Beste Wervikse Zwemclubsympathisanten. Is het niet heerlijk?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste Wervikse Zwemclubsympathisanten. Is het niet heerlijk?"

Transcriptie

1 Lente 2011

2 Beste Wervikse Zwemclubsympathisanten Is het niet heerlijk? Je vraagt je af wat we bedoelen? De aangebroken lente of deze kersverse editie van t plonsbladje? Laat ons de kerk in het midden houden en zeggen dat het allebei zorgt voor het gevoel van vlinders in de buik, van kriebels in de tenen, van spanning om er meteen in te vliegen! De lente zou nooit hetzelfde zijn zonder t Plonsbladje. Wat kan je dit keer verwachten? We nemen een kijkje achter de toog in de cafetaria (nee, niet in de frigo), we stellen je een aantal nieuwe gezichten voor en we duiken het bad in bij de in opleiding zijnde redders. Uiteraard wordt dit verder afgekruid met allerlei weetjes, komende activiteiten, nieuws... We wensen je veel leeskriebels! De redactie V.U.: VZW Wervikse Zwemclub

3 Op zondag 30 januari 2011 waren 18 mensen ietwat nerveus maar razend benieuwd naar wat hun eerste les zou worden in de cursus redder. Onder hen waren er 7 cursisten die we kennen uit de Wervikse zwemclub: Lenny Hoornaert, Gaëlle Halsberghe (oud-lid), Quentin Clement, Cis De jongh, Nele Cael, Celien Leroy, Tom Cael en Sophie Ravaut. In totaal zullen zij 12 weken lang elke zondag paraat geweest zijn om de opleiding tot een goed eind te brengen. In de voormiddag schotelt de lesgever hen een lekkere brok theorie voor. In de namiddag volgt dan het dessert met een praktijkles in het zwembad. Ondertussen zijn zij een hechte en enthousiaste groep geworden die elkaar steunt door dik en dun. De cursus redder is immers niet van de poes. Je wordt namelijk niet zomaar een gediplomeerd redder... Stilaan zullen de cursisten klamme handen krijgen want op 20 april staat het theoretisch examen op het programma. Op 1 mei volgt dan het praktijkexamen. Via deze weg willen we alle deelnemers dan ook een hart onder de riem steken en hen veel succes wensen. Wij zullen alvast duimen!

4 DE BARVROUWEN VAN ZWEMBAD TER LEIE Onze reporter dook achter den toog Onze vliegende reporter keerde net terug van de verslaggeving van de revoluties in Noord-Afrika. Hij schoof zijn barkruk aan de toog van de cafetaria van Zwembad Ter Leie in Wervik. Tot hij ineens een ingeving kreeg. De barvrouwen zij moeten ongetwijfeld een boeiende kijk hebben op het zwemclubgebeuren. Hij nam pen en papier bij de hand en onderwierp hen aan een interview. Plonsbladje: Dames, jullie draaien hier waarschijnlijk al een tijdje mee. Hoe lang werken jullie al in de bar van het zwembad.? Leen: Ik werk hier nu zo n 3 jaar. Chantal: Goh, ik weet het niet precies maar ik werk hier sedert de opening van de cafetaria. Marie-Paule: Ik ben hier begonnen rond de jaren 90, sinds de opening van de cafetaria door het stadsbestuur. Laurette: Ik werk hier al sedert de opening van het zwembad en dat was op 3 oktober Plonsbladje: Hoe ervaren jullie de zaterdagvoormiddag wanneer het zwembad en de bar wordt ingepalmd door de zwemclub? Marie-Paule: Het is heel aangenaam en er komt steeds meer publiek. Leen: Het is leuk op zaterdag. Het is wel drukker maar er heerst een aangename sfeer. Door de gemoedelijke sfeer leer je af en toe nieuwe mensen kennen. Laurette: De sfeer is heel positief. We zijn dan ook met plezier in de weer om de mensen te bedienen. Chantal: De voormiddag vliegt voorbij. Het is drukker maar het is een aangename sfeer. We krijgen ook vriendelijke mensen over de vloer.

5 Plonsbladje: Wat is er verandert in al die jaren? Chantal: Er zijn meer kinderen in de zwemclub. We merken ook dat de lesgevers bekwamer zijn. Het is ook drukker dan vroeger. Vroeger was het zwembad op zaterdagvoormiddag ook niet open behalve in de vakantie. Laurette: Op zaterdagvoormiddag ben ik niet aanwezig in het zwembad of in de bar, maar ik hoor wel van de collega s dat het altijd druk is en een aangename sfeer. Marie-Paule: De samenwerking onder het personeel verloopt in een aangename sfeer. Iedereen is steeds te vinden om in te springen of om een vervanging te doen. Wij zien ook steeds nieuwe mensen in de bar, wat aangeeft dat er leven is in het zwembad. Plonsbladje: Hebben we beleefde kindjes in de zwemclub? Leen: Daarstraks hadden we nog een heel beleefd kindje. Dat is altijd leuk. Chantal: De meeste kinderen zijn zeker beleefd. Er zijn jammer genoeg soms ook andere. Maar we kunnen niet klagen hoor. Het leuke is dat er een echte familiesfeer heerst dankzij de ouders en de kinderen. En ook de grootouders, die mogen we niet vergeten. Marie-Paule: De meeste kleintjes moeten we nog aanleren om eens alstublieft te zeggen maar anders zijn de ouders vriendelijk. Dat komt omdat ze een mooie kijk hebben op het kleine zwembad want de meeste ouders die voor de vensters zitten zijn zij die hun peuter willen zien ploeteren en zien hoe ze evolueren.

6 Plonsbladje: Wat vinden jullie van de zwemclub in het algemeen? Laurette: Het is een leuke en vriendelijke bende. Met de damesclub heb ik iets minder contact. Marie-Paule: De gasten van de zwemclub zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Daardoor is dit ook wederkerig. Als zij eens hulp nodig hebben, springen we graag bij. Leen: Zowel in de week als in het weekend brengen ze leven in de brouwerij. Daarnaast is de zwemclub ook een bron van inkomsten voor de cafetaria. Plonsbladje: Wat zijn jullie ervaringen met de damesclub op dinsdag? Chantal: Ik denk dat de damesclub iets verkalmd is bij vroeger, hoewel er nog steeds ongeveer een 20-tal dames komen zwemmen. Leen: Er is dan ook veel te doen voor dames zoals bv. zumba. Plonsbladje: Dames mag ik jullie hartelijk danken voor dit gesprek. Laurette, Leen, Chantal, Marie-Paule: Graag gedaan.

7 Met enige trots stellen we graag een aantal nieuwe gezichten voor die je wel zal opmerken in het zwembad. Wij heten hen van harte welkom en wensen hen heel veel plezier in de Wervikse Zwemclub! Quentin kreeg het zwemmen met de paplepel mee en is ondertussen al een hele tijd lid van de zwemclub. Zijn moeder, Claudine, is lesgeefster in het klein bad en hij helpt haar met plezier in het lesgeven. Quentin volgt momenteel ook de cursus redder. Blijkbaar houden de lesgevers het graag in de familie. Nancy is de schoonzus van Sandrina en zij geeft sinds kort les in het klein en het groot bad. Zij doet het net iets kalmer aan dan haar schoonzus.

8 We houden het graag eenvoudig in de zwemclub: na lesgeefster Sandrina en Sandrine hebben we nu: Sandrina. Zij geeft les in het groot en het klein bad. Je kunt haar meestal heel gemakkelijk herkennen aan het Madonna-t-shirt. Els is ook geen volslagen onbekende in de zwemclub. Ze leerde de knepen, of beter de slagen van het zwemmen als lid van de club. Nu keert zij terug als lesgeefster in het groot bad en dit in de groep van Katy en Nancy

9 April 2011 Dinsdag 5 april: Zondag 10 april: Zondag 17 april: Aquagym (dames) Lentecriterium Smultocht Zaterdag 23 april: Paashaas Mei 2011 Dinsdag 3 mei: Zaterdag 28 mei: Aquagym (dames) Interclubwedstrijd & Kaas -en wijnavond Juni 2011 Dinsdag 7 juni: Aquagym (dames) Juli 2011 Zomervakantie Augustus 2011 Zomervakantie

10 September 2011 Dinsdag 6 september: Aquagym (dames) Zondag 17 september: Plantjesverkoop Kom op tegen Kanker Oktober 2011 Dinsdag 4 oktober: Zondag 9 oktober: Zondag 23 oktober: Zaterdag 29 oktober: Zondag 30 oktober: Aquagym (dames) Wedstrijd Wevelgem (competitiezwemmen) Wedstrijd Kuurne (competitiezwemmen) Haloween (in en rond het zwembad) Wedstrijd Poperinge (competitiezwemmen) November 2011 Dinsdag 8 november: Aquagym (dames) Zondag 27 november: Bijscholing redder Provinciaal kampioenschap Brugge (competitiezwemmen) December 2011 Zaterdag 4 december: Sinterklaas Dinsdag 6 december: Aquagym (dames) Zaterdag 17 december: Eindejaarsfeest

11 Huppelende hazen, bengelende klokken, Hoera het is Pasen, en niet op de balokken. ZATERDAG 23 APRIL De paashaas & de klokken komen ook langs bij de Wervikse zwemclub. Liefste schat: boodschappenlijstje: 3 courgetten 4 potjes magere youghurt nieuwe tandenborstels + tanpasta 2 blonde Leffe s Wil je ook nog de afwas doen en stofzuigen? Tot vanavond xxx Betrapt op het smullen van chocolade!

12 AANDACHT! AANDACHT! Ben je het ook beu om tijdens de week baantjes te trekken en te moeten uitkijken dat je elkaar niet uit de baan zwemt? Wil je met gerust gemoed en op eigen tempo baantjes zwemmen??? Elke zaterdagvoormiddag van 11u tot 11u45 is het groot bad vrij voor jong of oud, man of vrouw die wil BAANTJESZWEMMEN Je betaalt 10 inschrijving voor het ganse jaar. Tijdens het baantjeszwemmen ben je dan verzekerd. Daarnaast koop je een 10-beurtenkaart van 10. Je leest het goed, er zijn geen andere groepen of zwemmers die in het groot bad aanwezig zijn dan diegene die willen baantjes trekken.

13 ...het eindejaarsfeest opnieuw een groot succes was? We mochten maar liefst 160 eters voorzien van stoofvlees en frieten. We zijn echter op zoek naar een nieuwe locatie voor de volgende editie want het was de allerlaatste keer in de zaal Onder den toren. het tijdenbord boven de uitgang van de cafetaria van het zwembad opnieuw aangepast is? Ga dus zeker een kijkje nemen! Wij dagen onze zwemmers uit om de tijden te verbeteren. Dit geldt zowel voor de jeugd als voor de dames en de heren. je ongestoord en ongehinderd baantjes kunt zwemmen op zaterdagvoormiddag? Het groot bad is dan volledig ter beschikking van de mensen die baantjes willen trekken. Meer info vind je op het Prikbord van dit blad. de zwemclub ook in dit digitale tijdperk zijn weg vindt naar de digitale media? Kwestie van op de juiste digitale golflengte te zitten. Ons digitaal nog niet zien passeren? Probeer het dan eens op ons digitaal adres: in november alweer een nieuw Plonsbladje verschijnt? Kan het nog spannender?

14 als je een ingeving krijgt dat interessant kan zijn voor de club je altijd welkom bent? Alle ideeën, groot en klein, kunnen voor onze club een verbetering zijn. iemand die zich geroepen voelt om te helpen bij het lesgeven altijd welkom is? Je voelt je ongetwijfeld thuis in onze enthousiaste ploeg. we nog steeds geen regering hebben? er elke dinsdag van 19u45 tot 20u45 dameszwemmen doorgaat? Momenteel zijn een 18-tal dames present op dinsdag. er iedere 1ste dinsdag van de maand aquagym wordt gegeven door een gediplomeerde lesgeefster? Ook dames die niet naar het dameszwemmen komen zijn zeker welkom. De dames die wel naar het dameszwemmen komen zijn uiteraard niet verplicht om aquagym mee te volgen....er verfraaiingswerken gestart zijn in het zwembad (inkom, kleedkamers )? Je zult het ongetwijfeld nog merken....fedor Hes in maart werd voorgesteld als de nieuwe hoofdcoach van de Vlaamse Zwemfederatie? Hij volgt daarmee Stefaan Obreno op. Hij zal onze talenten coachen in alle belangrijke wedstrijden zoals o.a. het Wereldkampioenschap en de Olympische Spelen.

15 Bijscholing officials Tijdens competitiewedstrijden zijn er per deelnemende club steeds 3 officials die de wedstrijd in goede banen leiden. Elke official krijgt een specifieke taak tijdens de wedstrijd. Dit kan zijn: kamprechter, starter, tijdopnemer, keerpuntrechter of aankomstrechter. Voor de lesgevers van onze club organiseerden we in het Wervikse zwembad een bijscholing zodat zij in staat zijn om als official op te treden bij een wedstrijd. Tijdens de bijscholing werd er stil gestaan bij de reglementen, werden de verschillende technische aspecten van de zwemstijlen overlopen,... Provinciaal kampioenschap Op zondag 28 november 2010 vond het provinciaal kampioenschap plaats in Brugge. We wensen alle zwemmers te feliciteren voor hun uitstekende prestaties. Hiernaast kun je de uitslagen nog eens nakijken. Cijfers: afstanden (bv. 50 SS = 50 meter schoolslag) W = Wisselslag R = Rugslag VS = Vrije Slag (Crawl) SS = Schoolslag

16 Leroy Celien : 100 W Goud : 50 R Goud : 100 VS Goud : 50 VS Goud Hoornaert Lenny : 100 SS Goud : 100 W Zilver : 100 VS e plaats : 50 SS Goud : 50 VS Brons De jongh Cis : 100 W Brons : 50 SS e plaats : 50 VS e plaats Charbonnier Joshua : 100 W e plaats : 50 R Brons : 50 SS e plaats : 100 R Zilver Strijbol Niko : 50 R Brons : 50 SS Zilver : 50 VS e plaats Huyghe Florine : 100 VS e plaats : 50 SS Zilver : 50 VS e plaats : 100 SS Brons Verdonck Ward : 50 SS Zilver Mollen Mégane : 50 SS Brons : 50 VS Brons : 100 SS Brons Derudder Silke : 50 SS e plaats : 100 SS e plaats Verdonck Elke : 50 SS Goud Claeys Bas : 50 SS e plaats Verschuere Jelle : 50 SS e plaats : 100 SS uitgesloten 3e plaats Cael Tom : 50 SS e plaats : 50 VS e plaats Leroy Tuur : 50 VS e plaats

17 ZONDAG 17 APRIL 2011 Een tocht met 7 stopplaatsen en verschillende doe en (w)eetopdrachten Start en aankomst: zwembad Deelname: volwassene 3 - kind 2 De afwezigen hebben altijd ongelijk!

18

19

Sneeuw en ijs zijn gesmolten door de eerste voorjaarszonnestralen en ook de redactie van t Plonsbladje raakte ontdooid.

Sneeuw en ijs zijn gesmolten door de eerste voorjaarszonnestralen en ook de redactie van t Plonsbladje raakte ontdooid. Lente 2010 Beste Wervikse Zwemclubsympathisanten Sneeuw en ijs zijn gesmolten door de eerste voorjaarszonnestralen en ook de redactie van t Plonsbladje raakte ontdooid. Als een bloeiende bloem ontvouwt

Nadere informatie

Beste sympathisanten van de Wervikse zwemclub

Beste sympathisanten van de Wervikse zwemclub Lente 2012 Beste sympathisanten van de Wervikse zwemclub Hier zijn we terug met een vers van de pers -editie van t Plonsbladje. Het is onze lente-uitgave met fantastische foto s en reportages van de verschillende

Nadere informatie

Beste leden, ouders, lesgevers

Beste leden, ouders, lesgevers Herfst 2012 Beste leden, ouders, lesgevers De weken komen en gaan, de zomer is nog slechts een herinnering van het voorbije jaar en het vallen van het blad is, naar jaarlijkse gewoonte, opnieuw ingezet.

Nadere informatie

Beste leden, ouders, lesgevers

Beste leden, ouders, lesgevers Herfst 2010 Beste leden, ouders, lesgevers Na een deugddoende, grote vakantie schoten leden, lesgevers en het bestuur van de Wervikse Zwemclub weer vol goede moed uit de startblokken. Wekelijks kruipen

Nadere informatie

Swimming Club Zaventem vzw!

Swimming Club Zaventem vzw! Welkom in de zwemschool van Swimming Club Zaventem vzw! INFORMATIEBROCHURE 03/12/2015 www.scz.be 0 Inhoud 1. Welkom! 2 2. Hoe inschrijven? 2 3. De zwemuren 3 4. Hoe verloopt de eerste les? 3 5. Het zwemseizoen

Nadere informatie

WANNEER GAAN WE ZWEMMEN?

WANNEER GAAN WE ZWEMMEN? Je wil met je collega gaan zwemmen in het zwembad van de universiteit. Je neemt je agenda en spreekt een dag af. Wat moet je doen? 1. Lees de vragen op blad 2. Zoek de antwoorden in de teksten op blad

Nadere informatie

VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 6/2/2018

VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 6/2/2018 VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 6/2/2018 voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Antw O / Vl.Bra O / Limb O / O-Vl O / W-Vl X Goedgekeurd voor het VSB op 8/2/2018 Voorzitter : Naam

Nadere informatie

In deze editie. Welkomswoordje. Indeling en overgangen zwemschool. Open water kampioenen. Uitslagen jeugdwedstrijden. Uitslagen masterwedstrijden

In deze editie. Welkomswoordje. Indeling en overgangen zwemschool. Open water kampioenen. Uitslagen jeugdwedstrijden. Uitslagen masterwedstrijden In deze editie Welkomswoordje Indeling en overgangen zwemschool Open water kampioenen Uitslagen jeugdwedstrijden Uitslagen masterwedstrijden Mededelingen Kalender 2016 Clubblad van de Lokerse zwemvereniging

Nadere informatie

Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen

Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen vzw 15/08/09 Betreft: Internationale Driekamp Zeeland - W. Vlaanderen - O-Vlaanderen. Beste bestuursleden, Hierbij bezorgen we u alle nodige gegevens voor de internationale driekamp. We hopen jullie massaal

Nadere informatie

Digitale jaargang 2. April Kalender

Digitale jaargang 2. April Kalender Digitale jaargang 2 Welkom Het grauwe weer van de winter maakt stilaan plaats voor een vrolijk lentezonnetje. Ook het tweede deel van ons zwemseizoen is gestart. Nu de paasklokken stilaan richting België

Nadere informatie

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl)

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl) ZV de Bron Nieuws Nieuw seizoen Een nieuw seizoen is aangebroken, en het was tijd voor een nieuw logo. De tand des tijds had er aardig aan zitten knagen. Na verschillende creatieve concepten is het gelukt

Nadere informatie

Kalender 2012 VOORJAAR 2012

Kalender 2012 VOORJAAR 2012 Kalender 2012 Contactgegevens Gsm: 0477/18 59 25 Mail: gilbert.neyens@telenet.be Website: www.zwemclublichtervelde.be VOORJAAR 2012 22/01/2012 Nationaal kampioenschap Lange afstand Doornik 9u00 04/02/2012

Nadere informatie

Inschrijvingsmodaliteiten voor niet-leden van de Vlaamse Zwemfederatie

Inschrijvingsmodaliteiten voor niet-leden van de Vlaamse Zwemfederatie Inschrijvingsmodaliteiten voor niet-leden van de Vlaamse Zwemfederatie FLANDERS SWIMMING CUP ANTWERP Zaterdag 15 januari - zondag 16 januari 2011 www.zwemfed.be Organisator: Vlaamse Zwemfederatie i.s.m.

Nadere informatie

Q1 Hoe beoordeelt u de informatieverstrekking voorafgaand aan uw event?

Q1 Hoe beoordeelt u de informatieverstrekking voorafgaand aan uw event? Q1 Hoe beoordeelt u de informatieverstrekking voorafgaand aan uw event? Beantw oord: 53 Ov ergeslagen: 1 Duidelijk en v olledig Duidelijk maar onv olledig Onduidelijk en onv olledig Duidelijk en volledig

Nadere informatie

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken.

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Nieuwsbrief Avéna Zomer 2015 Beste leden, Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Ruggeveldje december 2015

Ruggeveldje december 2015 Ruggeveldje december 2015 Beste schaatsleden en vrienden, Een witte kerst, met deze temperaturen lijkt die nog ver weg! En toch, dé feestmaand van het jaar staat weer voor de deur. Dit wil ook zeggen dat

Nadere informatie

Provinciale Kampioenschappen 2016

Provinciale Kampioenschappen 2016 20 augustus 2016 Bijlagen : 4 VP Provinciale Kampioenschappen 2016 Geachte mevrouw, Geachte heer, Onderwerp : Uitnodiging tot de Provinciale Kampioenschappen 2016 Wij hebben het genoegen u uit te nodigen

Nadere informatie

UITSLAG NJJK, 29, 30, 31 JANUARI EN 1 FEBRUARI 2015 IN AMSTERDAM

UITSLAG NJJK, 29, 30, 31 JANUARI EN 1 FEBRUARI 2015 IN AMSTERDAM UITSLAG NJJK, 29, 30, 31 JANUARI EN 1 FEBRUARI 2015 IN AMSTERDAM Melissa Baars 100 vrije slag 1:02.26 200 vrije slag 2:14.42 200 vlinderslag 2:33.91 200 wisselslag 2:35.90 200 vrije slag 2:18.35 400 vrije

Nadere informatie

Provinciale Kampioenschappen 2013

Provinciale Kampioenschappen 2013 20 juni 2013 Bijlagen : 4 VP Provinciale Kampioenschappen 2013 Geachte mevrouw, Geachte heer, Onderwerp : Uitnodiging tot de Provinciale Kampioenschappen 2013 Wij hebben het genoegen u uit te nodigen tot

Nadere informatie

PIETER VAN DEN HOOGEN- BAND!!! Uitslag Pieter Cup, minioren 3 & 4, 4 april 2015 in Eindhoven

PIETER VAN DEN HOOGEN- BAND!!! Uitslag Pieter Cup, minioren 3 & 4, 4 april 2015 in Eindhoven Uitslag Pieter Cup, minioren 3 & 4, 4 april 2015 in Eindhoven Marin Wieling: 50 vlinderslag 48.30 Grootste verbetering: Marin Wieling, 50 vlinderslag 48.30 Uitslag Pieter Cup, minioren 5 & 6, 4 april 2015

Nadere informatie

Provinciale Kampioenschappen 2015

Provinciale Kampioenschappen 2015 7 juli 2015 Bijlagen : 4 VP Provinciale Kampioenschappen 2015 Geachte mevrouw, Geachte heer, Onderwerp : Uitnodiging tot de Provinciale Kampioenschappen 2015 Wij hebben het genoegen u uit te nodigen tot

Nadere informatie

LIVE results op Swimrankings/SplashMe : Ja X Neen O. voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Datum aanvraag: 17/2/2019

LIVE results op Swimrankings/SplashMe : Ja X Neen O. voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Datum aanvraag: 17/2/2019 VOORPROGRAMMA LIVE results op Swimrankings/SplashMe : Ja X Neen O voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Datum aanvraag: 17/2/2019 Antw O / Vl.Bra O / Limb O / O-Vl O / W-Vl X

Nadere informatie

Provinciale Kampioenschappen 2018

Provinciale Kampioenschappen 2018 24 augustus 2018 Bijlagen : 4 VP Provinciale Kampioenschappen 2018 Geachte mevrouw, Geachte heer, Onderwerp : Uitnodiging tot de Provinciale Kampioenschappen 2018 Wij hebben het genoegen u uit te nodigen

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

7 DE EDITIE WAREGEMSE ZWEMMEETING ZONDAG 12 JUNI 2016 ZWEMBAD DE TREFFER MEERSSTRAAT WAREGEM

7 DE EDITIE WAREGEMSE ZWEMMEETING ZONDAG 12 JUNI 2016 ZWEMBAD DE TREFFER MEERSSTRAAT WAREGEM SOMIVAL vzw p/a Katrien Thys, Hazelaarslaan 28 8790 WAREGEM Correspondentieadres Nicolas Lauwers, Ijzerland, 39 8792 DESSELGEM GSM 0498/363261 E-mail : nicolaslauwers@gmail.com web: www.somival.be AANGESLOTEN

Nadere informatie

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Deze wedstrijd is niet door zwemmers van Aquarijn gezwommen.. dus geen uitslag Het Merwestein Gala Van allerlei over het Merwestein Zwemgala (door Janien Kamperman en

Nadere informatie

Toelichting bij het Criterium Vlaams-Brabant (CVB)

Toelichting bij het Criterium Vlaams-Brabant (CVB) Toelichting bij het Criterium Vlaams-Brabant (CVB) Uitgangspunten Het Criterium Vlaams-Brabant (CVB)is de opvolger van het B-Circuit. De hoofdredenen voor deze wijziging zijn: Het Provinciaal Bestuur stelt

Nadere informatie

RSW MASTERS NIEUWSBRIEF

RSW MASTERS NIEUWSBRIEF RSW MASTERS NIEUWSBRIEF Aan alle 20 plussers va ZPC en Z&PC Rotterdam Regio West Open Masterwedstrijden deel 2 De RWOM in Vlaardingen was in twee opzichten een succes. Nog nooit zijn we met zo n grote

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 13/1/2018 voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF

VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 13/1/2018 voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 13/1/2018 voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Antw O / Vl.Bra O / Limb O / O-Vl O / W-Vl X Goedgekeurd voor het VSB op 15/1/2018 Voorzitter :

Nadere informatie

VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 18/01/2015

VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 18/01/2015 VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 18/01/2015 voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Antw O Vl.Bra X Limb O O-Vl O W-Vl O Goedgekeurd voor het VSB op 23/01/2015 Kamprechter : Naam

Nadere informatie

Deelname van de categorie 9- en 10-jarigen (geboren in 2005 & 2004): beperkt tot 1 individuele wedstrijd + 1 aflossingswedstrijd

Deelname van de categorie 9- en 10-jarigen (geboren in 2005 & 2004): beperkt tot 1 individuele wedstrijd + 1 aflossingswedstrijd 19 september 2014 Bijlagen : 1 VP INTERNATIONALE DRIEKAMP 2014 WEST-VLAANDEREN - OOST-VLAANDEREN ZEELAND WEDSTRIJDREGLEMENT De Internationale Driekamp West-Vlaanderen / Oost-Vlaanderen / Zeeland, georganiseerd

Nadere informatie

Provinciale Kampioenschappen 2017

Provinciale Kampioenschappen 2017 20 augustus 2017 Bijlagen : 4 VP Provinciale Kampioenschappen 2017 Geachte mevrouw, Geachte heer, Onderwerp : Uitnodiging tot de Provinciale Kampioenschappen 2017 Wij hebben het genoegen u uit te nodigen

Nadere informatie

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal Zondag 27 september K3 zoekt K3 Karen, Kristel en Josje zijn op zoek naar hun opvolgers. Vandaag komen we te weten wie van jullie geschikt is om in de voetsporen van deze dames te treden. Warm je stembanden

Nadere informatie

aangesloten bij de Koninklijke Belgische Zwembond / Vlaamse Zwemfederatie

aangesloten bij de Koninklijke Belgische Zwembond / Vlaamse Zwemfederatie SWIMMING CLUB ZAVENTEM vzw aangesloten bij de Koninklijke Belgische Zwembond / Vlaamse Zwemfederatie Secretariaat : Liesbeth Kieken, Leuvensesteenweg 129 1932 Sint-Stevens-Woluwe e-mail : Secretariaat@scz.be

Nadere informatie

VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 19/01/2015

VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 19/01/2015 VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 19/01/2015 voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Antw O Vl.Bra X Limb O O-Vl O W-Vl O Goedgekeurd voor het VSB op 27/01/2015 Kamprechter: Naam:

Nadere informatie

FIRST SWIMMEETING 2018

FIRST SWIMMEETING 2018 [Geef tekst op] Flanders Inter Regio Swim Team v.z.w. Smalleheerweg 5 9041 Oostakker rekeningnummer : IBAN BE76 8905 3407 8795 BIC Code VDSPBE91 Beste voorzitters, managers, secretarissen en trainers,

Nadere informatie

1 400m vrije slag dames m vrije slag heren m wisselslag dames OPEN

1 400m vrije slag dames m vrije slag heren m wisselslag dames OPEN Vrijdag 17 april 2015 INZWEMMEN 17u30/ STARTEN 18u30 Zaterdag 18 april 2015 INZWEMMEN 7u30/ STARTEN 8u30 MIDDAGPAUZE - INZWEMMEN 13:00 / STARTEN: 14u00 FINALES - INZWEMMEN 17:45 / STARTEN: 18:00 finale

Nadere informatie

14/03/2010--SPOR Pagina 1 van 9

14/03/2010--SPOR Pagina 1 van 9 14/03/2010--SPOR Pagina 1 van 9 WEDSTRIJD 01 :100m wisselslag meisjes 1.BOSTOEN AÏCHA LZK /009/98 ( 1.32.29) 1.33.56* 1.DECALUWE LITSE LZK /045/96 ( 1.36.80) 1.39.20* 2.VAN KERCKHOVE MARGAU PZC /180/96

Nadere informatie

FIRST SWIMMEETING 2016

FIRST SWIMMEETING 2016 [Geef tekst op] Flanders Inter Regio Swim Team v.z.w. Smalleheerweg 5 9041 Oostakker rekeningnummer : IBAN BE76 8905 3407 8795 BIC Code VDSPBE91 Beste voorzitters, managers, secretarissen en trainers,

Nadere informatie

Net als mensenkindjes sluit je visjes niet op Laat ze goed bewegen En zwemmen Hop hop hop hop hop hop hop (x2)

Net als mensenkindjes sluit je visjes niet op Laat ze goed bewegen En zwemmen Hop hop hop hop hop hop hop (x2) Hoera, Kortjakje is niet meer ziek! We maakten 5 kinderliedjes actiever, gezonder en positiever door ze in een nieuw jasje te steken. Want niets beter voor je kind dan samen bewegen op leuke muziek. Eén

Nadere informatie

EEN FEESTJE ORGANISEREN

EEN FEESTJE ORGANISEREN EEN FEESTJE ORGANISEREN De cursus is bijna afgelopen. Je wil met de hele klas een feestje organiseren. Jullie bereiden in groep het feestje voor en schrijven een uitnodiging. Wat moet je doen? Dit is groepswerk.

Nadere informatie

Wat na de zwemschool?

Wat na de zwemschool? Wat na de zwemschool? Mei 2015 Swimming Club Zaventem Agenda De zwemschool Sportief zwemmen Competitie zwemmen Een competitiezwemmer Een ouder 16 Mei 2015 2 De zwemschool Einde van de zwemschool: Degelijke

Nadere informatie

REGLEMENT WISSELCRITERIUM FRANK PEPERMANS

REGLEMENT WISSELCRITERIUM FRANK PEPERMANS Maatschappelijke zetel: Amandus Geenenlaan 36,2100 Deurne Amandus Geenenlaan 36,2100 Deurne Aangesloten bij de Vlaamse Zwemfederatie Stamnummer 002 Opgericht in 1895 www.kazsc.be Bankrekening: BE61 7380

Nadere informatie

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Clubblad Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Voorwoord Beste tennisvrienden, Het tweede clubblad 2013 is er. Nu voor de meeste onder ons de zomervakantie

Nadere informatie

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Hallo beste KLJ ers, Het tweede deel van ons KLJ-jaar is al een tijdje van start gegaan, de koudste periode van de winter is voorbij en de

Nadere informatie

VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 15/1/2016

VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 15/1/2016 VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 15/1/2016 voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Antw O / Vl.Bra O / Limb O / O-Vl O / W-Vl X Goedgekeurd voor het VSB op 16/1/2016 Voorzitter :

Nadere informatie

Deelneming van de categorie 9- en 10-jarigen (geboren in 2007 & 2006): beperkt tot 1 individuele wedstrijd + 1 aflossingswedstrijd

Deelneming van de categorie 9- en 10-jarigen (geboren in 2007 & 2006): beperkt tot 1 individuele wedstrijd + 1 aflossingswedstrijd 25 februari 2016 Bijlagen : 1 VP DRIEKAMP 2016 WEST-VLAANDEREN - OOST-VLAANDEREN ZEELAND WEDSTRIJDREGLEMENT De Driekamp West-Vlaanderen / Oost-Vlaanderen / Zeeland, georganiseerd door het Bestuur van de

Nadere informatie

Het Zwemfeest vindt plaats op zondag 10 maart 2013 in het Sportfondsenbad in Amersfoort.

Het Zwemfeest vindt plaats op zondag 10 maart 2013 in het Sportfondsenbad in Amersfoort. Vlasakkerweg 48-3811 MT - Amersfoort Postbus 1767-3800 BT Amersfoort The Netherlands T +31 (0)33 253 30 50 F +31 (0)33 253 30 60 info@nfn.nl - www.nfn.nl Aan de NFN-organisaties Datum: 8 januari 2013 Betreft:

Nadere informatie

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout www.columbiaan.nl A-, B- en C- diploma s Zwemvaardigheidsdiploma s Wedstrijdzwemmen Volwassenenzwemmen INFORMATIEBOEKJE Geachte lezer, Van harte welkom bij de Zwemvereniging

Nadere informatie

voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Datum aanvraag: 09/09/2018 door

voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Datum aanvraag: 09/09/2018 door VOORPROGRAMMA Live results op Swimrankings/Splash Me: Ja X Neen O voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Datum aanvraag: 09/09/2018 Antw O Vl.Bra X Limb O O-Vl O W-Vl O Goedgekeurd

Nadere informatie

V.U.: Chiro St-Anneke, Vrijheidslaan 31, 1081 Koekelberg.

V.U.: Chiro St-Anneke, Vrijheidslaan 31, 1081 Koekelberg. V.U.: Chiro St-Anneke, Vrijheidslaan 31, 1081 Koekelberg. Mei en Juni Hoipiepeloi! De zomer komt eraan en dat zien we in onze chiro! Examens komen eraan, met de nodige stress-leiding tot gevolg ;). Daarom

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!!! Op de peuteropvang is de lente 1 van de favoriete thema s van de peuters en pedagogisch medewerkers.

Nadere informatie

VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 03/02/2018

VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 03/02/2018 VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 03/02/2018 voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF AntwOVl.BraOLimbOO-VlxW-VlO Goedgekeurd voor het VSB op 05/02/2018 Voorzitter: Naam: Herman Jasper

Nadere informatie

LZK vzw Januari 2013

LZK vzw Januari 2013 LZK vzw Januari 2013 Bestuur LZK Christa Vens Dorine Deceuninck Gilbert Neyens Tom Deblaere Nathalie De Muynck Voorzitster Ondervoorzitster Secretaris Penningmeester PR manager & Sporta-verantwoordelijke

Nadere informatie

VOORPROGRAMMA voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF

VOORPROGRAMMA voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF VOORPROGRAMMA voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Datum aanvraag:25/09/2014 Antw O Vl.Bra O Limb O O-Vl X W-Vl O Goedgekeurd voor het VSB op 25-09-2014 Voorzitter: Naam: door

Nadere informatie

++++Hoofdprogramma (50 m) : ELEKTRONISCHE TIJDOPNAME Andere wedstrijden : semi elektronisch ++++

++++Hoofdprogramma (50 m) : ELEKTRONISCHE TIJDOPNAME Andere wedstrijden : semi elektronisch ++++ REGLEMENT WEDSTRIJD DENDEREND AALST ++++Hoofdprogramma (50 m) : ELEKTRONISCHE TIJDOPNAME ++++ ++++ Andere wedstrijden : semi elektronisch ++++ - Dit is een zwemwedstrijd op uitnodiging van de wedstrijdorganisatie.

Nadere informatie

Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie

Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie Nieuwsbrief 2 April 2018 Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie Zoals je gewend bent, zal er in de meivakantie gedraaid worden volgens een vakantierooster voor de jeugdleden. Omdat de meivakantie

Nadere informatie

VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 15/12/2015 voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF

VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 15/12/2015 voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 15/12/2015 voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Antw O Vl.Bra O Limb O O-Vl X W-Vl O Goedgekeurd voor het VSB op 16/12/2015 Voorzitter: Naam: door

Nadere informatie

VOORPROGRAMMA voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF

VOORPROGRAMMA voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF VOORPROGRAMMA voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF LIVE results op Swimrankings/Splash Me: JA O NEEN O Datum aanvraag: Antw O Vl.Bra/Bru O Limb O O-Vl O W-Vl O Goedgekeurd voor

Nadere informatie

LIVE results op Swimrankings/Splash Me: JA O NEEN X voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Datum aanvraag: 08/02/2019

LIVE results op Swimrankings/Splash Me: JA O NEEN X voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Datum aanvraag: 08/02/2019 VOORPROGRAMMA LIVE results op Swimrankings/Splash Me: JA O NEEN X voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Datum aanvraag: 08/02/2019 AntwOVl.Bra/BruOLimbOO-Vl X W-VlO Goedgekeurd

Nadere informatie

Evenementenblaadje. Voor onze brave tito s, keti s en aspi s staan de zwarte pieten klaar van 6 tot 8 uur.

Evenementenblaadje. Voor onze brave tito s, keti s en aspi s staan de zwarte pieten klaar van 6 tot 8 uur. Evenementenblaadje December, het vriest zo hard dat uw oren erbij van zouden afvallen en u billen zien blauw van het vallen op de gladde stoep. Maar geen nood, de Chiro is daar om u van binnenuit te verwarmen

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

Infovergadering Sint-Truidense Zwemclub STZC

Infovergadering Sint-Truidense Zwemclub STZC Infovergadering Sint-Truidense Zwemclub STZC Inhoud Missie Algemene informatie Aanspreekpunten Doelstellingen Groepsindeling PACO Wedstrijden Competitie Missie De Sint-Truidense Zwemclub draagt bij aan

Nadere informatie

LIVE results op Swimrankings/SplashMe : Ja O Neen O. voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Datum aanvraag: 22/2/2019

LIVE results op Swimrankings/SplashMe : Ja O Neen O. voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Datum aanvraag: 22/2/2019 VOORPROGRAMMA LIVE results op Swimrankings/SplashMe : Ja O Neen O voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Datum aanvraag: 22/2/2019 Antw O / Vl.Bra O / Limb O / O-Vl O / W-Vl X

Nadere informatie

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018.

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018. - December 2017 - Beste lezers, Van harte welkom bij de nieuwe editie van de Flegapost. Het nieuwe werkjaar is weer van start gegaan en wij hebben er ongelofelijk veel zin in om er met de redactie een

Nadere informatie

9. Vragenlijst tevredenheid gebruikers zwembad

9. Vragenlijst tevredenheid gebruikers zwembad 9. Vragenlijst tevredenheid gebruikers zwembad I. Identificatiegegevens Zwembad: Leeftijd: jaar Beroep: O Arbeider O Bediende O Zelfstandige O Werkloos O Gepensioneerde O Student O Anders, nl.: Geslacht:

Nadere informatie

ADVENT Hoe maken wij tijd vrij om te dromen van vrede en hoe hebben we

ADVENT Hoe maken wij tijd vrij om te dromen van vrede en hoe hebben we Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF DECEMBER 2015 Workshops 2de leerjaar rond thema De Sint! ADVENT Hoe maken wij tijd vrij om te

Nadere informatie

NAMENS HET ZTZ-BESTUUR : ONZE BESTE WENSEN VOOR EEN GEZOND, GELUKKIG EN SPORTIEF

NAMENS HET ZTZ-BESTUUR : ONZE BESTE WENSEN VOOR EEN GEZOND, GELUKKIG EN SPORTIEF NAMENS HET ZTZ-BESTUUR : ONZE BESTE WENSEN VOOR EEN GEZOND, GELUKKIG EN SPORTIEF ZIJ DIE WILLEN MOGEN VOOR 1X IN HET ZWEMBAD BINNEN OM EEN KIJKJE VAN DICHTBIJ TE NEMEN & OM EEN WOORDJE EXTRA UITLEG TE

Nadere informatie

Public WELKOM BIJ MERCURIUS

Public WELKOM BIJ MERCURIUS WELKOM BIJ MERCURIUS Lid worden bij Mercurius : administratie en lidgeld Lid zijn bij Mercurius : Wat mag je van Mercurius verwachten? Wat verwacht Mercurius van jou? Sponsoring Vragen? Informatie nodig?

Nadere informatie

NAMENS HET ZTZ-BESTUUR : ONZE BESTE WENSEN VOOR EEN GEZOND, GELUKKIG EN SPORTIEF

NAMENS HET ZTZ-BESTUUR : ONZE BESTE WENSEN VOOR EEN GEZOND, GELUKKIG EN SPORTIEF NAMENS HET ZTZ-BESTUUR : ONZE BESTE WENSEN VOOR EEN GEZOND, GELUKKIG EN SPORTIEF Vandaag = opendeurdag! Zij die willen mogen voor 1x in het zwembad binnen om een kijkje van dichtbij te nemen en om een

Nadere informatie

AANTAL BANEN: 4 O 5 O 6 X 8 O C.V. nr. : AANVRAAG DUBBELZWEMMEN (1) : JA X NEEN O. BAANBREEDTE (optioneel) : : 2,33 m

AANTAL BANEN: 4 O 5 O 6 X 8 O C.V. nr. : AANVRAAG DUBBELZWEMMEN (1) : JA X NEEN O. BAANBREEDTE (optioneel) : : 2,33 m VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 21.08.2012 voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de KBZB/VZF ANTW O VL.BRA O LIMB X OVL O WVL O Datum Goedkeuring: 15/9/2012 KAMPRECHTER: Daniël Van Rumst Goedkeuring

Nadere informatie

DE KASTANJEKRANT. De allereerste Kastanjekrant! INHOUD NOVEMBER 2012. Activiteitenkalender 2-3. Achter de schermen 4. Welkom nieuwe Elise & Agnes!

DE KASTANJEKRANT. De allereerste Kastanjekrant! INHOUD NOVEMBER 2012. Activiteitenkalender 2-3. Achter de schermen 4. Welkom nieuwe Elise & Agnes! DE KASTANJEKRANT NOVEMBER 2012 De allereerste Kastanjekrant! Er is lang over nagedacht en hard aan gewerkt maar met veel trots stellen we u de allereerste editie van onze Kastanjekrant voor! Bij het begin

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Joshua Verkuil 50 rugslag 39.53 100 rugslag 1:23.56 50 vlinderslag 33.61 200 wisselslag 2:50.94 PR

Joshua Verkuil 50 rugslag 39.53 100 rugslag 1:23.56 50 vlinderslag 33.61 200 wisselslag 2:50.94 PR Limietwedstrijd Dordrecht 50 vrije slag 33.17 50 vlinderslag 38.77. 200 wisselslag 2:49.57 50 vrije slag 32.19 100 vrije slag 1:07.99 PR 50 rugslag 41.77 PR 100 rugslag 1:27.93 PR 200 rugslag 2:55.53 PR

Nadere informatie

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER Iedereen die volgende week niet terug komt een hele fijne vakantie toegewenst! VAKANTIE Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND Vandaag extra veel tekeningen van de

Nadere informatie

Uitnodiging voor wedstrijden

Uitnodiging voor wedstrijden BOETEREGLEMENT KONINKLIJKE AMSTERDAMSCHE ZWEMCLUB 1870 Versie 2014.1 Uitnodiging voor wedstrijden In het algemeen ontvang je ruim voor een wedstrijd de uitnodiging met alle gegevens. Deze uitnodiging wordt

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Opleidingen VTS. Worden trainers/lesgevers gemotiveerd door de club om aan VTS opleidingen deel te nemen

Opleidingen VTS. Worden trainers/lesgevers gemotiveerd door de club om aan VTS opleidingen deel te nemen Opleidingen VTS o Worden trainers/lesgevers gemotiveerd door de club om aan VTS opleidingen deel te nemen ja 95 93 92 nee 5 7 8 Verklaar Het wordt enkele malen per jaar gezegd maar moeten zelf wel zorgen

Nadere informatie

Monica is jarig. Iemand vertelt over haar sollicitatiegesprek. Monica en Arend praten over opleiding, werken en een eigen bedrijf.

Monica is jarig. Iemand vertelt over haar sollicitatiegesprek. Monica en Arend praten over opleiding, werken en een eigen bedrijf. Les 1 Werk en inkomen (1) Monica is jarig. Iemand vertelt over haar sollicitatiegesprek. Monica en Arend praten over opleiding, werken en een eigen bedrijf. Evert en Monica -2 Rijbewijs Monica is jarig.

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE MAART

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE MAART België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren'

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren' De tovenaar tovert De verhalenvertelster vertelt Wat zou een tovenaar allemaal kunnen toveren? Hoe zouden de kinderen zich voelen? Waar zie je dat aan? Is de tovenaar blij/ boos/ verdrietig of bang? Hoe

Nadere informatie

Intro. Veel leesplezier en tot gauw op de manege! De redactie

Intro. Veel leesplezier en tot gauw op de manege! De redactie 1 Intro Heerlijk! De lente is begonnen. Het zonnetje begint alweer aardig door te komen. De paarden staan weer tevreden in de wij en het buiten rijden is heerlijk na zo n lange winter binnen rond tuffen.

Nadere informatie

Voorwoord. 5de Amerikaans eetfestijn

Voorwoord. 5de Amerikaans eetfestijn Digitale jaargang 1 April 2016 Kalender zwemschool april- juni 2016. Paasvakantie Zwemschool/sportief zwemmen/volwassen zwemmen: - geen zwemles van zaterdag 26 maart 2016 tot en met vrijdag 8 april 2016

Nadere informatie

zaterdag 3 & zondag 4 november

zaterdag 3 & zondag 4 november 5 de wedstrijd Superprestige de wedstrijd Superprestige zaterdag 3 & zondag 4 november Olympisch Zwembad te Wachtebeke Een organisatie van een afdeling van met medewerking van : Provincie Oost-Vlaanderen

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering 24 januari Opvolgen en overzicht van de vergoedingen van de trainers ( Valentino)

Verslag bestuursvergadering 24 januari Opvolgen en overzicht van de vergoedingen van de trainers ( Valentino) Verslag bestuursvergadering 24 januari 2018. Aanwezig: Kris Geeroms, Valentino Ragatuso, Leen Leys, Johan Matthijs, Annick Norré Verontschuldigd: Katja Soentjens Extra genodigde: David Van Hoegaerden (

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Activiteiten -12 Zondag 4 Januari 2015 Activiteit van 14u tot 17u.= Nieuwjaarsactiviteit! Een nieuw jaar een nieuwe activiteit.

Nadere informatie

EDITIE Klik hier voor de website

EDITIE Klik hier voor de website EDITIE 2018 ZONDAG 8 april : MINIOREN & JUNIOREN Klik hier voor de website UITNODIGING Met trots kunnen we ook dit jaar aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de tweede editie van de Ranomi

Nadere informatie

Wingerd nieuws De Bijbelverhalen op school

Wingerd nieuws De Bijbelverhalen op school Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws De Bijbelverhalen op school Je gaat ergens naar toe, maar je weet niet precies waarheen. Je weet ook niet hoe lang de reis zal duren en wat je

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang Thema Kinderen en school. Demet TV Lesbrief 9. De kinderopvang zoekt opvang voor haar kind. belt naar een kinderdagverblijf. Is er plaats? Is de peuterspeelzaal misschien een oplossing? Gaat inschrijven

Nadere informatie

t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal,

t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal, t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal, Wie nu een kijkje gaat nemen in één van onze lessen, krijgt een heel ander beeld dan tijdens de rest van het jaar. Het is namelijk de laatste week voor onze turnshow.

Nadere informatie

30 ste internationale BOKKERIJDERSWEDSTRIJD en 25 september Uitnodiging.

30 ste internationale BOKKERIJDERSWEDSTRIJD en 25 september Uitnodiging. Uitnodiging. Beste sportvrienden, Op zaterdag 24 en zondag 25 september 2016, richt OZV (Overpeltse ZwemVereniging) haar 30 e internationale Bokkerijderswedstrijd 2016 in. Wij zouden het zeer op prijs

Nadere informatie

Koninklijke Zwemclub Neptunus Aalst Versie: 01 april 2014

Koninklijke Zwemclub Neptunus Aalst Versie: 01 april 2014 Koninklijke Zwemclub Neptunus Aalst Versie: 01 april 2014 1 Algemene gegevens Stichtingsdatum : 13 juli 1928 Verenigingsvorm : V Z W ondernemingsnummer: 0429.303.687 Maatschappelijke zetel : Gentsestraat

Nadere informatie

Waarde-volle zorg is ook nog JONG!

Waarde-volle zorg is ook nog JONG! Waarde-volle zorg is ook nog JONG! LOC maakte een nieuwe visie op de zorg. Die heet Waarde-volle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt doordat die gaat over dingen die voor ons allemaal

Nadere informatie

VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 19/01/2015

VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 19/01/2015 VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 19/01/2015 voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Antw O Vl.Bra X Limb O O-Vl O W-Vl O Goedgekeurd voor het VSB op 27/01/2015 Kamprechter: Naam:

Nadere informatie

AANDACHTSPUNTEN VOOR ZWEMMERS EN OUDERS!

AANDACHTSPUNTEN VOOR ZWEMMERS EN OUDERS! Versie September 2013 AANDACHTSPUNTEN VOOR ZWEMMERS EN OUDERS! Naast vooral lol hebben in zwemmen, zijn er ook een paar zaken die je echt moet weten/doen rondom het trainen en zwemmen van wedstrijden.

Nadere informatie

Handleiding Kind in Beeld Kinderopvang

Handleiding Kind in Beeld Kinderopvang Handleiding Kind in Beeld Kinderopvang Waarom is kinderopvang goed voor mijn kindje. Foto Je bent zwanger. Het is goed om dan al na te denken over kinderopvang van je kindje.. Foto In de kinderopvang zorgt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn)

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) Het nieuwe seizoen De dagen beginnen al weer langer te worden, we gaan op weg naar de lente. Voor de meeste leden begint het al weer aardig te kriebelen. Hopelijk wordt het een mooi voorjaar met wat warme

Nadere informatie