30 september oktober Start Kinderboekenweek 7 oktober Vergadering Leerlingraad

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "30 september oktober Start Kinderboekenweek 7 oktober Vergadering Leerlingraad"

Transcriptie

1 30 september oktober Start Kinderboekenweek 7 oktober Vergadering Leerlingraad 30 september Denzel van Riel (11) 1 oktober Munasar Abdinuur (6) Uitslag Enquête wijziging schooltijden

2 Op basis van deze uitslag heeft de directie besloten om Optie 1: Het hoofdgebouw start als eerste voor te leggen aan de MR. Besluit schooltijden: Op basis van de uitslag van de enquête heeft de directie het voorstel om het hoofdgebouw als eerste te laten starten aan de MR voorgelegd. De MR heeft ingestemd met dit voorstel. Dit betekent dat er een wijziging in de schooltijden komt en wel vanaf woensdag 2 november. Maandag na de herfstvakantie zijn alle leerlingen vrij i.v.m. de INOS studiedag. Op dinsdag wordt er voor de leerlingen van groep 3 een alternatief programma georganiseerd op het hoofdgebouw. Op woensdag zal de opening van de dependance plaatsvinden. De nieuwe schooltijden vanaf woensdag 2 november op een rijtje: Hoofdgebouw maandag Inloop van Start schooldag 8.25 uur Einde schooldag uur dinsdag Inloop van Start schooldag 8.25 uur Einde schooldag uur woensdag Inloop van Start schooldag 8.25 uur Einde schooldag uur donderdag Inloop van Start schooldag 8.25 uur Einde schooldag uur vrijdag Inloop van Start schooldag 8.25 uur Einde schooldag uur Dependance maandag Inloop van Start schooldag 8.35 uur Einde schooldag uur dinsdag Inloop van Start schooldag 8.35 uur Einde schooldag uur woensdag Inloop van Start schooldag 8.35 uur Einde schooldag uur donderdag Inloop van Start schooldag 8.35 uur Einde schooldag uur vrijdag Inloop van Start schooldag 8.35 uur Einde schooldag uur Wijziging van de lunchtijden: Na de verhuizing komt er weer meer ruimte in en om het gebouw. Om de leerlingen tussen de middag meer speelruimte te kunnen bieden hebben we het rooster voor het overblijven ook aangepast. Mocht u uw kind ophalen tussen de middag kijk dan goed of de tijden van uw kind zijn aangepast. Deze wijziging zal ook ingaan woensdag 2 november. Shift Groepen 4 en uur spelen de leerlingen buiten uur eten de leerlingen in de groep Shift Groepen 1/ uur eten de leerlingen in de groep uur spelen de leerlingen buiten Shift 3 Groepen 6,7 en uur eten de uur leerlingen in de groep Dependance Groepen uur eten de leerlingen in de groep. De laatste 5 minuten zullen ze worden begeleid door de overblijfmedewerkers spelen de leerlingen buiten uur spelen de leerlingen buiten Vervoeropties naar de dependance: In de klankbordgroep zijn er al verschillende opties voor het vervoer richting de dependance besproken. De wens van enkele ouders dat medewerkers van school de kinderen verzamelen en dan gezamenlijk gaan lopen naar de dependance zal Kbs De Spoorzoeker niet gaan organiseren. Ouders zijn verantwoordelijk voor het vervoer van en naar school. In de vorige nieuwsbrief hebben we al laten weten dat georganiseerd lopen onder begeleiding van de pedagogisch medewerker van Open-Up en of Kober ongeveer 3 a 4 euro per keer per dag zou gaan kosten. Hierop heeft géén enkele ouder gereageerd. Deze optie wordt daarom ook niet meer verder uitgewerkt.

3 Alle drie de buitenschoolse opvangorganisaties bieden voorschoolse en naschoolse opvang aan. Open-Up, Kober en ZiejeZo hebben aangegeven dat zij het vervoer van en naar de dependance voor de deelnemende kinderen van de voorschoolse en of naschoolse opvang op zich nemen. Voor informatie hierover kunt u contact opnemen met hen. De klankbordgroep wil graag inventariseren welke ouders van de groepen 3 er aan de volgende optie(s) behoefte heeft en wie er zich wil inzetten om de organisatie hiervan op zich te gaan nemen. Optie 1: Optie 2: Ik zou geholpen zijn met een Whatsapp groep waarin ik als het nodig is, hulp kan vragen. Geeft u bij deze optie aan of u bereid bent om hiervoor de organisatie/beheer op u te nemen? Ik zou geholpen zijn met een verzamelpunt bij school en waar we als groep verzamelen en daarna (ouders en kinderen) gaan lopen. Dit organiseren en begeleiden we als ouders en geef aan of u bereid bent om hiervoor de organisatie op u te nemen? Stuurt u een mail met uw antwoord naar lianne.vanbekhoven@inos.nl. Zet u hierin alstublieft ook de naam van uw kind en in welke groep 3 uw kind zit. Conciërge op de dependance Na de herfstvakantie zal er iedere ochtend van 8.00 uur tot 9.00 uur een conciërge aanwezig zijn op de dependance. Deze zal s ochtends de school openen en meekijken bij de aankomst van de leerlingen. Inspectiebezoek: Afgelopen schooljaar is Kbs De Spoorzoeker bezocht door de onderwijsinspectie. SAMENVATTING VAN DE BELANGRIJKSTE OORDELEN Kbs De Spoorzoeker heeft haar kwaliteit op orde en de inspectie handhaaft het basisarrangement. De afgelopen jaren heeft de school met succes de basiskwaliteit weten te versterken. De school heeft dit schooljaar opnieuw haar visie en missie aangescherpt en gaat nu toewerken naar meer samenhang in alle onderwijsprocessen en activiteiten, afgestemd op deze visie en missie. De resultaten die de leerlingen behalen zijn voldoende. De school kent een breed aanbod voor de brede ontwikkeling van de leerlingen. Leraren hebben goed zicht op de vorderingen van de leerlingen. De analyse van de resultaten en de daaropvolgende aanpak zijn op groepsniveau helder, maar op individueel niveau niet transparant. In de onderbouw en bij de zaakvakken is sprake van geïntegreerd en ontwikkelingsgericht onderwijs. De basisvakken kunnen hier meer op afgestemd worden. Er is sprake van een veilig, respectvol en ambitieus schoolklimaat. De school heeft een goed beeld van haar eigen onderwijskwaliteit en er is steeds meer sprake van een lerende en professionele organisatie. Het totale rapport is als bijlage toegevoegd.

4 Financieel overzicht gezamenlijk overblijven: augustus t/m juli Inkomsten Bijdragen van ouders via IDEAL 46762,18 Inkomsten van ouders op bank/kas 1858,17 Kanjertraining Joseph/Liniedoorn 406,25 Totaal 49026,6 kosten Open-Up 9747,00 Kober 14012,10 Vrijwilligers vergoeding 8410,50 Ideal 1817,50 VOG verklaringen 197,65 Bankkosten 113,66 Salariskosten administratie school 2890,00 Restitutie 140,75 Vrijwilligers overig 288,25 Kanjertraining 738,92 Materiaal 242,79 Totaal 38599,12 saldo schooljaar ,48 (nog niet) betaald 306,00 We hebben het afgelopen schooljaar met een ruim positief saldo van ongeveer ,00 euro afgesloten. Om de kwaliteit van het overblijven verder te versterken is ervoor gekozen om een extra pedagogisch medewerker in te gaan zetten. Deze zal na de herfstvakantie ook het overblijven op de dependance mee gaan begeleiden. Tevens zal er voor ruim 1500,00 euro aan buiten speelmateriaal worden aangeschaft. De kostprijs voor het overblijven is in samenspraak met de MR vastgesteld op hetzelfde bedrag als afgelopen schooljaar.

5 Educatieve reizen: Bankmutaties Inkomsten: Uitgaven: 4.747,50 Saldo ,44 Bankkosten/rente 8,30 211,65 Locatie totaal 2.997,00 Vervoer totaal 2.031,00 Overige ink/uitg. 22,50 36,61 Totaal 6.218, ,26 Saldo ,48 Dit schooljaar is er in overleg met de MR het bedrag voor de educatieve schoolreis vastgesteld op 22,50 euro. Na de herfstvakantie zal u een brief ontvangen met hierin de vraag om dit bedrag over te maken en zullen we u ook vertellen waar de reizen dit jaar naar toe zullen gaan. Singelloop As zondag gaan er weer 95 kinderen vanuit de Spoorzoeker meelopen met de Singelloop. Als het goed is heeft uw kind afgelopen woensdag zijn/haar startnummer ontvangen. ( leest u even de brief die bij het startnummer zit voor meer informatie ) Vanaf 16 uur staat de oudervereniging (herkenbaar aan de schoolvlag) op het Chasseveld. We verzamelen waar altijd de fotobus staat. Om start de Familie loop. Wees op tijd want basisschool de Spoorzoeker is in de prijzen gevallen en voor de start van de Familie loop mogen we een cheque in ontvangst nemen met een symbolisch bedrag. Met sportieve groet, De oudervereniging Even voorstellen. Hallo! Mijn naam is Valerie de Roos, ik ben 17 jaar oud en ik kom uit Hendrik Ido Ambacht. Afgelopen juni heb ik mijn Havo diploma gehaald op het Develsteincollege. Ik ben nu eerstejaarsstudent van de Pabo op Avans hogeschool. Daarom loop ik dit jaar stage op basisschool de Spoorzoeker. Naast school zijn mijn hobby s: volleyballen en turnles geven. Zelf heb ik op O.B.S. de Bron gezeten en ik vond dat zo leuk dat ik nu zelf ook voor de klas wil staan. Ik heb heel veel zin in de stage! Groetjes, Valerie de Roos Sportdag 2016 Vandaag hebben alle leerlingen van groep 3 t/m 8 weer meegedaan aan onze jaarlijks sportdag. Mede dankzij Open-Up! Fun Kidz! en de sportdagcommissie was het weer een geweldige dag!

6 Kandidaten verkiezingen van de oudergeleding van de MR. Op 12 oktober ontvangt u een stembiljet voor de verkiezingen van de ouder geleding van de MR. De kandidaten stellen zich hierbij alvast aan u voor.

7 Ik ben Mark Don, 31 jaar, vader van Teun en Guusje. Net voor de zomer heeft Teun kennis mogen maken met de Spoorzoeker en nu zit hij in groep 1/2D. Ik wil me aanmelden voor de MR omdat ik als ouder graag betrokken wil zijn bij het reilen en zeilen van de Spoorzoeker. Ik ben werkzaam als docent lichamelijke opvoeding op een middelbare school in Boxtel en naast mijn lessen maak ik ook deel uit van de MR. Ik probeer op een positief kritische manier mee te denken over de ontwikkelingen binnen de school en het onderwijs. Het contact met ouders binnen deze MR is erg prettig en ik zou Graag deze rol aannemen binnen de MR van de Spoorzoeker. Samenwerken als een team Maak geen ruzie in het bijzijn van de kinderen! Een verstandig advies, maar niet altijd even gemakkelijk in praktijk te brengen. Kinderen gedijen het best in een stabiele thuissituatie waar weinig ruzies zijn, waar ouders op een positieve manier met elkaar communiceren en conflicten oplossen zonder woede of geweld. Ruzie in het gezin kan invloed hebben op de ontwikkeling van een kind. Daarom is het belangrijk dat ouders goed met elkaar communiceren en samenwerken als een team. Onderstaande tips kunnen je hierbij helpen. Maak geen ruzie waar je kind bij is. Meningsverschillen tussen ouders over de opvoeding komen regelmatig voor. Ben je het niet eens met de manier waarop je partner een opvoedingssituatie aanpakt, bespreek dat dan op een later tijdstip. Kies een geschikt moment als de kinderen er niet bij zijn. Vertel op een rustige manier hoe je erover denkt. Stel je ook open voor de mening van je partner. Steun elkaar. Wanneer je partner een goede manier heeft gevonden om met een bepaald probleemgedrag van je kind om te gaan kun je hem of haar steunen door deze aanpak ook toe te passen. Probeer slechte communicatiepatronen te vermijden. Bijvoorbeeld je stem verheffen, elkaar steeds onderbreken, cynisch reageren of niet luisteren. Neem tijd voor elkaar. Neem elke dag even de tijd om met elkaar te praten over wat je die dag hebt gedaan. Praat over leuke dingen die je hebt meegemaakt met de kinderen of over problemen die zich hebben voorgedaan. Spreek je waardering uit wanneer je vindt dat de ander iets goed heeft aangepakt. Het kan voorkomen dat je onvrede voelt over je relatie zonder dat je partner dat weet. Probeer dan met je partner te praten over jouw gevoelens. Doe je dat niet, dan bestaat de kans dat deze spanning de relatie met zowel je partner als je kinderen beïnvloedt. Het kan moeilijk zijn om hierover te praten. Het beste is een moment te zoeken waarop je niet door de kinderen kan worden gestoord. Vraag professioneel advies wanneer het niet lukt om samen het probleem op te lossen. CJG Breda Voor meer informatie en advies over opvoeden en opgroeien kun je ook terecht bij de School-CJG-er van CJG Breda. Op jouw school is dit: Malika Bellaghmouch, De School-CJG-er is er niet alleen voor vragen van ouders, jongeren en kinderen, maar ook van leerkrachten, docenten, medewerkers kinderopvang, sporttrainers en andere professionals en vrijwilligers die met kinderen en jongeren werken. CJG Breda is telefonisch bereikbaar op en per mail Of kijk eens op

8 **** Laatste activiteit van JCBiesdonk.**** Op zaterdag 1 oktober wordt er door de Jeugd centrale Biesdonk weer een activiteit gehouden. Dit maal is het een verrassingsmiddag. Dit houdt in dat er die middag van alles gedaan kan worden, en ook alles na elkaar. Bv. beginnen met iets te knutselen, daarna iets met koken, dan een paar rondes bingo, een hele middag bingo, een hele middag knutselen, alles kan. Laat je verrassen! Zaal is open om uur, de middag is ongeveer om uur afgelopen. Entree is 1,00. Mocht er een bingo gehouden worden, dan zijn daar geen extra kosten aan verbonden. Komt allen naar Gemeenschapshuis de Biesdonk, gelegen aan het Belgiëplein 8. Wij zorgen voor een drankje en een snoepje. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief op HET GEVOEL EXTRA COOL! Doe eens cool met gevoel HET GEVOEL EXTRA COOL IS EEN ACTIEVE EN SPEELSE TRAINING VOOR ALLE KINDEREN IN DE GROEPEN 3 T/M 5. Informatie In Het Gevoel Extra Cool leren kinderen zich bewuster te zijn van hun lichaam en welke rol gevoelens en emoties in het dagelijks leven spelen. Doordat kinderen zich bewuster zijn van wat ze voelen en ervaren, zijn ze ook beter in het herkennen van hun eigen emoties. Binnen de training leren kinderen via allerlei spellen en oefeningen hoe ze deze emoties kunnen uiten en delen met leeftijdgenootjes, ouders, broertjes, zusjes of leerkrachten. Dit zorgt er o.a. voor dat kinderen goed in contact staan met hun eigen wensen en behoeften, goed in hun vel zitten en de gevoelens van de ander leren begrijpen. Deelname De training kan gevolgd worden in groepen, schoolklassen en gezinnen en bestaat uit 10 lessen. Een kind kan de training volgen als het op emotioneel en/of sociaal vlak een steuntje kan gebruiken, maar dat hoeft natuurlijk niet. Binnen scholen wordt de training vaak preventief ingezet. Waar kinderen goed in hun vel zitten, ontstaat weinig pestgedrag en is er een fijne sfeer om te leren. Voor gezinnen helpt Het Gevoel Extra Cool aan een hechtere band en meer zicht op elkaars gevoelens en emoties, waardoor er ook meer begrip voor elkaar ontstaat. De training wordt op meerdere locaties in Breda gegeven. Groepen starten doorlopend bij genoeg aanmeldingen. Opgeven kan via onderstaande contactgegevens. Over de Trainer Als leerkracht en psychomotorisch therapeut geef ik binnen mijn praktijk Buutvrij! met veel plezier deze training. Daarnaast geef ik ook individueel therapie aan kinderen/jongeren tot 16 jaar. Binnen psychomotorische therapie staat het spelen en bewegen centraal. Voor veel kinderen is dit een fijne manier om te ontdekken hoe ze weer lekker in hun vel kunnen zitten. Meer informatie hierover kunt u vinden op mijn website. Stuur gerust een als u vragen heeft. Bellen mag ook. Contactgegevens Judy Heikoop M: info@buutvrij-therapie.nl /

9

Inkomsten: Uitgaven: 6.255,00 Saldo ,54. Bankkosten/rente 1,94 161,10 Locatie totaal 3.442,80 Vervoer totaal 3.355,00 Overige ink/uitg.

Inkomsten: Uitgaven: 6.255,00 Saldo ,54. Bankkosten/rente 1,94 161,10 Locatie totaal 3.442,80 Vervoer totaal 3.355,00 Overige ink/uitg. 7 september 2018 11 september Informatieavond groep 1 t/m 4 van 19.15-22.00 uur 13 september Informatieavond groep 5 t/m 8 van 19.15-22.00 uur 14 september Verkiezing Raad van Leerlingen 17 t/m 21 september

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt Nieuwsbrief Nr. 5 Belangrijke data Maandag 4 feb. Uitreiking School op Seef label Woensdag 13 feb. Studiedag: alle kinderen vrij! Donderdag 14 feb. Speelgoedmiddag groep 1/2 Vrijdag 22 feb. Rapporten mee

Nadere informatie

13 mei 2016. 16 mei 2 e Pinksterdag. Vrij. 17 t/m 27 mei Cultuurweken 18 mei OV vergadering 26 mei Educatieve schoolreis groep 3

13 mei 2016. 16 mei 2 e Pinksterdag. Vrij. 17 t/m 27 mei Cultuurweken 18 mei OV vergadering 26 mei Educatieve schoolreis groep 3 13 mei 2016 16 mei 2 e Pinksterdag. Vrij. 17 t/m 27 mei Cultuurweken 18 mei OV vergadering 26 mei Educatieve schoolreis groep 3 12 mei Maud Lafeber (10) 12 mei Madelief Samola (8) 13 mei Mariesa Maasmans

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 26 Datum: 22 maart 2018

Schooljaar: Nummer: 26 Datum: 22 maart 2018 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 26 Datum: 22 maart 2018 BIJLAGE 26-01 Reacties enquête Weilustwekker VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De enquête m.b.t. de Weilustwekker is uitgewerkt. Als u meer

Nadere informatie

Oudergesprekken groep 3 t/m 7. De bieb op school. Prikactie voor beter onderwijs. Speldag.

Oudergesprekken groep 3 t/m 7. De bieb op school. Prikactie voor beter onderwijs. Speldag. 23 juni 2017 26 juni Studiedag. Leerlingen vrij. 28 t/m 30 juni Eindkamp groep 8. 30 juni 2 e Rapport. 3 en 6 juli Oudergesprekken groep 3 t/m 7. 5 juli Stapje verder. 23 juni Reinder Letteboer (6) 24

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

Agenda

Agenda WEEKBRIEF 20 t/m 24 november 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Agenda Maandag 20 november BOKSLESSEN, groep

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Personele bezetting Voor de maanden januari t/m juli 2017

Personele bezetting Voor de maanden januari t/m juli 2017 2 december 2016 5 december Sinterklaasviering 6 december Studiedag (leerlingen vrij) 14 december OV vergadering 21 december Goededoelendag Serious Request 22 december Kerstdiner op school (leerlingen s

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

3 februari februari Opendag VO 10 februari Voorstellingen groep februari Opendag VO 13 februari Deze week oudergesprekken groep 3 t/m 7

3 februari februari Opendag VO 10 februari Voorstellingen groep februari Opendag VO 13 februari Deze week oudergesprekken groep 3 t/m 7 3 februari 2017 4 februari Opendag VO 10 februari Voorstellingen groep 1-2 11 februari Opendag VO 13 februari Deze week oudergesprekken groep 3 t/m 7 4 februari Jelte Geernaert (7) 5 februari Jasmijn van

Nadere informatie

Inventarisatie van de wensen van ouders naar buitenschoolse opvang

Inventarisatie van de wensen van ouders naar buitenschoolse opvang oecumenische basisschool Stellingmolen 19-21 1135 KA Edam Post: Postbus 32 1135 ZG Edam tel.: 0299-351351 fax: 0299-351352 DE TRIMARAN Dependance: Langemeerstraat 14b 1135 JE Edam tel.: 0299-323284 Inventarisatie

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Goed inspectierapport! Anita Verweij Schoolleider. Inspectiebezoek 2 Teddybear hospital.

[Geef de titel van het document op] Goed inspectierapport! Anita Verweij Schoolleider. Inspectiebezoek 2 Teddybear hospital. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 15 KBS De Kameleon 17 maart 2016 1 inspectierapport! Oog voor talent Ik ben heel trots dat ik u kan melden dat de inspectie van onderwijs onze school een

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Extra ondersteuning voor ouders op school

Extra ondersteuning voor ouders op school Nieuwsbrief september/oktober 2018 SCHOOLBERICHTEN Extra ondersteuning voor ouders op school Sinds dit schooljaar hebben wij een Revalidatie maatschappelijk werkster op school. Haar naam is Mieke Vet.

Nadere informatie

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start.

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start. Info 6 2016/2017 Datum: 13-01-2017 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer

Nadere informatie

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden September 2018 Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden t koohr en/ of t OOHrkest Overblijf: Een paar keer per jaar? Schoolfotograaf OPA Gezocht: Lid Kascommissie

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek Agenda 1 november Spreekuur FH 2 november Dankdag 3 november Spreekuur LB 7 november Start themaweek 8 november Studiemiddag, kinderen s middags vrij 11 november Nationaal schoolontbijt 13 november CNS

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Schoolmaatschappelijk werk. Van Heemstraschool

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Schoolmaatschappelijk werk. Van Heemstraschool 1 Nieuwsbrief Nummer 4 19-10-2018 Vanuit de directie Schoolmaatschappelijk werk Langs deze weg wil ik me graag aan u voorstellen en kort iets vertellen wat ik voor uw kind en u kan betekenen. Mijn naam

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool. Voorjaarsvakantie tot

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool. Voorjaarsvakantie tot 1 Nieuwsbrief Nummer 11 18-02-2019 Vanuit de directie Panelavond 25 februari 2019 gaat niet door! Vanwege de mogelijkheid tot inspreken bij de gemeente Hattem i.v.m. de keuze van het College van Burgermeester

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Middelland College NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De verbouwing is al een aantal weken gaande, in eerste instantie hebben de bouwers zich gericht op het verwijderen

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Agenda

Agenda WEEKBRIEF 4 t/m 8 december 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Agenda Maandag 4 december BOKSLESSEN, groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 3 oktober 2018

Nieuwsbrief 3 3 oktober 2018 Nieuwsbrief 3 3 oktober 2018 Beste kinderen en ouders, verzorgers, Nog twee weken en dan hebben we al weer herfstvakantie. Wat gaat de tijd toch snel. Net als andere jaren hebben de kinderen de maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Suze (gr 5), Jorg (gr 4), Wies (gr 1), Harm (gr 2) en Amber (gr 8), van harte gefeliciteerd! BELANGRIJKE DATA 17-01: 15.00 16.30 uur, inschrijfmiddag voor nieuwe

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014

Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014 Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014 VAKANTIEROOSTER EN ACTIVITEITEN EERSTE WEKEN Wij zijn momenteel bezig met onze nieuwe Schoolgids en een nieuwe Jaarkalender.

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017 Belangrijke data tot en met half maart 2017 Datum NIEUWSBRIEF Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017 Activiteit 14 februari 2 e binnenles schooltuinen groep 6P Loes Mantel Week van 13 Rapporten

Nadere informatie

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER ANDERE SCHOOLTIJDEN

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER ANDERE SCHOOLTIJDEN VEEL GESTELDE VRAGEN OVER ANDERE SCHOOLTIJDEN Waarom de overstap naar andere schooltijden? We verwachten dat bij invoering van Andere Schooltijden met korte middagpauze er meer rust en regelmaat voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 30 september 2016

Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Heerlen, 30 september 2016 Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Welkom Er zijn een aantal nieuwe leerlingen op onze school. Wij heten hen van harte welkom op De Wegwijzer: Het nieuwe logo Hailey Phoebe Davianna

Nadere informatie

Obs De Boogerd Maurik. Basis voor Groei en Bloei. Groep 1-2 heeft een opening van de voorleesdagen

Obs De Boogerd Maurik. Basis voor Groei en Bloei. Groep 1-2 heeft een opening van de voorleesdagen In Het Openbaar Obs De Boogerd Maurik Basis voor Groei en Bloei Maurik, 14 januari 2016 Dinsdag 12 januari Woensdag 27 jan. t/m 6 febr. Woensdag 27 januari MR vergadering Nationale Voorleesdagen voor de

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Het team van De Vinkenbaan wenst iedereen een plezierig en succesvol schooljaar toe!

Het team van De Vinkenbaan wenst iedereen een plezierig en succesvol schooljaar toe! Vinkenbaan editie jaargang 24 07-09-2017 Informatieavonden Deze avonden zijn bedoeld om alle ouders wat nadere informatie te verstrekken over het komend schooljaar en kennis te maken met de leerkrachten

Nadere informatie

INOS brief Nieuws van de klankbord werkgroep Rondom vervoer: Veilige fietsroute: Veilige looproute(s): Schooltijden na de vakantie:

INOS brief Nieuws van de klankbord werkgroep Rondom vervoer: Veilige fietsroute: Veilige looproute(s): Schooltijden na de vakantie: 21 oktober 2016 24 t/m 28 oktober Herfstvakantie 31 oktober INOS-dag leerlingen vrij 2 november Ingebruikname dependance 6 november Kinderkleding- en speelgoedbeurs 21 oktober Marisa Semler (12) 22 oktober

Nadere informatie

Weekinfo verplaatst. Vanaf volgende week zal de Weekinfo op maandag worden verstuurd in plaats van op vrijdag.

Weekinfo verplaatst. Vanaf volgende week zal de Weekinfo op maandag worden verstuurd in plaats van op vrijdag. 21 september 2018 24 september MR vergadering (19.30 uur) 28 september Studiedag. Leerling vrij! 3 oktober Start Kinderboekenweek 7 oktober Singelloop 21 september Saar Figlarek (5) 21 september Robin

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER VRAGENLIJST CONTINUROOSTER Beste ouders, Via deze brief willen we u informeren over het continurooster. We willen uw mening vragen of het continurooster eventueel moet worden ingevoerd op onze school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Hallo kinderen, leerkrachten en ouders, Het schooljaar 2019-2020 is afgelopen maandag weer gestart. Na een heerlijke zomervakantie was het fijn om iedereen weer gezond en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

4 februari t/m 8 februari Deze week oudergesprekken en adviesgesprekken 9 februari Open dag VO

4 februari t/m 8 februari Deze week oudergesprekken en adviesgesprekken 9 februari Open dag VO 4 februari 2019 4 t/m 8 februari Deze week oudergesprekken en adviesgesprekken 9 februari Open dag VO 4 februari Jelte Geernaert (9) 5 februari Jasmijn van Dongen (11) 5 februari Joosje van Duin (8) 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 oktober 2014

Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Belangrijke data - Oud papier: 11 oktober: Fam. Wilbrink (Jonathan) en Fam. Leegwater (Daan) - Oud papier: 25 oktober: Fam. Wijdenes (Luuk) en Fam. Neeteson Lemkes (Anna) - Vrijdag

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 nummer 11- juni 2016* Belangrijke data in juni. Afscheid. Talentenjacht

Schooljaar 2015-2016 nummer 11- juni 2016* Belangrijke data in juni. Afscheid. Talentenjacht Belangrijke data in juni 3 juni schoolreis voor groep 1 tot en met 6 7 juni ouder/kind activiteit voor Nino Coloso en groep 1/2 thema Verkeer Praktisch verkeersexamen groep 8 Theoretisch verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Hulpverlening Lijn5. Kom verder! www.ln5.nl LVB-ZORG PROVINCIE UTRECHT. Algemene informatiefolder voor jongeren, ouders en verwijzers

Hulpverlening Lijn5. Kom verder! www.ln5.nl LVB-ZORG PROVINCIE UTRECHT. Algemene informatiefolder voor jongeren, ouders en verwijzers Hulpverlening Lijn5 LVB-ZORG PROVINCIE UTRECHT Algemene informatiefolder voor jongeren, ouders en verwijzers Kom verder! www.ln5.nl Daarnaast geeft Lijn5 ook advies en consultatie aan bijvoorbeeld een

Nadere informatie

1 december december Sinterklaasviering 6 december Studiedag (leerlingen vrij)

1 december december Sinterklaasviering 6 december Studiedag (leerlingen vrij) 1 december 2017 5 december Sinterklaasviering 6 december Studiedag (leerlingen vrij) 3 december Jurre de Bruijn (11) 4 december Cedric Biezen (6) 4 december Jasmijn Vriends (10) 4 december Jelle Weterings

Nadere informatie

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, We zijn inmiddels al weer een paar weken aan het werk en dat gaat weer best heel goed! In groep 3 zijn

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03 Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 20 Wekelijkse nieuwsbrief 16 september 2015 nr. 03 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Drukke

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2019. Beste jongens en meisjes, beste ouders,

Nieuwsbrief /2019. Beste jongens en meisjes, beste ouders, Nieuwsbrief 13 2018/2019 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Zoals iedereen al wel via de media heeft vernomen, is er op vrijdag 15 maart een landelijke onderwijsstaking. Alle professionals in het

Nadere informatie

Respons enquête schooltijden

Respons enquête schooltijden 12 februari 2016 26 e jaargang nr 23 Weekjournaal 16 februari Open dag! 17 februari Studiedag team; alle kinderen vrij 18,22,23 febr. 10-minutengeprekken groepen 1 t/m 7 26 februari Meesters en juffendag

Nadere informatie

8 april april Jelte Letteboer (4) 8 april Fedde Mol (5) 10 april Marijn Pruijssers (8) 11 april Mees van der Sluis (7)

8 april april Jelte Letteboer (4) 8 april Fedde Mol (5) 10 april Marijn Pruijssers (8) 11 april Mees van der Sluis (7) 8 april 2019 10 april Praktisch verkeersexamen groep 7 11 april Vergadering Raad van Leerlingen 12 april Koningsspelen 15 t/ 17 april Cito Eindtoets groep 8 18 april Studiedag (leerlingen vrij) 19 april

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Nieuwsbrief Johannesschool

Nieuwsbrief Johannesschool In deze weekbrief Vanuit de directie Voor in de agenda Korte mededelingen Schoudercom app Bijeenkomst onderwijs en zorg Cursus positief opvoeden Vanuit de directie Beste ouder(s), Vorige week maandag hadden

Nadere informatie

Andere schooltijden?

Andere schooltijden? Andere schooltijden? Informatieavond 13 november 2017 Wat gaan we vanavond doen? 1. Aanleiding gesprek over andere schooltijden 2. Rol/rechten van ouders en team 3. Welke mogelijke modellen zijn er? 4.

Nadere informatie

Serooskerkestraat maandag 1 september uur - alle groepen

Serooskerkestraat maandag 1 september uur - alle groepen Communicatie Dit schooljaar zal er wat veranderen met de verschijningsfrequentie van de nieuwsbrief van De Evenaar. Steeds meer groepsgebonden informatie wordt door de leerkrachten via digiduif aan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 10 mei Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Na het goede nieuws

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Begin volgend schooljaar zullen wij u verslag uitbrengen van het afgelopen jaar.

Begin volgend schooljaar zullen wij u verslag uitbrengen van het afgelopen jaar. 10 juli 2015 13 juli Afscheidsmusical en avond groep 8 15 juli Uitzwaaien groep 8 17 juli Laatste schooldag. s Middags vrij (12.15 uur) 10 juli Sil Brandsma (8) 10 juli Rachel Dansen (12) 11 juli Fae Pietersen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr februari 2019

Weilustwekker. Schooljaar Nr februari 2019 Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 21 7 februari 2019 BIJLAGEN 21-01 Informatie over Peutergym 21-02 Nieuwsbrief Centrum Jeugd en Gezin als je kind verliefd is 21-03 Informatie over Jeugdfonds Sport

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Vragen & Antwoorden Continurooster CBS Ackerweide. December 2014

Vragen & Antwoorden Continurooster CBS Ackerweide. December 2014 Vragen & Antwoorden Continurooster CBS Ackerweide December 2014 Inhoud Inleiding... 3 Hoe ziet de invulling van de pauze van de groepen 1 t/m 4 eruit?... 4 Hoe ziet de invulling van de pauze van de groepen

Nadere informatie

Onze Nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief.

Onze Nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 4-2017 Onze Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief. Bijzondere activiteiten en vrije dagen vindt u in deze Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in juni en juli Juni Juli 1 juni Sportdag ( gr. 1 t/m 4 vrij ) 3 juli Schoolreis groep 1 t/m 7 2 juni Margedag, leerlingen vrij 4 juli Maandopening

Nadere informatie

INFORMATIE RONDOM ENQUÊTE SCHOOLROOSTER MR JOZEFSCHOOL 15 JANUARI INFORMATIE AVOND

INFORMATIE RONDOM ENQUÊTE SCHOOLROOSTER MR JOZEFSCHOOL 15 JANUARI INFORMATIE AVOND INFORMATIE RONDOM ENQUÊTE SCHOOLROOSTER MR JOZEFSCHOOL 15 JANUARI INFORMATIE AVOND AGENDA DOELSTELLING ROL VAN DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD HUIDIGE SITUATIE VOOR- EN NADELEN VAN VERSCHILLENDE ROOSTERS UITLEG

Nadere informatie

R.K. basisschool De Twaalfruiter Kweektuinlaan SR Vleuten

R.K. basisschool De Twaalfruiter Kweektuinlaan SR Vleuten R.K. basisschool De Twaalfruiter Kweektuinlaan 11 3452 SR Vleuten 030 666 8052 website: e-mail: www.twaalfruiter.nl info@twaalfruiter.nl Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van De Twaalfruiter Vleuten,

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

STARTNOTITIE ANDERE SCHOOLTIJDEN

STARTNOTITIE ANDERE SCHOOLTIJDEN STARTNOTITIE ANDERE SCHOOLTIJDEN Werkgroep Andere Schooltijden CBS De Mandebrink cbsdemandebrink@tjongerwerven.nl 1 Inleiding Zoals u wellicht weet is de werkgroep druk aan het onderzoeken of een invoering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

Duolezen. De Babbelaar 33e jaargang - week 20

Duolezen. De Babbelaar 33e jaargang - week 20 De Babbelaar 33e jaargang - week 20 L4 Duolezen In leerjaar 4 zijn we donderdag begonnen met duolezen! Kijk maar eens hoe goed dat in onze groep al lukt! Koorlezen, om de beurt voorlezen, elkaar complimenten

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

KBS Laurentius Nieuws

KBS Laurentius Nieuws AGENDA Vrijdag 14 juni Sportdag gr. 5 t/m 8 Dinsdag 18 juni Schoolreis gr. 6 Donderdag 27 juni Informatieavond gr. 3 Vrijdag 28 juni Doorschuiven gr. 2 t/m 7 Maandag 1 juli Dinsdag 2 juli Musical gr. 8,

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Twaalfde nieuwsbrief schooljaar 2015-2016

Twaalfde nieuwsbrief schooljaar 2015-2016 Twaalfde nieuwsbrief schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen : Inspectiebezoek Internationale schakelklas Veiligheid dependance&auto s Hernieuwde samenwerking AH Parade Les over

Nadere informatie

Welkom ouders van onze wereldverkenners,

Welkom ouders van onze wereldverkenners, Welkom ouders van onze wereldverkenners, Deze kalender hoort thuis in elk huis waar een wereldverkenner woont. Wereldverkenners zijn leerlingen die basisschool de Keerkring bezoeken. Een reguliere basisschool

Nadere informatie

NIEUWS. Nieuwsbrief 9-8 maart 2019

NIEUWS. Nieuwsbrief 9-8 maart 2019 jongeren geen of minder risico s nemen, als ze 3 bijtjes eenmaal gaan experimenteren met seksuele relaties. Relationele en seksuele vorming binnen het basisonderwijs omvat meer dan alleen informatie over

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon:

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon: kalender schooljaar 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30 uur.

Nadere informatie

Wist u dat. 30 augustus 2019

Wist u dat. 30 augustus 2019 30 augustus 2019 Activiteiten september groep datum activiteit 4 2-9 zwemmen 5 9-9 zwemmen 3,4,7,8 10-9 Informatie avond 1,2,5,6 12-9 Informatie avond 4 16-9 zwemmen 7a 16-9 VOC schip 1-8 18-9 schoolfotograaf

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 27 juli 28 29 30 31 1 augustus 2

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 27 juli 28 29 30 31 1 augustus 2 Augustus 01 juli 0 1 1 augustus 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 september Eerste schooldag nieuwe schooljaar Start thema 1 leefstijl De groep? Dat zijn wij! Kalender Schakel 1-1 VZ.indd 1 0-0-1 1:1 September 01 maandag

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 15 september 2017

Nieuwsbrief. 15 september 2017 Nieuwsbrief 2 15 september 2017 Vanuit de kinderopvang Na een fijne zomer zijn we op de BSO gestart met 3 groepen. Het was even wennen, maar we merken dat de kinderen en u als ouders zo langzamerhand weten

Nadere informatie