Gebruiksaanwijzing Gaasbakken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruiksaanwijzing Gaasbakken"

Transcriptie

1 Gebruiksaanwijzing Gaasbakken Augustus 2013

2 001_NL Gebruiksvoorschrift F1 F2 F3 Er bestaan drie uitvoeringen gaasbakken. De 4983 heeft een verhoogde bodem. De 4980 en de 4984 hebben een verstevigde bodem waardoor deze bakken ook in dwarsrichting over de eronder geplaatste bak te schuiven zijn. De wanden en bodem van de 4983 en 4984 zijn opengewerkt met ventilatiesleuven. Het totale open oppervlak van deze kisten bedraagt ca. 40%. De 4980 heeft geen opengewerkte wanden en is verder gelijk aan de In F1 staan de bakken gestapeld en is de afstand tussen bodem en bodem ± 145 mm. Deze afstand is te vergroten door toepassing van de CurTec opzetstukken of , zie F3. Met elk opzetstuk wordt de afstand tussen bodem en bodem met 82,5 mm vergroot. De lege gaasbakken zijn omgekeerd nestbaar. Zie F2. Dit geeft bij opslag een ruimtewinst van ± 35%. Door het omgekeerd nesten verandert echter de afmeting van de stapel van 750 x 505 mm in 835 x 505 mm. Het gewicht van de inhoud moet zo goed mogelijk verdeeld worden over de bodem van de gaasbak. Afhankelijk van de tijdsduur en het gewicht zal de bodem van de 4983 doorbuigen en zullen de wanden naar binnen buigen. Bij de 4980 en 4984 treden deze buigingsverschijnselen ook op echter in mindere mate. De doorbuiging is afhankelijk van het totale gewicht, de omgevingstemperatuur en de tijdsduur. Na het legen van de gaasbakken zal deze doorbuiging spoedig verdwijnen en is van geen enkele invloed op de kwaliteit van de gaasbakken. De gaasbakken mogen voor opslag gebruikt worden bij een temperatuur tussen de 35 C en +50 C. Stoot- en slagbelastingen moeten worden voorkomen bij temperaturen beneden de -10 C. De gaasbakken 4980, 4983, 4984 en houten gaasbakken kunnen door elkaar gestapeld worden Eigen gewicht van de gaasbak (kg) 2,9 2 2,7 Inhoud tot zijwandhoogte (L) 24,5 24,2 24,5 Inhoud tussen bodem en bodem (L) Maximaal inhoudsgewicht (kg) Aantal gestapelde gaasbakken beneden 2 m hoogte Aantal geneste gaasbakken beneden een hoogte van 2 m Gewicht van 4 opzetstukken (kg) 0,26 0,18 0,26 De inhoud tussen bodem en bodem in stapel met 1 opzetstuk (L) T1

3 002_NL Gewicht en inhoud De gaasbakken kunnen gestapeld worden op een harde en vlakke vloer, op houten onderzetters, op de CurTec onderzetter 4986 of op pallets. De gaasbakken mogen tot een maximale hoogte van 6,5 mtr. gestapeld worden. Daarbij dient u zich te houden aan voorschrift 003_NL. Gaasbakken mogen absoluut niet meer dan 1 cm buiten de pallet of onderzetter geplaatst worden (zie F1). Om meer speling te verkrijgen tijdens het stapelen kunt u de buiten afmetingen van de pallet ± 1,5 cm groter maken. Het bovendek van de gebruikte pallet moet gelijk zijn aan het onderdek. Hierbij moet de verdeling van de latten zodanig zijn dat van al de gaasbakken op de pallet de 4 hoekpunten worden ondersteund. De pallet moet tevens niet vervormbaar zijn zodat alle draagkolommen goed worden ondersteund. Tussen de draagkolommen in mag de pallet open zijn. Wanneer u de gaasbakken op een onderzetter plaatst met daarop een dwarslat om de bodem vrij te houden, dan moet deze dwarstlat minimaal 60 mm breed zijn (zie F2). Als vervanging van deze dwarslat en om het plaatsen van de bakken te vergemakkelijken levert CurTec de centreerdop (zie F3). Deze doppen worden op de 4 hoekpunten van de onderzetter gemonteerd door minimaal 2 bolkophoutschroeven nr. 6 of 7. Ook houten gaasbakken kunnen hierop geplaatst worden. Bij gebruik van de CurTec onderzetter 4986 staan de gaasbakken altijd goed gecentreerd. Een stapel met houten gaasbakken mag niet tegen een stapel kunststof gaasbakken worden geplaatst. Houten gaasbakken zijn onderling niet gecentreerd waardoor eenvoudig een scheve stapel kan ontstaan. Een dergelijke scheve stapel kan, geplaatst tegen een stapel kunststof gaasbakken, grote zijdelingse krachten veroorzaken. Door deze krachten kunnen kunststof gaasbakken zodanig vervormen dat de stapel bezwijkt. Belangrijk: Bij het stapelen van zwaar beladen pallets moeten de draagkolommen van alle gaasbakken op gelijke hoogte liggen. Op deze manier worden alle draagkolommen gelijkmatig belast en wordt overbelasting voorkomen. Deze ongelijkmatigheid in de hoogte van de draagkolommen wordt veroorzaakt door het stapelen van verschillende soorten gaasbakken en door het mechanisch stapelen.

4 003_NL Stapeling Het maximale draagvermogen van de onderste gaasbak in een stapel is afhankelijk van: het aantal gaasbakken in de stapel het gewicht van de inhoud van elke gaasbak de omgevingstemperatuur de tijdsduur gedurende welke de stapel blijft staan de ondergrond waarop wordt gestapeld In T1 wordt een overzicht gegeven van de maximale stapelbelasting op de onderste gaasbak bij een aangegeven omgevingstemperatuur, gedurende een aangegeven tijd, op een verharde ondergrond of op pallets volgens voorschrift 004_NL. Max. toelaatbaar gewicht tijdens opslag op de onderste gaasbak Gaasbakken gestapeld m.b.v. opzet stukken Max. temperatuur Maanden kg kg 0 C C C ½ C ½ T1 Let op!! De gaasbakken kunnen gebruikt worden voor de opslag van goederen bij een temperatuur tussen de -35 C en +35 C. Stoot- en slagbelastingen moeten worden voorkomen bij temperaturen lager dan -10 C. De maximale stapelhoogte, inclusief pallet mag niet meer zijn dan 6,5 mtr. Bij stapels hoger dan 3 mtr mag de vloerhelling niet meer zijn dan 0,5%. Bij stapels hoger dan 3 mtr moeten de draagvlakken van de draagkolommen ontdaan zijn van verontreinigingen. Opmerking: Tijdens gebruik zal afhankelijk van de belasting, temperatuur en tijdsduur de bodem enigszins doorbuigen. Na het wegnemen van de belasting zal deze doorbuiging spoedig verdwijnen.

5 In tabel 2 wordt aangegeven de maximale stapelbelasting op de onderste gaasbak in een stapel tijdens het transport. Om de maximaal toelaatbare stapelbelasting te berekenen moet het aangegeven gewicht door 2 worden gedeeld voor wegtransport en door 1,3 worden gedeeld voor zeetransport. Berekeningstabel voor max. toelaatbare gewicht op onderste gaasbak tijdens transport Gaasbakken gestapeld m.b.v. opzetstukken Max. temperatuur Tijdsduur kg Kg 5 C ½ week week weken C ½ week week weken C ½ week week weken T2 Het maximaal aantal gaasbakken in een stapel wordt berekend door volgende formule: (max. toelaatbare gewicht op onderste kist) (inhoudsgewicht + gewicht van de kist) + 1 kist = maximaal aantal gestapelde gaasbakken. Bijvoorbeeld: Hoe hoog mag de 4980, met een inhoud van 25 kg, bij een temperatuur van 20 C, gedurende 3 maanden gestapeld worden? Berekening: (450 kg) (25 kg + 2,9) + 1 (kist) = 17 kisten hoog. Het maximale gewicht van de inhoud van de gaasbakken is 36 kg. Dit gewicht moet gelijkmatig over de bodem worden verdeeld. Verplaatsen van de gaasbakken direct onder de bak. Voor de vorken van hefwerktuigen is in de bak in de bodem een uitsparing aangebracht voor een vorkbreedte van 60 mm. Bij de bak mogen deze vorken breder zijn. De vorken moeten onder de bak geplaatst worden zo dicht mogelijk bij de poten en zij mogen niet smaller zijn dan b.v. 50 mm, dit om uitscheuren van de poten te voorkomen bij een te zware belasting. De belasting op de vorken mag niet meer zijn de 200 kg, bij ± 25 C gedurende maximaal 30 minuten. Wilt u weten hoe hoog een stapel bakken mag zijn, dan deelt u 200 kg door het gewicht van de gevulde bak. Bij toepassing van een gaasbakonderzetter vervallen deze eisen. Er moet alleen zorggedragen worden voor voldoende sterke vorken en ondersteuning van beide profielen.

6 Let op!! Zware belastingen, veroorzaakt door het ruw verplaatsen van stapels met gaasbakken, moeten worden voorkomen. Voordat stapels gaasbakken worden vervoerd of op een andere wijze, onder andere omstandigheden, worden opgeslagen moeten deze eerst worden omgestapeld. Dit betekent dat de onderste gaasbak van de stapel bovenop moet en de bovenste gaasbak onder.

7 004_NL Onderzetter 4986 Gaasbakonderzetter 4986 is bestemd voor gaasbakken 4980, 4983 en De onderzetter kan gebruikt worden tijdens opslag en transport, zorgt voor rechte stapels en voorkomt dat gaasbakken gaan schuiven. De 4986 gaasbakonderzetter is ook te gebruiken in combinatie met houten gaasbakken. De 4986 gaasbakonderzetter is voor deze toepassing voorzien van een antislipprofiel aan de bovenzijde. De gaasbakonderzetters kunnen ook genest op elkaar geplaatst worden. De ruimte winst die daardoor ontstaat is ongeveer 40%. De inrijhoogte van de gaasbakonderzetter bedraagt ± 170 mm. De gaasbakonderzetter, met daarop een stapel gaasbakken, moet door de heftruck horizontaal worden verplaatst. De vorken van de heftruck moeten bij het opnemen van een beladen gaasbakonderzetter minimaal 580 mm. uit elkaar staan. (aan de buitenzijde gemeten) De lengte van de vorken van de heftruck moet voldoende zijn om alle buizen van de op te nemen gaasbakonderzetters goed te ondersteunen. De ruimte tussen de onderste gaasbak en de bovenkant van de gaasbakonderzetter bedraagt ± 25 mm. Hierdoor kunnen de gaasbakken, volgens voorschrift 003_NL, met een heftruck van de gaasbakonderzetter worden opgenomen. Het maximaal toelaatbare gewicht op de gaasbakonderzetter is 750 kg bij een temperatuur van maximaal 25 C en bij een opslagduur van maximaal 12 maanden. De vloerhelling mag daarbij niet meer bedragen dan ½%. Tijdens het verrijden van een gaasbakonderzetter met daarop een stapel gaasbakken is het maximaal toelaatbare gewicht op de gaasbakonderzetter 350 kg bij een temperatuur tussen -20 C en +50 C. Let op! Het is noodzakelijk om tijdens het verplaatsen beide buizen aan 2 zijden te ondersteunen met de heftruckvorken of de steekwagen. Voor het verplaatsen van gaasbakonderzetters met daarop gestapelde gaasbakken moeten de gaasbakonderzetters volledig van de grond worden getild. Schuiven van de belaste gaasbakonderzetters is niet toegestaan; zelfs niet bij volledig vlakke en gladde ondergrond. Tijdens transport via de weg of rails is het maximaal toelaatbare gewicht op de gaasbakonderzetter met daarop een stapel gaasbakken 300 kg. Hierbij geldt een transportduur van maximaal 24 uur bij een temperatuur van maximaal 25 C. De onderzetters moeten gedurende het transport worden vastgezet.

8 Advies: voorzie de vorken van de heftruck van een glijweerstand. Dit kan door middel van het aanbrengen van een gevulkaniseerd rubber of houten profielen. Tevens kunnen antiglijnokken worden aangebracht op de vorken van de heftruck. U kunt de gaasbakonderzetter door CurTec ook laten voorzien van extra metalen profielen welke dwars op de buizen zijn gemonteerd. Hierdoor ontstaat er een draagvlak in de gehele lengte richting. Snel oppakken en verplaatsen van de gaasbakonderzetter met de complete stapels gaasbakken wordt hierdoor veel gemakkelijker. Opmerking: De onderzetter is met deze extra dwarsprofielen nog steeds nestbaar, echter de stapels worden 90 cm breed i.p.v. 80 cm.

9 010_NL Wasvoorschrift Onderstaand wasvoorschrift is van toepassing op het reinigen van alle CurTec producten die zijn vervaardigd uit polyethyleen en polypropyleen. De beste resultaten worden gerealiseerd bij gebruik van een wasmachine-installatie die is uitgerust met sproeikoppen of een zogenaamde Ultra-Sonic installatie. Het meest geschikte reinigingsmiddel is een laagschuimend alkalisch middel met een PH-waarde van 10 tot 12 (in oplossing). De aanbevolen temperatuur van het waswater ligt tussen de 40 C en 50 C. De temperatuur van het spoelwater mag maximaal 65 C bedragen. De wastijd bij bovengenoemde temperatuur mag maximaal 35 seconden bedragen. Voor het naspoelen geldt een limiet van 20 seconden bij genoemde temperatuur. Hierdoor wordt voorkomen dat de kunststof volledig opwarmt en krimp gaat vertonen. Het versneld drogen van producten geschiedt door middel van het afblazen met koude lucht. Indien verwarmde lucht wordt gebruikt mag het afblazen maximaal 30 seconden duren bij een temperatuur van maximaal 65 C. Het afblaas- en drooggedeelte van de installatie dient aangepast te zijn aan het product, zodat ook moeilijk bereikbare plaatsen van het product gedroogd kunnen worden. Voor specifieke technische informatie verwijzen wij naar de diverse leveranciers van reinigingsmachines. CurTec kan daarbij helpen. Opmerking: Controleer regelmatig de thermostaten en de ingestelde tijden van uw apparatuur.

10 100 Verkoopbinnendienst CurTec International Spoorlaan Noord WX RIJEN Nederland Benelux: Alle andere landen:

Gebruiksaanwijzing Randstapelbare kisten

Gebruiksaanwijzing Randstapelbare kisten Gebruiksaanwijzing Randstapelbare kisten Augustus 2013 009_NL Gewicht en inhoud De kisten 00-4987 en 31-4987 zijn, met uitzondering van de lange zijwanden, aan elkaar gelijk. Bij het onderling stapelen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Tijdschriftenkist

Gebruiksaanwijzing Tijdschriftenkist Gebruiksaanwijzing Tijdschriftenkist Augustus 2013 010_NL Wasvoorschrift Onderstaand wasvoorschrift is van toepassing op het reinigen van alle CurTec producten die zijn vervaardigd uit polyethyleen en

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Nestbare vaten

Gebruiksaanwijzing Nestbare vaten Gebruiksaanwijzing Nestbare vaten Oktober 2014 Wassen Onderstaand wasvoorschrift is van toepassing op het reinigen van alle CurTec verpakkingen die zijn vervaardigd uit polyethyleen en polypropyleen. De

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Duo Pack

Gebruiksaanwijzing Duo Pack Gebruiksaanwijzing Duo Pack Augustus 2016 Wassen Onderstaand wasvoorschrift is van toepassing op het reinigen van alle CurTec verpakkingen die zijn vervaardigd uit polyethyleen en polypropyleen. De beste

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Vaten

Gebruiksaanwijzing Vaten Gebruiksaanwijzing Vaten Augustus 2016 Wassen Onderstaand wasvoorschrift is van toepassing op het reinigen van alle CurTec verpakkingen die zijn vervaardigd uit polyethyleen en polypropyleen. De beste

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Packo

Gebruiksaanwijzing. Packo Gebruiksaanwijzing Packo Januari 2017 Wassen Onderstaand wasvoorschrift is van toepassing op het reinigen van alle CurTec verpakkingen die zijn vervaardigd uit polyethyleen en polypropyleen. De beste resultaten

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Click Pack

Gebruiksaanwijzing Click Pack Gebruiksaanwijzing Click Pack Juli 2016 Wassen Onderstaand wasvoorschrift is van toepassing op het reinigen van alle CurTec verpakkingen die zijn vervaardigd uit polyethyleen en polypropyleen. De beste

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Nestbare vaten

Gebruiksaanwijzing Nestbare vaten Gebruiksaanwijzing Nestbare vaten Augustus 2016 Wassen Onderstaand wasvoorschrift is van toepassing op het reinigen van alle CurTec verpakkingen die zijn vervaardigd uit polyethyleen en polypropyleen.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Vierkante vaten

Gebruiksaanwijzing. Vierkante vaten Gebruiksaanwijzing Vierkante vaten Juni 2018 Wassen Onderstaand wasvoorschrift is van toepassing op het reinigen van alle CurTec verpakkingen die zijn vervaardigd uit polyethyleen en polypropyleen. De

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Nestbare vaten. 120/150 liter

Gebruiksaanwijzing Nestbare vaten. 120/150 liter Gebruiksaanwijzing Nestbare vaten 120/150 liter Januari 2018 Wassen Onderstaand wasvoorschrift is van toepassing op het reinigen van alle CurTec verpakkingen die zijn vervaardigd uit polyethyleen en polypropyleen.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Click Pack

Gebruiksaanwijzing. Click Pack Gebruiksaanwijzing Click Pack Juli 2016 Wassen Onderstaand wasvoorschrift is van toepassing op het reinigen van alle CurTec verpakkingen die zijn vervaardigd uit polyethyleen en polypropyleen. De beste

Nadere informatie

MAkustik MA 20 Fine MONTAGERICHTLIJNEN. Controle van de levering

MAkustik MA 20 Fine MONTAGERICHTLIJNEN. Controle van de levering MAkustik MA 20 Fine Controle van de levering Niettegenstaande de goederen goed ingepakt worden, is voorzichtigheid geboden bij het lossen van de palletten. De palletten worden steeds als niet stapelbaar

Nadere informatie

Toolboxfiche /2017

Toolboxfiche /2017 Toolboxfiche 2031 05/2017 Steigers met schragen Schragen worden vaak overbelast of verkeerd gebruikt! 1 Beschrijving Steigers met schragen worden erg vaak gebruikt op de bouwplaatsen. We moeten er wel

Nadere informatie

MONTAGERICHTLIJNEN MAKUSTIK MA 20 FINE

MONTAGERICHTLIJNEN MAKUSTIK MA 20 FINE MONTAGERICHTLIJNEN MAKUSTIK MA 20 FINE Voorafgaande opmerking: onderstaande informatie is afkomstig van bronnen die wij als betrouwbaar beschouwen. We kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor de

Nadere informatie

Plaatsingsaanwijzingen voor infiltratievoorzieningen

Plaatsingsaanwijzingen voor infiltratievoorzieningen 1. Transport en opslag. De Rigofill blokken worden per 4 stuks (de halfblokken per 8 stuks) verpakt. De pakketten worden met een heftruck, kraan of een ander hefwerktuig opgepakt. Daarbij zijn de onderste

Nadere informatie

ZWENKARMSTELLING. Postbus 165 7670 AD VRIEZENVEEN NL. Tel : +31 (0)6-11169321 E-mail : info@megamagazijninrichting.nl

ZWENKARMSTELLING. Postbus 165 7670 AD VRIEZENVEEN NL. Tel : +31 (0)6-11169321 E-mail : info@megamagazijninrichting.nl ZWENKARMSTELLING VERSIE : 2.10 December 2013 UW LEVERANCIER : MEGA Magazijninrichting B.V. Postbus 165 7670 AD VRIEZENVEEN NL Tel : +31 (0)6-11169321 E-mail : info@megamagazijninrichting.nl MEGA Magazijninrichting

Nadere informatie

EGGER EURoLIGht VOORSCHRIFTEN VOOR OPSLAG EN TRANSPORT

EGGER EURoLIGht VOORSCHRIFTEN VOOR OPSLAG EN TRANSPORT EGGER EURoLIGht VOORSCHRIFTEN VOOR OPSLAG EN TRANSPORT EUROLIGHT is een lichtgewichtplaat van de hoogste kwaliteit met kale of beklede kale spaanplaat als deklaag en een grondstofbesparende honingraatkern

Nadere informatie

MAkustik MA 04 MONTAGERICHTLIJNEN. Controle van de levering. Gelakte lamellen / panelen. Gefineerde lamellen / panelen. Uitpakken en sorteren

MAkustik MA 04 MONTAGERICHTLIJNEN. Controle van de levering. Gelakte lamellen / panelen. Gefineerde lamellen / panelen. Uitpakken en sorteren MAkustik MA 04 Controle van de levering Niettegenstaande de goederen goed ingepakt worden, is voorzichtigheid geboden bij het lossen van de palletten. De palletten worden steeds als niet stapelbaar voor

Nadere informatie

handleiding douche kwartrond

handleiding douche kwartrond CILO handleiding douche kwartrond Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan dan contact contact op met op met uw Bruynzeeldealer.

Nadere informatie

Opvangbakken van kunststof voor vaten van 60 liter

Opvangbakken van kunststof voor vaten van 60 liter Opvangbakken van kunststof voor vaten van 60 liter Opvangbak met verzinkt rooster, Bestelnr. 15-1050 n Kunststof opvangbakken Voor een veilige opslag van verpakte gevaarlijke stoffen conform PGS 15, VLAREM,

Nadere informatie

handleiding douche hoekinstap

handleiding douche hoekinstap CILO handleiding douche hoekinstap Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

Montagelift Typ: KAL 275 art.-nr. 12373

Montagelift Typ: KAL 275 art.-nr. 12373 BERUFSGENOSSENSCHAFT Montagelift Typ: KAL 275 art.-nr. 12373 A-BAU 02054 Montage- en gebruikshandleiding De Mmontagelift dient voor het heffen of het neerlaten van constructiedelen en lasten bij montagewerkzaamheden

Nadere informatie

handleiding douche schuifdeur

handleiding douche schuifdeur LINO handleiding douche schuifdeur Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

handleiding douche schuifdeur

handleiding douche schuifdeur CILO handleiding douche schuifdeur Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Installatieaanwijzing Weegtafel

Installatieaanwijzing Weegtafel KERN & Sohn GmbH Ziegelei D-72336 Balingen E-mail: info@kern-sohn.com Installatieaanwijzing Weegtafel KERN YPS-0 Versie 2.5 0/20 NL Tel.: +49-[0]7433-9933-0 Fax: +49-[0]7433-9933-49 Internet: www.kern-sohn.com

Nadere informatie

BGR 233 GEKEURD (DE) Gebruikshandleiding Laadbrug. Bekijk de instructievideo op www.kruizinga.nl

BGR 233 GEKEURD (DE) Gebruikshandleiding Laadbrug. Bekijk de instructievideo op www.kruizinga.nl BGR 233 GEKEURD (DE) Gebruikshandleiding Laadbrug Bekijk de instructievideo op www.kruizinga.nl Lees mij eerst! 1Lees deze handleiding zorgvuldig voor de laadbrug te gebruiken. De handleiding omschrijft

Nadere informatie

De wanden die verticaal vervoerd worden kunnen zonder hulp middelen worden opgehesen aan de speciaal ingestorte hijsvoorziening.

De wanden die verticaal vervoerd worden kunnen zonder hulp middelen worden opgehesen aan de speciaal ingestorte hijsvoorziening. Holle wanden Montage handleiding 1.1 Transport De wanden kunnen op 2 manieren vervoerd worden afhankelijk van de grote van de wanden. a) horizontaal op een platte wagen, elementen boven op elkaar. b) Verticaal

Nadere informatie

van ruimte m² te winnen

van ruimte m² te winnen nr 1. fabrikant van ruimte OM EENVOUDIG m² te winnen De tussenvloer met grote overspanning DE VLOERCONSTRUCTIES PROPLUS LP: Creëren ruimte op de begane grond Zijn voordelig op alle gebieden: verwarming,

Nadere informatie

Inleiding 2 Inhoudsopgave 3 Vorkkeuze richtlijnen 4 Capaciteiten MSI vorken 5 Veiligheid 6

Inleiding 2 Inhoudsopgave 3 Vorkkeuze richtlijnen 4 Capaciteiten MSI vorken 5 Veiligheid 6 Inhoudsopgave Inleiding 2 Inhoudsopgave 3 Vorkkeuze richtlijnen 4 Capaciteiten MSI vorken 5 Veiligheid 6 Vorken klasse 2A 7-10 Vorken klasse 3A 11-13 Vorken klasse 4A 14-16 Vorken klasse 2B 17-19 Vorken

Nadere informatie

ZWENKARMSTELLING. Postbus AD VRIEZENVEEN NL. Tel : +31 (0) of (0)

ZWENKARMSTELLING. Postbus AD VRIEZENVEEN NL. Tel : +31 (0) of (0) ZWENKARM VERSIE : 2.10 Januari 2017 UW LEVERANCIER : MEGA Magazijninrichting B.V. Postbus 165 7670 AD VRIEZENVEEN NL Tel : +31 (0)6-11169321 of (0)6-55684707 E-mail : info@megamagazijninrichting.nl MEGA

Nadere informatie

JALOUZIËN. Bedienings- en montagehandleiding

JALOUZIËN. Bedienings- en montagehandleiding Bedienings- en montagehandleiding Woord vooraf Deze handleiding geeft inzicht in de werking, de montage en het onderhoud van de door Geha bv geleverde apparaten. U dient zich tijdens plaatsing en montage

Nadere informatie

DOUCHE. handleiding hoekinstap

DOUCHE. handleiding hoekinstap DOUCHE handleiding hoekinstap Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding TTV4500 HP Dryfast Kreekweg 22 NL - 3133 AZ - Vlaardingen Tel: +31-(0)10-4261410 Fax: + 31-(0)104730011 Website: www.dryfast.nl E-mail: info@dryfast.nl Dryfast Klein Siberiëstraat

Nadere informatie

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK STELLING NORM 20 - ALUMINIUM

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK STELLING NORM 20 - ALUMINIUM SPCIALIST I GROOTKUK-LOGISTIK STLLIG ORM 20 - ALUMIIUM orm 20 van HUPFR......de stelling van geëloxeerd aluminium - topkwaliteit! Voor de opstelling in de vrije ruimte kunnen langsverbinders worden gebruikt;

Nadere informatie

Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP)

Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP) Montagehandleiding draagarmstellingen Type: Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP) Geachte klant, Bij de ontwikkeling van deze draagarmstelling

Nadere informatie

Installatie instructies Lago

Installatie instructies Lago Installatie instructies Lago bodemplaat Onder het zwembad dient een plaat gegoten te worden uit beton of uit stabilisé. Dikte 10-15cm. Let erop dat deze mooi horizontaal ligt. Het is aangeraden deze plaat

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding WS-2011.02 Zwembad Evenwichtsbalk Lees voor het opzetten en gebruiken van het speeltoestel deze gebruikershandleiding zorgvuldig door. Bewaar deze gebruikershandleiding bij het speeltoestel.

Nadere informatie

Installatie instructie

Installatie instructie Versie april 2015 Gerflor Benelux Pagina 1 van 6 1. ALGEMEEN De vloerbedekking moet eerst goed geïnspecteerd en onderzocht worden op zichtbare gebreken voordat hij wordt aangebracht. Als er duidelijke

Nadere informatie

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC MONTAGEHANDLEIDING BELANGRIJKE INFORMATIE Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC Lees de hele handleiding aandachtig. Als de hierin vermelde instructies niet worden opgevolgd, is

Nadere informatie

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL Elektrische Infrarood Verwarming Model 93485 Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL 1 Algemene veiligheidsinstructies LEES DE GEBRUIKSAANWIJZING Alvorens de radiateur in bedrijf te nemen, moet u deze gebruiks

Nadere informatie

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u:

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u: Montage handleiding Verpakking Naast de referentie van het meubel staat soms nog een getal op het verpakkingslabel. Dit betekent dat het gaat om één meubel wat is verpakt in meerdere pakketten, tezamen

Nadere informatie

NL... Horizontaal tilsysteem. Vers. 3.00

NL... Horizontaal tilsysteem. Vers. 3.00 NL.... Horizontaal tilsysteem Vers. 3.00 Horizontaal tilsysteem, 350 kg Artikelnrs.: 28456 met traploos regelbare gewichtsafstelling 28466 met 10 verschillende tilposities 1.00.... Doel en gebruik....

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Douchevloer Type: inbouw met de afvoer in de bestaande vloer

Montagehandleiding voor Douchevloer Type: inbouw met de afvoer in de bestaande vloer Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Hijsframe t.b.v. trapgat Versie 1, 02-2007

Gebruikershandleiding Hijsframe t.b.v. trapgat Versie 1, 02-2007 Pagina : 1 van 5 Gebruikershandleiding Hijsframe t.b.v. trapgat Versie 1, 02-2007 Smit Polyweb Boerkensleen 23 b 4705 RL Roosendaal The Netherlands T +31 (0)165-544770 F +31 (0)165-565244 Pagina : 2 van

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MOBIELE DIESELOLIETANK MET POMP TYPE FIELDMASTER

GEBRUIKERSHANDLEIDING MOBIELE DIESELOLIETANK MET POMP TYPE FIELDMASTER GEBRUIKERSHANDLEIDING MOBIELE DIESELOLIETANK MET POMP TYPE FIELDMASTER FIELDMASTER INHOUDSTAFEL 1. ALGEMEEN 3 2. OPSLAG, TRANSPORT EN PLAATSINGSVOORSCHRIFTEN 3 3. EERSTE GEBRUIK 4 4. TECHNISCHE GEGEVENS

Nadere informatie

Montage handleiding BM kunststof PP rookgasafvoerleidingen

Montage handleiding BM kunststof PP rookgasafvoerleidingen Montage handleiding BM kunststof PP rookgasafvoerleidingen Concentrisch systeem, flexibele-en starre voering. Duinkerkenstraat 27 Postbus 509 9700 AM Groningen Telefoon: 0503139944 Telefax : 0503185423

Nadere informatie

Originele bedieningshandleiding 01/2011. Voor toekomstig gebruik bewaren. Aanklemwiel B. Art.-nr vanaf bouwjaar 2008

Originele bedieningshandleiding 01/2011. Voor toekomstig gebruik bewaren. Aanklemwiel B. Art.-nr vanaf bouwjaar 2008 01/2011 Originele bedieningshandleiding 999285507 nl Voor toekomstig gebruik bewaren anklemwiel B rt.-nr. 586168000 vanaf bouwjaar 2008 Productafbeelding Productbeschrijving Met het aanklemwiel B verandert

Nadere informatie

Montagehandleiding. Profilo Smart verticale wandrails. Materiaal: Metalen delen: Aluminium 6060 T5, RVS AISI 304

Montagehandleiding. Profilo Smart verticale wandrails. Materiaal: Metalen delen: Aluminium 6060 T5, RVS AISI 304 Profilo Smart verticale wandrails Montagehandleiding Materiaal: Metalen delen: Aluminium 6060 T5, RVS AISI 304 Houd het verticale frame tegen de muur, de bovenzijde op 1 meter van de vloer en teken de

Nadere informatie

UKS140-8RVA+ Onderbouw koelkast Gebruiksaanwijzing

UKS140-8RVA+ Onderbouw koelkast Gebruiksaanwijzing UKS140-8RVA+ Onderbouw koelkast Gebruiksaanwijzing UKS140-8RV A+ Versie NL 11/2013 Pagina 1 van 8 Voor ingebruikname Na transport dient het apparaat minstens 24 uur te blijven staan voordat u het aan het

Nadere informatie

Montage handleiding O-W

Montage handleiding O-W Montage handleiding O-W 1. Onderdelen 1.1 Direct op het dak 1.2 Grondprofielen op tegels 4 3 1 5 2 1 O-W montagedriehoek 4 Klemmen 2 Grondprofiel 5 Ballast houder 3 PV-module 2. Plaatsen van bescherming

Nadere informatie

ABD-Concept. Opslag en transport Aanslagprofielen dienen droog en volledig ondersteund te worden getransporteerd en opgeslagen.

ABD-Concept. Opslag en transport Aanslagprofielen dienen droog en volledig ondersteund te worden getransporteerd en opgeslagen. Verwerkingsvoorschrift en montage-instructie aanslagprofielen (variant met golf) Typen: A15-10, A15-10 H, A 22-8 H, A 22-10 H en A 25-10 H Versie 1.1 1. Verwerkingsvoorschrift Inkorten en uitkepen Houdt

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding SL-2013.01 roulettetafel Lees voor het opzetten en gebruiken van de roulette tafel deze gebruikershandleiding zorgvuldig door. Bewaar deze gebruikershandleiding bij de tafel. Handel

Nadere informatie

ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een collector gemonteerd op panlatten.

ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een collector gemonteerd op panlatten. ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een gemonteerd op panlatten. Leverancier van alternatieve oplossingen voor water, warmte comfort en stroom Tel: 058-288 47 39 / Fax 058-288 92 98 PLAATSING VAN

Nadere informatie

Installatie instructie voor stalen glijopleggingen met een dubbele gekromde glijoppervlak Type FIP-D. uw bouw onze technologie

Installatie instructie voor stalen glijopleggingen met een dubbele gekromde glijoppervlak Type FIP-D. uw bouw onze technologie Installatie instructie voor stalen glijopleggingen met een dubbele gekromde glijoppervlak Type FIP-D control your solids www.vilton.nl uw bouw onze technologie www.insolids.nl1/7 INHOUDSOPGAVE 1. Doel...3

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding TTV4500 Dryfast Kreekweg 22 NL - 3133 AZ - Vlaardingen Tel: +31-(0)10-4261410 Fax: + 31-(0)104730011 Website: www.dryfast.nl E-mail: info@dryfast.nl Dryfast Noorderlaan 111, bus 10

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding TTV/DAF2500 Dryfast Kreekweg 22 NL - 3133 AZ - Vlaardingen Tel: +31-(0)10-4261410 Fax: + 31-(0)104730011 Website: www.dryfast.nl E-mail: info@dryfast.nl Dryfast Klein Siberiëstraat

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding TTV 4500 Dryfast BV Kreekweg 22 3133AZ Vlaardingen Tel: +31-(0)10-4261410 Fax: +31- (0)104730011 www.dryfast.nl E-mail: info@dryfast.nl Inhoudsopgave 1. Algemene informatie 2. Veiligheid

Nadere informatie

Aanbevelingen voor de installatie van Svensson schermdoeken Schuivende installaties

Aanbevelingen voor de installatie van Svensson schermdoeken Schuivende installaties De juiste breedte en lengte bestellen Breedte De standaardbreedtes van onze schermdoeken zijn dusdanig gekozen dat ze aansluiten bij de gebruikelijke vakmaten van de kas. Zie onderstaande tabel: Standaardbreedte

Nadere informatie

Funderingen. Willy Naessens 7

Funderingen. Willy Naessens 7 Funderingen Willy Naessens 7 1. Funderingen op staal of volle grond Inleiding Aanzet van funderingen op draagkrachtige grond op geringe diepte. Hier kan men een onderscheid maken tussen prefab funderingen

Nadere informatie

Belading van schaarliften

Belading van schaarliften Belading van schaarliften Type 100: Gelijkmatige belading Model: AXL 100, ADXL 100 Gebruik: Lichte belading van stukgoederen en pallets. Type 200: Gedeeltelijke ongelijkmatige belading Model: AX 200, ADX

Nadere informatie

Fence HORIZONTAAL HARDE ONDERGROND HORIZONTAAL ZACHTE ONDERGROND. 2 5,2x12 D2K D2A D2L D2B C12 C16 C12 C16. F... Foam tape. F... Foam tape.

Fence HORIZONTAAL HARDE ONDERGROND HORIZONTAAL ZACHTE ONDERGROND. 2 5,2x12 D2K D2A D2L D2B C12 C16 C12 C16. F... Foam tape. F... Foam tape. Type onderdeel aantal Lengte MM Type onderdeel aantal Lengte MM P1 1 1800 P1 1 1800 P3 1 1800 P3 1 1800 S 1 30 A1 4 30 A1 4 30 A6 2 1720 A6 2 1720 D2K 12 175 D2A 12 175 D2L 2 245 D2B 2 245 PL 4 33 PL 4

Nadere informatie

Fence VERTICAAL HARDE BODEM VERTICAAL ZACHTE BODEM R1A D1K R1A D1L D1A D1B. F... Foam tape C xM8. F... Foam tape C ,2x12.

Fence VERTICAAL HARDE BODEM VERTICAAL ZACHTE BODEM R1A D1K R1A D1L D1A D1B. F... Foam tape C xM8. F... Foam tape C ,2x12. Type Onderdeel aantal Lengte MM Type Onderdeel aantal Lengte MM P1 1 1800 P1 1 1800 P3 1 1800 A3 1 1710 S 1 30 A2 2 30 A3 1 1710 A8 2 40 A2 2 30 A4K L=185 6 185 A8 2 40 A4L L=205 2 195 A4 L=185 6 185 B1

Nadere informatie

Systeemomschrijving Plateau 2.0

Systeemomschrijving Plateau 2.0 Systeemomschrijving Plateau 2.0 Mei 2017 Systeemomschrijving Plateau 2.0 Mei 2017 Definitie: varkenshok met Een hok waarin varkens vrij beschikken over twee verblijfsniveaus, één op de begane grond en

Nadere informatie

M E E R M A G A Z I J N...

M E E R M A G A Z I J N... M E E R M A G A Z I J N... een magazijn is meer dan een aantal stellingen O V E R O N S... Een vakkundig bedrijf met een flexibele instelling, adviserend en doelgericht. Dat zijn wij. Onze grote voorraad

Nadere informatie

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Voorzetapparatuur Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Vermijd lekke banden! Permanente magneet Verwijdert ijzer- en staal-afval van de werkvloer, in magazijnen,

Nadere informatie

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60 Professional Supplies Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050 CaterChef 120 CaterChef 60 CaterChef 30 GEBRUIKSAANWIJZING Lees deze instructies aandachtig door alvorens het apparaat te gebruiken. 688050-51-52

Nadere informatie

ROND PALISSADE. Toepassingen. Eigenschappen. Kleuren grijs zwart bruin. Product informatie

ROND PALISSADE. Toepassingen. Eigenschappen. Kleuren grijs zwart bruin. Product informatie Toepassingen Afboorden Steunmuren Afscheidingsmuurtjes Constructie tegen een helling (Verhoogde) bloemperken / kruidentuintjes Opvangen van hoogteverschillen Aanleg van trappen Eigenschappen Betonsteen

Nadere informatie

Applicatie Orange Nano Guardon SelfClean AirQuality Interior. 1 - Voorbereiding

Applicatie Orange Nano Guardon SelfClean AirQuality Interior. 1 - Voorbereiding Applicatie Orange Nano Guardon SelfClean AirQuality Interior 1 - Voorbereiding Om een goede chemische binding tussen Guardon SelfClean en het te behandelen oppervlak te waarborgen dient het oppervlak grondig

Nadere informatie

DucoGrille Close 105. Dagmaat breedte Speling boven. Dagmaat breedte= breedte DGC *speling 5mm. Dagmaat hoogte

DucoGrille Close 105. Dagmaat breedte Speling boven. Dagmaat breedte= breedte DGC *speling 5mm. Dagmaat hoogte 1. Dagmaat breedte Speling boven Dagmaat breedte= breedte DGC 105+ 2*speling 5mm Dagmaat hoogte= hoogte DGC 105 + speling onder 5mm + speling boven afhankelijk van stap Dagmaat hoogte is verkrijgbaar in

Nadere informatie

Binnendeuren en kozijnen Verwerkings- en onderhoudsvoorschriften

Binnendeuren en kozijnen Verwerkings- en onderhoudsvoorschriften 1 INLEIDING... 2 2 ONTVANGST/OPSLAG OP DE BOUWPLAATS... 2 3 TRANSPORT... 2 4 PLAATSINGSVOORWAARDEN OP DE BOUWPLAATS... 2 5 VERWERKINGSVOORSCHRIFTEN... 2 5.1 BASISDEUREN... 2 5.1.1 Sparingen... 2 5.1.2

Nadere informatie

Inbouwhandleiding Pagina 18. Wijnklimaatkast UWT 1682

Inbouwhandleiding Pagina 18. Wijnklimaatkast UWT 1682 Inbouwhandleiding Pagina 18 Wijnklimaatkast NL 7083 031-00 UWT 1682 Meegeleverde accessoires Stoffilter monteren De meegeleverde stoffilter voorkomt dat de motorruimte vuil wordt en dat de koudeprestatie

Nadere informatie

Installation instructions, accessories. Skibox. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Instructienr. Versie Ond. nr

Installation instructions, accessories. Skibox. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Instructienr. Versie Ond. nr Instructienr. Versie Ond. nr. 9172151 1.0 Skibox A8900779 Pagina 1 / 7 B8900861 Pagina 2 / 7 INLEIDING Lees de hele instructie door voordat u met de montage begint. Opmerkingen en waarschuwingsteksten

Nadere informatie

Bij montage dient men rekening te houden met 3 belangrijke randvoorwaarden:

Bij montage dient men rekening te houden met 3 belangrijke randvoorwaarden: Opslag en transport Om beschadiging, vervorming en vervuiling van de gevelbekleding te voorkomen dient men bij transport en de opslag zorgvuldig te werk te gaan. De delen dienen schoon, droog en vlak getransporteerd

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE: SCHUIFDEURKAST S-BOX

TECHNISCHE FICHE: SCHUIFDEURKAST S-BOX TECHNISCHE FICHE: SCHUIFDEURKAST S-BOX Technische omschrijving: Romp: De schuifdeurkast bestaat uit 2 metalen rompen (breedte 80, 100 of 120 cm), die op locatie tot één geheel gemonteerd worden. De rompen

Nadere informatie

Montagehandleiding voor SolidDutch wasbakken Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor SolidDutch wasbakken Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur ken Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 8 stappen in deze handleiding tijdens de montage. o De montage dient uitgevoerd te worden door

Nadere informatie

Leginstructies. Natural Floor VOORAF. Europese Eik Europese Productie. Acclimatisering. Omgevingstemperatuur en Relatieve Luchtvochtigheid

Leginstructies. Natural Floor VOORAF. Europese Eik Europese Productie. Acclimatisering. Omgevingstemperatuur en Relatieve Luchtvochtigheid Leginstructies VOORAF Voor een goed resultaat is het absoluut noodzakelijk de leginstructies nauwkeurig te volgen. Het is belangrijk om, bij daglicht, alle panelen voor en tijdens de plaatsing te controleren

Nadere informatie

Stap 1. M o n t a g e h a n d l e i d i n g S p e e l J u w e e l

Stap 1. M o n t a g e h a n d l e i d i n g S p e e l J u w e e l Stap 1 Benodigdheden: - 2 balken van 4,5 x 9 x 180 cm - 2 balken van 4,5 x 9 x 171 cm - 4 schroeven van 6 x 100 mm Uitleg: 1. Leg de balken neer zoals op de tekening is aangegeven. 2. Schroef in elke hoek

Nadere informatie

Snelheidsdrempel ONE-PIECE

Snelheidsdrempel ONE-PIECE Snelheidsdrempel ONE-PIECE Geen losse elementen! Dus géén naden of kieren, waardoor zand en vuil minder grip hebben en de levensduur verlengd wordt. De flexibele eigenschappen van het materiaal past zich

Nadere informatie

LECTOR HANDLEIDING INLOOPDOUCHE

LECTOR HANDLEIDING INLOOPDOUCHE LECTOR ANDLEDN NLOOPDOUCE Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

LAYHER STAPELBAK GESLOTEN EN STAPELBAK GAAS GEBRUIKERSHANDLEIDING

LAYHER STAPELBAK GESLOTEN EN STAPELBAK GAAS GEBRUIKERSHANDLEIDING Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. LAYHER STAPELBAK GESLOTEN EN STAPELBAK GAAS GEBRUIKERSHANDLEIDING Gecertificeerd door ABOMA Certificatienummers 2017 / 002 2017 / 003 02.2017 DOC0225 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Installatievoorschriften

Installatievoorschriften Installatievoorschriften Bestudeer deze instructies aanachtig voor aanvang van de installatiewerk-zaamheden! Deze E-Heat vloerverwarmingsfolie dient aangesloten te worden op 230V. Installatie dient te

Nadere informatie

ALMARACK AR. palletrekken MAGAZIJNINRICHTING. Ideaal voor opslag van zware lasten. Uit voorraad leverbaar. Gewaarborgde kwaliteit

ALMARACK AR. palletrekken MAGAZIJNINRICHTING. Ideaal voor opslag van zware lasten. Uit voorraad leverbaar. Gewaarborgde kwaliteit ALMARACK AR palletrekken Ideaal voor opslag van zware lasten Uit voorraad leverbaar Gewaarborgde kwaliteit De Almarack palletrekken zorgen voor optimaal gebruik van uw opslagruimte. Eenvoudig aan te passen

Nadere informatie

Productblad ROCKPANEL Ply

Productblad ROCKPANEL Ply Productblad ROCKPANEL Ply 1 Productbeschrijving ROCKPANEL Ply plaatmateriaal met primerlaag bestaat uit samengeperste minerale wol met een thermohardende kunsthars. De eind (kleur)laag kan op de bouwplaats

Nadere informatie

Opbergmeubelen. Handleiding gebruik en onderhoud

Opbergmeubelen. Handleiding gebruik en onderhoud Opbergmeubelen Handleiding gebruik en onderhoud Edisonweg 3 1446 TM Purmerend T +31 (0)299 646 611 F +31 (0)299 645 316 info@voortmanmeubel.nl www.voortmanmeubel.nl Handleiding voor gebruik en onderhoud

Nadere informatie

Veerrol Alu-XL / Rolluikbox Alu XL

Veerrol Alu-XL / Rolluikbox Alu XL Veerrol Alu-XL / Rolluikbox Alu XL Montagehandleiding Stand: 8. April 14 Geachte klant, U heeft gekozen voor een kwaliteitsproduct van de firma Ostermann. Dank u voor uw vertrouwen. Deze inleiding bevat

Nadere informatie

BODEMVERSTERKING EN STABILISATIE. Plaatsingsvoorschriften. nidagreen

BODEMVERSTERKING EN STABILISATIE. Plaatsingsvoorschriften. nidagreen BODEMVERSTERKING EN STABILISATIE Plaatsingsvoorschriften nidagreen nidagreen onderlaag voor sierkunstgras 1 - Algemeen nidagreen platen zijn honingraatplaten in polypropyleen die bedoeld zijn als stevige

Nadere informatie

Snelheidsdrempel TWO-PIECE

Snelheidsdrempel TWO-PIECE Snelheidsdrempel TWO-PIECE Twee elementen! Dus één naad waardoor zand en vuil minder grip hebben en de levensduur verlengd wordt. De flexibele eigenschap is dat het materiaal zich blijvend aanpast aan

Nadere informatie

ClimateBooster Convector Pro Handleiding

ClimateBooster Convector Pro Handleiding ClimateBooster Convector Pro Handleiding Meer comfort met minder energie. Inleiding Energie besparen Met de ClimateBooster convector Pro kunt u de aanvoertemperatuur van uw verwarmingsinstallatie verlagen

Nadere informatie

Montage handleiding O-Serie & R-Serie Afdichting voor Overhead- en Roldeuren

Montage handleiding O-Serie & R-Serie Afdichting voor Overhead- en Roldeuren Montage handleiding O-Serie & R-Serie Afdichting voor Overhead- en Roldeuren 1. Reiniging Reiniging van binnen- en buitenzijde van het deur blad tot 160mm van onderzijde. Verwijderen van stickers en naamplaatjes

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING DAKSTEIGER

GEBRUIKERSHANDLEIDING DAKSTEIGER GEBRUIKERSHANDLEIDING DAKSTEIGER Artikelnr. 70801100 t/m 70801600 Inhoudsopgave Pag. 1: Maximale belasting Pag. 2: Samenstellingslijst Pag. 3: Beschrijving onderdelen Pag. 4, 5, 6: Opbouwinstructie Pag.

Nadere informatie

fermacell Technische tip

fermacell Technische tip Technische tip Versie september 2013 Powerpanel Douchegoot element 2.0 De eis Architecten en ontwerpers zoeken naar moderne en economische oplossingen voor natte ruimtes, als trendy en eigentijdse variant

Nadere informatie

Test18. caravanopstapjes

Test18. caravanopstapjes Test18 caravanopstapjes Botbreuken en verzwikte enkels kun je op vakantie missen als kiespijn. Daarom moet een opstapje veilig en stabiel zijn. In de Grote KCK Test komen dit keer achttien caravanopstapjes

Nadere informatie

ALMARACK AR. palletrekken MAGAZIJNINRICHTING. Ideaal voor opslag van zware lasten. Uit voorraad leverbaar. Gewaarborgde kwaliteit

ALMARACK AR. palletrekken MAGAZIJNINRICHTING. Ideaal voor opslag van zware lasten. Uit voorraad leverbaar. Gewaarborgde kwaliteit ALMARACK AR palletrekken Ideaal voor opslag van zware lasten Uit voorraad leverbaar Gewaarborgde kwaliteit De Almarack palletrekken zorgen voor optimaal gebruik van uw opslagruimte. Eenvoudig aan te passen

Nadere informatie

Professionele trapladder Gecoat.

Professionele trapladder Gecoat. Professionele trapladder Gecoat. Bestaat uit 1 trapgedeelte en 1 steungedeelte. Speciaal ontworpen voor industrieel gebruik. Voorzien van een kunststof gereedschapsbak boven een aluminium trede. Scharnierend

Nadere informatie

nora 1-componenten voegpasta

nora 1-componenten voegpasta nora 1-componenten voegpasta Lees aandachtig de instructies op de verpakking! In de meeste gevallen hoeven de naden bij nora rubber vloerbedekking niet over het gehele oppervlakte gevoegd te worden. Uitzonderingen:

Nadere informatie

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

BIJLAGE IIIb: VOORSCHRIFTEN LEGEINDBEDRIJVEN, KOOIHUISVESTING (BEHORENDE BIJ BIJLAGE 1 VOORSCHRIFTEN IKB EI)

BIJLAGE IIIb: VOORSCHRIFTEN LEGEINDBEDRIJVEN, KOOIHUISVESTING (BEHORENDE BIJ BIJLAGE 1 VOORSCHRIFTEN IKB EI) BIJLAGE IIIb: VOORSCHRIFTEN LEGEINBERIJVEN, KOOIHUISVESTING (BEHORENE BIJ BIJLAGE 1 VOORSCHRIFTEN IKB EI) Geldend voor bedrijven met kooihuisvesting Inhoud Wilt u direct naar een bepaald onderdeel van

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 6 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie