Wist je datjes van. Heideland

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wist je datjes van. Heideland"

Transcriptie

1 Wist je datjes van Heideland Juni 2014

2 Wist je dat het heidekrantje nu een wist je datjes krantje is geworden. je alle foto s van dit schooljaar kan vinden op onze website. het adres is van onze website. we jullie veel leesplezier toewensen! we tijdens het schooljaar ook nieuwe foto s op de website zetten. Dus hou het in de gaten!!

3 Wist je dat Wist je dat onze robbesnoesjes hele leuke verwenpakketjes gemaakt hadden voor Moederdag? De robbesnoesjes hadden het natuurlijk eerst zelf uitgeprobeerd! Wist je dat de papa s ook een superleuk fotocadeau gekregen hadden? De creatieve robbesnoesjesjuffen maakten van elke individuele foto van de kinderen een leuk kunstwerkje.

4 Wist je dat de Robbesnoesjes en Robbesnoezen een SUPERleuke schoolreis gehad hebben in Stal Ter Koze?! Een dikke merci aan Cynthia en alle andere helpende handen om mooie glimlachjes te toveren op de gezichten van onze Robbesnoesjes en Robbesnoezen! We hebben ons REUZEgoed geamuseerd.

5

6 Wist je dat Victor iedere vrijdag na school nog meegaat met juf Zandra om te gaan turnen in Bolderberg en daarmee de sportiefste van de klas is! Brenthe haar 1 ste communie heeft gedaan te Schulen op zondag 8 juni. Juf Marijke, juf Dorien en juf Kelly waren gaan kijken. Brenthe was heel mooi in haar rode kleedje! Proficiat Brenthe! Lucas in het begin van het schooljaar nog niet zelfstandig kon stappen en nu volledig zelfstandig stapt en loopt zonder te vallen!

7 Emile heel muzikaal is en veel van muziek houdt. Hij kan de instrumenten ritmisch bespelen! Emile kan ook goed gekke snoeten trekken! Melissa altijd goed oplet en alle antwoorden weet! Melissa iedere dag haar beugeltjes en haar speciaal broekje draagt zonder ooit te klagen! Melissa is een flinke leerling. Romaisa heel handig en al heel zelfstandig is. Ze kan als de beste de sluitingen van haar jas openen en sluiten. Ze kan zich al zelfstandig afdrogen en aankleden en ze kan het speelgoed netjes opruimen!!!

8 Kiki de rol van juf regelmatig kan overnemen wanneer de juf nog aan het opruimen is. Ze herhaalt dan de taalactiviteit nog eens in het taalhoekje. Ze zegt waar de kleuters moeten gaan zitten, duidt de kleuters aan die moeten antwoorden, en moet natuurlijk ook al eens kijven wanneer ze niet luisteren. Jolien nog maar net in ons klasje gekomen is en moet nog even wennen. Ze houdt wel erg van knuffelen! Sami na de kerstvakantie nog niet kon spreken en stappen en nu vlot kan stappen en al vele woordjes en namen kan zeggen! Brenthe, Romaisa en Melissa volgend schooljaar de overstap naar het lager maken! Wij wensen hen veel succes!

9 Wist je dat Melvin heel goed kan zaaien. Thor een flamingo niet kent maar wel een flamimbo. Thor graag met zout strooit en dat onze wafels dus veel te zout waren. Abdallah heel goed dinosaurussen kan tekenen en verzot is op dieren. Thor en meester Sacha samen heel goed op een tandem kunnen fietsen. Juf Laura ook af en toe eens wil rusten tijdens het wandelen. Melvin de fotozoektocht superleuk vond. Juf Sandra getrakteerd heeft op ijsjes.

10 Wist je dat we door de felle regen niet op sportdag konden gaan. Maar gelukkig konden we de week nadien ons toch uitleven op de sportdag in Bree. we tijdens de zwerfvuilactie heel veel vuil tegengekomen zijn dat niet op de straat thuishoort! er in de muizenklas ook wandelende takken wonen. er in de giraffenklas drie leerlingen in het gips hebben gelegen: Tiffany, Briane en Indy. we op school rond het WK hebben gewerkt. We speelden zelfs een echte voetbalmatch! we op onze schoolreis in Bokrijk enorm gezweet hebben. Gelukkig brachten een ijsje of een drankje verfrissing. we naar aanleiding van het WK allemaal in groep een land hebben bestudeerd en voorgesteld hebben aan elkaar!

11 er dit semester in de muizenklas twee nieuwe leerlingen gestart zijn: Sara en Kaan. we met de trein en de bus op uitstap gegaan zijn. Het was een heel avontuur om met alle leerlingen op de bus en de trein te geraken. Er zijn zelfs 2 sterke mannen ons moeten komen assisteren we heel sportief geweest zijn zo hebben we deelgenomen aan een voetbal en hockey-tornooi! we als voorbereiding op carnaval gekke kapsels op school hebben gemaakt in onze eigen haren we tijdens een warme vrijdagnamiddag gaan spelen zijn in de speeltuin van Lummen en de juffen ons trakteerden op een lekker ijsje! we het vertelfestival in Alden Biesen bijgewoond hebben. we een lekkere paasbrunch gegeten hebben en de Paashaas onze mandjes gevuld had met lekkers!

12 Wist je dat we journalist waren voor één dag. We brachten een bezoek aan de redactie van Het Belang van Limburg in Hasselt en de drukkerij in Paal. we met carnaval deelnamen aan een fotoshoot. We kregen de kans om elkaar te grimeren en ons te verkleden met attributen. je de Walvisklas beter de Beugelbekkies noemt want bijna alle kinderen dragen een beugel! we een DOLFIJNE dag beleefden in Centerparcs Vossemeren: zwemmen, op de glijbaan en genieten van frietjes en een ijsje. we met Valentijn een mooi doosje, gevuld met hartjes pralines, knutselden voor ons schatje!

13 deze kinderen veel danstalent hebben. Ze dansten op het schoolfeest op Happy en YMCA. er veel kinderen kunnen haken. We wachten op een tafelkleed! we afscheid nemen van 4 schoolverlaters: Sheima, Siria, Hümeyra en Hamza. We wensen jullie veel geluk in je nieuwe school! er sportieve kinderen zitten in onze klassen, want ze fietsten naar de speeltuin van Bokrijk en terug. de walvisklas de verjaardag van Aïsha vierden in een manege. De kinderen kregen paardrijles en heerlijke pannenkoeken met een drankje. Bedankt mama en papa! we op schoolreis gingen met de trein naar de Zoo van Antwerpen. We smulden van lekkere frietjes en bleven daarna slapen op school. Alhoewel slapen

14 we koekjes en pralines maakten en smulden van al dat lekkers bij bakkerij Beckers. we groene vingers hebben. We leerden over kruiden en hebben in het schooltuintje geplant. we met de auto naar het vertelfestival in Alden Biesen gingen. We genoten van 2 fantastische voorstellingen. we op snuffeltocht gingen bij Het Berenhuis in Heusden. Tijdens de tocht verzamelden we letters waarmee ze een woord vormden. Goedemorgen het vriendje van de beer. de walvisklas op babybezoek is geweest. Proficiat aan de ouders van Hümeyra. Ze hebben een zoontje gekregen. Yigitefe Matthijs zijn vormsel dit schooljaar gedaan heeft. Proficiat!

15 Wist je dat we een heel schooljaar Michiel zijn Vormsel dit schooljaar gedaan heeft. lang elke week gekookt hebben we dat natuurlijk ook hebben mogen opeten! we een hele leuke sportdag gehad hebben samen met de uilen-, muizen-, giraffen-, en vlinderklas. we een fietstocht gemaakt hebben van wel 46 kilometer lang! we afscheid nemen van enkele schoolverlaters. We wensen jullie veel succes in je nieuwe school!

16 we een nieuwe leerling in onze klas hebben: Lorenzo we op schoolreis geweest zijn naar Bokrijk samen met de muizen, uilen en giraffenklas, het was een hele toffe dag! we over het WK aan het leren zijn en heel wat leerlingen stickers verzamelen voor in hun stickerboek. Het is een heuse ruilactie tussen de leerlingen en de leerkrachten!

17 Wist je dat er in de vlinderklas lekkere dingen gekookt worden. de verjaardagen heel uitgebreid gevierd worden. we een regenachtige maar toch een hele leuke sportdag beleefd hebben. we een heel leuk feestje gebouwd hebben met carnaval.

18 we een superleuke schoolreis gehad hebben naar de Olmense Zoo. we nadien blijven slapen zijn op school en heel veel plezier gemaakt hebben.

19 Wist je dat we naar het speeltuintje van Lummen geweest zijn en er fijn gespeeld hebben. Juf Miet en juf Zandra een fijne kleutersportdag voor ons georganiseerd hebben. Thibo sinds dit schooljaar al heel flink een aantal hapjes eet. Jayden heel flink en graag in zijn werkhoekje werkt. Joey aan het leren is om te praten via zijn Ipad met nikitalk en hij zo kan communiceren.

20 we op schoolreis geweest zijn naar stal Ter Koze en we er paardgereden hebben, geploeterd in het water, gesprongen op het luchtkussen en hele lekkere frietjes gegeten hebben. we gewerkt hebben rond de brandweer en dat we ons als echte brandweermannen verkleed hebben. we zijn gaan snoezelen in t Balanske en er echt van genoten hebben. we het laatste trimester er een nieuwe kleuter bijkregen: Yusuf en dat hij zich al helemaal thuis voelt. we heel wat gefietst hebben.

21 Wist je dat niet alleen de kinderen maar ook al het personeel zo goed heeft mee gedanst op het schoolfeest! Laat de zon in je hart, ze schijnt toch voor iedereen! Geniet van het leven, we een grote fietstocht hebben gemaakt naar Bokrijk in Genk!! Iedereen heeft dat super gedaan, proficiat!!

22 het op donderdag 5 juni een regenachtige dag was? Maar ook een sportieve dag was waar iedereen enthousiast aan mee gedaan heeft!!! het zwembad in Zolder gaat sluiten! En dat wij volgend jaar in het zwembad van Lummen gaan zwemmen!

23 Wist je dat we het oudercomité ontzettend hard willen bedanken voor hun hulp en activiteiten: quiz, ijsjes, kienavond, paasontbijt het oudercomité onze schoolreis heeft gesponsord. Hierdoor kon elk klasje er een leuke dag van maken! het oudercomité gezorgd heeft voor een kledingcontainer. Deze vind je naast de school. De opbrengst hiervan gaat naar de kinderen.

24 Wist je dat we jullie een hele fijne vakantie wensen met veel zon, ijsjes, rust, Bonnes fêtes! Frohe Feiertage Happy holidays! bayramınız kutlu olsun felices fiestas buone vacanze

25

Wist je datjes van. Heideland

Wist je datjes van. Heideland Wist je datjes van Heideland December 2014 de uilenklas zijn naam beter kan veranderen naar de knuffelklas? De kinderen van de uilenklas zijn namelijk echte knuffelaars! we allemaal de zwembewegingen goed

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOORWOORD

NIEUWSBRIEF VOORWOORD NIEUWSBRIEF VOORWOORD De laatste maand van dit schooljaar gaat alweer beginnen. Juni wordt een drukke, maar vast ook leuke maand. Nog even extra goed ons best doen voor toetsen, maar ook leuke uitstapjes

Nadere informatie

HORIZONTAAL MUZIEK IN DE SCHOOL. Belangrijke datums!

HORIZONTAAL MUZIEK IN DE SCHOOL.  Belangrijke datums! HORIZONTAAL Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu genieten van een welverdiende vakantie. Een vakantie om feest

Nadere informatie

Klasnieuws 1e kleuterklas: juf Ilse - juf Cynthia

Klasnieuws 1e kleuterklas: juf Ilse - juf Cynthia t lotusgazetje Periodieke uitgave van basisschool De Lotusbloem Zomerstraat 27, 2590 Berlaar - tel. 03 / 482.12.60 - fax. 03 / 482.43.34 Meer informatie kan u vinden op www.bsdelotusbloem.be nummer: juni

Nadere informatie

t Klavernest Gesubs. Vrije Basisschool / Schoolkrant 24 mei 2019

t Klavernest   Gesubs. Vrije Basisschool / Schoolkrant 24 mei 2019 Gesubs. Vrije Basisschool - directie@klavernest.be secretariaat@klavernest.be - 03/312.05.92 Schoolkrant 24 mei 2019 Wijziging - info voor de ouders van schoolverlaters. Graag informeren we je over een

Nadere informatie

Smiskenskrant 2. Smiskenskrant 2. Oproep, oproep, oproep! Aan alle ouders!

Smiskenskrant 2. Smiskenskrant 2. Oproep, oproep, oproep! Aan alle ouders! Smiskenskrant 2 26 oktober 2018 Oproep, oproep, oproep! Aan alle ouders! Voor de wereldklassen in het vierde leerjaar zijn we nog op zoek naar ouders, grootouders, familie, vrienden,.. die op donderdag

Nadere informatie

Schooljaar MEI - JUNI

Schooljaar MEI - JUNI Schooljaar 2016-2017 MEI - JUNI Hallo allemaal, Hier zijn we weer met een nieuwe nieuwsbrief! Die is tweemaandelijks te vinden via de website op onze klasblog. We willen jullie er nog eens aan herinneren

Nadere informatie

BROEDERLIJK DELEN 2015

BROEDERLIJK DELEN 2015 Kleuterkrant maart april 2015 BROEDERLIJK DELEN 2015 In deze campagne maken onze kleuters kennis met Victor en Blanca uit Peru. Jammer genoeg is het schaapje van Victor ziek door de grondverontreiniging

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 11 oktober 2013 Kleur het bos van je dromen! Vorige week vrijdag beleefden we met de hele school een SUPER dag! Onze Muse- startdag. s Morgens werden onze kinderen verrast

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL

KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu

Nadere informatie

Derde trimester 089/

Derde trimester 089/ Derde trimester De schoolborden worden voor de laatste keer afgeveegd. Alles wordt stilaan van de muren gehaald waardoor de klassen er kaal uit zien. De schoolpoort wordt weldra gesloten We kijken terug

Nadere informatie

VRAGEN STAAT VRIJ NIEUWS UIT DE OUDSTE KLEUTERGROEP

VRAGEN STAAT VRIJ NIEUWS UIT DE OUDSTE KLEUTERGROEP NIEUWS BRIEF 2011 02 16 NIEUWS UIT DE OUDSTE KLEUTERGROEP Nieuws uit de oudste kleutergroep.. Om de voorbije week kort samen te vatten is er maar 1 woord nodig! FEEST FEEST en nog eens FEEST. Er werden

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2014/2015

Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2014/2015 Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2014/2015 Het voorwoord Voor je ligt het inhoudelijke en financiële jaarverslag 2014-2015 van de Ouderraad van OBS de Tarthorst. Met behulp van vele ouders en teamleden,

Nadere informatie

November: schooljaar

November: schooljaar November: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Deze nieuwsbrief staat ook op onze website! Op de agenda: Maandag 9 november instapdag voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOORWOORD

NIEUWSBRIEF VOORWOORD NIEUWSBRIEF VOORWOORD De maand mei vloog weer voorbij. Er werden zoveel leuke dingen gedaan Zo was er het schoolfeest, onze schoolreis en nog allerlei andere activiteiten. Meer hierover kun je lezen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 26 juni tot vrijdag 30 juni 2017 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Het is zover, ons laatste weekje voor de vakantie. Het zal niet alleen de laatste

Nadere informatie

t GraGo tje juni 2018

t GraGo tje juni 2018 t GraGo tje juni 2018 Kleuterschool Grammene Grijsbulckstraat 3 051 63 64 17 Lagere school Gottem Ardense Jagersstraat 6 051 63 51 47 www.wongrago.be directie@wongrago.be PEUTER- & EERSTE KLEUTERKLAS Dieren

Nadere informatie

Inlichtingenblaadje maart 2016

Inlichtingenblaadje maart 2016 Inlichtingenblaadje maart 2016 Uitgegeven op: 25 februari 2016 00:00 Stedelijke Basisschool Staakte VOORWOORDJE Een nieuwe maand gaat beginnen Een veelbelovende maand, eentje waarin de lente gaat ontspringen.

Nadere informatie

WB-ECHO S VOLG ONS OP DE WEBSITE VAN DE SCHOOL REDACTIE :

WB-ECHO S VOLG ONS OP DE WEBSITE VAN DE SCHOOL REDACTIE : SEPTEMBER - OKTOBER 2018 VOLG ONS OP DE WEBSITE VAN DE SCHOOL REDACTIE 2018-2019: 3de klas: Lilia & Nesrin 4de klas: Rania & Younes 5de klas: Rania & Mohamed A. 6de klas: Maylisse & Dounia VRIENDSCHAPSWEEK

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 11 EINDE Beste Noordlandertjes,

NIEUWSBRIEF 11 EINDE Beste Noordlandertjes, NIEUWSBRIEF 11 EINDE 2017-2018 Beste Noordlandertjes, In september kwamen we allen samen aan de schoolpoort om aan het schooljaar 2017-2018 te beginnen. Nu we 10 maanden later zijn, zijn alle verhalen

Nadere informatie

Woordje van de directie.

Woordje van de directie. NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E Woordje van de directie. Beste ouders, Donderdagmorgen heeft onze bus een

Nadere informatie

Langs deze weg nog eens een warme oproep voor onze klusjesdag op zaterdag 27 april van 9u tot 15u.

Langs deze weg nog eens een warme oproep voor onze klusjesdag op zaterdag 27 april van 9u tot 15u. t Sterappeltje Nieuwsbrief 2012-2013 nr. 24 KLUSJESDAG! Langs deze weg nog eens een warme oproep voor onze klusjesdag op zaterdag 27 april van 9u tot 15u. Hopelijk tot dan, Het sterappelteam De piepkuikens

Nadere informatie

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 Opgelet! Mogen we vragen om nu geen plastic dopjes meer mee te geven? Vrijdag zijn de laatste dopjes van dit schooljaar opgehaald. Nu gaan we eerst verhuizen. Blijf gerust

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

PAGADDERKE. Tijdschrift van Kleuterschool Pagadder Sint-Maartenlaan Heusden-Zolder 011/

PAGADDERKE. Tijdschrift van Kleuterschool Pagadder Sint-Maartenlaan Heusden-Zolder 011/ PAGADDERKE Tijdschrift van Kleuterschool Pagadder Sint-Maartenlaan 6 3550 Heusden-Zolder 011/57 26 30 www.kleuterschoolpagadder.be directie@vkspagadder.be Schooljaar 2018-2019 Juni 2019 Beste ouders en

Nadere informatie

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt.

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt. Het Kwetternest 3-jarigen Deze week zijn we begonnen met het thema OEF WAT WARM! We hebben in de groep een echte ijswinkel gemaakt. De kinderen kunnen naar hartenlust ijsjes kopen en eten. In de grote

Nadere informatie

t Klavernest Gesubs. Vrije Basisschool / Schoolkrant 23 mei 2014

t Klavernest   Gesubs. Vrije Basisschool / Schoolkrant 23 mei 2014 t Klavernest www.klavernest.be Gesubs. Vrije Basisschool - directie@klavernest.be secretariaat@klavernest.be - 03/312.05.92 Schoolkrant 23 mei 2014 Onze kleuterrefter : voor en na Eigenlijk kon dit perfect

Nadere informatie

DE ROZE HUISKRANT. Interview met onze stagiaire DE REDACTIE: JESSIKA INGE LINDA PHILIPPE HEIDI INE STEPHANIE CONTACT: INE.

DE ROZE HUISKRANT. Interview met onze stagiaire DE REDACTIE: JESSIKA INGE LINDA PHILIPPE HEIDI INE STEPHANIE CONTACT: INE. DE REDACTIE: JESSIKA INGE LINDA PHILIPPE HEIDI INE STEPHANIE CONTACT: INE.VERCAEMER @DE-LELIE.BE Krantje 26 DE ROZE HUISKRANT Juli 2013 Interview met onze stagiaire We hebben sinds 4 februari een stagiaire,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Schoolkrant april-mei 19

Schoolkrant april-mei 19 Schoolkrant april-mei 19 Jarigen van april: 4 : Sheldon K3, Noëmie L5, Rebeka L5 6 : Eva 7 : Vince K3, Emiel K3, Yara L5 8 : Joppe L3 10 : Mattiz L4, Romeo L6 11 : Wiebe L6 16 : Emir K1 17 : Caroline 18

Nadere informatie

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele Vroeg in de morgen kwamen we aan op school, als snel stond de hele gang vol met koffers. Iedereen was een beetje zenuwachtig om te vertrekken. Het wachten op de bus leek wel eindeloos Maar al snel konden

Nadere informatie

Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht.

Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Ik denk dan stiekem bij mezelf, zo moest het altijd zijn: Een zee van licht waar je ook

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB Donderdag 17 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Luizenpluizen Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 6 januari Donderdag 7 januari Woensdag 6

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F M E I 2 0 1 4 N I E U W S B R I E F I N D I T N U M M E R : B I N N E N K O R T 1 B I N N E N K O R T 2 H E T S C H O O L F E E S T 3 B I J N A N A A R T S J E C H I Ë! 4 G E Z O N D H E I D S W E E K

Nadere informatie

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de huifkar en de wandeling. We hebben van alles gezien; gekleurde

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be Maandag 5 november Dinsdag 6 november Donderdag 9 november NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Agenda november 2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief maart 2015 Basisschool O.-L.-V.-Presentatie Plezantstraat 135, 9100 St-Niklaas Tel 03 760 08 73 basisschool.plezant@olvp.be www.olvp.be MAART Start 2 de inschrijvingsperiode : Wie kan inschrijven? Iedereen! Voor

Nadere informatie

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Lucas Liene Indi Ibrahim Sander Cas Silou Bes - Mille

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Lucas Liene Indi Ibrahim Sander Cas Silou Bes - Mille SPORTACTIVITEITEN Onze leerlingen hebben tijdens het 2 de trimester deelgenomen aan enkele leuke sportactiviteiten. Deze werden georganiseerd door SVS (Stichting Vlaamse Schoolsport). Onze 4- en 5-jarige

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel.

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel. 2008 Zegersblaadje: januari 2008 KALENDER maandag 31 december 2007 dinsdag 01 januari 2008 woensdag 02 januari 2008 donderdag 03 januari 2008 vrijdag 04 januari 2008 zaterdag 05 januari 2008 zondag 06

Nadere informatie

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES Wat viel er te beleven? Wat moeten we onthouden? Aan welke maandtip moeten we aandacht besteden? U komt het allemaal te weten. MAART Beste ouders en grootouders De maand maart

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 31

NIEUWS UIT DE SCHOOL 31 NIEUWS UIT DE SCHOOL 31 Vrijdag 21 december 2018 De Sint op school. De Goede Sint bracht terug een bezoekje aan onze school. En er waren terug bijna geen stoute kinderen bij. Alle klassen kregen daarom

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE.

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE. OPGELET! VANAF 19 MAART WERKZAAMHEDEN IN DE KERKHOFLAAN KLUSJESDAG 1 EN CARNAVALBAL WAREN EEN 23 april schoolfotograaf SUCCES! HIER EEN FOTOREPORTAGE HERTOG JAN NIEUWSBRIEF IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE

Nadere informatie

Weet u wat wij in de laatste weken allemaal hebben gedaan in de onderbouw? Dat leest en ziet u in deze nieuwsbrief!

Weet u wat wij in de laatste weken allemaal hebben gedaan in de onderbouw? Dat leest en ziet u in deze nieuwsbrief! Beste ouders, Weet u wat wij in de laatste weken allemaal hebben gedaan in de onderbouw? Dat leest en ziet u in deze nieuwsbrief! Hartelijke groet, het onderbouwteam Nieuws uit groep 0 Leen de aannemer

Nadere informatie

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2016 zit er al weer op. Aan de agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

DE BLOKKENDOOS. GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief Juni 2019

DE BLOKKENDOOS. GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief Juni 2019 DE BLOKKENDOOS GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief Juni 2019 Op de kalender 17/06 L5 schoolreis Bobbejaanland 20/06 L6 schoolreis De Schorre 23/06 Schoolfeest van 13u tot 17 u 24/06 L3 L4 schoolreis

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.hetnestkastje.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.hetnestkastje.be Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.hetnestkastje.be Nu de winter stilaan achter de rug is en de lente zich van zijn mooiste kant laat zien, voelen

Nadere informatie

NAAR HET EERSTE LEERJAAR

NAAR HET EERSTE LEERJAAR NIEUWSBRIEF 1 Beste ouder Het eerste trimester van schooljaar 2018-2019 vloog razendsnel voorbij. Binnen onze school viel er heel wat te beleven. We laten u graag even meegenieten! Een greep uit de voorbije

Nadere informatie

Op vrijdag 4 december is Sinterklaas ons ook niet vergeten Kijk eens wat wij in onze schoentjes vonden!

Op vrijdag 4 december is Sinterklaas ons ook niet vergeten Kijk eens wat wij in onze schoentjes vonden! Op vrijdag 4 december is Sinterklaas ons ook niet vergeten Kijk eens wat wij in onze schoentjes vonden! Maar ook tijdens de turnles hebben wij veel plezier!!! -- Wereldklas 2 Natuurlijk in Kiewit De derde

Nadere informatie

HORIZONTAAL.

HORIZONTAAL. KERSTMIS DECEMBER 2018 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

DE LINDEFLITS BELANGRIJKE DATA 1 E HEILIGE COMMUNIE STUDIEDAG

DE LINDEFLITS BELANGRIJKE DATA 1 E HEILIGE COMMUNIE STUDIEDAG Informatieblad voor leerlingen, ouders en alle anderen die betrokken zijn bij bs. De Lindegaerd. DE LINDEFLITS In deze Lindeflits o.a. aandacht voor: jarigen juni, studiedag juni, 1e heilige communie,

Nadere informatie

De schoolkrant door en voor kinderen

De schoolkrant door en voor kinderen De schoolkrant door en voor kinderen De aller aller laatste.. 2017 Voorwoord & Inhoudsopgave Hallo allemaal, Dit is de derde en laatste schoolkrant van dit schooljaar. Wat gaat het toch allemaal snel!

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk Nieuws uit groep 6 Vakantie! Eindelijk is de vakantie aangebroken. We hebben er al een poosje naar uit gekeken. En de laatste weken waren ook wel wat rommelig. Steeds meer boeken waren uit, steeds werd

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

De laatste weken viel er heel wat te beleven in onze klas. Kijk mee en geniet!

De laatste weken viel er heel wat te beleven in onze klas. Kijk mee en geniet! De laatste weken viel er heel wat te beleven in onze klas. Kijk mee en geniet! week 7-8 Het eigenwijsje van de week: Op de dag van de leerkracht werden we getrakteerd op een heerlijk ontbijt. Bedankt Kadé

Nadere informatie

Nieuws uit groep 1/ 2 d.

Nieuws uit groep 1/ 2 d. Nieuws uit groep 1/ 2 d. Dit schooljaar begonnen we met 15 oudste kleuters en 9 jongste kleuters. In september kwamen Jake en Indy erbij. Ons eerste thema van schatkist was Erop uit: het verhaal van Kleine

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Wat gebeurd is Zomerfeest Afgelopen vrijdag hebben we ons traditionele zomerfeest gehad. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en bleef het de hele middag droog.

Nadere informatie

Vzw KBM-Z Basisschool De Triangel. G.H.Verwilghenlaan Maasmechelen tel: 089/ (Italiaans Centrum 089/ )

Vzw KBM-Z Basisschool De Triangel. G.H.Verwilghenlaan Maasmechelen tel: 089/ (Italiaans Centrum 089/ ) Vzw KBM-Z Basisschool De Triangel G.H.Verwilghenlaan 37 3630 Maasmechelen tel: 089/76.08.32 (Italiaans Centrum 089/76.47.67) 2 Dag vriendjes en vriendinnetjes, dag mama s en papa s Het is bijna zover!

Nadere informatie

Schoolkrant maart 17. Agenda: Jarigen van de maand:

Schoolkrant maart 17. Agenda: Jarigen van de maand: Agenda: Schoolkrant maart 17 Jarigen van de maand: 2 : Amélie LO4 / Jasmijn LO 2 6 : Yorben KO1 7 : Nore LO6 / Amber LO3 9 : Feyza LO6 11 : Zyna LO4 12 : Emre LO4 13 : Jesus KO P 17 : Bryce KO2 / Kristie

Nadere informatie

Jaarverslag. Nov 4 Jan 1 New Year Schoolreis Sint op bezoek Koningsspelen. Oct 30 Fall Festival. Zij vertegenwoordigden de ouderraad:

Jaarverslag. Nov 4 Jan 1 New Year Schoolreis Sint op bezoek Koningsspelen. Oct 30 Fall Festival. Zij vertegenwoordigden de ouderraad: Jaarverslag Dit verslag gaat over het schooljaar 2014 2015. De ouderraad is er voor de ondersteuning van de school tijdens bepaalde evenementen. Zij vertegenwoordigden de ouderraad: Per schooljaar vinden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni 2019

NIEUWSBRIEF juni 2019 NIEUWSBRIEF juni 2019 Voetje voor voetje, met volgehouden inzet, stapten we van september naar juni. Alles wat we dit schooljaar leerden, stoppen we in ons rugzakje en sterkt ons in onze tocht naar de

Nadere informatie

Hoi mijn lieve appelsienenvriendjes

Hoi mijn lieve appelsienenvriendjes Hoi mijn lieve appelsienenvriendjes Ja, dit is ons laatste verslag van dit schooljaar.de foto van Fleur haar verjaardag, het paasontbijt en sfeerfoto van het zoeken naar de paasmandjes hadden jullie nog

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

De herfst komt eraan

De herfst komt eraan INFOKRANT NOVEMBER 2018 VRIJE BASISSCHOOL O.L.V.O. Stadhuisstraat 4 - Heist-aan-zee Ramskapellestraat 65 - Ramskapelle Tel. 050/512925 E-mailadres: olvo@sgsaeftinghe.be website: www.olvoheist.be De herfst

Nadere informatie

Oudercontacten (Looiven) Oudercontacten (Looiven + Boslaan) Oudercontacten (Boslaan) Feest van de arbeid - VRIJAF

Oudercontacten (Looiven) Oudercontacten (Looiven + Boslaan) Oudercontacten (Boslaan) Feest van de arbeid - VRIJAF Activiteitenkalender De Klimtoren Gesubs. Vrije Kleuterschool Boslaan 2 Tel / Fax : 014/850066 Looiven 38 Tel : 014/851112 2460 Kasterlee E-mail : info@vks-klimtoren.be Website : www.vks-klimtoren.be Ma.

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Sven (gr 7), Julius (gr 2), Lisa (gr 8), Saar (gr 5), Cis (gr 5), Colin (gr 1), Pleun (gr 2), Hamzah (gr 2), Ward (gr 2), Celeste (gr 5), Lucas (gr 6), Sepp

Nadere informatie

SCHOOLFEEST: als ik kon toveren

SCHOOLFEEST: als ik kon toveren BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF juni 2017 NIEUWSBRIEF Donderdag 1 Papierslag van 16u-19u GEEN VOOR- en NASCHOOLSE OPVANG op school Vrijdag 2 Meester op de fiets voor L1-L2

Nadere informatie

Jongste kleuters: En dan hebben de jongens de doos met de knikkerbaan ontdekt!

Jongste kleuters: En dan hebben de jongens de doos met de knikkerbaan ontdekt! Freinet Basisschool Genk Schoolkrant Een week vol dieren! Week 5 Vrijdag 30 september 11 Activiteitenkalender: Dinsdag 4 oktober: Werelddierendag de ingezamelde voeding wordt door de kinderraad naar het

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 31 maart 2017 Op het einde van dit tweede trimester worden de schoolvorderingen weergegeven in

Nadere informatie

Schoolkrant september 17

Schoolkrant september 17 Schoolkrant september 17 Jarigen van de maand: 7: Lauren LO1 / Kaat LO3 11: Kiri 12: Bryan KO1 14: Merel LO1 16: Jens LO4 / Kirsten 19: Ömer LO1 / Rabia 20: Mika LO3 27: Els 28: Loris LO1 29: Felix KO3

Nadere informatie

WELKOM. in de eerste kleuterklas!

WELKOM. in de eerste kleuterklas! WELKOM in de eerste kleuterklas! Bij juf Lore & Jules Beste mama en papa, Allereerst wil ik u welkom heten in de 1 ste kleuterklas. Samen met Jules zal uw kapoen dit schooljaar ongetwijfeld leuke momenten

Nadere informatie

Oudervereniging Wilakkers

Oudervereniging Wilakkers Beste Ouders, Het jaar zit er al weer op, dankzij uw inzet is het weer een leuk, sportief en creatief jaar geworden voor de kinderen. Ik wil alle ouders die zich ingezet hebben bij de activiteiten hartelijk

Nadere informatie

Tijdens onze vastenvoettocht stapten we voor TAPAS. Door 5 of 10 kilometer te stappe

Tijdens onze vastenvoettocht stapten we voor TAPAS. Door 5 of 10 kilometer te stappe 5115 keer bedankt! Tijdens onze vastenvoettocht stapten we voor TAPAS. Door 5 of 10 kilometer te stappen steunen we zo goede doelen in Polen, Nicaragua maar ook in België. Dankzij de steun die onze kinderen

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 28 februari 2014 MOS Kamiel openluchtklas Zaterdag 22 februari 2014 is de start gemaakt. Enkele enthousiaste leerlingen, ouders en leerkrachten werkten samen met 2 medewerkers

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017 Nieuwsbrief nr. 8 Juli 2017 KALENDER Voorwoord 1 5 juli Rapport mee 6 en 10 juli Eindgesprekken 8 juli Oud papier 12 juli Afscheidsavond groep 8 13 juli Afscheidsochtend groep 8 14 juli Afsluiting schooljaar

Nadere informatie

t Klavernest Gesubs. Vrije Basisschool / Schoolkrant 14 juni 2019

t Klavernest   Gesubs. Vrije Basisschool / Schoolkrant 14 juni 2019 Gesubs. Vrije Basisschool - directie@klavernest.be secretariaat@klavernest.be - 03/312.05.92 Schoolkrant 14 juni 2019 Afbraak en bouw van de school t Klavernest www.klavernest.be Het schooljaar 2019-2020

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6: P.B.S. beloningen

Nieuws uit groep 6: P.B.S. beloningen Nieuws uit groep 6: We hebben weer een leuke periode achter de rug, waarin we ook veel hebben gedaan. Hieronder kunt u mee lezen en genieten van al onze belevenissen! Wie ben jij? Het Wie ben jij spel

Nadere informatie

Fladderkrant MEI 2016

Fladderkrant MEI 2016 Fladderkrant MEI 2016 Kom met de fiets of te voet naar school, net als Sam! Onze school neemt deel aan de campagne Sam de Verkeersslang. Met die campagne stimuleert Mobiel 21 vzw ouders en kinderen om

Nadere informatie

Hoei-joei-joei wat gaat daar door de straat, kijk het is de brandweer

Hoei-joei-joei wat gaat daar door de straat, kijk het is de brandweer Nr. 22 2 juli Zomereditie Nieuws uit de Groepen Voordat we onze deuren sluiten voor de zomervakantie, willen we u nog een en ander vertellen over de onderwerpen waarmee we in onze groepen bezig zijn geweest.

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 INFOOTJE NR. 17 Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 Agenda Maandag 8 juni OR-vergadering Woensdag 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Donderdag 11 juni 13.05 vertrek per fiets, IVN project,

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart & april 2011

Nieuwsbrief maart & april 2011 Nieuwsbrief maart & april 2011 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Krokusvakantie P 1 Ouderavond + rapport P 1 Carnaval P

Nadere informatie

Music for life: de warmste week

Music for life: de warmste week Jaargang 12 nummer 1 In deze krant: Prettige feestendagen! foto s van: - sportdag - schaatsen - de Sint & zijn pieten - week van het bos - Een heel bijzondere dag voor juf Liesl Spelletjes onze website:

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief juli 2014 Nieuwsbrief juli 2014 Groepsindeling schooljaar 2014-2015 Volgend schooljaar starten we met de volgende groepen: Groep 1/2 : Renee Engelsman ( op woensdag om de week Pien Zaanen) Groep 3/4 : Esther de

Nadere informatie

Groep 1/2/3. Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt

Groep 1/2/3. Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt Groep 1/2/3 Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt Op donderdag 25 juni hebben de kinderen leuke sportieve activiteiten buiten gedaan. Voetballen met flessen vol water, spelletjes met de parachute en

Nadere informatie

Voorwoord directie. Ook het huiswerkbeleid werd uitgewerkt op niveau van de scholengemeenschap.

Voorwoord directie. Ook het huiswerkbeleid werd uitgewerkt op niveau van de scholengemeenschap. Schooljaar 2007 2008 Juni 2008 Voorwoord directie In dit nummer: Voorwoord 1 Praktische info 2 Communicanten 4 Ikke 9 Kleuters 12 1ste leerjaar 16 2de leerjaar 20 3de leerjaar 23 4de leerjaar 25 5de leerjaar

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur!

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 juli 2017 Beste ouder, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie

TICHELTJE. Beste ouders,

TICHELTJE. Beste ouders, TICHELTJE Beste ouders, De laatste maand van het schooljaar is weer voorbij. Het was een drukke maand voor de kinderen. Er werden in elke klas veel toetsen gemaakt. Na de laatste toetsendag kwam de warmte.

Nadere informatie

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Ruben Elien Jens Nore Sfea Lenne Nio Tieme Bas - Lies

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Ruben Elien Jens Nore Sfea Lenne Nio Tieme Bas - Lies KUNST Ook dit jaar waren de kleuters van de laatste kleuterklassen van onze school drie weken lang echte kunstenaars. En wat hebben deze kleuters zo allemaal rond het thema Kunst gedaan? Van de stad Genk

Nadere informatie

Welkom Warme William!

Welkom Warme William! www.sintvic.be INFO VOOR OUDERS Mei-juni 2018 Welkom Warme William! Mijn naam zegt jullie misschien al iets ofwel zagen jullie me al zitten op mijn bank. Ik ben een grote blauwe beer, één en al warmte!

Nadere informatie

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar Woensdag 1 mei Donderdag 2 mei Eerste communie, proficiat! Maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei Maandag 6 mei 1 ste, 3 de en 5 de leerjaar KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar De kindjes van juf Karolien

Nadere informatie

Ieder zijn talent, Samen het resultaat. Zomervakantie

Ieder zijn talent, Samen het resultaat. Zomervakantie Trefpunt van de G.J. van der Ploegschool Ieder zijn talent, Samen het resultaat Juni 2015 In dit nummer: Nieuws vanuit het Managementteam Vervolg nieuws vanuit het managementteam, Verjaardagskalender,

Nadere informatie

Jaargang 5, nummer 11, donderdag 11 juli Jarigen juli/ augustus. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Jaargang 5, nummer 11, donderdag 11 juli Jarigen juli/ augustus. Beste ouder(s)/verzorger(s), Jaargang 5, nummer 11, donderdag 11 juli 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is al weer de laatste Wereldwijzer voor dit schooljaar. Wat gaat zo n schooljaar toch snel! Het afgelopen schooljaar hebben

Nadere informatie

Het eigenwijsje van de week:

Het eigenwijsje van de week: week 13 Het eigenwijsje van de week: We hebben twee manieren om naar mensen en dingen te kijken; een positieve manier en een negatieve. De keuze is aan ons. We waren het allemaal eens: Laat ons maar zoveel

Nadere informatie