The Noble Art Of Self Defense

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "The Noble Art Of Self Defense"

Transcriptie

1 The Noble Art Of Self Defense

2 The Noble Art Of Self Defense Een boxer verbergt zijn kin achter de schouder, kijkt vanuit de dekking naar de tegenstander, schat hem in, test zijn reacties en ontwijkt stoten. Alles draait om goed kijken, anticiperen, tijdig reageren en je dekking hoog houden. De video buitenposten van BTicino kunnen incasseren, zijn bestand tegen de weersinvloeden en tonen haarscherp wie er voor de deur staat. Ze zijn leverbaar in alle gewichtsklassen, van Bantam tot Superzwaargewicht.

3

4 Bantam Serie 19V zw/w De buitenpost Serie 19V heeft een stevige aluminium opbouw behuizing om de elektronica te beschermen. Het binnenwerk bevat een camera met een luister/ spreek unit. De CCD zwart/wit camera heeft een pin hole lens en infrarood verlichting voor nightvision. De camera kan in alle richtingen 15 graden gesteld worden. De luister/spreek unit heeft een gevoelige microfoon, die ervoor zorgt dat de bewoner alles kan horen. De highintensity luidspreker geeft een bevestigingstoon bij aanbellen en laat duidelijk de stem van de bewoner horen. Beeld en spraak worden volledig gedigitaliseerd. De beldrukker heeft een naamschild met verlichting. De buitenpost heeft een aansluiting voor een 12 Vdc deuropener met instelbare tijd en wordt met twee aders op de DOS bus aangesloten.

5

6 Weltergewicht Serie 131V color De Serie 131V inbouw buitenpost bestaat uit een module met een kleurencamera, een luister/ spreek unit en een beldrukker met verlicht naamschild. Een front van stevig aluminium beschermt de elektronica. De camera zit achter een polycarbonaat venster. De buitenpost past in een sparing in de gevel en het slanke front ligt daar overheen. Er is een opbouwbak leverbaar. De speciale pinhole lens van de kleurencamera pakt een horizontale kijkhoek van 135 graden en 96 graden verticaal. De high intensity luidspreker geeft een bevestigingstoon bij aanbellen en geeft de stem van de bewoner duidelijk weer. De gevoelige microfoon zorgt ervoor dat de bewoner alles kan horen. Beeld en spraak worden volledig gedigitaliseerd. De tijd dat de 12 Vdc deuropener bekrachtigd wordt, kan ingesteld worden. De beldrukker heeft een groot naamschild met LED verlichting, die alleen oplicht als de ingebouwde lichtsensor meet dat het donker is.

7

8 Halfzwaargewicht Serie 20V inbouw color De Serie 20V inbouw buitenpost is een tweedraads buitenpost van gegoten metaal en is met zijn 600 gram veel zwaarder aan dan buitenposten van aluminium of kunststof. Door metaal te gebruiken konden de ingenieurs van BTicino een compacte vorm tekenen van 163 mm. hoog en 136 mm. breed. Zijn karakter wordt bepaald door het contrast tussen de rondingen bovenin en de hoekige onderkant. Van dichtbij ontdek je de geraffineerde details zoals de zachte glans van de Zamak legering, het oversized naamschild met zijn blauwe LED verlichting, de titaniumkleurige beldrukker, de pin hole lens van de CCD camera met LED verlichting. De high-intensity luidspreker geeft een bevestigingstoon bij aanbellen en de gevoelige microfoon zorgt ervoor dat de bewoner alles kan horen. Beeld en spraak worden volledig gedigitaliseerd. De camera kan in alle richtingen 20 graden gesteld worden. De buitenpost heeft een aansluiting voor een 12 Vdc deuropener met instelbare tijd en wordt met twee aders op de DOS bus aangesloten.

9

10 Zwaargewicht Serie 20V opbouw color De zeer robuuste opbouw buitenpost Serie 20V weegt 755 gram, maar de slanke metalen behuizing is slechts 35 mm dik en 106 mm breed. Markante lijnen benadrukken de symmetrie van de camera en het repeterende patroon van de perforaties. Het oversized naamschild valt op met zijn blauwe LED verlichting. Van dichtbij ontdek je de geraffineerde details zoals de zachte glans van de Zamak legering, de titaniumkleurige beldrukker, de pin hole lens van de CCD camera met witte LED verlichting voor het donker. Beeld en spraak worden volledig gedigitaliseerd. De camera kan in alle richtingen 15 graden gesteld worden. De buitenpost heeft een aansluiting voor een 12 Vdc deuropener met instelbare tijd en wordt met twee aders op de DOS bus aangesloten.

11

12 Superzwaargewicht Serie 81V 1-4 drukkers Een 4 mm dikke frontplaat van massief hoogwaardig RVS is het ondoordringbare pantser van de Serie 81V. De drie kilogram wegende inbouw buitenpost is vandaalbestendig en heeft een nononsense uitstraling. Een stevig polycarbonaat front beschermt de camera met pin hole lens. De camera heeft verlichting met witte LED s voor perfect kleurenbeeld en kan in alle richtingen 20 graden gesteld worden. De strak vormgegeven horizontale geluidskanalen beschermen de high-intensity luidspreker en de microfoon. Beeld en spraak worden volledig gedigitaliseerd. De Serie 81 heeft vier geborstelde drukkers met naamschilden. Ongebruikte drukkers en naamschilden kunnen afgedopt worden. De buitenpost heeft een aansluiting voor een 12 Vdc deuropener met instelbare tijd en wordt met twee aders op de DOS bus aangesloten. Er is een opbouwbak leverbaar. Alle onderdelen zijn stuk voor stuk getest op duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Na jarenlang intensief gebruik is roestvrijstaal 100% recyclebaar en dat maakt de Serie 81 naast gebruiksvriendelijk ook milieuvriendelijk.

13

14 M-10 videofoon zwart/wit en M-10C color Noordwijk Het Noordwijk is bijzonder gebruiksvriendelijk. De intuïtieve indeling zorgt voor een aangenaam vertrouwd gevoel en het is dan ook de meest verkochte zwart/wit videofoon van BTicino. De zwart/wit uitvoering heeft een vier inch quickstart beeldbuis, die haarscherp toont wie er voor de deur staat. De M-10 Color heeft een vier inch TFT kleurenscherm. Het toestel heeft metaalkleurige knoppen voor de deuropener, beeldoproep en een programmeerbare functie. De hoorn met spiraalsnoer ligt perfect in de hand en heeft een uitstekende spraakverbinding. Voor aanbellen beneden of boven is er keuze uit meerdere ringtones. Het geluid van de bel kan afgesteld en uitgezet worden. De M-10 heeft maar twee aders nodig en heeft een uitgang voor een extra bel. Voor mensen met een auditieve handicap heeft deze videofoon standaard een ringleidingfunctie die het geluid overbrengt naar een gehoorapparaat.

15 M-20 color videofoon Kijkduin De M-20 Kijkduin is een handsfree videofoon met een 3,5 inch kleurenscherm. De M-20 draagt het certificaat design for all en heeft duidelijke toetsen voor de spraakfunctie, de deuropener, bewakingsfunctie en programmeerbare functies zoals een tweede deuropener. Alle bedieningstoetsen zijn voorzien van een 3D symbool, grote opdruk voor visueel gehandicapten of LED signalering. Als er aangebeld wordt, gaat het beeld automatisch aan. Een druk op de gespreksknop en de bewoner kan meteen handsfree praten met het bezoek. De bel kan traploos van hard tot helemaal uit gezet worden en er zijn 16 ringtones. Het toestel heeft een aansluiting voor een drukker bij de appartementsdeur en een aparte ringtone voor het tweede belsignaal. Voor de tweede bel is er ook keuze uit 16 ringtones. Er is een uitgang voor een extra bel.

16 M-40 color videofoon Bergen Jarenlange ervaring met elektronica, optica, geluidstechniek, vormgeving en fabricage is samengebald in een compact handsfree toestel van 14 bij 14 cm, de M-40 Bergen. Het toestel wordt aangesloten op de superieure 27 Volts tweedraads BTicino bus met volledig gedigitaliseerd beeld en geluid. De high definition luidspreker heeft een sublieme geluidsweergave en traploos instelbaar volume. Het 3,5 inch fullcolour TFT scherm onderscheidt zich door een helder en rustig beeld. De ruime kijkhoek geeft de bewoner vrijheid van beweging tijdens een handsfree gesprek. De Bergen heeft aan de voorkant vier grote, duidelijke bedieningsknoppen en heeft een metalen bevestigingsplaat waar het toestel op geklikt wordt. De bedrading wordt met een connector aangesloten. De M-40 heeft geen uitgang voor een extra bel. BTicino Groothandel: nelec bv gyroscoopweg ax amsterdam postbus nr amsterdam telefoon nelec verkoop administratie techniek offertes fax

Kit V1 S-131 color met M-40

Kit V1 S-131 color met M-40 Kit V1 S-131 color met M-40 Alles van waarde is weerloos Moderne tijden vragen om moderne maatregelen, ook als het om veiligheid gaat. Goede sloten beschermen uw huis alleen als u de deur gesloten houdt.

Nadere informatie

Videokit V1 Serie 31 zwart/wit

Videokit V1 Serie 31 zwart/wit Videokit V1 Serie 31 zwart/wit Alles van waarde is weerloos Moderne tijden vragen om moderne maatregelen, ook als het om veiligheid gaat. Goede sloten beschermen uw huis alleen als u de deur gesloten houdt.

Nadere informatie

Kit V1 S-20V opbouw met M-70

Kit V1 S-20V opbouw met M-70 Kit V1 S-20V opbouw met M-70 Vorm volgt functie De Serie 20V is Italiaans design. Iedere ronding en iedere hoek hebben een functie. De behuizing van gegoten metaal is zowel compact als robuust. Het polycarbonaat

Nadere informatie

Videokit V1 Serie 19 zwart/wit

Videokit V1 Serie 19 zwart/wit Videokit V1 Serie 19 zwart/wit Veilig thuis De radio speelt zachtjes. Buiten is het donker. De voordeur is dicht. De buren zijn nette mensen. Alles is goed. In de hal kan geen vreemd volk komen. Nog een

Nadere informatie

Videofoons en deurtelefoons

Videofoons en deurtelefoons 2014 Videofoons en deurtelefoons Horen, zien en praten Een deurvideo installatie heeft bij de ingang een buitenpost met een camera, een luister/spreek unit en een keypad of beldrukkers om aan t e b e l

Nadere informatie

Videofoons en deurtelefoons

Videofoons en deurtelefoons Videofoons en deurtelefoons Horen, zien en praten Een gebouw met deurvideo heeft bij de entree een belpaneel met een camera en een luister/ speek eenheid. Er zijn belpanelen met voor ieder adres een eigen

Nadere informatie

Overzicht buitenposten

Overzicht buitenposten Overzicht buitenposten aanbellen bij BTicino De buitenpost van een deurvideo installatie zit bij de toegangsdeur. De bezoeker kan er aanbellen en praten met de bewoner. De buitenpost heeft een aansluiting

Nadere informatie

Kit V1 Serie 120V met M-70

Kit V1 Serie 120V met M-70 Kit V1 Serie 120V met M-70 Kijken zonder gezien te worden Een huis is een vesting, een bescherming tegen de elementen, een plaats zonder onaangename verrassingen. Maar de bezoeker voor de deur is onzichtbaar,

Nadere informatie

M-43. VvE deurvideo voor uw gebouw

M-43. VvE deurvideo voor uw gebouw M-43 VvE deurvideo voor uw gebouw Een oogje in het zeil houden Je zit naar het acht uur journaal te kijken als er onverwachtwordt aangebeld. Je loopt naar de videofoon en je ziet twee bekende gezichten

Nadere informatie

Kit V1 Serie 120V met M-70M

Kit V1 Serie 120V met M-70M Kit V1 Serie 120V met M-70M Herinneringen ophalen De M-70Memory videofoon maakt video opnamen van degene die aanbelt. Het geheugen biedt ruimte aan 25 filmpjes in hoge resolutie. Bij iedere nieuwe aanbeller,

Nadere informatie

Kit V1 Serie 120V met M-70Wifi

Kit V1 Serie 120V met M-70Wifi Kit V1 Serie 120V met M-70Wifi Je dromen realiseren Een sfeer creëren waarin je aangenaam en veilig kunt wonen. Een huis ingericht met mooie dingen, zoals een moderne deurvideo om te communiceren en met

Nadere informatie

VV Videoverdeler Videoverdeler VV vertakt de bus naar 4 videofoons of naar 4 stijgers met ieder maximaal zo n 10 videofoons in serie.

VV Videoverdeler Videoverdeler VV vertakt de bus naar 4 videofoons of naar 4 stijgers met ieder maximaal zo n 10 videofoons in serie. Componenten BTicino componenten De buitenpost en de videofoon zijn zichtbare elementen van een BTicino deurvideo installatie. Achter de schermen heeft dit systeem componenten zoals voedingen, adapters,

Nadere informatie

Deurvideo GBM systeem

Deurvideo GBM systeem Deurvideo GBM systeem GBM is de afkorting van Geen Bedradingsfouten Meer Iedere deurvideo installatie bestaat uit een buitenpost, een voeding, eventuele videoverdelers en een of meer videofoons. Het GBM

Nadere informatie

Bitron deurtelefoon en videofoons

Bitron deurtelefoon en videofoons Bitron bij Nelec Bitron deurtelefoon en videofoons Bitronvideo is een Italiaanse fabrikant van deurtelefoons en videofoons. Het bedrijf is in 1967 opgericht en gevestigd in Turijn. Het maakt in 1968 haar

Nadere informatie

Componenten voor deurvideo

Componenten voor deurvideo Componenten voor deurvideo BTicino componenten voor deurvideo Bij de ingang van het gebouw springt meteen het BTicino belpaneel in het oog. In iedere woning wacht een mooie BTicino videofoon tot er aangebeld

Nadere informatie

Bruto+bruto-BTW prijslijst 2017 BTicino deurvideo

Bruto+bruto-BTW prijslijst 2017 BTicino deurvideo Bruto+bruto-BTW prijslijst 2017 www.nelec.com BTicino deurvideo Videofoons kopen bij specialized wholesaler Nelec De elektro-installateur krijgt een grote doos met een belpaneel, een voeding, kabel, videosplitters

Nadere informatie

Installatiewijzer Ki video extraflat 2 draads NELEC

Installatiewijzer Ki video extraflat 2 draads NELEC Installatiewijzer Ki video extraflat draads 3759 70 NELEC 671 / 1 93 34,5 Buitenpost (1 Beldrukker) 167 Klein materiaal: 1 Philips schroef 4x8mm 3 Philps schroeven 3,9x5mm 3 Fischer pluggen 5x5mm 1650

Nadere informatie

D-34 1 DVPA + 3 T-72 + 1 M-72

D-34 1 DVPA + 3 T-72 + 1 M-72 D-34 DPA + 3 T-7 + -7 0 W A A 8 Deurtelefoon T7 Deurtelefoon T7 Los draadje uit telefoon 3 4 A 3 4 A Los draadje uit telefoon oordeurdrukker B7 D 3 D 4 S DPA 3744 7 ade in Spain D D E Deurtelefoon T7 3

Nadere informatie

QUADRA 2-draads Kit UITSTEKENDE PRESTATIES EN EENVOUDIGE INSTALLATIE. Passion.Technology.Design.

QUADRA 2-draads Kit UITSTEKENDE PRESTATIES EN EENVOUDIGE INSTALLATIE. Passion.Technology.Design. QUADRA Kit UITSTEKENDE PRESTATIES EN EENVOUDIGE INSTALLATIE. Passion.Technology.Design. Quadra kit: design en charme teruggebracht tot de essentie. Architecture begins where engineering ends. Walter Gropius,

Nadere informatie

A-04 vier keer Serie 100 video

A-04 vier keer Serie 100 video A-0 vier keer erie 100 video A B C V1 M1 V M V M V M 1A 1B 1V 1 V M econdary Digitale bus E- 1 1 B1 B A B C V1 M1 V M V M V M 1A 1B 1V 1 V M rincipal Jumpers instellen op twisted pair. Twisted-air ( )

Nadere informatie

D-50 M-72 doorlussen meterkast

D-50 M-72 doorlussen meterkast D-50-7 doorlussen meterkast Ba l uw Bruin Op alle toestellen jumpers instellen op twisted pair. Twisted-Pair B-7 Coax B7 De weerstanden van de laatste bevestigingplaat niet doorknippen! A A 8 tbv de belsignaal

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing M-70

Gebruiksaanwijzing M-70 Gebruiksaanwijzing M-70 344162 Uitgebreide gebruiksaanwijzing M-70 1) Als er aangebeld wordt, gaat de videofoon over, licht het scherm op en gaat de gesprekstoets groen knipperen. Let op, dat sommige camera

Nadere informatie

D-15 1 stijger doorlussen M-72 & T-72

D-15 1 stijger doorlussen M-72 & T-72 D-5 stijger doorlussen -7 & T-7 0 W Deurtelefoon T7 3 4 A B7 B-7 A A 8 oordeur beldrukker tbv e bel Eindweerstand monteren! Weerstanden niet doorknippen! B7 A A 8 Deurtelefoon T7 3 4 A oordeur beldrukker

Nadere informatie

Nelec specialized wholesaler

Nelec specialized wholesaler elec specialized wholesaler Deurvideo bij specialized wholesaler elec Videofoons installeren is niet eenvoudig. Het is aan elec om het de installateur makkelijk te maken. Deze twee zinnen bepalen hoe wholesaler

Nadere informatie

VIDEOFOON & PARLOFOON SYSTEMEN

VIDEOFOON & PARLOFOON SYSTEMEN VIDEOFOON & PARLOFOON SYSTEMEN INNOVATIE & INTEGRATIE www.intercom-it-solutions.com TOUCH LINE Buitenposten Video & Audio systemen Veiligheid & comfort begint aan uw ingang! Door het minimalistisch en

Nadere informatie

Video Intercom Systemen PRODUCTCATALOGUS

Video Intercom Systemen PRODUCTCATALOGUS Video Intercom Systemen PRODUCTCATALOGUS It feels like home Viscoo Video Intercomsystemen Maak kennis met het eenvoudigste tweedraads video-intercom systeem Voor u ligt de intercom catalogus van Viscoo

Nadere informatie

op je smartphone zien wie er aanbelt

op je smartphone zien wie er aanbelt op je smartphone zien wie er aanbelt ik praat met de bezoeker en open de deur er belt iemand aan; mijn telefoon rinkelt ik zie de bezoeker op mijn smartphone 1 4 2 3 6 9 INSTA Een heel nieuwe methode van

Nadere informatie

FACILA EENVOUDIG VEELZIJDIG ESTHETISCH

FACILA EENVOUDIG VEELZIJDIG ESTHETISCH FACILA EENVOUDIG VEELZIJDIG ESTHETISCH De veiligheid van uw huis begint bij de deur. Met de FACILA video-intercoms controleert u wie binnenkomt. Zoekt u een video-intercom die u gemakkelijk installeert,

Nadere informatie

Video intercomsysteem

Video intercomsysteem Video intercomsysteem Inhoud Pag. 03) Technische specificaties Pag. 04) (Vervolg) Technische specificaties 2-Draads systeem Pag. 05) IT-OUT201/1; opbouw buitenpost IT-OUT201/2; opbouw buitenpost Pag. 06)

Nadere informatie

op je smartphone zien wie er aanbelt

op je smartphone zien wie er aanbelt op je smartphone zien wie er aanbelt er belt iemand aan; mijn telefoon rinkelt ik zie de bezoeker op mijn smartphone ik praat met de bezoeker en open de deur 1 4 2 3 6 9 VvE Een heel nieuwe methode van

Nadere informatie

Nelec specialized wholesaler

Nelec specialized wholesaler elec specialized wholesaler Videofoons kopen bij de specialized wholesaler V i d e o f o o n s i n s t a l l e r e n i s n i e t e e n v o u d i g. H e t i s a a n e l e c o m h e t v o o r d e i n s t

Nadere informatie

aanbellen op je mobieltje

aanbellen op je mobieltje aanbellen op je mobieltje er belt iemand aan; mijn telefoon rinkelt ik zie de bezoeker op mijn smartphone ik praat met de bezoeker en open de deur 1 4 2 3 6 9 POW Een heel nieuwe methode van aanbellen

Nadere informatie

zelaschi-bg DA CAMBIARE

zelaschi-bg DA CAMBIARE Comelit Group S.p.A. - via Don Arrigoni 5-24020 Rovetta S. Lorenzo BG Italy - tel. (+39) 0346 750 0 - fax (+39) 0346 7436 www.comelit.it info@comelit.it commerciale.italia@comelit.it export.department@comelit.it

Nadere informatie

Deurcommunicatie. Welkom thuis Busch-Welcome

Deurcommunicatie. Welkom thuis Busch-Welcome Deurcommunicatie Welkom thuis Busch-Welcome Busch-Welcome. De nieuwe deurcommunicatie van ABB/ Busch-Jaeger, het toonaangevende merk in elektro-installatietechniek en intelligente gebouwcommunicatie.

Nadere informatie

2-draadssysteem. Eenvoudig te installeren Gebruiksvriendelijk Koppeling met My Home woningautomatisering

2-draadssysteem. Eenvoudig te installeren Gebruiksvriendelijk Koppeling met My Home woningautomatisering 2-draadssysteem Het BTicino 2-draadssysteem is eenvoudig te installeren. Er wordt een niet-gepolariseerde bus gebruikt, met zeer goede beeldkwaliteit. Bestaande bekabeling kan vaak gebruikt worden bij

Nadere informatie

Overzicht Quadra 2-draads Kits. Quadra deurstation met de nieuwe monitoren Mini Handsfree en Maxi. Passion.Technology.Design.

Overzicht Quadra 2-draads Kits. Quadra deurstation met de nieuwe monitoren Mini Handsfree en Maxi. Passion.Technology.Design. Overzicht Quadra 2-draads Kits Quadra deurstation met de nieuwe monitoren Mini Handsfree en Maxi. Passion.Technology.Design. Quadra kit: design en charme teruggebracht tot de essentie. Every true artist

Nadere informatie

Niko Access Control. Inhoudstafel. Inleiding 2. Kits 6. Deurtelefonie. Videofonie. Semaphor. Technische informatie DEURTELEFONIE 58

Niko Access Control. Inhoudstafel. Inleiding 2. Kits 6. Deurtelefonie. Videofonie. Semaphor. Technische informatie DEURTELEFONIE 58 Niko Access Control Inhoudstafel Inleiding 2 Kits 6 Deurtelefonie Buitenposten 8 Binnenposten 18 Niko-parlosysteem 21 Beldrukknop 22 Systeemcomponenten 23 Aansluitschema s 26 Videofonie Buitenposten 32

Nadere informatie

FACILA EENVOUDIG VEELZIJDIG ESTHETISCH

FACILA EENVOUDIG VEELZIJDIG ESTHETISCH FACILA EENVOUDIG VEELZIJDIG ESTHETISCH De veiligheid van uw huis begint bij de deur. Met de FACILA video-intercoms controleert u wie binnenkomt. Zoekt u een video-intercom die u gemakkelijk installeert,

Nadere informatie

FACILA DP091, DP092. Buitenpost opbouw met camera. Montage- en gebruikershandleiding

FACILA DP091, DP092. Buitenpost opbouw met camera. Montage- en gebruikershandleiding FACILA DP091, DP092 Buitenpost opbouw met camera Montage- en gebruikershandleiding Inhoud 1. Voorzorgsmaatregelen... 2 2. Gebruik volgens de voorschriften... 3 3. Omschrijving... 3 4. Installatie... 4

Nadere informatie

Leplae Alarmsystemen

Leplae Alarmsystemen Leplae Alarmsystemen Dijk 29-1 2861 O.-L.-V.-Waver. e-mail: Website : www.leplae-alarmsystemen.be (MBZ erkend onder nummer: 20 0928 63). Leplae Alarmsystemen stelt een kort foldertje voor. (We zijn in

Nadere informatie

Alle beeldmateriaal is verkrijgbaar in hoge resolutie op eenvoudig verzoek via

Alle beeldmateriaal is verkrijgbaar in hoge resolutie op eenvoudig verzoek via All Phones bvba heeft als enige verdeler van Bitron Video in België heel wat te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in parlofonie en videofonie. Ons gamma wordt rechtstreeks verkocht aan de installateur,

Nadere informatie

Video Intercom Systeem

Video Intercom Systeem Video Intercom Systeem VM-320 VM-670 VM-372M1 VM-670M1 / VM-670M4 AX-361 GEBRUIKERS HANDLEIDING 2 Functies VM-320 VM-670 VM-372M1 VM-670M1 / VM-670M4 AX-361 1 Microfoon 8 Luidspreker 2 Indicatie-led s

Nadere informatie

Serie 40 video buitenpost

Serie 40 video buitenpost Copyright elec BV Serie 0 video buitenpost Sfera modules 0 0 S0V USB connector hier aansluiten en niet aan de achterkant KIES BEWOER DOOR SCROLLE E BEVESTIG MET BEL TOETS A B C 0 D Rust stroomafname 0

Nadere informatie

FACILA DP091, DP092. Buitenpost opbouw met camera. Montage- en gebruikershandleiding

FACILA DP091, DP092. Buitenpost opbouw met camera. Montage- en gebruikershandleiding FACILA DP091, DP092 Buitenpost opbouw met camera Montage- en gebruikershandleiding Inhoud 1. Voorzorgsmaatregelen... 2 2. Gebruik volgens de voorschriften... 3 3. Omschrijving... 3 4. Installatie... 4

Nadere informatie

SFERA. Nieuwe. 2-draads. audio video

SFERA. Nieuwe. 2-draads. audio video SFERA audio video Nieuwe Buitenposten 2-draads audio video 2-draads SFERA twee gezichten één uniek elektronisch hart design 2 Flexibiliteit 4 onbeperkt aantal combinaties 6 Technologie, kwaliteit en stevigheid

Nadere informatie

Niko Toegangscontrole

Niko Toegangscontrole Niko Toegangscontrole Deurcommunicatie op maat Professional inhoud 0 Inleiding 07 Buitenposten voor toegangscontrole 09 Binnenposten voor toegangscontrole Flexibele toegangscontrole oplossing Ondersteuning

Nadere informatie

VIDEOCONTROLE 2-DRAADS

VIDEOCONTROLE 2-DRAADS VIDEOCONTROLE -DRAADS NIEUW MINIDOME VANDALISMEBESTENDIG Camera met coax aansluiting EXTERNE CAMERA -DRAADS Kleurencamera -draads met directe bus aansluiting 388 INHOUD Algemene kenmerken 393 Camera s

Nadere informatie

Passion.Technology.Design.

Passion.Technology.Design. Switch. Passion.Technology.Design. SWITCH Het enkelvoudige deurstation met een minimalistische en aantrekkelijke stijl dat, in harmonie met de hedendaagse architectuur, in één product voldoet aan alle

Nadere informatie

2-DRAADS DEURSTATIONS

2-DRAADS DEURSTATIONS 2-DRAADS DEURSTATIONS NIEUW MODULE AUDIO/VIDEO SFERA Het gamma SFERA wordt uitgebreid met een nieuwe module, luidspreker en richtbare kleurencamera in één module en voorzien van twee drukknoppen. MODULE

Nadere informatie

Niko Toegangscontrole. Deurcommunicatie op maat. Illuminating ideas.

Niko Toegangscontrole. Deurcommunicatie op maat. Illuminating ideas. Niko Toegangscontrole Deurcommunicatie op maat Illuminating ideas. Niko Toegangscontrole Deurcommunicatie op maat Van deurbel tot videofoon: wat je ook zoekt, je vindt je gading in het assortiment van

Nadere informatie

Video Intercom Systeem

Video Intercom Systeem Video Intercom Systeem AC-500 buiten unit INSTALLATIE HANDLEIDING 2 Functies luidspreker nachtzicht LED verlichting kleuren CCD camera naamlabels beldrukknop microfoon Meegeleverde artikelen Buiten unit

Nadere informatie

Product Catalogus. Video intercom

Product Catalogus. Video intercom Product Catalogus Video intercom Entreepanelen Roma De Roma serie is het klassieke en elegante entreepaneel. Uiterst geraffineerd maar discreet, herkenbaar aan de hoogwaardige messing frontplaat en de

Nadere informatie

Installatiehandleiding en gebruiksaanwijzing Videofoon (réf )

Installatiehandleiding en gebruiksaanwijzing Videofoon (réf ) Installatiehandleiding en gebruiksaanwijzing Videofoon (réf. 34844) 1 IEIDING Lees de instructies aandachtig door voor u het apparaat gebruikt. Hartelijk dank voor het aanschaffen van dit product. Dit

Nadere informatie

1/7 ENKELVOUDIGE KIT MET QUADRA EN MAXI, S2 AWARDS KIT VIDEO QUADRA AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 8461X

1/7 ENKELVOUDIGE KIT MET QUADRA EN MAXI, S2 AWARDS KIT VIDEO QUADRA AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 8461X 1/7 OVERVIEW 2-draads Simplebus 2 video-deurintercom Kit, bestaande uit: - n 1 opbouw deurstation Quadra art. 4893M - n 1 handsfree kleurenmonitor Maxi art. 6801W - n 1 voedingseenheid art. 1209 - n 1

Nadere informatie

KLEURENVIDEOFOON. Type: ASPEKTO. Handleiding

KLEURENVIDEOFOON. Type: ASPEKTO. Handleiding KLEURENVIDEOFOON Type: ASPEKTO Handleiding Inhoud Eigenschappen 3 Buitenpost 3 Binnenpost 4 Installatie 5 Aansluitschema 7 Gebruikershandleiding 8 In de verpakking 8 Waarschuwing 9 2 Eigenschappen Anti-vandaal

Nadere informatie

+31 76 3333 999 support@paxton-benelux.com. Technische ondersteuning is beschikbaar van: maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 (CET)

+31 76 3333 999 support@paxton-benelux.com. Technische ondersteuning is beschikbaar van: maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 (CET) 28/10/2014 Ins-30201-NL Net2 Entry - Paneel Paxton Technische support +31 76 3333 999 support@paxton-benelux.com Technische ondersteuning is beschikbaar van: maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 (CET) Documentatie

Nadere informatie

DIGITAAL SYSTEEM INHOUD 410

DIGITAAL SYSTEEM INHOUD 410 410 DIGITAAL SYSTEEM INHOUD 412 Algemene eigenschappen 416 Functiemodules SFERA audio-video 418 PIVOT audio-video 420 Toebehoren voor PIVOT 421 Multifunctionele inbouwdozen MULTIBOX 422 SWING en SPRINT

Nadere informatie

OORGUARD350. DoorGuard350 USER MANUAL 1 GEBRAUCHSANLEITUNG 11 GUIDE UTILISATEUR 21 MODO DE EMPLEO 31 MANUALE D ISTRUZIONI 41 GEBRUIKSAANWIJZING 51

OORGUARD350. DoorGuard350 USER MANUAL 1 GEBRAUCHSANLEITUNG 11 GUIDE UTILISATEUR 21 MODO DE EMPLEO 31 MANUALE D ISTRUZIONI 41 GEBRUIKSAANWIJZING 51 OORGUARD350 DoorGuard350 USER MANUAL 1 GEBRAUCHSANLEITUNG 11 GUIDE UTILISATEUR 21 MODO DE EMPLEO 31 MANUALE D ISTRUZIONI 41 GEBRUIKSAANWIJZING 51 20390/ 20111115 DOORGUARD350 ALL RIGHTS RESERVED MARMITEK

Nadere informatie

1/6 KIT MET QUADRA EN MINI HANDSFREE, S2 AWARDS KIT VIDEO QUADRA AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 8461V

1/6 KIT MET QUADRA EN MINI HANDSFREE, S2 AWARDS KIT VIDEO QUADRA AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 8461V 1/6 OVERVIEW 2-draads Simplebus video-deurintercom kit, bestaande uit: 1 opbouw deurstation Quadra art. 4893M, 1 voedingseenheid art. 1209 en 1 kleurenmonitor Mini Handsfree art. 6721W, 1 aftakblokje art.

Nadere informatie

SFERA. Nieuwe. 2-draads. audio video

SFERA. Nieuwe. 2-draads. audio video SFERA audio video Nieuwe Buitenposten 2-draads audio video 2-draads SFERA twee gezichten één uniek elektronisch hart design 2 Flexibiliteit 4 onbeperkt aantal combinaties 6 Technologie, kwaliteit en stevigheid

Nadere informatie

1/7 KIT MET QUADRA EN ICONA, S2 AWARDS KIT VIDEO QUADRA AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 8461I

1/7 KIT MET QUADRA EN ICONA, S2 AWARDS KIT VIDEO QUADRA AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 8461I 1/7 OVERVIEW 2-draads Simplebus video-deurintercom kit, bestaande uit: 1 opbouw deurstation Quadra art. 4893M, 1 voedingseenheid art. 1209 en 1 handsfree kleurenmonitor Icona art. 6601W, 1 inbouwdoos art.

Nadere informatie

1/5 ROMA A/V DEURSTATION, IKALL CAMERA. 4 DRUKKNOPPEN ROMA AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 3204/RI

1/5 ROMA A/V DEURSTATION, IKALL CAMERA. 4 DRUKKNOPPEN ROMA AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 3204/RI 1/5 OVERVIEW Video-deurstation met frontpaneel gemaakt van 3 mm messing met PVD-behandeling. Compleet met inbouwdoos en diefstalbestendige schroeven. Alle deurstations zijn voorzien van een lamphouder

Nadere informatie

Productoverzicht. Passion.Technology.Design.

Productoverzicht. Passion.Technology.Design. Productoverzicht Passion.Technology.Design. Great Britain Ireland The Netherlands Germany France Belgium United States of America Spain Greece China Passion.Technology.Design. United Arab Emirates Republic

Nadere informatie

1/7 TWEEVOUDIGE KIT MET IKALL METAL EN ICONA AWARDS OVERVIEW

1/7 TWEEVOUDIGE KIT MET IKALL METAL EN ICONA AWARDS OVERVIEW 1/7 OVERVIEW De kit bestaat uit 1 audio/videomodule kleur, art. 4682HC, 1 module met 2 drukknoppen art. 33412M, 1 inbouwdoos art. 3110/1, 1 frame compleet met afwerkkader art. 3311/1S, 1 voedingseenheid

Nadere informatie

Classe 100 binnenposten

Classe 100 binnenposten binnenposten Unieke mogelijkheden in functionaliteit en montage V12E De ideale basisoplossing: simpel, compact en essentieel A12C A12M A12B X12B V12B Eén binnenpost voor toegangscontrole en visualistatie

Nadere informatie

Installatiehandleiding en gebruiksaanwijzing Videofoon (ref , 34802)

Installatiehandleiding en gebruiksaanwijzing Videofoon (ref , 34802) Installatiehandleiding en gebruiksaanwijzing Videofoon (ref. 34801, 34802) FR 1 IEIDING Lees de instructies aandachtig door voor u het apparaat gebruikt. Hartelijk dank voor het aanschaffen van dit product.

Nadere informatie

Evercom Modern design innovatieve technieken eenvoudige bediening

Evercom Modern design innovatieve technieken eenvoudige bediening Evercom Modern design innovatieve technieken eenvoudige bediening Evercom DM1 evercom.nl Evercom DPAZ DPA DPM evercom.nl Evercom.nl Binnentoestellen 7 inch Evercom DM1 7 inch 16:9 kleurenscherm Eenvoudige

Nadere informatie

simple deurintercom KIT CATALOGUS

simple deurintercom KIT CATALOGUS simple deurintercom KIT CATALOGUS Van enkel/tweevoudige kit tot middelgrote installaties (10 woningen) 116 Uitbreidingsschema tot 10 woningen voorbeeld vanuit Planux kit, tweevoudig + 6114KC+ 610 114KC

Nadere informatie

Kleurenvideofoon. Montagehandleiding. Inhoudsopgave

Kleurenvideofoon. Montagehandleiding. Inhoudsopgave Kleurenvideofoon Montagehandleiding Inhoudsopgave Kenmerken 1 Buitenpost 1 Binnenpost 2 Installatie 3 Aansluitschema 5 Bedieningsinstructies 6 Leveringsomvang 6 Waarschuwingen 7 Kenmerken 1. Binnenpost

Nadere informatie

1/7 ENKELVOUDIGE KIT MET QUADRA EN MAXI, S2 AWARDS KIT VIDEO QUADRA AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 8461X

1/7 ENKELVOUDIGE KIT MET QUADRA EN MAXI, S2 AWARDS KIT VIDEO QUADRA AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 8461X 1/7 OVERVIEW 2-draads Simplebus 2 video-deurintercom Kit, bestaande uit: - n 1 opbouw deurstation Quadra art. 4893M - n 1 handsfree kleurenmonitor Maxi art. 6801W - n 1 voedingseenheid art. 1209 - n 1

Nadere informatie

Een goede binnenkomer!

Een goede binnenkomer! Een goede binnenkomer! Skyline Wie is Fermax? Fermax is gevestigd in Valencia, Spanje en produceert al 50 jaar deurcommunicatie- en toegangscontrolesystemen voor de elektrotechnische markt. Fermax is present

Nadere informatie

DEURCOMMUNICATIE KITS

DEURCOMMUNICATIE KITS DEURCOMMUNICATIE KITS 2016 INNOVATIES BUITENPOST LINEA 3000 Voor één- of tweegezinswoning 2-gezinswoning 1-gezinswoning Uitbreidbaar naar 2 knoppen via schakelaar Uitbreidbaar met regenkap (ref.nr. BT343051)

Nadere informatie

Signaalzuilen MP / MPS

Signaalzuilen MP / MPS Signaalzuilen MP / MPS Kelvinring 16, 2952 BG Alblasserdam Tel. 078 692 1992 - sales@ebt.nl www.ebt.nl Patlite MPS superslanke, Ø 30mm design signaalzuilen met zilverkleurige behuizing onderscheiden zich

Nadere informatie

Maxi TECHNOLOGIE EN DESIGN PANORAMA-FORMAAT. 2-DRAADS EN ViP SYSTEEM. Passion.Technology.Design.

Maxi TECHNOLOGIE EN DESIGN PANORAMA-FORMAAT. 2-DRAADS EN ViP SYSTEEM. Passion.Technology.Design. Maxi Maxi TECHNOLOGIE EN DESIGN PANORAMA-FORMAAT. Passion.Technology.Design. 2-DRAADS EN ViP SYSTEEM Maxi. Hoogstaande technologie in een 7 inch monitor. Kijk eens goed, it's showtime. BUILDING KIT SIMPLEBUS

Nadere informatie

KitWay-Fi. Way-Fi WAY-FI KIT MET DOORSCHAKELING VAN DE OPROEP NAAR UW SMARTPHONE. Technologie. Plug&Play. Do it your Way when you are away!

KitWay-Fi. Way-Fi WAY-FI KIT MET DOORSCHAKELING VAN DE OPROEP NAAR UW SMARTPHONE. Technologie. Plug&Play. Do it your Way when you are away! Kit MET WI-FI CONNECTIE Technologie dr. niet gepolariseerd Plug&Play Do it your Way when you are away! WAY-FI KIT MET DOORSCHAKELING VAN DE OPROEP NAAR UW SMARTPHONE BLIJF VAN OVERAL TER WERELD VERBONDEN

Nadere informatie

CAMSET33-2-KANAALS VIDEO-DEURTELEFOON

CAMSET33-2-KANAALS VIDEO-DEURTELEFOON 1. Inleiding - 2-KANAALS VIDEO-DEURTELEFOON Dank u voor uw aankoop! Lees deze handleiding aandachtig voor u uw in gebruik neemt. De bestaat uit een binnenpost met monitor en een buitenpost met camera waardoor

Nadere informatie

nieuwigheden videokit sprint L2 polyx met geheugen en badgelezer parlofoon tafelhouder ref. 369711

nieuwigheden videokit sprint L2 polyx met geheugen en badgelezer parlofoon tafelhouder ref. 369711 video-parlofonie 2013 nieuwigheden videokit met geheugen en badgelezer ref. 369711 Opbouw buitenpost met badgelezer handenvrije videofoon met geheugen 8 badges sprint L2 parlofoon ref. 344242 Modern en

Nadere informatie

Installatiehandleiding en gebruiksaanwijzing Videofoon (ref )

Installatiehandleiding en gebruiksaanwijzing Videofoon (ref ) Installatiehandleiding en gebruiksaanwijzing Videofoon (ref. 34800) FR 1 IEIDING Lees de instructies aandachtig door voor u het apparaat gebruikt. Hartelijk dank voor het aanschaffen van dit product. Dit

Nadere informatie

1/7 ENKELVOUDIGE KIT MET QUADRA EN MINI, SIMPLEBUS TOP AWARDS KIT VIDEO QUADRA AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 8461M

1/7 ENKELVOUDIGE KIT MET QUADRA EN MINI, SIMPLEBUS TOP AWARDS KIT VIDEO QUADRA AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 8461M 1/7 OVERVIEW 2-draads Simplebus video-deurintercom kit, bestaande uit: 1 opbouw deurstation Quadra art. 4893, 1 voedingseenheid art. 1209 en 1 kleurenmonitor met hoorn Mini art. 6701W, 1 aftakblokje art.

Nadere informatie

Video Intercom Systeem

Video Intercom Systeem Video Intercom Systeem AC-563 buiten unit INSTALLATIE HANDLEIDING 2 Functies RVS torqbouten met veiligheidsnok nachtzicht LED verlichting kleuren CCD camera luidspreker beldrukknop naamlabel vensters microfoon

Nadere informatie

telefoon interface voor t-72 en m-72

telefoon interface voor t-72 en m-72 telefoon interface voor t-72 en m-72 veiligheid, gemak en bewegingsvrijheid de telefoon en de intercom werken gescheiden de interface koppelt de telefoon aan de intercom anderhalf jaar geleden vroegen

Nadere informatie

INNOVATIE 2015: CLASSE 300 BINNENPOST MET 7 TOUCHSCREEN 4 BASISFUNCTIES DIRECT TE BEDIENEN

INNOVATIE 2015: CLASSE 300 BINNENPOST MET 7 TOUCHSCREEN 4 BASISFUNCTIES DIRECT TE BEDIENEN DEURCOMMUNICATIE 2015: INNOVATIE CLASSE 300 BINNENPOST MET 7 TOUCHSCREEN 4 BASISFUNCTIES DIRECT TE BEDIENEN Communicatie Deuropener Activatie buitenpost Sneltoets: vrij programmeerbaar Het brede touchscreen

Nadere informatie

IDKmultimedia besteedt de grootste zorg aan de fabricage van zijn producten.

IDKmultimedia besteedt de grootste zorg aan de fabricage van zijn producten. In geval van problemen IDKmultimedia besteedt de grootste zorg aan de fabricage van zijn producten. Wanneer u toch problemen ondervindt met dit model moet u contact opnemen met onze technische service.

Nadere informatie

1/5 AUDIO/VIDEO-DEURST.ROMA VOOR CAMERA IKALL 20 DRUKKN. ROMA AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 3220/2/RI

1/5 AUDIO/VIDEO-DEURST.ROMA VOOR CAMERA IKALL 20 DRUKKN. ROMA AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 3220/2/RI 1/5 OVERVIEW Video-deurstation met frontpaneel gemaakt van 3 mm messing met PVD-behandeling. Compleet met inbouwdoos en diefstalbestendige schroeven. Alle deurstations zijn voorzien van een lamphouder

Nadere informatie

Nelec special articles

Nelec special articles Nelec special articles Videofoons kopen bij de specialized wholesaler Nelec V i d e o f o o n s i n s t a l l e r e n i s n i e t e e n v o u d i g. H e t i s a a n N e l e c o m h e t v o o r d e i n

Nadere informatie

Kit QUADRA 2-draads UITSTEKENDE PRESTATIES EN EENVOUDIGE INSTALLATIE. Passion.Technology.Design.

Kit QUADRA 2-draads UITSTEKENDE PRESTATIES EN EENVOUDIGE INSTALLATIE. Passion.Technology.Design. Kit QUADRA 2-draads UITSTEKENDE PRESTATIES EN EENVOUDIGE INSTALLATIE. Passion.Technology.Design. Architecture begins where engineering ends. Walter Gropius, 1923. Kit Quadra: design en de charme van de

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke deurintercom systeem dat op het moment verkrijgbaar is. Het systeem is ontworpen door ;

Nadere informatie

1/6 3ONE6 SENSE - DIGITAAL RVS A/V DEURSTATION - S2 3ONE6 AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 3451S

1/6 3ONE6 SENSE - DIGITAAL RVS A/V DEURSTATION - S2 3ONE6 AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 3451S 1/6 OVERVIEW SENSE - DIGITAAL RVS A/V DEURSTATION - S2 Roestvast stalen deurstation voor inbouw van 3 mm roestvast staal AISI 316. Met IK08-certificaat. Compleet met grafisch display 128x64 pixels met

Nadere informatie

1/8 TWEEVOUDIGE KIT IKALL EN ICONA. VIP, H.264 AWARDS OVERVIEW

1/8 TWEEVOUDIGE KIT IKALL EN ICONA. VIP, H.264 AWARDS OVERVIEW 1/8 OVERVIEW De kit bestaat uit 1 audio/videomodule in kleur art. 4682HC, 1 module met 2 drukknoppen art. 33412M, 1 inbouwdoos art. 3110/1, 1 frame compleet met afdekframe art. 3311/1S, 1 voedingseenheid

Nadere informatie

videofoon (bedraad) gebruikershandleiding

videofoon (bedraad) gebruikershandleiding videofoon (bedraad) gebruikershandleiding dank dat u ons produkt aangeschaft heeft om optimaal gebruik te kunnen malen van deze Videofoon adviseren wij u deze handleiding nauwkeuring door te lezen Inhoud

Nadere informatie

KitWay-Fi. Way-Fi NIEUW BELPANEEL EN MEER FUNCTIES MET WI-FI CONNECTIE WAY-FI KIT MET DOORSCHAKELING VAN DE OPROEP NAAR UW SMARTPHONE.

KitWay-Fi. Way-Fi NIEUW BELPANEEL EN MEER FUNCTIES MET WI-FI CONNECTIE WAY-FI KIT MET DOORSCHAKELING VAN DE OPROEP NAAR UW SMARTPHONE. KitWay-Fi NIEUW BELPANEEL EN MEER FUNCTIES MET WI-FI CONNECTIE Technologie dr. niet gepolariseerd Plug&Play WAY-FI KIT MET DOORSCHAKELING VAN DE OPROEP NAAR UW SMARTPHONE Way-Fi Gratis APP beschikbaar

Nadere informatie

Video Intercom Systeem

Video Intercom Systeem Video Intercom Systeem VC-105 buiten unit INSTALLATIE HANDLEIDING 2 Functies Nachtzicht LED verlichting Kleuren CCD camera Luidspreker Montagebehuizing / regenschild Beldrukknop Microfoon Meegeleverde

Nadere informatie

1/7 ENKEL. KIT MET IKALL METAL EN ICONA, SLAVE GATEWAY AWARDS OVERVIEW

1/7 ENKEL. KIT MET IKALL METAL EN ICONA, SLAVE GATEWAY AWARDS OVERVIEW 1/7 OVERVIEW De kit bestaat uit 1 ikall Metal deurstation voor ViP-kit art. 4894HIM, 1 voedingseenheid art. 1595, 1 voedingseenheid art. 1441B, 1 slave gateway art. 1456S, 1 Icona-monitor art. 6602WK,

Nadere informatie

Classe 300 binnenposten

Classe 300 binnenposten binnenposten in de stijl, die u wilt. De Classe 300 binnenposten bestaan in twee verschillende afwerkingen, wit en antraciet. De binnenposten kunnen gemonteerd worden op de muur of op een tafelstandaard.

Nadere informatie

edizione 06/2004 Uitbreiding deurcommunicatie Programma 2007

edizione 06/2004 Uitbreiding deurcommunicatie Programma 2007 edizione 06/2004 Uitbreiding deurcommunicatie Programma 2007 Elegante vormgeving 2,5 LCDkleurenscherm OSD-menutoetsen voor bediening van het scherm Toets deur openen Toets beeldweergave Toets spreken Handsfree

Nadere informatie

FACILA EENVOUDIG VEELZIJDIG ESTHETISCH

FACILA EENVOUDIG VEELZIJDIG ESTHETISCH FACILA EENVOUDIG VEELZIJDIG ESTHETISCH De veiligheid van uw huis begint bij de deur. Met de FACILA video-intercoms controleert u wie binnenkomt. Zoekt u een video-intercom die u gemakkelijk installeert,

Nadere informatie

DEURCOMMUNICATIE KITS

DEURCOMMUNICATIE KITS DEURCOMMUNICATIE KITS BUITENPOST LINEA 3000 Voor één- of tweegezinswoning 2-gezinswoning 1-gezinswoning Uitbreidbaar naar 2 knoppen via schakelaar Uitbreidbaar met regenkap (ref.nr. BT343051) Kan ingebouwd

Nadere informatie

NIEUWIGHEDEN CLASSE 300 VIDEOFOON MET 7 TOUCHSCREEN 4 BASISFUNCTIES DIRECT BEDIENBAAR

NIEUWIGHEDEN CLASSE 300 VIDEOFOON MET 7 TOUCHSCREEN 4 BASISFUNCTIES DIRECT BEDIENBAAR VIDEO-PARLOFONIE 2015 NIEUWIGHEDEN CLASSE 300 VIDEOFOON MET 7 TOUCHSCREEN 4 BASISFUNCTIES DIRECT BEDIENBAAR Communicatie Deuropener Activatie buitenpost Sneltoets: vrij programmeerbaar Het brede touchscreen

Nadere informatie

Bedieningshandleiding video huisstation iloft (Software versie 3)

Bedieningshandleiding video huisstation iloft (Software versie 3) BUS-2:Ref 5612 (inbouw) -Ref 5615 (opbouw) VDS:Ref 5620 (inbouw) Algemeen Dit video huisstation is verkrijgbaar als inbouw huisstation of als opbouw huisstation, beide zijn uitgevoerd met een 3,5 TFT-kleurenscherm.

Nadere informatie

videofoon type Spiegel (bedraad) gebruikershandleiding

videofoon type Spiegel (bedraad) gebruikershandleiding videofoon type Spiegel (bedraad) gebruikershandleiding dank dat u ons produkt aangeschaft heeft. om optimaal gebruik te kunnen malen van deze Videofoon adviseren wij u deze handleiding nauwkeurig door

Nadere informatie