Speciaal voor jullie deze mooie zonnebloemen!!!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Speciaal voor jullie deze mooie zonnebloemen!!!"

Transcriptie

1 31juli 2014 De 10 e nieuwsbrief van WandelgroepLOOP. Het eerste half jaar van 2014 zit er op en het tweede gedeelte van 2014 staat in de startblokken, dus hoogste tijd voor de 10 e nieuwsbrief We hebben diverse langdurig geblesseerden en zieken in ons midden helaas! Ik wil jullie allemaal van harte beterschap wensen!!! Ik hoop van ganser harte dat jullie snel weer van de wandelpartij zijn. Speciaal voor jullie deze mooie zonnebloemen!!!

2 Eerst de algemene mededelingen: Vanaf dinsdag 5 augustus gaan we weer aan de wandel met WandelgroepLOOP 1. Dinsdagmiddag uur in Vleuten, start Parkeerplaats Intratuin, Utrechtseweg 12, Vleuten 2. Woensdagmorgen uur in Nieuwegein, start Partycenrum t Veerhuis, Nijemonde 4, Nieuwegein 3. Donderdagmorgen uur in Vleuten, start Parkeerplaats Intratuin, Utrechtseweg 12, Vleuten 4. Zaterdagmorgen 9,30 uur, start elke week ergens anders. **** Speciaal voorde dinsdaggroep zoeken we nieuwe MEELOPERS **** Weetjes en Niet-Weetjes voor iedereen die mee LOOPT met WandelgroepLOOP >>We lopen zoveel mogelijk twee aan twee en aan de linkerkant van de weg. >>We waarschuwen elkaar als er een fiets of auto aankomt, écht nodig omdat we ook altijd gezellig lopen te kletsen en niet op het verkeer letten. >>We lopen allemaal op eigen risico mee met wandelgroeploop. >>Laat even weten via de mail ( smitejj@dds.nl ) of via een sms-je of via een Whats Appje ( is gratis ) of belletje ( ) wanneer je verhinderd bent. >> een deel van de foto s in de nieuwsbrief en op de website zijn gemaakt door Gerard van Wingerde. Gerard loopt altijd mee op zaterdag en presenteert het wandelverslag met foto s van alle zaterdagwandelingen van wandelgroeploop op zijn website.

3 >>Per 1 augustus zijn de reglementen veranderd en de contributie verhoogd. Lees dit even goed door, zodat alles duidelijk is en er dit seizoen géén misverstanden en discussies ontstaan. Reglementen wandelgroeploop per Onderstaand de tarieven die vanaf 1 augustus 2014 gelden: Doordeweeks Zaterdag Kwartaal bedrag bij 1X per week lopen 33,00 49,50 Kwartaal bedrag bij 2X per week lopen 57,75 74,75 Los mee lopen per keer 4,75 6,60 De facturatie is per kwartaal. Aan het begin van het kwartaal krijg je van mij via de mail een factuur, waarna je de kosten over kunt maken op rekening NL70 INGB tnv. Dros Consultancy. Contant betalen. liever niet ; dat geeft extra administratieve handelingen voor mij én ik loop met té veel geld op zak. Afwezigheid van de LOPER, door welke oorzaak dan ook, ontheft de LOPER niet van de verplichting tot betaling van de contributie. Uitzondering : 1. Bij afwezigheid van meer dan 3 maanden, vooraf aangegeven in gezamelijk overleg, kun je het lidmaatschap tijdelijk stop zetten, ingaand in het daaropvolgende kwartaal 2. Bij langdurige afwezigheid door ziekte of blessures wordt, in gezamenlijk overleg, de contributie in het daaropvolgende kwartaal tijdelijk stopgezet. 3. Er vindt dus geen restitutie plaats in het lopende kwartaal. Er wordt niet gewandeld op zon- en feestdagen; dit leidt niet tot restitutie of contributievermindering. Verder wordt er in onderling overleg gewandeld. Gemiste lessen zijn voor eigen risico. Probeer zo veel mogelijk met je eigen groep mee te lopen. Lukt dat een keer niet, dan ben je natuurlijk van harte welkom bij één van de andere groepen. Stuur wel even een mail of een sms als je bij een andere groep meeloopt, we starten namelijk wel eens op een andere plek en dan sta je voor niets bij Intratuin of t Veerhuis Ik stuur jullie elke keer de route van de week toe via de mail, zodat jullie ze zelf uit kunnen printen. Voor elke groep zal ik een paar printjes meenemen, zodat we toch de weg niet kwijtraken. Elke wandelaar loopt mee op eigen risico, de wandelbegeleider stelt zich niet aansprakelijk voor zoekgeraakte eigendommen, mogelijke blessures of ongevallen die de wandelaar tijdens het beoefenen van de door Nel Smit of vervanger georganiseerde wandeltocht of andere activiteiten kunnen overkomen.

4 >>Dan nu een chronologische overzicht van januari 2014 tot en met juli 2014 >>De wekelijkse wandelingen op dinsdag, woensdag en donderdagmorgen Op de Burchtpromenade in Vleuterweide Schuilen bij het skatepark..

5 Protestactie in Vianen? Park Oudegein in Nieuwegein

6 De Doorslag in Nieuwegein Waar is dit?

7 Amelisweerd Handoplegging op het pontje bij Woerdense Verlaat.

8 >>Op26 januari 2014 : De Halve Marathon van Egmond aan Zee, 21 kilometer over het strand en door de duinen. Het was nog donker toen we verzamelden bij het Maximapark. In de buurt bij Egmond begon het eindelijk een beetje licht te worden. Maar een prachtige wandeling van 21 kilometer en door iedereen volbracht.

9

10 >>15 februari ; we kozen op de zaterdag voor een wandeling naar Oudewater, een kleine sightseeing in het mooie dorp met koffie + borreltje bij de koffie. Dat kwam goed uit want we hadden een jarige in ons midden. Marijke werd luid en duidelijk toegezongen de rest van de bezoekers keken toch een beetje raar Mooie beelden in het stadje van Swiebertje en Herman de Man

11 >>2 maart de 1 e stiltewandeling. Samen met Josien hebben we dit jaar 4 stiltewandelingen georganiseerd. In Haarzuilens was de eerste stiltewandeling en werd er door 13 mensen meegelopen. >> Op zaterdag 5 april gingen we met de zaterdaggroep naar Haamstede. We waren uitgenodigd door Marijke om haar vakantiehuis te zien, te wandelen en met zijn allen te eten.

12 Én wat was het mooi weer!!!!! Na een mooie bos- en strandwandeling hebben we genoten we van allerlei lekkere dingen die we meegenomen hadden. Marijke nogmaals bedankt voor de warme ontvangst!!

13 >> 6 april 2 e stiltewandeling in Oud Zuilen en omgeving een stiltewandeling op de vroege zondagmorgen mét regen, maar dat maakte óók deze stiltewandeling zó bijzonder. De wandeling werd nog meer bijzonder door een toevallige (toevallig? ) van een van onze wandelaars met een, voor haar dierbare, oude bekende. Oud Zuilen

14 >> 13 april De eerste Stadswandeling met WandelgroepLOOP op een stille zondagmorgen in Utrecht We verzamelden op Zondagmorgen half 10 in Het Moreelse park en gingen aan de wandel voor 11 kilometer. De stad moest nog ontwaken!! Dan is Utrecht op zijn mooist. Mooie steegjes, pandhofjes, grachten, kerken, parkjes, etc. Een gezellige lunch bij KEEK in de Twijnstraat maakte deze wandeling helemaal af. Dat we meer dan 3 uur onderweg waren, was geen enkel probleem. We zijn heel veel over de stad te weten gekomen en hebben heel veel van de stad gezien. >>Op 3 mei liepen we de Kromme IJsselroute in IJsselstein en omgeving Onderweg werden we ontvangen door Wil in Nieuwegein met Koek en Zopie.. en met heerlijke cake!!!!

15 >> 4 mei De 3 e stiltewandeling in Maximapark met na afloop koffie in het zonnetje op het terras van Anafora. >>21 april 2 e paasdag naar Texel Op de boot naar Texel

16 voor de Lammetjeswandeltocht weer een mooie belevenis dit keer mét regen tijdens de wandeling maar met een lunch bij Paal 33 Noordkaap Met een strandwandeling bij de Vuurtoren en later op de dag een frietje kibbeling ( dat mag je niet missen!!) in de vissershaven Oudeschild maakte de dag compleet.

17 >>1 juni de 4 e stiltewandeling, dit keer in Maarssen met vertrek van Restaurant Geesbergen aan de Vecht. We liepen langs het waterleidingkanaal met uitzicht op een bijzondere bloemenzee en ooievaars. >>Op verzoek van Hannie en Ben hebben Elly en ik, samen met Hannie en Ben, geholpen bij de Avondvierdaagse met de bewoners van Zorgcentrum De Ingelanden. Het was groot feest voor de ruim 40 bewoners om met alle vrijwilligers 4 avonden achter elkaar naar buiten te gaan. Een regenbui kon de pret niet drukken. Onderweg een lekkere traktaties maakten de Ingelandse Avondvierdaagse tot een groot feest voor alle wandelaars met hun begeleiders. Trouwens: er worden nog vrijwilligers gezocht die af en toe eens een keer een bewoner mee naar buiten willen nemen voor een wandeling. vind je dat leuk, neem dan contact op met Marilena. haar mailadres is MSchuite@axioncontinu.nl >>In de laatste week van juni waren de afsluitende wandelingen van het seizoen, dus dat betekende iets anders dan het gewone schema. >>De dinsdag- en de donderdaggroep gingen in Haarzuilens wandelen en achteraf een terrasje pikken op de Brink. >>De woensdaggroep ging in Amelisweerd wandelen met als afsluiting koffie drinken in theehuis Rhijnauwen

18 Op zaterdag 28 juni was de laatste wandeling met de zaterdaggroep, verzamelen bij station Breukelen, door het Groene Hart naar Nieuwer ter Aa met koffie in buurthuis Ons Genoegen, toen het Amsterdam rijnkanaal overvaren met het pontje, wandelen naar Nieuwersluis en daar op de nieuwe fietsboot ( ook zonder fiets welkom ), cruisen naar Breukelen, daar uitstappen en een terras opzoeken voor de afsluiting van het wandelseizoen en toen weer in de benen naar het station waar de auto stond. Toen kwam de zomervakantie. Heerlijk, even mijn spieren rust geven in de vakantie van 1 juli-3 augustus

19 Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en toch maar weer aan de wandel met zomervakantiewandelingen >> 16 juli in Beesd op Heerlijkheid Mariëwardt, over Het landgoed,langs de Linge met zijn prachtige fruitbomen En onder de notenbomen door weer terug naar De Stapelbakker.

20 >>op 24 juli een gedeelte van Liniewandeling achter Nieuwegein door Tull en t Waal en langs de oevers van de Lek

21 >> 30 juli ( op verzoek ) nog een keer De Stadswandeling in Utrecht.

22

23 >>En toch regenen we niet vaak nat, wordt gezegd.. hoewel.

24 Gaan we wel of gaan we niet? De vuurtoren van Texel.

25 De 2 e helft van dit jaar begint op dinsdag 5 augustus en dan gaan we aan de wandel.én hebben we weer leuke lange wandelingen op het programma staan. We lopen met de volgende wandelingen mee en misschien komen er nog meer leuke wandelingen langs we laten ons verrassen. Heb je zin om mee te gaan, schrijf je dan in!!! >>Zaterdag is de 12 e van Dam Tot Dam Loop. De 12 e Van Dam Tot Dam Loop van de Dam, dat is 18 kilometer van Amsterdam naar het centrum van Zaandam Vind je het leuk om mee te lopen, je kunt je vanaf nu inschrijven via de site. >>zaterdag Amsterdam City Walk De 1e Amsterdam City Walk is een belevingswandeltocht door het historische centrum van Amsterdam. Met start en finish bij het Olympisch Stadion waar daags erop de 39e TCS Amsterdam Marathon wordt gehouden. Bij deze 1e editie kun je kiezen uit afstanden van 12 en 17 km. De wandelroute gaat langs tal van prachtige Amsterdamse monumenten en sfeervolle stadswijken waarbij ook de grachtengordel en het Vondelpark worden aangedaan. Zaterdagmorgen vroeg is Amsterdam op zijn mooist. Om die reden kan reeds vanaf 8.00 uur worden vertrokken. Inschrijven is mogelijk vanaf 16 juni tot uiterlijk 28 september of totdat de limiet van deelnemers is bereikt

26 >> Vreeswijkse Sluizenwandeltocht De wandelafdeling van Atverni organiseert op zaterdag 13 september a.s. voor de 6 e keer samen met de Activiteitengroep Vreeswijk de Sluizenwandeltocht. Wandelaars kunnen kiezen uit een tocht van 5, 12, 17 of 20 km. Afhankelijk van de afstand zullen de wandelaars een aantal sluizen, maximaal 8, in Nieuwegein aandoen. Inschrijven en vertrek: van uur in Theehuys Museumwerf Vreeswijk, Wierselaan 113, 3433 ZS Nieuwegein.Het inschrijfgeld voor alle afstanden bedraagt 4,50. Voor leden van een watersportbond is het inschrijfgeld, op vertoon van hun lidmaatschapkaart 3,50. Elke deelnemer krijgt een medaille met daarop één van de acht sluizen (naar eigen keuze). Op die dag is er in Vreeswijk tevens een Jaarmarkt, Openlucht Galerie, Kofferbakverkoop en op de Museumwerf gezellige livemuziek activiteiten in verband met het Open Museumweekend. >>Heb je wat leuks te melden of nieuwtjes, tips mail ze door en ik zorg dat het in de volgende nieuwsbrief komt. Er is nog steeds niemand die iets leuks g d heeft Mijn mailadres is smitejj@dds.nl. We hebben een eigen website die veelvuldig bezocht wordt. Je mag ook bellen om nieuwtjes en tips door te geven, helaas heb ik ook dit keer niets mogen ontvangen.laat je kans niet voorbij gaan om iets leuks, liefs, geks of iets anders door te geven!!... ik ben ook zo benieuwd naar jullie creativiteit Ik wens jullie een heel fijn LOOPseizoen met wandelgroeploop

03-07-2013 De 8e Nieuwsbrief van WandelgroepLOOP.

03-07-2013 De 8e Nieuwsbrief van WandelgroepLOOP. 03-07-2013 De 8e Nieuwsbrief van WandelgroepLOOP. Hallo alle wandelaars van wandelgroeploop en natuurlijk alle andere lezers van alweer onze 8e nieuwsbrief. Het seizoen 2012-2013 zit erop, hoewel er volgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP

Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP 16-04-2012 Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP Welkom bij de derde nieuwsbrief van wandelgroeploop. In een half jaar tijd is LOOP gegroeid naar 56 wandelaars, verdeeld over 4 groepen. De dinsdagroep uit

Nadere informatie

24-12-2013 De 9e Nieuwsbrief van WandelgroepLOOP.

24-12-2013 De 9e Nieuwsbrief van WandelgroepLOOP. 24-12-2013 De 9e Nieuwsbrief van WandelgroepLOOP. Hallo alle wandelaars van onze WandelgroepLOOP. De laatste nieuwsbrief van dit jaar.. 2013 is bijna afgelopen en 2014 staat alweer voor de deur te trappelen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP

Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP 15-02-2012 Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP Welkom bij de tweede nieuwsbrief van wandelgroeploop. Wisten jullie dat.. we, ondanks wind, regen en sneeuw op één na alle wandelingen gelopen hebben? iedereen

Nadere informatie

Deze nieuwsbrief is bestemd voor Sjaan, Hanny, Willy, Cobi, Tiny, Connie, Renske, Paul, Jeanette, Dineke, Metha, Nicky,Maroesja, Lia, Leo, Helma,

Deze nieuwsbrief is bestemd voor Sjaan, Hanny, Willy, Cobi, Tiny, Connie, Renske, Paul, Jeanette, Dineke, Metha, Nicky,Maroesja, Lia, Leo, Helma, Deze nieuwsbrief is bestemd voor Sjaan, Hanny, Willy, Cobi, Tiny, Connie, Renske, Paul, Jeanette, Dineke, Metha, Nicky,Maroesja, Lia, Leo, Helma, Trudy, Hennie, Trudy, Gré, Koos,Geert, Willemijn, Cynthia,

Nadere informatie

Informatie en routekaarten

Informatie en routekaarten Avond-4-daagse 2015 8 t/m 11 juni 2015 Informatie en routekaarten Informatie Avondvierdaagse De avondvierdaagse voor de Paulusschool wordt georganiseerd door de Ouderraad in samenwerking met de Nederlandse

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN

Nieuwsbrief 4 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN 2015-2016 Van het bestuur: NIEUWE ACTIVITEIT: Wandelen bij SV DUO In het seizoen 2016-2017 wil SV DUO starten met een wandelgroep. Hiervoor zijn we op zoek naar wandelaars

Nadere informatie

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg.

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Ik begon deze week met het gevoel ik heb er zin in en ik zie wel wat we allemaal gaat gebeuren, ik laat het wel op me afkomen. Na de eerste dag voor

Nadere informatie

Dag 13(11-07-'09 67km)

Dag 13(11-07-'09 67km) Dag 13(11-07-'09 67km). Een pittoresk hofje in bergen Omdat de laatste camping geen succes was zijn we vertrokken naar Bratland Camping in Hankeland 24km verderop. Hier hebben we de wagen weer opgezet

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart, april 2018

Nieuwsbrief maart, april 2018 Nieuwsbrief maart, april 2018 7 maart Vorige week was het zo koud dat we het zelfs de koudste wandeling sinds het bestaan van www noemden. Vandaag is het minstens 15 graden warmer en Dolf is ook opgestaan

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

Ivonne Bressers: Dank je wel. Rob Kleijs: Ivon, Kun je nog eens uitleggen wat het Usher Syndroom is?

Ivonne Bressers: Dank je wel. Rob Kleijs: Ivon, Kun je nog eens uitleggen wat het Usher Syndroom is? 100 Col 's beklimmen in 40 dagen met een totale afstand van 4100 kilometer. Eddy Driessen uit Arnhem wil die tocht gaan afleggen en dat doet hij voor zijn plezier maar ook voor het goede doel. Namelijk

Nadere informatie

Beste mensen, Marc Heyrman

Beste mensen, Marc Heyrman Voor jongeren met een beperking GOED wonen Oisterwijk Van harte gefeliciteerd met de organisatie en de persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer. Ik heb aan de start en in Arendonk kunnen zien (als toeschouwer)

Nadere informatie

OCV trucks. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij.

OCV trucks. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij. OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, april 2016 Verslag van de lenterit 2016. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij. Wat duurt dan zo n winterperiode

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen,

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen, Nieuwsbrief Gezelschapsbank maart 2015 Beste mensen, De dagen beginnen alweer langer te worden en we gaan op naar de zomer. Heerlijk om naar buiten te gaan en leuke dingen te ondernemen. De Gezelschapsbank

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Beste leden, Vorige maand is er geen nieuwsbrief verstuurd. Deze is voor twee maanden. Kerstfeest op Speeltuin Schiewijk Ieder jaar vieren we op

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg De Elfstedentocht Nou daar gaan we dan, onze eerste automeeting met de A112. We hadden er veel zin in en natuurlijk veel te vroeg wakker. Dus door de polder scheuren in de vroegte met de net gepoetste

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan de

Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan de Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan de 6 e MolenTourTocht op zaterdag 30 mei 2015. Dit jaar doen we een nieuw gebied aan, we maken een korte doorsteek om samen nieuwe dingen te ontdekken. Als

Nadere informatie

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Xarc Agroturisme - (Spanje Ibiza Santa Eularia) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Vakantie Onur Frankrijk september 2010

Vakantie Onur Frankrijk september 2010 Vakantie Onur Frankrijk september 2010 Inleiding Midden juni begon ons als team op te vallen dat Onur zich erg begon terug te trekken. Hij wilde vaak alleen op zijn kamer blijven terwijl heel Nederland

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Plus Wandel 4 daagse Alkmaar 2012

Plus Wandel 4 daagse Alkmaar 2012 M.O.A. Marathon op afbetaling Ook dit jaar wordt de MOA weer door Mets en Theo georganiseerd. Het is de bedoeling dat je in vier avonden een afstand gelijk aan een hele of een halve marathon loopt. De

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Wegens het wegvallen van de vaste vrijwilliger zoeken wij voor Lilia 4 een nieuwe vrijwilliger die met 2 bewoners af en toe iets wil ondernemen. Te denken valt aan

Nadere informatie

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013 2013-2014 groepsnieuws oktober 2013 We zijn vanaf de zomervakantie tot de herfstvakantie goed bezig geweest met zijn allen. We hebben veel aan de Vreedzame School gedaan. Samen afspraken gemaakt over hoe

Nadere informatie

2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal...

2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal... 2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal... Alweer een tijdje geleden, maar vanwege de drukte nog geen verslag, maar zondag 16 november jongstleden liep ik mijn eerste Zevenheuvelenloop in Nijmegen.

Nadere informatie

Musical De Eendenclub verdwaalt

Musical De Eendenclub verdwaalt Pagina 1 van 9 Musical De Eendenclub verdwaalt Normale versie voor 3 typetjes (Otto/Elle/Izzi) Een eigen productie van Recrateam Zang: Leonie van Gent en Martijn Boer Stemmen op de cd-versie: Martijn Boer

Nadere informatie

Op dit moment hebben we nog de volgende aantallen slaapplaatsen/lopers plaatsen en postarrangementen:

Op dit moment hebben we nog de volgende aantallen slaapplaatsen/lopers plaatsen en postarrangementen: Nieuwsbrief mei 2017 Beste Blarenmaatjes, Nog 54 dagen en dan is het zover. De 101 ste editie van de vierdaagse van Nijmegen. Alles begint steeds meer vormen aan te nemen. De eerste vergunningen voor de

Nadere informatie

Wanneer kunt u deelnemen aan Sportief/Nordic Wandeltrainingen. Vertrek vanuit de kantine van DKDV Sportpark Schoonenberg Velsen Zuid

Wanneer kunt u deelnemen aan Sportief/Nordic Wandeltrainingen. Vertrek vanuit de kantine van DKDV Sportpark Schoonenberg Velsen Zuid Augustus 2015 Beste leden en belangstellenden van Elmakes, De rust is weer teruggekeerd in Santpoort en dat betekent dat de augustus maand weer op gang gekomen is. Het wordt s avonds helaas al weer merkbaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 8 Oktober/november 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud Nieuwsbrief April 2011 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Versje Colofon Dit is de nieuwsbrief van april 2011. In deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

WAT EEN AFSCHEID! Toen weer allemaal op de fiets, mijn vrouw Hannie en ik op een heuse versierde tandem en zo richhng school!

WAT EEN AFSCHEID! Toen weer allemaal op de fiets, mijn vrouw Hannie en ik op een heuse versierde tandem en zo richhng school! WAT EEN AFSCHEID! Er kan in de jaarplanning dan wel staan, dat er afscheid van meester Verduin wordt genomen, op de 2 e en 3 e juli, maar dan er ook nog voor zorgen dat dit perfect geregeld is, is andere

Nadere informatie

Een zware tocht! Net voor de 4 uur binnen!! 3 uur 59 min en 24 seconde.

Een zware tocht! Net voor de 4 uur binnen!! 3 uur 59 min en 24 seconde. De 60 van Texel, wat was ie VER!! Zwaar, indrukwekkend en mooi! Één groot avontuur! Mijn eerste ultra run, want zo noemen ze dat als de afstand boven de marathon ligt. Na 7 marathons wil ik een keer mijn

Nadere informatie

DE ROZE HUISKRANT. Interview met onze stagiaire DE REDACTIE: JESSIKA INGE LINDA PHILIPPE HEIDI INE STEPHANIE CONTACT: INE.

DE ROZE HUISKRANT. Interview met onze stagiaire DE REDACTIE: JESSIKA INGE LINDA PHILIPPE HEIDI INE STEPHANIE CONTACT: INE. DE REDACTIE: JESSIKA INGE LINDA PHILIPPE HEIDI INE STEPHANIE CONTACT: INE.VERCAEMER @DE-LELIE.BE Krantje 26 DE ROZE HUISKRANT Juli 2013 Interview met onze stagiaire We hebben sinds 4 februari een stagiaire,

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. www.clarafabriciusschool.nl 3 juni 2016. 20 juni Schoolreisje groep 1 t/m 6 21 juni Studiedag: alle kinderen vrij

Vrijdagsbrief. www.clarafabriciusschool.nl 3 juni 2016. 20 juni Schoolreisje groep 1 t/m 6 21 juni Studiedag: alle kinderen vrij Vrijdagsbrief 1311 www.clarafabriciusschool.nl 3 juni 2016 20 juni Schoolreisje groep 1 t/m 6 21 juni Studiedag: alle kinderen vrij Juf/meesterdag Afgelopen woensdag hebben we juf/meesterdag gevierd. Het

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

London. klas 2B kompas. Dagboek: Gemaakt door Stacey Wilbrink

London. klas 2B kompas. Dagboek: Gemaakt door Stacey Wilbrink London klas 2B kompas Dagboek: Gemaakt door Stacey Wilbrink Dag 1 Klas 2b van het kompas moesten allemaal verzamelen op het station Breda. Daar werden de kinderen uitgezwaaid door hun ouders. De kinderen

Nadere informatie

Luciano en Hans. Christiaan en Richard. Jena en Arianne. Bianca en Gerrit. Danielle en Jan. Jules en Martin

Luciano en Hans. Christiaan en Richard. Jena en Arianne. Bianca en Gerrit. Danielle en Jan. Jules en Martin Luciano en Hans Christiaan en Richard Jena en Arianne Bianca en Gerrit Danielle en Jan Jules en Martin Het was vroeg.6 uur verzamelen op station Utrecht Centraal. Vandaar gingen we via Rotterdam naar Brussel.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014

Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014 Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014 Maandag 28 juli 2014: een dagje dierenpark. Onze eerste activiteit was een dagje naar het dierenpark in Overloon. Iedereen ging gezellig mee, behalve Linda en Bas

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

Herema State. Dienstverlening voor senioren

Herema State. Dienstverlening voor senioren Herema State Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus!

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Nieuwsbrief najaar 2013 Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Exclusief voor Loopgroep Zeeland leden kunnen wij op zaterdag 14 september met de bus van Zoutelande naar Neeltje Jans. Dat betekent dat je

Nadere informatie

Verslag stage ID-dance

Verslag stage ID-dance Verslag stage ID-dance 1 Gabriëlle van Tussenbroek, 4D Inhoud Motivatie (pagina 3) Algemene gegevens (pagina 4) Gesprek werkplanning (pagina 5) Verloop stageperiode (pagina 6) Afsluitende beschouwing en

Nadere informatie

Vrije tijd. Walcheren Juni 15

Vrije tijd. Walcheren Juni 15 Walcheren Juni 15 Middelburg: 1, 2, 3 en 4 juni Vrije Tijd Walcheren gaat weer mee doen met de Avond4daagse. Vier avonden achter elkaar 5 kilometer wandelen. Wie doet er mee? Er hebben zich al een aantal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Geachte ouders, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Er staan nog een paar leuke activiteiten op het programma waar u van alles over kunt lezen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 7 april 2017 Nieuws Agenda 9 april: FC Utrecht- Twente 22 april: Vogelwandeling Zeist. 23 april: FC Utrecht- Roda JC. 27 april: Koningsdag. 28 april: optreden van Doornvogels

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Augustus 2013. Even voorstellen: Marianne Groenink, Reborn Feet, pedicure.

Augustus 2013. Even voorstellen: Marianne Groenink, Reborn Feet, pedicure. Augustus 2013 Even voorstellen: Marianne Groenink, Reborn Feet, pedicure. Ik ben Marianne Groenink, geboren in Steenwijk Na 10 jaar in de zorg te hebben gewerkt was ik aan iets nieuws toe... Ik kwam op

Nadere informatie

De muziekreis naar Valkenburg.

De muziekreis naar Valkenburg. De muziekreis naar Valkenburg. 24 maart 2014 Vandaag gaan we met het Buitenhof naar Valkenburg voor de muziekreis. De begeleiders Marij en Henk gaan al vroeg op pad om iedereen op te halen. Marij haalt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen JAARGANG 2014/2015 NUMMER 10 Nieuwsbrief 20 maart 2015 In dit nummer 1 Avond andere schootlijden 2 Nieuwste kinderboeken Avond andere schooltijden 3 Klassenlunch 4 Paaslunch 5 Ulftse vierdaagse 6 Eieractie

Nadere informatie

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie!

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie! Geachte ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 7 schooljaar 2014-2015 Laatste nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 Volgende week is de laatste schoolweek van het schooljaar. Voor de schoolverlaters is het de afsluiting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

Bureau Activiteiten Bemiddeling. Activitei wrinken tocht. tuinieren dames kunst uit ho

Bureau Activiteiten Bemiddeling. Activitei wrinken tocht. tuinieren dames kunst uit ho Activitei wrinken tocht maken FIETSEN VITAA winkelen samen TV kijk korte vakantie actiefdansje rum tuinieren dames kunst uit ho ergens samen UIT eten OF THUIS dagtocht ka leggen museum genieten terras

Nadere informatie

Pannenkoeken, BBQ en Gin

Pannenkoeken, BBQ en Gin Augustus Eetdagboek Pannenkoeken, BBQ en Gin Augustus is bijna helemaal afgelopen en tegenwoordig gebeurt er zo veel, waar ik heel erg blij mee ben dat ik soms allemaal niet meer kan bijhouden, maar ik

Nadere informatie

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen!

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen! Nieuwsbrief Mascha Pijnenborg Uitgave 1, 2011 Nieuw jaar, nieuwe ploeg, nieuwe fiets Een nieuw jaar is begonnen! Mijn oude ploeg bestaat nu écht niet meer en ik start nu officieel bij het nieuwe Dolmans

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 INFOOTJE NR. 17 Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 Agenda Maandag 8 juni OR-vergadering Woensdag 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Donderdag 11 juni 13.05 vertrek per fiets, IVN project,

Nadere informatie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel Vlindernieuws Belangrijke data 22-25 juni Kamp locatie Noord 2 juli: Vuurvlindermarkt locatie Noord 7-8 juli: Eindmusical groep 8 locatie West 8 juli: Eindmusical groep 8 locatie Noord 10 juli: Laatste

Nadere informatie

Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen

Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen Na mijn halve marathon van 2 weken geleden die zo goed verliep, besloot ik toch nog een marathonpoging te wagen dit jaar. Op basis

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Maar eerst even een terugblik en verslag van onze vorige activiteit:

Maar eerst even een terugblik en verslag van onze vorige activiteit: Nieuwsbrief, 7 oktober 2013 Beste Pyrplezier-leden, Binnenkort zal er weer een nieuwe PyrPlezier-activiteit plaatsvinden. Op zondag 27 oktober is er een (herfst)activiteit. Een paddenstoelen wandeling

Nadere informatie

NV Amman nieuwsbrief mei 2013

NV Amman nieuwsbrief mei 2013 Van de voorzitter Beste mensen, We zitten vlak voor Koninginnedag als ik dit stukje schrijf..en het wordt wel een heel speciaal feest dit jaar. Op dinsdag worden dan ook een groot aantal mensen verwacht

Nadere informatie

C.J.V.Feijenoord Rotterdam. NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015

C.J.V.Feijenoord Rotterdam. NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015 C.J.V.Feijenoord Rotterdam NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015 VAN DE REDACTIE: Beste lezers, Tot groot verdriet ontvingen we het bericht van het overlijden van Simon van Krimpen. We hebben Simon leren kennen als

Nadere informatie

5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht

5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht 5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht Vorige week ging ik samen met Eric en Florian twee daagjes naar Maastricht. Heerlijk, echt één van mijn favoriete steden in Nederland, om de één of andere reden

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 8 januari 2013. Pyr s naar de Zoo

Nieuwsbrief, 8 januari 2013. Pyr s naar de Zoo Nieuwsbrief, 8 januari 2013 Beste PyrPlezier vrienden en vriendinnetjes, Allemaal natuurlijk de beste wensen voor 2013! Dat het maar een Pyr-gezellig jaar mag worden! In ieder geval gaan wij hiervoor ons

Nadere informatie

7 e bericht van zeevarenden Vrijdag 2-6-2011. We spreken inmiddels al effe Zweeds.

7 e bericht van zeevarenden Vrijdag 2-6-2011. We spreken inmiddels al effe Zweeds. 7 e bericht van zeevarenden Vrijdag 2-6-2011 We spreken inmiddels al effe Zweeds. We zitten inmiddels boven de 55 e breedte graad. Donker wordt het niet meer en de langste dag moet nog komen. Het is een

Nadere informatie

Het schip dient uiterlijk om 13.00 uur terug te zijn in de haven!

Het schip dient uiterlijk om 13.00 uur terug te zijn in de haven! Rode route Nieuwegein, Utrecht (alleen voor schepen met een hoogte tot 2.85 mtr), Maarssen, Breukelen, Loosdrechtse Plassen, Weesp, Muiden-IJsselmeer (alleen met toestemming van Hatenboer Yachtcharter),

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

Strandlopers en Notenkrakers

Strandlopers en Notenkrakers Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07: Op de eerste dag van de zomervakantie gaan wij verkoeling zoeken in het water en chillen in het bubbelbad. Waar kunnen we deze elementen beter vinden dan in het

Nadere informatie

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt?

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? Beste kinderen, Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? In mijn vrije tijd ben ik natuurgids. Met mijn verrekijker en vergrootglas trek ik naar allerlei plekjes om de natuur

Nadere informatie

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma Stichting Buurtbeheer Beersdal Rennemig organiseert ook dit jaar weer het kindervakantiewerk voor kinderen van de groepen 1 t/m 8 van de basisschool. Dit jaar is het thema Globetrotter. De hele week staat

Nadere informatie

Ik ben David de Graaf

Ik ben David de Graaf Ik ben David de Graaf geboren in 1984. met Downsyndroom Surprise! Ook voor mijzelf Ik heb het niet alleen, maar... ik ben ook in vaste dienst van de Stichting Downsyndroom Kort: de SDS www.downsyndroom.nl

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april

Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april Programma In vier dagen kun je veel doen. Hier lees je wat we elke dag ondernemen. Af en toe luieren doen we ook wel, maar niet te veel, want we willen het liefst

Nadere informatie

SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 En de winnaar is.. Zandberg D1!!!!! De tweede thriller in twee dagen tijd in het Rat Verlegh-stadion;

SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 En de winnaar is.. Zandberg D1!!!!! De tweede thriller in twee dagen tijd in het Rat Verlegh-stadion; jaargang 17 nummer 13 donderdag 04-06-2015 KBS De Zandberg Zandberglaan 60-62 4818 GL Breda Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders, personeelsleden en diverse betrokkenen. Wilt u informatie

Nadere informatie

Erasmusbestemming: Universiteit

Erasmusbestemming: Universiteit Erasmusbestemming: Rijsel Academiejaar:2006-2007 Één semester Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het centrum)? De univ ligt vrij dicht bij het centrum, maar als

Nadere informatie

Stefan Slot Vriezenveen

Stefan Slot Vriezenveen Beste sponsoren, Zoals jullie waarschijnlijk wel mee hebben gekregen is vorige week de marathon van New York afgelast. De reden waarom deze afgelast is lijkt mij volkomen terecht! Maar het moment en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

Wat kan ik voor u doen?

Wat kan ik voor u doen? 139 139 HOOFDSTUK 9 Wat kan ik voor u doen? WOORDEN 1 1 Peter is op vakantie. Hij stuurde mij een... uit Parijs. a brievenbus b kaart 2 Ik heb die kaart gisteren.... a ontvangen b herhaald 3 Bij welke...

Nadere informatie

Fit op de werkvloer 2016

Fit op de werkvloer 2016 Is uw bedrijf al fit? Meer dan 100 bedrijven investeerden al in duurzame inzetbaarheid van personeel en formuleerden 5 succesfactoren zodat werkgevers en werknemers er maximaal van profiteren. De 5 succesfactoren

Nadere informatie

Kunstweek Piet Mondriaan

Kunstweek Piet Mondriaan Agenda Do 18 apr Studiemiddag kinderen vrij vanaf 13.00 uur Vr 19 apr Boerderijschool klas 3/4 Ma 22 apr Klassen 4, 5 en 6 atletiek bij Archeus Do 25 apr 12.30 afsluiting Mondriaan weken, ouders welkom!

Nadere informatie

Kinderfolder ALS JE EEN GELEIDEHOND TEGENKOMT

Kinderfolder ALS JE EEN GELEIDEHOND TEGENKOMT Kinderfolder ALS JE EEN GELEIDEHOND TEGENKOMT ROOS Roos (27) is zeer slechtziend. Ze heeft een geleidehond, Noah, een leuke, zwarte labrador. Roos legt uit hoe je het beste met geleidehond en zijn baas

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Fietsvakantie 2015 De Schakel Uitwaaien op Texel woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Volg ons door tijdens de fietsvakantie elke dag ons verslag te lezen op: www.deschakelamstelveen.nl Het programma

Nadere informatie

Woensdag 16 december 18.00-22.00 10-minuten gesprekken klas 3 + 4 (via rooster) Donderdag 17 december Basketbaltoernooi klas 3 + 4

Woensdag 16 december 18.00-22.00 10-minuten gesprekken klas 3 + 4 (via rooster) Donderdag 17 december Basketbaltoernooi klas 3 + 4 Nummer 6 3 december 2015 Maandag 7 december Dinsdag15 december Inschrijven 10-minutengesprekken (vóór 12.00 uur via Magister) Basketbaltoernooi klas 1 + 2 18.00-22.00 10-minuten gesprekken klas 1 +2 (via

Nadere informatie