Uitnodiging Expositie Vrangendael onder de loep!!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uitnodiging Expositie Vrangendael onder de loep!!"

Transcriptie

1 Maand van Uitgifte: Maart 2010 Editie: #11, 1250 ex. Onder het motto Vrangendael onder de loep!! hebben de Sjtadssjool-leerlingen van groep 8 de buurtbewoners geïnterviewd over hoe de buurtbewoners de buurt beleven. Op basis van de interviewronde hebben de leerlingen hun beeld over de wijk in verrassende werkstukken uitgewerkt. Deze werkstukken worden van Website: 24 t/m 31 maart a.s. in buurthuis De Oase tentoongesteld. Openingstijden van maandag t/m donderdag: 19.00u-24.00u en vrijdag: 19.00u-01.00u. Uitnodiging Expositie Vrangendael onder de loep!! Stichting Wijkplatform Vrangendael Het wpv nodigt u - mede namens de leerlingen van groep Secretariaat: Broeksittarderweg BJ Sittard Tel: astrid.verblakt@ planet.nl 8 - uit voor de opening van de expositie op woensdag 24 maart a.s. van 11.00u tot 12.45u in buurthuis De Oase. Tijdens de opening zal de jury bestaande uit burgemeester Sjraar Cox, journaliste Hanneke Drohm, locatieleider bovenbouw Sjtadssjool Bert Andriolo, Extra contactadres (Kapsalon Math): Broeksittarderweg BK Sittard Tel: Wijkplatformvrangen dael@gmail.com voorzitter wpv Johan Huizingh en een Sjtadssjoolleerling de werkstukken beoordelen. De drie winnaars mogen als beloning bij de redactie van De Limburger/Het Limburgs Dagblad een krantenartikel schrijven over het project. Om u gastvrij met koffie en vlaai te kunnen ontvangen, verzoeken wij u zich vóór 20 maart a.s. aan te melden via wijkplatformvrangendael@gmail.com, bij Kapsalon Pag. 1 van 10 Math of bij Astrid Verblakt-Schmeits (zie colofon hiernaast).

2 Wilt u iemand van het wpv bereiken? E- mail dan naar: astrid.verblakt@ planet.nl of Wijkplatformvrangen dael@gmail.com, maar bel gerust met Johan na 18.00u: of met Marielle: november 2009 de Sinterklaasmiddag weer succesvol is verlopen? De Sint & zijn Pieten hebben ons beloofd ook in 2010 Vrangendael weer te komen bezoeken!... wpv op 28 januari j.l. de thema-avond Veiligheid in de wijk heeft georganiseerd? En dat de wijkagent, de jongerenwerker en de wijkcoördinator op deze avond de thema s openbare veiligheid, groepsvorming jongeren en verkeersveiligheid hebben toegelicht?... op het filmpje Langs de deur met de Sjtadssjool te zien is waarin de leerlingen van groep 8 de buurtbewoners interviewen over de leefbaarheid in de wijk? Op deze website kunt u ook uw reactie geven over het initiatief. Wist u dat januari j.l. de visiemiddag Sportvelden ZO Wonen * Algemeen: Tel: * Reparaties: Tel: * Wijkteam: Tel: Sittard-Oost zijn georganiseerd? Deze middag hebben (vrijwilligers)organisaties en buurtbewoners zich gebogen over de mogelijke invulling van het sportterrein. De bijeenkomst heeft bouwstenen opgeleverd voor verdere uitwerking door de kerngroep bestaande uit Sportstichting Sittard-Geleen, Gemeente Sittard- Geleen, MIK en wpv februari j.l. een groep van 15 wijkbewoners is gestart met Gezellig & Gezond Bewegen voor 55+ ers? WpV wenst de deelnemers veel succes en plezier met deze sportieve activiteit!... zaterdag 27 februari j.l. oud-staatssecretaris Servicelijn Wijk: Tel: Pag. 2 van 10 Jet Bussemaker, ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport kort met wpv gesproken heeft over onze inzet voor de leefbaarheid in de wijk Vrangendael? De staatssecretaris was onder de indruk en wenst ons veel succes voor de toekomst.

3 Ontwikkelingen leegstaand Winkelcentrum Hemelsley N.a.v. de verlening van de sloopvergunning voor het leegstaand winkelcentrum heeft wpv 11 februari j.l. n gesprek gevoerd met wethouder Ruud Guyt en de betrokken ambtenaren. De gemeente heeft 28 januari j.l. een brief gestuurd naar Molenparc BV. Molenparc BV dient vóór 28 februari a.s. de afspraken met alle betrokken partijen voor te leggen. Tevens dient voor die datum met de gemeente een overeenkomst te worden bereikt over het stappenplan om te komen tot n realisatieovereenkomst Stadbroek/ Molenbeek-Centrum. Indien de deadline verstrijkt zonder dat Molenpark BV voldoet aan de voorwaarden, dan ontbindt college van B&W de verdere ontwikkeling in Stadbroek/MolenbeekCentrum. Als Molenparc BV niet meer mag bouwen in Stadbroek/ Molenbeek dan heeft Plus Vastgoed BV mogelijk geen aanleiding meer om het winkelcentrum als machtsmiddel te laten fungeren t.b.v. Molenparc BV. Inmiddels heeft de gemeente t.b.v. Plus Vastgoed BV de toezegging gedaan voor voorfinanciering van de sloop, de garantiestelling dat indien zij geen winkelvoorziening kunnen openen in Stadbroek/Molenbeek zij toch op de voormalige plek van Super De Boer mogen vestigen. Dit betekent totdat er een realisatieovereenkomst in Stadbroek/Molenbeek is, géén bestemmingsplanwijziging Pag. 3 van 10 in Vrangendael wordt doorgevoerd.

4 Ontwikkelingen leegstaand Winkelcentrum Hemelsley (vervolg) Wijkplatform Vrangendael heeft de volgende afspraken gemaakt met wethouder Ruud Guyt: op korte termijn verwoordt wethouder Ruud Guyt, mede namens wpv een toelichting aan de buurtbewoners over de huidige stand van zaken rondom het leegstaand winkelcentrum Hemelsley. Deze brief is begin maart in Vrangendael huis-aan-huis bezorgd; begin maart ontvangt wpv een voortgangsbericht en over de verdere ontwikkelingen zullen wpv en buurtbewoners tijdig worden geïnformeerd; wpv vraagt aandacht voor n zo spoedig mogelijke sloop en egalisering van het terrein tot aan de herinrichting. Ook vraagt wpv namens de buurtbewoners aandacht voor herinrichting van de Hemelsley t.b.v. voldoende parkeermogelijkheden bij de kerk. Pag. 4 van 10

5 Meer info: Parochiecentrum Christus Hemelvaart - H. Joseph, Hemelsley 240, tel WAT? VOOR WIE? WAAR? WANNEER? Het Kruispunt Méér dan gezelligheid!! Het Kruispunt is een ontmoetingsplek waar je gastvrij wordt onthaald met een kopje koffie, een praatje en een luisterend oor. Iedereen die in de wijk Kemperkoul, Stadbroek of Vrangendael woont, is welkom bij Het Kruispunt. Leeftijd, achtergrond, nationaliteit of religie doen niet ter zake. Burg. Schrijenstraat 2 te Sittard. De parochie Christus Hemelvaart - H. Joseph heeft hier een ruimte beschikbaar gesteld. Elke dinsdagmorgen tussen 10 en 12 uur. Vanaf 17 maart 2010 ook elke woensdagmiddag tussen 13.30u en 15.30u. 1e Verjaardag!! Woensdag 17 maart a.s. viert de wijkontmoetingsplek Het Kruispunt in Vrangendael haar eerste verjaardag!! Het eerste jaar mag een groot succes worden genoemd. Meer en meer wijkbewoners weten Het Kruispunt te vinden voor een kopje koffie en gezelligheid. Geen betere wijze deze verjaardag te vieren dan door vanaf deze datum Het Kruispunt óók op woensdagmiddag open te stellen voor de wijkbewoners. Pag. 5 van 10 De gastvrouwen en gastheren heten u 17 maart a.s. tussen 13.30u en 15.30u van harte welkom. Natuurlijk trakteren we deze dag op een lekker stukje vlaai.

6 ... dat we inmiddels de nodige voorbereidingen treffen voor de wijkontmoe -tingsdag in Vrangendael op zondag 27 juni 2010? Het wordt een hele happening! Noteer deze datum alvast in uw agenda!!... in 2012 onze wijk Vrangendael haar 50-jarig bestaan viert? WpV is op zoek naar vrijwilligers die samen met en onder leiding van Menno Smit de redactiegroep willen vormen. Lees meer op pagina 9 van deze editie.... het bestuur van wijkplatform Vrangendael nog altijd uitbreiding zoekt? Heeft u interesse om ons vijfkoppige team te versterken? Neem dan contact met ons op. Zie de colofon op pagina 1 en 2 van deze editie. Wist u dit ook... dat er een nieuw kruis is geplaatst op de kerktoren en dat er dit voorjaar reparatiewerkzaamheden aan de toren worden uitgevoerd?... dat dit carnavalsseizoen de activiteiten in buurthuis De Oase zijn uitgebreid?... dat wpv alvast een voucher heeft aangevraagd om een feest te organiseren als het leegstaand winkelcentrum wordt gesloopt?... dat er op verzoek van wpv Pag. 6 van 10 in de wijk twee borden zijn geplaatst met de oproep: Houd onze buurt schoon!?

7 Flexpool Vrangendael Ondanks dat iedereen het tegenwoordig heel erg druk heeft, is het fijn als iemand een steentje kan bijdragen aan de eigen leefomgeving. Wijkplatform Vrangendael zet zich daarom in om een positieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in Vrangendael. Dat we samen op een prettige manier in deze wijk kunnen wonen. Het wijkplatformbestuur bestaat uit vijf personen die naast hun gezin en werk hun vrije tijd beschikbaar stellen voor de wijk. Meer handen maken echter lichter werk. Het zou fijn zijn soms de taken over meerdere schouders te verdelen. Omdat het lasting is je voor langere tijd te binden en verplichtingen op je te nemen, heeft wijkplatform Vrangendael de Flexpool Vrangendael bedacht. Op onderstaand formulier geef je vrijblijvend aan dat je wel interesse hebt om je op incidentele basis een paar vrije uurtjes beschikbaar te stellen voor de eigen wijk. Wij informeren je op welke momenten we extra mankracht nodig hebben. Indien op dat moment de activiteit je aanspreekt en dit in je agenda past, dan meld je je aan een bijdrage te leveren. Op die manier help je niet alleen het wijkplatformbestuur, maar zet je je in voor onze wijk met activiteiten die jou aanspreken. Zo eenvoudig kan het ook! Flexpool Vrangendael Naam: Adres: Telefoonnummer: adres: Type activiteit*): verrichten van hand en spandiensten/ organiseren van activiteiten/ overig, nl: *) Omcirkel wat van toepassing is. Pag. 7 van 10 Lever t formulier in bij Kapsalon Math, Broeksittarderweg 116 of mail het naar astrid.verblakt@planet.nl of wijkplatformvrangendael@gmail.com.

8 Tafeltennisvereniging Sittard Wie in Sittard tafeltennisvereniging zegt, zegt TTV Sittard. In 2010 biedt de vereniging aan alle Sittardenaren al 50 jaar de mogelijkheid om de tafeltennissport te beoefenen. Met haar 120 leden en 10 competitieteams behoort TTV Sittard tot één van de grootste tafeltennisverenigingen in Limburg. Deze leden beleven veel plezier aan alle activiteiten die TTV Sittard ontplooit, zowel op tafeltennisgebied als daarbuiten. ACCOMODATIE: JUBILEUMJAAR: Meer info? Bel Marcel Hundscheid: Website: GEÏNTERESSEERD? TTV Sittard is in bezit van een eigen tafeltennisaccomodatie met kantine, gevestigd aan de Burg. Arnoldtsstraat 20, wijk Vrangendael in Sittard. De vereniging is op doordeweekse dagen bijna iedere avond geopend, op zaterdag worden zowel s morgens (jeugd) als s middags (senioren) competitiewedstrijden gespeeld. TTV Sittard viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. Op de nieuwjaarsreceptie van 3 januari j.l. is het startsein gegeven voor een jaar vol van activiteiten. Zo zal er in de zomer n jeugdweekend voor alle jeugdleden worden georganiseerd, zullen de Basisscholenkampioenschappen in oktober in t teken staan van t jubileumjaar en zal in het weekend van 4/5 september a.s. een groot feestweekend in t eigen tafeltenniscentrum worden georganiseerd. Hierbij worden naast de leden, de familieleden en vrienden van TTV Sittard ook de sponsoren en buurtbewoners rondom het tafeltenniscentrum uitgenodigd. Met een grootschalig sportfestijn op de markt in Sittard zal TTV Sittard in de zomer de Sittardse gemeenschap kennis laten maken met de tafeltennissport. Bezoek gedurende 4 weken vrijblijvend één van onze trainingsavonden en maak kennis met de tafeltennissport en onze vereniging. Wij heten jullie van harte welkom! Pag. 8 van 10

9 Oproep Redactiegroep Boekje over Vrangendael In 2012 viert Vrangendael haar 50-jarig bestaan. In voorbereiding van deze mijlpaal heeft wpv het plan opgevat een boekwerkje over de wijk samen te stellen. De heer Menno Smit is bereid dit verder vorm te geven. Het is echter ondoenlijk om als enkele vrijwilliger zo n groot initiatief helemaal alleen uit te voeren. Heeft u zin om onder aanvoering van Menno de redactiegroep te vormen? Meldt u zich dan aan door een te sturen naar wijkplatformvrangendael@gmail.com of bel Astrid Verblakt- Schmeits ( ). Woont u al lang in Vrangendael en weet u veel qua historie over onze wijk? Bel dan direct met Menno ( ) en maak een afspraak. Uw verhaal en kan natuurlijk ook! Naar het bovenstaande adres of rechtstreeks naar menno.smit@home.nl. Speeltuin Burg. Arnoldtsstraat WpV is momenteel samen met de gemeente Sittard-Geleen bezig de speeltuin aan de Burg. Arnoldtsstraat opnieuw in te richten. Er zal niet alleen aan de jeugd worden gedacht, maar ook aan de senioren in onze wijk. Naar verwachting zal naast de speeltoestellen ook dit voorjaar een jeu de boules-baan worden aangelegd. Pag. 9 van 10 Op deze manier is onze wijk een ontmoetingsplek rijker!

10 Beheerder De Oase Jos Limpens Tel: Bgg: Openingstijden Maandag t/m donderdag: 19.00u-24.00u Vrijdag: 19.00u-01.00u Gesloten op zaterdag en zondag (indien geen reserveringen). Agenda Maart 2010 Dag Datum Activiteit Vr 12/3 Districtsfinale PK Lady s Cup, aanvang 19.00u Za/Zo 13+14/3 Districtsfinale PK Lady s Cup, aanvang 11.00u Do/Vr 18+19/3 Biljarten St. Joeptoernooi, aanvang 19.00u Za/Zo 20+21/3 Biljarten St. Joeptoernooi, aanvang 10.00u Vr 26/3 Biljarten regiofinales PK Bandstoten 3e klasse, aanvang 19.00u Za/Zo 27+28/3 Biljarten regiofinales PK Bandstoten 3e klasse, aanvang 11.00u Agenda April 2010 Dag Datum Activiteit Vr 2+9/4 Clubavond BV De Oase, vrij biljarten Vr 2/4 Paaskienen, organisatie buurtvereniging Kempehof, aanvang 20.00u Za 3/4 Kinderpaaskienen, organisatie buurtver. Kempehof, aanvang 14.00u Zo 11/4 Rommelmarkt, organisatie CV De Kempernaaze, 10.00u tot 16.00u Vr 16+23/4 Clubavond BV De Oase, vrij biljarten Kijk voor meer info op: Wijkplatformvergaderingen Agenda en data Vier maal per jaar vindt in De Oase aan de Bachstraat de wijkplatformvergadering plaats voor alle buurtbewoners van de wijk Vrangendael, de stadsdeelmanager en coördinator van de gemeente incl. overige instanties. De wijkplatformvergaderingen in 2010 zijn op: Dinsdag 23 maart, 19.30u; Dinsdag 22 juni, 19.30u; Dinsdag 21 september u; Dinsdag 23 november, 19.30u. Noteer ook deze data weer in uw agenda! Oproep volgende Wijkplatformvergadering Pag. 10 van 10 U kunt op dinsdag 23 maart a.s. vanaf 19.00u weer informeel met het bestuur praten. Uw vragen, etc. worden verzameld en indien mogelijk nog diezelfde avond ter sprake gebracht.

Hoor wie klopt daar, kinderen?!

Hoor wie klopt daar, kinderen?! Maand van Uitgifte: November 2010 Editie: #16, 1300 ex. Website: www.vrangendael.com Nieuw!! Ook in 2010 vereert Sinterklaas en zijn Pieten onze wijk Vrangendael weer met een bezoek. U bent van harte uitgenodigd

Nadere informatie

Feestelijke opening Speeltuintje Burg. Arnoldtsstraat & Jeu de Bouleswedstrijd*)

Feestelijke opening Speeltuintje Burg. Arnoldtsstraat & Jeu de Bouleswedstrijd*) Maand van Uitgifte: September 2010 Editie: #15, 1300 ex. Website: www.vrangendael.com Nieuw!! Op woensdag 29 september a.s. nodigen we u uit voor de feestelijke opening van het speeltuintje aan de Burg.

Nadere informatie

Veilig Wonen (inbraakpreventie)!!

Veilig Wonen (inbraakpreventie)!! Maand van Uitgifte: Oktober 2014 Editie: #29, 1300 ex. Website: www.vrangendael.com René Lagros behaalt coach-opleiding bij Johan Wilt u iemand van het E-mail dan naar: wpv bereiken? wijkplatformvrangen

Nadere informatie

Nieuw aspirant-bestuurslid!!

Nieuw aspirant-bestuurslid!! Maand van Uitgifte: Juni 2014 Editie: #28, 1300 ex. Website: www.vrangendael.com Burgerkracht Sittard-Oost In onze vorige editie heeft u kunnen lezen over de cultuuromslag in denk- en werkwijze van burgers,

Nadere informatie

22 september: Burendag!! Kom ook!!

22 september: Burendag!! Kom ook!! Maand van Uitgifte: September 2012 Editie: #23, 1300 ex. Website: www.vrangendael.com Secretariaat: Broeksittarderweg 147 6137 BJ Sittard Tel: 06 53 98 47 45 E-mail: astrid@verblakt.com Extra contactadres

Nadere informatie

15 okt: kick-off bijeenkomst

15 okt: kick-off bijeenkomst Maand van Uitgifte: September 2011 Editie: #19, 1300 ex. Website: www.vrangendael.com Prijsvraag nieuwe naam Sportief Centrum Sittard-Oost De naam Sportief Centrum Sittard-Oost is een hele mond vol en

Nadere informatie

24 juni: Vrangendael viert feest!!

24 juni: Vrangendael viert feest!! Maand van Uitgifte: Juni 2012 Editie: #22, 1300 ex. Website: www.vrangendael.com Zondag 24 juni a.s. ontmoeten in Vrangendael Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van onze wijk en parochie is er gelegenheid

Nadere informatie

Wijkontmoetingsdag 27 juni!! U komt toch ook?!?!

Wijkontmoetingsdag 27 juni!! U komt toch ook?!?! Maand van Uitgifte: Juni 2010 Editie: #13, 1300 ex. Zondag 27 juni a.s. organiseert het wijkplatform Vrangendael de eerste wijkontmoetingsdag van 14.00u tot 17.00u in de Bachstraat. Voor de allerjongsten

Nadere informatie

Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard

Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard Inhoudsopgave Missie, beleid en doelstellingen Visie op sponsoring Sponsormogelijkheden Hoofdsponsor Co-sponsoren Bordsponsoring in accommodatie Club van vijftig

Nadere informatie

7 november: Dag van de Dialoog

7 november: Dag van de Dialoog Maand van Uitgifte: November 2012 Editie: #24, 1300 ex. Website: www.vrangendael.com Sinds 2005 wordt in ruim 70 plaatsen in Nederland jaarlijks de Dag van de Dialoog georganiseerd (www.nederlandindialoog.nl).

Nadere informatie

Buurtpreventie!! Interesse?

Buurtpreventie!! Interesse? Maand van Uitgifte: Maart 2015 Editie: #30, 1350 ex. Website: www.vrangendael.com WpV nu ook op facebook!! Wilt u iemand van het E-mail dan naar: wpv bereiken? wijkplatformvrangen dael@gmail.com, U kunt

Nadere informatie

Vergunningparkeren in onze wijk. Vergunningparkeren

Vergunningparkeren in onze wijk. Vergunningparkeren Maand van Uitgifte: Juni 2011 Editie: #18, 1300 ex. Website: www.vrangendael.com Nieuw!! Vergunningparkeren in onze wijk Wijkplatform Vrangendael (wpv) heeft in de afgelopen weken huisaan-huis de wijkbewoners

Nadere informatie

project t BOSS Van idee tot uitvoering

project t BOSS Van idee tot uitvoering project t BOSS Van idee tot uitvoering Waar gaan we op in 1. Wat is t BOSS? 2. Waarom dit idee en waarom bijzonder? 3. Hoe komt men van idee naar uitvoering? 4. Vragen, meer info? t BOSS is t BOSS staat

Nadere informatie

NLdoet op 22 maart a.s. en u doet toch ook mee?!

NLdoet op 22 maart a.s. en u doet toch ook mee?! Maand van Uitgifte: Maart 2014 Editie: #27, 1300 ex. Website: www.vrangendael.com Op zaterdag 22 maart a.s. tussen 10 en 14u zetten we ons in het Locatie BOSS park: Het BOSS park ligt aan de Bachstraat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

Plannen voormalige DaCapo-terrein: het Hart van Vrangendael

Plannen voormalige DaCapo-terrein: het Hart van Vrangendael Plannen voormalige DaCapo-terrein: het Hart van Vrangendael Burg. Gijzelsstraat/Broeksittarderweg/ Burg. Arnoldsstraat/Hemelsley Werkgroep DaCapo i.s.m. Pascal Jongen, werkgroep DaCapo Wim Elschott TTV

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. 1 2 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06/2014 MBP

Nieuwsbrief 06/2014 MBP Nieuwsbrief 06/2014 MBP Beste lezers, Voor u ligt het 6 e exemplaar Van de nieuwsbrief van buurtpreventie Maasdijk weliswaar! Ook dit keer hebben we weer heel wat te vertellen, Zodat we het niet rond hoeven

Nadere informatie

Mantelzorg nieuwsbrief Oktober 2018

Mantelzorg nieuwsbrief Oktober 2018 Mantelzorg nieuwsbrief Oktober 2018 ACTIVITEIT MAAND OKTOBER BOOTCAMP SGZ Zevenbergen Een bootcamp is samen sportief bezig zijn in de buitenlucht. Gedurende een uur zal een fitnessinstructeur van SGZ ons

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen TC Volharding Meerssen 5 mrt 2017 editie 15 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Nog even en de winter is voorbij. Neemt niet weg dat er de afgelopen maanden volop is gespeeld op de kunstgrasbanen. De liefhebbers

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Nummer 15 2 april 2015

Nummer 15 2 april 2015 Nummer 15 2 april 2015 Agenda 03 april studiedag, alle kinderen zijn vrij 06 april 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij 07 april thema-avond over verkeerssituatie rondom school 11 en 12 april Samenloop

Nadere informatie

BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016

BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016 BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016 Beste ouders en verzorgers, Wij hebben kunnen genieten van een fijne herfstvakantie. Na acht weken was het goed om even een weekje afstand te kunnen nemen. In de herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE januari - februari 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken.

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Weekschema maken Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Leer en oefen: Neem samen me de docent/assistent het fotoboek de

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuwsbrief 6 november/december 2016 Buurthuis De Brug

t Bruggetje Nieuwsbrief 6 november/december 2016 Buurthuis De Brug t Bruggetje Nieuwsbrief 6 november/december 2016 Buurthuis De Brug Buurthuis De Brug Sperwerkamp 38 3972 WE Driebergen 0343-510366 www.buurthuisdebrug.com E-mail: info@buurthuisdebrug.com BESTE BUURTBEWONERS,

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Vakantie 2013. Vakantie 2014. Zomervakantie. Omgaan met elkaar. Vrijdag 19 juli vrij Maandag 22 juli start zomervakantie

Vakantie 2013. Vakantie 2014. Zomervakantie. Omgaan met elkaar. Vrijdag 19 juli vrij Maandag 22 juli start zomervakantie Hofbode 21-2 Juli 2013 Vakantie 2013 Herfstvakantie 21 oktober t/m 25 oktober Kerstvakantie 23 december t/m 3 januari Vakantie 2014 Voorjaarsvakantie 17 februari t/m 21 februari Pasen + meivakantie 18

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie augustus 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kinderfestival 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Sorteerstraatjes

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuwsbrief 1 januar/februari 2017 Buurthuis De Brug

t Bruggetje Nieuwsbrief 1 januar/februari 2017 Buurthuis De Brug Nieuwsbrief t Bruggetje digitaal ontvangen? Dit kan vanaf heden ook! Stuurt u ons dan een e-mail met uw naam en ook uw adres, u ontvangt t Bruggetje dan niet meer in uw brievenbus, maar om de maand als

Nadere informatie

Marijke Hiem. Dienstverlening voor senioren

Marijke Hiem. Dienstverlening voor senioren Marijke Hiem Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede december 2016

Activiteiten programma De Meerstede december 2016 Mededeling: dinsdag 6 december wordt het huis in de kerstsfeer gezet door creatieve vrijwilligers. Donderdag 1 december Sinterklaas lunch feest. De goede Sint komt vanmiddag op de Lunch. Hij moet tenslotte

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen.

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen. DROPSHOT Mei 2015, Jaargang 6, Nummer 1 Teteringse Tennis Vereniging Opgericht 28 juli 1956 Paviljoen: Donkerstraat 44 4847 KJ Teteringen Tel.: 076 5812555 Bestuursmededelingen - Jaargang 11 nr. 1- Het

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

Inleiding,... 3. Wat is Jong Nederland,... 3. Groepsnaam en tijden,... 3. Contributie,... 4. Verjaardagen,... 4. Activiteiten,... 4. Clubblad,...

Inleiding,... 3. Wat is Jong Nederland,... 3. Groepsnaam en tijden,... 3. Contributie,... 4. Verjaardagen,... 4. Activiteiten,... 4. Clubblad,... 112221 2 1 2 Inhoud Inleiding,... 3 Wat is Jong Nederland,... 3 Groepsnaam en tijden,... 3 Contributie,... 4 Verjaardagen,... 4 Activiteiten,... 4 Clubblad,... 4 Weekend,... 5 Kamp,... 5 Ouderbijeenkomst,...

Nadere informatie

Week. 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015

Week. 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015 Week 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015 met medewerking van: B3.0 Mariënburg Idea King Arthur Groep KAG Lady s Circle Soest Museum Soest Rabobank Amersfoort en omstreken Stichting

Nadere informatie

Maandagmorgen gymnastiek van 10.00 10.45 uur door de SWON

Maandagmorgen gymnastiek van 10.00 10.45 uur door de SWON Voorwoord Samen met de Stichting Welzijn Ouderen Nunspeet (SWON) en Het Venster worden er al jarenlang activiteiten georganiseerd in de recreatiezaal van de Brem, van Hallstraat 1. Het aantal mensen dat

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Week van de facultatieve LOL-gesprekken. Dinsdag 21 juni. Woensdag 29 juni

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Week van de facultatieve LOL-gesprekken. Dinsdag 21 juni. Woensdag 29 juni Info Bron Amersfoort-Vathorst 16 juni 2016 Uitgave 38, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin voor

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

WIJKCENTRUM PANORAMA

WIJKCENTRUM PANORAMA WIJKCENTRUM PANORAMA Activiteiten 2017 In wijkcentrum Panorama kunt u terecht voor leuke, gezellige en leerzame activiteiten. Voor volwassenen, ouderen én kinderen. Voor alle activiteiten geldt: Aanmelden

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg'

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' NIEUWSBRIEF 3 JULI 2011 Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' Eikenlaan 34 9697 RW Blijham tel 0597-565500 www.blanckenborg.nl VRIJWILLIGERSPRAAT Clarie de Boer Vrijwilligerscoördinator clarie.deboer@blanckenborg.nl

Nadere informatie

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto April 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: l Koningsfilm l Spelletjesmiddag l Bingo l Dansavond Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens foto Aanvang:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Rapporten

Nieuwsbrief. Rapporten Nieuwsbrief Jaargang 18 - nummer 13 - februari 2013 Rapporten Op maandag 11 maart zullen alle kleuters een map met werkjes mee naar huis krijgen. Tegelijkertijd ontvangen alle leerlingen van de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 01 Datum: 15 augustus 2012 Agenda augustus 2012 13 t/m 17 augustus: verkeersactie de scholen zijn weer begonnen 20 augustus: 19.30-20.30 uur OAK algemene

Nadere informatie

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 Openingsuren De ontmoetingsruimte is elke weekdag open van 13.00u tot 17.00u. Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen Gezondheidsconsult

Nadere informatie

Toolkit werven en behouden van vrijwilligers

Toolkit werven en behouden van vrijwilligers Toolkit werven en behouden van vrijwilligers WERVEN Jaarlijks moeten nieuwe collectanten geworven worden om de collectanten die stoppen te vervangen. Daarnaast is de optelsom eenvoudig: hoe meer collectanten,

Nadere informatie

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 fax: 0411-684111 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 fax: 0411-684111 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 fax: 0411-684111 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl 03 september Wie is er deze week jarig?! 05 sept. Sanne gr. 8 05 sept.

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Onze dagelijkse /wekelijkse activiteiten

Onze dagelijkse /wekelijkse activiteiten Afdeling Best Onze dagelijkse /wekelijkse activiteiten Inloopochtenden Van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur is er in het Rode Kruis-gebouw een inloopochtend met de mogelijkheid voor een

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 7 Regio Waardenlanden Oktober 2016 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. In deze nieuwsbrief natuurlijk weer kort nieuws met daarin een oproep voor Superhelpers.

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa-

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- Nieuwsbrief Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- e! U doet toch ook mee! GEZELLIG!! I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Vrije dagen Info-avond N U M

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014

KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014 KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014 De eerste bijeenkomst met de deelnemende dorpen ligt alweer een paar weken achter ons. Ook het 11/11 feest is achter de rug en de datum voor het Keinderkupkesfestival

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Oktober Maandag 16 Oktober Kienen Woensdag 18 Oktober Donderdag 19 Oktober 20.

Agenda Het Korennieuws Oktober Maandag 16 Oktober Kienen Woensdag 18 Oktober Donderdag 19 Oktober 20. Agenda 2017 Het Korennieuws Oktober 2017 Maandag 16 Oktober 20.30 Kienen Woensdag 18 Oktober 10.00-15.00 Donderdag 19 Oktober 20.00 Kaarten Pompoenen snijden Zaterdag 21 Oktober 19.30 Spooktocht Vrijdag

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert

De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert Informatie Gezond eten kan ook lekker zijn Gezond eten levert een belangrijke bijdrage aan een gezond leven. Kies bewust voor een gezonde voeding, maar geniet ook van

Nadere informatie

Henriëtte Wentink-Holtmaat

Henriëtte Wentink-Holtmaat Herfst Na een geweldige nazomer is het opeens echt herfst. Zo zie je geel gekleurde bladeren aan de boom, zo liggen ze op het plein. De afgelopen week hebben de leerlingen volop met de bladeren gespeeld.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 De lucht kleurt blauw, de vogels fluiten uit volle borst, de warme lentebries streelt onze gezichten Het is bijna zover, de zomer is in aantocht! Jammer genoeg betekent dit

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

WEEKBRIEF 29 JUNI 2018

WEEKBRIEF 29 JUNI 2018 WEEKBRIEF 29 JUNI 2018 Geachte ouders. De komende week staat in het teken van het afscheid van groep 8. Op donderdagmorgen gaan alle groepen naar de musical kijken in het Lentiz College op het Reviusplein.

Nadere informatie

Sport - instuif. 19, 20, 21 en 22 oktober

Sport - instuif. 19, 20, 21 en 22 oktober Prinses Julianaplein 1 3211 XX GEERVLIET Tel:0181-661330 Sport - instuif 19, 20, 21 en 22 oktober In de herfstvakantie stelt het bestuur van de SGKa, De Haveling weer beschikbaar om de jeugd onder leiding

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

Kijk op: www.nt2taalmenu.nl. nt2taalmenu wordt gemaakt door: Frans Snik, Ed Kniesmeijer en René den Nijs. Oefening bij Nivor 1.

Kijk op: www.nt2taalmenu.nl. nt2taalmenu wordt gemaakt door: Frans Snik, Ed Kniesmeijer en René den Nijs. Oefening bij Nivor 1. OPDRACHTKAART www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U kunt ook veel oefeningen

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015 Donderdag 1 oktober A&H mode U kunt weer komen kijken en kopen bij het modehuis A&H. Zij hebben mooie kleding die zij graag aan u laten zien. Tijd 14.00 uur Tot 15.30 uur Vrijdag 2 oktober Dickij en Nel

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Sassenheim, september 2014. Beste jongere,

Sassenheim, september 2014. Beste jongere, Sassenheim, september 2014 Beste jongere, Als je gedoopt bent en in groep 8 of de brugklas zit, wordt je nu uitgenodigd om deel te nemen aan de volgende stap in je leven, de voorbereiding op het sacrament

Nadere informatie

Infopunt november 2013

Infopunt november 2013 Infopunt 06 14 november 2013 Storm, wind en regen. Ja hoor, herfstweer. Het is een stormachtige opmaat naar de feestelijke decembermaand. Gelukkig was het maandag met Sint Maarten prachtig weer om te lopen,

Nadere informatie

Informatie van het Odensehuis

Informatie van het Odensehuis Deze informatie is bedoeld voor iedereen die regelmatig bij het Odensehuis komt. Dit zijn alle mensen die het Odensehuis bezoeken, deelnemen aan activiteiten of op andere wijze betrokken zijn: wekelijkse

Nadere informatie

Inhoud. Programma Zomer 2013. Programma Zomer 2013

Inhoud. Programma Zomer 2013. Programma Zomer 2013 Programma Zomer 2013 20 Inhoud Voorwoord... 3 Week 1 21 t/m 27 juli - Contact... 6 Week 2 28 juli t/m 3 augustus FF anders... 9 Week 3 4 t/m 10 augustus Te gek... 12 Week 4 11 t/m 17 augustus... 14 Extra

Nadere informatie