Om niemand te vergeten te bedanken, is iedereen van harte uitgenodigd om bij deze opening aanwezig te zijn!!!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Om niemand te vergeten te bedanken, is iedereen van harte uitgenodigd om bij deze opening aanwezig te zijn!!!"

Transcriptie

1 OBS Zuid Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega NIEUWSBRIEF Schooljaar , nr. 19, 19 april 2019 Doomijn Oranje Nassaulaan Oranje Nassaulaan LL Wolvega Opening schoolplein Beste ouders/verzorgers, Op vrijdag 17 mei 2019 is onze Fancy Fair en dit jaar combineren we het met de heropening van ons vernieuwde schoolplein. En we hopen dat iedereen komt!!! Want wat is ons nieuwe schoolplein prachtig geworden, het is echt nog mooier dan we hadden verwacht. Dit was natuurlijk niet gelukt door de inzet van vele vrijwilligers en sponsoren. Want er zijn super veel mensen die op wat voor manier dan ook hebben meegeholpen aan het vernieuwen van ons plein. Onze dank hiervoor!!! Een paar voorbeelden; de denktank, de leerlingenraad, de sponsors bij de sponsorloop, bedrijven, organisaties en stichtingen die ons gesponsord hebben. Mensen die ons mee hebben geholpen met het verwijderen van de oude toestellen, het plaatsen van nieuwe toestellen, het ontwerpen en maken van toestellen, de inrichting van ons groene gedeelte, het onderhouden hiervan, het ophalen van spullen en materialen, enz., enz., enz. Kortom teveel om op te noemen!!! Om niemand te vergeten te bedanken, is iedereen van harte uitgenodigd om bij deze opening aanwezig te zijn!!! We beginnen om uur met een praatje van Rik en dan zal het plein via het doorknippen van een lint geopend worden, daarna zullen de kinderen van de naschoolse dansgroepen een dans opvoeren en dan gaat de Fancy Fair weer verder. Geen officiële receptie dus, maar gewoon genieten van ons plein, onze kinderen en van elkaar. Schoolplein Gisteren en vandaag hebben verschillende vaders de speelbult met buis opgehoogd met grond en met graszoden. Op dit moment hebben we nog niet genoeg zoden, die komen er morgen op. Het ziet er nu al super strak uit, maar we willen de zoden nog wel even de kans geven om te hechten. Vandaar ons verzoek om nog niet op de speelbult te spelen! Daarom zit er een rood-wit lint omheen. We willen de heren erg bedanken voor hun inzet!!!

2 Koningspelen 2019 Dit jaar houden wij de koningsspelen op vrijdag 26 april. De ochtend is van 9.00 uur uur. s Middags zijn alle kinderen vrij en kan de meivakantie beginnen. Het thema van deze spelen is water drinken. We wijken ook dit jaar weer af van de officiële Koningsspelen. Dit is namelijk vrijdag 12 april. We vonden dit erg vroeg (i.v.m. het weer) en wel erg ver van Koningsdag (27 april). Ook kunnen wij op 26 april over veel meer materialen beschikken, omdat we deze dan niet hoeven te delen met de andere scholen. De spelen staan in het teken van sport en atletiek. Alle groepen gaan een heerlijke sportieve ochtend beleven op de skeelerbaan. Van hardlopen tot voetbal, van hoogspringen tot hindernisbaan. Vanaf groep 4 gaan de kinderen zelfstandig rond om de sporten uit te oefenen. Groep 1 t/m 3 gaan in groepjes rond onder leiding van een begeleider. Het programma is rond en is rondgestuurd. Fancy Fair Beste ouders/verzorgers, De Fancy Fair is vrijdag 17 mei van uur t/m uur. De opbrengst gaat voor een deel naar een goed doel en voor een deel naar de school/peuterspeelzaal. We hebben tijdens deze Fancy Fair ook onze opening van het plein ( uur). We hebben bij de volgende onderdelen hulp nodig, geef a.u.b. op bij welk onderdeel je wilt helpen en wanneer jou dat het beste past. Zie bijlage! Je kunt je inschrijven voor meerder onderdelen en meerdere tijdstippen. We proberen met iedereen rekening te houden, maar dat gaat niet altijd lukken. Als je je keuze hebt gemaakt, stuur dan het formulier terug naar Rik, kan via mail, maar ook uitprinten en op zijn bureau leggen werkt.. Verder zoeken we nog mensen die mee willen doen aan onze taartwedstrijd. Je bakt je eigen taart en een vakkundige jury bepaalt welke taart er heeft gewonnen. Deze taarten worden allemaal verkocht in ons restaurant. Geef je op bij Anja Hoogenkamp (peuterspeelzaal Doomijn) of bij Rik. Als jullie nog spulletjes hebben om te verkopen, kun je dat aangeven bij Rik. Hoe meer spullen van goede kwaliteit, hoe hoger de opbrengst!!!! En als jullie nog sponsoren weten, dat zou heel mooi zijn!! Groeten, Ard Bron, Bert Brouwer, Jeroen Sinnema, Anja Hoogenkamp en Rik van Galen. Gezocht voor de Fancy Fair Spulletjes om te verkopen, sponsoren en een frituurpan om te lenen. Even contact met Rik.

3 Verstoppertje tijdens de naschoolse activiteit van het Buurtsportwerk. Op dinsdag 9 april hebben we tijdens de naschoolse activiteit getennist bij meester Jeroen op het tennisveld. Dat was lekker dichtbij. We staken het gevaarlijke kruispunt over en daar waren we al. Het was erg leuk, het weer ook erg zonnig. was Op dinsdag 14 mei spelen we verstoppertje in de gymzaal tijdens de naschoolse activiteit. We bouwen de gymzaal vol met verstopplekken van gymtoestellen, dozen en oude gordijnen. Wij zijn benieuwd of jullie je goed kunnen verstoppen. Soms maken we 2 teams en gaan we kijken welk team goed kan verstoppen en welk team goed kan zoeken. En natuurlijk spelen we ook 10 tellen in de rimboe. Avondvierdaagse Van 11 t/m 14 juni 2019 vindt de jaarlijkse avond4daagse weer plaats. Ook dit jaar zijn wij weer op zoek naar verkeersregelaars om de veiligheid van de kinderen te waarborgen. Middels deze oproep willen wij jullie vragen of er mensen zijn die dit jaar weer 1 of meerdere avonden willen helpen bij het regelen van het verkeer. Wij zien jullie reactie (inclusief de eventueel beschikbare avond(en)) graag tegemoet. Ook als jullie nog meer mensen weten die eventueel wel willen helpen horen wij dit graag! Jullie kunnen je opgeven bij Tineke Sikkema (tineke.sikkema@live.nl) Groeten, De avondvierdaagse commissie. Pasen Paasochtend groep 1 t/m 4 Woensdagochtend hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 allerlei activiteiten gedaan in het teken van Pasen. Er werden eieren gekleurd, de kinderen werden geschminkt, ze konden een Hazenfilmpje bekijken, gesjoeld, lekker kleuren en natuurlijk kwam de Paashaas op bezoek om eieren te verstoppen. De kinderen hebben genoten. Na afloop gingen alle kinderen met een zakje paaseitjes en een Groei-ei naar huis. Deze traktatie was door de OV verzorgd. Het was een geslaagde ochtend, mede door de hulp van een aantal hulpouders. Dames heel erg bedankt voor jullie inzet. Meer foto s staan op onze website. Kanjerschool! Vanaf vandaag zijn mogen wij ons officieel Kanjerschool noemen. Bijna alle leerkrachten hebben zich gedurende de afgelopen vijf jaar geschoold tot Kanjerleerkracht en vandaag hebben we hiervoor licentie C behaald. Het was een enorm inspirerende dag, met praktijkvoorbeelden, voorbeeldlessen en soms ook even een spel voor de juffen en meesters. Een dag vol afwisseling! We zijn heel trots op het behalen van dit certificaat!

4 Wanneer Wat Wie Hoe laat Goede Vrijdag Alle leerlingen vrij Tweede Paasdag Alle leerlingen vrij Veerkieker Groep uur uur Rietnymf Scherpenzeel Groep MR vergadering MR uur Veerkieker Groep uur uur Dans op school Groep Week van het geld Groep uur uur Groep Koningspelen Allen Iedereen uur vrij! 27 april t/m Meivakantie Allen Iedereen vrij! 5 mei Veerkieker schilder in de klas Groep 5/ uur Teamvergadering inhoudelijk Team uur Versiercommissie versiert in Versiercommissie Vanaf uur thema Topondernemers Wereld in het klein Fancy Fair vergadering Fancyfair commissie en uur OV Veerkieker Old Aark Makkinga Groep 5/ uur Korfbaltraining voor kinderen uit Leerlingen groep ¾ die uur groep ¾ die zich op hebben gegeven voor het korfbaltoernooi zich op hebben gegeven o.l.v. juf Anja Oud papier Oud papier lopers Vanaf uur GDD inloopspreekuur Esther (gebiedsteam) uur Korfbaltraining voor kinderen uit groep 5 t/m 8 die zich op hebben gegeven voor het schoolkorfbaltoernooi 13 t/m 16 mei Deze week oudergesprekken facultatief ook aanwezig Leerlingen groep 5 t/m 8 die zich op hebben gegeven o.l.v. SIOS Voor ouders/verzorgers die zelf willen komen of op verzoek leerkracht groep 5/ groep 7/8 Info volgt nog 13 t/m 16 mei Deze week volleybalmaterialen op het plein 13 t/m 16 mei Deze week opening Thema De wereld in het klein Veerkieker schilder in de klas Groep 5/ uur Route 8 eindtoets Groep 8 Hele ochtend Veerkieker schilder in de klas Groep 5/ uur Korfbaltraining voor kinderen uit groep ¾ die zich op hebben gegeven voor het korfbaltoernooi Leerlingen groep ¾ die zich op hebben gegeven o.l.v. juf Anja uur Naschools aanbod Groep 3 t/m uur Schoolkorfbaltoernooi Groep 3 t/m 8 die zich op hebben gegeven Veerkieker groep 7&8 Groep 7& uur Beelden maken in het Op de middag, programma volgt nog. Vlechtmuseum in Noordwolde Teamvergadering praktisch Team uur Fancy Fair Allen uur Heropening schoolplein Allen uur Juf Lieselotte Kanjertraining A (laatste cursusdag) Juf Lieselotte Meester Rik tweedaagse cursus Meester Rik Daltonbijeenkomst Team Team Iedereen krijgt Daltonleerkracht diploma!! Invaller wordt geregeld uur Meester Rik tweedaagse cursus Meester Rik 27 mei t/m Hemelvaartvakantie Allen Iedereen vrij! 2 juni

5

Open dag Dierenkliniek Wolvega

Open dag Dierenkliniek Wolvega OBS Zuid Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 17, 12 april 2019 Doomijn Oranje Nassaulaan Oranje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar , nr. 20, 10 mei 2019

NIEUWSBRIEF Schooljaar , nr. 20, 10 mei 2019 OBS Zuid Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 20, 10 mei 2019 Doomijn Oranje Nassaulaan Oranje

Nadere informatie

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school!

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school! OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2019-2020, nr. 3, 13 september 2019. Welkom Yano en Naéli worden volgende week

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar , nr. 6, 9 november 2018

NIEUWSBRIEF Schooljaar , nr. 6, 9 november 2018 OBS Zuid Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 6, 9 november 2018 Doomijn Oranje Nassaulaan

Nadere informatie

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 1, 31 augustus 2018. Gouden weken In de eerste zes weken van het

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 10 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 10 schooljaar Kerstmarkt 20 december 2018 We kijken met veel enthousiasme en trots terug op de Kerstmarkt. Het was een gezellig samenzijn van ouders, leerlingen, leerkrachten, familieleden en dorpsbewoners. Jong en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar , nr. 16, 29 maart 2019

NIEUWSBRIEF Schooljaar , nr. 16, 29 maart 2019 OBS Zuid Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 16, 29 maart 2019 Doomijn Oranje Nassaulaan Oranje

Nadere informatie

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Weekjournaal nr Lammetjesdag nr. 15 2018-2019 Lammetjesdag Wat kijken we terug op een fantastische dag. Het weer, het team, de ouders, de kinderen en alle bezoekers waren erg enthousiast. We willen iedereen die zich heeft ingezet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 13 2018-2019 Veerkieker groep 6 en 8 De leerlingen van groep 6 en 8 waren afgelopen vrijdagmorgen op bezoek in het Nationaal Vlechtmuseum te Noordwolde. Dit is een onderdeel van het schoolbreed onderwijsproject

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Personele zaken Ophalen kinderen Theoretisch verkeersexamen Schoolfotograaf Koningsspelen en ruilmarkt MR informatieavond Avondvierdaagse

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

@-mail. Nieuws. Logo vignet Gezonde school. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

@-mail. Nieuws. Logo vignet Gezonde school. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 10 APRIL 2015 JAARGANG 3, NUMMER 25 OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl E-mail TSO tso@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar Veerkieker Vorige week is in groep 3/4/5 juf Baukje geweest. Zij is een verhalenverteller en ging verder in op het bezoek aan de oudheidkamer. De leerlingen wisten nog heel veel te vertellen over hun bezoek.

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 14 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 14 schooljaar Thema Lente De leerlingen van groep 1 en 2 zijn deze week gestart met het thema Lente. De leerlingen werken over 4 kleine kaboutertjes in de lente. Voor dit thema zijn we op zoek naar lege schoenendozen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar , nr. 12, 8 februari 2019

NIEUWSBRIEF Schooljaar , nr. 12, 8 februari 2019 OBS Zuid Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 12, 8 februari 2019 Doomijn Oranje Nassaulaan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Tot ziens! Leon is verhuisd naar Oudehaske en gaat daarom naar een andere school. We wensen Leon veel plezier en succes op zijn nieuwe school!

Tot ziens! Leon is verhuisd naar Oudehaske en gaat daarom naar een andere school. We wensen Leon veel plezier en succes op zijn nieuwe school! OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2019-2020, nr. 1, 23 augustus 2019. Tot ziens! Leon is verhuisd naar Oudehaske

Nadere informatie

In Het Openbaar. OBS De Bloesem

In Het Openbaar. OBS De Bloesem In Het Openbaar OBS De Bloesem Vrijdag 10 april Zaterdag 11 april Maandag 13 april Eck en Wiel, 10 april 2015 De Bloesem doet!! van 13.00-16.30 uur. De Bloesem doet!! van 09.30-16.00 uur. 8.30 9.30 De

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl woensdag 10 april 2019 VANUIT OBS DE IEMENHOF KONINGSSPELEN

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 9 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 9 schooljaar Beste wensen Allereerst willen wij u een heel goed en gezond 2019 toewensen. We hopen dat u heeft genoten van de vakantiedagen. Ze zijn zomaar weer voorbij! Nu zijn we dan alweer in de tweede helft van

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2017 Maandag 29-05-2017 Maandag 03-07-2017 Pasen Op Goede Vrijdag 14 april en 2 e Paasdag maandag

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019 Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 18 april 2019 BIJLAGE 30-01 Informatie over Zomerkampen Breda 2019 30-02 Informatie over Op Reis met Petrus & Paulus VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, We

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 40e jaargang nr. 17 Vrijdag Volgt u ons al!

NIEUWSBRIEF. 40e jaargang nr. 17 Vrijdag Volgt u ons al! NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 17 Vrijdag 15-05-2017 Volgt u ons al! 25-06 Hemelvaart vrij 26-06 Vrij 29-05 t/m 02-06 Avondvierdaagse 02-06 Vrijdag Theater groep 1 t/m 4 04-06 Pinksteren 05-06 Tweede Pinksterdag,

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

15-04-2015. Geachte ouders en relaties, Half april nog ongeveer 9 weken school..

15-04-2015. Geachte ouders en relaties, Half april nog ongeveer 9 weken school.. 15-04-2015 o.b.s. De Posthoorn Oostering 4,7933 PX Pesse 0528 241638 obsdeposthoorn@bijeen-hoogeveen.nl www.obsdeposthoorn.nl rek.nr. NL15SNSB0941700720 Geachte ouders en relaties, Half april nog ongeveer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 7 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten 28 graden. Een record voor 19 april! Groep 8 heeft de afgelopen drie dagen hard

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019 t Talent Maart 2019 Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Via deze weg wil ik (Maikel) u informeren dat ik volgend schooljaar een nieuwe baan heb.

Nadere informatie

Weekjournaal nr Sinterklaas

Weekjournaal nr Sinterklaas nr. 8 2018-2019 Sinterklaas Op woensdag 5 december heeft de Goedheiligman en zijn Piet een bezoek aan de Lantscheene gebracht. Zij kwamen aan in de boot die de leerlingen hadden gemaakt voor het project

Nadere informatie

Tegen alle nieuwe leerlingen op onze school zeggen wij: welkom! We hopen dat jullie samen met ons heel veel plezier beleven!

Tegen alle nieuwe leerlingen op onze school zeggen wij: welkom! We hopen dat jullie samen met ons heel veel plezier beleven! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 7 maart 2017 AGENDA 6 april schriftelijk verkeersexamen groep 7 10, 11, 12 of 13 april praktisch verkeersexamen groep 7 13 april paasontbijt 14 april goede vrijdag 16

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

Ouderinfo 9 Mei 2019

Ouderinfo 9 Mei 2019 Ouderinfo 9 Mei 2019 Website E-mail Directie E-mail OR E-mail MR www.obsdeoctopus.nl directie-octopus@ooz.nl ouderraaddeoctopus@gmail.com mr.obs.octopus@gmail.com Mei Juni 01 Meivakantie t/m vrijdag 3

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Welkom Hamza zit sinds afgelopen woensdag bij ons in groep 1. We wensen Hamza en zijn ouders veel plezier bij ons op school!

Welkom Hamza zit sinds afgelopen woensdag bij ons in groep 1. We wensen Hamza en zijn ouders veel plezier bij ons op school! OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2019-2020, nr. 2, 30 augustus 2019. Welkom Hamza zit sinds afgelopen woensdag

Nadere informatie

Theoretisch verkeersexamen

Theoretisch verkeersexamen 7 april 2017 Theoretisch verkeersexamen De leerlingen van groep 8 hebben gisteren het theoretisch verkeersexamen gemaakt. Tijdens het examen was het doodstil in de klas en werd er heel geconcentreerd gewerkt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

Inhoud week 11 1 10 MINUTEN GESPREKKEN 2 PRAKTISCHE VERKEERSLESSEN OP DE BUUT

Inhoud week 11 1 10 MINUTEN GESPREKKEN 2 PRAKTISCHE VERKEERSLESSEN OP DE BUUT 16-03-2012 nummer 26 Lijnbaan 317 2728AG Zoetermeer E-mail: info@debuut.unicoz.nl Tel.Hoofdgebouw:079-3422057 Website: www.unicoz.nl/debuut Inhoud week 11 1. 10 minuten gesprekken 2. Praktische verkeerslessen

Nadere informatie

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten.

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten. Nieuwsbrief 13 05 april 2018 Belangrijke data: 05 april Theorie examen verkeer groepen 7 09 april start Entreetoets groepen 7 13 april staking (school dicht) 17-19 april Eindtoets groepen 8 20 april Koningsspelen

Nadere informatie

Weekjournaal nr Schoolreis

Weekjournaal nr Schoolreis nr. 2 2018-2019 Schoolreis Donderdag 13 sept zijn de groepen 1 tot en met 5 naar het Sprookjeshof in Zuidlaren geweest We hebben eerst wat met elkaar gedronken, met een koekje erbij. Toen konden de kinderen

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

Welkom Aron Veldhuizen wordt 11 juni 4 jaar en komt 17 juni bij ons in groep 1. We wensen Aron en zijn ouders veel plezier bij ons op school.

Welkom Aron Veldhuizen wordt 11 juni 4 jaar en komt 17 juni bij ons in groep 1. We wensen Aron en zijn ouders veel plezier bij ons op school. OBS Zuid Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 22, 7 juni 2019 Doomijn Oranje Nassaulaan Oranje

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer

Nieuwsflits OBS de Lamer Allereerst willen we u een heel goed en gezond 2017 toewensen. Aan de verhalen van de leerlingen te horen, zijn de afgelopen twee weken goed gevuld geweest met feesten en veel gezelligheid. Voor je het

Nadere informatie

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2016-2017, nr. 10, 19 januari 2017. Nieuwe leerling Diangelo Beaumont is dinsdag

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Weeknieuws nr.32 24 april 2015

Weeknieuws nr.32 24 april 2015 Weeknieuws nr.32 24 april 2015 Data 27 april Koningsdag vrij 28 april Informatieavond continurooster 2 t/m 17 mei Meivakantie en Hemelvaart 18 mei Bankbattle groep 8 20 mei Schoolkorfbaltoernooi 21 mei

Nadere informatie

nummer april 2017

nummer april 2017 nummer 15 13 april 2017 Agenda 17 april 18 t/m 20 april 21 april 24 april t/m 5 mei 8 en 9 mei 11 mei 15 mei 17 mei 23 mei 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij eindtoets Cito groep 8, entreetoets groep

Nadere informatie

Infobulletin de Torenvalk 14 april 2015

Infobulletin de Torenvalk 14 april 2015 Agenda 17 april Kunstmenu groep 3-4 21 april Eindtoets groep 8 24 april Koningsspelen met ontbijt op school 18.30 uur: voetbaltoernooi alle basisscholen van Leimuiden groep 5-6-7-8 meisjes/jongens gemengd

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 6 2018-2019 RietNymf groep 3,4,5 Donderdag 8 november hebben de leerlingen van de groepen 3, 4 en 5 weer een les gevolgd bij de RietNymf. Deze les ging over de indeling van het dierenrijk. Na een stukje

Nadere informatie

Koningsspelen 24 april 2015

Koningsspelen 24 april 2015 Schooljournaal O.B.S. De Zilvermeeuw, De Visserstraat 6a,1964 ST Heemskerk, T: 0251 232 646 E: directie@obsdezilvermeeuw.nl W: www.obsdezilvermeeuw.nl voor de week van 14 april 2015 CONTACTPERSONEN VOORZITTER

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer

Nieuwsflits OBS de Lamer Geef Mij Maar Een Boek! Op 10 februari start er voor de tweede keer een voor Nederland uniek project: Geef Mij Maar Een Boek! Boekhandelaren willen dat alle kinderen in Nederland kunnen opgroeien tussen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16 AGENDA 26 april Studiedag. Alle leerlingen vrij 27 apr tot 11 meivakantie mei 27 april Koningsdag 28 april Juf Conny jarig 5 mei Bevrijdingsdag 13 mei Moederdag 14 mei 20.30 tot 22.30 uur vergadering Oudervereniging

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 19 maart 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 12 Nieuws vanuit de directie Inhoud 1

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 26 maart 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl Goede Kinderen vrij. Studiedag Kinderen vrij s Middags Koningsspelen Schoolreisje Studiedag Kinderen vrij Tel.nr.:

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 31 13 april 2016 Nieuwe website Met trots melden wij u dat vanaf morgen (donderdag) 18.00 uur de nieuwe website gelanceerd wordt! In dit nummer: Nieuwe website DOK12 in de krant!

Nadere informatie

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee.

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee. Avondvierdaagse 40e Avond4daagse Roosendaal... 1 Het schoolverlaterskamp 16 t/m 19 mei... 1 Schoolatletiek finale 20 mei... 2 Let op: 24 mei studiedag... 2 Feestweek sprookjes 6 t/m 9 juni... 2 Nieuws

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 14 21 maart 2019 Belangrijke data: 21 maart Kangoeroewedstrijd gr. 3 t/m 8 25 t/m 28 maart Oudergesprekken gr. 3 t/m 7 04 april Theoretisch VVN examen gr. 7 en 8 04 april Nieuwsbrief 15 09

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 7 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 7 schooljaar RietNymf groep 6,7, 8 Vorige week donderdag 22 november zijn de leerlingen van groep 6,7 en 8 op bezoek geweest bij de Rietnymf. Het thema was dit keer: De indeling van het dierenrijk. Samen werd er gekeken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar , nr. 3, 28 september 2018.

NIEUWSBRIEF Schooljaar , nr. 3, 28 september 2018. OBS Zuid Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 3, 28 september 2018. Doomijn Oranje Nassaulaan

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Houd uw mailbox en de website in de gaten voor leuke groepsverslagen van onze ervaringen met de thematische zaakvakkenmethode Faqta!

Houd uw mailbox en de website in de gaten voor leuke groepsverslagen van onze ervaringen met de thematische zaakvakkenmethode Faqta! In deze buytenleyn: Verrast Goede doel verjaardagsgeld Koningsspelen Bezoek wijktuin Ingekomen post Agenda Eerstkomende Oud Papier Actie: 2 juni, groep 4 Volgende MR vergadering: 14 mei Volgende OR vergadering:

Nadere informatie

Oudervereniging Wilakkers

Oudervereniging Wilakkers Beste Ouders, Het jaar zit er al weer op, dankzij uw inzet is het weer een leuk, sportief en creatief jaar geworden voor de kinderen. Ik wil alle ouders die zich ingezet hebben bij de activiteiten hartelijk

Nadere informatie

Weekjournaal nr Peter en de Wolf

Weekjournaal nr Peter en de Wolf nr. 5 2018-2019 Peter en de Wolf Vrijdagochtend 19 oktober zijn de leerlingen uit de bovenbouw naar het sprookje van Peter en de Wolf geweest in de Bonifatiuskerk te Oldeberkoop. De dieren in het sprookje

Nadere informatie

December

December December 2017 www.heidepolle.nl De donkere dagen van december, maar niet op OBS Heidepolle! Wie aan december denkt, denkt al snel aan de donkere dagen van december. De dagen, dat we van huis gaan in het

Nadere informatie

Veldnieuws Schooljaar Nummer april Obs De Velden. Kalender. Gymnastiek groep 3 t/m 8. Schoolfruit / water drinken

Veldnieuws Schooljaar Nummer april Obs De Velden. Kalender. Gymnastiek groep 3 t/m 8. Schoolfruit / water drinken Obs De Velden Zuiderweg 40G Noordwolde-Zuid directie@obsdevelden.nl / info@obsdevelden.nl www.obsdevelden.nl Veldnieuws Schooljaar 2018-2019 Nummer 10-17 april 2019 Kalender 18 april Paaseieren zoeken

Nadere informatie

24 maart 2017

24 maart 2017 1346 www.clarafabriciusschool.nl 24 maart 2017 27 maart Juf Leoni groep 7, juf Anne heeft andere taken 28 maart Aanbieden cheque aan stichting Oke 29 maart Voorlichting over het nieuwe goede doel 30 maart

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 6 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 6 schooljaar RietNymf groep 3,4,5 Donderdag 8 november hebben de leerlingen van de groepen 3, 4 en 5 weer een les gevolgd bij de RietNymf. Deze les ging over de indeling van het dierenrijk. Na een stukje theorie gingen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 27 oktober Beste ouders/verzorgers,

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 27 oktober Beste ouders/verzorgers, NIEUWSBRIEF Vrijdag 27 oktober 2017 Beste ouders/verzorgers, Hopelijk hebben jullie net zo genoten van de herfstvakantie als wij! Wat een prachtig weer was het. Afgelopen maandag zijn we weer gestart en

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool 1 Nieuwsbrief Nummer 20 13-07-2018 2017-2018 Vanuit de directie Beste ouders, verzorgers en leerlingen, Het schooljaar zit er weer bijna op. Nog een klein weekje. Met genoegen kijk ik terug op afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer

Nieuwsflits OBS de Lamer Rietnymf 17 november zijn de leerlingen van groep 4 en 5 naar de RietNymf geweest. Het thema van deze natuurles was Adem in en adem uit. 22 november hebben de leerlingen van groep 1, 2 en 3 het trollen

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderenquête WMK-Sociale Veiligheid. 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat Kilic) ( koffiekamer)

Belangrijke data. Ouderenquête WMK-Sociale Veiligheid. 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat Kilic) ( koffiekamer) NUMMER 14 JAARGANG 33 00 maart 2019 Belangrijke data 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat Kilic) (8.30-10.00 koffiekamer) 3 april Koffie uurtje (8.30-9.30) thema Missie van de school. 4 april Fietscontrole

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018 17 mei 2018 Belangrijke data: 18 mei Juffendag groep 1 en 2 21 mei 2 de Pinksterdag (alle kinderen vrij) 22 mei Calamiteitendag (alle kinderen vrij) 23 mei Juffendag groepen 8 23 en 24 mei Schoolfotograaf

Nadere informatie

WERKZAAMHEDEN PARKEERTERREIN

WERKZAAMHEDEN PARKEERTERREIN IKC Remigius Duiven kikkernieuws website : www.bsremigiusduiven.nl e-mail : info@bsremigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 26 [nummer 28] ::: 4 april 2017 Inleverdatum kikkernieuws:

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 14 12-04-2019 Onderwerpen Nieuwsbrief 1. Opening 2. Open Podium, deel 2 met publiek uit.. Zorgcentrum Batenstein 3. Schoolmelk samenwerking Campina 4. Buitenlesdag 5. Uitreiking Move Mates

Nadere informatie

Nieuwsbrief In mei leggen alle vogels een ei..

Nieuwsbrief In mei leggen alle vogels een ei.. 2013-2014 Nieuwsbrief 1314-10 In mei leggen alle vogels een ei.. Nog enkele weken en dan.zit het schooljaar er al weer op. Op school zijn we al druk bezig om te plannen voor het nieuwe schooljaar: de eerste

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Info april 2019

Info april 2019 Info 20 11 april 2019 12 april Palmpasen activiteit 17 april Himmelwike 18 april Koningsspelen 19 april t/m 5 mei Meivakantie 15 mei sponsorloop 20 mei schoolfotograaf 22 mei schoolkorfbaltoernooi Mocht

Nadere informatie