IDKmultimedia besteedt de grootste zorg aan de fabricage van zijn producten.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "IDKmultimedia besteedt de grootste zorg aan de fabricage van zijn producten."

Transcriptie

1 In geval van problemen IDKmultimedia besteedt de grootste zorg aan de fabricage van zijn producten. Wanneer u toch problemen ondervindt met dit model moet u contact opnemen met onze technische service. Veel problemen kunnen per telefoon of via worden opgelost: Model: PVCO-800 IDK MULTIMEDIA Telefonische assistentie (van maandag tot vrijdag) Tel.: Gesprekskosten 0,15 * / min (afhankelijk van de provider) * vaste lijn van France Telecom technique@idkmultimedia.com U kunt alleen een beroep doen op de garantie (2 jaar) wanneer u een geldig aankoopbewijs kunt overleggen. Bewaar het aankoopbewijs daarom zorgvuldig! Wanneer u dit product terugbrengt naar de winkel of naar de verdeler moet u ervoor zorgen dat het volledig is en dat alle accessoires aanwezig zijn in de doos. Breng een kopie mee van uw aankoopbewijs en geef de oorzaak op van het defect.

2 Gebruiksaanwijzing Model: PVCO-800 Handsfree kleuren-videofoon 2 deuropeners

3 Inleiding Wij danken u voor uw aankoop van deze handsfree videofoon met kleurenscherm. Met dit apparaat regelt u de toegang tot een woning. U zult bijzonder tevreden zijn over de eenvoudige installatie en over het gebruiksgemak. Inhoud van de doos: Kleurenscherm handsfree Audio/video buitenunit met belknop Accessoires: Muurbevestiging Anti-regen afdekking Netadapter VAC~/12VDC, 1,1 A Gebruiksaanwijzing Bevestigingskit 15 meter kabel (4-aderig) voor de verbinding tussen de buitenunit en het scherm.

4 Technische kenmerken PVCO-800 Buitenunit met camera Afmetingen: 171 x 91 x 30 mm. Resolutie: Camera: Nachtzicht: 380 lijnen CMOS 5 infrarode leds (niet lichtgevend) Lens en beeldhoek: 92 volledige beeldhoek Gevoeligheid: 2 LUX Verbruik: < 10 W Werkingstemperatuur: -20 tot + 50 C Gewicht 0,440 kg Videofoon (binnenunit) Afmetingen: 240x160x17 mm. Voeding: VAC ~/12VDC, 1,1 A Scherm: Vlak 7 kleuren 16/9 Beltoon: Verbruik: 16 melodieën < 10 W Werkingstemperatuur: -10 tot + 40 C 10 tot 90 % luchtvochtigheid. Gewicht: 0,580 kg - Maximale stroomsterkte voor elektrisch slot = 1 Ampère - Besturing van gemotoriseerde poort via droog contact Gebruikte elektrische producten mogen niet bij het huisvuil worden weggegooid. Zorg ervoor dat ze naar behoren gerecycled worden. Raadpleeg uw gemeente, uw gemeentewerf of het verkooppunt waar u het product kocht om te weten hoe u dat het best kunt doen.

5 Problemen bij gebruik en technische informatie Geen beeld Geen geluid, fluittoon Openen van de deur Sneeuw op het scherm Controleer: - Netvoeding. - Correcte aansluiting van de 4 draden tussen de camera en het scherm. - De staat van de kabel en de aansluitingen aan de klemmen. - De instelling van de helderheid. - Trek de stekker uit het stopcontact en sluit die daarna opnieuw terug aan. - Druk op de knop Opnemen / Ophangen. Controleer: - wanneer er buiten wordt gebeld, moet u op de knop Opnemen drukken om te praten (pagina 5) - Correcte aansluiting en perfecte staat van de 4 draden tussen de camera en het scherm. - Instelling van het volume op het scherm (pagina 5) - De perfecte staat van de microfoon op de buitenunit. Let op dat de opening van de microfoon niet verstopt raakt door insecten of door vuil Het elektrisch slot moet een impulstypeslot zijn of een mechanisch 12 V-geheugen hebben met maximum 1A Controleer: De staat van de gebruikte kabel: enkel rechtstreekse kabelverbindingen, geen tussenstukken, zie tabel op pagina 6. - De mogelijke aanwezigheid van storingsbronnen in de buurt, zoals hoogspanningsleidin gen of krachtige elektrische apparaten. AUTOMATISCHE POORT De videofoon is uitgerust met een droog contact (zonder stroom) voor het poortmechanisme Onderhoudsinstructies Wij raden aan om de volgende onderdelen regelmatig (ten minste elke 3 maanden) te reinigen en zorgvuldig te controleren of de openingen voor de microfoons niet door vuil zijn verstopt: - Het cameragedeelte (optiek, microfoon); verwijder eerst de aluminium afscherming. - Het scherm met een zacht doek; geen oplosmiddelen gebruiken (met uitzondering van keukenpapier). Let op dat de opening van de microfoon niet verstopt raakt door insecten of door vuil!

6 Informatie vooraf Let op RISICO OP ELEKTRISCHE SCHOKKEN: NIET OPENEN! Met dit symbool wordt u gewaarschuwd voor gevaarlijke spanning binnen in de behuizing van het apparaat. Deze spanning kan hoog genoeg zijn om een risico op elektrische schokken op te leveren. Open daarom nooit de behuizing van het product. Laat dit alleen door een gekwalificeerd technicus doen. Dit symbool waarschuwt u dat u voor gebruik van het product de gebruiks- en onderhoudsinstructies zorgvuldig moet doorlezen. De binnenunit mag niet worden blootgesteld aan waterdruppels of spetters en er mogen geen met vloeistof gevulde voorwerpen zoals vazen op het apparaat geplaatst worden. Sluit uw apparaat niet aan voordat u de handleiding volledig gelezen heeft. Eigenschappen Infrarood leds (niet lichtgevend) voor optimaal nachtzicht op de camera. Vlak LCD-scherm met hoge resolutie voor een betere weergave van kleuren. De doorgestuurde beelden zijn scherp en aangepast aan de helderheid. Kies tussen 8 verschillende melodieën

7 Uw buitenunit: (Met de klok mee:) Vooraanzicht Camera-objectief Microfoon Naambordje (met achterverlichting, enkel tijdens het aanbellen) Om uw naam te kunnen plaatsen, moet u de aluminium afdekking demonteren (de onderste schroef verwijderen) en daarna de afscherming aan één van beide kanten losklikken. Belknop Luidspreker die het geluid van het binnenste deel weergeeft. Infrarode leds (niet lichtgevend) die u in staat stellen om personen via de camera te zien op een afstand van max. +/- 1 m, zelfs in volle duisternis. Luidspreker die het geluid van het binnenste deel weergeeft. Achteraanzicht Muurbevestigingen Bevestigingsschroef voor de aluminium afscherming Aansluiting 4 draden: 1 tot 4 verbindingen met het scherm

8 Openen van een poort d.m.v. een elektrisch slot van 1A Om een elektrisch slot te openen (max 1 Ampère) : Druk op de knop [X] Aansluiting met het mechanisme van een gemotoriseerde poort Om een gemotoriseerde poort te openen: Druk op de knop Klemmen 7 en 8 (op de achterzijde van het scherm), droog contact zonder voeding (ingebouwd relais). BELANGRIJK: Raadpleeg de instructies voor gebruik van de fabrikant van het mechanisme Klem 7 Klem 8 Opgelet Wanneer iemand aanbelt, kunt u de persoon op straat horen, maar zij kunnen u niet horen. Om in beide richtingen te kunnen communiceren moet u eenmaal op de knop Opnemen drukken. Om het gesprek te beëindigen moet u opnieuw op de knop Opnemen drukken (op de knop staat een telefoonhoorn). Wanneer u de beelden bekijkt nadat u op de knop Opnemen heeft gedrukt (zonder dat er iemand heeft aangebeld) hoort u geen geluid. - De leds van de camera genereren geen licht. - Dit systeem kan niet verder worden uitgebreid (er kunnen geen extra schermen worden bijgeplaatst). - Enkel de meegeleverde camera kan worden aangesloten (hetzelfde model en merk IDK). - Er is geen verlenging voor de deurbel mogelijk. - Het systeem kan niet worden gebruikt met onderdelen van een ander merk (camera, scherm, voeding). Dit systeem is niet geschikt voor collectief gebruik (appartementsgebouwen, meergezinswoningen, enz.)

9 Kabels voor twee manieren van openen Wij raden aan om een elektrisch impulsslot te installeren (systeem met een mechanisch geheugen, produceert een hoorbare klik!). Tabel op pagina 6 met meer informatie over de kabeltypes die u moet gebruiken. Uitgangen voor sloten (klemmen 5 en 6) Slot 12 V continu (max. 1A) V CC 6-12 V CC Uitgangen voor besturing van een poortmechanisme (droog contact) klemmen 7 en 8 Buitenunit (camera) Slot 12V Binnenunit (scherm) Netadapter Poortmechanisme

10 Installatie 1/ Om de buitenunit te installeren moet u de volgende stappen uitvoeren: - Kies een geschikte plaats voor de installatie, niet rechtstreeks blootgesteld aan zonlicht (verblinding) en aan stromend water. De aanbevolen hoogte voor het monteren van de camera is 1 m Verwijder de aluminium behuizing door de schroef aan de onderzijde los te draaien. - Breng eerst de anti-regen afdekking aan, markeer en boor de gaten en monteer de pluggen. Voorzie ook een doorgang voor de kabel. - Monteer de afdekking, en sluit de 4-aderige kabel aan die van het scherm komt. - Bevestig de unit op de muur met de 4 meegeleverde schroeven, met het binnenste deel van de camera aan de binnenzijde van de afdekking. - Monteer de aluminium behuizing opnieuw door de schroef aan de onderzijde vast te zetten. Bevestig de camera aan de binnenzijde van de afdekking met behulp van de 4 schroeven. Monteer de aluminium behuizing opnieuw op de buitenunit en draai de schroef aan de onderzijde opnieuw vast. 2/ De binnenunit kan tegen een muur worden bevestigd (zie beschrijving hieronder) Om de binnenunit tegen de muur te monteren moet u de volgende stappen uitvoeren: A. Bevestig de muursteun met de schroeven en de pluggen B. Monteer het scherm op de muursteun aan de voorziene gleuven (nadat u de kabels hebt aangesloten) 3/ Sluit de meegeleverde netadapter aan op een elektrisch stopcontact. Opgelet: de adapter mag niet aan vocht worden blootgesteld!

11 Uw videofoon met kleurenscherm (binnenunit) (Met de klok mee: ) Scherm 7 18cm diagonaal Microfoon Volume belmelodieën 3 standen Keuze van melodie 1 tot 16. Helderheid Regeling kleur en contrast Volume luidspreker 1/ Knop Opnemen/Ophangen Een keer indrukken om te kunnen praten wanneer iemand heeft aangebeld (anders hoort de beller u niet!) Openen van poort Openen van het slot op de deur Videoweergave (zonder dat er werd aangebeld) Opgelet: Geen communicatie mogelijk! Luidspreker Achteraanzicht (Met de klok mee: ) Klem 1 tot 4 Verbinding met de camera (max 100 meter) Aansluiting voor netvoeding V~/12VDC, 1,1 A (meegeleverd) Besturing poortmechanisme 7- Droog contact (zonder stroom) 8- Droog contact (zonder stroom) 5- slot + 12 V CC 6- slot 12V CC

12 Gleuven in muursteun Installeren en aansluiten van kabels BELANGRIJK: gebruik kabels met audio/video- eigenschappen- telefoon- of deuropeningskabels zijn het meest geschikt. De kwaliteit van de geluidsweergave en van het beeld worden erdoor beïnvloed. Nooit de draden verdubbelen om de doorsnede te vergroten; gebruik steeds draden met een grotere sectie. VOORGESCHREVEN KABELS Afstand tussen camera en scherm Te gebruiken kabel Opmerkingen 1 tot 15 m Meegeleverde 4- aderige kabel Verbindingskabel camera/scherm in de doos Bij een afstand van meer dan 15 meter mag u de meegeleverde kabel niet gebruiken. In dat geval moet u een directe kabel aanschaffen met minimum 4 draden (kabel met 2 paar). Houd rekening met de volgende instructies: 1 tot 50 m 4 draden 0,5mm² 1 tot 100 m 4 draden 0,75 mm² Type telefoon- of deurkabel (minimum 2 paar) Elektrisch slot (max 1 A) + besturing voor poortmechanisme 1 tot 100 meter 2 draden 1,5 mm² (niet meegeleverd) Elektrische kabel 2 draden 1,5 mm² (niet meegeleverd) Samenvatting : scherm/camera (4 draden) + slot (2 draden) + poortmechanisme (2 draden)

Installatiehandleiding en gebruiksaanwijzing Videofoon (réf )

Installatiehandleiding en gebruiksaanwijzing Videofoon (réf ) Installatiehandleiding en gebruiksaanwijzing Videofoon (réf. 34844) 1 IEIDING Lees de instructies aandachtig door voor u het apparaat gebruikt. Hartelijk dank voor het aanschaffen van dit product. Dit

Nadere informatie

Installatiehandleiding en gebruiksaanwijzing Audiofoon (ref )

Installatiehandleiding en gebruiksaanwijzing Audiofoon (ref ) Installatiehandleiding en gebruiksaanwijzing Audiofoon (ref. 34813) FR 1 IEIDING Lees de instructies aandachtig door voor u het apparaat gebruikt. Hartelijk dank voor het aanschaffen van dit product. Dit

Nadere informatie

OORGUARD350. DoorGuard350 USER MANUAL 1 GEBRAUCHSANLEITUNG 11 GUIDE UTILISATEUR 21 MODO DE EMPLEO 31 MANUALE D ISTRUZIONI 41 GEBRUIKSAANWIJZING 51

OORGUARD350. DoorGuard350 USER MANUAL 1 GEBRAUCHSANLEITUNG 11 GUIDE UTILISATEUR 21 MODO DE EMPLEO 31 MANUALE D ISTRUZIONI 41 GEBRUIKSAANWIJZING 51 OORGUARD350 DoorGuard350 USER MANUAL 1 GEBRAUCHSANLEITUNG 11 GUIDE UTILISATEUR 21 MODO DE EMPLEO 31 MANUALE D ISTRUZIONI 41 GEBRUIKSAANWIJZING 51 20390/ 20111115 DOORGUARD350 ALL RIGHTS RESERVED MARMITEK

Nadere informatie

Installatiehandleiding en gebruiksaanwijzing Videofoon (ref , 34802)

Installatiehandleiding en gebruiksaanwijzing Videofoon (ref , 34802) Installatiehandleiding en gebruiksaanwijzing Videofoon (ref. 34801, 34802) FR 1 IEIDING Lees de instructies aandachtig door voor u het apparaat gebruikt. Hartelijk dank voor het aanschaffen van dit product.

Nadere informatie

KLEURENVIDEOFOON. Type: ASPEKTO. Handleiding

KLEURENVIDEOFOON. Type: ASPEKTO. Handleiding KLEURENVIDEOFOON Type: ASPEKTO Handleiding Inhoud Eigenschappen 3 Buitenpost 3 Binnenpost 4 Installatie 5 Aansluitschema 7 Gebruikershandleiding 8 In de verpakking 8 Waarschuwing 9 2 Eigenschappen Anti-vandaal

Nadere informatie

videofoon (bedraad) gebruikershandleiding

videofoon (bedraad) gebruikershandleiding videofoon (bedraad) gebruikershandleiding dank dat u ons produkt aangeschaft heeft om optimaal gebruik te kunnen malen van deze Videofoon adviseren wij u deze handleiding nauwkeuring door te lezen Inhoud

Nadere informatie

Kleurenvideofoon 2 draden NL

Kleurenvideofoon 2 draden NL Kleurenvideofoon draden NL fils Nora 1104 1106 V1 www.avidsen.com NL BELANGRIJK Om u met de werking van dit product vertrouwd te maken, dient u deze handleiding aandachtig te lezen alvorens het product

Nadere informatie

Kleurenvideofoon 4 toetsen, Hij is compatibel met de volgende binnenunits van Avidsen: Installatie - en gebruikshandleiding

Kleurenvideofoon 4 toetsen, Hij is compatibel met de volgende binnenunits van Avidsen: Installatie - en gebruikshandleiding 10 Installatie - en gebruikshandleiding NL Kleurenvideofoon 4 toetsen, Hij is compatibel met de volgende binnenunits van Avidsen: Réf. 102188-102269 - 102398-102216 - 102217-122269 122129-122398 - 122294-122130

Nadere informatie

Handleiding WIFI videofoon type WIFI106

Handleiding WIFI videofoon type WIFI106 Handleiding WIFI videofoon type WIFI106 Bedankt voor de aankoop van dit draadloos videofoon systeem. Alvorens over te gaan tot de installatie van dit product vragen we u om eerst deze handleiding aandachtig

Nadere informatie

Kleurenvideofoon. Montagehandleiding. Inhoudsopgave

Kleurenvideofoon. Montagehandleiding. Inhoudsopgave Kleurenvideofoon Montagehandleiding Inhoudsopgave Kenmerken 1 Buitenpost 1 Binnenpost 2 Installatie 3 Aansluitschema 5 Bedieningsinstructies 6 Leveringsomvang 6 Waarschuwingen 7 Kenmerken 1. Binnenpost

Nadere informatie

videofoon type Spiegel (bedraad) gebruikershandleiding

videofoon type Spiegel (bedraad) gebruikershandleiding videofoon type Spiegel (bedraad) gebruikershandleiding dank dat u ons produkt aangeschaft heeft. om optimaal gebruik te kunnen malen van deze Videofoon adviseren wij u deze handleiding nauwkeurig door

Nadere informatie

Handleiding. Draadloos alarmsysteem met telefoonzender. Ref. : AL-800. In geval van problemen

Handleiding. Draadloos alarmsysteem met telefoonzender. Ref. : AL-800. In geval van problemen a In geval van problemen PHENIX besteedt de grootste zorg aan de fabricage van zijn producten. Mocht u desondanks een probleem ondervinden met dit model, breng het product dan niet terug naar de winkel

Nadere informatie

369200/369210 7" KLEURENSCHERM HANDLEIDING VIDEOFONIE WERELDSPECIALIST OP HET VLAK VAN ELEKTRISCHE EN DIGITALE GEBOUWINFRASTRUCTUREN

369200/369210 7 KLEURENSCHERM HANDLEIDING VIDEOFONIE WERELDSPECIALIST OP HET VLAK VAN ELEKTRISCHE EN DIGITALE GEBOUWINFRASTRUCTUREN 369200/369210 7" KLEURENSCHERM HANDLEIDING VIDEOFONIE WERELDSPECIALIST OP HET VLAK VAN ELEKTRISCHE EN DIGITALE GEBOUWINFRASTRUCTUREN 1 HANDLEIDING VIDEOFONIE HANDLEIDING VIDEOFONIE 1. Onderdelen videofoon

Nadere informatie

Video Intercom Systeem

Video Intercom Systeem Video Intercom Systeem VC-105 buiten unit INSTALLATIE HANDLEIDING 2 Functies Nachtzicht LED verlichting Kleuren CCD camera Luidspreker Montagebehuizing / regenschild Beldrukknop Microfoon Meegeleverde

Nadere informatie

" KLEURENSCHERM HANDLEIDING VIDEOFONIE PLG369220NF THE GLOBAL SPECIALIST IN ELECTRICAL AND DIGITAL BUILDING INFRASTRUCTURES

 KLEURENSCHERM HANDLEIDING VIDEOFONIE PLG369220NF THE GLOBAL SPECIALIST IN ELECTRICAL AND DIGITAL BUILDING INFRASTRUCTURES 369220 7" KLEURENSCHERM HANDLEIDING VIDEOFONIE PLG369220NF THE GLOBAL SPECIALIST IN ELECTRICAL AND DIGITAL BUILDING INFRASTRUCTURES 1 HANDLEIDING VIDEOFONIE HANDLEIDING VIDEOFONIE 1. Onderdelen Videofoon

Nadere informatie

Handleiding WIFI videofoon type WIFI106

Handleiding WIFI videofoon type WIFI106 Handleiding WIFI videofoon type WIFI106 Bedankt voor de aankoop van dit draadloos videofoon systeem. Alvorens over te gaan tot de installatie van dit product vragen we u om eerst deze handleiding aandachtig

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT BINNENMONITOR BUITENEENHEID

PRODUCTOVERZICHT BINNENMONITOR BUITENEENHEID DIC SERIE ON WAARSCHUWING PRODUCTOVERZICHT. Lees deze instructies a.u.b. zorgvuldig door voordat u het product installeert en gebruikt.. Snij het stroomsnoer niet door om het te verlengen; het apparaat

Nadere informatie

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL Elektrische Infrarood Verwarming Model 93485 Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL 1 Algemene veiligheidsinstructies LEES DE GEBRUIKSAANWIJZING Alvorens de radiateur in bedrijf te nemen, moet u deze gebruiks

Nadere informatie

CAMSET33-2-KANAALS VIDEO-DEURTELEFOON

CAMSET33-2-KANAALS VIDEO-DEURTELEFOON 1. Inleiding - 2-KANAALS VIDEO-DEURTELEFOON Dank u voor uw aankoop! Lees deze handleiding aandachtig voor u uw in gebruik neemt. De bestaat uit een binnenpost met monitor en een buitenpost met camera waardoor

Nadere informatie

Installatiewijzer Ki video extraflat 2 draads NELEC

Installatiewijzer Ki video extraflat 2 draads NELEC Installatiewijzer Ki video extraflat draads 3759 70 NELEC 671 / 1 93 34,5 Buitenpost (1 Beldrukker) 167 Klein materiaal: 1 Philips schroef 4x8mm 3 Philps schroeven 3,9x5mm 3 Fischer pluggen 5x5mm 1650

Nadere informatie

EM8670-R2 Draadloze buitensirene

EM8670-R2 Draadloze buitensirene EM8670-R2 Draadloze buitensirene EM8670 R2 - Draadloze buitensirene 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 2.0 Instellingen... 3 2.1 Antisabotage schakelaar... 3 2.2 Schakelaar instellingen...

Nadere informatie

FACILA DP091, DP092. Buitenpost opbouw met camera. Montage- en gebruikershandleiding

FACILA DP091, DP092. Buitenpost opbouw met camera. Montage- en gebruikershandleiding FACILA DP091, DP092 Buitenpost opbouw met camera Montage- en gebruikershandleiding Inhoud 1. Voorzorgsmaatregelen... 2 2. Gebruik volgens de voorschriften... 3 3. Omschrijving... 3 4. Installatie... 4

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. OV-BaseCore7(Z)

Gebruiksaanwijzing. OV-BaseCore7(Z) Gebruiksaanwijzing NL OV-BaseCore7(Z) Belangrijke veiligheidsinstructies Waarschuwing: Om het risico op elektrische schokken te beperken, mag u de behuizing of de achterkant niet verwijderen. Alle onderdelen

Nadere informatie

Handleiding voor VAT810-CO2/SD-B Luchtkwaliteit monitor

Handleiding voor VAT810-CO2/SD-B Luchtkwaliteit monitor Handleiding voor VAT810-CO2/SD-B Luchtkwaliteit monitor 1. Algemene beschrijving 2. Gebruiksvoorschriften 3. Bediening & Aansluitingen 4. Gebruiksinstructies 5. Stroomvoorziening 6. Communicatie 7. Uitgangsignaal

Nadere informatie

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE SbS_Inst_102_00286_NL 23-04-2007 10:43 Pagina 20 AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE ALVORENS DE KOELKAST TE INSTALLEREN WATERAANSLUITING ELEKTRISCHE AANSLUITING NIVELLEREN VAN DE KOELKAST INSTALLATIE VAN

Nadere informatie

ES-S7B. Buitensirene.

ES-S7B. Buitensirene. ES-S7B Buitensirene www.etiger.com Inhoud van de verpakking 1 x ES-S7B 1 x 12V adapter 1 x back-upbatterij (ingebouwd) 1 x siliconen frame Schroeven, pluggen en siliconen doppen Documentatie Belangrijke

Nadere informatie

Professionele ultrasone reiniger

Professionele ultrasone reiniger Professionele ultrasone reiniger Digitale regeling Efficiënte omzetter TOEPASSINGEN: IDEAAL VOOR OPTICIENS, JUWELIERS, ONDERHOUD VAN KLOKKEN, TANDARTSEN, TECHNISCHE DIENSTEN, ENZ. GEBRUIKSAANWIJZING BELANGRIJK:

Nadere informatie

Handleiding Doorsafe 4700/4702

Handleiding Doorsafe 4700/4702 Handleiding Doorsafe 4700/4702 2 Handleiding Doorsafe 4700/4702 1. Product beschrijving Dit is een draadloze deurbel met videocamera en intercom. De buitenbel met daarin de camera monteert u in plaats

Nadere informatie

1.QUICKSTART GUIDE 3 2. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.DEURBEL AANSLUITEN OP STROOM EN BEVESTIGEN AAN DE MUUR 4 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 7

1.QUICKSTART GUIDE 3 2. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.DEURBEL AANSLUITEN OP STROOM EN BEVESTIGEN AAN DE MUUR 4 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 7 GEBRUIKSAANWIJZING 2 INHOUDSOPGAVE 1.QUICKSTART GUIDE 3 2. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.DEURBEL AANSLUITEN OP STROOM EN BEVESTIGEN AAN DE MUUR 4 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 7 5.HET SCHERM NEERZETTEN

Nadere informatie

Bestnr Achteruitrijdsysteem SAILOR SA-615

Bestnr Achteruitrijdsysteem SAILOR SA-615 Bestnr. 85 49 88 Achteruitrijdsysteem SAILOR SA-615 Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

,5" KLEURENSCHERM HANDLEIDING VIDEOFONIE PLG369110NF THE GLOBAL SPECIALIST IN ELECTRICAL AND DIGITAL BUILDING INFRASTRUCTURES

,5 KLEURENSCHERM HANDLEIDING VIDEOFONIE PLG369110NF THE GLOBAL SPECIALIST IN ELECTRICAL AND DIGITAL BUILDING INFRASTRUCTURES 369110 4,5" KLEURENSCHERM HANDLEIDING VIDEOFONIE PLG369110NF THE GLOBAL SPECIALIST IN ELECTRICAL AND DIGITAL BUILDING INFRASTRUCTURES 1 HANDLEIDING VIDEOFONIE HANDLEIDING VIDEOFONIE 1. Onderdelen Videofoon

Nadere informatie

FACILA DP091, DP092. Buitenpost opbouw met camera. Montage- en gebruikershandleiding

FACILA DP091, DP092. Buitenpost opbouw met camera. Montage- en gebruikershandleiding FACILA DP091, DP092 Buitenpost opbouw met camera Montage- en gebruikershandleiding Inhoud 1. Voorzorgsmaatregelen... 2 2. Gebruik volgens de voorschriften... 3 3. Omschrijving... 3 4. Installatie... 4

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING EIGENSCHAPPEN VOOR HET GEBRUIK

GEBRUIKSAANWIJZING EIGENSCHAPPEN VOOR HET GEBRUIK Hartelijk dank voor de aankoop van dit product van JB Systems. Lees deze gebruiksaanwijzing zeer zorgvuldig door, om volledig van alle mogelijkheden te kunnen profiteren. EIGENSCHAPPEN Gebruikersvriendelijke

Nadere informatie

Analoog telefoontoestel

Analoog telefoontoestel Gebruikershandleiding Analoog telefoontoestel COMfort 200 Hoorn Basiseenheid Toetsenklavier Haak Krulsnoer Aansluiting krulsnoer Lijnsnoer Aansluiting lijnsnoer Eerste gebruik Verbindt het krulsnoer met

Nadere informatie

MINI WASMACHINE WMR5350

MINI WASMACHINE WMR5350 MINI WASMACHINE WMR5350 Wij danken u hartelijk voor de aankoop van deze mini wasmachine met één kuip Lees deze handleiding zorgvuldig door zodat u op een juiste manier gebruik maakt van dit apparaat Bewaar

Nadere informatie

NOVANEX G22 GEBRUIKSHANDLEIDING

NOVANEX G22 GEBRUIKSHANDLEIDING NOVANEX G22 GEBRUIKSHANDLEIDING BELANGRIJK! Lees de instructies aandachtig voordat u de versterker de eerste keer gebruikt. Bewaar deze instructies voor de toekomst. VERSTERKER EIGENSCHAPPEN - Volledig

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Staafmixer. Lees deze instructies zorgvuldig door en bewaar ze voor toekomstig gebruik.

Gebruiksaanwijzing. Staafmixer. Lees deze instructies zorgvuldig door en bewaar ze voor toekomstig gebruik. Gebruiksaanwijzing Staafmixer SB9126 NL Lees deze instructies zorgvuldig door en bewaar ze voor toekomstig gebruik. Belangrijke veiligheidsinstructies Deze staafmixer is ontwikkeld om aan de hoogste kwaliteitseisen,

Nadere informatie

Handleiding. Standard LED (LED ST) Serie spiegels

Handleiding. Standard LED (LED ST) Serie spiegels Handleiding Standard LED (LED ST) Serie spiegels Hartelijk dank voor uw aankoop! Lees deze handleiding goed door voordat u het product monteert. Dit om lichamelijk letsel dan wel schade te voorkomen aan

Nadere informatie

Sunis WireFree io zonsensor

Sunis WireFree io zonsensor Sunis WireFree io zonsensor Installatiehandleiding Artikelnummer 88245 - 2 - Sunis WireFree io zonsensor Inhoudsopgave Pagina Omschrijving 4 Productvoordelen 4 Veiligheid 4 Specifieke veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

Handleiding draadloze videofoon met geheugen type RFMEMS5

Handleiding draadloze videofoon met geheugen type RFMEMS5 Handleiding draadloze videofoon met geheugen type RFMEMS5 Bedankt voor de aankoop van dit draadloos videofoon systeem. Alvorens over te gaan tot de installatie van dit product vragen we u om eerst deze

Nadere informatie

Inhoud Inhoud... 1 Veiligheidsinstructies... 1

Inhoud Inhoud... 1 Veiligheidsinstructies... 1 Handleiding Alu Serie spiegels met externe led verlichting Hartelijk dank voor uw aankoop! Lees deze handleiding goed door voordat u het product monteert. Dit om lichamelijk letsel dan wel schade te voorkomen

Nadere informatie

2.4 GHz Digitaal draadloze videofoon gebruikers handleiding

2.4 GHz Digitaal draadloze videofoon gebruikers handleiding 2.4 GHz Digitaal draadloze videofoon gebruikers handleiding dank u dat u ons produkt aangeschaft heeft om optimaal gebruik te kunnen maken van deze Videofoon adviseren wij u deze handleiding nauwkeurig

Nadere informatie

9. KIJKEN DOOR DE DEURBEL OF DE CAMERA S (MONITORING) EN STARTEN OPNAMES 9

9. KIJKEN DOOR DE DEURBEL OF DE CAMERA S (MONITORING) EN STARTEN OPNAMES 9 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUDSOPGAVE 1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 3 2. DEURBEL AANSLUITEN OP STROOM EN BEVESTIGEN AAN DE MUUR 4 3. HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 5 4. HET SCHERM NEERZETTEN OF OPHANGEN 5 5.

Nadere informatie

EM4028 R2 10/100/1000 Mbps PCI Network Adapter

EM4028 R2 10/100/1000 Mbps PCI Network Adapter EM4028 R2 10/100/1000 Mbps PCI Network Adapter 2 NEDERLANDS EM4028 R2-10/100/1000 Mbps PCI Network Adapter Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 1.2 Voordat je begint...

Nadere informatie

DigiVision 2,4 GHz Digital Draadloze Kleuren Video Deurtelefoon

DigiVision 2,4 GHz Digital Draadloze Kleuren Video Deurtelefoon DigiVision 2,4 GHz Digital Draadloze Kleuren Video Deurtelefoon Handleiding (vertaling van User Manual) Dank u voor de aanschaf van onze draadloze video deurtelefoon. Lees aandachtig deze handleiding voordat

Nadere informatie

1.Algemeen In deze gebruikershandleiding vindt u alle belangrijke informatie voor de installatie, instellingen en bediening van de Evercom HG186.

1.Algemeen In deze gebruikershandleiding vindt u alle belangrijke informatie voor de installatie, instellingen en bediening van de Evercom HG186. 1 1.Algemeen In deze gebruikershandleiding vindt u alle belangrijke informatie voor de installatie, instellingen en bediening van de Evercom HG186. 2. Levering Monitor Voedingsadapter voor de monitor Buiten

Nadere informatie

Let op! Zware lading. Sta niet onder de hangende lading tijdens het transport of de montage.

Let op! Zware lading. Sta niet onder de hangende lading tijdens het transport of de montage. Instructie handleiding MINIBEL Luchtgordijnen Waarschuwingsadvies symbolen Attention, Gevaar, Waarschuwing! Gevaarlijke stroom of hoge voltages! Kans op verwondingen! Gevaar! Sta niet onder de hangende

Nadere informatie

Bestnr Toerentalregelaar voor ventilator

Bestnr Toerentalregelaar voor ventilator Bestnr. 53 73 73 Toerentalregelaar voor ventilator Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

MONTAGE- & GEBRUIKERSHANDLEIDING CYCLOPS MONTAGE-& GEBRUIKERSHANDLEIDING CYCLOPS

MONTAGE- & GEBRUIKERSHANDLEIDING CYCLOPS MONTAGE-& GEBRUIKERSHANDLEIDING CYCLOPS MONTAGE-& GEBRUIKERSHANDLEIDING CYCLOPS MONTAGE- & GEBRUIKERSHANDLEIDING CYCLOPS Bedankt om voor uw keuze voor de video intercom Cyclops. Gelieve eerst deze handleiding te lezen. Gard kan deze wijzigen

Nadere informatie

Registreer uw product op SWW1890. Hier kunt u ook terecht voor ondersteuning. Snelstartgids. Installeren.

Registreer uw product op  SWW1890. Hier kunt u ook terecht voor ondersteuning. Snelstartgids. Installeren. Registreer uw product op www.philips.com/welcome. Hier kunt u ook terecht voor ondersteuning. SWW1890 Snelstartgids 1 2 Installeren Genieten Wat zit er in de doos? Ontvanger Zender Gebruiksaanwijzing Quick

Nadere informatie

ALGEMENE AANWIJZINGEN VOOR VERLICHTINGSARMATUREN

ALGEMENE AANWIJZINGEN VOOR VERLICHTINGSARMATUREN ALGEMENE AANWIJZINGEN VOOR VERLICHTINGSARMATUREN ALGEMENE AANWIJZINGEN VOOR VERLICHTINGSARMATUREN VOOR HUISHOUDELIJK GEBRUIK VEILIGHEIDSINSTRUCTIES De fabrikant adviseert een juiste toepassing van de verlichtingsarmaturen!

Nadere informatie

15.4-Inch TFT LCD. Overhead Monitor

15.4-Inch TFT LCD. Overhead Monitor 15.4-Inch TFT LCD Overhead Monitor Gebruikshandleiding Veiligheidswaarschuwingen - Lees de gebruiksaanwijzing voordat u de monitor monteert en/of in gebruik neemt. - Monteer de monitor op een locatie waar

Nadere informatie

Thermis WireFree io temperatuur sensor

Thermis WireFree io temperatuur sensor Thermis WireFree io temperatuur sensor Installatiehandleiding Artikelnummer 822303 - 2 - Thermis WireFree io temperatuur sensor Inhoudsopgave Pagina Omschrijving 4 Productvoordelen 4 Veiligheid 4 Specifieke

Nadere informatie

YLVA 3. FR Visiophone vidéo couleur 7" 2 fi ls. réf m. x 6.

YLVA 3. FR Visiophone vidéo couleur 7 2 fi ls. réf m. x 6. YLVA 3 FR Visiophone vidéo couleur 7" 2 fi ls réf. 112266 7 x 6 x2 100m V1 www.avidsen.com A - VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN 1 - INLEIDING Deze video-intercom combineert twee modules: een ontvangermonitor

Nadere informatie

Handleiding versie 1.2 NL

Handleiding versie 1.2 NL Handleiding versie 1.2 NL Inhoudsopgave 1 ALGEMEEN 1.1 Lokale aspecten van de montage-gebruikshandleiding 3 1.2 Beoogd gebruik 3 1.3 Onjuist gebruik 3 1.4 Op te volgen wetten, richtlijnen en normen 3 1.5

Nadere informatie

+31 76 3333 999 support@paxton-benelux.com. Technische ondersteuning is beschikbaar van: maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 (CET)

+31 76 3333 999 support@paxton-benelux.com. Technische ondersteuning is beschikbaar van: maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 (CET) 12/06/2014 Ins-30202-NL Net2 Entry - Monitor Paxton Technische support +31 76 3333 999 support@paxton-benelux.com Technische ondersteuning is beschikbaar van: maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 (CET)

Nadere informatie

Handleiding draadloze videofoon 7" met geheugen en PIR type RFMEMS7

Handleiding draadloze videofoon 7 met geheugen en PIR type RFMEMS7 Handleiding draadloze videofoon 7" met geheugen en PIR type RFMEMS7 Bedankt voor de aankoop van dit draadloos videofoon systeem. Alvorens over te gaan tot de installatie van dit product vragen we u om

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst SPA20. Vragen? Vraag het Philips

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst SPA20. Vragen? Vraag het Philips Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/welcome Vragen? Vraag het Philips SPA20 Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Belangrijk 3 2 Kennisgeving 4 3

Nadere informatie

Video Intercom Systeem

Video Intercom Systeem Video Intercom Systeem AC-500 buiten unit INSTALLATIE HANDLEIDING 2 Functies luidspreker nachtzicht LED verlichting kleuren CCD camera naamlabels beldrukknop microfoon Meegeleverde artikelen Buiten unit

Nadere informatie

KIT FREE LC-LVC KIT FREE LVC VAS/101 LVC/01 KIT FREE LC VAS/101 LC/01. Nederlands KIT FREE_LC-LVC _NL

KIT FREE LC-LVC KIT FREE LVC VAS/101 LVC/01 KIT FREE LC VAS/101 LC/01.   Nederlands KIT FREE_LC-LVC _NL KIT FREE LC-LVC 24810520 KIT FREE LVC LVC/01 KIT FREE LC www.came.com LC/01 NL Nederlands 106 A 70 43,5 7,5 57 45 Algemene waarschuwingen Lees aandachtig de instructies voordat u met de installatie begint

Nadere informatie

1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3

1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUDSOPGAVE 1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3 2.HET MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 4 2.1 Deurbel krijgt spanning via batterijen 4 2.2 Deurbel krijgt spanning via

Nadere informatie

Draadloze video intercom Gebruiksaanwijzing

Draadloze video intercom Gebruiksaanwijzing Draadloze video intercom Gebruiksaanwijzing Inhoud 1. Introductie.. 3 2. Eigenschappen 3 3. Monitor 4 4. Deurstation 4 5. Instellingen 5 6. Gebruiksinstructie.. 6 7. Installatieaanwijzingen 7 8. Omgeving

Nadere informatie

FACILA DP093. Buitenpost inbouw met camera. Montage- en gebruikershandleiding

FACILA DP093. Buitenpost inbouw met camera. Montage- en gebruikershandleiding FACILA DP093 Buitenpost inbouw met camera Montage- en gebruikershandleiding Inhoud 1. Voorzorgsmaatregelen... 2 2. Gebruik volgens de voorschriften... 3 3. Omschrijving... 3 4. Installatie... 4 4.1 Camerahoek

Nadere informatie

MT ELEKTRONISCHE REGELAAR. Montage & gebruiksvoorschriften

MT ELEKTRONISCHE REGELAAR. Montage & gebruiksvoorschriften Montage & gebruiksvoorschriften Inhoudstafel VEILIGHEIDS - & VOORZORGSMAATREGELEN 3 PRODUCTBESCHRIJVING 4 ARTIKEL CODE 4 GEBRUIKSTOEPASSING 4 TECHNISCHE GEGEVENS 4 STANDAARDEN 4 OPERATIONELE DIAGRAMMEN

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Mill HT600 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

Handleiding. New LaundryPure. goed voor uw kleding. goed voor uw gezondheid. goed voor uw beurs. goed voor het milieu. voor de

Handleiding. New LaundryPure. goed voor uw kleding. goed voor uw gezondheid. goed voor uw beurs. goed voor het milieu. voor de Handleiding voor de New LaundryPure goed voor uw kleding goed voor uw gezondheid goed voor uw beurs goed voor het milieu Lees goed deze gebruiksaanwijzing door voor de juiste aansluiting en werking. Juli

Nadere informatie

LPTC801 8-KANAALS DIMSONCOLE

LPTC801 8-KANAALS DIMSONCOLE 8-KANAALS DIMSONCOLE 1. Inleiding Dank u voor uw aankoop! Lees deze handleiding grondig voor u het toestel in gebruik neemt. Dit toestel is uitgerust met 8 kanalen met LED aanduiding, 8 flash knoppen+

Nadere informatie

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 GEBRUIKSAANWIJZING 2 INHOUDSOPGAVE 1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 5.HET PLAATSEN OF

Nadere informatie

2 Draads videofoon systeem. Drukknop: Gebruikshandleiding

2 Draads videofoon systeem. Drukknop: Gebruikshandleiding 2 Draads videofoon systeem Drukknop: Gebruikshandleiding 1 2 Inhoudsopgave 1. Onderdelen en fucties:... 4 2. Aansluitingen:... 4 3. Specificaties:... 5 4. Plaatsing:... 5 Monteren zonder regencover...

Nadere informatie

EM8621 Afstandsbediening. Downloaded from

EM8621 Afstandsbediening. Downloaded from EM8621 Afstandsbediening EM8621 - Afstandsbediening 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Voorkant afstandsbediening... 3 3.0 Alarm inschakelen... 3 4.0

Nadere informatie

Inhoud Veiligheid en onderhoud Inhoud pakket Technische gegevens Beschrijving 8 Bediening 9 Service 10

Inhoud Veiligheid en onderhoud Inhoud pakket Technische gegevens Beschrijving 8 Bediening 9 Service 10 Notebookluidsprekers MEDION E83013 (MD 856051) Handleiding Inhoud Veiligheid en onderhoud 2 Bedoeld gebruik... 2 Veiligheid... 2 Voeding... 3 Opstellingslocatie... 3 Elektromagnetische compatibiliteit...

Nadere informatie

Register your product and get support at SBA3010/00. Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at   SBA3010/00. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBA3010/00 Gebruiksaanwijzing 1 Belangrijk Veiligheid Belangrijke veiligheidsinstructies Let op waarschuwingen. Volg alle instructies.

Nadere informatie

Video Intercom Systeem

Video Intercom Systeem Video Intercom Systeem AC-563 buiten unit INSTALLATIE HANDLEIDING 2 Functies RVS torqbouten met veiligheidsnok nachtzicht LED verlichting kleuren CCD camera luidspreker beldrukknop naamlabel vensters microfoon

Nadere informatie

Elektrische muurbeugel

Elektrische muurbeugel E HANDLEIDING Elektrische muurbeugel IR ontvanger programmeren: (AB = afkorting voor afstandsbediening) STAP 1: Druk en houd voor 5 seconden ingedrukt totdat de LED gaat knipperen en aan blijft, dan druk

Nadere informatie

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107 Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT Modelnr.: *688.107 GEBRUIKSAANWIJZING Om volledig gebruik te maken van de mogelijkheden en storingen tot het minimum te beperken raden wij u aan om de gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik Mill HT5512 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

Installatiehandleiding. Sleepguard

Installatiehandleiding. Sleepguard Installatiehandleiding Sleepguard Nederlands octrooi Sleepguard 1014597 Realisatie handleiding Axis, Enschede Versie handleiding R1 Datum maart 2003 Plaats Enschede Inhoudsopgave 1 De Sleepguard...4 1.1

Nadere informatie

Handleiding GuardCam-LED

Handleiding GuardCam-LED Handleiding GuardCam-LED Stap 1. Plaatsen / verwijderen SD kaart Stap 2. Installeren GuardCam LED Stap 3. Monteren GuardCam LED Stap 4. Aanpassen instellingen Stap 5. Instellen datum, tijd en video mode

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED module verlichting met ingebouwde afstandsbediening

Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED module verlichting met ingebouwde afstandsbediening Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED module verlichting met ingebouwde afstandsbediening Proficiat met de aankoop van uw trapleuning met LED verlichting en ingebouwde afstandsbediening! Lees deze gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar. SPA2100. Gebruiksaanwijzing

Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar.   SPA2100. Gebruiksaanwijzing Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/welcome SPA2100 Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Veiligheid 2 Belangrijke veiligheidsinstructies 2 2 Kennisgeving

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT BINNENEENHEID

PRODUCTOVERZICHT BINNENEENHEID DIC- Serie ON WAARSCHUWING PRODUCTOVERZICHT. Lees deze instructies a.u.b. zorgvuldig door voordat u het product installeert en gebruikt.. Snij het stroomsnoer niet door om het te verlengen; het apparaat

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING 20274_ HK855 TM ALL RIGHTS RESERVED MARMITEK

GEBRUIKSAANWIJZING 20274_ HK855 TM ALL RIGHTS RESERVED MARMITEK PROGUARD800 SERIES HK855 Hardwire 800 LCD Keypad GEBRUIKSAANWIJZING 20274_20080716 HK855 TM ALL RIGHTS RESERVED MARMITEK Het installeren van de HK855 bedrade LCD Keypads De ProGuard800 is geschikt voor

Nadere informatie

Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar TCP320/00. Gebruiksaanwijzing

Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar   TCP320/00. Gebruiksaanwijzing Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/welcome TCP320/00 Gebruiksaanwijzing 1 Belangrijk Veiligheid Belangrijke veiligheidsinstructies Lees deze instructies. Volg alle

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. Kit met 2-wegafsluiter/kit met 3-wegafsluiter voor ventilatorconvectoren EKMV2C09B7 EKMV3C09B7

MONTAGEHANDLEIDING. Kit met 2-wegafsluiter/kit met 3-wegafsluiter voor ventilatorconvectoren EKMV2C09B7 EKMV3C09B7 MONTAGEHANDLEIDING Kit met -wegafsluiter/kit met -wegafsluiter EKMVC09B7 EKMVC09B7 EKMVC09B7 EKMVC09B7 Kit met -wegafsluiter/kit met -wegafsluiter Lees grondig deze handleiding vooraleer tot de montage

Nadere informatie

INSTALLATIE. ekey TOCAnet. Biometrisch toegangssysteem netwerkversie

INSTALLATIE. ekey TOCAnet. Biometrisch toegangssysteem netwerkversie INSTALLATIE ekey TOCAnet Biometrisch toegangssysteem netwerkversie Inhoud INHOUD...FOUT! BLADWIJZER NIET GEDEFINIEERD. CONTROLELIJST...3 OVERZICHT VAN HET APPARAAT...5 INSTALLATIE...6 BEDIENING...7 FOUTMELDINGEN...9

Nadere informatie

EM8690-R1 Draadloze rookmelder

EM8690-R1 Draadloze rookmelder EM8690-R1 Draadloze rookmelder EM8690 R1 Draadloze rookmelder 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 2.0 LED indicator... 3 3.0 Instellingen... 3 3.1 Eerste gebruik... 3 3.2 Zelf test... 3 3.3

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED module verlichting

Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED module verlichting Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED module verlichting Proficiat met de aankoop van uw trapleuning met LED verlichting! Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door en neem de gebruiksinstructies te

Nadere informatie

INLEIDING INHOUDSTABEL

INLEIDING INHOUDSTABEL IEIDING De video-deurtelefoon bestaat uit een binnenmonitor en een buitencamera waardoor u een bezoeker kunt zien en er ook mee spreken terwijl u in huis bent zonder dat u daarvoor de voordeur hoeft te

Nadere informatie

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUDSOPGAVE 1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 5.HET PLAATSEN OF UITNEMEN

Nadere informatie

EM8676 Binnen sirene met flitslamp. Downloaded from

EM8676 Binnen sirene met flitslamp. Downloaded from EM8676 Binnen sirene met flitslamp EM8676 - Binnen sirene met flitslamp 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 2.0 Algemeen... 2 3.0 Functies... 3 4.0 Aanmelden op het alarmsysteem... 3 5.0 Gebruik

Nadere informatie

ACDB-7000BC DEURBEL MET DRUKKNOPZENDER

ACDB-7000BC DEURBEL MET DRUKKNOPZENDER GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.3 ACDB-7000BC DEURBEL MET DRUKKNOPZENDER *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen OMSCHRIJVING Deze deurbel ontvanger kan worden gebruikt

Nadere informatie

FACILA DP094. Buitenpost inbouw met camera. Montage- en gebruikershandleiding

FACILA DP094. Buitenpost inbouw met camera. Montage- en gebruikershandleiding FACILA DP094 Buitenpost inbouw met camera Montage- en gebruikershandleiding Inhoud 1. Voorzorgsmaatregelen... 2 2. Gebruik volgens de voorschriften... 3 3. Omschrijving... 3 4. Installatie... 4 4.1 Camerahoek

Nadere informatie

1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3

1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUDSOPGAVE 1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3 2.HET MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 4 2.1 Deurbel krijgt spanning via batterijen 4 2.2 Deurbel krijgt spanning via

Nadere informatie

EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon

EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon 2 NEDERLANDS EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Aansluiten...

Nadere informatie

EM6058 - Infraroodlamp

EM6058 - Infraroodlamp EM6058 - Infraroodlamp 2 NEDERLANDS EM6058 - Infraroodlamp Waarschuwingen en aandachtspunten Het openen van het product en/of de producten kan leiden tot ernstige verwondingen! Laat een reparatie altijd

Nadere informatie

INSTALLATIE INSTRUCTIES Alleen geschikt als permanente installatie, onderdelen genoemd in de handleiding kunnen niet buiten gemonteerd worden.

INSTALLATIE INSTRUCTIES Alleen geschikt als permanente installatie, onderdelen genoemd in de handleiding kunnen niet buiten gemonteerd worden. NETVOEDINGEN AC-1200 1200.190813 1201EL, 1202EL, 1203EXL, 1205EXL ALGEMENE INFORMATIE Deze netvoedingen zijn alleen bedoeld voor installatie door gekwalificeerde installateurs. Er zijn geen door de gebruiker

Nadere informatie

1. UITLEG VAN HET PRODUCT 3

1. UITLEG VAN HET PRODUCT 3 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUDSOPGAVE 1. UITLEG VAN HET PRODUCT 3 3. HET MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 4 3.1 Deurbel krijgt spanning via batterijen 5 3.2 Deurbel krijgt spanning via 12V 1A

Nadere informatie

Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar SBT50/00. Gebruiksaanwijzing

Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar  SBT50/00. Gebruiksaanwijzing Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/welcome SBT50/00 Gebruiksaanwijzing a b c d e f BEEP PHILIPS SBT50 1 Belangrijk Veiligheid Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Wij beschermen mensen

Wij beschermen mensen Wij beschermen mensen SafetyTracer handleiding Mopas Lite 1. Functies en eigenschappen 2 2. Veiligheidsinstructies 2 3. Gebruik 3 4. Alarmeren 4 5. Oproep 4 6. Statusoverzicht van de Mopas Lite 4 7. Technische

Nadere informatie

EM1017 R1 USB 3.1 Gen1 (USB 3.0) Gigabit Netwerk Adapter

EM1017 R1 USB 3.1 Gen1 (USB 3.0) Gigabit Netwerk Adapter EM1017 R1 USB 3.1 Gen1 (USB 3.0) Gigabit Netwerk Adapter 2 NEDERLANDS EM1017 R1 - USB 3.1 Gen1 (USB 3.0) Gigabit Netwerk Adapter Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Functies en kenmerken... 2 1.2 Inhoud

Nadere informatie