Nieuwsbrief juli 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief juli 2015"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief juli 2015 Beste ouders en verzorgers, Bij deze de nieuwsbrief van de maand juli. Tijdens deze laatste schoolweken staan er nog enkele momenten op de planning die voor u als ouders belangrijk zijn om te weten. Bekijk dus goed het kalenderblad van de maand juli en zet deze data in uw agenda. Geniet nog van de laatste schoolweken van dit schooljaar. Er zal voor de zomervakantie nog een laatste nieuwsbrief verschijnen. Algemeen Personele mededeling Juffrouw Sanne en haar partner Jeroen hopen eind januari hun eerste kindje op deze wereld te mogen omarmen. We wensen hen een hele prettige zwangerschap toe! Schoolreisje 2015 Samen kunnen we terugkijken op een fantastisch schoolreisje waarbij het zonnetje ook gezellig meedeed. Iedereen die aan deze dag een steentje heeft bijgedragen: hartstikke bedankt namens alle kinderen van de Klimop. Belangrijke mededelingen: Ouderportaal - OP-BOS zichtbaar in ouderportaal Vanaf vandaag is voor u als ouder ook het OP-BOS zichtbaar. Dit is een document waar van uw kind de stimulerende factoren, de belemmerende factoren en de onderwijsbehoeften zichtbaar zijn. Dit document wordt opgesteld door de leerkracht. Zo verkrijgen we inzicht in dat wat uw kind nodig heeft om tot een zo optimaal mogelijke ontwikkeling te komen, maar we gebruiken deze informatie ook voor de overdracht aan het einde van het schooljaar. Mocht u nog aanvullende informatie hebben, dan stellen wij het erg op prijs dat u deze deelt met de leerkracht in een persoonlijk contact. In dit document staat ook de afkorting OPP vernoemd; deze afkorting staat voor Ontwikkelingsperspectief. Het ontwikkelingsperspectief is een document dat de school na overleg met de ouders vaststelt over leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. In het oude systeem was er een handelingsplan voor leerlingen met een rugzakje of in het speciaal onderwijs. Dat wordt nu vervangen door het ontwikkelingsperspectief. - Indeling instructiegroepen In de voorgaande jaren was u als ouders van ons gewend dat u een overzicht kreeg in welke instructiegroep uw kind was ingedeeld. Dit was voor u zichtbaar in het Ouderportaal. Afgelopen schooljaar zijn wij bezig geweest om onze instructiegroepen steeds af te stemmen op het volgende blok, zodat deze indeling niet meer zo strak per half jaar gehanteerd wordt. De instructie voldoet dan altijd aan de behoeften van uw kind op dat moment.

2 Om bovenstaande reden zult u niet meer op deze manier een overzicht via Ouderportaal van uw kind ontvangen. U kunt ervan uitgaan dat de leerkracht zijn instructie aanpast aan de behoeftes van uw kind en wanneer er zich bijzonderheden voordoen, u als ouder altijd op de hoogte zult worden gesteld. Wanneer uzelf vragen hierover heeft, staat de leerkracht natuurlijk altijd open voor een gesprek. Ouderpanel oranje Op maandag 22 juni stond het ouderpanel van de kleurkrachtgroep oranje gepland. Vanuit onze missie Krachtig onderwijs maken we samen hebben we samen bekeken wat de Klimop krachtig maakt en waar we nog krachtiger mogen worden. Goed om te zien dat waar we voor staan, ook zichtbaar is voor ouders. Kwaliteit van onderwijs en kinderen, ouders en teamleden die met plezier naar de Klim-op komen. Dit alles vanuit verbondenheid en samenwerken. De punten die aangegeven werden waar we nog krachtiger mogen worden, nemen we mee in de onze nieuwe schoolplanperiode de komende vier jaar. We richten ons hierbij vooral op het vasthouden van de kwaliteit van ons onderwijs en het we ontwikkelen ons richting het onderwijs in de 21 e eeuw. Ouders, bedankt voor jullie input. Ook volgend schooljaar worden er weer enkele ouderpanels gepland. MR verkiezingen Op vrijdag 22 mei sloot de termijn dat u zich als kandidaat verkiesbaar kon stellen voor de medezeggenschapsraad van basisschool de Klim-op. Bij de verkiezingscommissie kwam één aanmelding binnen, te weten: Mevr. Esther Bressers. Omdat Dhr. Rob van den Bosch alsnog heeft besloten om zich terug te trekken uit de MR, kan zij die vrijgekomen plaats invullen. Bij vragen en/of aanmerkingen kunt u altijd terecht bij één van de volgende leden: - de oudergeleding: Lian van Baast (voorzitter), Monique Helmers, Mark van Erp en Esther Bressers. - de leerkrachtgeleding: Lieke van Vianen, Elleke Timmermans, Harriëtte Burgmans en Bram Lagendijk Portfolio Woensdag 8 juli krijgen alle kinderen van groep 1 t/m 8 het laatste portfolio van dit schooljaar mee naar huis. Dit portfolio zit opgeborgen in een map, ontworpen door de kleurkrachtgroepen. Volgend schooljaar willen we hier graag het portfolio van het volgende leerjaar aan toevoegen. Dit doen we 8 jaar lang, zodat de kinderen één mooie map hebben met alle portfolio's van de basisschool. Wilt u deze map en de portfolio's bewaren en in het nieuwe schooljaar mee geven aan de nieuwe leerkracht? Ook is het wederom voor uw kind en u als ouder een mooie kans om de talenten van uw kind aan te vullen op het desbetreffende blad.

3 In het laatste portfolio van een schooljaar vindt u een gemiddelde puntenlijst van de behaalde resultaten bij de methode-toetsen van dit schooljaar. Let wel, het is puur een gemiddelde van de behaalde resultaten waar u als ouder het gehele jaar al zicht op had. Het dient als een aandenken voor het moment dat uw kind hier van school af gaat en geen digitale omgeving binnen Ouderportaal meer heeft. Tijdens de eerste schoolweken van schooljaar wordt u allen uitgenodigd om met de leerkracht, de eerste kind-oudergesprekken van dat schooljaar te voeren. Studiedagen schooljaar Één van de belangrijkste peilers van het schoolplan SKOH , is om onze kinderen te ontwikkelen binnen het onderwijs van de 21e eeuw door te focussen op de 21st century skills. We richten ons dan op de skills: samenwerken, creativiteit, ICT-geletterdheid, communicatie, probleemoplossend vermogen, kritisch denken en sociale en culturele vaardigheden. In de praktijk zal uw kind en u gaan merken dat we gaan werken met leerarrangementen waarin bovenstaande skills terugkomen en waar kinderen begeleid worden in hun ontwikkeling. Aan de start van het nieuwe schooljaar staat er om die reden op woensdag 9 september een studiedag gepland waar de Kick-off zal plaats vinden voor alle medewerkers binnen SKOH. Vervolgens zijn er op maandag en dinsdag 21 en 22 september twee studiedagen. Op deze dagen gaan we op de Klim-op verder met deze onderwijsontwikkeling. De leerkrachten van groep 1-2 gaan op 22 september een studiedag volgen over externaliserend gedrag bij kleuters. Zij gaan workshops volgen rondom dit onderwerp en gaan hierbij ook reflecteren op het leerkrachtgedrag. Verder staan er twee studiedagen gepland rondom de verhuizing naar de Sprankel. Voor nu is dat nog rondom de kerstvakantie; mochten de bouwwerkzaamheden uitgesteld worden, dan nemen we deze studiedagen mee naar het moment dat de verhuizing daadwerkelijk gaat plaatsvinden. We brengen u hiervan tijdig op de hoogte. De studiedagen zijn nu als volgt: woensdag 9 september 2015: maandag 21 september 2015: dinsdag 22 september 2015: SKOH 21st century skills 21st century skills op de Klim-op groep 1-2 -> studiedag externaliserend gedrag bij kleuters groep 3-8 -> 21st century skills in de praktijk vrijdag 25 maart 2016 vrijdag 8 juli 2016 maandag 11 juli 2016 twee studiedagen op het moment van verhuizen. Hier wordt u tijdig over geïnformeerd. Ouderbedankmoment U heeft als ouder een uitnodiging ontvangen voor vrijdag 10 juli. Om 12:00 uur willen we met u als ouder samen proosten op het afgelopen schooljaar en samen met de kinderen willen we u tevens bedanken voor uw betrokkenheid bij het onderwijs van uw kind. Namens de kinderen en het team hopen wij u allen te mogen begroeten tijdens dit informele moment.

4 Kennismakingsmiddag Donderdag 16 juli gaan de kinderen 's middags kennismaken met de nieuwe leerkracht(en). Alle kinderen worden net als anders om uur op school verwacht; ze starten en eindigen in de huidige groep. Wij wensen iedereen deze middag een prettige eerste kennismaking en veel plezier. De leerlingen die nieuw zijn op de Klim-op worden om 13:30 uur ontvangen door enkele leerkrachten groep 1-2. Laatste ochtend schooljaar Om uur worden de ouders van groep 1 t/m 4 uitgenodigd om hun kind in de klas op te halen en is er gelegenheid om gedag te zeggen. De kinderen van groep 5 t/m 8 mogen zelfstandig naar huis en ook deze ouders hebben dan de gelegenheid om de leerkracht gedag te zeggen. Klasbord Ook volgend schooljaar gaan we weer gebruiken maken van Klasbord. Dit betekent dat de huidige leerkracht het oude profiel afsluit of doorgeeft aan de volgende leerkracht. Hierdoor kan Klasbord in de vakantieperiode ineens niet toegankelijk zijn, door iemand anders beheerd worden of wordt de profielnaam aangepast aan de nieuwe groep. Wij zorgen ervoor dat u aan de start van het nieuwe schooljaar de juiste groepen volgt of een uitnodiging ontvangt om de juiste groepen te kunnen volgen. Bieb in de school Op vrijdag 10 juli zal de schoolbibliotheek vanaf 12 uur gesloten zijn i.v.m. het 'eindejaarsmoment'. Onder schooltijd kunnen de kinderen op deze dag wel terecht. Dinsdag 14 juli is het laatste moment waarop dit schooljaar nog gebruik gemaakt kan worden van de bibliotheek. De kinderen mogen dan ook nog boeken meenemen om in de vakantie te lezen. Graag zien we deze boeken meteen na de zomervakantie, in goede staat, weer terug! Daarnaast kunt u ook de app vakantiebieb downloaden. Hier vindt u veel kinderboeken voor op uw tablet of e-reader. Veel leesplezier, hopelijk lekker in het zonnetje! Ouderbetrokkenheid op de Klim-op Zoals we u in het begin van het schooljaar verteld hebben, zijn we met een werkgroep, bestaande uit ouders, leerkrachten en directie in samenwerking met Routeplanner, actief in het onder de loep nemen van de ouderbetrokkenheid op de Klim-op en waar we met elkaar deze betrokkenheid nog kunnen verhogen. Tijdens de komende schoolplanperiode zult u op dit gebied enkele ontwikkelingen gaan ervaren. Zo gaan we o.a. kritisch kijken naar de ontvangst bij de aanvang van een schooldag; we creëren kijkmomenten onder schooltijd in plaats van na schooltijd en we gaan met elkaar onderzoeken hoe we de thema-avonden voor u als ouder aantrekkelijker kunnen maken. Daarnaast blijven we openstaan voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Social Media en hoe we hier onze ouders in kunnen meenemen.

5 Op woensdag 8 juli worden we als school gecertificeerd tot Oudervriendelijke school. Mocht u als ouder geïnteresseerd zijn om te komen luisteren, dan bent u van harte welkom. Activiteiten in de groepen Groep 1-2: helpt u een handje mee? Beste ouders/verzorgers van de groepen 1-2, Na een heel schooljaar hard te hebben gewerkt, is het tijd om de materialen in de groepen 1/2 weer grondig schoon te maken. Dit lukt ons niet alleen en daarom vragen wij aan u om op maandag 13 juli om uw kind (voorzien met werkjes) op te halen in de klas. De materialen mogen thuis in een (zacht)sopje gewassen worden. De droge spullen zien wij dan graag op woensdag 15 juli weer terug. Alvast bedankt voor de moeite! Met vriendelijke groet, de leerkrachten van groep 1-2 Groep 8: gezonde leefstijl op het Voortgezet Onderwijs Als bijlage bij deze nieuwsbrief vindt u als ouder een brief vanuit de GGD waar u wordt geïnformeerd over een gezonde leefstijl van uw kind op het VO. Ook worden er deze week folders aan uw kind meegegeven. Groep 8: Slagbal leerlingen groep 8 tegen team de Klim-op Op maandagmiddag 13 juli om 15:30 uur spelen de leerlingen van groep 8 slagbal tegen het team van de Klim-op. Beide teams kunnen wel toeschouwers gebruiken. Dus u bent van harte welkom! Musical groep 8 Op woensdag 15 juli speelt groep 8 de afscheidsmusical voor alle leerlingen van de school en de ouders van de leerlingen in groep 8. Wij wensen hen veel plezier en succes Gala groep 8 Op donderdagavond 16 juli sluit groep 8 hun schoolloopbaan in stijl af, met een gala-feest. Tevens vieren de leerkrachten van groep 8 dan hun verjaardag met de kinderen. Extern nieuws Open Water Zwem4Daagse op Staalbergven! Stichting BOS (Buurt Onderwijs en Sport) zal op augustus 2015 een grote zwemweek organiseren op Staalbergven voor jong en oud. In het speciaal alle kinderen die in groep 5 tot en met 8 zitten.

6 Wat wordt er georganiseerd?! Op maandag tot en met vrijdag kan iedereen komen zwemmen voor zijn of haar zwem4daagse medaille. Je kunt kiezen tussen de afstanden 250, 500 en 1000 meter en je kan ook nog kiezen of je dat in het zwembad doet tussen de lijnen, of in het Ven om de boeien!(voor de échte waaghalzen!) Activiteiten en spellen Uiteraard zullen we een heel mooi programma verzorgen met het mooie weer! We hebben voorlopig de volgende onderdelen op het programma staan: Brabants Kampioenschap Schoolzwemmen, Brabants Kampioenschap Bommetje, Brabants Kampioenschap Onderwater Zwemmen, Zwemwedstrijdjes met (geld)prijzen, Spellen als watervolleybal, waterpolo, Voetbal en een boel andere activiteiten! Ook zullen er vereniging uit de buurt komen om bijvoorbeeld waterpolo, duik- en snorkel clinics te geven. En aan het eind van de week zullen we uiteraard een boel leuke stormbanen en andere opblaasbare elementen opstellen zodat iedereen helemaal los kan gaan! Kosten? De prijs hangt af van of je een actie wint, voor-inschrijft, of ter plekke inschrijft. Houd daarom goed onze website/facebook in de gaten! Kom jij ook?! Wij hopen jullie snel te zien! Like onze pagina ( en wie weet ben jij 1 van de winnaars die gratis mag meedoen met deze fantastische week! Met vriendelijke groet, Stichting BOS Bijlagen Bijlage 1: kalenderblad juli Bijlage 2: Groep 8: gezonde leefstijl op het VO Wij wensen u namens het team een mooie afsluiting van het schooljaar Met vriendelijke groet, Myriam van Strijp - Linda van Oirschot

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2018

Nieuwsbrief juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Beste ouders/verzorgers, Nog een week en dan begint de zomervakantie. In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de activiteiten die komende periode plaatsvinden. Maandag de jaarlijkse

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Vakantierooster & studiedagen komend cursusjaar Hieronder ziet u het vastgestelde vakantierooster voor komend cursusjaar 2016-2017: Nr 16:

Vakantierooster & studiedagen komend cursusjaar Hieronder ziet u het vastgestelde vakantierooster voor komend cursusjaar 2016-2017: Nr 16: Nr 16: 17 juni 2016 Inleiding De afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de voorbereidingen voor volgend cursusjaar. In deze nieuwsbrief krijgt u daar dan ook veel informatie over. Onder andere het

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 Belangrijke data 2 juli Studiedag, alle kinderen vrij 3 juli Inleveren boektas Boekenpret, groep 1 t/m 4 5 juli Gala-avond groep 8 6 juli Groep 8 vrij i.v.m. gala 9 t/m

Nadere informatie

Talismanbulletin 14 juli 2015

Talismanbulletin 14 juli 2015 Talismanbulletin 14 juli 2015 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: Donderdag 16 juli Kennismaken nieuwe leerkracht Donderdag 16 juli Uitglijden kleuters en afscheid groep 8 Vrijdag 17 juli Studiedag;

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Nieuwsbrief december 2015 Beste ouders en verzorgers, De laatste weken van 2015 breken aan en 2016 staat voor de deur. 2016: Een jaar dat ons een nieuwe omgeving brengt, een omgeving waarin we wederom

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 13, nummer 20 vrijdag 29 juni Beste ouders,

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 13, nummer 20 vrijdag 29 juni Beste ouders, Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 13, nummer 20 vrijdag 29 juni 2012 Beste ouders, In deze voorlaatste nieuwsbrief kunt u lezen over het afscheid van juffrouw Marie-José

Nadere informatie

De jaarkalender is momenteel in druk ; deze zal binnenkort aan de leerlingen meegegeven worden.

De jaarkalender is momenteel in druk ; deze zal binnenkort aan de leerlingen meegegeven worden. Christelijke basisschool Geachte ouders/verzorgers, Voor u ligt nieuwsbrief nummer 1 van het schooljaar 2014 2015. Inmiddels zit de eerste schoolweek er op. Goed om te constateren dat alle leerlingen na

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L Vrijdag 1 juli 2016 Nummer 11 Vanuit de directie Nog een weekje en dan kunnen wij gaan genieten van de zomervakantie. Groep 8 is druk bezig met het oefenen

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal.

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal. Verjaardagen kleuterjuffen... 1 Heling fietsen... 2 Verjaardagen kleuterjuffen... 3 Onderzoeken GGD... 3 Schoolfotograaf... 4 De MR is op zoek naar u!..... 4 Nieuws vanuit de peutergroep... 7 De agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juli 2017

Nieuwsbrief 10 juli 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 10 juli 2017 Agenda Agenda juli Agenda augustus 4 Wisselochtend

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 In deze nieuwsbrief: Schoolreisje groep 3 t/m 7 en 5 t/m 7 Schoolreisje groep 1 & 2 Rapportgesprekken Samenstelling team en groepsindeling Oplevering school en 5 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat?

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat? In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juni 2015 Wist u dat? Nieuws uit groep 1 & 2 Musical groep 8 Groepsindeling 2015-2016 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Onderzoek continurooster Oud papier Zomerlezen

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26-06-2014

Nieuwsbrief 26-06-2014 Nieuwsbrief 26-06-2014 Beste ouders/verzorgers, Dit is de laatste schoolkrant van het schooljaar 2013-2014. Namens bestuur, team en directie van basisschool de Meent alvast een fijne vakantie gewenst!

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Afscheid meneer Jack Bieb Rapporten en rapportgesprekken Eindejaarsviering Praktijkles verkeer Laatste schooldag Plastic tassen (Bieb)boeken thuis? Zwemmen voor zwemmen Korte berichten

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 13 e nieuwsbrief, vrijdag 7 maart 2014 Beste ouders, In deze nieuwsbrief kunt u ons nieuwe voetbalelftal zien, leest

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

We zien iedereen graag gezond weer terug op maandagochtend 28 augustus. We starten het schooljaar dan gezamenlijk op het plein.

We zien iedereen graag gezond weer terug op maandagochtend 28 augustus. We starten het schooljaar dan gezamenlijk op het plein. NIEUWSBRIEF Donderdag 13 juli 2017 Beste ouder(s)/verzorgers, De laatste nieuwsbrief van dit schooljaar! Het was een druk en enerverend schooljaar, maar ook een mooi schooljaar. We hebben met elkaar grote

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni)

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni) obs De Phoenix Week 22-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief informeren we u onder andere over ons schoolproject Blink, het ondernemerschap van de groepen 7/8 en de inhoud van de trotsweken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 23 juni Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Het jaar loopt al weer

Nadere informatie

10 Open ochtend (info volgt) 13 Start thema 2 (info volgt) 18 Spel- speelgoedmiddag groep 1 t/m 4 17 Aankomst Sinterklaas

10 Open ochtend (info volgt) 13 Start thema 2 (info volgt) 18 Spel- speelgoedmiddag groep 1 t/m 4 17 Aankomst Sinterklaas Jaarkalender schooljaar 2018-2019 ouders- versie 28 juni Augustus 2018 September 2018 27 Eerste schooldag Deze week luizenpluis 3 Deze week kennismakingsgesprekken 29 8.30 u Inloop ouders van zij-instromers

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4. Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen,

22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4. Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen, 22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4 Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen, Het project raar maar waar was erg geslaagd. De kinderen hebben genoten van alle leuke, andere lessen op school en ook buiten

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team

Nieuws vanuit het team 17-09-2015 Nr 2. Nieuws vanuit het team Beste ouders, We zitten inmiddels al weer in de 3 e schoolweek van het nieuwe schooljaar. De kinderen zijn grotendeels al gewend aan hun nieuwe groep en natuurlijk

Nadere informatie

Nieuwe jaarsreceptie

Nieuwe jaarsreceptie H E T O U D E R I N F O R M A T I E B U L L E T I N 5 sep tember 201 4 Nummer 3 Agenda Di 9 sept Woe 10 sept Do 11 sept Di 16 sept Woe 1 okt Do 2 okt Nieuwe jaarsreceptie 19.30 u MR vergadering Studiedag

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Even voorstellen Nieuwe leerlingen Schoolfotograaf Week van de Lentekriebels Carnavalsviering Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly.

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly. 8 oktober 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 9 Vr 10 Ma 13 Di 14 s Middags afsluiting project FEEST kinderboekenweek 2014 met de kinderen bij de tribune. 18.30 20.00 uur afsluiting project voor kinderen

Nadere informatie

Vakantie 2013. Vakantie 2014. Zomervakantie. Omgaan met elkaar. Vrijdag 19 juli vrij Maandag 22 juli start zomervakantie

Vakantie 2013. Vakantie 2014. Zomervakantie. Omgaan met elkaar. Vrijdag 19 juli vrij Maandag 22 juli start zomervakantie Hofbode 21-2 Juli 2013 Vakantie 2013 Herfstvakantie 21 oktober t/m 25 oktober Kerstvakantie 23 december t/m 3 januari Vakantie 2014 Voorjaarsvakantie 17 februari t/m 21 februari Pasen + meivakantie 18

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Vrijdag 8 jan. 2016 Jaargang 12 nr. 12 In deze Link: - Beste wensen - Ouderpanel - Open school Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Bijlagen: - Uitnodiging informatieavond - Uitnodiging open schoolmoment -

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen

AGENDA. Bijbelverhalen maandag 17 augustus woensdag 19 augustus OPA AGENDA 02 juli 2015 jaargang 17 nr. 40 1e schooldag, u bent hartelijk welkom om uw kind(eren) in de klas te brengen, zodat u een kijkje in de klas kunt nemen

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 7; schooljaar 2012/2013

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 7; schooljaar 2012/2013 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Proeftuintjes in de school In eerdere nieuwsbrieven hebben wij u bericht over de proeftuintjes die wij in de school aan het uitvoeren zijn. De leerkrachten zijn aan het kijken of

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Inschrijving rapportgesprekken ***Inhoud:*** ** Het voortgangs-

Nadere informatie

Receptie om het schooljaar in te luiden

Receptie om het schooljaar in te luiden Nieuwsbrief 1 ( 8 september 2017) Beste ouders, Het schooljaar 2017 2018 is gestart. Op De Borgh hebben in het team veel nieuwe leerkrachten mogen verwelkomen. Samen gaan we er weer een fantastisch jaar

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni)

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni) obs De Phoenix Week 22-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief informeren we u onder andere over ons schoolproject Blink, het ondernemerschap van de groepen 7/8 en de inhoud van de trotsweken.

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Ouderinfo woensdag 24 mei 2017

Ouderinfo woensdag 24 mei 2017 Ouderinfo woensdag 24 mei 2017 www.antoniusbest.nl 0499-371250 Pagina 1 t/m 3 Geplande evenementen 25 en 26 mei Vrije dagen i.v.m. Hemelvaart 02-06-2017 Schoolsportolympiade leerjaar 6 en 7 05-06-2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 20, 29 juni 2015

Nieuwsbrief nr. 20, 29 juni 2015 Wij zijn ambitieus om het beste uit iedere leerling te halen. Dat doen wij door onze verantwoordelijkheid te nemen in het bieden van inspirerend en eigentijds christelijk onderwijs, waarbij respectvol

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Grote Duizendpoot AGENDA. Duizendpoot met informatie voor schooljaar Wenuurtje

Grote Duizendpoot AGENDA. Duizendpoot met informatie voor schooljaar Wenuurtje Grote Duizendpoot Mededelingenblad voor ouders / verzorgers RK Basisschool De Borghoek Jaargang 0 no. 19 juli 2017 Beste ouders / verzorgers, Voor u ligt de laatste Duizendpoot van het schooljaar. Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Weekbericht o.b.s. De Eiber

Weekbericht o.b.s. De Eiber Weekbericht o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 25, nummer 16 11 januari 2013 In deze editie: Start van 2013 Voorstelling kleuters Estafette Nieuwe ouders Agenda/kalender Arts/tandarts Studiemiddag

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender juli 2018 1 16 2 Juffen-meesterdag groep 6; 17 s middags musicaluitvoering gr. 8 voor kleutergroepen; 3 Rapport 2 mee naar huis; 18 Musicaluitvoeringen groep 8 voor groepen 3 t/m 8; 4 Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016 Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016 Beste ouder(s), verzorger(s), leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken. Bedankje Edukans Toelating

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender juni 2019 1 16 2 17 Tienminuten oudergesprekken; Groepen 7: Voorlopige adviezen; 3 Teamvergadering: 14.45 uur; 18 Start project Blink; 4 Groep 4 naar Maashorst; 19 Groep 8: EHBO examen; Schoolkamp

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Belangrijke data

Belangrijke data MATTHIAS NIEUWS 1-6-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data Juni 2018 04-06 08:45-10:30 uur Ouderkamer 05-06 Hele dag Schoolfotograaf.

Nadere informatie

Hartelijk welkom! Team Kbs Kievitsloop. Kbs Kievitsloop t Blok JJ Breda Telefoon:

Hartelijk welkom! Team Kbs Kievitsloop. Kbs Kievitsloop t Blok JJ Breda Telefoon: Hartelijk welkom! Welkom in het schooljaar 2016 2017 op Kbs Kievitsloop. Wij willen ook dit jaar met u samenwerken bij de begeleiding in onderwijs en opvoeding van uw kind (eren). Wij hopen dat er ook

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL

NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL Elimschool nieuwsbrief periode: start schooljaar herfstvakantie 2015 16-10- 2015 Inhoud Personele situatie Belangrijke data Fotoproject Eigen kracht Toelaatbaarheidsverklaring

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 / 30 april 2015 Rondleiding nieuwe directie Morgen, vrijdag 1 mei, komt de nieuwe directie van de Bongerd, Paul Kamphuis (directeur) en Jos van Lith (adjunct) voor een kennismakingsbezoek

Nadere informatie