De voorzitter vertelt..

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De voorzitter vertelt.."

Transcriptie

1 De voorzitter vertelt.. Als voorzitter moet je regelmatig afstand nemen en de club vanaf de zijlijn bekijken. Je hebt dan meer overzicht. Je ziet de goede dingen, je ziet de dingen die beter kunnen en daar kun je dan daarna weer je voordeel mee doen. Daar wordt de club dan weer beter van. Zo kreeg ik het bericht door dat de vier City-trainers, die bij ons in opleiding zijn, mijn taak op de zaterdag en woensdag op een prachtige manier hebben waargenomen! Ik kan daar dan erg trots van worden. Onze jeugd, die onze jeugd weer verderop helpt. (denk maar eens goed na over dit zinnetje ) Dat afstand nemen heb ik gedaan in Myanmar, een ver land in zuidoost Azië. Ik heb genoten van de sfeer in dat land, van het lekkers, én van de berichten die ik kreeg vanuit het verre Rosmalen. Onze City-trainers hebben hun eerste gedeelte van de cursus met een examenopdracht in de Hazelaar afgesloten en zijn allemaal geslaagd. Nu volgt er nog een periode waarin ze hun leerdoelen in de praktijk verder gaan oefenen en vervolgens sluiten ze de hele cursus af met een slotopdracht.

2 In Myanmar heb ik verschillende keren gedroomd over de resultaten daarvan Irene Tristan Bo Suzanne Inhoud: 1. De voorzitter vertelt 2. Inhoud 3. Belangrijke data 4. Selena Piek gaf weer een clinic 5. Sport-Ontmoetings-Wedstrijden 6. De ledenthermometer 7. Het Kanjer-Kluns- en het Koning-Klungel-Toernooi 8. Kampioen senioren 9. Kampioen jeugd 10. De competitie is weer afgelopen 11. Brabants kampioenschap 12. Jubilarissen 13. Toernooien bij Shuttle en HBV 14. Hebris, onze nieuwe sponsor 15. Blessurepreventie 16. Kokertjes aan de netten

3 Belangrijke data Donderdag 23 juni Zaterdag 9 juli Woensdag 13 juli Maandag 18 juli workshop blessurepreventie (zie artikel) Kanjer-Klunstoernooi Koning-Klungel-Toernooi + afsluiting in de kantine laatste maandag van Hercules Selena Piek gaf weer een clinic Op zaterdag 21 mei was Selena Piek te gast op de club. Selena is een van de beste badmintonsters die we in Nederland hebben. Ze zal ons land vertegenwoordigen op de Olympische Spelen in Rio, in Brazilië. Ze was deze zaterdag bij de jeugd. Het eerste half uur gaf ze training aan de jongste competitiespelertjes, de teams 10, 11 en 12.

4 Hierna kwam de jeugd van de teams 5 tot en met 9 aan de beurt. Aan het einde van de training kreeg Selena van ons naast een bos bloemen een bundeltje kaarten en briefjes van de kinderen waarin ze haar veel succes wensten. We zijn benieuwd hoe het Selena zal vergaan in Brazilië.

5 Sport-Ontmoetings-Wedstrijden Op woensdag 18 mei waren wij de gastheer/vrouw voor een team van Kloosterborch. Wie of wat is Kloosterborch? Dat is een kleine vereniging die speelt in Speelzaal de Overlaet. Ze doen niet mee aan de reguliere competitie, maar wilden wel graag eens tegen andere mensen spelen. Samen met nog 2 andere verenigingen hebben we met vieren een kleine serie wedstrijden gepland waarin de recreanten die zich daarvoor aanmeldden eens bezoek kregen van een andere vereniging, of ze gingen op bezoek. Deze woensdag was het de beurt aan Kloosterborch om bij ons op bezoek te komen. Na de kennismaking werden een herendubbel, een damesdubbel en 2 mixen gespeeld. Steeds van elke wedstrijd 2 sets. Er werd hard gewerkt en onze spelers waren nerveus, bekenden een paar heren Deze wedstrijd werd niet gewonnen, maar het was een mooie ervaring. Goed eens mee te maken dat je van iemand de speelstijl nog niet kent. Na afloop is er nog even gezellig na gekletst in de kantine. Er komen nog 2 speelmomenten, maar die spelen zich af bij de tegenstanders: BC Sjut en BCH. De ledenthermometer Bij de senioren hebben we dit keer maar één nieuwe naam bijgeschreven: Robin van Dijk. De thermometer staat daarmee op 56 betalende leden. Bij de jeugd zijn er 5 nieuwe leden bijgekomen: Niels van den Hoven, Timme van der Meulen, Iris de Wild, Anna Edens en Remco Mulders. De thermometer staat op 77 betalende jeugdleden. Kanjer-Kluns en Koning-Klungel Het einde van het seizoen nadert en dan staat bij de jeugd het Kanjer-Kluns-toernooi op het programma. Op zaterdag 9 juli is het zover. Onze jeugd gaat de strijd aan met een ouder ander persoon (vader, moeder, opa, oma, meester, juf, buurman, grote broer of zus) om te bepalen of ze het volgend seizoen gaan starten als Kanjer of als Kluns. De hele ochtend lekker badmintonnen, en deze bekronen of. Wij hebben er al weer zin in! Geef je op via de mail: info@bvsparrenburg.nl en vertel daarin wie met wie gaat spelen, hoe oud deze vreemde speler is en wat zijn of haar leeftijd is. Sinds het afgelopen jaar hebben we een variant voor de senioren: Het Koning-Kluns-toernooi. Hierin worden twee van onze leden die aan elkaar gewaagd zijn aan elkaar gekoppeld en aan het einde van de avond weten deze twee wie de Koning is en wie de Kluns. Na afloop van dit toernooi volgt een gezellige avond in de kantine!

6 kampioen bij de senioren Team 2, spelend in de derde klasse is kampioen geworden en keert weer terug naar de tweede klasse. Het 6 e en 7 e team zijn beide tweede geworden in hun klasses. Vooral voor team 6 is dit sterk, want zij zijn dit voorjaar pas gepromoveerd naar de 6 e klasse. Kampioen bij de jeugd Team 7 van de jeugd, allemaal U-15, is kampioen geworden in U-18!! Knap gedaan jongelui. Gefeliciteerd!! Debby, Noa, Kees, Timon en Bram zijn wéér kampioen. Zelfs in een hogere klasse! Team 1, team 5 en team 9 zijn tweede geworden. Ook knap gedaan. Bogaard Pensioen Consultancy V.O.F., Bruistensingel 222, 5232 AD s-hertogenbosch T: +31 (0) E: info@bogaardpensioen.nl AFM nummer:

7 Hieronder een paar beelden van die dag. Brabants Kampioenschap Dit voorjaar deden we voor het eerst mee met het Brabants Kampioenschap. Het werd een harde, maar leerzame les. De professionele verenigingen waren ook aanwezig en die waren voor ons toch wel een maatje te groot. Toch heeft een grote ploeg van ons deelgenomen en een mooie ervaring meegemaakt.

8 Competitie is weer afgelopen De reguliere competitie is weer afgelopen. De kampioenen bent u al tegengekomen in deze info. Nogmaals gefeliciteerd! Als de competitie is afgelopen is er meestal niet zo heel veel tijd om alweer na te denken over de nieuwe competitie. Dat lijkt nog erg ver weg, maar na de zomervakantie zijn er maar 3 weken voordat het festijn weer van start gaat. We willen daarom ook vóór de zomer de teams samengesteld hebben. Senioren: Geef aan Robin door of je ook volgend jaar weer aan de competitie wil meedoen en hoe je denkt over de teamsamenstelling zoals die dit jaar was. Ben je nog geen competitiespeler, maar wil je dit wel worden, geef dat dat zeker ook door. Ook als je je eventueel wel als reservespeler wilt inzetten. We komen zo spoedig mogelijk bijeen om de hele samenstelling onder de loep te nemen. Alle informatie is dan welkom. Geef dus snel je wensen door aan Robin of zet je wensen op papier naar info@bvsparrenburg.nl Ook bij de jeugd gaat er een en ander veranderen, al is het maar dat je soms niet meer in een bepaalde poule mag spelen omdat je daarvoor te groot/oud bent.

9 Speel jij nog geen competitie, maar wil je dat graag wél, of speelde je dit jaar wel mee, maar wil je daarmee stoppen? Geef dat ook snel door aan Henk of via de mail naar Ook hier geldt: hoe eerder we de info hebben, hoe liever. Het is altijd een heel geknutsel om iedereen op de juiste plaats te krijgen. Jubilarissen Bij de ALV worden elk jaar de jubilarissen in het zonnetje gezet. De jongens en meiden die 5 jaar lid zijn van onze club krijgen een certificaat van trouw lidmaatschap. Dit jaar hadden we 9 jeugdleden die deze mijlpaal haalden. Daarnaast nog 1 seniorlid. Vervolgens moeten ze wachten tot ze 12 en een half jaar lid zijn. Dat gebeurt dan niet meer bij de jeugd. Dan zijn ze inmiddels doorgedrongen tot de senioren. Dit jaar was het de beurt aan Jordy van Langenhuijzen om zijn glazen herinnering te ontvangen. De écht trouwe leden kregen dit jaar een herinnering aan hun 25 jarig jubileum uitgereikt: Hans Brands, Marco van der Els en Nicole Sleutjes. Jubilarissen: Gefeliciteerd! En dat we jullie nog lang mogen rekenen tot de groep van BVS ers.

10 Toernooi bij Shuttle Up en HBV Natuurlijk is er weer deelgenomen aan de diverse toernooien, zoals bij Shuttle Up. BVS pakte daar weer een aantal prijsjes mee Proficiat

11 Proficiat HEBRIS, onze nieuwe clubsponsor Sinds dit jaar, 2016, is onze clubsponsor geworden HEBRIS, een leverancier van alles op het gebied van badminton. Hennie Bruurmijn van HEBRIS is regelmatig te zien op een speelavond of op zaterdagmorgen. We hebben al een keer een afspraak gehad, waarop alle mensen die daar belangstelling voor hadden, gebruik konden maken van de mogelijkheid om rackets uit te proberen. Hennie kon daarbij vakkundig advies geven. Kijk ook eens op internet naar de site: Hiernaast ondertekent Henk het contract met de firma HEBRIS.

12 Blessurepreventie Een initiatief vanuit de gemeente met een aantal badmintonverenigingen, waaronder ook BV Sparrenburg, heeft geleid tot een gratis voorlichting over de preventie van blessures. Hieronder de brief van de gemeente om hiervoor in te tekenen. Vanuit het overleg van badmintonverenigingen kwam naar voren dat blessures een veelvoorkomend fenomeen is dat voor komt in de badmintonsport. Samen met de verenigingen en S-PORT SUPPORT partner DBZ Fysio is er een op maat gemaakte workshop ontwikkelt. In overleg MET de verenigingen is gekozen voor het volgende: Datum: Tijd: Donderdag 23 juni Inloop vanaf 19:30 uur start 19:45 uur Locatie: sv CHC, De Fuik 8-10 (Kooikersweg, West) Vanuit S-PORT hebben we daar een werkplek in de wijk. Kijkje in de voetbalsport! Voor wie: Spelers jong en oud, coaches, trainers, besturen, commissieleden, al met al: iedereen in de badmintonsport! Aanmelden: Kan HIER graag voor 16 juni doorgeven. Als de link HIER niet werkt, kun je de regel hieronder overnemen in je browser, of aanmelden via m DBZ Fysio is al jaren een goede S-PORT SUPPORT partner en ondersteunt verenigingen graag op hulpvragen. Meer info Kokertjes aan de netten (gemaakt door onze eigen Vincent) Sinds deze week hangen er kokertjes aan de netten, met daarin een paar (goede) shuttles. De bedoeling is dus dat er niet een boel shuttles overal op de grond liggen, maar dat de shuttles steeds netjes worden teruggestopt in de kokertjes. Zijn er shuttles nodig voor training, dan kan er natuurlijk een emmer gebruikt worden. Voor de shuttles die niet meer goed zijn, komt er ook een emmer. Daarin kun je de versleten shuttles weggooien. We hopen hiermee de shuttles een langer leven te geven. Er worden geen shuttles meer geplet en daardoor hebben we minder draaiende shuttles

De voorzitter. vertelt..

De voorzitter. vertelt.. Inhoud: 1. De voorzitter vertelt 2. Ledenthermometer 3. Clubkas campagne 4. Steun Sem 5. Uitje jeugdteam 6. Clubkampioenschappen 7. Kanjer-Kluns-Toernooi 8. Afsluiting seizoen senioren 9. Kampioenen senioren

Nadere informatie

De voorzitter bestuur te krijgen heeft toch wel wat in

De voorzitter bestuur te krijgen heeft toch wel wat in Inhoud: 1. Inhoud 2. De voorzitter vertelt 3. Ledenthermometer 4. Belangrijke data 5. Fijne feestdagen 6. Er zijn weer kampioenen 7. Kokertjes aan de netten 8. Nieuwjaars toernooi Senioren 9. Nieuwjaarstoernooi

Nadere informatie

De voorzitter daarvan is eigenlijk wel bekend. We

De voorzitter daarvan is eigenlijk wel bekend. We Inhoud: 1. Inhoud 2. De voorzitter vertelt 3. Ledenthermometer 4. Nieuw bestuurslid 5. Belangrijke data 6. Competitie senioren 7. Bericht van de penningmeester 8. Kokertjes aan netten 9. Competitie voor

Nadere informatie

Info 23 van Badminton Vereniging Sparrenburg

Info 23 van Badminton Vereniging Sparrenburg Info 23 van Badminton Vereniging Sparrenburg Mei 2007 De voorzitter vertelt Een info met veel nieuws over activiteiten. Ikzelf ben erg enthousiast over het toernooi in Geffen waar onze jeugd actief en

Nadere informatie

BV Sparrenburg Info 35 - Mei 2009

BV Sparrenburg Info 35 - Mei 2009 BV Sparrenburg Info 35 - Mei 2009 De voorzitter vertelt Het seizoen loopt weer ten einde. We merken dat in de zaal, het wordt minder druk. De competitie is ten einde en we kunnen de balans opmaken. Bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

EXTRA UITGAVE ALV 2016 nr 3a 15-16

EXTRA UITGAVE ALV 2016 nr 3a 15-16 EXTRA UITGAVE ALV 2016 nr 3a 15-16 Op woensdag 30 maart is er weer een ALV. Locatie : Buurtacademie Doesburg De Linie 4. Aanvang 20.00 uur. Van de redactie : In de aanloop naar de ALV stelden we 5 vragen

Nadere informatie

MINI DIGI SHUTTLE. Start van het nieuwe seizoen. Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle,

MINI DIGI SHUTTLE. Start van het nieuwe seizoen. Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle, NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE Start van het nieuwe seizoen Nieuwsbrief 6 2015 Mijdrecht 20-08-2015 Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle, Het Badminton seizoen 2015 2016 start weer op 27 augustus

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Met nog vier badmintonmaanden voor de boeg staan er nog een hoop leuke activiteiten op het programma. Om te beginnen het ouder-kindtoernooi

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

Juni 2014, jaargang 4, nr.2, Badmintonvereniging de Maasshuttles,

Juni 2014, jaargang 4, nr.2, Badmintonvereniging de Maasshuttles, t Digi-kliertje Juni 2014, jaargang 4, nr.2, Badmintonvereniging de Maasshuttles, www.maasshuttles.nl, info@maasshuttles.nl Beste leden van de Maasshuttles, Het badmintonseizoen 2013-2014 loopt alweer

Nadere informatie

Algemeen Beleidsplan BC Iduna 2015-2019. Versie 12 maart 2015

Algemeen Beleidsplan BC Iduna 2015-2019. Versie 12 maart 2015 Algemeen Beleidsplan BC Iduna 2015-2019 Versie 12 maart 2015 1 Algemeen Beleidsplan BC Iduna 2015-2019 1. Financieel gezond en betaalbaar 2. Gezelligheid 3. Sportieve ambitie 4. Voldoende zaalcapaciteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer:

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer: Nummer 3 Nieuwsbrief 16-17 15-5-2017 Badminton Vereniging Doesburg Interessante informatie: Donderdag 9 juni Ouder Junior toernooi. Donderdag 22 juni Afsluitingsavond. In dit nummer: Voorwoord 1 Competitie

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Budel. December. Nummer 12

Nieuwsbrief BC Budel. December. Nummer 12 December Nummer 12 NIEUWSBRIEF 1 BC Budel 2016 BC Budel Ut Shuttelke BC Budel Wat hebben we deze keer. Vacatures Van de redactie Vacatures Oude Bekers Wie weet waar Stelt zich voor Speelavond Standen competitie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL IJshockeyschool Leiden Lions Welkom op onze ijshockeyschool! Voor veel kinderen is dit de eerste kennismaking met ijshockey... Voor sommigen zelfs de eerste kennismaking met ijs! IJshockey is een geweldige

Nadere informatie

BV Sparrenburg Info 43 November 2010

BV Sparrenburg Info 43 November 2010 BV Sparrenburg Info 43 November 2010 De voorzitter vertelt.. Een voorzitter moet zo van tijd tot tijd ook eens op niveau kunnen praten. Daarvoor zijn er natuurlijk ook de bestuursvergaderingen en zo af

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 4 JULI

Nieuwsbrief 29 4 JULI Nieuwsbrief 29 4 JULI 2017 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2017! In deze editie nog een paar laatste weetjes van dit seizoen. De vakantie staat ook weer voor de deur

Nadere informatie

BV Sparrenburg Info 44 December 2010

BV Sparrenburg Info 44 December 2010 BV Sparrenburg Info 44 December 2010 De voorzitter vertelt. De voorzitter vertelt.. Een voorzitter moet op zijn minst datgene kunnen doen wat de leden ook kunnen. In ons geval is dat dan natuurlijk badminton

Nadere informatie

Sponsorplan BC t Pluumpje Goes

Sponsorplan BC t Pluumpje Goes Sponsorplan BC t Pluumpje Goes t Pluumpje Badmintonclub 't Pluumpje uit Goes is een recreatieve vereniging waarbij het onderlinge contact en het gezellig ongedwongen sporten een belangrijke rol spelen.

Nadere informatie

t Shuttelke www.bcweert67.nl Mededelingen Badminton Club Weert 67 10de jaargang, nummer 11: Oktober 2012

t Shuttelke www.bcweert67.nl Mededelingen Badminton Club Weert 67 10de jaargang, nummer 11: Oktober 2012 Voor in de agenda: SL2 cursus op data: * 12 + 26 oktober * 9 + 30 november 12 oktober verrassingsactiviteit door de jeugdcommisie Algemene Leden Vergadering seizoen 2012-2013: 23 november om 19:00 uur

Nadere informatie

Voorwoord. Veel leesplezier! Het bestuur, Lambert, Humphry, Joost & Jesse

Voorwoord. Veel leesplezier! Het bestuur, Lambert, Humphry, Joost & Jesse Voorwoord Welkom! De Heesche Badminton Vereniging heet je graag welkom als nieuw lid van onze vereniging. Lid zijn van onze vereniging is niet erg ingewikkeld, net zo min is het spelen van onze sport,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER VAN DE VOORZITTER VINCENT Het seizoen is ruim twee maanden gevorderd, de competitiespelers hebben hun vijfde wedstrijd achter de rug, in de herfstvakantie is het pannenkoekentoernooi

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 Beste ouders/verzorgers, Deze nieuwsbrief heeft wat langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Hij staat weer vol met allerlei interessante

Nadere informatie

BVS Nieuwsbrief. Jaargang 7 Nummer 16 INHOUD VAN DEZE BVS NIEUWSBRIEF:

BVS Nieuwsbrief. Jaargang 7 Nummer 16 INHOUD VAN DEZE BVS NIEUWSBRIEF: BVS Nieuwsbrief Jaargang 7 Nummer 16 INHOUD VAN DEZE BVS NIEUWSBRIEF: Van het Bestuur Taakverdeling bestuursleden Competitie Junioren 2 e helft seizoen 2004-2005 Verslag van het Kanjer-Kluns-Toernooi Inschrijving

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Het was goed toeven op het Nikantes Schutterstoernooi van zaterdag 13-06-2015. Er zijn ongeveer 500 foto s gemaakt door onze fotograven Aad Kraaijenbrink

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER 17

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER 17 NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER 17 VAN DE VOORZITTER VINCENT Ten tijde van dit schrijven hebben wij net afscheid genomen van onze hoofdtrainer bij de jeugd. Hierover heeft iedereen 10 november jl.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Beste leden, donateurs en sponsoren, De voorjaarscompetitie 2016 is weer afgelopen. De uitslagen van de teams die hebben deelgenomen aan de competitie zijn: Gemengd dubbel

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30

Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30 Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30 TEAM 1 en TEAM 3 kampioen Zie standen en foto s verder op in deze nieuwsbrief Activiteitenkalender 2 e deel van het seizoen 2013-2014 Als bijlage bij deze nieuwsbrief vind

Nadere informatie

NOVEMBER 2012. Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: bc-vijfsluizen@kpnmail.nl www.bcvijfsluizen.

NOVEMBER 2012. Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: bc-vijfsluizen@kpnmail.nl www.bcvijfsluizen. NOVEMBER 2012 Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: bc-vijfsluizen@kpnmail.nl www.bcvijfsluizen.nl VAN DE BESTUURSTAFEL Op maandag 5 november j.l. vond onze

Nadere informatie

Strategisch beleidsplan Smash Hoogeveen Strategie Organisatie Communicatie... 5

Strategisch beleidsplan Smash Hoogeveen Strategie Organisatie Communicatie... 5 Strategisch beleidsplan Smash Hoogeveen 2011-2015... 2 1 Strategie... 2 1.1 Visie... 2 2 Organisatie... 4 2.1 Structuur van de verschillende organen... 5 3 Communicatie... 5 4 Contacten binnen de gemeente

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Velsen september Badmintonseizoen weer van start

Nieuwsbrief BC Velsen september Badmintonseizoen weer van start In deze nieuwsbrief: Badmintonseizoen weer van start Trainingstijden Rabobank Fietstocht Grote Clubactie Week van het Badminton Competitie Voor in de agenda Recreantentoernooi Gaasperdam Nieuwe leden /

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Op donderdag 14 juli houden wij onze afsluitingsavond. Ook worden op deze avond nog een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet.

Nieuwsbrief. Op donderdag 14 juli houden wij onze afsluitingsavond. Ook worden op deze avond nog een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet. Nummer 4 15-16 Nieuwsbrief 01-07-2016 Badminton Vereniging Doesburg Interessante informatie: 18 juni : seizoen sluiting / jubilarissen 14 juli afsluiting 21 juli (do) laatste clubavond Do 25 aug. Extra

Nadere informatie

s.v. Huizen nieuwsbrief

s.v. Huizen nieuwsbrief s.v. Huizen nieuwsbrief Hier is hij dan de nieuwsbrief van s.v. Huizen. Dit seizoen zijn er op organisatorisch gebied een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is er geen jeugdbestuur meer maar een jeugdcommissie

Nadere informatie

Hoornse Badmintonvereniging

Hoornse Badmintonvereniging Hoornse Badmintonvereniging Informatiebrochure 2015-2016 Sporthal Nieuwe Steen E-mail: info@hoornse-bv.nl Website: www.hoornse-bv.nl 2 Inhoudsopgave Voorwoord... 4 1. Onze geschiedenis... 4 2. Wat is badminton...

Nadere informatie

Welkom! Badminton meemaken en beleven, dat doe je bij de BBF!

Welkom! Badminton meemaken en beleven, dat doe je bij de BBF! INFORMATIE GIDS Welkom! Welkom in de infogids van de Bossche Badminton Federatie. Middels deze gids laten we jou als badmintonner, bestuurder of geinteresseerde graag kennis maken met wie wij zijn, wat

Nadere informatie

Laat even weten via of je komt! Neem je aanhang mee naar het feest? Gezellig, maar meld dit ook even in je mailtje.

Laat even weten via of je komt! Neem je aanhang mee naar het feest? Gezellig, maar meld dit ook even in je mailtje. Shuttle-Nieuws december 2017 Nieuwe aanmeldingen Afgelopen maand hebben zich bij onze vereniging de volgende nieuwe leden aangemeld: Ria van Kuijk; Maandagmiddag groep Jacqueline Couwenberg; Maandagmiddag

Nadere informatie

MINI DIGI SHUTTLE. 7 januari oliebollen toernooi. Wist je, bij badmintonwedstrijden. Azië is een publiek van mensen heel normaal is?

MINI DIGI SHUTTLE. 7 januari oliebollen toernooi. Wist je, bij badmintonwedstrijden. Azië is een publiek van mensen heel normaal is? NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE 7 januari oliebollen toernooi Nieuwsbrief 6 2016 Mijdrecht december-2016 De jeugd commissie en de recreanten commissie nodigen alle leden van de vereniging uit om gezellig

Nadere informatie

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3 De Noordooster Van de voorzitter Het seizoen 2015-2016 is al weer over de helft en de tijd vliegt voorbij. Van de plannen die wij in de ALV van 2014 op tafel hebben gelegd wordt steeds meer gerealiseerd.

Nadere informatie

Badmintonclub S.V.I. Nieuwsflits december 2014

Badmintonclub S.V.I. Nieuwsflits december 2014 In deze nieuwsflits Van de voorzitter Hallo allemaal, Badmintonclub S.V.I. - voorwoord van de voorzitter - uitnodiging nieuwjaarsborrel - prijsvraag! - uitnodiging midwintertoernooi - resultaat Boni spaaractie

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 29 21 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 24-04 Hayat, groep 3 24-04 Mats, groep 6 25-04 Iris, groep 2A

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

Weekbericht Fusion Rotterdam

Weekbericht Fusion Rotterdam Weekbericht Fusion Rotterdam Week 33 19 augustus 2017 Beste , Een nieuw seizoen, en een nieuw uiterlijk voor het weekbericht. Met het overnemen van het weekbericht heb ik dit in een nieuw

Nadere informatie

Voorwoord. Veel leesplezier! Het bestuur, Lambert, Humphry, Joost & Jesse

Voorwoord. Veel leesplezier! Het bestuur, Lambert, Humphry, Joost & Jesse Voorwoord Welkom! De Heesche Badminton Vereniging heet je graag welkom als nieuw lid van onze vereniging. Lid zijn van onze vereniging is niet erg ingewikkeld, net zo min is het spelen van onze sport,

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

MINI DIGI SHUTTLE. Jeugd Veenshuttle krijgt nieuwe club-shirts. De eerste Olympische

MINI DIGI SHUTTLE. Jeugd Veenshuttle krijgt nieuwe club-shirts. De eerste Olympische NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE Nieuwsbrief 3 2015 Jeugd Veenshuttle krijgt nieuwe club-shirts Mijdrecht 10-03-2015 Donderdag 18 februari clubshirt voorzien van als team! kregen de jeugdleden van badminton

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

Algemeen. Senioren. Jeugd. Iedereen alvast fijne kerstdagen gewenst en een heel sportief 2016!

Algemeen. Senioren. Jeugd. Iedereen alvast fijne kerstdagen gewenst en een heel sportief 2016! Algemeen Nog een week en dan is het Kerst. Dat betekent dat we al weer bijna halverwege het seizoen zijn. Zoals iedereen wel heeft gemerkt is er een keer een woensdag tussenuit gevallen, omdat de Trefkoele

Nadere informatie

BV Sparrenburg Info 46 April 2011

BV Sparrenburg Info 46 April 2011 BV Sparrenburg Info 46 April 2011 De voorzitter vertelt. De voorzitter vertelt.. Een van de eerste dingen die je als voorzitter leert op de cursus voorzitten bij het onderdeel vergaderen en de paragraaf

Nadere informatie

BV Sparrenburg Info 47 Juli 2011

BV Sparrenburg Info 47 Juli 2011 BV Sparrenburg Info 47 Juli 2011 De voorzitter vertelt De voorzitter vertelt.. Het is bijna vakantie, de periode voor iedereen om tot rust te komen. Voor iedereen, behalve voor de voorzitter. Ik moet studeren.

Nadere informatie

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek Jan Weegink Memorial Cup 20 & 22 Augustus 2015 Sportpark De Waarbeek Namens HVV Hengelo mag ik u van harte welkom heten op ons mooie sportpark De Waarbeek Dit jaar houden wij voor de 12 e keer ons tweedaagse

Nadere informatie

Bestuurslid. Voorzitter. Bestuurslid. Penningmeester. Jeugdbegeleider. Secretaris. Sjoerd van der Werf De Warren ED Balk

Bestuurslid. Voorzitter. Bestuurslid. Penningmeester. Jeugdbegeleider. Secretaris. Sjoerd van der Werf De Warren ED Balk Voorzitter Theo Werkman Minne Jeltesstrjitte 22 8561 DZ Balk 0514 604460 voorzitter@oertnet.nl Bestuurslid Sjoerd van der Werf De Warren 32 8561 ED Balk 06 55730707 Penningmeester Marian Glashouwer Lapidothstrjitte14

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Voorwoord Hallo jeugdlid van T.V. Frankrijk, Leuk dat jij in 2015 gaat tennissen bij onze vereniging T.V. Frankrijk. Een vereniging die al lang bestaat en waar

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, De nieuwe naam van de vereniging is bekend, ZVL-1886. Vanaf nu gaan we deze naam gebruiken voor de NieuwsKrant en de teambenaming. 21 mei is de EG 1 Nederlands kampioen geworden. De DG

Nadere informatie

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 TV De Delftse Hout Jaarverslag 2015 pag. 13 januari 2016 Jaarverslag Jeugdcommissie 2015 Het jaar begon met ons jaarlijks bezoek aan de Kidsday van het ABN AMRO Toernooi. Op

Nadere informatie

De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen!

De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen! Algemeen De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen! De eerste speelavond voor de jeugd is woensdag 26 augustus van 18.30 tot 20.00. De laatste speelavond voor de jeugd is op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2017

Nieuwsbrief Jeugd November 2017 Nieuwsbrief Jeugd November 2017 Hallo Allemaal, Dit is de tweede nieuwsbrief van het nieuwe seizoen voor alle jeugdspelers van de BV Almere. De competitie heeft inmiddels zijn 5 de speelweek gehad en hopelijk

Nadere informatie

Even bijpraten maart 2015

Even bijpraten maart 2015 Kiosk 3, 5802 NP Venray, Telefoon: 0478 550224 Even bijpraten 25 25 maart 2015 Agenda van de week. 08 april: Koffieochtend, met als thema: E.H.B.O. bij kinderen. Dit is een belangrijk onderwerp dus kom

Nadere informatie

Welkom bij het SchoolStreetBall toernooi 2018

Welkom bij het SchoolStreetBall toernooi 2018 Welkom bij het SchoolStreetBall toernooi 2018 Met veel plezier organiseert Basketbalvereniging Forwodians en De Combibrug het streetballtoernooi. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 2 juni 2018 in de

Nadere informatie

De Noordooster. Van het bestuur. Deze editie:

De Noordooster. Van het bestuur. Deze editie: De Noordooster Van het bestuur Het seizoen 2017-2018 zit er bijna op, in de week van 25-29 juni zijn onze laatste speelavonden van dit seizoen. Maar wat voor een seizoen is het geworden! We hebben tijdens

Nadere informatie

Introductie. Recreanten. BC Inside 82 Alle ins en outs van badminton in Baarn. Senioren(competitie) Jeugd(competitie)

Introductie. Recreanten. BC Inside 82 Alle ins en outs van badminton in Baarn. Senioren(competitie) Jeugd(competitie) Introductie BC Inside 82 Alle ins en outs van badminton in Baarn Jeugd(competitie) Sporten in De Trits en De Geeren 9 Recreanten Vele mogelijkheden, gezellig en sportief 10 Senioren(competitie) Een uitdaging

Nadere informatie

Introductieboekje nieuwe leden

Introductieboekje nieuwe leden Introductieboekje nieuwe leden Welkom bij badmintonclub t Pluumke 67! In deze folder vind je de benodigde informatie over t Pluumke 67, spelregels en natuurlijk een inschrijfformulier. Voor het laatste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... Namens de Zomerfeesten Hengevelde hebben wij onderstaand verzoek gekregen. Hopelijk zijn er vanuit onze vereniging vrijwilligers die kunnen helpen: Beste besturen van

Nadere informatie

BADMINTON VERENIGING BC YAPTON

BADMINTON VERENIGING BC YAPTON BADMINTON VERENIGING BC YAPTON YAPTON MAGAZINE no.1-2012 Algemeen Mrt 2012 Bestuur: Marc Tiellemans Voorzitter 476899 m.tiellemans2@chello.nl Gerard Slaats Secretaris 475160 Irma.gerard@hetnet.nl Sylvia

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

Lied van de maand. Regel van de week. 30 juni nr. 8 BEDANKT!

Lied van de maand. Regel van de week. 30 juni nr. 8 BEDANKT! 30 juni 2017 nr. 8 BEDANKT! Over één week is het zomervakantie. Achter ons ligt een schooljaar waarin weer veel gebeurd is. De inzet van de leerlingen en collega s was groot. Met passie, aandacht, zorg

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

BVCB Plus Koelhuis F toernooi

BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis E/F Jeugdtoernooi. Het jeugdtoernooi

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Info 32 van BV Sparrenburg Oktober 2008

Info 32 van BV Sparrenburg Oktober 2008 Info 32 van BV Sparrenburg Oktober 2008 De voorzitter vertelt Helemaal uitgerust van een fijne vakantie in Turkije......heeft de voorzitter zijn taak weer op zich genomen. Erg trots dat tijdens mijn afwezigheid

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, Het seizoen is voorbij. De AJ heeft als laatste team de hoofdprijs binnen gehaald. In deze NieuwsKrant vooral foto's van het afsluiten van een leuk seizoen. Iedereen een fijne zomerperiode.

Nadere informatie

Kalender van deze maand

Kalender van deze maand Kalender van deze maand 03-06 Zwemmen groepen 4-5-6 05-06 Schoolhandbaltoernooi in Spierdijk 09-06 Eerste Pinksterdag 10-06 Tweede Pinksterdag / Pinkstervakantie t/m 14/6 11-06 Vrij 12-06 Vrij 13-06 Vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en Omgeving Uitgave 3 seizoen 2016-2017 Beste vrijwilligers! Het seizoen is bijna afgelopen, vandaar deze laatste nieuwsbrief. De volgende onderwerpen

Nadere informatie

Clubblad Zomer 2018 Pagina 1

Clubblad Zomer 2018 Pagina 1 www.bcbios.nl Clubblad Zomer 2018 Pagina 1 Badmintonclub BIOS Opgericht 21 april 1959 Speelgelegenheid: Sportpark Duinwetering, Duinwetering 105, Tel. 071-3615493 Voorzitter: Michael Weterings Pr. Bernhardstraat

Nadere informatie

Appoldro 24 januari 2012

Appoldro 24 januari 2012 Appoldro 24 januari 2012 agenda opening mededelingen terugblik op vorig seizoen stand van zaken commissies / vooruitblik financiën wijziging statuten rondvraag sluiting terugblik sportief districts/regiocompetitie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD JULI AUGUSTUS 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD JULI AUGUSTUS 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD JULI AUGUSTUS 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT In de maand juni hebben veel jeugdleden kunnen genieten van de vele activiteiten die werden georganiseerd (clubkampioenschappen, blackminton,

Nadere informatie

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN 2018-2019 Beste Kieviten - mini s, Het nieuwe seizoen staat weer op het punt te beginnen. Na een heerlijke zomerperiode staan jullie natuurlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Inschrijving competitie. Toernooien. Maart Jaargang 7

Nieuwsbrief. Inschrijving competitie. Toernooien. Maart Jaargang 7 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang 7 Inschrijving competitie Anouk Engelen Evie Vaessen Stan vd Homberg Czeslaw Kobylko Frans van Geesink Sanne van Geffen Max Zonnevijlle Casper van Rens Marco Hezel Stef

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief oktober 2015 Rood, Oranje, Groen jeugdochtenden Op zondag 8 november, 20 december en 24 januari hebben we weer jeugdochtenden in de tennishal voor de Sla Raak

Nadere informatie

In het voorjaar 2018 gaat de World Tour weer van start. De World Tour is speciaal voor

In het voorjaar 2018 gaat de World Tour weer van start. De World Tour is speciaal voor Beste Tenniskid(ouder), In het voorjaar 2018 gaat de World Tour weer van start. De World Tour is speciaal voor beginnende spelers t/m 12 jaar. Het is laagdrempelig, leuk en leerzaam. De verenigingen waar

Nadere informatie

UIT HET BESTUUR. JAV. De complete agenda voor de JAV volgt in de nieuwsbrief van volgende week.

UIT HET BESTUUR. JAV. De complete agenda voor de JAV volgt in de nieuwsbrief van volgende week. UIT HET BESTUUR. NKC 51 1 kampioen! Wat een mooie NKC-dag was het zaterdag! Na de succesvolle zaalcompetitie wist het eerste ook op het veld kampioen te worden. In een prachtig aangeklede arena met veel

Nadere informatie

Risdamse Badminton Club S L A S H. INFORMATIEBULLETIN Seizoen

Risdamse Badminton Club S L A S H. INFORMATIEBULLETIN Seizoen Risdamse Badminton Club S L A S H INFORMATIEBULLETIN Seizoen 2014-2015 ALGEMENE INFORMATIE De Risdamse Badminton Club Slash is een vereniging die sinds haar oprichting in 1980 gebruik maakt van de sporthal

Nadere informatie

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet Visie Waterpolo Z & PC Nunspeet Inhoud Inleiding...3 De Waterpolo Commissie...3 Trainers en Coaches...4 Missie en Visie...5 Scheidsrechters en W officials...5,6 Trainingen en Teams...6,7,8 Inleiding De

Nadere informatie

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 We kunnen terug kijken op een geslaagd seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten bestuurlijk gezien hebben we vooruitgang geboekt maar

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 1 januari Van de voorzitter Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Terugblik: Tijdens de ALV is al veel ter sprake gekomen over het afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Goirle november / december 2018

Nieuwsbrief BC Goirle november / december 2018 Nieuwsbrief BC Goirle november / december 2018 In deze nieuwsbrief vind je.. Nieuwjaarsborrel - 1 Kampioenen van Brabant - 1 Mutaties ledenbestand - 2 Zwarte Pieten avond - 2 Sjors Sportief - 3 - Grote

Nadere informatie

Introductie. Recreanten. BC Inside 82 Alle ins en outs van badminton in Baarn. Senioren(competitie) Jeugd(competitie)

Introductie. Recreanten. BC Inside 82 Alle ins en outs van badminton in Baarn. Senioren(competitie) Jeugd(competitie) Introductie BC Inside 82 Alle ins en outs van badminton in Baarn Jeugd(competitie) Recreanten Senioren(competitie) Sporten in De Geeren op vrijdagmiddag 9 Vele mogelijkheden, gezellig en sportief 10 Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Beste Thialffer, Vakantie voorbij, volop genoten van de zon, zee,en strand. Dan heb je natuurlijk veel te vertellen. Heb je iets moois, leuk of speciaals meegemaakt, ben je op

Nadere informatie

NAAM BEDRIJF VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda!

NAAM BEDRIJF VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda! NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE Groot nieuws! Nieuwsbrief 1 2018 Mijdrecht januari 2018 VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda! We vieren dit

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

www.mentheda.nl info@mentheda.nl Nieuwsbrief TC Mentheda april 2018 Graag brengen we de volgende zaken bij jullie onder de aandacht: NL Doet / Schooltennis / Open Dag / Tennislessen / Soeptoernooi / Uitbreiding

Nadere informatie

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S uitgave 17 januari 2016 DE LAATSTE NIEUWSBRIEF VAN MIJN HAND 140 Nieuwsbrieven heb ik de afgelopen jaren geschreven, daarvoor had Wim Groffen er

Nadere informatie

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2 Pagina 1 Deelnemende Clubs Pagina 2 Beste deelnemer, Van harte welkom bij de 2018 editie van het VSC Jeugdvoetbaltoernooi! In dit programmaboekje vindt u alle informatie die nodig is om aan het toernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG Van de redactie Het is weer winter. Het competitieseizoen is weer afgelopen, clubkampioenschappen jeugd en senioren zijn weer geweest. Kortom tijd voor kerst. Namens de redactie fijne feestdagen allemaal

Nadere informatie