Samen zingen. Zwaai, zwaai, zwaai, met jonge groene takken. Zing, nu nader komt op een ezel nooit bereden Hij die doet wat moet gedaan.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Samen zingen. Zwaai, zwaai, zwaai, met jonge groene takken. Zing, nu nader komt op een ezel nooit bereden Hij die doet wat moet gedaan."

Transcriptie

1

2 Samen zingen Zwaai, zwaai, zwaai, met jonge groene takken. Zing, nu nader komt op een ezel nooit bereden Hij die doet wat moet gedaan.

3 Aansteken paaskaars Om te beginnen, goede God geeft U op aarde licht; de nacht verdwijnt, de dag breekt aan, t is tijd om op te staan! De Heer leeft; Hij is opgestaan, Hij is het Licht midden onder ons!

4 Lied 178: 1, 3 en 4 Jezus om uw lijden groot, om uw leven en uw dood die volbrengen t recht van God, Kyrie e-lei-son.

5 Lied 178: 1, 3 en 4 Om de zalving door een vrouw, vreugde-olie, geur van rouw, teken van wat komen zou, Kyrie e-lei-son.

6 Lied 178: 1, 3 en 4 Om het brood, Heer, dat Gij breekt, om de beker, die Gij reikt, om de woorden die Gij spreekt, Kyrie e-lei-son.

7 Omdat de Heer verrezen is Omdat de Heer verrezen is zingen wij in koor heel de wereld door. Omdat de Heer verrezen is zingen wij in koor tot de wereld hoort: dat de Heer verrezen is. Groep 1/2

8 Omdat de Heer verrezen is Groep 1/2 Zeg het voort, zeg het voort zeg het voort, zeg het voort, geef het door dat de Heer verrezen is. Zeg het hier, zeg het hier zeg het daar, zeg het daar, want het Woord is waar.

9 Omdat de Heer verrezen is Omdat de Heer verheerlijkt is zingen wij in koor heel de wereld door. Omdat de Heer verheerlijkt is zingen wij in koor tot de wereld hoort: dat de Heer verheerlijkt is. Groep 1/2

10 Omdat de Heer verrezen is Groep 1/2 Zeg het voort, zeg het voort zeg het voort, zeg het voort, geef het door dat de Heer verheerlijkt is. Zeg het hier, zeg het hier zeg het daar, zeg het daar, want het Woord is waar.

11 Kaarsenspel Groep 5 Kaars, jij mag branden. Je geeft aan ons het licht. Wij steken jou nu aan. Kom laat ons samen vieren gaan.

12 Kaarsenspel Groep 5 Kaars, jij mag branden. Je geeft aan ons het licht. Het donker is voorbij. Dat maakt ons mensen blij.

13 Kaarsenspel Groep 5 Kaars, jij mag branden. Je geeft aan ons het licht. Je laat de mensen weten, dat God ons niet zal vergeten.

14 Kaarsenspel Groep 5 Kaars, jij mag branden. Je geeft aan ons het licht. Je vertelt ons van het Paasfeest, dat de Here Jezus leeft.

15 Kaarsenspel Groep 5 Kaars, jij mag branden. Je geeft aan ons het licht. De Heer is opgestaan. Samen mogen wij nu verder gaan.

16 Kaarsenspel Groep 5 Kaars, jij mag branden. Je geeft aan ons het licht. Ook als je soms verdrietig bent, moet je weten dat de Heer jouw naam wel kent.

17 Kaarsenspel Groep 5 Kaars, jij mag branden. Je geeft aan ons het licht. Het paasfeest maakt mensen blij, want de Heer zorgt voor jou en mij.

18 Kaarsenspel Groep 5 Kaars, jij mag branden. Je geeft aan ons het licht. Het licht dat je zo doorgeeft wordt steeds meer. Wij vieren het feest van de opgestane Heer.

19 Lied 218: 1, 4 en 8 Ik zeg het allen, dat Hij leeft, dat Hij is opgestaan, dat met zijn Geest Hij ons omgeeft waar wij ook staan of gaan.

20 Lied 218: 1, 4 en 8 Ten onder ging de sterke dood, ten onder in de vloed; nu straalt ons in het morgenrood zijn toekomst tegemoet.

21 Lied 218: 1, 4 en 8 t Is feest, omdat Hij bij ons is, de Heer die eeuwig leeft en die in zijn verrijzenis alles herschapen heeft.

22 Het verhaal van de soldaat Groep 7/8

23 Het verhaal van de soldaat Groep 7/8

24 De Heer is waarlijk opgestaan De Heer is waarlijk opgestaan, halleluja! Jezus deed de dood teniet. Zing daarom het hoogste lied. De Heer is waarlijk opgestaan, halleluja!

25 De Heer is waarlijk opgestaan Vrouwen uit Jeruzalem, kwamen vroeg en zochten Hem. De Heer is waarlijk opgestaan, halleluja! En hoe groot was hun verdriet, want zij vonden Jezus niet. De Heer is waarlijk opgestaan, halleluja!

26 De Heer is waarlijk opgestaan Maar een engel sprak hen aan: Die gij zoekt is opgestaan. De Heer is waarlijk opgestaan, halleluja! Denkt toch aan zijn eigen woord, dat gij vroeger hebt gehoord. De Heer is waarlijk opgestaan, halleluja!

27 De Heer is waarlijk opgestaan Hij, de grote mensenzoon, gaat door t graf heen naar zijn troon. De Heer is waarlijk opgestaan, halleluja! Zoekt Hem bij de doden niet, maar zingt mee het hoogste lied. De Heer is waarlijk opgestaan, halleluja!

28 Gedicht Groep 3/4 Op het paasfeest mag je horen: Ga toch bij het graf vandaan, zoek Hem niet meer bij de doden, onze Heer is opgestaan!

29 Gedicht Op het paasfeest mag je juichen, juichen met de and ren blij, want de Heer blijkt toch de sterkste en de dood is nu voorbij. Groep 3/4

30 Gedicht Groep 3/4 Op het paasfeest mag je zingen voor de opgestane Heer. t Nieuwe leven is begonnen, al het oude komt niet weer!

31 Hij is opgestaan, Hij leeft! Maria kwam bij het graf En huilde om haar Heer De grote steen was weggerold En Jezus was er niet meer Maar een engel zei plotseling: Weet je niet meer wat Hij gesproken heeft?

32 Hij is opgestaan, Hij leeft! Hij is opgestaan, Hij is opgestaan Hij leeft, Hij leeft! Hij is opgestaan, Hij is opgestaan Hij leeft, Hij leeft!

33 Hij is opgestaan, Hij leeft! De discipelen waren zo moe Ze treurden om de Heer Waar moesten ze nu nog naar toe Hun meester was er niet meer Maar Maria riep plotseling: Hij heeft gedaan wat Hij gesproken heeft.

34 Hij is opgestaan, Hij leeft! Hij is opgestaan, Hij is opgestaan Hij leeft, Hij leeft! Hij is opgestaan, Hij is opgestaan Hij leeft, Hij leeft!

35 Zie hoe Jezus daar loopt Zie hoe Jezus daar loopt in Jeruzalem met een kruis op zijn rug en een doornenkroon. Hoor de menigte schreeuwt en roept Kruisig Hem! Zo gaf God zijn eigen Zoon Groep 7/8

36 Zie hoe Jezus daar loopt Groep 7/8 Zie het Lam aan het kruis daar op Golgotha, als de koning der Joden wordt Hij veracht. Zie de liefde voor ons in Zijn ogen staan, als Hij roept Het is volbracht!

37 Zie hoe Jezus daar loopt Groep 7/8 Ja, ik dank U voor Uw genade, o Heer, dat U het kruis voor ons droeg. U bewijst Uw genade aan mij telkens weer. Uw genade is mij genoeg.

38 Zie hoe Jezus daar loopt Groep 7/8 In het rijk van de dood is Hij neergedaald. Ja, uit liefde voor ons heeft Hij dit gedaan, maar de steen van het graf is nu weggehaald. Jezus leeft! Hij is opgestaan!

39 Zie hoe Jezus daar loopt Groep 7/8 Ja, ik dank U voor Uw genade, o Heer, dat U het kruis voor ons droeg. U bewijst Uw genade aan mij telkens weer. Uw genade is mij genoeg.

40 Zie hoe Jezus daar loopt Groep 7/8 En nu kom ik tot U met vrijmoedigheid, met ontzag en respect kniel ik voor U neer. U bent Koning en God tot in eeuwigheid, U bent Jezus de hoogste Heer!

41 Zie hoe Jezus daar loopt Groep 7/8 Ja, ik dank U voor Uw genade, o Heer, dat U het kruis voor ons droeg. U bewijst Uw genade aan mij telkens weer. Uw genade is mij genoeg.

42 Lied 215: 1, 2 en 3 Christus onze Heer verrees, halleluja! Heil ge dag na angst en vrees, halleluja! Die verhoogd werd aan het kruis, halleluja! Bracht ons in Gods vrijheid thuis, halleluja!

43 Lied 215: 1, 2 en 3 Prijst nu Christus in ons lied, halleluja! Die in heerlijkheid gebiedt, halleluja! Die aanvaardde kruis en graf, halleluja! Dat Hij zondaars t leven gaf, halleluja!

44 Lied 215: 1, 2 en 3 Maar zijn lijden en zijn strijd, halleluja! Heeft verzoening ons bereid, halleluja! Nu is Hij der heemlen Heer, halleluja! Eng len juublen Hem ter eer, halleluja!

45 Puzzel Groep 7/8

46 Heer, ik prijs Uw grote naam Heer, ik prijs uw grote naam. Heel mijn hart wil ik U geven, want U bent de weg gegaan die mij redding bracht en leven. Leanne, Bo & Marloes

47 Heer, ik prijs Uw grote naam U daalde neer van Uw troon om mens te zijn. Van de stal naar het kruis droeg U mijn pijn. Van het kruis naar het graf, uit het graf weer opgestaan. Heer, ik prijs Uw grote naam. Leanne, Bo & Marloes

48 Gebed Groep 5/6 Wij danken U Heer voor deze feestelijke dag, waarop ieder weer uw woorden horen mag.

49 Gebed Groep 5/6 Wij vragen U Heer dat wij ook door dit blijde feest van dag tot dag steeds meer gaan leven in Uw Geest.

50 Vertel het aan de mensen Vertel het aan de mensen wie liefde heeft - Jezus! Vertel het aan de mensen wie vrede geeft - Jezus! Vertel het aan de mensen dat Jezus leeft Vertel het aan de mensen.

51 Vertel het aan de mensen Want iedereen moet weten wie liefde heeft - Jezus! Want iedereen moet weten wie vrede geeft - Jezus! Want iedereen moet weten dat Jezus leeft Iedereen moet weten.

52

Toon mijn liefde, aan de ander dien de ander, zo heb Ik ook jou liefgehad. Heb elkaar lief, wat er ook gebeurt, de ander, zo heb ik ook jou

Toon mijn liefde, aan de ander dien de ander, zo heb Ik ook jou liefgehad. Heb elkaar lief, wat er ook gebeurt, de ander, zo heb ik ook jou Paasviering 2016 Bij U komen Jezus, ik wil heel dicht bij u komen in uw nabijheid wil k zijn. Zo dicht bij U voel 'k uw liefde stromen, U maakt mij heilig en rein In de schuilplaats van de Allerhoogste

Nadere informatie

Paasmorgen 2011 in de Open Hof te Drunen Voorganger ds. M. Oostenbrink Organist dhr. B. Vermeul Mmv zanggroep Joy. De tuin van de Opstanding

Paasmorgen 2011 in de Open Hof te Drunen Voorganger ds. M. Oostenbrink Organist dhr. B. Vermeul Mmv zanggroep Joy. De tuin van de Opstanding Paasmorgen 2011 in de Open Hof te Drunen Voorganger ds. M. Oostenbrink Organist dhr. B. Vermeul Mmv zanggroep Joy De tuin van de Opstanding Voor de dienst zingt Joy: U hebt de overwinning behaald Fear

Nadere informatie

Liederenblad. Passie - Pasen. Hervormde Gemeente Bergambacht

Liederenblad. Passie - Pasen. Hervormde Gemeente Bergambacht Liederenblad Passie - Pasen Hervormde Gemeente Bergambacht 3 maart t/m 22 april 2019 1 e lijdenszondag - 3 maart WK 564 Alzo lief had God de wereld WK 153 : 1, 2, 5 en 6 Leer mij, o Heer, Uw lijden recht

Nadere informatie

Heer, U zocht mij, toen ik was weggegaan U bracht mij veilig in Uw gezin U vergaf mij, mijn schuld is weggedaan U gaf mijn leven een nieuw begin

Heer, U zocht mij, toen ik was weggegaan U bracht mij veilig in Uw gezin U vergaf mij, mijn schuld is weggedaan U gaf mijn leven een nieuw begin Met Deliver zingen we voor de dienst; Dat is genade! - Opwekking 722 Heer ik dank U Voor wat U heeft gedaan Ik kon niet doorgaan op eigen kracht Maar dankzij Jezus mag ik nu voor U staan U spreekt mij

Nadere informatie

Kerkdienst hervormde gemeente Reeuwijk, Ichthuskerk, 5 april 2015. Eerste paasdag

Kerkdienst hervormde gemeente Reeuwijk, Ichthuskerk, 5 april 2015. Eerste paasdag Kerkdienst hervormde gemeente Reeuwijk, Ichthuskerk, 5 april 2015 Eerste paasdag Thema: en hij zag het en geloofde. Voorganger: ds. M.J. Tekelenburg Organist: Gerard v.d. Akker Fluitisten: Marjolein Reijneveld

Nadere informatie

Paasviering. Sing-in 2017

Paasviering. Sing-in 2017 Paasviering Sing-in 2017 Welkom en gebed Psalm 100:1 Juich, aarde, juich alom den HEER; Dient God met blijdschap, geeft Hem eer; Komt, nadert voor Zijn aangezicht; Zingt Hem een vrolijk lofgedicht. Wij

Nadere informatie

Daar juicht een toon, daar klinkt een stem, Die galmt door heel Jeruzalem; Een heerlijk morgenlicht breekt aan; De Zoon van God is opgestaan!

Daar juicht een toon, daar klinkt een stem, Die galmt door heel Jeruzalem; Een heerlijk morgenlicht breekt aan; De Zoon van God is opgestaan! Pasen 2016 Daar juicht een toon, daar klinkt een stem, Die galmt door heel Jeruzalem; Een heerlijk morgenlicht breekt aan; De Zoon van God is opgestaan! Geen graf hield Davids Zoon omkneld, Hij overwon,

Nadere informatie

Andreaskerk Putten 16 april uur

Andreaskerk Putten 16 april uur Andreaskerk Putten 16 april 2017-10.30 uur Ds. W. Gugler & Ds. R. Koning Ouderling: Ernest Visscher Muzikale begeleiding: Ans Kuus & Eva Arendsen Koster: E. van den Heuvel / J. Hijmissen ZINGEN VOOR DE

Nadere informatie

Andreaskerk Putten 16 april uur

Andreaskerk Putten 16 april uur Andreaskerk Putten 16 april 2017-8.30 uur Ds. W. Gugler Ouderling: Michiel Nieboer Muzikale begeleiding: Rik Nijs Koster: J. Hijmissen Zingen voor de dienst OTH 88 / ELB 122 1. Daar juicht een toon, daar

Nadere informatie

Thema: Vrede zij u! Liturgie voor de 2 e Paasdag op 28 maart 2016 in de Oude Kerk te Veenendaal. *Inleidende muziek.

Thema: Vrede zij u! Liturgie voor de 2 e Paasdag op 28 maart 2016 in de Oude Kerk te Veenendaal. *Inleidende muziek. Liturgie voor de 2 e Paasdag op 28 maart 2016 in de Oude Kerk te Veenendaal. Thema: Vrede zij u! *Inleidende muziek *Welkom en Votum *Zingen Op Toonhoogte lied 110 : 1, 2 en 3 en Psalm 97 : 1 en 7 1.U

Nadere informatie

Paasmorgen Opgestaan', de vrouwen hebben Hem gezien

Paasmorgen Opgestaan', de vrouwen hebben Hem gezien Paasmorgen 2017 Opgestaan', de vrouwen hebben Hem gezien Voorganger: Ds. Marco Schut Blazersgroep o.l.v. Johan Hoeve Organist: Jurjan Lipke Nevendienstcommissie en kinderen Voor de dienst zingen: De Heer

Nadere informatie

GK 206: 1a, 2v, 3m, 4v, 5m, 6a, 7a (De Heer is waarlijk opgestaan; = GK06 44)

GK 206: 1a, 2v, 3m, 4v, 5m, 6a, 7a (De Heer is waarlijk opgestaan; = GK06 44) 1 april 2018 17.00 uur GP Hommes orgel: Harry Kroeske; piano: Theo van Bokkem schriftlezing: Rinke Larooy Belijdenis van afhankelijkheid en groet GK 206: 1a, 2v, 3m, 4v, 5m, 6a, 7a (De Heer is waarlijk

Nadere informatie

Samen op weg naar Pasen samen op weg de toekomst tegemoet samen op weg naar Pasen samen op weg en weten het komt goed samen op weg naar Pasen

Samen op weg naar Pasen samen op weg de toekomst tegemoet samen op weg naar Pasen samen op weg en weten het komt goed samen op weg naar Pasen Paasviering Samen op weg naar Pasen Samen op weg naar Pasen samen op weg de toekomst tegemoet samen op weg naar Pasen samen op weg en weten het komt goed samen op weg naar Pasen geweldig dat dat kan en

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST ZONDAG 21 APRIL 2019 MARTINIKERK PASEN. Muziek van chr.muz.ver.harmonie

ORDE VAN DIENST ZONDAG 21 APRIL 2019 MARTINIKERK PASEN. Muziek van chr.muz.ver.harmonie ORDE VAN DIENST ZONDAG 2 APRIL 209 MARTINIKERK PASEN Muziek van chr.muz.ver.harmonie Lezing: Genesis : 5: In het begin schiep God de hemel en de aarde. De aarde was nog woest en doods, en duisternis lag

Nadere informatie

Weet jij wat je viert??

Weet jij wat je viert?? Weet jij wat je viert?? Tweede Paasdag 2019 Aanvang: 10.00 uur Met medewerking van: Jeugdclubs, zondagsschool en band The Extra Mile Meditatie: Marco van der Spek Organist: Arie van Dijk 1 BIJ BINNENKOMST

Nadere informatie

Liturgie voor Goede Vrijdag. ~ vrijdag 25 maart 2016 ~

Liturgie voor Goede Vrijdag. ~ vrijdag 25 maart 2016 ~ Liturgie voor Goede Vrijdag ~ vrijdag 25 maart 2016 ~ Kijk naar het Lam Voorganger: ds. Inge Eckhardt-Groeneveld Organist: Wim Veerman M.m.v. Het Projectkoor en diverse lectoren Stilte Net als gisteren

Nadere informatie

JV-avond Niet langer blind

JV-avond Niet langer blind Ogen zullen niet langer blind zijn, oren luisteren weer aandachtig; de onbezonnen geest verwerft kennis en inzicht, de tong van stotteraars spreekt vloeiend en vlot. Jesaja 32:4-5 JV-avond 22-03 Niet langer

Nadere informatie

Liturgie voor Paasmorgen, 1 april 2018 Voorganger: ds. Gea Smit-de Groot, ouderling: Leo t Hart, diaken: Petra van Kampen, muzikale begeleiding:

Liturgie voor Paasmorgen, 1 april 2018 Voorganger: ds. Gea Smit-de Groot, ouderling: Leo t Hart, diaken: Petra van Kampen, muzikale begeleiding: Liturgie voor Paasmorgen, 1 april 2018 Voorganger: ds. Gea Smit-de Groot, ouderling: Leo t Hart, diaken: Petra van Kampen, muzikale begeleiding: Suetana Musica o.l.v. Simon de Groot Suetana Musica speelt:

Nadere informatie

Lied: Als ik mijn ogen sluit Kinderclub Gedicht: tis een wonder boven wonder

Lied: Als ik mijn ogen sluit Kinderclub Gedicht: tis een wonder boven wonder 1 Orgelspel Stil gebed Votum en Groet Woord van welkom Lydia Daniëls Lied: Als ik mijn ogen sluit Kinderclub Gedicht: tis een wonder boven wonder t Is een wonder boven wonder want de Heer is opgestaan

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K Timmerman Schriftlezing: Lukas 22 vers 14 t/m 20 Lied 112 vers 1, 2, 3 en 4 (Op Toonhoogte) Psalm 34 vers 11 (Schoolpsalm) Psalm 116 vers 1 en 4 Psalm 117 vers

Nadere informatie

Paasmorgen Ik geef je de toekomst. Voorganger: Ds. Marco Schut Organist: Johan hoeve Blazersgroep

Paasmorgen Ik geef je de toekomst. Voorganger: Ds. Marco Schut Organist: Johan hoeve Blazersgroep Paasmorgen 2018 Ik geef je de toekomst Voorganger: Ds. Marco Schut Organist: Johan hoeve Blazersgroep ( afb.1 ) Lied voor de dienst: 624 en Hemelhoog 169 1. Christus, onze Heer, verrees, 2. Prijs nu Christus

Nadere informatie

Goede vrijdag Zie Het Lam!

Goede vrijdag Zie Het Lam! Goede vrijdag 2019 Zie Het Lam! Voorganger: Organist: ds. A. Baas Arjen van Vliet Orgelspel In stilte komen we de kerk binnen. We groeten elkaar en denken aan dat wat de Heere Jezus op die Vrijdag lang

Nadere informatie

Paasgezinsdienst 6 april 2015

Paasgezinsdienst 6 april 2015 Welkom in de Paasgezinsdienst 6 april 2015 God wint, dat geloven wij 1. Samenzang Opwekking 167 (2 en 3 bovenstem) 2. Welkom en gebed 3. Samenzang Opwekking voor kids 85 4. Uitleg paasproject 5. Samenzang

Nadere informatie

Programma paaszangdienst. Tweede paasdag Oude kerk putten. Hartelijk welkom!!

Programma paaszangdienst. Tweede paasdag Oude kerk putten. Hartelijk welkom!! Programma paaszangdienst Tweede paasdag 2013 Oude kerk putten Hartelijk welkom!! Samenzang: Daar juicht een toon 1. Daar juicht een toon, daar klinkt een stem, die galmt door gans Jeruzalem. Een heerlijk

Nadere informatie

Liturgie voor de Gezinsdienst op 7 april 2019 Voorganger: Ds. R.A. Houtman, Epe M.m.v. Combo Goede Herderkerk Thema: Wil je Jezus volgen?

Liturgie voor de Gezinsdienst op 7 april 2019 Voorganger: Ds. R.A. Houtman, Epe M.m.v. Combo Goede Herderkerk Thema: Wil je Jezus volgen? Liturgie voor de Gezinsdienst op 7 april 2019 Voorganger: Ds. R.A. Houtman, Epe M.m.v. Combo Goede Herderkerk Thema: Wil je Jezus volgen? Voor de dienst zingen we: UW GENADE IS MIJ GENOEG - OPWEKKING 614

Nadere informatie

Hosanna. Hosanna! Hosanna! De Heer komt voorbij. Zwaai met de takken en zing nu blij.*

Hosanna. Hosanna! Hosanna! De Heer komt voorbij. Zwaai met de takken en zing nu blij.* & speelblad Hosanna Hosanna! Hosanna! De Heer komt voorbij. Zwaai met de takken en zing nu blij.* Hosanna! Hosanna! Hij is onze Heer. Leg alle jassen maar voor Hem neer. ** * Doe of je een palmtak in je

Nadere informatie

LITURGIE. Tweede Paasdag 2016. m.m.v. muziekgroep

LITURGIE. Tweede Paasdag 2016. m.m.v. muziekgroep LITURGIE Tweede Paasdag 2016 Voorganger: Organist: Pianist: Ds. J.A. Brussaard Thijs Snoeijer Marcel ten Brinke m.m.v. muziekgroep Zingen: Door Uw genade Vader (Opwekking 369) Door Uw genade, Vader, Nooit

Nadere informatie

Pasen middagdienst De Heer is waarlijk opgestaan!

Pasen middagdienst De Heer is waarlijk opgestaan! Pasen middagdienst De Heer is waarlijk opgestaan! Ds. Maurits Oldenhuis Votum/groet Weerklank 172 Gebed Johannes 20, 1-10 Nieuw Liedboek 632 Johannes 20, 8-9 Preek Liedboek 215 Geloofsbelijdenis Gezang

Nadere informatie

Pasen! 16 april 2017

Pasen! 16 april 2017 Pasen! 16 april 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Zondag 9 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Rick Jan Hitzerd Welkom Mededelingen door diaken Mirjam Pegels - Korbijn Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Paasmorgen De Heer is waarlijk opgestaan

Paasmorgen De Heer is waarlijk opgestaan Paasmorgen De Heer is waarlijk opgestaan Lied 215 : 1 3 intochtslied Votum en groet Psalm 118 : 1 en 6 Wet Opwekking 614 Gebed Doop Herman Houweling Psalm 105 : 5 Marcus 16 : 1 8 E & R 306 >> Regenboog

Nadere informatie

Welkom & Mededelingen

Welkom & Mededelingen Kinderdienst Goede vrijdag 25 maart 2016 m.m.v. Ds. G. Oberink Kinderkoor De Regenboog Orgel: Hendrik Loosman Welkom & Mededelingen Kinderkoor: Heel alleen in de hof Heel alleen in de hof Zo alleen knielt

Nadere informatie

Zingen: Op Toonhoogte 343. Zingen: Op Toonhoogte 94. Zingen: Op Toonhoogte 234. Zingen: Op Toonhoogte 112. Zingen: Op Toonhoogte 236

Zingen: Op Toonhoogte 343. Zingen: Op Toonhoogte 94. Zingen: Op Toonhoogte 234. Zingen: Op Toonhoogte 112. Zingen: Op Toonhoogte 236 Welkom Zingen: Op Toonhoogte 343 Votum en Groet Zingen: Op Toonhoogte 94 Geloofsbelijdenis Zingen: Op Toonhoogte 234 Gebed Schriftlezing: Jesaja 53 Zingen: Op Toonhoogte 112 Verkondiging Luisterlied Zingen:

Nadere informatie

WELKOM door Priscilla en Kira GROEP 1 EN 2 ZINGEN SAMENZANG SAMENZANG. Samenzang terwijl de kleuters gaan zitten PAASVIERING 2015

WELKOM door Priscilla en Kira GROEP 1 EN 2 ZINGEN SAMENZANG SAMENZANG. Samenzang terwijl de kleuters gaan zitten PAASVIERING 2015 WELKOM door Priscilla en Kira PAASVIERING 2015 Zingen Weet je dat de lente komt Elly en Rikkert - Weet je dat de lente komt.mp3 GROEP 1 EN 2 ZINGEN Weet Je Dat De Lente Komt Weet je dat de lente komt,

Nadere informatie

Allen: Jezus deed de dood teniet. Zing daarom het hoogste lied. Mannen: Vrouwen uit Jeruzalem, kwamen vroeg en zochten Hem.

Allen: Jezus deed de dood teniet. Zing daarom het hoogste lied. Mannen: Vrouwen uit Jeruzalem, kwamen vroeg en zochten Hem. Inleidend orgelspel Begroeting, mededelingen en bloemengroet Intochtslied: Lied 352: 1 t/m 7 (Op ToonHoogte) (staande) De Heer is waarlijk opgestaan, Stil gebed Allen: Jezus deed de dood teniet. Zing daarom

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug Schriftlezing: Markus 15 vers 16 t/m 26 Lied 112 vers 1, 2, 3 en 4 (Op Toonhoogte) Psalm 65 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 34 vers 1 en 5 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

Lezen : Jacobus 4. PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10

Lezen : Jacobus 4. PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10 Welkom Lezen : Jacobus 4 PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10 Votum en groet Onze hulp is in de naam van de Heer, die hemel en aarde

Nadere informatie

Liturgie voor de Paasmorgendienst zondag 21 april 2019 Goede Herderkerk Ridderkerk

Liturgie voor de Paasmorgendienst zondag 21 april 2019 Goede Herderkerk Ridderkerk Liturgie voor de Paasmorgendienst zondag 21 april 2019 Goede Herderkerk Ridderkerk Thema: De muur wordt een raam Voorganger: ds. J.P. Kraaijeveld Organist: Corina M.m.v. Chr. Muziekvereniging Harpe Davids

Nadere informatie

Paasviering 2014. Vandaag sluiten we het project Schatzoekers af en vieren we het feest van de opstanding.

Paasviering 2014. Vandaag sluiten we het project Schatzoekers af en vieren we het feest van de opstanding. Welkom Vandaag sluiten we het project Schatzoekers af en vieren we het feest van de opstanding. Gebed (groep 6) Lieve God, we zijn hier bij elkaar gekomen om Pasen te vieren het feest van de opstanding

Nadere informatie

Welkom in de Sionkerk. Voorganger: Ds. Elizabeth Post Organist: Dhr. Peter Veen Zangeres: Mw. Rudy Hakkesteegt Pianist: Dhr.

Welkom in de Sionkerk. Voorganger: Ds. Elizabeth Post Organist: Dhr. Peter Veen Zangeres: Mw. Rudy Hakkesteegt Pianist: Dhr. Welkom in de Sionkerk Voorganger: Ds. Elizabeth Post Organist: Dhr. Peter Veen Zangeres: Mw. Rudy Hakkesteegt Pianist: Dhr. Rens de Winter VOOR DE DIENST ZINGEN WE: Lied 624: 1, 2 en 3 1. Christus, onze

Nadere informatie

Baalderdienst Zondag 1 april 2018

Baalderdienst Zondag 1 april 2018 Baalderdienst Zondag 1 april 2018 Ik zeg het allen, dat Hij leeft, dat Hij is opgestaan, dat met zijn Geest Hij ons omgeeft waar wij ook staan of gaan. Ik zeg het allen, en de mond van allen zegt het

Nadere informatie

Zie de handen, ze zijn doorboord, zie de voeten vastgespijkerd, zo vernederd, Hij draagt een doornenkroon.

Zie de handen, ze zijn doorboord, zie de voeten vastgespijkerd, zo vernederd, Hij draagt een doornenkroon. Lied 01 Titel: Ik zal nooit vergeten Eerste componist: Traditional Uitvoerende: Gospel Unlimitied Uitvoering: Koorzang Opname: Zaltbommel - Maartenskerk Zie de handen, ze zijn doorboord, zie de voeten

Nadere informatie

Welkom in de hervormde gemeente Hagestein - Hoef en Haag. Liturgie. 1e paasdag 'Ik ben de Opstanding en het Leven'

Welkom in de hervormde gemeente Hagestein - Hoef en Haag. Liturgie. 1e paasdag 'Ik ben de Opstanding en het Leven' Welkom in de hervormde gemeente Hagestein - Hoef en Haag Liturgie 1e paasdag 2019 'Ik ben de Opstanding en het Leven' Daar juicht een toon 1. Daar juicht een toon, daar klinkt een stem, die galmt door

Nadere informatie

Voor de dienst zingen we:

Voor de dienst zingen we: Voor de dienst zingen we: Looft de Here, alle gij volken, prijst Hem, alle gij natiën, want zijn goedertierenheid is machtig over ons, en des Heren trouw is tot in eeuwigheid. Halleluja (8x) Ben je groot

Nadere informatie

16 april :30 uur Pasen gezinsdienst Thema: Geloof in het leven VOORBEREIDING

16 april :30 uur Pasen gezinsdienst Thema: Geloof in het leven VOORBEREIDING 16 april 2017 10:30 uur Pasen gezinsdienst Thema: Geloof in het leven Organist: Gerrit Spijkerboer 3 liederen; YT: totaal 27:59 minuten; KND-leiding: Arnold Hilberink (arnoldhilberink@gmail.com), Joanelle

Nadere informatie

Kerstfeest 2014. Ds. W.E. den Hertogschool

Kerstfeest 2014. Ds. W.E. den Hertogschool Kerstfeest 2014 Ds. W.E. den Hertogschool Kling klokjes klingelingeling, kling klokjes kling. Laat de boodschap horen: Jezus is geboren, Voor die blijde klanken, willen wij God danken. Kling klokjes klingelingeling,

Nadere informatie

Pasen 2016. Liturgie voor de belijdenisdienst, 27 maart 2016. Thema: herinner je wat Hij je gezegd heeft

Pasen 2016. Liturgie voor de belijdenisdienst, 27 maart 2016. Thema: herinner je wat Hij je gezegd heeft Pasen 2016 Liturgie voor de belijdenisdienst, 27 maart 2016 Thema: herinner je wat Hij je gezegd heeft In deze dienst leggen elf gemeenteleden belijdenis af van hun geloof. Voorgangers: ds. Diemer de Jong

Nadere informatie

Voor de dienst zingen we Evangelische Liedbundel 427

Voor de dienst zingen we Evangelische Liedbundel 427 Liturgie voor de Paasviering in kerkcentrum De Ark Op 5 april 2015 om 10:00 uur Voorganger: ds. Gerhard J. Heeringa Organist: Harry Haasjes M.m.v. Meidengroep Trust en (kinder)muziekgroepje Thema: Met

Nadere informatie

PASEN. 31 maart 2013 Protestantse Gemeente Edam. Grote Kerk. Thema: Houd me (niet) vast

PASEN. 31 maart 2013 Protestantse Gemeente Edam. Grote Kerk. Thema: Houd me (niet) vast PASEN 31 maart 2013 Protestantse Gemeente Edam Grote Kerk Thema: Houd me (niet) vast Voorganger ds. Juup van Werkhoven-Romeijn Organist Frans Koning m.m.v. Projectkoor o.l.v. Frans Koning Gerro de Boer,

Nadere informatie

Jeugddienst op 1 april 2012 om 17.00 uur. Kerk van Mookhoek. Voorganger : Ds. Van Eijk uit Maasdijk. Muzikale medewerking: Bert Priem,

Jeugddienst op 1 april 2012 om 17.00 uur. Kerk van Mookhoek. Voorganger : Ds. Van Eijk uit Maasdijk. Muzikale medewerking: Bert Priem, Mijn digitale ik Jeugddienst op 1 april 2012 om 17.00 uur Kerk van Mookhoek Voorganger : Ds. Van Eijk uit Maasdijk Muzikale medewerking: Bert Priem, Tobias Barth en Wilco v.d. Steeg Orgelspel Welkom en

Nadere informatie

Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Wim Pardoen Voorganger: ds. Kees Benard

Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Wim Pardoen Voorganger: ds. Kees Benard Orde van dienst voor zondag 19 april 2015, 3 e zondag van Pasen - schoolkerkdienst Ik zie het wel Met medewerking van de Regenboogschool en ouders en kinderen van de Heideparkschool Kerk: Brugkerk, Kroonplein

Nadere informatie

Liturgie Paasgezinsdienst Thema: een nieuw begin

Liturgie Paasgezinsdienst Thema: een nieuw begin Liturgie Paasgezinsdienst Thema: een nieuw begin Grote Kerk Dalfsen Paaszondag 21 april 2019 10.00 uur Voorganger Anco Tol m.m.v. kindernevendienst organist Gerrit Hoving trompetten: Ad en Cornel Snijder

Nadere informatie

Sterker dan de dood Paasprogramma 2016 Groep 1 t/m 4 Joh. Bogermanschool Houten

Sterker dan de dood Paasprogramma 2016 Groep 1 t/m 4 Joh. Bogermanschool Houten Sterker dan de dood Paasprogramma 2016 Groep 1 t/m 4 Joh. Bogermanschool Houten Kinderen zingen Vertel me eens Heer Jezus Toen u op aarde was Waarom geloofde niemand toen Dat u de koning was? Ze wilden

Nadere informatie

Orde van Dienst voor de Paasochtend in de Exoduskerk, 1 april 2018, uur

Orde van Dienst voor de Paasochtend in de Exoduskerk, 1 april 2018, uur Orde van Dienst voor de Paasochtend in de Exoduskerk, 1 april 2018, 10.00 uur Vóór de dienst zingen we twee liederen Lied 630 : 1 en 3 Sta op, een morgen ongedacht, Gods dag is aangebroken, er is één bewogen

Nadere informatie

zondag 27 maart 2016 Liturgie

zondag 27 maart 2016 Liturgie zondag 27 maart 2016 Liturgie Koor en samenzang Gezang 95,1.2.3.4 [koor zet in, koor en gemeente zingen Gz. 95, koor sluit af] Daar juicht een toon, daar klinkt een stem, die galmt door gans Jeruzalem;

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Mattheüs 13 vers 44 t/m 46 Lied 112 vers 1, 2, 3 en 4 () Psalm 42 vers 3 (Schoolpsalm) Psalm 108 vers 1 Lied 101 vers 1 en 4 () Lied 400

Nadere informatie

Maranathakerk. Welkom in de. Voorganger Ds. M.F. van Binnendijk Organist Annelies van Zoelen Koster Leen van der Have.

Maranathakerk. Welkom in de. Voorganger Ds. M.F. van Binnendijk Organist Annelies van Zoelen Koster Leen van der Have. Welkom in de Maranathakerk Voorganger Ds. M.F. van Binnendijk Organist Annelies van Zoelen Koster Leen van der Have Zondag 16 April Beamerteam Centrum-Oost 87: 1, 2, 3 Christus, onze Heer, verrees, halleluja!

Nadere informatie

Voorganger: ds. Wim Kievit Ambtsdragers: Piet de Gier en Fréderique Lucas Lector: Ronald Gersdorf Organist: Gert Muts

Voorganger: ds. Wim Kievit Ambtsdragers: Piet de Gier en Fréderique Lucas Lector: Ronald Gersdorf Organist: Gert Muts WILHELMINAKERK PAASMORGEN 21 april 2019 Voorganger: ds. Wim Kievit Ambtsdragers: Piet de Gier en Fréderique Lucas Lector: Ronald Gersdorf Organist: Gert Muts Muziek Welkom en mededelingen OM TE BEGINNEN

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: 1 Korinthe 15 vers 12 t/m 34 Lied 88 vers 1, 2, 3 en 4 (Op Toonhoogte) Gezang 62 vers 1 en 4 (Bundel 1938) Lied 451 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte)

Nadere informatie

PASEN Hij & wij. Andreaskerk Putten 21 april / uur

PASEN Hij & wij. Andreaskerk Putten 21 april / uur PASEN 2019 Hij & wij Andreaskerk Putten 21 april 2019 8.30 / 10.30 uur ZINGEN VOOR DE DIENST OTH 88 / ELB 122 1. Daar juicht een toon, daar klinkt een stem, die galmt door gans Jeruzalem; een heerlijk

Nadere informatie

Orgelspel. 4. Want goedertieren is de HEER'; Zijn goedheid eindigt nimmermeer; Zijn trouw en waarheid houdt haar kracht Tot in het laatste nageslacht.

Orgelspel. 4. Want goedertieren is de HEER'; Zijn goedheid eindigt nimmermeer; Zijn trouw en waarheid houdt haar kracht Tot in het laatste nageslacht. ZEKER WETEN! Paashalte, 2 de paasdag 2012 Elim, t Harde Aanvang: 10.00 uur Met medewerking van: Ds. D. Dekker Dhr. A. van Dijk, organist Kinderkoor Menorah o.l.v. Gerdy Pelleboer Zondagsschool Ruth, De

Nadere informatie

Orde van dienst. Pasen

Orde van dienst. Pasen Orde van dienst Pasen Maranathakerk Lunteren 21 april 2019 Voorganger ds. J.A. van den Berg, Amersfoort Orgel/piano Marco Bouw Trompet Hans en Marco Klomp M.m.v. projectkoor o.l.v. Jan Hendrik van Schothorst

Nadere informatie

Lied: Sta op, een morgen ongedacht, NLB 630: 1, 2, 3 en 4

Lied: Sta op, een morgen ongedacht, NLB 630: 1, 2, 3 en 4 ZONDAGSBRIEF WILHELMINAKERK SOEST PAASMORGEN 5 APRIL 2015 Voorganger: ds. Wim Kievit Ouderling van dienst: Wibo Rip, Annemarie Kuijer Lector: Ronald Gersdorf Organist: Gert Muts Trombonist: Leo Schambach

Nadere informatie

Orde van dienst Tweede Paasdag. Voorganger: ds. J.W. Baan Muzikale begeleiding: Jeduthun

Orde van dienst Tweede Paasdag. Voorganger: ds. J.W. Baan Muzikale begeleiding: Jeduthun Orde van dienst Tweede Paasdag Voorganger: ds. J.W. Baan Muzikale begeleiding: Jeduthun Zingen: Lied 642: 1, 2, 4, 7 en 8 1. Ik zeg het allen, dat Hij leeft, Dat Hij is opgestaan, dat met zijn Geest Hij

Nadere informatie

21 april :00 Wierden Lucas 24:1 Een nieuw begin

21 april :00 Wierden Lucas 24:1 Een nieuw begin 21 april 2019 9:00 Wierden Lucas 24:1 Een nieuw begin 8:45 uur: Lied: NLB 642:1,2,3,8 1. Ik zeg het allen, dat Hij leeft, / dat Hij is opgestaan, dat met zijn Geest Hij ons omgeeft / waar wij ook staan

Nadere informatie

Want als Hij is opgestaan vannacht dan ook onze moed om te doen als Hij.

Want als Hij is opgestaan vannacht dan ook onze moed om te doen als Hij. Pasen 2017 Orgelspel Welkom Tekst gelezen: Aan de grenzen van ons weten een gedachte die niet gaan wil en die wij niet durven denken...toch houdt zij zacht kloppend aan. Want als Hij is opgestaan vannacht

Nadere informatie

wat mij ten diepste houd bewogen. Ligt alles open Ligt alles open Ligt alles open voor Uw ogen

wat mij ten diepste houd bewogen. Ligt alles open Ligt alles open Ligt alles open voor Uw ogen Thema: 'Verlangen naar meer' (7e in serie 'Handelingen-een kerk in beweging') Vooraf: lied 'Met open armen' (schrijvers voor gerechtigheid - youtube) Welkom / mededelingen Votum / zegengroet Zingen: The

Nadere informatie

Paasmorgen. 27 maart uur. Welkomkerk. Kids4praise o.l.v. Silvia Breeman

Paasmorgen. 27 maart uur. Welkomkerk. Kids4praise o.l.v. Silvia Breeman Paasmorgen 27 maart 2016-09.30 uur Welkomkerk Voorganger: Organist: Saxofoniste: M.m.v.: Ds. A. Hamstra Peter Jongejan Carla Breeman Kids4praise o.l.v. Silvia Breeman 12 1 Zou ik nog vrezen, nu Hij eeuwig

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 17 mei 2015 om 16.45 in de Ark. Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: De Hartendokter!

Opwekkingsdienst 17 mei 2015 om 16.45 in de Ark. Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: De Hartendokter! Opwekkingsdienst 17 mei 2015 om 16.45 in de Ark Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband Thema: De Hartendokter! - Zingen voor de dienst om 16.45: Opw. 518 Heer U doorgrond en kent mij Heer, U doorgrondt

Nadere informatie

Kerstviering Kleuters

Kerstviering Kleuters Kerstviering Kleuters welkom Welkom, welkom, dit is het moment om de dag te vieren. Welkom, welkom, dit is het moment; goed dat jij er bent. Er staat een kaarsje en het brandt, het glimlacht naar ons allen,

Nadere informatie

Kinderliedboekje Inhoudsopgave

Kinderliedboekje Inhoudsopgave Kinderliedboekje Inhoudsopgave Jezus is de goede herder...2 Hoor de vogels zingen weer...2 Dank U voor deze nieuwe morgen...3 Jezus is geboren...4 Zit je deur nog op slot...4 Dank U voor uw liefde Heer...4

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Johannes 20 vers 1 t/m 10 Lied 88 vers 1, 2, 3 en 4 Psalm 118 vers 11 en 12 Psalm 95 vers 1 Lied 187 vers 1 en 2 Lied 352 vers 1 t/m 7

Nadere informatie

Paasmorgen 2016 om uur Ichthuskerk

Paasmorgen 2016 om uur Ichthuskerk Paasmorgen 2016 om 10.00 uur Ichthuskerk Licht dat bij ons binnenkomt Voorganger: ds. Marco Schut Organist: Johan Hoeve M.m.v. koor en blaasensemble o.l.v. Johan Hoeve De zandkunstenaar Nevendienstleiding

Nadere informatie

LIEDERENBLAD TIME 2 SING 18 september 2011 Thema: Je steentje bijdragen. Refrein

LIEDERENBLAD TIME 2 SING 18 september 2011 Thema: Je steentje bijdragen. Refrein LIEDERENBLAD TIME 2 SING 18 september 2011 Thema: Je steentje bijdragen 19.00 uur LAAT HET FEEST ZIJN IN DE HUIZEN (Opw. 533) Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat, als het onrecht

Nadere informatie

Iiturgie voor de -12 jeugddienst van zondagmorgen 28 Juni in de Westerkerk te Veenendaal

Iiturgie voor de -12 jeugddienst van zondagmorgen 28 Juni in de Westerkerk te Veenendaal Iiturgie voor de -12 jeugddienst van zondagmorgen 28 Juni in de Westerkerk te Veenendaal Op Toon Hoogte 182 Door Uw genade Vader Door Uw genade, Vader, mogen wij hier binnengaan. Niet door rechtvaardige

Nadere informatie

Organist: Gerrit Spijkerboer, Korianderhof 56, 0546-577636, spiekerboer@hotmail.com VOORBEREIDING

Organist: Gerrit Spijkerboer, Korianderhof 56, 0546-577636, spiekerboer@hotmail.com VOORBEREIDING 27 maart 2016 (1 ste Paasdienst) Lucas 23:56-24:12 De opstanding van Jezus Thema: Liefde is vertel het maar Organist: Gerrit Spijkerboer, Korianderhof 56, 0546-577636, spiekerboer@hotmail.com Welkom door

Nadere informatie

2. Geen graf hield Davids Zoon omkneld, Hij overwon, die sterke Held, Hij steeg uit t graf door s Vaders kracht, want Hij is God, bekleed met macht!

2. Geen graf hield Davids Zoon omkneld, Hij overwon, die sterke Held, Hij steeg uit t graf door s Vaders kracht, want Hij is God, bekleed met macht! Liturgie voor de avonddienst op eerste Paasdag, 19.00 uur, in de Hervormde Kerk te Den Ham. Voorganger: Ds. H. de Haan. Ouderling van dienst: Hans Bosch Organist: Henk Dubbink Welkom en mededelingen Zingen

Nadere informatie

Kerk- School- en Gezinsdienst op zondag 29 maart 2015 in de Martinikerk

Kerk- School- en Gezinsdienst op zondag 29 maart 2015 in de Martinikerk Kerk- School- en Gezinsdienst op zondag 29 maart 2015 in de Martinikerk Voorganger: Ds. M.N. Ariesen-Holwerda Organist: Kees Nottrot Pianist: Peter Wagenaar Afkondigingen Zingen van een psalm 122: 1 en

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE te WOENSDRECHT L I T U R G I E. voor de kerkdienst op Eerste Paasdag 21 april 2019

PROTESTANTSE GEMEENTE te WOENSDRECHT L I T U R G I E. voor de kerkdienst op Eerste Paasdag 21 april 2019 PROTESTANTSE GEMEENTE te WOENSDRECHT L I T U R G I E voor de kerkdienst op Eerste Paasdag 21 april 2019 Aan deze dienst wordt o.a. meegewerkt door: de cantorij olv dhr. K. Smagge mw. G. van Elsäcker, organist

Nadere informatie

Quizvragen met spelidee en werkbladen

Quizvragen met spelidee en werkbladen Quizvragen met spelidee en werkbladen De eerste letters van de goede antwoorden maken een nieuwe zin. (rode letters) Schrijf de antwoorden in het rooster van het werkblad, en je leest van boven naar beneden

Nadere informatie

Stilte vooraf. Wees stil voor het aangezicht van God, want heilig is de Heer. Uitleg

Stilte vooraf. Wees stil voor het aangezicht van God, want heilig is de Heer. Uitleg Stilte vooraf Wees stil voor het aangezicht van God, want heilig is de Heer. Uitleg Witte donderdag. Nacht van de overlevering, met een dubbelzinnige betekenis. Het is de overlevering (de traditie) van

Nadere informatie

De tien Geboden. Tien belangrijke regels. Aangepaste dienst Zondag 17 april 2016 Ds. Henk Bondt

De tien Geboden. Tien belangrijke regels. Aangepaste dienst Zondag 17 april 2016 Ds. Henk Bondt De tien Geboden Of Tien belangrijke regels Aangepaste dienst Zondag 17 april 2016 Ds. Henk Bondt Welkom Mededelingen Votum en groet Zingen: Gezang 119: 1 en 2 De kerk van alle tijden kent slechts één vaste

Nadere informatie

Voorganger : ds. Bertine van de Weg Organist : Ineke ten Brug

Voorganger : ds. Bertine van de Weg Organist : Ineke ten Brug Welkom in de avonddienst van 1 e Paasdag zondag 16 april 2017 Voorganger : ds. Bertine van de Weg Organist : Ineke ten Brug Ouderling van dienst : Gerhard Nijhoff Thema : Wie zoek je? We zingen : Joh.

Nadere informatie

Ontmoetingskerk zondag 5 april Pasen

Ontmoetingskerk zondag 5 april Pasen Ontmoetingskerk zondag 5 april 05 - Pasen Ongelofelijk voorgangers: Griselda Aanen de Vries en ds. Hans van Walsum organist: Geert Ouweneel / verdere muzikale medewerking van: Kim Heijkoop, Jolanda Huigen,

Nadere informatie

En in de tuin van de pijn Verkoos Hij als een lam te zijn, Verscheurd door angst en verdriet Maar toch zei Hij: Uw wil geschied.

En in de tuin van de pijn Verkoos Hij als een lam te zijn, Verscheurd door angst en verdriet Maar toch zei Hij: Uw wil geschied. Voor de dienst - Combo o.a. Opwekkingsliederen voor kinderen 232 Welkomstlied - Combo OPWEKKINGSLIEDEREN 298 Hosanna, hosanna, hosanna in de hoge. Hosanna, hosanna, hosanna in de hoge. Heer, ons hart is

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. van Duijvenbode (Apeldoorn) Schriftlezing: 2 Timotheüs 2 vers 1 t/m 13 Gezang 215 vers 1, 2 en 3 (Liedboek) Psalm 103 vers 6 (Schoolpsalm) Psalm 77 vers 7 en

Nadere informatie

1. Als het leven soms pijn doet

1. Als het leven soms pijn doet 1. Als het leven soms pijn doet 1 Als het leven soms pijn doet en de storm gaat tekeer in een tijd van moeite en verdriet. Alsof de zon niet meer opkomt en het altijd donker blijft en de ochtend het daglicht

Nadere informatie

Daar juicht een toon, daar klinkt een stem, die galmt door gans Jeruzalem; een heerlijk morgenlicht breekt aan: de Zoon van God is opgestaan!

Daar juicht een toon, daar klinkt een stem, die galmt door gans Jeruzalem; een heerlijk morgenlicht breekt aan: de Zoon van God is opgestaan! Pasen 2019 Voor de dienst zingen wij Daar juicht een toon Daar juicht een toon, daar klinkt een stem, die galmt door gans Jeruzalem; een heerlijk morgenlicht breekt aan: de Zoon van God is opgestaan! Geen

Nadere informatie

Liturgie voor de eredienst op zondag 21 april 2019 om 09:30 in de Nieuwe Kerk Voorganger: Prop. P. Mostert te Hendrik-Ido-Ambacht.

Liturgie voor de eredienst op zondag 21 april 2019 om 09:30 in de Nieuwe Kerk Voorganger: Prop. P. Mostert te Hendrik-Ido-Ambacht. Liturgie voor de eredienst op zondag 21 april 2019 om 09:30 in de Nieuwe Kerk Voorganger: Prop. P. Mostert te Hendrik-Ido-Ambacht. Afkondiging door Ouderling van dienst Muziekblok Zingen Op Toonhoogte

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Ezechiël 36 vers 16 t/m 28 Lied 268 (Op Toonhoogte) 2x Psalm 147 vers 3 (Schoolpsalm) Psalm 115 vers 1 en 2 Psalm 116 vers 1, 10 en 11

Nadere informatie

(Niet) Weten wat Pasen is

(Niet) Weten wat Pasen is (Niet) Weten wat Pasen is Paaszangdienst op 27 maart 2016 Met medewerking van: Christelijk Mannenkoor Assen o.l.v. Bert Duijst Trompet: Maurice van Dijk Organist: Harm Hoeve Voorganger: ds. Bram Riepma

Nadere informatie

Johannes 20, 1-18 20 april Pasen 2014 Wehl. (ds. A. Oude Kotte-de Boon) Thema: 'Het verhaal van Maria van Magdala ' Gemeente,

Johannes 20, 1-18 20 april Pasen 2014 Wehl. (ds. A. Oude Kotte-de Boon) Thema: 'Het verhaal van Maria van Magdala ' Gemeente, Johannes 20, 1-18 20 april Pasen 2014 Wehl (ds. A. Oude Kotte-de Boon) Thema: 'Het verhaal van Maria van Magdala ' Gemeente, We zijn er doorheen gegaan, Veertig dagen en nachten, Tijd van voorbereiding...

Nadere informatie

Opwekking 346: Opwekking 167:

Opwekking 346: Opwekking 167: Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht een stralend licht Tot de wereld ziet wie haar het leven geeft. Laat het schijnen door ons heen. Maak ons tot een woord van hoop een levend woord dat U verlossing

Nadere informatie

Liturgie voor kerkdienst in de Ichthuskerk eerste paasdag 2014

Liturgie voor kerkdienst in de Ichthuskerk eerste paasdag 2014 Liturgie voor kerkdienst in de Ichthuskerk eerste paasdag 2014 Nu breekt het nieuwe leven aan, omdat de Heer is opgestaan, die alle macht in handen heeft: omdat Hij leeft! Nu dienen wij met diep ontzag,

Nadere informatie

De Lofstem zingt: De Heer is waarlijk opgestaan

De Lofstem zingt: De Heer is waarlijk opgestaan Goede Herderkerk * Pasen * 24 april 2011 10.00 uur m.m.v. De Lofstem o.l.v. Johan Hamelink Pieter de Vries Anna Sijbinga Mirthe de Zeeuw Sarah de Blaeij ds. Huub Smeets, voorganger * Peter Simons, organist

Nadere informatie

Orde van dienst voor de morgendienst op Eerste Paasdag 2019

Orde van dienst voor de morgendienst op Eerste Paasdag 2019 Orde van dienst voor de morgendienst op Eerste Paasdag 2019 Met medewerking van Predikant : Ds.T.Pleizier Organist : dhr.t.oldenhuis Koortje o.l.v. mw.c.schep Plaats : Hervormde kerk Siddeburen Aanvang

Nadere informatie

in deze dienst: Openbare Geloofsbelijdenis van10 catechisanten

in deze dienst: Openbare Geloofsbelijdenis van10 catechisanten in deze dienst: Openbare Geloofsbelijdenis van10 catechisanten 2 Protestantse Gemeente te Nijbroek Voorganger: Ds. J.R. Lammers Organist: Allard van Dijk Trompettist: Robert van Dijk 3 Welkom Aanvangslied

Nadere informatie

PROTESTANTSE - GEMEENTE - HUISSEN PAASMORGEN

PROTESTANTSE - GEMEENTE - HUISSEN PAASMORGEN PROTESTANTSE - GEMEENTE - HUISSEN PAASMORGEN Voorganger : Ds. Matthijs Glastra Welkom Zingen: Lied 634 - we gaan staan 1.U zij de glorie, opgestane Heer, U zij de victorie, U zij alle eer! Alle mens'lijk

Nadere informatie

1e paasdag God kiest voor jou! Kies jij voor Hem?

1e paasdag God kiest voor jou! Kies jij voor Hem? LITURGIE voor de Eredienst van de Hervormde Gemeente "De Hoeksteen" op zondag 21-04-2019 Aanvang: 10.30 uur 1e paasdag God kiest voor jou! Kies jij voor Hem? Voorganger: ds. H.J. van Maanen Ouderling van

Nadere informatie

Orgelspel. Welkom en mededelingen. Samenzang: Psalm 102: 7, 11 en 12

Orgelspel. Welkom en mededelingen. Samenzang: Psalm 102: 7, 11 en 12 1 Orgelspel Welkom en mededelingen Samenzang: Psalm 102: 7, 11 en 12 Gij zult opstaan, ons beschermen, Over Sion U ontfermen, Want de tijd, Uw stad voorspeld, Aan haar leed ten perk gesteld, Die zo lang

Nadere informatie

Protestantse Gemeente te Wapenveld in de Petruskerk 7 jul. 2013 19:00 uur

Protestantse Gemeente te Wapenveld in de Petruskerk 7 jul. 2013 19:00 uur GROOTLETTER LITURGIE AVONDDIENST Protestantse Gemeente te Wapenveld in de Petruskerk 7 jul. 2013 19:00 uur Liturgische kleur: Groen Klap in de handen, o volken, juich God toe met jubelzang. Psalm 47: 2.

Nadere informatie