Basisschool de Pas. Kleuter Kerst viering De Pas

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Basisschool de Pas. Kleuter Kerst viering De Pas"

Transcriptie

1 ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Kerstvakantie 21 december t/m 1 januari 2016 Carnavalsvakantie 8 t/m 12 februari Studiedag woensdag 24 februari Studiedag woensdag 16 maart Onderwijsdag vrijdag 25 maart Pasen maandag 28 maart Meivakantie 25 april t/m 6 mei Pinksteren maandag 16 mei Studiedag woensdag 6 juli Zomervakantie 25 juli t/m 2 september Voor de ouders van de groepen 1/2 en 3! Basisschool de Pas Averbodestraat AW Helden Tel.: info@bsdepas.nl Website: Kleuter Kerst viering De Pas JAARGANG , nummer 52 Vrijdag 20 november 2015 Vorig jaar hebben we een geweldig kerstspel mogen opzetten in de kerk van Helden! Ook dit jaar is De Pas weer aan de beurt om het kerstverhaal tijdens de kleuterkerstviering op kerstavond in de kerk te laten zien. Voor dit kerstverhaal zijn we op zoek naar enthousiaste kinderen die het leuk vinden om samen met andere kindjes uit groep 1, 2 en 3 iets leuks neer te zetten. We denken dan uiteraard aan Jozef en Maria, maar ook aan herders, engeltjes, schaapjes, koningen of iets anders passends! Laat ons per ommegaande weten wie van de kinderen er graag mee wil doen met het kerstspel en welke rol de voorkeur heeft. Dit kan in een naar nicolevanninhuijs@gmail.com, vermeld ook even telefoonnummer van vader/moeder erbij zodat we kort kunnen afstemmen. Tevens zoeken we nog 1 of 2 ouders die mee willen helpen met organiseren en de uitvoering van het kerstspel. Heb jij zin om er met de kids een leuke kerstviering van te maken, dan kun je dat ook in bovenstaande mail aangeven!

2 2 Sinterklaassfeer op school Vorige week zaterdag is Sinterklaas in Meppel aangekomen. Ook op de Pas besteden we volop aandacht aan het Sinterklaasfeest. De grote hal is sfeervol versierd door een aantal ouders van de oudervereniging. Bedankt. Sint heeft al enkele mailtjes naar school gestuurd. Wilt u op de hoogte blijven van de e.a. kijk dan bij nieuws en foto s op de site! Bericht van de Kerstwerkgroep Dit jaar zullen we kunnen genieten van een heuse Kerstmusical! Voor deze gelegenheid hebben we op 17 december DOK6 in Panningen kunnen reserveren. Om u van de ins en outs al een beetje op de hoogte te stellen, krijgt u bij deze de eerste belangrijke informatie. In de komende weken volgt meer specifieke informatie. Alle kinderen van de Pas doen aan de musical mee, dat wil zeggen dat iedere klas als groep met een liedje of een dansje op het podium te zien zal zijn en dat de rollen zijn verdeeld over kinderen van de groep 6, 7 en 8, die zich hiervoor hebben opgegeven. Op 17 december is er s morgens in DOK6 de generale repetitie, en s middags en s avonds zijn er 2 voorstellingen. De voorstellingen zijn in de eerste plaats bedoeld voor ouders, broertjes en zusjes, opa s en oma s. Er zijn een kleine 300 plaatsen per voorstelling beschikbaar, waaronder enkele rolstoelplaatsen. De middagvoorstelling begint om 14:00 uur, aanvangstijd vanaf 13:30 uur, en de avondvoorstelling begint om 18:00 uur, aanvangstijd vanaf 17:30 uur. Uiteraard is het fijn dat als het in de thuissituatie lukt er ook flink veel mensen s middags naar de voorstelling komen kijken, omdat er altijd mensen zullen zijn bij wie het niet lukt om s middags te komen daar zij verplichtingen op de werkvloer hebben. De prijs van een entreekaart bedraagt 2,- en zullen vooraf besteld kunnen worden. Tot zover onze berichtgeving en wij laten spoedig weer van ons horen.

3 3 NIEUWS VAN DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD DE PAS NIEUWS UIT DE GROEPEN Groep 1 /2: Ouders bedankt voor het helpen bij de spelletjes. Het was gezellig!

4 4 Schoen zetten..maar één pepernoot voor de hele groep? Hoe kan dat..? Vertel maar eens. Sinterklaas had onze hulp nodig, om erachter te komen waarom er iedere keer pepernoten verdwijnen. Wij hebben plannen bedacht. Dus we zijn heel benieuwd of we iets meer horen. In de groepen zijn we volop bezig met het thema: inpakken, pakjes mikken, leren bij de pietenschool. Druk, druk, druk! Op maandag 7 en dinsdag 8 december zijn de 10-minuten gesprekken voor de kinderen van groep 2. Binnenkort volgen hiervoor de uitnodigingen. De 10-minuten gesprekken voor groep 1 zijn in januari. Voor het kleuter kerstspel zijn we op zoek naar kids die hierin een rol willen spelen, kijk even bij algemeen nieuws van deze Kibbeljas en geef je (kind) op! Het is erg leuk! Groep 3: Het was zo gek vandaag: we hadden allemaal onze schoen gezet en alleen in die van Fenna zat 1 pepernoot! Verder helemaal niks Toen hebben we de Sint een mail gestuurd om te bedanken en om te vragen hoe het verder zit. We wachten nog op antwoord. Met rekenen hebben we allemaal een eigen white bordje in onze la gekregen. Daar doen we een spelletje mee met de verliefde hartjes. Dat zijn getallen die verliefd op elkaar zijn omdat ze samen 10 zijn. Dus: 0 en 10, 1 en 9, 2 en 8, 3 en 7, 4 en 6 en 5 en 5. Ze zijn super verliefd en horen dus bij elkaar. De kinderen moeten deze verliefde getallenparen gaan automatiseren. Dus ook leuk om thuis af en toe te oefenen. We hebben met de kleuters samen hard gewerkt aan de sinterklaashoeken. Er is een boot, een pietenschool en de stal van Amerigo. Ook is er een werkkamer van Sinterklaas. We hebben zelf woordrijtjes gemaakt die rijmen. Bijvoorbeeld: boot-stoot-rood-bloot. Dit is heel goed om op tempo te leren lezen.

5 5 Voor het kleuter kerstspel zijn we op zoek naar kids die hierin een rol willen spelen, kijk even bij algemeen nieuws van deze Kibbeljas en geef je (kind) op! Groep 4/5: Beste lezers, Op 2 december mogen we Pietje verkleed naar school komen, wanneer ook Sinterklaas ons een bezoekje brengt. We mochten dinsdag onze schoen zetten in de klas, maar er zat niets in, behalve bij Jurre in de schoen. Hij vond de pepernoot lekker! Samen met groep 5b zijn we aan het werk voor als Sinterklaas komt. We zijn bezig met een mytertje met onze naam erop, een dansje, een toneelstukje, een cadeautje voor Sinterklaas en we willen ook nog voor hem gaan zingen. Volgende week werken we er nog een keertje aan. En voor groep 5: Denken jullie aan de toets van Naut, die hebben jullie a.s. maandag 23 november. Groetjes groep 4/5. Groep 7: Nieuws in de klas: gedurende twee weken lezen we elke dag in verschillende kranten het nieuws van de wereld. Maandag hebben we meer aandacht geschonken aan de tragische gebeurtenissen in Parijs. De andere dagen zijn we ook meer gericht op zoek gegaan naar ander nieuws waar het oog van de kinderen op viel. Ook hierover werd in de groep gesproken. Knutselen: van klei hebben we een leuke Olaf gemaakt. Inmiddels ook van verf voorzien en volgende week gaan we dennenappels gebruiken om bomen van te maken. Graag thuis verzamelen, laten drogen en dinsdag 24 november mee naar school nemen!! Surprisemiddag 4 december: Zorg voor een leuke, creatieve surprise, klein cadeautje en een mooi gedichtje Denise en Fleur:

6 6 Natuurlijk weet iedereen dat sinterklaas weer in Nederland is en dus hebben wij Op dinsdag 17 november in de klas onze schoen gezet, maar een dag erna zat er helemaal niets in, maar één pepernoot. En hebben daarna meteen een brief terug gestuurd naar sinterklaas waarom er niks in onze schoen zit.. Op 4 december is s middags de surprise middag waarbij iedereen een leuke surprise, en een cadeau voor 2,50, natuurlijk ook een mooi gedicht. Over een week (25-11) hebben wij toets van Engels. WEBSITE Kijkt u ook eens op de website van onze school: Daar vindt u bijvoorbeeld foto s van allerlei activiteiten tijdens het schooljaar. De schoolgids kunt u er op nakijken en ook de wekelijkse Kibbeljas-info kunt u online bekijken. Op deze manier blijft u op de hoogte van het reilen en zeilen van Basisschool de Pas. TUSSENSCHOOLSE OPVANG (overblijven) Een goed georganiseerde overblijf is belangrijk. Voor kinderen is het van belang om rustig een boterham te eten en lekker te spelen. Met de dosis energie die ze opdoen, kunnen ze er s middags weer tegenaan. Voor ouders is het een geruststellende gedachte dat kinderen het tussen de middag naar hun zin hebben. En voor leerkrachten vergemakkelijkt een goed georganiseerde overblijf de start van het middagprogramma. Voor de scholen van Stichting Prisma wordt het overblijven georganiseerd door een kinderopvangorganisatie: Stichting Kindcentra Peel en Maas. Pedagogisch Medewerkers en vrijwilligers organiseren en verzorgen het overblijven. Ouders / verzorgers betalen een bijdrage voor het overblijven. Als u uw kind(eren) over wilt laten blijven, dan moet u dat voortaan via de TSO-button op de website van de school doen. Als u daarop klikt, komt u op de TSO-website, waar u een korte inleiding kunt lezen en ook een STAPPENPLAN kunt downloaden. Dit stappenplan vertelt u hoe u zich kunt registreren, hoe u uw kind(eren) aan kunt melden, inschrijven en betalen. U kunt de registratie, aanmelding en inschrijving nu al doen, waarbij u zelf kunt bekijken of u dat per dag, een week vooruit of een maand vooruit wilt doen. Nog langer is ook mogelijk. Heeft u hierover vragen? Dan kunt u zich wenden tot: Stichting Kindcentra Peel en Maas, info@kindcentrapeelenmaas.nl. Tarieven 1 dag x 2,10 5 dagen x 2,00 10 dagen x 1,90

7 7 BERICHTEN KIBBELJAS-INFO Wilt u een berichtje in de wekelijkse Kibbeljas-info zetten, doe dit dan per e- mail naar: kibbeljas@bsdepas.nl. A.u.b. voor dondermorgen uur! We willen via deze weg het volgende onder jullie aandacht brengen: - Op maandag 7 december start de KIEK (Kind in eigen kracht) training voor 8-12 jarigen. In deze training leren kinderen spelenderwijs m.b.t. diverse werkvormen zodat aan verschillende leerstijlen tegemoet gekomen wordt sociale vaardigheden, weerbaarheid en assertiviteit. Ook in te zetten bij bijv. faalangst/onzekerheid. - Op vrijdag 11 december start de spel- en praatgroep KIES voor 8-12 jarigen (zie Deze groep is voor álle kinderen die te maken hebben gehad met de scheiding van hun ouders. Ook wanneer het (ogenschijnlijk) goed gaat. Een scheiding heeft altijd impact. Kinderen verdienen hun eigen plek en ruimte om de scheiding spelenderwijs te verwerken en een plekje te geven. Voor beide groepen zijn nog plaatsen beschikbaar. Voor kinderen uit Peel & Maas zijn er geen kosten aan verbonden. Meer info of aanmelden kan via veerkracht@vorkmeer.nl. Met vriendelijke groet, Susan van Asten & Inge Gereats Workshop voor ouders met 0-6 jarigen in de nieuwe bibliotheek Panningen vrijdag 20 november de muzikale voorstelling babba baby/peuter. Betty Sluyzer leest voor, vertelt, zingt en speelt met kinderen rondom haar boeken en liedjes. Samen met papa, mama, opa of oma lekker spelen, bewegen, gebaren, dansen en springen op muziek. We doen dieren na, spelen met knuffels, maken dierengeluiden en dierenbewegingen, zwaaien en nog veel meer leuks. We zingen liedjes over: lekker vieze dingen, circus, kuikentje, versieren, kleuren.

8 8 Goed voor de taalontwikkeling en de motorische ontwikkeling. Samen lachen en spelen met je kindje! Betty Sluyzer is schrijfster van kinderboeken en kinderliedjes, neerlandica en theatermaker. Van uur tot uur in de bibliotheek Panningen (Huis van de Gemeente). Aanmelden vooraf is wenselijk. Je kunt je opgeven voor deze workshop bij de balie van de bibliotheek, telefonisch , of

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 65 Vrijdag 18 maart 2016 ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije

Nadere informatie

Nr. 6 2015-2016. Belangrijke data: 25 nov. 19:00 uur Ouderavond Vormsel groep 7/8

Nr. 6 2015-2016. Belangrijke data: 25 nov. 19:00 uur Ouderavond Vormsel groep 7/8 Nr. 6 2015-2016 Belangrijke data: 25 nov. 19:00 uur Ouderavond Vormsel groep 7/8 3 dec. s middags Sinterklaas op school 4 dec. 2015 Eerste rapport (ontwikkelingsoverzicht) mee naar huis 7, 8 dec. 2015

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Kerstvakantie

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 54 Vrijdag 4 december 2015 Vakantie- en

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 61 Vrijdag 19 februari 2016 Vakantie- en

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 63 Vrijdag 4 maart 2016 Vakantie- en vrije

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl AANMELDEN NIEUWE KLEUTERS SCHOOLJAAR 2016/2017

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl AANMELDEN NIEUWE KLEUTERS SCHOOLJAAR 2016/2017 Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS JAARGANG 2015-2016, nummer 59 Vrijdag 22 januari 2016 Vakantie- en

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website: AANMELDEN NIEUWE KLEUTERS SCHOOLJAAR 2016/2017

Basisschool de Pas. Tel.: Website:   AANMELDEN NIEUWE KLEUTERS SCHOOLJAAR 2016/2017 ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 57 Vrijdag 8 januari 2016 Vakantie- en vrije

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, nummer 5 Vrijdag 7 oktober 2016 ALGEMEEN NIEUWS Vakanties/vrije

Nadere informatie

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia We hebben de afgelopen tijd weer veel leuke activiteiten in de klas gedaan. In november was er een gezellige opa en oma middag. Het is leuk om te zien dat de opa s en oma s en de kinderen samen genieten

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Houtmarktbericht december 2013 1

Houtmarktbericht december 2013 1 Terwijl de afgelopen tijd de storm buiten raasde en de hagelstenen vielen is het in onze school lekker warm en behaaglijk en zijn we volop aan het werk over ons thema Feesten. Hoewel het 5 decemberfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! Nr. 8 17 december 2015 Morgen, vrijdag 18 december a.s., zijn alle kinderen vrij en begint de kerstvakantie. Kerstvakantie duurt tot en met 1 januari 2016. Op 4 januari 2016

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Algemeen Vol verwachting kijken wij uit naar het grote feest van Sinterklaas. De school is prachtig versierd door de ouders van de ouderraad! Nu komen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS JAARGANG 2015-2016, nummer 69 Vrijdag 15 april 2016 Vakantie- en vrije

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 56 Vrijdag 18 december 2015 Vakantie- en

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 18 Donderdag 15 januari 2015 Aanmelden nieuwe kleuters Op maandag 9 februari is

Nadere informatie

BRONNIEUWS 18 december 2015

BRONNIEUWS 18 december 2015 BRONNIEUWS 18 december 2015 *Prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling! We wensen iedereen dat van harte toe! Op maandag 4 januari gaat de school weer open. Er is tussen 8.15 uur en 8.45 uur in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief jaargang 18 nummer 3 12-11-2018 Agenda: 12 nov - Medezeggenschapsraad 2 (19.00 21.00 uur) 16 nov - Lesvrije dag (studiedag) 23 nov - Podium groep

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 16-03-2016 Nummer 14 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 2016

NIEUWSBRIEF november 2016 NIEUWSBRIEF 7 25 november 2016 INHOUDSOPGAVE: Studiedag maandag 14 november Sint Maarten op de Odyssee Sinterklaasfeest op school Boeken voor de schoolbieb Inschrijven broertjes/zusjes & melden verhuisplannen

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers,

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers, 05-12-2014 nieuwsbrief 15 Beste ouders / verzorgers, Onderwerpen: Jarig! Belangrijke data kerst Kerstviering wat doe jij? ouder-kind gymmen schoolkrant kinderkerstspel Uitgelicht: Juf Monique Sportief

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 okt t/m 12 okt 2018

Nieuwsbrief 6 okt t/m 12 okt 2018 Nieuwsbrief 6 okt t/m 12 okt 2018 09-10 Algemene informatie avond ouders 12-10 Studiedag; groep 1 t/m 8 vrij 15 t/m 19 oktober Herfstvakantie Jill Emismos 24 oktober MR vergadering Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Workshop BSO Rakker-Pret.

Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop-programma Toneel Vissen Boskunstwerk Kerstmobiel Experimenten uitvoeren Kleien Overzicht workshops Kalender 2013 Weerkalender Poppenkastpop sint of Piet Bootjes wedstrijd

Nadere informatie

Inhoud. Beste ouders/verzorgers Sint verslag Kerstviering Opbrengst flessenactie MR: Even voorstellen Dans op vrijdag Nieuws van de BSO

Inhoud. Beste ouders/verzorgers Sint verslag Kerstviering Opbrengst flessenactie MR: Even voorstellen Dans op vrijdag Nieuws van de BSO Inhoud Beste ouders/verzorgers Sint verslag Kerstviering Opbrengst flessenactie MR: Even voorstellen Dans op vrijdag Nieuws van de BSO Agenda Vrij 16-12: info uurtje nieuwe ouders Do 22-12 : Kerstviering

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november 2015 Jordaansingel 20, 781 GP, Haaksbergen. Tel. 053-5721396. Directie@piusx.eu Vernieuwing mailsysteem. Binnenkort gaan we ons mailsysteem

Nadere informatie

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!!

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!! Algemeen Beste ouders, Gedurende het hele jaar worden op school diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. De organisatie en coördinatie liggen in eerste instantie bij het team van leerkrachten

Nadere informatie

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Beste lezers Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Het lijkt al heel lang geleden, maar het is pas

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag. Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools. Nieuws van Buiten.

Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag. Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools. Nieuws van Buiten. Al 1 2 4 Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools 1 Agenda 17 november: Open podium: groep 1-4 (8.0-9.0 uur) groep 5-6 (1.00-1.45 uur) groep 7-6

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Waarom draagt Sinterklaas van die vreemde kleren? 6. Zijn de kleren van de Sint altijd rood? 6. Heeft de Sint maar één staf? 6

Waarom draagt Sinterklaas van die vreemde kleren? 6. Zijn de kleren van de Sint altijd rood? 6. Heeft de Sint maar één staf? 6 Waarom draagt Sinterklaas van die vreemde kleren? 6 Zijn de kleren van de Sint altijd rood? 6 Heeft de Sint maar één staf? 6 Hoeveel mijters heeft de Sint? 7 Gooit Sinterklaas zijn vieze kleren in de wasmand?

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019 1 juli 2019 RONDEEL-INFO Agenda juli 2019 juli 1 Rondeel-info 11 3 Rapport mee naar huis 10 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 11 Schoonmaakavond groepen 1-2 15 Generale repetitie musical groep 8

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl NIEUWS UIT DE GROEPEN JAARGANG 2014-2015, nummer 35 Donderdag 4 juni 2015 Groep 1 /2:

Nadere informatie

Tekeningen Sinterklaas

Tekeningen Sinterklaas 20 november 2015 Tekeningen Sinterklaas In de verschillende groepen wordt deze periode uiteraard veel gewerkt over Sinterklaas en Zwarte Piet. Dit varieert van het schrijven van gedichten in de bovenbouw

Nadere informatie

27 november 2015. 4 december Sinterklaasviering. 29 november Daan Stuer (12) 3 december Jurre de Bruijn (9) Heel veel Pieten in de klas!

27 november 2015. 4 december Sinterklaasviering. 29 november Daan Stuer (12) 3 december Jurre de Bruijn (9) Heel veel Pieten in de klas! 27 november 2015 4 december Sinterklaasviering 29 november Daan Stuer (12) 3 december Jurre de Bruijn (9) Heel veel Pieten in de klas! In de kleuterklassen hangen foto's van bijzondere Pieten. Bij voorbeeld

Nadere informatie

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming NUMMER 2 JAARGANG 33 21 september 2018 Belangrijke data 24 september Schoolreis groep 7 Groep 6 Thijssenshof 18.30-19.30 uur Informatie avond Bavolab 19.30-20.30 uur Informatieavond Trainingslab 25 september

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Wat goed om er weer helemaal te zijn. Gezond en wel heb ik maandag de deur van de school

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 28 november 2014 Schakelaartje Nr. 306 28 e jaargang week 48 01 december SR/MR 05 december sinterklaasviering en continu dag. Groep 5 t/m 8 14.15 uur vrij. 17 december kerstviering

Nadere informatie

december nummer 7

december nummer 7 2016 2017 7 december 2016 - nummer 7 Agenda Vrijdag 9 dec. Rapporten gr 3 t/m 8. Maandag 12 en dinsdag 13 dec. Ouderavonden groep 1 t/m 8. Woensdag 14 dec. CREA-dag Woensdag 21 dec. Kerstviering van 16.30u

Nadere informatie

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders.

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. UIT DE SCHOOL GEKLAPT NUMMER 14 Donderdag 6 december 2018 0172-508165 info@kinderarcke.nl Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. Beste ouders

Nadere informatie

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano.

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano. Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 46 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Jaargang 20, nr.8, 9 december 2015.

Nieuws uit de groepen. Jaargang 20, nr.8, 9 december 2015. Jaargang 20, nr.8, 9 december 2015. Beste ouders, Na het geslaagde Sinterklaasfeest staat Kerst al weer voor de deur. De gemeenschappelijke ruimte is door de Ouderraad weer omgetoverd tot een uiterst sfeervol

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, juli Begin zomervakantie De zomervakantie begint voor de groepen

Nadere informatie

Kerstviering 2013. Verslagen van de kerstviering in De Maartenskerk.

Kerstviering 2013. Verslagen van de kerstviering in De Maartenskerk. 2013 Verslagen van de kerstviering in De Maartenskerk. Kerst Op De Wijngaard vieren wij om het jaar Kerst in de kerk. Dit keer was het iets bijzonderder voor mij als normaal want ik moest Herder spelen.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 8 2016/2017 09-12-2016 Algemeen Sint op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursusjaar

Nieuwsbrief Cursusjaar Nieuwsbrief Cursusjaar 2016-2017 Redactie: Team Prins Maurits In deze nieuwsbrief informatie: Startfeest Namenlijst Schoolgids en kalender Fotograaf Interne begeleider informatieavond Interne begeleider

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Horizon

Nieuwsbrief de Horizon P a g i n a 1 Nieuwsbrief de Horizon Agenda 5 januari: luizencontrole 6 januari: oud papier 7 januari: inloopmiddag 11 januari: kleuters en onderbouw vrij 21 januari: studie dag leerlingen vrij 22 januari:

Nadere informatie

de Roffel De Troubadour in sinterklaassfeer. Groep 3 is aan het knutselen. Agenda

de Roffel De Troubadour in sinterklaassfeer. Groep 3 is aan het knutselen. Agenda De Roffel, jaargang 20, no. 11 28 november 2014 1 de Roffel Mededelingenblad van Agenda Basisschool de Troubadour november 2014 Vrijdag 28-11 : Kleuters vrij Vrijdag 5-12 : De Sint en de Pieten komen op

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

Peuterspeelzaal Willem van Oranje Lange Voren 88 3773 AS Barneveld Tel. 06 21618656 Email: kindcentrum@wvobarneveld.nl.

Peuterspeelzaal Willem van Oranje Lange Voren 88 3773 AS Barneveld Tel. 06 21618656 Email: kindcentrum@wvobarneveld.nl. December 2015 Eind. Er komt bijna een eind aan het jaar 2015. We kijken uit naar kerst. Dat we weer mogen gedenken dat de Heere Jezus voor ons naar de aarde is gekomen om onze Redder te zijn! Dat blijft

Nadere informatie

Goedemorgen Sinterklaas is een BandEvent productie. pagina 1 van 12

Goedemorgen Sinterklaas is een BandEvent productie. pagina 1 van 12 01 Goedemorgen Sinterklaas 2 02 De vriend van ieder kind 3 03 Taai taai 4 04 Zwarte Piet, kijk goed uit! 5 05 Vergeten 6 06 Lieve Sinterklaas 7 07 Go Go Amerigo 8 08 Kijk, Sinterklaas is aangekomen 9 09

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Uitnodiging aan alle ouders, familieleden. Alle kinderen MOETEN om uiterlijk 8.30 uur op school zijn. Echt NIET later!

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Uitnodiging aan alle ouders, familieleden. Alle kinderen MOETEN om uiterlijk 8.30 uur op school zijn. Echt NIET later! Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 6, 2014-2015 6 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy? In

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Vivian den Hollander. Kaarsjes. blazen. met illustraties van Alex de Wolf. Uitgeverij Ploegsma Amsterdam

Vivian den Hollander. Kaarsjes. blazen. met illustraties van Alex de Wolf. Uitgeverij Ploegsma Amsterdam Vivian den Hollander Kaarsjes blazen met illustraties van Alex de Wolf Uitgeverij Ploegsma Amsterdam Inhoud Bijna Kerst 7 Knutselen: Engeltjes 14 Een heel bijzondere engel 16 Liedje: Er is een kindeke

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie