NBR PREMIUM. NBR Premium Logomat

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NBR PREMIUM. NBR Premium Logomat"

Transcriptie

1 NBR Premium Logomat NBR Premium, onze beste kwaliteit schoonloopmat met logo. Een mat is bij binnenkomst in een gebouw, winkel het eerste dat uw bezoekers zien. Een goed begin is het halve werk en de Premium mat biedt u deze mogelijkheid door de mat te voorzien van uw logo, design, welkom boodschap en dat in de door u gekozen (huis)kleuren. De Premium tapijtpool is gemaakt van een gedraaide nylon 6.6 vezel. Deze veerkrachtige vezel is in staat loszittend vuil te verwijderen. Het vuil zakt daarbij naar de bodem waar het uit zicht blijft. Nylon 6.6 is de sterkste nylon tapijtvezel en wordt bij voorkeur gebruik in tapijt dat lang mee moet gaan en niet snel plat gaat liggen, zoals bijv hotels, bureaus enz. Polyester is als vezel voor een logomat minder geschikt. Polyester loopt sneller plat waardoor de mat zijn functionaliteit verliest De NBR Premium combineert mooie looks met functionaliteit van een schoonloopmat. Naast mooie looks en functionaliteit heeft de NBR Premium nog een aantal andere voordelen. De mat is voorzien van een NBR rubber rug en zwarte rand rondom de mat. Het grote voordeel van NBR rubber t.o.v. Vinyl/PVC is dat de mat extreem flexibel is. De mat ligt altijd mooi vlak, geen opstaande of afgescheurde randen die een struikelgevaar kunnen veroorzaken. Het NBR rubber is ontwikkeld voor de wasserijmarkt waar deze matten gewassen kunnen worden en ook verhuurd worden. Het rubber is getest op minimaal 100 wasbeurten. Ook de kleuren vliegen en niet na een paar wasbeurten al uit. Kleinere matten tot ca 85x150 cm kunt u zelf nog wassen in een huishoudwasmachine. U kunt de matten natuurlijk ook uitschudden, stofzuigen of afspuiten om ze schoon te houden. De NBR Premium mat heeft naar keuze een antislip rug met golfbal motief of een gripper (kleine nopjes) die schuiven op vele soorten tapijt kunnen verminderen. Optioneel (meerprijs) kunnen er in het rubber ook stukken klittenband aangebracht worden. Het tegenstuk met zelfklevende achterkant plak u op de vloer. Plaats de mat met klittenbank op het tegenstuk. De mat kan nu niet meer verschuiven. Dit systeem is bijv. te gebruiken op iets schuin oplopende vloeren of plaatsen waar er met kleine wieltjes, met veel gewicht over de mat wordt gereden. Let er bij de aankoop van uw logomat op dat: Deze minimaal een 900 gram/m nylon 6.6 pool heeft en geen polyester pool. Voorzien is van een NBR rubber rug en geen vinyl/pvc rug. De NBR Premium logomat, top kwaliteit met 2 jaar garantie op fabricagefouten.

2 Kleuren Hieronder staan onze 45 basiskleuren waaruit u kan kiezen. Kleuren zijn gekalibreerd ingescant van het originele tapijtmonster. Let op, de kleuren kunnen er op uw scherm anders uitzien. De tabel laat boven ons kleurnummer zien met daaronder de Pantone referentienummers. Pantone wordt als referentie gebruikt voor het drukken op papier. Het Pantone nummer is het nummer, dat het dichtste bij het origineel zit. Het is echter nooit een 100% match maar het dichtstbijzijnde nummer dat we konden vinden.

3 Mengkleuren Wij werken met 45 basiskleuren waaruit u kan kiezen. Het is echter mogelijk door een schaakbord patroon te printen sommige kleuren met elkaar te mengen. Hierdoor ontstaat er een tussenkleur. Het patroon brengen wij aan in het ontwerp. Zo gebruiken wij bijv de combinatie 601 geel met 643 koper om een mooi gouden kleur te krijgen. 613 blauw met 637 cyaanblauw geeft een mooie koningsblauwe kleur. Helaas zijn niet alle combinaties mogelijk en vermengen vele kleuren zich niet tot een mooie uni kleur. De foto hieronder laat onze mengmat zien met alle mogelijke kleurcombinaties. Heeft u een specifieke kleur dan kijken wij op de mat of we deze kunnen benaderen. Zonder meerprijs kunnen we deze dan in uw ontwerp verwerken. Let op de mengkleuren zijn niet mogelijk als basiskleur voor grotere oppervlaktes.

4 Ontwerpmogelijkheden Het ontwerp wordt geprint op een zogenaamde chromojet tapijt printer. Deze printer, met 48 spotkleuren print iedere kleur op exact de in het ontwerp bepaalde positie. De printresolutie is 1 pixel per mm / 10 per cm. Dit komt overeen met ongeveer 25 dpi. Een mat van bijv: 85x150 cm wordt geprint als bestand van 850x1500 pixels. Dit lijkt laag maar dit heeft alles te maken met de resolutie van het tapijt. Tapijt is een vrij grof en open materiaal. Door deze grofheid van de vezel zullen kleuren altijd iets in elkaar overlopen. Het heeft om die reden dan ook geen zin om met 300 dpi op tapijt te printen, zulke fijne details zullen niet zichtbaar zijn. De premium kwaliteit is een mooi voorbeeld van een tapijt pool die niet te open en niet te dicht is en toch nog functioneel als mat. Bij het maken van een ontwerp dient u echter met een aantal zaken rekening te houden. - Lijnen hebben bij voorkeur een dikte van 3mm (3 pixels) - Letters als a e o hebben een hoogte van minimaal 3 cm. - Gebruik geen donker kleuren naast elkaar bijv. zwart 632 en donkerblauw 623 geven te weinig contrast. - Gebruik bij letters voldoende contrast tussen de kleuren. Bij 632 zwart en 630 grijs. De combinatie 632 zwart en 631 donkergrijs geeft te weinig contrast - Indien u een kader in het ontwerp wenst, zorg dan dat de afstand tot de rand minimaal 4 cm is. Reden is de tolerantie bij het snijden uit de rol na het printen, waardoor er van de ene kant iets meer of minder afgesneden kan worden. Bij een afstand van 4 cm valt dit verschil minder op dan een afstand van 1 of 2 cm. - Hou belangrijke letters, logos of tekst minimaal 2-3 cm van de randen af. - Vermijd een te lichte basiskleur van de mat. Kleuren als 629 lichtgrijs, 633 Champagne, 601 geel en andere lichte kleuren zorgen er voor dat de mat snel vuil zal worden. - Indien u kiest voor een lange mat kunt u het logo in het bovenste deel plaatsen, het zal hierdoor langer mooi blijven. - Bestaat de mat uit 2 delen, bijv. in een uitsparing in de vloer of vult deze een hele ruimte. Zorg er dan voor dat het ontwerp niet doorloopt op de andere mat. Wij kunnen een naadloze aansluiting i.v.m. krimp tijdens de productie niet garanderen - Matten in een uitsparing in de vloer of matten die op maat gesneden worden, adviseren we normaal ca 5 cm groter te bestellen i.v.m. krimp tijdens de productie. Maak het ontwerp eerst op de exacte maat van de uitsparing. Zorg er voor de belangrijke details 2-3 cm van de uiterste maat verwijderd blijven. Vergroot de mat dan met de basiskleur. Indien ter plaatse juist gesneden zal het ontwerp niet weggesneden worden.

5 Ontwerpvoorstel Voor iedere bestelling ontvangt u van ons een ontwerpvoorstel. Wij werken met 45 basiskleuren en moeten om die reden het aantal kleuren in een ontwerp tot 45 reduceren. De linkse foto laat het originele ontwerp zien. De middelste foto is het resultaat na het reduceren tot 45 kleuren. Zoals te zien worden kleur verlopen gerasterd. De rechtse foto laat onze simulatie van het resultaat op tapijt zien. Door 2 filters te gebruiken kunnen wij een realistische weergave geven van het resultaat. Zoals u kunt zien worden lijnen en letters minder scherp. Dit heeft te maken met het feit dat tapijt een grof materiaal is. Door het 3d effect van tapijt zal zelfs een egale kleur altijd hele kleine kleurverschillen laten zien. Ook dit effect kunt u terug zien in de simulatie. De foto rechtsonder laat daarnaast ook de rand zien voorzien van het patroon van het rubber, Als enige kunnen wij u deze bijna realistische simulatie aanbieden in een ontwerpvoorstel en zetten hiermee een nieuwe standaard neer in de logomatten wereld.

6 Technische Gegevens Poolmaterial Gedraaide Nylon 6.6 Poolgewicht Rug Rug Patroon Totaalgewicht Totale Hoogte Brandclassificatie Wateropnamecapaciteit Afmetingen In en exclusief rand rondom. Ca. 900 gr/m² NBR Rubber (Rand 2.5 mm, Mat 1.5 mm) Glad / Gripper Optioneel Glad met klittenbandsysteem Ca gr/m² Ca gr/m² met optioneel 3mm rubber Ca mm Ca mm met optioneel 3mm rubber Cfl S1 Ca. 2.1 Liter/m² Standaard breedtes met rand: 60,75,85,115,150,200 Iedere lengte tot 700 cm in standaard breedte is standaard maat Standaard breedtes zonder rand 57,72,82,112,147,197 Iedere lengte tot 697 cm in standaard breedte is standaard maat Maattolerantie Kleuren Niet standaard afmetingen van 60x40 tot 200x700 cm (met rand) Rond zonder rand tot 195 cm diameter. + 3% (lengte en breedte) 45 Standaard Kleuren Optioneel meer dan 100 Mengkleur uit de 45 Basiskleuren.

7 Hoe maken wij uw mat De print in de NBR Logomat wordt aangebracht via een Chromojet Tapijtprinter. Deze machine beschikt over maximaal 48 voorgemengde kleuren, waardoor wisselen van kleuren in de machine beperkt blijft. Het basismateriaal is wit. De kleurstof wordt als pasta met hoge druk tot diep onderin de vezel gespoten. De past zorgt ervoor dat er ook voldoende kleurstof aan de bovenkant van de vezel blijft zitten. Het geprinte tapijt wordt daarna voor minimaal 5 minuten op 100 graden gestoomd. De stoom fixeert de kleuren blijvend in de vezel. Na het stomen wordt het tapijt gewassen om het kleine deel niet gefixeerde kleuren samen met de nog aanwezige pasta te verwijderen. In de droger wordt het tapijt gedroogd. Na het droger worden de verschillende logomatten uit de rollen tapijt gesneden. In een rubberpers die voorzien is van een teflon transportband (met het bekende golfbal anti slip motief) wordt nu eerst een stuk ongevulkaniseerd rubber geplaatst. Bovenop het rubber plaatst men het tapijt. De randen worden rondom verstevigd met een extra rubber strip. Deze extra strip zorgt ook voor een mooie randafwerking. Het tapijt wordt afgedekt met een teflon sheet die ook voorzien is van het bekende golfbal motief. In de rubberpers, wordt er in een flexibel membraam lucht gepompt waardoor er van boven druk op het tapijt komt. Van onderen zorgt de verwarmde bodemplaat van ca 160 graden ervoor dat het rubber en tapijt samensmelten. Na 8-12 minuten is het rubber gevulkaniseerd en vormen rubber en tapijt 1 geheel. Na het afkoelen worden de randen schoon gesneden en is uw mat klaar voor verzending. Zoals u in de technische gegevens kunt lezen werken wij met een maattolerantie van ca 3%. De reden hiervoor is dat na het printen het tapijt gestoomd en gedroogd wordt. Het tapijt zonder rug krimpt hierbij. Hoewel de krimp redelijk stabiel is kan deze toch van dag tot dag iets afwijken. Na het printen wordt uw maat uit een grote rol gesneden. Hierbij hebben we een snijmarge van ca 0.5 tot 1 cm. Na het printen en drogen volgt het vulkaniseren van het rubber met 160 graden 8-12 minuten. Ook deze hittebehandeling zorgt voor krimp van het geheel. De krimp van het rubber kan verschillen van batch tot batch en dag tot dag. Dit samen maakt dat wij met een maattolerantie van ca 3% werken. De 3% is vooral van toepassing op kleinere maten. Bij grotere maten zal de marge in de praktijk veel kleiner zijn. Hou er daarom rekening mee dat u matten in een uitsparing altijd groter besteld zodat ze ter plaatse op maat gesneden kunnen worden. Het optionele 3mm rubber zorgt ervoor dat de mat ook iets dikker en zwaarder is en beter blijft liggen. Het 3mm rubber heeft daarnaast ook iets minder last van krimp tijdens het vulkaniseren.

ALU PRO. Zone 2 Verwijdering van fijner vuil en vocht. Deze zone wordt binnen geplaatst. Zone 2 Alu Pro matten zijn voorzien van:

ALU PRO. Zone 2 Verwijdering van fijner vuil en vocht. Deze zone wordt binnen geplaatst. Zone 2 Alu Pro matten zijn voorzien van: Het verwijderen van vuil en vocht geeft niet alleen een grote besparing om schoonmaakkosten, nog belangrijker is dat uw entree en de rest van uw gebouw schoon zijn. Een schone uitstraling zorgt voor een

Nadere informatie

MadGrip. entreematten. Logomatten. Stof-Nylon - Spaghettie-PVC Borstels - Kokos - Inlay. Profilium. MadGrip. Coral. SafetyGrip PVC VLOEREN

MadGrip. entreematten. Logomatten. Stof-Nylon - Spaghettie-PVC Borstels - Kokos - Inlay. Profilium. MadGrip. Coral. SafetyGrip PVC VLOEREN 35 Logomatten Stof-Nylon - Spaghettie-PVC Borstels - Kokos - Inlay Logomat Nylon Profi - Wasbaar 36 ZZ Professionele wasbare kwaliteit - Het visitiekaartje van uw bedrijf - eigen design - 3 jaar garantie!

Nadere informatie

Westbond N9000 collectie. Poolmateriaal: Polyamide, Poolgewicht 950 gram/m2, Totaalgewicht ca gram/m2. Dik totaal ca. 8 mm, tegels 50 x 50 cm

Westbond N9000 collectie. Poolmateriaal: Polyamide, Poolgewicht 950 gram/m2, Totaalgewicht ca gram/m2. Dik totaal ca. 8 mm, tegels 50 x 50 cm De ultieme tapijttegel in luxe en design Westbond tapijttegels zijn synoniem aan flexibiliteit en klasse. Bij de productie van de tegels wordt gebruik gemaakt van de fusion bonded technologie. Deze technologie

Nadere informatie

Categorieën. DuraStripe - op rol (19) Showroom. W&B Products

Categorieën. DuraStripe - op rol (19) Showroom. W&B Products Bedankt voor uw interesse in onze producten. Meer informatie over onze producten of advies voor de juiste oplossing voor uw vloer? Neem dan contact met ons op. Let op: in deze catalogus staan alleen de

Nadere informatie

PDF aanleverspecificaties

PDF aanleverspecificaties PDF aanleverspecificaties Het doel van de PDF uploader is de gebruiker de mogelijkheid te bieden eigen opgemaakte bestanden in PDF te kunnen aanleveren. Dit bestand bevat per product uitgebreide beschrijving

Nadere informatie

Wateropnamecapaciteit

Wateropnamecapaciteit Wateropnamecapaciteit Bob Mats is sinds 1989 actief in de verkoop, ontwikkeling en productie van binnen en buitenmatten met en zonder logo. Door het ontwikkelen van producten hebben wij veel kennis opgedaan

Nadere informatie

MadGrip. entreematten. Buitenmatten.nl. Vuilverzamelende - Vuilverbergende Borstelmatten & Schraapmatten. Spaghettiematten.

MadGrip. entreematten. Buitenmatten.nl. Vuilverzamelende - Vuilverbergende Borstelmatten & Schraapmatten. Spaghettiematten. 19 Buitenmatten.nl Vuilverzamelende - Vuilverbergende Borstelmatten & Schraapmatten Spaghettiematten Borstelmatten Schraapmatten PVC matten Schraaplamelmatten Spaghettiematten 20 Actief werkende schraapmatten

Nadere informatie

Promotiematten.nl. MadGrip. Reclamematten.nl Barmatten.nl Fotomatten.nl Vloerposters.nl. Coral

Promotiematten.nl. MadGrip. Reclamematten.nl Barmatten.nl Fotomatten.nl Vloerposters.nl. Coral 43 Promotiematten.nl Reclamematten.nl Barmatten.nl Fotomatten.nl Vloerposters.nl - Winkelvloeren - Schapplaatsen - Kroegen - Warenhuizen - Hotels - Cafetaria's - Barren-Balies - Foto-designmatten - Promotiematten

Nadere informatie

Afloop & Marges Hoe zit dat nu precies?

Afloop & Marges Hoe zit dat nu precies? Afloop & Marges Hoe zit dat nu precies? 2 Hier word m.b.v. een illustratie uitgelegd hoe je jouw bestand van afloop kunt voorzien en waar je rekening mee dient te houden zodat jouw bestand op correcte

Nadere informatie

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties Aanleverspecificaties Bedrukt plexiglas In dit document leest u alles over het juist aanleveren van uw bestand(en). Volledig wit achter de plaat Enkel wit achter de kleur(en) Wit achter de kleur(en) +

Nadere informatie

Profielmatten.nl Framematten Borstelmatten Lamellenmatten

Profielmatten.nl Framematten Borstelmatten Lamellenmatten 25 Profielmatten.nl Framematten Borstelmatten Lamellenmatten Borstelmatten 26 PVC Borstelmat (vh Nova) - Sterke nylon borstels voor grof vuil - Buitentoepassingen en entrees of matputten Profielafstand

Nadere informatie

kleurvoorbeelden 10% TPV 78 21,91 58,66 25% TPV 78 22,80 61,34 50% TPV 78 24,98 66,89 65% TPV 78 26,23 70,21

kleurvoorbeelden 10% TPV 78 21,91 58,66 25% TPV 78 22,80 61,34 50% TPV 78 24,98 66,89 65% TPV 78 26,23 70,21 PREMIUM-SERIES De Premium tegels bevatten minimaal 10% en maximaal 90% zwart in de toplaag. Het resterende percentage is door en door gekleurd TPV rubber. U kunt zelf de mix van de diverse TPV kleuren

Nadere informatie

natúúrlijk kunstgras

natúúrlijk kunstgras Aanbrengen ondergrond voor kunstgras: Verwijder het oude gras en egaliseer de zwarte grond. Breng vervolgens een zandbed aan van 4 á 5cm met ophoogzand (straatzand). Géén metsel of schelpenzand gebruiken!

Nadere informatie

Aanleginstructies kunstgras

Aanleginstructies kunstgras Aanleginstructies kunstgras Aanbrengen ondergrond voor kunstgras: Verwijder het oude gras en egaliseer de grond. Breng vervolgens een zandbed aan van 5 cm met ophoogzand (straatzand). Géén metsel of schelpenzand

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Leginstructies Voorbereiding De PVC-kliktegels van Rubbermagazijn bieden eindeloze mogelijkheden om uw persoonlijke voorkeur te geven aan

Nadere informatie

Checklist toestellen Commissie Agility, Raad van Beheer 1

Checklist toestellen Commissie Agility, Raad van Beheer 1 Hoogtesprong Vleugels De staander moet tenminste 100cm hoog zijn. Het begin van de vleugel begint op tenminste 75 cm hoogte op de staander. De breedte van de vleugel is 40 tot 60 cm. Het mag niet mogelijk

Nadere informatie

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick creative clean www.flexxfloors.nl Makkelijk schoonmaken Vochtbestendig Krasbestendig Snel, makkelijk & schoon werken Flexxfloors voor woongenieters

Nadere informatie

stoelmatten onderleggers voetensteunen

stoelmatten onderleggers voetensteunen 7 ERGONOMIE stoelmatten onderleggers voetensteunen 7ERGONOMIE stoelmatten onderleggers voetensteunen 7-1 Ergonomie is de wetenschappelijke studie van de mens in relatie tot zijn omgeving. Dit kan een product,

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels

Handleiding PVC-kliktegels Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Vragen of advies Wij streven altijd naar de best mogelijke service voor onze klanten en willen daarom ook benadrukken dat u ons altijd kunt

Nadere informatie

Onderstaand treft u de prijzen van de producten aan waarvoor u interesse heeft getoond.

Onderstaand treft u de prijzen van de producten aan waarvoor u interesse heeft getoond. Offerte Serviceconcept Vloerhygiëne Wij kunnen u verschillende mogelijkheden aanbieden om vuile vloeren tegen te gaan. Echter, een combinatie van mogelijkheden zal altijd het beste resultaat geven, zowel

Nadere informatie

Examen VMBO-BB versie blauw

Examen VMBO-BB versie blauw Examen VMBO-BB versie blauw 2018 gedurende 180 minuten profielvak MVI CSPE BB onderdeel B Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit onderdeel horen digitale bestanden. Dit onderdeel bestaat uit 6 opdrachten.

Nadere informatie

Duurzamere. vloerbescherming. aan een lagere totaalprijs. Efficiënter. Een kostenefficiënt alternatief voor huren. Duurzaam. Lagere totaalprijs

Duurzamere. vloerbescherming. aan een lagere totaalprijs. Efficiënter. Een kostenefficiënt alternatief voor huren. Duurzaam. Lagere totaalprijs Duurzamere vloerbescherming aan een lagere totaalprijs Efficiënter De textielmatten van de 3M Nomad -serie verwijderen vuil en vocht efficiënter dan conventionele matten en zorgen zo dat uw vloeren langer

Nadere informatie

TIGERTURF KUNSTGRAS Leginstructie kunstgras zelf installeren

TIGERTURF KUNSTGRAS Leginstructie kunstgras zelf installeren TIGERTURF KUNSTGRAS Leginstructie kunstgras zelf installeren 1. Ondergrond Kunstgras moet geïnstalleerd worden op een stabiele en goed drainerende ondergrond zonder onkruid. De opbouw van de ondergrond

Nadere informatie

Checklist toestellen 2016 Commissie Agility, Raad van Beheer 1

Checklist toestellen 2016 Commissie Agility, Raad van Beheer 1 Hoogtesprong Hoogte L: 55-60 cm, M: 35-40 cm, S: 25-30 cm Vleugels De staander moet tenminste 100cm hoog zijn. Het begin van de vleugel begint op tenminste 75 cm hoogte op de staander. De breedte van de

Nadere informatie

STAP 1: Verwijder groot los droog vuil

STAP 1: Verwijder groot los droog vuil Schoonmaken Winkels: De Vloer die tegen water kan "Deze info gaat over waterbestendige vloeren zoals tegels, natuursteen, pvc, grind, vinyl en linoleum. Deze info is ook geschikt voor minder waterbestendige

Nadere informatie

- Gebruik je lijnen en strepen? Maak deze niet dunner dun 0,25. Geef negatieve lijnen tenminste een dikte van 0,5 pt.

- Gebruik je lijnen en strepen? Maak deze niet dunner dun 0,25. Geef negatieve lijnen tenminste een dikte van 0,5 pt. Forex Forex Wat is forex? Forex bestaat uit hard geschuimd PVC, met aan beide zijde een wit matte afwerking. Stevig, maar toch licht buigzaam. Het materiaal is vooral geschikt voor binnen gebruik. Met

Nadere informatie

Bouwinstructies Astroset Maan en planeten

Bouwinstructies Astroset Maan en planeten Bouwinstructies Astroset Maan en planeten Algemeen Dit zijn voorlopige bouwinstructies, totdat we mooier en beter uitgevoerde instructies kunnen maken die te downloaden zullen zijn als PDF. Mocht je zaken

Nadere informatie

- Gebruik je lijnen en strepen? Maak deze niet dunner dun 0,25. Geef negatieve lijnen tenminste een dikte van 0,5 pt.

- Gebruik je lijnen en strepen? Maak deze niet dunner dun 0,25. Geef negatieve lijnen tenminste een dikte van 0,5 pt. Display karton Display karton Display karton is het ideale materiaal om je winkel mee aan te kleden. Ons display karton bestaat uit een basis van gerecycled karton met een hoogwaardige witte papieren toplaag.

Nadere informatie

Deel 1: het maken van een werktekening voor een aanrechtblad met een aan de voorkant uitstekende massieve bak.

Deel 1: het maken van een werktekening voor een aanrechtblad met een aan de voorkant uitstekende massieve bak. Deel 1: het maken van een werktekening voor een aanrechtblad met een aan de voorkant uitstekende massieve bak. Maatbepaling voor het gat in het blad waar de spoelbak onder komt Van het kastje waar de bak

Nadere informatie

- Zorg dat je tekst in je ontwerp altijd omzet naar contouren (outlines).

- Zorg dat je tekst in je ontwerp altijd omzet naar contouren (outlines). Kanaalplaat Kanaalplaat Stevig, licht van gewicht en flexibel, dat is kanaalplaat! Deze eigenschappen maken kanaalplaat geschikt voor binnen én buitengebruik. Perfect voor de bedrukking van bijvoorbeeld

Nadere informatie

Lijnen/randen en passe-partouts maken met Photoshop.

Lijnen/randen en passe-partouts maken met Photoshop. Lijnen/randen en passe-partouts maken met Photoshop. Les 1: Witte rand om de foto m.b.v. canvasgrootte. 1. Open de foto in Photoshop. 2. Klik in menu AFBEELDING op CANVASGROOTTE 3. Zorg dat in het vakje

Nadere informatie

Fabsheet: Vinylsnijder

Fabsheet: Vinylsnijder Fabsheet: Vinylsnijder Met de vinylsnijder kun je stickers en papier snijden. Het FabLab heeft zelfklevend vinyl op voorraad in diverse kleuren. Zelf folie meenemen kan natuurlijk ook, houd er wel rekening

Nadere informatie

Pagina 1 van 4 KNK CYNOPHILIA

Pagina 1 van 4 KNK CYNOPHILIA sprong Muur Breedtesprong Slalom Vleugels De staander moet tenminste 100cm hoog zijn. Het begin van de vleugel begint op tenminste 75 cm hoogte op de staander. De breedte van de vleugel is 40 tot 60 cm.

Nadere informatie

your style? your style? www.bentlon.com Bentlon: functionaliteit gecombineerd met design

your style? your style? www.bentlon.com Bentlon: functionaliteit gecombineerd met design your style? Met een export naar meer dan 60 landen is Bentlon al ruim 30 jaar een begrip voor high class salon inrichting en apparatuur binnen de Beauty, Wellness, Manicure en Pedicure branche. Bentlon

Nadere informatie

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne Expert in vloerhygiëne Totaalservice matten en moppen Met onze totaalservice voor vloerhygiëne bespaart u tot 60% op schoonmaakkosten. Piekfijne vloerhygiëne is essentieel voor elke business. Hygiëne is

Nadere informatie

Estillon bv P.O. box 121 NL 6600 AC WIJCHEN Tel: +31 (0) Website:

Estillon bv P.O. box 121 NL 6600 AC WIJCHEN Tel: +31 (0) Website: Smartfloor, de ideale ondervloer voor installatie van PVC stroken/lamellen, zwevend vinyl, tapijt en tapijt/vinyltegels! Smartfloor is een revolutionair ondervloersysteem speciaal bestemd voor de installatie

Nadere informatie

VOLVO XC40 - Vanaf 2018

VOLVO XC40 - Vanaf 2018 VOLVO XC40 - Vanaf 2018 Ons kenmerk: H0714 VERPAKKINGSVEREISTEN KOFFERBAKBESCHERMING 2 zelfklevende klittenbandbevestigingen, 420mm lang en 30mm breed ACHTERKLEPBESCHERMING 20 zelfklevende klittenbandbevestigingen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Gaasbakken

Gebruiksaanwijzing Gaasbakken Gebruiksaanwijzing Gaasbakken Augustus 2013 001_NL Gebruiksvoorschrift F1 F2 F3 Er bestaan drie uitvoeringen gaasbakken. De 4983 heeft een verhoogde bodem. De 4980 en de 4984 hebben een verstevigde bodem

Nadere informatie

Binnenmatten.nl. MadGrip. Textielmatten Schoonloopmatten Droogloopmatten Wasbare matten. Coral. Profilium. MadGrip. SafetyGrip

Binnenmatten.nl. MadGrip. Textielmatten Schoonloopmatten Droogloopmatten Wasbare matten. Coral. Profilium. MadGrip. SafetyGrip 3 Binnenmatten.nl Textielmatten Schoonloopmatten Droogloopmatten Wasbare matten Compleet assortiment professionele oplossingen voor vuilopvang en vochtopname Protex 4 Moderne gemixte kleuren - eigentijds

Nadere informatie

oplossing van 3M Een nieuwe innovatieve om vuil en vocht buiten de deur te houden 3M Commercial Care 3M Nomad Entreematten - Modulaire entreematten

oplossing van 3M Een nieuwe innovatieve om vuil en vocht buiten de deur te houden 3M Commercial Care 3M Nomad Entreematten - Modulaire entreematten 3M Commercial Care 3M Nomad Entreematten - Modulaire entreematten Een nieuwe innovatieve oplossing van 3M om vuil en vocht buiten de deur te houden 3 Inrichtingsvoorstel van 3M Een zeer fraai en nieuw

Nadere informatie

Een uitgebreid beweg -

Een uitgebreid beweg - ULTROSIGN BINNEN-BEWEGWIJZERING Een uitgebreid beweg - wijzeringssysteem dat opgebouwd wordt uit geanodiseerd aluminium onderdelen, in combinatie met kunststof elementen. Makkelijk naar uw wens op te bouwen

Nadere informatie

Fabsheet: Vinylsnijder. Handleiding voor het werken met de vinylsnijder in FabLab Zeeland

Fabsheet: Vinylsnijder. Handleiding voor het werken met de vinylsnijder in FabLab Zeeland Fabsheet: Vinylsnijder Handleiding voor het werken met de vinylsnijder in FabLab Zeeland Inhoudsopgave Hoofdstuk 1: Start!... 3 Hoofdstuk 2: Maak een ontwerp (of gebruik een bestaand ontwerp)... 4 Hoofdstuk

Nadere informatie

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties Aanleverspecificaties Bij het bestellen van druk- of printwerk is het van belang dat uw bestanden correct zijn en voldoen aan voorwaarden die in de grafische branche worden gehanteerd. Deze voorwaarden

Nadere informatie

DOCUMENTS PRIJSLIJST juni/2015

DOCUMENTS PRIJSLIJST juni/2015 DOCUMENTS PRIJSLIJST juni/2015 PROTECTING Inhoudsopgave Beschermfolies 3 Verstevigings folies 8 Boekreparatie folies 8 Toebehoren 10 Verwerkingsapparatuur 12 Dubbelzijdig klevende folies 13 Productkeuze

Nadere informatie

OCMW BRUGGE PROVINCIE WEST-VLAANDEREN Ref.: tdja2015-004

OCMW BRUGGE PROVINCIE WEST-VLAANDEREN Ref.: tdja2015-004 DEEL NAH ZEVEN GAVEN III.5 Overgordijnen III.5.1 Type 1 (Kamers + burelen) III.5.1.1 Stofbeschrijving Samenstelling : 100 % Polyester, inherent Breedte/Hoogte : bruikbare breedte : 290 cm Totale breedte

Nadere informatie

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u:

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u: Montage handleiding Verpakking Naast de referentie van het meubel staat soms nog een getal op het verpakkingslabel. Dit betekent dat het gaat om één meubel wat is verpakt in meerdere pakketten, tezamen

Nadere informatie

Partnr. Afmeting. 15 mm x 50 mtr 19 mm x 50 mtr 25 mm x 50 mtr 38 mm x 50 mtr 50 mm x 50 mtr. Partnr. Afmeting

Partnr. Afmeting. 15 mm x 50 mtr 19 mm x 50 mtr 25 mm x 50 mtr 38 mm x 50 mtr 50 mm x 50 mtr. Partnr. Afmeting Papieren Maskeer Plakband, Speciaal Maskeer Plakband, Auto Masking Tape, Maskeerkleefstrip, Doorkijk Maskeerfolie, Fine Line Tapes, Raamrubberstrip 6 2328 Maskeer Plakband Afplakband voor algemene toepassingen

Nadere informatie

Details met QS SA Flashing

Details met QS SA Flashing Firestone EPDM Verwerkingsrichtlijnen Details met v2011.01 RG12QSSATGNL 04 12 1. Afvoer met Plakplaat (enkel voor afvoeren in horizontal dakvlak, met plakplaat < 300 mm x 300 mm) Installeer de EPDM folie

Nadere informatie

Aanlever Specificaties. www.cardimpulz.nl

Aanlever Specificaties. www.cardimpulz.nl Aanlever Specificaties www.cardimpulz.nl Inhoudsopgave Aanleverspecificaties... 2 Personalisatie... 3 Data aanlevering... 3 Personalisatie mogelijkheden... 4 Thermisch printen... 4 Inkjet printen... 4

Nadere informatie

Prijslijst - Het Matelier Designmatten Gegenereerd op 06-10-2011 Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend

Prijslijst - Het Matelier Designmatten Gegenereerd op 06-10-2011 Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend lijst - Het Matelier Designmatten Gegenereerd op 06-10-2011 Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend Aanbieding van de week!! 2 x Candy 90x120cm 69.00 Buitenmatten Spagettimat met logo 0.00 Curly

Nadere informatie

Lopers. Evenementen. Beurzen. Openingen. Gala s. Introductie. Bruiloften & Partijen. Sportspektakel. Permanent. MadGrip

Lopers. Evenementen. Beurzen. Openingen. Gala s. Introductie. Bruiloften & Partijen. Sportspektakel. Permanent. MadGrip 101 Lopers Rodelopers.nl - Kleurenlopers.nl Loperpalen - Afzetpalen - Koorden Evenementen Beurzen Openingen Gala s Introductie Bruiloften & Partijen Sportspektakel Permanent Buitenloper - Spaghettie PVC

Nadere informatie

INSTALLATIE-INSTRUCTIES

INSTALLATIE-INSTRUCTIES ALGEMEEN Deze installatie-instructies zijn alleen van toepassing op de hieronder vermelde ROTO-bouwproducten: Regenwateropslagtanks Afvalwaterzuiveringsinstallatie Olieafscheiders Vetafscheiders Pompstations

Nadere informatie

joy gardens uitgebreide leginstructies

joy gardens uitgebreide leginstructies joy gardens uitgebreide leginstructies Joy Gardens is een turn-key systeem, wereldwijd geïnstalleerd met de Joy filosofie: Alleen met een perfecte installatie zul je het meest van jouw Joy gras genieten.

Nadere informatie

Installatie voorschriften Rigid Core XL. Ga voor meer informatie naar:

Installatie voorschriften Rigid Core XL. Ga voor meer informatie naar: Installatie voorschriften Rigid Core XL Ga voor meer informatie naar: www.rigidcorexl.nl Voor u begint / Voorbereidingen: Lees alle instructies voor u start met de installatie. Bij een onjuiste installatie

Nadere informatie

Design Theorie voor 3-ICT Vormen en Afmetingen

Design Theorie voor 3-ICT Vormen en Afmetingen Design Theorie voor 3-ICT Vormen en Afmetingen Als je een ontwerp gaat maken moet je in de eerste plaats met twee dingen rekening houden: de vorm van je ontwerp (bijvoorbeeld: vierkant, langwerpig, rond,

Nadere informatie

Maatbepaling voor het gat in het blad waar de spoelbak onder komt

Maatbepaling voor het gat in het blad waar de spoelbak onder komt Deel 1: het maken van een werktekening voor een aanrechtblad met een onderbouw (niet vooruitstekende) massieve spoelbak. Maatbepaling voor het gat in het blad waar de spoelbak onder komt Van het kastje

Nadere informatie

De bouwonderdelen bij dit nummer

De bouwonderdelen bij dit nummer De bouwonderdelen bij dit nummer Bij deze aflevering ontvangt u houten latten voor de verschansingen en onderdelen voor het dekbeslag. Gevormde houten onderdelen 0 roosterelementen, 33 mm lang rondhout

Nadere informatie

Brochure. Uw hulp bij het uitzoeken van de geschikte beachflag producten!

Brochure. Uw hulp bij het uitzoeken van de geschikte beachflag producten! Brochure Uw hulp bij het uitzoeken van de geschikte beachflag producten! Inhoudsopgave Inhoudsopgave 02 Introductie 03 Onze producten 04 Beachflags 06 Beachflagvoeten 08 Overige producten 11 12 Aanlever

Nadere informatie

Personal Print. Servetten Placemats Onderzetters Bestekzakjes

Personal Print. Servetten Placemats Onderzetters Bestekzakjes Personal Print Servetten Placemats Onderzetters Bestekzakjes Lotus Professional: thuis in tafelaankleding en hygiëne Wij willen er graag voor zorgen dat onze oplossingen op het gebied van tafelaankleding

Nadere informatie

speelplaats en terrastegels

speelplaats en terrastegels speelplaats en terrastegels Inhoudsopgave rubberen tegels speelplaatstegels 4 terrastegels 7 overige granulaat tegels 8 accessoires 10 granulaat op rol recyfloor 12 ultrafloor 13 tegeldragers 14 kunstgras

Nadere informatie

Papierbehang - Werkwijze Advies 3. Vliesbehang - Werkwijze Advies 4. Algemene Behangtips 5

Papierbehang - Werkwijze Advies 3. Vliesbehang - Werkwijze Advies 4. Algemene Behangtips 5 Behang Tips Papierbehang - Werkwijze Advies 3 Vliesbehang - Werkwijze Advies 4 Algemene Behangtips 5 Behangtips Partners at Home 2 / 7 Papierbehang - Werkwijze Advies Stap 1: Maak het plaksel volgens de

Nadere informatie

inhoud duo-rolgordijnen

inhoud duo-rolgordijnen duo-rolgordijnen -2- inhoud duo-rolgordijnen Materiaaleigenschappen 4 Algemene informatie 7 Technische details 8 Opties 9 Stoffenoverzicht 11 Meten en monteren 12-3- Materiaaleigenschappen Lichtinval Kleuren

Nadere informatie

Leginstructie. Wallgard. Het aanbrengen van de wandbekleding verticaal BELANGRIJK!

Leginstructie. Wallgard. Het aanbrengen van de wandbekleding verticaal BELANGRIJK! Pagina 1 van 6 Wallgard Leginstructie Jan 2016 BELANGRIJK! Bij gebruik van tweecomponenten-polyester egaline en/of reparatiemortel kan er verkleuring optreden wanneer de componenten onjuist en/of onvoldoende

Nadere informatie

3M Traffic Safety Systems. Diamond Grade Contourmarkering. Zichtbaar beter. zichtbaar veiliger

3M Traffic Safety Systems. Diamond Grade Contourmarkering. Zichtbaar beter. zichtbaar veiliger 3M Traffic Safety Systems Diamond Grade Contourmarkering Zichtbaar beter zichtbaar veiliger Alles over de invoering van ECE Reglement 48 vanaf 10 juli 2011 Retroreflecterende contourmarkering Minder ongevallen

Nadere informatie

IN-DOOR. Collectie Entreezônes - Projectmatten - Schoonloopmatten - Droogloopmatten

IN-DOOR. Collectie Entreezônes - Projectmatten - Schoonloopmatten - Droogloopmatten 11 P R O P E R M AT P R O J E C T M AT T E N IN-DOOR COLLECTIE IN-DOOR Collectie Entreezônes - Projectmatten - Schoonloopmatten - Droogloopmatten IN-DOOR - SCRATCH IN-DOOR - DE LUXE IN-DOOR - SELECT IN-DOOR

Nadere informatie

Handleiding werken met een mal Handleiding Het werken met een polyester mal.

Handleiding werken met een mal Handleiding Het werken met een polyester mal. Handleiding Het werken met een polyester mal. Hoekseize 3 8711 HR WORKUM tel.: 0515-543556 info@polymat.nl www.polymat.nl. Het werken met een polyester mal. 1. Info vooraf 2. Mallen bouw en plug. 3. het

Nadere informatie

- Gebruik je lijnen en strepen? Maak deze niet dunner dun 0,25. Geef negatieve lijnen tenminste een dikte van 0,5 pt.

- Gebruik je lijnen en strepen? Maak deze niet dunner dun 0,25. Geef negatieve lijnen tenminste een dikte van 0,5 pt. Foamboard Foamboard Foamboard bedrukken is de juiste keus wanneer je drukwerk nodig hebt waar je mee op pad moet. Licht en gemakkelijk te bewerken. Foamboarden bestaan uit twee gladde, witte, kartonnen

Nadere informatie

Vlakgordijnen. 1. Stof. 2. Verschillende ophangsystemen

Vlakgordijnen. 1. Stof. 2. Verschillende ophangsystemen Vlakgordijnen Vlakgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Het zijn strakke panelen met een minimale breedte van 25 cm. De panelen worden met klittenband, of door middel van een pees

Nadere informatie

Thomsit PVC-lijmen en Drytack tapes. Het complete antwoord voor al uw PVC-vloeren, van basic tot design

Thomsit PVC-lijmen en Drytack tapes. Het complete antwoord voor al uw PVC-vloeren, van basic tot design Thomsit PVC-lijmen en Drytack tapes Het complete antwoord voor al uw PVC-vloeren, van basic tot design Ervaar de optimale verwerking van PVC-design vloerbedekking met droge en natte lijmproducten van Thomsit

Nadere informatie

hülsta-homeoffice Programmabeschrijving hülsta-homeoffice

hülsta-homeoffice Programmabeschrijving hülsta-homeoffice hülsta-homeoffce Programmabeschrijving hülsta-homeoffce Het design van hülsta-homeoffce wordt gekenmerkt door een strakke lijnvoering, eenvoudige maar innovatieve vormgeving en de focussering op functionele

Nadere informatie

Installatie Raadpleeg de installatie-instructies voor informatie over de installatie van deze producten.

Installatie Raadpleeg de installatie-instructies voor informatie over de installatie van deze producten. Fabrikant Glowway Oy Ltd Productomschrijving De glazen glow tegels worden vervaardigd met float of gehard glas met fotoluminescerend pigment aan de onderkant. Sommige modellen hebben een ondoorzichtig

Nadere informatie

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC MONTAGEHANDLEIDING BELANGRIJKE INFORMATIE Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC Lees de hele handleiding aandachtig. Als de hierin vermelde instructies niet worden opgevolgd, is

Nadere informatie

Zo kiest u het maatwerkblad dat bij u past

Zo kiest u het maatwerkblad dat bij u past keuken Zo kiest u het maatwerkblad dat bij u past Stappenplan Prijzen Zelf uw keukenblad makkelijk op maat laten maken Kwaliteit op maat. Slagvaste HPL-toplaag. Perfecte hoekverbindingen. Warmtebestendig

Nadere informatie

Fence VERTICAAL HARDE BODEM VERTICAAL ZACHTE BODEM R1A D1K R1A D1L D1A D1B. F... Foam tape C xM8. F... Foam tape C ,2x12.

Fence VERTICAAL HARDE BODEM VERTICAAL ZACHTE BODEM R1A D1K R1A D1L D1A D1B. F... Foam tape C xM8. F... Foam tape C ,2x12. Type Onderdeel aantal Lengte MM Type Onderdeel aantal Lengte MM P1 1 1800 P1 1 1800 P3 1 1800 A3 1 1710 S 1 30 A2 2 30 A3 1 1710 A8 2 40 A2 2 30 A4K L=185 6 185 A8 2 40 A4L L=205 2 195 A4 L=185 6 185 B1

Nadere informatie

OPTIMUS C4U transparent + satin Prijs 43,33 48,00 82,00 54,67 84,01. OPTIMUS C4U classic + satin. LOTUS C4U transparent

OPTIMUS C4U transparent + satin Prijs 43,33 48,00 82,00 54,67 84,01. OPTIMUS C4U classic + satin. LOTUS C4U transparent - Clip4you OPTIMUS C4U OPTIMUS C4U + OPTIMUS C4U + metal OPTIMUS C4U + Prijs 43,33 48,00 82,00 54,67 84,01 OPTIMUS C4U + metal LOTUS C4U LOTUS C4U LOTUS C4U Prijs 41,33 45,01 49,00 GALAXY C4U GALAXY C4U

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE MAATWERKBLADEN DUROPAL

PRODUCTINFORMATIE MAATWERKBLADEN DUROPAL PRODUCTINFORMTIE MTWERKLDEN DUROPL 813960_maatwerkbladen_16.indd 1 09-04-2010 11:43:18 Duropal Maatwerk aanrechtbladen Zelf je Duropal aanrechtbladen makkelijk op maat laten maken Kwaliteit op maat Slagvaste

Nadere informatie

Informatie voor de vakpers - VERSIE Automotive -

Informatie voor de vakpers - VERSIE Automotive - Informatie voor de vakpers - VERSIE Automotive - Festool, Waddinxveen maart 2009 Ware grootte zit van binnen Mobiele stofafzuigers CLEANTEX CT 26 CT 36 De nieuwe CLEANTEX overtuigt zowel door zijn compacte

Nadere informatie

DRUKGEGEVENSPRODUCTIE VANUIT MICROSOFT POWERPOINT 2007

DRUKGEGEVENSPRODUCTIE VANUIT MICROSOFT POWERPOINT 2007 DRUKGEGEVENSPRODUCTIE VANUIT MICROSOFT POWERPOINT 2007 Deze gebruiksaanwijzing garandeert niet dat uw drukgegevens op de juiste wijze worden aangemaakt. Deze dient enkel als hulpmiddel. Wanneer u niet

Nadere informatie

kluswijzer De dakgoot In 9 stappen een dakgoot plaatsen

kluswijzer De dakgoot In 9 stappen een dakgoot plaatsen kluswijzer De dakgoot In 9 stappen een dakgoot plaatsen De dakgoot Algemeen Programma Montage Vernieuwen Preventieve maatregelen algemeen Het regenwater loopt bij schuine daken vanuit de goot via de regenpijp

Nadere informatie

Fitnessvloeren FITNESS

Fitnessvloeren FITNESS Fitnessvloeren FITNESS VLOEREN INHOUD In deze folder vindt u verschillende vloeren die veel gebruikt worden. Veel van deze producten kunnen wij aanpassen naar uw wensen. Denk hierbij aan afmetingen, soort

Nadere informatie

ERELINT SATIJN 18X5 CM. 3,15

ERELINT SATIJN 18X5 CM. 3,15 1-S ARTIKEL ERELINT SATIJN 18X5 CM. 3,15 10 1,52 20 1,35 30 1,04 40 0,97 50 0,90 60 0,85 70 0,78 80 0,73 90 0,71 100 0,63 150 0,56 200 0,54 250 0,49 300 0,47 400 0,45 450 0,43 500 0,37 750 0,33 1000 37,50

Nadere informatie

- Gebruik je lijnen en strepen? Maak deze niet dunner dun 0,25. Geef negatieve lijnen tenminste een dikte van 0,5 pt.

- Gebruik je lijnen en strepen? Maak deze niet dunner dun 0,25. Geef negatieve lijnen tenminste een dikte van 0,5 pt. Re-board Re-board Re-board is een ongelooflijk licht maar uitzonderlijk sterk honinggraatkarton. Dankzij deze eigenschappen kan je re-board overal voor inzetten. Van bedrukte plaat aan de muur tot complete

Nadere informatie

VITRINEMEDIA BACKLIGHT PAPIER HANDBOEK

VITRINEMEDIA BACKLIGHT PAPIER HANDBOEK VITRINEMEDIA BACKLIGHT PAPIER HANDBOEK INHOUDSOPGAVE Wat is Backlight papier? 3 VitrineMedia Backlight papier is er in 4 gramsgewichten 4 Het 100 grams Backlight papier: gemaakt voor laser printers 4 Het

Nadere informatie

INDICATIE OP LEESBAARHEID EN KEUZE VAN JUISTE UITVOERING MMT-MARKERINGSBAND

INDICATIE OP LEESBAARHEID EN KEUZE VAN JUISTE UITVOERING MMT-MARKERINGSBAND INDICATIE OP LEESBAARHEID EN KEUZE VAN JUISTE UITVOERING MMT-MARKERINGSBAND Geldig voor een buis met een ø > 70 mm * Uitvoering 7 ; 90 mm x 33 m Lucht Uitvoering 7 ; 200 mm x 33 m ** Uitvoering 8 ; 120

Nadere informatie

HANDLEIDING SHEETPRESS R30

HANDLEIDING SHEETPRESS R30 HANDLEIDING Bedienings- & onderhoudsinstructies R30 Sheet press Inleiding: 1. Om te beginnen... 2 1. Gezondheids- en Veiligheidsinformatie... 3 2. Bij ontvangst... 3 3. Gebruik bedienpaneel... 4 4. Materialen

Nadere informatie

Prijslijst. Imago Printing On Demand Blauwkapelseweg 87 3572 KD Utrecht tel: 030-2712000 e-mail: imago@prints.nu website: www.prints.

Prijslijst. Imago Printing On Demand Blauwkapelseweg 87 3572 KD Utrecht tel: 030-2712000 e-mail: imago@prints.nu website: www.prints. Prijslijst Imago Printing On Demand Blauwkapelseweg 87 3572 KD Utrecht tel: 030-272000 e-mail: imago@prints.nu website: www.prints.nu 203 Prijzen Alle prijzen in deze prijslijst zijn stukprijzen (tenzij

Nadere informatie

Zo plaatst u zelf transparante bouwplaten

Zo plaatst u zelf transparante bouwplaten bouwmaterialen Zo plaatst u zelf transparante bouwplaten Overzicht assortiment Verwerkingsrichtlijnen Transparante bouwplaten Algemeen In deze folder laten we u zien wat u allemaal kunt doen met transparante

Nadere informatie

Fabsheet Cura instellen

Fabsheet Cura instellen Fabsheet Cura instellen Cura is het programma dat bij Ultimaker hoort. Hierin kun je allerlei instellingen aanpassen, zoals de afmetingen van de print, de snelheid en de temperatuur. Hieronder staat beschreven

Nadere informatie

Kwaliteit en functionaliteit Een perfecte binnenkomer

Kwaliteit en functionaliteit Een perfecte binnenkomer Kwaliteit en functionaliteit Een perfecte binnenkomer Inhoud Schoonloopsystemen Beeld van CWS 3 Schoonloopsystemen - een hygiënische oplossing 4 Hightech materiaal met effectieve werking 5 Schoonloopmatten

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2011. Imago Printing On Demand Blauwkapelseweg 87 3572 KD Utrecht tel: 030-2712000 e-mail: imago@prints.nu website: www.prints.

PRIJSLIJST 2011. Imago Printing On Demand Blauwkapelseweg 87 3572 KD Utrecht tel: 030-2712000 e-mail: imago@prints.nu website: www.prints. PRIJSLIJST 20 Imago Printing On Demand Blauwkapelseweg 87 3572 KD Utrecht tel: 030-272000 e-mail: imago@prints.nu website: www.prints.nu Prijzen Alle prijzen in deze prijslijst zijn stukprijzen (tenzij

Nadere informatie

Basis handleiding 3D printen

Basis handleiding 3D printen 1 Basis handleiding 3D printen Snelstart Uitpakken van de printer 3D printen 2 Haal de printer en de losse onderdelen uit de doos. Draai het plateau omhoog. Verwijder de verpakking van de controller. Hang

Nadere informatie

JEROS Platenpoetsmachine

JEROS Platenpoetsmachine JEROS Platenpoetsmachine Schone en ingesmeerde platen altijd gebruiksklaar! Snel rendement uit uw investering: De JEROS platenpoetsmachine is zeer tijdsbesparend. Het schoonmaken én insmeren van 100 platen

Nadere informatie

FABSHEET VERSA LASERSNIJDER 40W

FABSHEET VERSA LASERSNIJDER 40W FABSHEET VERSA LASERSNIJDER 40W 1 MATERIALEN EN AFMETINGEN De lasersnijder kan snijden en graveren. MATERIALEN DIE JE KAN GEBRUIKEN: Plaatmaterialen snijden Papier Karton Vivak Perspex Triplex/multiplex

Nadere informatie

/ Techniek. PANEEL_TF_A4_N.indd 1 25/10/16 15:58

/ Techniek. PANEEL_TF_A4_N.indd 1 25/10/16 15:58 PANEL / Paneelgordijnen BLINDS / Techniek PANEEL_TF_A4_N.indd 1 25/10/16 15:58 / Techniek Paspoort Type Basic Type Tenso Type Evolution Type Linear profil / 3 / 5 / 7 / 9 Techniek Toepassingen Decoratieve

Nadere informatie

Airtex wandbekleding. Materiaal Gewicht Brandwerend Bedrukking Max. breedte Textuur

Airtex wandbekleding. Materiaal Gewicht Brandwerend Bedrukking Max. breedte Textuur INTERIEUR PRODUCTEN Airtex wandbekleding Omschrijving: Formaten tot 5x45 meter worden uit 1 deel gemaakt (naadloos). Hygiëne: afneembaar met vochtige doek en vuil kan niet in de naden nestelen. Kosten

Nadere informatie

Ergonomische producten

Ergonomische producten 472002 Documenthouder model Morelia 472003 Shelf Holder model Morelia Afmeting Polycarbonaat 42 x 37cm (geschikt voor A3 formaten) De duurzame A3 documenthouder Morelia blijft altijd in lijn met uw tft

Nadere informatie

VERKOOP PRIJSLIJST 2015

VERKOOP PRIJSLIJST 2015 VERKOOP PRIJSLIJST 2015 Tipi Een complete tipi bestaat uit: buitentent stokken (larix of douglas) binnendoek verbindingspennen deurdoek benodigde touwen pakzak en opzetinstructie's * let op: Ø 3 m heeft

Nadere informatie

GELDIG VANAF 1 JULI 2014 Eventuele prijsstijgingen in de loop van 2014 zullen tijdig aangekondigd worden ETIKETTEN LABELS

GELDIG VANAF 1 JULI 2014 Eventuele prijsstijgingen in de loop van 2014 zullen tijdig aangekondigd worden ETIKETTEN LABELS GELDIG VANAF 1 JULI 2014 Eventuele prijsstijgingen in de loop van 2014 zullen tijdig aangekondigd worden ETIKETTEN LABELS Bibliotheeketiketten BibliDesign Witte papieretiketten, voor printer, op A4-vel,

Nadere informatie

Uitrusting van kasten

Uitrusting van kasten Uitrusting van kasten Uitrusting van kasten 15.03 A7 : bedradingskanalen in PVC 15.05 NG : bedradingskanalen in halogeenvrij materiaal 15.06 VK-flex : soepele bedradingskanalen 15.07 Toebehoren : voor

Nadere informatie

PAPIEREN KRAFT TASSEN PRIJSLIJST

PAPIEREN KRAFT TASSEN PRIJSLIJST PAPIEREN KRAFT TASSEN PRIJSLIJST Geldig vanaf Kraft papier bruin of wit (Formaat A- / A6) 25-9-2017 tot nader bericht 9,5x4,5x17cm. Gewicht 80 grams wit of bruin papier 1 kleur opdruk 2,52 1,33 0,84 0,62

Nadere informatie