Opel stelt sterke modellenreeks voor op IAA Bedrijfsvoertuigen 2010 in Hannover

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Opel stelt sterke modellenreeks voor op IAA Bedrijfsvoertuigen 2010 in Hannover"

Transcriptie

1 Opel stelt sterke modellenreeks voor op IAA Bedrijfsvoertuigen 2010 in Hannover Wereldpremière: Opel Movano chassisvarianten en gesloten bestelwagen met dubbele cabine Innovatief: nieuwe Opel Movano in Europees segment van lichte bedrijfsvoertuigen Variabel: Opel Vivaro opgewaardeerd voor zuiniger brandstofverbruik en verbeterd interieur Beproefd: Combo en Corsavan vervolledigen het aanbod Uniek: Corsavan eerste kleine bestelwagen met Start/Stop-systeem. Opel stelt op het IAA Bedrijfsvoertuigen 2010 in Hannover (23-30 september) zijn moderne, flexibele en gevarieerde reeks van lichte bedrijfsvoertuigen voor. Op de stand van Opel gaat de aandacht dit jaar naar de wereldpremière van de verschillende varianten van chassiscabine en gesloten bestelwagens met dubbele cabine van de volledig nieuwe Movano die eerder dit jaar op de markt verscheen. Met deze varianten is de Movano nu beschikbaar in meer dan 300 koetswerkversies. Met geavanceerde technologie en de beste waarden in haar klasse voor functionaliteit en zuinigheid vestigt deze vernieuwende modellenreeks zich aan de top van het Europese segment van lichte bedrijfsvoertuigen. De pas vernieuwde Opel Vivaro is verkrijgbaar met een gemoderniseerde en nog zuinigere reeks dieselmotoren, een verbeterd interieur en als optie een dieselpartikelfilter (DPF) voor de 2.0 CDTI van 66 kw/90 pk en 84 kw/114 pk. De compacte bestelwagen Combo en de kleine Corsavan zijn gebouwd volgens een solide en beproefde formule. Dankzij zuinige benzine-, diesel- en aardgasmotoren kunnen laadvolumes tot liter uiterst voordelig worden vervoerd. Het beste voorbeeld is de nieuwe 1.3 CDTI Corsavan met Start/Stop-systeem, de eerste kleine bestelwagen ter wereld met deze brandstofbesparende technologie. Hij verbruikt een gemiddelde hoeveelheid diesel van slechts 4,0 l/100 km, wat overeenkomt met een CO 2 -uitstoot van slechts 105 g/km.

2 Blz. 2 Voor het grote werk: de nieuwe Opel Movano De Opel Movano heeft een aantal doorslaggevende voordelen tegenover de concurrentie, zoals een vernieuwd design, een comfortabel interieur, een grote diversiteit aan modellen en lage bedrijfskosten. Met zijn opvallend uiterlijk, met de typische stijlelementen van het merk, behoort hij duidelijk tot de Opel-familie. Het functioneel en ergonomisch cabinedesign met materialen en oppervlakken van hoge kwaliteit, een uitstekende zichtbaarheid rondom, ruime interieurafmetingen en een compromisloos, praktisch opbergsysteem vormt een uitstekende werk- en reisomgeving. Dankzij het uiterst flexibel design van zijn platform is de Opel Movano beschikbaar met voor- en achterwielaandrijving, een maximaal toegelaten massa tot 4,5 ton, vier lengtevarianten en drie hoogten. Tot de koetswerkvarianten behoren gesloten bestelwagens en combiversies, chassisvarianten met enkele en dubbele cabine, en een platformchassis. De Movano haalt ook topwaarden voor toegankelijkheid, belaadbaarheid, interieurhoogte en laadvolume. Afhankelijk van het model kan hij een laadvloer met een lengte tot 4,40 meter, een laadvolume tot 17 kubieke meter en een laadvermogen tot 2,5 ton hebben. Ook qua sleepvermogen is de nieuwe Movano een topper: afhankelijk van het model kan hij maar liefst drie ton slepen. Hij is af fabriek ook verkrijgbaar in verschillende speciale versies, bijvoorbeeld met een achterwaartse en drievoudige kiepbak met afneembare zijkanten of met een gesloten opbouw. Voor zuinigheid en spaarzaamheid zorgt de nieuwe familie van 2.3 CDTI viercilinder dieselmotoren met common rail en een kleinere cilinderinhoud. De drie vermogens van 74 kw/100 pk, 92 kw/125 pk en 107 kw/146 pk zijn elk gekoppeld aan een manuele zesversnellingsbak. De geautomatiseerde Easytronic transmissie is als optie verkrijgbaar voor de twee krachtigste versies. Alle modellen voldoen aan de Euro 4-emissienorm en in combinatie met de als optie verkrijgbare dieselpartikelfilter beantwoordt de Movano ook aan de Euro 5-norm. Met een brandstofverbruik van slechts 7,8/100km en een CO 2 -uitstoot van 203 g/km heeft de nieuwe Opel Movano nu al de laagste waarden in zijn klasse. In vergelijking met zijn voorganger zijn de gebruikskosten ook ongeveer 10 procent lager, rekening houdend met de kosten voor onderhoud, normale slijtage, de verzekeringspremies, de waarde-

3 Blz. 3 vermindering en de brandstof voor vier jaar of kilometer. De kosten voor gewoon onderhoud en normale slijtage alleen al liggen 24 procent lager. Ook de veiligheidstechnologie staat op het hoogste niveau: ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD) is standaard op alle modellen gemonteerd. Elektronische stabiliteitsregeling (ESP) is ook standaard voor versies met achterwielaandrijving en een optie voor versies met voorwielaandrijving. Opmerkelijke passieve veiligheidskenmerken zijn een standaard gemonteerde bestuurdersairbag en driepuntsveiligheidsgordels met gordelspanner en krachtbegrenzer. Andere elementen zoals een passagiersairbag, in de zetels geïntegreerde zijairbags en koplampen met bochtverlichting zijn als optie verkrijgbaar. Ideale basis: de vernieuwde Opel Vivaro Ook de pas vernieuwde Opel Vivaro wordt dit jaar voorgesteld op het IAA Bedrijfsvoertuigen. De Vivaro is de perfecte aanvulling voor de Movano binnen de Opel-reeks van lichte bedrijfsvoertuigen. Deze opvallende modellenreeks kreeg nieuwe, zuinigere dieselmotoren en een vernieuwd cabine-interieur. De 2.0 CDTI dieselversies van 66 kw/90 pk of 84 kw/114 pk zijn als optie ook verkrijgbaar met een milieuvriendelijke dieselpartikelfilter (DPF). Aan de top van de reeks staat de 2.5 CDTI (107 kw/146 pk). De Vivaro is ook verkrijgbaar met een benzinemotor van 2,0 liter (86 kw/117 pk). Als alternatief voor de standaard zesversnellingsbakken kunnen de krachtigste dieselmotoren worden gekoppeld aan een Easytronic zestrapsautomaat. Naargelang van het model en de versie schommelt het gemiddeld verbruik tussen 7,5 en 7,8 l/100 km. Voor de even krachtige en zuinige ecoflex-versies is dat slechts 7,4 l/100 km. De onderhoudsintervallen werden voor de 2.0 CDTI met dieselpartikelfilter verlengd tot kilometer of eens per jaar. De uitgebreide keuze uit koetswerkvarianten voor de Opel Vivaro dekt een breed spectrum van toepassingen. Naast een gesloten bestelwagen omvat de reeks ook een gesloten bestelwagen met dubbele cabine en combivarianten beschikbaar in twee lengten, twee dakhoogten (gesloten bestelwagen) en met een maximaal toegelaten massa van 2,7 of 2,9 ton. De Vivaro Combi is uitstekend geschikt voor personenvervoer, met plaats voor

4 Blz. 4 maximaal negen passagiers. Daarnaast is er ook de luxueuze Tour -versie. Een platformchassis is verkrijgbaar als basis voor transportsystemen op maat, waarop individuele structuren van specifieke bedrijven kunnen worden gemonteerd. De visuele en functionele vernieuwingen van de Vivaro zijn terug te vinden in de cockpit en de nieuwe infotainmentsystemen. De vernieuwde bestuurderszone kreeg een instrumentenbord met een aangepaste behuizing, een schakelverklikkerlampje, beter afleesbare instrumenten en een nieuwe middenconsole. De nieuwe stuurwielen zijn uitgerust met verbeterde airbagsystemen en, afhankelijk van de versie, geïntegreerde bedieningstoetsen voor de automatische snelheidsregeling. De audio- en infotainmentsystemen kunnen ook worden bediend via een satelliet op het stuurkolom. De Opel Vivaro is met vier nieuwe infotainmentsystemen verkrijgbaar. Afhankelijk van het systeem zijn ze voorzien van cd-spelers, AUX-in en USB-aansluitingen voor externe elektronische toestellen, een bediening voor de infotainmentsystemen via een satelliet op de stuurkolom en een Bluetooth-interface voor gsm s. Een navigatiesysteem van TomTom is volledig geïntegreerd in de architectuur van de boordelektronica en beschikt over kaarten van West-Europa. Stevige basis: compacte Combo is de echte klassieker De Opel Combo is een echte klassieker in het segment van compacte bestelwagens. Met een laadvolume tot liter in de versie van gesloten bestelwagen biedt hij een van de grootste laadruimten in zijn klasse. De opening achteraan met dubbele deuren is zelfs groot genoeg voor europaletten. Het variabele koetswerkconcept van de Combo omvat een versie met vijf zitplaatsen, die met zijn ruim interieur en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding op zich al naam heeft gemaakt als vrijetijds- en gezinsauto. De motorenreeks van de Opel Combo is al even uiteenlopend als zijn gebruiksmogelijkheden. Er is keuze uit twee dieselmotoren, een benzinemotor en een bijzonder milieuvriendelijke 1.6-liter CNG motor op aardgas. Het vermogen gaat van 55 kw/75 pk tot 74 kw/140 pk. Met 19 kg aardgas en een reservetank van 14 liter benzine heeft de 69 kw/94 pk sterke Combo CNG ecoflex een autonomie van ongeveer 550 kilometer en produceert hij slechts 133 gram CO 2 per kilometer.

5 Blz. 5 Corsavan: klein maar met een verrassend laadvermogen Zelfs de Corsavan de kleinste vertegenwoordiger van het aanbod van bedrijfswagens van Opel heeft een verrassend laadvermogen dat samen met zijn typische wendbaarheid en stijl van hem de ideale stadsbestelwagen maakt. De Corsavan is gebaseerd op de driedeurs Corsa en biedt dus een aangename omgeving voor bestuurder en passagier. De achterbank is vervangen door een efficiënt ontworpen laadruimte met een inhoud tot 919 liter conform de VDA-norm. Twee dieselmotoren zijn beschikbaar, waaronder een CDTI ECOTEC motor van 1,3 liter met Start/Stop-systeem een primeur in de sector van kleine bestelwagens. Deze motor beantwoordt standaard aan de Euro 5-emissienorm en is uitgerust met een onderhoudsvrije dieselpartikelfilter. Volgens de gemengde cyclus verbruikt hij slechts 4,0 liter diesel per 100 kilometer, wat overeenkomt met een CO 2 -uitstoot van 105 g/km.

IAA Bedrijfswagens 2012: Opel stelt vernieuwd modellengamma voor

IAA Bedrijfswagens 2012: Opel stelt vernieuwd modellengamma voor 18 september 2012 IAA Bedrijfswagens 2012: Opel stelt vernieuwd modellengamma voor Speciale oplossingen voor industrie: samenwerking met erkende ombouwdeskundigen Meer veiligheid: bevestigingssystemen

Nadere informatie

Lichte bedrijfsvoertuigen van Opel: ultramodern, veelzijdig en economisch

Lichte bedrijfsvoertuigen van Opel: ultramodern, veelzijdig en economisch Lichte bedrijfsvoertuigen van Opel: ultramodern, veelzijdig en economisch Veelzijdigheid: verschillende formaten voor uiteenlopende noden in industrie, handel en gemeenschappen Combo: ongeëvenaard voor

Nadere informatie

IAA Bedrijfswagens 2012: Opel Bedrijfswagens stelt vernieuwd modellengamma voor

IAA Bedrijfswagens 2012: Opel Bedrijfswagens stelt vernieuwd modellengamma voor IAA Bedrijfswagens 2012: Opel Bedrijfswagens stelt vernieuwd modellengamma voor Speciale oplossingen voor de industrie: samenwerking met goedgekeurde ombouwbedrijven Meer veiligheid: bevestigingssystemen

Nadere informatie

GLOEDNIEUWE FIESTA VAN VOERT FORD-GAMMA AAN OP IAA VOOR BEDRIJFSVOERTUIGEN 2008

GLOEDNIEUWE FIESTA VAN VOERT FORD-GAMMA AAN OP IAA VOOR BEDRIJFSVOERTUIGEN 2008 PERSINFORMATIE GLOEDNIEUWE FIESTA VAN VOERT FORD-GAMMA AAN OP IAA VOOR BEDRIJFSVOERTUIGEN 2008 Wereldpremière van de gloednieuwe Fiesta Van op IAA 2008 in Hannover Opvallende bedrijfsversie van de gloednieuwe

Nadere informatie

De Caddy Van en Maxi Van

De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Kostenbewuste ondernemers zoeken doorgaans een bedrijfsvoertuig dat niet alleen op korte termijn maar ook op lange termijn

Nadere informatie

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel Nieuwe OPEL Combo Technische specificaties Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1 Motoren voor de nieuwe Opel Combo Motoren kw pk Roetfilter (DPF) Start/Stop 1.4i ecoflex 70 95 n.v.t. 1.3 CDTI ecoflex 66 90

Nadere informatie

Opel Corsa: nieuw hart, nieuwe spieren onderhuids is alles nieuw

Opel Corsa: nieuw hart, nieuwe spieren onderhuids is alles nieuw Opel Corsa: nieuw hart, nieuwe spieren onderhuids is alles nieuw Compleet motorgamma met betere prestaties en lagere verbruiks- en CO 2 -cijfers Nieuwe 95 pk sterke ecoflex-motoren met 98 g/km CO 2, topdiesel

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Nieuwe Opel Insignia: zuinigste diesel- en benzinemotor in zijn klasse

Nieuwe Opel Insignia: zuinigste diesel- en benzinemotor in zijn klasse Nieuwe Opel Insignia: zuinigste diesel- en benzinemotor in zijn klasse Nieuwe turbodiesel: 120 en 140 pk CDTI met slechts 3,7 l/100 km en 99 g/km CO 2 Nieuwe Mr. Proper: 1.4 Turbo ecoflex voldoet aan Euro

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira Tourer. November 2015 Buitenafmetingen in mm Zafira Tourer Lengte 4.656 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.099 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.685

Nadere informatie

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 Technische specificaties Opel Corsa Van. 3-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 3.999 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.713

Nadere informatie

Opel Combo Combi. Lijntekeningen (in mm) L1H1. Afmetingen (in mm) L1 H1

Opel Combo Combi. Lijntekeningen (in mm) L1H1. Afmetingen (in mm) L1 H1 Opel Combo Combi Lijntekeningen (m) L1H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang

Nadere informatie

De Caddy en Caddy Maxi

De Caddy en Caddy Maxi De Caddy en Caddy Maxi Naast de zuivere diesel- of benzinemodellen zijn de Caddy en de Caddy Maxi als optie ook verkrijgbaar als modelvarianten Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Met deze alternatieve aandrijvingsvarianten

Nadere informatie

Opel Combo Cargo Gesloten Bestelwagen

Opel Combo Cargo Gesloten Bestelwagen Opel Combo Cargo Lijntekeningen (m) L1H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang

Nadere informatie

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BIJLAGEN AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BESTELWAGENS H1 H2 2 465 Nuttig laadvolume (m 3 ) L1H2 L2H2 5,2 7,2 6,0 8,6 Buitenafmetingen (mm) Totale lengte 4 999 4 999 5 399 5 399 Totale breedte zonder/met buitenspiegels:

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen Technische fiche bestelwagen Augustust 2017 Lijntekeningen (m) L1 H1 Afmetingen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte

Nadere informatie

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1 Opel Vivaro Technische fiche Augustus 2017 Opel Vivaro Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. 26 november 2016 5-deurs ROCKS Buitenafmetingen in mm Lengte 3.675 3.674 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.876 / 1.698 1.876 / 1.698 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Nieuwe Opel Insignia diesel- en benzinemotoren: ongeëvenaard zuinig en met slechts 20% bijtelling

Nieuwe Opel Insignia diesel- en benzinemotoren: ongeëvenaard zuinig en met slechts 20% bijtelling Nieuwe Opel Insignia diesel- en benzinemotoren: ongeëvenaard zuinig en met slechts 20% bijtelling Nieuwe turbodieselmotoren met 20% bijtelling: 120 en 140 pk CDTI met slechts 3,7 l/100 km en 99 g/km CO

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira. November 2013 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.467 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.025 / 1.801 Hoogte (leeggewicht) (zonder / met dakrails) 1.635

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Sports Sedan Sports Tourer Lengte 4.419 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.013 / 1.831 2.013

Nadere informatie

DE NIEUWE FIESTA VAN: DYNAMISCH, PRAKTISCH EN ZUINIG

DE NIEUWE FIESTA VAN: DYNAMISCH, PRAKTISCH EN ZUINIG PERSINFORMATIE DE NIEUWE FIESTA VAN: DYNAMISCH, PRAKTISCH EN ZUINIG Aantrekkelijk bedrijfsvoertuig afgeleid van de nieuwe Fiesta Veelzijdigheid, elegantie, rijgenot en lage gebruikskosten in het segment

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Antara. Mei 2014 Technische specificaties Opel Antara. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.596 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.085 / 1.850 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Meriva. 19 mei 2014 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.300 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1994/1915 Hoogte (leeggewicht) 1.615 Wielbasis 2.644 Spoorbreedte,

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2018 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 85 maart juli 2016 2014 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Opel brengt mobiliteit naar het voorplan, van de Ampera tot de Zafira Tourer Concept

Opel brengt mobiliteit naar het voorplan, van de Ampera tot de Zafira Tourer Concept Opel op het Autosalon van Genève 2011 Opel brengt mobiliteit naar het voorplan, van de Ampera tot de Zafira Tourer Concept Vertrekkensklaar: Wereldpremière van de Ampera productiewagen Salon Op Wielen:

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA TOURER.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA TOURER. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA TOURER. Per 10 december juli 2015 2014 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,657 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,884 / 2,118 Hoogte (leeggewicht) 1,687

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Cascada. December 2013 Technische specificaties Opel Cascada. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.696 Max. lengte tijdens de dakopening 4.760 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Lengte 4.249 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.033 / 1.804 Hoogte (leeggewicht) 1.460 Wielbasis

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 22 november 2018 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestel

Opel Vivaro Gesloten Bestel Afmetingen (m) Exterieur maten L1 L2 Wielbasis 3,098 3,498 Totale lengte 4,782 5,182 Totale breedte 1,904 1,904 Totale breedte incl. spiegels 2,232 2,232 Totale hoogte bij H1 1,959 1,959 Totale hoogte

Nadere informatie

Opel Combo. Technische specificaties GESLOTEN BESTEL

Opel Combo. Technische specificaties GESLOTEN BESTEL GESLOTEN BESTEL L1H1 L1H2 L2H1 Opel Combo Technische specificaties laadvermogen Verhoogd laadvermogen 1.990 2.30-2.20-2.70 Opel Combo Gesloten Bestel L1H1 1.3 CDTI ecoflex 1.6 CDTI 1.6 CDTI 2.0 CDTI 1.i

Nadere informatie

ETEN, DRINKEN, SLAPEN, ZINGEN. EN MEENEMEN WAT U MAAR WILT.

ETEN, DRINKEN, SLAPEN, ZINGEN. EN MEENEMEN WAT U MAAR WILT. OPEL Combo ETEN, DRINKEN, SLAPEN, ZINGEN. EN MEENEMEN WAT U MAAR WILT. Welke plannen u ook hebt, de Opel Combo heeft er de ruimte voor. En dankzij zijn extra brede schuif- en achterdeuren neemt u alles

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL ADAM. 20 Juni 2015 Buitenafmetingen in mm ADAM Lengte 3.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.966 / 1.807 Hoogte (leeggewicht) 1.484 Wielbasis 2.311 Spoorbreedte,

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra GTC. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.466 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.020 / 1.840 Hoogte (leeggewicht) 1.482 Wielbasis 2.695 Spoorbreedte,

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 16 juli 2015 4-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2,013 / 1,814 2,013 / 1,814 Hoogte

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 19 november 2015 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Opel Corsavan. Max. laadvermogen tot 475 kg. Max. lengte laadvloer 1,26 m. Max. laadvolume 0,92 m3. Anti-lock Braking System

Opel Corsavan. Max. laadvermogen tot 475 kg. Max. lengte laadvloer 1,26 m. Max. laadvolume 0,92 m3. Anti-lock Braking System OPEL Corsavan Opel Corsavan Z n sportieve look met duidelijk afgetekende stijl is op maat gemaakt van elke handelszaak die geeft om haar imago. De Opel Corsavan is met z n kleine afmetingen zeer geschikt

Nadere informatie

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Opel Vivaro Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. Juni 2013 Technische specificaties Opel Insignia. 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4.842 4.842 4.913 2.084 / 1.858 2.084 / 1.858 2.084

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka X. 20 december 2018 Buitenafmetingen in mm Mokka X Lengte 4.275 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.658 Wielbasis

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. Per 1 juni december 2017 2014 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.657 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,884 / 2,118 Hoogte (leeggewicht) 1.687 Wielbasis

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka X. 29 juni 2017 Buitenafmetingen in mm Mokka X Lengte 4.275 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.658 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang Binnen afmetingen

Nadere informatie

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen.

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen. Klantenservice ciao fiat PROFESSIONAL MOBILE ciao fiat professional mobile A pro like you www.fiatprofessional.be onderhoud en bescherming: een compleet gamma diensten FINANCE PACKAGES AND INSURANCE SERVICES

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

Het nieuwe referentiepunt: derde generatie van de Opel Vivaro

Het nieuwe referentiepunt: derde generatie van de Opel Vivaro Media Information 28 januari 2019 Het nieuwe referentiepunt: derde generatie van de Opel Vivaro Typisch Vivaro: Uiterst flexibel, zuinig te bestellen vanaf februari Op maat: van 4,60 m tot 5,30 m lang,

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens. Volkswagen Bedrijfswagens Vans. Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens. Volkswagen Bedrijfswagens Vans. Bedrijfswagens Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens Vans De gegevens over de leveringsmogelijkheden, uitvoeringen, prestaties, maten en gewichten, brandstofverbruik en onderhoudskosten zijn gebaseerd op de stand

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. November 2014 Buitenafmetingen in mm 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.842 4.842 4.913 (* 4.920) Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 /

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. 22 november 2018 5-deurs ROCKS Buitenafmetingen in mm Lengte 3.675 3.676 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.876 / 1.698 1.876 / 1.698 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Opel Movano Gesloten Laadbak Technische specificaties

Opel Movano Gesloten Laadbak Technische specificaties Gesloten Laadbak Technische specificaties CHASSIS CABINE met GESLOTEN LAADBAK L3H1 Voorwielaandrijving Max. toelaatbaar totaalgewicht (kg) 3.500 L3H1 Achterwielaandrijving Enkel Lucht 3.500 LH1 Achterwielaandrijving

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

De nieuwe Citan. Gesloten bestelwagen.

De nieuwe Citan. Gesloten bestelwagen. De n ieuwe Cita n. G esloten bestelwa gen. De stad heeft een nieuwe held. D e Cit an. Met de nieuwe Citan breidt Mercedes-Benz zijn bestelwagenfamilie uit met een nieuw model en met de Citan gesloten bestelwagen

Nadere informatie

Technische gegevens per 5 maart De Caddy

Technische gegevens per 5 maart De Caddy Technische gegevens per 5 maart 2019 De Caddy verbruik/co ₂-uitstoot. Caddy verbruik (l/100 km) en e CO2-emissie (g/km), tankinhoud circa 55 L Motor 2.0 TDI BMT 55kW 2.0 TDI BMT 75kW 2.0 TDI BlueMotion

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA. Per 1 januari 2017 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.696 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.020/1.839 Hoogte (leeggewicht) 1.443 Maximale hoogte bij

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 30 juni 2017 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 9. YPSILON P.20 10. FIORINO P.16 2. DE VOORDELEN P.3 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 5. PANDA P.8 6. PUNTO P.10 7. QUBO P.12 8. DOBLO P.14

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. 19 april 2019 BUITENAFMETINGEN IN MM Lengte 4.666 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.100 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.660 Wielbasis 2.760 Spoorbreedte,

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION, DE BEDRIJFSWAGEN VOOR PROFESSIONALS De Red EDITION is verkrijgbaar in 4 lengte- en 3 hoogtematen met een laadvolume

Nadere informatie

Opel Movano Chassis Cabine Open Laadbak Chassis Dubbele Cabine Open Laadbak Technische specificaties

Opel Movano Chassis Cabine Open Laadbak Chassis Dubbele Cabine Open Laadbak Technische specificaties Chassis Cabine Open Laadbak Chassis Dubbele Cabine Open Laadbak Technische specificaties Chassis Cabine L2H1 Open Laadbak Voorwielaandrijving Motorisatie 2.3 CDTI (130 pk) 2.3 CDTI BiTurbo S/S (15 pk)

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Insignia. 20 februari 2017 Technische specificaties Opel Insignia Grand Sport Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4897 4986 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka. 12 november 2015 Mokka Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.647 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

Dream Team: nieuwe topdiesel voor vlaggenschip Opel Insignia

Dream Team: nieuwe topdiesel voor vlaggenschip Opel Insignia Media Information 5 september 2017 Dream Team: nieuwe topdiesel voor vlaggenschip Opel Insignia Bijzonder krachtig: sequentiële turbolader voor 154 kw/210 pk en hoog koppel Consequent schoon: nieuwe topdiesel

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Crossland X. 29 juni 2017 B-CUV Buitenafmetingen in mm Lengte 4212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1976/1825 Hoogte (leeggewicht) 1605 Wielbasis 2604 Spoorbreedte,

Nadere informatie

BEDRIJFSWAGENS MET EEN HOOG RENDEMENT.

BEDRIJFSWAGENS MET EEN HOOG RENDEMENT. OPEL VIVARO BEDRIJFSWAGENS MET EEN HOOG RENDEMENT. INHOUD We blijven de Opel Vivaro jaar na jaar verbeteren en verfijnen. De aankoop van een bedrijfs wagen is een belangrijke investering. Daarom doen

Nadere informatie

Topmodel: wereldpremière voor nieuwe Opel Corsa in Parijs

Topmodel: wereldpremière voor nieuwe Opel Corsa in Parijs Media Information 15 september 2014 Topmodel: wereldpremière voor nieuwe Opel Corsa in Parijs Ultramoderne aandrijving: zuinige, vinnige motoren en versnellingsbakken met lage wrijvingscoëfficiënt Veilig

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 23 november 2017 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 15 januari 2016 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische specificaties per 1 augustus De Caddy

Technische specificaties per 1 augustus De Caddy Technische specificaties per 1 augustus 17 De Caddy Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Caddy Motor 2.0 TDI BMT 55kW 2.0 TDI BMT 75kW 2.0 TDI BlueMotion 75 kw 2.0 TDI BMT 75kW 6 DSG 2.0 TDI BMT kw 4MOTION

Nadere informatie

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59 ECOSPORT Stel uw ideale EcoSport samen. Wat is uw favoriete combinatie? De EcoSport biedt u de keuze uit verscheidene kleurencombinaties. Gebruik onderstaande tabel om uw keuze te maken uit de contrasterende

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte Hyundai i30 Wagon De verstandigste Autotest Met de i30 wil Hyundai een zo breed mogelijke doelgroep aanspreken. De i30 zoekt daarom de optimale balans tussen rijplezier, functionaliteit en prijs. Bovendien

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 25 november 2016 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

CHASSIS CABINE met OPEN LAADBAK L2H1 Voorwielaandrijving

CHASSIS CABINE met OPEN LAADBAK L2H1 Voorwielaandrijving Open Laadbak Technische specificaties CHASSIS CABINE met OPEN LAADBAK L2H1 Voorwielaandrijving Max. toelaatbaar totaalgewicht (kg) 3.500 L3H1 Voorwielaandrijving 3.500 L2H1 Achterwielaandrijving Enkel

Nadere informatie

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck PROACE Truck 2 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE Truck De PROACE Truck is de sterke en zuinige compacte truck van Toyota. Hij is uitermate geschikt voor hoveniers, werkvoorzieningsschappen, gemeentewerken en

Nadere informatie

Opel Vivaro. Technische specificaties. Gesloten Bestel. Alle gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Publicatiedatum: 10 juni 2016

Opel Vivaro. Technische specificaties. Gesloten Bestel. Alle gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Publicatiedatum: 10 juni 2016 Technische specificaties Gesloten Bestel Alle gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Publicatiedatum: 10 juni 2016 Opel Vivaro MY17 Versie 2 Gesloten Bestel L1H1-2.700kg Lengte laadruimte (mm)

Nadere informatie

DE NIEUWE DOBLÒ CARGO

DE NIEUWE DOBLÒ CARGO DE NIEUWE DOBLÒ CARGO Fiat Group Automobiles Netherlands B.V. Singaporestraat 92-100 1175 RA Lijnden De uitrusting van de modeluitvoeringen en de bijbehorende extra s kunnen - mede door afwijkende wetgeving

Nadere informatie

Agila, Corsa, Meriva, Astra met een nog lager brandstofverbruik

Agila, Corsa, Meriva, Astra met een nog lager brandstofverbruik Agila, Corsa, Meriva, Astra met een nog lager brandstofverbruik Sterk uitgebreid aanbod van ecoflex-modellen met Start/Stop-systeem Corsa: ecoflex met Start/Stop nu ook voor benzinevariant, nieuw lpg-model

Nadere informatie

Opel Combo. Technische specificaties

Opel Combo. Technische specificaties Technische specificaties Gesloten Bestel L1H1 1.250 55 3, 1.3 CDTI S/S (95 pk) 1.6 CDTI S/S (105 pk) 1.6 CDTI S/S (120 pk) 1.i S/S (95 pk) 1. CNG (120 pk) laadvermogen Verhoogd laadvermogen 2.00 2.320

Nadere informatie

Nieuwe ix20. Persinformatie. HYUNDAI MOTOR EUROPE GmbH Kaiserleipromenade Offenbach, Germany

Nieuwe ix20. Persinformatie. HYUNDAI MOTOR EUROPE GmbH Kaiserleipromenade Offenbach, Germany Nieuwe ix20 Persinformatie HYUNDAI MOTOR EUROPE GmbH Kaiserleipromenade 5 63067 Offenbach, Germany www.hyundai.com/eu Nieuwe ix20 Even ruim, nog stijlvoller en verrijkt met comfortvoorzieningen en extra

Nadere informatie

Opel Movano Dubbele Cabine

Opel Movano Dubbele Cabine Dubbele Cabine Technische specificaties DUBBELE CABINE Max. toelaatbaar totaalgewicht (kg) L2H2 Voorwielaandrijving 3,300 3,500 L3H2 Voorwielaandrijving 3,500 L3H2 Achterwielaandrijving Enkel Lucht 3,500

Nadere informatie

De nieuwe Jaguar XF: lichtgewicht efficiency

De nieuwe Jaguar XF: lichtgewicht efficiency De nieuwe Jaguar XF: lichtgewicht efficiency Info Gepubliceerd op: 24 maart 2015 Jaguar Land Rover Nederland Samenvatting Jaguar presenteert met de nieuwe XF een auto die nieuwe maatstaven zet in het zakelijke

Nadere informatie

9. YPSILON P DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P L P FIORINO P L LIVING P DOBLÒ CARGO P DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P L P FIORINO P L LIVING P DOBLÒ CARGO P DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.4 3. 500L P.6 9. YPSILON P.22 10. FIORINO P.18 2. DE VOORDELEN P.5 4. 500L LIVING P.8 11. DOBLÒ CARGO P.20 5. PANDA P.10 6. PUNTO P.12 7. QUBO P.14 8. DOBLO P.16

Nadere informatie

Peugeot Rifter 1.5 BlueHDi 130 Long GT-Line

Peugeot Rifter 1.5 BlueHDi 130 Long GT-Line Tony Vos 27 januari 2019 Nieuwe naam, nieuwe positie Er is geen huisje zo heilig of er wordt wel tegenaan geschopt. Complete segmenten worden geschrapt, anderen geschapen. En in een aantal gevallen worden

Nadere informatie

De Caddy en Caddy Maxi Tramper

De Caddy en Caddy Maxi Tramper De Caddy en Caddy Maxi Tramper De Caddy en Caddy Maxi Tramper. 2 De Caddy Tramper en Caddy Maxi Tramper Voor diegenen die houden van reizen: de Caddy Tramper en de Caddy Maxi Tramper. Deze twee modellen

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Mercedes-Benz Vito 114 CDI 7G-Tronic Dubbelcabi

Mercedes-Benz Vito 114 CDI 7G-Tronic Dubbelcabi Tony Vos 28 november 2018 De gulden middenweg De Europese bestelautomarkt is grofweg in drie segmenten ingedeeld. Aan de basis staan de compacte modellen als de Volkswagen Caddy en Renault Kangoo. Mercedes-Benz

Nadere informatie

Hyundai i i-catcher

Hyundai i i-catcher Pawel Piotrowski 30 juli 2011 Kleine strijder Elk zichzelf respecterend volumemerk biedt wel een kleine en zuinige stadsauto aan die dankzij een lage uitstoot goedkoop in aanschaf en gebruik is. Daar zitten

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X. 25 maart 2019 5-deurs BUITENAFMETINGEN IN MM Lengte 4477 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2098-1906 Hoogte (leeggewicht) 1609 Wielbasis 2675

Nadere informatie

Opel Vivaro. Technische specificaties. Uitvoeringen L1H1 L1H2 L2H1 L2H2. Gesloten Bestel Dubbele Cabine Combi Platform Cabine

Opel Vivaro. Technische specificaties. Uitvoeringen L1H1 L1H2 L2H1 L2H2. Gesloten Bestel Dubbele Cabine Combi Platform Cabine Technische specificaties Uitvoeringen L1H1 L1H2 L2H1 L2H2 Gesloten Bestel Dubbele Cabine Combi Platform Cabine Alle gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Publicatiedatum: 22 juni 2015 Opel Vivaro

Nadere informatie

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN.

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. TOT - 10.365 OP RENAULT MASTER UITZONDERLIJKE CONDITIES OP ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN TOT 15 MEI. NIEUW: DE 100%

Nadere informatie

Opel Movano Kipper. Technische specificaties. Alle gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Publicatiedatum: 26 september 2016

Opel Movano Kipper. Technische specificaties. Alle gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Publicatiedatum: 26 september 2016 Kipper Technische specificaties Chassis Cabine L2H1 Kipper Voorwielaandrijving Motorisatie 2.3 CDTI (130 pk) 2.3 CDTI BiTurbo S/S (15 pk) 3500 3,500 1,219 2,281 2,100 100 2,500,000 2.3 CDTI BiTurbo S/S

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 22 november 2018 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up

Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up MJ2019 Stand: 1-3-2019 Transporter Pick-up Euro 6 Brandstofverbruik/ CO₂- uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en Motor/ Model 2.0 TDI BMT 2.0 TDI 75kW 62kW

Nadere informatie

Opel Combo Technische specificaties

Opel Combo Technische specificaties Technische specificaties 2 verbruik in m3 / kg per km, (H-gas (hoogcalorisch aardgas) in m3/ km (omgerekend naar kg/ km); conform de Europese typegoedkeuring; in Nederland wordt doorgaans laagcalorisch

Nadere informatie