Clever Config app. Tips en trucs

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Clever Config app. Tips en trucs"

Transcriptie

1 Clever Config app Tips en trucs

2 CLEVER CONFIG APP 2 1. Inleiding JUNG Bluetooth-apparaten comfortabel per smartphone instellen en bedienen: met de JUNG Clever Config app maakt u tijdsturingen aan en stelt parameters in zoals de nalooptijd of lichtsterkte. Bovendien bestuurt u functies en kunt u waarden en toestanden aflezen en controleren. Deze beknopte handleiding beschrijft aan de hand van een voorbeeld stap voor stap de bediening.

3 CLEVER CONFIG APP 3 2. Overzicht De functies van de Clever Config app kunt u eenvoudig begrijpelijk bedienen. De tabel hiernaast bevat een overzicht van de nodige stappen. Op de volgende pagina's worden de individuele stappen gedetailleerd beschreven. STAP PAGINA 1. Mobiel eindapparaat met het LB-Management-apparaat koppelen 4 2. Tijdsturing aanmaken 7 3. Bedieningsoverzicht relais, dimmers, schakelaars 9 4. Bedieningsoverzicht automatische schakelaars Zonnesensor activeren Uitgebreide functies aanmaken Tijdsturing voor de automatische schakelaar 13

4 CLEVER CONFIG APP 4 3. Mobiel eindapparaat met het LB-Management-apparaat koppelen Voordat u een apparaat van het LB-Management per app kunt besturen, moet u de Clever Config app en het apparaat via een Bluetooth-koppeling met elkaar verbinden. 3.1 Voorwaarde voor een succesvolle koppeling Voor een succesvolle koppeling van het apparaat en de Clever Config app moet aan de volgende voorwaarden worden voldaan: Het basiselement is aangesloten en uitgeschakeld. De afdekking is op het basiselement aangebracht en operationeel. Het mobiele eindapparaat bevindt zich in de onmiddellijke nabijheid van de afdekking, omdat in de koppelingsmodus het bereik van de apparaten om veiligheidsredenen beperkt is. De app is gestart. Wanneer aan al deze voorwaarden is voldaan, kan met de koppeling worden begonnen. Op de volgende pagina's wordt uitgelegd hoe u de koppeling uitvoert.

5 CLEVER CONFIG APP Koppelingsmodus op het apparaat activeren De koppeling vindt apparaatspecifiek plaats en is gedetailleerd in de bedieningshandleiding van het betreffende apparaat beschreven. Is de koppelingsmodus op het apparaat geactiveerd, dan is deze gedurende één minuut actief en de blauwe apparaten-led knippert langzaam Start het zoeken van een Bluetooth-apparaat door op de knop Zoekopdracht starten [1] te drukken. 2. Na beëindiging van de zoekopdracht worden alle gevonden apparaten met hun apparaattype weergegeven. 3. Klik op het apparaat dat u wilt koppelen. Afhankelijk van het besturingssysteem kan er nog een automatische controlevraag verschijnen of de koppeling werkelijk moet worden uitgevoerd. 4. De apparaatgegevens worden nu overgedragen. Als de overdracht is voltooid, zijn uw mobiele eindapparaat en het apparaat aan elkaar gekoppeld. 5. Op het configuratiescherm kunt u de instellingen van het apparaat individualiseren. 6. Hebt u alle instellingen gekozen, dan drukt u op Opslaan [2].

6 CLEVER CONFIG APP Overzicht Koppelingsmodus activeren De onderstaande tabel geeft een overzicht hoe u de koppelingsmodus op verschillende apparaten, bijv. een schakelaar of taster activeert. APPARAAT Automatische schakelaar 1,1 m Automatische schakelaar 2,2 m Plafondbewaker/aanwezigheidsmelder Besturingstoetsen KOPPELINGSMODUS ACTIVEREN Zet de schuifschakelaar permanent op AAN. Verduister dan binnen de 1e minuut de automatische schakelaar met de hand of een karton langer dan vier seconden. Vervolgens knippert de blauwe LED, wat betekent dat de koppelingsmodus is ingeschakeld. Druk de toets AAN langer dan vier seconden in. Druk langer dan vier seconden op de Prog.-knop op het apparaat (naast de lichtgeleider). Druk de Bluetooth-toets langer dan vier seconden in.

7 CLEVER CONFIG APP 7 4. Tijdsturing In combinatie met de afdekking Timer Universeel kunt u onder de menuoptie Tijdsturing automatisch aflopende tijdprogramma s aanmaken. 4.1 Tijdsturing op bepaalde tijden Maakt u een tijdsturing aan die op vooraf bepaalde dagen op bepaalde tijden bijvoorbeeld het licht dimt of jaloezieën omhoog of omlaag beweegt Selecteer op het scherm Configuratie het tabblad Tijdsturing en klikt dan op Nieuwe tijdsturing aanmaken [1]. 2. Kies de dagen [2], waarop de tijdsturing moet worden herhaald en welke functie [3] moet worden uitgevoerd. 3. Om de tijd te selecteren, kiest u Tijd [4]. 4. Kies op het tabblad Tijd de gewenste tijd waarop de functie moet worden geactiveerd.

8 CLEVER CONFIG APP Tijdsturing volgens de zonnestand Bovendien kunt u de schakeltijden volgens de zonnestand selecteren, omdat de timer Universeel de zonsop- en zonsondergangstijden afhankelijk van de geografische plaats kan berekenen. Daarvoor moet u in de apparaatconfiguratie in het menu Zonnestand instellen dat de app toegang heeft tot de lokale positie Nadat de plaats is vastgesteld, krijgt u informatie over het tijdstip van de volgende zonsopgang resp. zonsondergang. 2. Activeer de optie Uitgebreide aanpassingen [1], om de actie bij zonsopgang aan een tijd te koppelen, bijv.: Jaloezie OMHOOG bij zonsopgang op zijn vroegst om 08:00 uur. 3. Selecteer de weekdagen [2] waarop de tijdsturing moet worden geactiveerd. 4. Hebt u alle instellingen gekozen, dan drukt u op Opslaan [3].

9 CLEVER CONFIG APP 9 5. Bediening vereenvoudigd Met de Clever Config app verandert uw smartphone in de innovatieve afstandsbediening voor uw woning. U kunt bijvoorbeeld schakelaars, dimmers of jaloezieën bedienen, berekende waarden laten weergeven of exacte waarden of eindposities vooraf instellen. 5.1 Bedieningsoverzicht Hieronder wordt uitgelegd hoe u schakelaars, dimmers en jaloezieën kunt bedienen. Voor alle afdekkingen geldt bovendien dat u een afdekking als favoriet kunt inrichten door op het stersymbool in de kopregel te drukken. Daardoor verschijnt een functie op de startpagina van de app Bij een schakelaar verandert u de toestand door op Uit of Aan [1] te drukken. 2. Bij een dimmers verandert u de toestand door op Uit of Aan [2] te drukken. 3. De gewenste lichtsterkte kunt u instellen door de draairegelaar [3] te verplaatsen of op de gewenste plek (waarde) te klikken. 4. Bovendien kunt u de lichtsterkte verlagen of verhogen door op - of + [4] te drukken. 5. Bij een jaloezie stelt u de gewenste positie in door de schuifregelaar [5] te verplaatsen of op de gewenste plek (waarde) te klikken. 6. Bovendien kunt u de positie verlagen of verhogen door op - of + [6] te drukken. 7. De lamellenhoek verandert u door de regelaar [7] naar de gewenste positie te verschuiven. 8. Door op de blauwe button [8] te drukken, stopt u de opwaarts of neerwaartse beweging van de jaloezie.

10 CLEVER CONFIG APP Bedieningsoverzicht automatische schakelaars Met de Clever Config app kunt u ook automatische schakelaars bedienen Bij een automatische schakelaar met dimmer stelt u de gewenste lichtsterkte in door de draairegelaar [1] te verplaatsen of op de gewenste plek (waarde) te klikken. 2. Bovendien kunt u de lichtsterkte verlagen of verhogen door op - of + [2] te drukken. 3. Door Uit, Auto of Aan [3] te selecteren,schakelt u de automatische schakelaar in de gewenste toestand 4. Bij een automatische schakelaar met relais verandert u bedrijfsmodus door het selecteren van Uit, Auto of Aan [4] in de gewenste toestand.

11 CLEVER CONFIG APP Zonnesensor activeren Met de zonnesensor kunt u diverse instellingen kiezen zoals de lichtsterkte van de zonwering, afhankelijk van de sterkte van het zonlicht Om de zonnesensor te activeren, moet u eerst het MAC-adres [1] van de sensor in de Clever Config app invoeren. De dubbele punten hoeft u niet in te voeren. U vindt het MAC-adres op de printplaat van de sensor 1792HTBT. 2. Nadat u het MAC-adres in de app hebt ingevoerd, kunt u de lichtsterkte van de zonwering [2] of de temperatuur zonwering [3] instellen.

12 CLEVER CONFIG APP Uitgebreide functies Naast de standaardfuncties zoals licht schakelen en dimmen, kunnen met automatische schakelaars ook nog andere functies worden ingesteld. NB: hieronder wordt als voorbeeld een automatische schakelaar met dimmer gebruikt. De functies kunnen variëren afhankelijk van het type dimmer of schakelaar Kies Uitgebreide functies [1], om naar het menuscherm met uitgebreide functies te gaan. 2. Druk op de schakelaar Activeren/ Deactiveren om de functie Duur beperken [2] te activeren of te deactiveren. De tijdbegrenzing is alleen voor Aan en Uit actief. 3. Selecteer een van de aangegeven bedieningsmodi [3]. De lijst met bedieningsmodi kan, afhankelijk van het basiselement, van de weergegeven lijst afwijken.

13 CLEVER CONFIG APP Tijdsturing bij een automatische schakelaar aanmaken Wanneer u een automatische schakelaar gebruikt, kunt u voor diverse functies zoals de alarm- of de nachtlichtfunctie tijdbesturingen aanmaken. NB: alarmfuncties, hotelfuncties, nachtlichtfuncties, permanent aan- of uitschakelen of de automatische bediening kunnen tijdsafhankelijk ingeschakeld worden. Een nieuwe functie deactiveert automatisch de oude functie Selecteer het tandwiel [1], om naar het tijdsturingsmenu te gaan. 2. Selecteer op het tabblad Tijdsturing de functie Nieuwe tijdsturing aanmaken [2]. 3. Stel vervolgens de tijd [3] in waarop de tijdsturing moet starten. Bovendien kunt u de toevalsfunctie [4] activeren of deactiveren. 4. Selecteer de dagen [5] waarop de tijdsturing moet worden uitgevoerd. 5. Om de functie in te stellen, kiest u functie [6]. 6. Kies uit de weergegeven functies een functie die moet worden gebruikt. 7. Nadat u een functie hebt geselecteerd, slaat u de nieuwe tijdsturing op.

14 CLEVER CONFIG APP 14 Heeft u nog vragen? Wij adviseren u graag. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße Schalksmühle Duitsland Telefoon Fax international@jung.de JUNG.NL Vertegenwoodiging voor Nederland: Vertegenwoordiging voor België: HATEHA ELEKTROTECHNISCHE HANDELSSONDERNEMING B.V. Postbus ZG-Hazerswoude-Rd Nederland Telefoon Fax jung@hateha.nl HATEHA.NL STAGOBEL ELECTRO Karrewegstraat Deinze België Telefoon Fax info@stagobel.be STAGOBEL.BE

Dimtalent. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße Schalksmühle Duitsland Telefoon JUNG.

Dimtalent. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße Schalksmühle Duitsland Telefoon JUNG. Dimtalent. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Duitsland Telefoon +49 2355 806-553 +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de JUNG.NL Vertegenwoordiging voor Nederland: Vertegenwoordiging

Nadere informatie

Dimtalent. DE UNIVERSELE LED DRAAIDIMMER

Dimtalent. DE UNIVERSELE LED DRAAIDIMMER Dimtalent. DE UNIVERSELE LED DRAAIDIMMER Draaien of indrukken. UNIVERSELE LED DRAAIDIMMER UNIVERSELE LED TASTDIMMER Toekomstgericht en energiebesparend dimmen kan zo eenvoudig zijn met de elegante universele

Nadere informatie

enet SMART HOME app QUICK START GUIDE ANDROID

enet SMART HOME app QUICK START GUIDE ANDROID enet SMART HOME app QUICK START GUIDE ANDROID INHOUD Overzicht Pagina 3 Daar gaan we Pagina 4 Mijn huis Pagina 5 Ruimtes Pagina 6 Automatisering Pagina 9 - Scènes maken Pagina 11 - Tijdsturingen maken

Nadere informatie

enet SMART HOME app QUICK START GUIDE ios

enet SMART HOME app QUICK START GUIDE ios enet SMART HOME app QUICK START GUIDE ios INHOUD Overzicht Pagina 3 Daar gaan we Pagina 4 Mijn huis Pagina 5 Ruimtes Pagina 6 Automatisering Pagina 9 - Scènes maken Pagina 10 - Tijdsturingen maken Pagina

Nadere informatie

enet SMArt home app QuIcK StArt GuIde ios

enet SMArt home app QuIcK StArt GuIde ios enet SMArt home app QuIcK StArt GuIde ios Inhoud Overzicht Pagina 3 Daar gaan we Pagina 4 Mijn huis Pagina 5 Ruimtes Pagina 6 Automatisering Pagina 8 - Scènes maken Pagina 9 - Tijdsturingen maken Pagina

Nadere informatie

enet SMArt home app QuIcK StArt GuIde AndroId

enet SMArt home app QuIcK StArt GuIde AndroId enet SMArt home app QuIcK StArt GuIde AndroId Inhoud Overzicht Pagina 3 Daar gaan we Pagina 4 Mijn huis Pagina 5 Ruimtes Pagina 6 Automatisering Pagina 8 - Scènes maken Pagina 10 - Tijdsturingen maken

Nadere informatie

Bruto adviesprijzen in Euro s van JUNG schakelmateriaal Prijzen zijn incl. 21% BTW. Geldig vanaf 1 jan

Bruto adviesprijzen in Euro s van JUNG schakelmateriaal Prijzen zijn incl. 21% BTW. Geldig vanaf 1 jan Prijsoverzicht 19 Bruto adviesprijzen in Euro s van JUNG schakelmateriaal Prijzen zijn incl. 21% BTW. Geldig vanaf 1 jan. 2019. AS 500 AS 500 slagvast A creation glas AS 500 programma wit, wit, glas/ glas/

Nadere informatie

Opper. Vlak. HOLLE WAND STUCWERK. Aluminium. Licht grijs MEUBELINBOUW OPBOUWHOOGTE 3 MM. 4320O gris clair 59. Alpine wit

Opper. Vlak. HOLLE WAND STUCWERK. Aluminium. Licht grijs MEUBELINBOUW OPBOUWHOOGTE 3 MM. 4320O gris clair 59. Alpine wit 17 2 3 Ultra. Vlak. Minimalistische vormgeving wint meer en meer terrein in de moderne interieurarchitectuur. Vloeiende, vlakke overgangen tussen vlakken worden gevraagd. LS ZERO als ultra vlakke variant

Nadere informatie

INSTRUCTIES VOOR UPDATE enet APPARATEN NAAR VERSIE 2.0

INSTRUCTIES VOOR UPDATE enet APPARATEN NAAR VERSIE 2.0 INSTRUCTIES VOOR UPDATE enet APPARATEN NAAR VERSIE 2.0 Voorwaarden en eisen voor het updaten van de enet-apparaten Voorwaarden en eisen voor het updaten van de enet-apparaten Batterijen van alle batterij

Nadere informatie

INSTRUCTIES VOOR DE UPDATE VAN DE enet SERVER NAAR VERSIE 2.0

INSTRUCTIES VOOR DE UPDATE VAN DE enet SERVER NAAR VERSIE 2.0 INSTRUCTIES VOOR DE UPDATE VAN DE enet SERVER NAAR VERSIE 2.0 Voorwaarden voor de update naar enet Server versie 2.0 De enet-server heeft ten minste firmware versie 1.3 of hoger geïnstalleerd. Alle opgeslagen

Nadere informatie

Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0)

Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0) Internet Control Station Kijk regelmatig op www.klikaanklikuit.nl voor updates Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0) ICS-1000 Het grootste gemak in draadloos schakelen. Eenvoudig uit te breiden

Nadere informatie

Verkorte handleiding. enet-server Art.-Nr.: ENET-SERVER

Verkorte handleiding. enet-server Art.-Nr.: ENET-SERVER Verkorte handleiding enet-server Art.-Nr.: ENET-SERVER I De elementen van het projecteringsscherm (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11) (12) (13) Bovenste navigatiebalk: (1) Auswahl, bijv. van

Nadere informatie

Geavanceerde aanwezigheidssimulatie instellen. Inhoudsopgave. 1.0 Inloggen op uw e-centre. 1.1 Back-up maken van de huidige configuratie

Geavanceerde aanwezigheidssimulatie instellen. Inhoudsopgave. 1.0 Inloggen op uw e-centre. 1.1 Back-up maken van de huidige configuratie Geavanceerde aanwezigheidssimulatie instellen Een aanwezigheidssimulatie werkt preventief tegen inbraak en kunt u met e-domotica realiseren in elk type woning. Deze geavanceerde aanwezigheidssimulatie

Nadere informatie

Elektrische apparaten mogen alleen door een elektromonteur worden gemonteerd en aangesloten.

Elektrische apparaten mogen alleen door een elektromonteur worden gemonteerd en aangesloten. Art. nr. :..1750D.. Bedieningshandleiding 1 Veiligheidsinstructies Elektrische apparaten mogen alleen door een elektromonteur worden gemonteerd en aangesloten. Ernstig letsel, brand of materiële schade

Nadere informatie

Prijsoverzicht MADE IN GERMANY

Prijsoverzicht MADE IN GERMANY Prijsoverzicht 17 MADE IN GERMANY AS 500 AS 500 slagvast glas slagvast AS 500 Standaardprogramma wit, wit, glas/ glas/ zwart, zwart antraciet mat champagne, mokka Wisselschakelaar 16,99 17,07 57,63 64,53

Nadere informatie

Bruto adviesprijzen in Euro s van JUNG schakelmateriaal Prijzen zijn incl. 21% BTW. Geldig vanaf 1 jan

Bruto adviesprijzen in Euro s van JUNG schakelmateriaal Prijzen zijn incl. 21% BTW. Geldig vanaf 1 jan Prijsoverzicht 18 AS 500 AS 500 glas AS 500 Standaardprogramma wit, wit, glas/ glas/ zwart, zwart antraciet mat champagne, mokka Wisselschakelaar 17,50 17,59 59,36 66,47 22,42 23,60 34,55 22,42 23,60 23,60

Nadere informatie

Les Couleurs Le Corbusier.

Les Couleurs Le Corbusier. Les Couleurs Le Corbusier. 17 2 POLYCHROMIE ARCHITECTURALE POLYCHROMIE ARCHITECTURALE 3 Meester. Werk. FLC / ADAGP Le Corbusier is één van de beroemdste architecten van de 20e eeuw. De kleurvormgeving

Nadere informatie

Applicatiesoftware Tebis

Applicatiesoftware Tebis 5 Applicatiesoftware Tebis STXB322 V 1.x 2 ingangen / Schakeluitgang inbouw, 2-v LED (licht / jal. / venti.) (Status indicatie) STXB344 V 1.x 4 ingangen / Schakeluitgang inbouw, 4-v LED (licht / jal. /

Nadere informatie

1 Veiligheidsinstructies. 2 Constructie apparaat. LB-management. Timer Universeel Bluetooth. Timer Universeel Bluetooth Art. nr.:..1751bt..

1 Veiligheidsinstructies. 2 Constructie apparaat. LB-management. Timer Universeel Bluetooth. Timer Universeel Bluetooth Art. nr.:..1751bt.. Art. nr.:..1751bt.. Bedieningsvoorschrift 1 Veiligheidsinstructies Elektrische apparaten mogen alleen door een elektromonteur worden gemonteerd en aangesloten. Ernstig letsel, brand of materiële schade

Nadere informatie

enet SMART home connect QuICK START GuIdE

enet SMART home connect QuICK START GuIdE enet SMART home QuICK START GuIdE Inhoud Voorbereiding Pagina 3 Project aanmaken Pagina 6 Gebouwstructuur aanmaken Pagina 7 Apparaten zoeken Pagina 9 Apparaten aan een bepaalde ruimte toevoegen en configureren

Nadere informatie

Pioniersgeest. Het streven naar vooruitgang, kwaliteit en design dreef hem. Basisprincipes die het bedrijf nog steeds definiëren.

Pioniersgeest. Het streven naar vooruitgang, kwaliteit en design dreef hem. Basisprincipes die het bedrijf nog steeds definiëren. 19 2 3 Pioniersgeest Als een pionier van zijn tijd legde Albrecht Jung de basis voor het JUNG succesverhaal met de oprichting van zijn bedrijf in 1912. Vindingrijkheid en ondernemersmoed kenmerkten zijn

Nadere informatie

Pioniersgeest. Het streven naar vooruitgang, kwaliteit en design dreef hem. Basisprincipes die het bedrijf nog steeds definiëren.

Pioniersgeest. Het streven naar vooruitgang, kwaliteit en design dreef hem. Basisprincipes die het bedrijf nog steeds definiëren. 19 2 3 Pioniersgeest Als een pionier van zijn tijd legde Albrecht Jung de basis voor het JUNG succesverhaal met de oprichting van zijn bedrijf in 1912. Vindingrijkheid en ondernemersmoed kenmerkten zijn

Nadere informatie

Elektrische apparaten mogen alleen door een elektromonteur worden gemonteerd en aangesloten.

Elektrische apparaten mogen alleen door een elektromonteur worden gemonteerd en aangesloten. Art. nr. :..1750D.. Bedieningshandleiding 1 Veiligheidsinstructies Elektrische apparaten mogen alleen door een elektromonteur worden gemonteerd en aangesloten. Ernstig letsel, brand of materiële schade

Nadere informatie

Handleiding ComfortTouch App voor Busch-ComfortTouch. Busch-ComfortTouch 9 8136/09-811 8136/09-825. Busch-ComfortTouch 12.1 8136/12-811 8136/12-825

Handleiding ComfortTouch App voor Busch-ComfortTouch. Busch-ComfortTouch 9 8136/09-811 8136/09-825. Busch-ComfortTouch 12.1 8136/12-811 8136/12-825 2273-1-8367 21.08.2013 Handleiding Busch- 9 8136/09-811 8136/09-825 Busch- 12.1 8136/12-811 8136/12-825 1 Inleiding... 3 1.1 Beoogd gebruik... 3 2 Systeemvereisten voor mobiele eindapparaten... 4 3 Voorinstelling

Nadere informatie

Hateha Elektrotechnische Handelsonderneming B.V.

Hateha Elektrotechnische Handelsonderneming B.V. Pagina 1 van 10 Handleiding Android enet APP bestaand Funk Management systeem Deze handleiding is bedoeld voor het installeren en inbedrijfstellen van bediening van bestaande Funk ontvangers met de Android

Nadere informatie

Aan de slag. Deze snelgids is voor de ClickToPhone software versie 83 of hoger.

Aan de slag. Deze snelgids is voor de ClickToPhone software versie 83 of hoger. Aan de slag Deze snelgids omschrijft hoe de ClickToPhone software moet worden geïnstalleerd, de Bluetooth hardware met de telefoon moet worden gekoppeld en hoe een gebruikersniveau moet worden gekozen.

Nadere informatie

Jaloezie- en rolluikbesturingssysteem Jaloeziebesturingsknop, Jaloeziebesturingsknop met sensordetectie

Jaloezie- en rolluikbesturingssysteem Jaloeziebesturingsknop, Jaloeziebesturingsknop met sensordetectie Jaloeziebesturingsknop Best.nr. : 2328.. Jaloeziebesturingsknop met sensordetectie Best.nr. : 0820.. Bedieningshandleiding 1 Veiligheidsinstructies De inbouw en montage van elektrische apparaten mag alleen

Nadere informatie

Casambi Aansturen van verlichting via smartphone/tablet

Casambi Aansturen van verlichting via smartphone/tablet Gebruiksaanwijzing Casambi Aansturen van verlichting via smartphone/tablet www.bava.nl Casambi systeem gebruiken zonder app Het Casambi systeem is bedoeld voor elke wandcontactdoos, het maakt niet uit

Nadere informatie

SmartLife Veilig Gebruikershandleiding programma s beheren

SmartLife Veilig Gebruikershandleiding programma s beheren SmartLife Veilig Gebruikershandleiding programma s beheren Wat is KPN SmartLife? KPN SmartLife is er op gericht je leven makkelijker te maken met diensten voor in- en om het huis die je bedient met je

Nadere informatie

Parkinson Thuis. Gebruikershandleiding

Parkinson Thuis. Gebruikershandleiding Parkinson Thuis Gebruikershandleiding FOX INZICHT APP Presentation Title Gebruik maken van de app Zorg ervoor dat uw Pebble horloge gekoppeld is met uw telefoon en dat u de Fox Inzicht App op uw smartphone

Nadere informatie

AN0021-NL. Een trigger- en actieregel maken. Overzicht. Een Trigger- en actieregel creëren

AN0021-NL. Een trigger- en actieregel maken. Overzicht. Een Trigger- en actieregel creëren Een trigger- en actieregel maken Overzicht Trigger en Actie regels zijn een eenvoudige manier voor het creëren van aangepaste en unieke functionaliteiten in Paxton10. Specifieke regels kunnen worden gecreëerd

Nadere informatie

Parkinson Thuis Probleemoplossing

Parkinson Thuis Probleemoplossing Parkinson Thuis Probleemoplossing Probleemoplossing Fox Inzicht App In sommige gevallen kan er een handeling van uw kant nodig zijn om ervoor te zorgen dat de apps altijd ingeschakeld zijn. Dit zal voornamelijk

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

1 Veiligheidsinstructies. 2 Constructie apparaat. LB-management. Jaloeziebasiselement Universeel. Jaloeziebasiselement Universeel Art. nr.

1 Veiligheidsinstructies. 2 Constructie apparaat. LB-management. Jaloeziebasiselement Universeel. Jaloeziebasiselement Universeel Art. nr. Art. nr.: 1731JE Bedieningsvoorschrift 1 Veiligheidsinstructies Elektrische apparaten mogen alleen door een elektromonteur worden gemonteerd en aangesloten. Ernstig letsel, brand of materiële schade mogelijk.

Nadere informatie

Tastor Konsum SD Rolluikbesturing

Tastor Konsum SD Rolluikbesturing versie 10/09 Bestnr.:64 66 80 Tastor Konsum SD Rolluikbesturing Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand,

Nadere informatie

N.B.: tijdens het aanmaken van het account en/of het opslaan van de installaties is een internetverbinding nodig.

N.B.: tijdens het aanmaken van het account en/of het opslaan van de installaties is een internetverbinding nodig. De eerste keer dat de App YOKIS PRO gebruikt wordt, moet een YOKIS Pro-bedrijfsaccount worden aangemaakt. Dit account is nodig om de installaties te beschermen en in de YOKIS Cloud op te slaan. N.B.: tijdens

Nadere informatie

Hallo, laten we beginnen. Sound Rise Draadloze Speaker & Wekkerklok

Hallo, laten we beginnen. Sound Rise Draadloze Speaker & Wekkerklok Hallo, laten we beginnen. Sound Rise Draadloze Speaker & Wekkerklok Welkom bij uw nieuwe Sound Rise! Wij hebben Sound Rise ontwikkeld voor muziekliefhebbers zoals u. Begin de dag met uw favoriete muziek,

Nadere informatie

Bedankt. dat u hebt gekozen voor. Informatie nodig? Hulp nodig?

Bedankt. dat u hebt gekozen voor. Informatie nodig? Hulp nodig? Bedankt dat u hebt gekozen voor Informatie nodig? Hulp nodig? www.somfy.com 1 box, 3 omgevingen, 3 apps 3/45 Ga over naar de verbonden modus 3 apps om verbinding te maken met de toepassingen van uw huis

Nadere informatie

Gira X1. Bedieningshandleiding voor de Gira X1-app

Gira X1. Bedieningshandleiding voor de Gira X1-app Gira X1 2096 00 Bedieningshandleiding voor de Gira X1-app Inhoud 1. Gebruikersinterface... 3 1.1. Opbouw van de gebruikersinterface... 3 1.2. Statusbalk... 4 1.3. Navigatiebalk... 4 1.4. Actiezone... 4

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Roth Touchline thermostaat

Gebruikersinstructie Roth Touchline thermostaat Gebruikersinstructie Roth Touchline thermostaat Techneco Energiesystemen BV Kleveringweg 9 2616 LZ Delft T. 015 21 91 000 Symbolen Beschrijving Menu selecteren, wisselen bedrijfsmodus Verstellen waarde

Nadere informatie

TPC-200. Draadloos schakelen via de PC. Handleiding voor de KlikAan-KlikUit TPC-200 PC gestuurde zender en timer

TPC-200. Draadloos schakelen via de PC. Handleiding voor de KlikAan-KlikUit TPC-200 PC gestuurde zender en timer TPC-200 Draadloos schakelen via de PC Handleiding voor de KlikAan-KlikUit TPC-200 PC gestuurde zender en timer Inleiding De TPC-200 is een computergestuurde zender en timer voor het KlikAan-KlikUit systeem

Nadere informatie

Bestuur uw warmtepomp op afstand

Bestuur uw warmtepomp op afstand Wi-Fi Module handleiding Energy Eco Bestuur uw warmtepomp op afstand Inhoud 1. Beschrijving van de Wi-Fi module..1 2. Installatie van de applicatie. 2 3. Configuratie van de verbinding...7 4. Instructie

Nadere informatie

HIPPER Gebruikershandleiding

HIPPER Gebruikershandleiding HIPPER Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1 Installatie... 1 2 Configuratie... 1 3 Instellingen bereikbaarheid... 2 3.1 Niet storen (oftewel Do not Disturb)... 2 3.2 Doorschakelen... 3 3.2.1 Altijd Doorschakelen...

Nadere informatie

AirKey. Korte handleiding

AirKey. Korte handleiding AirKey Korte handleiding Smartphone aanmaken en registreren met Send a Key Kies op de startpagina Home de knop Send a Key. Voer in het zoekveld een naam, identificatie, enz. in Als u weet dat de gebruiker

Nadere informatie

Bijlage firmware V2.0 BLAUWE LIJN CAPBs HANDLEIDING

Bijlage firmware V2.0 BLAUWE LIJN CAPBs HANDLEIDING Bijlage firmware V2.0 BLAUWE LIJN CAPBs HANDLEIDING Handleiding Bijlage firmware V2.0, BLAUWE LIJN CAPBs 1. NIEUWE FUNCTIES 1.1. NIEUWE MENUSTRUCTUUR V2.0 Vanaf firmwareversie 2.0 bestaat er een nieuwe

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

iphone & ipad Vergroot uw digitale wereld

iphone & ipad Vergroot uw digitale wereld iphone & ipad Vergroot uw digitale wereld iphone & ipad De iphone, ipad en ipod touch bieden veel mogelijkheden, vooral ook voor slechtziende en blinde gebruikers. Dit dankzij de standaard ingebouwde functies

Nadere informatie

Opladen Opmerkingen Vragen?... 11

Opladen Opmerkingen Vragen?... 11 Aanwezigheidsregistratie Release 1 2018 1 e kwartaal Model: X-9200B Inhoudsopgave Activiteiten aanmaken... 2 Hoe werkt het registratieproces?... 4 Aan de slag: Draadloos scannen met een smartphone, tablet

Nadere informatie

CycloAgent v2 Handleiding

CycloAgent v2 Handleiding CycloAgent v2 Handleiding Inhoudsopgave Inleiding...2 De huidige MioShare-desktoptool verwijderen...2 CycloAgent installeren...4 Aanmelden...8 Uw apparaat registreren...8 De registratie van uw apparaat

Nadere informatie

Handleiding ALFANET 70-Clock

Handleiding ALFANET 70-Clock Handleiding ALFANET 70-Clock 1 Werking De ALFANET 70-Clock is een real-time weekklok met een relais uitgang en twee contact ingangen geschikt voor paneel inbouw. Er zijn 7 schakeltijden die via parameters

Nadere informatie

1 Veiligheidsinstructies. 2 Bedoeld gebruik. 3 Bediening. LB-management. Power DALI-taststuureenheid TW

1 Veiligheidsinstructies. 2 Bedoeld gebruik. 3 Bediening. LB-management. Power DALI-taststuureenheid TW Art. nr.: 1713DSTE Bedieningsvoorschrift 1 Veiligheidsinstructies Elektrische apparaten mogen alleen door een elektromonteur worden gemonteerd en aangesloten. Ernstig letsel, brand of materiële schade

Nadere informatie

Handleiding. Extra functies trainingsschema's. Fytek is dé app voor therapeuten! Voor meer inzicht en een sneller herstel van uw patiënten.

Handleiding. Extra functies trainingsschema's. Fytek is dé app voor therapeuten! Voor meer inzicht en een sneller herstel van uw patiënten. Handleiding Extra functies trainingsschema's Fytek is dé app voor therapeuten! Voor meer inzicht en een sneller herstel van uw patiënten. - www.fytek.nl - 1 Inhoudsopgave blz: 1. Eigen fitness apparaat

Nadere informatie

Toepassingsvoorbeeld: Bestaand alarmsysteem met e- Domotica koppelen

Toepassingsvoorbeeld: Bestaand alarmsysteem met e- Domotica koppelen Toepassingsvoorbeeld: Bestaand alarmsysteem met e- Domotica koppelen NL Toepassingsvoorbeeld: Bestaand alarmsysteem met e-domotica koppelen Inhoudsopgave 2 NEDERLANDS 1.0 Introductie...2 1.1 Koppelen met

Nadere informatie

VMB1BLS 1-kanaals rolluiksturing voor universele montage. Handleiding

VMB1BLS 1-kanaals rolluiksturing voor universele montage. Handleiding VMB1BLS 1-kanaals rolluiksturing voor universele montage Handleiding Inhoud 1. Beschrijving... 3 2. Onderdelen... 3 3. Aansluitschema s... 2 3.1. In een Velbus domotica-installatie... 2 3.2. Standalone...

Nadere informatie

IRISPen Air 7. Verkorte handleiding. (ios)

IRISPen Air 7. Verkorte handleiding. (ios) IRISPen Air 7 Verkorte handleiding (ios) Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRISPen TM Air 7. Lees deze handleiding aandachtig door voor u deze scanner en de bijbehorende software

Nadere informatie

H A N D L E I D I N G D A Z A T O O L S - O N T V A N G E R

H A N D L E I D I N G D A Z A T O O L S - O N T V A N G E R H A N D L E I D I N G D A Z A T O O L S - O N T V A N G E R 2 0 1 6 0 8 2 4 INHOUDSOPGAVE 1. Software in 3 stappen geïnstalleerd...1 Stap 1: Downloaden van de software...1 Stap 2: Starten met de installatie...2

Nadere informatie

Uw persoonlijke account

Uw persoonlijke account Uw persoonlijke account 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen Mijnsmartalarm... 4 2. Aansluiten basiscentrale... 5 2.1 Model zwart... 5 2.2 Model wit... 5 3. Bediening alarmsysteem... 6 3.1 Alarm... 7 2.1.1

Nadere informatie

Programma Eco stand 8-SYMBOOL DISPLAY

Programma Eco stand 8-SYMBOOL DISPLAY BEDIENINGS INSTRUCTIES 8-SYMBOOL AFSTANDBEDIENING Kinder slot Tijd Signaal indicator Thermostatische stand Batterij Countdown F or C Programma Eco stand Temperatuur Dubbele brander 8-SYMBOOL DISPLAY INSTELLING

Nadere informatie

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL DUTCH Van start gaan Als u de navigatiesoftware de eerste keer gebruikt, wordt een automatisch proces gestart voor het instellen van de basisinstellingen.

Nadere informatie

HANDLEIDING CASAMBI BESTURINGSSYSTEEM

HANDLEIDING CASAMBI BESTURINGSSYSTEEM HANDLEIDING CASAMBI BESTURINGSSYSTEEM LET OP Gaat u een LED-lamp van DYDELL installeren? Verwijder dan eerst de (eventuele) muurdimmer en vervang deze door een aan/ uit-schakelaar. Muurdimmers zijn gemaakt

Nadere informatie

Eigenschappen en configuratie van de VMB8PBU, VMB6PBN en VMB2PB(A)N

Eigenschappen en configuratie van de VMB8PBU, VMB6PBN en VMB2PB(A)N VMB8PBU VMB6PBN VMB2PB(A)N Eigenschappen en configuratie van de VMB8PBU, VMB6PBN en VMB2PB(A)N (screenshots van velbuslink 8.19) BY KRIS DAELMAN A. Inleiding B. Eigenschappen C. Configuratieinstellingen

Nadere informatie

Head Pilot v Gebruikershandleiding

Head Pilot v Gebruikershandleiding Head Pilot v1.1.3 Gebruikershandleiding Inhoud 1 Installatie... 4 2 Head Pilot Gebruiken... 7 2.2 Werkbalk presentatie... 7 2.3 Profielen beheren... 13 2.3.1 Maak een profiel... 13 2.3.2 Verwijder een

Nadere informatie

Mi Light. Gebruiksaanwijzing. WiFi Module. Model nr.: ibox2

Mi Light. Gebruiksaanwijzing. WiFi Module. Model nr.: ibox2 Mi Light Gebruiksaanwijzing WiFi Module Model nr.: ibox2 Configuratie van de MiLight Wifi ibox Module Allereerst, hartelijk dank voor uw aankoop! Deze handleiding beschikt over alle informatie omtrent

Nadere informatie

ONTOUR DE LUXE DE LUXE EDITION IC LINE EXCELLENT PRESTIGE PREMIUM LANDHAUS. Bijlage bij gebruiksaanwijzing caravan 2017.

ONTOUR DE LUXE DE LUXE EDITION IC LINE EXCELLENT PRESTIGE PREMIUM LANDHAUS. Bijlage bij gebruiksaanwijzing caravan 2017. ONTOUR DE LUXE DE LUXE EDITION IC LINE EXCELLENT PRESTIGE PREMIUM LANDHAUS Bijlage bij gebruiksaanwijzing caravan 2017 NL Beschrijvingen voor: - HobbyConnect - MyHobby-app HobbyConnect* HobbyConnect maakt

Nadere informatie

HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM

HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM Inhoud Inleiding... 3 1. Smartsiren app... 4 2. Installatie... 6 3. Montage... 7 4. Gebruik... 8 5. Deur-/ raamsensor... 9 6. Afstandsbediening... 10 7. Bewegingssensor...

Nadere informatie

Handleiding Vergaderkamer

Handleiding Vergaderkamer Handleiding Vergaderkamer Auteur: Marketing Datum: 01-10-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 10 Nummer: 1008 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Operator toegang... 3 3. Aanmaken vergaderkamer... 4 3.1

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding ICY1801TP Thermostat Programmer Installatiehandleiding en gebruiksaanwijzing I.C.Y. B.V. Introductie De Thermostat Programmer vergemakkelijkt het programmeren van de Timer-Thermostaat, doordat u één keer

Nadere informatie

Handleiding Bezoekersregeling Gemeente Dordrecht

Handleiding Bezoekersregeling Gemeente Dordrecht Handleiding Bezoekersregeling Gemeente Dordrecht Aanvraag Digitaal loket De eerste stap naar het gebruik maken van de digitale bezoekersregeling is de aanvraag in het digitaal loket. U gaat via de website

Nadere informatie

Hartelijk dank voor uw aankoop van deze airconditioner. Lees deze gebruikershandleiding zorgvuldig door alvorens uw airconditioner in gebruik te

Hartelijk dank voor uw aankoop van deze airconditioner. Lees deze gebruikershandleiding zorgvuldig door alvorens uw airconditioner in gebruik te Hartelijk dank voor uw aankoop van deze airconditioner. Lees deze gebruikershandleiding zorgvuldig door alvorens uw airconditioner in gebruik te nemen en bewaar deze handleiding voor toekomstig gebruik

Nadere informatie

Milight 3.0 App installeren en configureren

Milight 3.0 App installeren en configureren Milight 3.0 App installeren en configureren Milight App instellen voor Wifi lampen Wanneer u Wifi lampen, spots of led strips heeft aangeschaft met een Wifi module is het zaak de ledverlichting in te stellen

Nadere informatie

versie 112014 Handleiding Toon met Philips Hue

versie 112014 Handleiding Toon met Philips Hue versie 112014 Handleiding Toon met Philips Hue Inhoud 1. Toon met Philips Hue 4 2. Philips Hue koppelen met Toon 5 3. Philips Hue bedienen met Toon 9 4. Philips Hue verwijderen uit Toon 15 5. Philips

Nadere informatie

Handleiding Zero-wire

Handleiding Zero-wire AEV VOCHTEN - MYLLE SECURITY NV 18-2-2018 Handleiding Zero-wire Bediening alarmsysteem met App Inhoud 1. Downloaden van de app.... 2 2. Eerste gebruik.... 2 3. Personaliseren van uw account... 3 4. Uw

Nadere informatie

Bedieningselement voor de Eeberspächer-standverwarmingen A WORLD OF COMFORT

Bedieningselement voor de Eeberspächer-standverwarmingen A WORLD OF COMFORT Voertuigverwarmingen Technische documentatie Gebruiksaanwijzing EasyStart Timer NL Gebruiksaanwijzing Beknopte handleiding Inbouwhandleiding Bedieningselement voor de Eeberspächer-standverwarmingen A WORLD

Nadere informatie

MILTON KLOKTHERMOSTAAT

MILTON KLOKTHERMOSTAAT MILTON KLOKTHERMOSTAAT Gebruiksaanwijzing Installatie: Waarschuwing: schakel de Milton en de elektronische apparaten (CV-Ketel) die erop worden aangesloten uit voor installatie. 1. Installatieplaats: Plaats

Nadere informatie

Download de WAE Music app

Download de WAE Music app NEDERLANDS 3 5 12 2 6 1 8 7 9 10 11 13 4 1. Laad de speaker volledig op voor eerste gebruik Laad de WAE Outdoor 04Plus FM speaker volledig op voordat u hem de eerste keer gebruikt. Sluit de micro-usb connector

Nadere informatie

e-domotica toepassingsvoorbeeld: Zon onder, tuinverlichting aan en zonwering omhoog

e-domotica toepassingsvoorbeeld: Zon onder, tuinverlichting aan en zonwering omhoog e-domotica toepassingsvoorbeeld: Zon onder, tuinverlichting aan en zonwering omhoog 2 NEDERLANDS e-domotica Zon onder, tuinverlichting aan en zonwering omhoog Inhoudsopgave 1.0 Introductie...2 1.1 Te gebruiken

Nadere informatie

nl BeknOpte handleiding

nl BeknOpte handleiding Beknopte handleiding nl MODI EN WEERGAVEN TIJD leeg weekdag datum seconden dubbele tijd tijden van zonsopgang en zonsondergang stopwatch dagteller KOMPAS leeg koers in graden tijd hoogtemeter leeg logboekfunctie

Nadere informatie

nl BeknOpte handleiding

nl BeknOpte handleiding Beknopte handleiding nl MODI EN WEERGAVE TIJD datum seconden dubbele tijd tijden van zonsopen zonsondergang stopwatch countdown leeg ALTI & BARO KOMPAS tijd windrichtingen koers bjhouden hoogtemeter logboekfunctie

Nadere informatie

VMB2BLE. Eigenschappen van de rolluikmodule VMB2BLE. (screenshots van velbuslink 8.19) By KRIS DAELMAN

VMB2BLE. Eigenschappen van de rolluikmodule VMB2BLE. (screenshots van velbuslink 8.19) By KRIS DAELMAN VMB2BLE Eigenschappen van de rolluikmodule VMB2BLE (screenshots van velbuslink 8.19) By KRIS DAELMAN A. Inleiding B. Eigenschappen C. Configuratie Algemeen Alarmen Zonsopgang/zonsondergang Kalender D.

Nadere informatie

1 Veiligheidsinstructies. 2 Constructie apparaat. 3 Functie. Funkmanagement Radiografische zender Universeel, L-leider. Art.-Nr.

1 Veiligheidsinstructies. 2 Constructie apparaat. 3 Functie. Funkmanagement Radiografische zender Universeel, L-leider. Art.-Nr. Art.-Nr.: FUS 22 UP Bedieningshandleiding 1 Veiligheidsinstructies De inbouw en montage van elektrische apparaten mag alleen door een elektromonteur worden uitgevoerd. Als de handleiding niet wordt opgevolgd,

Nadere informatie

Applicatiesoftware Tebis

Applicatiesoftware Tebis 5 Applicatiesoftware Tebis Beschrijving van producten met RF ingang Productcode Productbenaming TR302 A / B 2 batterij / RF KN uitgangen TR304 A / B 4 batterij / RF KN uitgangen TDxxx 2 / 4 / 6 -voudige

Nadere informatie

Installatiehandleiding voor e.dentifier2 software

Installatiehandleiding voor e.dentifier2 software Installatiehandleiding voor e.dentifier software De e.dentifier is los en gekoppeld aan de pc met een USB-kabel te gebruiken. Voor gekoppeld gebruik is installatie van software voorwaardelijk. Met het

Nadere informatie

De Woning-app op de iphone, ipad en ipod touch gebruiken

De Woning-app op de iphone, ipad en ipod touch gebruiken De Woning-app op de iphone, ipad en ipod touch gebruiken Met de Woning-app kunt u veilig de producten bij u thuis bedienen vanaf uw ios-apparaat. Met de Woning-app kunt u veilig elk accessoire met het

Nadere informatie

Handleiding: Doelgroep selecteren en adverteren op Facebook

Handleiding: Doelgroep selecteren en adverteren op Facebook Handleiding: Doelgroep selecteren en adverteren op Facebook Videotutorial van 9 minuten: https://youtu.be/s7imya1klvg In deze handleiding leer je hoe je een geschikte delgroep kunt selecteren voor je zelf

Nadere informatie

SoundGate Korte Handleiding

SoundGate Korte Handleiding SoundGate Korte Handleiding Toetsenblokkering Volumeregeling en programmakeuze Telefoon Muziek/audio-toets Bluetooth toets Batterij-indicator Deze gids is slechts een summier naslagwerk. Belangrijk: De

Nadere informatie

Handleiding Inloggen in SIRO

Handleiding Inloggen in SIRO Handleiding Inloggen in SIRO Binnenkort wordt de inlogprocedure van SIRO gewijzigd. Dit betekent dat u voortaan bij het inloggen een extra authenticatiestap moet uitvoeren via Google Authenticator. Zo

Nadere informatie

Afbeelding 1: Schakelklok met alle segmenten

Afbeelding 1: Schakelklok met alle segmenten Art.-Nr.:..5201 DTST.. Bedieningshandleiding 1 Veiligheidsinstructies De inbouw en montage van elektrische apparaten mag alleen door een elektromonteur worden uitgevoerd. Als de handleiding niet wordt

Nadere informatie

JUNG Funkmanagement. De eenvoudige weg naar comfort

JUNG Funkmanagement. De eenvoudige weg naar comfort JUNG Funkmanagement De eenvoudige weg naar comfort Wees flexibel - met radiografische afstandbediening Het systeem voor nieuwbouw en verbouw Sfeervolle verlichting Jaloezieën en rolluiken Centrale bediening

Nadere informatie

Milight Wifi module installatiehandleiding. 1 Download de Milight App. 2 Stap 2: Plaats uw led strips en/of lampen. 3 Sluit Wifi module aan

Milight Wifi module installatiehandleiding. 1 Download de Milight App. 2 Stap 2: Plaats uw led strips en/of lampen. 3 Sluit Wifi module aan Milight Wifi module installatiehandleiding Bedankt voor uw aankoop bij Ledstripkoning. Hierbij treft u de handleiding voor het instellen van uw Milight Wifi verlichting in combinatie met de Milight 3.0

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Startscherm... 4 2.1 Apparaat menu... 4 2.2 Mijn menu... 5 3. Video weergave scherm... 7 3.1 Live video weergave

Nadere informatie

Voordat je de software kunt gebruiken, moet je controleren of aan de volgende voorwaarden is voldaan:

Voordat je de software kunt gebruiken, moet je controleren of aan de volgende voorwaarden is voldaan: Page 1 of 8 I-Qbot PC Control I-Qbot PC Control is de Java software waarmee je je robot kunt verbinden met je computer en hem via Bluetooth op afstand kunt besturen. Deze software werkt op computers voorzien

Nadere informatie

Tien stappen om uw gebouw in te regelen met de MyriaMesh Commissioning applicatie voor ipad

Tien stappen om uw gebouw in te regelen met de MyriaMesh Commissioning applicatie voor ipad Tien stappen om uw gebouw in te regelen met de MyriaMesh Commissioning applicatie voor ipad Deze instructiegids is bedoelt voor oudere MyriaMesh licht- Besturingssystemen (versie 2.6 en ouder). Voor systemen

Nadere informatie

Bedankt! dat u hebt gekozen voor. Informatie nodig? Hulp nodig?

Bedankt! dat u hebt gekozen voor. Informatie nodig? Hulp nodig? Bedankt! dat u hebt gekozen voor Informatie nodig? Hulp nodig? www.somfy.com 1 box, 3 omgevingen, 3 apps 3/53 Ga over naar de verbonden modus 3 apps om verbinding te maken met de toepassingen van uw huis

Nadere informatie

Elektrische apparaten mogen alleen door een elektromonteur worden gemonteerd en aangesloten.

Elektrische apparaten mogen alleen door een elektromonteur worden gemonteerd en aangesloten. enet radiografische repeater tussensteker Art. nr. : FMR100SGWW Bedieningshandleiding 1 Veiligheidsinstructies Elektrische apparaten mogen alleen door een elektromonteur worden gemonteerd en aangesloten.

Nadere informatie

InteGra Gebruikershandleiding 1

InteGra Gebruikershandleiding 1 InteGra Gebruikershandleiding 1 Algemeen Met dank voor de keuze van dit product aangeboden door SATEL. Hoge kwaliteit en vele functies met een simpele bediening zijn de voordelen van deze inbraak alarmcentrale.

Nadere informatie

Milight Wifi module installatiehandleiding. 1 Download de Milight App. 2 Stap 2: Plaats uw led strips en/of lampen. 3 Sluit Wifi module aan

Milight Wifi module installatiehandleiding. 1 Download de Milight App. 2 Stap 2: Plaats uw led strips en/of lampen. 3 Sluit Wifi module aan Milight Wifi module installatiehandleiding Bedankt voor uw aankoop bij Ledstripkoning. Hierbij treft u de handleiding voor het instellen van uw Milight Wifi verlichting in combinatie met de Milight 3.0

Nadere informatie

BackBeat 100-serie. Gebruikershandleiding

BackBeat 100-serie. Gebruikershandleiding BackBeat 100-serie Gebruikershandleiding Inhoud Overzicht van de headset 3 Wees veilig 3 Koppelen 4 Verbinden met uw telefoon 4 Koppelingsmodus 4 Basisprincipes 5 In- of uitschakelen 5 Volume aanpassen

Nadere informatie

1 Veiligheidsinstructies. 2 Constructie apparaat. Systeem Jaloezie- en schakelklok Bluetooth

1 Veiligheidsinstructies. 2 Constructie apparaat. Systeem Jaloezie- en schakelklok Bluetooth Best. nr.: 5367.. Bedieningsvoorschrift 1 Veiligheidsinstructies Elektrische apparaten mogen alleen door een elektromonteur worden gemonteerd en aangesloten. Ernstig letsel, brand of materiële schade mogelijk.

Nadere informatie

Nederlands. BT-02N Gebruikershandleiding

Nederlands. BT-02N Gebruikershandleiding BT-02N Gebruikershandleiding 1 Index 1. Overzicht.....3 2. Aan de slag....5 3. Uw Bluetooth hoofdtelefoon aansluiten...5 4. Het gebruik van uw Bluetooth hoofdtelefoon..... 9 5. Technische specificaties

Nadere informatie