bij annulering tot drie maanden voor de ingangsdatum 15% van de overeengekomen prijs;

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "bij annulering tot drie maanden voor de ingangsdatum 15% van de overeengekomen prijs;"

Transcriptie

1 HOE TE RESERVEREN? U kunt telefonisch of via onze website reserveren. Telefonisch reserveren kan via ( 0,10 p.m.). Dit nummer kunt u ook bellen voor meer informatie. Vanuit het buitenland kunt u ons gratis bellen: Wilt u het vakantiepark eerst komen bekijken, dan bent u elke dag van het jaar tijdens de openingstijden welkom. U kunt bij de reservering uw voorkeur voor een bepaalde plaats of accommodatie kenbaar maken. RESERVERINGEN Voor een verblijf met voorkeur worden voor slechts 17,95 per reservering voor u vastgelegd. Wij proberen hier dan zoveel mogelijk rekening mee te houden. Er kunnen zich echter situaties voordoen waarin wij de door u gewenste accommodatie of plaats niet kunnen aanbieden. Wij behouden ons het recht voor om in dat geval van uw voorkeur af te wijken. De door u betaalde toeslag wordt dan gecrediteerd. PERIODE VAN RESERVERING VERBLIJFSACCOMMODATIES De aankomst voor alle verblijfsaccommodaties (bungalows, Jungalows, Chalets, blokhutten, vakantietenten, studio s, en boomhutten) is op vrijdag en maandag (m.u.v. de vaste arrangementen). U kunt dan vanaf uur in uw accommodatie terecht. Op de dag van aankomst kunt u zich vanaf uur melden bij de receptie. U kunt dan al gebruikmaken van de faciliteiten op het park en de attractieparken waartoe u onbeperkt toegang heeft op vertoon van uw ExtraCard (mits deze bijgeboekt is). Op vertrekdagen dient u de accommodatie vóór uur te verlaten. Ook op deze dag mag u nog wel de gehele dag gebruikmaken van de faciliteiten van het park en de ExtraCard (mits deze bijgeboekt is). PERIODE VAN RESERVERING KAMPEERPLAATSEN Op kampeerplaatsen kunt u op de dag van aankomst vanaf uur terecht. Op de dag van vertrek dient u de kampeerplaats vóór uur te verlaten. U kunt op de aankomst- en vertrekdag de gehele dag gebruikmaken van de faciliteiten van het park en van de dagattracties waartoe u onbeperkt toegang heeft op vertoon van uw ExtraCard (mits deze bijgeboekt is). Indien u uw kampeermiddel (tent, caravan of camper) op de vertrekdag langer (d.w.z. na de reguliere vertrektijd van uur) op de plaats wilt laten staan, dient u één extra nacht bij te boeken. Van Hemelvaart t/m Pinksteren (zie data in prijstabellen) en in juli en augustus is het vooraf reserveren van een kampeerplaats noodzakelijk. In de Hemelvaartsperiode dient u minimaal vier overnachtingen te boeken, in de Pinksterperiode minimaal drie overnachtingen. Indien u het kampeermiddel onbewoond laat, dient u dit vooraf op de receptie kenbaar te maken. Achteraf wordt geen geld geretourneerd omdat Libéma Vakantieparken achteraf niet kan controleren of u van de kampeerplaats gebruik heeft gemaakt alsook met hoeveel personen u van de kampeerplaats gebruik heeft gemaakt. Indien u dit vooraf meldt, dan wordt hiermee in de berekening van de huursom rekening gehouden. Voor een kampeerplaats met een onbewoond kampeermiddel betaalt u het standplaatstarief inclusief twee personen.

2 RESERVERINGSVOORWAARDEN In de verblijfsaccommodaties en groepsaccommodaties kunnen maximaal het in de brochure aangegeven aantal personen verblijven. Voor kampeerplaatsen geldt een maximum aantal van zes personen per plaats. De parken kunnen geen reserveringen aannemen voor caravans/campers met een tandem-as of met een lengte van meer dan 7,75 meter. Deze zijn niet geschikt voor onze kampeerterreinen en wegen. Tarieven voor kamperen gelden per gezin (totaal maximaal zes personen). Het is niet mogelijk tussentijds van kampeermiddel te veranderen of de samenstelling van het gezelschap te wijzigen. Indien niet-gezinsleden op de kampeerplaats verblijven, betalen zij het logétarief. BORGPROCEDURE Met het oog op eventuele schade welke tijdens uw verblijf door toedoen van u of uw reisgenoten ontstaat, dient u uiterlijk bij aankomst op het park een eenmalige machtiging te verstrekken. Dit betekent, dat u niet vooraf een contant bedrag aan borg hoeft te betalen. In plaats daarvan machtigt u ons om in geval van schade een bedrag van maximaal 75 of 150 per accommodatie van uw rekening af te schrijven (afhankelijk van de door u gereserveerde accommodatie). Libéma Vakantieparken behoudt zich het recht voor deze borg te verhogen bij verhuur aan groepen. Wellicht ten overvloede: kampeerders die overnachten in een eigen kampeermiddel betalen géén borg. Indien u uw accommodatie en ons park na afloop van uw verblijf schadevrij verlaat, wordt uw machtiging uiteraard door ons vernietigd. Dit gebeurt uiterlijk drie dagen na uw vertrek. Wanneer u een schade heeft gemeld of wanneer onze medewerkers na uw vertrek schade aan of in de accommodatie aantreffen, dan zullen wij op de dag van uw vertrek telefonisch contact met u opnemen. Het is daarom van belang, dat u op de machtiging het telefoonnummer vermeldt waarop u op de dag van vertrek bereikbaar bent. Daarnaast ontvangt u van ons een brief wanneer wij schade hebben geconstateerd en de door u verleende machtiging zullen incasseren. Onze borgprocedure heeft betrekking op schade in de breedste zin van het woord, welke wordt veroorzaakt door of te wijten is aan onze gasten. Hieronder wordt in elk geval verstaan: schade aan de accommodatie, schade aan de in de accommodatie aanwezige inventaris en schade aan overige zaken op het park. Om vast te stellen of er sprake is van schade, worden alle accommodaties door onze medewerkers voor aankomst en na vertrek gecontroleerd op schade. Van de schade ontvangt u ook een foto bij de schriftelijke bevestiging. Wij zijn gerechtigd van bovenstaande procedure af te wijken, in die zin dat wij in plaats van een eenmalige machtiging bij aanvang van uw verblijf een contant bedrag aan borg kunnen verlangen. Indien onze medewerkers bij uw vertrek vaststellen dat er geen schade is veroorzaakt, wordt het door u betaalde borgbedrag direct aan u terugbetaald. Bij groepsaccommodaties kunnen wij een eenmalige machtiging voor een hoger bedrag verlangen.

3 ANIMATIEPROGRAMMA In alle Nederlandse schoolvakanties biedt een deskundig team op alle parken een gevarieerd animatie- en entertainmentprogramma voor alle leeftijden aan. In het najaar en de winter kan het aanbod van de activiteiten verschillen van de zomer. Buiten de Nederlandse schoolvakanties worden er geen activiteiten georganiseerd. Kinderen tot 12 jaar ontvangen daarom buiten Nederlandse schoolvakanties het Libéma Vakantieparken Knutselboek. Informeer bij reservering naar de activiteiten die in de periode van verblijf worden georganiseerd. GEZINSVAKANTIEPARK Alle parken zijn gezinsvakantieparken. Groepen jongeren zonder begeleiding worden niet toegelaten. Indien de samenstelling van uw gezelschap in onze ogen in conflict is met onze doelgroep behouden wij ons het recht voor uw reservering niet te accepteren. Legitimatie bij verblijf op het park is verplicht. RECRON-VOORWAARDEN Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten voor vakantieverblijven zijn de Recronvoorwaarden vakantieverblijven van toepassing. Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten voor toeristische kampeerplaatsen zijn de Recron-voorwaarden voor toeristische plaatsen van toepassing. Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten voor groepsaccommodaties zijn de Recronvoorwaarden groepsaccommodaties en conferentieoorden van toepassing. Daarnaast zijn de aanvullende algemene voorwaarden van de Libéma Vakantieparken alsmede het huishoudelijk reglement van toepassing. Deze stukken worden voor of bij het sluiten van de overeenkomst aan u verstrekt. BETALINGSVOORWAARDEN Indien wij uw reservering kunnen plaatsen, ontvangt u van ons de overeenkomst. De eerste betaling (50%) dient u binnen veertien dagen na ontvangst van de overeenkomst te voldoen. Het restant moet u uiterlijk zes weken voor aankomst betalen. U ontvangt geen bevestiging van uw betalingen. Wilt u nog een aantal praktische extra s bijboeken, bij uw definitieve bevestiging ontvangt u de inloggegevens waarmee u via extra's kunt bijboeken. Tevens kunt u hier uw boekingsgegevens bekijken.

4 ANNULEREN Indien u onverhoopt uw vakantie moet annuleren en u heeft geen annuleringsfonds (zie hierna) afgesloten, dan bent u een gefixeerde schadeloosstelling verschuldigd (conform de Recron-voorwaarden). Het annuleren dient schriftelijk te gebeuren. Deze schadeloosstelling bedraagt ten aanzien van gereserveerde verblijfsaccommodaties en kampeerplaatsen: bij annulering tot drie maanden voor de ingangsdatum 15% van de overeengekomen prijs; bij annulering binnen drie tot twee maanden voor de ingangsdatum 50% van de overeengekomen prijs; bij annulering binnen twee tot één maand voor de ingangsdatum 75% van de overeengekomen prijs; bij annulering binnen één maand voor de ingangsdatum 90% van de overeengekomen prijs; bij annulering op de dag van de ingangsdatum 100% van de overeengekomen prijs. Ook indien u niet verschijnt op de ingangsdatum bent u 100% van de overeengekomen prijs (huursom incl. bijkomende kosten/exclusief toeristenbelasting) verschuldigd. Ten aanzien van gereserveerde groepsaccommodaties geldt in geval van annulering de schadeloosstelling zoals opgenomen in de Recron- Voorwaarden groepsaccommodaties en conferentieoorden. ANNULERINGSFONDS Deelneming aan het Libéma annuleringsfonds vrijwaart u voor de kosten van een annulering, veroorzaakt door één van de volgende gebeurtenissen, mits gepaard met een officiële verklaring: bij overlijden, ziekte of ongeval van de hoofdpersoon of een van de deelnemers; bij vroegtijdig afbreken van uw vakantie wegens overlijden van een familielid in de eerste graad van de hoofdpersoon of een van de deelnemers; bij vroegtijdig afbreken van uw vakantie wegens brand, stormschade of blikseminslag aan huis of inboedel van de hoofdpersoon of een van de deelnemers. Onder deelnemers worden de personen verstaan die op de reserveringskaart staan vermeld. Deelname aan het annuleringsfonds dient direct bij boeking te geschieden. Het annuleringsfonds loopt van de dag van aanmelding tot aan de dag van vertrek. In geval van vroegtijdig afbreken van de vakantie om één van bovenstaande redenen wordt naar rato van het aantal genoten vakantiedagen een percentage van de huursom terugbetaald. Het fonds keert uit nadat de standplaats of accommodatie leeg is. Dit laatste dient u ook schriftelijk kenbaar te maken aan de receptie. Voor deelneming aan het annuleringsfonds bedraagt het tarief 5% van de totale huursom. Er worden geen poliskosten berekend.

5 MOOI WEER GARANTIE De Mooi Weer Garantie is alleen van toepassing voor toeristisch kamperen. Deze garantie betekent dat indien het tijdens één week van uw vakantie in het hoog- en topseizoen 3 dagen aaneengesloten regent of binnen één week meer dan 30 mm (volgens de objectieve meting in De Bilt) regent, dan mag u van ons gratis terugkeren in het naseizoen EXTRACARD Boekt u een vakantie op Vakantiepark Beekse Bergen krijgt u gratis en onbeperkt toegang tot het naastgelegen Speelland Beekse Bergen. Wilt u tijdens uw vakantie ook nog onbeperkt toegang tot 5 andere dagattracties, waaronder het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen, boek dan de ExtraCard bij. Boekt u een vakantie op Vakantiepark Dierenbos krijgt u gratis en onbeperkt toegang tot Sportiom 's-hertogenbosch. Wilt u tijdens uw vakantie ook nog onbeperkt toegang tot 5 andere dagattracties, waaronder Safaripark Beekse Bergen, boek dan de ExtraCard bij. Boekt u een vakantie op SafariCamp Beekse Bergen krijgt u gratis en onbeperkt toegang tot het naastgelegen Speelland Beekse Bergen. Wilt u tijdens uw vakantie ook nog onbeperkt toegang tot 5 andere dagattracties, waaronder het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen, boek dan de ExtraCard bij. TARIEVEN EXTRACARD KAMPEREN De ExtraCard reserveren kan alleen voor alle personen op uw reservering. Voor aankomst Ter plaatse Verblijfsduur van 1 t/m 7 nachten 18,95 p.p. 25 p.p. Verblijfsduur van 8 t/m 14 nachten 25 p.p. 30 p.p. Verblijfsduur van 15 t/m 21 nachten 30 p.p. 35 p.p. Verblijfsduur van 22 t/m 28 nachten 35 p.p. 40 p.p. jaargasten, voorseizoen- en naseizoengasten kunnen profiteren van de volgende voordeeltarieven: Jaargasten 110 p.p. Voorseizoen- & naseizoengasten 50 p.p. Kinderen tot 3 jaar gratis

6 MOTORCROSSVERENIGING Als u een blokhut of (groeps)jungalow bij het Wilhelminakanaal heeft gereserveerd op Libéma Vakantiepark Beekse Bergen is het mogelijk dat u op onderstaande tijdstippen enige geluidshinder ondervindt van een nabijgelegen motorcrossvereniging. Ook voor een aantal wedstrijden hebben zij een vergunning ontvangen. Hiervoor bieden wij bij voorbaat onze welgemeende excuses aan. Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om deze hinder zoveel mogelijk te beperken. Voor meer informatie zie Gedurende de zomertijdperiode (27 maart t/m 29 oktober 2011) Op woensdag tussen en uur Op zondag tussen en uur Gedurende de wintertijdperiode (30 oktober 2010 t/m 26 maart en vanaf 30 oktober 2011) Op zaterdag en zondag tussen en uur

Vanaf oktober kunt u reserveren voor Onderstaand vindt u alvast de prijzen.

Vanaf oktober kunt u reserveren voor Onderstaand vindt u alvast de prijzen. Vanaf oktober kunt u reserveren voor 2020. Onderstaand vindt u alvast de prijzen. PRIJSLIJST 2020 De Bremakker is geopend van 3 april tot 24 oktober 2020. Reserveren via www.bremakker.nl of 0222-312863

Nadere informatie

Algemene boekingsvoorwaarden voor de bij Bestcamp aangesloten vakantieparken en campings

Algemene boekingsvoorwaarden voor de bij Bestcamp aangesloten vakantieparken en campings Algemene boekingsvoorwaarden voor de bij Bestcamp aangesloten vakantieparken en campings 1. RESERVERING BestCamp is een organisatie die bemiddeld tussen de consument en de aangesloten recreatiebedrijven

Nadere informatie

Prijslijst kamperen vanaf 1 april t/m 28 oktober 2017

Prijslijst kamperen vanaf 1 april t/m 28 oktober 2017 Prijslijst kamperen vanaf 1 april t/m 28 oktober 2017 Data Periode Standaard Standaard Plus Comfort Extra persoon Trekkerstent incl. 6 ampère incl. 6 ampère incl. 10 ampère incl. 1 persoon en 4 personen.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Villapark De Zeven Heuvelen BV

Algemene Voorwaarden. Villapark De Zeven Heuvelen BV Villapark De Zeven Heuvelen BV Algemene Voorwaarden 1. Definities Het park De vennootschap Villapark De Zeven Heuvelen BV of de in haar naam optredende medewerkers. De gast natuurlijke- of rechtspersoon

Nadere informatie

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek Camping den Blanken - Algemene tarieven Kamperen Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek 1 april t/m 22 april 6 juni

Nadere informatie

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek Camping den Blanken - Algemene tarieven Kamperen Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek 1 april t/m 22 april 6 juni

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden Flower

Algemene verkoopvoorwaarden Flower Algemene verkoopvoorwaarden Flower 1/ Ons aanbod Kampeerplaats Het betreft hier een lege plaats voor uw tent, caravan of camper. Uw verblijf is berekend volgens een basisarrangement, waarbij de plaats,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Het is verstandig om deze voorwaarden aandachtig te lezen. Zowel u, als de verhuurder, vinden hierin de rechten en plichten. Middels uw reservering bij de verhuurder, bevestigt u met

Nadere informatie

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen.

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. Huurvoorwaarden Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. 1. Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden La Lègerie

Algemene voorwaarden La Lègerie Algemene voorwaarden La Lègerie 1. Boekingen La Legèrie neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. La Lègerie behoudt zich het recht voor om te allen tijde zonder opgaaf van redenen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot alle kamers, die worden

Nadere informatie

TARIEVEN 2014. Let op! inclusief prijzen LUXE KAMPEERPLAATSEN VERHUUROBJECTEN TARIEVEN PER NACHT ZIJN INCLUSIEF: OVERIGE TARIEVEN:

TARIEVEN 2014. Let op! inclusief prijzen LUXE KAMPEERPLAATSEN VERHUUROBJECTEN TARIEVEN PER NACHT ZIJN INCLUSIEF: OVERIGE TARIEVEN: TARIEVEN 2014 TARIEVEN PER NACHT ZIJN INCLUSIEF: 2 of 3-4-5 personen (zoals vermeld), plaats voor kampeermiddel, elektra (10 amp.), watertappunt, riolering, CAI, gratis douchen, plaats voor eigen bijzettentje

Nadere informatie

Prijslijst kamperen vanaf 6 april t/m 26 oktober 2019

Prijslijst kamperen vanaf 6 april t/m 26 oktober 2019 Prijslijst kamperen vanaf 6 april t/m 26 oktober 2019 Data Periode Standaard Standaard plus Comfort Extra Trekkerstent incl. 6 ampère incl. 6 ampère incl. 10 ampère persoon incl. één en 4 personen. en

Nadere informatie

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp. Geopend van 1 maart t/m 31 oktober

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp. Geopend van 1 maart t/m 31 oktober TARIEVEN 2018 Geopend van 1 maart t/m 31 oktober Gortelseweg 24 8171 RA Vaassen Nederland T. +31(0)578 571 839 E. info@helfterkamp.nl www.helfterkamp.nl volg ons op Voor een fijne vakantie kom je naar

Nadere informatie

VOORWAARDEN PLAATSEN. Annuleringsbeleid:

VOORWAARDEN PLAATSEN. Annuleringsbeleid: VOORWAARDEN PLAATSEN Wij raden aan om het reserveringsformulier zorgvuldig in te vullen. Het is ook mogelijk om rechtstreeks via e-mail (info@campinglaguna.com) of telefonisch (00.34.972.45.05.53) te reserveren.

Nadere informatie

Prijslijst kamperen vanaf 29 maart t/m 27 oktober 2018

Prijslijst kamperen vanaf 29 maart t/m 27 oktober 2018 Prijslijst kamperen vanaf 29 maart t/m 27 oktober 2018 Data Periode Standaard Standaard Plus Steenoven Comfort Extra persoon Trekkerstent incl. 6 ampère incl. 6 ampère incl. 6 ampére incl. 10 ampère incl.

Nadere informatie

Standaard tarief 16,00 20,00 16,00

Standaard tarief 16,00 20,00 16,00 Kampeertarieven 2015 Camping de Waterjuffer - Jufferdijk 4-7217 PG Harfsen - tel. (0573) 43 13 59 info@campingdewaterjuffer.nl www.campingdewaterjuffer.nl Standaard (10 Amp.) Comfort (16 Amp.) Camper (10

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie

2. TOEPASSELIJK RECHT Op de overeenkomst tussen u en Groenendijk B.V. is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

2. TOEPASSELIJK RECHT Op de overeenkomst tussen u en Groenendijk B.V. is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Reglementen - Algemene voorwaarden Groenendijk B.V. Per 1 januari 2019 1. toepassing 2. toepasselijk recht 3. boekingen 4. reisdocumenten 5. betalingen 6. prijzen 7. extra kosten 8. borgsom 9. aankomst

Nadere informatie

13.2 Indien u binnen 24 uur na de overeengekomen datum zonder nadere kennisgeving niet bent gearriveerd, wordt dit beschouwd als een annulering.

13.2 Indien u binnen 24 uur na de overeengekomen datum zonder nadere kennisgeving niet bent gearriveerd, wordt dit beschouwd als een annulering. 1. TOEPASSING 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot de accommodatie en andere faciliteiten die wordt verhuurd door chalet.xpooz.nl

Nadere informatie

De prijzen van onze tenten en kamer zijn inclusief staangeld, toeristenbelasting, gebruik van gas, en andere voorzieningen op de minicamping,

De prijzen van onze tenten en kamer zijn inclusief staangeld, toeristenbelasting, gebruik van gas, en andere voorzieningen op de minicamping, Algemene voorwaarden voor het boeken van een huurtent of reserveren van de Chambre d hôte 1. Hoe boekt u? U kunt telefonisch of via de mail reserveren. Wij hebben de volgende gegevens nodig: naam en adres

Nadere informatie

TARIEVEN Geopend van 1 maart t/m 31 oktober. Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp

TARIEVEN Geopend van 1 maart t/m 31 oktober. Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp TARIEVEN 2017 Geopend van 1 maart t/m 31 oktober Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp Dagtarieven DAGTARIEVEN Dagtarieven gelden vanaf de dag van aankomst tot de volgende dag 12 uur.

Nadere informatie

Camping De Waps TARIEVEN 2015 RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER. Erkend 8,5 PATRICK JAASMA

Camping De Waps TARIEVEN 2015 RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER. Erkend 8,5 PATRICK JAASMA Camping De Waps TARIEVEN 2015 GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM Erkend 8,5 GEEN STACARAVANS EN GEEN DOUCHEMUNTEN RESERVEREN AANBEVOLEN PATRICK JAASMA DAGTARIEVEN

Nadere informatie

Kampeertarieven. * Seizoensplaatsen zijn inclusief 500 kwh, verbruik boven de 500 Kwh wordt in rekening gebracht ( 0,61 per Kwh).

Kampeertarieven. * Seizoensplaatsen zijn inclusief 500 kwh, verbruik boven de 500 Kwh wordt in rekening gebracht ( 0,61 per Kwh). Tarieven van ons vakantiepark seizoen 0 Kamperen Kampeertarieven Comfort Comfort XL Supercomfort XL Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Kampeerplaats incl. personen,00,00,00,00 0,00,00,00,00,00

Nadere informatie

Huisje Musje Knus logeren bij bos, duin en zee

Huisje Musje Knus logeren bij bos, duin en zee Algemene voorwaarden Huisje Musje Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een tijdelijke huurovereenkomst tussen Ruurd H.H. Niepoth en/of Femke E. Stiemsma (hierna: verhuurder ) en de huurder

Nadere informatie

Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2016

Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2016 Camping Het Klaverblad Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2016 Hieronder vindt u de tarieven van 2016 vanaf 25 maart tot 1 oktober. Het tarief is 17,50 voor 2 personen, camper of caravan inclusief

Nadere informatie

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe. 1 maart tot 31 oktober

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe. 1 maart tot 31 oktober TARIEVEN 2019 1 maart tot 31 oktober Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Dagtarieven SPECIALE SEIZOENARRANGEMENTEN Tarieven kamperen

Nadere informatie

CAMPING GOORZICHT TARIEVEN 2019

CAMPING GOORZICHT TARIEVEN 2019 CAMPING GOORZICHT TARIEVEN 2019 Kampeer Tarieven 2019 Voor seizoen Hoog seizoen Na seizoen Kampeerplaats incl. 2 pers. 20,00 24.45 20,00 1 pers. 16.00 19.50 16.00 Prijzen zijn inclusief kampeermiddel,

Nadere informatie

Prijzen en acties 2016

Prijzen en acties 2016 Camping & Verhuur Prijzen en acties 2016 Algemene informatie Bij aankomst gaarne melden bij de receptie van Recreatiepark Sevink Molen. De receptie vindt u aangrenzend aan het woonhuis voor aan de weg.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 2018

Algemene Voorwaarden Versie 2018 Algemene Voorwaarden Versie 2018 Inhoud Algemene voorwaarden kampeerplaats Het waldhoorn... 2 A. Begripsbepaling... 2 B. De overeenkomst... 2 C. Betaling... 2 D. Annulering en tussentijdse beëindiging

Nadere informatie

TARIEVEN maart tot 31 oktober

TARIEVEN maart tot 31 oktober TARIEVEN 2019 1 maart tot 31 oktober Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe Gortelseweg 24 8171 RA Vaassen Nederland T. +31(0)578 571 839 E. info@helfterkamp.nl www.helfterkamp.nl volg ons op Voor

Nadere informatie

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro).

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro). BOEKING: 1. Hoe kan ik mijn vakantie bij Camping Vakantiedorp Malibu boeken: Door middel van onze officiële website, het sturen van een e-mail, of door telefonisch contact met ons op te nemen. 2. Is er

Nadere informatie

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN BEMIDDELINGSVOORWAARDEN Artikel 1. Begripsbepalingen 1. Villagrande: het boekingskantoor dat bemiddelt bij de totstandkoming van de overeenkomst tot huur tussen de huurder en de accommodatieverschaffer;

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden HelloTwello

Algemene Voorwaarden HelloTwello Algemene Voorwaarden HelloTwello 1. TOEPASSING 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot de groepsaccommodatie en campingplaatsen

Nadere informatie

de naam van wordt wel anders... maar de rust & ruimte veranderen wij niet!

de naam van wordt wel anders... maar de rust & ruimte veranderen wij niet! de naam van wordt wel anders... maar de rust & ruimte veranderen wij niet! Westerbork, februari 2013 Beste familie, Het recreatieseizoen komt er weer aan! Het klinkt vreemd nu de eerste toertochten op

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje 1.Toepassing algemene voorwaarden chaletverhuur 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle huurovereenkomsten welke, direct of indirect, worden

Nadere informatie

2.3. Elke boeking moet worden gegarandeerd met een geldige creditcard. Wij accepteren Euro/MasterCard, Visa en Maestro.

2.3. Elke boeking moet worden gegarandeerd met een geldige creditcard. Wij accepteren Euro/MasterCard, Visa en Maestro. ALGEMENE VOORWAARDEN Alle boekingen geaccepteerd door Holland City Apartments BV zijn onderworpen aan deze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden dienen aanvaard te worden door de huurder en alle personen

Nadere informatie

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Grote tent/caravan/camper + 2 personen Euro 34 Euro 26 Extra persoon Euro 7 Euro

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verhuur bungalows, appartementen en safaritenten The Natural Curacao n.v. Toepassing

Algemene voorwaarden verhuur bungalows, appartementen en safaritenten The Natural Curacao n.v. Toepassing Algemene voorwaarden verhuur bungalows, appartementen en safaritenten The Natural Curacao n.v. Toepassing 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten

Nadere informatie

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Prijslijst 2016 Vakantie op de Veluwe! 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Horsterengweg 17, 3853 ME Ermelo Tel: 0341 560 431, Email: info@horsterhoeve.nl www.horsterhoeve.nl bij de caravan.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mini Camping HelloTwello (versie )

Algemene Voorwaarden Mini Camping HelloTwello (versie ) Algemene Voorwaarden Mini Camping HelloTwello (versie 1.2. 02.02.2019) 1. TOEPASSING 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering 1. Een aanvraag voor reservering van een vakantiewoning geschiedt via de site www.paraísorioreal.com, per email of telefonisch. Bevestiging wordt verstuurd

Nadere informatie

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust!

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! kampeerplaatsen chalets safaritenten woodlodges Recreatieteam aanwezig! tarievenlijst 2018 NOORDZEE DOMBURG N57 Welkom aan de Zeeuwse kust! N287 N287 N57 Buiten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VIAGGI DA GUSTARE

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VIAGGI DA GUSTARE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VIAGGI DA GUSTARE Reserveren U kunt schriftelijk, telefonisch of per e-mail reserveren. Als u een accommodatie wilt huren, nemen wij eerst contact op met de eigenaar om na te gaan

Nadere informatie

Reserveren bungalowpark Ik heb gereserveerd. Hoe betaal ik mijn vakantie? U kunt inloggen via uw omgeving, waarin u de termijnen en betaallink vindt.

Reserveren bungalowpark Ik heb gereserveerd. Hoe betaal ik mijn vakantie? U kunt inloggen via uw omgeving, waarin u de termijnen en betaallink vindt. Veel gestelde vragen Reserveren bungalowpark Ik heb gereserveerd. Hoe betaal ik mijn vakantie? U kunt inloggen via uw omgeving, waarin u de termijnen en betaallink vindt. Ik heb gereserveerd vanaf hoe

Nadere informatie

bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig 55+ aanbieding 55+ aanbieding 03/04-01/05 01/05-11/05 xxxx

bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig 55+ aanbieding 55+ aanbieding 03/04-01/05 01/05-11/05 xxxx 2015 bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig periode 03/04-01/05 01/05-11/05 13/05-18/05 22/05-26/05 26/05-10/07 10/07-17/07 17/07-14/08 14/08-28/08 28/08-16/10 16/10-01/11

Nadere informatie

2017 Minimale verhuur 2 nachten (kort weekend) alleen buiten de vakantieperiode:

2017 Minimale verhuur 2 nachten (kort weekend) alleen buiten de vakantieperiode: 2017 Minimale verhuur 2 nachten (kort weekend) alleen buiten de vakantieperiode: Huur 2 nachten 290,- 320,- 360,- 350,- MAART/APRIL 2017 vr 31 mrt 340 360 400 380 vr 7 april 340 360 400 380 *Paasweekend

Nadere informatie

40 6p m² 33 4p m² 40 6p m² 28 4/5p m²

40 6p m² 33 4p m² 40 6p m² 28 4/5p m² 6p 40 4p 33 6p 40 4/5p 28 6p 35 4/6p 28 6p 31 4/6p 28 6p 35 4/6p 28 4p 28 4/6p 28 4p 40 4/5p 28 2/3p 15 4p 26 2/3p 15 4p 26 2/3p 9 De kampeerplaatsen Van... tot... (Prijs per nacht in euro) 12/04 17/05

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor pakket reservering

Algemene voorwaarden voor pakket reservering Algemene voorwaarden voor pakket reservering Minimum verblijf De data overeengekomen op het moment van formaliseren van de reservering. De percelen kunnen worden gebruikt na 14 uur van de dag van aankomst,

Nadere informatie

Tarieven 2019 Kamperen

Tarieven 2019 Kamperen Standaard Tarieven 2019 Kamperen Van - Tot Comfort Comfort + Huisdier Voorseizoen * 15.03-21.06 1.365,- 1.605,- 75,- Pasen 19.04-23.04 275,- 350,- 7,50 per nacht Hemelvaart 29.05-02.06 275,- 350,- 7,50

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 1. Boekingen 2. Boekingen van groepen 3. Prijs 4. Huurprijs van het huis

Algemene Voorwaarden 1. Boekingen 2. Boekingen van groepen 3. Prijs 4. Huurprijs van het huis Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing voor alle verhuurafspraken die Bon et Plus aangaat. De contractpartijen worden in het vervolg genoemd Bon et Plus en huurder. 1. Boekingen

Nadere informatie

TARIEVEN 2016 www.oldputten.nl - info@oldputten.nl - tel. 0525-681938 Geopend: vrijdag 15 april tot donderdag 15 september 2016

TARIEVEN 2016 www.oldputten.nl - info@oldputten.nl - tel. 0525-681938 Geopend: vrijdag 15 april tot donderdag 15 september 2016 TARIEVEN 2016 www.oldputten.nl - info@oldputten.nl - tel. 0525-681938 Geopend: vrijdag 15 april tot donderdag 15 september 2016 Toeristische kampeertarieven 2016 Tarieven per nacht, incl. 1 of 2 personen,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden 1. Toepassing 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen, overeenkomsten en aanbiedingen met betrekking tot alle accommodaties, die worden verhuurd door

Nadere informatie

Reserveren Naar aanleiding van een reserveringsaanvraag of mailcontact kunt u reserveren.

Reserveren Naar aanleiding van een reserveringsaanvraag of mailcontact kunt u reserveren. La-Bastide - Algemene voorwaarden Reserveren Naar aanleiding van een reserveringsaanvraag of mailcontact kunt u reserveren. Reserveringsopdracht en betaling Een reserveringsopdracht wordt door La-Bastide

Nadere informatie

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk Speels en uitd Spannend Avontuurlijk Speels Uitd Uitd Spannend Spannend Avontuurlijk DE KAMPEERVELDJES OP CAMPING BERINGERZAND ZIJN INGEDEELD OP LEEFTIJDEN. NATUURLIJK BEPAALT U ZELF UW FAVORIETE CAMPINGGEDEELTE!

Nadere informatie

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden.

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden. Algemene Cursusvoorwaarden MarketingShake Artikel 1: Definities 1.1 MarketingShake, de gebruikers van deze algemene voorwaarden, deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee MarketingShake als docenten of

Nadere informatie

Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton. Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen.

Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton. Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen. Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen. 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een tijdelijke huurovereenkomst

Nadere informatie

Prijslijst. Camping Chalets Glamping Zilthůs Hotel

Prijslijst. Camping Chalets Glamping Zilthůs Hotel Prijslijst 2018 Camping Chalets Glamping Zilthůs Hotel Standaard Arrangementen Tarieven 2018 Kamperen Van - Tot Comfort Comfort + Huisdier Voorseizoen * 16.03-22.06 1.300,- 1.500,- 70,- Pasen 30.03-03.04

Nadere informatie

Tarieven seizoen 2016 Kampeercentrum Klein Canada

Tarieven seizoen 2016 Kampeercentrum Klein Canada Tarieven seizoen 2016 Kampeercentrum Klein Canada Algemene informatie Het gebruik van onze faciliteiten zoals binnen en buitenzwembad, speeltuin, trapveld, multifunctioneel speelveld, tennisbaan en de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN: Korte recreatieve verhuur

ALGEMENE VOORWAARDEN: Korte recreatieve verhuur ALGEMENE VOORWAARDEN: Korte recreatieve verhuur 1. TOEPASSING 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, boekingen en overeenkomsten met betrekkingen tot alle accommodaties

Nadere informatie

Kamperen. Tarieven 2016. Kampeerplaats 4 6/10 amp. x x x 32,50 22,50. Kampeerplaats zonder stroom. 4 x x x x 25,00 15,00

Kamperen. Tarieven 2016. Kampeerplaats 4 6/10 amp. x x x 32,50 22,50. Kampeerplaats zonder stroom. 4 x x x x 25,00 15,00 Kamperen Aantal personen Stroom Water TV Riool Parkeren op plaats Hoog Laag Kampeerplaats 4 6/10 amp. x x x 32,50 22,50 Kampeerplaats zonder stroom 4 x x x x 25,00 15,00 Riant Kampeerplaats 4 10 amp. x

Nadere informatie

Camping Het Klaverblad. Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2017

Camping Het Klaverblad. Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2017 Camping Het Klaverblad Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2017 Hieronder vindt u de tarieven van 2017 vanaf 1 april tot 1 oktober. Het tarief is 18,00 voor 2 personen, camper of caravan inclusief

Nadere informatie

MEI 2018 * Hemelvaartweekend 4 nachten van woensdag 9 mei uur tot zondag 13 mei uur

MEI 2018 * Hemelvaartweekend 4 nachten van woensdag 9 mei uur tot zondag 13 mei uur 2018 Minimale verhuur 2 nachten (kort weekend) alleen buiten de vakantieperiode. Huur 2 nachten 290,- 320,- 360,- 350,- MAART/APRIL 2018 *Paasweekend 4 nachten v.a. donderdag 29 maart 16.00 uur tot maandag

Nadere informatie

VAKANTIEWONINGEN JONCKERSHOF WESTENDE-BAD.

VAKANTIEWONINGEN JONCKERSHOF WESTENDE-BAD. VAKANTIEWONINGEN 2018 JONCKERSHOF WESTENDE-BAD www.jonckershof.be TYPE - 1JB TYPE 2AM - 2SI TYPE 2JB TYPE TYPE - 2SI HUURPRIJZEN WEEK VRIJDAG/VRIJDAG aankomst: 15-17 uur vertrek: vrijdag 10 uur Januari

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RESERVERING

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RESERVERING ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RESERVERING ALGEMENE RESERVERINGS VOORWAARDEN: 1. De reservering is persoonlijk en niet-overdraagbaar en is geldig zodra u de bevestiging van de camping hebt ontvangen. Op de dag

Nadere informatie

Onderwerp: Bevestiging van uw Fotogroep Waalre op woensdag 10 september 2014

Onderwerp: Bevestiging van uw Fotogroep Waalre op woensdag 10 september 2014 Fotogroep Waalre t.a.v. De heer E. van Geest Irenelaan 4 5583 AD Waalre Waalre, donderdag 4 september 2014 Onderwerp: Bevestiging van uw Fotogroep Waalre op woensdag 10 september 2014 Geachte heer Van

Nadere informatie

VAKANTIEWONINGEN JONCKERSHOF WESTENDE-BAD. Vanaf april 2015

VAKANTIEWONINGEN JONCKERSHOF WESTENDE-BAD.   Vanaf april 2015 VAKANTIEWONINGEN 2015 JONCKERSHOF WESTENDE-BAD www.jonckershof.be Vanaf april 2015 TYPE - 1JB TYPE - 2SI TYPE TYPE + TYPE 3SI - 2SI WEEK VRIJDAG/VRIJDAG aankomst: 15-17 uur (april t.e.m. oktober 15-19

Nadere informatie

KAMPEERTARIEVEN SEIZOENPLAATS personen, kampeermiddel, auto, milieuheffing, excl. elektra 16 amp. Seizoen 01/04 t/m 31/10

KAMPEERTARIEVEN SEIZOENPLAATS personen, kampeermiddel, auto, milieuheffing, excl. elektra 16 amp. Seizoen 01/04 t/m 31/10 KAMPEERTARIEVEN 2019 Overnachting is: Per nacht Aankomst na 14.00 en vertrek voor 11.00 uur. Passant op doortocht (fietsers of wandelaars): Kleine tent en fiets 1 pers. 10,50 2 pers. 13,50 Kampeertarief:

Nadere informatie

Informatie en tarieven 2014

Informatie en tarieven 2014 Camping Duinzicht Koudekerke / Dishoek Informatie en tarieven 2014 Dé familiecamping aan het zonnigste strand van Zeeland! Plattegrond 2014 Kampeertarieven 2014 Kampeertarieven 2014 gelden per overnachting

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bungalowpark Zuiderzee

Algemene Voorwaarden Bungalowpark Zuiderzee Algemene Voorwaarden Bungalowpark Zuiderzee 1. TOEPASSING 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, boekingen en overeenkomsten. 1.2 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

FILMZAAL Zaalhuur voorwaarden

FILMZAAL Zaalhuur voorwaarden FILMZAAL Zaalhuur voorwaarden Stichting De Pelikaan Pelikaanhof 52 2312 EC Leiden 071-5128922 www.pelibar.nl KvK Leiden nummer: 41165787 BTW-nummer: NL005362635B01 Naam: Huurdatum: - -2014 Handtekening:

Nadere informatie

2.1 Algemene huurvoorwaarden Texelduinen

2.1 Algemene huurvoorwaarden Texelduinen 2.1 Algemene huurvoorwaarden Texelduinen I. Begripsbepalingen 1. Texelduinen: een particulier verhuurbureau dat bemiddelt bij de verhuur van vakantiehuis (-huizen) in opdracht van eigenaren van vakantiewoningen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden Huize Terziet. Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden Huize Terziet. Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden Huize Terziet Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen Artikel 2. Totstandkoming huurovereenkomst Artikel 3. Betalingscondities Artikel 4. Kosten Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kampeerterrein De Lievelinge te Vuren

Algemene voorwaarden Kampeerterrein De Lievelinge te Vuren Algemene voorwaarden Kampeerterrein De Lievelinge te Vuren Artikel 1: Definities De ondernemer: Camping De Lievelinge BV. De recreant: degene die met de ondernemer een overeenkomst is aangegaan inzake

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1.3 Van deze Algemene Voorwaarden afwijkende afspraken zijn slechts geldig indien schriftelijk overeengekomen.

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1.3 Van deze Algemene Voorwaarden afwijkende afspraken zijn slechts geldig indien schriftelijk overeengekomen. ALGEMENE VOORWAARDEN 1. TOEPASSING 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot alle accommodaties die worden verhuurd door

Nadere informatie

QUICK START Inhoudsopgave: Kies het type module van uw accommodatie Blz. 1. Welke accommodaties vallen onder Vakantiehuis / Appartement module Blz.

QUICK START Inhoudsopgave: Kies het type module van uw accommodatie Blz. 1. Welke accommodaties vallen onder Vakantiehuis / Appartement module Blz. Handleiding: Welke Module te gebruiken voor de verschillende accommodaties. QUICK START Inhoudsopgave: Kies het type module van uw accommodatie Blz. 1 Welke accommodaties vallen onder Vakantiehuis / Appartement

Nadere informatie

Welkom op OostRaven hoofdgebouw algemene voorwaarden 2017

Welkom op OostRaven hoofdgebouw algemene voorwaarden 2017 Welkom op OostRaven hoofdgebouw algemene voorwaarden 2017 1 OostRaven stelt de afgesproken accommodatie beschikbaar aan de huurder en draagt zorg voor de van tevoren overeengekomen diensten (bijv. maaltijden).

Nadere informatie

KAMPEERTARIEVEN SEIZOENPLAATS personen, kampeermiddel, auto, milieuheffing, excl. elektra 16 amp. Seizoen 01/04 t/m 31/10

KAMPEERTARIEVEN SEIZOENPLAATS personen, kampeermiddel, auto, milieuheffing, excl. elektra 16 amp. Seizoen 01/04 t/m 31/10 KAMPEERTARIEVEN 2017 Overnachting is: per nacht Aankomst na 14.00 en vertrek voor 11.00 uur. Passant op doortocht (fietsers of wandelaars): een kleine tent en fiets 1 pers. 10,00 2 pers. 13,00 Kampeertarief:

Nadere informatie

SoSoneSoner. Algemene voorwaarden Sonergie Praktijk

SoSoneSoner. Algemene voorwaarden Sonergie Praktijk Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities 1. -, de gebruikers van deze algemene voorwaarden -deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee als docenten of organisatie en overeenkomst voor het geven van een

Nadere informatie

Boekingsvoorwaarden. I Begripsbepalingen

Boekingsvoorwaarden. I Begripsbepalingen Boekingsvoorwaarden Deze algemene voorwaarden - die van tijd tot tijd zullen worden aangepast - zijn van toepassing op alle reserveringen en huurovereenkomsten welke als gevolg van het gebruik van deze

Nadere informatie

- het specifiek gemaakte reserveringsaanbod door de gast is bevestigd door de betaling van de vermelde aanbetaling.

- het specifiek gemaakte reserveringsaanbod door de gast is bevestigd door de betaling van de vermelde aanbetaling. De algemene voorwaarden van camping Vier Jahreszeiten Camping Biggesee van Campinggesellschaft am Entenfangsee mbh, Am Entenfang 7, 45481 Mülheim-Ruhr in Duitsland hierna CGE genoemd. Brochure- en reserveringsaanvragen:

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden 2013-2014

Algemene huurvoorwaarden 2013-2014 Algemene huurvoorwaarden 2013-2014 Deze algemene huurvoorwaarden vormen onderdeel van de huurovereenkomst tussen huurder en verhuurder. Met het ondertekenen van de huurovereenkomst gaat huurder akkoord

Nadere informatie

DOMEINE VAN MASSEMBRE ALGEMENE VOORWAARDEN

DOMEINE VAN MASSEMBRE ALGEMENE VOORWAARDEN DOMEINE VAN MASSEMBRE ALGEMENE VOORWAARDEN Adres: Massembre 84, 5543 Heer Bedrijfsnummer: 0877879593 BTW-nummer: BE 0877879593 Rekeningnummer: BE17 0688 9770 5321 1. Boekingen Massembre neemt alleen boekingen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden huur accommodatie

Algemene Voorwaarden huur accommodatie Algemene Voorwaarden huur accommodatie Algemene voorwaarden Frysian Brands B.V. met handelsonderneming Frysian Vikings. Artikel 1: Definitie In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Groepsaccommodatie:

Nadere informatie

TARIEVEN 2014 Geopend: vrijdag 4 april tot woensdag 24 september 2014

TARIEVEN 2014 Geopend: vrijdag 4 april tot woensdag 24 september 2014 TARIEVEN 2014 Geopend: vrijdag 4 april tot woensdag 24 september 2014 Toeristische kampeertarieven 2014 Tarieven per nacht, incl. 1 of 2 personen, 1 kampeermiddel, voor kinderen één bijzettentje (tot 4

Nadere informatie

CAMPING APARTMENTS WELLNESS RESORT PRIJZEN 2013/14

CAMPING APARTMENTS WELLNESS RESORT PRIJZEN 2013/14 CAMPING APARTMENTS WELLNESS RESORT 2013/14 AANBIEDINGEN CAMPING WINTER 2013/14 CAMPING WINTER 2013/14: DOLOMITISUPERPREMIERE 4=3 Minimaal 4 dagen skiplezier in het Val di Fassa voor de prijs van 3: Skipas

Nadere informatie

3. IN-DE-PLAATSSTELLING

3. IN-DE-PLAATSSTELLING Algemene voorwaarden van Domaine La Vigerie Nuyte Dordogne hieronder ook te verstaan de accommodaties Maison Larnolia, Maison Linchel en/ of bijbehorende faciliteiten en terreinen. TOEPASSING 1.Deze Algemene

Nadere informatie

VNB reis-en boekingsvoorwaarden. Reisorganisator: Stichting VNB, hierna te noemen als Reisorganisator

VNB reis-en boekingsvoorwaarden. Reisorganisator: Stichting VNB, hierna te noemen als Reisorganisator Artikel 1 Inleidende bepalingen 1. In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: Reisorganisator: Stichting VNB, hierna te noemen als Reisorganisator Reiziger: a. de wederpartij van de reisorganisator,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden pagina 1 van 4. Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee.

Algemene voorwaarden pagina 1 van 4. Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee. Algemene voorwaarden pagina 1 van 4 Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee. 1. Toepassing Deze voorwaarden vormen één geheel met de overige informatie op www.zwartenhoeksestee.nl

Nadere informatie

VAKANTIEWONINGEN. 4-pers.of 6-pers. duplex. Week WE/MW Week WE/MW Week WE/MW Maandag - Woensdag 383,00 192,00 518,00 259,00 383,00 192,00

VAKANTIEWONINGEN. 4-pers.of 6-pers. duplex. Week WE/MW Week WE/MW Week WE/MW Maandag - Woensdag 383,00 192,00 518,00 259,00 383,00 192,00 VAKANTIEWONINGEN PERIODE VOORJAAR 08/01 30/03 PAASVAKANTIE 30/03 16/04 VOORJAAR 16/04 07/05 07/05 09/05 HEMELVAARTWEEKEND 09/05 14/05 DUUR Maandag - Woensdag 4-pers.of 6-pers. duplex 518,00 259,00 6-pers

Nadere informatie

1.2 De RECRON voorwaarden maken integraal onderdeel uit van deze Algemene Voorwaarden.

1.2 De RECRON voorwaarden maken integraal onderdeel uit van deze Algemene Voorwaarden. ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Toepassing 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot alle accommodaties en andere faciliteiten,

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST 1. PARTIJEN. A. Verhuurder van tenthuis Zeeleeuw J.F. de Leeuw Adres Prinsesselaan 11 3851 XM Ermelo Telefoonnummer

HUUROVEREENKOMST 1. PARTIJEN. A. Verhuurder van tenthuis Zeeleeuw J.F. de Leeuw Adres Prinsesselaan 11 3851 XM Ermelo Telefoonnummer HUUROVEREENKOMST 1. PARTIJEN A. Verhuurder van tenthuis Zeeleeuw Naam J.F. de Leeuw Adres Prinsesselaan 11 3851 XM Ermelo Telefoonnummer B. Huurder van tenthuis Zeeleeuw Naam ** Adres ** ** Telefoonnummer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DE ROEK VAKANTIEBUNGALOWS

ALGEMENE VOORWAARDEN DE ROEK VAKANTIEBUNGALOWS ALGEMENE VOORWAARDEN DE ROEK VAKANTIEBUNGALOWS De Roek Vakantiebungalows Karweg 2 6731 BX OTTERLO BTW De Roek Vakantiebungalows : NL802366739B01 KvK-inschrijfnummer: 09018489 UITSLUITEN HERROEPINGSRECHT

Nadere informatie

Algemene voorwaarden, huur- en betalingsvoorwaarden van de Protestantse Gemeente Gorssel-Epse.

Algemene voorwaarden, huur- en betalingsvoorwaarden van de Protestantse Gemeente Gorssel-Epse. Algemene voorwaarden, huur- en betalingsvoorwaarden van de Protestantse Gemeente Gorssel-Epse. 1. Definities 1. Met huurder wordt bedoeld: de persoon of de organisatie die de ruimte huurt en de huurovereenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verhuur accommodaties

Algemene voorwaarden verhuur accommodaties Algemene voorwaarden verhuur accommodaties 1. TOEPASSING 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot alle accommodaties en

Nadere informatie

TARIEVEN 2016 DICHTER BIJ DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN JANUARI T/M DECEMBER. GEEN STACARAVANS EN GEEN DOUCHEMUNTEN of SEP-KEYS RESERVEREN AANBEVOLEN

TARIEVEN 2016 DICHTER BIJ DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN JANUARI T/M DECEMBER. GEEN STACARAVANS EN GEEN DOUCHEMUNTEN of SEP-KEYS RESERVEREN AANBEVOLEN Camping de Waps TARIEVEN 2016 DICHTER BIJ DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN JANUARI T/M DECEMBER GEEN STACARAVANS EN GEEN DOUCHEMUNTEN of SEPKEYS RESERVEREN AANBEVOLEN PATRICK JAASMA DAGTARIEVEN Wij maken graag

Nadere informatie

Algemene boekingsvoorwaarden Texelduinen Versie december 2018

Algemene boekingsvoorwaarden Texelduinen Versie december 2018 Algemene boekingsvoorwaarden Texelduinen Versie december 2018 I. Begripsbepalingen 1. Texelduinen: een particulier verhuurbureau dat bemiddelt bij de verhuur van vakantiehuis (-huizen) in opdracht van

Nadere informatie

TARIEVEN201 TARIEVEN2018 TARIEVEN2012 TARIEVEN 2018 RIEVEN2018

TARIEVEN201 TARIEVEN2018 TARIEVEN2012 TARIEVEN 2018 RIEVEN2018 RIEVEN2018 TARIEVEN2018 TARIEVEN2012 TARIEVEN201 TARIEVEN2018 Parcelen «Premium Plus» Parcelen «Premium Deluxe» Parcelen «Premium Classic» 23/03-27/03 02/04-26/04 01/05-22/06 11/09-04/11 27/04-30/04 02/09-10/09

Nadere informatie

Vakantiegids 2016. Samoza VIERHOUTEN. Recreatiepark Samoza is onderdeel van: Vacantievreugd

Vakantiegids 2016. Samoza VIERHOUTEN. Recreatiepark Samoza is onderdeel van: Vacantievreugd Vakantiegids 2016 Samoza VIERHOUTEN gezellige gezinscamping prachtig gelegen op de veluwe Recreatiepark Samoza is onderdeel van: Vacantievreugd Welkom Kampeerplaatsen met 4 en 10 ampère elektra Bungalows

Nadere informatie