Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 9 april 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 9 april 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur."

Transcriptie

1 Zitting Schepencollege van Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 9 april 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur. 1. Facturen. Het College keurt de lijst van de aanrekeningen nrs. 2019/37-41 en keurt de lijst van de facturen nr. 2019/15-16 goed. 2. Bestelbons. Het College keurt de lijst van de bestelbons nr.2019/13 goed. 3. Omgevingsvergunningen (stedenbouw). Het College verleent een omgevingsvergunning aan: - Dhr. Rutsaert Franky tot het bouwen van 5 gekoppelde woningen en het slopen van 2 woningen en een garage te Ruiselede Zandberg nr.8-10 Sectie A nr.575v, 575t mits aan alle opgelegde voorwaarden wordt voldaan; - Dhr. Ryckaert-Verschaeve Steve tot het bouwen van een woning te Ruiselede Majesticstr.nr.2 (lot 7) Sectie C nr.ex.7b4 mits aan alle opgelegde voorwaarden wordt voldaan; - Dhr. Vandenberge Ivo tot het bouwen van een woning te Ruiselede Majesticstr.nr.6 (lot 5) Sectie C nrs.ex.7b4 mits aan alle opgelegde voorwaarden wordt voldaan; - Dhr. Declercq-Bulckaen Dominik tot het verbouwen van een woning te Ruiselede Kruiskerkestr.nr.14b Sectie B nr.1069s mits aan alle opgelegde voorwaarden wordt voldaan. 4. Provinciale Omgevingsvergunningscommissie Serry Bart. Op 12 april 2019 gaat de Provinciale Omgevingsvergunningscommissie (POVC) door voor de vergunningsaanvraag ingediend door Dhr. Serry Bart tot het bouwen en exploiteren van een kippenstal, het bouwen van een loods/bureel en het bouwen van een voederlokaal te Ruiselede Schoutskruisestr.nr.1 Sectie F nr.305d. Het College vaardigt niemand af naar deze commissie. 5. Toewijzingsproces bedrijventerreinen. Het College neemt kennis van het verslag van het overlegmoment omtrent het toebedelingsproces van bedrijventerreinen dat plaatsvond op 14 maart Aanvraag kapvergunning.

2 Het College beslist om een vergunning te vragen voor het kappen van bomen (Krommekeerstraat + Kruisbergstraat). 7. Afwijking Vlarem-geluidsnormen. Er wordt een geluidsvergunning verleend aan KLJ Ruiselede tot het organiseren van een niet-ingedeelde muziekactiviteit ( 45-uur toogzitten ) op zaterdag 20 april 2019 in een tent in het gemeentepark te Ruiselede. 8. Initiatiefgroep Stad-Land-Schap t West-Vlaamse Hart. Het College beslist om Schepen Debouck af te vaardigen naar deze vergadering. 9. Natuur-en milieueducatie basisscholen. Het College beslist om voor de periode opnieuw 50% van de kostprijs per activiteit/deelnemende klas van Ruiselede ten laste te nemen naar aanleiding van de diverse activiteiten rond natuur en milieu georganiseerd door het bezoekerscentrum Bulskampveld en bestemd voor scholen. 10. Nieuwe wagen rattenvanger en klusjesdienst. Het College heeft interesse om wagens te vervangen door CNG-voertuigen (bestemd voor de rattenvanger en de klusjesdienst). 11. Werken Fluvius. a) Grensstraat. Kennisname van de ontwerpplannen voor het uitvoeren van werken op het openbaar domein in de Grensstraat. b) Bruggesteenweg. Kennisname van de ontwerpplannen voor het uitvoeren van werken op het openbaar domein in de Bruggesteenweg. c) Schoutskruisestraat. Kennisname van de geplande werken op het openbaar domein in de Schoutskruisestraat. 12. Herstelling openbare verlichting Markt. Kennisname. 13. Infosessie Fluvius.

3 Het College noteert dat Fluvius op diverse plaatsen infosessies organiseert omtrent enkele financiële opties die Fluvius ontwikkelde in het kader van de grootschalige vervanging van klassieke lampen door energiezuinige leds. 14. Parkeerverbod nieuwe Ambachtelijke Zone. Het College beslist om de bedrijven aan te schrijven met de vraag om niet meer te parkeren op het openbaar domein. Indien er daarna toch geen verandering komt in de situatie zal er een nachtelijk parkeerverbod ingevoerd worden. 15. Afsluiten gedeelte Waterwalstraat. Door werken zal de Waterwalstraat tussen 8 april 2019 en 19 april 2019 voor 1 dag afgesloten worden voor doorgaand verkeer. 16. Afsluiten gedeelte Nagelstraat. Door werken zal de Nagelstraat, vanaf de Tieltstraat tot huisnummer 3, vanaf 23 april 2019 tot en met 24 april 2019 voor 1 dag afgesloten worden voor doorgaand verkeer. 17. Voetpad nieuwbouwwoning Kruiskerkestraat nr.2a. Het voetpad zal doorgetrokken worden voor de nieuwbouwwoning Kruiskerkestraat nr.2a. De uitvoering van de werken zal gebeuren door de gemeentelijke technische dienst. 18. Grafconcessie. Een grafconcessie (urnekelder) van 50 jaar op het kerkhof (Centrum), wordt toegestaan aan x. 19. Leegstandsreglement periode Het College hecht haar goedkeuring aan het ontwerp van nieuw leegstandsreglement opgemaakt door de coördinator Wonen Regio Tielt i.s. De registratie zal uitgevoerd worden door een technisch beambte aangesteld binnen de i.s. regio Tielt. 20. Oproep WinVorm. Het College gaat hier niet op in en beslist om voor de bouw van een nieuwe cultuurzaal zelf een architect aan te stellen. 21. Aanstelling extern bureau evaluatie Algemeen Directeur. Na consultatie van de markt hecht het College haar goedkeuring aan de offerte ingediend voor de evaluatie van de Algemeen Directeur tijdens zijn proeftijd.

4 22. Aanstelling hoofdanimatoren speelpleinwerking. Aanstelling van 2 hoofdmonitoren. 23. Spontane sollicitatie. Kennisname van een spontane sollicitatie voor een betrekking als poetsvrouw. 24. Voorstel openingsuren gemeentehuis en sociaal huis. Het College hecht haar goedkeuring aan het nieuwe voorstel van openingsuren voor het gemeentehuis en het sociaal huis met ingang van 1 juni Raamovereenkomst kantoormateriaal. Het College beslist om voor de aankoop van kantoormateriaal in te stappen in de raamovereenkomst die de aankoopcentrale van Farys (Creat) heeft afgesloten. 26. Verhoging basissubsidie Feestcomité Kruiskerke. Het College beslist om de basissubsidie van Feestcomité Kruiskerke met te verhogen voor het organiseren van hun jaarlijkse kermisactiviteiten. 27. Chiroweekend. Toestemming tot de organisatie van het jaarlijs feestweekend en de jaarlijkse Wallstreet beursfuif. Aflevering van diverse geluid- en drankvergunningen. 28. Expeditie Kruiskerke. In Kruiskerke start op maandag 13 mei 2019 de opbouw van de nieuwe wandellus met natuurlijke speelelementen (expeditie Kruiskerke). Schepen Marc De Muynck zal hierbij aanwezig zijn. 29. Kankeronderzoek. Het College is akkoord dat er op zaterdagnamiddag 19 oktober 2019 een lezing zal plaatsvinden omtrent kankeronderzoek. Aan de verenigingen uit Ruiselede zal ook gevraagd worden om activiteiten te organiseren zodat de opbrengst aan deze mensen kan gegeven worden als steun voor het kankergeneesmiddelenonderzoek. 30. Verenigingen infoblad. Het College is akkoord dat de verschillende verenigingen uit Ruiselede via het infoblad voorgesteld worden aan de burgers. 31. Receptie techniekacademie.

5 Uitnodiging tot het uitreiken van de diploma s aan de leerlingen van de techniekacademie op woensdag 22 mei Drankvergunningen. a) KLJ Ruiselede. Machtiging wordt verleend om sterke dranken te schenken tijdens het evenement Wereldrecordpoging toogzitten op vrijdag 19 april 2019 in een tent in het park te Ruiselede, op voorwaarde dat deze machtiging bij eventuele inspectie kan voorgelegd worden. b) Chiro Ruiselede. Machtiging wordt verleend om sterke dranken te schenken tijdens het evenement Beach Party op maandag 24 juni 2019 in de Chirolokalen in de Kraaienbroekdreef te Ruiselede, op voorwaarde dat deze machtiging bij eventuele inspectie kan voorgelegd worden. 33. Partytent parochianenkoers. Toestemming wordt gegeven aan Velo Club Ruiselede Sportief om een partytent met enkel tafeltjes te plaatsen op de parking aan de kerk om drank te verkopen tijdens de parochianenkoers op paasmaandag 22 april Terras Jeugdhuis Jester. Toestemming wordt gegeven aan Jeugdhuis Jester om naar aanleiding van de verkiezingen op zondag 26 mei 2019 een 6-tal parkeerplaatsen (ter hoogte van hun jeugdhuis) in te nemen om te gebruiken als terras. 35. Vergunning inzamelactie sponsorgeld. Toestemming wordt gegeven aan een deelneemster van de Dodentocht in Bornem om voor het goede doel sponsorgeld op te halen in de gemeente. 36. Truckrun Tielt. Toestemming wordt gegeven aan de organisatoren van de Truckrun en Kidsfundag te Tielt tot doortocht door de gemeente op 30 juni o O o -

Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 26 maart 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur.

Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 26 maart 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur. Zitting Schepencollege van 26.03.2019. --------------------------------------------------------- Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 26 maart 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het

Nadere informatie

Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 2 juli 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur.

Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 2 juli 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur. Zitting Schepencollege van 02.07.2019. --------------------------------------------------------- Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 2 juli 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet

Nadere informatie

Besluitenlijst van het Schepencollege van woensdag 27 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur.

Besluitenlijst van het Schepencollege van woensdag 27 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur. Zitting Schepencollege van 27.02.2019. --------------------------------------------------------- Besluitenlijst van het Schepencollege van woensdag 27 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van

Nadere informatie

Besluitenlijst van het Schepencollege van maandag 13 mei 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur.

Besluitenlijst van het Schepencollege van maandag 13 mei 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur. Zitting Schepencollege van 13.05.2019. --------------------------------------------------------- Besluitenlijst van het Schepencollege van maandag 13 mei 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet

Nadere informatie

Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 21 mei 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur.

Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 21 mei 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur. Zitting Schepencollege van 21.05.2019. --------------------------------------------------------- Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 21 mei 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet

Nadere informatie

Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 27 augustus 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur.

Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 27 augustus 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur. Zitting Schepencollege van 27.08.2019. --------------------------------------------------------- Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 27 augustus 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van

Nadere informatie

Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 5 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur.

Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 5 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur. Zitting Schepencollege van 05.02.2019. --------------------------------------------------------- Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 5 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 7 mei 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 7 mei 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 7 mei 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

Agenda College van burgemeester en schepenen

Agenda College van burgemeester en schepenen Agenda College van burgemeester en schepenen Datum 07-01-2019 Tijd 14:00-15:05 Locatie Voorzitter Omschrijving Schepenzaal Lukas Jacobs Algemeen directeur: Vincent Gabriels Verontschuldigd: Maarten De

Nadere informatie

Schepencollege van

Schepencollege van Schepencollege van 11.06.2019 Lijst met besluiten en behandelde punten van het schepencollege dd. 11.06.2019. Bekendmaking op: Goedkeuren redactie notulen schepencollege 24 en 28.05.2019 Leveren van lessenaardeksel

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 30 APRIL 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 30 APRIL 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 30 APRIL 2019 Aanwezig: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere, Marc Claeys, schepenen;

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE Besluitenlijst van het college van dinsdag 5 maart 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal bestuur dienst secretariaat 1. Verslag zitting 26

Nadere informatie

Aanstellen van een functionaris voor gegevensbescherming Het college van burgemeester en schepenen keurde dit agendapunt goed.

Aanstellen van een functionaris voor gegevensbescherming Het college van burgemeester en schepenen keurde dit agendapunt goed. Overzicht besluiten van het college van burgemeester en schepenen Zitting van 5 maart 2019 Conform de bepalingen uit het decreet lokaal bestuur van 22 december 2017 (art. 285, 286 en 287) lijsten wij de

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 22 JANUARI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 22 JANUARI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 22 JANUARI 2019 Aanwezig: Eliane Spincemaille, dd. burgemeester; Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere, Marc Claeys,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Datum 04-02-2019 Tijd 14:00-15:55 Locatie Voorzitter Toelichting Schepenzaal Lukas Jacobs aanwezig: Lukas Jacobs, Silke Lathouwers, Jef Van den Bergh,

Nadere informatie

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 27 mei 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 27 mei 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 27 mei 2019 1. Verdeling van gronden aangevraagd door notaris Caroline Van dhelsen, Voorstraat 8, 9970 Kaprijke voor percelen gelegen te 9970

Nadere informatie

SCHEPENCOLLEGE VAN 03 JUNI Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 27 mei 2019

SCHEPENCOLLEGE VAN 03 JUNI Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 27 mei 2019 1425 SCHEPENCOLLEGE VAN 03 JUNI 2019 1. - Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 27 mei 2019 2. - Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Facturen Sint-Helena - betaalbaarstelling

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 2 juli 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 2 juli 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 2 juli 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

2. Vaststellen van een tijdelijk politiereglement op 22 juni 2019 naar aanleiding van de organisatie van een speelstraat

2. Vaststellen van een tijdelijk politiereglement op 22 juni 2019 naar aanleiding van de organisatie van een speelstraat College van burgemeester en schepenen Zitting van 17 juni 2019 Besluitenlijst Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 17 juni 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet

Nadere informatie

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 1 april 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 1 april 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 1 april 2019 GEHEIME ZITTING 1. Verlenen van een gevraagde hernieuwing van de twintigjarige grafconcessie op het kerkhof van Lembeke Het college

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE Besluitenlijst van het college van dinsdag 7 mei 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal bestuur dienst secretariaat 1. Verslag zitting 30 april

Nadere informatie

Besluitenlijst schepencollege dd. 14 juni 2019

Besluitenlijst schepencollege dd. 14 juni 2019 Besluitenlijst schepencollege dd. 14 juni 2019 DAMMAN KAROLIEN, BURGEMEESTER Personeel 1. Gemeentepersoneel - a) aktename van het proces-verbaal van de selectiegesprekken voor de betrekking van technisch

Nadere informatie

Overzicht besluiten van het college van burgemeester en schepenen Zitting van 12 februari 2019

Overzicht besluiten van het college van burgemeester en schepenen Zitting van 12 februari 2019 Overzicht besluiten van het college van burgemeester en schepenen Zitting van 12 februari Conform de bepalingen uit het decreet lokaal bestuur van 22 december 2017 (art. 285, 286 en 287) lijsten wij de

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 25 april 2019

College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 25 april 2019 College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 25 april 2019 Samenstelling Aanwezig de heer Kristof Hendrickx, burgemeester-voorzitter; de heer Luc Bouwen, schepen; mevrouw An Hermans, schepen;

Nadere informatie

BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet

BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet VERLENEN VAN TOELATING VOOR DE ORGANISATIE VAN EN GOEDKEUREN VAN EEN TIJDELIJK AANVULLEND POLITIEREGLEMENT N.A.V. DE SPECULOOSFEESTEN

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN. Geheime zitting van 1 april 2019

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN. Geheime zitting van 1 april 2019 UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN Geheime zitting van 1 april 2019 Aanwezig: Pieter Claeys, burgemeester-voorzitter; Yves De Baets, Hendrik Van de Veere, Frederik

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Goedkeuren verslag van de vorige zitting. Financiën. Omgevingsvergunning COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 4 MAART 2019

BESLUITENLIJST. Goedkeuren verslag van de vorige zitting. Financiën. Omgevingsvergunning COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 4 MAART 2019 BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 4 MAART 2019 Aanwezig: Karlos Callens, Burgemeester Krist Soenens, Véronique Buyck, Kathleen Verhelle, Terry Callens, Schepenen Dominiek Pillaert, Algemeen

Nadere informatie

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Datum: 11/02/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 21 mei 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 21 mei 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 21 mei 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE Besluitenlijst van het college van dinsdag 29 januari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal bestuur dienst secretariaat 1. Verslag zitting

Nadere informatie

Het schepencollege aanvaardt de bestelaanvragen genummerd 2019/609 en 2019/611.

Het schepencollege aanvaardt de bestelaanvragen genummerd 2019/609 en 2019/611. BESLUITENLIJST - het college van burgemeester en schepenen PROVINCIE LIMBURG Arrondissement Hasselt Zitting van het college van burgemeester en schepenen 13 mei 2019 Aanwezig Verontschuldigd Bert Moyaers,

Nadere informatie

Goedkeuren notulen van het college van burgemeester en schepenen van 2 juli 2019

Goedkeuren notulen van het college van burgemeester en schepenen van 2 juli 2019 Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen Vergadering van dinsdag 09 juli 2019 Conform de bepalingen uit het decreet lokaal bestuur van 22 december 2017 (art. 285, 286 en 287) lijsten wij de

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen Administratief toezicht Zitting van 26 april 2019

College van Burgemeester en Schepenen Administratief toezicht Zitting van 26 april 2019 College van Burgemeester en Schepenen Administratief toezicht Zitting van 26 april 2019 A-AGENDA Aankopen 1 2019_CBS_00664 Aankoop softwarepakket voor vergunningenbeheer inname openbaar domein - Aankoopcentrale

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 3 juni 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 3 juni 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 3 juni 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van burgemeester

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 21 MEI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 21 MEI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 21 MEI 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere, Marc

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 27 mei 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 27 mei 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 27 mei 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van burgemeester

Nadere informatie

DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN ZITTING 9 JUNI 2015. =====================================

DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN ZITTING 9 JUNI 2015. ===================================== DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN ZITTING 9 JUNI 2015. ===================================== DEPARTEMENT GRONDGEBIEDSZAKEN Milieu 1. Groepsaankoop spouwmuurisolatie.

Nadere informatie

ZITTING COLLEGE VAN MAANDAG 29 APRIL Lijst met de besluiten van het college, bedoeld bij artikel 285 van het Decreet Lokaal Bestuur

ZITTING COLLEGE VAN MAANDAG 29 APRIL Lijst met de besluiten van het college, bedoeld bij artikel 285 van het Decreet Lokaal Bestuur ZITTING COLLEGE VAN MAANDAG 29 APRIL 2019 Lijst met de besluiten van het college, bedoeld bij artikel 285 van het Decreet Lokaal Bestuur De lijst met de besluiten van het college van 29 april 2019 wordt

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 29 JANUARI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 29 JANUARI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 29 JANUARI 2019 Aanwezig: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE Besluitenlijst van het college van dinsdag 9 april 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal bestuur dienst secretariaat 1. Verslag zitting 2

Nadere informatie

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 11 juni 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 11 juni 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 11 juni 2019 1. Overdracht van de dagorde voor de gemeenteraad van 27 juni 2019 - jaarrekening 2018 Het college van burgemeester en schepenen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 2 APRIL 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 2 APRIL 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 2 APRIL 2019 Aanwezig: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere,

Nadere informatie

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 19 juli 2019

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 19 juli 2019 Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 19 juli 2019 1. Goedkeuren verslag Het college van burgemeester en schepenen keurt het verslag van de vorige zitting goed. 2. Goedkeuren plaatsen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 18 februari 2019

BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 18 februari 2019 Markt 1 9890 GAVERE T 09 389 29 00 - F 09 389 29 01 www.gavere.be BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 18 februari 2019 ALGEMEEN 1. Goedkeuren notulen van 11 februari 2019 GRONDGEBIEDZAKEN

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE Besluitenlijst van het college van dinsdag 22 januari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal bestuur dienst secretariaat 1. Verslag zitting

Nadere informatie

1 Korte toelichting door zaakvoerder bouwbedrijf Vandersmissen NV

1 Korte toelichting door zaakvoerder bouwbedrijf Vandersmissen NV BESLUITENLIJST - het college van burgemeester en schepenen PROVINCIE LIMBURG Arrondissement Hasselt Zitting van het college van burgemeester en schepenen 01 juli 2019 Aanwezig Verontschuldigd Afwezig Bert

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Datum 28-01-2019 Tijd 14:00-15:00 Locatie Voorzitter Toelichting Schepenzaal Lukas Jacobs, algemeen directeur: Vincent Gabriels Verontschuldigd: Sandra

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 4 JUNI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 4 JUNI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 4 JUNI 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Isabelle Degezelle, Raf Deprez, Marc Desloovere,

Nadere informatie

Het verslag van de vergadering van 14 januari 2019 wordt zonder opmerkingen aanvaard.

Het verslag van de vergadering van 14 januari 2019 wordt zonder opmerkingen aanvaard. 1 Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen PROVINCIE LIMBURG Arrondissement Hasselt Zitting van het college van burgemeester en schepenen 23 januari 2019 Aanwezig Verontschuldigd Bert Moyaers,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE Besluitenlijst van het college van dinsdag 26 maart 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal bestuur dienst secretariaat 1. Verslag zitting 19

Nadere informatie

Provincie Antwerpen STAD LIER Arr. Mechelen

Provincie Antwerpen STAD LIER Arr. Mechelen Provincie Antwerpen STAD LIER Arr. Mechelen UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN Afdeling: Uit in Lier Pagina: 1 Zitting dd. 23 10 2017 Aantal leden: 8 Dagorde nr.:

Nadere informatie

Besluitenlijst schepencollege dd. 19 april 2019

Besluitenlijst schepencollege dd. 19 april 2019 Besluitenlijst schepencollege dd. 19 april 2019 DAMMAN KAROLIEN, BURGEMEESTER A-punt Personeel 1. Gemeentepersoneel - a) aktename van het proces-verbaal van het schriftelijk en het mondeling gedeelte en

Nadere informatie

VAST BUERAU VERGADERING VAN 14 JANUARI 2019

VAST BUERAU VERGADERING VAN 14 JANUARI 2019 VAST BUERAU VERGADERING VAN 14 JANUARI 2019 Aanwezig: Jenne De Potter, burgemeester-voorzitter, Evelien De Both, Leen Goossens, Lieselotte De Roover, Matthias Diependaele, Brecht Cassiman, schepenen, Peter

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 4 maart Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 4 maart Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 4 maart 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de zitting van 25.02.2019. Het college van burgemeester en schepenen keurt

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 29 mei 2019 Ruimte - Omgeving 15 2019_CBS_00544 Organisatie van activiteiten en evenementen - Tijdelijke politieverordening - Heikant

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 17 januari 2019

College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 17 januari 2019 College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 17 januari 2019 Samenstelling Aanwezig de heer Kristof Hendrickx, burgemeester-voorzitter; de heer Luc Bouwen, schepen; mevrouw An Hermans, schepen;

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 4 maart 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 4 maart 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 4 maart 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van burgemeester

Nadere informatie

DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN ZITTING 19 JANUARI =====================================

DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN ZITTING 19 JANUARI ===================================== DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN ZITTING 19 JANUARI 2016. ===================================== 1. Eventueel ontslag wegens dringende reden of opzegging van de arbeidsovereenkomst.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 11 JUNI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 11 JUNI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 11 JUNI 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez,

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 25 juni 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 25 juni 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 25 juni 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

2. Goedkeuren van de samenwerkingsovereenkomst met Farys voor het leveren en aanbrengen van wegmarkeringen

2. Goedkeuren van de samenwerkingsovereenkomst met Farys voor het leveren en aanbrengen van wegmarkeringen College van burgemeester en schepenen Zitting van 18 februari 2019 Besluitenlijst Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 18 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van

Nadere informatie

SCHEPENCOLLEGE VAN 21 JANUARI Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Gebruik gemeentelijke zalen -toelatingen

SCHEPENCOLLEGE VAN 21 JANUARI Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Gebruik gemeentelijke zalen -toelatingen 92 SCHEPENCOLLEGE VAN 21 JANUARI 2019 1. - Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Gebruik gemeentelijke zalen -toelatingen 2. - Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal goedkeuring verslag 14/1/2019

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE Besluitenlijst van het college van dinsdag 13 augustus 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal bestuur dienst secretariaat 1. Verslag zitting

Nadere informatie

GOEDGEKEURD Annick Vermeulen Burgemeester. Sabine Vermeire Algemeen directeur

GOEDGEKEURD Annick Vermeulen Burgemeester. Sabine Vermeire Algemeen directeur Lijst van de besluiten van de vergadering van het College van Burgemeester en Schepenen van 28 mei 2019 - algemeen gedeelte - (decreet van 22 december 2017) Sabine Vermeire Algemeen directeur GOEDGEKEURD

Nadere informatie

DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN ZITTING 15 SEPTEMBER 2015. =====================================

DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN ZITTING 15 SEPTEMBER 2015. ===================================== DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN ZITTING 15 SEPTEMBER 2015. ===================================== Juridische dienst 1. Voorstelling en kennismaking nieuwe zonechef

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Datum 21-01-2019 Tijd 11:00-12:00 Locatie Voorzitter Toelichting Schepenzaal Lukas Jacobs, algemeen directeur: Vincent Gabriels Iedereen aanwezig 1

Nadere informatie

DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING 3 FEBRUARI 2015. =====================================

DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING 3 FEBRUARI 2015. ===================================== DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING 3 FEBRUARI 2015. ===================================== 1. Aanstelling vertegenwoordiging in de Raad van Bestuur Imog en Algemene Vergadering WIV naar

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Datum 18-02-2019 Tijd 14:00-14:55 Locatie Voorzitter Toelichting Schepenzaal Lukas Jacobs, algemeen directeur: Vincent Gabriels Verontschuldigd: Jan

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 13 juni 2019

College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 13 juni 2019 College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 13 juni 2019 Samenstelling Aanwezig de heer Kristof Hendrickx, burgemeester-voorzitter; de heer Luc Bouwen, schepen; mevrouw An Hermans, schepen;

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 5 MAART 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 5 MAART 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 5 MAART 2019 Aanwezig: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere,

Nadere informatie

DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING 3 NOVEMBER 2015. =====================================

DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING 3 NOVEMBER 2015. ===================================== DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING 3 NOVEMBER 2015. ===================================== 1. Renovatie van cc Het SPOOR - studieopdracht. Goedkeuren bestek, raming (77.272,72 euro +

Nadere informatie

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 15 juli 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 15 juli 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 15 juli 2019 1. Kennisname van de reacties naar aanleiding van de bevraging omtrent de bomen op het kerkhof in Lembeke Naar aanleiding van het

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 17 juni Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 17 juni Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 17 juni 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de notulen

Nadere informatie

Bekendmakingen beslissingen gemeenteraad van 05/09/2018 cf. art. 186 van het gemeentedecreet

Bekendmakingen beslissingen gemeenteraad van 05/09/2018 cf. art. 186 van het gemeentedecreet Bekendmakingen beslissingen gemeenteraad van 05/09/2018 cf. art. 186 van het gemeentedecreet Goedkeuren aanvullend reglement betreffende tonnagebeperking, Heikantstraat Gelet op het gemeentedecreet van

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 22 juli 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 22 juli 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 22 juli 2019 1. Agenda en notulen college van burgemeester en schepenen 15/07/2019. Goedkeuring. De agenda en de notulen van de vergadering

Nadere informatie

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 16 september 2019

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 16 september 2019 Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 16 september 2019 1. Bezwaarschrift tegen de aanslag in de gemeentebelasting op leegstaande woningen, aanslagjaar 2018. Hoorzitting. Het college

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Datum: 20/05/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag van de zitting van het college van burgemeester

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 8 JANUARI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 8 JANUARI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 8 JANUARI 2019 Aanwezig: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, dd. burgemeester voor agendapunt 25; Eliane Spincemaille, Isabelle

Nadere informatie

Besluitenlijst schepencollege dd. 26 april 2019

Besluitenlijst schepencollege dd. 26 april 2019 Besluitenlijst schepencollege dd. 26 april 2019 DAMMAN KAROLIEN, BURGEMEESTER Personeel 1. Jaarrekening 2018- Gemeente Kortemark De jaarrekening 2018 van het gemeentebestuur Kortemark werd opgemaakt en

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 11 februari Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 11 februari Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 11 februari 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de

Nadere informatie

gemeenteraad Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 20 november 2017 Besluit nummer: 2017_GR_01038

gemeenteraad Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 20 november 2017 Besluit nummer: 2017_GR_01038 gemeenteraad Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 20 november 2017 Besluit nummer: 2017_GR_01038 Onderwerp: Aanvraag om stedenbouwkundige vergunning nr. 2017/06163 Dig - Peerstraat - Boomstraat, Gent - zaak

Nadere informatie

GOEDGEKEURD Annick Vermeulen Burgemeester. Sabine Vermeire Algemeen directeur

GOEDGEKEURD Annick Vermeulen Burgemeester. Sabine Vermeire Algemeen directeur Lijst van de besluiten van de vergadering van het College van Burgemeester en Schepenen van 30 april 2019 - algemeen gedeelte - (decreet van 22 december 2017) Sabine Vermeire Algemeen directeur GOEDGEKEURD

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE Besluitenlijst van het college van dinsdag 19 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal bestuur dienst secretariaat 1. Verslag zitting

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Datum 11-02-2019 Tijd 13:00-14:00 Locatie Voorzitter Toelichting Schepenzaal Lukas Jacobs, algemeen directeur: Vincent Gabriels Verontschuldigd: Jan

Nadere informatie

Provincie Antwerpen STAD LIER Arr. Mechelen

Provincie Antwerpen STAD LIER Arr. Mechelen Provincie Antwerpen STAD LIER Arr. Mechelen UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN Afdeling: Uit in Lier Pagina: 1 Zitting dd. 19 06 2017 Aantal leden: 8 Dagorde nr.:

Nadere informatie

BESLUITENLIJST SCHEPENCOLLEGE IN ZITTING VAN 20 MAART 2019 PUNTEN TER DISCUSSIE:

BESLUITENLIJST SCHEPENCOLLEGE IN ZITTING VAN 20 MAART 2019 PUNTEN TER DISCUSSIE: BESLUITENLIJST SCHEPENCOLLEGE IN ZITTING VAN 20 MAART 2019 Aanwezig: MM. Dewaele C., Burgemeester-Voorzitter; Fonteyne B., Rommens R., Schepenen; Lammertyn R., Voorzitter B.C.S.D., Schepen; Vandecasteele

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE Besluitenlijst van het college van dinsdag 15 januari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal bestuur dienst secretariaat 1. Verslag zitting

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 6 MEI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 6 MEI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 6 MEI 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc

Nadere informatie

Provincie Antwerpen STAD LIER Arr. Mechelen

Provincie Antwerpen STAD LIER Arr. Mechelen Provincie Antwerpen STAD LIER Arr. Mechelen UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN Afdeling: Uit in Lier Pagina: 1 Zitting dd. 19 06 2017 Aantal leden: 8 Dagorde nr.:

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 23 september Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 23 september Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 23 september 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de

Nadere informatie

Provincie Antwerpen STAD LIER Arr. Mechelen

Provincie Antwerpen STAD LIER Arr. Mechelen Provincie Antwerpen STAD LIER Arr. Mechelen UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN Afdeling: Uit in Lier Pagina: 1 Zitting dd. 22 05 2017 Aantal leden: 8 Dagorde nr.:

Nadere informatie

BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet

BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet VERLENEN VAN TOELATING VOOR DE ORGANISATIE VAN DE JAARLIJKSE ROMMELMARKT IN DE VOORSTRAAT OP 14 OKTOBER 2018 EN GOEDKEUREN VAN

Nadere informatie

XXX en XXX hebben zich in het kader van het hoorrecht aangeboden om 16u30 m.b.t. het leegstandsdossier van Rummenweg 28.

XXX en XXX hebben zich in het kader van het hoorrecht aangeboden om 16u30 m.b.t. het leegstandsdossier van Rummenweg 28. Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen PROVINCIE LIMBURG Arrondissement Hasselt Zitting van het college van burgemeester en schepenen 18 februari 2019 Aanwezig Verontschuldigd Bert Moyaers,

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 11 februari 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 11 februari 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 11 februari 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 25 februari 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 25 februari 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 25 februari 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van

Nadere informatie

COLLEGE BESLUITENLIJST vrijdag, 02 augustus Geheime zitting

COLLEGE BESLUITENLIJST vrijdag, 02 augustus Geheime zitting COLLEGE BESLUITENLIJST vrijdag, 02 augustus 2019 Aanwezig : Graaf L. Lippens, Burgemeester; P. De Groote, K. Demeyere, J. Morbee, A. Wittesaele, A. Vandenbussche, K. van der Hooft, Schepenen; M. Gobert,

Nadere informatie

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 15 februari 2019

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 15 februari 2019 Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 15 februari 2019 1. Goedkeuren verslag Het college van burgemeester en schepenen keurt het verslag van de zitting van 8 februari 2019 goed. 2. Goedkeuren

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 9 april 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 9 april 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 9 april 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 23 JANUARI 2019

BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 23 JANUARI 2019 ENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 23 JANUARI 2019 AANWEZIG Burgemeester: Claude Croes Schepenen: Bert Schelfhout, Regine Vanwynsberghe-Rooryck, Sandra De Leeuw - Goussey, Matthias Vanneste,

Nadere informatie

Besluitenlijst met beknopte omschrijving college van burgemeester en schepenen van 19 juni 2019 bekendgemaakt op 21 juni 2019

Besluitenlijst met beknopte omschrijving college van burgemeester en schepenen van 19 juni 2019 bekendgemaakt op 21 juni 2019 Besluitenlijst met beknopte omschrijving college van burgemeester en schepenen van 19 juni 2019 bekendgemaakt op 21 juni 2019 1. Notulen De notulen van de vorige zitting werden goedgekeurd. 2. Bestelbons-goedkeuringslijsten

Nadere informatie