwsteen 1)

Vaartochten Halve Maen (bouwsteen 1) Vaartochten Halve Maen (bouwsteen 1) De Halve Maen beschikt over 84 zitplaatsen in de salon en nog eens 56 op het bovendek en is volledig toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Let u wel op dat één

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016 PROGRAMMA Maart 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf dinsdag 23 Februari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 NOORDFRANKRIJK 07/09-09/09/2018 Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI De Eerste Wereldoorlog tekent onze geschiedenis. Ook in het Noorden van Frankrijk vinden we de sporen ervan

Nadere informatie

CKV1 kijkwijzer architectuur/interieur

CKV1 kijkwijzer architectuur/interieur 2003 - uitgave: afdeling educatie - fotografie: marco de nood e.a. - vormgeving: jantijn van den heuvel CKV1 kijkwijzer architectuur/ Het simon van gijn - - is het huis van bankier en verzamelaar Simon

Nadere informatie

Het programma 2016/2017

Het programma 2016/2017 Reis- en Cultuurclub Son en Breugel e.o. Het programma 2016/2017 R&C Club, nu het hele jaar actief. De R&C club heeft een tweetal programma s Winterprogramma. Van november tot en met februari. Maandelijks

Nadere informatie

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 PROGRAMMA PlusBus KOLLUMERLAND Aanmelden:0511-700207 maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 oktober november december 2013 Dinsdag 1 oktober Vaartocht op het Wad en het Lauwersmeer is een

Nadere informatie

Brochure 2016 Il Sogno - Zuylestein

Brochure 2016 Il Sogno - Zuylestein Brochure 2016 Il Sogno - Zuylestein zakelijke bijeenkomsten vergaderarrangementen 1 Inhoudsopgave VOORWOORD 3 IL SOGNO - ZUYLESTEIN 4 LOCATIES 5 - Spreekkamer - 8 persoonskamer - De Oude Huyskamer - Poortgebouw

Nadere informatie

Leaflet (http://leafletjs.com) 2016 Falkplan BV, OpenStreetMap contributors (http://www.openstreetmap.org/copyright)

Leaflet (http://leafletjs.com) 2016 Falkplan BV, OpenStreetMap contributors (http://www.openstreetmap.org/copyright) Nederland Utrecht Woerden 38,40 (ongeveer 2:15 u) Fietsroute 115221 6 7 63 64 14 9 10 11 12 40 13 71 72 73 74 75 56 22 76 21 Leaflet (http://leafletjs.com) 2016 Falkplan BV, OpenStreetMap contributors

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor december is mogelijk vanaf 29 november 2017 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

Rijk aan Verhalen Het kasteel De traditie

Rijk aan Verhalen Het kasteel De traditie Rijk aan Verhalen Of je Kasteel de Haar nu bezoekt om het park, de wonderlijke geschiedenis, de tentoonstellingen, de tuinen, de hertjes of om te trouwen, je waant je even in een andere wereld. Achter

Nadere informatie

Zelfstandig, onafhankelijk & onderscheidend

Zelfstandig, onafhankelijk & onderscheidend Welkom aan boord! Beleef en ervaar een luxe rondvaart met Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft aan boord van het Varend Monument "Oriënt". De Salonboot is overdekt en verwarmd, waardoor u het hele jaar

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

Welkom op de Engelenburg. Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen Telefoon 0575-569999 Telefax 0575-569992 www.engelenburg.com info@engelenburg.

Welkom op de Engelenburg. Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen Telefoon 0575-569999 Telefax 0575-569992 www.engelenburg.com info@engelenburg. Welkom op de Engelenburg Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen Telefax 0575-569992 info@engelenburg.com Proef de geschiedenis Culinair genieten Dineren onder de sterren in het 19e eeuwse serre restaurant. Genieten

Nadere informatie

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond!

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Voor de 3 e keer organiseren we de Nationale Diabetes Challenge in de gemeente Heumen, Mook & Middelaar. Samen met andere diabetespatiënten én zorgverleners

Nadere informatie

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar ANDERS OUDER WORDEN Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar A C T I V I T E I T E N SEPTEMBER DECEMBER 2017 HET BESTUUR VAN ANDERS OUDER WORDEN IS OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE

Nadere informatie

MUSEUMSTOOMTRAM HOORN-MEDEMBLIK IN 2013

MUSEUMSTOOMTRAM HOORN-MEDEMBLIK IN 2013 MUSEUMSTOOMTRAM HOORN-MEDEMBLIK IN 2013 Museumstoomtram Hoorn-Medemblik Postbus 137 1620 AC Hoorn Tel. 0229-214862 Fax: 0229-216653 Web: www.museumstoomtram.nl E-mail: info@museumstoomtram.nl Contactpersoon:

Nadere informatie

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee Suggesties voor de koffie/thee 1 x Koffie/thee met cake 2 x Koffie/the met cake 1 x Koffie/thee met appeltaart. 2 x Koffie/thee met appeltaart. 1 x Koffie/thee met gesorteerd gebak. 2 x Koffie/thee met

Nadere informatie

De PlusBus Weesp. Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten:

De PlusBus Weesp. Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten: 1 e jaargang nr. 1 De PlusBus Weesp Wij kunnen gaan starten!! oktober 2018 Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten: Vanaf maandag 17 september tussen 10-12 uur voor

Nadere informatie

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 Veel vakanties lopen in de maand augustus al weer op hun eind. Maar wij gaan nog even door en hebben weer enkele leuke uitstapjes gepland. Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur

Nadere informatie

Op locatie bij Hendrick de Keyser Unieke historische locaties voor bijzondere gelegenheden Velsen-Zuid Beeckestijn Een inspirerende buitenplaats

Op locatie bij Hendrick de Keyser Unieke historische locaties voor bijzondere gelegenheden Velsen-Zuid Beeckestijn Een inspirerende buitenplaats Op locatie bij Hendrick de Keyser Unieke historische locaties voor bijzondere gelegenheden Velsen-Zuid Beeckestijn Een inspirerende buitenplaats Beeckestijn te Velsen-Zuid Amsterdamse regenten vertoefden

Nadere informatie

Slot Zuylen. Verhuur en arrangementen Kasteel en koetshuis

Slot Zuylen. Verhuur en arrangementen Kasteel en koetshuis Slot Zuylen Verhuur en arrangementen Kasteel en koetshuis 1 Slot Zuylen en het Koetshuis Slot Zuylen is een van de oudste historische huizen aan de Vecht. Het werd gebouwd als woontoren in 1250, uitgebouwd

Nadere informatie

Presteren op het hoogste niveau. 13/14/15 juni. Zwolle

Presteren op het hoogste niveau. 13/14/15 juni. Zwolle Presteren op het hoogste niveau D 13/14/15 juni EEG 2013 DEEG 2013 in het Michelin sterren restaurant van Librije s Hotel, een uitzonderlijke locatie. DEEG is een bijeenkomst met een besloten karakter

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch

Groepsontvangsten.  Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten Dé locatie in de omgeving van Apeldoorn om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke dag door te

Nadere informatie

IJsselmeer sportief, 6 dagen

IJsselmeer sportief, 6 dagen IJsselmeer sportief, 6 dagen individuele fietsreis vanaf 485 Rondje om het IJsselmeer Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer. Eén van de mooiste

Nadere informatie

Stichting Zomerschool voor Senioren Almere

Stichting Zomerschool voor Senioren Almere Stichting Zomerschool voor Senioren Almere organiseert weer diverse activiteiten in juli en augustus 2012 voor PLUSSERS Programmaboekje 50waaronder: 2015 fietstochten excursies workshops lezingen en nog

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

Groepen & arrangementen

Groepen & arrangementen Groepen & arrangementen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje Volg een rondleiding door het kasteel met uw vereniging, collega's, familie of vrienden Of kies uit een van onze

Nadere informatie

2-DAAGSE GILDE EXCURSIE LEUVEN-IEPER-MECHELEN

2-DAAGSE GILDE EXCURSIE LEUVEN-IEPER-MECHELEN 2-DAAGSE GILDE EXCURSIE LEUVEN-IEPER-MECHELEN Zomer 2016 Dinsdag 16 en woensdag 17 augustus: 2-daags stedenbezoek aan Leuven - Ieper - Mechelen. Het stadhuis van Leuven nabij de Oude Markt Vervoer per

Nadere informatie

Verslag van dagtocht naar de Wereld van Beeld en Geluid te Hilversum op woensdag 17 juli 2013.

Verslag van dagtocht naar de Wereld van Beeld en Geluid te Hilversum op woensdag 17 juli 2013. PROBUS ZOETERMEER Evenementencommissie Verslag van dagtocht naar de Wereld van Beeld en Geluid te Hilversum op woensdag 17 juli 2013. Beste vrienden en vriendinnen, Onze Probusclub heeft met de partners

Nadere informatie

Utrecht voor... schoolexcursies

Utrecht voor... schoolexcursies Utrecht voor... schoolexcursies utrechtvoorgroepen.nl Welkom in Utrecht Ook voor scholen is de Domstad dé bestemming van Nederland! Op zoek naar de leukste activiteiten voor je school of voor uw onderwijsinstelling?

Nadere informatie

PROGRAMMA juni Aanmelden voor de uitstapjes in juni. bellen WOENSDAG 30 mei, UUR. Daarna op ALLE werkdagen

PROGRAMMA juni Aanmelden voor de uitstapjes in juni. bellen WOENSDAG 30 mei, UUR. Daarna op ALLE werkdagen PROGRAMMA juni 2018 We zijn er weer, het programma voor de maand juni. Hopelijk kunnen we alle uitstapjes gaan rijden, omdat u met velen inschrijft. Deze maand een aantal bezoeken aan mooie tuinen, Een

Nadere informatie

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 Opgeven vanaf dinsdag 23 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Katwijk aan zee Een dagje aan het strand, met de mogelijkheid

Nadere informatie

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud)

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) Dag 1 Vlucht naar Moskou. Na aankomst op de luchthaven wordt u naar het hotel gebracht. U verblijft 3 nachten in Hotel Cosmos; meer informatie over

Nadere informatie

- Onze schepen - De River Queen

- Onze schepen - De River Queen De River Queen Wij zijn trots op onze vloot. Sinds kort is De River Queen bij ons in de vaart terug. Met dit prachtige, luxe schip wordt elke vaartocht een succes. Laat u verrassen door het bijzondere

Nadere informatie

Maak uw feestje compleet met een verrassende activiteit

Maak uw feestje compleet met een verrassende activiteit Vieren Plezierbreaks Maak uw feestje compleet met een verrassende activiteit Kasteellaan 1 3455 RR Haarzuilens 030-262 73 74 info@koetshuisdehaar.nl www.koetshuisdehaar.nl Verras uw gasten met een leuke

Nadere informatie

(tot ca. 12.15 u vrij in te vullen) 16.30 Einde programma 17.30 Diner (optioneel) Informatie en reserveringen: +31 (0) 6 30 85 70 91 Simone Groot

(tot ca. 12.15 u vrij in te vullen) 16.30 Einde programma 17.30 Diner (optioneel) Informatie en reserveringen: +31 (0) 6 30 85 70 91 Simone Groot 10.00 De Bijenstal Opperdoes Ontvangst met 1 x koffie/thee met honingkoek, daarna volgt een rondleiding door de Imkerij en bezoekt u de grootste modelspoorbaan van Nederland. BIJENSTAL OPPERDOES BAKKERIJ

Nadere informatie

SAIL 2015 Zaandam-Amsterdam

SAIL 2015 Zaandam-Amsterdam SAIL 2015 Zaandam-Amsterdam Eens in de vijf jaar is het tijd voor Sail Amsterdam. Tientallen tallships en honderden andere zeilschepen zijn dan in Amsterdam te gast voor een van de grootste nautische zeilspektakels.

Nadere informatie

UITNODIGING 36ste Internationaal Congres 39ste Wereldfestival voor Amateurfilmers

UITNODIGING 36ste Internationaal Congres 39ste Wereldfestival voor Amateurfilmers UITNODIGING 36ste Internationaal Congres 39ste Wereldfestival voor Amateurfilmers Geachte Filmvriend(in), H et kijken naar films geeft ons, als echte f il m lief hebbers, minstens zo veel genoegen, a Is

Nadere informatie

Studiereisverslag Star Clipper

Studiereisverslag Star Clipper Studiereisverslag Star Clipper 14 t/m 18 augustus 2005, aangeboden door VCK Zeereizen. 1 Een geweldig zeilavontuur! U hoeft niet zelf te helpen, maar het mag wel! Informele sfeer, geen formele avonden.

Nadere informatie

- Nieuwjaar receptie 2019.

- Nieuwjaar receptie 2019. Nieuwsbrief september 2018 www.nedvertorrevieja.com Secretariaat Wim van der Krogt Telefoon 966 845 462 E-mail nedvertor@gmail.com Collofoon-inhoudsopgave. Pagina 1: Pagina 2: Pagina 2: Pagina 3: Pagina

Nadere informatie

Huis van Piet Mondriaan

Huis van Piet Mondriaan Huis van Piet Mondriaan Trade 2016/2017 Gemeentemuseum Den Haag Huis van Piet Mondriaan Trade 2016/2017 Entreeprijzen FIT + groepen Î Toegangsprijs: Û10,50 p.p. Î Reguliere verkoop: Û13,50 p.p. Î Uw tourguide

Nadere informatie

Kasteel Ammersoyen (5x) Kasteel Ammersoyen Bezoekerscentrum De Grote Rivieren Het dorp Rossum (1x) Kasteel Ammersoyen De zandmeren (1x) Kasteel

Kasteel Ammersoyen (5x) Kasteel Ammersoyen Bezoekerscentrum De Grote Rivieren Het dorp Rossum (1x) Kasteel Ammersoyen De zandmeren (1x) Kasteel Bezienswaardigheden 1. U raakt in gesprek met een toerist die op zoek is naar een bezienswaardigheid binnen de Bommelerwaard. Met een vragende blik stelt hij de vraag: Waar kan ik het beste naar toe gaan?

Nadere informatie

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016 PROGRAMMA Februari 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Februari is mogelijk vanaf dinsdag 26 Januari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 Beschrijving van de groep Aantal deelnemers +/-30 deelnemers Periode 4-5 september 2012 Bestemming Lille Duur 2dagen / 1

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

DE MILJOENENLIJN. uw partner in business

DE MILJOENENLIJN. uw partner in business Langste museum De Miljoenenlijn is het langste museum van Limburg. Onlosmakelijk verbonden met de steenkoolwinning. De schakel tussen het sprankelende culturele, historische en culturele aanbod van Zuid-Limburg.

Nadere informatie

Herfstnieuws van de Haagse Hofdame

Herfstnieuws van de Haagse Hofdame Herfstnieuws van de Haagse Hofdame Kloostertuin Kwekerij Hof te Dieren Herfst in de Kloostertuin Het is herfst maar door het droge voorjaar zijn er nog maar weinig herfstkleuren te zien. Wel bloeien de

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

Voor advies en reservaties neem contact op met Stéphanie of Sonia +32(0)82/

Voor advies en reservaties neem contact op met Stéphanie of Sonia +32(0)82/ Voor advies en reservaties neem contact op met Stéphanie of Sonia +32(0)82/22.28.70 - info@dinant-tourisme.be COMBI-TICKETS met maaltijd aan boord van een boot 1 RONDVAART EN CITADEL : Citadel en kabelbaan,

Nadere informatie

WELZIJN BAARN REISPROGRAMMA VOOR HET JAAR

WELZIJN BAARN REISPROGRAMMA VOOR HET JAAR 1 WELZIJN BAARN REISPROGRAMMA VOOR HET JAAR 2016 2 Beste deelnemers reizen, Baarn, februari 2016 Ook het jaar 2015 was weer een groot succes. Ondanks de inzet op onze reizen van extra grote 63 personen

Nadere informatie

Rijk van Nijmegen 3 dagen

Rijk van Nijmegen 3 dagen Rijk van Nijmegen 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 179 Wandelvakantie door het rijk van Nijmegen! Het Rijk van Nijmegen is één van de groenste regio's in Nederland en een ronduit fantastisch wandelgebied.

Nadere informatie

Rondvaartbedrijf De Gantel

Rondvaartbedrijf De Gantel Rondvaartbedrijf De Gantel Herckenrathstraat 28 2681 DG Monster Telefoonnummer: 0174-28 03 35 email: gantel@solcon.nl website: www.rondvaartbedrijfdegantel.nl Geachte mijnheer/mevrouw, Hierbij ontvangt

Nadere informatie

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken.

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië wordt verzorgd door Can Patiras, Mas Xipres en Cama & Cava. Drie B&B s elk gelegen op een unieke plek in Catalonië.

Nadere informatie

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Uw tweede (t)huis in Brabant voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Het genieten kan beginnen! Vakantiepark Duinlust start met de verkoop van villapark De Loonse Hoeve. Een luxe uitbreiding van ons park met 43

Nadere informatie

PlusBus. Programma september, oktober en november Gezellig een dagje weg!

PlusBus. Programma september, oktober en november Gezellig een dagje weg! PlusBus Gezellig een dagje weg! Programma september, oktober en november 2018 www.stichtingtrias.nl De PlusBus is er voor mensen van 55 jaar en ouder die het leuk vinden om in groepsverband eropuit te

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Maart 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

Het WelzijnsPalet Amandelhof brengt u deze zomervakantie in Italiaanse sferen.

Het WelzijnsPalet Amandelhof brengt u deze zomervakantie in Italiaanse sferen. Vakantie in eigen huis! Het Amandelhof brengt u deze zomervakantie in Italiaanse sferen. Veel Nederlanders kennen Italië als vakantieland. Italië staat vooral bekend om de rijke cultuur en geschiedenis,

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 1 Zomerprogramma VTV Delft 2017! Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2017! Een zomer genieten met elkaar! Het is zomervakantie van maandag 10 juli t/m

Nadere informatie

Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017

Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017 Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017 Het Gilde Maastricht organiseert voor het komend najaar een excursie naar Amsterdam, behorende

Nadere informatie

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt.

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt. De Biesbosch leent zich uitstekend om met een groep actief bezig te zijn. Gezellig een dagje weg met vrienden of familieleden. Peddelend met een kano of al varend met een fluisterboot door de kronkelende

Nadere informatie

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA JULI 2017 Ook voor de maand juli hebben wij weer geprobeerd een leuk programma Te bedenken voor SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur ons brengt. Ook paleis

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma April 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie