Reglement van de Graham Awards 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reglement van de Graham Awards 2014"

Transcriptie

1 Reglement van de Graham Awards 2014 Hieronder volgt het Reglement ten behoeve van jaarlijkse toekenning van de Graham Awards. Het reglement heeft algemene gelding voor alle betrokken partijen. Dit reglement is opgesteld door Channel BV BV (Channel BV), de organisator van de Graham Awards Algemeen De Graham Awards (Grahams) worden jaarlijks uitgereikt in de drie hoofdcategorieën Hardware, Abonnementen en Retail. De winnaars komen tot stand d.m.v. een consumentenstemming, een vakjurystemming en/of de resultaten van een mystery shopping- / mystery calling onderzoek. De Grahams bekronen producten of diensten die aansluiten bij het gebruik door consumenten in de Nederlandse markt. Channel BV heeft ten aanzien van de toekenning van de Grahams en daarmee ten aanzien van de jureringsprocedure een exclusieve verantwoordelijkheid met betrekking tot de organisatie van de jureringsprocedure. Channel BV zal zelf als zodanig geen invloed uitoefenen op de uitslag van de Grahams. Voor zover medewerkers van Channel BV deelnemen in de Vakjury, wordt dit vermeld, en gebeurt jurering op persoonlijke titel. De door Channel BV benoemde onafhankelijke Vakjury jureert in onafhankelijkheid van Channel BV of van welke organisatie dan ook. Daar waar een lid van de Vakjury zelf betrokken partij is, kan geen stem worden uitgebracht op een eigen of gelieerd product of dienst. Categorieën De Grahams 2014 worden uitgereikt in de volgende categorieën: Hoofdcategorie Hardware Best Smartphone 2014 Best Smartphone onder de 350 euro 2014 Most Innovatieve Smartphone 2014 Best Tablet 2014 Vakjury Award 2014 (Best Smartphone) (NIEUW) Best Wearable 2014 (NIEUW) Best Ultrabook 2014 (NIEUW) Hoofdcategorie: Abonnementen Best Postpaid 2014 Best Sim Only 2014 Best Alles-in-1 pakket 2014 (NIEUW)

2 Hoofdcategorie: Retail Best Telecom Retailer 2014 Best Telecom Retailer Personeel 2014 Best Telecom E-tailer 2014 Als criterium voor het toekennen van een Graham geldt in de eerste plaats de gepercipieerde kwaliteit (in de breedste zin des woords) van het product, dienst of partij. Daarnaast wordt er gelet op of het product, dienst of partij aansluit bij de belevingswereld van de Nederlandse consument. Consumenten worden door middel van een landelijke campagne opgeroepen te stemmen op de genomineerde producten, diensten of partijen. Toekenning van een Graham binnen de hoofdcategorie Hardware en Abonnementen geschiedt aan de hand van een weging van de resultaten van de landelijke consumentenstemming en het oordeel van de Vakjury. Daarnaast bestaat er de Vakjury Award, die de Vakjury aan een smart phone toekent, onafhankelijk van de consumentenstemming. De Vakjury bepaalt hiervoor zelf de procedure. Toekenning van een Graham binnen de hoofdcategorie Retail geschiedt aan de hand van een weging van de resultaten de landelijke consumentenstemming en de resultaten van het mystery shopping / mystery calling onderzoek. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet of waarin geen overeenstemming kan worden bereikt over de hantering van dit reglement, overlegt de Vakjury met Channel BV. De beslissing van Channel BV is bindend voor de Vakjury. Nominatie Om genomineerd te kunnen worden, dienen de deelnemende merken zich te hebben aangesloten bij de Grahams, en akkoord te gaan met de in dit Reglement beschreven procedures. Per categorie bepaalt Channel BV welke merken worden genomineerd, met uitzondering van de subcategorie Vakjury Award, waar de Vakjury zelf de nominatie binnen de deelnemende merken bepaalt. In de hoofdcategorie Hardware wordt de genomineerde merken gevraagd in een of meerdere subcategorieën hardware te nomineren. In de hoofdcategorie Abonnementen worden de genomineerde operators gevraagd in een of meerdere subcategorieën abonnementen te nomineren. In de hoofdcategorie Retail bepaalt Channel BV in de subcategorie Best Telecom Retailer en Best Telecom Retailer Personeel welke retailers worden genomineerd. Deze zijn automatisch voor beide subcategorieën genomineerd. In de subcategorie E-tailer worden e-tailers opgeroepen zich te nomineren, waarna Channel BV uiteindelijk beslist over nominatie. Voor jurering komen uitsluitend in Nederland op het moment van de bekendmaking van de Grahams algemeen verkrijgbare producten en diensten in aanmerking.

3 Vakjury De Vakjury bestaat uit ten minste 11 leden en in elk geval uit een oneven aantal. De Vakjury wordt na een selectieprocedure benoemd door de directie van Channel BV. In het algemeen geldt voor de juryleden dat zij in Nederland bekend staan als zeer goed op de hoogte van, en expert in ten minste 1 van de 3 categorieën waarin de Grahams worden uitgereikt. De zittingsperiode van elk jurylid is maximaal 5 jaar, waarna herbenoeming 1 maal mogelijk is. Juryleden ontvangen voor hun werkzaamheden geen financiële vergoeding. De voorzitter van de Vakjury wordt benoemd door de directie van Channel BV en maakt deel uit van de jury. De voorzitter zal deze functie twee jaar bekleden en kan voor één jaar worden herbenoemd. Een medewerker van Channel BV treedt op als secretaris van de Vakjury, zonder hiervan deel uit te maken. Jurering Op 27 maart 2014 zal Channel BV de nominaties gereed hebben. Vanaf het moment dat de merken hun producten of diensten in de subcategorieën aan Channel BV bekend hebben gemaakt, start de voorfase van de Graham publiekscampagne. De consumentenstemming start op 12 mei uur en loopt tot vrijdag 20 juni 2014 tot uur. In dezelfde periode vindt het mystery shopping / mystery calling onderzoek plaats. Uiterlijk 25 juni 2014 zal de Vakjury haar voordracht voor de Grahams gereed hebben. Genoemde data zijn onder voorbehoud. De Vakjury zal haar voordracht vergezeld doen gaan van een gedegen juryrapport waarin onder andere de criteria die zij voor de toekenning hanteerde, vermeldt. Geheimhouding en bekendmaking Over de beraadslagingen en de toekenning zullen de juryleden strikte geheimhouding betrachten. Bekendmaking van de Grahams geschiedt op een door Channel BV te bepalen wijze en tijdstip. Stemgerechtigd Stemgerechtigd is iedere natuurlijke persoon die via een geldig adres zijn of haar stem uitbrengt via Per adres mag niet meer dan één stem worden uitgebracht. Stemprocedure Op de website waar gestemd kan worden ( worden de genomineerde producten en diensten of partijen in de hoofdcategorieën Hardware, Abonnementen en Retail uniform gepresenteerd. Het stemmen gebeurt op persoonlijke titel via internet, waardoor de stemmer bovendien in aanmerking kan komen voor een van de te winnen prijzen, die worden ingezet om het stemmen te belonen. Om mee te dingen dient de stemmer een aantal persoonlijke gegevens in te vullen (opt-in) De persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om hem / haar te te informeren over de Grahams of relevante diensten en producten van de samenwerkende partners, als vermeld op de website.

4 Wanneer er zich in de ogen van Channel BV onregelmatigheden voordoen bij de stemprocedure dan behoudt Channel BV als organisator van de Grahams zich het recht voor om in te grijpen. Geautomatiseerd stemmen of andere vormen waarin stemmen wordt gemanipuleerd, zijn verboden en kunnen tot uitsluiting leiden. Stemperiode Stemgerechtigden kunnen hun stem uitbrengen van 12 mei uur tot vrijdag 20 juni uur. Toekenningsprocedure De Grahams kennen per (sub)categorie onderstaande toekenningsprocedure: Hoofdcategorie Hardware De toekenning in de hoofdcategorie Hardware geschiedt als volgt: Uit de consumentenstemming volgt een Top 3. Nummer 1 krijgt 80 punten, nummer 2 krijgt 75 De Vakjury beoordeelt de consumenten Top 3, op een schaal van 100. De punten van de Top 3 consumentenstemming + Vakjury worden bij elkaar opgeteld en gedeeld door 2. De winnaar is het product met de hoogste puntenscore. De toekenning van de Vakjury Award geschiedt als volgt: Uit de beoordeling van de Vakjury volgt een Top 3, beoordeeld op een schaal van 100 De winnaar is het product met de hoogste puntenscore Hoofdcategorie Abonnementen De toekenning in de hoofdcategorie Abonnementen geschiedt als volgt: Uit de consumentenstemming volgt een Top 3. Nummer 1 krijgt 80 punten, nummer 2 krijgt 75 De Vakjury beoordeelt de consumenten Top 3, op een schaal van 1 tot 100. De punten van de Top 3 consumentenstemming + Vakjury worden bij elkaar opgeteld en gedeeld door 2. De winnaar is het abonnement met de hoogste puntenscore. Hoofdcategorie Retail De toekenning in de hoofdcategorie Retail geschiedt als volgt: Uit de consumentenstemming volgt een Top 3. Nummer 1 krijgt 90 punten, nummer 2 krijgt 80 Uit de beoordeling van het mystery shopping / mystery calling onderzoek volgt een Top 3, op een schaal van 1 tot 100. De punten van de Top 3 consumentenstemming tellen 1 keer mee, de punten van de mystery shopping / mystery calling onderzoek tellen 2 keer mee.. De winnaar is het retailer / e-tailer met de hoogste puntenscore.

5 Bekendmaking De Top 3 in alle subcategorieën wordt bekend gemaakt. Bekendmaking geschiedt op de website en op de aan de Grahams gerelateerde social media. Prijzen voor stemmers Channel BV verloot onder alle stemmers, die woonachtig in Nederland moeten zijn, en geregistreerd zijn via de opt-in een aantal prijzen. Alle genomineerde merken wordt de mogelijkheid gegeven eigen producten ter beschikking te stellen. Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht van Channel BV. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Spelregels bij stemmenwerving De merken wordt gevraagd actief campagne te voeren om stemmen te werven voor de Grahams. Echter, van alle partijen wordt fair play verwacht. Geautomatiseerd stemmen of andere vormen waarin stemmen wordt gemanipuleerd zijn verboden en kunnen tot uitsluiting leiden. Channel BV houdt zich te allen tijde het recht voor om bij vermoeden van misbruik het genomineerde product, dienst, partij of individu uit te sluiten van deelname. Bij twijfel wordt geadviseerd contact op te nemen met Channel BV. Bij alle consumentgerichte communicatie-uitingen over de Grahams moet het logo van de Grahams worden gebruikt. Voor het moment van bekendmaking van de Grahams moet bovendien duidelijk zijn dat een product of dienst of partij genomineerd is voor een Graham; het betreft op dat moment immers een nog niet besliste verkiezing. Spelregels gebruik beeldmerk en naam Grahams Uitsluitend deelnemers aan de Grahams is gebruik van het beeldmerk van de Grahams en de naam Grahams en/of Graham Awards toegestaan. Steeds dient dan het officiële beeldmerk gebruikt te worden. Tot slot In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist Channel BV, zijnde de organisator van de Grahams. Mijdrecht, Maart 2014

Graham Awards 2014 SES. 1. Inleiding. 2. Categorieën 2014. Connect HET MANAGEMENTBLAD IN IT EN TELECOM

Graham Awards 2014 SES. 1. Inleiding. 2. Categorieën 2014. Connect HET MANAGEMENTBLAD IN IT EN TELECOM Graham Awards 2014 1. Inleiding De Graham Awards worden jaarlijks uitgereikt in de drie hoofdcategorieën Hardware, Abonnementen en Retail. De winnaars komen tot stand d.m.v. een consumentenstemming, een

Nadere informatie

Algemeen reglement de Gouden Griffel, de Zilveren Griffels, de Vlag en Wimpels en de Boekensleutel 2019.

Algemeen reglement de Gouden Griffel, de Zilveren Griffels, de Vlag en Wimpels en de Boekensleutel 2019. Algemeen reglement de Gouden Griffel, de Zilveren Griffels, de Vlag en Wimpels en de Boekensleutel 2019. Dit reglement is ingesteld door de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. I.

Nadere informatie

Algemeen reglement het Gouden Penseel, de Zilveren Penselen, de Vlag en Wimpels en de Boekensleutel 2019.

Algemeen reglement het Gouden Penseel, de Zilveren Penselen, de Vlag en Wimpels en de Boekensleutel 2019. Algemeen reglement het Gouden Penseel, de Zilveren Penselen, de Vlag en Wimpels en de Boekensleutel 2019. Dit reglement is ingesteld door de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. I.

Nadere informatie

REGLEMENT * VERKIEZING ONDERNEMER VAN HET JAAR SON EN BREUGEL * VERKIEZING ONDERNEMER VAN HET JAAR EKKERSRIJT * STARTERSPRIJS SON EN BREUGEL

REGLEMENT * VERKIEZING ONDERNEMER VAN HET JAAR SON EN BREUGEL * VERKIEZING ONDERNEMER VAN HET JAAR EKKERSRIJT * STARTERSPRIJS SON EN BREUGEL REGLEMENT * VERKIEZING ONDERNEMER VAN HET JAAR SON EN BREUGEL * VERKIEZING ONDERNEMER VAN HET JAAR EKKERSRIJT * STARTERSPRIJS SON EN BREUGEL Artikel 1 Algemene doelstelling De vereniging "Lionsclub Son

Nadere informatie

Uit alle aanmeldingen kiest een deskundige jury de genomineerden en de winnaars van de sportverkiezingen.

Uit alle aanmeldingen kiest een deskundige jury de genomineerden en de winnaars van de sportverkiezingen. Katwijk, 17 oktober 2016 Onderwerp: Sportverkiezingen Katwijk 2016 Beste bestuurders Op vrijdag 27 januari 2017 organiseren we voor de 2 e keer het Sportgala Katwijk. Het SportGala is het feestelijke sluitstuk

Nadere informatie

Reglement Rotterdamse emancipatieprijs voor roldoorbrekend opvoeden

Reglement Rotterdamse emancipatieprijs voor roldoorbrekend opvoeden Reglement voor de Rotterdamse emancipatieprijs voor roldoorbrekend opvoeden. In het kader van het gemeentelijk Emancipatiebeleid Afdeling: Afzender: Onderwerp: Scholing en Integratie Jeugd, Onderwijs en

Nadere informatie

Yarden Afscheidsprijs Deelnamereglement 2015

Yarden Afscheidsprijs Deelnamereglement 2015 Yarden Afscheidsprijs Deelnamereglement 2015 Een goed afscheid helpt je verder Inleiding Yarden is ontstaan na een fusie van twee grote verenigingen in 2001, te weten de Nederlandse Uitvaart en Verzekerings

Nadere informatie

www.horecaverkiezing.nl Eten, drinken en slapen in het Noorden

www.horecaverkiezing.nl Eten, drinken en slapen in het Noorden www.horecaverkiezing.nl Eten, drinken en slapen in het Noorden Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant organiseren vanaf 4 juli de HORECA- VERKIEZING 2015. In deze verkiezing zijn de beide dagbladen,

Nadere informatie

1.2 Elke deelnemer krijgt even veel tijd om in te spelen en in de kleedkamer plaats te nemen.

1.2 Elke deelnemer krijgt even veel tijd om in te spelen en in de kleedkamer plaats te nemen. JURYREGLEMENT HET NEDERLANDSE VIOOLCONCOURS 2016 Dit juryreglement geldt voor alle deelnemers aan Het Nederlandse Vioolconcours in de categorieën Iordens, Davina van Wely en Oskar Back. 1. Kaders 1.1 De

Nadere informatie

Na de einddatum worden de binnengebrachte documenten niet meer behandeld.

Na de einddatum worden de binnengebrachte documenten niet meer behandeld. 2016 2009 Kampioenenviering inschrijvingsformulier 27 mei 2016 Naam van de club : Ingevuld door : telefoonnummer verantwoordelijke: Zullen aanwezig zijn met: (aantal kampioenen) ( aantal personen in totaal)

Nadere informatie

YARDEN AFSCHEIDSPRIJS

YARDEN AFSCHEIDSPRIJS YARDEN AFSCHEIDSPRIJS DEELNAMEREGLEMENT 2017 Inhoudsopgave Maatschappelijke betrokkenheid... 3 Yarden Afscheidsprijs... 3 Criteria deelname... 3 De Publieksjury... 4 De Vakjury... 4 Deelname- en wedstrijdvoorwaarden...

Nadere informatie

Reglement verkiezing Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter en Coach van het jaar

Reglement verkiezing Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter en Coach van het jaar Reglement verkiezing Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter en Coach van het jaar NOC*NSF is samen met de NOS verantwoordelijk voor de verkiezing van de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg,

Nadere informatie

Reglement Pier de Boer-prijs

Reglement Pier de Boer-prijs Reglement Pier de Boer-prijs Utrecht, september 2014 1 Doel van de prijs 1.1 De Pier de Boer-prijs is ingesteld en wordt toegekend door de Nederlandse Stichting tot bevordering van de Sociaal-Pedagogische

Nadere informatie

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Adres Te bereiken op mail Telefoon Facebook; LinkedIn;Twitter profiel: Korte beschrijving van je achtergrond, CV IDEE VOOR ANIMATIE

Nadere informatie

REGLEMENT InfraTech Innovatieprijs 2019

REGLEMENT InfraTech Innovatieprijs 2019 REGLEMENT InfraTech Innovatieprijs 2019 1. OPZET 1.1 De InfraTech Innovatieprijs 2019 is uitgeschreven door Rotterdam Ahoy nv. 1.2 Een dichtbevolkt land als Nederland met een belangrijke doorvoerfunctie

Nadere informatie

PROCEDURES EN GENOMINEERDEN GRAHAM TELECOM AWARDS 2010

PROCEDURES EN GENOMINEERDEN GRAHAM TELECOM AWARDS 2010 PROCEDURES EN GENOMINEERDEN GRAHAM TELECOM AWARDS 2010 T.b.v. de uitreiking tijdens het TelecomGala op donderdag 18 maart in t Spant te Bussum. Onderstaand document is bedoeld om de objectiviteit en eerlijkheid

Nadere informatie

REGLEMENT NSTT No-Dig Award 2019 / NSTT Publieksprijs 2019

REGLEMENT NSTT No-Dig Award 2019 / NSTT Publieksprijs 2019 1. AWARDS 1.1 De NSTT reikt in 2019 twee awards uit, te weten de NSTT No-Dig Award en de NSTT Publieksprijs. 1.2 De NSTT No-Dig Award wordt toegekend door een onafhankelijke jury. 1.3 De NSTT Publieksprijs

Nadere informatie

Beleidsregels van het ministerie van Financiën omtrent de Grote Financiën Prijs (Reglement Grote Financiën Prijs)

Beleidsregels van het ministerie van Financiën omtrent de Grote Financiën Prijs (Reglement Grote Financiën Prijs) Directie Bestuurlijke en Juridische Zaken Datum Uw brief (Kenmerk) Ons kenmerk 22 januari 2013 BJZ 2012-247 M Onderwerp Grote Financiën Prijs Beleidsregels van het ministerie van Financiën omtrent de Grote

Nadere informatie

Reglementen Vredeman de Vries Prijs

Reglementen Vredeman de Vries Prijs Reglementen Vredeman de Vries Prijs Provincie Fryslân Reglement voor deelname Vredeman de Vries prijs (architectuur) De Vredeman de Vries prijs voor Architectuur betreft een tweejaarlijkse prijs voor een

Nadere informatie

Inschrijfformulier Brabantse Kempentrofee 2015

Inschrijfformulier Brabantse Kempentrofee 2015 Inschrijfformulier Brabantse Kempentrofee 2015 Uitgebracht door het Huis van De Brabantse Kempen In opdracht van het Streekplatform De Brabantse Kempen Middelbeers, 9 juni 2015 1 De partners in het Streekplatform

Nadere informatie

Deelname en stemmen is gratis Deelname aan de verkiezing is gratis voor zowel genomineerden als voor stemmers.

Deelname en stemmen is gratis Deelname aan de verkiezing is gratis voor zowel genomineerden als voor stemmers. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Bloemen en Planten Retailer van het Jaar Verkiezing 2013. De verkiezing wordt georganiseerd door Vote Company BV gevestigd te Hilversum en ingeschreven bij de

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. 1. De wedstrijd wordt georganiseerd door de Branchevereniging ART- FRAME. Er is een vakjury en een publieksjury.

WEDSTRIJDREGLEMENT. 1. De wedstrijd wordt georganiseerd door de Branchevereniging ART- FRAME. Er is een vakjury en een publieksjury. REGLEMENT NATIONALE LIJSTENMAKERSWEDSTRIJD 2016 WEDSTRIJDREGLEMENT 1. De wedstrijd wordt georganiseerd door de Branchevereniging ART- FRAME. Er is een vakjury en een publieksjury. Door ART-FRAME wordt

Nadere informatie

De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren 2015 Reglement Stemmingsprocedure

De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren 2015 Reglement Stemmingsprocedure De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren 2015 Reglement Stemmingsprocedure Artikel 1: Voorwerp van het reglement van de stemmingsprocedure 1. Dit reglement regelt de modaliteiten van de stemming, beschrijft

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Centrale Medezeggenschapraad Hogeschool der Kunsten Den Haag

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Centrale Medezeggenschapraad Hogeschool der Kunsten Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT Centrale Medezeggenschapraad Hogeschool der Kunsten Den Haag Inhoudsopgave Begripsbepalingen Artikel 1: Artikel 2: Artikel 3: Artikel 4: Artikel 5: Artikel 6: Vergadering van de

Nadere informatie

Bijlage bij Reglement inschrijving Gouden Kalf Competitie 2019

Bijlage bij Reglement inschrijving Gouden Kalf Competitie 2019 Bijlage bij Reglement inschrijving Gouden Kalf Competitie 2019 7 maart 2019 Inhoudsopgave 1. Algemeen 2 2. Academysysteem (speelfilm, lange documentaire) 2 2.1 Bepaling 2 2.2 Prijzen 3 2.3 Stemgerechtigden

Nadere informatie

Herzien Reglement Vrijwilligersprijs Lansingerland

Herzien Reglement Vrijwilligersprijs Lansingerland Herzien Reglement Vrijwilligersprijs Lansingerland Auteur: Sanneke Verweij Afdeling: Team Maatschappelijke Ontwikkeling & Participatie Versienummer: 1.0 Datum: 21 november 2014 Corsanummer: T14.18226 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Reglement Vrijwilligersprijzen Twenterand 2013

Reglement Vrijwilligersprijzen Twenterand 2013 Reglement Vrijwilligersprijzen Twenterand 2013 Artikel 1. Begripsbepaling a. De vrijwilligersprijs: De Vrijwilligersprijs Twenterand voor personen van 23 jaar of ouder. b. De jongerenprijs: De Vrijwilligersprijs

Nadere informatie

Ondernemersprijs Horst aan de Maas

Ondernemersprijs Horst aan de Maas HUISHOUDELIJK REGLEMENT Ondernemersprijs Horst aan de Maas Stichting Ondernemersprijs Noord Limburg Secretariaat: Loevestraat 50, 5961 TZ Horst Inhoud 1. Inleiding... 3 1.1. Het ontstaan...3 1.2. Doelstelling...3

Nadere informatie

2: AANSPRAKELIJKHEID EN VERZEKERING

2: AANSPRAKELIJKHEID EN VERZEKERING Optochtreglement Artikel 1: ALGEMEEN 1. Definities: A. Cv. De Heiknüüters: de carnavalsvereniging die de optocht organiseert. B. Optochtcommissie: Vrijwilligers van Cv. De Heiknüüters die betrokken zijn

Nadere informatie

De gemeenteraad van de gemeente Nijmegen bijeen in zijn openbare vergadering

De gemeenteraad van de gemeente Nijmegen bijeen in zijn openbare vergadering GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Nijmegen. Nr. 21603 13 maart 2015 De gemeenteraad van de gemeente Nijmegen bijeen in zijn openbare vergadering van 4 maart 2015; BESLUIT: vast te stellen het

Nadere informatie

Algemeen Reglement VSBO

Algemeen Reglement VSBO Algemeen Reglement VSBO Talent Competition Curaçao Curaçao, augustus 2012 Kenniscentrum Beroepsonderwijs Bedrijfsleven Curaçao kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven curaçao tel 840 2777 email info@kbbcuracao.com

Nadere informatie

Reglement voor de toekenning van de Cultuurprijs van de gemeente Sint- Amands

Reglement voor de toekenning van de Cultuurprijs van de gemeente Sint- Amands Reglement voor de toekenning van de Cultuurprijs van de gemeente Sint- Amands 1. Inleiding Om de beoefening en de spreiding van cultuur in de gemeente Sint-Amands aan te moedigen en te bevorderen, besliste

Nadere informatie

FFP-Financieel planner van het Jaar

FFP-Financieel planner van het Jaar FFP-Financieel planner van het Jaar - 2018 Documentnaam: Voorwaarden en verloop Verkiezing FFP-Financieel planner van het Jaar Versie: 1.1 Datum: 29 maart 2018 Auteur: Vereniging FFP Algemeen De Verkiezing

Nadere informatie

Reglement Verkiezing Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter en Coach van het jaar

Reglement Verkiezing Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter en Coach van het jaar Reglement Verkiezing Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter en Coach van het jaar Media exemplaar Dit document dient alleen ter informatie, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Nadere informatie

2. Musical 2.1 De door de Stichting gehanteerde definitie van het begrip "Musical" is aan dit reglement gehecht als Bijlage 1.

2. Musical 2.1 De door de Stichting gehanteerde definitie van het begrip Musical is aan dit reglement gehecht als Bijlage 1. Reglement Musical Awards (februari 2018) I. DEFINITIES 1. Stichting Stichting Musical Awards (de Stichting), gevestigd te Amsterdam, is begin 2000 in het leven geroepen met als doel de promotie van de

Nadere informatie

NDC LEUKSTE WINKEL OP ZOEK NAAR DE LEUKSTE WINKEL VAN GRONINGEN, FRIESLAND EN DRENTHE

NDC LEUKSTE WINKEL OP ZOEK NAAR DE LEUKSTE WINKEL VAN GRONINGEN, FRIESLAND EN DRENTHE NDC LEUKSTE WINKEL OP ZOEK NAAR DE LEUKSTE WINKEL VAN GRONINGEN, FRIESLAND EN DRENTHE 1 COMPILATIE LEUKSTE WINKEL VAN FRIESLAND 2013 100 deelnemende winkels in Friesland 40.000 stemmen via internet en

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement A.S.V.Gay

Huishoudelijk reglement A.S.V.Gay Huishoudelijk reglement A.S.V.Gay Algemene bepalingen Artikel 1 algemeen 1. De vereniging: Amsterdamse Studenten Vereniging Gay (A.S.V.G.), statutair gevestigd te Amsterdam en ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Achtergrond Raket Award: voor organisaties die het wel goed doen Het werk van Raket: hard nodig Platform voor mensen met een arbeidsbeperking

Achtergrond Raket Award: voor organisaties die het wel goed doen Het werk van Raket: hard nodig Platform voor mensen met een arbeidsbeperking Achtergrond Raket Award: voor organisaties die het wel goed doen Op 1 november 2018 wordt door Stichting Raket de allereerste Raket Award uitgereikt. Een onderscheiding voor het bedrijf dat volgens de

Nadere informatie

1. Iedereen die in Nederland woont mag meedoen. Minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar.

1. Iedereen die in Nederland woont mag meedoen. Minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar. Voorwaarden LEES DEZE MEDEDELING AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE SITE GEBRUIKT. HIERIN WORDT HET GEBRUIK GEREGELD DAT U MAAKT VAN DE SITE EN AL HET MATERIAAL OP DE SITE (LAATST GEWIJZIGD OP 14 oktober 2010).

Nadere informatie

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen...

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen... 1 Nieuwebaan.NL 2015 Actievoorwaarden Kandidaten Nederland Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen...

Nadere informatie

REGLEMENT ORDE VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING KONINKLIJKE COÖPERATIEVE BLOEMENVEILING FLORAHOLLAND U.A.

REGLEMENT ORDE VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING KONINKLIJKE COÖPERATIEVE BLOEMENVEILING FLORAHOLLAND U.A. REGLEMENT ORDE VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING KONINKLIJKE COÖPERATIEVE BLOEMENVEILING FLORAHOLLAND U.A. Vastgesteld op 12 december 2013 Inhoud Inleiding... 3 Artikel 1 - Status en inhoud van de regels...

Nadere informatie

FFP-Financieel planner van het Jaar

FFP-Financieel planner van het Jaar FFP-Financieel planner van het Jaar - 2017 Documentnaam: Voorwaarden Verkiezing FFP-Financieel planner van het Jaar Versie: 1.1 Datum: 11 mei 2017 Auteur: Vereniging FFP Algemeen De Verkiezing FFP-Financieel

Nadere informatie

REGLEMENT CONSUMER HEALTHCARE COMMUNICATION AWARDS 2019

REGLEMENT CONSUMER HEALTHCARE COMMUNICATION AWARDS 2019 REGLEMENT CONSUMER HEALTHCARE COMMUNICATION AWARDS 2019 Artikel 1 Organisatie en doelstelling De wedstrijd Consumer Healthcare Communication Awards 2019 (hierna de wedstrijd genoemd) wordt georganiseerd

Nadere informatie

Reglement Prijsvraag Bedrijvig Groen

Reglement Prijsvraag Bedrijvig Groen Reglement Prijsvraag Bedrijvig Groen 1. Inleiding In het Uitvoeringsprogramma Toekomstbestendige werklocaties 2017-2019 (UTW) zet de provincie Noord-Holland in op het verbeteren van de kwaliteit van werklocaties

Nadere informatie

Reglement voor de Internal Audit Scriptie Award

Reglement voor de Internal Audit Scriptie Award Reglement voor de Internal Audit Scriptie Award Inleiding Het SVRO bestuur (Stichting Verenigde Register Operational Auditors) heeft met de Internal Audit Scriptie Award tot doel de ontwikkeling van het

Nadere informatie

HUISHOUDELIJKE REGLEMENT

HUISHOUDELIJKE REGLEMENT HUISHOUDELIJKE REGLEMENT PARTNER RESEARCH COUNCIL Versiedatum 16 februari 2016 1. ARTIKEL 1 - Vaststelling en reikwijdte reglement 1.1. Dit reglement is, op voorstel van de Netspar-directie, vastgesteld

Nadere informatie

Klager: Een klant of deelnemer aan het leerwerktraject van de Stichting TVZ

Klager: Een klant of deelnemer aan het leerwerktraject van de Stichting TVZ K LACHTENREGLEMENT STICHTING TAFELVANZEVEN ROTTERDAM Artikel 1 Begrippen In dit reglement wordt verstaan onder: Commissie: Bestaande uit 4 onafhankelijke leden, hierna te noemen klachtencommissie Stichting

Nadere informatie

Reglement verkiezing Kwaliteitsmanager Food van het Jaar

Reglement verkiezing Kwaliteitsmanager Food van het Jaar Reglement verkiezing Kwaliteitsmanager Food van het Jaar 1 Begripsbepaling Kandidaat: Nominatie: Genomineerde: Kwaliteitsmanager die zich aanmeldt voor de verkiezing van Kwaliteitsmanager Food van het

Nadere informatie

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE STUDENTENSTAALPRIJS

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE STUDENTENSTAALPRIJS REGLEMENT VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE STUDENTENSTAALPRIJS 1. CATEGORIËËN (a) De StudentenSTAALprijs wordt uitgeschreven in twee categorieën: A Master-niveau; B Bachelor-niveau; Daarnaast zijn er twee,

Nadere informatie

Iedere handelaar die werk maakt van zijn of haar etalage komt in aanmerking.

Iedere handelaar die werk maakt van zijn of haar etalage komt in aanmerking. Reglement Roeselare Awards Art. 1. Organisatie. De organisatie van de Roeselare Awards wordt verzekerd door het bestuur van de vzw Roeselare Awards. De Roeselare Awards worden jaarlijks uitgereikt op de

Nadere informatie

Reglementen verkiezing

Reglementen verkiezing Reglementen verkiezing Het Leukste Oude Paard van Nederland 1. Algemene voorwaarden voor deelname Om mee te doen aan de actie worden persoonlijke gegevens ingevuld. Gegevens van de deelnemers worden gebruikt

Nadere informatie

Reglement verantwoordingsorgaan van Stichting Pensioenfonds HaskoningDHV

Reglement verantwoordingsorgaan van Stichting Pensioenfonds HaskoningDHV van Stichting Pensioenfonds HaskoningDHV Artikel 1. Begripsbepalingen Bestuur Het bestuur van het pensioenfonds Code Pensioenfondsen De Code Pensioenfondsen van september 2013 zoals opgesteld door de Pensioenfederatie

Nadere informatie

REGLEMENT DEELNEMERSRAAD CFK

REGLEMENT DEELNEMERSRAAD CFK REGLEMENT DEELNEMERSRAAD CFK Artikel 1. Begripsbepaling 1. De in de statuten van Stichting Contractspelersfonds KNVB gebruikte begripsbepalingen worden geacht deel uit te maken van dit reglement. 2. In

Nadere informatie

Verkiezing Document & Content Management (DCM) Awards 2011

Verkiezing Document & Content Management (DCM) Awards 2011 Verkiezing Document & Content Management (DCM) Awards 2011 DocumentWereld en TAPAS, Tekstschrijven als Passie presenteren samen met event sponsor Strategy Partners Nederland - de eerste editie van de Document

Nadere informatie

PROCEDURES EN GENOMINEERDEN MOBILE OF THE YEAR AWARDS - GRAHAM S -

PROCEDURES EN GENOMINEERDEN MOBILE OF THE YEAR AWARDS - GRAHAM S - PROCEDURES EN GENOMINEERDEN MOBILE OF THE YEAR AWARDS - GRAHAM S - T.b.v. de uitreikingen tijdens het Telecom Gala op 27 maart in t Spant te Bussum. Onderstaand document is bedoeld om de objectiviteit

Nadere informatie

3. Genomineerde: in Nederland statutair gevestigde sportvereniging waarop een stem kan worden uitgebracht.

3. Genomineerde: in Nederland statutair gevestigde sportvereniging waarop een stem kan worden uitgebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Verkiezing van de Leukste Sportvereniging 2014. De verkiezing wordt georganiseerd door Vote Company BV gevestigd te Hilversum en ingeschreven bij de Kamer van

Nadere informatie

LG ACTIEVOORWAARDEN LIFESGOODMOMENTS

LG ACTIEVOORWAARDEN LIFESGOODMOMENTS LG ACTIEVOORWAARDEN LIFESGOODMOMENTS Deze actievoorwaarden (hierna Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de te organiseren Lifesgoodmoments -campagne die georganiseerd wordt door LG Electronics Benelux

Nadere informatie

Huishoudelijk regelement

Huishoudelijk regelement Huishoudelijk regelement Versie: Augustus 2015 Stichting Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs KvK 12053680 Postbus 3050 5902 RB VENLO 1 www.lvdgprijs.nl Inhoud 1. Inleiding... 3 1.1. Ontstaan... 3

Nadere informatie

Benoemingsprotocol verenigingsbestuur NVLF

Benoemingsprotocol verenigingsbestuur NVLF Benoemingsprotocol verenigingsbestuur NVLF 1 Inhoud Artikel 1 - Grondslag... 3 Artikel 2 Samenstelling verenigingsbestuur... 3 Artikel 3 Openbaarmaking vacature... 3 Artikel 4 Kandidaatstelling... 3 4.1

Nadere informatie

Voorwaarden. De internetsite

Voorwaarden. De internetsite Voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Verkiezing van het Gezelligste Café 2014. De verkiezing wordt georganiseerd door Vote Company BV gevestigd te Hilversum en ingeschreven bij de Kamer

Nadere informatie

R.K. ZUID - LIMBURGSE - SCHUTTERSBOND.

R.K. ZUID - LIMBURGSE - SCHUTTERSBOND. BONDSFEESTREGLEMENT. R.K. ZUID - LIMBURGSE - SCHUTTERSBOND. Deel A: algemene artikelen Deel B: algemene wedstrijden Deel C: wedstrijden op het terrein Deel D: draaiboek bondsfeest Deel E: uitwerking/toelichting

Nadere informatie

Reglement voor de toekenning van de jaarlijkse trofeeën voor sportverdienste

Reglement voor de toekenning van de jaarlijkse trofeeën voor sportverdienste Reglement voor de toekenning van de jaarlijkse trofeeën voor sportverdienste Goedgekeurd in de gemeenteraad van 28 september 2015 Bekendgemaakt op 30 september 2015 Inhoudstafel Artikel 1. Doel... 1 Artikel

Nadere informatie

VERORDENING PROGRAMMARAAD CASTEL ZUID.

VERORDENING PROGRAMMARAAD CASTEL ZUID. CVDR Officiële uitgave van Olst-Wijhe. Nr. CVDR15988_1 2 mei 2017 VERORDENING PROGRAMMARAAD CASTEL ZUID. Artikel 1. Begripsbepalingen. Voor de toepassing van deze verordening wordt verstaan onder: a. de

Nadere informatie

Ondernemingsraad gemeente Nissewaard - REGLEMENT VAN DE ONDERNEMINGSRAAD GEMEENTE NISSEWAARD

Ondernemingsraad gemeente Nissewaard - REGLEMENT VAN DE ONDERNEMINGSRAAD GEMEENTE NISSEWAARD GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Nissewaard Nr. 43180 1 maart 2018 Ondernemingsraad gemeente Nissewaard - REGLEMENT VAN DE ONDERNEMINGSRAAD GEMEENTE NISSEWAARD De ondernemingsraad van de

Nadere informatie

REGLEMENT NSTT No-Dig Award 2017 / NSTT Publieksprijs 2017

REGLEMENT NSTT No-Dig Award 2017 / NSTT Publieksprijs 2017 1. AWARDS 1.1 De NSTT reikt twee awards uit, te weten de NSTT No-Dig Award en de NSTT Publieksprijs. 1.2 De NSTT No-Dig Award wordt toegekend door een onafhankelijke jury. 1.3 De NSTT Publieksprijs wordt

Nadere informatie

Reglement Roeselare Awards

Reglement Roeselare Awards Reglement Roeselare Awards Art. 1. Organisatie. De organisatie van de Roeselare Awards wordt verzekerd door het bestuur van de vzw Roeselare Awards. De Roeselare Awards worden jaarlijks uitgereikt op de

Nadere informatie

Reglement Verantwoordingsorgaan 1

Reglement Verantwoordingsorgaan 1 Reglement Verantwoordingsorgaan Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Groothandel in Vlakglas, de Groothandel in Verf, het Glasbewerkings- en het Glazeniersbedrijf Reglement Verantwoordingsorgaan

Nadere informatie

REGLEMENT VAN HET NAAV COLLEGE VAN BEROEP

REGLEMENT VAN HET NAAV COLLEGE VAN BEROEP REGLEMENT VAN HET NAAV COLLEGE VAN BEROEP Algemene bepaling Artikel 1 De bepalingen van dit reglement gelden voor alle leden van de Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging, hierna te noemen NAAV, die

Nadere informatie

PENSIOENFONDS HORECA & CATERING VERKIEZINGSREGLEMENT. (voor de verkiezing van een vertegenwoordiger van pensioengerechtigden in het bestuur)

PENSIOENFONDS HORECA & CATERING VERKIEZINGSREGLEMENT. (voor de verkiezing van een vertegenwoordiger van pensioengerechtigden in het bestuur) PENSIOENFONDS HORECA & CATERING VERKIEZINGSREGLEMENT (voor de verkiezing van een vertegenwoordiger van pensioengerechtigden in het bestuur) Zoetermeer, 10 december 2015 ARTIKEL 1 DEFINITIES 1. Fonds: Pensioenfonds

Nadere informatie

100% GRATIS!! Waanzinnige WK-actie 2014

100% GRATIS!! Waanzinnige WK-actie 2014 100% GRATIS!! Waanzinnige WK-actie 2014 Nog nooit eerder vertoond. Beantwoord vier WK-FINALE vragen en doe mee voor 100% cashback op je aankoop plus andere mooie prijzen. 1e Prijs Win een MEET & GREET

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN SHOPTEGOED BIJ BCONNECT ROTTERDAM

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN SHOPTEGOED BIJ BCONNECT ROTTERDAM BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN SHOPTEGOED BIJ BCONNECT ROTTERDAM Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win shoptegoed bij Bconnect Rotterdam', hierna actie 2. Organisator

Nadere informatie

Verkiezingsreglement Verantwoordingsorgaan Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor het Beroepsvervoer over de weg

Verkiezingsreglement Verantwoordingsorgaan Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor het Beroepsvervoer over de weg Verkiezingsreglement Verantwoordingsorgaan Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor het Beroepsvervoer over de weg Artikel 1: Begripsbepalingen In dit reglement wordt verstaan onder: I. Het pensioenfonds:

Nadere informatie

Verordening Programmaraad CasTel Zuid (art. 149 Gemeentewet, Mediawet, Wet op de telecommunica tie voor zie ningen)

Verordening Programmaraad CasTel Zuid (art. 149 Gemeentewet, Mediawet, Wet op de telecommunica tie voor zie ningen) CVDR Officiële uitgave van Deventer. Nr. CVDR14334_1 15 maart 2016 Verordening Programmaraad CasTel Zuid (art. 149 Gemeentewet, Mediawet, Wet op de telecommunica tie voor zie ningen) Begripsbepalingen.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vastgesteld conform artikel 12 Statuten door het bestuur op 5 juli 2017 2017 Stichting Perspectiefverklaring Wissenraet Van Spaendonck Tilburg B.V. versie 17.02 / 23 juni 2017 /

Nadere informatie

Reglement NVVK-Scriptieprijs voor de Veiligheidskunde, NVVK-Publieksprijs en Andrew Hale-beurs

Reglement NVVK-Scriptieprijs voor de Veiligheidskunde, NVVK-Publieksprijs en Andrew Hale-beurs Regeling NVVK-prijzen 2011-034 Goedkeuring HB 26 mei 2011. Reglement NVVK-Scriptieprijs voor de Veiligheidskunde, NVVK-Publieksprijs en Andrew Hale-beurs De Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde

Nadere informatie

Reglement van de ondernemingsraad gemeente Nissewaard

Reglement van de ondernemingsraad gemeente Nissewaard CVDR Officiële uitgave van Nissewaard. Nr. CVDR379451_1 14 maart 2019 Reglement van de ondernemingsraad gemeente Nissewaard De ondernemingsraad van de gemeente Nissewaard; gelet op artikel 8 van de Wet

Nadere informatie

Voorwaarden - Schilderij van het jaar 2015 versie 3-9- 2015

Voorwaarden - Schilderij van het jaar 2015 versie 3-9- 2015 Voorwaarden - Schilderij van het jaar 2015 versie 3-9- 2015 Algemene doelstellingen Schilderij van het jaar is een jaarlijkse verkiezing, georganiseerd door Nationaal Kunstplatform, waarbij het beste,

Nadere informatie

Inschrijfformulier VKB-Marsh/Mercer Award 2015. onderwerp: succesvolle voorbeelden voor het organiseren van vrijwilligerswerk in de gemeenten.

Inschrijfformulier VKB-Marsh/Mercer Award 2015. onderwerp: succesvolle voorbeelden voor het organiseren van vrijwilligerswerk in de gemeenten. Inschrijfformulier VKB-Marsh/Mercer Award 2015 thema: mensen onderwerp: succesvolle voorbeelden voor het organiseren van vrijwilligerswerk in de gemeenten. Meedoen? Lees dit eerst. Vrijwilligerswerk biedt

Nadere informatie

Wolters Kluwer Nederland B.V. Reglement Sociale Pensioencommissie

Wolters Kluwer Nederland B.V. Reglement Sociale Pensioencommissie Wolters Kluwer Nederland B.V. Reglement Sociale Pensioencommissie In werking 01-07-2014 Artikel 1. Begripsbepalingen De begripsbepalingen als opgenomen in artikel 1 van de statuten van de Stichting Pensioenfonds

Nadere informatie

Gefeliciteerd met de aankoop van uw Princess Traveller product!

Gefeliciteerd met de aankoop van uw Princess Traveller product! Gefeliciteerd met de aankoop van uw Princess Traveller product! Nu kunt u meedoen aan de Seefeld-actie Wat moet u doen? - Vul het deelnameformulier volledig in. - Voeg een kopie bij van de kassabon en

Nadere informatie

Verkiezingsreglement Verantwoordingsorgaan van Stichting Pensioenfonds van de ABN AMRO Bank N.V. 16 augustus 2016

Verkiezingsreglement Verantwoordingsorgaan van Stichting Pensioenfonds van de ABN AMRO Bank N.V. 16 augustus 2016 Verkiezingsreglement Verantwoordingsorgaan van Stichting Pensioenfonds van de ABN AMRO Bank N.V 16 augustus 2016 VERKIEZINGSREGLEMENT VERANTWOORDINGSORGAAN VAN STICHTING PENSIOENFONDS VAN DE ABN AMRO BANK

Nadere informatie

Criteria en procedure UU Docentenprijzen

Criteria en procedure UU Docentenprijzen Criteria en procedure UU Docentenprijzen 2018-2019 De Docentenprijs en Prijs Docenttalent van de Universiteit Utrecht Ieder jaar looft de Universiteit Utrecht twee prestigieuze prijzen uit voor excellente

Nadere informatie

Deelnemersvoorwaarden Sensor data challenge 2019

Deelnemersvoorwaarden Sensor data challenge 2019 Deelnemersvoorwaarden Sensor data challenge 2019 Partijen: 1. De Stichting Hoger Beroepsonderwijs Haaglanden, statutair gevestigd te (2521 EN.) Den Haag, aan het Johanna Westerdijkplein 75, hierna te noemen

Nadere informatie

VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2019

VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2019 VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2019 Algemeen De Koninklijke Prijs is bedoeld om jonge, talentvolle in Nederland werkzame schilders aan te moedigen in hun werk als kunstenaar.

Nadere informatie

Reglement Dutch Design Awards 2017

Reglement Dutch Design Awards 2017 Reglement Dutch Design Awards 2017 1. Missie Dutch Design Awards is overtuigd dat Nederlandse ontwerpers een relevante bijdrage aan de samenleving leveren. Dit door de oplossingsgerichtheid, de verbindende

Nadere informatie

Vooraf. Artikel 1 Vergaderingen en vergaderorde HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Brede Sociaal Maatschappelijke Raad gemeente Doesburg

Vooraf. Artikel 1 Vergaderingen en vergaderorde HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Brede Sociaal Maatschappelijke Raad gemeente Doesburg HUISHOUDELIJK REGLEMENT Brede Sociaal Maatschappelijke Raad gemeente Doesburg Vooraf De Brede Sociaal Maatschappelijke Raad (BSMR) van de gemeente Doesburg adviseert het College van Burgemeester en Wethouders

Nadere informatie

Peel Maas Regio Ondernemersprijs

Peel Maas Regio Ondernemersprijs HUISHOUDELIJK REGLEMENT Peel Maas Regio Ondernemersprijs Stichting Ondernemersprijs Noord Limburg, Sekretariaat: Stationsstraat 128, 5963 AB, Horst-Hegelsom 1 INHOUDSOPGAVE: Inleiding 1.1. Het ontstaan

Nadere informatie

Abel Tasman Art Prize Reglement 1

Abel Tasman Art Prize Reglement 1 Abel Tasman Art Prize Reglement 1 Abel Tasman Art Prize Reglement 2 1. Inleiding De Abel Tasman Art Prize is een kunstprijs voor jongeren van 16 tot en met 21 jaar die in de gemeente Westerkwartier wonen

Nadere informatie

Reglement van de Wedstrijd voor Fokkers van Endurancepaarden

Reglement van de Wedstrijd voor Fokkers van Endurancepaarden Reglement van de Wedstrijd voor Fokkers van Endurancepaarden 1- Inschrijvingen 1.1- De inschrijvingsformulieren staan op de website van BAPS-SBCA (www.arabianhorse.be). Ze moeten worden ingevuld en opgestuurd

Nadere informatie

Young Music Talent 2019

Young Music Talent 2019 Young Music Talent 2019 De nieuwe muziekwedstrijd voor jeugd en jongeren uit Zoetermeer georganiseerd door CKC & Partners 19 e editie Reglement en informatie Young Music Talent 2019 Data & locatie Young

Nadere informatie

Art. 2. Het kiesrecht Kiesgerechtigd zijn alle leden van de betreffende Bijzondere Bond.

Art. 2. Het kiesrecht Kiesgerechtigd zijn alle leden van de betreffende Bijzondere Bond. IV. Kiesreglement voor de verkiezing van Bondsraadleden uit en door de Bijzondere Bonden. Bijlagen: Model Kieslijst, Model Stemformulier, Model Verkiezingsverslag Art. Stembureau a. Iedere Bijzondere Bond

Nadere informatie

De veelgestelde vragen over The Best Thai Award 2017 kun je hier vinden.

De veelgestelde vragen over The Best Thai Award 2017 kun je hier vinden. De veelgestelde vragen over The Best Thai Award 2017 kun je hier vinden. Restaurants Wanneer start The Best Thai Award 2017? The Best Thai Award 2017 start op 3 november 2017. Wanneer kan ik stemmen? Je

Nadere informatie

Reglement FMDV (2013)

Reglement FMDV (2013) FOTOBOND B.N.A.F.V AFD. 03 (Drenthe Vechtdal Reglement FMDV (2013) 1. Begripsbepaling. 1.1. B.N.A.F.V: Bond van Nederlandse Amateur Fotografen Verenigingen. 1.2. Lid / leden: Het lid dan wel de leden van

Nadere informatie

Verkiezingsprotocol ledenraad NVLF

Verkiezingsprotocol ledenraad NVLF Verkiezingsprotocol ledenraad NVLF 2014 1 Inhoud Artikel 1 - Grondslag 3 Artikel 2 - Ledenraad NVLF 3 Artikel 3 - Openbaarmaking vacature 3 Artikel 4 - Kandidaatstelling 3 Artikel 5 - Verkiezingsprocedure

Nadere informatie

Actievoorwaarden. waarin de Actievoorwaarden niet voorzien, beslist de VriendenLoterij. Deze beslissing is bindend.

Actievoorwaarden. waarin de Actievoorwaarden niet voorzien, beslist de VriendenLoterij. Deze beslissing is bindend. Actievoorwaarden Algemeen: 1. Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Clubheld (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door de VriendenLoterij,

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 9e Directie Dienst 92 Monumentenzorg en Cultuurpatrimonium Provincieraadsbesluit betreft verslaggever HERWERKING REGLEMENTEN PRIJZEN CULTUUR EN MONUMENTENZORG reglement prijs provincie Oost-Vlaanderen

Nadere informatie

Spelregels Win 1 van de 3 e-bikes 2017

Spelregels Win 1 van de 3 e-bikes 2017 Spelregels Win 1 van de 3 e-bikes 2017 Versie 1, 11 mei 2017 1 Aanmelden 1.1 Deelname aan de actie geschiedt online via de website kilometervreter.nl. 1.2 De aanmelding dient volledig, correct en naar

Nadere informatie

REGLEMENT ABE BONNEMA ARCHITECTUURPRIJS 2015 31 maart 2015

REGLEMENT ABE BONNEMA ARCHITECTUURPRIJS 2015 31 maart 2015 REGLEMENT ABE BONNEMA ARCHITECTUURPRIJS 2015 31 maart 2015 Artikel 1: Doel a) De ir. Abe Bonnema Stichting beoogt door het uitreiken van de Abe Bonnema Architectuurprijs een bijdrage te leveren aan het

Nadere informatie

Regeling omtrent de selectie en benoeming van vertegenwoordigers. van de categorie Bedrijven in het algemeen bestuur van een

Regeling omtrent de selectie en benoeming van vertegenwoordigers. van de categorie Bedrijven in het algemeen bestuur van een Regeling omtrent de selectie en benoeming van vertegenwoordigers van de categorie Bedrijven in het algemeen bestuur van een waterschap door de Kamer van Koophandel als bedoeld in artikel 3, vijfde lid,

Nadere informatie