Maak van uw wagen de ster van deze winter. Mercedes-Benz The best or nothing

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maak van uw wagen de ster van deze winter. Mercedes-Benz The best or nothing"

Transcriptie

1 Maak van uw wagen de ster van deze winter. Mercedes-Benz The best or nothing

2 Klaar voor de winter, klaar voor de sneeuw. Met de juiste uitrusting, wordt het deze winter weer een plezier om plaats te nemen achter het stuur van uw Mercedes. Wij bieden aan: wat inspiratie in de vorm van de nieuwste accessoires. Voor skifanaten én thuisblijvers. Basisdrager Alustyle ref. A ( 334,43) 299* voor CLA Ski en snowboardhouder new Alustyle ref. A ( 211,39) 190* voor de meeste modellen

3 2 3 Draagbare bescherming Skizak om maximaal twee paar ski s weg te bergen, en - dankzij de schouderriem - ook te transporteren. Skizak ref. A ( 77,17) 69* Aerodynamische alleskunner Nee, alle dakkoffers zijn niet gelijk geschapen. Deze dakkoffer werd speciaal ontworpen om maximaal laadvolume te combineren met ideale aërodynamische eigenschappen. Gebruiksgemak en een laag geluidsniveau gaan zo hand in hand. Dakkoffer Type 400 ref. A Afsluitbaar, ca. 400 liter, 368,10* De beste binding Combineer uw dakkoffer Type 400 met deze houder om maximaal vier paar ski s veilig te verankeren. Skihouderinzetstuk ref. A ( 110,73) 99* * Het gaat om aanbevolen maximumprijzen, inclusief btw, zonder montage.

4 Comfort is geen bijgedachte. Zet uw rijbeleving nog meer naar uw hand met de accessoires die bij u passen. Bekijk het aanbod voor uw wagen op pitshop.mercedes-benz.be. Bobby Benz slee ref. B * Ingedeeld staat netjes Niets ergerlijker dan losse voorwerpen die rondslingeren in de kofferruimte. Met behulp van deze kofferindeler kunt u een deel van uw kofferruimte in vier compartimenten onderverdelen. Kofferindeler ref. A ( 82,76) 75* Laaddrempelbescherming Bescherm uw bumper tegen krassen en uw kleding tegen vuil. Zigzag laaddrempelbescherming ref. A ( 39,14) 35*

5 Sterallures Omdat de donkere dagen ook lichtpuntjes verdienen: geef uw wagen nog meer sterallures met een oplichtend Mercedes-Benz logo in de frontgrille. Ledverlicht logo licht op bij ontgrendelen van de wagen in stilstand, pakket nr * Beschikbaar voor B-, C-, C-Klasse Coupé, CLA, CLS, E-Klasse, E-Klasse Coupé, GL, GLA, GLK en M-Klasse Sneller dan de schaduw De Adaptive HighBeam Assist is een ongelooflijk slim stukje technologie dat om de 40 milliseconden de lichtsterkte van uw koplampen bijstelt. Adaptive Highbeam Assist Pakket nr of * Beschikbaar ** voor A-, B-, C-Klasse, CLA, CLS, E-, E-Klasse Coupé, GLA, SL, SLK en M-Klasse Drankjes binnen handbereik Met deze bekerhouder hebt u uw drankjes altijd binnen handbereik. U brengt het inzetstuk eenvoudig in het standaard opbergvak van de middenconsole aan. Bekerhouder ref. A * voor C- en E-klasse De bonen verdienen het Geen betere metgezel voor winterse ritten dan uw favoriete koffie. Of u nu kiest voor krachtige Sulawesi of een Ethiopische koffie met toetsen van chocolade: met deze dubbelwandige thermos bent u klaar voor elke roadtrip. Thermos, aluminium en leer ref. B * ** Onder bepaalde voorwaarden. Vraag meer info aan Uw Erkend Servicepunt.

6 37 punten Wintercontrole Completer dan ooit. Is uw wagen klaar voor de winter? Met de Wintercontrole hoeft u zich die vraag geen twee keer te stellen. Boek nu uw 37 punten Wintercontrole voor 49 incl. btw Surf naar pitshop.mercedes-benz.be of contacteer uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz. * De prijs van de Wintercontrole omvat btw en werkuren. Eventueel te vervangen onderdelen, bij te vullen vloeistoffen en bijkomende werkuren zijn niet meegerekend.

7 Controlepunt 5 Controlepunt 32 Controlepunt 12 Verlichting buitenzijde Waarom? Op de kortste winterdagen is er amper 8 uur daglicht in ons land. Ruitenwissers Waarom? U gebruikt uw ruitenwissers en ruitenwisser sproeiers in de winter bijna dagelijks. Remsysteem Waarom? Op wintergladde wegen wil u altijd en overal op tijd kunnen stilstaan. Controlepunt 6 Uitlaat Waarom? Vocht, koude en strooizout teisteren uw uitlaatlijn in de winter. Controlepunt 7 Ophanging Waarom? In moeilijke, winterse rij-omstandigheden moet uw grip optimaal zijn. Controlepunt 22 Batterij Waarom? In de winterperiode zijn 75% van de pannes te wijten aan de batterij.

8 Mercedes Original banden: de juiste keuze. Patrick Collignon Specialist banden Mercedes-Benz België Met Mercedes Original en Mercedes Original Extended banden kiest u voor zekerheid. Dit zichtbare label staat symbool voor veel onzichtbare innovaties, verwerkt in de banden van uw Mercedes-Benz.

9 Mercedes-Benz werkt intensief samen met de grootste bandenfabrikanten om Mercedes Original banden te ontwikkelen op maat van elk Mercedes model. Patrick Collignon is bij Mercedes-Benz België de bandenspecialist. Hij licht toe waarom het de moeite loont om voor uw banden altijd beroep te doen op uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz, zodat u er zeker van kunt zijn met Mercedes Original banden de baan op te gaan. Wat zijn Mercedes Original banden precies? Het zijn banden van de meest toonaangevende bandenmerken, die ontwikkeld zijn in samenwerking met de ingenieurs van Mercedes-Benz. U herkent deze banden aan de labels op de flank van de band. De verschillen met een klassieke band kunnen zichtbaar zijn, zoals bijvoorbeeld in de profieltekening, maar vaak onzichtbaar. Onze ingenieurs kunnen bijvoorbeeld extra rubber toevoegen Zoek het label Zo herkent u de Mercedes Original of Mercedes Original Extended banden: aan het label op de flank. Michelin Alpin A4 MO Preferred supplier Een klassieker binnen het gamma van de Franse specialist. De hoge slijtvastheid en het voorspelbare rijgedrag maken van deze band een uitstekende keuze voor veilig winters verkeer. In 205/55 R16 91H: 114,83 Nat Sneeuw Geluid Verbruik HHH HHHH HHH HHHH Continental ContiWinterContact TS830P MO Preferred supplier Performante band voor krachtige voertuigen. De hoge blokstijfheid biedt voordelen op vlak van grip en slijtage en biedt een uitstekende remkracht op ijs en sneeuw. In 245/45 R17 99H XL: 261,12 Nat Sneeuw Geluid Verbruik HHH HHHH HHH HHHH Het gaat om aanbevolen maximum prijzen voor volledige sets van 4 winterbanden, korting reeds afgehouden, inclusief druksensoren, inclusief btw en uitbalancering, exclusief milieubijdrage van 2,86 incl. btw per band voor personenwagens en van 4,77 incl. btw per band voor 4x4 s/suv s. De montage, velgen of sierdeksels, wielnaafafdekkingen, wielbouten en zijn niet inbegrepen. Aanbod geldig van 15/11/2015 t.e.m. 31/12/2015, zolang de voorraad strekt. De prijzen kunnen gewijzigd worden zonder voorafgaande verwittiging. De banden zijn ook met velg of afzonderlijk verkrijgbaar. Prijs op aanvraag.

10 op de flanken of de staaldraden die in de band verwerkt zijn anders oriënteren. Dat alles met maar één doel: de beste band ontwikkelen voor uw Mercedes. Waarom ervoor kiezen? Heel duidelijk: deze banden zijn speciaal voor uw Mercedes ontwikkeld. Alleen zo bent u zeker dat uw Mercedes zijn rijkwaliteiten behoudt. Wat is het verschil tussen MO en MOE? De Mercedes Original Extended (MOE) banden voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen als MO banden, maar hebben versterkte zijflanken die zorgen voor verhoogde veiligheid. U kunt er na drukverlies nog enkele kilometers mee rijden, in tegenstelling tot de klassieke banden waarmee u bij een lekke band meteen geïmmobiliseerd bent. Zijn er nog andere redenen om uw banden te kopen bij uw Erkend Servicepunt? Toch wel: de EU-regelgeving bepaalt bijvoorbeeld dat elk voertuig uitgerust moet zijn met druksensoren die permanent de bandenspanning meten. Naast het juiste type band draagt namelijk ook de juiste bandenspanning in grote mate toe tot een veilig rijgedrag. Het meten van die spanning gebeurt met een ventiel op de velg, dat in contact staat met de boordcomputer van de wagen. Geen wonder dus dat je voor een feilloze werking van het systeem, best vertrouwt op Mercedes Original banden en velgen. Naast het productaanbod is er natuurlijk ook het service-aspect. Uw Erkend Servicepunt zal niet alleen uw banden (de) monteren volgens de regels van de kunst, maar kan ook een visuele controle, een reiniging en/of opslag voorstellen voor de wielenset die u op dat moment niet gebruikt. Makkelijker kan het niet. Uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz kent uw wagen als geen ander en kan u de beste band adviseren voor uw rijstijl en gebruik. Uw winterbanden laten plaatsen? Maak uw afspraak nu eenvoudig online op pitshop.mercedes-benz.be

11 Sneeuwkettingen: z accessoire of basisuitrusting? In vele landen, waaronder de traditionele skilanden, is het gebruik van sneeuw kettingen verplicht in sommige omstandigheden. De wet geving verschilt heel erg van land tot land, dus laat u niet verrassen. Duurzaam en eenvoudig te monteren Duurzame ketting die eenvoudig op een stilstaande auto te monteren is. Extra veilig door het geïntegreerde spanmechanisme. RUD-compact easy2go ref. B , incl. opberghoes, 159 voor A-, B-klasse en CLA Bescherm uw lichtmetalen velgen De unieke combinatie van een textiel cover en metalen kettingen voor het loopvlak, zorgt voor snelle montage en beschermt uw lichtmetalen velgen. RUDmatic hybrid ref. B , incl. opberghoes, 197 voor A-, B-klasse en CLA Win een diner voor 2 op sterrenniveau! Speciaal voor trouwe Mercedes-fans: maak kans op één van de 5 diners op sterrenniveau in WY Brussel, de sterrenzaak gelegen in het Mercedes House. U proeft er van de heerlijke keuken van chef Bart De Pooter. Om deel te nemen > Surf naar pitshop.mercedes-benz.be kies vervolgens diner op sterrenniveau.

12 Een online platform waar u alles vindt voor uw Mercedes? Afspraak op pitshop.mercedes-benz.be Online afspraken maken met uw Erkend Servicepunt Intekenen op speciale acties zoals de Wintercontrole Accessoires of Collectie-items bestellen Uw bestelling online betalen en thuis laten leveren... En nog veel meer... U hebt het recht om uw gegevens te raadplegen en te verbeteren. Indien u zich zou wensen te verzetten tegen de verwerking en het gebruik van uw persoonsgegevens, verzoeken wij u ons te contacteren op het adres hierna vermeld. V.U.: Mercedes-Benz Belgium Luxembourg NV, Marjorie Van der Linden, Tollaan 68, 1200 Brussel, RPR Brussel, btw BE Mercedes-Benz Customer Service : cs.bel@cac.mercedes-benz.com. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en drukfouten. Milieu-informatie KB 19/03/2004: Geef voorrang aan veiligheid. Aanbod geldig van 15/11/2015 t.e.m. 31/12/2015, niet cumuleerbaar met andere lopende acties.

De winter stevig in de greep. Veilig onderweg met originele banden en complete winterwielen van Mercedes-Benz.

De winter stevig in de greep. Veilig onderweg met originele banden en complete winterwielen van Mercedes-Benz. De winter stevig in de greep. Veilig onderweg met originele banden en complete winterwielen van Mercedes-Benz. 2 Wij maken u klaar voor ijs en sneeuw. Met originele complete wielen en banden van Mercedes-Benz

Nadere informatie

WINTERBANDEN PROGRAMMA

WINTERBANDEN PROGRAMMA WINTERBANDEN PROGRAMMA 2018-2019 Blijf veilig op de weg, ook tijdens de winter INLEIDING LINE UP MODELLEN UITLEG EN VOORWAARDEN WINTERBANDEN 2018-2019 ALGEMEEN De winter laat zich moeilijk voorspellen.

Nadere informatie

Goed voorbereid op de winter. Veilig onderweg met Mercedes-Benz originele winterbanden of complete winterwielen.

Goed voorbereid op de winter. Veilig onderweg met Mercedes-Benz originele winterbanden of complete winterwielen. Goed voorbereid op de winter. Veilig onderweg met Mercedes-Benz originele winterbanden of complete winterwielen. 2 Mercedes-Benz complete winterwielen. De hoogste tijd om u voor te bereiden op het winterse

Nadere informatie

Klaar voor de winter. Neem de digitale snelweg en bestel uw winterwielen in onze PitShop.

Klaar voor de winter. Neem de digitale snelweg en bestel uw winterwielen in onze PitShop. Neem de digitale snelweg en bestel uw winterwielen in onze PitShop. Op pitshop.mercedes-benz.be vindt u alles om uw Mercedes klaar te maken voor de winter. Klaar voor de winter. Veilig op weg met originele

Nadere informatie

WINTERBANDEN PROGRAMMA

WINTERBANDEN PROGRAMMA WINTERBANDEN PROGRAMMA 2018-2019 Blijf veilig op de weg, ook tijdens de winter INLEIDING UITLEG EN VOORWAARDEN WINTERBANDEN 2018-2019 ALGEMEEN De winter laat zich moeilijk voorspellen. Daarom is het belangrijk

Nadere informatie

Met een paar klikken naar het wiel van uw keuze. De winter stevig in de greep.

Met een paar klikken naar het wiel van uw keuze. De winter stevig in de greep. Met een paar klikken naar het wiel van uw keuze. Op www.mercedes-benz.nl/accessoires vindt u de juiste velgen en banden voor uw Mercedes-Benz en nog veel meer. We maken uw zoektocht naar velgen en banden

Nadere informatie

Met een paar klikken naar het wiel van uw keuze.

Met een paar klikken naar het wiel van uw keuze. Met een paar klikken naar het wiel van uw keuze. Op www.mercedes-benz.nl/accessoires vindt u de juiste velgen en banden voor uw Mercedes-Benz en nog veel meer. We maken uw zoektocht naar velgen en banden

Nadere informatie

Originele lichtmetalen wielensets

Originele lichtmetalen wielensets Q7 Originele lichtmetalen wielensets Klaar voor elke uitdaging met Audi Q7 originele wintersets De speciaal ontwikkelde Audi originele wintersets zorgen ervoor dat u ook in de winter in stijl kunt genieten

Nadere informatie

Hyundai Bandenservice. Een betrouwbare bandgenoot

Hyundai Bandenservice. Een betrouwbare bandgenoot Hyundai Bandenservice Een betrouwbare bandgenoot Banden zijn een belangrijk onderdeel van uw Hyundai. Ze vormen het enige contact met de weg en leveren een grote bijdrage aan grip en comfort. Het is dus

Nadere informatie

Optiepakketten. Geldig van 1/9/2015 t.e.m. 31/12/2015.

Optiepakketten. Geldig van 1/9/2015 t.e.m. 31/12/2015. Optiepakketten. Geldig van 1/9/2015 t.e.m. 31/12/2015. Inhoud A-Klasse... 4 B-Klasse... 6 CLA Sportsedan & Shooting Brake... 8 GLA... 10 C-Klasse Berline... 12 C-Klasse Break.... 14 E-Klasse Berline...

Nadere informatie

EEN WINTER IN ALLE VEILIGHEID?

EEN WINTER IN ALLE VEILIGHEID? EEN WINTER IN ALLE VEILIGHEID? DAT KAN IN VIER STAPPEN! Aanbiedingen geldig van 15/10/2015 t.e.m. 31/12/2015 in het erkende Belgische Peugeot-netwerk. STAP 1 DE BESCHERMING ONZE WINTERBANDEN EN WINTERKITS

Nadere informatie

SECURITY CHECK-UP VERTREK MET EEN VEILIG GEVOEL OP VAKANTIE SECURITY CHECK-UP. en dit allemaal voor amper

SECURITY CHECK-UP VERTREK MET EEN VEILIG GEVOEL OP VAKANTIE SECURITY CHECK-UP. en dit allemaal voor amper SECURITY CHECK-UP VERTREK MET EEN VEILIG GEVOEL OP VAKANTIE De zomerse dagen zijn in aantocht en deze gaan dikwijls gepaard met uitstappen, kleine of grote reizen met de wagen. Om met een gerust gemoed

Nadere informatie

Laat de kou maar komen.

Laat de kou maar komen. Ga naar shop.mercedes-benz.nl en ontdek de Mercedes-Benz Collection met mode, lederwaren, golfartikelen, auto accessoires en nog veel meer. In de official online shop kunt u snel en eenvoudig uw bestelling

Nadere informatie

Originele lichtmetalen wielensets

Originele lichtmetalen wielensets A5 Originele lichtmetalen wielensets Zomerse performance in stijl met Audi A5 originele lichtmetalen wielensets Audi originele lichtmetalen wielensets zijn speciaal ontworpen voor úw Audi. Niet alleen

Nadere informatie

BMW STERBANDEN. BMW EfficientDynamics GOEDGEKEURD DOOR BMW ÉN MET 24 MAANDEN GARANTIE. Minder uitstoot. Meer rijplezier. Originele BMW banden

BMW STERBANDEN. BMW EfficientDynamics GOEDGEKEURD DOOR BMW ÉN MET 24 MAANDEN GARANTIE. Minder uitstoot. Meer rijplezier. Originele BMW banden Originele BMW banden Sterbandengarantie Echt rijplezier BMW STERBANDEN. GOEDGEKEURD DOOR BMW ÉN MET 24 MAANDEN GARANTIE. BMW EfficientDynamics Minder uitstoot. Meer rijplezier. WAT DEKT DE BMW STERBANDENGARANTIE?

Nadere informatie

Originele lichtmetalen wielensets

Originele lichtmetalen wielensets Q7 Originele lichtmetalen wielensets Zomerse performance in stijl met Audi Q7 originele lichtmetalen wielensets Audi originele lichtmetalen wielensets zijn speciaal ontworpen voor úw Audi. Niet alleen

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS5

ACCESSOIRES Citroën DS5 ACCESSOIRES Citroën DS5 INHOUD STYLING 04 COMFORT 10 VEILIGHEID 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 MULTIMEDIA 24 02 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS5 onderscheidt zich op een groot aantal punten.

Nadere informatie

Originele lichtmetalen wielensets

Originele lichtmetalen wielensets Q5 Originele lichtmetalen wielensets Zomerse performance in stijl met Audi Q5 originele lichtmetalen wielensets Audi originele lichtmetalen wielensets zijn speciaal ontworpen voor úw Audi. Niet alleen

Nadere informatie

Uw winterbanden aan de beste prijs

Uw winterbanden aan de beste prijs www.peugeot.be Uw winterbanden aan de beste prijs Gegarandeerd in 3 stappen 1. uw Keuze aan de beste prijs 2. Terugbetaling van het verschil * 3. Financiering aan 0% ** Peugeot Dienst na verkoop, Samen

Nadere informatie

Zo mooi kan de winter zijn.

Zo mooi kan de winter zijn. 0 Inhoud vrijblijvend. Wijzigingen in specificaties en uitrustingen voorbehouden. Adviesprijzen inclusief btw, exclusief montage. Drukfouten voorbehouden. De gegevens in deze brochure benaderen de werkelijkheid

Nadere informatie

VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE OP HET HONDA-GAMMA SALONACTIES

VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE OP HET HONDA-GAMMA SALONACTIES VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE S OP HET HONDA-GAMMA Jazz DYNAMIC De nieuwe Jazz is nu ook beschikbaar met een pittige 1.5 i-vtec benzinemotor die zijn nieuwe dynamische look alle eer aandoet. Deze compacte

Nadere informatie

UW WINTERBANDEN AAN DE BESTE PRIJS

UW WINTERBANDEN AAN DE BESTE PRIJS www.peugeot.be UW WINTERBANDEN AAN DE E GEGARANDEERD IN 3 STAPPEN 1. UW KEUZE AAN DE E 2. TERUGBETALING VAN HET VERSCHIL * 3. FINANCIERING AAN 0% ** PEUGEOT DIENST NA VERKOOP, SAMEN HALEN WE HET E UIT

Nadere informatie

Originele lichtmetalen wielensets

Originele lichtmetalen wielensets A4 Originele lichtmetalen wielensets Klaar voor elke uitdaging met Audi A4 originele wintersets De speciaal ontwikkelde Audi originele wintersets zorgen ervoor dat u ook in de winter in stijl kunt genieten

Nadere informatie

Breeland. winter 2012

Breeland. winter 2012 Breeland winter 2012 winterbanden Daalt de temperatuur onder de zeven graden dan rijdt u veiliger op winterbanden. Op winterbanden bent u niet alleen in het voordeel bij sneeuw of ijzel maar ook bij regen

Nadere informatie

Neem tijdig contact met uw Erkende Hersteller op om uw winterbanden te reserveren.

Neem tijdig contact met uw Erkende Hersteller op om uw winterbanden te reserveren. winter 2012 winterbanden NIET ALLEEN VEILIGER BIJ SNEEUW OF IJZEL Als de buitentemperatuur lager is dan 7 graden Celsius is het verstandig op winterbanden te rijden. Deze verkorten de remweg en vergroten

Nadere informatie

Mercedes-Benz WebParts

Mercedes-Benz WebParts Mercedes-Benz WebParts Een beknopte handleiding voor uw persoonlijke online bestelservice voor Mercedes-Benz originele onderdelen. Mercedes-Benz Met enkele klikken krijgt u toegang tot de volledige catalogus

Nadere informatie

winter 2012 VOOrbereid OP weg

winter 2012 VOOrbereid OP weg winter 2012 VOOrbereid OP weg winterbanden Als de buitentemperatuur lager is dan 7 graden Celsius is het verstandig op winterbanden te rijden. Deze verkorten de remweg en vergroten de grip op de weg dankzij

Nadere informatie

BNL9984613 - december 2010. www.citroen.nl

BNL9984613 - december 2010. www.citroen.nl BNL9984613 - december 2010 www.citroen.nl ACCESSOIRES CITROËN JUMPY EN JUMPER VEILIGHEID 04 TRANSPORT- OPLOSSINGEN 06 BESCHERMING 08 MULTIMEDIA 10 PERSOONLIJKE STYLING Citroën onderscheidt zich met vooruitstrevende

Nadere informatie

EDITIE - 06/ NL

EDITIE - 06/ NL ZOMERKITS EDITIE - 06/2017 - NL INHOUDSTAFEL FABIA III (6V) 2015...P. 3 OCTAVIA III (5E) 2013...P. 4 SUPERB III 2016... P. 7 KODIAQ 2017...P. 10 FABIA III (6V) 2015 EDITIE - 06/2017 - NL ZOMERKIT 17" Hankook

Nadere informatie

Originele lichtmetalen wielensets

Originele lichtmetalen wielensets A1 Originele lichtmetalen wielensets Zomerse performance in stijl met Audi A1 originele lichtmetalen wielensets Audi originele lichtmetalen wielensets zijn speciaal ontworpen voor úw Audi. Niet alleen

Nadere informatie

A3 Limousine en Cabriolet. Originele lichtmetalen wielensets

A3 Limousine en Cabriolet. Originele lichtmetalen wielensets A3 Limousine en Cabriolet Originele lichtmetalen wielensets Klaar voor elke uitdaging met Audi A3 originele wintersets De speciaal ontwikkelde Audi originele wintersets zorgen ervoor dat u ook in de winter

Nadere informatie

Originele lichtmetalen wielensets

Originele lichtmetalen wielensets A4 Originele lichtmetalen wielensets Zomerse performance in stijl met Audi A4 originele lichtmetalen wielensets Audi originele lichtmetalen wielensets zijn speciaal ontworpen voor úw Audi. Niet alleen

Nadere informatie

Originele lichtmetalen wielensets

Originele lichtmetalen wielensets Q5 Originele lichtmetalen wielensets Zomerse performance in stijl met Audi Q5 originele lichtmetalen wielensets Audi originele lichtmetalen wielensets zijn speciaal ontworpen voor úw Audi. Niet alleen

Nadere informatie

Originele lichtmetalen wielensets

Originele lichtmetalen wielensets A6 Originele lichtmetalen wielensets Zomerse performance in stijl met Audi A6 originele lichtmetalen wielensets Audi originele lichtmetalen wielensets zijn speciaal ontworpen voor úw Audi. Niet alleen

Nadere informatie

Originele lichtmetalen wielensets

Originele lichtmetalen wielensets A6 Originele lichtmetalen wielensets Zomerse performance in stijl met Audi A6 originele lichtmetalen wielensets Audi originele lichtmetalen wielensets zijn speciaal ontworpen voor úw Audi. Niet alleen

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

Originele lichtmetalen wielensets

Originele lichtmetalen wielensets A4 Originele lichtmetalen wielensets Zomerse performance in stijl met Audi A4 originele lichtmetalen wielensets Audi originele lichtmetalen wielensets zijn speciaal ontworpen voor úw Audi. Niet alleen

Nadere informatie

HOU DE EMOTIE IN TOPVORM ALLES WAT U MOET WETEN OVER DE BANDEN

HOU DE EMOTIE IN TOPVORM ALLES WAT U MOET WETEN OVER DE BANDEN HOU DE EMOTIE IN TOPVORM ALLES WAT U MOET WETEN OVER DE BANDEN DE BANDEN: VEILIGHEID EN RIJCOMFORT De banden vormen het enige contactpunt tussen het voertuig en de weg. Het contactoppervlak van de band

Nadere informatie

Originele lichtmetalen wielensets

Originele lichtmetalen wielensets A1 Originele lichtmetalen wielensets Zomerse performance in stijl met Audi A1 originele lichtmetalen wielensets Audi originele lichtmetalen wielensets zijn speciaal ontworpen voor úw Audi. Niet alleen

Nadere informatie

STOCK LIQUIDATIE OP = OP! NIEUWE WAGEN OF DEMOWAGEN? GRATIS WINTERKIT³ GRATIS WINTERKITS WINTERKIT 50 %³ BENZINE DIESEL ELEKTRISCH

STOCK LIQUIDATIE OP = OP! NIEUWE WAGEN OF DEMOWAGEN? GRATIS WINTERKIT³ GRATIS WINTERKITS WINTERKIT 50 %³ BENZINE DIESEL ELEKTRISCH BENZINE DIESEL ELEKTRISCH Op zoek naar een november-koopje? In dit overzicht vindt u onze interessantste aanbiedingen van het moment. Al deze auto s zijn direct leverbaar tegen de scherpst mogelijke prijs!

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS4

ACCESSOIRES Citroën DS4 ACCESSOIRES Citroën DS4 STYLING 04 COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS4 onderscheidt zich op een groot aantal punten. Dankzij

Nadere informatie

>> Prijslijst smart ebike.

>> Prijslijst smart ebike. >> Prijslijst smart ebike. Geldig vanaf 1 januari 2015 smart.com smart - een merk van Daimler. >2 >> Inhoud Catalogusprijzen 4 Standaarduitrusting 5 Toebehoren 6 Mercedes-Benz Financial 7 Prijzen geldig

Nadere informatie

VOLVO SELEKT IS DE VEILIGSTE MANIER OM EEN TWEEDEHANDS VOLVO TE KOPEN

VOLVO SELEKT IS DE VEILIGSTE MANIER OM EEN TWEEDEHANDS VOLVO TE KOPEN VOLVO SELEKT IS DE VEILIGSTE MANIER OM EEN TWEEDEHANDS VOLVO TE KOPEN Ervaring hebben is altijd goed: daarom zit u veilig bij Volvo Selekt. We selecteren enkel de beste tweedehandswagens. Onze hoogopgeleide

Nadere informatie

A3 3-deurs en Sportback. Originele lichtmetalen wielensets

A3 3-deurs en Sportback. Originele lichtmetalen wielensets A3 3-deurs en Sportback Originele lichtmetalen wielensets Klaar voor elke uitdaging met Audi A3 originele wintersets De speciaal ontwikkelde Audi originele wintersets zorgen ervoor dat u ook in de winter

Nadere informatie

Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst.

Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst. Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst. Opmerking Het is mogelijk dat bij de inbouw van bepaalde Mercedes-Benz accessoires uit deze brochure extra materiaal moet worden gebruikt voor de montage.

Nadere informatie

Nl NEW FORD EDGE PRIJSLIJST. Prijslijst: B17/P28 Datum: 27/06/2017 In voege: GR 04/09/2017 Vervangt: 05/05/2017.

Nl NEW FORD EDGE PRIJSLIJST. Prijslijst: B17/P28 Datum: 27/06/2017 In voege: GR 04/09/2017 Vervangt: 05/05/2017. 27.06.2017 Nl NEW FORD EDGE PRIJSLIJST Prijslijst: B17/P28 Datum: 27/06/2017 In voege: GR 04/09/2017 Vervangt: 05/05/2017 www.ford.be EDGE 5 deuren Trend Titanium ST-Line 35 516,53 42 975 5,8 149 38 471,07

Nadere informatie

Sebring Sedan OrigineLe accessoires

Sebring Sedan OrigineLe accessoires Sebring Sedan ORIGINELE ACCESsOIRES PRESTATIE EN AUTHENTICITEIT Achter elke Chrysler die vandaag gebouwd wordt, gaat de lange Mopar-traditie schuil. Een traditie van precisie, prestatie en vernieuwing.

Nadere informatie

Voorbereid op de winter.

Voorbereid op de winter. Voorbereid op de winter. Overwinter met Mercedes-Benz originele winterbanden of complete winterwielen. Inhoud vrijblijvend. Wijzigingen in specificaties en uitrustingen voorbehouden. Prijzen inclusief

Nadere informatie

A3 Limousine en Cabriolet. Originele lichtmetalen wielensets

A3 Limousine en Cabriolet. Originele lichtmetalen wielensets A3 Limousine en Cabriolet Originele lichtmetalen wielensets Zomerse performance in stijl met Audi A3 originele lichtmetalen wielensets Audi originele lichtmetalen wielensets zijn speciaal ontworpen voor

Nadere informatie

Comfort. Set zonnegordijnen. Asbak. Centrale armsteun.

Comfort. Set zonnegordijnen. Asbak. Centrale armsteun. SOUL_BE_NL.indd 1 20-01-2009 14:04:35 SOUL_BE_NL.indd 2 20-01-2009 14:05:00 4 4. Set zonnegordijnen. 5. Asbak. 6. Centrale armsteun. 5 6 Comfort Vergroot het rijplezier in uw Soul met één van deze comfortaccessoires.

Nadere informatie

DODGE NITRO. Originele MOPAR accessoires

DODGE NITRO. Originele MOPAR accessoires DODGE NITRO Originele MOPAR accessoires DODGE NITRO / BUITENKANT 1. DAKKOFFER Vergroot de laadcapaciteit van uw wagen. Bestaat in verschillende afmetingen. 2. Dakdrager Ontworpen om grote uitrusting en

Nadere informatie

EDITIE - 06/ NL

EDITIE - 06/ NL Zomerkits EDITIE - 06/2017 - NL INHOUDSTAFEL A4 Berline & Avant (B9) 2016 >...3 A5 Coupe & Sportback (B9) 2017 >...4 S5 Coupe & Sportback (B9) 2017 >...5 TT Coupe & Roadster (Gen 3) 2015 >...6 Q2 2017

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mercedes-Benz personenwagens 1 april t/m 30 juni 2016

Actievoorwaarden Mercedes-Benz personenwagens 1 april t/m 30 juni 2016 Actievoorwaarden Mercedes-Benz personenwagens 1 april t/m 30 juni 2016 Lease Editions Niet geldig in combinatie met inruil- en voorraadpremies Mercedes-Benz, met uitzondering van de E-Klasse Limousine

Nadere informatie

Winterbandenwetgeving

Winterbandenwetgeving Winterbandenwetgeving Oostenrijk Voor personenwagens, bussen met maximaal 8 zitplaatsen, lichte bedrijfsvoertuigen met een maximum toegestaan totaalgewicht t/m 3.500 kg en campers, geldt dat de voertuigen

Nadere informatie

MODELJAAR 2016 VOLVOCARS.BE. universele. VOLVO-accessoires

MODELJAAR 2016 VOLVOCARS.BE. universele. VOLVO-accessoires MODELJAAR 2016 VOLVOCARS.BE universele VOLVO-accessoires Universele Volvo-accessoires Volvo biedt een breed gamma aan accessoires, zodat u uw Volvo volledig volgens uw persoonlijke noden en behoeften én

Nadere informatie

Editie - 5/10/ NL

Editie - 5/10/ NL WINTERKITS Editie - 5/10/2017 - NL INHOUDSTAFEL CITIGO 2012...P. 3 FABIA II (5J) 2007 2015... P. 4 FABIA III (6V) 2015...P. 5 RAPID - RAPID SPACEBACK 2013...P. 6 ROOMSTER 2006...P. 7 OCTAVIA II 1997 2012...

Nadere informatie

winter 2012 de reefhorst b.v.

winter 2012 de reefhorst b.v. winter 2012 de reefhorst b.v. winterbanden Daalt de temperatuur onder de zeven graden dan rijdt u veiliger op winterbanden. Op winterbanden bent u niet alleen in het voordeel bij sneeuw of ijzel maar ook

Nadere informatie

Toyota Winterwielen. Altijd veilig op weg bij nat en koud weer

Toyota Winterwielen. Altijd veilig op weg bij nat en koud weer Toyota Winterwielen Altijd veilig op weg bij nat en koud weer Toyota winterwielen: maximale veiligheid voor u en andere weggebruikers! Al vanaf het najaar kunt u te maken krijgen met kou, regen en gladheid.

Nadere informatie

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud & reparatie*

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud & reparatie* * Reparatie alleen bij Baan reparatie en onderhoudspakket. Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud & reparatie* De voordelen van het Baan Vaste Klant Voordeel - Onderhoud tegen een gunstiger vast tarief

Nadere informatie

A3 3-deurs en Sportback. Originele lichtmetalen wielensets

A3 3-deurs en Sportback. Originele lichtmetalen wielensets A3 3-deurs en Sportback Originele lichtmetalen wielensets Zomerse performance in stijl met Audi A3 originele lichtmetalen wielensets Audi originele lichtmetalen wielensets zijn speciaal ontworpen voor

Nadere informatie

Toyota Winterwielen. Altijd veilig op weg bij nat en koud weer

Toyota Winterwielen. Altijd veilig op weg bij nat en koud weer Toyota Winterwielen Altijd veilig op weg bij nat en koud weer Toyota winterwielen: maximale veiligheid voor u en andere weggebruikers! Al vanaf het najaar kunt u te maken krijgen met kou, regen en gladheid.

Nadere informatie

Gamma onderhoudsproducten. Uw ster fonkelt langer dankzij de producten van Mercedes-Benz.

Gamma onderhoudsproducten. Uw ster fonkelt langer dankzij de producten van Mercedes-Benz. Gamma onderhoudsproducten. Uw ster fonkelt langer dankzij de producten van Mercedes-Benz. In het teken van perfectie... Omdat wij geloven dat elk detail telt, hebben onze medewerkers voor u een gamma van

Nadere informatie

VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE OP HET HONDA-GAMMA SALONACTIES

VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE OP HET HONDA-GAMMA SALONACTIES VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE S OP HET HONDA-GAMMA Jazz DYNAMIC De nieuwe Jazz is nu ook beschikbaar met een pittige 1.5 i-vtec benzinemotor die zijn nieuwe dynamische look alle eer aandoet. Deze compacte

Nadere informatie

Ontdek nieuwe horizonten.

Ontdek nieuwe horizonten. Ontdek nieuwe horizonten. Gratis navigatiesysteem* * Aanbod geldig op de Mercedes A, B en C-Klasse onder voorwaarden. De A-Klasse. Een toonbeeld van technologie, innovatie en connectiviteit. De nieuwe

Nadere informatie

Helemaal Peugeot Helemaal voor jou

Helemaal Peugeot Helemaal voor jou Helemaal Peugeot Helemaal voor jou www.peugeot.be Peugeot Dienst naverkoop, Samen halen we het beste uit uw Peugeot Aanbiedingen geldig in het deelnemend erkend Belgisch Peugeot-net van 01/03/2014 t.e.m.

Nadere informatie

A3 3-deurs en Sportback. Originele lichtmetalen wielensets

A3 3-deurs en Sportback. Originele lichtmetalen wielensets A3 3-deurs en Sportback Originele lichtmetalen wielensets Zomerse performance in stijl met Audi A3 originele lichtmetalen wielensets Audi originele lichtmetalen wielensets zijn speciaal ontworpen voor

Nadere informatie

Ford Winterbandensets

Ford Winterbandensets Ford Winterbandensets Een uitgebreid aanbod voor alle modellen Kortere remweg en meer grip Minder kans op schade De Ford dealer, uw bandenspecialist Go Further Automodel Inch Soort Winterset velg 1 nummer

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

WINTER 2012 DE REEFHORST BENT U AL VOORBEREID?

WINTER 2012 DE REEFHORST BENT U AL VOORBEREID? WINTER 2012 DE REEFHORST BENT U AL VOORBEREID? WINTERBANDEN Daalt de temperatuur onder de zeven graden dan rijdt u veiliger op winterbanden. Op winterbanden bent u niet alleen in het voordeel bij sneeuw

Nadere informatie

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OMNIUM Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Omnium kiest u de beste bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering

Nadere informatie

De nieuwe Sprinter. Pioneer at work.

De nieuwe Sprinter. Pioneer at work. De nieuwe Sprinter. Pioneer at work. De nieuwe Sprinter. De pionier verlegt de grenzen opnieuw. De enige echte pioniersmentaliteit: ze zit in het DNA van de Sprinter. In zijn eerste gedaante in 1995 was

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden: Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van RS Components van toepassing. Zie hiervoor onze catalogus of www.rsonline.nl of www.rsonline.be. Aanbiedingen gelden zolang

Nadere informatie

Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga

Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga 2011 / 2012 Hoofdpunten: Informatie over winterbanden Regelgeving m.b.t. winterbanden Prijslijsten o Winterbanden o Sneeuwkettingen o Wisserbladen o Accu s o Vloeistoffen

Nadere informatie

TYRE TRADING INTERNATIONAL. News. T.T.I Tyre Trading International (TTI) is een internationale groothandel in autobanden,

TYRE TRADING INTERNATIONAL. News. T.T.I Tyre Trading International (TTI) is een internationale groothandel in autobanden, News TYRE TRADING INTERNATIONAL T.T.I Tyre Trading International (TTI) is een internationale groothandel in autobanden, 4X4 banden, lichte vrachtwagenbanden en banden van motorfietsen. sailun atrezzo zs-r

Nadere informatie

INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014

INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014 INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014 (OPEN OP ZONDAG 19 OKTOBER) GRATIS TECHNOLOGIEËN Kies vandaag uw 600 GRATIS(3) bovenop de andere kortingen. Geldig op Fiesta, B-MAX, C-MAX, Grand C-MAX, Kuga, Tourneo Courier

Nadere informatie

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ BANDENSERVICE

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ BANDENSERVICE www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ BANDENSERVICE MOBIEL+ BANDENSERVICE Niet alle meerwaarde van het rijden in een Mitsubishi is direct zichtbaar. Daarom biedt Mitsubishi u Mobiel+. Het Mitsubishi-label

Nadere informatie

EDITIE 2-20/10/ NL

EDITIE 2-20/10/ NL WINTER KIT EDITIE 2-20/10/2016 - NL INHOUDSTAFEL CITIGO 2012...P. 3 FABIA II (5J) 2007 2015... P. 4 FABIA III (6V) 2015...P. 6 RAPID - RAPID SPACEBACK 2013...P. 7 ROOMSTER 2006...P. 9 OCTAVIA III (5E)

Nadere informatie

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OCCASIUM Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Occasium kiest u voor de beste bescherming voor uw tweedehandswagen Uw verplichte

Nadere informatie

WINTERWIELEN VOOR UW VOLVO S60, V60, V60 PLUG-IN HYBRID

WINTERWIELEN VOOR UW VOLVO S60, V60, V60 PLUG-IN HYBRID WINTERWIELEN VOOR UW VOLVO S60, V60, V60 PLUG-IN HYBRID INHOUD INLEIDING... 5 WINTERWIELEN WISSELEN BIJ 7 C... 7 ALGEMENE INFORMATIE OVER BANDEN... 8 INFORMATIE OVER ALUMINIUM VELGEN...10 EU-ETIKETTERING

Nadere informatie

voordelen voor u en uw volvo vår = Zweeds voor lente

voordelen voor u en uw volvo vår = Zweeds voor lente ÅR voordelen voor u en uw volvo vår = Zweeds voor lente met uw volvo onderweg Nu het mooi weer wordt trekt u er graag op uit. Een weekendje weg of een langere vakantie? Niets handiger dan onze fietsdragers

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Communiceren en surfen tegen supervoordelige tarieven

Employee Privilege Programme. Communiceren en surfen tegen supervoordelige tarieven Employee Privilege Programme Communiceren en surfen tegen supervoordelige tarieven Besparingen voor het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin profiteert Uw werkgever heeft een

Nadere informatie

COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18

COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 ACCESSOIRES nieuwe citroën C4 STYLING 04 COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 Positive Power De Citroën C4 onderscheidt zich op een groot aantal punten. Dankzij

Nadere informatie

Originele MOPAR accessoires

Originele MOPAR accessoires DODGE avenger Originele MOPAR accessoires DODGE avenger / BUITENKANT 1. ALUMINIUM VELGEN In verchroomd, gepolijst of geschilderd metaal, behandeld met een transparante en duurzame afwerkingslaag. Verchroomde

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 208

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 208 ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 208 ACCESSOIRES De nieuwe PEUGEOT 208 is uniek. Uniek omdat hij zo veel facetten heeft. Sportief of elegant, dynamisch of rustgevend, hij blijft altijd zichzelf. Kies nu zelf

Nadere informatie

MODELJAAR 2016 VOLVOCARS.BE. VOLVO Cross country accessoires V60 S60

MODELJAAR 2016 VOLVOCARS.BE. VOLVO Cross country accessoires V60 S60 MODELJAAR 2016 VOLVOCARS.BE VOLVO Cross country accessoires V60 S60 VOLVO WINTERWIELEN. Een originele Volvo-winterwielenset bestaat uit 4 complete wielen: lichtmetalen velgen en winterbanden. 18 Pan Silver

Nadere informatie

Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie

Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie Brochure per 1 juni 2011 De beste kwaliteit, de beste garantie Hyundai behoort tot de vier grootste autofabrikanten ter wereld. Jaarlijks bouwt de fabrikant meer dan

Nadere informatie

IS JE KOFFER AL GEPAKT?

IS JE KOFFER AL GEPAKT? IS JE KOFFER AL GEPAKT? Vertrek deze zomer met een gerust gevoel op vakantie met je Nissan natuurlijk. TOT 15 JULI 2010 SCHENKT NISSAN JE VOOR SLECHTS 39: 1 jaar wegbijstand Nissan Mobility*. Zo ben je

Nadere informatie

6. 4 5 0,- 19.490,- 199,-/MAAND SALONKORTINGEN + PROMO PACKS + ECO-BONS TOT VOORDEEL. Er is al een CR-V City Runner vanaf

6. 4 5 0,- 19.490,- 199,-/MAAND SALONKORTINGEN + PROMO PACKS + ECO-BONS TOT VOORDEEL. Er is al een CR-V City Runner vanaf SALONCONDITIES TOT 6. 4 5 0,- VOORDEEL Er is al een CR-V City Runner vanaf 19.490,- 199,-/MAAND (catalogusprijs CR-V City Runner 2.0 i-vtec S 22.990-1.500 salonkorting* - 2.000 Eco-bon**) of 21.490 zonder

Nadere informatie

JEEP RENEGADE ORIGINELE ACCESSOIRES

JEEP RENEGADE ORIGINELE ACCESSOIRES JEEP RENEGADE ORIGINELE ACCESSOIRES Mopar is de Parts & Services divisie van de Fiat-Chrysler groep. De afbeeldingen en beschrijvingen in deze catalogus zijn louter informatief. De onderneming behoudt

Nadere informatie

Veilig de winter door Met De Opel Wintergids 2011-2012.

Veilig de winter door Met De Opel Wintergids 2011-2012. Veilig de winter door Met De Opel Wintergids 2011-2012. Een stevige grip op de winter met Opel. De aarde draait ons elk jaar naar een kouder plekje onder de zon. De dagen worden korter en de natuur maakt

Nadere informatie

ORIGINELE ACCESSOIRES

ORIGINELE ACCESSOIRES ORIGINELE ACCESSOIRES Prijslijst per 1 januari 2017 PERSOONLIJKE STIJL Buitenspiegelkappen Rood 735551002 95,- Langsdragers Rood 50926777 295,- Wielnaafdoppen Rood Set van 4, uitsluitend i.c.m. lichtmetalen

Nadere informatie

-15 % op alles. Webshopdagen DAG VAN DE. 6, 7 en 8 november elke avond een mooie aanbieding (zie pagina 4) zaterdag. november. zondag.

-15 % op alles. Webshopdagen DAG VAN DE. 6, 7 en 8 november elke avond een mooie aanbieding (zie pagina 4) zaterdag. november. zondag. zaterdag 7 november zondag 8 november open van 9.00 tot 16.00 u. Kijk op www.gamma.be welke winkels open zijn -15 % op alles Ook geldig in de webshop op zaterdag 7 en zondag 8 november Zie voorwaarden

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Employee Privilege Programme Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Flinke besparingen op de gsm-factuur van het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin profiteert Uw werkgever

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

ALLE DAGEN OPEN BEHALVE OP ZONDAG

ALLE DAGEN OPEN BEHALVE OP ZONDAG V A N 1 7 T O T 3 1 M E I 2 0 1 6 ALLE DAGEN OPEN BEHALVE OP ZONDAG FIESTA Titanium FORD FIESTA TREND BUSINESS CLASS 1.0i / 80PK / 3D / 5V Standaarduitrusting Aanbevolen catalogusprijs Fiesta Trend 1.0i

Nadere informatie

VOLVO XC60 accessoires MODELJAAR 2016 VOLVOCARS.BE

VOLVO XC60 accessoires MODELJAAR 2016 VOLVOCARS.BE MODELJAAR 2016 VOLVOCARS.BE VOLVO XC60 accessoires VOLVO WINTERWIELEN. Een originele Volvo-winterwielenset bestaat uit 4 complete wielen: lichtmetalen velgen en winterbanden. 20 Ixion Diamond Cut/Matt

Nadere informatie

Volkswagen lichtmetalen wintersets

Volkswagen lichtmetalen wintersets Volkswagen lichtmetalen wintersets 2014-2015 2 VOLKSWAGEN LICHTMETALEN WINTERSETS 2014-2015 DE VOORDELEN VAN VOLKSWAGEN LICHTMETALEN WINTERSETS BANDENTABEL HANDIGE AANVULLING Meer grip en mooi design.

Nadere informatie

Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga

Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga 2013 / 2014 Hoofdpunten: Informatie over winterbanden Regelgeving m.b.t. winterbanden Prijslijsten o Winterbanden o Sneeuwkettingen o Wisserbladen o Accu s o Vloeistoffen

Nadere informatie

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen!

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Met Top Omnium kiest u de volledige bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto zorgt ervoor dat

Nadere informatie

Winterbanden en sneeuwkettingen

Winterbanden en sneeuwkettingen en sneeuwkettingen zijn onmisbaar in winterse omstandigheden. Het enige echte alternatief is de auto laten staan. Het verschil tussen standaard banden en winterbanden zit in de rubbersamenstelling en het

Nadere informatie