Algemene voorwaarden voor advertentiecontractenplaatsingen van de Digistration NV houdende onder de naam MCRgroep.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden voor advertentiecontractenplaatsingen van de Digistration NV houdende onder de naam MCRgroep."

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden voor advertentiecontractenplaatsingen van de Digistration NV houdende onder de naam MCRgroep. Inhoud: Art 1: Definities Art 2: Toepasselijkheid Art 3: Medeplaatsing Art 4: Wijziging gereserveerde advertentie ruimte op verzoek Art 5: Tekswijziging/correcties in drukproeven/annuleringen Art 6: Tarieventabel Art 7: Wijziging tarieventabel Art 8: Betaling Art 9: Rechten MCRgroep Art 10: Plaatsing Art 11: Levering/Leveringstermijn/onderzoek bij aflevering Art 12:Eigendomsbehoud Art 13:Brieven aan de opdrachtgever Art 14:Aansprakelijkheid/Rectificatie Art 15: Intellectuele eigendomsrechten Art 16: Surseance van betaling/faillissement Art 17: Rechtskeuze Artikel 1: Definities Opdrachtgever : Degene die al of niet op last van derden, MCRgroep opdracht geeft tot het reserveren of plaatsen van advertentieruimte van een of meer advertenties. Artikel 2: - Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door MCRgroep met de opdrachtgever te sluiten overeenkomsten met betrekking tot de door MCRgroep uitgegeven en uit te geven publicaties. Afwijkingen van deze voorwaarden moeten uitdrukkelijk en schriftelijk overeengekomen worden. Bij of voor contractsluiting zijn deze voorwaarden door MCRgroep aan opdrachtgever ter hand gesteld of zo dit bij telefonische contractsluiting niet mogelijk was bij de allereerste gelegenheid te weten bij toezending van de opdrachtbevestiging aan opdrachtgever bekend gemaakt. Tevens zijn deze voorwaarden op betrekking van MCRgroep gedeponeerd bij de KvK en zij ten allen tijde opvraagbaar. Artikel 3: - Medeplaatsing De opdrachtgever adverteert in beginsel uitsluitend ten behoeve van het eigen bedrijf\de eigen bedrijven. Advertenties, (mede) ten behoeve van derden kunnen slechts worden geplaatst na verkregen schriftelijke toestemming van de uitgever. De opdrachtgever die (mede) ten behoeve van een derde adverteert is hoofdelijk medeaansprakelijk voor schulden van deze derde aan MCRgroep.

2 Advertenties ten behoeve van derden ontslaan de opdrachtgever niet uit dienst verplichtingen conform het eigen contract. Artikel 4: - Wijziging Gereserveerde advertentieruimte op verzoek. Behoudend het gestelde in artikel 15 kan op schriftelijk verzoek van de opdrachtgever de gereserveerde advertentieruimte worden vermeerderd of verminderd, met dien verstande dat in de advertentietabel opgenomen standaard contracthoeveelheden dienen te worden gerespecteerd. In geval van vermeerdering van gereserveerde advertentieruimte wordt daar het op toepasselijke tarief berekend vanaf de eerste dag van de kalendermaand volgende op die, waarin bedoeld verzoek MCRgroep heeft bereikt en wel over de dan nog te plaatsen advertenties. Artikel 5: - Tekstwijzigingen/correcties in drukproeven/annuleringen Deze kunnen uitsluitend schriftelijk per brief, fax of per geschieden aan het adres van MCRgroep Voor zowel wijzigingen, correcties als annuleringen geldt dat deze dienen te geschieden binnen 7 dagen na ontvangst van de opdrachtbevestiging. Indien na de hiervoor gestelde termijn geen reactie op de drukproef is ontvangen heeft MCRgroep het recht om de uitvoering van de overeenkomst aan te vangen waarbij zij niet aansprakelijk is voor eventuele fouten in de tekst of beeld van de onderhavige advertentie. Wijzigingen en correcties die MCRgroep na deze periode bereiken zullen zo mogelijk nog door deze worden verwerkt, waarbij het uitsluitend ter beoordeling van MCRgroep staat. Annuleringen die MCRgroep na genoemde periode van 7 dagen bereiken leiden niet tot ontbinding van de gesloten overeenkomst. Artikel 6: - Tarieventabel Op alle contracten is de door MCRgroep gehanteerde tarieventabel van toepassing. De tarieventabel wordt door MCRgroep op verzoek aan de opdrachtgevers toegezonden. Een door MCRgroep met opdrachtgever overeengekomen prijs is bindend, onvoorziende omstandigheden en evidentie vergissingen/foutieve opgaven voorbehouden, zelfs indien deze prijs afwijkend is van de tarieventabel. Artikel 7: - Wijziging tarieventabel MCRgroep is bevoegd, zonder voorafgaande kennisgeving, tot wijziging van de tarieventabel over te gaan. Behoudens indien de overeengekomen prijs specifiek ten aanzien van een bepaalde overeenkomst is gecontracteerd, leveren wijzigingen binnen de overeengekomen contracttermijn geen grond op tot annulering van het contract door de opdrachtgever, tenzij de totale tariefsverhoging

3 meer bedraagt dan 15%. Op schriftelijk verzoek van opdrachtgever zal, in geval van een verhoging van tarieven, de gereserveerde advertentieruimte worden verminderd met het percentage waarmee de tarieven zijn verhoogd. Artikel 8: - Betaling De opdrachtgever draagt er zorg voor dat de prijs voor geplaatste advertenties uiterlijk binnen veertien dagen na verzending van de daarop betrekking hebbende factuur is bijgeschreven op de bankrekening van MCRgroep. De opdrachtgever kan betaling niet achterwege laten of opschorten met een beroep op een tegenvordering die hij op MCRgroep mocht hebben. Binnengekomen betalingen strekken tot voldoening van de oudste openstaande facturen, renten, en kosten daaronder begrepen, ook al vermeldt opdrachtgever(te dien aanzien) anders. De opdrachtgever is derhalve zonder ingebrekestelling in verzuim door het enkele verloop van de overeengekomen betalingstermijn. Indien de uitgever genoodzaakt is een vordering uit handen te geven, komen, onverlet zijn verdere aanspraak op schadevergoeding, alle kosten daarop vallende, zowel de gerechtelijke, ten laste van de opdrachtgever. De buitengerechtelijke incassokosten worden daarbij berekend naar het geldende tarief van de Nederlandse orde van Advocaten met een minimum van 95,- per uur. De rente wordt daarbij vastgesteld op 12% `s jaar s waarbij een gedeelte van een verschenen maand wordt gerekend. MCRgroep is bevoegd van de opdrachtgever vooruitbetaling te verlangen en bij uitblijven daarvan de eigen prestaties op te schorten zolang de opdrachtgever niet eerst aan diens verplichtingen heeft voldaan. Zolang aan de zijde van opdrachtgever sprake is van het niet nakomen van enige verplichtingen kan hij jegens MCRgroep geen aanspraken, ook niet op plaatsing, geldend maken. Artikel 9: - Rechten MCRgroep is ten allen tijde gerechtigd (her)plaatsingen van advertenties zonder opgave van redenen te weigeren. Hetgeen door de opdrachtgever in verband met de plaatsing van de uiteindelijke door MCRgroep geweigerde advertentie(s) reeds betaald zijn. Worden door MCRgroep gerestitueerd naar het nominale bedrag van het reeds ontvangende, zonder dat de opdrachtgever enigerlei kosten of rente terzake ten laste van MCRgroep kan doen geldend maken. Bedoelde restitutie blijft achterwege indien dit in redelijkheid niet van MCRgroep kan worden gevergd.

4 Artikel 10 : - Plaatsing MCRgroep zal met verzoeken om advertenties op een plaats of een bepaalde vorm te doen verschijnen, rekening houden voorzover dat technisch en redactioneel mogelijk is en voorzover dat uit het oogpunt van billijkheid ten opzichte van andere opdrachtgevers verantwoord is. MCRgroep is derhalve bevoegd om ondanks het verzoek c.q. de opdracht van opdrachtgever een advertentie op een bepaalde plaats of in een bepaalde vorm te doen verschijnen, deze op een andere plaats of in een andere vorm op te nemen. Terzake van een zodanige gewijzigde plaatsing is MCRgroep nimmer aansprakelijk te stellen voor enigerlei schade die uit zodanige wijzigingen zou voortvloeien. Artikel 11 Levering/Leveringstermijn/onderzoek bij levering Verspreiding van zaken geschiedt, tenzij anders overeengekomen ter plaatse waar MCRgroep haar bedrijf uitoefent. Eventuele verspreiding van te leveren zaken geschied op wijze als door MCRgroep aangegeven. Wanneer bestelde zaken na het verstrijken van de afleveringstermijn niet dor de opdrachtgever zijn afgenomen, staan die zaken voor diens rekening en risico te zijner beschikking opgeslagen. Een door MCRgroep opgegeven termijn van verspreiding heeft, tenzij schriftelijk en uitdrukkelijk wordt aangegeven dat het een fatale termijn betreft, slechts een indicatief karakter. MCRgroep is ook bij een schriftelijk opgegeven termijn pas in verzuim nadat de opdrachtgever MCRgroep schriftelijk in gebreke heeft gesteld. Opdrachtgever is gehouden met bekwame spoed na verspreiding te onderzoeken of MCRgroep de overeenkomst deugdelijk is nagekomen en is voorts gehouden MCRgroep schriftelijk ervan in kennis te stellen zodra hem het tegendeel blijkt. Zodanige kennisgeving dient door opdrachtgever te worden gedaan binnen 14 dagen na verspreiding van zaken of na verschijning van publicatie(s) waarin opdrachtgevers advertentie(s) en dergelijke hebben geplaatst. De nakoming geldt tussen partijen als deugdelijk indien opdrachtgever in gebreke is gebleven voornoemd onderzoek c.q. voornoemde kennisgeving binnen de genoemde termijn van 14 dagen. Artikel 12 : - Eigendomsbehoud Iedere levering van zaken door MCRgroep aan de opdrachtgever geschiedt onder voorbehoud van de eigendom daarvan totdat de opdrachtgever al hetgeen heeft voldaan waartoe hij uit hoofde van de overeenkomst is gehouden, met inbegrip van voldoening van rente en kosten.

5 Artikel 13: - Brieven aan de opdrachtgever MCRgroep is bevoegd om brieven/reacties op advertenties niet aan de opdrachtgever af te geven of door te zenden indien dit naar het oordeel van MCRgroep in redelijkheid niet van haar kan worden verlangd. MCRgroep is bevoegd om brieven onder nummer na een maand te vernietigen. Artikel 14: - Aansprakelijkheid/Rectificatie Eventuele aansprakelijkheid van MCRgroep uit hoofde van de overeenkomst(en) met de opdrachtgever is beperkt tot een zodanig bedrag als naar maarstaven van redelijk- billijkheid in verhouding staat tot de overeengekomen prijs, doch nimmer deze overeengekomen prijs c.q. de waarde van de geleverde zaken te boven kunnen gaan. MCRgroep is op generlei wijze aansprakelijk voor de inhoud van de advertentie(s). De opdrachtgever vrijwaart MCRgroep in en buiten rechten voor alle gevolgen, zowel financiële als andere, uit de publicatie van advertenties voortvloeiend. Door MCRgroep gemaakte zet- of plaatsingsfouten, die kennelijk afbreuk doen aan de publiciteitswaarde van de betrokken advertentie(s), worden op schriftelijk verzoek van de opdrachtgever op kosten van MCRgroep gerectificeerd. Zodanige rectificatie zal met name omvatten: In geval van advertentieplaatsing een herplaatsing op kosten van MCRgroep in de eerst volgende uitgave van dezelfde aard als de initiële publicatie. MCRgroep verplicht zich om in zodanige gevallen een nieuwe proefdruk te zenden aan de opdrachtgever. Een verzoek om rectificatie als bovenbedoeld dient uiterlijk veertien dagen na plaatsing van de advertentie te zijn ingediend. Fouten in telefonisch opgegeven advertentie(s) evenals fouten die door de opdrachtgever niet aan de hand van de ontvangen drukproef schriftelijk zijn gecorrigeerd geven geen aanspraak op generlei rectificatie zijdens MCRgroep. Evenmin kan aanspraak worden gemaakt op rectificatie indien in opgegeven advertentie(s) op verzoek van de opdrachtgever correcties zijn aangebracht. Fouten in advertentie(s) die van zo geringe aard zijn dat van afbreuk aan de publiciteit c.q. gebruikswaarde geen of slechts in verwaarloosbare mate sprake is, geven geen aanleiding tot rectificatie. Artikel 15: - Intellectuele eigendomsrechten Opdrachtgever garandeert aan MCRgroep dat door nakoming van de overeenkomst en met name door de verveelvoudiging of het openbaar maken van de van de opdrachtgever ontvangen zaken zoals kopij, zetsel, modellen, tekeningen, fotografische opnamen, litho`s films, pdf`, informatiedragers, computerprogrammatuur, databestanden,, geen inbreuk wordt gemaakt op rechten die derden kunnen doen gelden krachtens de Auteurswet 1912 of welke ander nationale supernationale of internationale regelgeving op het gebied van het recht van de intellectuele en industriële eigendom, danwel het recht met betrekking tot de onrechtmatige daad. De opdrachtgever vrijwaart MCRgroep zowel in als buiten rechten voor alle afspraken die derden krachtens even bedoelde wetten of regelgeving geldend kunnen maken. Artikel 16: - Surseance/Faillissement Indien de opdrachtgever surseance van betaling aanvraagt, in staat van faillissement wordt verklaard, overlijdt, dan wel zijn bedrijf wordt stilgelegd, geliquideerd of overgenomen, is MCRgroep slechts gehouden de gesloten overeenkomst(en) verder uit te voeren indien betaling van

6 het zijdens opdrachtgever verschuldigde wordt gegarandeerd. Indien de gereserveerde advertentieruimte niet of niet ten volle is c.q. wordt afgenomen, is de opdrachtgever de prijs hiervoor niettemin verschuldigd, onverminderd zijn verplichting tot betaling van schadevergoeding als hiervoor gronden zijn. In de gevallen als genoemd is iedere vordering op de opdrachtgever uit hoofde van de gesloten overeenkomst direct opeisbaar. Artikel 17: - Rechtskeuze De overeenkomst tussen de Digistration NV houdende onder de naam MCRgroep en de opdrachtgever wordt beheerst door het Nederlandse recht.

rente wordt berekend vermeerderd met de over dat jaar

rente wordt berekend vermeerderd met de over dat jaar 1 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake de reservering van advertentieruimte en de plaatsing van advertenties in bladen en/of uitgaven van Hondvitaal.NL - hierna

Nadere informatie

Algemene voorwaarden XXLGifts BV

Algemene voorwaarden XXLGifts BV Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Onder opdrachtnemer wordt in deze algemene voorwaarden verstaan: XXLGifts BV die de opdracht als bedoeld onder b heeft aanvaard of een aan een mogelijke opdracht voorafgaande

Nadere informatie

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Algemene Advertentievoorwaarden verlatenboot.nl Aanbod en aanvaarding; overeenkomst Weigering van advertenties; wijziging Contracttermijn; beëindiging Tarieven; tariefs-aanpassing; betaling Reclamatie

Nadere informatie

Qloods: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties.

Qloods: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties. ALGEMENE VOORWAARDEN Qloods Artikel 1: begripsomschrijving Qloods: koper: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties. de wederpartij

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN AAA VERTAALBUREAU LA FRANCE. te Andijk Generaal de Wetlaan 17

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN AAA VERTAALBUREAU LA FRANCE. te Andijk Generaal de Wetlaan 17 ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN AAA VERTAALBUREAU LA FRANCE te Andijk Generaal de Wetlaan 17 Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Algemeen Artikel 3 - Offertes, aanbiedingen Artikel 4 - Opdracht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Pagina1. Prodizo VOF KVK 59692073. W www.prodizo.nl E info@prodizo.nl. Bank NL98ABNA04371361 BTW 853606705B01

Algemene Voorwaarden. Pagina1. Prodizo VOF KVK 59692073. W www.prodizo.nl E info@prodizo.nl. Bank NL98ABNA04371361 BTW 853606705B01 Algemene Voorwaarden 1. Definities In de navolgende bepalingen wordt verstaan onder: Prodizo: de eigenaar en exploitant van de website Prodizo.nl, zijnde een bedrijfsonderdeel van VOF Prodizo. Opdrachtgever:

Nadere informatie

LEVERINGS VOORWAARDEN

LEVERINGS VOORWAARDEN LEVERINGS 1. DEFINITIES In de navolgende bepalingen wordt verstaan onder: CGI Media: Uitgever van het YorCity platform, respectievelijk een andere werkmaatschappij, ressorterend onder CGI Media BV. Opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Q Loods B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN Q Loods B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN Q Loods B.V. Artikel 1: begripsomschrijving Q Loods: koper: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Q Loods B.V. op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties.

Nadere informatie

AutoTrack.nl. Algemene advertentievoorwaarden

AutoTrack.nl. Algemene advertentievoorwaarden AutoTrack.nl Algemene advertentievoorwaarden 1. Definities In de navolgende bepalingen wordt verstaan onder: AutoTrack.nl: de eigenaar en exploitant van de website AutoTrack.nl, zijnde een bedrijfsonderdeel

Nadere informatie

Algemene Advertentievoorwaarden Roze 50+

Algemene Advertentievoorwaarden Roze 50+ Algemene Advertentievoorwaarden Roze 50+ 1. DEFINITIES In de navolgende bepalingen wordt verstaan onder:! Roze 50+ media: Advertentiebedrijf van de website www.roze50plus.nl, ressorterend onder Roze 50+.!

Nadere informatie

OmitDesign Algemene voorwaarden

OmitDesign Algemene voorwaarden OmitDesign Algemene voorwaarden Inhoud Artikel 1: Definities... 3 Artikel 2: Offerte... 3 Artikel 3: Overeenkomst... 3 Artikel 4: Prijzen... 4 Artikel 5: Betaling... 4 Artikel 6: Levering... 4 Artikel

Nadere informatie

1.2. De toepasselijkheid van de door de opdrachtgever gehanteerde algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten.

1.2. De toepasselijkheid van de door de opdrachtgever gehanteerde algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. ALGEMENE VOORWAARDEN Van de besloten vennootschap De Combinatie van Factoren, hierna: DCVF, gevestigd en kantoorhoudende te Amsterdam, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. 1. Algemeen 1.1. Deze algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Artikel 1. Definities 1. GSF/Opdrachtnemer: Stichting Gelderse Sport Federatie, gevestigd te (6816 VD) Arnhem aan de Papendallaan 60. 2. Opdrachtgever: iedere

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De MediaRaad. Maart 2015

Algemene voorwaarden De MediaRaad. Maart 2015 Algemene voorwaarden De MediaRaad Maart 2015 1. TOEPASSELIJKHEID 1.1 Op alle opdrachten van een adverteerder aan en overeenkomsten tussen een adverteerder en De MediaRaad, en haar dochter ondernemingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

AutoTrack.nl. Voorwaarden Abonnees AutoTrack.nl

AutoTrack.nl. Voorwaarden Abonnees AutoTrack.nl AutoTrack.nl Voorwaarden Abonnees AutoTrack.nl Definities In de navolgende bepalingen wordt verstaan onder: de Persgroep Automotive: de Persgroep Automotive B.V., zijnde de eigenaar en exploitant van de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Heraut BV

Algemene voorwaarden De Heraut BV Weekblad De Heraut B.V. Boezemweg 21, 2641 KG Pijnacker Postbus 43, 2650 AA Berkel en Rodenrijs Telefoon: 010-511 88 92 Fax: 010-511 48 65 E-mail: advertentie@de-heraut.nl Internet: http://www.herautonline.nl

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN CHAMPAGNE KOECHLIN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN CHAMPAGNE KOECHLIN ARTIKEL 1: DEFINITIES... 1 ARTIKEL 2: TOEPASSELIJKHEID... 1 ARTIKEL 3: AANBIEDINGEN EN TOTSTANDKOMING OVEREENKOMST... 2 ARTIKEL 4: UITVOERING VAN DE OVEREENKOMST... 2 ARTIKEL 5: LEVERING... 3 ARTIKEL 6:

Nadere informatie

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder:

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN MAMMOET GROEP JUNI 2006 1. DEFINITIES EN TOEPASSELIJKHEID 1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Mammoet Groep": de groep van vennootschappen, gevestigd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V. Door gebruik te maken van onze diensten geeft de wederpartij aan kennis te hebben genomen en in te stemmen met de algemene voorwaarden. 1. ALGEMEEN 1.1 Al

Nadere informatie

van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637

van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637 ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637 Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Versie 2013-04-25. Datum 24 november, 2014. Betreft Algemene Voorwaarden Mobile Agency. Pagina s 1 / 9

Versie 2013-04-25. Datum 24 november, 2014. Betreft Algemene Voorwaarden Mobile Agency. Pagina s 1 / 9 Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van, gevestigd te van der Heimstraat 50, 2582 SB, Den Haag. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Den Haag. Versie 2013-04-25 1 / 9 Artikel 1 Definities

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN DE ORGANISATIE VAN NEDERLANDSE TANDPROTHETICI

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN DE ORGANISATIE VAN NEDERLANDSE TANDPROTHETICI ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN DE ORGANISATIE VAN NEDERLANDSE TANDPROTHETICI 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming, de inhoud en de nakoming

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

1. Alle door Steviger! in offertes, opdrachtbevestigingen of aan de andere kant genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting.

1. Alle door Steviger! in offertes, opdrachtbevestigingen of aan de andere kant genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting. gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Rijnland onder nummer 28097926. Art. 1: Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle, ook precontractuele en toekomstige, rechtsverhoudingen tussen Steviger!

Nadere informatie

Alle aanbiedingen van Hilversmediation zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald.

Alle aanbiedingen van Hilversmediation zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald. Algemene Voorwaarden Hilversmediation A. ALGEMEEN Artikel 1 Toepasselijkheid; totstandkoming Deze Algemene Voorwaarden, die bestaan uit een algemeen deel en een bijzonder deel (mediation), zijn van toepassing

Nadere informatie

Pagina 1 van V_ VERKOOPS- LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN ADEKO WEBDESIGN & DEVELOPMENT VOF

Pagina 1 van V_ VERKOOPS- LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN ADEKO WEBDESIGN & DEVELOPMENT VOF Pagina 1 van 5 VERKOOPS- LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN ADEKO WEBDESIGN & DEVELOPMENT VOF Artikel 1, algemeen: Deze verkoops- leverings- en betalingsvoorwaarden, verder te noemen voorwaarden, gelden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden Artikel 3: Uitvoering van de overeenkomst Artikel 2: Offertes

Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden Artikel 3: Uitvoering van de overeenkomst Artikel 2: Offertes Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met betrekking tot het leveren van goederen en/of het verrichten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Ideavelop B.V. bij niet kopen op afstand

ALGEMENE VOORWAARDEN Ideavelop B.V. bij niet kopen op afstand ALGEMENE VOORWAARDEN Ideavelop B.V. bij niet kopen op afstand Artikel 1: begripsomschrijving Ideavelop B.V.: wederpartij: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Ideavelop B.V. op enigerlei

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden gedeponeerd onder nr. GV 5654 bij de Kamer van Koophandel te Utrecht ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen B&D Printing/Mediaconsultancy ( B&D ) begeleidt Opdrachtgevers tegen betaling van

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van DE KLEEDKAMER Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld.

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld. --- ALGEMENE VOORWAARDEN --- I. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke offerte en overeenkomst tussen Berg communcieert en een Opdrachtgever waarop Berg communiceert deze voorwaarden

Nadere informatie

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Artikel 1: Definities - Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. - Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan: burojohanna.nl.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ZLTO

Algemene voorwaarden ZLTO Algemene voorwaarden ZLTO Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. ZLTO De vereniging Zuidelijke Land- en Tuinbouw Organisatie. De vereniging is gevestigd te s- Hertogenbosch

Nadere informatie

1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden

1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden Leveringsvoorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Hodam mede handelend onder de naam Euronozzle.com Inschrijvingsnummer KvK: 58634215 1. Definities 1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden 1.2

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Liberteit

Algemene Voorwaarden Liberteit Algemene Voorwaarden Liberteit Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle met Liberteit gesloten overeenkomsten en zijn van toepassing op al haar aanbiedingen. Van deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Klaassen horecamakelaardij B.V. Versie april 2014

ALGEMENE VOORWAARDEN Klaassen horecamakelaardij B.V. Versie april 2014 ALGEMENE VOORWAARDEN Klaassen horecamakelaardij B.V. Versie april 2014 Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: A. Opdrachtgever: iedere natuurlijke of rechtspersoon die

Nadere informatie

Terms & Conditions Netherlands

Terms & Conditions Netherlands Terms & Conditions Netherlands Algemene verkoopvoorwaarden van Agfa N.V., met maatschappelijke zetel te Septestraat 27, 2640 Mortsel, België, geldend voor Nederland, 1. Geldigheid a) Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOOWAARDEN. T: W: parkhetplateau.nl E: KVK: BTW NR: B01

ALGEMENE VOOWAARDEN. T: W: parkhetplateau.nl E: KVK: BTW NR: B01 ALGEMENE VOOWAARDEN Definities, toepasselijkheid en algemeen 1.1 Onder bezoeker wordt in deze voorwaarden verstaan: de (rechts)persoon aan wie het aanbod van Park het Plateau is gericht, met wie Park het

Nadere informatie

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan:.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Definities Aanbieding: iedere vorm van aanbod gedaan door of namens de Tekstschrijver waaronder begrepen maar niet beperkt tot offertes, prijsopgaven, voorstellen voor teksten of onderwerpen.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda ALGEMENE VOORWAARDEN van CARE FOR MEDIA gevestigd te Gouda Toepasselijkheid Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen CARE FOR MEDIA (KVK-nummer 67683487).,

Nadere informatie

Definities. Offerte. Algemene voorwaarden Dutchwebdesign april 2010. Dutchwebdesign Postbus 191 4900 AD Oosterhout

Definities. Offerte. Algemene voorwaarden Dutchwebdesign april 2010. Dutchwebdesign Postbus 191 4900 AD Oosterhout Algemene voorwaarden Dutchwebdesign april 2010 Dutchwebdesign Postbus 191 4900 AD Oosterhout info@dutchwebdesign.nl www.dutchwebdesign.nl Definities 1. Onder Dutchwebdesign wordt verstaan: Dutchwebdesign

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN INVENTED

ALGEMENE VOORWAARDEN INVENTED ALGEMENE VOORWAARDEN INVENTED Artikel 1: Toepasselijkheid 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het uitvoeren van opdrachten door Invented, hierna

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN N.E.X.T. Company A ALGEMEEN DEEL 1. Toepasselijkheid 1.1 Alle overeenkomsten tussen Uitgeverij N.E.X.T. Company B.V. enerzijds en iedere natuurlijke persoon

Nadere informatie

1.1 Lpg-vulnippel.nl: gebruiker van deze algemene voorwaarden

1.1 Lpg-vulnippel.nl: gebruiker van deze algemene voorwaarden Leveringsvoorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Hodam mede handelend onder de naam lpg-vulnippel.nl Inschrijvingsnummer KvK: 58634215 1. Definities 1.1 Lpg-vulnippel.nl: gebruiker van deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Beroepsopleidingen van Realisatie Trainingen

Algemene voorwaarden Beroepsopleidingen van Realisatie Trainingen Algemene voorwaarden Beroepsopleidingen van Algemene voorwaarden bij inschrijven postadres: mob: 06-160.157.27 bankrekeningnr. NL75TRIO0197748708 t.n.v. te Apeldoorn KvK nr 08115987 BTW nr: 0775-19358-B01

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. De Opdrachtgever niet handelend in de uitoefening van een bedrijf of. beroep.

Algemene Voorwaarden. De Opdrachtgever niet handelend in de uitoefening van een bedrijf of. beroep. Algemene Voorwaarden Definities Algemene Voorwaarden: De algemene voorwaarden als hierna vermeld. Energiek Advies: Energiek Advies, ingeschreven bij de KvK onder nummer 66406412. Bedrijf: De Opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Van Olde Bijvank (KvK Oost-Brabant 17156283)

Algemene voorwaarden Van Olde Bijvank (KvK Oost-Brabant 17156283) Algemene voorwaarden Van Olde Bijvank (KvK Oost-Brabant 17156283) Artikel 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn, onverminderd het in lid 2 van dit artikel bepaalde, van toepassing op alle aanbiedingen,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders

Nadere informatie

Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden Savon de Provence

Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden Savon de Provence Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden Savon de Provence 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en alle met ons gesloten koopovereenkomsten betreffende onze producten

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

Artikel 2 Aanbieding, aanvaarding en omschrijving van de werkzaamheden

Artikel 2 Aanbieding, aanvaarding en omschrijving van de werkzaamheden Algemene voorwaarden van Feeking Artikel 1 Algemene toepassing van begrippen: a in deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die aan opdrachtnemer

Nadere informatie

Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer

Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer Algemene Leveringsvoorwaarden van: Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer 32168497. Artikel 1. Definities 1.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris voor vakdocentschap in het beroepsonderwijs Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities 1. Algemene voorwaarden: de algemene voorwaarden van Nottrot VerzuimZaken GeschilBemiddeling zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort onder

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden "Nano Installaties", d.d. 26-01-2012

Algemene Leveringsvoorwaarden Nano Installaties, d.d. 26-01-2012 Algemene Leveringsvoorwaarden "Nano Installaties", d.d. 26-01-2012 Artikel 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten

Nadere informatie

ALGEMENE ADVERTENTIEVOORWAARDEN KNHB (v1.0)

ALGEMENE ADVERTENTIEVOORWAARDEN KNHB (v1.0) Adverteren bij hockey.nl 1 ALGEMENE ADVERTENTIEVOORWAARDEN KNHB (v1.0) 1. Definities...1 2. Toepassing voorwaarden...2 3. Advertentieovereenkomst algemeen...2 4. Advertenties...2 5. Aanlevering Advertentiemateriaal...3

Nadere informatie

Algemene Advertentievoorwaarden Shopreme

Algemene Advertentievoorwaarden Shopreme Algemene Advertentievoorwaarden Shopreme 1 Definities In de navolgende bepalingen wordt verstaan onder: Shopreme: Shopreme BV, gevestigd aan de Alexander Boersstraat 21, 1071 KV in Amsterdam. Adverteerder:

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieding: iedere vorm van aanbod gedaan door of namens de Opdrachtnemer waaronder begrepen maar niet beperkt tot offertes, prijsopgaven,

Nadere informatie

Per 1 april 2014 ALGEMENE VOORWAARDEN

Per 1 april 2014 ALGEMENE VOORWAARDEN Per 1 april 2014 ALGEMENE VOORWAARDEN Van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid H & H Uitgevers B.V., handelend onder de naam Ter Hoeve Uitgevers, hierna te noemen: de opdrachtnemer.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Toepasselijkheid:

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Toepasselijkheid: ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Toepasselijkheid: 1.1 Deze Voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten en zijn van toepassing op alle (overige) handelingen en rechtshandelingen tussen Baldinger Gerechtsdeurwaarders

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Vereniging Groothandel Automaterialen Vrooam, statutair gevestigd te Schiedam.

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Vereniging Groothandel Automaterialen Vrooam, statutair gevestigd te Schiedam. 1 Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Vereniging Groothandel Automaterialen Vrooam, statutair gevestigd te Schiedam. Artikel 1: Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen,

Nadere informatie

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015.

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015. Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities a. Opdrachtgever: elke natuurlijke- of rechtspersoon die aan Michaela Communicatie een opdracht verstrekt of een overeenkomst met Michaela Communicatie aangaat.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van toepassing op opdrachten verleend aan VIP Marketing B.V., gevestigd te Wageningen, KvK Centraal Gelderland nr.

Algemene voorwaarden van toepassing op opdrachten verleend aan VIP Marketing B.V., gevestigd te Wageningen, KvK Centraal Gelderland nr. ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden van toepassing op opdrachten verleend aan VIP Marketing B.V., gevestigd te Wageningen, KvK Centraal Gelderland nr. 09202431 A. ALGEMEEN In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden The Golf Teachers

Algemene voorwaarden The Golf Teachers Algemene voorwaarden The Golf Teachers 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Diensten: De door The Golf Teachers in het kader van deze algemene voorwaarden aangeboden en

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn de algemene voorwaarden van Ad Summa. Ad Summa is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 3020996 (Midden-Nederland) en bij de Belastingdienst onder nummer NL212420434B01.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities 1. De NFG : De Stichting Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (kort: NFG), gevestigd te Assen, bij de kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 54322553.

Nadere informatie

1.2 Toepasselijkheid van algemene voorwaarden van opdrachtgevers is uitdrukkelijk uitgesloten.

1.2 Toepasselijkheid van algemene voorwaarden van opdrachtgevers is uitdrukkelijk uitgesloten. Algemene Voorwaarden Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn onverkort van toepassing op alle aanbiedingen van Art of Teamwork en alle overeenkomsten tussen Art of Teamwork en haar

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden.

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden. ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden. 1. Aanbiedingen. Tenzij daarbij uitdrukkelijk het tegendeel is vermeld zijn onze offertes, prijscouranten

Nadere informatie

Algemene en Advertentie*voorwaarden

Algemene en Advertentie*voorwaarden FenceWorks B.V. Bankrekeningnummer: IBAN NL87 INGB 000 6755474 Beatrixstraat 2 bic: INGBNL2A 2712 CK Zoetermeer BTWnr: NL-819660693-B01 Telefoon: +31 (0) 79-5000559 Kvknr: Rijnland 27322427 Website: www.fenceworks.nl

Nadere informatie

UITGEVERIJ LOGISTIEK

UITGEVERIJ LOGISTIEK Leveringsvoorwaarden Uitgeverij Logistiek VOF I. Algemeen 1. Overeenkomsten 1.1 Op alle overeenkomsten met Uitgeverij Logistiek VOF te Ridderkerk zijn, behoudens voorzover anders overeengekomen, de navolgende

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden van AloA Consultancy

Algemene Leveringsvoorwaarden van AloA Consultancy Algemene Leveringsvoorwaarden van AloA Consultancy I ALGEMEEN In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die aan opdrachtnemer opdracht

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren 1. Overeenkomst en offerte 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes van Irene van Gameren (hierna: VANGAMEREN ) en op iedere overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 2.6 Alle prijzen genoemd door AUTHENTIC COMMUNICATION zijn exclusief B.T.W.

ALGEMENE VOORWAARDEN. 2.6 Alle prijzen genoemd door AUTHENTIC COMMUNICATION zijn exclusief B.T.W. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Algemeen 1.1 De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, aanbiedingen, offertes en adviezen met AUTHENTIC COMMUNICATION, nader aan te duiden

Nadere informatie

Voorbeeld: algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening

Voorbeeld: algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Voorbeeld: algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Algemene voorwaarden MBO Voorwaarden MEESTER Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte en overeenkomst tussen MBO

Nadere informatie

1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol;

1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol; ALGEMENE VOORWAARDEN INCASSOLEED DEN HAAG Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol; 1.2. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen WD- MEDIA en een opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen WD- MEDIA en een opdrachtgever. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN - versie - 01 Oktober 2012 Artikel 1 - Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Uitvoerend bedrijf: WD-MEDIA, hierna te noemen: WD-MEDIA, en gebruiker.

Nadere informatie

Dutchwebdesign Algemene voorwaarden

Dutchwebdesign Algemene voorwaarden Dutchwebdesign Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities... 3 Artikel 2: Offerte... 3 Artikel 3: Overeenkomst... 4 Artikel 4: Prijzen... 4 Artikel 5: Betaling... 5 Artikel 6: Levering... 5 Artikel 7:

Nadere informatie

1. Algemeen 2.2. 1.1. 3. Geldigheid 3.1. 1.2. 3.2. 1.3. 3.3. 1.4. 4. Offertes 4.1. 4.2. 1.5. 4.3. 2. Toepasselijkheid 4.4. 2.1.

1. Algemeen 2.2. 1.1. 3. Geldigheid 3.1. 1.2. 3.2. 1.3. 3.3. 1.4. 4. Offertes 4.1. 4.2. 1.5. 4.3. 2. Toepasselijkheid 4.4. 2.1. Algemene voorwaarden 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden verstaan onder: 1.1. MCC Consultancy: MCC Consultancy, gevestigd te Amersfoort, geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemeen Artikel 1

Algemene voorwaarden. Algemeen Artikel 1 Algemene voorwaarden ALGEMENE LEVERINGS-, BETALINGS- EN UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP DE RECHTSVERHOUDING TUSSEN OPDRACHTGEVER EN ADMINISTRATIEKANTOOR KAANDORP & MOOIJ Algemeen Artikel 1 1.

Nadere informatie

Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden

Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Brude IT. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Limburg Noord onder KvK nummer: 55965296 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Uwilthosting.nl. Begripsomschrijvingen 1.1 Uwilthosting.nl: VOF Uwilthosting.nl

Leveringsvoorwaarden Uwilthosting.nl. Begripsomschrijvingen 1.1 Uwilthosting.nl: VOF Uwilthosting.nl Leveringsvoorwaarden Uwilthosting.nl Begripsomschrijvingen 1.1 Uwilthosting.nl: VOF Uwilthosting.nl 1.2 Opdrachtgever: Iedere natuurlijke of rechtspersoon, die met Uwilthosting.nl een overeenkomst is aangegaan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Hakvoort HR HRM & Organisatieadvies: Verder te noemen Hakvoort HR, is

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Middeljans Sport en Reclame

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Middeljans Sport en Reclame Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Middeljans Sport en Reclame Definities: In deze algemene voorwaarden wordt onder Middeljans verstaan Geesje Middeljans- Boekholt, handelend onder de naam Middeljans

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC

ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC Gevestigd: Postbus 23 2450 AA Leimuiden KVK nummer: 28099669 Algemeen Artikel 1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en aanbiedingen van D-tac

Nadere informatie

Academie voor bijzondere wetten

Academie voor bijzondere wetten Academie voor bijzondere wetten Algemene voorwaarden Als twee partijen een verbintenis aangaan, in dit geval met betrekking tot het verzorgen van een training, is het goed dat er een aantal afspraken wordt

Nadere informatie

2. De toepasselijkheid van eventuele voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

2. De toepasselijkheid van eventuele voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. (1). Algemeen 1. De navolgende voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Blueprint Software (hierna: Blueprint ) en opdrachtgever, tenzij door partijen uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Clarent Training & Coaching

Algemene Voorwaarden Clarent Training & Coaching Algemene Voorwaarden Clarent Training & Coaching 1. Algemeen 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Veluwe en Twente onder nummer 08150115 en zijn van toepassing op

Nadere informatie

2. Afwijkingen van deze voorwaarden binden Groener Gras Producties eerst, indien zulks door Groener Gras Producties schriftelijk wordt bevestigd.

2. Afwijkingen van deze voorwaarden binden Groener Gras Producties eerst, indien zulks door Groener Gras Producties schriftelijk wordt bevestigd. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepassing. 1. Tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders is overeengekomen, zijn op alle activiteiten, prijsopgaven, offertes, afspraken en overeenkomsten de onderhavige voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN van Double Purpose, KvK nr. 68077637, zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel op 13 maart 2017. 1.DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 DP: Double Purpose.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden 2 Inhoudsopgave Artikel 1 Definities 4 Artikel 2 Aanbieding en overeenkomst 4 Artikel 3 Beëindiging van de overeenkomst en gebruik van de site 4 Artikel 4 Tarieven en prijzen 5 Artikel

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen en prijsopgaven van de vertaalster zijn vrijblijvend.

2.1 Alle aanbiedingen en prijsopgaven van de vertaalster zijn vrijblijvend. Algemene voorwaarden Artikel 1 - Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder vertaalster : Hieronymus Vertalingen, gevestigd te Perelaar 7, 5467 JH Veghel. KvK 17259821. Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 definities In deze algemene voorwaarden gelden de volgende definities: a) Opdracht: de overeenkomst tussen opdrachtgever en opdrachtnemer op grond waarvan diensten

Nadere informatie

Algemene Verkoop en Betalingscondities Merlin Aviation

Algemene Verkoop en Betalingscondities Merlin Aviation Algemene Verkoop en Betalingscondities Merlin Aviation Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze Algemene Verkoop en Betalingscondities zijn van toepassing op alle Overeenkomsten tussen Opdrachtgever en opdrachtnemer.

Nadere informatie

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Algemene voorwaarden Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Artikel 1: Geldigheid a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en overeenkomsten.

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities ALGEMENE BETALINGS- EN LEVERINGSVOORWAARDEN pagina 1/5 Artikel 1. Definities In deze Algemene betalings- en leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: De opdrachtnemer: Affectief Financieel Consult B.V.

Nadere informatie