Opel wereldpremières op het IAA 2019: Nieuwe Astra, nieuwe Corsa en Grandland X plug-in hybride

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Opel wereldpremières op het IAA 2019: Nieuwe Astra, nieuwe Corsa en Grandland X plug-in hybride"

Transcriptie

1 Media Information 19 augustus 2019 Opel wereldpremières op het IAA 2019: Nieuwe Astra, nieuwe Corsa en Grandland X plug-in hybride Succesverhaal, deel zes: nieuwe Corsa voor het eerst in volledig elektrische versie 300 pk en vierwielaandrijving: nieuwe Grandland X Hybrid4-versie maakt Opels SUVfamilie compleet Echt zuinig: de meest efficiënte Astra aller tijden maakt zijn debuut Ruimte voor negen: nieuwe generatie Zafira Life verkrijgbaar in drie lengtes Ruime keuze: uitgekiend Opel-portfolio met elektrische, hybride en verbrandingsmotoren Rüsselsheim. Met zijn wereldpremières op het internationaal autosalon (IAA) van Frankfurt (persdagen: september; publieksdagen: 12-22) september), toont Opel dat de toekomst van de auto rijk is aan variatie. Het IAA is de plek waar de nieuwe Opel Corsa, de Grandland X Hybrid en de nieuwe Opel Astra drie modellen die perfect afgestemd zijn op de behoeften van de klant hun debuut maken. De nieuwe Opel Corsa is niet alleen verkrijgbaar in een efficiënte, klassieke versie met verbrandingsmotor, maar voor het eerst ook in een elektrische versie met batterij, de Corsa-e, met een puur elektrisch rijbereik tot 330 kilometer volgens WLTP 1. De tweede wereldpremière op de Opel-stand D31 in hal 11.0 is de nieuwe Grandland X Hybrid4 met vierwielaandrijving. De plug-in hybride bundelt het vermogen van een 1.6 turbomotor en twee elektromotoren tot een totaal van 300 pk. Het voorlopige brandstofverbruik volgens WLTP 2 (gewogen, gecombineerd) bedraagt 1,6 l/100 km met 37 g/km CO 2 -uitstoot (volgens NEDC 3 : 1,6 l/100 km, 36 g/km CO 2 ). 1 Voorlopige gegevens bepaald volgens de WLTP-testprocedure. EG-goedkeuring en gelijkvormigheidsattest zijn nog niet beschikbaar. Voorlopige waarden kunnen verschillen van de definitieve, officieel goedgekeurde gegevens. 2 Het vermelde brandstofverbruik en de opgegeven CO2-uitstoot zijn voorlopige gegevens, bepaald volgens de WLTP-testmethode (R (EG) 715/2007, R (EU) 2017/1151). EG-goedkeuring en gelijkvormigheidsattest zijn Opel Belgium N.V.

2 De derde nieuwkomer in de groep is de nieuwe Opel Astra. Met zijn uitstekende aerodynamica, een volledig nieuwe generatie motoren en nieuw ontwikkelde transmissies verlegt de Opel Astra de normen op het gebied van efficiëntie en lage emissies. In vergelijking met zijn voorganger is de CO 2 -uitstoot tot 21 procent lager (Astra vijfdeurs 1.2 turbobenzinemotor met directe injectie en 96 kw/130 pk, brandstofverbruik volgens NEDC 4 : in de stad 5,3-5,2 l/100 km, buiten de stad 3,9-3,8 l/100 km, gecombineerd 4,4-4,3 l/100 km, g/km CO 2 ). Daarmee staat de nieuwe Astra aan de top van de compacte klasse en is het de meest efficiënte Astra aller tijden. Last but not least is er de nieuwe Opel Zafira Life, die zijn première maakt in Frankfurt. Het succesverhaal van de Zafira begon twintig jaar geleden met de eerste generatie en wordt voortgezet met het nieuw ontwikkelde model van de vierde generatie. De Zafira Life betreedt een nieuwe dimensie, letterlijk: hij is verkrijgbaar in drie lengtes en toont zich superveelzijdig, met ruimte voor maximaal negen personen, topcomfort en hoogwaardige rijhulpsystemen. 'Op het IAA laten we bij Opel zien hoe de toekomst van de auto vorm krijgt', aldus Michael Lohscheller, CEO van Opel. 'We richten ons op de klant en hun behoeften. In plaats van één bepaalde weg voorwaarts op te dringen, bieden we het volledige aandrijvingsportfolio aan, van baanbrekende elektrische en hybride aandrijvingen tot efficiënte verbrandingsmotoren. Alle nieuwe modellen zijn uitgerust met de allernieuwste technologieën, en ze zijn nu al te bestellen.' Sportief, stijlvol, zuinig en voor het eerst elektrisch: de nieuwe Opel Corsa: nog niet beschikbaar. Voorlopige waarden kunnen verschillen van de definitieve, officieel goedgekeurde gegevens. 3 Het vermelde brandstofverbruik en de opgegeven CO 2 -uitstoot zijn voorlopige gegevens, bepaald volgens de WLTP-testmethode. De relevante waarden werden vertaald naar NEDC-waarden om ze met andere voertuigen te kunnen vergelijken, volgens de verordeningen R (EG) 715/2007, R (EU) 2017/1153 en R (EU) 2017/1151. EG-goedkeuring en gelijkvormigheidsattest zijn nog niet beschikbaar. Voorlopige waarden kunnen verschillen van de definitieve, officieel goedgekeurde gegevens. 4 Het vermelde brandstofverbruik en de opgegeven CO 2 -uitstoot zijn voorlopige gegevens, bepaald volgens de WLTP-testmethode. De relevante waarden werden vertaald naar NEDC-waarden om ze met andere voertuigen te kunnen vergelijken, volgens de verordeningen R (EG) 715/2007, R (EU) 2017/1153 en R (EU) 2017/1151. Voorlopige waarden kunnen verschillen van de definitieve, officieel goedgekeurde gegevens.

3 De nieuwe 4,06 meter lange Opel Corsa is moderner, dynamischer en efficiënter dan ooit. Hij wordt geleverd met bijzonder zuinige benzine- en dieselmotoren met een vermogen van 55 kw (75 pk) tot 96 kw (130 pk) (brandstofverbruik volgens NEDC 4 : in de stad 5,4-3,7 l/100 km, buiten de stad 4,1-2,9 l/100 km, gecombineerd 4,6-3,2 l/100 km, g/km CO 2 ; WLTP 5 gecombineerd: 6,4-4,0 l/100 km, g/km CO 2 ). De zesde generatie van de bestseller is voor het eerst ook verkrijgbaar in een puur elektrische versie met batterij, de Corsa-e, met een batterij van 50kWh, een vermogen van 100kW (136pk) en een rijbereik tot 330 kilometer (WLTP 1 ). Alle aandrijvingen staan garant voor een matig brandstofverbruik en een boeiende rijervaring; de voorbeeldige emissiewaarden gaan zelfs tot nul bij de Corsa-e. De sportieve algemene indruk gaat gepaard met een verminderd gewicht de lichtste Corsa blijft ze onder de duizend kilo en een lage zitpositie van de bestuurder. Ook de actieve en passieve veiligheid staan op hoog niveau; de Opel-ingenieurs hebben het chassis en de besturing nauwkeurig op elkaar afgestemd. In de nieuwe Corsa biedt Opel technologieën en rijhulpsystemen aan die je anders alleen in de hogere voertuigklassen vindt. Een topper is de adaptieve, verblindingsvrije IntelliLux LED -matrixverlichting, die Opel voor het eerst op grote schaal beschikbaar stelt in het mainstreamsegment van de kleine auto's. Andere innovaties in de Corsa zijn onder andere het sensorgestuurde Flank Guard-systeem, dat obstakels detecteert langs de zijflanken, de 180 panoramische achteruitkijkcamera en automatische parkeerassistent, de vooraanrijdingsassistent met automatische noodrem en voetgangersdetectie, intelligente cruise control en de rijstrookassistent. Corsa-bestuurders en passagiers zijn goed verbonden en voorzien van entertainment met de nieuwe reeks infotainmentsystemen, gaande van Multimedia Radio, Multimedia Navi met 7,0-inch kleurenaanraakscherm en eersteklas Multimedia Navi Pro-systeem met 10,0- inch kleurenaanraakscherm tot de volledig gedigitaliseerde cockpit in de Corsa-e. Daarnaast biedt de Corsa ook de optionele nieuwe telematicaservice 'Opel Connect' met livenavigatie, directe verbinding met pechhulp, noodoproep en tal van andere functies. Inladen en vertrekken: Nieuwe Opel Grandland X Hybrid4 met vierwielaandrijving 5 Het vermelde brandstofverbruik en de opgegeven CO2-uitstoot zijn voorlopige gegevens, bepaald volgens de WLTP-testmethode (R (EG) 715/2007, R (EU) 2017/1151). Voorlopige waarden kunnen verschillen van de definitieve, officieel goedgekeurde gegevens.

4 Naast de nieuwe Corsa-e is het volgende model in het elektrische offensief van Opel de Grandland X met de allernieuwste plug-in-hybridetechnologie en vierwielaandrijving. Het aandrijfsysteem van de Grandland X Hybrid4 bevat een WLTP-gecertificeerde 1.6-liter turbobenzinemotor met directe injectie en 147 pk. Het viercilinder motorblok is speciaal aangepast voor een hybride toepassing. Daarnaast is er een elektrisch aandrijfsysteem met twee elektromotoren van 80kW (109pk) en een 13,2 kwh lithium-ionbatterij. De voorste elektromotor is gekoppeld aan een geëlektrificeerde automatische achtversnellingsbak. De tweede elektromotor, de omvormer en het differentieel zijn geïntegreerd in de elektrisch aangedreven achteras om op verzoek aandrijving op alle wielen te bieden. De Grandland X Hybrid4 biedt vier rijmodi: elektrisch, hybride, AWD en Sport, zodat bestuurders de eigenschappen van de auto kunnen aanpassen aan hun wensen of specifieke rijomstandigheden. Selecteert je bijvoorbeeld de hybride modus, dan kan de auto automatisch de meest efficiënte aandrijfmethode kiezen en bij het bereiken van een stadscentrum overschakelen naar de elektrische modus voor emissievrij rijden. Zo kan de auto tot 52 kilometer afleggen in puur elektrische modus met nulemissies in de WLTP 2 - rijcyclus (65 km volgens NEDC 3 ). De 4x4-modus activeert dan weer de geëlektrificeerde achteras om maximale tractie te bieden op alle soorten wegen. Om de efficiëntie nog meer op te drijven, heeft de Grandland X Hybrid4 een regeneratief remsysteem om de energie te recupereren die vrijkomt bij het remmen of vertragen. Tot 21 procent minder CO 2 : Meest efficiënte Opel Astra ooit Met een volledig nieuwe generatie motoren en transmissies stelt de Opel Astra de norm voor lage emissies. De ultramoderne driecilinder benzine- en dieselmotoren van de Astra zorgen voor levendige rijprestaties en een eersteklas rijcomfort met optimale geluiddemping. De in tegenrichting draaiende balansas in het motorblok compenseert trillingen. De compacte driecilinder benzinemotoren met turbocompressie zijn verkrijgbaar met een cilinderinhoud van 1.2 en 1.4 liter. Met een vermogen van 81 kw (110 pk) tot 107 kw (145 pk) en een maximumkoppel van 195 tot 236 Nm bereiken ze een uitstekende balans tussen prestaties en efficiëntie (brandstofverbruik volgens NEDC 4 : in de stad 6,4-5,2 l/100 km, buiten de stad 4,2 tot 3,8 l/100 km, gecombineerd 5,0-4,3 l/100 km,

5 g/km CO 2 ; volgens WLTP 5 gecombineerd: 6,2-5,2, g/km CO 2 ; voorlopige cijfers). De basismotoren hebben standaard een manuele zesversnellingsbak. De nieuwe traploze automatische transmissie en soepel schakelende automatische negenversnellingsbak dragen ook bij aan een lager verbruik en een hoog comfort. De Astra loopt ook voorop op het vlak van aerodynamica. Met een luchtweerstand van 0,26 voor zowel de Astra hatchback als de Sports Tourer stationwagen is de nieuwe compacte Opel de meest efficiënte Astra ooit en een van de meest aerodynamische auto's in zijn klasse. In totaal bespaart de verbeterde aerodynamica van de nieuwe Astra 4,5 g CO 2 per kilometer in de WLTP-cyclus. De nieuwe Astra is ook een voortrekker op het gebied van comfort en rijhulp- en infotainmentsystemen. De nieuwe camera vooraan is kleiner, maar krachtiger dan voorheen dankzij een snellere processor. En ook de digitale achteruitkijkcamera, die beschikbaar is in combinatie met het nieuwe Multimedia Navi Pro infotainmentsysteem, is krachtiger. Op de monitor heb je een duidelijker zicht op het verkeer achter het voertuig, met meer contrasten in het donker. Ook aan boord: intelligente, verblindingsvrije IntelliLux LED matrixverlichting. Compacte smartphones die compatibel zijn, kunnen nu ook inductief draadloos worden opgeladen. De nieuwe Astra verandert in een concertzaal met de optionele hoogwaardige geluidsinstallatie van Bose. In de winter is het aangenamer en veiliger rijden dankzij de verwarmde voorruit, nog een comfortfunctie die voor het eerst in de Astra beschikbaar is. Multifunctionele bestelwagen in topvorm: de nieuwe Opel Zafira Life De naam Zafira staat al 20 jaar voor aantrekkelijke, flexibele en praktische bestelwagens. Dit credo wordt op het IAA 2019 voortgezet met de Opel Zafira Life. De vierde generatie van het model is verkrijgbaar in drie lengtes - de 4,60 meter 'Small', de 4,95 meter 'Medium' en de 5,30 meter 'Large', die elk tot negen zitplaatsen bieden. De meeste versies van de ruime bestelwagen zijn minder dan 1,90 m hoog en kunnen daardoor parkeren in de meeste ondergrondse garages belangrijk voor hotelshuttles, maar ook voor particulieren die niet beperkt willen zijn bij het parkeren van hun wagen.

6 De nieuwe bestelwagen heeft een kleine draaicirkel, een goede wegligging en optioneel ook twee sensorgestuurde schuifdeuren die je elektrisch kunt openen met een beweging van de voet, een comfortfunctie die uniek is in dit marktsegment. In het interieur biedt de 'S'-versie van de Zafira Life al een laadvolume van liter, dat in de 'L' kan worden uitgebreid tot maximaal liter. Daarnaast zorgen de configuraties met maximaal acht lederen zetels voor nog meer comfort. Als topper is er de luxueuze 'Lounge'-uitvoering, met een verplaatsbare tafel, veel beenruimte en 48 cm brede zitkussens achterin. De Zafira Life voldoet aan alle noden, met zijn veelzijdige interieurs, buitengewone comfort en geavanceerde rijhulpsystemen, en ook nog ultramodern infotainment, head-up display, camera- of radargebaseerde adaptieve cruisecontrol en elektronische IntelliGriptractiecontrole. Die geavanceerde technologie wordt gecombineerd met een coole look, evenwichtige verhoudingen, korte overhangen en de typische Opel-voorpartij. Tot slot kunnen zowel bestuurder als passagiers optioneel genieten van een tweedelig panoramadak en een raam in de achterklep dat opengaat. Over Opel Opel is een van de grootste Europese autofabrikanten en werd in 1862 door Adam Opel opgericht in het Duitse Rüsselsheim. In 1899 begon het bedrijf met de bouw van auto's. Sinds augustus 2017 maakt Opel deel uit van Groupe PSA. Samen met het Britse zustermerk Vauxhall is de onderneming vertegenwoordigd in meer dan 60 landen over de hele wereld en verkocht het in 2018 meer dan een miljoen voertuigen. Opel implementeert momenteel haar elektrificatiestrategie om duurzaam succes te verzekeren en ervoor te zorgen dat aan de toekomstige mobiliteitseisen van de klanten wordt voldaan. Tegen 2024 zullen alle Europese modellen van personenwagens een elektrische variant aanbieden. Deze strategie is onderdeel van het PACE!-bedrijfsplan waarmee Opel tot doel heeft om op een duurzame manier winstgevend te worden, wereldwijd actief en elektrisch. Meer info: Contact: Wim Verloy Marketing & Communications Manager a.i. Tel , +32 (0) wim.verloy@opel.com Opel Belgium Communications Prins Boudewijnlaan 24A, B-2550 Kontich

Media Information. Nieuwe Opel Corsa-e beschikbaar vanaf 30,495. Juli 2019

Media Information. Nieuwe Opel Corsa-e beschikbaar vanaf 30,495. Juli 2019 Media Information Juli 2019 Nieuwe Opel Corsa-e beschikbaar vanaf 30,495 De elektrische auto voor iedereen: beschikbaar vanaf 30,495 De zeer goed uitgeruste First Edition beschikbaar voor 32,995 De Corsa-e

Nadere informatie

WLTP-metingen omgezet naar NEDC-waarden voor vergelijkingsdoeleinden. 2

WLTP-metingen omgezet naar NEDC-waarden voor vergelijkingsdoeleinden. 2 Media Information 19 maart 2019 Orderboeken open voor nieuwe Opel Zafira Life Veel uitrusting: comfort, technologieën en veiligheid van hoog niveau als standaard Drievoudige modulariteit: Zafira Life in

Nadere informatie

Media Information. Tot 19 procent minder CO2-uitstoot: Meest efficiënte Astra ooit. 3 juli 2019

Media Information. Tot 19 procent minder CO2-uitstoot: Meest efficiënte Astra ooit. 3 juli 2019 Media Information 3 juli 2019 Tot 19 procent minder CO2-uitstoot: Meest efficiënte Astra ooit Motoren van de nieuwe generatie: voor een minimaal verbruik en lage uitstoot Nieuwe emissienorm: alle aandrijfsystemen

Nadere informatie

Media Information. Sportief, stijlvol, zuinig: de nieuwe Opel Corsa. Juni 2019

Media Information. Sportief, stijlvol, zuinig: de nieuwe Opel Corsa. Juni 2019 Media Information Juni 2019 Sportief, stijlvol, zuinig: de nieuwe Opel Corsa Vanaf 15.995: zesde generatie Opel Corsa, ook met diesel- en benzinemotoren Rijplezier: geavanceerde motoren, lage zitpositie,

Nadere informatie

Nieuwe Opel Insignia: zuinigste diesel- en benzinemotor in zijn klasse

Nieuwe Opel Insignia: zuinigste diesel- en benzinemotor in zijn klasse Nieuwe Opel Insignia: zuinigste diesel- en benzinemotor in zijn klasse Nieuwe turbodiesel: 120 en 140 pk CDTI met slechts 3,7 l/100 km en 99 g/km CO 2 Nieuwe Mr. Proper: 1.4 Turbo ecoflex voldoet aan Euro

Nadere informatie

Opel brengt mobiliteit naar het voorplan, van de Ampera tot de Zafira Tourer Concept

Opel brengt mobiliteit naar het voorplan, van de Ampera tot de Zafira Tourer Concept Opel op het Autosalon van Genève 2011 Opel brengt mobiliteit naar het voorplan, van de Ampera tot de Zafira Tourer Concept Vertrekkensklaar: Wereldpremière van de Ampera productiewagen Salon Op Wielen:

Nadere informatie

Nieuwe Opel Movano: veilig, veelzijdig, volledig geconnecteerd

Nieuwe Opel Movano: veilig, veelzijdig, volledig geconnecteerd Media Information 15 mei 2019 Nieuwe Opel Movano: veilig, veelzijdig, volledig geconnecteerd Veiligheid voorop: dodehoekwaarschuwing, Rear Vision-camera, zijwindassistent, rijstrookassistent Volledig geconnecteerd:

Nadere informatie

Nieuwe Opel Insignia diesel- en benzinemotoren: ongeëvenaard zuinig en met slechts 20% bijtelling

Nieuwe Opel Insignia diesel- en benzinemotoren: ongeëvenaard zuinig en met slechts 20% bijtelling Nieuwe Opel Insignia diesel- en benzinemotoren: ongeëvenaard zuinig en met slechts 20% bijtelling Nieuwe turbodieselmotoren met 20% bijtelling: 120 en 140 pk CDTI met slechts 3,7 l/100 km en 99 g/km CO

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

Het nieuwe referentiepunt: derde generatie van de Opel Vivaro

Het nieuwe referentiepunt: derde generatie van de Opel Vivaro Media Information 28 januari 2019 Het nieuwe referentiepunt: derde generatie van de Opel Vivaro Typisch Vivaro: Uiterst flexibel, zuinig te bestellen vanaf februari Op maat: van 4,60 m tot 5,30 m lang,

Nadere informatie

Dream Team: nieuwe topdiesel voor vlaggenschip Opel Insignia

Dream Team: nieuwe topdiesel voor vlaggenschip Opel Insignia Media Information 5 september 2017 Dream Team: nieuwe topdiesel voor vlaggenschip Opel Insignia Bijzonder krachtig: sequentiële turbolader voor 154 kw/210 pk en hoog koppel Consequent schoon: nieuwe topdiesel

Nadere informatie

Nieuwe motoren van Hyundai

Nieuwe motoren van Hyundai Nieuwe motoren van Hyundai Persinformatie September 2015 HYUNDAI MOTOR EUROPE GmbH Kaiserleipromenade 5 63067 Offenbach, Duitsland www.hyundai.com/eu Geavanceerde aandrijftechnologieën voor meer efficiëntie

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC 350e

Mercedes-Benz GLC 350e Mercedes-Benz GLC 350e Schijnbare tegenstrijdigheden Rij-impressie Een SUV (Sports Utility Vehicle) dient groot, stoer en sterk te zijn. Maar Mercedes-Benz introduceert nu een SUV die juist compact, elegant

Nadere informatie

Opel Corsa: nieuw hart, nieuwe spieren onderhuids is alles nieuw

Opel Corsa: nieuw hart, nieuwe spieren onderhuids is alles nieuw Opel Corsa: nieuw hart, nieuwe spieren onderhuids is alles nieuw Compleet motorgamma met betere prestaties en lagere verbruiks- en CO 2 -cijfers Nieuwe 95 pk sterke ecoflex-motoren met 98 g/km CO 2, topdiesel

Nadere informatie

Opel Insignia GSi Sports Tourer: sportieve break met krachtige motor en compromisloos rijgedrag

Opel Insignia GSi Sports Tourer: sportieve break met krachtige motor en compromisloos rijgedrag Media Information 7 september 2017 Opel Insignia GSi Sports Tourer: sportieve break met krachtige motor en compromisloos rijgedrag Krachtig koppel: nieuwe BiTurbo-diesel met 154 kw/210 pk en 480 Nm Echt

Nadere informatie

OPEL FLEET. Business Line. exclusieve fleetmodellen die ook fiscaal aantrekkelijk zijn.

OPEL FLEET. Business Line. exclusieve fleetmodellen die ook fiscaal aantrekkelijk zijn. OPEL FLEET Business Line. exclusieve fleetmodellen die ook fiscaal aantrekkelijk zijn. www.opel.be Rij helemaal in lijn met uw business. Bij Opel vinden we dat uw onderneming moet kunnen focussen op haar

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling S 500 PLUG-IN HYBRID. 4% bijtelling Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort,

Nadere informatie

JAGUAR F-PACE TECHNISCHE GEGEVENS MAART 2019

JAGUAR F-PACE TECHNISCHE GEGEVENS MAART 2019 JAGUAR F-PACE TECHNISCHE GEGEVENS MAART 2019 JAGUAR F-PACE TECHNISCHE GEGEVENS Maak een keuze uit een programma diesel- en benzinemotoren. Deze motoren zijn ontworpen voor schone, efficiënte verbranding

Nadere informatie

De nieuwe Jaguar XF: lichtgewicht efficiency

De nieuwe Jaguar XF: lichtgewicht efficiency De nieuwe Jaguar XF: lichtgewicht efficiency Info Gepubliceerd op: 24 maart 2015 Jaguar Land Rover Nederland Samenvatting Jaguar presenteert met de nieuwe XF een auto die nieuwe maatstaven zet in het zakelijke

Nadere informatie

Opel Ampera. Nooit meer bang. Range Extender. tussen elektrische kilometers en kilometers op de benzinemotor"

Opel Ampera. Nooit meer bang. Range Extender. tussen elektrische kilometers en kilometers op de benzinemotor Opel Ampera Nooit meer bang Autotest Klamme handen en zweet op het voorhoofd. Alle eigenaren van elektrische auto's delen dezelfde angst: hebben de accu's nog stroom genoeg om de bestemming te halen? De

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Kia Niro 1.6 GDI HEV ExecutiveLine

Kia Niro 1.6 GDI HEV ExecutiveLine Joep de Heer 12 november 2016 Hybride in een aantrekkelijk jasje Ga je voor een hybride auto die vanaf het prille begin getekend is om als hybride door het leven te gaan, dan kom je vaak uit bij de Toyota

Nadere informatie

Nieuwe Opel Combo: ruime bestelwagen met compacte afmetingen en unieke technologie

Nieuwe Opel Combo: ruime bestelwagen met compacte afmetingen en unieke technologie Media Information 26 juni 2018 Nieuwe Opel Combo: ruime bestelwagen met compacte afmetingen en unieke technologie Beste ooit: vijfde generatie van Opel Combo biedt toonaangevende efficiëntie Laadkampioen:

Nadere informatie

Opel op de 66e internationale autoshow (IAA) van Frankfurt De toekomst binnen het C-segment: nieuwe Opel Astra en Opel OnStar

Opel op de 66e internationale autoshow (IAA) van Frankfurt De toekomst binnen het C-segment: nieuwe Opel Astra en Opel OnStar Opel op de 66e internationale autoshow (IAA) van Frankfurt De toekomst binnen het C-segment: nieuwe Opel Astra en Opel OnStar Wereldpremière nieuwe Astra, die vanaf oktober bij de dealers staat Opel OnStar:

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

Persbericht. Het is showtime: Opel wereldpremières op het IAA. 22 augustus Opel op het 67 ste internationale autosalon

Persbericht. Het is showtime: Opel wereldpremières op het IAA. 22 augustus Opel op het 67 ste internationale autosalon Persbericht 22 augustus 2017 Opel op het 67 ste internationale autosalon Het is showtime: Opel wereldpremières op het IAA Grandland X: de dynamische SUV met heel wat ruimte Insignia GSi: de speciale sportwagen

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht!

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! Compact vanbuiten JAZZ Afgebeeld model enkel ter illustratie u Na hagelimpact volledig gereconditioneerd volgens de Honda normen u Volledige Groots

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

Renault Megane Estate

Renault Megane Estate Renault Megane Estate Geen half werk Autotest Het lijkt nauwelijks nieuws. De Renault Megane is er nu ook als stationcar. Een andere daklijn, iets meer bagageruime en klaar. Maar... ruim tachtig procent

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

Voor werk en gezin: wereldpremière voor de Opel Astra Sports Tourer

Voor werk en gezin: wereldpremière voor de Opel Astra Sports Tourer Media Information 10 september 2015 Voor werk en gezin: wereldpremière voor de Opel Astra Sports Tourer Meer ruimte, minder gewicht: de slimme lichtgewichtconstructie Comfortabel, praktisch, intelligent:

Nadere informatie

Opel stelt sterke modellenreeks voor op IAA Bedrijfsvoertuigen 2010 in Hannover

Opel stelt sterke modellenreeks voor op IAA Bedrijfsvoertuigen 2010 in Hannover Opel stelt sterke modellenreeks voor op IAA Bedrijfsvoertuigen 2010 in Hannover Wereldpremière: Opel Movano chassisvarianten en gesloten bestelwagen met dubbele cabine Innovatief: nieuwe Opel Movano in

Nadere informatie

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED De ultieme truck voor lange afstanden Als we het over brandstof hebben, denken we niet alleen aan hoeveel u kunt besparen, maar ook hoe ver

Nadere informatie

Finnik Autorapport - BMW 1-serie

Finnik Autorapport - BMW 1-serie Finnik Autorapport - BMW 1-serie Deze BMW 1-serie komt uit 2013 en kostte toen 46.262. Deze geïmporteerde auto staat sinds 2013 op Nederlands kenteken en is voorzien van een benzine motor die 218 PK levert.

Nadere informatie

Topmodel: wereldpremière voor nieuwe Opel Corsa in Parijs

Topmodel: wereldpremière voor nieuwe Opel Corsa in Parijs Media Information 15 september 2014 Topmodel: wereldpremière voor nieuwe Opel Corsa in Parijs Ultramoderne aandrijving: zuinige, vinnige motoren en versnellingsbakken met lage wrijvingscoëfficiënt Veilig

Nadere informatie

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 Technische specificaties Opel Corsa Van. 3-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 3.999 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.713

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Opel Zafira

Finnik Autorapport - Opel Zafira Finnik Autorapport - Opel Zafira Personenauto Kentekenstatus (Geldig, gedemonteerd, geëxporteerd of ongeldig) Kleur Brandstof (bijv. benzine, diesel, electrisch) G3 (is er een gastank ingebouwd) 34-SZ-LB

Nadere informatie

Smart ForTwo electric drive

Smart ForTwo electric drive Smart ForTwo electric drive Een stroom van nieuwe ideeën Autotest Smart is altijd anders geweest. Vanaf het eerste begin had deze fabrikant nieuwe ideeën over auto's. Dat begon met een eigenzinnig ontwerp,

Nadere informatie

TECHNOLOGIE EN INNOVATIE ALS MOTOR VAN NIEUW MODELLENOFFENSIEF BIJ FORD OF EUROPE IN 2010

TECHNOLOGIE EN INNOVATIE ALS MOTOR VAN NIEUW MODELLENOFFENSIEF BIJ FORD OF EUROPE IN 2010 PERSINFORMATIE TECHNOLOGIE EN INNOVATIE ALS MOTOR VAN NIEUW MODELLENOFFENSIEF BIJ FORD OF EUROPE IN 2010 KEULEN, 18 januari 2009 - In 2010 breidt Ford of Europe zijn aanbod uit met een nooit geziene verscheidenheid

Nadere informatie

Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag

Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag 29 januari 2019, 09:00 (CET) Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag Jaguar onthult als onderdeel van het nieuwe modeljaar de speciale Chequered Flag uitvoering van de XF Saloon en de XF Sportbrake.

Nadere informatie

Smart ForTwo Electric Drive

Smart ForTwo Electric Drive Smart ForTwo Electric Drive Rijdt als een trein Autotest De Smart ForTwo is van nature kampioen zuinig rijden. Dat is te danken aan de geringe omvang van de auto. Bij een geringe omvang hoort ook een gering

Nadere informatie

Plugsurfing maakt opladen gemakkelijker voor berijders van elektrisch aangedreven Jaguars en Land Rovers

Plugsurfing maakt opladen gemakkelijker voor berijders van elektrisch aangedreven Jaguars en Land Rovers Plugsurfing maakt opladen gemakkelijker voor berijders van elektrisch aangedreven Jaguars en Land Rovers Jaguar Land Rover heeft voor bepaalde markten in Europa een partnerschap gesloten met Plugsurfing

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Opel Astra Sports Tourer

Finnik Autorapport - Opel Astra Sports Tourer Finnik Autorapport - Opel Astra Sports Tourer Deze Opel Astra Sports Tourer komt uit 2011 en kostte toen 27.359. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2011 op kenteken en is voorzien van een diesel

Nadere informatie

Lichte bedrijfsvoertuigen van Opel: ultramodern, veelzijdig en economisch

Lichte bedrijfsvoertuigen van Opel: ultramodern, veelzijdig en economisch Lichte bedrijfsvoertuigen van Opel: ultramodern, veelzijdig en economisch Veelzijdigheid: verschillende formaten voor uiteenlopende noden in industrie, handel en gemeenschappen Combo: ongeëvenaard voor

Nadere informatie

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën.

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën. De nieuwe Ampera-e GELADEN MET NIEUWe ideeën. BAANBREKEND BEREIK. RUIM 500 km met één KEER opladen 1 OPENT ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN. Elektrische auto s zijn tegenwoordig niet meer alleen geschikt voor

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

ULTRAPERFORMANTE ST IS TOP VAN NIEUW FORD FOCUS- GAMMA VOOR LANCERING IN PARIJS

ULTRAPERFORMANTE ST IS TOP VAN NIEUW FORD FOCUS- GAMMA VOOR LANCERING IN PARIJS PERSINFORMATIE Voor onmiddellijke publicatie ULTRAPERFORMANTE ST IS TOP VAN NIEUW FORD FOCUS- GAMMA VOOR LANCERING IN PARIJS Opwindende nieuwe Ford Focus-generatie maakt zich klaar voor allereerste gelijktijdige

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Sports Sedan Sports Tourer Lengte 4.419 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.013 / 1.831 2.013

Nadere informatie

Technologie die werkt en vooruitgaat. ZF-Duodrive: de hydrostatische aandrijving

Technologie die werkt en vooruitgaat. ZF-Duodrive: de hydrostatische aandrijving Technologie die werkt en vooruitgaat. ZF-Duodrive: de hydrostatische aandrijving Tegenwoordig worden vrachtwagens niet enkel gebruikt om van A naar B te rijden, maar ook om werkzaamheden op lage snelheid

Nadere informatie

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET VOLT DE NIEUWE CHEVROLET Chevrolet Volt De elektrische droom De nieuwe Chevrolet Volt is een unieke, multi-award winnende auto. Door het combineren van de voordelen van een elektrische auto met de actieradius

Nadere informatie

Persinformatie. Dynamisch, veelzijdig en minder dan 40 g CO 2 /km: Opel Flextreme. 10 september 2007

Persinformatie. Dynamisch, veelzijdig en minder dan 40 g CO 2 /km: Opel Flextreme. 10 september 2007 Persinformatie 10 september 2007 Dynamisch, veelzijdig en minder dan 40 g CO 2 /km: Opel Flextreme Innovatieve, sportieve monovolume illustreert baanbrekende E-Flex architectuur Nulemissie met een autonomie

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 22 november 2018 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

2 De nieuwe Insignia

2 De nieuwe Insignia de nieuwe INSIGNIA 2 De nieuwe Insignia Grand Sport en Sports Tourer tijd voor EEN NIEUWE KOPLOPER. Met zijn hoogwaardige design en exclusieve innovaties neemt de nieuwe Opel Insignia een overtuigende

Nadere informatie

Kia Picanto. Picanter. Ruimte

Kia Picanto. Picanter. Ruimte Kia Picanto Picanter Test Dit is de nieuwe Kia Picanto. Tenminste, zo schijnt het. De nieuwe Picanto is namelijk vrijwel even groot, ziet er vrijwel hetzelfde uit, bedient zich van vrijwel dezelfde techniek

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Volkswagen Up!

Finnik Autorapport - Volkswagen Up! Finnik Autorapport - Volkswagen Up! Personenauto Kentekenstatus (Geldig, gedemonteerd, geëxporteerd of ongeldig) Kleur Brandstof (bijv. benzine, diesel, electrisch) G3 (is er een gastank ingebouwd) 7-XHF-11

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira Tourer. November 2015 Buitenafmetingen in mm Zafira Tourer Lengte 4.656 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.099 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.685

Nadere informatie

D E N I E U W E C I V I C

D E N I E U W E C I V I C DE NIEUWE CIVIC Dit is de Type R waarop u gewacht heeft: feller, sneller, sterker. Een wagen ontwikkeld op basis van Honda s omvangrijke racekennis, met optimale prestaties op zowel het racecircuit als

Nadere informatie

01-2014 Brochure ALD ELECTRIC PART OF ALD NEWMOBILITY

01-2014 Brochure ALD ELECTRIC PART OF ALD NEWMOBILITY 01-2014 Brochure ALD ELECTRIC PART OF ALD NEWMOBILITY 1 Brochure ALD electric INLEIDING Ons ALD electric aanbod is bijzonder volledig, met zowel oplaadbare hybrides (plug-in), elektrische auto s met verlengde

Nadere informatie

Das Elektroauto : Opel Ampera-e maakt indruk met elektriserende spitstechnologie

Das Elektroauto : Opel Ampera-e maakt indruk met elektriserende spitstechnologie Media Information 13 februari 2017 Das Elektroauto : Opel Ampera-e maakt indruk met elektriserende spitstechnologie Revolutionair: elektrisch rijbereik van 520 kilometer (volgens NEDC) Globale veiligheid:

Nadere informatie

Road to the Future : zuinigere en schonere uitvoeringen met modulaire technologieën

Road to the Future : zuinigere en schonere uitvoeringen met modulaire technologieën Road to the Future : zuinigere en schonere uitvoeringen met modulaire technologieën Mercedes-Benz onthult tijdens de IAA 2007 in Frankfurt het resultaat van een ambitieus ontwikkelingsprogramma voor schonere

Nadere informatie

Media Information. 120 jaar lichte bedrijfswagens: Opel Combo & co zetten rijke traditie verder. 22 mei 2019

Media Information. 120 jaar lichte bedrijfswagens: Opel Combo & co zetten rijke traditie verder. 22 mei 2019 Media Information 22 mei 2019 120 jaar lichte bedrijfswagens: Opel Combo & co zetten rijke traditie verder Vandaag: Opel Combo is International Van of the Yearr 2019 Pioniersjaren: eerste LCV-versie van

Nadere informatie

De Caddy Van en Maxi Van

De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Kostenbewuste ondernemers zoeken doorgaans een bedrijfsvoertuig dat niet alleen op korte termijn maar ook op lange termijn

Nadere informatie

Media Information. Opel Grandland X: zitcomfort heeft lange traditie. 10 april Opel viert 120 jaar autoproductie

Media Information. Opel Grandland X: zitcomfort heeft lange traditie. 10 april Opel viert 120 jaar autoproductie Media Information 10 april 2019 Opel viert 120 jaar autoproductie Opel Grandland X: zitcomfort heeft lange traditie Grandland X: bestseller met toonaangevende technologieën en comfort Leercurve: in 120

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Media Information. Voor werk en gezin: de break met nog iets extra. Maart Nieuwe Opel Astra Sports Tourer: overzicht

Media Information. Voor werk en gezin: de break met nog iets extra. Maart Nieuwe Opel Astra Sports Tourer: overzicht Media Information Maart 2016 Nieuwe Opel Astra Sports Tourer: overzicht Voor werk en gezin: de break met nog iets extra Meer ruimte, minder gewicht: de slimme lichtgewichtconstructie Comfortabel, praktisch,

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Opel Meriva

Finnik Autorapport - Opel Meriva Finnik Autorapport - Opel Meriva Deze Opel Meriva komt uit 2011 en kostte toen 20.513. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2011 op kenteken en is voorzien van een benzine motor die 101 PK levert.

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Opel Astra

Finnik Autorapport - Opel Astra Finnik Autorapport - Opel Astra Deze Opel Astra komt uit 2011 en kostte toen 26.648. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2011 op kenteken en is voorzien van een diesel motor die 95 PK levert. Het

Nadere informatie

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. Theorie en praktijk

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. Theorie en praktijk Toyota Yaris Hybrid Welkom bij de familie Autotest Waarom worden er alleen hybride-versies van grote auto's gemaakt? Juist mensen die voor kleine auto's kiezen, willen graag zo zuinig mogelijk rijden.

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. terug te verdienen"

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. terug te verdienen Toyota Yaris Hybrid Welkom bij de familie Autotest Waarom worden er alleen hybride-versies van grote auto's gemaakt? Juist mensen die voor kleine auto's kiezen, willen graag zo zuinig mogelijk rijden.

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. Juni 2013 Technische specificaties Opel Insignia. 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4.842 4.842 4.913 2.084 / 1.858 2.084 / 1.858 2.084

Nadere informatie

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Lengte 4.249 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.033 / 1.804 Hoogte (leeggewicht) 1.460 Wielbasis

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Audi A3 Sportback

Finnik Autorapport - Audi A3 Sportback Finnik Autorapport - Audi A3 Sportback Deze Audi A3 Sportback komt uit 2012 en kostte toen 25.831. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2012 op kenteken en is voorzien van een benzine motor die

Nadere informatie

De Caddy en Caddy Maxi

De Caddy en Caddy Maxi De Caddy en Caddy Maxi Naast de zuivere diesel- of benzinemodellen zijn de Caddy en de Caddy Maxi als optie ook verkrijgbaar als modelvarianten Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Met deze alternatieve aandrijvingsvarianten

Nadere informatie

Ford Fiesta. Technofeestje. Ontwerp

Ford Fiesta. Technofeestje. Ontwerp Ford Fiesta Technofeestje Rij-impressie De Ford Fiesta is al ruim 40 jaar op de markt. De Fiesta dankt zijn lange bestaan aan een succesfactor die in vier decennia niet is veranderd: rijplezier. Voor de

Nadere informatie

Technische gegevens per augustus De Caddy

Technische gegevens per augustus De Caddy Technische gegevens per augustus 2019 De Caddy Caddy verbruik (l/100 km) en gecombineerde CO2-emissie (g/km), tankinhoud circa 55 L Motor 2.0 TDI BMT 55kW 2.0 TDI BMT 75kW 2.0 TDI BMT 75kW 6 DSG 2.0 TDI

Nadere informatie

Acht premières en milieuvriendelijke aandrijftechnologieën

Acht premières en milieuvriendelijke aandrijftechnologieën GM Belgium General Motors Belgium N.V. Noorderlaan 401 Haven 500 B-2030 Antwerpen België www.opel.be BTW BE 0404.957.875 RPR Antwerpen ING 320-0005684-31 2 oktober 2008 GM op het Autosalon van Parijs 2008

Nadere informatie

Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up

Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up MJ2019 Stand: 1-3-2019 Transporter Pick-up Euro 6 Brandstofverbruik/ CO₂- uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en Motor/ Model 2.0 TDI BMT 2.0 TDI 75kW 62kW

Nadere informatie

Zeven IAA-wereldpremières van Opel: van de Monza Concept tot en met de Insignia OPC

Zeven IAA-wereldpremières van Opel: van de Monza Concept tot en met de Insignia OPC Opel op de 65 e Frankfurt Internationale Autoshow (IAA) Zeven IAA-wereldpremières van Opel: van de Monza Concept tot en met de Insignia OPC Zelfvertrouwen: Opels nieuwe vlaggenschip Insignia OPC op het

Nadere informatie

De nieuwe Opel Insignia Revolutie in motoren en infotainment

De nieuwe Opel Insignia Revolutie in motoren en infotainment Persinformatie 12 juni 2013 De nieuwe Opel Insignia Revolutie in motoren en infotainment Twee zuinige turbodiesels (88 kw/120 pk en 103 kw/140 pk) met 20% bijtelling en verbruik vanaf slechts 3,7 l/100

Nadere informatie

Opel Astra in het nieuw: scherpere vormgeving, meer variëteit, motoren en high-tech opties

Opel Astra in het nieuw: scherpere vormgeving, meer variëteit, motoren en high-tech opties Persinformatie 15 juni 2012 Opel Astra in het nieuw: scherpere vormgeving, meer variëteit, motoren en high-tech opties Nieuwe, krachtige motoren: 195 pk 2.0 BiTurbo CDTI en 280 pk 2.0 turbobenzinemotor

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira. November 2013 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.467 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.025 / 1.801 Hoogte (leeggewicht) (zonder / met dakrails) 1.635

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.0 BlueMotion

Volkswagen Golf 1.0 BlueMotion Volkswagen Golf 1.0 BlueMotion Verder met een liter Autotest Verder met een liter. Hoe doe je dat? Een eenvoudige manier om brandstof te besparen is om een auto kleiner en dus lichter te maken. Maar dat

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC. Hoogstaand

Mercedes-Benz GLC. Hoogstaand Mercedes-Benz GLC Hoogstaand Autotest Er zijn vele redenen om te kiezen voor een SUV. Dankzij de extra ruimte biedt een SUV meer praktische mogelijkheden dan een gewone personenauto. De hoogte zorgt voor

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Opel Astra TwinTop

Finnik Autorapport - Opel Astra TwinTop Finnik Autorapport - Opel Astra TwinTop Personenauto Kentekenstatus (Geldig, gedemonteerd, geëxporteerd of ongeldig) Kleur Brandstof (bijv. benzine, diesel, electrisch) G3 (is er een gastank ingebouwd)

Nadere informatie

Media Information. Testen, testen en nogmaals testen: nieuwste generatie van Opel Corsa in finale fase. 29 april 2019

Media Information. Testen, testen en nogmaals testen: nieuwste generatie van Opel Corsa in finale fase. 29 april 2019 Media Information 29 april 2019 Testen, testen en nogmaals testen: nieuwste generatie van Opel Corsa in finale fase Streefdoel ontwikkelingsplan: verkoop start deze zomer, eerste leveringen in najaar Testcentrum

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Opel Corsa

Finnik Autorapport - Opel Corsa Finnik Autorapport - Opel Corsa Deze Opel Corsa komt uit 2005 en kostte toen 12.600. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2005 op kenteken en is voorzien van een benzine motor die 79 PK levert.

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Audi A3 Sportback

Finnik Autorapport - Audi A3 Sportback Finnik Autorapport - Audi A3 Sportback Deze Audi A3 Sportback komt uit 2012 en kostte toen 35.679. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2012 op kenteken en is voorzien van een benzine motor die

Nadere informatie

Ford Focus Electric. Alle begin is moeilijk. Vertrouwd

Ford Focus Electric. Alle begin is moeilijk. Vertrouwd Ford Focus Electric Alle begin is moeilijk Rij-impressie Ford is de op één na grootste leverancier van auto's met een elektromotor ter wereld. In Europa was daar tot nu toe weinig tot niets van te merken,

Nadere informatie

De nieuwe Sprinter. Pioneer at work.

De nieuwe Sprinter. Pioneer at work. De nieuwe Sprinter. Pioneer at work. De nieuwe Sprinter. De pionier verlegt de grenzen opnieuw. De enige echte pioniersmentaliteit: ze zit in het DNA van de Sprinter. In zijn eerste gedaante in 1995 was

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Saab 9-3 Sport Sedan

Finnik Autorapport - Saab 9-3 Sport Sedan Finnik Autorapport - Saab 9-3 Sport Sedan Deze Saab 9-3 Sport Sedan komt uit 2006 en kostte toen 31.036. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2006 op kenteken en is voorzien van een benzine & lpg

Nadere informatie