Van document management naar artificial intelligence. GOVERNANCE - Dé stap naar toekomstgericht werken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Van document management naar artificial intelligence. GOVERNANCE - Dé stap naar toekomstgericht werken"

Transcriptie

1 Van document management naar artificial intelligence GOVERNANCE - Dé stap naar toekomstgericht werken

2 Documentbeheer maakt een significante transformatie door. Van een noodzakelijk archiefstuk is het document uitgegroeid tot een waardevolle bron van informatie, essentieel voor besluitvormingsprocessen en procesautomatisering. Alleen is de informatie binnen archieven veelal ongestructureerd en verstopt' in onleesbare bestandtypen. Hyarchis Artificial Intelligence geeft een nieuwe dimensie aan informatie zoeken, ontsluiten en lezen. Artificial intelligence: het antwoord op AVG De wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) houdt kortweg in dat persoonsgegevens met de grootste zorg moeten worden verwerkt. Persoonsgegevens mogen enkel worden opgeslagen wanneer dit strikt noodzakelijk is voor uw bedrijfsdoeleinden. U dient zoveel mogelijk te werken met geanonimiseerde gegevens om de privacy van uw klanten te waarborgen. Bovendien is het van groot belang dat u precies weet welke gegevens u opslaat en waar deze gegevens zich bevinden. 100% voldoen aan wetgeving Hyarchis heeft, op basis van artifical intelligence, praktische tools ontwikkeld om informatie binnen uw archief te ontsluiten én uw archief op een flexibele manier te beheren. Of dit nu om enkele tienduizenden of om tientallen miljoenen documenten gaat, onze technologie heeft een bewezen staat van dienst in uiterst complexe archiefomgevingen. Met onze tools voldoet u aan de huidige AVG-wetgeving en speelt u flexibel in op toekomstige wet- en regelgeving. U weet met één druk op de knop welke persoonsgegevens zich op welke plaats bevinden. Hiermee beoordeelt u of de data correct is opgeslagen en of de opslag hiervan noodzakelijk is voor uw bedrijfsdoeleinden. Vervolgens kunt u deze data volledig geautomatiseerd uit het archief verwijderen en indien nodig op een veilige plek opslaan. Voorkom incorrecte opslag en datalekken AVG vereist dat u aantoonbaar controles uitvoert op de juistheid van documenten binnen persoonsgebonden dossiers. Deze controles zijn noodzakelijk om het opslaan van documenten die niet zijn toegestaan te voorkomen, bijvoorbeeld een medisch document. Tevens voorkomen deze controles een datalek, bijvoorbeeld wanneer een document van persoon A zich in het dossier van persoon B bevindt. In plaats van een grote hoeveelheid dossiers handmatig of steekproefsgewijs te doorlopen, controleert de artificial intelligence techniek volledig geautomatiseerd uw complete archief op de juistheid van deze documenten.

3 HYARCHIS: VAN DOCUMENT MANAGEMENT NAAR ARTIFICIAL INTELLIGENCE Hyarchis Blurrify Uw archief snel en betrouwbaar AVG-proof door gegevensvervaging Hyarchis Blurrify verzorgt de blurring van persoonsgevoelige informatie. Gegevens worden zodanig vervaagd, dat deze niet langer leesbaar zijn, waardoor u voldoet aan het principe van data-minimalisatie. Hyarchis Blurrify leest uw volledige archief uit en blurt persoonsgevoelige informatie die u niet nodig heeft voor uw bedrijfsdoeleinden. Denk aan een BSN-nummer, geboortedatum, adresgegevens, bankgegevens, inkomensgegevens of andere privacygevoelige informatie. Op basis van een kunstmatig neuraal* netwerk wordt de inhoud van documenten uitgelezen ongeacht het bestandstype of jaar van uitgifte. Of het nu om een afbeelding, PDF of ander bestandtype gaat, Hyarchis Blurrify herkent de gegevens en geeft de opdracht om deze te blurren. Voorbeeld In uw dossier bevindt zich een paspoort, waarmee u jaren geleden éénmalig de identiteit van uw klant hebt vastgesteld. Dit paspoort dient inmiddels geen functie meer en volgens de AVG moet u dit verwijderen. U heeft de gegevens in het paspoort immers niet langer nodig. Hyarchis Blurrify vindt dit soort gegevens automatisch terug, waarbij zelfstandig onderscheid wordt gemaakt tussen bijvoorbeeld een verloopdatum en een geboortedatum op een paspoort. Hyarchis Blurrify vervaagt deze gegevens zodanig, dat documenten onbruikbaar worden terwijl u kunt aantonen dat u destijds de identiteit hebt gecontroleerd. *Hyarchis Artificial Intelligence maakt gebruik van een kunstmatig neuraal netwerk, wat betekent dat het menselijk brein wordt nagebootst door middel van het vermogen tot associatief denken. Dit is essentieel voor het functioneren en de betrouwbaarheid van de techniek. Het systeem is, in relatie tot rules-based programming, aangeleerd om bepaalde verbanden te leggen en op basis hiervan conclusies te trekken. Het systeem is geleerd te begrijpen uit welke componenten bijvoorbeeld een paspoort bestaat en de optelsom hiervan leidt tot een conclusie.

4 Hyarchis Blurrify: Proces Selecteer de documenten, waarbinnen u data wilt blurren. Geselecteerde documenten worden, via een REST API over een versleutelde https-verbinding verzonden naar Hyarchis Blurrify. Documenten worden in een wachtrij geplaatst en verwerkt. Zodra een document is aangeboden voor verwerking, wordt deze in uw documentmanagement systeem bevroren. Hiermee wordt het ontstaan van nieuwe, niet AVG-conforme versies voorkomen. De leesbaarheid van de documenten wordt vergroot door eventuele ruis te verwijderen, text skew correction toe te passen (het rechtzetten van gescande tekstvakken) en het contrast tussen tekst en beeld, voor- en achtergrond te vergroten. Het netwerk herkent volledig automatisch het documenttype en maakt het gereed om de privacygevoelige persoonsgegevens te blurren Optical Character Recognition (tekstherkenning) vindt de tekstvelden en zet deze om naar computer-readable data. De tekstvelden worden uitgelezen en automatisch wordt vastgesteld welke gegevens het betreft. Het systeem is in staat om hierbij geheel zelfstandig onderscheid te maken tussen bijvoorbeeld een verloopdatum en een geboortedatum op een paspoort. De velden die persoonsgegevens bevatten die u onleesbaar wilt maken, worden Gaussiaans vervaagd, waardoor deze zelfs met de meest agressieve hackingmethoden niet kunnen worden teruggedraaid. Voor ieder geblurd document wordt een zogenaamde confidence score afgegeven. Enkel wanneer deze score boven de 99% is, wordt het document als succesvol geblurd beschouwd. In geval van succesvolle blurring plaatst Hyarchis Blurrify het document terug op diens originele locatie binnen uw documentmanagementsysteem. Dit gebeurt samen met relevante metadata en het geblurde document vervangt het originele document om er zeker van te zijn dat uw archief AVG-proof is.

5 HYARCHIS: VAN DOCUMENT MANAGEMENT NAAR ARTIFICIAL INTELLIGENCE Hyarchis Blurrify: Workflow

6 Hyarchis Check-it De juiste documenten op het juiste dossier door automatische analyse Alle documenten binnen uw archief worden door Hyarchis Check-it op tekstniveau doorzoekbaar gemaakt. Op basis van de inhoud van een document wordt vastgesteld of het om een niet-toegestaan document gaat. Bovendien worden alle relevante datapunten onderling geverifieerd. Op deze manier stelt u vast of alle documenten binnen een dossier behoren tot de persoon op wiens naam het dossier is gearchiveerd. Documenten die hier niet thuishoren worden aangeboden voor handmatige verificatie. Voorbeeld U weet aan welke klant een dossier toebehoort, maar niet of alle documenten binnen dit dossier aan deze klant toebehoren. Dit kan problemen geven wanneer een klant zijn dossier opvraagt of als er een audit plaatsvindt. U loopt het risico op boetes en/of reputatieschade door schending van de AVG. Om er zeker van te zijn dat uw dossiers op orde zijn en er geen niet-toegestane documenten of verkeerd opgeslagen documenten in uw klantdossier zitten, kunt u Hyarchis Check-it gebruiken.

7 HYARCHIS: VAN DOCUMENT MANAGEMENT NAAR ARTIFICIAL INTELLIGENCE Hyarchis Check-it: Proces 1 Selecteer de dossiers die u wilt controleren. 5 De ongestructureerde data in het document wordt georganiseerd met behulp van een zogenaamd data frame dat de locatie, structuur en samenhang van de tekstvelden in kaart brengt. 2 De dossiers worden, samen met de relevante metadata, via een REST API over een versleutelde https-verbinding verzonden naar Hyarchis Check-it. 6 De doorzoekbare documenten worden uitgelezen door het neurale* netwerk en een groot aantal datapunten in de verschillende documenten worden onderling vergeleken. 3 Optical Character Recognition (tekstherkenning) vindt de tekstvelden binnen een document. 7 Op basis van de vergelijking van de datapunten kan worden vastgesteld of alle documenten binnen het juiste dossier zijn opgeslagen en of de documenten de juiste gegevens bevatten. 4 Op basis van de tekstherkenning wordt het document automatisch geclassificeerd en kan Hyarchis Check-it beoordelen om wat voor document het gaat en of dit document thuishoort binnen het dossier. 8 Volgend op de dossiercontrole wordt er in het Hyarchis Document Management systeem een melding geplaatst. Wanneer het dossier volledig en correct is, wordt er melding gemaakt van een succesvolle check. Is een dossier incompleet of bevat het niet-toegestane documenten en/of onjuiste documenten, dan wordt deze geoormerkt voor handmatige verificatie. Hyarchis Check-it: Workflow

8 Voordelen Blurrify & Check-it Laat technologie in uw voordeel werken Kostenbesparing Hyarchis Artificial Intelligence technologie maakt handmatige dossiercontrole overbodig. U doorloopt deze processen sneller en accurater. Hierdoor bespaart u significant op uw personeelskosten. Schaalgrootte Het grondig doorlopen van duizenden dossiers is een ontmoedigende taak voor medewerkers. Hyarchis Artificial Intelligence technologie schrikt niet terug voor dergelijke projecten. Hierdoor is deze techniek uitermate geschikt voor snelle uitvoering van projecten die de menselijke maat overstijgen. Maximale accuratesse Waar mensen werken worden vanzelfsprekend fouten gemaakt. Hyarchis Artificial Intelligence technologie reduceert uw foutmarges, doordat deze technologie meer ziet dan het menselijk oog. Het doorloopt uw archieven grondiger, mist niets en handelt altijd correct. Flexibiliteit Wanneer wet- en regelgeving of interne beleidsbepalingen veranderen, stelt Hyarchis Artificial Intelligence u snel en gemakkelijk in staat om op deze veranderingen in te spelen. Product Owner Hyarchis Artificial Intelligence Adriaan Hoogduijn COO T E a.hoogduijn@hyarchis.com

9 Copyright Hyarchis, Alle rechten voorbehouden. Daalakkersweg JA Eindhoven +31 (0)

Van document management naar artificial intelligence. BUSINESS INTELLIGENCE - Dé stap naar toekomstgericht werken

Van document management naar artificial intelligence. BUSINESS INTELLIGENCE - Dé stap naar toekomstgericht werken Van document management naar artificial intelligence BUSINESS INTELLIGENCE - Dé stap naar toekomstgericht werken Documentbeheer maakt een significante transformatie door. Van een noodzakelijk archiefstuk

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT. Toepasselijkheid

PRIVACY STATEMENT. Toepasselijkheid PRIVACY STATEMENT Dit is het privacy statement van de vennootschap onder firma SUNWAY LANGUAGE, kantoorhoudende te (2516 EH) s-gravenhage, aan de Rijswijkseweg 60, ingeschreven in het handelsregister van

Nadere informatie

FORCEPOINT Inventarisatie, de eerste stap naar Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) Compliance

FORCEPOINT Inventarisatie, de eerste stap naar Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) Compliance Datasheet FORCEPOINT Inventarisatie, de eerste stap naar Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) Compliance De eerste stap op weg naar AVG-compliance is het beantwoorden van de vraag: Waar heb ik

Nadere informatie

Privacy Statement. Toepasselijkheid. Overzicht persoonsgegevens

Privacy Statement. Toepasselijkheid. Overzicht persoonsgegevens Privacy Statement Dit is het privacy statement van Nu Theorie B.V., gevestigd te 2291 PA Wateringen aan de Naaldwijkseweg 22 (hierna: Nu Theorie, www.nutheorie.nl Toepasselijkheid Dit privacy statement

Nadere informatie

PRAKTIJK DE WERFF PRIVACYVERKLARING EN DISCLAIMER

PRAKTIJK DE WERFF PRIVACYVERKLARING EN DISCLAIMER PRAKTIJK DE WERFF PRIVACYVERKLARING EN DISCLAIMER Praktijk de Werff, gevestigd te Duiven, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens op de website zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Nadere informatie

Wat is een privacy statement?

Wat is een privacy statement? Versie: 24 mei 2018 Publicatie: Extern: Alle openbare websites Intern: Equipement Beheer: Eindverantwoordelijke: Functionaris gegevensbescherming Functionaris gegevensbescherming en Directeur Wat is een

Nadere informatie

Dit is het privacy statement van E-bike Store B.V. gevestigd te Castricum aan de Geelvinckstraat 68. (hierna: E-bike Store,

Dit is het privacy statement van E-bike Store B.V. gevestigd te Castricum aan de Geelvinckstraat 68. (hierna: E-bike Store, Privacy Statement Dit is het privacy statement van E-bike Store B.V. gevestigd te Castricum aan de Geelvinckstraat 68. (hierna: E-bike Store, www.ebikestore.nl) Toepasselijkheid Dit privacy statement is

Nadere informatie

Company statement Algemene verordening gegevensbescherming. AVG Informatie voor professionele relaties (v ) 1 / 7

Company statement Algemene verordening gegevensbescherming. AVG Informatie voor professionele relaties (v ) 1 / 7 Company statement Algemene verordening gegevensbescherming AVG Informatie voor professionele relaties (v2018.02) 1 / 7 Algemene verordening gegevensbescherming Inleiding Op 25 mei 2018 treedt de Algemene

Nadere informatie

Privacyverklaring. Wat is privacy? Het recht om met rust gelaten te worden. Het recht gegevens over jezelf te controleren

Privacyverklaring. Wat is privacy? Het recht om met rust gelaten te worden. Het recht gegevens over jezelf te controleren Privacyverklaring Waarom een privacyverklaring? Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe privacy wetgeving van toepassing. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vervangt vanaf dat moment de Wet Bescherming

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

GEEN ZIN IN OVERTYPEN?

GEEN ZIN IN OVERTYPEN? GEEN ZIN IN OVERTYPEN? VERSNEL UW BUSINESS DOOR: AUTOMATISCHE DATA INVOER W ORKFLOW VOOR GOEDKEURING TIJDENS HET INKOOPPROCES DIGITAAL DOCUMENT ARCHIEF DOCUMENT CAPTURE Document Capture voor Dynamics NAV

Nadere informatie

Privacy Statement. Toepasselijkheid. Overzicht persoonsgegevens

Privacy Statement. Toepasselijkheid. Overzicht persoonsgegevens Privacy Statement Dit is het privacy statement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Maaskant B.V., KvK nr. 08041295, gevestigd en kantoorhoudende te (7316 HL) Apeldoorn, aan het

Nadere informatie

Privacyverklaring. Toepasselijkheid

Privacyverklaring. Toepasselijkheid Privacyverklaring U stelt als afnemer vertrouwen in ons en in onze diensten. Nu behoren vertrouwen en vertrouwelijkheid tot de kernwaarden van onze diensten. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor de privacy

Nadere informatie

Privacy Statement. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Privacy Statement. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: Privacy Statement Dit is het privacy statement van Sunandfunvoordeelpas, gevestigd te Nijmegen, 6523 MR aan de Kwakkenbergweg 94 (hierna: Sunandfunvoordeelpas), www.sunandfunvoordeelpas.nl Toepasselijkheid

Nadere informatie

Privacy Statement. Toepasselijkheid. Overzicht persoonsgegevens

Privacy Statement. Toepasselijkheid. Overzicht persoonsgegevens Privacy Statement Dit is het privacy statement van Seniorenvoordeelpas.nl/Seniorenvoordeelkaart.be, onderdeel van Senicom B.V. gevestigd aan de Grote Berg 18, 5611KK Eindhoven (hierna: Seniorenvoordeelpas.nl),

Nadere informatie

handelend onder Dansschool van der Putten

handelend onder Dansschool van der Putten Privacy statement Identiteit van de onderneming www.danscursus.nl www.dansschoolvanderputten.nl handelend onder Dansschool van der Putten Contactgegevens : Wij zijn gevestigd op heuvel 2, 5731AM in Mierlo.

Nadere informatie

Privacyverklaring Wessel Spoelder fotografie

Privacyverklaring Wessel Spoelder fotografie Privacyverklaring Wessel Spoelder fotografie Wessel Spoelder fotografie, gevestigd op Queeckhovenplein 3, 3555 XK in Utrecht is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven

Nadere informatie

Gastouderopvang-Het speelhoekje gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken en beheert en onderhoud zelf de website.

Gastouderopvang-Het speelhoekje gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken en beheert en onderhoud zelf de website. Inhoudsopgave Privacy regelement AVG 1. Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) 2. Het verwerken van klantgegevens (persoonsgegevens) 2.1 Inschrijven kinderen 2.2 Kind dossier 2.3 Bewaartermijn

Nadere informatie

Privacy Statement. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Privacy Statement. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: Privacy Statement Dit is het privacy statement van FysiekHerstel, gevestigd te 7902 NX Hoogeveen aan de Sportveldenweg 2 (hierna: FysiekHerstel), www.fysiekherstel.nl Toepasselijkheid Dit privacy statement

Nadere informatie

Het verzamelen, vastleggen, opslaan en doorgeven van uw gegevens wordt het verwerken van persoonsgegevens genoemd.

Het verzamelen, vastleggen, opslaan en doorgeven van uw gegevens wordt het verwerken van persoonsgegevens genoemd. Privacystatement Vos Lammers & De Kock Advocaten verwerkt persoonsgegevens. Wij verwerken persoonsgegevens in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming die op 25 mei 2018 in werking

Nadere informatie

Privacy Statement. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Privacy Statement. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: Privacy Statement Dit is het privacy statement van de vennootschap onder firma Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf Van Haaften V.O.F., gevestigd te (4104 BE) Culemborg aan de Pascalweg 23 H (hierna: Schoonmaakbedrijf

Nadere informatie

Dit is het privacy statement van Zwemschool Fresh gevestigd te 2722 NT Zoetermeer aan de

Dit is het privacy statement van Zwemschool Fresh gevestigd te 2722 NT Zoetermeer aan de Dit is het privacy statement van Zwemschool Fresh gevestigd te 2722 NT Zoetermeer aan de Van der Hagenstraat 11a (hierna Zwemschool Fresh vernoemd ) Zwemschool Fresh B.V. ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Persoonsgegevens die we verwerken

Persoonsgegevens die we verwerken A K O M A N K L A O L D E N Z A A L B V Privacy Verklaring Wat doen we met persoonsgegevens Identiteit AKOM Ankla Oldenzaal BV staat sinds 20 oktober 2000 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING EN DISCLAIMER

PRIVACYVERKLARING EN DISCLAIMER PRIVACYVERKLARING EN DISCLAIMER GEWIJZIGD MEI 2018 Walkabout Australia & New Zealand, gevestigd aan, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Nadere informatie

Digitaal werken en digitaal archiveren

Digitaal werken en digitaal archiveren Digitaal werken en digitaal archiveren DRM en substitutie bij DNB Bert Kooi en Ines van Dijk 15 maart 2016 Programma Substitutie Van digitale hulpmiddelen naar digitaal werken Fysiek hybride digitaal archief

Nadere informatie

Privacy Statement. Toepasselijkheid. Overzicht persoonsgegevens. Laatste update: 23 mei 2018

Privacy Statement. Toepasselijkheid. Overzicht persoonsgegevens. Laatste update: 23 mei 2018 Privacy Statement Laatste update: 23 mei 2018 Dit is het privacy statement van Zodiac Consultants Group B.V., gevestigd te 1091GL, Amsterdam aan de Wibautstraat 131D en heeft betrekking op alle websites

Nadere informatie

Onderwerp : de Algemene Verordening Gegevensverwerking. Deze wet start op 25 mei 2018

Onderwerp : de Algemene Verordening Gegevensverwerking. Deze wet start op 25 mei 2018 De AVG gaat bijna in Onderwerp : de Algemene Verordening Gegevensverwerking. Deze wet start op 25 mei 2018 Dit houdt in dat de wetten en regels rondom de verzameling, verwerking en het gebruik van persoonsgegevens

Nadere informatie

SAP Invoice Management (SIM)

SAP Invoice Management (SIM) (SIM) Copyright 2005 Avelon BV Pagina 1 / 10 1 Inleiding Voor veel organisaties is het afhandelen van binnenkomende facturen een handmatig proces dat veel tijd in beslag neemt. Handmatige invoer, tijdrovend

Nadere informatie

ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG) Richtlijn

ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG) Richtlijn ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG) Richtlijn 1. Inleiding Met ingang van 25 mei 2018 moet iedere organisatie voldoen aan de AVG. Hierin zijn regels gesteld voor alle organisaties die gegevens

Nadere informatie

Het opslaan en verwerken van bovenstaande gegevens valt onder de wettelijke grondslag gerechtvaardigd belang.

Het opslaan en verwerken van bovenstaande gegevens valt onder de wettelijke grondslag gerechtvaardigd belang. Privacyverklaring Versie januari 2019 Wanneer u op onze website actief bent of contact met ons opneemt deelt u soms persoonsgegevens met ons. Wij gaan zorgvuldig met deze gegevens om en houden ons aan

Nadere informatie

Privacy Statement. Toepasselijkheid. Overzicht persoonsgegevens

Privacy Statement. Toepasselijkheid. Overzicht persoonsgegevens Privacy Statement Dit is het privacy statement van Stichting Peuterspeelzalen Schermer, gevestigd te 1841 GE, Stompetoren aan de Schermeerstraat 9 (hierna: SPS), www.stichtingpeuterspeelzalenschermer.nl

Nadere informatie

Privacy Statement kinderopvang

Privacy Statement kinderopvang Privacy Statement kinderopvang Dit is het privacy statement van Minies kinderopvang, gevestigd te 5025 VB Tilburg aan de Ringbaan- West 306C (hierna: Minies kinderopvang, www.minieskinderdagverbijf.nl)

Nadere informatie

Privacyverklaring Kapsalon Happy Hair Geldig vanaf 1 maart 2019

Privacyverklaring Kapsalon Happy Hair Geldig vanaf 1 maart 2019 Privacyverklaring Kapsalon Happy Hair Geldig vanaf 1 maart 2019 Wanneer u op onze website actief bent of contact met ons opneemt deelt u soms persoonsgegevens met ons. Wij gaan zorgvuldig met deze gegevens

Nadere informatie

Guy Beyne is de functionaris gegevensbescherming van Artiestenverloningen en hij is te bereiken via

Guy Beyne is de functionaris gegevensbescherming van Artiestenverloningen en hij is te bereiken via Privacyverklaring Artiestenverloningen, gevestigd Achterstraat 11, 4101 BB te Culemborg, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens

Nadere informatie

VERANTWOORDINGSPLICHT

VERANTWOORDINGSPLICHT Praktijk voor Osteopathie 06-34259059 Gegevensbescherming Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Hieronder leest u hoe Bootsma Osteopathie met uw gegevens

Nadere informatie

Privacy Statement kinderopvang

Privacy Statement kinderopvang Privacy Statement kinderopvang Dit is het privacy statement van st peuterspeelzaal Overwhere, gevestigd te Purmerend aan de Flevostraat 4, www.peuterspeelzaaloverwhere.nl Toepasselijkheid Dit privacy statement

Nadere informatie

Praktijk Lonny de Schrijver verklaart hiermee dat de inspanningen zijn zoals die voortvloeien uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Praktijk Lonny de Schrijver verklaart hiermee dat de inspanningen zijn zoals die voortvloeien uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). AVG wet AVG verklaring Praktijk Lonny de Schrijver Praktijk Lonny de Schrijver verklaart hiermee dat de inspanningen zijn zoals die voortvloeien uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In

Nadere informatie

Privacy statement. Inhoud Bescherming van uw persoonsgegevens 2

Privacy statement. Inhoud Bescherming van uw persoonsgegevens 2 Privacy statement Inhoud Bescherming van uw persoonsgegevens 2 Wat doen wij met gegevens 2 Wanneer verwerken we gegevens of geven we uw gegevens aan derden 2 Wat zijn persoonsgegevens 2 Welke persoonsgegevens

Nadere informatie

WHITEPAPER GDPR 2018: Bent u voorbereid op de nieuwe Europese privacywetgeving?

WHITEPAPER GDPR 2018: Bent u voorbereid op de nieuwe Europese privacywetgeving? WHITEPAPER GDPR 2018: Bent u voorbereid op de nieuwe Europese privacywetgeving? 2 GDPR 2018: Bent u voorbereid op de nieuwe Europese privacywetgeving? De nieuwe Europese privacywet vereist grondige voorbereiding

Nadere informatie

Belastingen en gegevens Hoe, wat, waar en waarom? Femke Salverda Hans Versteeg

Belastingen en gegevens Hoe, wat, waar en waarom? Femke Salverda Hans Versteeg Belastingen en gegevens Hoe, wat, waar en waarom? Femke Salverda Hans Versteeg Wat gaan we doen? 1. De achtergrond: algemene principes privacy 2. De organisatie: privacy borgen in de organisatie 3. De

Nadere informatie

Algemene verordening gegevensbescherming

Algemene verordening gegevensbescherming Algemene verordening gegevensbescherming 1 Programma Inleiding Waarom AVG? Wat is de AVG? Globale verschillen met Wbp Handhaving De AVG op hoofdlijnen Wat kunt u van BNL verwachten? Vragen 2 Waarom AVG?

Nadere informatie

Privacyverklaring GeniusApps

Privacyverklaring GeniusApps Privacyverklaring, gevestigd aan Ligusterlaan 89, 7101WR Winterswijk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens: www.geniusapps.nl

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING. Privacyverklaring

PRIVACY VERKLARING. Privacyverklaring PRIVACY VERKLARING Privacyverklaring Deze verklaring geeft informatie over hoe Kantoor Lindenhof B.V. omgaat met persoonsgegevens, welke in het kader van de werkzaamheden en dienstverlening worden verwerkt.

Nadere informatie

Artikel 1 - Wie is WE VAT Solutions BV? WE VAT Solutions BV gevestigd en kantoorhoudende aan het Beursplein 37, 3011 AA te Rotterdam.

Artikel 1 - Wie is WE VAT Solutions BV? WE VAT Solutions BV gevestigd en kantoorhoudende aan het Beursplein 37, 3011 AA te Rotterdam. Privacyverklaring Artikel 1 - Wie is WE VAT Solutions BV? WE VAT Solutions BV gevestigd en kantoorhoudende aan het Beursplein 37, 3011 AA te Rotterdam. Artikel 2 Wie is de klant van WE VAT Solutions BV?

Nadere informatie

JEUGDGEZONDHEID EN DE PRIVACY VAN UW KIND

JEUGDGEZONDHEID EN DE PRIVACY VAN UW KIND JEUGDGEZONDHEID EN DE PRIVACY VAN UW KIND www.ggdbzo.nl Jeugdgezondheid (JGZ) en de privacy van uw kind De GGD Brabant-Zuidoost gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met de persoonsgegevens van uw kind.

Nadere informatie

Privacyverklaring SPEE advocaten B.V. h.o.d.n. SPEE advocaten & mediation Juni 2018

Privacyverklaring SPEE advocaten B.V. h.o.d.n. SPEE advocaten & mediation Juni 2018 Privacyverklaring SPEE advocaten B.V. h.o.d.n. SPEE advocaten & mediation Juni 2018 Inleiding SPEE advocaten & mediation is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in

Nadere informatie

Overzicht functies (nieuw/gewijzigd) HRM-Reviews v.3

Overzicht functies (nieuw/gewijzigd) HRM-Reviews v.3 Overzicht functies (nieuw/gewijzigd) HRM-Reviews v.3 Layout HRM-Reviews Reviews heeft een compleet nieuw uiterlijk gekregen. De navigatiebalk is grijs met witte letters en heeft altijd de volgende knoppen

Nadere informatie

Privacyverklaring POLIFLEX

Privacyverklaring POLIFLEX Privacyverklaring POLIFLEX Deze privacyverklaring heeft betrekking op de v.o.f. Poliflex, gevestigd te Arnhem aan de Halévystraat 7 1, hierna te noemen Poliflex. Wettelijk kader Klanten, leveranciers,

Nadere informatie

Privacy Policy voor Administratiekantoor Hoogendijk

Privacy Policy voor Administratiekantoor Hoogendijk Privacy Policy voor Administratiekantoor Hoogendijk Administratiekantoor Hoogendijk hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante

Nadere informatie

Privacy Statement Ester Gelsing Kinderopvang

Privacy Statement Ester Gelsing Kinderopvang Privacy Statement Ester Gelsing Kinderopvang Dit is het privacy statement van Ester Gelsing Kinderopvang, gevestigd te Wehl aan de Plantage Allee 29 7031 GK (hierna: Ester Gelsing Kinderopvang), www.estergelsingkinderopvang.nl

Nadere informatie

Privacyverklaring Samen Wijzer DB Geldig vanaf 1 januari 2019

Privacyverklaring Samen Wijzer DB Geldig vanaf 1 januari 2019 Privacyverklaring Samen Wijzer DB Geldig vanaf 1 januari 2019 Wanneer u op onze website actief bent of contact met ons opneemt deelt u soms persoonsgegevens met ons. Wij gaan zorgvuldig met deze gegevens

Nadere informatie

Privacy Policy P&L Office

Privacy Policy P&L Office Privacy Policy P&L Office P&L Office hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Fysiotherapie Boekhout B.V. de volgende persoonsgegevens van u vragen:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Fysiotherapie Boekhout B.V. de volgende persoonsgegevens van u vragen: Privacy Policy Boekhout Fysiotherapie BV verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van onze diensten. Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING (JUNI 2018)

PRIVACYVERKLARING (JUNI 2018) PRIVACYVERKLARING (JUNI 2018) Homé Hout BV, gevestigd aan Stephensonstraat 16 4004 JA Tiel, Gelderland, is verantwoordelijk voor de van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Homé

Nadere informatie

NIEUWE PRIVACYWETGEVING (AVG)

NIEUWE PRIVACYWETGEVING (AVG) 25 MEI 2018 NIEUWE PRIVACYWETGEVING (AVG) PRAKTISCHE INFORMATIE EN ACTIEPUNTEN Wat moet jij doen? Je hebt er vast al van gehoord: de nieuwe Europese privacywetgeving die op 25 mei 2018 in werking treedt.

Nadere informatie

Dit reglement is op 25 mei 2018 in werking getreden. Inleiding

Dit reglement is op 25 mei 2018 in werking getreden. Inleiding Privacyreglement DC Advies en Bewindvoering Dit reglement is op 25 mei 2018 in werking getreden. Inleiding In dit Privacy Statement informeert DC Advies en Bewindvoering u over de wijze waarop wij als

Nadere informatie

AVG privacy verklaring

AVG privacy verklaring AVG privacy verklaring Thoben & Minten, Burgmeester van der Heijdenlaan 12, 5171JL, Kaatsheuvel is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Nadere informatie

Privacy- en Cookie verklaring Salsaparilla 4all BV

Privacy- en Cookie verklaring Salsaparilla 4all BV Privacy- en Cookie verklaring Salsaparilla 4all BV Het waarborgen van de privacy van bezoekers van www.salsaparilla4all.nl is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacyverklaring

Nadere informatie

Privacy wetgeving: Wat verandert er in 2018?

Privacy wetgeving: Wat verandert er in 2018? Privacy wetgeving: Wat verandert er in 2018? Werkgevers verwerken op grote schaal persoonsgegevens van hun werknemers. Vanaf mei 2018 moet elke organisatie voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming

Nadere informatie

VISTA college bewaart zo min mogelijk gegevens van je. Alleen gegevens die (wettelijk) nodig zijn om hier een opleiding te kunnen volgen.

VISTA college bewaart zo min mogelijk gegevens van je. Alleen gegevens die (wettelijk) nodig zijn om hier een opleiding te kunnen volgen. AVG Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dit is een nieuwe Europese richtlijn, waarin staat hoe je met persoonsgegevens moet omgaan. Privacy beschermen

Nadere informatie

A&D Delivery Privacy Verklaring

A&D Delivery Privacy Verklaring A&D Delivery Privacy Verklaring Dit is de Privacy verklaring van A&D Delivery. In deze Privacy verklaring leest u alles over de manier waarop uw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan

Nadere informatie

Toshiba en documentoplossingen. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Toshiba en documentoplossingen. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) Toshiba en documentoplossingen De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) INLEIDING De hoeveelheid digitale data binnen organisaties verdubbelt iedere 12 tot 18 maanden. Big data, cloud computing

Nadere informatie

Privacyverklaring VIP Fashion

Privacyverklaring VIP Fashion Privacyverklaring VIP Fashion VIP Fashion, gevestigd aan de, 1251 KW Laren, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens: Joost

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. Contactgegevens Guldenaerde 10, 4283HD Giessen

PRIVACYVERKLARING. Contactgegevens Guldenaerde 10, 4283HD Giessen PRIVACYVERKLARING Liefs van Stella, gevestigd aan Guldenaerde 10, 4283HD Giessen is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens

Nadere informatie

Privacyverklaring Verloskundigen aan het Spaarne

Privacyverklaring Verloskundigen aan het Spaarne Privacyverklaring Verloskundigen aan het Spaarne Verloskundigen aan het Spaarne, gevestigd aan de, 2011 CP HAARLEM, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze

Nadere informatie

Privacyreglement Tandem Bewind, Bewindvoering, Mentorschap & Curatele. Dit reglement is op 25 mei 2018 in werking getreden.

Privacyreglement Tandem Bewind, Bewindvoering, Mentorschap & Curatele. Dit reglement is op 25 mei 2018 in werking getreden. Privacyreglement Tandem Bewind, Bewindvoering, Mentorschap & Curatele Dit reglement is op 25 mei 2018 in werking getreden. Inleiding In dit Privacy Reglement informeert Tandem Bewind u over de wijze waarop

Nadere informatie

algemene verordening gegevensbescherming (avg) & datalekken

algemene verordening gegevensbescherming (avg) & datalekken algemene verordening gegevensbescherming (avg) & datalekken juridische dienstverlening en consultancy Visie en Maart 2018 AVG juridische dienstverlening en consultancy 1 Inleiding De verordening bescherming

Nadere informatie

Algemene begrippen AVG

Algemene begrippen AVG Vooraf: dit document is bedoeld om informatie te geven en vragen te beantwoorden over de gevolgen van de AVG voor Medlon. Hoewel het soms gaat om juridische begrippen en concepten mag dit document niet

Nadere informatie

Contactgegevens: Website: Telefoon: Bezoekadres: Groot Handelsgebouw Stationsplein 45, A AK Rotterdam

Contactgegevens: Website:   Telefoon: Bezoekadres: Groot Handelsgebouw Stationsplein 45, A AK Rotterdam Privacy Reglement Finalist IT Group Kenmerk: 2018 Finalist IT Group BV, gevestigd aan Stationsplein 45, 3013 AK te Rotterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven

Nadere informatie

Privacy reglement. Pagina 1 van 9

Privacy reglement. Pagina 1 van 9 Privacy reglement Pagina 1 van 9 Inhoud Privacy reglement... 3 Wetgeving en definities... 3 Reikwijdte... 4 Verantwoordelijke... 4 Verwerkingen (Artikel 4, AVG)... 4 Doeleinden (Artikel 5, AVG)... 4 Rechtmatige

Nadere informatie

Privacy Statement Kinderopvang t Eigenwijsje

Privacy Statement Kinderopvang t Eigenwijsje Privacy Statement Kinderopvang t Eigenwijsje Dit is het privacy statement van Unique Kids B.V. gevestigd te 2191BP, De Zilk aan de Hafkenscheidtlaan 2A (hierna: Kinderopvang t Eigenwijsje), Toepasselijkheid

Nadere informatie

Privacyverklaring Therapeuten VVET

Privacyverklaring Therapeuten VVET Privacyverklaring Therapeuten VVET Versie 25-05-2018 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Wetgeving... 3 3. Definities... 3 4. Reikwijdte... 4 5. Verantwoordelijke... 4 6. Verwerkingen (Artikel 4, AVG)...

Nadere informatie

Fiscalys Belastingadviseur Oost is gevestigd en kantoorhoudende te Wijhe aan de Hamelweg 10A, 8131 RV te Wijhe. (KVK nr )

Fiscalys Belastingadviseur Oost is gevestigd en kantoorhoudende te Wijhe aan de Hamelweg 10A, 8131 RV te Wijhe. (KVK nr ) Privacyverklaring Fiscalys Belastingadviseur Oost Wie is Fiscalys Belastingadviseur Oost? Fiscalys Belastingadviseur Oost is gevestigd en kantoorhoudende te Wijhe aan de Hamelweg 10A, 8131 RV te Wijhe.

Nadere informatie

Privacybeleid van Albert Heijn Gemert

Privacybeleid van Albert Heijn Gemert Privacybeleid van Albert Heijn Gemert De Vries Supermarkt Gemert B.V., hierna te noemen Albert Heijn Gemert hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we

Nadere informatie

2513AA22XA. De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 1 A 2513 AA S GRAVENHAGE

2513AA22XA. De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 1 A 2513 AA S GRAVENHAGE > Retouradres Postbus 90801 2509 LV Den Haag De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 1 A 2513 AA S GRAVENHAGE 2513AA22XA Postbus 90801 2509 LV Den Haag Parnassusplein 5 T 070 333

Nadere informatie

Privacy Statement 2018

Privacy Statement 2018 Privacy Statement 2018 VanderBeecken Audit en Advies B.V. en uw privacy In het kader van onze dienstverlening verwerken wij uw persoonsgegevens. Wij willen u hierover graag duidelijk en transparant informeren.

Nadere informatie

Springboard to knowledge. Ephorusplagiaatcontrole

Springboard to knowledge. Ephorusplagiaatcontrole Springboard to knowledge Ephorusplagiaatcontrole 1 Inleiding... 3 Waar vinden plagiaatplegers hun materiaal?... 3 Hoe kan it s learning plagiaat voorkomen?... 3 Hoe werkt de plagiaatcontrole?... 4 Welke

Nadere informatie

Privacyverklaring Verschilspecialisten.nl

Privacyverklaring Verschilspecialisten.nl Privacyverklaring Verschilspecialisten.nl Verschilspecialisten.nl is een samenwerking tussen Helga van der Hart Training en Coaching en Krachtvoer. Deze bedrijven zijn gevestigd aan de Voortwijk 14 3621

Nadere informatie

Privacy reglement Christel de Koker (Bekken) Fysiotherapie

Privacy reglement Christel de Koker (Bekken) Fysiotherapie Privacy policy Christel de Koker (Bekken) Fysiotherapie Wij verwerken de volgende persoonsgegevens: Christel de Koker (Bekken) Fysiotherapie te Hillegom verwerkt persoonsgegevens van u doordat u gebruik

Nadere informatie

Assurantiekantoor Scheerman

Assurantiekantoor Scheerman Assurantiekantoor Scheerman Wingerd 44 1944 ND Beverwijk Tel. 0251-237444 of 06-50476007 Assurantiekantoor Scheerman DOCUMENTEN INZAGE PERSOONSGEGEVENS Inhoudsopgave Voorbeeldbrief gezonden door een natuurlijk

Nadere informatie

Logisch dat je naar onze privacyverklaring kijkt. Practice what you preach, toch? Komt ie! Ons uitgangspunt: jouw privacy staat voorop

Logisch dat je naar onze privacyverklaring kijkt. Practice what you preach, toch? Komt ie! Ons uitgangspunt: jouw privacy staat voorop Privacyverklaring. Logisch dat je naar onze privacyverklaring kijkt. Practice what you preach, toch? Komt ie! In deze privacyverklaring legt Priviance B.V. ( Priviance of wij ) uit welke persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacy Statement De Flintstones kinderopvang

Privacy Statement De Flintstones kinderopvang Privacy Statement De Flintstones kinderopvang Dit is het privacy statement van De Flintstones Kinderopvang, gevestigd te Den Haag 2491 CT aan de Moezel 14, www.deflintstones-kinderopvang.nl Toepasselijkheid

Nadere informatie

Privacy Statement kinderopvang

Privacy Statement kinderopvang Privacy Statement kinderopvang Dit is het privacy statement van Stichting beheer Kindcentra Thornerkwartier, gevestigd te 6017 BM Thorn aan de Molenweg 10 (hierna: Stichting Kindcentra Thornerkwartier,

Nadere informatie

Additiv verwerkt uw persoonsgegevens doordat u bijvoorbeeld gebruik maakt van onze diensten of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Additiv verwerkt uw persoonsgegevens doordat u bijvoorbeeld gebruik maakt van onze diensten of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Privacyverklaring Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in Additiv. Het is belangrijk dat u zich veilig voelt als u onze website bezoekt, maar ook als het gaat om persoonlijke gegevens. We

Nadere informatie

Privacyverklaring Loft Uitvaartbegeleiding

Privacyverklaring Loft Uitvaartbegeleiding Privacyverklaring Loft Uitvaartbegeleiding Loft Uitvaartbegeleiding, gevestigd aan Manpadslaan 22, 2105 MA Heemstede, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze

Nadere informatie

Privacy Policy. Privacy verklaring Roos Administratieve Dienstverlening 25 mei 2018

Privacy Policy. Privacy verklaring Roos Administratieve Dienstverlening 25 mei 2018 Privacy Policy Roos Administratieve Dienstverlening hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING BESPAARMETJEDAK B.V.

PRIVACYVERKLARING BESPAARMETJEDAK B.V. PRIVACYVERKLARING BESPAARMETJEDAK B.V. Privacystatement Bespaarmetjedak B.V. (hierna: Bespaarmetjedak) respecteert de privacy van haar klanten en de bezoekers van haar website. Bespaarmetjedak begrijpt

Nadere informatie

Privacyreglement Gemeente Borsele

Privacyreglement Gemeente Borsele Privacyreglement Gemeente Borsele In dit reglement laat de gemeente Borsele zien op welke manier zij dagelijks omgaat met persoonsgegevens en privacy. Privacy speelt een belangrijke rol in de relatie tussen

Nadere informatie

Privacyverklaring Body in Beeld Life & Bodycasting atelier Versie: juni 2019

Privacyverklaring Body in Beeld Life & Bodycasting atelier Versie: juni 2019 Privacyverklaring Body in Beeld Life & Bodycasting atelier Versie: juni 2019 Wanneer je op deze website actief bent of contact met ons opneemt deel je soms persoonsgegevens met ons. Wij gaan zorgvuldig

Nadere informatie

Handleiding Groeidocument

Handleiding Groeidocument Handleiding Groeidocument 1 april 2019 Handleiding Groeidocument 2 Inhoud Inloggen op www.groeidocument.nl... 3 Leerlingen... 4 Sorteren leerlingen... 4 Handmatig een nieuwe leerling aanmaken of vanuit

Nadere informatie

De AVG, ook voor u! De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) mr. C.(Kees) de Kramer

De AVG, ook voor u! De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) mr. C.(Kees) de Kramer De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) mr. C.(Kees) de Kramer 1 2 Sollicitatie Werknemer Salarisstrook per e-mail ZZP-er en uitzendkrachten Klanten met klantenkaarten, bestelformulieren, voordeelbonnen,

Nadere informatie

Privacy Statement kinderopvang

Privacy Statement kinderopvang Privacy Statement kinderopvang Dit is het privacy statement van Kinderdagverblijf Het Boerderijtje gevestigd te Bornerbroek 7627 ND aan de Het Linschot 2/b (hierna: Kinderdagverblijf Het Boerderijtje)

Nadere informatie

Farmadam Apotheek B.V. Contactweg BJ Amsterdam

Farmadam Apotheek B.V. Contactweg BJ Amsterdam Pagina 1 van 6 Privacyverklaring Farmadam Wij willen u informeren over hoe Farmadam omgaat met uw persoonsgegevens Privacy vinden wij heel belangrijk. Zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens geldt bij Farmadam

Nadere informatie

GDPR API. 60% VAN UW KLANTEN WIL HUN DATA OPVRAGEN Stilzitten is geen optie!

GDPR API. 60% VAN UW KLANTEN WIL HUN DATA OPVRAGEN Stilzitten is geen optie! de GDPR API 60% VAN UW KLANTEN WIL HUN DATA OPVRAGEN Stilzitten is geen optie! Waar krijgt u mee te maken? Naast het bestaande recht hun persoonsgegevens bij u op te vragen, krijgen uw klanten op basis

Nadere informatie

Privacyverklaring ROSVAL PRODUCTION & DEVELOPMENT B.V. ELLERY BAKMEYER ROSVAL PRODUCTION & DEVELOPMENT

Privacyverklaring ROSVAL PRODUCTION & DEVELOPMENT B.V. ELLERY BAKMEYER ROSVAL PRODUCTION & DEVELOPMENT 2018 Privacyverklaring ROSVAL PRODUCTION & DEVELOPMENT B.V. ELLERY BAKMEYER ROSVAL PRODUCTION & DEVELOPMENT Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Persoonsgegevens... 2 3. Het doel en de grondslag... 2 4. Geautomatiseerde

Nadere informatie

Privacy Statement kinderopvang

Privacy Statement kinderopvang Privacy Statement kinderopvang Dit is het privacy statement van Sportify Events VOF, h/o Sportify Kids, gevestigd te 1447 VA Purmerend aan Kuinderbos 2A (hierna Sportify Kids), www.sportifykids.nl Toepasselijkheid

Nadere informatie

Artikel 1: Inleiding. Artikel 2: Verzamelde persoonsgegevens en doelen

Artikel 1: Inleiding. Artikel 2: Verzamelde persoonsgegevens en doelen BioComp Industries bv ontwerpt, produceert en verkoopt medische hulpmiddelen op het gebied van de tandheelkundige en cranio-maxillo faciale implantologie en prothetiek. Via onze saleskanalen bieden wij

Nadere informatie

Privacy statement stiltecoaching. Privacy statement

Privacy statement stiltecoaching. Privacy statement Privacy statement Dit is het privacy statement van stiltecoaching *, gevestigd aan de Jan van Embdenweg 24, 6861ZT te Oosterbeek (hierna: stiltecoaching), www.stiltecoaching.nl Dit privacy statement is

Nadere informatie

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan t Wielse baken bv de volgende persoonsgegevens van u vragen:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan t Wielse baken bv de volgende persoonsgegevens van u vragen: Privacy Policy t Wielse baken hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

1 Inleiding Algemene Verordening Gegevensbescherming

1 Inleiding Algemene Verordening Gegevensbescherming Privacy Reglement Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU).

Nadere informatie