People Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "People Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie"

Transcriptie

1 _AhrenD 500

2 1 I People Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie het Ahrend 500 meubelprogramma is cradle to cradle Silver gecertificeerd. Planet efficiënt gebruik van de ruimte voor minder co 2 -uitstoot Langer productleven dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen 100% recyclebaar het optimum vinden tussen functionaliteit, flexibiliteit, design en prijs-kwaliteitverhouding heeft altijd onze interesse gehad. In het ontwerp van Ahrend 500 stond dit centraal. het resultaat is een modulair tafelprogramma dat geschikt is voor alle soorten werkplekken. Met name bedrijven die snel willen inspelen op marktbewegingen kunnen dat snel doorvertalen naar hun werkomgeving met dit makkelijk te monteren systeem. Design Ahrend 500: Wijtse rodenburg, design concept by IDeArchitects en Ahrend 500 bench: Lieke van Gool Wegener, Amsterdam Profit ruimtebesparend energiebesparend Lage installatiekosten Ahrend 500 De tijd van kantoorconfiguraties met voor iedereen een bureau en een stoel is voorbij. De moderne werkomgeving is niet meer de plek waar mensen elke dag aan hetzelfde bureau zitten en werken. De werkplek is geëvolueerd naar een omgeving waar je bent om collega s te ontmoeten, informatie uit te wisselen, ideeën te bespreken, een rapport op te stellen of spontane meetings en brainstorms te houden. De Ahrend 500 bench en Ahrend 500 duo werkplekken zijn vanuit deze filosofie ontworpen. De huidige trend is het ontwikkelen van moduleerbare en flexibele werkomgevingen. Die zijn specifiek ontworpen om gelijke tred te kunnen houden met de voortdurend veranderende omstandigheden, die focussen op creatieve oplossingen en tegelijkertijd de productiviteit van individuen en bedrijf vergroten. De beschikbare ruimte optimaal benutten is daarbij prioriteit. De Ahrend 500 bench en Ahrend 500 Duo werkplek zijn het doordachte antwoord op deze eisen.

3 I 2 3 I Samenwerken creëren concentreren Modulair tafelsysteem Flexwerkers hebben behoefte aan nieuwe ruimtelijke concepten, een plek waar ze kunnen binnenlopen, zich installeren, even inloggen en dan weer vertrekken zodra ze met hun opdracht klaar zijn. Met die tendens voor ogen hebben onze designers Lieke van Gool en Wijtse Rodenburg de Ahrend 500 bench ontworpen. Wij zijn altijd geïnteresseerd geweest in de ontwikkeling van producten die zich onderscheiden door functionaliteit, flexibiliteit en design, zonder het aspect prijs- kwaliteitverhouding te vergeten. Dat was ook zo voor het ontwerp van de Ahrend 500 bench. Het resultaat is een eenvoudig te installeren, modulair tafelsysteem dat zich aan alle werkomgevingen aanpast.

4 I 4 5 I veelzijdig vorm, FunctIe en PerSoonLIjke ruimte De veelzijdige Ahrend 500 bench biedt de mogelijkheid om gemakkelijk elementen toe te voegen, weg te nemen of te vervangen om een brede variëteit in werkstijlen te creëren. Met overhead storage, privacy panelen en bijzettafels kan de gebruiker zijn omgeving volledig afstemmen op de individuele of collectieve behoeften. voor maximale productiviteit, creativiteit en werkcomfort. De Ahrend 500 bench biedt individuele vrijheid in persoonlijke werkruimte, terwijl ook open en dynamische interactie mogelijk blijven. transparante materialen zorgen voor privacy zonder af te zonderen en bieden een gevoel van meer ruimte op minder plaats.

5 I 6 7 I Philips Medical Systems, Best Philips Medical Systems, Best Ahrend 500 Duo tafel met verstelbare bladen Werkplezier in tweevoud Werkplezier, flexibiliteit en efficiency: de Ahrend 500 Duo tafel heeft alles in tweevoud. De twee afzonderlijke werkbladen voegen zich dankzij de hoogteverstelling probleemloos naar wisselende bezettingen. Om vervolgens op een minimum aan vloeroppervlak een maximum aan ruimte te creëren voor alle vormen van werken en samenwerken: van concentratie tot collegiaal overleg. Zoals alle Ahrend werktafels kan ook de 500 Duo voorzien worden van organisatierails en geluidwerende panelen.

6 I 8 9 I Bij deze tafels zit de bladregel in het midden, zodat ze als vergader- en werktafels gebruikt kunnen worden en iedereen genoeg beenruimte heeft. Er is keuze uit een symmetrisch vierpoots- of tweepootsmodel. De extra beenruimte die nodig is voor de individuele werkplekken ontstaat door de bladregel asymmetrisch te plaatsen. Er is keuze uit een vierpoots- of tweepootsmodel. Werken hoe u wilt Ahrend 500 is een programma met oneindig veel mogelijkheden in werk- en vergaderoplossingen. Naast standaard configuraties kunnen specifieke wensen gemakkelijk en met weinig kosten worden gerealiseerd. Diverse pootvarianten geven een eigen uitstraling aan het meubel en zorgen voor voldoende beenruimte zowel in werk- als vergadertoepassingen. Diverse pootvarianten geven een eigen uitstraling

7 I 10 handmatige hoogteinstelling bij vierpoots- en tweepootstafel. tnt, Den haag handmatige hoogteverstelling met behulp van slinger. De hoogte kan traploos worden versteld van 62 tot 90 cm. Ahrend 500 voldoet ruimschoots aan alle ergonomienormen Zit-sta-werkplek europese norm (2011): voor type A: cm Ahrend 500: cm elektrische hoogteverstelling met geheugenfunctie. hiermee is het mogelijk om vier hoogtestanden op te slaan. hoogte 62 tot 90 cm. kadaster, Apeldoorn Staand of zittend of u nu zittend of staand werkt, het Ahrend 500 tafelprogramma biedt een complete en uitgebreide oplossing. Door de eenvoudige hoogteverstelling en de verschillende frames kent de desk altijd een comfortabele, ergonomische opstelling voor uw specifieke situatie. Ahrend 500 voldoet ruimschoots aan alle ergonomienormen, inclusief de europese standaard en 527 (2011) en uiteraard de npr Zittend werken europese norm (2011): voor type A: cm Ahrend 500: cm

8 I I GFK, Benelux Drie volwaardige werkplekken gedragen door slechts vier poten. Een economisch interessante oplossing die een optimale beenvrijheid garandeert. De slimme constructie maakt iedere opstelling mogelijk Werken waar u wilt De slimme constructie maakt iedere opstelling mogelijk, waarbij de tafel uit te bouwen is tot elke gewenste vorm en afmeting. Werken, vergaderen, overlegsituaties, maar ook onderwijs, trainingen en seminars; de opstellingen kunnen snel veranderd worden. Deze grote flexibiliteit komt door de slimme constructie van de bladdrager: op elke plek kunnen onderdelen worden bevestigd.

9 I I Zo is deze tafel snel aan te passen en makkelijk te (de-) monteren. Binnen twee minuten heeft u de tafel in elkaar gezet of uit elkaar gehaald, zonder hulp van de technische dienst of een monteur. Het blad is snel en eenvoudig op het onderstel te monteren en te vergrendelen. Draai de knop aan en het blad zit muurvast. En zo makkelijk draait u hem ook weer los als aanpassingen dat nodig maken. In korte tijd bouwt u de vergader faciliteit om tot lunchroom Vergaderen wordt makkelijk Universiteit van Amsterdam, Amsterdam Door de modulariteit van het meubel zijn vergaderopstellingen makkelijk aanpasbaar. Zo groeit de vergaderruimte naar wens mee met de behoeften. Ook als uw vergaderruimte een multifunctioneel karakter heeft, is Ahrend 500 prima inzetbaar. In korte tijd bouwt u de ruimte-indeling om van vergaderfaciliteit tot bijvoorbeeld lunchroom. Indien gewenst kunnen tafels voorzien worden van wielen of bladvergrendeling waarbij ongelijke bladnaden tot het verleden behoren.

10 I I 1. Extra accessoires voor persoonlijke invulling. 2. Verrijdbaar ladeblok. 3. Diverse bakjes voor bevestiging aan de panelen. 4. S 20 paneel. De Ahrend panelen in aluminium, semi-transparant kunststof of metaal voor de juiste afscherming. 5. S 32 paneel. De Ahrend panelen in aluminium, semi-transparant kunststof of metaal voor de juiste afscherming. 6. S 2 paneel. De Ahrend panelen in semi-transparant kunststof of metaal voor de juiste afscherming. 7. Moeiteloos, veilig en snel inloggen op het netwerk door gemakkelijk bereikbare contactdozen. 8. De persoonlijke werkplekverlichting heeft een groot, gericht bereik, zonder hinder voor anderen. 9. Ahrend 500 laat zich probleemloos ombouwen van PC-werkplek tot vergadertafel. 10. Nek-, schouder en rugklachten worden voorkomen door deze multi-instelbare PC-arm. Een solide bevestiging aan het tafelframe voorkomt een trillend beeldscherm. 11. Het Ahrend 500 programma gaat moeiteloos samen met andere Ahrend producten Maak het persoonlijk Kadaster, Apeldoorn Met uiteenlopende materialen geeft Ahrend kleur aan elk interieur. Zorgvuldig op elkaar afgestemd vormen ze altijd een schitterend geheel. Daardoor kunnen alle meubelprogramma s van Ahrend stoelen, tafels, kasten of schermen probleemloos met elkaar worden gecombineerd. Haagse Hogeschool, Delft

11 I c-poot. Pootdiepte 60 cm. De bladregel zit asymmetrisch onder het tafelblad Monteren is gemakkelijk. veel onderdelen zijn al 19 I oranje nassau, Zoetermeer Geschikt voor werktafels of grote, samengestelde vergadertafels. 2. c-poot. Pootdiepte 80 cm. De bladregel zit asymmetrisch onder het tafelblad. bijgevoegd of voorgemonteerd, zoals de brug en de schroef in de bladdrager. Geschikt voor werktafels of grote, samengestelde vergadertafels. 2. De kabelbox zorgt voor een nette werkplek: snoeren 3. I-poot. Pootdiepte 80 cm. De bladregel zit symmetrisch onder het tafelblad. en contactdozen worden onzichtbaar weggewerkt en Geschikt voor vergader- en werktafels. de zwarte bladregel wordt afgedekt. De kabelbox is van 4. n-poot. Pootdiepte 80 cm. De bladregel zit asymmetrisch onder het tafelblad. metaal en kan in alle kleuren gespoten worden. De Geschikt voor werktafels. kabelbox kan heel eenvoudig worden opengeklapt of 5. n-poot. Pootdiepte 80 cm. De bladregel zit symmetrisch onder het tafelblad. meer of minder worden gesloten Geschikt voor vergader- en werktafels hi-knop. 6. She hoogte verstelbare poot. De hoogte kan traploos worden versteld met 4. Met de slim ontworpen steun kunnen schermen en behulp van een elektromotor van 62 tot 128 cm voor afwisselend zittend en de organisatierail in, tegen of voor het tafelblad (met staand werken. verschillende bladdieptes) worden geplaatst. 7. hv hoogte verstelbare poot. De hoogte kan traploos worden versteld van 62 tot 5. kabelgoot Duo-werkplek. kan ook met een deksel 90 cm met behulp van een slinger. hve hoogte verstelbare poot. De hoogte kan worden afgesloten. traploos worden versteld van 62 tot 90 cm met behulp van een elektromotor. 6. De kabelklem voor gebruik als kabelgeleiding. 8. hi hoogte instelbare poot. De hoogte kan worden ingesteld van 62 tot 90 cm in overtollige snoerlengte kan tussen twee klemmen stappen van 1 cm. him, (niet afgebeeld) hoogte instelbare poot op zwenkwielen. worden gebundeld De hoogte kan worden ingesteld van 68 tot 96 cm in stappen van 1 cm De kabelklem voor gebruik bij montage contactdozen. op twee klemmen kan een contactdoos worden gemonteerd. 8. De kabelklem voor gebruik bij montage frontpanelen. Aan twee klemmen kan een frontpaneel worden opgehangen. 9. hv-slinger in weggeklapte positie. 10. hi-knop. 11. hv-top: hoogteaanduiding ingebouwd in het top blad. hier is het verborgen mechaniek zichtbaar gemaakt. 7 8 Functionele techniek Met verschillende hoogtes, diverse onderstellen en vele bladvormen is het assortiment van Ahrend 500 even divers als overzichtelijk. Zo kunnen allerlei werkplekken eenvoudig worden samengesteld. Grote flexibiliteit met accessoires is mogelijk door de slimme constructie van de bladdrager: op elke plek kunnen onderdelen worden bevestigd. technische universiteit Delft, Delft

12 I 20 Wegener, Amsterdam Ahrend 500 in kort bestek Ergonomie en arbo. Werkomgeving en werkfaciliteiten afstemmen op de gebruiker ofwel: ergonomie. Zo worden gezondheidsklachten voorkomen en wordt aan alle wettelijke richtlijnen voldaan. Zichtbaar meer plezier in het werk, merkbaar minder verzuim. Duurzaam. Tijdloos design en toekomstgerichte meubelconcepten zijn alleen zinvol als ze samengaan met duurzaamheid en soliditeit. Daarom voldoet het volledig recyclebare Ahrend Innovatief meubelprogramma voor alle werkplek- Modulair, flexibel en snel te monteren. Stelt u in Een plezier om mee te werken, ergonomische meubilair aan hoge kwaliteitseisen; probleemloos ken en opstellingen: werken en vergaderen, zittend staat om direct te reageren op marktbewegingen perfectie. Overtreft alle normen: gebruiksplezier en lange levensduur gaan hand in en staand werken, individueel en in teams. en wisselende bezettingen. NEN-EN 527, NPR 1813, BS EN 527, hand. TÜV - DIN EN 527, ANSI / BIFMA - X 5.5. Tijdloos en transparant design. Stijlvol draagvlak Koppelbaar, schakelbaar en overal inzetbaar. Volledig recyclebaar. Hergebruik van materialen voor alle vormen van werken, studeren en Ahrend 500 maakt elke ruimte multifunctioneel. maakt deel uit van onze visie op duurzaam vergaderen. ondernemen. Ahrend 500 tafelserie is C2C Silver gecertificeerd.

13 Ahrend. A Cradle to Cradle company Creating safe products and healthy environments

_AhrenD FOUR_TWO 2-POOTS

_AhrenD FOUR_TWO 2-POOTS _AhrenD FOUR_TWO 2-POOTS I Four_Two 2 Project: Gemeentehuis Bronckhorst Architect: Atelier PRO Functioneel in elke functie Ahrend Four_Two tafels en bureaus: één programma* voor alle toepassingen. Flexibel

Nadere informatie

Tee Duo Bekijk hier de complet e Voortman meubel collectie. De hedendaagse oplossing voor het werken teamverband duowerkplek. vorm van dit meubel

Tee Duo Bekijk hier de complet e Voortman meubel collectie. De hedendaagse oplossing voor het werken teamverband duowerkplek. vorm van dit meubel Hi Tee Duo H-poot Bekijk hier de complete Voortman meubel collectie. De hedendaagse oplossing voor het werken in teamverband is de duowerkplek. De vorm van dit meubel stimuleert de onderlinge samenwerking.

Nadere informatie

Ahrend 262. For every situation.

Ahrend 262. For every situation. Ahrend 262 For every situation. Uitgebreid. Een meubelserie die alles omvat: bureaustoelen, bezoekerstoelen, vergaderstoelen en zelfs krukjes. Comfortabel, ergonomisch verantwoord en visueel aantrekkelijk.

Nadere informatie

TM DOORDACHT EN PRAKTISCH

TM DOORDACHT EN PRAKTISCH TM TM BUREAU S Gispen TM is ontworpen voor intensief gebruik, zowel individueel als in groepsverband. Gispen TM is gemakkelijk in te stellen, snel te plaatsen, eenvoudig uit te breiden en dankzij de doordachte

Nadere informatie

Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg 12 1101 EA Amsterdam +31 (0)88 006 0000 info@ahrend.com _PORTAL. www.ahrend.com

Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg 12 1101 EA Amsterdam +31 (0)88 006 0000 info@ahrend.com _PORTAL. www.ahrend.com Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg 12 1101 EA Amsterdam +31 (0)88 006 0000 info@ahrend.com _ www.ahrend.com 3 4 inhoud Introductie 03 Bureautafel 04 Duowerkplek + Bench 08 Teamtafel + accessoires 011

Nadere informatie

markant office furniture

markant office furniture MO 4 www.markantoffice.com markant office furniture MARKANT MO 4 Het meubelprogramma Markant MO 4 heeft een moderne en zakelijke uitstraling. Strakke lijnen en functionaliteit kenmerken het ontwerp. SYSTEEMGEDACHTE

Nadere informatie

Hi Tee T-poot. De toepassing van wangpoten zorgt voor visuele rust in de ruimte en geeft de medewerkers een gevoel van privacy.

Hi Tee T-poot. De toepassing van wangpoten zorgt voor visuele rust in de ruimte en geeft de medewerkers een gevoel van privacy. Hi Tee T-poot Het meubelprogramma Hi Tee biedt flexibiliteit als standaard voor elke werkplek. Het meubel is door een strakke en ingetogen detaillering moeiteloos in te passen in de architectuur van de

Nadere informatie

Ahrend 230 As you please.

Ahrend 230 As you please. Ahrend. Always ready for things to come Ahrend 230 As you please. www.ahrend.com Ahrend Produktiebedrijf Zwanenburg bv, producent van Ahrend 230, is gecertificeerd volgens de internationale kwaliteitsnorm

Nadere informatie

elysium e e n d y n a m i s c h e w e r k p l e k

elysium e e n d y n a m i s c h e w e r k p l e k elysium een dynamische werkplek f l e x i b e l e o p l o s si n g e n design Martin Ballendat tekende voor het ontwerp van elysium elysium speelt in op de vraag van de markt naar flexibele werkplek oplossingen.

Nadere informatie

Wie had gedacht dat vrijheid en werk zo goed bij elkaar passen.

Wie had gedacht dat vrijheid en werk zo goed bij elkaar passen. temptation c Wie had gedacht dat vrijheid en werk zo goed bij elkaar passen. Je hebt tafels en je hebt temptation c. Het verschil: de eerste groep vervult slechts een functie, de tweede groep zet tevens

Nadere informatie

Gispen TM is ontworpen voor intensief gebruik, zowel individueel als in. groepsverband. Gispen TM is gemakkelijk in te stellen, snel te plaatsen,

Gispen TM is ontworpen voor intensief gebruik, zowel individueel als in. groepsverband. Gispen TM is gemakkelijk in te stellen, snel te plaatsen, TM Gispen TM Gispen TM is ontworpen voor intensief gebruik, zowel individueel als in groepsverband. Gispen TM is gemakkelijk in te stellen, snel te plaatsen, eenvoudig uit te breiden en dankzij de doordachte

Nadere informatie

Ahrend 750 The Smart Office. Ahrend 750 The Smart

Ahrend 750 The Smart Office. Ahrend 750 The Smart Ahrend 750 The Smart Office Ahrend 750 The Smart Office www.ahrend.com We zijn vandaag met z n allen voortdurend onderweg, zelfs op het werk. Van afspraak naar afspraak, van project naar project. Een halfuur

Nadere informatie

i.work i.box for the love of work

i.work i.box for the love of work L i.work i.box for the love of work i.work i.box Thuiswerken, satellietkantoren, flexwerken... Werken is duidelijk niet meer wat het geweest is. Mobiliteit en flexibiliteit zetten de toon. De klassieke

Nadere informatie

Ahrend 1030 Ahrend 22 Move-it

Ahrend 1030 Ahrend 22 Move-it 1030 22 Move-it Ahrend 1030 Ahrend 22 Move-it Drie visies op het thema tafel. Architect Wim Quist, ontwerpers Bas Pruijser en Frans de la Haye tekenden tafels voor Ahrend. De toegevoegde waarde van vier

Nadere informatie

Bureautafel Hi Tee

Bureautafel Hi Tee Bureautafel Hi Tee 3-2018 Bureautafel Het meubelprogramma Hi Tee biedt flexibiliteit als standaard voor elke werkplek. Het meubel is door een strakke en ingetogen detaillering moeiteloos in te passen in

Nadere informatie

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS POLARIS IS EEN FLEXIBELE OPLOSSING DIE WORDT GEDEELD DOOR DE GROEP EN WORDT AANGEPAST AAN HET INDIVIDU EVENWICHTIGE GELUIDSNIVEAUS EN INDIVIDUELE WERKPLEKKEN In combinatie

Nadere informatie

www.markantoffice.com markant office furniture

www.markantoffice.com markant office furniture DELTA www.markantoffice.com markant office furniture MARKANT DELTA Delta is het meest veelzijdige meubelprogramma van Markant. De vormgeving is sober en ontdaan van franje. Het unieke klikmechanisme in

Nadere informatie

MOx Het facilitaire bureau

MOx Het facilitaire bureau MOx Het facilitaire bureau Markant 1 MOx Met MOx introduceert Markant een buitengewoon intelligent en eigentijds meubelprogramma. Strak, zakelijk en technisch perfect uitgevoerd. Door het zwevende bureaublad

Nadere informatie

markant office furniture

markant office furniture MFX markant office furniture MARKANT MFX Het Markant MFX-programma beantwoordt aan de meest veeleisende gebruikerswensen. Met MFX heeft Markant al haar ergonomische, design- en facilitaire kwaliteiten

Nadere informatie

Outletstore. www.emmein.nl. Kantoormeubelen. Uit voorraad geleverd. Voordelig geprijsd. Dealer

Outletstore. www.emmein.nl. Kantoormeubelen. Uit voorraad geleverd. Voordelig geprijsd. Dealer Outletstore Dealer www.emmein.nl Bureau s De 4-serie is een bureaulijn met een solide vierpoots onderstel. Deze serie is in veel opstellingen verkrijgbaar. Leverbaar in een vaste hoogte met vierkante poot

Nadere informatie

Duo werkplek schermen

Duo werkplek schermen Duo werkplek schermen De hedendaagse oplossing voor het werken in teamverband is de duowerkplek met akoestisch bureauscherm. De benodigde interactie tussen medewerkers versus de behoefte aan visuele afzondering

Nadere informatie

ElEktrisch in hoogte verstelbare zit/ sta tafels. Bureau-onderstellen

ElEktrisch in hoogte verstelbare zit/ sta tafels. Bureau-onderstellen ElEktrisch in hoogte verstelbare zit/ sta tafels Innovatief, flexibel en betaalbaar zit - sta meubilair Bureau-onderstellen Het programma Een wereld aan keuzes De mogelijkheden zijn onbeperkt bij de keuze

Nadere informatie

markant office furniture

markant office furniture INTERIORS markant office furniture rechte tafels Sinds de intrede van het TFT-scherm (de flatscreen) in het kantoorlandschap is het meest voorkomende werkblad weer terug in zijn meest oorspronkelijke vorm:

Nadere informatie

AHREND 190, EEN KLEURRIJKE MANIER VAN ZITTEN. Kleurrijke verschijning

AHREND 190, EEN KLEURRIJKE MANIER VAN ZITTEN. Kleurrijke verschijning _AHREND 190 1I AHREND 190, EEN KLEURRIJKE MANIER VAN ZITTEN De lendesteun geeft Ahrend 190 zijn karakteristieke uitstraling Kleurrijke verschijning De comfortabele Ahrend 190 vormt een kleurrijke aanvulling

Nadere informatie

markant office furniture

markant office furniture FX markant office furniture Markant FX Markant FX is flexibel, functioneel en facilitair ijzersterk. Met een poot die voor 80 procent uit aluminium bestaat - en daardoor uitstekend recyclebaar is - betekent

Nadere informatie

4Most. Functioneel, veelzijdig, design. Projectmeubilair

4Most. Functioneel, veelzijdig, design. Projectmeubilair Functioneel, veelzijdig, design 4Most is een eigentijdse en dynamische meubellijn en biedt een uniek antwoord op alle eisen en wensen voor kantoorinrichting. Kenmerkend voor 4Most zijn de flexibiliteit

Nadere informatie

TAFELREEKS VOOR ALLE BESPREKINGEN

TAFELREEKS VOOR ALLE BESPREKINGEN MULTICOM 2 Multicom MULTICOM Samen creëren we waarde. Als we samenkomen, ontstaan er nieuwe ideeën en creëren we iets unieks. Multicom is een reeks tafels die creativiteit en gesprekken stimuleert door

Nadere informatie

buren systems International bv CAD tafels

buren systems International bv CAD tafels buren systems International bv 1 2011 Werkbladformaat 2600x2600mm. Elektrisch in hoogte verstelbaar voor zittend en staand werken. Waarom zoveel ruimte?... CAD tekenaars/constructeurs en DTP werkers hebben

Nadere informatie

Mensen Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie

Mensen Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie Ahrend 250 Mensen Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie Planeet Efficiënt gebruik van de ruimte voor minder CO 2 uitstoot Langer productleven

Nadere informatie

Duo werkplekken. Hi Tee

Duo werkplekken. Hi Tee Duo werkplekken Hi Tee 5-2018 Duo werkplekken De hedendaagse oplossing voor productief werken is de duo werkplek. Het onderstel heeft een transparant karakter door toepassing van de open H-poten. De toepassing

Nadere informatie

Zit-Sta Duo werkplek. Hi Tee

Zit-Sta Duo werkplek. Hi Tee Zit-Sta Duo werkplek Hi Tee 2-2018 Zit-Sta Duo werkplek De hedendaagse oplossing voor gezond en productief werken is de Zit-Sta Duo werkplek. Het onderstel heeft een transparant karakter door toepassing

Nadere informatie

Fits. www.aspa.nl www.aspa.be. ASPA hoofdkantoor. ASPA Benelux B.V. ASPA Point Amsterdam. Elzenkade 1. Cruquius Kwartier.

Fits. www.aspa.nl www.aspa.be. ASPA hoofdkantoor. ASPA Benelux B.V. ASPA Point Amsterdam. Elzenkade 1. Cruquius Kwartier. ASPA hoofdkantoor ASPA Benelux B.V. Elzenkade 1 3992 AD Houten Postbus 365 3990 GD Houten T: +31 (0)88 845 5555 F: +31 (0)88 845 5556 E: info@aspa.nl I: www.aspa.nl ASPA vestigingen ASPA Point Amsterdam

Nadere informatie

www.drentea.nl Deze brochure is gedrukt op verantwoord FSC papier Versie 3

www.drentea.nl Deze brochure is gedrukt op verantwoord FSC papier Versie 3 www.drentea.nl Deze brochure is gedrukt op verantwoord FSC papier Versie 3 anewdayattheoffice FOCUS ON PEOPLE Focus on people is de visie van Drentea op ondernemen, ontwerpen, produceren en inrichten.

Nadere informatie

PRODUCTASSORTIMENT SCHROEFTECHNOLOGIE BEDRIJFSINRICHTING VAN A TOT Z LEAN, ERGONOMIE & VEILIGHEID EXTRA INFO

PRODUCTASSORTIMENT SCHROEFTECHNOLOGIE BEDRIJFSINRICHTING VAN A TOT Z LEAN, ERGONOMIE & VEILIGHEID EXTRA INFO Your Assembly Workspace Partner PRODUCTASSORTIMENT A> SCHROEFTECHNOLOGIE Schroeftechniek 6 Automatisatie 10 Luchtmotoren 14 Luchtgereedschap 16 Momentsleutels 18 B> Werkplaatsinrichting 26 Rekken en ladekasten

Nadere informatie

MYOFFICE WERKEN MYOFFICE WERKPLEK PEARL XL BUREAULAMP 3 E NIVEAU. Zilver. Ordnerdrager met chromen steunen

MYOFFICE WERKEN MYOFFICE WERKPLEK PEARL XL BUREAULAMP 3 E NIVEAU. Zilver. Ordnerdrager met chromen steunen WERKEN MYOFFICE 174 PEARL XL BUREAULAMP Zilver ZIE PAG. 33 158 3 E NIVEAU Ordnerdrager met chromen steunen ZIE PAG. 31 MYOFFICE WERKPLEK 4 Perfecte prijs voor perfecte functionaliteit Ergonomisch verantwoord

Nadere informatie

Hi Tee. Zit-sta bureautafel

Hi Tee. Zit-sta bureautafel Zit-sta bureautafel Het meubelprogramma Hi Tee biedt flexibiliteit als standaard voor elke werkplek. Het meubel is door een strakke en ingetogen detaillering moeiteloos in te passen in de architectuur

Nadere informatie

POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT. Modulair, ergonomisch en functioneel

POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT. Modulair, ergonomisch en functioneel POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT Modulair, ergonomisch en functioneel STYROMEGA AL UW POSTSTROMEN ONDER CONTROLE De hedendaagse postkamer krijgt dagelijks veel soorten poststromen te verwerken.

Nadere informatie

EEN STIJLVOLLE EN INTELLIGENTE KEUZE

EEN STIJLVOLLE EN INTELLIGENTE KEUZE GAMMA[P] 2 Gamma[P] GAMMA[P] Scandinavisch ontwerp is tijdloos en vindt zijn oorsprong in onze liefde voor licht en de natuur. Ook de bureaus van Gamma[P] zijn in deze traditie ontworpen, met strakke lijnen,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding HI TEE

Gebruikershandleiding HI TEE Gebruikershandleiding HI TEE Fabrikant: Voortman Kantoormeubelen BV Edisonweg 3 1446 TM Purmerend Type aanduiding: Hi Tee bureau Introductie Voor u ligt de gebruikershandleiding van het Hi Tee bureau.

Nadere informatie

Bureautafel met pootvervangende kast. Hi Tee

Bureautafel met pootvervangende kast. Hi Tee Bureautafel met pootvervangende kast Hi Tee 4-2018 Bureautafel met pootvervangende kast Individuele opbergruimte als onderdeel van het bureau bevordert de efficiency van het werk en de orde en netheid

Nadere informatie

THE EASY WAY OF WORKING MONITORARMEN 4

THE EASY WAY OF WORKING MONITORARMEN 4 1 THE EASY WAY OF WORKING MONITORARMEN 4 Van de Scheur is een betrouwbare leverancier van ergonomische producten voor de computerwerkplek. Wij stellen de klant centraal bij het vinden van oplossingen voor

Nadere informatie

WWW.MARKANTOFFICE.COM

WWW.MARKANTOFFICE.COM WWW.MARKANTOFFICE.COM METROPOLIS MODERN OFFICE MARKANT METROPOLIS Markant introduceert een nieuw, eigentijds en strak vormgegeven meubelprogramma, genaamd Metropolis. Dit voorbeeld van Dutch Design kenmerkt

Nadere informatie

M E T R O P O L I S M O D E R N O f f I c E w w w. M a R k a N T O f f I c E. c O M

M E T R O P O L I S M O D E R N O f f I c E w w w. M a R k a N T O f f I c E. c O M METROPOLIS MODERN office www.markantoffice.com markant metropolis Markant introduceert een nieuw, eigentijds en strak vormgegeven meubelprogramma, genaamd Metropolis. Dit voorbeeld van Dutch Design kenmerkt

Nadere informatie

b.long o.frame for the love of work

b.long o.frame for the love of work NL b.long o.frame for the love of work b.long o.frame Pami brengt werken terug waar het thuishoort: centraal in het leven. Gedaan met kunstmatige scheidingen, een wildgroei aan categorieën en niet-productieve

Nadere informatie

Opbergen. Filing your way.

Opbergen. Filing your way. Opbergen Filing your way. Flexibiliteit. In het heelal gaat niets verloren. Dat is een geruststellende gedachte maar het is natuurlijk wel zo plezierig als ordners, mappen en andere informatiedragers snel

Nadere informatie

Gamma[f] city. 2 Gamma[f] city

Gamma[f] city. 2 Gamma[f] city GammaS[f] city 2 Gamma[f] city Gamma[f] city De tafel van Gamma[f] city heeft klassieke vierkante poten, een mooi bovenblad en een eigen karakter. We denken outside the box door het smalste deel van de

Nadere informatie

DE MULTIFUNCTIONELE TAFEL

DE MULTIFUNCTIONELE TAFEL NEXUS 2 Nexus Nexus 3 NEXUS De tafels van de Nexus serie vormen een natuurlijk onderdeel van een groter geheel, een soepele link tussen de noden van het individu en die van de groep. Losstaand of samen,

Nadere informatie

Ontwerp: Kinnarps Studio. Oberon 5

Ontwerp: Kinnarps Studio. Oberon 5 OBERON 2 Oberon Oberon 3 OBERON Een tafel die dankzij haar intelligent ontwerp veel vormen kan aannemen. Ideaal voor individueel werk, spontane gesprekken. geplande vergaderingen. Dit tafelprogramma biedt

Nadere informatie

Office Design Werktafels

Office Design Werktafels Office Design Werktafels Maart 2016 Functioneel Design Geen concessies De beste elektronisch in hoogte verstelbare werktafel Hoogteverstelling snel, traploos en geruisarm middels 2 synchroon aangestuurde

Nadere informatie

Hi Tee. Duo werkplek H-poot. Sound and vidioncheek to CheekH

Hi Tee. Duo werkplek H-poot. Sound and vidioncheek to CheekH Duo werkplek H-poot Sound and vidioncheek to CheekH De hedendaagse oplossing voor het werken in teamverband is de duowerkplek. De vorm van dit meubel stimuleert de onderlinge samenwerking. De ideale keuze

Nadere informatie

Delta Het veelzijdige bureau

Delta Het veelzijdige bureau Delta Het veelzijdige bureau Delta Delta is het meest veelzijdige meubelprogramma van Markant. De vormgeving is minimalistisch en ontdaan van franje. Het unieke click-mechanisme in de poot onderstreept

Nadere informatie

www.meinema.nl 020-3118396 flex-table communicatie in beweging

www.meinema.nl 020-3118396 flex-table communicatie in beweging www.meinema.nl 020-3118396 flex-table communicatie in beweging flex-table communicatie in beweging Besprekingen, conferenties, presentaties, workshops, cursussen, seminars: het belang van communicatie

Nadere informatie

24/7 FURNITURE. Focus Desk

24/7 FURNITURE. Focus Desk 24/7 FURNITURE Focus Desk De Focus Desk is speciaal ontwikkeld voor uw operators Brand Control Rooms is een toonaangevende ontwikkelaar van innovatieve maatwerkoplossingen in 24/7 meld- en controlekamers.

Nadere informatie

WORKSPACE SOLUTIONS [P]-SERIE

WORKSPACE SOLUTIONS [P]-SERIE WORKSPACE SOLUTIONS [P]-SERIE DE STABIELE ZIT/STABUREAUS VAN [P]-SERIE ZIJN ONTWORPEN VOOR HET MODERNE FLEXIBELE BEROEPSLEVEN. ZE KUNNEN EENVOUDIG IN DE HOOGTE WORDEN VERSTELD, ZIJN BESCHIKBAAR IN VEEL

Nadere informatie

Voor Werkplaats en Industrie

Voor Werkplaats en Industrie Sovella best buys Voor Werkplaats en Industrie Sovella Nederland BV Workshop werktafel- Het Middelpunt van uw werkplaats Modulair Degelijk Functioneel Workshop werktafel + één Lade Met een ladeblok van

Nadere informatie

MET GISPEN ZIT U GOED

MET GISPEN ZIT U GOED MULTILOUNGE ZINNIG ZITTEN Ongemerkt zitten we de hele dag. Aan de ontbijttafel, onderweg naar kantoor, aan een werkplek, de eettafel... En aan het einde van de dag als we moe zijn van de hele dag zitten,

Nadere informatie

V1702 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DESK WORK.STORE.SIT.FEEL

V1702 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DESK WORK.STORE.SIT.FEEL V1702 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DESK WORK.STORE.SIT.FEEL UW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR AFBOUW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR JB DESK Het begrip WORK is een onmisbaar item in een kantooromgeving. Elke

Nadere informatie

WORKSPACE SOLUTIONS NEXUS

WORKSPACE SOLUTIONS NEXUS WORKSPACE SOLUTIONS NEXUS NEXUS IS DE RUGGENGRAAT VAN HET KANTOOR. EEN COMPLEET GAMMA TAFELS VOOR DE HEDENDAAGSE WERKOMGEVING. MET DE BUREAUS, BENCHES EN VERGADERTAFELS KUNT U HET TOTALE PROJECT UNIFORM

Nadere informatie

Multifunctionals. Hospitality for meeting, waiting and break rooms.

Multifunctionals. Hospitality for meeting, waiting and break rooms. Multifunctionals Hospitality for meeting, waiting and break rooms. Goed gezelschap: de multifunctionals van Ahrend. Tafels en voor vergaderkamer en receptie, recreatiezaal en kantine, zorginstelling en

Nadere informatie

- 4 - - 5 - - 2 - - 3 -

- 4 - - 5 - - 2 - - 3 - AVITUS AV - 4 - - 5 - - 2 - - 3 - AVITUS Medewerkers moeten overal kunnen werken, dat is de visie van de organisatie van morgen. Niet meer gebonden zijn aan één werkplek is een belangrijk gevolg daarvan.

Nadere informatie

Overzicht showroomopruiming juli 2013

Overzicht showroomopruiming juli 2013 Overzicht showroomopruiming juli 2013 prijzen exclusief 21 % BTW en af Lunteren AANBIEDING! foto omschrijving aantal bruto prijs p/st netto prijs p/st Nieuwe bureaustoelen 2 742,00 299,00 Beta Haarlem

Nadere informatie

Hi Tee. Bureautafel wang-poot

Hi Tee. Bureautafel wang-poot Bureautafel wang-poot Het meubelprogramma biedt flexibiliteit als standaard voor elke werkplek. Het meubel is door een strakke en ingetogen detaillering moeiteloos in te passen in de architectuur van de

Nadere informatie

Gispen CubiC is de nieuwe werkplek die speciaal is ontworpen om. de vele vormen van Het Nieuwe Werken maximaal te ondersteunen.

Gispen CubiC is de nieuwe werkplek die speciaal is ontworpen om. de vele vormen van Het Nieuwe Werken maximaal te ondersteunen. CUBIC Gispen CubiC Gispen CubiC is de nieuwe werkplek die speciaal is ontworpen om de vele vormen van Het Nieuwe Werken maximaal te ondersteunen. CubiC is een variabel programma waarmee een samenwerkplek

Nadere informatie

CREATIEF EN GELUIDSABSORBEREND

CREATIEF EN GELUIDSABSORBEREND PRIM 2 Prim Prim 3 PRIM Prim, van het woord prime, is een muzikaal interval tussen twee tonen, waarbij de prime de eerste zuivere toon is. Het woord komt van het Latijnse woord primus, dat eerste betekent.

Nadere informatie

Catalogus April Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels

Catalogus April Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels Catalogus April 2017 Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels 501-43 2 Prijzen, tafelbladen en specificaties zijn te vinden vanaf pagina 16 of op www.conset.nl 501-43 501-43 Modern en stijlvol ontwerp

Nadere informatie

Kantoorwerkplekken Maart 2016

Kantoorwerkplekken Maart 2016 Kantoorwerkplekken Maart 2016 Hillebrand Jobline heeft absoluut het grootste aanbod in professionele werktafels. Het programma biedt tafels met een: vaste werkhoogte, handmatige hoogte instelling, hoogte

Nadere informatie

sport, dienstverlening en veiligheid CSPE BB 2014 bijlage 4 opdracht 12 CATALOGUS Boeksma Meubilair PB-0727-b-14-1-b4 1 / 7 lees verder

sport, dienstverlening en veiligheid CSPE BB 2014 bijlage 4 opdracht 12 CATALOGUS Boeksma Meubilair PB-0727-b-14-1-b4 1 / 7 lees verder sport, dienstverlening en veiligheid CSPE BB 2014 bijlage 4 opdracht 12 CATALOGUS Boeksma Meubilair PB-0727-b-14-1-b4 1 / 7 lees verder Tafels Bench vergadertafel InoSquare 240bx120d 664,50 Deze ruime

Nadere informatie

ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN TOEKOMST + +

ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN TOEKOMST + + ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN + + TOEKOMST OVER BRAND Brand interieurs is een innoverende, technische en dynamische inrichter voor o.a. realisaties van compleet op maat

Nadere informatie

EEN COMFORTABEL GELUIDSNIVEAU

EEN COMFORTABEL GELUIDSNIVEAU ORIGO 2 Origo Origo 3 ORIGO Origo is een studietafel, ideaal voor die belangrijke dagen in het leven van leerlingen: de schooltijd! Een serie tafels die volledig op maat gemaakt is voor al hun gebruikers:

Nadere informatie

Mobiele tafels voor flexibele communicatie.

Mobiele tafels voor flexibele communicatie. n_table Mobiele tafels voor flexibele communicatie. De vele persoonlijke communicatievormen binnen een onderneming vragen om mobiele tafelsystemen die snel aan nieuwe situaties kunnen worden aangepast.

Nadere informatie

Ahrend 220. De standaard voorbij.

Ahrend 220. De standaard voorbij. Ahrend 220 De standaard voorbij. Niveau. Niemand is standaard. Daarom voegt de Ahrend 220 bureaustoel zich naar alle persoonlijke wensen. Dat is niet onopgemerkt gebleven: Ahrend 220 vertegenwoordigt het

Nadere informatie

V1601 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DESK WORK.STORE.SIT.FEEL

V1601 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DESK WORK.STORE.SIT.FEEL V1601 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DESK WORK.STORE.SIT.FEEL UW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR AFBOUW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR JB DESK Het begrip WORK is een onmisbaar item in een kantooromgeving. Elke

Nadere informatie

xenium voelt goed, werkt beter

xenium voelt goed, werkt beter xenium voelt goed, werkt beter 2 xenium draait om mensen xenium xenium geeft iedereen een eigen plaats in de organisatie. De intelligente stoel heeft een heldere belijning, die op alle mogelijke manieren

Nadere informatie

MARKANT MOx. Met MOx introduceert Markant een buitengewoon intelligent en eigentijds

MARKANT MOx. Met MOx introduceert Markant een buitengewoon intelligent en eigentijds MOx MARKANT MOx Met MOx introduceert Markant een buitengewoon intelligent en eigentijds meubelprogramma. Strak, zakelijk en technisch perfect uitgevoerd. Door het zwevende bureaublad en het ranke onderstel

Nadere informatie

W a a r h e e n u m a a r w i l t. De basis voor elke eis, elk plan en elke organisatievorm. Toekomstgericht en flexibel.

W a a r h e e n u m a a r w i l t. De basis voor elke eis, elk plan en elke organisatievorm. Toekomstgericht en flexibel. ambition Tafelprogramma W a a r h e e n u m a a r w i l t. De basis voor elke eis, elk plan en elke organisatievorm. Toekomstgericht en flexibel. Frame sira Vormgevingsvoorbeelden pagina 6 11 Frame viva

Nadere informatie

WWW.MARKANTOFFICE.COM. MOx

WWW.MARKANTOFFICE.COM. MOx WWW.MARKANTOFFICE.COM MOx MARKANT MOx Met MOx introduceert Markant een buitengewoon intelligent en eigentijds meubelprogramma. Strak, zakelijk en technisch perfect uitgevoerd. Door het zwevende bureaublad

Nadere informatie

MARKANT MOx. MOx past uitstekend in een dynamische werkomgeving. MOx biedt altijd een passende oplossing.

MARKANT MOx. MOx past uitstekend in een dynamische werkomgeving. MOx biedt altijd een passende oplossing. MOx MARKANT MOx Met MOx introduceert Markant een buitengewoon intelligent en eigentijds meubelprogramma. Strak, zakelijk en technisch perfect uitgevoerd. Door het zwevende bureaublad en het ranke onderstel

Nadere informatie

IC VAN WERKPLEK TOT VERGADERTAFEL

IC VAN WERKPLEK TOT VERGADERTAFEL IC VAN WERKPLEK TOT VERGADERTAFEL INLEIDING Het minimalistische bureau-en vergadertafelprogramma met ranke open frames en zwevend blad dat de omgeving visueel open houdt. Ruime bladafmetingen maken de

Nadere informatie

Ergonomische oplossingen

Ergonomische oplossingen Ergonomische oplossingen voor School en ICT Het gebruik van interactieve borden en touch screens neemt met grote sprongen toe in de opleidingsbranche. Gebruiksvriendelijkheid en ergonomie tijdens het gebruik

Nadere informatie

Bladen sneeuw wit (MG); Poten wit (SO)

Bladen sneeuw wit (MG); Poten wit (SO) ieuw Receptiestoel Sweet zie p. 177 9 bladdecors esdoorn eiken Goud Zalmroze Frans appelhout Open Box zie p. 43 Amber notenhout grijs* afwerkingen poten Stoel Reflex zie p. 10 Bench bureaus met schuifsysteem

Nadere informatie

MET GISPEN ZIT U GOED

MET GISPEN ZIT U GOED TURN MET GISPEN ZIT U GOED ZINNIG ZITTEN Ongemerkt zitten we de hele dag. Aan de ontbijttafel, onderweg naar kantoor, aan een werkplek, de eettafel... En aan het einde van de dag als we moe zijn van de

Nadere informatie

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000 Een overzicht van de belangrijkste feiten Alles uit één hand: Systema Top 2000 Systema Top 2000 brengt orde in elk kantoor. Zijn platformconcept

Nadere informatie

DE CASALA FAMILIE IS GEGROEID MET MAAR LIEFST 12 NIEUWE PRODUCTEN!

DE CASALA FAMILIE IS GEGROEID MET MAAR LIEFST 12 NIEUWE PRODUCTEN! NIEUWE PRODUCTEN 2018 DE CASALA FAMILIE IS GEGROEID MET MAAR LIEFST 12 NIEUWE PRODUCTEN! BOXTER ZETA SIËSTA LOUNGE TWIN EMO/COOPER SIËSTA IRIS NOA III LABDA FLIPTOP NOA I POLO BASSO STOELEN NOA I NOA III

Nadere informatie

Ergonomisch werken met beeldschermen Informatie voor werkgevers. Mark Hautekiet Preventieadviseur Ergonomie

Ergonomisch werken met beeldschermen Informatie voor werkgevers. Mark Hautekiet Preventieadviseur Ergonomie Ergonomisch werken met beeldschermen Informatie voor werkgevers Mark Hautekiet Preventieadviseur Ergonomie Inleiding In deze korte presentatie staan enkele praktische tips voor werkgevers voor de inrichting

Nadere informatie

Bruynzeel Office. Geef uw ideeën de ruimte

Bruynzeel Office. Geef uw ideeën de ruimte Bruynzeel Office Geef uw ideeën de ruimte Wij ontwerpen, om uw zakelijke activiteiten te bevorderen Plezierig werken is efficiënt werken Uw kantoor is meer dan een werkomgeving. Het is een dynamische omgeving,

Nadere informatie

Tafelprogramma temptation c

Tafelprogramma temptation c Tafelprogramma temptation c Wie had gedacht dat vrijheid en werk zo goed bij elkaar passen. Je hebt tafels en je hebt temptation c. Het verschil: de eerste groep vervult slechts een functie, de tweede

Nadere informatie

DEEL IV: INVULFICHE. ALGEMENE BEPALINGEN Ja / Neen Omschrijving

DEEL IV: INVULFICHE. ALGEMENE BEPALINGEN Ja / Neen Omschrijving DEEL IV: INVULFICHE ALGEMENE BEPALINGEN Ja / Neen Omschrijving Voldoen aan de algemeen geldende normen en reglementen inzake bureelwerk en beeldschermwerk Meubilair is modulair aanpasbaar. Individuele

Nadere informatie

TRIGON. Break the right angle. Designed by

TRIGON. Break the right angle. Designed by TRIGON Break Designed by Break TRIGON Efficiënt ruimtegebruik TRIGON biedt meer werkruimte dan traditionele rechthoekige bureaus met hetzelfde vloeroppervlakte. Door het gebruik van TRIGON drie- en zeshoekige

Nadere informatie

n_table concept wiesner hager

n_table concept wiesner hager n_table concept wiesner hager Mobiele tafels voor flexibele communicatie. De vele persoonlijke communicatievormen binnen een onderneming vragen om mobiele tafelsystemen die snel aan nieuwe situaties kunnen

Nadere informatie

De oplossing voor elke werksituatie

De oplossing voor elke werksituatie 2008 De oplossing voor elke werksituatie HUISLIJNBASIC 120 160 Basic bureau opstelling - in hoogte verstelbaar 1058,- - met vast onderstel 1002,- Incl. 1x legbord. Exclusief stoel. INHOUD HuislijnBasic

Nadere informatie

Ga - met één handeling - van zitten naar staan

Ga - met één handeling - van zitten naar staan Zit - sta bureau werkstation StarTech ID: ARMSTS Met dit zit-sta werkstation voor op uw bureau kunt u uw werkpositie gedurende de dag wijzigen, voor meer comfort en productiviteit. Ga - met één handeling

Nadere informatie

create your office trend office create your office www.markantoffice.com

create your office trend office create your office www.markantoffice.com create your office MO - x trend office www.markantoffice.com create your office MARKANT MO - X Met MO X introduceert Markant een buitengewoon intelligent en eigentijds meubelprogramma. Strak, zakelijk

Nadere informatie

Maat in kantoorinrichting

Maat in kantoorinrichting 6 Maat in kantoorinrichting W Z N O Een nieuw kantoor De ruimte waarin u wilt samenwerken. Met uw collega s, aan het bereiken van uw doelen, uw succes. Hierbij hoort een inspirerende werkplek, een meubel

Nadere informatie

MET GISPEN ZIT U GOED

MET GISPEN ZIT U GOED TURN ZINNIG ZITTEN Ongemerkt zitten we de hele dag. Aan de ontbijttafel, onderweg naar kantoor, aan een werkplek, de eettafel... En aan het einde van de dag als we moe zijn van de hele dag zitten, zitten

Nadere informatie

BUREAU'S. Slinger verstelbaar Elektrisch verstelbaar Zit sta Hoekbureaus Directiebureaus. Bench Duo bureaus Accessoires Bureausets.

BUREAU'S. Slinger verstelbaar Elektrisch verstelbaar Zit sta Hoekbureaus Directiebureaus. Bench Duo bureaus Accessoires Bureausets. BUREAU'S Slinger verstelbaar Elektrisch verstelbaar Zit sta Hoekbureaus Directiebureaus De TUBE lijn bestaat uit een serie instelbare bureau's in 2 hoofdkleuren. Daarnaast zijn er, afhankelijk van de bladmaat

Nadere informatie

Ontdek waarom de ViewLite Formule de logische oplossing is

Ontdek waarom de ViewLite Formule de logische oplossing is Ontdek waarom de ViewLite Formule de logische oplossing is Om vandaag de dag als bedrijf te slagen moet er met visie worden ingespeeld op de laatste ontwikkelingen. Die volgen elkaar constant in rap tempo

Nadere informatie

Hoogteverstelling (standaard) Trigon kan door middel van een imbussleutel traploos in hoogte worden versteld. (van 71 tot 85cm)

Hoogteverstelling (standaard) Trigon kan door middel van een imbussleutel traploos in hoogte worden versteld. (van 71 tot 85cm) 13&9 K L Hoogteverstelling (standaard) Trigon kan door middel van een imbussleutel traploos in hoogte worden versteld. (van 71 tot 85cm) Trigon A B kern A B K L M N 18mm 71-80cm 66-75cm 81cm 182cm 72cm

Nadere informatie

YourPlace. Productblad

YourPlace. Productblad YourPlace Productblad YourPlace Persoonlijk. Uniek. Inspirerend. Kies uw werkwijze, Taak voor taak. De hedendaagse technologie stelt ons in staat te bepalen hoe wij willen werken; thuis, tijdens het reizen,

Nadere informatie

Beproevingsrapport: Rapportcode: Datum: 18 april 2013

Beproevingsrapport: Rapportcode: Datum: 18 april 2013 Beproevingsrapport: Toetsing van Voortman Hi Tee duo open werkplek, slingerverstelbaar aan de. Rapportcode: 12.0866-2 Datum: 18 april 2013 Rapportcode: 12.0866-2 Datum: 18 april 2013 Pagina: 2/9 SHR Het

Nadere informatie

MET PLEZIER AAN HET WERK.

MET PLEZIER AAN HET WERK. MET PLEZIER AAN HET WERK. Terwijl werk vroeger een emotieloze kostwinning was, wordt het tegenwoordig steeds meer een zinvol onderdeel van het leven, waarbij het plezier aan het werken een grote betekenis

Nadere informatie