De 9e Nieuwsbrief van WandelgroepLOOP.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "24-12-2013 De 9e Nieuwsbrief van WandelgroepLOOP."

Transcriptie

1 De 9e Nieuwsbrief van WandelgroepLOOP. Hallo alle wandelaars van onze WandelgroepLOOP. De laatste nieuwsbrief van dit jaar is bijna afgelopen en 2014 staat alweer voor de deur te trappelen. Het is een druk wandeljaar geweest voor ons en we hebben met elkaar heel veel kilometers gelopen en dus heel veel schoenzolen versleten. Daarom voor jullie wat tips bij het kopen van nieuwe wandelschoenen Soorten wandelschoenen Wandelschoenen zijn onderverdeeld in vier categorieën: van A (gewone soepele wandelschoen) tot D (schoen voor in het hooggebergte). A Soepele lage of halfhoge wandelschoen Deze schoenen zijn geschikt voor wandelingen op goed begaanbare bospaden en in licht golvend terrein. Omdat dit type schoen licht en soepel is zijn ze prima geschikt voor dagwandelingen in Nederland. B Trekkingschoenen Dit type wandelschoen zal je het vaakst aantreffen in de buitensportwinkel. Ze zijn dikwijls even soepel als het vorige type, maar zijn een stuk steviger en geven dus meer steun. Deze schoenen kan je prima gebruiken in ruwe gebieden en bergachtig terrein. Veel van deze schoenen zijn waterdicht doordat ze gebruik maken van een Gore-Tex laag. C en D zijn wandelschoenen voor het echte bergwerk Ik sluit wat foto s bij van de diverse modellen die ik tegenkom tijdens de wandelingen

2 De woensdaggroep houdt ook van bijpassende tassen Wandelschoenen kopen Bepaal eerst voor welk gebied je de schoenen gaat gebruiken. Voor een wandeling in de bergen zijn andere wandelschoenen nodig dan in een licht golvend terrein. Bij ruwe of gladde ondergronden zal de zool voldoende profiel moeten bezitten. Neem je oude wandelschoenen mee. Aan de hand van slijtage van de zool en de vorm van de schoen (scheefstand) kan de verkoper je looppatroon afleiden. Probeer verschillende merken wandelschoenen. Ieder schoenmerk heeft weer andere eigenschappen. Pas je schoenen met de wandelsokken die je ook gebruikt tijdens het wandelen. Wandelschoenen mogen ook niet te breed zijn; koop je schoenen niet in de ochtend want je voeten zetten in de loop van de dag wat uit. Koop schoenen die waterdicht én ademend zijn. Als je naar een outdoorwinkel gaat ( Zwerfkei, Katmandu, Bever Sport ), dan mag je vaak je schoenen een paar dagen mee naar huis nemen om er binnen in huis op te lopen. Zitten ze lekker, dan koop je ze natuurlijk. Zitten ze niet lekker, dan mag je ze terugbrengen wat een service!!

3 Ik vond onderstaand artikel in de Kampioen van afgelopen maand We hebben dit jaar diverse dingen gedaan : de 2 zomerwandelingen, te weten één in Vianen en Vreeswijk en één in het Maximapark. Verder hebben we samengewerkt met Josien Zegers in de vorm van 2 stiltewandelingen; Er kwamen heel veel positieve reacties vanuit de deelnemers. Daarom hebben we besloten om in stiltewandelingen te organiseren. Aan iedere stiltewandelingen wordt een thema verbonden. Heb je interesse om mee te doen, laat het me dan weten. Kijk ook eens rond op de site van Josien : Verder is wandelgroeploop samen gaan werken met Harten voor Sport. Zij hebben een pilot opgezet, genaamd Plussport, om mensen, die chronisch ziek zijn en denken dat ze niet mee kunnen sporten, extra te begeleiden om er op deze manier voor te zorgen dat óók zij kunnen genieten van het sporten met elkaar. Voor deze pilot zochten ze laagdrempelige sporten, waaronder zwemmen en wandelen. WandelgroepLOOP is benaderd om hier ook een bijdragen aan te leveren.

4 De VanDamTotDamLoop op 21 september 2013 van Amsterdam naar Zaandam Zaterdagmorgen 21 september 2013 om half negen verzamelden diverse wandelaars van WandelgroepLOOP op het NS station in Breukelen om met de trein naar Amsterdam te reizen en daar mee te doen aan de vandamtotdamloop. De wandeling ging van de Dam in Amsterdam door de Jordaan heen, met de pont over het IJ en daarna door Amsterdam-Noord richting Zaandam. In het centrum van Zaandam hadden we onze taak ( 18 km ) volbracht en werden we gehuldigd. Er werd ook nog iemand ingehaald met bloemen ( Antoinette dus zó leuk!! ) Daarna gingen we weer met de trein terug via Amsterdam naar Breukelen om weer richting huis te gaan. Het was een leuke belevenis, wat mij betreft voor herhaling vatbaar. 20 september 2014, zet maar alvast in jullie agenda.

5 Al wandelend komen we supermooie dingen tegen, wat te denken van deze paddenstoelen en van de molen De Trouwe Wachter in de buurt van Tienhoven deze molen heeft een belangrijke rol gespeeld in de oorlog. Aan de stand van de wieken konden de onderduikers in de polder zien of de kust veilig was of dat er vijandelijke troepen in het dorp waren.

6 De meeste foto s in deze nieuwsbrief zijn gemaakt door Gerard en Ingeborg. Door de heren ( Koos en Hans ) in het gezelschap wordt soms serieus overlegd over tsja, waarover?

7 Wisten jullie dat we ook YouTube staan? Ga naar You Tube en zoek op wandelgroeploop.. dan krijg je twee filmpjes te zien van onze wandelgroeploop. Ben heeft de filmpjes gemaakt, gemonteerd en op You Tube gezet. Je kunt ook kijken op Buurtlink : geef je eigen postcode in en kijk dan op buurtvideo s en zoek op wandelgroeploop. Het heus niet altijd droog is als we LOPEN? Kijk maar naar bovenstaande foto van Wil en Lida je ziet ze niet want ze hebben zich verstopt. Let wel even op de mooie muts van Wil, je kunt het patroon bij haar bestellen Corrie en Wim 50 jaar getrouwd waren afgelopen zomer en zij de hele donderdaggroep op de koffie hadden uitgenodigd en dat we verwend werden met heerlijke zelfgemaakte taart met bramen uit eigen tuin? Binnenkort de eerste baby wordt geboren bij één van de wandelaars van wandelgroeploop, namelijk bij Renske? We zondag 15 december met de woensdaggroep op het feestje van Tineke mochten komen om haar en haar kinderen te feliciteren? Tineke is 70 jaar geworden. Wat oud?.. 70 is niet oud zeventigers zijn de nieuwe zestigers!! Er waardebonnen in omloop zijn, goed voor 1x gratis meelopen+1x gratis KOFFIE? Op 4 december de wandelpiet geweest is? en dat deze wandelpiet een supermooi Sinterklaasgedicht had gemaakt voor de woensdaggroep? en dat hij een hele zak met taaitaai en pepernoten meegenomen had voor de groep?

8

9

10 We op 2 november de Tweede verjaardag van wandelgroeploop hebben gevierd met de 2 e verjaardagsverrassingswandeling van wandelgroeloop? We inmiddels ongeveer 75 vaste wandelaars rond hebben LOPEN? Jullie nog niets van de foto s hebben gezien? Straks wel. De start van de 2 e verjaardagsverrassingswandeling op 2 november was, zoals gewoonlijk, bij Intratuin in Vleuten. Arthur en Gusta zijn er klaar voor en hebben er zin in, zo te zien. En daar gaan we beginnen ruim 70 wandelaars, een lang LINT over Het LINT.

11 We hadden ook een officiële sponsor voor de heerlijke appels Reiny. Ingeborg was de fotograaf voor de groepsfoto s onderweg en zat al op de uitkijk waar blijven ze nu? En ja hoor, daar komen ze

12 Wil, Hans, Gerard, Hans, Arthur, Janine, Antoinette, Gusta, Philine, Marijke en Hanneke.???, Sjaan, Jet, tweelingzus van Truus, Hannie,???,???, Riek, Lida, Wil, Bep, Truus, Coby,Maria.

13 Hennie en echtegenoot, vriendin van Anouk, Anouk, Truus, Joke, Joke, Trudy,Maroesja, Joke, Bep, Willemijn, Marianne. Ben, Elfie, Hannie, Jessy, Shirley.

14 Aan het einde wachtte Koek en Zopie voor iedereen!! Heel veel LOPERS Weetjes en Niet-Weetjes voor iedereen die mee LOOPT met WandelgroepLOOP >>We lopen zoveel mogelijk twee aan twee en aan de linkerkant van de weg. >>We waarschuwen elkaar als er een fiets of auto aankomt, écht nodig omdat we ook altijd gezellig lopen te kletsen en niet op het verkeer letten. >>We lopen allemaal op eigen risico mee met wandelgroeploop. >>Laat even weten via de mail ( smitejj@dds.nl ) of via een sms je of via een Whats Appje ( is gratis ) of belletje ( ) wanneer je verhinderd bent. >> een deel van de foto s in de nieuwsbrief en op de website zijn gemaakt door Gerard van Wingerde. Gerard loopt altijd mee op zaterdag en stuurt de zaterdagwandelaars in de loop van het weekend altijd een fotoverslag van de wandeling van die dag, waarvoor onze hartelijke dank!!!

15 Contributie wandelgroeploop Onderstaand de tarieven die vanaf 1 oktober 2013 gelden: Doordeweeks Zaterdag Maand bedrag bij 1X per week lopen 10,00 15,00 Maand bedrag bij 2X per week lopen 17,50 22,50 Los mee lopen per keer 4,50 6,00 De facturatie blijft per kwartaal. Loop je graag twee keer per week mee, bijvoorbeeld op dinsdag en donderdag, dan zijn de kosten voor de extra wandeldag per maand 7,50. Aan het begin van het kwartaal krijg je van mij via de mail een factuur, waarna je de kosten over kunt maken op rekening tnv. Dros Consultancy. Contant betalen. liever niet ; dat geeft extra administratieve handelingen voor mij én ik loop met té veel geld op zak. Afwezigheid van de LOPER, door welke oorzaak dan ook, ontheft de LOPER niet van de verplichting tot betaling van de contributie. Uitzondering : bij afwezigheid van meer dan 3 maanden kun je het lidmaatschap tijdelijk stop zetten Er wordt niet gewandeld op zon en feestdagen ; dit leidt niet tot restitutie of contributievermindering. Verder wordt er in onderling overleg gewandeld. Gemiste lessen zijn voor eigen risico. Probeer zo veel mogelijk met je eigen groep mee te lopen. Lukt dat een keer niet, dan ben je natuurlijk van harte welkom bij één van de andere groepen. Stuur wel even een mail of een sms als je bij een andere groep meeloopt, we starten namelijk wel eens op een andere plek en dan sta je voor niets bij Intratuin of t Veerhuis. Ik stuur jullie elke keer de route van de week toe via de mail, zodat jullie ze zelf uit kunnen printen. Voor elke groep zal ik een paar printjes meenemen, zodat we toch de weg niet kwijtraken. Elke wandelaar loopt mee op eigen risico, de wandelbegeleider stelt zich niet aansprakelijk voor zoekgeraakte eigendommen, mogelijke blessures of ongevallen die de wandelaar tijdens het beoefenen van de door Nel Smit of vervanger georganiseerde wandeltocht of andere activiteiten kunnen overkomen.

16 >>Heb je wat leuks te melden of nieuwtjes, tips mail ze door en ik zorg dat het in de volgende nieuwsbrief komt. Er is nog steeds niemand die iets leuks g d heeft Mijn mailadres is We hebben een eigen website die veelvuldig bezocht wordt. Je mag ook bellen om nieuwtjes en tips door te geven, helaas heb ik ook dit keer niets mogen ontvangen.laat je kans niet voorbij gaan om iets leuks, liefs, geks of iets anders door te geven!!... ik ben ook zo benieuwd naar jullie creativiteit WandelgroepLOOP loopt vier keer per week. >>De wandelagenda ziet er als volgt uit: Dinsdag uur in Vleuten Woensdag uur in Nieuwegein Donderdag uur in Vleuten Zaterdag 9.30 uur vanaf diverse startplaatsen We starten dus ook wel eens op een andere plaats; ik stuur daarover altijd een mailtje. Dus kijk de avond voordat je gaat wandelen even naar je mail of er iets veranderd is aan de startplaats. De LOPERS, die geen mail hebben, bel ik op om de eventueel gewijzigde startplaats door te geven. In Vleuten starten we vanaf de parkeerplaats van Tuincentrum Intratuin aan de Utrechseweg 12 in Vleuten In Nieuwegein starten we bij de ingang van partycentrum/sporthal t Veerhuis aan de Nijemonde 4 in Nieuwegein Zuid

17 >>Dinsdag, woensdag en donderdag zijn de wandelingen ongeveer anderhalf uur en lopen we in twee groepen, een lange route van ongeveer 7 8 kilometer en een korte route van ongeveer 5 6 kilometer. Op donderdag is er ook een groep die ongeveer 4 km loopt. >>Na het wandelen drinken we met de liefhebbers koffie en thee en kletsen gezellig wat na. Tot slot : >>Ik hoop dat alle geblesseerden snel weer beter zijn en het nieuwe jaar 2014 weer gezellig met ons mee komen LOPEN. >>Dat was het dan weer voor deze 9 e nieuwsbrief van wandelgroeploop. >>Hartelijke groeten van Nel en tot de volgende wandeling met wandelgroeploop!!!! Graag willen wij jullie een heel fijn Kerstfeest wensen en een heel voorspoedig 2014!!!

03-07-2013 De 8e Nieuwsbrief van WandelgroepLOOP.

03-07-2013 De 8e Nieuwsbrief van WandelgroepLOOP. 03-07-2013 De 8e Nieuwsbrief van WandelgroepLOOP. Hallo alle wandelaars van wandelgroeploop en natuurlijk alle andere lezers van alweer onze 8e nieuwsbrief. Het seizoen 2012-2013 zit erop, hoewel er volgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP

Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP 16-04-2012 Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP Welkom bij de derde nieuwsbrief van wandelgroeploop. In een half jaar tijd is LOOP gegroeid naar 56 wandelaars, verdeeld over 4 groepen. De dinsdagroep uit

Nadere informatie

Speciaal voor jullie deze mooie zonnebloemen!!!

Speciaal voor jullie deze mooie zonnebloemen!!! 31juli 2014 De 10 e nieuwsbrief van WandelgroepLOOP. Het eerste half jaar van 2014 zit er op en het tweede gedeelte van 2014 staat in de startblokken, dus hoogste tijd voor de 10 e nieuwsbrief We hebben

Nadere informatie

Deze nieuwsbrief is bestemd voor Sjaan, Hanny, Willy, Cobi, Tiny, Connie, Renske, Paul, Jeanette, Dineke, Metha, Nicky,Maroesja, Lia, Leo, Helma,

Deze nieuwsbrief is bestemd voor Sjaan, Hanny, Willy, Cobi, Tiny, Connie, Renske, Paul, Jeanette, Dineke, Metha, Nicky,Maroesja, Lia, Leo, Helma, Deze nieuwsbrief is bestemd voor Sjaan, Hanny, Willy, Cobi, Tiny, Connie, Renske, Paul, Jeanette, Dineke, Metha, Nicky,Maroesja, Lia, Leo, Helma, Trudy, Hennie, Trudy, Gré, Koos,Geert, Willemijn, Cynthia,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP

Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP 15-02-2012 Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP Welkom bij de tweede nieuwsbrief van wandelgroeploop. Wisten jullie dat.. we, ondanks wind, regen en sneeuw op één na alle wandelingen gelopen hebben? iedereen

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Wist je dat... Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015. In deze nieuwsbrief:

Wist je dat... Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015 In deze nieuwsbrief: Wist je dat... Thema's en cursussen in maart Lezersvraag: "Moet ik mijn zoon verplichten met andere kinderen te spelen?" Mamatijd Moeders

Nadere informatie

Met Kerstviering kon je na de dienst een kaartje meenemen. met de Taal-redactie-groep een aantal interviews over deze

Met Kerstviering kon je na de dienst een kaartje meenemen. met de Taal-redactie-groep een aantal interviews over deze LIEFDE IS G geven O ontvangen D delen Met Kerstviering kon je na de dienst een kaartje meenemen. Op de kaartjes stond wat jij kon geven aan anderen. Wij hebben met de Taal-redactie-groep een aantal interviews

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Ik ben David de Graaf

Ik ben David de Graaf Ik ben David de Graaf geboren in 1984. met Downsyndroom Surprise! Ook voor mijzelf Ik heb het niet alleen, maar... ik ben ook in vaste dienst van de Stichting Downsyndroom Kort: de SDS www.downsyndroom.nl

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Informatie en routekaarten

Informatie en routekaarten Avond-4-daagse 2015 8 t/m 11 juni 2015 Informatie en routekaarten Informatie Avondvierdaagse De avondvierdaagse voor de Paulusschool wordt georganiseerd door de Ouderraad in samenwerking met de Nederlandse

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 7 September 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. April 2014. Agenda. Maandthema algemene clubavond maart: Thema: scherpte/onscherpte Onderwerp: vrij

NIEUWSBRIEF. April 2014. Agenda. Maandthema algemene clubavond maart: Thema: scherpte/onscherpte Onderwerp: vrij NIEUWSBRIEF April 2014 Agenda Zaterdag 5 april 2014 9.45 uur carpoolen vanaf de Rabobank in Geldermalsen 11.00 uur bij de ingang van het Nederlandse Fotomuseum (als je op eigen gelegenheid gaat. Viering

Nadere informatie

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen Hoofdstuk 2 Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen 48 Gangbare uitdrukkingen bij contact maken en onderhandelen De meeste zinnen die in dit overzicht staan, zijn formeel. U kunt deze

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Rapportage TIP HorstaandeMaas 28. 19 mei 2016. Inhoudsopgave. Zonnen 2

Rapportage TIP HorstaandeMaas 28. 19 mei 2016. Inhoudsopgave. Zonnen 2 Rapportage TIP HorstaandeMaas 28 19 mei 2016 Inhoudsopgave Zonnen 2 Zonnen De zomer komt er weer aan hallo zon! 8 7 6 5 1. Zit of lig je wel eens in de zon? 69% (n=539) 3 31% 1 Ja Nee Ja Af en toe Alleen

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Boven: Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 2 bij 4.1 * slaapkamer 2 trap Beneden: tuin garage TaalCompleet A1 Spreken Plus Thema 4-1 Opdracht 3 bij 4.1 ** Vertel. Wat voor huis heb jij? - Woon je in

Nadere informatie

Schoolkrant. Juli 2015

Schoolkrant. Juli 2015 Schoolkrant Juli 2015 Inleiding Shakira Naar de middelbare school! Interview juf Sanne over het kamp van groep 7/8. Interview juf Femke over bruiloft 25 jaar jubileum Over ons Spelletjes Shakira Geschreven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, september 2010

Nieuwsbrief 14, september 2010 Stichting WoonMere Nieuwsbrief 14, september 2010 Redactie: Mariska Elfrink Hallo allemaal, Eindelijk is het dan gebeurt: we zijn verhuist naar ons eigen appartement! Inmiddels wonen we hier alweer een

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

VERSLAG NR. 6 VAN ONZE INDONESIAREIS 22/5 t/m 4/7-2015 Senggigi, zondag 14 juni 2015 15.10 uur.

VERSLAG NR. 6 VAN ONZE INDONESIAREIS 22/5 t/m 4/7-2015 Senggigi, zondag 14 juni 2015 15.10 uur. VERSLAG NR. 6 VAN ONZE INDONESIAREIS 22/5 t/m 4/7-2015 Senggigi, zondag 14 juni 2015 15.10 uur. Je kunt goed merken, dat het de laatste zondag is vóór de Ramadan begint en dat de schoolvakanties begonnen

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei Let op! 26 april a.s. (koningsdag) worden er geen trainingen gegeven. Algemene ledenvergadering april 2014 Het bestuur nodigt hierbij alle leden uit voor de algemene ledenvergadering op maandag avond 12

Nadere informatie

Kies uit: schiet op jarig ziekenhuis sport laat. 1 Morgen is mijn dochter. Ze wordt zes jaar. 3 Ik op maandag, woensdag en vrijdag.

Kies uit: schiet op jarig ziekenhuis sport laat. 1 Morgen is mijn dochter. Ze wordt zes jaar. 3 Ik op maandag, woensdag en vrijdag. 21 21 HOOFDSTUK 2 Te laat! WOORDEN 1 Kies uit: schiet op jarig ziekenhuis sport laat 1 Morgen is mijn dochter. Ze wordt zes jaar. 2 Ron,! De bus komt bijna! 3 Ik op maandag, woensdag en vrijdag. 4 We komen

Nadere informatie

Hallo Meditatie en Dans Liefhebber!

Hallo Meditatie en Dans Liefhebber! 19 juli 11 Deze nieuwsbrief verschijnt per kwartaal. Je ontvangt deze omdat je een keer mee hebt gedaan aan een workshop of klant bent of omdat je opgaf als abonnee. Opzeggen/wijzigen of aanmelden voor

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving Glass Christmas Edition Voor wielrennen was het... Alies: Ik heb een schoenen verslaving Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË Inhoudsopgave Pagina: Even voorstellen 4-5 Ik heb een schoenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus!

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Nieuwsbrief najaar 2013 Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Exclusief voor Loopgroep Zeeland leden kunnen wij op zaterdag 14 september met de bus van Zoutelande naar Neeltje Jans. Dat betekent dat je

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart, april 2018

Nieuwsbrief maart, april 2018 Nieuwsbrief maart, april 2018 7 maart Vorige week was het zo koud dat we het zelfs de koudste wandeling sinds het bestaan van www noemden. Vandaag is het minstens 15 graden warmer en Dolf is ook opgestaan

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Wegens het wegvallen van de vaste vrijwilliger zoeken wij voor Lilia 4 een nieuwe vrijwilliger die met 2 bewoners af en toe iets wil ondernemen. Te denken valt aan

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 4 januari 2015 Alweer de derde nieuwsbrief van de kleine Nicolaas en de eerste in 2015. Wij willen graag alle kinderen en ouders een heel gelukkig nieuwjaar wensen.

Nadere informatie

Wat kan ik voor u doen?

Wat kan ik voor u doen? 139 139 HOOFDSTUK 9 Wat kan ik voor u doen? WOORDEN 1 1 Peter is op vakantie. Hij stuurde mij een... uit Parijs. a brievenbus b kaart 2 Ik heb die kaart gisteren.... a ontvangen b herhaald 3 Bij welke...

Nadere informatie

Kinderfolder ALS JE EEN GELEIDEHOND TEGENKOMT

Kinderfolder ALS JE EEN GELEIDEHOND TEGENKOMT Kinderfolder ALS JE EEN GELEIDEHOND TEGENKOMT ROOS Roos (27) is zeer slechtziend. Ze heeft een geleidehond, Noah, een leuke, zwarte labrador. Roos legt uit hoe je het beste met geleidehond en zijn baas

Nadere informatie

De ijnmanager. Cartoons januari 2015. Luc Timmers

De ijnmanager. Cartoons januari 2015. Luc Timmers De ijnmanager Cartoons januari 2015 Luc Timmers Gezelligheid kent geen tijd Is het alweer 2015? Wat vliegt de tijd hé? Logisch toch? Ooit spaghetti de kop boven het maaiveld uit zien steken? Nou dan!

Nadere informatie

September 2013. Mocht je leuk nieuws, weetjes of iets anders hebben voor onze nieuwsbrief, mail dit dan naar nieuwsbrief@judoklub-tilburg.nl.

September 2013. Mocht je leuk nieuws, weetjes of iets anders hebben voor onze nieuwsbrief, mail dit dan naar nieuwsbrief@judoklub-tilburg.nl. Van de redactie Het is nu alweer een jaar geleden dat we zijn begonnen met deze nieuwsbrief. Er is in het afgelopen sportseizoen veel gebeurt. Veel nieuwe banden, slips en ook natuurlijk niet te vergeten

Nadere informatie

Naam: Emil Idema Klas: B1D Schooljaar: 2009/2010 Naam van de school: Jan Arentsz Titel: Stage verslag Naam en adres van het bedrijf: Hollandia

Naam: Emil Idema Klas: B1D Schooljaar: 2009/2010 Naam van de school: Jan Arentsz Titel: Stage verslag Naam en adres van het bedrijf: Hollandia Naam: Emil Idema Klas: B1D Schooljaar: 2009/2010 Naam van de school: Jan Arentsz Titel: Stage verslag Naam en adres van het bedrijf: Hollandia archeologen, Tuinstraat 27a, 1544 RS Zaandijk Inhoudsopgave

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes:

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes: NIEUWSBRIEF!! Zomer: Wat hebben we een heerlijke zomer gehad met veel speelplezier, de kinderen hebben genoten. Lekker buiten spelen en ijsjes eten, af en toe wat verkoeling met water en meer hadden we

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 6 februari 2015 nr.11 Inhoudsopgave Afscheid... 1 Rapportgesprekken... 3 Carnaval... 3 Even voorstellen... 3 Wisseling

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

Toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen

Toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen 1. Print deze tekst 2. Download het geluidsbestand en luister Je gaat een toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen maken. Dit is een leestoets. De toets heeft vijf delen. Deel A, B, C, D en E. Deze toets

Nadere informatie

2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal...

2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal... 2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal... Alweer een tijdje geleden, maar vanwege de drukte nog geen verslag, maar zondag 16 november jongstleden liep ik mijn eerste Zevenheuvelenloop in Nijmegen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB december 2013

Nieuwsbrief SHIB december 2013 Nieuwsbrief SHIB december 2013 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB Terug- en vooruitblik Als maakster van deze nieuwsbrief sta ik verbaasd, het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang!

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Liturgie Zingen: -Opwekking 654 Dank U voor deze nieuwe dag -Zoek eerst het Koninkrijk van God -Weet je waar het hemels koninkrijk op lijkt (Elly en

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

28-03-2011 Nieuwsbrief nummer 26 schooljaar 2011-2012

28-03-2011 Nieuwsbrief nummer 26 schooljaar 2011-2012 28-03-2011 Nieuwsbrief nummer 26 schooljaar 2011-2012 Afgelopen zaterdag was er op NU.nl een discussie gaande over de ipad op de basisschool. Ik werd daarover getipt en heb daarop gereageerd. Het kwam

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen!

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen! Nieuwsbrief Mascha Pijnenborg Uitgave 1, 2011 Nieuw jaar, nieuwe ploeg, nieuwe fiets Een nieuw jaar is begonnen! Mijn oude ploeg bestaat nu écht niet meer en ik start nu officieel bij het nieuwe Dolmans

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten 2015 Studio58 & omgeving Activiteiten Studio58 is een ontmoetingsplaats waar mensen met een beperking op gezette tijden kunnen binnenlopen voor een praatje, kopje koffie, hapje eten en activiteit. Binnen

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Een land waar. mensen goed geïnformeerd zijn over handicaps

Een land waar. mensen goed geïnformeerd zijn over handicaps Een land waar mensen goed geïnformeerd zijn over handicaps Lilian (48) vraagt haar zoontje om even een handje te komen geven. Dat doet hij en dan gaat hij weer lekker verder spelen. Wij nemen plaats aan

Nadere informatie

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Hallo Buddyfishen, Nieuwsbrief 2012-07 Terugkijkend op een fantastisch geslaagd openingsfeest gisteravond, voelt mijn lijf aan alsof ik een dag in een achtbaan heb gezeten.

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4.1 ** Uitleg voor de docent: Op de volgende pagina vind je een blad met plaatjes. Knip de plaatjes uit en doe ze in een envelop. Geef elk tweetal een envelop.

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Beste mensen, Marc Heyrman

Beste mensen, Marc Heyrman Voor jongeren met een beperking GOED wonen Oisterwijk Van harte gefeliciteerd met de organisatie en de persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer. Ik heb aan de start en in Arendonk kunnen zien (als toeschouwer)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Van de teamleider onderbouw

Nadere informatie

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Hallo Buddyfishen, Nieuwsbrief 2012-02 Hier is weer een update van de activiteiten. Wat hebben we gedaan; Cursussen; IDC; Op dit moment zijn we heel druk met de groep die

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone) 13-06-2014 Agenda Nieuwe leerlingen 16 t/m 19-06 Avondvierdaagse 17-06 MR-vergadering 18-06 weekviering groep 8B 20-06 talentenkijker in gr. 6, 6/7 en 7 Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Visie creëren BRUIDEGOM

Visie creëren BRUIDEGOM Visie creëren BRUIDEGOM Hoe ik de bruiloft voor mij zie De bestemming Ik wil in het buitenland trouwen omdat: ik zon wil / het land een speciale betekenis heeft / ik een grote familie heb en niet iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Interview Rob van Brakel

Interview Rob van Brakel Interview Rob van Brakel Atributes Consequences Values Hallo Rob van Brakel, mag ik jou een aantal vragen mogen stellen? Prima. Hoe oud ben je? 21 jaar Wat is je woonsituatie op het moment? Op het moment

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015

Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015 Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015 VSO Mikado Stiemensweg 44 Terugblik op ouderavond schooltijden Op donderdag 22 januari vond de ouderavond plaats waarin een model werd gepresenteerd voor mogelijke nieuwe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13 Agenda 30 november middagspreekuur voor groep 4 1 dec middag spreekuur overige groepen 4 dec Sinterklaasfeest (gr 5 t/m 8

Nadere informatie

Zegveld, december 2016

Zegveld, december 2016 Zegveld, december 2016 December heeft zo zijn mooie momenten: met elkaar Sinterklaas vieren. We leven in de Adventsweken en over enkele weken hopen we de geboorte van de Heere Jezus te gedenken. Ook in

Nadere informatie

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding Enquêtevragen Aantal verwerkte lijsten Antwoorden 55 ontvangen antwoorden, is 50% van onze leden 1. aantal jaren lid van club leden die geantwoord hebben zijn gemiddeld 10,7 jaren lid 2. waarom lid geworden

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Fiets

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Fiets Nieuwsbrief nummer 1, 5 februari 2015. Beste volgers, Met trots mail ik jullie hierbij mijn 1 e nieuwsbrief ter voorbereiding op mijn avontuur. Op 4 juni aanstaande ga ik samen met Dennis van Berkel en

Nadere informatie

Verslag Vivenics open jeugdtoernooi

Verslag Vivenics open jeugdtoernooi Nieuwsbrief 11 - December 2014 In dit nummer: Verslag Vivenics open jeugdtoernooi Verslag Herhalingsavond Reanimatie/AED Aanpassing beveiliging Pieten bij TOZ Roken bij TOZ? Roken bij de ingang? Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 28 1 januari 2013

NIEUWSBRIEF nr. 28 1 januari 2013 NIEUWSBRIEF nr. 28 1 januari 2013 Bestuurlijke zaken Van de voorzitter. Bijgaand de eerste nieuwsbrief van het jaar 2013. Ik wil dan ook beginnen om alle leden van de tennisvereniging een voorspoedig,

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Beste lezer, NIEUWSBRIEF Nr. 14-3 e JAARGANG uitgave nr. 4 van 2014 opmaak: 29 mei 2014

Beste lezer, NIEUWSBRIEF Nr. 14-3 e JAARGANG uitgave nr. 4 van 2014 opmaak: 29 mei 2014 NIEUWSBRIEF Nr. 14-3 e JAARGANG uitgave nr. 4 van 2014 opmaak: 29 mei 2014 info@heemkunde-margraten.nl www.heemkunde-margraten.nl Verenigingslokaal: Rijksweg 68 Margraten (naast feestzaal het Kroontje

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten. Mei 2015. Door Simone Booister gemaakt en aangeboden aan Studio58.

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten. Mei 2015. Door Simone Booister gemaakt en aangeboden aan Studio58. Mei 2015 Studio58 & omgeving Activiteiten Door Simone Booister gemaakt en aangeboden aan Studio58. Studio58 is een ontmoetingsplaats waar mensen met een beperking op gezette tijden kunnen binnenlopen voor

Nadere informatie

ZBSD: bowling, voetbal, hardlopen en???

ZBSD: bowling, voetbal, hardlopen en??? ZBSD: bowling, voetbal, hardlopen en??? De Zeeuws Barabantse Sportvereniging voor Doven (ZBSD) heeft als doel: Het doen beoefenen van sport door doven. Dit doel probeert zij onder meer te bereiken door:

Nadere informatie

OUDERINFORMATIEBRIEF VSO

OUDERINFORMATIEBRIEF VSO OUDERINFORMATIEBRIEF VSO Jaargang 8 Maand: Januari 20-12-2013 Beste ouders en verzorgers, 2013 zit er alweer bijna op, de eerste periode van dit schooljaar is weer voorbij gevlogen. We hebben een drukke

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

Datum: donderdag 5 juli 2018

Datum: donderdag 5 juli 2018 Datum: donderdag 5 juli 2018 Populierenblaadje Algemeen: Bedankt: We hebben een roerig schooljaar achter de rug met verschillende zieken en afwezigen. We willen u danken voor uw begrip, uw hulp, het meedenken

Nadere informatie

ROFFELTJE. Hij ziet het niet

ROFFELTJE. Hij ziet het niet Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284 ROFFELTJE > Hij ziet het niet Vol vertrouwen legt hij zijn kleine bruine handjes in die van mij. Ik heb zwarte Piet gezien vertelt hij me met glanzende bruine

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie