Opwekkingsdienst 17 mei 2015 om in de Ark. Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: De Hartendokter!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Opwekkingsdienst 17 mei 2015 om 16.45 in de Ark. Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: De Hartendokter!"

Transcriptie

1 Opwekkingsdienst 17 mei 2015 om in de Ark Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband Thema: De Hartendokter! - Zingen voor de dienst om 16.45: Opw. 518 Heer U doorgrond en kent mij Heer, U doorgrondt en kent mij mijn zitten en mijn staan en U kent mijn gedachten, mijn liggen en mijn gaan. De woorden van mijn mond, o Heer, die zijn voor U bekend en waar ik ook naar toe zal gaan, ik weet dat U daar bent. Heer, U bent altijd bij mij U legt uw handen op mij en U bent voor mij en naast mij en om mij heen. Heer, U bent altijd bij mij U legt uw handen op mij en U bent voor mij en naast mij en om mij heen, elke dag. Heer U doorgrondt en kent mij want in de moederschoot ben ik door U geweven; U bent oneindig groot ik dank U voor dit wonder, Heer dat U mijn leven kent en wat er ook gebeuren zal, dat U steeds bij mij bent. Opwekking 599 Kom tot de Vader Nog voordat je bestond, kende Hij je naam. Hij zag je elk moment, en telde elke traan. Omdat Hij van je hield, Gaf Hij zijn eigen Zoon. Hij wacht alleen nog maar totdat je komt En wat je nu ook doet, Zijn liefde blijft bestaan Ook niets wat jij ooit deed verandert daar iets aan. Omdat Hij van je houdt, gaf Hij zijn eigen Zoon En nu is alles klaar wanneer jij komt Kom tot de Vader, Kom zoals je bent

2 Heel je hart, al je pijn is bij Hem bekend de liefde die Hij geeft, de woorden die Hij spreekt daarmee is alles klaar wanneer jij komt En wat je nu ook doet Zijn liefde blijft bestaan want niets wat jij ooit deed verandert daar iets aan Omdat Hij van je houdt gaf Hij zijn eigen Zoon en nu is alles klaar wanneer jij komt Refrein 2x De liefde die hij geeft, De woorden die hij spreekt. Hij wacht alleen nog maar totdat je komt. Opwekking 730 Ik herleef Deze vrede leeft in mij, ook wanneer mijn afscheid komt, als een anker voor mijn ziel, want ik weet: het is goed. Jezus, Hij overwon en het graf is overmand. De zege is behaald, want het Lam is opgestaan. En ik herleef, want Hij roept mijn naam; nooit meer lijden, nooit meer pijn. En ik zweef als een adelaar, tot voor Gods troon; ik kniel voor Hem en leef. Ik herleef. Ja, de dag komt dichterbij dat de schaduwen vergaan en het licht de nacht verdrijft; mijn geloof wordt zien voortaan. Jezus, Hij overwon en het graf is overmand. De zege is behaald, want het Lam is opgestaan. (refrein) Dan hoor ik de stem van vele engelen: Waardig is het Lam! Ik hoor het gejuich van alle heiligen: Waardig is het Lam! (2x) Ik herleef, want Hij roept mijn naam; nooit meer lijden, nooit meer pijn. En ik zweef als een adelaar, tot voor Gods troon; ik kniel voor Hem en leef. Ik herleef. Ik herleef!

3 - Welkom en afkondigingen - Zingen: Opwekking 226 Ik wil zingen van mijn Heiland Ik wil zingen van mijn Heiland, van zijn liefde, wondergroot, die Zichzelve gaf aan 't kruishout en mij redde van de dood. Zing, o zing van mijn Verlosser. Met zijn bloed kocht Hij ook mij: Aan het kruis schonk Hij genade, droeg mijn schuld en ik was vrij. 'k Wil het wonder gaan verhalen, hoe Hij op Zich nam mijn straf. Hoe in liefde en genade Hij 't rantsoen gewillig gaf. Zing, o zing van mijn Verlosser. Met zijn bloed kocht Hij ook mij: Aan het kruis schonk Hij genade, droeg mijn schuld en ik was vrij. 'k Wil mijn dierb're Heiland prijzen, spreken van zijn grote kracht. Hij kan overwinning geven over zond' en satans macht. Zing, o zing van mijn Verlosser. Met zijn bloed kocht Hij ook mij: Aan het kruis schonk Hij genade, droeg mijn schuld en ik was vrij. Ik wil zingen van mijn Heiland, hoe Hij smarten leed en pijn, om mij 't leven weer te geven, eeuwig eens bij Hem te zijn. - Votum en Groet - Zingen: Opwekking 764 Zegekroon U zult altijd voor ons strijden; U hebt steeds uw trouw getoond. Deze waarheid is mijn blijdschap; Heer, U draagt de zegekroon, U, mijn helper en beschermer, U, mijn redder en mijn vriend. Uw genade is mijn adem en mijn lied. Waar uw grootheid wordt bezongen, wil ik knielen voor uw troon. Waar U bent, verstilt de onrust, want U draagt de zegekroon. Vul dit huis nu met uw glorie, vul ons hart met heilig vuur. Uw genade is mijn adem en mijn lied. refrein Halleluja! Jezus overwon. Jezus overwon. Halleluja! Prijs Hem, die de wereld overwon

4 U zult altijd voor ons pleiten; U zocht door tot U ons vond. En geen macht kan U bestrijden, want U draagt de zegekroon. U bent Jezus, de Messias, die de wereld redding biedt. Uw genade is mijn adem en mijn lied. Elke muur wordt neergehaald, ieder bolwerk afgebroken. U draagt de zegekroon; U overwon, U overwon! Aan het kruis leek U verslagen, maar U hebt de dood onttroond; zelfs het graf kon U niet houden, want U draagt de zegekroon. U draagt de zegekroon, halleluja!!!! - Geloofsbelijdenis - Zingen: Opwekking 218 Is hier een hart door vrees benard Is hier een hart, door vrees benard, vermoeid door 's levens strijd? Twijfel drukt u neer, gij struikelt telkens weer. O, vat weer moed, want God is goed en steeds tot hulp bereid: Zo gij slechts kunt geloven, ziet gij zijn heerlijkheid. Daar zijn geen grenzen aan Jezus' macht, voor elk die wond'ren van Hem verwacht! Ja, wie Hem aanraakt, ervaart zijn kracht. Daar zijn geen grenzen aan Jezus' macht. Gaat gij gebukt, door zorg gedrukt? Leg dan uw lasten neer! Tob niet langer voort, vertrouw op 's Heren woord. Hij hoort uw bee en schenkt u vree in liefde eind'loos teer. Zo gij slechts kunt geloven, niets is onmoog'lijk meer! Daar zijn geen grenzen aan Jezus' macht, voor elk die wond'ren van Hem verwacht! Ja, wie Hem aanraakt, ervaart zijn kracht. Daar zijn geen grenzen aan Jezus' macht. - Gebed - Schriftlezing: Jesaja 33: (tekst vers 24a) - Zingen: Opwekking 606 Veilig rustend in Uw armen Veilig, veilig, veilig rustend in Uw armen, Heer. (2x) O, hart vol zorg, wat drukt je neer? Is het de last die je opneemt telkens weer? Geef Hem je lasten, want Hij is trouw. Jezus Zelf, Hij zorgt voor jou. Jezus zelf, Hij zorgt voor jou.

5 Er is geen last te zwaar, die Hij niet dragen zou. Geef Hem je zorgen, want Hij is trouw; en geloof in zijn liefde ook voor jou. En ik prijs de grote Naam van Jezus. Prijs de Rots van mijn verlossing; Al mijn dagen heeft Hij in zijn hand. O hart vol angst, wat buigt je neer? Bedenk in tijd van beproeving des te meer: Geef Hem je zorgen, want Hij is trouw; Jezus Zelf, Hij zorgt voor jou. Jezus zelf, Hij zorgt voor jou. Er is geen last te zwaar die Hij niet dragen zou. Geef Hem je zorgen, want Hij is trouw. En geloof in zijn liefde, ook voor jou. En ik prijs de grote Naam van Jezus. Prijs de Rots van mijn verlossing; Al mijn dagen heeft Hij in zijn hand. Veilig, veilig, veilig rustend in Uw armen, Heer. (4x) En ik prijs de grote Naam van Jezus. Prijs de rots van mijn verlossing; Al mijn dagen heeft Hij in zijn hand. Prijs de grote Naam van Jezus. Prijs de Rots van mijn verlossing; Al mijn dagen heeft Hij in zijn hand. (2x) - Verkondiging: De Hartendokter! - Zingen: Opwekking 642 De Rivier Al mijn zonden, al mijn zorgen, neem ik mee naar de rivier. Heer, vergeef mij en genees mij. Vader, kom, ontmoet mij hier. Want dit water brengt nieuw leven en verfrist mij elke dag. 't Is een stroom van uw genade, waar 'k U steeds ontmoeten mag. Here Jezus, neem mijn leven, ik leg alles voor u neer. Leid mij steeds weer naar het water, 'k wil U daar ontmoeten,heer. Al mijn zonden, al mijn zorgen, neem ik mee naar de rivier. Heer, vergeef mij en genees mij. Vader, kom, ontmoet mij hier. Want dit water brengt nieuw leven en verfrist mij elke dag. 't Is een stroom van uw genade, waar 'k U steeds ontmoeten mag.

6 (Refrein) Kom ontvang een heel nieuw leven, kom en stap in de rivier. Jezus roept je, Hij verwacht je en Hij zegt: "Ontmoet mij hier." (Refrein) Leid mij steeds weer naar het water; 'k wil U daar ontmoeten, Heer. - Dankgebed en voorbede - Collecte - Tijdens collecte zingen: - Opwekking 220 Volle verzeek ring Jezus is mijn! Volle verzeek'ring, Jezus is mijn! Wat schenkt dat rust aan 't volgzaam gemoed. In Hem zal 'k zalig, zalig steeds zijn, wedergeboren door Jezus' bloed. Dit is mijn vreugde, altoos te zijn, ) in mijne Heiland, Jezus is mijn! )2x Voll' onderwerping, zijn eigendom, in Hem te rusten, heerlijk genot. 't Eigen ik doden, zijn wil alleen, rijk in mijn Heiland, leven voor God. Dit is mijn vreugde, altoos te zijn, ) in mijne Heiland, Jezus is mijn! )2x Volle verlossing, gans vrij te zijn. 'k Mag alles leggen in zijn hand. 't Harte naar boven, 't oog hemelwaarts; zo Jezus volgen naar 't vaderland. Dit is mijn vreugde, altoos te zijn, ) in mijne Heiland, Jezus is mijn! )2x Volle bewustheid, Hij leeft voor mij, dit geeft mij blijvend heerlijk genot! 'k Mag altijd wand'len aan Jezus' zij. 'k Mag nu steeds leven voor mijne God. - Tijdens collecte zingen: - Opwekking 763 Ik heb U nodig Heer, ik kom en beken, nu ik hier dicht bij U ben: zonder U val ik uiteen; leid mijn hart door stormen heen. refrein O mijn Heer, ik heb U nodig; elk moment, zo nodig. U pleit voor mij, U spreekt mij vrij. O God, k heb U nodig. Mijn schuld zit diep; U kunt erbij.

7 U vergeeft en reinigt mij. Waar U bent, daar ben ik vrij; woon in mij en heilig mij. Leer mijn lied de weg naar U als verleiding mij omgeeft. Als ik niet kan staan, leun ik op U. Jezus, hoop die in mij leeft! U pleit voor mij, U spreekt mij vrij. O God, k heb U nodig. U pleit voor mij, U spreekt mij vrij. O God, k heb U nodig. - Zingen staande: Opwekking 488 De kracht van Uw liefde Heer ik kom tot U Neem mijn hart verander mij Als ik U ontmoet, vind ik rust bij U Want Heer ik heb ontdekt, dat als ik aan uw voeten ben, trots en twijfel wijken, voor de kracht van Uw liefde Houd mij vast, laat Uw liefde stromen Houd mij vast, heel dicht bij Uw hart Ik voel Uw kracht, en stijg op als een arend Heer kom dichter bij, dan kan ik Uw schoonheid zien En Uw liefde voelen diep in mij en Heer leer mij Uw wil, zodat ik U steeds dienen kan. En elke dag mag leven Door de kracht van Uw liefde Houd mij vast, laat Uw liefde stromen Houd mij vast, heel dicht bij Uw hart Ik voel Uw kracht, en stijg op als een arend Houd mij vast, laat Uw liefde stromen Houd mij vast, heel dicht bij Uw hart Ik voel Uw kracht, en stijg op als een arend [eind 2x] - Zegen - Tijdens het uitgaan zingt de opwekkingsband: - Opwekking 636 Alleen een God als U - Opwekking 553 Laat het feest zijn in de huizen

U bent welkom - opwekking 573. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer.

U bent welkom - opwekking 573. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. 15 november 2015 U bent welkom - opwekking 573 We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. We zijn hier bij elkaar om te vieren dat Hij goed is. En

Nadere informatie

Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht

Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht Maak ons tot een stralend licht voor de volken, een stralend licht voor de mensen om ons heen. Tot de wereld ziet wie haar het leven geeft, laat het schijnen

Nadere informatie

Opwekking 346: Opwekking 167:

Opwekking 346: Opwekking 167: Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht een stralend licht Tot de wereld ziet wie haar het leven geeft. Laat het schijnen door ons heen. Maak ons tot een woord van hoop een levend woord dat U verlossing

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 2 juli 2017 om Voorganger: Ds. Timmer M.m.v.: de Opwekkingsband. Thema: Hoop!

Opwekkingsdienst 2 juli 2017 om Voorganger: Ds. Timmer M.m.v.: de Opwekkingsband. Thema: Hoop! Opwekkingsdienst 2 juli 2017 om 16.45. Voorganger: Ds. Timmer M.m.v.: de Opwekkingsband Thema: Hoop! - Zingen voor de dienst: Opwekking 337 Mijn hoop is op U Heer Mijn hoop is op U Heer, mijn kracht is

Nadere informatie

Opwekking 21 jan uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg

Opwekking 21 jan uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg Voor de dienst zingen we: Opwekking 21 jan 2018 16.45 uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg Opw. 769 Bouw Uw koninkrijk Kom, vestig uw gezag; wees Koning in ons hart. Herstel uw beeld

Nadere informatie

Maandliederen bovenbouw September Een Vriend,?

Maandliederen bovenbouw September Een Vriend,? Maandliederen bovenbouw 18-19 September Een Vriend,? Soms als het even moeilijk gaat, dan weet ik mij geen raad. Dan droom ik over een vriend die mij steunt en waar ik op leunen kan. Een vriend die bij

Nadere informatie

Thema: Ik ben Christen, jij niet?

Thema: Ik ben Christen, jij niet? Liturgie voor de jeugddienst op zondag 2 april 2017 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00 uur, samenzang vanaf 18.45 uur. Thema: Ik ben Christen, jij niet? Voorganger: ds. G.J. Röben Ouderling

Nadere informatie

Tjimmie van der Wal: Zodra iedereen binnen is beginnen we met:

Tjimmie van der Wal: Zodra iedereen binnen is beginnen we met: 14 september 2014, 16.30 uur, Goede Herderkerk Zangdienst: Samen zingend het nieuwe seizoen in, Thema van de landelijke startdag is met hart en ziel. Verbinden. Tjimmie van der Wal: Hans van de Pol: Jaap

Nadere informatie

Liturgie kerkdienst God maakt vrij! Kindslaven uit de seksindustrie 16 oktober 2016

Liturgie kerkdienst God maakt vrij! Kindslaven uit de seksindustrie 16 oktober 2016 Liturgie kerkdienst God maakt vrij! Kindslaven uit de seksindustrie 16 oktober 2016 Samenzang 1 Opw 720 God maakt vrij In de naam van de Vader, in de naam van de Zoon, in de naam van de Geest voor Uw troon,

Nadere informatie

Liturgie morgendienst 25 mei Hemelvaartsdag, gezamenlijke dienst in de Koningskerk, voorganger ds. J.H. Riemer. Welkom / mededelingen

Liturgie morgendienst 25 mei Hemelvaartsdag, gezamenlijke dienst in de Koningskerk, voorganger ds. J.H. Riemer. Welkom / mededelingen Welkom / mededelingen Votum / zegengroet Zingen: gezang 101 : 1, 2, 3, 4 en 5 1. De dag van onze Vorst brak aan. Zie, Gods gezalfde Koning gaat tot zijn hemelwoning. Hoe zal Hij in zijn schoonheid staan,

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 15 november 2015 om in de Ark. Voorganger: Ds. Hoekman M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: Liefde is.. Actie!

Opwekkingsdienst 15 november 2015 om in de Ark. Voorganger: Ds. Hoekman M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: Liefde is.. Actie! Opwekkingsdienst 15 november 2015 om 16.45 in de Ark Voorganger: Ds. Hoekman M.m.v.: de opwekkingsband Thema: Liefde is.. Actie! - Zingen voor de dienst om 16.45: Opw. 674 Zie de stroom van Jezus liefde

Nadere informatie

Liederen voor zondag 3 december 2017

Liederen voor zondag 3 december 2017 Liederen voor zondag 3 december 07 Hemelhoog 94 / Opwekking 64 Al mijn zonden, al mijn zorgen, neem ik mee naar de rivier. Heer, vergeef mij en genees mij. Vader, kom, ontmoet mij hier. Want dit water

Nadere informatie

Voorganger: Jolanda Aantjes Begeleiding: Band True Colors Jeugdkring; Connect en enkele gemeenteleden

Voorganger: Jolanda Aantjes Begeleiding: Band True Colors Jeugdkring; Connect en enkele gemeenteleden M.m.v.: Voorganger: Jolanda Aantjes Begeleiding: Band True Colors Jeugdkring; Connect en enkele gemeenteleden WELKOM door de ambtsdrager van dienst LIED Opw. 219 Juicht, aarde! Juicht alom de Heer. Juicht,

Nadere informatie

Chr. Geref. Kerk Ontswedde LITURGIE. voor de morgendienst op zondag 2 september 2012. in deze dienst zal. Julia Brugge.

Chr. Geref. Kerk Ontswedde LITURGIE. voor de morgendienst op zondag 2 september 2012. in deze dienst zal. Julia Brugge. Chr. Geref. Kerk Ontswedde LITURGIE voor de morgendienst op zondag 2 september 2012 in deze dienst zal Julia Brugge gedoopt worden thema: Zoals klei in de hand van de pottenbakker Voorganger: ds. J.J.

Nadere informatie

September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640

September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640 Tekst lied van de maand bovenbouw 2017-2018 September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640 Ik hef mijn ogen op naar de bergen, waar komt mijn hulp vandaan? ik hef

Nadere informatie

Zondag uur - sing-in samen met NGK. Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer. Thema: 2 Kronieken 20 : 10-30

Zondag uur - sing-in samen met NGK. Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer. Thema: 2 Kronieken 20 : 10-30 Liturgie zondag 01-01-2017 11.00 uur ds J.J. Meijer Thema: geen beter begin dan aanbidding van God Belijdenis van afhankelijkheid Vredegroet van God Zingen: Gezang 147 : 1, 2, 3, 4 Gebed Lezen: 2 Kronieken

Nadere informatie

Liederen voor zondag 5 oktober 2014

Liederen voor zondag 5 oktober 2014 Liederen voor zondag 5 oktober 204 Lied 224 God wijst mij een weg als ik zelf geen uitkomst zie. Langs wegen die geen mens bedenkt maakt Hij mij zijn wil bekend. Hij geeft elke dag nieuwe liefde, nieuwe

Nadere informatie

Welkomstwoord en mededelingen Ik wil juichen voor U, mijn Heer (Op Toonhoogte 271) Ik wil juichen voor U, mijn Heer,

Welkomstwoord en mededelingen Ik wil juichen voor U, mijn Heer (Op Toonhoogte 271) Ik wil juichen voor U, mijn Heer, 1 Welkomstwoord en mededelingen Ik wil juichen voor U, mijn Heer (Op Toonhoogte 271) Ik wil juichen voor U, mijn Heer, Ik erken: U, Heer, bent God met blijdschap in mijn hart. en ik behoor U toe. Ik wil

Nadere informatie

Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014. Selfie? Ie-self!

Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014. Selfie? Ie-self! Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014 Selfie? Ie-self! Voorganger: Dhr. G.J. Heinen Muzikale medewerking: koor van Groot Schuylenburg uit

Nadere informatie

Refrein. Daar zal ik mijn Heer ontmoeten, luist ren naar zijn liefdesstem, daar geen rouw meer en geen tranen in het nieuw Jeruzalem.

Refrein. Daar zal ik mijn Heer ontmoeten, luist ren naar zijn liefdesstem, daar geen rouw meer en geen tranen in het nieuw Jeruzalem. Thema: Jezus hand in je leven Zingen: ELB 413 Lichtstad met uw paarlen poorten 1. Lichtstad met uw paarlen poorten, wond re stad, zo hoog gebouwd, nimmer heeft men op de deze aarde ooit uw heerlijkheid

Nadere informatie

Liturgie Jeugddienst 5 mei Thema: Voel je vrij Voorganger: ds. J.W. Korpelshoek Koor: About Three

Liturgie Jeugddienst 5 mei Thema: Voel je vrij Voorganger: ds. J.W. Korpelshoek Koor: About Three Liturgie Jeugddienst 5 mei Thema: Voel je vrij Voorganger: ds. J.W. Korpelshoek Koor: About Three About Three zingt: Open the Eyes of My Heart Michael W. Smith. Welkom door Lianne. Samenzang met About

Nadere informatie

LIEDERENBLAD TIME 2 SING 18 september 2011 Thema: Je steentje bijdragen. Refrein

LIEDERENBLAD TIME 2 SING 18 september 2011 Thema: Je steentje bijdragen. Refrein LIEDERENBLAD TIME 2 SING 18 september 2011 Thema: Je steentje bijdragen 19.00 uur LAAT HET FEEST ZIJN IN DE HUIZEN (Opw. 533) Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat, als het onrecht

Nadere informatie

Voor de dienst zingen we:

Voor de dienst zingen we: Voor de dienst zingen we: Looft de Here, alle gij volken, prijst Hem, alle gij natiën, want zijn goedertierenheid is machtig over ons, en des Heren trouw is tot in eeuwigheid. Halleluja (8x) Ben je groot

Nadere informatie

Liturgie voor de gezamenlijke dienst op zondagavond 4 november uur

Liturgie voor de gezamenlijke dienst op zondagavond 4 november uur Liturgie voor de gezamenlijke dienst op zondagavond 4 november 19.00 uur Predikant: ds. G. Zijl, Lemele Zingen: ELB 226: 1 en 2 1. Heer, ik komt tot U, neem mijn hart, verander mij. Als ik U ontmoet, vind

Nadere informatie

Liederen voor zondag 1 oktober 2017

Liederen voor zondag 1 oktober 2017 Liederen voor zondag oktober 07 HEMELHOOG 399 / Opwekking 67 Samen in de naam van Jezus Heffen wij een loflied aan Want de geest spreekt alle talen En doet ons elkaar verstaan Samen bidden, samen zoeken

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 16 augustus 2015 om in de Ark. Voorganger: Ds. Oberink M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: Een geworteld leven

Opwekkingsdienst 16 augustus 2015 om in de Ark. Voorganger: Ds. Oberink M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: Een geworteld leven Opwekkingsdienst 16 augustus 2015 om 16.45 in de Ark - Zingen voor de dienst om 16.45: Opw. 559 Schijn met Uw licht (E) Schijn met uw licht in mijn hart, Heer, ) schijn met uw licht in mijn hart, ) dat

Nadere informatie

1. Wie er horen. Liturgie morgendienst zondag 20 mei Zingen: Gez. 241:1,2 (LvdK) Stil gebed. Votum en vredegroet. Zingen: Gez.

1. Wie er horen. Liturgie morgendienst zondag 20 mei Zingen: Gez. 241:1,2 (LvdK) Stil gebed. Votum en vredegroet. Zingen: Gez. Liturgie morgendienst zondag 20 mei 2018 Zingen: Gez. 241:1,2 (LvdK) Stil gebed Votum en vredegroet Zingen: Gez. 281:1-4 (LvdK) Kinderen naar de KND De Tien Woorden + samenvatting Zingen: Ps. 103:3 (NB)

Nadere informatie

Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: H.H. Hilbers Koster: Dimri Bruggeman / A. van den Bor Muziek: Double DJ Music

Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: H.H. Hilbers Koster: Dimri Bruggeman / A. van den Bor Muziek: Double DJ Music Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: H.H. Hilbers Koster: Dimri Bruggeman / A. van den Bor Muziek: Double DJ Music Welkom Opwekking 623 Laat het huis gevuld zijn met wierook van aanbidding. Laat het

Nadere informatie

Gehele lied 2x zingen 1. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer.

Gehele lied 2x zingen 1. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. Gehele lied 2x zingen 1. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. 2. We zijn hier bij elkaar om te vieren dat Hij goed is. En wij prijzen en aanbidden

Nadere informatie

Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens

Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens Zingen: Opwekking 553 Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat. Als het onrecht buigt voor Jezus en het volk weer bidden gaat. In de bergen,

Nadere informatie

Hartelijk Welkom bij

Hartelijk Welkom bij Hartelijk Welkom bij Tienduizend redenen Opwekking 733 De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij mag overkomen, laat mij nog zingen

Nadere informatie

Welkomstdienst Rehoboth Jeugdweek 2018 ZOEK HET UIT!

Welkomstdienst Rehoboth Jeugdweek 2018 ZOEK HET UIT! Welkomstdienst Rehoboth Jeugdweek 2018 ZOEK HET UIT! Voorganger: ds. P. Molenaar Ouderling van dienst: Kees van Dijk Organist: Hans van der Maten Pianiste: Jeanine Uitleg van het thema van de jeugdweek:

Nadere informatie

Paasmorgen 2011 in de Open Hof te Drunen Voorganger ds. M. Oostenbrink Organist dhr. B. Vermeul Mmv zanggroep Joy. De tuin van de Opstanding

Paasmorgen 2011 in de Open Hof te Drunen Voorganger ds. M. Oostenbrink Organist dhr. B. Vermeul Mmv zanggroep Joy. De tuin van de Opstanding Paasmorgen 2011 in de Open Hof te Drunen Voorganger ds. M. Oostenbrink Organist dhr. B. Vermeul Mmv zanggroep Joy De tuin van de Opstanding Voor de dienst zingt Joy: U hebt de overwinning behaald Fear

Nadere informatie

Heer, U zocht mij, toen ik was weggegaan U bracht mij veilig in Uw gezin U vergaf mij, mijn schuld is weggedaan U gaf mijn leven een nieuw begin

Heer, U zocht mij, toen ik was weggegaan U bracht mij veilig in Uw gezin U vergaf mij, mijn schuld is weggedaan U gaf mijn leven een nieuw begin Met Deliver zingen we voor de dienst; Dat is genade! - Opwekking 722 Heer ik dank U Voor wat U heeft gedaan Ik kon niet doorgaan op eigen kracht Maar dankzij Jezus mag ik nu voor U staan U spreekt mij

Nadere informatie

naar God Verlangen Thema: juni welkom in de open deur dienst voorganger: ds. W. Dekker muziekteam: Theda, Lisette, Rik Aart-Jan en Nathan

naar God Verlangen Thema: juni welkom in de open deur dienst voorganger: ds. W. Dekker muziekteam: Theda, Lisette, Rik Aart-Jan en Nathan welkom juni in de open deur dienst 19 2016 Thema: Verlangen naar God n.a.v. Psalm 42 voorganger: ds. W. Dekker muziekteam: Theda, Lisette, Rik Aart-Jan en Nathan organist: Christian Boogaard Welkom en

Nadere informatie

Liturgie 12 mei 2019, Roel van Swetselaar

Liturgie 12 mei 2019, Roel van Swetselaar Liturgie 12 mei 2019, Roel van Swetselaar Zingen Opwekking 764 Zegekroon U zult altijd voor ons strijden; U hebt steeds Uw trouw getoond. Deze waarheid is mijn blijdschap: Heer, U draagt de zegekroon,

Nadere informatie

21 februari 2016 ONLINE MET GOD. Voorganger: Ds.H.Bondt Begeleiding: Entheos / Els Cornelisse

21 februari 2016 ONLINE MET GOD. Voorganger: Ds.H.Bondt Begeleiding: Entheos / Els Cornelisse 21 februari 2016 ONLINE MET GOD. Voorganger: Ds.H.Bondt Begeleiding: Entheos / Els Cornelisse Votum en groet Ps. 65,1 (U luistert als wij bidden) De lofzang klinkt uit Sions zalen tot U met stil ontzag.

Nadere informatie

Johannes de Heer dienst 12 februari 2017 om Voorganger: Ds. Hoekam. Thema: Probeer God niet te begrijpen, maar probeer God te vertrouwen!

Johannes de Heer dienst 12 februari 2017 om Voorganger: Ds. Hoekam. Thema: Probeer God niet te begrijpen, maar probeer God te vertrouwen! Johannes de Heer dienst 12 februari 2017 om 17.00. Voorganger: Ds. Hoekam Thema: Probeer God niet te begrijpen, maar probeer God te vertrouwen! - Welkom en afkondigingen - Zingen: JDH 150 Welk een vriend

Nadere informatie

Orde van dienst gez. Jeugddienst 1 juli in de Gereformeerde kerk te Lunteren

Orde van dienst gez. Jeugddienst 1 juli in de Gereformeerde kerk te Lunteren Orde van dienst gez. Jeugddienst 1 juli in de Gereformeerde kerk te Lunteren Thema: Op adem komen M.m.v. band Message Voorganger: ds. Ria Scheltens-Ritzema - Voor de dienst zingt Message: Met open armen

Nadere informatie

Liturgie Morgendienst

Liturgie Morgendienst Mededelingen Inzameling van de gaven: De 1e collecte is bestemd voor de kerk, de tweede collecte is bestemd voor de kerkelijke kassen. Zondagsschool: Vanmiddag is er weer zondagsschool in zaal 1, het thema

Nadere informatie

MARCUS & DIANA 13 MEI NOVEMBER ½ jaar getrouwd. dankdienst + vernieuwing van huwelijkszegen

MARCUS & DIANA 13 MEI NOVEMBER ½ jaar getrouwd. dankdienst + vernieuwing van huwelijkszegen MARCUS & DIANA 13 MEI 2005 13 NOVEMBER 2017 12 ½ jaar getrouwd dankdienst + vernieuwing van huwelijkszegen zaterdag 11 november 2017, 15.00 uur voorganger ds. J.M. Weststrate organist/pianist Jan Koelewijn

Nadere informatie

Opwekking 763 Ik heb U nodig

Opwekking 763 Ik heb U nodig Inhoud Opwekking 763 Ik heb U nodig... 2 Filippenzen 4 : 1a... 2 Opwekking 767 Familie... 3 Opwekking 654 De vreugde van U is mijn kracht... 3 Gebed... 4 Opwekking 436 Onze Vader... 4 Schriftlezing Filippenzen

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 10 april 2016 om 16.45 in de Ark. Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: Waarom zou ik komen? "

Opwekkingsdienst 10 april 2016 om 16.45 in de Ark. Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: Waarom zou ik komen? Zingen voor de dienst om 16.45: Opw. 623 Laat het huis gevuld zijn Opwekkingsdienst 10 april 2016 om 16.45 in de Ark Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband Thema: Waarom zou ik komen? " Laat het

Nadere informatie

Protestantse gemeente Biddinghuizen Zondag 30 april 2017 Lof in de Hof dienst. Thema: Gods terughoudendheid

Protestantse gemeente Biddinghuizen Zondag 30 april 2017 Lof in de Hof dienst. Thema: Gods terughoudendheid Protestantse gemeente Biddinghuizen Zondag 30 april 2017 Lof in de Hof dienst Thema: Gods terughoudendheid Voorganger: ds. W. van der Schee Mmv: True Colors Welkom door de ouderling van dienst Lied Nieuw

Nadere informatie

Liederenbundel Toerustend Weekend

Liederenbundel Toerustend Weekend 1 Opwekking 123 Groot is uw trouw, o Heer Groot is uw trouw, o Heer, mijn God en Vader. Er is geen schaduw van omkeer bij U. Ben ik ontrouw, Gij blijft immer Dezelfde die Gij steeds waart, dat bewijst

Nadere informatie

wat mij ten diepste houd bewogen. Ligt alles open Ligt alles open Ligt alles open voor Uw ogen

wat mij ten diepste houd bewogen. Ligt alles open Ligt alles open Ligt alles open voor Uw ogen Thema: 'Verlangen naar meer' (7e in serie 'Handelingen-een kerk in beweging') Vooraf: lied 'Met open armen' (schrijvers voor gerechtigheid - youtube) Welkom / mededelingen Votum / zegengroet Zingen: The

Nadere informatie

Liturgie 28 april 2019

Liturgie 28 april 2019 Liturgie 28 april 2019 Votum en groet Zingen Opwekking 534 Jezus, Gods heerlijkheid verschijnt Jezus, Gods heerlijkheid verschijnt, De Mensenzoon, de Zoon van God zal Koning zijn. Jezus. Hij offerde zichzelf;

Nadere informatie

Toon mijn liefde, aan de ander dien de ander, zo heb Ik ook jou liefgehad. Heb elkaar lief, wat er ook gebeurt, de ander, zo heb ik ook jou

Toon mijn liefde, aan de ander dien de ander, zo heb Ik ook jou liefgehad. Heb elkaar lief, wat er ook gebeurt, de ander, zo heb ik ook jou Paasviering 2016 Bij U komen Jezus, ik wil heel dicht bij u komen in uw nabijheid wil k zijn. Zo dicht bij U voel 'k uw liefde stromen, U maakt mij heilig en rein In de schuilplaats van de Allerhoogste

Nadere informatie

Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden

Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden Schuurdienst 10 juni 2018 Zaaien met pit! Voor de dienst zingen we: Opwekking 277 Machtig God, sterke Rots, U alleen bent waardig. Aard en hemel prijzen U,

Nadere informatie

De Levensbron, Rilland Kerkdienst van Woord en Sacrament, zondag 14 februari 2016 Eerste zondag in de Veertigdagentijd: Invocabit

De Levensbron, Rilland Kerkdienst van Woord en Sacrament, zondag 14 februari 2016 Eerste zondag in de Veertigdagentijd: Invocabit De Levensbron, Rilland Kerkdienst van Woord en Sacrament, zondag 14 februari 2016 Eerste zondag in de Veertigdagentijd: Invocabit Voorganger: ds. W. Lolkema Mmv van Gospelband Vision, Tholen De VOORBEREIDING

Nadere informatie

Johannes de Heer dienst 5 november 2017 om Voorganger: Ds. Hoekman. Thema: De kennis van onze ellende

Johannes de Heer dienst 5 november 2017 om Voorganger: Ds. Hoekman. Thema: De kennis van onze ellende Johannes de Heer dienst 5 november 2017 om 17.00. Voorganger: Ds. Hoekman Thema: De kennis van onze ellende - Welkom en afkondigingen - Zingen: JDH 21 Ere zij aan God de Vader Ere zij aan God, de Vader,

Nadere informatie

Liturgie voor de dienst op 16 mei Tijdens deze dienst leggen. Harmanna Jakobine van der Velde. Anna Sytske Haaijer. Janna Maria Cannegieter

Liturgie voor de dienst op 16 mei Tijdens deze dienst leggen. Harmanna Jakobine van der Velde. Anna Sytske Haaijer. Janna Maria Cannegieter Liturgie voor de dienst op 16 mei 2019 Tijdens deze dienst leggen Harmanna Jakobine van der Velde Anna Sytske Haaijer Janna Maria Cannegieter openbaar belijdenis af van hun geloof. Een steengoede belijdenis

Nadere informatie

Protestantse Gemeente te Wapenveld in de Petruskerk 7 jul. 2013 19:00 uur

Protestantse Gemeente te Wapenveld in de Petruskerk 7 jul. 2013 19:00 uur GROOTLETTER LITURGIE AVONDDIENST Protestantse Gemeente te Wapenveld in de Petruskerk 7 jul. 2013 19:00 uur Liturgische kleur: Groen Klap in de handen, o volken, juich God toe met jubelzang. Psalm 47: 2.

Nadere informatie

Thema: Vrede tot God

Thema: Vrede tot God LITURGIE Voor de evangelisatiedienst, op zondag 15 oktober 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 19.00 uur. Thema: Vrede tot God Voorganger: Ouderling: Organist: Koor: Ds. K.A. Hazeleger (Ommen)

Nadere informatie

LITURGIE. Tweede Paasdag 2016. m.m.v. muziekgroep

LITURGIE. Tweede Paasdag 2016. m.m.v. muziekgroep LITURGIE Tweede Paasdag 2016 Voorganger: Organist: Pianist: Ds. J.A. Brussaard Thijs Snoeijer Marcel ten Brinke m.m.v. muziekgroep Zingen: Door Uw genade Vader (Opwekking 369) Door Uw genade, Vader, Nooit

Nadere informatie

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 27 november Aanvang:19.00 uur. Thema: Naar God verlangen

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 27 november Aanvang:19.00 uur. Thema: Naar God verlangen IN DE ICHTHUSKERK Zangdienst 27 november 2016 Aanvang:19.00 uur Thema: Naar God verlangen Voorganger: ds. H.G.F. Hübbers uit Zeewolde Organist: Gerwin van der Plaats M.m.v. Kerkkoor Zingend Getuigen uit

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Johannes 15 vers 1 t/m 17 Lied 178 vers 1, 2 en 3 () Psalm 103 vers 6 (Schoolpsalm) Psalm 98 vers 3 (Nieuwe Berijming) Lied 204 () Psalm

Nadere informatie

Eredienst 3 juni :30 uur Voorganger: Ds. J.R. Geersing

Eredienst 3 juni :30 uur Voorganger: Ds. J.R. Geersing Eredienst 3 juni 2018 16:30 uur Voorganger: Ds. J.R. Geersing Liturgie Votum / zegengroet Psalm 42: 1 Psalm 43: 3 en 4 Gebed Lezen: Daniël 3: 15-30 Kinderopwekking 40 Preek Psalm 93 (levensliederen) Geloofsbelijdenis

Nadere informatie

Kom-over-de-brug-dienst

Kom-over-de-brug-dienst Kom-over-de-brug-dienst Zondag 5 juli 2015 Bethlehemkerk 9.30 uur Voorganger: Organist: Koster: Ds. J. Aarnoudse Addo Dam Stefan Schoonderwoerd 2 Verwelkoming en mededelingen door ouderling van dienst

Nadere informatie

Liturgie avonddienst Westerkerk zondag 30 augustus 2015 Zingen (staande): Psalm 62 : 1,4 (NB) 1.Mijn ziel is stil tot God mijn Heer, van Hem verwacht

Liturgie avonddienst Westerkerk zondag 30 augustus 2015 Zingen (staande): Psalm 62 : 1,4 (NB) 1.Mijn ziel is stil tot God mijn Heer, van Hem verwacht Liturgie avonddienst Westerkerk zondag 30 augustus 2015 Zingen (staande): Psalm 62 : 1,4 (NB) 1.Mijn ziel is stil tot God mijn Heer, van Hem verwacht ik altijd weer mijn heil,-op Hem toch kan ik bouwen.

Nadere informatie

Liturgie. Thema: In gesprek met God

Liturgie. Thema: In gesprek met God Liturgie voor de jeugddienst op zondag 17 januari 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00 uur, samenzang vanaf 18.45 uur. Thema: In gesprek met God Voorganger: Ouderling v. dienst: Medewerking:

Nadere informatie

Zingen: OTH 45 - als een hert dat verlangt naar water. Zingen: Opwekking 468 - wij willen dat Jezus wordt verhoogd

Zingen: OTH 45 - als een hert dat verlangt naar water. Zingen: Opwekking 468 - wij willen dat Jezus wordt verhoogd Welkom Zingen: OTH 204 - kom tot de Vader Votum en groet Zingen: OTH187 - maak mij rein voor u Gebed Gezongen geloofsbelijdenis: Opwekking 426 Ja, ik geloof in Jezus Schriftlezing: Psalm 27 Zingen: OTH

Nadere informatie

Liturgie morgendienst 15 oktober, voorgangers ds. W. Louwerse. Micha-zondag Thema: De knop om. Mededelingen. Zingen: Gezang 21: 1 en 4. Votum.

Liturgie morgendienst 15 oktober, voorgangers ds. W. Louwerse. Micha-zondag Thema: De knop om. Mededelingen. Zingen: Gezang 21: 1 en 4. Votum. Mededelingen Zingen: Gezang 21: 1 en 4 Votum Groet Zingen: Opwekking 672 Micha-zondag Thema: De knop om. Heerser over alle dingen God van de oneindigheid van Uw liefde wil ik zingen buigen voor Uw majesteit

Nadere informatie

En ik kom tot U Opwekking 612

En ik kom tot U Opwekking 612 Hartelijk welkom En ik kom tot U Opwekking 612 In uw aanwezigheid kan ik daar ooit zijn, want ik ben een mens, zondig en onrein. Maar U gaf uw Zoon om in mijn plaats te staan en door wat Hij deed mag

Nadere informatie

Liturgie zangdienst Oh Happy Day! Zondag 11 juni 2017

Liturgie zangdienst Oh Happy Day! Zondag 11 juni 2017 Liturgie zangdienst Oh Happy Day! Zondag 11 juni 2017 Voorganger: Ds. J. Hansum m.m.v. Gospelkoor The Young Church Singers o.l.v. André Bijleveld The Young Church Singers zingen: Everybody praise the Lord

Nadere informatie

Jeugddienst Relaties buiten de kerk. (zondag 18 december 2016 aanvang voorganger ds: Bondt)

Jeugddienst Relaties buiten de kerk. (zondag 18 december 2016 aanvang voorganger ds: Bondt) Jeugddienst Relaties buiten de kerk (zondag 18 december 2016 aanvang 14.15 voorganger ds: Bondt) Opwekking 462 Aan uw voeten, Heer Aan uw voeten Heer, is de hoogste plaats Daarom kniel ik neer bij U Om

Nadere informatie

Jeugddienst 1 oktober 9.30 uur Vrouw met de kruik

Jeugddienst 1 oktober 9.30 uur Vrouw met de kruik Jeugddienst 1 oktober 9.30 uur Vrouw met de kruik Zingen voor de dienst: Schrijvers van gerechtigheid - Wat een wonder dat ik meewerken mag Wat een wonder dat ik meewerken mag in Uw koninkrijk, dat ik

Nadere informatie

Samen zingen. Zwaai, zwaai, zwaai, met jonge groene takken. Zing, nu nader komt op een ezel nooit bereden Hij die doet wat moet gedaan.

Samen zingen. Zwaai, zwaai, zwaai, met jonge groene takken. Zing, nu nader komt op een ezel nooit bereden Hij die doet wat moet gedaan. Samen zingen Zwaai, zwaai, zwaai, met jonge groene takken. Zing, nu nader komt op een ezel nooit bereden Hij die doet wat moet gedaan. Aansteken paaskaars Om te beginnen, goede God geeft U op aarde licht;

Nadere informatie

Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer - belijdenisdienst. Liturgie zondag uur Focus dienst. Thema: let s Focus together

Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer - belijdenisdienst. Liturgie zondag uur Focus dienst. Thema: let s Focus together Liturgie zondag 14-05-2017 09.30 uur ds J.J. Meijer - belijdenisdienst Thema: een leven dat van liefde overloopt Belijdenis van afhankelijkheid Vredegroet van God Zingen: Opwekking 599 Gebed Getuigenis

Nadere informatie

Looft de Heer, looft de Heer, looft de Heer, elk moet Hem eren. Looft de Heer, looft de Heer, looft de Heer, elk moet Hem eren.

Looft de Heer, looft de Heer, looft de Heer, elk moet Hem eren. Looft de Heer, looft de Heer, looft de Heer, elk moet Hem eren. Welkom Psalm 150 (Psalm Project) Looft God, looft Hem overal, Looft de schepper van t heelal. Om zijn wonderbare macht, om de heerlijkheid en pracht. Van zijn Naam en eeuwig wezen. Looft God, met bazuingeklank,

Nadere informatie

Niet bang zijn! God maakt je sterk!

Niet bang zijn! God maakt je sterk! Niet bang zijn! God maakt je sterk! Aangepaste dienst Zondag 22 november 2015 Br. Peter Zuidema Welkom Mededelingen Votum en groet Zingen:E & R 230 - Jezus is de goede Herder 1. Jezus is de goede herder

Nadere informatie

Samen houden we de website up-to-date!

Samen houden we de website up-to-date! Organiseer je een nieuwe (eenmalige of vaker terugkerende) activiteit binnen BOEI 90? Valt er een door jou georganiseerde activiteit uit of verandert er iets in de data hiervan? Laat het weten aan communicatie@boei90.nl!

Nadere informatie

Cadeautjes. Aangepaste dienst Zondag 27 november 2016 Ds. Henk Bondt

Cadeautjes. Aangepaste dienst Zondag 27 november 2016 Ds. Henk Bondt Cadeautjes Aangepaste dienst Zondag 27 november 2016 Ds. Henk Bondt Welkom Mededelingen Votum en groet Zingen: Opwekking 32 Dit is de dag, dit is de dag, die de Heer ons geeft, die de Heer ons geeft. Wees

Nadere informatie

Als iemand in Christus is, is hij een nieuwe schepping; het oude is voorbijgegaan, zie het is alles nieuw geworden.

Als iemand in Christus is, is hij een nieuwe schepping; het oude is voorbijgegaan, zie het is alles nieuw geworden. Als iemand in Christus is, is hij een nieuwe schepping; het oude is voorbijgegaan, zie het is alles nieuw geworden. 2 Korinthe 5 : 17 Afscheidsdienst Toos Kraayenhof 6 maart 2015 Intochtslied: U zij de

Nadere informatie

JEUGDDIENST ANDREASKERK. 6 maart :00 uur

JEUGDDIENST ANDREASKERK. 6 maart :00 uur JEUGDDIENST ANDREASKERK 6 maart 2016 19:00 uur Voorganger: ds. W. Gugler Ouderling: Alina van Wilgenburg Muziek: Jeugdband Koster: Jan Hijmissen / Evert vd Heuvel 2 Welkom OTH 282/ Opw. 407 (Kees Kraayenoord)

Nadere informatie

geboren te Wapenveld 8 augustus 1938 overleden te Zwolle 15 juni 2017

geboren te Wapenveld 8 augustus 1938 overleden te Zwolle 15 juni 2017 DANKDIENST voor het leven van GERRIT JAN HORST geboren te Wapenveld 8 augustus 1938 overleden te Zwolle 15 juni 2017 Heerde, 20 juni 2017 Kruiskerk Vrije Evangelische Gemeente voorganger: ds. J.M. Weststrate

Nadere informatie

Zondag 16 februari 2014. Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help!

Zondag 16 februari 2014. Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help! Zondag 16 februari 2014 Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help! Voorganger: ds. Bram Bregman Organist: dhr. Klaas Keimpema Pianist en dirigent schoolkoor: dir. Adriaan Stuij Welkom -

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Jesaja 55 vers 1 t/m 6 Lied 182 (Op Toonhoogte) Lofzang van Maria vers 3 (Schoolpsalm) Psalm 65 vers 2 Lied 185 (Op Toonhoogte) Lied 402

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: Openbaringen 3 vers 14 t/m 22 Gezang 253 vers 1 (Bundel 1938) Psalm 67 vers 3 (Schoolpsalm) Psalm 65 vers 1 en 2 (Nieuwe Berijming) Psalm

Nadere informatie

Liturgie zondag uur leesdienst br J. Mostert. Liturgie zondag uur samen met NGK M.W. van der Veen (kandidaat)

Liturgie zondag uur leesdienst br J. Mostert. Liturgie zondag uur samen met NGK M.W. van der Veen (kandidaat) Liturgie zondag 07-07-2019 09.30 uur leesdienst br J. Mostert Liturgie zondag 07-07-2019 16.30 uur samen met NGK M.W. van der Veen (kandidaat) Welkom en mededelingen Votum en vredegroet van God Zingen:

Nadere informatie

Liturgie. Thema: Werken voor de Koning

Liturgie. Thema: Werken voor de Koning Liturgie voor de jeugddienst op zondag 11 juni 2017 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00 uur, samenzang vanaf 18.45 uur. Thema: Werken voor de Koning Voorganger: ds. G.J. Röben Ouderling

Nadere informatie

Welkom in de hervormde gemeente Hagestein - Hoef en Haag. Liturgie. 1e paasdag 'Ik ben de Opstanding en het Leven'

Welkom in de hervormde gemeente Hagestein - Hoef en Haag. Liturgie. 1e paasdag 'Ik ben de Opstanding en het Leven' Welkom in de hervormde gemeente Hagestein - Hoef en Haag Liturgie 1e paasdag 2019 'Ik ben de Opstanding en het Leven' Daar juicht een toon 1. Daar juicht een toon, daar klinkt een stem, die galmt door

Nadere informatie

Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang uur

Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang uur Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 19.00 uur Voorganger: Ds. R.D. van Hornsveld Ouderling van dienst: Jan Smit Organist: Gijsbert Meuleman Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Appèldienst 19 februari 2017

Appèldienst 19 februari 2017 Appèldienst 19 februari 2017 Gods liefdesbrief voor jou! ----------------------------------------------------------------------------------- Leiding : Aart de Zwaan Appèlwoord : ds. David ten Voorde Combo

Nadere informatie

Eredienst 18 december u Voorganger: Ds. J. R. Geersing

Eredienst 18 december u Voorganger: Ds. J. R. Geersing Eredienst 18 december 2016 16.30u Voorganger: Ds. J. R. Geersing Liturgie Votum / zegengroet Opwekking 428 Genade zo oneindig groot Gebed Schriftlezing Zondag 38 Kolossenzen 2: 16 3: 17 Psalm 119: 63,

Nadere informatie

Zondag 19 oktober Kom maar hier - vertrouw op Mij!

Zondag 19 oktober Kom maar hier - vertrouw op Mij! Zondag 19 oktober 2014 Protestantse Gemeente Biddinghuizen Voorhof Vakantie Club - dienst Thema: Kom maar hier - vertrouw op Mij! Voorganger: ds. Bram Bregman Mee voorbereid door: mw Karin Schaap Muzikale

Nadere informatie

Orde van de eredienst op de jeugdzondag 29 september 2013 in de Oude Kerk te Veenendaal. Aanvang: uur

Orde van de eredienst op de jeugdzondag 29 september 2013 in de Oude Kerk te Veenendaal. Aanvang: uur Orde van de eredienst op de jeugdzondag 29 september 2013 in de Oude Kerk te Veenendaal Aanvang: 17.00 uur Thema: Ik volg jou! Voorganger: ds. B.J.D. van Vreeswijk (Hattem) Ouderling van dienst: br. Hans

Nadere informatie

Liederen voor zondag 5 februari 2017

Liederen voor zondag 5 februari 2017 Liederen voor zondag 5 februari 2017 Hemelhoog 429 / Opwekking 599 Nog voordat je bestond Kende Hij je naam Hij zag je elk moment En telde elke traan Omdat Hij van je hield Gaf Hij zijn eigen zoon Hij

Nadere informatie

Liturgie. zondag 10 september :00/10:45 Ds H D Bondt. 14:15 uur Ds R Prins

Liturgie. zondag 10 september :00/10:45 Ds H D Bondt. 14:15 uur Ds R Prins Liturgie zondag 10 september 2017 9:00/10:45 Ds H D Bondt 14:15 uur Ds R Prins 9:00/10:45 10-sep Ds H D Bondt NwPsB 40 : 1 NwPsB 40 : 3 Opw 575 : Hand 27 : 1-12 Hand 27 : 13-26 Hand 27 : 27-44 Hand 27

Nadere informatie

ORDE VAN DE AVONDDIENST. Liturgie van de avonddienst. In de Petruskerk op de

ORDE VAN DE AVONDDIENST. Liturgie van de avonddienst. In de Petruskerk op de Protestantse Gemeente te Wapenveld Liturgie van de avonddienst In de Petruskerk op de Zondag 's Heren Goedertierenheid 5 mei 2019 19:00 uur Liturgische kleur: Wit Van de trouw van de Heer is de aarde vervuld.

Nadere informatie

Hartelijk welkom. Vandaag is er kinderdienst voor groepen 1-8

Hartelijk welkom. Vandaag is er kinderdienst voor groepen 1-8 Hartelijk welkom Organiseer je een nieuwe (eenmalige of vaker terugkerende) activiteit binnen BOEI 90? Valt er een door jou georganiseerde activiteit uit of verandert er iets in de data hiervan? Laat het

Nadere informatie

MAAR NIEMAND HEEFT OOIT GOD GEZIEN

MAAR NIEMAND HEEFT OOIT GOD GEZIEN NIEMAND HEEFT OOIT GOD GEZIEN MAAR Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Jannie Torsius Lector: Henk Buscher Pianist: Rik Nijs / Jan vd Brink Koster: Niels Kuyt / Coen Robbertsen Intochtslied: Opwekking

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 22 januari 2017 om Voorganger: Ds. Van den Berg M.m.v.: de Opwekkingsband. Thema: Old Way New Way

Opwekkingsdienst 22 januari 2017 om Voorganger: Ds. Van den Berg M.m.v.: de Opwekkingsband. Thema: Old Way New Way Opwekkingsdienst 22 januari 2017 om 16.45. Voorganger: Ds. Van den Berg M.m.v.: de Opwekkingsband Thema: Old Way New Way - Zingen voor de dienst: Opwekking 430 (C) Heer ik prijs Uw grote Naam Heer ik prijs

Nadere informatie

Welkom bij deze jeugddienst met als thema: Echt of onecht. Fijn dat je er bent!

Welkom bij deze jeugddienst met als thema: Echt of onecht. Fijn dat je er bent! Welkom bij deze jeugddienst met als thema: Echt of onecht Fijn dat je er bent! Welkom Zingen: Opw. 123 Groot is uw trouw, o Heer Votum en groet Zingen: Opw. 221 vers 1 en 5 Prijst de Heer met blijde galmen

Nadere informatie

Lezen : Matteüs 28 : 1-10 Korintiërs 15 : 1-11 Tekst : Korintiërs 15 : 3-4

Lezen : Matteüs 28 : 1-10 Korintiërs 15 : 1-11 Tekst : Korintiërs 15 : 3-4 Lezen : Matteüs 28 : 1-10 Korintiërs 15 : 1-11 Tekst : Korintiërs 15 : 3-4 Gezang 95 Opwekking 706 Opwekking 430 Opwekking 751 Levensliederen Psalm 16 Gezang 99 We zingen voor de dienst: Opwekking 469

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 22 februari 2014 Wijkgemeente Markus, Grote Kerk, 9.30 uur THEMADIENST: Meer dan genoeg geloven in afhankelijkheid

Orde van dienst voor zondag 22 februari 2014 Wijkgemeente Markus, Grote Kerk, 9.30 uur THEMADIENST: Meer dan genoeg geloven in afhankelijkheid Orde van dienst voor zondag 22 februari 2014 Wijkgemeente Markus, Grote Kerk, 9.30 uur THEMADIENST: Meer dan genoeg geloven in afhankelijkheid Luisteren naar God Voorganger: ds. H.L. Versluis Orgel: Simon

Nadere informatie

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 30 april Aanvang:19.00 uur. Thema: JUBEL voor God onze sterkte

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 30 april Aanvang:19.00 uur. Thema: JUBEL voor God onze sterkte IN DE ICHTHUSKERK Zangdienst 30 april 2017 Aanvang:19.00 uur Thema: JUBEL voor God onze sterkte Voorganger: ds. Th.J.S. van Staalduine uit Nijbroek M.m.v. Gospelband Sinjael uit Donkerbroek 1 Voor de dienst

Nadere informatie

Voorganger : ds. Bertine van de Weg Organist : Ineke ten Brug

Voorganger : ds. Bertine van de Weg Organist : Ineke ten Brug Welkom in de avonddienst van 1 e Paasdag zondag 16 april 2017 Voorganger : ds. Bertine van de Weg Organist : Ineke ten Brug Ouderling van dienst : Gerhard Nijhoff Thema : Wie zoek je? We zingen : Joh.

Nadere informatie