Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Vereniging Groothandel Automaterialen Vrooam, statutair gevestigd te Schiedam.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Vereniging Groothandel Automaterialen Vrooam, statutair gevestigd te Schiedam."

Transcriptie

1 1 Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Vereniging Groothandel Automaterialen Vrooam, statutair gevestigd te Schiedam. Artikel 1: Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen, hoe ook genaamd, tussen de Vereniging Groothandel Automaterialen Vrooam (hierna: Vrooam) als gebruiker enerzijds en de onderscheidene leden van Vrooam als bedoeld in artikel 5 van de statuten van Vrooam, tenzij partijen uitdrukkelijk de toepasselijkheid van deze voorwaarden schriftelijk hebben uitgesloten. Partijen verplichten zich tevens om ervoor zorg te dragen dat ook personen die door of namens partijen op welke wijze dan ook worden ingeschakeld, al dan niet in loondienst, zich conformeren aan deze voorwaarden. Indien één of meerdere bepalingen van onderhavige voorwaarden te eniger tijd geheel of gedeeltelijk nietig zijn danwel worden vernietigd, blijven de overige bepalingen van deze voorwaarden integraal van toepassing. Partijen zullen de nietige danwel vernietigbare bepaling vervangen door een nieuwe bepaling die wel rechtsgeldig is en zoveel mogelijk het doel en de strekking van de oorspronkelijke bepaling benadert. Artikel 2: Overeenkomst Overeenkomsten tussen Vrooam en één van haar leden komen telkens tot stand met inachtneming van de op dat moment geldende statuten van Vrooam en de inhoud van de alsdan vigerende Vrooam grossiersovereenkomst. De offertes en aanbiedingen van Vrooam zijn geheel vrijblijvend tenzij partijen schriftelijk uitdrukkelijk anders overeenkomen. Vrooam behoudt zich het recht voor om een eenmaal gesloten overeenkomst te annuleren indien en voor zover van Vrooam in redelijkheid niet kan worden verlangd de overeenkomst gestand te doen. Een dergelijke situatie kan zich, doch niet uitsluitend, voordoen in het geval dat er sprake is van overmacht, het niet langer beschikbaar zijn van zaken die onderdeel uitmaken van de overeenkomst en indien de wederpartij jegens Vrooam op enigerlei wijze in gebreke is om aan haar (eerdere) verplichtingen jegens Vrooam tijdig en volledig te voldoen. In dat laatste geval is de wederpartij aansprakelijk voor alle schade, hoe ook genaamd, die aan de zijde van Vrooam ontstaat c.q. is ontstaan. Als partijen een vaste prijs voor een transactie overeengekomen zijn, is Vrooam niettemin gerechtigd om deze prijs nadien eenzijdig aan te passen zonder dat zulks de wederpartij het

2 2 recht geeft de overeenkomst met Vrooam te ontbinden, mits de verandering van de prijs rechtstreeks voortvloeit uit een bevoegdheid of een verplichting voortvloeiende uit wet- c.q. regelgeving, nationaal of internationaal, of een wijziging van overige, op de prijs van invloed zijnde, factoren, hoe ook genaamd, die ten tijde van het sluiten van de overeenkomst tussen partijen voor Vrooam niet voorzienbaar waren. Bij een prijsstijging van meer dan 10% van een reeds gesloten overeenkomst binnen drie maanden na het sluiten van de overeenkomst tussen partijen is de wederpartij gerechtigd de overeenkomst al dan niet buitengerechtelijk, schriftelijk, te ontbinden. Artikel 3: Opschorting, annulering en ontbinding van de overeenkomst Vrooam is te allen tijde gerechtigd de nakoming van de door haar gesloten overeenkomst met de wederpartij geheel of gedeeltelijk op te schorten indien en voor zover er sprake is van de volgende omstandigheden: - als na de totstandkoming van de overeenkomst tussen partijen, Vrooam gegronde redenen heeft over de tijdige en juiste nakoming door de wederpartij van de verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien; - de wederpartij de verplichtingen uit de gesloten overeenkomst niet (tijdig) danwel niet volledig nakomt; - indien de wederpartij, na daartoe in gebreke te zijn gesteld, al dan niet tijdelijk nalatig blijft haar verplichtingen uit de met Vrooam gesloten overeenkomst na te komen; - indien de wederpartij toerekenbaar tekort schiet in de (tijdige) nakoming van haar verplichtingen jegens Vrooam uit welke hoofde dan ook. In dat geval is Vrooam gerechtigd de overeenkomst te ontbinden. Bij een dergelijke ontbinding bestaat voor de wederpartij geen recht op enige schadevergoeding en is Vrooam gerechtigd de door haar geleden schade, hoe ook genaamd, op de wederpartij te verhalen; - Vrooam is eveneens bevoegd om de met de wederpartij gesloten overeenkomst te ontbinden indien en voor zover van Vrooam in redelijkheid niet kan worden verlangd de overeenkomst gestand te doen zonder enig recht voor de wederpartij op enige vorm van schadevergoeding; - indien een, al dan niet langlopende, overeenkomst tussen partijen wordt opgezegd door de wederpartij zal, mits de opzegging niet te wijten is aan enig toerekenbaar tekortschieten aan de zijde van de wederpartij, zullen partijen een redelijke opzegtermijn in acht nemen. Deze opzegtermijn beloopt tenminste het tijdvak dat partijen over en weer nog verplichtingen jegens elkander hebben uit hoofde van reeds gesloten overeenkomsten;

3 3 - bovenstaande laat onverlet het bepaalde in artikel 5 van de vigerende Vrooam grossiersovereenkomst waarin opzegging c.q. opzeggingsgronden zijn opgesomd terzake het lidmaatschap van wederpartij bij Vrooam. Evenmin laat het bepaalde in dit artikel onverlet hetgeen in de vigerende Vrooam overeenkomst is opgenomen in artikel 9 betreffende de opzegging van het lidmaatschap door de wederpartij. Artikel 4: betalingen, incassokosten en rente Integrale betaling dient door wederpartij plaats te vinden aan Vrooam binnen de door Vrooam gestelde betalingstermijn. Zulks geldt evenzeer voor de door Vrooam aan wederpartij jaarlijks te sturen factuur terzake de door wederpartij jaarlijks aan Vrooam verschuldigde contributie zoals voortvloeit uit de vigerende Vrooam grossiersovereenkomst. Wederpartij heeft nimmer het recht om op enigerlei wijze tot verrekening over te gaan van het door wederpartij aan Vrooam verschuldigde bedrag. Blijft tijdige en/of volledige betaling binnen de gestelde betalingstermijn achterwege, is wederpartij van rechtswege in verzuim zonder dat daartoe enige ingebrekestelling is vereist. Alsdan is wederpartij, benevens de contractueel overeengekomen som, een rente verschuldigd aan Vrooam van 1% per maand of gedeelte van een maand dat wederpartij in gebreke is aan de betalingsverplichtingen te voldoen. Betalingen door wederpartij aan Vrooam strekken in eerste instantie in mindering op de kosten die Vrooam eventueel zou hebben gemaakt, aansluitend in mindering op de reeds opeisbare rente en tenslotte op de hoofdsom en de nog te verschijnen rente. Wederpartij is nimmer gerechtigd om haar betalingsverplichtingen jegens Vrooam geheel of gedeeltelijk op te schorten tenzij Vrooam de op haar uit hoofde van de overeenkomst rustende verplichtingen niet althans niet volledig nakomt jegens wederpartij. Indien wederpartij niet althans niet volledig en tijdig overgaat tot het voldoen aan haar betalingsverplichtingen jegens Vrooam, is Vrooam gerechtigd de redelijkerwijs te maken kosten ter verkrijging van volledige betaling te verhalen op wederpartij. De buitengerechtelijke incassokosten volgens het op dat moment in de Nederlandse incassopraktijk geldende tarieven te incasseren, onverlet het recht van Vrooam de werkelijk geleden schade te verhalen op wederpartij. Over de door de wederpartij verschuldigde (buitengerechtelijke) incassokosten is wederpartij aan Vrooam tevens de wettelijke rente verschuldigd.

4 4 Artikel 5: Eigendomsvoorbehoud Alle zaken die op basis van een overeenkomst, hoe ook genaamd, door Vrooam in het bezit zijn gesteld van de wederpartij, blijven onverkort eigendom van Vrooam totdat de wederpartij volledig heeft voldaan aan alle uit de onderhavige danwel eerdere gesloten overeenkomsten verplichtingen. Totdat de eigendom van de door Vrooam geleverde zaken overgaat aan de wederpartij mogen deze zaken niet worden verpand of op enigerlei andere wijze worden bezwaard en/of worden vervreemd anders dan in de normale uitoefening van het bedrijf van de wederpartij. Indien onder de wederpartij beslag wordt gelegd op zaken die op dat moment nog in eigendom toebehoren aan Vrooam, is wederpartij verplicht Vrooam van deze beslaglegging onverwijld in kennis te stellen en de beslaglegger eveneens onverwijld op de hoogte te brengen van de eigendomsrechten van Vrooam. Zolang de eigendom van de door Vrooam geleverde zaken aan de wederpartij nog bij Vrooam berust, is wederpartij verplicht om voor haar rekening en risico de in haar bezit zijnde zaken van Vrooam deugdelijk te verzekeren tegen diefstal, waterschade, ontploffingsgevaar, brandgevaar en eventuele overige calamiteiten die afbreuk kunnen doen aan waarde van de door Vrooam geleverde zaken. Indien Vrooam gegronde reden heeft om te twijfelen aan de juiste nakoming door wederpartij van de met Vrooam gesloten overeenkomst, is zij eveneens gerechtigd om de geleverde zaken op eerste verzoek geretourneerd te krijgen door wederpartij. Artikel 6: garanties, onderzoek, reclameringen. Door Vrooam aan de wederpartij geleverde zaken voldoen aan de redelijkerwijs daaraan te stellen eigenschappen die voor een normaal gebruik noodzakelijk zijn. Wederpartij kan slechts dan zaken retourneren indien de zaken niet voldoen aan de redelijkerwijs daaraan te stellen eigenschappen die voor een normaal gebruik noodzakelijk zijn. Indien wederpartij van mening is dat een door Vrooam geleverde zaak niet aan de overeenkomst voldoet, dient wederpartij zulks binnen acht dagen na ontvangst van de zaken schriftelijk te melden bij Vrooam, bij gebreke waarvan ieder recht van wederpartij op reclame definitief is komen te vervallen.

5 5 Artikel 7: Indien wederpartij, naar het oordeel van Vrooam, terecht en tijdig reclameert terzake een geleverde zaak, zal Vrooam deze zaak zo spoedig mogelijk retour nemen en vervangen door een zaak die wel aan de overeenkomst voldoet, zonder dat Vrooam uit dien hoofde verplicht kan worden enige schadevergoeding, schadeloosstelling, hoe ook genaamd, aan wederpartij te voldoen. Bij, terechte danwel niet terechte, reclameringen door wederpartij kan deze zich niet beroepen op verrekening danwel opschorting van betalingsverplichtingen jegens Vrooam. Partijen komen uitdrukkelijk overeen dat de verjaringstermijn van eventuele vorderingen en verweren van wederpartij jegens Vrooam en de door Vrooam bij de uitvoering van de onderhavige overeenkomst ingeschakelde derden één jaar bedraagt. Artikel 8: aansprakelijkheid Enige aansprakelijkheid van Vrooam jegens wederpartij is telkens beperkt tot maximaal de factuurwaarde van de desbetreffende overeenkomst met wederpartij en/of tot het bedrag dat de verzekeraar van Vrooam in het voorkomende geval als schade uitkeert. Vrooam is nimmer aansprakelijk voor enige gevolgschade danwel andere indirecte schade waaronder begrepen, doch niet uitsluitend, winstderving, bedrijfsstagnatie, prijsstijgingen. De aansprakelijkheidsbeperking van Vrooam geldt niet indien sprake is van opzet of grove schuld aan de zijde van Vrooam jegens wederpartij. Artikel 9: toepasselijk recht en geschillen Op alle rechtsbetrekkingen tussen partijen is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing ongeacht het antwoord op de vraag of de onderhavige overeenkomst tussen wederpartij en Vrooam meer aanknopingspunten heeft met buitenlands recht. De toepasselijkheid van het Weens koopverdrag wordt door partijen uitdrukkelijk uitgesloten. Bij een geschil tussen partijen, dat aanwezig is zodra één van partijen deze mening is toegedaan, is bij uitsluiting bevoegd van het geschil kennis te nemen de burgerlijke rechter in het Arrondissement waarin Vrooam statutair is gevestigd, tenzij dwingend rechterlijke bepalingen anders voorschrijven.

Algemene voorwaarden Monteban ICT

Algemene voorwaarden Monteban ICT Algemene voorwaarden Monteban ICT Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Monteban ICT, hierna te noemen gebruiker, en een wederpartij

Nadere informatie

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Juncto juridisch advies en training, hierna te noemen: Juncto, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld.

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld. --- ALGEMENE VOORWAARDEN --- I. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke offerte en overeenkomst tussen Berg communcieert en een Opdrachtgever waarop Berg communiceert deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden Gewoonbyzonder

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden Gewoonbyzonder ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden Gewoonbyzonder artikel 1 Algemeen 1. Gewoonbyzonder is een zelfstandige onderneming welke uit (GZ-)Psychologen en Orthopedagoog bestaat. 2. Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Loopbaanadviseurs. Artikel 1. Algemeen

Loopbaanadviseurs. Artikel 1. Algemeen Artikel 1. Algemeen Loopbaanadviseurs 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Stehouwer en Vink Loopbaanadviseurs, en een Opdrachtgever waarop Stehouwer

Nadere informatie

Artikel 1 algemeen Artikel 2 Offertes en aanbiedingen

Artikel 1 algemeen Artikel 2 Offertes en aanbiedingen Algemene voorwaarden Artikel 1 algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Rootjes Management en Advies, hierna te noemen: Gebruiker, en een op

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen Artikel 2. Offertes, aanbiedingen en overeenkomsten

Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen Artikel 2. Offertes, aanbiedingen en overeenkomsten Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen A. Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en / of overeenkomst tussen Pedicure W.J.R. van Hunen- Brouwers, hierna te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Maatschap voor ontwikkeling van hotelzorg en zorghotels Noordeinde 61 KvK BR Zevenhuizen BTW

Algemene Voorwaarden. Maatschap voor ontwikkeling van hotelzorg en zorghotels Noordeinde 61 KvK BR Zevenhuizen BTW Algemene Voorwaarden Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen, hierna te noemen: Gebruiker, en een Wederpartij waarop Gebruiker deze

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN CHAMPAGNE KOECHLIN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN CHAMPAGNE KOECHLIN ARTIKEL 1: DEFINITIES... 1 ARTIKEL 2: TOEPASSELIJKHEID... 1 ARTIKEL 3: AANBIEDINGEN EN TOTSTANDKOMING OVEREENKOMST... 2 ARTIKEL 4: UITVOERING VAN DE OVEREENKOMST... 2 ARTIKEL 5: LEVERING... 3 ARTIKEL 6:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN van Innatoss Laboratories B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN van Innatoss Laboratories B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN van Innatoss Laboratories B.V. 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Drs. Beate Hering E beate.hering@succesinduitsland.nl I www.succesinduitsland.nl M 06 44 69 00 37 Algemene Voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte

Nadere informatie

De Boekenfluisteraar 2011 Algemene Voorwaarden

De Boekenfluisteraar 2011 Algemene Voorwaarden artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen De Boekenfluisteraar en een Opdrachtgever waarop De Boekenfluisteraar deze voorwaarden van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PRIVALLIANCE

ALGEMENE VOORWAARDEN PRIVALLIANCE Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Privalliance, en een Opdrachtgever waarop Privalliance deze voorwaarden van toepassing heeft

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Jouw Marktkraam

Algemene Voorwaarden Jouw Marktkraam Algemene Voorwaarden Jouw Marktkraam Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Jouw Marktkraam hierna te noemen: "Verhuurder', en

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Houdbaar Ondernemen

Algemene Voorwaarden Houdbaar Ondernemen Artikel 1 Algemeen 1.1. De Algemene voorwaarden Houdbaar Ondernemen, hierna te noemen: AV zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen een OPDRACHTGEVER en HOUDBAAR ONDERNEMEN,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte, overeenkomst tussen Focus Op Zorg hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever. Tevens zijn deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor bedrijven geldig per

Algemene Voorwaarden voor bedrijven geldig per Algemene Voorwaarden voor bedrijven geldig per 01-09-2017 Artikel 1 Definities 1. Warmenhoven: Warmenhoven, Onafhankelijk Energiecontractadviseur, 2. Opdrachtnemer, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per

Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per 01-09-2017 Artikel 1 Definities 1. Warmenhoven: Warmenhoven, Onafhankelijk Energiecontractadviseur, 2. Opdrachtnemer, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Yogilicious

Huurvoorwaarden Yogilicious Artikel 1. Definities 1. Verhuurder: Yogilicious, geregistreerd bij Kamer van Koophandel onder het nummer 52598721. 2. Huurder: de natuurlijke of rechtspersoon aan wie de yoga studio aan de Industrieweg

Nadere informatie

Artikel 1. Algemeen Artikel 2. No cure no Pay

Artikel 1. Algemeen Artikel 2. No cure no Pay Artikel 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Stichting Odin s Stars handelend onder de handelsnaam: bezwaarwaterschapbelasting (hierna te noemen

Nadere informatie

De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. artikel 1. Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen HT-C Communicatie en Marketing, hierna te noemen: HT-C, en haar opdrachtgever, voor zover van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden. (14 september 2013)

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden. (14 september 2013) Algemene Voorwaarden (14 september 2013) Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Exact Eindhoven, hierna te noemen: Gebruiker en

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Virtus Personele Dienstverlening

Algemene leveringsvoorwaarden Virtus Personele Dienstverlening Algemene leveringsvoorwaarden Virtus Personele Dienstverlening Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten en op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VA Machteld Versie februari 2019 (voor het laatst bijgewerkt op 12 februari 2019)201

Algemene voorwaarden VA Machteld Versie februari 2019 (voor het laatst bijgewerkt op 12 februari 2019)201 Algemene voorwaarden VA Machteld Versie februari 2019 (voor het laatst bijgewerkt op 12 februari 2019)201 Artikel 1: Algemeen 9 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en

Nadere informatie

Offertes en aanbiedingen

Offertes en aanbiedingen artikel 1. Algemeen artikel 2. Offertes en aanbiedingen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Valebe Consultancy, gevestigd aan de Quadriviumlaan

Nadere informatie

De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. artikel 1. Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen HT-C Communicatie en Marketing, gevestigd te Obdam en hierna te noemen: HT-C, en haar opdrachtgever,

Nadere informatie

4. Contractsduur, uitvoering, uitvoeringstermijn en wijziging Overeenkomst

4. Contractsduur, uitvoering, uitvoeringstermijn en wijziging Overeenkomst Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1. Tenzij anders vermeld staat in deze algemene voorwaarden, gelden de volgende definities. 1.2. Opdrachtnemer : de organisatie maxcrone.org, gebruiker van deze algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Admin Schürmann

Algemene Voorwaarden Admin Schürmann Algemene Voorwaarden Admin Schürmann Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen ADMIN Schurmann, hierna te noemen: Opdrachtnemer, en

Nadere informatie

Artikel 3 Contractduur, uitvoeringstermijnen, risico-overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst, prijsverhoging

Artikel 3 Contractduur, uitvoeringstermijnen, risico-overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst, prijsverhoging Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen, hierna te noemen: Opdrachtnemer, en een Opdrachtgever waarop Opdrachtnemer deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden dienstverlening Rubus Optimalisering

Algemene Voorwaarden dienstverlening Rubus Optimalisering Algemene Voorwaarden dienstverlening Rubus Optimalisering Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Rubus Optimalisering, hierna te noemen:

Nadere informatie

Opdrachtnemer in enigerlei mate het recht zou verliezen om in andere gevallen de stipte naleving van de bepalingen van deze voorwaarden te verlangen.

Opdrachtnemer in enigerlei mate het recht zou verliezen om in andere gevallen de stipte naleving van de bepalingen van deze voorwaarden te verlangen. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Claim & Care, hierna te noemen: Opdrachtnemer, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MESA PATRONENSERVICE

ALGEMENE VOORWAARDEN MESA PATRONENSERVICE artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen MESA patronenservice, hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever waarop Gebruiker

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOF HORECABRAINS

ALGEMENE VOORWAARDEN VOF HORECABRAINS ALGEMENE VOORWAARDEN VOF HORECABRAINS artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen V.O.F. Horecabrains, hierna te noemen: Gebruiker,

Nadere informatie

Pagina 1 van 8. De toepasselijkheid van eventuele voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

Pagina 1 van 8. De toepasselijkheid van eventuele voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Pagina 1 van 8 Algemene voorwaarden versie 1 juni 2018 Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen VOF Evers & Evers-Krüger, KvK 6681165.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden VariaVia

Algemene Voorwaarden VariaVia Opgemaakt 03 augustus 2016 te Uden Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen VariaVia, A.A. van Dulken, hierna te noemen: Opdrachtnemer,

Nadere informatie

3. Deze algemene voorwaarden zijn eveneens geschreven voor de medewerkers van Spirit coaching met paarden en zijn directie.

3. Deze algemene voorwaarden zijn eveneens geschreven voor de medewerkers van Spirit coaching met paarden en zijn directie. Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Spirit coaching met paarden en opdrachtgever, waarop Spirit coaching

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN CONSUMENTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN CONSUMENTEN Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Angel s Wish, hierna te noemen: Gebruiker, en een Wederpartij waarop Gebruiker deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MIRANDUM

ALGEMENE VOORWAARDEN MIRANDUM artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Mirandum, hierna te noemen: Mirandum, en een Wederpartij waarop Mirandum deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN NIET-CONSUMENTEN. 1. De overeenkomst tussen Gebruiker en de. 2. Is voor de voltooiing van bepaalde

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN NIET-CONSUMENTEN. 1. De overeenkomst tussen Gebruiker en de. 2. Is voor de voltooiing van bepaalde artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Gastgarant, hierna te noemen: Gebruiker, en een Wederpartij waarop Gebruiker deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Algemeen. Artikel 2 Offertes, aanbiedingen

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Algemeen. Artikel 2 Offertes, aanbiedingen Algemene Voorwaarden Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Met Michele, vertegenwoordigd door Michèle van den Bouwhuijsen, hierna

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 : Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 : Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 : Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden 1.1 Alle overeenkomsten, opdrachten, aanbiedingen, offertes en facaturen waarbij ScriptieScreening diensten van welke aard ook levert

Nadere informatie

Voorbeeld: algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening

Voorbeeld: algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Voorbeeld: algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Algemene voorwaarden MBO Voorwaarden MEESTER Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte en overeenkomst tussen MBO

Nadere informatie

Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen LV Shop, hierna te noemen: Gebruiker,

Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen LV Shop, hierna te noemen: Gebruiker, Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen LV Shop, hierna te noemen: Gebruiker, en een Wederpartij waarop Gebruiker deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden NVO+

Algemene Voorwaarden NVO+ Algemene Voorwaarden NVO+ Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen NVO+, hierna te noemen: Opdrachtnemer, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE UITVOERING VAN OPDRACHTEN DOOR V.O.F. JOHN DEKKER ADVIES & ONDERSTEUNING

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE UITVOERING VAN OPDRACHTEN DOOR V.O.F. JOHN DEKKER ADVIES & ONDERSTEUNING ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE UITVOERING VAN OPDRACHTEN DOOR V.O.F. JOHN DEKKER ADVIES & ONDERSTEUNING artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Adviescentrum Brandveilig Wonen B.V.

Algemene voorwaarden Adviescentrum Brandveilig Wonen B.V. Algemene voorwaarden Adviescentrum Brandveilig Wonen B.V. artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte en overeenkomst tussen Adviescentrum Brandveilig Wonen B.V. hierna

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SITE42 WEBDESIGN

ALGEMENE VOORWAARDEN SITE42 WEBDESIGN artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen SITE42 WEBDESIGN, hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever waarop Gebruiker deze

Nadere informatie

artikel 2 Offertes en aanbiedingen 1 Alle offertes en aanbiedingen van Wijzer Over Zorg zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte een

artikel 2 Offertes en aanbiedingen 1 Alle offertes en aanbiedingen van Wijzer Over Zorg zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte een artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Stichting wijzer over zorg hierna te noemen: Wijzer over zorg, en een Wederpartij waarop

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Definities Aanbieding BW Dag MRT Overeenkomst Partijen Product Voorwaarden Wederpartij een offerte of anderszins schriftelijk of mondeling voorstel van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN LENTEKRACHT

ALGEMENE VOORWAARDEN LENTEKRACHT artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Lentekracht, hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever waarop Gebruiker deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - INDRA Virtual Assistant. Artikel 1. Toepasselijkheid

ALGEMENE VOORWAARDEN - INDRA Virtual Assistant. Artikel 1. Toepasselijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN - INDRA Virtual Assistant Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Opdrachtnemer INDRA Virtual Assistant

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Basis voor deze voorwaarden vormen de Algemene voorwaarden voor dienstverlening van de Kamer van Koophandel. 1.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Basis voor deze voorwaarden vormen de Algemene voorwaarden voor dienstverlening van de Kamer van Koophandel. 1. Maart 2017 Algemene voorwaarden dienstverlening Basis voor deze voorwaarden vormen de Algemene voorwaarden voor dienstverlening van de Kamer van Koophandel. ALGEMENE VOORWAARDEN 1. ALGEMEEN 1) Deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN IC}U

ALGEMENE VOORWAARDEN IC}U artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen IC}U, hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever waarop Gebruiker deze voorwaarden

Nadere informatie

DISCUS PASSIE.nl. B. van Horne

DISCUS PASSIE.nl. B. van Horne 2019 DISCUS PASSIE.nl B. van Horne ALGEMENE VOORWAARDEN DISCUS PASSIE.NL In dit document treft u aan de Algemene voorwaarden DISCUS PASSIE.nl 2019. Deze voorwaarden beschrijven de condities waaronder DISCUS

Nadere informatie

2 De toepasselijkheid van eventuele inkoop% of andere voorwaarden van Cliënt wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

2 De toepasselijkheid van eventuele inkoop% of andere voorwaarden van Cliënt wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Inhoudsopgave: Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Opschorting, ontbinding en tussentijdse opzegging van de overeenkomst Artikel 3 Overmacht Artikel 4 Betaling en incassokosten Artikel 5 Uitvoering van de overeenkomst

Nadere informatie

1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol;

1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol; ALGEMENE VOORWAARDEN INCASSOLEED DEN HAAG Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol; 1.2. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHUTZ-ICT

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHUTZ-ICT artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Schutz-ICT, hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever waarop Gebruiker deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden IP 2

Algemene voorwaarden IP 2 Algemene voorwaarden IP 2 Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen IP 2, hierna te noemen: Opdrachtnemer, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

Datum 12-3-2015 pagina 1 van 5 Algemene voorwaarden

Datum 12-3-2015 pagina 1 van 5 Algemene voorwaarden Datum 12-3-2015 pagina 1 van 5 Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

artikel 1. Algemeen artikel 2 Offertes en aanbiedingen

artikel 1. Algemeen artikel 2 Offertes en aanbiedingen artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Het Subsidiehuis en een Opdrachtgever waarop deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Body en Mind Lifestyling B.V. (versie oktober 2017)

Algemene Voorwaarden van Body en Mind Lifestyling B.V. (versie oktober 2017) Algemene Voorwaarden van Body en Mind Lifestyling B.V. (versie oktober 2017) Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding en overeenkomst tussen Body en Mind

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden lamaîtreworks

Algemene Voorwaarden lamaîtreworks Algemene Voorwaarden lamaîtreworks Artikel 1. Algemeen 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen en overeenkomsten tussen, Lamaîtreworks Dopheigang 9 1241 JK Kortenhoef

Nadere informatie

a. Suusregelt.nl, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer

a. Suusregelt.nl, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN Tot stand gekomen op 1 oktober 2018 Algemene Voorwaarden Gebruiker, gevestigd aan Oude Eemnesserstraat 14, 1221 HL, te Hilversum, ingeschreven bij de KvK onder nummer 72680555. 1.

Nadere informatie

Algemene betalings- en leveringsvoorwaarden dienstverlening Frans van der Gaag administraties

Algemene betalings- en leveringsvoorwaarden dienstverlening Frans van der Gaag administraties artikel 1.Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Frans van der Gaag administraties, hierna te noemen: Opdrachtnemer, en een Opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Twente Calculaties

Algemene Voorwaarden Twente Calculaties BEGRIPSBEPALINGEN Algemene Voorwaarden Twente Calculaties Opdracht: het opstellen van een advies en/of calculatie advies en het daaraan voorafgaande noodzakelijke onderzoek en/of berekening; Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rapide Zandhandel B.V.

Algemene voorwaarden Rapide Zandhandel B.V. Algemene voorwaarden Rapide Zandhandel B.V. 1. Definities a. Opdrachtnemer: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Rapide Zandhandel B.V., (KvK 58162135) gevestigd te Zwijndrecht, hierna

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Fons van Egmond

Algemene Voorwaarden Fons van Egmond Algemene Voorwaarden Fons van Egmond Artikel 1. Algemeen 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen en overeenkomsten tussen, Fons van Egmond Haanwijk 23 3481LH Harmelen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN van Kievit Rijnmond BV (niet consumenten)

ALGEMENE VOORWAARDEN van Kievit Rijnmond BV (niet consumenten) ALGEMENE VOORWAARDEN van Kievit Rijnmond BV (niet consumenten) Artikel 1: Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TRAFIGO

ALGEMENE VOORWAARDEN TRAFIGO ALGEMENE VOORWAARDEN TRAFIGO artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Trafigo en een Wederpartij waarop Trafigo deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Human Touch

Algemene voorwaarden Human Touch Algemene voorwaarden Human Touch artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Human Touch hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemeen. Offertes en aanbiedingen. Risico overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst; prijsverhoging; onderzoek

Algemene Voorwaarden. Algemeen. Offertes en aanbiedingen. Risico overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst; prijsverhoging; onderzoek Algemene Voorwaarden Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Carca Logistics, en een opdrachtgever waarop Carca Logistics deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Brandstof Organic Juices (hierna Brandstof) vermeld onder het kvk nummer:

Nadere informatie

Artikel 3 Contractsduur, uitvoeringstermijnen, risico-overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst, prijsverhoging

Artikel 3 Contractsduur, uitvoeringstermijnen, risico-overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst, prijsverhoging Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Kroen Group C.V., hierna te noemen: Opdrachtnemer, en een Opdrachtgever waarop Opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Postma Verzekeringsbeheer 2017 Pagina 1 van 6

Algemene voorwaarden Postma Verzekeringsbeheer 2017 Pagina 1 van 6 ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Postma Verzekeringsbeheer, hierna te noemen: Opdrachtnemer, en een Opdrachtgever

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING Van Sterke School, ingeschreven bij de KVK onder nr op te Den Haag artikel 1.

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING Van Sterke School, ingeschreven bij de KVK onder nr op te Den Haag artikel 1. artikel 1. Algemeen de uitleg plaats te vinden naar de geest van 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing deze bepalingen. op iedere aanbieding, offerte en 7. Indien zich tussen partijen een situatie overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Roestvogel Music Productions, hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever waarop Gebruiker

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden Nederlandse Ijzerwaren B.V. Adres: Amersfoortsestraat 68C 3769AL Soesterberg Nederland

Algemene verkoopvoorwaarden Nederlandse Ijzerwaren B.V. Adres: Amersfoortsestraat 68C 3769AL Soesterberg Nederland Algemene verkoopvoorwaarden Nederlandse Ijzerwaren B.V. Adres: Amersfoortsestraat 68C 3769AL Soesterberg Nederland Artikel 1: Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ESSY S

ALGEMENE VOORWAARDEN ESSY S artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Essy s en een Wederpartij waarop Essy s deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard,

Nadere informatie

3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van de Wederpartij wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van de Wederpartij wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst, tussen Alex van der Werf, hierna te noemen: Gebruiker, en een Wederpartij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden administratiekantoor Team PM

Algemene voorwaarden administratiekantoor Team PM Artikel 1: Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Team PM en een Opdrachtgever waarop Team PM deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden RunnersHigh voor Projectmanagement en Marketing en communicatie opdrachten.

Algemene Voorwaarden RunnersHigh voor Projectmanagement en Marketing en communicatie opdrachten. Algemene Voorwaarden RunnersHigh voor Projectmanagement en Marketing en communicatie opdrachten. Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING 7. Indien De Wereldboom niet steeds strikte naleving van deze voorwaarden verlangt, betekent dit niet dat de bepalingen daarvan niet van toepassing zijn, of dat De Wereldboom in enigerlei mate het recht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Equiton: algemene voorwaarden. artikel 1. Algemeen

Algemene voorwaarden. Equiton: algemene voorwaarden. artikel 1. Algemeen Algemene voorwaarden artikel Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Equiton, en een Opdrachtgever waarop Equiton deze voorwaarden van toepassing

Nadere informatie

tegen een overeenkomstig deel van de opgegeven prijs. Aanbiedingen of offertes gelden niet automatisch voor toekomstige orders.

tegen een overeenkomstig deel van de opgegeven prijs. Aanbiedingen of offertes gelden niet automatisch voor toekomstige orders. artikel 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Opstaldeurrubbers, en Gebruiker, waarop Gebruiker deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Best-app

Algemene voorwaarden van Best-app Algemene voorwaarden van Best-app Artikel 1: definities a. Best-app is een commanditaire vennootschap die onder nummer 61730084 is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Eindhoven.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden administratiekantoor Team HBc

Algemene voorwaarden administratiekantoor Team HBc Artikel 1: Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Team HBc en een Opdrachtgever waarop Team HBc deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard,

Nadere informatie

3. Deze algemene voorwaarden zijn tevens van toepassing tussen Opdrachtgever en de medewerkers van Gebruiker en zijn directie.

3. Deze algemene voorwaarden zijn tevens van toepassing tussen Opdrachtgever en de medewerkers van Gebruiker en zijn directie. ALGEMENE VOORWAARDEN Huisbeheer NL BV artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding en offerte van Huisbeheer NL BV (HBN), gevestigd te Overwegwachter 4, 3034 KG te Rotterdam,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN V.O.F. DuraCert

ALGEMENE VOORWAARDEN V.O.F. DuraCert artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen V.O.F. DuraCert en een Opdrachtgever waarop V.O.F. DuraCert deze voorwaarden van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen School voor Gebiedsgericht Werken, hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen Artikel 2 Offertes en aanbiedingen

Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen Artikel 2 Offertes en aanbiedingen Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen 1.Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Naturalclinic media, en een Wederpartij waarop Natural-clinic media

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Seppenwoolde HR Advies. Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden Seppenwoolde HR Advies. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Seppenwoolde HR Advies, hierna te noemen: Opdrachtnemer, en een Opdrachtgever

Nadere informatie

Offertes en aanbiedingen

Offertes en aanbiedingen ar#kel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen NNVO, hierna te noemen: Gebruiker, en een Wederpartij waarop Gebruiker deze voorwaarden van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DE SLAGWERKPLAATS

ALGEMENE VOORWAARDEN DE SLAGWERKPLAATS ALGEMENE VOORWAARDEN DE SLAGWERKPLAATS Artikel 1. Definities 1. Opdrachtnemer: De Slagwerkplaats, geregistreerd bij Kamer van Koophandel onder het nummer 59557486. 2. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN GROENE HART BIJLES

ALGEMENE VOORWAARDEN GROENE HART BIJLES artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Groene Hart Bijles, hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever waarop Gebruiker deze

Nadere informatie

artikel 2 Offertes en aanbiedingen

artikel 2 Offertes en aanbiedingen Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1.1 Bij de toepassing van deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. BudgetSolarPlus: leverancier van producten, adviezen, materialen en diensten b. Koper:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PABB Sollicitatietraining

Algemene Voorwaarden PABB Sollicitatietraining Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen PABB, ook handelend onder de naam www.sollicitatietraining.com, hierna te noemen: Gebruiker,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Offertes, aanbiedingen

Algemene Voorwaarden Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Offertes, aanbiedingen 1 Algemene Voorwaarden Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen stichting Gastsprekers Oorlogen, hierna te noemen: Opdrachtnemer, en

Nadere informatie

Van RMC Lubricants B.V., gevestigd te (6031 TR) Nederweert, aan de Nikkelstraat 4, hierna te noemen RMC

Van RMC Lubricants B.V., gevestigd te (6031 TR) Nederweert, aan de Nikkelstraat 4, hierna te noemen RMC Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Van RMC Lubricants B.V., gevestigd te (6031 TR) Nederweert, aan de Nikkelstraat 4, hierna te noemen RMC artikel 1: Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden J. Vernooy

Algemene voorwaarden J. Vernooy Algemene voorwaarden J. Vernooy Artikel 1: Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Gebruiker:

Nadere informatie