Kracht. van de natuur. Diana Tins.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kracht. van de natuur. Diana Tins."

Transcriptie

1 Kracht van de natuur Diana Tins

2 "Ik help vrouwen om in balans te leven. Emotioneel. Fysiek,. Spiritueel. Financieel."

3 Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit e book te kopiëren, verkopen of verdelen! Dit E book hoor je te krijgen van of een andere website waarvan Diana Tins eigenaar is, anders heb je een illegale kopie. Ik stop veel tijd en energie in mijn werk. Rapporteer het daarom a.u.b.als je een illegale kopie krijgt, door dit te mailen naar info@dianatins.nl Diana Tins Middachtenlaan XT Almere Nederland Tekst & Vormgeving: Diana Tins Diana Tins 2016 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd bestand of openbaar worden gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij electronisch, mechanisch, door foto kopiën of enig andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Disclaimer Bij het samenstellen van dit e book is de grootst mogelijke zorg besteed aan de juistheid van erin opgenomen informatie. De auteur en haar onderneming kunnen in geen enkel geval aansprakelijk of verantwoordelijk gesteld worden door geen enkele persoon of onderneming voor de informatie die in dit e book staat. De lezer accepteert alle risico's op elk letsel, verlies of schade dat, direct of indirect, komt door of wordt beweerd dat komt door het gebruiken van welke informatie ook in dit e book.. Voor vragen en/of opmerkingen kan je je richten tot info@diana-tins.nl

4 Aangenaam Ik ben hier om je te helpen. Het feit dat ik, net als jij waarschijnlijk nu doet, een hele weg heb afgelegd door de wir war aan informatie op gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl helpt me om jou te helpen. Ik houd van gemak en praktische, oplossingen. Ik begrijp dat jij je zelf en je gezin gezond en gelukkig wil houden met natuurlijke middelen. Zonder toevoegingen en chemische troep. Ik heb een manier gevonden om dit te doen met essentiële oliën en natuurlijke producten. En in dit e book wil ik met je delen waarom en hoe je een goede start maakt met het bouwen van een natuurlijk medicijnkastje. Gevuld met oliën en natuurlijke producten die je in je dagelijks leven kunt gebruiken. Het is mijn missie om vrouwen te helpen om gezond, gelukkig en vrij te zijn. Daarom geef ik ook een korte inkijk in de mogelijkheden om wat meer financiële armslag te krijgen. Like alvast mijn facebook pagina Olie En Meer. Hier deel ik informatie en beantwoord ik vragen.

5 JE WIL HET ANDERS, NATUURLIJKER. JE KIEST BEWUST Gefeliciteerd! Je hebt de eerste stap gezet :) Je gezondheid en die van je gezin is belangrijk voor je. Je bent bewust bezig met gezonde voeding, beweging en het verminderen van stress in je leven... maar je wilt meer doen. In dit e book geef ik je informatie over hoe je de zelfzorg middelen in je medicijnkastje kunt vervangen met natuurlijke alternatieven zoals essentiële oliën. Essentiële oliën zijn veel meer dan alleen een lekker geurtje. MET ESSENTIËLE OLIËN HEB JE EEN NATUURLIJKE GENEZER IN HUIS. Geen vaag, geitenwollensokken geneuzel, maar concrete handige tips. Vandaag ga je ontdekken welke mogelijkheden er zijn om met natuurlijke essentiële oliën je gezondheid en gevoel van welzijn te verbeteren.

6 HET BEGINT MET OPRUIMEN Neem je medicijnkastje grondig onder handen. Welke vrij verkrijgbare zelfzorg medicatie heb je? Gemiddeld zijn dat: Pijnstillers Maag tabletten Pillen tegen reisziekte Smeerseltjes tegen spierpijn Desinfectie Anti schimmel zalfjes Crème tegen insectenbeten Aftersun VOOR AL DEZE PRODUCTEN IS EEN NATUURLIJK ALTERNATIEF Vrij verkrijgbare zelfzorg middelen zijn niet zo onschuldig als je misschien denkt. Kijk maar eens op de ingrediënten lijst. Ik denk dat je schrikt. wil je dat echt in je lijf hebben? Ik denk het niet.

7 WAT DAN WEL? Je medicijnkastje is opgeruimd. Tijd voor de alternatieven. EEN KORT OVERZICHT Pijnstillers - Lavendel. Roomse Kamille. Maag problemen- Zengest. Venkel. Pepermunt. Gember. Misselijkheid - Gember. Pepermunt. Spierpijn, gewrichtsklachten - Deep bleu. Marjolein. Wintergreen. Roomse Kamille. Desinfectie - Melaleuca (tea tree). Lavendel. Oregano. Anti schimmel zalfjes - Oregano. Tijm. Crème tegen insectenbeten - Lavendel. Aftersun- Lavendel. Pepermunt. Huidverzorging - Lavendel. Geranium. Slaapmiddelen - Lavendel. Vetiver. Cederhout. Algeheel welzijn - Frankinsence. DIT IS EEN BEPERKT OVERZICHT VAN EEN BREED SCALA AAN MOGELIJKHEDEN. Op de volgende pagina's vertel ik je er meer over.

8 WAT JE NOG MEER KAN DOEN Ook je huid- en haarverzorgingsproducten en mondverzorging kun je vervangen met een natuurlijk alternatief. ALLES DAT JE OP JE HUID SMEERT KOMT RECHTSTREEKS IN JE LICHAAM TERECHT Zelf gebruik ik met veel plezier een huid- en haarverzorgingslijn op basis van essentiële oliën. En heb ik heel bewust gekozen voor tandpasta zonder fluoride. Met essentiële oliën die bekend staan om hun positieve invloed op het immuunsysteem. Essentiële oliën zoals Sinaasappel schil, Kruidnagel knop, Kaneel blad en bast, Eucalyptus blad en Rozemarijn blad/bloem. Zo boost ik mijn gezondheid met producten die ik toch al gebruik. :) MINDER IS MÉÉR Op de volgende pagina's geef ik je de natuurlijke oplossing bij veel voorkomende klachten.

9 MAAR EERST ALGEMENE TIPS VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT Test altijd eerst met een druppel op de binnenkant van je elleboog of je niet allergisch reageert op de olie. Verdun de olie altijd met een neutrale basis olie. Zelf gebruik ik de kokos olie, maar olijfolie of een neutrale body crème is ook prima. Bij pure oliën is minder altijd meer! 1 à 2 druppels is echt genoeg in de meeste gevallen. Komt er onverhoopt olie in je ogen. Niet verdunnen met water! Water maakt dat de olie zich verder verspreidt. Veeg voorzichtig met een watje in de richting van je neus om de olie te verwijderen. Fototoxisch. Bij gebruik Citroen (of andere citrusolie) op de huid min 6 uur uit de zon blijven. Koop het boek Modern Essentials! Hierin vind je per olie én per klacht wat je kunt gebruiken. Een handig naslagwerk. Mail info@diana-tins.nl om te bestellen. Gebruik alleen de beste kwaliteit oliën die er is. Mail me als je wilt weten welke oliën ik gebruik. In mijn praktijk merkte ik een groot verschil met de oliën die ik hiervoor gebruikte. Twijfel je? Stel dan je vraag aan mij: info@diana-tins.nl

10 STRESS HET GEVOEL DAT JE GEEN KEUZEMOGELIJKHEID HEBT. Het is weer zo'n dag... De stapels werk worden alleen maar groter. Je moet ook nog boodschappen doen en met de kinderen naar zwemles. Vanavond staat er een gezellig uitje met vrienden op de agenda...

11 Je voelt je opgejaagd, gespannen en geïrriteerd. Lavendel kan je helpen. Doe het in de diffuser en voel de ontspanning terugkomen. Een andere optie is om een druppel lavendel achter je oren en op de binnenkant van je polsen aan te brengen. Adem met aandacht. Laat de spanning van je weg glijden. NEEM ELKE DAG EEN HALF UUR TIJD VOOR JEZELF. ALS JE HET DRUK HEBT EEN UUR... We zijn met zijn allen druk. We moeten van alles. Denken we. Neem tijd voor jezelf als je denkt dat je niet genoeg tijd hebt. Dit geeft: Rust - het besef dat er niets ergs gebeurt als je even iets anders doet. Helderheid - door afstand te nemen ontstaan de beste ideeën. Essentiële olie Frankincense kan helpen om het gevoel van moeten los te laten. En beter bij jezelf te blijven.

12 PIJNSTILLERS Er zijn veel verschillende soorten pijn. Iedereen heeft wel eens hoofdpijn, rugpijn, maagpijn. En voor allemaal is een essentiële olie die verlichting kan geven. Niet zo lang geleden had mijn dochter last van galstenen. Misschien weet je hoe veel pijn dat veroorzaakt? Op een bepaald moment vroeg ze mij of ik iets dat om haar rust in haar lijf te geven. En ik gaf haar Lavendel om op haar polsen te smeren. Ook gaf ik haar een mengsel van oliën om de misselijkheid te verminderen dat ze op haar buik smeerde. (o.a.gember, koriander, anijs, venkel) Tot haar grote vreugde merkte ze bijna direct dat de pijn en de misselijkheid afnamen. Een cliënt van mij voelde een migraine aanval opkomen. Omdat ik tijd had kwam ze langs en ik heb haar een hoofdmassage met Pepermunt olie gegeven. Vooraf zei ze: "Nee, geen pepermunt, dat vind ik vreselijk" Na afloop bedankte ze me. Ze voelde hoe alles 'open trok' en de aanval zette niet door. Dit is toch veel fijner voor je lichaam?

13 MAAGKLACHTEN Maagzuurremmers staan hoog in de top tien van vrij verkrijgbare medicijnen. Maagzuurremmers lossen het probleem niet op. Deze tabletten remmen de aanmaak van maagzuur. Fijn zou je denken... Helaas niet. Het lichaam constateert dat er te weinig maagzuur is en jawel maakt meer maagzuur aan. Waarop jij weer een tabletje nodig hebt. En zo is de cirkel weer rond. WAT DAN WEL? De eerste stap is kijken naar je voeding. Noteren van je voeding en wanneer je last krijgt van brandend maagzuur geeft inzicht in wat de oorzaak zou kunnen zijn. Ook stress kan een oorzaak zijn. Is dit bij jou het geval, zoek dan manieren om de stress te verminderen. Als je last hebt kan gember essentiële olie helpen. Ook Pepermunt kan snelle verlichting geven. Pepermunt staat bekend om haar kalmerende werking op de maag. Ook een mengsel van oliën als gember, anijs, venkel, koriander kan de klachten verminderen.

14 SPIERPIJN Vroeger hadden wij thuis een smeerseltje om op pijnlijke spieren te smeren. Het brandde vreselijk als je er iets te veel van gebruikte :) Je kent het waarschijnlijk wel. In mijn praktijk heb ik vaak te maken met vastzittende spieren. Door spanning. Te fanatiek gesport. En dat smeerseltje van vroeger heb ik niet. Er zijn genoeg essentiële oliën die net zo goed of beter helpen om de spieren weer soepel te krijgen. Waar ik hele goede resultaten mee heb gehaald is het mengsel van: Gember - verwarmt de spieren van binnenuit. Verbetert de doorbloeding. Roomse Kamille - Een sterke pijnstiller. Werkt sterk ontkrampend. Marjolein - Pijnstillend. Ontkrampend op fysiek en emotioneel gebied. Is ook heel behulpzaam bij spanning die ontstaan is door verdriet. Wintergreen - Sterk pijnstillend. Sinaasappel - Ontspannend. Helpt om je vrolijker te voelen. Dit mengsel kan ook heel goed helpen bij beginnende verkoudheid of griep.

15 KLEINE WONDJES Een snee in je vinger. Een schaafplek op een knie. Dit soort wondjes verzorg je met Melaleuca en Lavendel. Melaleuca helpt om de wond te desinfecteren. Lavendel helpt de huid sneller herstellen. Als je te lang in de zon hebt gezeten en je huid is rood verbrand kan een mengsel van Pepermunt en Lavendel verlichting geven. Pepermunt is sterk koelend. Lavendel verzacht en herstelt. HUID VERZORGING Jeugdpuistjes zijn voor veel pubers een drama. In een tijd dat er toch al veel onzekerheid is over veranderingen in het lichaam. Toen mijn kinderen pubers waren heb ik heel wat flesjes met mijn mengsel van Lavendel en Melaleuca in een basisolie uitgedeeld aan hun vrienden :) Zoals ik hierboven al schreef helpt Lavendel de huid herstellen. Melaleuca droogt uit. Het puistje verdwijnt snel en de huid wordt mooi zacht en schoon. Daarnaast is aandacht voor de voeding belangrijk. En goede reiniging.

16 SLAAP PROBLEMEN Woelen en draaien in je bed. Elk uur voorbij zien komen op de wekker. En als je dan eindelijk in slaap bent gevallen gaat je wekker. Is dit voor jou een herkenbaar scenario? TIPS Zorg voor een vaste routine voor je naar bed gaat. Zo weet het lichaam dat het zich klaar mag maken voor het slapen. Zorg voor een frisse slaapkamer. Frisse lucht bevordert een gezonde slaap. Een mengsel van de essentiële oliën Vetiver, Cederhout en Lavendel in een basis olie. Doe 2 à 3 druppels onder je voeten voor het slapen gaan. Dit mengsel is sterk aardend en ontspannend. Het kan helpen om je hoofd 'leeg' te maken. Je kunt het mengsel ook in de diffuser doen en één uur voor je gaat slapen aanzetten in je slaapkamer. Als je naar bed gaat zet je de diffuser uit.

17 KOORTS, VERKOUDHEID, GRIEP Iedereen heeft er wel eens last van. Een hardnekkige verkoudheid en/of hoest. Koorts. Koorts is een teken dat je lichaam hard aan het werk is om de ziekmakers uit je lijf te halen. Koorts is goed. Soms kan de koorts wel heel erg oplopen en dan is het fijn dat je met een essentiële olie die koorts kunt verlagen. Koorts kan omlaag gebracht worden met pepermunt olie. Pepermunt is een sterk verkoelende olie. Breng 1 druppel aan op de achterkant van je nek. Onder de voeten is ook een optie. Citroen olie kan helpen om de ziekmakers af te voeren. Breng een druppel vermengd met basisolie aan op je voeten. Of maak citroen sokjes. Voel je een verkoudheid opkomen? Neem een lekker warm (voeten) bad met gember, roomse kamille, marjolein en misschien een klein drupje zwarte peper. Dit mengsel helpt je om de verkoudheid 'uit te zweten'. Je voelt je de dag erna al veel beter. Ben je al verkouden? Dan kan dit nog steeds :) Daarnaast kan je stomen met eucalyptus. Dit kan helpen om vrijer adem te halen.

18 HOOIKOORTS Bij hooikoorts kan een mengsel van Lavendel, Pepermunt en Citroen olie verlichting geven van de klachten. Je kunt dit mengsel aanbrengen rond de ogen en neus. (pas op dat het niet in je ogen komt) Of je doet een druppel op je duim en drukt deze tegen je gehemelte. Dit mengsel kan helpen de zwelling van slijmvliezen tegen te gaan en jeuk en andere ongemakken te verminderen. In dit e book heb je nu over een beperkt aantal mogelijkheden van de essentiële oliën kunnen lezen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Niet iedereen reageert hetzelfde op een olie. Daarom is het altijd raadzaam om advies te vragen. MAIL ME: INFO@DIANA-TINS.NL Als je persoonlijk advies wil over essentiële oliën.

19 GELD VERDIENEN MET ESSENTIËLE OLIËN In het begin schreef ik al dat ik het ook kort met je wil hebben over de financiële mogelijkheden die er zijn. Mijn vraag aan jou: Zou jij elke maand euro willen verdienen naast je huidige werkzaamheden? JA! MAIL ME: Dan vertel ik je alles over de mogelijkheden.

20 HOE VERDER... Ik hoop dat ik je met dit e book heb kunnen inspireren en wat ideeën heb gegeven om essentiële oliën in je leven te gaan gebruiken. Als je nog vragen hebt over de essentiële oliën. Over andere producten zoals huid- haar verzorging, tandpasta, supplementen... Of hoe jij extra inkomen kunt verdienen. MAIL ME: INFO@DIANA-TINS.NL Vergeet je niet om mijn facebook pagina te liken :) Tot snel! Met zonnige groet, Diana

HET NATUURLIJKE MEDICIJNKASTJE

HET NATUURLIJKE MEDICIJNKASTJE HET NATUURLIJKE MEDICIJNKASTJE OVER DE SCHRIJFSTER OVER DEZE UITGAVE INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE ZOU HET NIET FIJN ZIJN ALS JE THUIS EEN MEDICIJN KASTJE HEBT MET NATUURLIJKE REMEDIES (ZONDER BIJWERKINGEN)

Nadere informatie

Belangrijke boodschap:

Belangrijke boodschap: Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit E-book te kopiëren, verkopen of verdelen! Dit e-book hoor je te krijgen van goedomgaanmetgeld.nl of een andere website waarvan Marielle Vreeken eigenaar is,

Nadere informatie

Leer je aandacht te richten en je zult rust vinden.

Leer je aandacht te richten en je zult rust vinden. Leer je aandacht te richten en je zult rust vinden. Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit ebook te kopiëren, verkopen of verdelen! Dit ebook hoor je te krijgen van www.emotivo.nl of een andere

Nadere informatie

Het Premium Starterspakket

Het Premium Starterspakket Het Premium Starterspakket Het premium starterspakket bestaat uit 10 etherische oliën die dagelijks gebruikt kunnen worden. Het is een ideaal pakket voor mee te starten als je nieuw bent in de oliën! Als

Nadere informatie

A"ouwen(en(rustig(aan(doen(

Aouwen(en(rustig(aan(doen( A"ouwen(en(rustig(aan(doen( Daan is na bijna elke schooldag uitgeput van de vele prikkels, sferen en stemmingen die hij van andere mensen heeft opgepikt. Hij heeft het nodig om dan even wat tijd voor zichzelf

Nadere informatie

Let s try nature for your horse

Let s try nature for your horse Let s try nature for your horse Hellen Venix 2018 Hellen Venix www.oilmania.nl 06-13515191 doterra essentiële oliën. [Geef hier de samenvatting van het document op. De samenvatting is een korte beschrijving

Nadere informatie

Let s Try Nature. Hellen Venix. doterra essentiële oliën. Uw natuurlijke huisapotheek

Let s Try Nature. Hellen Venix. doterra essentiële oliën. Uw natuurlijke huisapotheek Let s Try Nature Hellen Venix 2018 doterra essentiële oliën. Uw natuurlijke huisapotheek Gefeliciteerd met je natuurlijke apotheek! Met dit e-book wil ik proberen zoveel mogelijk toepassingen te geven

Nadere informatie

MAKE MY DAY C O S M E T I C S. Dagelijkse aromatherapie gids

MAKE MY DAY C O S M E T I C S. Dagelijkse aromatherapie gids MAKE MY DAY C O S M E T I C S Dagelijkse aromatherapie gids Inhoud Welkom...2 Winterse omstandigheden...4 Vermagering...6 Articulatie & gewrichtspijn...8 Haren...8 Concentratie...10 Depressie & blues...10-12

Nadere informatie

GEBRUIK VAN DE STARTERKIT

GEBRUIK VAN DE STARTERKIT GEBRUIK VAN DE STARTERKIT De Starter Kit, is een buitengewone, uitgebreide, intuïtieve kennismaking met de kracht van etherische oliën. Gebruik van essentiele olie kan je leven transformeren. Ik adviseer

Nadere informatie

Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit e-book te kopiëren, verkopen of verdelen!

Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit e-book te kopiëren, verkopen of verdelen! Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit e-book te kopiëren, verkopen of verdelen! Tekst & vormgeving: Liesbeth Drabbe Wijers Foto's : 123RF /Pexels /Pixabay 2016 Voeten &zo Groesbeek Alle rechten

Nadere informatie

Ik ben Bianca van Dalen, Ik help vrouwen met weinig budget overzicht te krijgen in hun financiën. Ik laat ze zien welke mogelijkheden er zijn met hun

Ik ben Bianca van Dalen, Ik help vrouwen met weinig budget overzicht te krijgen in hun financiën. Ik laat ze zien welke mogelijkheden er zijn met hun Ik ben Bianca van Dalen, Ik help vrouwen met weinig budget overzicht te krijgen in hun financiën. Ik laat ze zien welke mogelijkheden er zijn met hun budget zodat ze tijd en geld overhouden. Zo ervaren

Nadere informatie

dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun

dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun relax& dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun slaap beter Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur Ben je (het) weer moe? Essentiële Oliën geven je humeur een boost en zorgen voor meer rust

Nadere informatie

Aromatherapie Voornaamste doelen in palliatieve zorg

Aromatherapie Voornaamste doelen in palliatieve zorg Franky De Vos A r o m a t h e r a p e u t R e i k i m a s t e r Christine De Bosschere P a l l i a t i e f v e r p l e e g k u n d i g e D o c e n t P a l l i a t i e v e Z o r g Aromatherapie 27 november

Nadere informatie

- Angst. Bij angst kunnen veel etherische oliën gebruikt worden, maar de beste is lavendel. Lavendel verfrist,

- Angst. Bij angst kunnen veel etherische oliën gebruikt worden, maar de beste is lavendel. Lavendel verfrist, Werkstuk door een scholier 1183 woorden 19 oktober 2001 6,9 49 keer beoordeeld Vak ANW Wat is Aromatherapie? Om de deelvraag wat is aromatherapie? te beantwoorden, ben ik aan verschillende mensen gaan

Nadere informatie

vertr Zelf ouwen

vertr Zelf ouwen Zelf vertrouwen 1 1 Highest Potential Dit is een olie die jouw kind helpt bij het opbouwen van het zelfvertrouwen en ondersteunt hem/haar bij het denken in mogelijkheden i.p.v. beperkingen. Valor Moed

Nadere informatie

Brave. Brave Moedgevende Mix 10 ml roller PRIMAIRE VOORDELEN PRODUCTBESCHRIJVING GEBRUIK GEBRUIKSAANWIJZINGEN WAARSCHUWINGEN. Artikelnummer:

Brave. Brave Moedgevende Mix 10 ml roller PRIMAIRE VOORDELEN PRODUCTBESCHRIJVING GEBRUIK GEBRUIKSAANWIJZINGEN WAARSCHUWINGEN. Artikelnummer: Brave Moedgevende Mix 10 ml roller Begin elke dag vol vertrouwen en geloof door de Brave Moedgevende Mix te combineren met jouw positieve bevestigingen. Sta uzelf toe te resetten met positieve gevoelens

Nadere informatie

PCA pomp, een pompje tegen pijn

PCA pomp, een pompje tegen pijn PCA pomp, een pompje tegen pijn Welkom in het ziekenhuis. Binnenkort word je geopereerd. De dokter weet dat je pijn krijgt na de operatie. De dokter weet alleen niet precies hoeveel pijn je krijgt, want

Nadere informatie

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Ontspanningsmassage

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Ontspanningsmassage BODY & MIND M A S S A G E P R A K T I J K Ontspanningsmassage Ontspanningsmassage De beleving van een heerlijke ontspanningsmassage Een ontspanningsmassage is een algehele lichaamsmassage waarbij lichaam

Nadere informatie

DEEL 1: VINGERS EHBO 25 VEELVOORKOMENDE KLACHTEN SIMPEL ZELF OP TE LOSSEN ZONDER PILLEN OF INGEWIKKELDE OEFENINGEN

DEEL 1: VINGERS EHBO 25 VEELVOORKOMENDE KLACHTEN SIMPEL ZELF OP TE LOSSEN ZONDER PILLEN OF INGEWIKKELDE OEFENINGEN OUDE WIJSHEID IN EEN NIEUW JASJE DEEL 1: VINGERS EHBO 25 VEELVOORKOMENDE KLACHTEN SIMPEL ZELF OP TE LOSSEN ZONDER PILLEN OF INGEWIKKELDE OEFENINGEN Ongemak simpel oplossen door je vingers vast te houden

Nadere informatie

Praktische Complementaire Zorg

Praktische Complementaire Zorg Praktische Complementaire Zorg en Pijn IC - Integrative Care Zorg voor de hele mens in al zijn facetten, gebruik makend van alle zorgvormen, inclusief complementaire en alternatieve zorg, best practise,

Nadere informatie

Verzorg je anders dankzij de natuurlijke kracht van Aromatherapie.

Verzorg je anders dankzij de natuurlijke kracht van Aromatherapie. ESSENTIELE OLIEN, 100% ZUIVER EN NATUURLIJK Verzorg je anders dankzij de natuurlijke kracht van Aromatherapie. OP-13168_OPB_PSA_BR_Praktische gids_nl.indd 1 12/08/13 09:57 Het gebruik van Essentiële Oliën

Nadere informatie

Hoofdpijn bij kinderen www.cjggooienvechtstreek.nl

Hoofdpijn bij kinderen www.cjggooienvechtstreek.nl regio Gooi en Vechtstreek Hoofdpijn bij kinderen www.cjggooienvechtstreek.nl n Hoofdpijn Hoofdpijn bij kinderen komt regelmatig voor. Vaak is de oorzaak duidelijk, bijvoorbeeld slaapgebrek, drukte of lawaai.

Nadere informatie

Do It Yourself met essentiële oliën

Do It Yourself met essentiële oliën Do It Yourself met essentiële oliën Cosmetica en verzorging Badzout (ontgiftend) ¼ kopje Epsom zout ¼ kopje zeezout of himalaya zout ½ kopje baking soda 15 druppels Lavendel Doe alle ingrediënten in een

Nadere informatie

Ingrediënten. Thieves: Thieves olie is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten, nl:

Ingrediënten. Thieves: Thieves olie is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten, nl: Dieven-kruiden-mix Het recept komt van een groep middeleeuwse dieven die kostbare goederen stalen van zieke en overleden mensen die leden aan verschrikkelijke middeleeuwse aandoeningen, zonder zelf ziek

Nadere informatie

Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit e-book te kopiëren, verkopen of te verdelen!

Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit e-book te kopiëren, verkopen of te verdelen! Ik ben een out of the box denkende coach voor ouders van kinderen zonder handleiding die een reisleider nodig hebben. Iemand die je voor gaat én je het vertrouwen geeft dat je nodig hebt. Door mijn positieve

Nadere informatie

Een geval van zelfzorg

Een geval van zelfzorg Dieren en aloë vera Aloë vera Eén van de oudste, meest bekende heilzame planten Rijk aan meer dan 200 voedingsstoffen: vitaminen, mineralen, aminozuren en enzymen Uniek gepatenteerd stabilisatieproces

Nadere informatie

Een veilige start met de essentiële basis oliën

Een veilige start met de essentiële basis oliën Een veilige start met de essentiële basis oliën Lavendel - kalmeren Kalmeer angst en verzacht emoties Reduceer stress en bevorder een goede nachtrust Verzacht en reinig geïrriteerde huid en wonden Neutraliseer

Nadere informatie

In 9 stappen een passende indicatie. Voor de zzp er in de thuiszorg. Ster in Zorg

In 9 stappen een passende indicatie. Voor de zzp er in de thuiszorg. Ster in Zorg In 9 stappen een passende indicatie Voor de zzp er in de thuiszorg Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit E-book te kopiëren, verkopen of verdelen! Tekst & vormgeving: Diana Stassen 2018 Ster in

Nadere informatie

TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML

TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML uiterst rijke, hydraterende en reinigende shower cream kalmerend en ontspannend aromatisch voordeel, een zijdezachte huid voedt en verbetert de elasticiteit rozen- en vanilleolie,

Nadere informatie

F U N F LOW E R S RO S E S

F U N F LOW E R S RO S E S INTRODUCTIE De nieuwe Chi Aromassage lijn is een serie pure, plantaardige massageen huidoliën verrijkt met een gerichte, doeltreffende combinatie van essentiële oliën. De masseur - of degene die de massage

Nadere informatie

Gezond thema: DE HUISARTS

Gezond thema: DE HUISARTS Gezond thema: DE HUISARTS 1. Wat gaan we doen? Praten over de huisarts en wat de huisarts doet. Nieuwe woorden leren over de huisarts. Het gesprek met de huisarts oefenen. 2. Wat vind ik van? Als je een-op-een

Nadere informatie

Verstopte neus, zwelling & hoofdpijn

Verstopte neus, zwelling & hoofdpijn Verstopte neus, zwelling & hoofdpijn Wat kan je doen als alles dichtzit in je hoofd? Vind dag en nacht verlichting Zit alles dicht daarboven? Een verstopte neus? Gezwollen neusslijmvliezen? En soms nog

Nadere informatie

Business Leader-kit. Alles wat een nieuwe Business Leader nodig heeft om dōterra te ervaren en delen. (15 ml tenzij anders aangegeven)

Business Leader-kit. Alles wat een nieuwe Business Leader nodig heeft om dōterra te ervaren en delen. (15 ml tenzij anders aangegeven) Europa Fast Track-kits 719 Business Leader-kit Alles wat een nieuwe Business Leader nodig heeft om dōterra te ervaren en delen. Plus, wanneer u binnen 30 dagen na inschrijving upgradet naar een van deze

Nadere informatie

Lekkere Sappen. 1

Lekkere Sappen.  1 Lekkere Sappen 1 Ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen boven de 40 te helpen fit, jong en slank te blijven op een natuurlijke manier 2 Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit

Nadere informatie

pagina 3 pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 pagina 8 pagina 9 pagina 10

pagina 3 pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 pagina 8 pagina 9 pagina 10 Klassieke massage Klassieke ontspannigsmassage Total relax ontspanningsmassage Total relax aroma massage Total relax massage met japanse munt en Hot Towels Hoofdpijnmassage Prijslijst Kontakt informatie

Nadere informatie

magie van rust in je hoofd

magie van rust in je hoofd De magie van rust in je hoofd Heb je regelmatig last van een druk, vol hoofd? Volgt de ene gedachte meteen weer op de andere en gaat dit maar door? Merk je dat dit regelmatig voor onrust in je hoofd zorgt

Nadere informatie

H Y P E R V E N T I L A T I E C O A C H HYPERVENTILATIE U I T L E G E N 5 TIPS N I C O L E -

H Y P E R V E N T I L A T I E C O A C H HYPERVENTILATIE U I T L E G E N 5 TIPS N I C O L E - H Y P E R V E N T I L A T I E C O A C H HYPERVENTILATIE U I T L E G E N 5 TIPS N I C O L E - H Y P E R V E N T I L A T I E C O A C H Inhoud 1 W A T I S H Y P E R V E N T I L A T I E 2 W A T I S E E N P

Nadere informatie

Essentiele olien - VAN YOUNG LIVING -

Essentiele olien - VAN YOUNG LIVING - Essentiele olien - VAN YOUNG LIVING - 187,- 187,- (incl. verzending) - t.w.v. ruim 250,- De premium starterskit OLIËN UIT DE KIT // 01 LEMON // heeft reinigende en zuiverende eigenschappen welke gebruikt

Nadere informatie

NIEUW IN HET ASSORTIMENT! PRIJSLIJST SCRUB&RUB

NIEUW IN HET ASSORTIMENT! PRIJSLIJST SCRUB&RUB NIEUW IN HET ASSORTIMENT! Vriesia is altijd op zoek naar merken en producten die voor u als ondernemer van toegevoegde waarde kunnen zijn en onderscheidend vermogen bieden. Wij zijn dan ook zeer verheugd

Nadere informatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie Hallo! Je houdt van je partner. Jullie zijn al geruime tijd samen en hebben misschien samen kinderen. Jullie leiden een druk bestaan en tijd

Nadere informatie

Vitaliteits 3-daagse. Voel je vitaal bij ROOTZ! 24, 25 en 26 september 2018

Vitaliteits 3-daagse. Voel je vitaal bij ROOTZ! 24, 25 en 26 september 2018 Vitaliteits 3-daagse 24, 25 en 26 september 2018 Maak het mee! Wij gaan vitaliteit onder de aandacht brengen met fijne lessen, workshops en lezingen bedoeld voor iedereen, die zich op dit gebied wil laten

Nadere informatie

werkbladen thema 4 gezondheid

werkbladen thema 4 gezondheid werkbladen thema 4 gezondheid 4.0 vragen bij de film alleen Kijk naar de film. Geef antwoord op de vragen. eerste ronde filmkijken 1 2 3 Badria en Jan spelen met de bal. Jan heeft veel pijn. Badria belt

Nadere informatie

EHBébé. Ongevallengids voor kinderen tussen 0 en 3 jaar

EHBébé. Ongevallengids voor kinderen tussen 0 en 3 jaar EHBébé Ongevallengids voor kinderen tussen 0 en 3 jaar Bij baby s en peuters moet je vaak ogen op je rug hebben. Jammer genoeg ontsnappen ze al eens aan onze waakzame blik, soms met de nodige blutsen,

Nadere informatie

Bijlage 1 bij de Code voor de Publieksreclame voor Geneesmiddelen. Indicaties die geschikt zijn voor zelfzorg. Per indicatie gebied

Bijlage 1 bij de Code voor de Publieksreclame voor Geneesmiddelen. Indicaties die geschikt zijn voor zelfzorg. Per indicatie gebied Bijlage 1 bij de Code voor de Publieksreclame voor Geneesmiddelen Indicaties die geschikt zijn voor zelfzorg Per indicatie gebied Oog: oogontsteking (allergische bindvliesontsteking) oogirritatie (geïrriteerd

Nadere informatie

Griepprik Wat kan uw apotheek voor u doen? Koorts en pijn

Griepprik Wat kan uw apotheek voor u doen? Koorts en pijn Verkoudheid en griep Plotseling een rillerig gevoel, spierpijn, keelpijn, last van hoesten en koorts... Misschien is dit het begin van een forse griep ( influenza ). In dat geval kunt u ook last krijgen

Nadere informatie

7 HEERLIJKE ONTSPANNINGSOEFENINGEN

7 HEERLIJKE ONTSPANNINGSOEFENINGEN 7 HEERLIJKE ONTSPANNINGSOEFENINGEN VOOR THUIS OF OP JE WERK Kom tot rust met deze eenvoudige ontspanningsoefeningen Door te ontspannen krijgt je lichaam de mogelijkheid om zich te herstellen van de dagelijkse

Nadere informatie

Beter omgaan met STRESS. E-book

Beter omgaan met STRESS. E-book Beter omgaan met STRESS E-book In het kort - - - - - X 1. Bij stress helpt het om op een rij te zetten wat bij u spanning geeft en wat u juist energie geeft. 2. Praat er met iemand over die u vertrouwt.

Nadere informatie

Dorine Erkens. GuashaTherapeut.nl VOORWOORD

Dorine Erkens. GuashaTherapeut.nl VOORWOORD VOORWOORD In dit e-book leg ik uit wat Guasha Therapie is en wat het voor je kan betekenen. Guasha Therapie is nog onbekend in Nederland. Met het schrijven en delen van dit e- book wil ik laten zien hoe

Nadere informatie

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent!

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent! Ik ben Anke en ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen die weten dat ze meer in hun mars hebben en zich afvragen: is dit het nou te helpen weten wat ze willen en gaan doen wat ze willen.

Nadere informatie

Verstopte neus, zwelling & hoofdpijn

Verstopte neus, zwelling & hoofdpijn Verstopte neus, zwelling & hoofdpijn Wat kan je doen als alles dichtzit in je hoofd? Vind dag en nacht verlichting Zit alles dicht daarboven? Een verstopte neus? Gezwollen neusslijmvliezen? En soms nog

Nadere informatie

KICK op meer klanten

KICK op meer klanten KICK op meer klanten Word gevonden met de KICK-methode Daisy Goddijn ebookpoint COLOFON KICK op meer klanten oktober 2011- Daisy Goddijn, ebookpoint Versie 1.1 Daisy Goddijn ebookpoint www.ebookpoint.nl

Nadere informatie

Minicursus Rust creëren

Minicursus Rust creëren Minicursus Rust creëren Bedankt voor je inschrijving! Met deze minicursus geef ik je een inkijkje in mijn werkwijze en leer ik je een aantal stappen om rust te creëren. Door in mijn privéleven bewuste

Nadere informatie

NA JE TRAINING. Met deze 6-daagse challenge haal je alles uit je training!

NA JE TRAINING. Met deze 6-daagse challenge haal je alles uit je training! Optimaal herstellen NA JE TRAINING Met deze -daagse challenge haal je alles uit je training! Je bent net klaar met sporten en je voelt je geweldig! Niet vergeten: het geheim van een goede workout zit hem

Nadere informatie

Lesbrief: Lekker ontspannen? Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen?

Lesbrief: Lekker ontspannen? Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen? Lesbrief: Lekker ontspannen? Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen? Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Niks is fijner dan je prettig en ontspannen voelen. Dit

Nadere informatie

EHBébé ONGEVALLENGIDS VOOR KINDEREN TUSSEN 0 EN 3 JAAR

EHBébé ONGEVALLENGIDS VOOR KINDEREN TUSSEN 0 EN 3 JAAR EHBébé ONGEVALLENGIDS VOOR KINDEREN TUSSEN 0 EN 3 JAAR Bij baby s en peuters moet je vaak ogen op je rug hebben. Jammer genoeg ontsnappen ze al eens aan onze waakzame blik, soms met de nodige blutsen,

Nadere informatie

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT?

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT? Inleiding Gevoelens: we hebben ze allemaal. Maar soms is het lastig te weten hoe je je nu écht voelt. Je bent blij, maar ook zenuwachtig. Of je weet niet of je boos of verdrietig bent. Of je snapt niet

Nadere informatie

Thema Gezondheid. Lesbrief 3. De huisarts

Thema Gezondheid. Lesbrief 3. De huisarts Thema Gezondheid Lesbrief 3. De huisarts Inleiding Deze les gaat over praten bij de huisarts. Een man, meneer Wong, is aan de beurt. Hij praat met de huisarts over zijn probleem. Wat leert u in deze les?

Nadere informatie

DIY. Zelf zalf maken. (o.a. te gebruiken voor het behandelen van mok bij paarden) Caroline Crijns

DIY. Zelf zalf maken. (o.a. te gebruiken voor het behandelen van mok bij paarden) Caroline Crijns DIY Zelf zalf maken (o.a. te gebruiken voor het behandelen van mok bij paarden) Caroline Crijns De natuur staat VOL met planten en bloemen die geneeskrachtige stoffen bevatten. Het maken van een eigen

Nadere informatie

AROMATHERAPY COMPOSITIES VAN 100% ZUIVERE, NATUURLIJKE ESSENTIËLE OLIËN. voor gezonde luchtwegen bij verkoudheidsverschijnselen

AROMATHERAPY COMPOSITIES VAN 100% ZUIVERE, NATUURLIJKE ESSENTIËLE OLIËN. voor gezonde luchtwegen bij verkoudheidsverschijnselen AROMATHERAPY voor gezonde luchtwegen bij verkoudheidsverschijnselen voor een doelmatige ademhaling zuiverend en slijmoplossend voor frisse lucht in huis en auto AROMATHERAPY COMPOSITIES VAN 100% ZUIVERE,

Nadere informatie

Bovenarmbrace Informatie en adviezen voor het dragen van een bovenarmbrace

Bovenarmbrace Informatie en adviezen voor het dragen van een bovenarmbrace U hebt uw bovenarm gebroken. Als onderdeel van de behandeling krijgt u een bovenarmbrace aangemeten. Uiteraard is niet elke patiënt en bovenarmbreuk hetzelfde, waardoor de bovenarmbrace niet voor iedere

Nadere informatie

Bij de anamnese blijkt dat er een aantal littekens aanwezig zijn. Waarvan er enkele over belangrijke meridianen lopen.

Bij de anamnese blijkt dat er een aantal littekens aanwezig zijn. Waarvan er enkele over belangrijke meridianen lopen. Enkele opmerkelijke patiëntenvoorbeelden: Migraine Vrouw van 53 jaar, sinds 20 jaar migraine, eerst iedere maand 3 dagen, het laatste jaar elke week 2 dagen. Tevens; slecht slapen, rugklachten, last van

Nadere informatie

Altijd moe... Jochem Verdonk

Altijd moe... Jochem Verdonk Altijd moe... Jochem Verdonk Onderwerpen Wat is ME/CVS? Soorten vermoeidheid Gevolgen vermoeidheid Omgaan met vermoeidheid Leven met vermoeidheid Tips Wat is ME/CVS? ME: Myalgische Encefalomyelitis myalgisch:

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Gezondheid

Spreekopdrachten thema 4 Gezondheid Spreekopdrachten thema 4 Gezondheid Opdracht 1 bij 4.1 * Doe de opdracht in groepjes. Uitleg voor de docent: Verdeel de klas in groepjes van vier à vijf cursisten. Op deze pagina staan kaartjes met lichaamsdelen

Nadere informatie

Gefeliciteerd! 3. Laatste loodjes 6. Tot zover 12

Gefeliciteerd! 3. Laatste loodjes 6. Tot zover 12 Gefeliciteerd! 3 Waarom dit boek? 3 Hoe gaat dit boek jou helpen? 3 Is er nog iets dat je moet weten voordat je verder leest? 4 Laatste loodjes 6 De agenda 6 Nu jij 9 Tot zover 12 Gefeliciteerd! Als je

Nadere informatie

Starten met Otezla, Psoriasis & artritis psoriatica. doet. zo doet u dat. Hoofdhuidpsoriasis. Vermoeidheid. Kwaliteit van leven.

Starten met Otezla, Psoriasis & artritis psoriatica. doet. zo doet u dat. Hoofdhuidpsoriasis. Vermoeidheid. Kwaliteit van leven. Psoriasis & artritis psoriatica Starten met Otezla, Vermoeidheid Kwaliteit van leven Worstenvingers en -tenen (dactylitis) Peesontsteking (enthesitis) zo doet u dat doet Hoofdhuidpsoriasis Jeuk Plaques

Nadere informatie

Waar gaan we het over hebben?

Waar gaan we het over hebben? Waar gaan we het over hebben? Onderwerp: is erg belangrijk. We weten dat als je in de puberteit komt er allerlei dingen aan je lijf veranderen. We hebben in een eerdere bijeenkomst al een aantal van die

Nadere informatie

Iedere mama kan de huisdokter en healer in haar gezin zijn met Essentiële oliën! Dat is onze eigen ervaring en die delen we graag met jullie.

Iedere mama kan de huisdokter en healer in haar gezin zijn met Essentiële oliën! Dat is onze eigen ervaring en die delen we graag met jullie. het natuurlijke medicijnkastje Zou het niet fijn zijn als je thuis een medicijn kastje hebt met natuurlijke remedies (zonder bijwerkingen) die je kunt inzetten bij alledaagse kwakkels en kwaaltjes waar

Nadere informatie

Ontdek je kracht voor de leerkracht

Ontdek je kracht voor de leerkracht Handleiding les 1 Ontdek je kracht voor de leerkracht Voor je ligt de handleiding voor de cursus Ontdek je kracht voor kinderen van groep 7/8. Waarom deze cursus? Om kinderen te leren beter in balans te

Nadere informatie

Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb

Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb je een vraag? Stel deze dan direct! Weet één van jullie

Nadere informatie

IMMUNOTHERAPIE TEGEN ALLERGIE DOOR MIDDEL VAN INJECTIES FRANCISCUS VLIETLAND

IMMUNOTHERAPIE TEGEN ALLERGIE DOOR MIDDEL VAN INJECTIES FRANCISCUS VLIETLAND IMMUNOTHERAPIE TEGEN ALLERGIE DOOR MIDDEL VAN INJECTIES FRANCISCUS VLIETLAND Inleiding Uw kind is allergisch. Bijvoorbeeld voor graspollen, boompollen, huisstofmijt of katten. Door het toedienen van een

Nadere informatie

INHOUD. Disclaimer 7 Voorwoord 9 Dankbetuiging 13 Inleiding 14. Tot slot 208 Over de auteur Handige tips 204

INHOUD. Disclaimer 7 Voorwoord 9 Dankbetuiging 13 Inleiding 14. Tot slot 208 Over de auteur Handige tips 204 INHOUD Disclaimer 7 Voorwoord 9 Dankbetuiging 13 Inleiding 14 1 De natuurlijke staat van de mens 17 2 Het is niet jouw schuld dat je te dik bent! 19 3 De voedingsmiddelenindustrie 30 4 Wat eten we? 54

Nadere informatie

Alka Voet & Nagel. voor gezonde voeten én mooie nagels. Een 20-dagen kuur. Advies en vragen... Alka Gezondheidslijn:

Alka Voet & Nagel. voor gezonde voeten én mooie nagels. Een 20-dagen kuur. Advies en vragen... Alka Gezondheidslijn: Alka Voet & Nagel voor gezonde voeten én mooie nagels Een 20-dagen kuur Door het volgen van de 20 dagen Alka Voet & Nagel kuur gaat u uw voeten en nagels intensief ontdoen van zure afvalstoffen. U ontzuurt

Nadere informatie

TEA TREE OIL. Essentiële olie van de Tea Tree uit Australië. verzorgend. verzachtend. ondersteunt de bloedsomloop. verzorgend op de huid

TEA TREE OIL. Essentiële olie van de Tea Tree uit Australië. verzorgend. verzachtend. ondersteunt de bloedsomloop. verzorgend op de huid TEA TREE OIL Essentiële olie van de Tea Tree uit Australië CHI TEA TREE OIL: Uw eerste Hulp! verzorgend verzachtend ondersteunt de bloedsomloop verzorgend op de huid verlichtend voor de luchtwegen TEA

Nadere informatie

EERS T E H U LP. Met de krachtigste essentiële oliën voor de huid. bij geprikkelde huid. bij droge en gevoelige huid

EERS T E H U LP. Met de krachtigste essentiële oliën voor de huid. bij geprikkelde huid. bij droge en gevoelige huid EERS T E H U LP Met de krachtigste essentiële oliën voor de huid C H I U w E e r s t e Hu l p! bij geprikkelde huid bij droge en gevoelige huid bij ondersteuning van de bloedsomloop bij verzorging van

Nadere informatie

Wat kunt u zelf doen?

Wat kunt u zelf doen? Hoofdpijn Bijna iedereen heeft wel eens hoofdpijn. Altijd vervelend, maar niet altijd even ernstig, of van even lange duur. Er zijn dan ook verschillende soorten hoofdpijn: spanningshoofdpijn, migraine,

Nadere informatie

Schimmel Weg Stappenplan

Schimmel Weg Stappenplan Schimmel Weg Stappenplan Stap voor stap, weg met schimmel Versie 2012 Optimalegezondheid.com Jack Boekhorst Ik begin dit gratis rapport met een misschien wel erg bold statement, maar toch durf ik hem te

Nadere informatie

Inhoudsopgave 1. VOORWOORD 3 2. WIE BEN JIJ? 3 3. WAAROM EN VOOR WIE? 4

Inhoudsopgave 1. VOORWOORD 3 2. WIE BEN JIJ? 3 3. WAAROM EN VOOR WIE? 4 Inhoudsopgave 1. VOORWOORD 3 2. WIE BEN JIJ? 3 3. WAAROM EN VOOR WIE? 4 4. VIER GOUDEN TIPS 5 Tip 1: In en uit de knoop 5 Tip 2: De switchingpuntjes 6 Tip 3: Open je oren en luister goed 7 Tip 4: Water

Nadere informatie

10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen.

10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen. 10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen. Omdat het automatische gedrag is uitgeschakeld kosten onderstaande handelingen je partner al veel energie (hier denk je zo snel niet aan, omdat het

Nadere informatie

E-book. Mediteren met stenen

E-book. Mediteren met stenen E-book Mediteren met stenen Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch,

Nadere informatie

Lieve lezers, Ik geniet ervan om in de keuken te staan met allerlei verse ingrediënten en superfoods om daar een mooi gerecht mee te bereiden.

Lieve lezers, Ik geniet ervan om in de keuken te staan met allerlei verse ingrediënten en superfoods om daar een mooi gerecht mee te bereiden. Lieve lezers, Ik ben Willeke Linneman, food, health & lifestylecoach en de schrijfster van dit boek. Dit boek is ontstaan vanuit mijn passie voor een gezonde en happy lifestyle. Ik hoop met dit boek mensen

Nadere informatie

Hoe je je voelt. hoofdstuk 10. Het zal je wel opgevallen zijn dat je op een dag een heleboel verschillende gevoelens hebt. Je kunt bijvoorbeeld:

Hoe je je voelt. hoofdstuk 10. Het zal je wel opgevallen zijn dat je op een dag een heleboel verschillende gevoelens hebt. Je kunt bijvoorbeeld: hoofdstuk 10 Hoe je je voelt Het zal je wel opgevallen zijn dat je op een dag een heleboel verschillende gevoelens hebt. Je kunt bijvoorbeeld: zenuwachtig wakker worden omdat je naar school moet, vrolijk

Nadere informatie

Creëren van innerlijke rust en het visualiseren van een gewenste doeltoestand

Creëren van innerlijke rust en het visualiseren van een gewenste doeltoestand Creëren van innerlijke rust en het visualiseren van een gewenste doeltoestand Wat is het doel van deze methodiek? Het doel van deze methodiek is het creëren van innerlijke rust in situaties die als spannend

Nadere informatie

Aromatherapy. Gebruik / toepassing essentiële oliën Er zijn veel manieren om essentiële oliën te gebruiken!

Aromatherapy. Gebruik / toepassing essentiële oliën Er zijn veel manieren om essentiële oliën te gebruiken! Aromatherapy Aromatherapie is een alternatieve methode om zich te verzorgen op basis van geuren met als doel de lichamelijke, geestelijke en emotionele gezondheid te bevorderen. De geuren die gebruikt

Nadere informatie

BURN- OUT RISICO CHECK

BURN- OUT RISICO CHECK BURN- OUT RISICO CHECK Vul onderstaande vragenlijst in door ja of nee aan te kruisen. VRAAG JA NEE 1 Nemen jij en je gezin s ochtends rustig de tijd om op te staan en goed te ontbijten? 2 Zie je vaak tegen

Nadere informatie

Handleiding Workshop Parfum maken

Handleiding Workshop Parfum maken Handleiding Workshop Parfum maken Handleiding voor Facilitators MiSS BiO Parfum Workshop Duur: 1,5 - uur www.missbio.nl 013 copyright missbio Inleiding Met de komst van synthetische ingredienten in de

Nadere informatie

Start met bewegen. Tips voor gezond bewegen

Start met bewegen. Tips voor gezond bewegen Start met bewegen Tips voor gezond bewegen Start met bewegen Voel je fitter en gezonder Inleiding Starten met meer bewegen is een gezond besluit. Bij bewegen denk je misschien aan intensief sporten zoals

Nadere informatie

Spanningshoofdpijn, Spierspanningshoofdpijn, Tension Headache, Cervicogene Cephalia

Spanningshoofdpijn, Spierspanningshoofdpijn, Tension Headache, Cervicogene Cephalia Spanningshoofdpijn, Spierspanningshoofdpijn, Tension Headache, Cervicogene Cephalia Spanningshoofdpijn wordt veroorzaakt door spierspanningen in de hals, de schouders en het hoofd. De hoofdpijn is vaak

Nadere informatie

Thema Gezondheid. Les 3. De huisarts

Thema Gezondheid. Les 3. De huisarts http://www.edusom.nl Thema Gezondheid Les 3. De huisarts Inleiding Deze les gaat over praten bij de huisarts. Een man, meneer Bashir, is aan de beurt. Hij praat met de huisarts over zijn probleem. Wat

Nadere informatie

In dit E- book vindt u informatie over de werking van hypnose.

In dit E- book vindt u informatie over de werking van hypnose. In dit E- book vindt u informatie over de werking van hypnose. 1 Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit E- book te kopiëren, verkopen of verdelen! Tekst & vormgeving: Diana Stassen 2017 Ster in

Nadere informatie

Hoe ontstaat hyperventilatie?

Hoe ontstaat hyperventilatie? Hyperventilatie Wat is hyperventilatie? Ademhalen is een handeling die ieder mens verricht zonder er bij na te denken. Het gaat vanzelf en volkomen onbewust. Ademhaling is de basis van onze gezondheid.

Nadere informatie

Dingetjes I. Kleuter-kabouters

Dingetjes I. Kleuter-kabouters Dingetjes I Kleuter-kabouters 2018 David Arts Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur worden verveelvoudigd, opgeslagen in een

Nadere informatie

Waar gaan we het over hebben?

Waar gaan we het over hebben? Waar gaan we het over hebben? Onderwerp: Mensen vinden het vaak prettig om elkaar aan te raken. Dat kan een knuffel zijn van je ouders, een vriendschappelijke stomp tijdens een stoeipartij met vrienden

Nadere informatie

SPIEGELREFLEX TIPS ELSE KRAMER

SPIEGELREFLEX TIPS ELSE KRAMER SPIEGELREFLEX TIPS ELSE KRAMER HOE HAAL JE ZOVEEL MOGELIJK UIT DEZE CURSUS? Heel eenvoudig. Door te doen. Te maken. Ik ga je allemaal handige dingen leren, maar die zullen alleen beklijven en effect hebben

Nadere informatie

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Stoelmassage

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Stoelmassage BODY & MIND M A S S A G E P R A K T I J K Stoelmassage Stoelmassage De stoelmassage (ook wel bedrijfsmassage genoemd) is een verkorte, makkelijk toepasbare massagevorm. Hoewel een stoelmassage maar 30

Nadere informatie

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go YOGA LIFESTYLE FEBRUARI 2017 YOGA & MEDITATIE Geef jezelf de aandacht en de liefde die je verdient! Maak verbinding met jezelf Ga mee op reis in dit avontuur van zelfontwikkeling en persoonlijke groei!

Nadere informatie

Zuivelvrije Milk Shakes

Zuivelvrije Milk Shakes Zuivelvrije Milk Shakes 1 Ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen boven de 40 te helpen fit, jong en slank te blijven op een natuurlijke manier 2 Belangrijke boodschap: Het is illegaal

Nadere informatie