Algemene Voorwaarden voor houders van een Shell Express Carwash Abonnement ( Carwash abonnementsvoorwaarden )

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Voorwaarden voor houders van een Shell Express Carwash Abonnement ( Carwash abonnementsvoorwaarden )"

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden voor houders van een Shell Express Carwash Abonnement ( Carwash abonnementsvoorwaarden ) 1. Toepasselijkheid van Carwash abonnementsvoorwaarden 1.1 De Carwash abonnementsvoorwaarden zijn van toepassing op elk rechtspersoon of natuurlijk persoon die handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf, die op enig moment een abonnementsovereenkomst voor de carwash met de Exploitant heeft afgesloten. Voor de uitvoering van de bewassing van de autos, zijn ook van toepassing de Algemene voorwaarden Bovag Autowasbedrijven op de abonnementsovereenkomst tussen de Abonnee en de Exploitant van de Shell Express Carwash Indien deze CarWash abonnementsvoorwaarden en de Algemene voorwaarden Bovag Autowasbedrijven afwijken van de abonnementsovereenkomst, prevaleren de bepalingen in de volgende volgorde: a. abonnementsovereenkomst, b. CarWash abonnementsvoorwaarden c. Algemene voorwaarden Bovag Autowasbedrijven 2. Algemeen 2.1In deze Algemene Voorwaarden voor het Shell Express Carwash Abonnement (hierna Abonnementsvoorwaarden ) wordt aan de onderstaande termen de volgende betekenis toegekend: Abonnee: Diegene die voor de Shell Express Carwash een abonnementsovereenkomst heeft gesloten. Abonnement: De overeenkomst tussen Contrall en de Abonnee tot het onbeperkt wassen van het voertuig tegen maandelijkse betaling onder de voorwaarden zoals hierna omschreven. Exploitant : Contrall B.V., exploitant van de wasstraat namens SNV. SNV: Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.V. Wasstraat: Een door Exploitant geëxploiteerde Shell Express Carwash wasstraat in Nederland Exploitant behoudt zich het recht voor deze Carwash abonnementsvoorwaarden te allen tijde te wijzigen. Exploitant stelt de Abonnee hiervan één maand voordat de wijziging van kracht wordt per e- mail dan wel per post op de hoogte. De nieuwe set Carwash abonnementsvoorwaarden zal tijdig worden gepubliceerd op Exploitant mag er daarbij van uitgaan dat de Abonnee Exploitant van eventuele wijzigingen in adres, adres, telefoon dan wel rekeningnummer op de hoogte houdt, zoals bedoeld in artikel Indien de Abonnee na wijziging van de CarWash abonnementsvoorwaarden de Carwash middels het Carwah abonnement blijft gebruiken, wordt de Abonnee geacht te hebben ingestemd met de wijzigingen.

2 3. Inhoud Abonnement Shell Express Carwash 3.1 Het Abonnement is voertuig gebonden en niet overdraagbaar. Na aanmelding worden het merk en kentekennummer van de auto/auto s van de Abonnee in een database van Exploitant opgenomen. Op basis van kentekenherkenning kan er van de carwash gebruik gemaakt worden (conform artikel 6). 3.2 Onder het gebruik van de Wasstraat wordt verstaan dat de Abonnee gebruik mag maken van de diensten zoals overeengekomen in het Abonnement. Hieronder valt een fair use policy wat inhoudt dat er per kentekennummer maximaal 7 keer per week gebruik kan worden gemaakt van de Carwash. 3.3 Het Abonnement geeft de auto/auto s van de Abonnee gedurende de looptijd van het Abonnement recht op het wassen van de auto/auto s op de vestiging van de Shell Express Carwash te Westlandseweg AA Delft met inachtneming van het bepaalde in artikel Exploitant behoudt zich het recht voor een Abonnement te weigeren aan personen met wie een eerder Abonnement is beëindigd conform artikel Duur van het Abonnement 4.1 Het Abonnement wordt aangegaan voor de minimale periode van één (1) kalendermaand, behoudens het bepaalde in artikel 5.3 t/m Na bovenstaande periode kan het Abonnement worden opgezegd conform de artikelen 5.1 en Indien een Abonnement is opgezegd conform artikel 5.1 / 5.2 en de voormalig Abonnee wil binnen een termijn van één jaar na het einde van het Abonnement een nieuw Abonnement afsluiten, geldt dat het Abonnement wordt aangegaan voor minimaal drie (3) kalendermaanden. 5. Opzeggen Abonnement 5.1 Een Abonnement kan voortijdig worden opgezegd met in achtneming van een opzegtermijn van één (1) kalendermaand. De opzegging kan uitsluitend schriftelijk geschieden, tegen het einde van de kalendermaand. Bijvoorbeeld: Opzeggen op 15 april betekent einde abonnement per 31 mei. 5.2 Opzeggen kan door: Een schrijven te richten aan: Shell Express Carwash, Postbus 525, 7300 AM Apeldoorn. Opzeggen via wordt als gelijkwaardig beschouwd, mits gericht aan shellexpress@contrall.nl. Enkel opzeggingen met volledige opgegeven gegevens worden in behandeling genomen. Binnen vijf (5) werkdagen na ontvangst van de opzegging ontvangt de Abonnee een bevestiging van de opzegging per Exploitant behoudt zich het recht voor het Abonnement per direct op te zeggen indien de Abonnee: Expoitant onjuiste gegevens heeft verschaft, fraude pleegt met het gebruik van het kenteken van de auto/auto s,

3 niet heeft voldaan aan de betalingsverplichting zoals overeengekomen in artikel Indien het Abonnement op grond van artikel 5.3 is opgezegd en de minimale abonnementsperiode is nog niet verlopen, is de Abonnee gehouden om een vergoeding te betalen voor de resterende minimale abonnementsperiode. De Abonnee heeft geen recht op restitutie van reeds betaald abonnementsgeld. 5.5 In gevallen waarin het Abonnement op grond van Artikel 5.3 is opgezegd, behoudt Exploitant zich het recht voor de voormalig Abonnee te weigeren een volgend Abonnement af te sluiten. 6. Gebruik van de carwash op basis van kentekenherkening 6.1 De Abonnee heeft het recht de auto/auto s te wassen waarvan het merk en het kenteken(s) zijn geregistreerd in de database van Contrall B.V. 6.2 De Abonnee kan zjn auto/auto s wassen bij de Shell Express Carwash te Westlandseweg 119, 2624 AA, Delft 6.3 De Abonnee is zelf verantwoordelijk voor een goede staat van de kentekenplaten van de aangemelde auto/auto s. 6.6 Wijzigingen van kentekens dienen door de Abonnee zelf te worden doorgegeven aan Exploitant(conform artikel 11). 7. Prijzen 7.1 Exploitant behoudt zich het recht voor de prijs van het Abonnement te wijzigen gedurende de looptijd van het Abonnement. Exploitant stelt de Abonnee hiervan één maand voordat de prijswijziging van kracht wordt per dan wel per post op de hoogte en zal de prijwiziging publiceren op Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. 7.3 Alle genoemde prijzen zijn in Euro s en inclusief BTW. 7.4 Restitutie van het Abonnementsgeld is niet mogelijk, ook niet bij storing, weersomstandigheden of enige andere oorzaak van tijdelijke sluiting van de Shell Express Carwash Wasstraat. 8. Betaling 8.1 Het abonnementsgeld is maandelijks verschuldigd en wordt, met uitzondering van de eerste termijn, maandelijks via automatische incasso afgeschreven van de door Abonnee opgegeven bankrekening. De eerste termijn dient direct online te worden betaald. Afname van het abonnement geschiedt altijd voor een gehele kalendermaand.

4 8.2 Door ondertekening van de abonnementsovereenkomst machtigt de Abonnee Exploitant, dan wel een door de exploitant aan te wijzen derde, tot incasso van het abonnementsgeld. 8.3 De incasso van het maandelijks verschuldigde abonnementsgeld vindt plaats op de 28ste van elke maand of op de eerstvolgende werkdag na de 28ste. De Exploitant is na voorafgaande kennisgeving te allen tijde gerechtigd de overeengekomen incasso termijn en betalingstermijn eenzijdig aan te passen, tenzij anders met de Abonnee is overeengekomen. Voorgezet gebruik van het Abonnement na kennisgeving van de aanpassingen onder 2.2 en 8.3 betekent aanvaarding door de Abonnee van de betreffende aanpassing(en). 8.4 Betalingen geschieden alleen on-line. 8.5 Indien de incasso, om wat voor reden dan ook, storneert is Exploitant gerechtigd haar verplichtingen onder het Abonnement op te schorten en het kenteken van de aangemelde auto/auto s uit de database te verwijderen. Het Abonnement wordt weer in gebruik gesteld zodra de Abonnee het volledig verschuldigde abonnementsgeld over heeft gemaakt op de bankrekening van Exploitantl. De Abonnee heeft geen recht op restitutie van abonnementsgeld over de periode dat zijn auto/auto s en kenteken(s) uit de database is/zijn verwijderd. 8.6 Indien de Abonnee niet tijdig voldoet aan de betalingsverplichtingen voortkomende uit deze Carwash abonnementsvoorwaarden, zal Exploitant de daardoor ontstane incassokosten en eventuele rentekosten verhalen op Abonnee. Tevens zal Exploitant de betalingsvordering overdragen aan een door haar aan te wijzen incassobureau. De kosten die Exploitant redelijkerwijs zal moeten maken als gevolg van deze niet nakoming van de Abonnee, komen voor rekening van de Abonnee. 8.7 De Abonnee voldoet alle betalingen in enkelvoudige maandelijkse termijnen. Afwijkende bedragen zullen worden teruggestort en zullen niet kwalificeren als geldende betaling. 8.8 Wijziging van het bankrekeningnummer en/of te naam stelling dienen aangegeven te worden middels een schrijven te richten aan: Shell Express Carwash, Postbus 525,7300 AM Apeldoorn. Wijziging per wordt als gelijkwaardig beschouwd, mits gericht aan shellexpress@contrall.nl, enkel wijzigingen met volledige gegevens worden in behandeling genomen. 9. Klantenservice 9.1 Voor vragen over deze Carwash abonnementsvoorwaarden, het gebruik van het Abonnement, het opzeggen van een Abonnement, verzoeken om persoonsgegevens in te zien/te wijzigen of vragen met betrekking tot betalingen, kan men terecht bij de Afdeling Abonnementen. Deze is bereikbaar via e- mailadres shellexpress@contrall.nl, via telefoonnummer (bereikbaar op ma t/m vr van uur, feestdagen gesloten) of via een schrijven aan Shell Express Carwash, Postbus 525,7300 AM Apeldoorn. 9.2 De Abonnee houdt Expoitant onverwijld op de hoogte van wijzigingen in de gegevens van de Abonnee, zoals wijzigingen in de naam, het adres, het adres, het telefoonnummer, kenteken van de auto/auto s dan wel het rekeningnummer.

5 9.3 Alle gegevens die Abonnee aan Exploitant ter beschikking stelt, worden uitsluitend gebruikt conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens en eventuele andere wettelijke bepalingen. Bij het verwerken van persoonsgegevens houdt Exploitaant zich aan de geldende regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Exploiant zal zal de persoonlijke gegevens niet verstrekken aan derden zonder voorafgaande toestemming van Abonnee. 10. Inschakelen derden 10.1 Exploitant heeft het recht om bij de uitvoering van het Abonnement derden in te schakelen Het is Abonnee niet toegestaan om het Abonnement over te dragen aan derden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Exploitant. 11. Overige bepalingen en toepasselijk recht 11.1 Op deze Carwash abonnementsvoorwaarden en op de abonnementsovereenkomst tussen Exploitant en de Abonnee is Nederlands recht van toepassing Indien enige bepaling van deze Abonnementsvoorwaarden om wat voor reden dan ook ongeldig of nietig mocht zijn dan wel mocht worden vernietigd, blijven de overige bepalingen onverminderd van kracht en zullen partijen in onderling overleg voorzien in een vervangende bepaling waarbij het doel en de strekking van de te vervangen bepaling zoveel mogelijk wordt behouden Alle geschillen die zich naar aanleiding van of in verband met deze Carwash abonnementsvoorwaarden voordoen worden uitsluitend beslecht door de bevoegde rechter te Rotterdam.

Movie Unlimited Movie Pas: een door Movie Unlimited aan de Abonnee verstrekte pas, welke pas dient als bewijs van het Abonnement.

Movie Unlimited Movie Pas: een door Movie Unlimited aan de Abonnee verstrekte pas, welke pas dient als bewijs van het Abonnement. Algemene voorwaarden Movie Unlimited Pas Artikel 1. Begrippen en toepassing 1. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Abonnee: de natuurlijke persoon die met Movie Unlimited een overeenkomst,

Nadere informatie

Abonnementsvoorwaarden HeldermanICT

Abonnementsvoorwaarden HeldermanICT Abonnementsvoorwaarden HeldermanICT 1. Definities In deze abonnementsvoorwaarden wordt verstaan onder: Abonnee: een ieder die ten behoeve van zichzelf dan wel een ander met HeldermanICT een abonnementsovereenkomst

Nadere informatie

Abonnementsvoorwaarden

Abonnementsvoorwaarden Abonnementsvoorwaarden Laatst gewijzigd op: 21 januari 2019 ALGEMEEN Artikel 1. Begrippen en toepassing 1.1. In deze Abonnementsvoorwaarden wordt onder de met een beginhoofdletter aangeduide begrippen

Nadere informatie

algemene voorwaarden A+ kaart

algemene voorwaarden A+ kaart Artikel 1 Begrippen Doel A+ Kaart De A+ Kaart is een initiatief van Smartkaart B.V. (hierna: Smartkaart), gevestigd te Apeldoorn. Het is een kaart waarbij lokale ondernemers uit de regio Apeldoorn producten

Nadere informatie

Onderhoudsabonnement. Wilt u reparaties uitbesteden?

Onderhoudsabonnement. Wilt u reparaties uitbesteden? Onderhoudsabonnement Wilt u reparaties uitbesteden? Waarom een Onderhoudsabonnement? Moet u de verwarming bijvullen, of piepen uw scharnieren? Voor een aantal reparaties bent u als u een woning huurt,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden abonnementen nieuwsbladen NDC mediagroep

Algemene voorwaarden abonnementen nieuwsbladen NDC mediagroep Algemene voorwaarden abonnementen nieuwsbladen NDC mediagroep 1. Definities 1.1 NDC mediagroep B.V. is ingeschreven bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel Noord-Nederland onder nummer 01016748.

Nadere informatie

AutoTrack.nl. Voorwaarden Abonnees AutoTrack.nl

AutoTrack.nl. Voorwaarden Abonnees AutoTrack.nl AutoTrack.nl Voorwaarden Abonnees AutoTrack.nl Definities In de navolgende bepalingen wordt verstaan onder: de Persgroep Automotive: de Persgroep Automotive B.V., zijnde de eigenaar en exploitant van de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Careibu Klanten

Algemene Voorwaarden Careibu Klanten Algemene Voorwaarden Careibu Klanten 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van de besloten vennootschap De Vinderij B.V., gevestigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Neighbours Kitchen Versie geldig vanaf: 19-10-2011

Algemene voorwaarden Neighbours Kitchen Versie geldig vanaf: 19-10-2011 Algemene voorwaarden Neighbours Kitchen Versie geldig vanaf: 19-10-2011 Artikel 1 Definities 1.1 Neighbours Kitchen: de eenmanszaak Neighbours Kitchen, statutair gevestigd te Amsterdam en ingeschreven

Nadere informatie

1.4. Orthofyto Media is bevoegd wijzigingen in deze algemene voorwaarden aan te brengen. Raadpleeg deze voorwaarden daarom regelmatig.

1.4. Orthofyto Media is bevoegd wijzigingen in deze algemene voorwaarden aan te brengen. Raadpleeg deze voorwaarden daarom regelmatig. 1 Algemene voorwaarden uitgeverij Orthofyto Media 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte, levering en dienst of overeenkomst van Orthofyto Media. Afwijkingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden abonnementen Boom uitgevers Nieuwsmedia

Algemene voorwaarden abonnementen Boom uitgevers Nieuwsmedia Algemene voorwaarden abonnementen Boom uitgevers Nieuwsmedia 1. Definities 1.1 Boom uitgevers Nieuwsmedia B.V. is ingeschreven bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel Noord-Nederland onder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Clean Up Carwash B.V.

Algemene Voorwaarden Clean Up Carwash B.V. Algemene Voorwaarden Clean Up Carwash B.V. 1 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 Artikel 1 - Definities... 4 Artikel 2 - Toepasselijkheid... 4 Artikel 3 - Uitleg gebruik wasstraat... 4 Artikel 4 - Instructies...

Nadere informatie

b. deelnemer: de natuurlijke persoon die met GetPrize / GPN een overeenkomst aangaat;

b. deelnemer: de natuurlijke persoon die met GetPrize / GPN een overeenkomst aangaat; Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven of uit de context anders blijkt: a. GetPrize

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN ROSKAM MEDIA BV

LEVERINGSVOORWAARDEN ROSKAM MEDIA BV LEVERINGSVOORWAARDEN ROSKAM MEDIA BV Algemene leveringsvoorwaarden A - ALGEMEEN 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden (hierna: Voorwaarden ) zijn opgesteld door Roskam Media BV, statutair

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Codon B.V.

Algemene voorwaarden Codon B.V. Algemene voorwaarden Codon B.V. Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte, overeenkomst en aanvraag tussen Codon BV, hierna te noemen: Codon, en een lid

Nadere informatie

Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Catbox Gevestigd aan de Oudenoord 39, 3513EP, te Utrecht. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder het nummer: 61898554 Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden De Eburon

Algemene Voorwaarden De Eburon Algemene Voorwaarden De Eburon Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: 1.1 De Eburon te Bergeijk, inschrijfnummer kamer van

Nadere informatie

3.1 De Acquisitieovereenkomst komt tot stand door het bericht van aanvaarding van het aanbod door de opdrachtgever aan Cliëntflow.

3.1 De Acquisitieovereenkomst komt tot stand door het bericht van aanvaarding van het aanbod door de opdrachtgever aan Cliëntflow. Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: (a) Cliëntflow: de opdrachtnemer; (b) Opdrachtgever: de natuurlijk persoon, maatschap, vennootschap onder firma of rechtspersoon

Nadere informatie

De voorwaarden van de Wereld van Personeel

De voorwaarden van de Wereld van Personeel De voorwaarden van de Wereld van Personeel Leveringsvoorwaarden Abonnementen op programma s van de Wereld van Personeel (DWVP) hebben een duur van één jaar. Indien je niet uiterlijk één maand voor het

Nadere informatie

4. De toepasselijkheid van eventuele voorwaarden van de wederpartij worden uitdrukkelijk van de hand gewezen.

4. De toepasselijkheid van eventuele voorwaarden van de wederpartij worden uitdrukkelijk van de hand gewezen. ALGEMENE VOORWAARDEN GRAFONDERHOUD.NL Artikel 1 - Toepasselijkheid 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke tot stand gekomen overeenkomst tussen ondernemer

Nadere informatie

2.1 Klant: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die een overeenkomst (op afstand) aangaat met Pluspuzzel.

2.1 Klant: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die een overeenkomst (op afstand) aangaat met Pluspuzzel. Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden voor Nederland versie 24-1-2019 1. Toepasselijkheid Dit zijn algemene voorwaarden van Puzzelspel. Pluspuzzel, verder te noemen: Pluspuzzel die betrekking hebben

Nadere informatie

1.2 Klant: degene die lessen en of workshops of cursussen volgt of wenst te volgen bij Yogacentrum Innerwork.

1.2 Klant: degene die lessen en of workshops of cursussen volgt of wenst te volgen bij Yogacentrum Innerwork. ALGEMENE VOORWAARDEN Yogacentrum Innerwork Geldig vanaf 01-07-2012 1. Definities 1.1 Yogacentrum Innerwork: hierna ook te noemen 'YI', gevestigd te Haarlem, Helmlaan 64, 2015 LG, geregistreerd bij de Kamer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Focomp webdesign en onder overeenkomst:

Nadere informatie

de contractspartij van RL-Incasso, dan wel cliënte, dan wel de opdrachtgever;

de contractspartij van RL-Incasso, dan wel cliënte, dan wel de opdrachtgever; Wanneer u als klant/opdrachtgever akkoord gaat met de incasso-overeenkomst van RL-Incasso, gaat u ook automatisch akkoord met de onderstaande voorwaarden. Mocht u vragen hebben over de onderstaande voorwaarde

Nadere informatie

1.3 Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders aangegeven.

1.3 Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders aangegeven. Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en alle door webouwen.nl gesloten overeenkomsten en verrichte diensten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Local Express

Algemene voorwaarden Local Express Algemene voorwaarden Local Express Inhoud Algemene Voorwaarden... 3 Artikel 1 Definities... 4 Artikel 2 Toepasselijkheid... 7 Artikel 3 Registratie en Bestelling... 6 Artikel 4 Totstandkoming Overeenkomst...

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Qshops Keurmerk

Algemene voorwaarden Qshops Keurmerk Algemene voorwaarden Qshops Keurmerk De leden van Qshops Keurmerk (Qshops.org) houden zich aan de gedragscode die door onze organisatie is opgesteld. Meer informatie over de gedragscode vindt u op onze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van Ridge & Brooke Limited, hierna te noemen Ridge & Brooke.

Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van Ridge & Brooke Limited, hierna te noemen Ridge & Brooke. Algemene voorwaarden voor particulieren/consument Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van Ridge & Brooke Limited, hierna te noemen Ridge & Brooke. Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij

Nadere informatie

2.3 Het abonnement geldt voor de duur van het gekozen abonnement. Tussentijdse opzegging is niet mogelijk.

2.3 Het abonnement geldt voor de duur van het gekozen abonnement. Tussentijdse opzegging is niet mogelijk. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepasselijkheid voorwaarden 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Splash The Health-Up Club B.V., gevestigd aan de Lijnbaansgracht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtnemer: Guard Academy, gevestigd te 7411 PB Deventer, Nieuwe Markt 23, ingeschrevene bij de Kamer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign

Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Huta Huisstijl Logo s Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

Het abonnementsgeld dient u maandelijks, uiterlijk op de 1e dag van de kalendermaand, bij vooruitbetaling te voldoen.

Het abonnementsgeld dient u maandelijks, uiterlijk op de 1e dag van de kalendermaand, bij vooruitbetaling te voldoen. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1a: Bij het aangaan van deze overeenkomst bent u bekend met het feit dat uw ledenpas afhankelijk van het gekozen abonnement precies 3, 12 of 24 maanden geldig is vanaf de ingangsdatum,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Richards Webdesign

Algemene voorwaarden Richards Webdesign Algemene voorwaarden Richards Webdesign Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

De natuurlijke of rechtspersoon die een Abonnement afsluit op Tostrams.nl

De natuurlijke of rechtspersoon die een Abonnement afsluit op Tostrams.nl Abonnementsvoorwaarden TOSTRAMS Groep BV TOSTRAMS Groep BV: Website: Abonnee: Abonnement: Gebruiker: Logingegevens: Uitgever van TOSTRAMS.nl www.tostrams.nl De natuurlijke of rechtspersoon die een Abonnement

Nadere informatie

ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V.

ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V. ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V. ARTIKEL 1 - DEFINITIES De volgende woorden hebben de volgende betekenis in deze algemene voorwaarden. Bemiddelingsdiensten : De door OMNITAILERS via de

Nadere informatie

Artikel 3 Inhoud overeenkomst Artikel 4 Gebruik webportal

Artikel 3 Inhoud overeenkomst Artikel 4 Gebruik webportal Artikel 1 Algemene bepalingen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en vormen een onverbrekelijk geheel met alle offertes als door MKB Flex Personeel B.V. ( MKB Flex Personeel ) uitgebracht,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Daan Bogaert Personal Training / CrossFit 0294

Algemene Voorwaarden Daan Bogaert Personal Training / CrossFit 0294 Algemene Voorwaarden Daan Bogaert Personal Training / CrossFit 0294 Artikel 1 Definities 1. Daan Bogaert Personal Training / CrossFit 0294: De heer Daan Bogaert, als zelfstandige ingeschreven bij de Kamer

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden de Haan online marketing

Algemene voorwaarden de Haan online marketing Algemene voorwaarden de Haan online marketing 1. Definities 1.1 Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon of nonprofitinstelling met wie de Haan online marketing een overeenkomst sluit tot het leveren

Nadere informatie

Aanvullende Voorwaarden 2009

Aanvullende Voorwaarden 2009 Aanvullende Voorwaarden 2009 Voor levering van elektriciteit en gas door DELTA Comfort B.V. aan de zakelijke kleinverbruikers Versie 2009 www.delta.nl Aanvullende Voorwaarden voor de levering van elektriciteit

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Versie April 2019 V

Algemene Voorwaarden. Versie April 2019 V Algemene Voorwaarden Versie April 2019 V19040202 Artikel 1 TOEPASSELIJKHEID Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming en uitvoering van alle Overeenkomsten betreffende Fitness,

Nadere informatie

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten.

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten. Algemene Voorwaarden LABEL ME Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.LABEL

Nadere informatie

KRIEGER LEGAL. Maatwerk juridisch advies PRODUCTVOORWAARDEN JURIDISCH ABONNEMENT KRIEGER LEGAL

KRIEGER LEGAL. Maatwerk juridisch advies PRODUCTVOORWAARDEN JURIDISCH ABONNEMENT KRIEGER LEGAL Versie 1 oktober 2019 PRODUCTVOORWAARDEN JURIDISCH ABONNEMENT 1. Algemeen 1.1. Het juridisch abonnement van Krieger Legal is alleen van toepassing op en omvat alleen diensten waarop het Nederlands recht

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Opgesteld door: 2 ALGEMENE VOORWAARDEN FRIETFEEST.NL, gevestigd te Sint-Oedenrode, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17223508 verder te noemen FF. Artikel 1: Definities.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 - Begripsbepaling In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Shifft: Shifft B.V. de aanbieder van de Applicatie 1.2 Applicatie: de online toepassing voor het geven van terugkoppeling

Nadere informatie

1. een volledig ingevulde digitale inschrijving verzenden vanuit de website ( of

1. een volledig ingevulde digitale inschrijving verzenden vanuit de website (  of ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden Containerreiniging van JCSS B.V. gevestigd te Walstro 36 5432 DR Cuijk Kvk nummer: 69411255 Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Gedragscode (V2) Algemeen De Nederlandse wet- en regelgeving is te allen tijde leidend en maatgevend.

Gedragscode (V2) Algemeen De Nederlandse wet- en regelgeving is te allen tijde leidend en maatgevend. Gedragscode (V2) Regelement Definities - Consument: afnemer van een product of dienst zijnde een natuurlijk persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf - Lid / leden: het (onderdeel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Handigehelden Klanten

Algemene Voorwaarden Handigehelden Klanten Algemene Voorwaarden Handigehelden Klanten 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van de vennootschap onder firma Handigehelden gevestigd

Nadere informatie

1.2 Senicom B.V. (KvK-nummer ) is gevestigd aan de Grote Berg 18a, te 5611 KK Eindhoven (hierna: Senicom ).

1.2 Senicom B.V. (KvK-nummer ) is gevestigd aan de Grote Berg 18a, te 5611 KK Eindhoven (hierna: Senicom ). VOORWAARDEN SENIORENVOORDEELKAART 1. Algemeen 1.1 Deze Algemene Voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) zijn van toepassing op alle aanbiedingen, lidmaatschappen, overeenkomsten en leveringen van producten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op 1/5 Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten aan: Entry Specialist in ondernemen, gevestigd te Leiden, Hierna te noemen opdrachtnemer A Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Oppasland.nl versie

Algemene voorwaarden Oppasland.nl versie Algemene voorwaarden Oppasland.nl versie 01-2019 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Adivare BV, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen WesternToday Beginweg 35 8222 AJ Lelystad Tel: 06-16950551 Bank: 1042.41.152 KvK nr: 32147542 BTW:NL1391.96.511B01 Email:info@westerntoday.nl www.westerntoday.nl Voor het plaatsen van banners gelden de

Nadere informatie

Abonnement NS Fiets Algemene voorwaarden

Abonnement NS Fiets Algemene voorwaarden Abonnement NS Fiets Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities Artikel 2: Toepasselijkheid Artikel 3 t/m 9: Het Abonnement Artikel 3: De aanmelding Artikel 4: Het aanbod Artikel 5: Het Abonnement Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dokter & van Heuven Financieel Advies.

Algemene Voorwaarden Dokter & van Heuven Financieel Advies. Algemene Voorwaarden Dokter & van Heuven Financieel Advies. Artikel 1 Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon die met opdrachtnemer

Nadere informatie

4. Open training: een training geïnitieerd door HBIc waar individuele personen zich voor kunnen aanmelden.

4. Open training: een training geïnitieerd door HBIc waar individuele personen zich voor kunnen aanmelden. Artikel 1 Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Hier Ben Ik coaching: de bedrijfsnaam waaronder Marcel Kars als zelfstandig ondernemer zonder personeel opereert. Het bedrijf is

Nadere informatie

de gebruiker van deze algemene abonnementsvoorwaarden, de Stichting ROTA;

de gebruiker van deze algemene abonnementsvoorwaarden, de Stichting ROTA; ABONNEMENTSVOORWAARDEN VOOR MEDIA-EXPLOITANTEN van Stichting ROTA Startbaan 6 1185 XR Amstelveen www.stichtingrota.nl Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer: KvK 41198699 hierna

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities Artikel 2: Toepasselijkheid Artikel 3: Overeenkomst Artikel 4: Uitvoering van de Overeenkomst

Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities Artikel 2: Toepasselijkheid Artikel 3: Overeenkomst Artikel 4: Uitvoering van de Overeenkomst Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. iexist: iexist is een VOF die zich ten doel stelt webshop/websites te ontwikkelen en online marketing en

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Z-schijf - versie 12 maart 2013

Algemene Voorwaarden Z-schijf - versie 12 maart 2013 Algemene Voorwaarden Z-schijf - versie 12 maart 2013 Inhoud Artikel 1 - Algemeen Artikel 2 - Definities Artikel 3 - Reseller van Livedrive Artikel 4 - Gebruiksvoorwaarden Artikel 5 - Betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden 2006

Aanvullende voorwaarden 2006 ENERGIE Aanvullende voorwaarden 2006 Voor levering van elektriciteit, gas en warmte door DELTA Comfort B.V. aan de zakelijke kleinverbruiker www.delta.nl 1 Algemeen 1.1. Deze Aanvullende Voorwaarden zijn

Nadere informatie

Leverings- en abonnementsvoorwaarden Splendid Club.

Leverings- en abonnementsvoorwaarden Splendid Club. Leverings- en abonnementsvoorwaarden Splendid Club. 1. Algemeen 1.1 Deze Leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle abonnementsovereenkomsten van Splendid Club Oostwijk 37 te 5406 XJ UDEN, Kamer

Nadere informatie

deze Algemene Voorwaarden; de natuurlijke persoon op wiens naam de Museumkaart staat;

deze Algemene Voorwaarden; de natuurlijke persoon op wiens naam de Museumkaart staat; MUSEUMKAART ALGEMENE VOORWAARDEN MUSEUMKAARTHOUDERS artikel 1 Begrippen In deze algemene voorwaarden worden de volgende begrippen gebruikt. Zij worden met een hoofdletter geschreven en kunnen zowel in

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden iexist BV te Harderwijk

Algemene Voorwaarden iexist BV te Harderwijk Algemene Voorwaarden iexist BV te Harderwijk Copyright iexist, 2019 Behoudens strikt intern gebruik, voor het in de inleiding van dit document beschreven doel, mag niets uit deze uitgave, feitelijk of

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Collect Club

Algemene voorwaarden. Collect Club Algemene voorwaarden Collect Club Inhoud 1. Definities 3 2. Overeenkomst 4 3. Toepasselijkheid, Algemene voorwaarden 5 4. Registratie, Bestelling en Abonnement 6 5. Totstandkoming Overeenkomst 7 6. De

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Begrippen Activiteit(en): Deelnemer: Inschrijfformulier Organisatie: Personal Trainer(s): Ziekte: (Small) group training, personal training, voedingsadvies, clinics, bootcamp,

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden voor dienstverlening van: JanssenCoaching hierna te noemen: opdrachtnemer Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen.

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden Zaandam Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Zaandam Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ZUIDPROFS. Artikel 1 Algemene bepalingen

ALGEMENE VOORWAARDEN ZUIDPROFS. Artikel 1 Algemene bepalingen ALGEMENE VOORWAARDEN ZUIDPROFS Artikel 1 Algemene bepalingen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen, leveranties en overeenkomsten en overige verbintenissen, waaronder

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015 ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015 1. Definities 1.1. LeadsTown: LeadsTown is een handelsnaam van BME International. BME International: BME International B.V. i.o. is een besloten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ABONNEMENTEN Concepts@Work B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN ABONNEMENTEN Concepts@Work B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN ABONNEMENTEN Concepts@Work B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen 1. Deze Algemene Voorwaarden worden gehanteerd door de besloten vennootschap Concept@Work B.V. Statutair gevestigd te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Toestellening Vodafone Financial Services B.V. Vodafone Power to you

Algemene Voorwaarden. Toestellening Vodafone Financial Services B.V. Vodafone Power to you Algemene Voorwaarden Toestellening Vodafone Financial Services B.V. Vodafone Power to you Versie 1 mei 2017 1 Inhoud Algemene Voorwaarden Toestellening Vodafone Financial Services B.V. Artikel 1 De goederenkredietovereenkomst/toestellening

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden van Singulti (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis:

In deze Algemene Voorwaarden van Singulti (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: Algemene Voorwaarden Singulti Definities In deze Algemene Voorwaarden van Singulti (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: A. Opdrachtgever: iedere natuurlijke

Nadere informatie

Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld:

Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: Algemene Voorwaarden Be-Responsible Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: 1.1 Be-Responsible te Hilversum, KvK nummer 56328699

Nadere informatie

Algemene voorwaarden tussenschoolse opvang. Stichting TSO Hakuna Matata

Algemene voorwaarden tussenschoolse opvang. Stichting TSO Hakuna Matata Algemene voorwaarden tussenschoolse opvang Stichting TSO Hakuna Matata Artikel 1 Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners 1. Algemeen! 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van de eenmanszaak Zorg & Zo Buro gevestigd

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid

Leveringsvoorwaarden. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid Leveringsvoorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN van toepassing op de dienstverlening van ADVIOM (Adviesbureau Omgevingsrecht). A. Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de partij die aan opdrachtnemer

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN JOUWPLANNER Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld door 21Company V.O.F. handelend onder de naam JouwPlanner, gevestigd te Utrecht en ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

OVEREENKOMST MKB Energie Beheer

OVEREENKOMST MKB Energie Beheer OVEREENKOMST MKB Energie Beheer Partijen: 1. Deelnemer; en 2. De vennootschap onder firma The Bill Doctor VOF hodn MKB Energie Beheer, gevestigd te (3527 CA) Utrecht, aan de Wittevrouwensingel 46C, ingeschreven

Nadere informatie

I. Algemene voorwaarden Webtify

I. Algemene voorwaarden Webtify I. Algemene voorwaarden Webtify 1. Welkom bij Webtify 1.1. Deze gebruiksvoorwaarden zijn met ingang van 11 april 2017 van toepassing op ieder gebruik van de website Webtify.nl, (de Website ), op alle diensten

Nadere informatie

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1.

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1. Let op: Verkoop aanvragen kunnen zonder opgaaf van redenen door Online-horecamakelaar worden geweigerd of van de diverse aanbodsites worden verwijderd zonder dat hiervoor enig recht op schadevergoeding

Nadere informatie

AutoTrack.nl. Algemene advertentievoorwaarden

AutoTrack.nl. Algemene advertentievoorwaarden AutoTrack.nl Algemene advertentievoorwaarden 1. Definities In de navolgende bepalingen wordt verstaan onder: AutoTrack.nl: de eigenaar en exploitant van de website AutoTrack.nl, zijnde een bedrijfsonderdeel

Nadere informatie

Triodos Bank. Dit zijn onze Bepalingen inzake de Europese Incasso-overeenkomst (per 1 september 2013)

Triodos Bank. Dit zijn onze Bepalingen inzake de Europese Incasso-overeenkomst (per 1 september 2013) Triodos Bank. Dit zijn onze Bepalingen inzake de Europese Incasso-overeenkomst (per 1 september 2013) Vragen? Heeft u vragen over deze bepalingen, neemt u dan contact op met de mensen van Triodos Bank

Nadere informatie

Betalingsvoorwaarden. Acceptatie en betalingsvoorwaarden AfterPay

Betalingsvoorwaarden. Acceptatie en betalingsvoorwaarden AfterPay Betalingsvoorwaarden Acceptatie en betalingsvoorwaarden AfterPay De onderhavige contractvoorwaarden zijn van toepassing op uw bezoek van deze website, uw aanvraag en beoordeling daarvan en na goedkeuring

Nadere informatie

Algemene voorwaarden tussenschoolse opvang

Algemene voorwaarden tussenschoolse opvang Algemene voorwaarden tussenschoolse opvang Nso@Galvani Artikel 1 Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Artikel 1 Definities 1.1 Webwinkelhouder: De natuurlijke of rechtspersoon met wie Boekwinkeltjes een Overeenkomst heeft gesloten. 1.2 Dienst: De

Nadere informatie

Jaarabonnement NS Fietsenstalling Algemene voorwaarden per 1 juli 2018

Jaarabonnement NS Fietsenstalling Algemene voorwaarden per 1 juli 2018 Jaarabonnement NS Fietsenstalling Algemene voorwaarden per 1 juli 2018 Artikel 1: Definities Artikel 2: Toepasselijkheid Artikel 3 t/m 9: Het Abonnement Artikel 3: De aanmelding Artikel 4: Het aanbod Artikel

Nadere informatie

Aanvullende Voorwaarden 2009

Aanvullende Voorwaarden 2009 Aanvullende Voorwaarden 2009 Voor de levering van elektriciteit en gas door DELTA Comfort B.V. aan consumenten Versie 2009 www.delta.nl Aanvullende Voorwaarden voor de levering van elektriciteit en gas

Nadere informatie

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden Willy's Wereld Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke opdracht, vervolgopdracht, offerte en overeenkomst, alsmede op elke rechtsbetrekking als

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Identiteit van de ondernemer

Algemene voorwaarden Identiteit van de ondernemer Algemene voorwaarden Identiteit van de ondernemer Naam ondernemer: Schoonenberg Hoorcomfort B.V. Handelend onder de naam/namen: - Schoonenberg Vestigingsadres: Noordhoevelaan 66 3319CH Dordrecht Telefoonnummer:

Nadere informatie

VOORWAARDEN JURIDISCH ABONNEMENT PARTICULIER & JURIDISCH ABONNEMENT ZAKELIJK

VOORWAARDEN JURIDISCH ABONNEMENT PARTICULIER & JURIDISCH ABONNEMENT ZAKELIJK VOORWAARDEN JURIDISCH ABONNEMENT PARTICULIER & JURIDISCH ABONNEMENT ZAKELIJK 1. Algemeen 1.1 Juristenkantoor Munerva biedt zowel voor particulieren als voor ondernemers de mogelijkheid een juridisch abonnement

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Clensch

Algemene leveringsvoorwaarden Clensch Algemene leveringsvoorwaarden Clensch Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Clensch

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN ALGEMENE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN (Gedeponeerd op 25 juli 2002 bij de Kamer van Koophandel West - Brabant onder nummer 62065) Artikel 1 Werkingssfeer 1. Deze algemene voorwaarden en bepalingen zijn van

Nadere informatie

Versie 1.02. Algemene voorwaarden Gastouderland

Versie 1.02. Algemene voorwaarden Gastouderland Algemene voorwaarden Gastouderland Artikel 1 Definities - Gastouderland een geregistreerd gastouderbureau in de zin van de Wet Kinderopvang; - Gastouderopvang: (kinderopvang) het, tegen betaling, verzorgen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden POLLENSTEIN 43 6714 DD EDE, TEL 0318-307738 IBAN: NL 24 KNAB 0720 7041 38 QUATROMEDIA.NL KVK-NR: 51364336 @QUATROMEDIA_NL

Algemene voorwaarden POLLENSTEIN 43 6714 DD EDE, TEL 0318-307738 IBAN: NL 24 KNAB 0720 7041 38 QUATROMEDIA.NL KVK-NR: 51364336 @QUATROMEDIA_NL 1 Definities Opdrachtgever: Overeenkomst : de wederpartij van Quatro media. elke wederzijdse acceptatie, mondeling, schriftelijk of per e-mail bevestigd, van levering van één of meer producten of diensten

Nadere informatie

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd.

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd. ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN FACTOR HORSTEN Artikel 1 Algemeen 1.1 Met de opdrachtgever wordt in deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, hierna te noemen: algemene voorwaarden,

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN CHEERSTHEAPP B.V.

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN CHEERSTHEAPP B.V. ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN CHEERSTHEAPP B.V. Deze Algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nr. 61024686. Daarnaast zijn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Versie September 2014 IMEZO. Huizermaatweg 19A 1273 NA Huizen Tel.: 06-57 77 87 70 Web: imezo.nl Mail: info@imezo.

Algemene voorwaarden. Versie September 2014 IMEZO. Huizermaatweg 19A 1273 NA Huizen Tel.: 06-57 77 87 70 Web: imezo.nl Mail: info@imezo. Algemene voorwaarden Versie September 2014 IMEZO 1 Definities 1.1 Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden. 1.2 Opdrachtgever: iedere (rechts-)persoon die met IMEZO een overeenkomst is aangegaan

Nadere informatie