Zondag uur - sing-in samen met NGK. Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer. Thema: 2 Kronieken 20 : 10-30

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zondag uur - sing-in samen met NGK. Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer. Thema: 2 Kronieken 20 : 10-30"

Transcriptie

1 Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer Thema: geen beter begin dan aanbidding van God Belijdenis van afhankelijkheid Vredegroet van God Zingen: Gezang 147 : 1, 2, 3, 4 Gebed Lezen: 2 Kronieken 20 : Zingen: Psalm 108 : 1, 2, 4 Kindermoment Tekst: 2 Kronieken 20 : Verkondiging Zingen: Lied Thuis in Uw huis De weg die God ons wijst Zingen: Psalm 95 : 1, 3 Dankgebed en voorbeden Inzameling van de gaven Zingen: Opwekking 764 Zegen van God Amen zingen: Gezang 71 (canon: 1 x allen, 2 x in 3 groepen) Zondag uur - sing-in samen met NGK Thema: 2 Kronieken 20 : Donkerheid/vrees Zingen: Lied 392 : 1, 2, 3 Stil worden, schuilen bij God Zingen: Opwekking 464 Stiltemoment Gebed Zingen: Opwekking 640 (2 x) In geloof opstaan en gáán Zingen: Opwekking 704 Zingen: Opwekking 681 De overwinning vieren Zingen: Opwekking 573, 354, 589, en 553

2 Bijlage liturgie zondag uur ds J.J. Meijer Thuis in Uw huis Thuis in Uw huis, bij U, onze Vader, U bent ons doel en U staat aan het begin. Vast Uw beloften en groot Uw genade, nederig vormen wij Uw gezin. Leven met U, nee, niets is er beter, geloven, belijden en bouwen op Uw Woord. Uitzien, verwachten de eeuwige vrede, dankzij Jezus want Hij is de poort. U maakt ons één, ruimhartig verbonden, samen op weg naar de stad die nederdaalt. Vul ons met liefde, vergeef onze zonden, Christus bruid, Uw gemeente die straalt. Heilige Geest, o bron van het leven, gave en gever, vernieuw ons meer en meer. Leid onze wegen, dat vruchten wij geven en Uw Woord moge klinken steeds weer. In het gevecht met duistere krachten, rust U ons toe met de wapens voor de strijd. U bent de Heer van de hemelse machten, leer ons gaan in afhankelijkheid. Samen op reis vanuit het verleden, t zoutende zout en getuigen mogen zijn. Gaan in vertrouwen, de harten besneden, wees niet bang, zegt God, Ik zal er zijn! Opwekking 764 Zegekroon U zult altijd voor ons strijden; U hebt steeds Uw trouw getoond. Deze waarheid is mijn blijdschap: Heer, U draagt de zegekroon, U, mijn Helper en Beschermer, U, mijn Redder en mijn Vriend. Uw genade is mijn adem en mijn lied. Waar Uw grootheid wordt bezongen, wil ik knielen voor Uw troon. Waar U bent, verstilt de onrust, want U draagt de zegekroon. Vul dit huis nu met Uw glorie, vul ons hart met heilig vuur. Uw genade is mijn adem en mijn lied. Halleluja! Jezus overwon. Jezus overwon. Halleluja! Prijs Hem, Die de wereld verwon. U zult altijd voor ons pleiten; U zocht door tot U ons vond. En geen macht kan U bestrijden, want U draagt de zegekroon.

3 Bijlage liturgie zondag uur ds J.J. Meijer Opwekking 764 Zegekroon (vervolg) U bent Jezus, de Messias, Die de wereld redding biedt. Uw genade is mijn adem en mijn lied. Elke muur wordt neergehaald, ieder bolwerk afgebroken. U draagt de zegekroon; U overwon, U overwon! Aan het kruis leek U verslagen, maar U hebt de dood onttroond; zelfs het graf kon U niet houden, want U draagt de zegekroon. Halleluja! Jezus overwon. Jezus overwon. Halleluja! Prijs Hem, Die de wereld verwon. Elke muur wordt neergehaald, ieder bolwerk afgebroken. U draagt de zegekroon; U overwon, U overwon. Bijlage sing-in zondag Opwekking 464 Wees stil voor het aangezicht van God Wees stil voor het aangezicht van God, want heilig is de Heer. Aanbid Hem met eerbied en ontzag en kniel nu voor Hem neer; die zelf geen zonde kent en ons genade schenkt. Wees stil voor het aangezicht van God, want heilig is de Heer. Wees stil, want de heerlijkheid van God omgeeft ons in dit uur. Wij staan nu op heilige grond, waar Hij verschijnt met vuur; een eeuwigdurend licht straalt van zijn aangezicht. Wees stil, want de heerlijkheid van God omgeeft ons in dit uur. Wees stil, want de kracht van onze God daalt neer op dit moment. De kracht van de God die vergeeft en ons genezing brengt; niets is onmogelijk voor wie gelooft in Hem. Wees stil, want de kracht van onze God daalt neer op dit moment.

4 Opwekking 640 Mijn hulp is van U Heer Ik hef mijn ogen op naar de bergen waar komt mijn hulp vandaan? Ik hef mijn ogen op naar U Heer, Die mij bij zal staan. Mijn hulp is van U Heer, die alles heeft gemaakt. U zult voorkomen dat ik wankel of val. U bent mijn Beschermer, die over mij waakt. Die niet sluimeren of slapen zal. Wat kan mij gebeuren door zon of door maan. U bent mijn schaduw, U bent er altijd. Bewaart heel mijn leven, mijn komen en gaan. U beschermt mij tot in eeuwigheid. Mijn hulp is van U Heer. Opwekking 704 O kerk sta op O kerk, sta op, met wapenrusting aan; stel je op als Christus' leger. Wie zwak is, kom en zeg nu: Ik ga staan in de kracht die God wil geven. Omgord met waarheid, in Zijn kracht, weerstaan wij satans leugenmacht. Gods leger strijdt met liefde die bevrijdt wie gevangen zit in 't duister. De oorlog woedt niet tegen bloed en vlees, maar is tegen duist're machten. Hanteer het zwaard dat elke wond geneest en wees moedig en standvastig. Al dreigt gevaar aan elke kant, de uitkomst heeft Hij in Zijn hand; want Christus krijgt de prijs waar Hij voor stierf: vele volken als zijn erfdeel. Kom, zie het kruis waar liefde recht ontmoet, waar Gods Zoon zich heeft gegeven. De vijand ligt vertrapt onder zijn voet, Jezus is als Heer verrezen! De grote steen is weggedaan, en Christus, Hij is opgestaan. Zijn zegetocht duurt voort tot aan die dag dat elk oog en hart Hem zien zal.

5 Opwekking 704 O kerk sta op (vervolg) Kom, Heil'ge Geest, geef kracht voor elke stap, laat ons elke horde nemen. Dan lopen wij de wedloop om de prijs te ontvangen in de hemel. De heiligen uit vroeger tijd getuigen van zijn majesteit. En wij zien uit, verlangend naar de dag dat wij delen in zijn luister. Al dreigt gevaar aan elke kant, de uitkomst heeft Hij in zijn hand; want Christus krijgt de prijs waar Hij voor stierf: vele volken als zijn erfdeel. Want Christus krijgt de prijs waar Hij voor stierf: vele volken als zijn erfdeel. Opwekking Hosanna Ik zie de grote Koning vol glorie en met vuur omringd; de aarde beeft, de aarde beeft. Ik zie Hem in zijn liefde; onze zonden wast Hij weg. En ieder zingt en ieder zingt: Hosanna, hosanna, hosanna in de hoge. ) 2x Ik zie een generatie opstaan in gehoorzaamheid, met puur geloof, met puur geloof. Ik zie een grote doorbraak, opgewekt door ons gebed; we knielen neer, we knielen neer. Hosanna, hosanna, hosanna in de hoge. ) 2x Genees mijn hart en maak mij rein, ontsluier het geheim van uw heerlijkheid. Leer mij hoe ik lief heb, Heer zoals U mij. Raak mijn hart met wat U raakt, alles wat ik ben is voor U gemaakt op mijn weg van aards bestaan naar eeuwigheid. Hosanna, hosanna, hosanna in de hoge. ) 2x

6 Opwekking 573 U bent welkom We zijn hier bij elkaar om de koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. We zijn hier bij elkaar om te vieren dat Hij goed is. En wij prijzen en aanbidden Hem, Jezus onze Heer! Heer, U bent welkom, welkom, U bent welkom, grote koning. Wij heffen onze handen op naar de God van alle eeuwen. Heer, U bent welkom, welkom, U bent welkom, Zoon van God. Wij richten heel ons hart op U, U bent welkom in ons midden. U bent welkom in ons midden. (3x) Opwekking 354 Glorie aan God Glorie aan God. (4x) Lof zij de Heer, Hem komt toe alle eer. Hij's het Lam dat regeert tot in eeuwigheid. Zijn woord is macht, heeft ons vrijheid gebracht. Wij aanbidden, wij knielen voor Jezus. Groot is Zijn troon, eeuwig Zijn kroon. Overwinnaar zal Hij zijn, over zonde, dood en pijn. Heel het rijk der duisternis, weet wie Jezus Christus is: Hij is de hoogste Heer! Glorie aan God. (4x) Kondigt het aan, door de kracht van Zijn naam: Heel de aard' wordt vervuld van Zijn glorie! Satan, hij beeft, want hij weet: Jezus leeft! Hij's verslagen, het Lam troont voor eeuwig! Jezus is Heer, Redder en Heer! Overwinnaar zal Hij zijn, over zonde, dood en pijn. Heel het rijk der duisternis, weet wie Jezus Christus is: Hij is de hoogste Heer! Glorie aan God. (4x) Heersen met Hem op de troon en Zijn stem, spreekt van liefde, vervult ons met glorie. Heilig en vrij alle tranen voorbij. Eeuwig vreugde voor God, lof, aanbidding: waardig het Lam, waardig het Lam! Overwinnaar zal Hij zijn, over zonde, dood en pijn. Heel het rijk der duisternis, weet wie Jezus Christus is: Hij is de hoogste Heer! Glorie aan God. (4x)

7 Opwekking 589 Ik wil juichen voor U, mijn Heer Ik wil juichen voor U, mijn Heer, met blijdschap in mijn hart. Ik wil jubelen voor U, Heer, mijn hart is vol ontzag. Ik erken: U, Heer, bent God en ik behoor U toe. Mijn aanbidding is slechts voor U, wat ik ook denk of voel. Refrein: En ik ga door de poorten met een loflied, want ik wil U ontmoeten deze dag. En ik zing U alle lof toe, 'k hef mijn handen naar U op. Ik prijs Uw naam, God van de eeuwigheid. Ik wil juichen voor U, mijn Heer, met blijdschap in mijn hart. Ik wil jubelen voor U, Heer, mijn hart is vol ontzag. Ik erken: U, Heer, bent God en ik behoor U toe. Mijn aanbidding is slechts voor U, wat ik ook denk of voel. Refrein Want de Heer is goed. Zijn goedertierenheid is tot in eeuwigheid, amen! Ja, de Heer is goed, Zijn liefde en Zijn trouw zijn tot in eeuwigheid, amen! Opwekking Laat het feest zijn in de huizen Laat het feest zijn in de huizen mensen dansen op de straat. Als het onrecht buigt voor Jezus en het volk weer bidden gaat. Refrein: In de bergen, door de dalen hoor ons loflied, overal. In de hemel en op aarde als Uw glorie, komen zal. Laat Uw licht zien in het duister als wij buigen voor het kruis. Laat Uw heerlijkheid verschijnen in de wereld, in ons huis. Refrein Halleluja, halleluja, halleluja, halleluja. (4 x) Refrein (3 x) Refrein (met 3x: ik prijs Uw naam)

Opwekkingsdienst 10 april 2016 om 16.45 in de Ark. Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: Waarom zou ik komen? "

Opwekkingsdienst 10 april 2016 om 16.45 in de Ark. Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: Waarom zou ik komen? Zingen voor de dienst om 16.45: Opw. 623 Laat het huis gevuld zijn Opwekkingsdienst 10 april 2016 om 16.45 in de Ark Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband Thema: Waarom zou ik komen? " Laat het

Nadere informatie

U bent welkom - opwekking 573. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer.

U bent welkom - opwekking 573. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. 15 november 2015 U bent welkom - opwekking 573 We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. We zijn hier bij elkaar om te vieren dat Hij goed is. En

Nadere informatie

Opwekking 21 jan uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg

Opwekking 21 jan uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg Voor de dienst zingen we: Opwekking 21 jan 2018 16.45 uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg Opw. 769 Bouw Uw koninkrijk Kom, vestig uw gezag; wees Koning in ons hart. Herstel uw beeld

Nadere informatie

September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640

September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640 Tekst lied van de maand bovenbouw 2017-2018 September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640 Ik hef mijn ogen op naar de bergen, waar komt mijn hulp vandaan? ik hef

Nadere informatie

Liturgie kerkdienst God maakt vrij! Kindslaven uit de seksindustrie 16 oktober 2016

Liturgie kerkdienst God maakt vrij! Kindslaven uit de seksindustrie 16 oktober 2016 Liturgie kerkdienst God maakt vrij! Kindslaven uit de seksindustrie 16 oktober 2016 Samenzang 1 Opw 720 God maakt vrij In de naam van de Vader, in de naam van de Zoon, in de naam van de Geest voor Uw troon,

Nadere informatie

Liturgie morgendienst 25 mei Hemelvaartsdag, gezamenlijke dienst in de Koningskerk, voorganger ds. J.H. Riemer. Welkom / mededelingen

Liturgie morgendienst 25 mei Hemelvaartsdag, gezamenlijke dienst in de Koningskerk, voorganger ds. J.H. Riemer. Welkom / mededelingen Welkom / mededelingen Votum / zegengroet Zingen: gezang 101 : 1, 2, 3, 4 en 5 1. De dag van onze Vorst brak aan. Zie, Gods gezalfde Koning gaat tot zijn hemelwoning. Hoe zal Hij in zijn schoonheid staan,

Nadere informatie

Jeugddienst 1 oktober 9.30 uur Vrouw met de kruik

Jeugddienst 1 oktober 9.30 uur Vrouw met de kruik Jeugddienst 1 oktober 9.30 uur Vrouw met de kruik Zingen voor de dienst: Schrijvers van gerechtigheid - Wat een wonder dat ik meewerken mag Wat een wonder dat ik meewerken mag in Uw koninkrijk, dat ik

Nadere informatie

Liturgie 28 april 2019

Liturgie 28 april 2019 Liturgie 28 april 2019 Votum en groet Zingen Opwekking 534 Jezus, Gods heerlijkheid verschijnt Jezus, Gods heerlijkheid verschijnt, De Mensenzoon, de Zoon van God zal Koning zijn. Jezus. Hij offerde zichzelf;

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Johannes 15 vers 1 t/m 17 Lied 178 vers 1, 2 en 3 () Psalm 103 vers 6 (Schoolpsalm) Psalm 98 vers 3 (Nieuwe Berijming) Lied 204 () Psalm

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 22 januari 2017 om Voorganger: Ds. Van den Berg M.m.v.: de Opwekkingsband. Thema: Old Way New Way

Opwekkingsdienst 22 januari 2017 om Voorganger: Ds. Van den Berg M.m.v.: de Opwekkingsband. Thema: Old Way New Way Opwekkingsdienst 22 januari 2017 om 16.45. Voorganger: Ds. Van den Berg M.m.v.: de Opwekkingsband Thema: Old Way New Way - Zingen voor de dienst: Opwekking 430 (C) Heer ik prijs Uw grote Naam Heer ik prijs

Nadere informatie

Protestantse gemeente Biddinghuizen Zondag 30 april 2017 Lof in de Hof dienst. Thema: Gods terughoudendheid

Protestantse gemeente Biddinghuizen Zondag 30 april 2017 Lof in de Hof dienst. Thema: Gods terughoudendheid Protestantse gemeente Biddinghuizen Zondag 30 april 2017 Lof in de Hof dienst Thema: Gods terughoudendheid Voorganger: ds. W. van der Schee Mmv: True Colors Welkom door de ouderling van dienst Lied Nieuw

Nadere informatie

Liturgie Jeugddienst 5 mei Thema: Voel je vrij Voorganger: ds. J.W. Korpelshoek Koor: About Three

Liturgie Jeugddienst 5 mei Thema: Voel je vrij Voorganger: ds. J.W. Korpelshoek Koor: About Three Liturgie Jeugddienst 5 mei Thema: Voel je vrij Voorganger: ds. J.W. Korpelshoek Koor: About Three About Three zingt: Open the Eyes of My Heart Michael W. Smith. Welkom door Lianne. Samenzang met About

Nadere informatie

Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht

Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht Maak ons tot een stralend licht voor de volken, een stralend licht voor de mensen om ons heen. Tot de wereld ziet wie haar het leven geeft, laat het schijnen

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Berend Jongsma

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Berend Jongsma Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Berend Jongsma Lezen : Psalm 139 Opwekking 354 Psalm 139 : 1, 2 en 11 Gezang 165 Gezang 161 : 1, 2, 3 en 4 Gezang 111 : 1 en 2 Welkom en mededelingen Votum en groet Onze

Nadere informatie

Liturgie zondag uur br A. de Rover. Liturgie zondag uur Focus jongerendienst ds J.J. Meijer. Thema: Focus on worship

Liturgie zondag uur br A. de Rover. Liturgie zondag uur Focus jongerendienst ds J.J. Meijer. Thema: Focus on worship Liturgie zondag 25-06-2017 09.30 uur br A. de Rover Thema: de koninklijke weg Belijdenis van afhankelijkheid Vredegroet van God Zingen: Psalm 113 : 1, 2, 3 (Nieuwe Psalmberijming) Gebed Lezen: Johannes

Nadere informatie

Gehele lied 2x zingen 1. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer.

Gehele lied 2x zingen 1. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. Gehele lied 2x zingen 1. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. 2. We zijn hier bij elkaar om te vieren dat Hij goed is. En wij prijzen en aanbidden

Nadere informatie

Welkom en mededelingen

Welkom en mededelingen Welkom in de Arke Welkom en mededelingen Votum en Groet (Sela) Votum Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte, laat niet los wat Hij begon. Votum en Groet (Sela) Groet

Nadere informatie

Liturgie. Thema: Werken voor de Koning

Liturgie. Thema: Werken voor de Koning Liturgie voor de jeugddienst op zondag 11 juni 2017 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00 uur, samenzang vanaf 18.45 uur. Thema: Werken voor de Koning Voorganger: ds. G.J. Röben Ouderling

Nadere informatie

Lezen : Deuteronomium 6: 4-18 Zondag 47 Opwekking 25 Opwekking 277 Opwekking 354 Psalm 86 : 2, 3 en 4 (NPB) Geloofsbelijdenis Onze Vader Opwekking 708

Lezen : Deuteronomium 6: 4-18 Zondag 47 Opwekking 25 Opwekking 277 Opwekking 354 Psalm 86 : 2, 3 en 4 (NPB) Geloofsbelijdenis Onze Vader Opwekking 708 Lezen : Deuteronomium 6: 4-18 Zondag 47 Opwekking 25 Opwekking 277 Opwekking 354 Psalm 86 : 2, 3 en 4 (NPB) Geloofsbelijdenis Onze Vader Opwekking 708 Welkom en mededelingen Opwekking 25 Rechts Links Laat

Nadere informatie

HEMELHOOG 667 / ELB 241

HEMELHOOG 667 / ELB 241 HEMELHOOG 667 / ELB 4 Wees stil voor het aangezicht van God, want heilig is de Heer. Aanbid Hem met eerbied en ontzag en kniel nu voor Hem neer; die zelf geen zonde kent en ons genade schenkt. Wees stil

Nadere informatie

Maandliederen bovenbouw September Een Vriend,?

Maandliederen bovenbouw September Een Vriend,? Maandliederen bovenbouw 18-19 September Een Vriend,? Soms als het even moeilijk gaat, dan weet ik mij geen raad. Dan droom ik over een vriend die mij steunt en waar ik op leunen kan. Een vriend die bij

Nadere informatie

Liederen voor zondag 3 december 2017

Liederen voor zondag 3 december 2017 Liederen voor zondag 3 december 07 Hemelhoog 94 / Opwekking 64 Al mijn zonden, al mijn zorgen, neem ik mee naar de rivier. Heer, vergeef mij en genees mij. Vader, kom, ontmoet mij hier. Want dit water

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 17 mei 2015 om 16.45 in de Ark. Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: De Hartendokter!

Opwekkingsdienst 17 mei 2015 om 16.45 in de Ark. Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: De Hartendokter! Opwekkingsdienst 17 mei 2015 om 16.45 in de Ark Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband Thema: De Hartendokter! - Zingen voor de dienst om 16.45: Opw. 518 Heer U doorgrond en kent mij Heer, U doorgrondt

Nadere informatie

Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens

Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens Zingen: Opwekking 553 Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat. Als het onrecht buigt voor Jezus en het volk weer bidden gaat. In de bergen,

Nadere informatie

Tekst liederen zangdienst 18 september 14.30 uur

Tekst liederen zangdienst 18 september 14.30 uur Tekst liederen zangdienst 18 september 14.30 uur EvL357 Vreugde, vreugde louter vreugde 1. Vreugde, vreugde, louter vreugde is bij U van eeuwigheid, Schepper, die t heelal verheugde, bron van eeuwige vreugde

Nadere informatie

Liederen voor zondag 5 februari 2017

Liederen voor zondag 5 februari 2017 Liederen voor zondag 5 februari 2017 Hemelhoog 429 / Opwekking 599 Nog voordat je bestond Kende Hij je naam Hij zag je elk moment En telde elke traan Omdat Hij van je hield Gaf Hij zijn eigen zoon Hij

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. van Duijvenboden (Apeldoorn) Schriftlezing: Marcus 3 vers 1 t/m 6 Lied 223 vers 1, 2 en 3 () Psalm 9 vers 1 (Schoolpsalm) Lied 236 vers 1, 2 en 3 () Psalm 30

Nadere informatie

Welkomstwoord en mededelingen Ik wil juichen voor U, mijn Heer (Op Toonhoogte 271) Ik wil juichen voor U, mijn Heer,

Welkomstwoord en mededelingen Ik wil juichen voor U, mijn Heer (Op Toonhoogte 271) Ik wil juichen voor U, mijn Heer, 1 Welkomstwoord en mededelingen Ik wil juichen voor U, mijn Heer (Op Toonhoogte 271) Ik wil juichen voor U, mijn Heer, Ik erken: U, Heer, bent God met blijdschap in mijn hart. en ik behoor U toe. Ik wil

Nadere informatie

LIEDERENBLAD TIME 2 SING 18 september 2011 Thema: Je steentje bijdragen. Refrein

LIEDERENBLAD TIME 2 SING 18 september 2011 Thema: Je steentje bijdragen. Refrein LIEDERENBLAD TIME 2 SING 18 september 2011 Thema: Je steentje bijdragen 19.00 uur LAAT HET FEEST ZIJN IN DE HUIZEN (Opw. 533) Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat, als het onrecht

Nadere informatie

Liturgie zondag 19 november W.J.V. dienst Thema: Delen

Liturgie zondag 19 november W.J.V. dienst Thema: Delen Liturgie zondag 19 november W.J.V. dienst Thema: Delen Voorganger: Ds. Margriet van de Bunt Muzikale begeleiding: The True Colors Welkom en mededelingen- ouderling van dienst Opwekking 194 U maakt ons

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg Welkom in de Pauluskerk Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg Zingen: Evangelische Liedbundel 374 vers 1, 2 en 3 1. O Heer, mijn God, wanneer ik in verwond'ring de wereld zie die U

Nadere informatie

Liturgie 12 mei 2019, Roel van Swetselaar

Liturgie 12 mei 2019, Roel van Swetselaar Liturgie 12 mei 2019, Roel van Swetselaar Zingen Opwekking 764 Zegekroon U zult altijd voor ons strijden; U hebt steeds Uw trouw getoond. Deze waarheid is mijn blijdschap: Heer, U draagt de zegekroon,

Nadere informatie

Liturgie. zondag 9 juli :30 uur Ds R Prins. 14:15 uur Ds H D Bondt

Liturgie. zondag 9 juli :30 uur Ds R Prins. 14:15 uur Ds H D Bondt zondag 9 juli 2017 Liturgie 09:30 uur Ds R Prins 14:15 uur Ds H D Bondt 09:30 uur 9-jul Ds R Prins PsvN 84 : OPW 715 Gez 158 : Recht 15 : Ps 7 : 1, 3, 7 Gez 143 : 1, 2, 4 Opw 354 : PsvNu 84 Wat hou ik

Nadere informatie

Liederenbundel Toerustend Weekend

Liederenbundel Toerustend Weekend 1 Opwekking 123 Groot is uw trouw, o Heer Groot is uw trouw, o Heer, mijn God en Vader. Er is geen schaduw van omkeer bij U. Ben ik ontrouw, Gij blijft immer Dezelfde die Gij steeds waart, dat bewijst

Nadere informatie

Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: A. Bos Koster: H. van Polen/ J. Hijmissen Muziek: José & Glenn Witterland

Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: A. Bos Koster: H. van Polen/ J. Hijmissen Muziek: José & Glenn Witterland Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: A. Bos Koster: H. van Polen/ J. Hijmissen Muziek: José & Glenn Witterland Welkom Opwekking 720 In de naam van de Vader, in de naam van de Zoon, in de naam van de

Nadere informatie

Liturgie zondag uur leesdienst br J. Mostert. Liturgie zondag uur samen met NGK M.W. van der Veen (kandidaat)

Liturgie zondag uur leesdienst br J. Mostert. Liturgie zondag uur samen met NGK M.W. van der Veen (kandidaat) Liturgie zondag 07-07-2019 09.30 uur leesdienst br J. Mostert Liturgie zondag 07-07-2019 16.30 uur samen met NGK M.W. van der Veen (kandidaat) Welkom en mededelingen Votum en vredegroet van God Zingen:

Nadere informatie

Toon mijn liefde, aan de ander dien de ander, zo heb Ik ook jou liefgehad. Heb elkaar lief, wat er ook gebeurt, de ander, zo heb ik ook jou

Toon mijn liefde, aan de ander dien de ander, zo heb Ik ook jou liefgehad. Heb elkaar lief, wat er ook gebeurt, de ander, zo heb ik ook jou Paasviering 2016 Bij U komen Jezus, ik wil heel dicht bij u komen in uw nabijheid wil k zijn. Zo dicht bij U voel 'k uw liefde stromen, U maakt mij heilig en rein In de schuilplaats van de Allerhoogste

Nadere informatie

ACTIVI TEITEN CENTRALE EVANGELISATIE COMMISSIE

ACTIVI TEITEN CENTRALE EVANGELISATIE COMMISSIE CENTRALE EVANGELISATIE COMMISSIE ALPHACURSUS Maak voor het eerst of opnieuw kennis met de kern van Christelijk geloof. In een gezellige omgeving samen eten, luisteren en praten over het doel van je leven.

Nadere informatie

Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat, als het onrecht buigt voor Jezus en het volk weer bidden gaat.

Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat, als het onrecht buigt voor Jezus en het volk weer bidden gaat. Hartelijk welkom Laat het feest zijn in de huizen Opwekking 553 Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat, als het onrecht buigt voor Jezus en het volk weer bidden gaat. In de bergen,

Nadere informatie

Liturgie voor de Praisedienst Zondag 20 januari 2019 om uur in de Pauluskerk te Wezep. Thema : Je bent gek!

Liturgie voor de Praisedienst Zondag 20 januari 2019 om uur in de Pauluskerk te Wezep. Thema : Je bent gek! Liturgie voor de Praisedienst Zondag 20 januari 2019 om 19.00 uur in de Pauluskerk te Wezep Thema : Je bent gek! Voorganger : ds. Hans van Ark Ouderling : dhr. J. Fijn Muziek : Marloes van Ommen Welkom

Nadere informatie

Liturgie 1 januari 2017 Nieuwjaarsdag

Liturgie 1 januari 2017 Nieuwjaarsdag Liturgie 1 januari 2017 Nieuwjaarsdag Votum en Groet Zingen Hemelhoog 667 Wees stil voor het aangezicht van God Wees stil voor het aangezicht van God, want heilig is de Heer. aanbid Hem met eerbied en

Nadere informatie

Jeugddienst Relaties buiten de kerk. (zondag 18 december 2016 aanvang voorganger ds: Bondt)

Jeugddienst Relaties buiten de kerk. (zondag 18 december 2016 aanvang voorganger ds: Bondt) Jeugddienst Relaties buiten de kerk (zondag 18 december 2016 aanvang 14.15 voorganger ds: Bondt) Opwekking 462 Aan uw voeten, Heer Aan uw voeten Heer, is de hoogste plaats Daarom kniel ik neer bij U Om

Nadere informatie

Liturgie voor de paaszangdienst op Tweede Paasdag 2019 THEMA; HE S ALIVE!

Liturgie voor de paaszangdienst op Tweede Paasdag 2019 THEMA; HE S ALIVE! Liturgie voor de paaszangdienst op Tweede Paasdag 2019 THEMA; HE S ALIVE! Inleidende muziek: Zang Samenzang: U zij de Glorie (1 e couplet) (Sela) U zij de glorie, opgestane Heer! U zij de victorie, nu

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Ezechiël 36 vers 16 t/m 28 Lied 268 (Op Toonhoogte) 2x Psalm 147 vers 3 (Schoolpsalm) Psalm 115 vers 1 en 2 Psalm 116 vers 1, 10 en 11

Nadere informatie

Liturgie voor de dienst op 16 mei Tijdens deze dienst leggen. Harmanna Jakobine van der Velde. Anna Sytske Haaijer. Janna Maria Cannegieter

Liturgie voor de dienst op 16 mei Tijdens deze dienst leggen. Harmanna Jakobine van der Velde. Anna Sytske Haaijer. Janna Maria Cannegieter Liturgie voor de dienst op 16 mei 2019 Tijdens deze dienst leggen Harmanna Jakobine van der Velde Anna Sytske Haaijer Janna Maria Cannegieter openbaar belijdenis af van hun geloof. Een steengoede belijdenis

Nadere informatie

Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer - belijdenisdienst. Liturgie zondag uur Focus dienst. Thema: let s Focus together

Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer - belijdenisdienst. Liturgie zondag uur Focus dienst. Thema: let s Focus together Liturgie zondag 14-05-2017 09.30 uur ds J.J. Meijer - belijdenisdienst Thema: een leven dat van liefde overloopt Belijdenis van afhankelijkheid Vredegroet van God Zingen: Opwekking 599 Gebed Getuigenis

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 16 augustus 2015 om in de Ark. Voorganger: Ds. Oberink M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: Een geworteld leven

Opwekkingsdienst 16 augustus 2015 om in de Ark. Voorganger: Ds. Oberink M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: Een geworteld leven Opwekkingsdienst 16 augustus 2015 om 16.45 in de Ark - Zingen voor de dienst om 16.45: Opw. 559 Schijn met Uw licht (E) Schijn met uw licht in mijn hart, Heer, ) schijn met uw licht in mijn hart, ) dat

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M. van Leeuwen (Hierden) Schriftlezing: Genesis 15 vers 1 t/m 6 Jakobus 2 vers 14 t/m 26 Lied 267 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Psalm 84 vers 2 (Schoolpsalm - Weerklank)

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Psalm 33 Lied 41 vers 1, 2, 3 en 4 (Op Toonhoogte) Psalm 99 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 33 vers 1 Psalm 33 vers 6 Lied 444 (Op Toonhoogte)

Nadere informatie

Hij heeft overwonnen!

Hij heeft overwonnen! Hij heeft overwonnen! Meditatie: Ds. Brendeke Orgel: Martijn Borsje Dwarsfluit: Emi Bergshoeff en Melanie Notenboom Laudate omnes gentes (JV en samenzang) JV: JV: Welkom en gebed Jezus leven van mijn leven

Nadere informatie

Lezen : Psalm 148 Hebreeën 1. Psalm 121 : 1 Gezang 50 Gezang 171 ELB 245 Lied 457 Opwekking 407 Opwekking 136 Psalm 150

Lezen : Psalm 148 Hebreeën 1. Psalm 121 : 1 Gezang 50 Gezang 171 ELB 245 Lied 457 Opwekking 407 Opwekking 136 Psalm 150 Lezen : Psalm 148 Hebreeën 1 Psalm 121 : 1 Gezang 50 Gezang 171 ELB 245 Lied 457 Opwekking 407 Opwekking 136 Psalm 150 KAMPEERBOERDERIJ DE LORIANN BAKKEVEEN UITNODIGINGEN KOMEN VIA DE POSTVAKJES Lezen

Nadere informatie

Ik wil juichen voor U, mijn Heer, met blijdschap in mijn hart. Ik wil jubelen voor U, Heer, mijn hart is vol ontzag.

Ik wil juichen voor U, mijn Heer, met blijdschap in mijn hart. Ik wil jubelen voor U, Heer, mijn hart is vol ontzag. Hartelijk welkom Ik wil juichen voor U Opwekking 589 Ik wil juichen voor U, mijn Heer, met blijdschap in mijn hart. Ik wil jubelen voor U, Heer, mijn hart is vol ontzag. Ik erken: U, Heer, bent God en

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. van Duijvenbode (Apeldoorn) Schriftlezing: 2 Timotheüs 2 vers 1 t/m 13 Gezang 215 vers 1, 2 en 3 (Liedboek) Psalm 103 vers 6 (Schoolpsalm) Psalm 77 vers 7 en

Nadere informatie

Liturgie. zondag 11 juni :30 uur Ds H D Bondt. 14:15 uur Ds R Prins

Liturgie. zondag 11 juni :30 uur Ds H D Bondt. 14:15 uur Ds R Prins zondag 11 juni 2017 Liturgie 09:30 uur Ds H D Bondt 14:15 uur Ds R Prins 09:30 uur 11-jun Ds H D Bondt NLB 217 : 1-5 Ps 101 : 1, 2, 3 Exodus 34 : 4-9 NLB 195 : Matt 28 : 16-20 2 Kor 13 : 11-13 Opw 661

Nadere informatie

Liederen voor zondag 1 oktober 2017

Liederen voor zondag 1 oktober 2017 Liederen voor zondag oktober 07 HEMELHOOG 399 / Opwekking 67 Samen in de naam van Jezus Heffen wij een loflied aan Want de geest spreekt alle talen En doet ons elkaar verstaan Samen bidden, samen zoeken

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Kolossenzen 2 vers 8 t/m 15 Kolossenzen 2 vers 20 t/m 3 vers 4 Psalm 86 vers 6 (Schoolpsalm) Psalm 87 vers 3, 4 en 5 Lied 456 vers 1

Nadere informatie

LITURGIE 2 E PAASDAG 6 APRIL 2015

LITURGIE 2 E PAASDAG 6 APRIL 2015 LITURGIE 2 E PAASDAG 6 APRIL 2015 Samen zingen: Youth for Christ 62 - Heer, U bent mijn leven Heer, U bent mijn leven, de grond waarop ik sta. Heer, U bent mijn weg, de waarheid die mij leidt. Uw woord

Nadere informatie

Programma paaszangdienst. Tweede paasdag 2014. Oude kerk putten. Hartelijk welkom!!

Programma paaszangdienst. Tweede paasdag 2014. Oude kerk putten. Hartelijk welkom!! Programma paaszangdienst Tweede paasdag 2014 Oude kerk putten Hartelijk welkom!! Samenzang: Daar juicht een toon Daar juicht een toon, daar klinkt een stem, die galmt door gans Jeruzalem; een heerlijk

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Exodus 15 vers 1 t/m 21 Lied 368 vers 1, 2, 5 en 6 (Op Toonhoogte) Psalm 138 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 111 vers 5 en 6 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Openbaring 1 : 9-20 Tekst : Openbaring 1 : 17-18 NLB 725 : 1, 3 en 4 Gezang 22 : 3 en 4 Gezang 111 Opwekking 354 Psalm 150 : 1 en 2 Nieuwe activiteit

Nadere informatie

Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden

Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden Schuurdienst 10 juni 2018 Zaaien met pit! Voor de dienst zingen we: Opwekking 277 Machtig God, sterke Rots, U alleen bent waardig. Aard en hemel prijzen U,

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 2 juli 2017 om Voorganger: Ds. Timmer M.m.v.: de Opwekkingsband. Thema: Hoop!

Opwekkingsdienst 2 juli 2017 om Voorganger: Ds. Timmer M.m.v.: de Opwekkingsband. Thema: Hoop! Opwekkingsdienst 2 juli 2017 om 16.45. Voorganger: Ds. Timmer M.m.v.: de Opwekkingsband Thema: Hoop! - Zingen voor de dienst: Opwekking 337 Mijn hoop is op U Heer Mijn hoop is op U Heer, mijn kracht is

Nadere informatie

Orde van dienst Engelen en demonen

Orde van dienst Engelen en demonen Orde van dienst Engelen en demonen Maranathakerk Lunteren 14 januari 2018 Voorganger: ds. Jaap Hansum Orgel/piano: Marco Bouw Welkom en mededelingen Zingen: Psalm 91: 1 en 2 Heil hem wien God een plaats

Nadere informatie

U alleen hebt alle macht. Leer ons leven uit uw kracht. Blaas uw vuur aan in ons hart, dat iedereen het ziet en ieder hoort

U alleen hebt alle macht. Leer ons leven uit uw kracht. Blaas uw vuur aan in ons hart, dat iedereen het ziet en ieder hoort Opening en welkom Zegengroet en gebed. Opwekking 586 - Hij is Heer Heel de schepping geeft U eer. Buigt zich vol aanbidding neer. Jezus Christus, Zoon van God, trouw in eeuwigheid. Heel de schepping zingt

Nadere informatie

Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer viering Heilig Avondmaal

Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer viering Heilig Avondmaal Liturgie zondag 10-09-2017 09.30 uur ds J.J. Meijder viering Heilig Avondmaal Thema: gehecht aan de Heer Votum zingen: Gezang 168 (1 x allen, 2 x in 2 groepen) Vredegroet van God Zingen: Opwekking 797

Nadere informatie

Liturgie. Thema: I m a child of God, u2?

Liturgie. Thema: I m a child of God, u2? Liturgie voor de jeugddienst op zondag 30 oktober 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00 uur, samenzang vanaf 18.45 uur. Thema: I m a child of God, u2? Voorganger: Gert Timmer Ouderling

Nadere informatie

Opwekking 346: Opwekking 167:

Opwekking 346: Opwekking 167: Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht een stralend licht Tot de wereld ziet wie haar het leven geeft. Laat het schijnen door ons heen. Maak ons tot een woord van hoop een levend woord dat U verlossing

Nadere informatie

Zingen: Opwekking 720 (met Cross-Over) Cross-Over zingt: Opwekking 733: 10.000 redenen Zingen: Op Toonhoogte 178

Zingen: Opwekking 720 (met Cross-Over) Cross-Over zingt: Opwekking 733: 10.000 redenen Zingen: Op Toonhoogte 178 Welkom Zingen: Op Toonhoogte 153 Votum en Groet Zingen: Opwekking 720 (met Cross-Over) Cross-Over zingt: Opwekking 733: 10.000 redenen Zingen: Op Toonhoogte 178 Gebed Schriftlezing: Efeziërs 4: 17-24 Zingen:

Nadere informatie

Eredienst 2 April uur Voorganger: Ds. H. vd Berg

Eredienst 2 April uur Voorganger: Ds. H. vd Berg Eredienst 2 April 2017 10.00 uur Voorganger: Ds. H. vd Berg Liturgie Intocht: Opwekking 464 Votum / zegengroet Psalm 43 : 1, 3, 4 Zingen: Wet in kindertaal Gebed Doven van kaars Hebreeën 9 : 1-14 Laat

Nadere informatie

Lezen : 1 Koningen 12 : Opwekking 640 Opwekking 501 Lied 30 : 1, 2 en 3 Psalm 97 : 1, 2 en 3 Opwekking 454 Opwekking 602

Lezen : 1 Koningen 12 : Opwekking 640 Opwekking 501 Lied 30 : 1, 2 en 3 Psalm 97 : 1, 2 en 3 Opwekking 454 Opwekking 602 Lezen : 1 Koningen 12 : 25-32 Opwekking 640 Opwekking 501 Lied 30 : 1, 2 en 3 Psalm 97 : 1, 2 en 3 Opwekking 454 Opwekking 602 JAC DRACHTEN (12-16 JAAR) ORGANISEERT EEN.. 7 MAART 20:00-22:00 GRATIS HAPJES,

Nadere informatie

Liturgie 5 februari 2017

Liturgie 5 februari 2017 Liturgie 5 februari 2017 Votum en Groet Gez. 463: 1, 4, 5 1. O Heer die onze Vader zijt, vergeef ons onze schuld. Wijs ons de weg der zaligheid en laat ons hart, door U geleid, met liefde zijn vervuld.

Nadere informatie

Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016

Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016 Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016 Voorganger : Ds. J. H. den Braber Organist : Jaap Dekker Muzikale medewerking : Emma Engels / Thom Engels / Maarten Cieremans / Tessa van der Horst / Michelle de Regt /

Nadere informatie

Liturgie , br R. van Swetselaar

Liturgie , br R. van Swetselaar Liturgie 19-11-2017, br R. van Swetselaar Welkom en afkondigingen Votum en Groet Zingen Hemelhoog 232 Laat het huis gevuld zijn Laat het huis gevuld zijn met wierook van aanbidding Laat het huis gevuld

Nadere informatie

Jeugddienst 6 maart 2016. @Home

Jeugddienst 6 maart 2016. @Home Jeugddienst 6 maart 2016 @Home Aanvang 10.00 uur Voorganger: ds. Bert de Wit Ouderling van dienst: mw. Anke van t Hoff-Brinkman Band: Testify, uit Krimpen a/d IJssel Sing in met Testify Lied: Groot is

Nadere informatie

6 september uur René Barkema. toewijden aan God. - stilte. - votum + vredegroet. - GK Gezang 164 (canon) luisteren naar God.

6 september uur René Barkema. toewijden aan God. - stilte. - votum + vredegroet. - GK Gezang 164 (canon) luisteren naar God. 6 september 2015 17.00 uur René Barkema toewijden aan God - stilte - votum + vredegroet - GK Gezang 164 (canon) luisteren naar God - NBV Romeinen 3:21-31 - HC Zondag 23 - GK Psalm 71:8, 9, 11 en 14 - preek

Nadere informatie

Cursus de Bergrede. Dagelijkse inspiratiebron voor een radicaal leven als volgeling van Jezus

Cursus de Bergrede. Dagelijkse inspiratiebron voor een radicaal leven als volgeling van Jezus Cursus de Bergrede Dagelijkse inspiratiebron voor een radicaal leven als volgeling van Jezus 1 Opwekking 520 1 Wees mijn verlangen, o Heer van mijn hart Leer mij U kennen in vreugde en smart. Laat mijn

Nadere informatie

Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer doopdienst

Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer doopdienst Liturgie zondag 18-12-2016 09.30 uur ds J.J. Meijer doopdienst Thema: huppelen van zielevreugd Belijdenis van afhankelijkheid Vredegroet van God Zingen: Psalm 68 : 1, 2 (Oude berijming), 7 (Nieuwe psalmberijming)

Nadere informatie

LITURGIE. Tweede Paasdag 2016. m.m.v. muziekgroep

LITURGIE. Tweede Paasdag 2016. m.m.v. muziekgroep LITURGIE Tweede Paasdag 2016 Voorganger: Organist: Pianist: Ds. J.A. Brussaard Thijs Snoeijer Marcel ten Brinke m.m.v. muziekgroep Zingen: Door Uw genade Vader (Opwekking 369) Door Uw genade, Vader, Nooit

Nadere informatie

Paasviering. Sing-in 2017

Paasviering. Sing-in 2017 Paasviering Sing-in 2017 Welkom en gebed Psalm 100:1 Juich, aarde, juich alom den HEER; Dient God met blijdschap, geeft Hem eer; Komt, nadert voor Zijn aangezicht; Zingt Hem een vrolijk lofgedicht. Wij

Nadere informatie

Liturgie ochtenddienst NGK Langerak, 11 september Welkom Openingsgebed Openingslied Opwekking 518 Heer, U bent altijd bij mij

Liturgie ochtenddienst NGK Langerak, 11 september Welkom Openingsgebed Openingslied Opwekking 518 Heer, U bent altijd bij mij Welkom Openingsgebed Openingslied Opwekking 518 Heer, U bent altijd bij mij Heer, U doorgrondt en kent mij; mijn zitten en mijn staan en U kent mijn gedachten, mijn liggen en mijn gaan. De woorden van

Nadere informatie

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar zr. J. Slaa. Gezang 159 (schoollied) >

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar zr. J. Slaa. Gezang 159 (schoollied) > Mededelingen De bloemen gaan vandaag naar zr. J. Slaa. Gezang 159 (schoollied) > God die alles maakte, de lucht en 't zonlicht blij, de hemel, zee en aarde, zorgt ook voor mij. Gezang 159: 1, 2, 3 (schoollied)

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen

Welkom in de Hoeksteen Welkom in de Hoeksteen In deze dienst wordt Sophie Boersma gedoopt & Vieren we het Heilig Avondmaal Voorganger: ds. Sieds de Jong Opwekking 672 Kinderopwekking 185 Gezang 125 : 1, 3, 4 en 5 Gezang 167

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: Kolossenzen 1 vers 1 t/m 14 Lied 178 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 135 vers 1 (Schoolpsalm) en 12 Lied 250 (Op Toonhoogte) Psalm

Nadere informatie

Welkomstdienst Rehoboth Jeugdweek 2018 ZOEK HET UIT!

Welkomstdienst Rehoboth Jeugdweek 2018 ZOEK HET UIT! Welkomstdienst Rehoboth Jeugdweek 2018 ZOEK HET UIT! Voorganger: ds. P. Molenaar Ouderling van dienst: Kees van Dijk Organist: Hans van der Maten Pianiste: Jeanine Uitleg van het thema van de jeugdweek:

Nadere informatie

Liturgie 19 maart 2017

Liturgie 19 maart 2017 Liturgie 19 maart 2017 Votum en Groet Zingen Psalm 42: 1, 3 Evenals een moede hinde naar het klare water smacht, schreeuwt mijn ziel om God te vinden, die ik ademloos verwacht. Ja, ik zoek zijn aangezicht,

Nadere informatie

LEVEN IN DE GEEST. 10 juni :00 / 10:30

LEVEN IN DE GEEST. 10 juni :00 / 10:30 LEVEN IN DE GEEST 10 juni 2018 9:00 / 10:30 Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: H.H. Hilbers / Gea van Maanen Organist: Lydia van den Broek Lector: Thea Bos / Henny Pauw Koster: A. van den Bor / N.

Nadere informatie

Eredienst 12 februari 2017 Voorganger: Ds. M. van Leeuwen

Eredienst 12 februari 2017 Voorganger: Ds. M. van Leeuwen Eredienst 12 februari 2017 Voorganger: Ds. M. van Leeuwen 10.00 uur Liturgie Votum / zegengroet Sela Opwekking 574 Groot is Hij Gezang 171: 1, 3 Gebed Wet Gezang 158 Schriftlezing Johannes 2: 1 11 Romeinen

Nadere informatie

Mededelingen. Psalm 121: 1 >

Mededelingen. Psalm 121: 1 > Mededelingen Psalm 121: 1 > Ik sla mijn ogen op en zie de hoge bergen aan, waar komt mijn hulp vandaan? Mijn hulp is van mijn HERE, die dit alles heeft geschapen. Mijn herder zal niet slapen. Psalm 121:

Nadere informatie

5 november uur AA Kramer themadienst kinderen orgel: Piet Noort; muziekgroep schriftlezing - kinderen

5 november uur AA Kramer themadienst kinderen orgel: Piet Noort; muziekgroep schriftlezing - kinderen 5 november 2017 16.00 uur AA Kramer themadienst kinderen orgel: Piet Noort; muziekgroep schriftlezing - kinderen Thema: God groot maken, daar word je zelf ook groot van. Liturgie: Sing-in: Opw kids 241

Nadere informatie

(tegenstem dames:) Wij juichen, tot eer van onze God, die ons liefheeft. Wij juichen, tot eer van onze God.

(tegenstem dames:) Wij juichen, tot eer van onze God, die ons liefheeft. Wij juichen, tot eer van onze God. -Intro beelden opwekking plus VO -Samenzang lied Opwekking 174/Juicht, want Jezus is Heer Juicht, want Jezus is Heer, kinderen Sions, verblijdt u ter ere van Hem, die ons liefheeft. Hij is verrezen en

Nadere informatie

Heer ik kom tot u Heer, ik kom tot U, hoor naar mijn gebed. Vergeef mijn zonden nu, en reinig mijn hart.

Heer ik kom tot u Heer, ik kom tot U, hoor naar mijn gebed. Vergeef mijn zonden nu, en reinig mijn hart. Toon mijn liefde Aan de maaltijd wordt het stil, als de meester knielen wil, en vol liefde als een knecht, elk apart de voeten wast en zegt: Dit is wat Ik wil dat jullie doen, dit is waarom Ik bij jullie

Nadere informatie

Welkom! Kerkelijke inzegening van het huwelijk tussen Hans Bijl en Mirjam van der Weij

Welkom! Kerkelijke inzegening van het huwelijk tussen Hans Bijl en Mirjam van der Weij Welkom! Kerkelijke inzegening van het huwelijk tussen Hans Bijl en Mirjam van der Weij City Harmonic Wedding Day Votum en Groet (Sela) Votum Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die

Nadere informatie

Inzameling van de gaven (tijdens collecte Heer, wij kijken omhoog, Sela; zie onder)

Inzameling van de gaven (tijdens collecte Heer, wij kijken omhoog, Sela; zie onder) 25 maart 2018 17.00 uur GP Hommes orgel: Piet Noort schriftlezing: Annemarie Kreling Moment van stilte Belijdenis van afhankelijkheid en groet Opw. 640 (Ik hef mijn ogen op naar de bergen) Gebed Johannes

Nadere informatie

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar Broeder F.L. Milané. Schoollied Opwekking 331 >

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar Broeder F.L. Milané. Schoollied Opwekking 331 > Mededelingen De bloemen gaan vandaag naar Broeder F.L. Milané Schoollied Opwekking 331 > Breng dank aan de Eeuwige, breng dank aan de Heilige, breng dank aan onze Vader die ons Jezus zond. Opwekking 331

Nadere informatie

Lezen : Matteüs 28 : 1-10 Korintiërs 15 : 1-11 Tekst : Korintiërs 15 : 3-4

Lezen : Matteüs 28 : 1-10 Korintiërs 15 : 1-11 Tekst : Korintiërs 15 : 3-4 Lezen : Matteüs 28 : 1-10 Korintiërs 15 : 1-11 Tekst : Korintiërs 15 : 3-4 Gezang 95 Opwekking 706 Opwekking 430 Opwekking 751 Levensliederen Psalm 16 Gezang 99 We zingen voor de dienst: Opwekking 469

Nadere informatie

Eredienst 17 maart uur Voorganger: Ds. H. Lopers

Eredienst 17 maart uur Voorganger: Ds. H. Lopers Eredienst 17 maart 2019 16.30 uur Voorganger: Ds. H. Lopers Liturgie Votum / zegengroet Gezang 145 : 1-4 Gebed Gezang 164 (2x) Schriftlezing Matteüs 19 : 16-30 Psalm 86 : 4 Verkondiging Gezang 62 : 1 4

Nadere informatie

Voor de dienst zingen we:

Voor de dienst zingen we: Voor de dienst zingen we: Looft de Here, alle gij volken, prijst Hem, alle gij natiën, want zijn goedertierenheid is machtig over ons, en des Heren trouw is tot in eeuwigheid. Halleluja (8x) Ben je groot

Nadere informatie

Orde van dienst Zondag 10 juni 2018 Zangdienst, (oude)opwekking Thema: Blij met God?

Orde van dienst Zondag 10 juni 2018 Zangdienst, (oude)opwekking Thema: Blij met God? Orde van dienst Zondag 10 juni 2018 Zangdienst, (oude)opwekking Thema: Blij met God? Zingen voor de dienst: Opw 439 Machtig is de naam van de Heer Machtig is de naam van de Heer. Machtig is de naam van

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Schriftlezing: Genesis 35 vers 1 t/m 15 1 Thessalonicenzen 5 vers 12 t/m 22 Lied 259 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 107 vers 19 (Schoolpsalm)

Nadere informatie